Åbent Hus ved Gardehusarregimentet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbent Hus ved Gardehusarregimentet"

Transkript

1 Side 1 af 12 Åbent Hus ved Gardehusarregimentet september et stærkt samarbejde mellem GHRVPK og DMKF står bag dette arrangement... og med deltagelse fra JDRV og HKS TILMELDINGSSTATUS pr. 8 september: 18 KVG / PN køretøjer 64 hjulkøretøjer HENT SORTERET LISTE (.pdf) med oversigt over ikke-pansrede køretøjer pr. 16. september 2008 her 116 deltagere - heraf 3 børn under som skal deltage i... - Præsentation af historiske køretøjer fra GHRVPK, HKS, JDRV og DMKF (opstilles i vartningsområdet) - "Taxi kørsel med privatejede jeeps og andre små køretøjer (der kommer mange ældre besøgende) - Demonstration af historiske pansrede køretøjer m.m. i øvelsesterrænet Vi har udvidet deltagelsen således, at vi mødes allerede fredag den 19. september og slutter arrangementet af søndag den 21. september. Vi ser frem til et godt arrangement med mange deltagere! Planlægningsgruppen Steen Thomsen Christian Flamand Mogens Christensen Allan Pedersen Arne Jørgensen (hvis du har brug for at kontakte en af os, så klik på navnet og send en mail - eller ring på det nævnte telefonnummer!)

2 Side 2 af 12 Praktiske oplysninger: Mødested: Se kort - klik på kortet for stor udgave' Antvorskov Kaserne, Charlottedal Alle, 4200 Slagelse - du finder kasernen ved at køre til Slagelse (motorvejsfrakørsel med Næstved / Slagelse ) og følg vejen mod Næstved. Kasernen ligger på venstre hånd ca. 1 kilometer fra rundkørslen. Pansrede køretøjer hentes ved vaskepladsen (se kort) - kontakt Steen Thomsen når du kommer. Øvrige køretøjer (militære og civile) kører til ØSTERBY (se kort), som er en kulisseby, der ligger i den østlige del af øvelsespladsen. Kør ind ved bommer (ved gule hus), som ligger ca. 300 meter før Rosted, når du kommer fra Slagelse ad rute 22. Benyt IKKE vejen gennem ROSTED! Området indrettes med det store DMKF telt, men det forventes at alle indretter sig i området med "grønne telte" og køretøjer. Civile biler anvises parkering udenfor ØSTERBY (men tæt på) Hvornår kan man komme... Kom når du kan! vi er der hele dagen (der er jo nok at gøre klar), og mon ikke de fleste kommer hen på eftermiddagen!? Husk aftenspisning (på soldaterhjemmet) fredag, hvis du har tilmeldt dig!!! Hvis du først kommer lørdag, så sørg for at være på plads i udstillingsområdet senest kl ! Når du ankommer... Kontakt INFORMATIONEN i ØSTERBY - hvor du får udleveret "velkomstbrev" med alle nødvendige oplysninger. Erik Mølvig har påtaget sig opgaven at være "politimester" i ØSTERBY - og han er den, der sikrer "god ro og orden". Han har fået hjælp af Hjemmeværnet, som viser vej og hjælper til. Deres anvisninger SKAL følges af os alle! Telefonliste... Du kan hente en telefonliste med numrene på dem, der er involveret i at planlægge og gennemføre arrangementet. Klik på telefonen! Se annoncen som er sat i Sjællandske... Klik på annoncen for stort format!

3 Side 3 af 12 Signaltjeneste Nettet er åbent i hele perioden og vi anvender SIGNALORDRE DMKF, frekvens HENRY og hent KALDETALSLISTE FOR ÅBENT HUS her NETKONTROLSTATIONSROLLEN VARETAGES AF "62" Er der noget, du ikke finder svar på..., så stil spørgsmålet her: Spørgsmål: Vi vender så tilbage med svar snarest muligt! Navn: Telefon: Se indkomne spørgsmål og svar herunder! Send dit spørgsmål Spørgsmål og svar til arrangementet Spørgsmål Navn Svar Kan I sige noget om, hvornår min bil bliver hentet? Peter Atti Hvornår er der åbent for publikum - eller Bent Larsen hvornår skal vi, der kommer lørdag være på plads?? Vil gerne tilmelde Sif Morgen til dirigeringstræning Lørdag morgen også hejsa skal lige hør hvorfå i har flytte Dirigeringskursus til lørdag morgen... det er da bæder om fredag aften eller måske lørdag aften inde vi skal spise mvh michael Hvordan er området hvor WWII gruppen skal udstille? Kan vi sætte tælte op i udstillings området. Keld Morgen michael mosegaard Blok Er der mulighed for at opstille mit "Para Sv. E. W. Display" under et halvtag ell. lign, da en del af grejet ikke har det så godt med at være uden tag. Tjae.. Har talt med TTP og lige nu ser det ud som, at den bliver hentet torsdag eller fredag i næste uge. Altså 17 eller 18 SEP. Du bliver ringet op af dem i god tid! Du kan komme, når det passer ind i dine planer vi er der hele dagen (der er jo nok at gøre klar) og mon ikke de fleste kommer hen på eftermiddagen. Husk spisning i soldaterhjemmet fredag aften! Hvis du først kommer lørdag, så kom inden 10.00!! Kommer bare - det gøre ikke så meget med en mere eller mindre! HUSK det er tidligt lørdag! - det er altid svært at ramme det tidspunkt, som passer alle - men henset til, at der bliver ret meget at gøre klar fredag aften og at folk kommer dryppende, og henset til at vi skal bruge det, vi lærer, i løbet af lørdagen, så har vi valgt at flytte det til lørdag morgen. På den måde bliver det jo også en meget bedre lørdag, idet dagen jo på denne måde bliver en time længere ;o) og er det ikke også den weekend, vi kan sove en time længere i!? det "kan" man godt. Området er i værkstedområdet, hvor der er en vold og der er SF sten over det hele, men det kan godt lade sig gøre. Kurt Wehlast og Frank Hestehauge er de områdeansvarlige, så kontakt dem, når du er fremme! Der er ikke noget halvtag på den plads, der er til rådighed - enten skal du koble dig på andre (jeg ved, at HJV Våbensamling vi sætte et telt op) eller vi skal prøve, om der er en garage i nærheden, som kan stilles til rådighed.

4 Side 4 af 12 Festen lørdag, bliver det afholdt indendøres eller i et telt? Blok At lægge rammerne i Østerby var Jesper genialt...det gav en hyggelig atmosfærre Wilhelmsen/DMKF/JDRVP. og informationen spillede max ved ankomst. Nu var vi jo underlagt et fast program så det gav nok lidt mere uro en godt var, men så heller ikke mere end det. Sikkerhed med omgang af tunge køretøjer er jo allerede igang så det kører forhåbentligt max næste gang. Det var ærgeligt at publikum ikke kunne være nede i østerby og se lejren, men det er selvsagt ikke praktisk muligt så lang fra kasernen. Jeg vil dog til sidst foreslå, at træffet forlænges med en dag mere da 90 % allerede var draget afsted inden 1200 søndag!?! Den tyngde som lægges i sådan et træf fortjener, at blive belønnet med en dag mere... Når alt dette så er sagt vil jeg afslutte med, at sige TAK for et utroligt vellykket og professionelt afviklet træf! Det var et godt planlagt træf, og John Blok Kristiansen Østerby dannede de perfekte rammer Det ville glæde os, med det store arbejde der er lagt i sådan et træf, at det strækker sig over en dag mere. Det ville også give større mulighed for at køre i terrænet. At tage en feriedag ville ikke betyde noget, når man først er kommet afsted til så stort en træf.. Hilsen Tilde, Tulle, Fruen og Blok Er der noget nyt om hjemtransport? Peter Atti Det sidste har jeg først mulighed for at undersøge fredag. Måske tager Kurt Wehlast sin pavilion med!? Ring og spørg ham! OK? Der sættes telte op i ØSTERBY - så svaret er, at festen holdes "udendørs" i telte (DMKF telt og to af Forsvarets telte. Hvordan får jeg noget at spise? ÆNDRING! Spisning For dem, der har tilmeldt sig spisning fredag aften for egen fredag aften... regning, skal nævnes, at det ikke er i cafeteriet, men på KFUM Soldaterhjemmet, der kan købes mad. Soldaterhjemmet ligger lige efter indkørslen på vejen op til kasernen (venstre hånd). Læs mere om soldaterhjemmet her: Grunden er, at cafeteriet gør klar til stort ryk ind om lørdagen, så Soldaterhjemmet har påtaget sig at lave med til de ca. 80 af os, der har tilmeldt sig. Der er åbent for servering af aftensmad fra ca til senest Vi forventer, at tilmeldingerne overholdes, idet soldaterhjemmet køber ind og tilbereder ud fra, at vi kommer alle sammen! Morgenmad lørdag... Der serveres "tag selv" morgenmad i Cafeteriet (Centerbygningen) mellem kl og (ikke senere!) ÆNDRING: Frokost lørdag... Der udleveres spisebilletter (sammen med velkomstbrevet), som der kan "handles" for i Cafeteriet. Der kan købes for max. 50,- mad og drikkevarer - og billetten afleveres ved kassen, hvor købsbeløbet bliver anført. Ved køb over 50,- betales resten af egen lomme!

5 Side 5 af 12 Nærmere instruktion i velkomstbrevet! HUSK! Telt / køretøj til overnatning Tallerkner og bestik udlånes til lørdag aften - men medbring selv til søndag morgen!! Bad, strøm og toilet... Der vil være strøm og toiletkabiner i området ved ØSTERBY, og der kan bades i baderummene ved idrætsområdet i Centerbygningen. Andet... Der bliver ikke etableret salgspladser under arrangementet! Information om arrangementet... I samarbejde med Gardehusarregimentet og II/HBUBTN/GHR (HBU = Hærens Basis Uddannelse) deltager vi i åbent hus arrangementet på Antvorskov Kaserne den 20. september 2008, hvor der både er forældredag ved Uddannelsesbataljonen og ved Hesteeskadronen og samtidig Jubilarstævne for gamle husarer. På denne dag forventes der mange besøgende på kasernen (der forventes besøgende), og det er aftalt, at vi deltager med disse elementer: Præsentation af historiske køretøjer fra GHRVPK, HKS, JDRV og DMKF (opstilles i vartningsområdet) Taxi kørsel med privatejede jeeps og andre små køretøjer (der kommer mange ældre besøgende) Demonstration af historiske pansrede køretøjer m.m. i øvelsesterrænet Programmet ser i hovedtræk således ud: Lørdag 20. september 2008: Fredag 19. september 2008:... ankomst i løbet af dagen... Ankomst etablering i BSO ØSTERBY (beredskabsområde på øvelsespladsen) Forplejning (selvforplejning eller i på KFUM Soldaterhjemmet som er åbent for egen regning) Afhentning af PANSER ved VASKEPLADS Aftaler om og "generalprøve" på lørdagens deltagelse i kampdemonstration Dirigeringskursus for de morgenfriske (07.00!) (træning i at dirigere køretøjer i forbindelse med træf etc.) Morgenmad gratis i Cafeteriet (Centerbygningen) Opstilling til fremvisning af historiske køretøjer i vartnings- og kompagniområdet JEEP TAXI kørsel på hele kasernens område Fremvisning af historiske pansrede køretøjer m.m. i øvelsesterrænet Frokost indtages i Cafeteriet Kampdemonstration i samarbejde med 4 MEKINFKMP (4. mekaniserede infanteri kompagni) Returkørsel og indretning i BSO ØSTERBY Fælles spisning, musik og hygge i BSO ØSTERBY Søndag 21. september 2008: Morgenmad - bestilles og betales ved ankomst! Nedbrydning og rengøring / oprydning

6 Side 6 af 12 Klargøring til tung transport (VASKEPLADS) Besøg ved Hesteeskadronen og Historisk Samling hvis man ønsker det Planen for transportstøtte til PANSREDE hjul- og bæltekøretøjer i Danmark er lagt og iværksat! Denne transport vil foregå i en periode såvel før som efter arrangemen-tet, hvorfor ejerne skal være indstillet på tidlig afhentning og sen tilbagelevering af køretøjerne. Under opholdet på Antvorskov Kaserne vil de blive stillet op indenfor hegnet i vartningsområdet. Dette tilbud gælder kun for transport af pansrede køretøjer inden for Danmarks grænser! Ejerne er selv forsikringsmæssigt ansvarlige for køretøjerne såvel under transporten, når disse henstår på Antvorskov Kaserne som når disse benyttes under arrangementet på Antvorskov Øvelsesplads. DMKF medlemmer kan søge om kørselstilskud til øvrige køretøjer. Deltagergebyret (100,- for voksne og 50,- for børn under 12 år) SKAL betales samtidig med tilmeldingen til denne konto i Sydbank (registreringsnummer: 0570 kontonummer: Gebyret dækker deltagelse i arrangementet og betaling for fælles spisning lørdag aften. Din tilmelding er først gyldig, når betalingen er indgået på kontoen! Forskellige oversigter... Oversigt over tilmeldte til dirigeringstræning lørdag morgen (kl i ØSTERBY!) Martin Nielsen n Høgh Finn Frederiksen Allan Michael Pedersen Mogens Christensen Christian Flamand Birgit og kurt Wehlast Christian Hansen Michael og Katrine Mosegaard og Lægaard Erik Andersen Niels Geert-Jørgensen Jesper Wilhelmsen Svend Erik Søndergaard Peter Michael Wulff Thomas Bertelsen Arne Jørgensen Leif Lægaard John Frandsen Kasper Nissen Flemming Rem Hendriksen Aage +Ivan + Sabine Sahlertz Ivan Sahlertz Mogens Erling Rasmussen Keld og Sif Morgen John Blok Kristiansen Hjælpere Hjemmeværnet - 8 personer Michael Jeppesen Oversigt over deltagere

7 Side 7 af 12 Betaling Navn Telefon Voksne Børn indgået: Martin Nielsen OK Ole Curth Hansen Villers OK n Høgh OK Finn Frederiksen / OK Niels Peter Vegger / OK Therkelsen Ole Willumsen OK Allan Michael Pedersen / OK Peter Atti OK / Steen Thomsen 2 OK Mogens Christensen OK Christian Flamand OK / Birgit og kurt Wehlast 3 1 OK Michael og Katrine Mosegaard og Lægaard / OK Finn Hoffmann Nielsen OK Erik Andersen OK Thomas Drews OK / Niels Geert-Jørgensen 1 OK Jesper Wilhelmsen OK Svend Erik Søndergaard / OK Ole Drostrup OK Rasmus Munkholm McCaffrey / OK Peter Michael Wulff / OK Thomas Bertelsen OK Arne Jørgensen / OK Jørgen Lindberg OK Bent Larsen OK Leif Lægaard OK Allan Nielsen OK Tina Olsen OK Kim Hansen OK John Frandsen OK Kasper Nissen Flemming Rem Hendriksen OK Aage +Ivan + Sabine OK Sahlertz Ivan Sahlertz OK Mogens Erling Rasmussen OK Mats Bergvall OK Peter Herskind Andersen / 1 OK Keld og Sif Morgen OK Søren Vendelbo Larsen OK John Blok Kristiansen OK Svend Larsen OK Kim Leerhøy OK Anders Drostrup OK Edmund Beyer-Petersen OK Jens-Erik Mortensen 1 ok Ulrik Hansen 1 ok Paw Olsen 1 ok Per Futtrup 1 ok Benny Holk Aalling OK Frank Hestehauge 1 OK Christian Jensen OK Erik Johansen 1 OK Bent Jellesmark OK Hjælpere Hjemmeværnet - 8 personer 8 OK Ebbe Pedersen 1 OK Niels Larsen 1 OK Peter Kozlowski OK Bo Kjærgaard OK Preben Jensen OK Duncan Nicholson 1 OK Lars Geert-Jørgensen / OK Henrik Lundstedt 1 OK Michael Jeppesen 1 OK

8 Side 8 af 12 Svend Erik Willendrup Erik +++ Johansen 1 John (Michelle) ++ Blok 1 Kristiansen Frits Olsen Poul Brink 2 Arne Møller (Batman) 2 Petersen Martin Hartmann Jensen Thomas Lindberg Hvor kommer de fra DMKF GHRVPK Andet Navn Andet Michael Jeppesen Andet kub Baranski Andet Peter Kozlowski Andet Bo Kjærgaard Andet Duncan Nicholson Andet Ole Drostrup GHRVPK Ebbe Pedersen GHRVPK Mogens Erling Rasmussen GHRVPK Peter Herskind Andersen GHRVPK Tina Olsen GHRVPK John Frandsen GHRVPK Per Futtrup GHRVPK Paw Olsen GHRVPK Ulrik Hansen GHRVPK Jens-Erik Mortensen GHRVPK Edmund Beyer-Petersen GHRVPK Thomas Lindberg GHRVPK Allan Nielsen GHRVPK Frits Olsen GHRVPK Preben Jensen GHRVPK Thomas Drews GHRVPK Martin Hartmann Jensen GHRVPK Henrik Lundstedt GHRVPK Arne Møller (Batman) Petersen GHRVPK Ole Curth Hansen Villers DMKF Ivan Sahlertz DMKF Aage +Ivan + Sabine Sahlertz DMKF Flemming Rem Hendriksen DMKF Kasper Nissen DMKF Thomas Bertelsen DMKF Peter Atti DMKF Jesper Wilhelmsen DMKF Finn Hoffmann Nielsen DMKF Erik Andersen DMKF Leif Lægaard DMKF Bent Larsen DMKF Jørgen Lindberg DMKF Ole Willumsen DMKF Hjælpere Hjemmeværnet - 8 personer DMKF Lars Rasmussen DMKF Poul Brink DMKF John (Michelle) ++ Blok Kristiansen DMKF Erik +++ Johansen DMKF Svend Erik Willendrup DMKF Lars Geert-Jørgensen DMKF Mats Bergvall DMKF Niels Larsen DMKF Martin Nielsen DMKF Thor Jonsson DMKF Jens Fevejle DMKF Benny Holk Aalling DMKF Keld og Sif Morgen DMKF Erik Johansen DMKF John Blok Kristiansen DMKF Søren Vendelbo Larsen DMKF Christian Jensen DMKF Frank Hestehauge DMKF Bent Jellesmark DMKF Svend Larsen DMKF Andet Kim Leerhøy

9 Side 9 af 12 DMKF Andet Rasmus Munkholm McCaffrey DMKF GHRVPK Steen Thomsen DMKF GHRVPK Michael og Katrine Mosegaard og Lægaard DMKF GHRVPK Niels Peter Vegger Therkelsen DMKF GHRVPK n Høgh DMKF GHRVPK Finn Frederiksen DMKF GHRVPK Mogens Christensen DMKF GHRVPK Christian Flamand DMKF GHRVPK Niels Geert-Jørgensen DMKF GHRVPK Christian Hansen DMKF GHRVPK Kim Hansen DMKF GHRVPK Peter Michael Wulff DMKF GHRVPK Arne Jørgensen DMKF GHRVPK Birgit og kurt Wehlast Oversigt over deltagelse i spisning Navn Fredag aften Lørdag morgen Lørdag frokost Fællesspisning i BSO ØSTERBY lørdag aften Martin Nielsen Ole Curth Hansen Villers n Høgh Finn Frederiksen Niels Peter Vegger Therkelsen Ole Willumsen Allan Michael Pedersen Peter Atti Steen Thomsen Mogens Christensen Christian Flamand Birgit og kurt Wehlast Christian Hansen Michael og Katrine Mosegaard og Lægaard Finn Hoffmann Nielsen Erik Andersen Thomas Drews Niels Geert-Jørgensen Jesper Wilhelmsen Svend Erik Søndergaard Ole Drostrup Rasmus Munkholm McCaffrey Peter Michael Wulff Thomas Bertelsen Arne Jørgensen Jørgen Lindberg Bent Larsen Leif Lægaard Allan Nielsen Tina Olsen 1 1 Kim Hansen John Frandsen Kasper Nissen Flemming Rem Hendriksen Aage +Ivan + Sabine Sahlertz Mogens Erling Rasmussen Mats Bergvall Peter Herskind Andersen Keld og Sif Morgen Søren Vendelbo Larsen John Blok Kristiansen Svend Larsen Kim Leerhøy Anders Drostrup Edmund Beyer-Petersen Jens-Erik Mortensen Ulrik Hansen Paw Olsen Per Futtrup Benny Holk Aalling Frank Hestehauge Christian Jensen Erik Johansen Bent Jellesmark Jens Fevejle 1

10 Side 10 af 12 Thor Jonsson 1 Hjælpere Hjemmeværnet - 8 personer Ebbe Pedersen 1 Niels Larsen kub Baranski Peter Kozlowski Bo Kjærgaard 2 2 Preben Jensen 1 1 Duncan Nicholson Lars Geert-Jørgensen 1 1 Henrik Lundstedt Michael Jeppesen Svend Erik Willendrup Erik +++ Johansen John (Michelle) ++ Blok Kristiansen Frits Olsen Poul Brink 2 Lars Rasmussen Arne Møller (Batman) Petersen 1 2 Martin Hartmann Jensen 1 1? Thomas Lindberg 1 1? Pansrede køretøjer Navn / telefon Køretøj / Årgang Vægt Længde Bredde Højde Indladningsadresse Bemærkning Allan MichaelPedersen / Peter Atti Christian Flamand Erik Andersen OleDrostrup KVG T PMV - Alvis Saracen MK Fladholtevej Slagelse 8, Stokkebrovej Vejby KVG. T.55AM Grønholtvej Fredensborg ARV. M. 578D 24, Grønholtvej Fredensborg PNJ M Rasmus KVG M41 DK-1 MunkholmMcCaffrey 1962/ / Aage +Ivan + SabineSahlertz IvanSahlertz MatsBergvall pmv fv selvkørende kanon, abbot fb Hotchkiss SPz Kurz Jens-ErikMortensen Leopard UlrikHansen M41A1DK PawOlsen CENTURION 1952 PerFuttrup PMV M113 INF Kun køretøjstilmelding PMV M113 CH Saruphav Sydals Tung Transport JDR Dyrby Vestergård 7500 Holstebro Karlsgårdsvej Helsingør Karlsgårdsvej Helsingør Fredskovsdepotet Fredskovsdepotet Fredskovsdepotet Fredskovsdepotet Fredskovsdepotet Kan fragtes på alle tider af døgnet Tilmelding som aftalt. Alternativt M41 efter aftale med Steen Th. og Rasmus M.. Vi taler sammen om transport til- og fra. ialt 2 bæltekøretøjer herfra ialt 2 bæltekøretøjer fra denne adresse Har egen transport Kun køretøjstilmelding Kun køretøjstilmelding Kun køretøjstilmelding BoKjærgaard PMV M125 MT PMV M113 MEK UNIVERSIAL CARRIER 1943 PNMK M Fredskovsdepotet Fredskovsdepotet 3, Fredskovsdepotet

11 Side 11 af UDGÅET Ikke pansrede køretøjer HENT SORTERET LISTE (.pdf) med oversigt over ikke-pansrede køretøjer pr. 16. september 2008 her Navn / telefon Køretøj 1 / årgang Køretøj 2 / årgang Køretøj 3 / årgang Martin Nielsen nhøgh FinnFrederiksen / Niels Peter VeggerTherkelsen / OleWillumsen Allan MichaelPedersen / SteenThomsen / MogensChristensen Christian Flamand Birgit og kurt Wehlast / ChristianHansen Michael og KatrineMosegaard og Lægaard / Finn HoffmannNielsen Erik Andersen NielsGeert-Jørgensen / JesperWilhelmsen Peter MichaelWulff / Thomas Bertelsen Arne Jørgensen / JørgenLindberg Bent Larsen LeifLægaard Kim Hansen KasperNissen MatsBergvall Keld og SifMorgen Reo M MAN Willys jeep/cj3a 1952 Austin FV1801 a (i) FFW "Champ" 1956 MOWAG / GW3500 Mannschaftswagen 1955 Bedford J JEEP M151A Jeep M151A DAF YA a M151A1-DK 1967 m38a willys CJ3B 1953 Volvo BV202 GMC CCKW M35 (White) m151 a Land Rover Lightweight FFR 1980 SAURER 2 DM Gaz Steyr/Puch Haflinger 1961 Chevrolet Canada-c60 L GMC CCKW M35A1 (Studebaker) 1963 Volvo (C303) PVPJTGB Mercedes GD Kun køretøjstilmelding BEDFORD MJP Kun køretøjstilmelding UNIMOG JOVRAD 1975 Søren VendelboLarsen John BlokKristiansen SvendLarsen Dogde WC Ford GPW 1942 Willys M Benny Holk Aalling BMW RG FrankHestehauge Dodge WC 62 Magirus Condor MO05 Ordonnanzfahrrad 1945 UAZ 1970 BMW R65GS 1989 Willys MB 1945 muligvis dodge wm 300 dansk dame cylke ( leon ) 1948 Westas ST yamaha dx 250mx 1980 CYKEL M/ trailer/husvogn 1954 Scania L80 S 1969 VW BOBLE 1953 WILLYS CJ3A 1952 Bantam T3 trailer 1942 Dan/Vestas ST 350 1/4 t PHV Yamaha DT 250 MX 1980 Mercedes vw jagtvogn 1973 / 1976 dan vestas ca 1963 VW JAGTVOGN 1975 LARO

12 Side 12 af 12 ChristianJensen ErikJohansen Bent Jellesmark Jens Fevejle REO M.621 Willys MB 1943 Saurer 2 DM Willys M38 A1 Willys 1/4 ton trailer Harley Davidson MT 350 Nimbus Thor Jonsson Willys CJ2A kubbaranski REO Svend Erik Willendrup PoulBrink BSA Airborne Bicycle 1943 Willys CJ 2A Så mange har set siden indtil nu:

Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening (GHRVPK) VELKOMMEN Til FREDSKOVSDEPOTET

Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening (GHRVPK) VELKOMMEN Til FREDSKOVSDEPOTET Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening (GHRVPK) VELKOMMEN Til FREDSKOVSDEPOTET Sådan gør vi Velkomst og lidt om GHRVPK Rundvisning i staldene Formål og vision Formål: At indsamle, restaurere,

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

DGI Sydvest Hold Finale

DGI Sydvest Hold Finale Række C2 / C1 Bane 20-22 Oluf Pedersen Anne Mette Salven Tove Pedersen Svend Petersen Tjæreborg 7: C1p1 1: XXX XXX 20 6 12 12 1 50 76 2: XXX XXX 2 12 9 20 1 43 67-50 3 Ole Iversen Kai Lehmann Andersen

Læs mere

RESULTATLISTE DDS Storstrømmen LDM Senior i Næstved

RESULTATLISTE DDS Storstrømmen LDM Senior i Næstved RESULTATLISTE DDS Storstrømmen LDM Senior i Næstved DDS SP v.3.13.1.1 Holdkonkurrence: LDM Hold Senior 1 Vestfalster Skytteforening 54556 Jens West Klasse: 1 188/04 54405 Steffen Christensen Klasse: 2

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

1 Nr: Ejer: Ring nr: 1 Pia & Kent DK 075 15 6333M 2 Bo Knudsen DK 233 15 178M 3 Jensen & Brakstad DK 068 15 167M 4 Conny Damgaard DK 075 15 7113M 5 Team NK & Viggo DK 232 15 1853M 6 Tommy Hansen DK 140

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub Turnering : Hold 2hk 2008/9 d.20.03.2009 Hovedkreds: 2 Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT Resultat.: 2HK_HOLD.TXT ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO Klub: Skovbo Skakklub Hans E. Andersen 1447 1 Julius Mølvig 1 1190

Læs mere

Hermed en deltager liste for Morsø-Cup Hvis der er nogle fejl som bør rettes, så kontakt jens på Det er bedst efter kl. 20.

Hermed en deltager liste for Morsø-Cup Hvis der er nogle fejl som bør rettes, så kontakt jens på Det er bedst efter kl. 20. 1 Hermed en deltager liste for. Hvis der er nogle fejl som bør rettes, så kontakt jens på 21308483. Det er bedst efter kl. 20.00 Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex kristiansen DK 021 15 2403M 2 Alex kristiansen

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011 15-05-2011 14:40:42 - DDS SP v.3.11.5.1 RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 55104 Tobias Garn Hansen 14-035 Stege Ndr. 150/12 150/08 300/20 2 88120 Løkke Petersen 14-006

Læs mere

cur.no. fancier foot ring arrival time

cur.no. fancier foot ring arrival time 1 Morsø-Cup 2015 cur.no. fancier foot ring arrival time 1 Frode Hansen DK 075 15 6301M 30.07.15 09:24:33:75 2 Alex kristiansen DK 021 15 2433M 30.07.15 09:24:34:56 3 Olaf Fram DV 01164 15 94 30.07.15 09:24:34:98

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 582 291 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 576 288 3 14860 Bo Lykholt Andreasen

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers Peter Rasmussen, 40 Århus

100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers Peter Rasmussen, 40 Århus 100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers 20.06.65 10.5 Peter Rasmussen, 40 Århus 09.06.58 10.6 Jens Pedersen, 43 Randers 31.05.64 10.7 Ove Reimers, 58 Århus 13.09.78 10.8 Preben

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 Resultatliste MOBERG-LØBET 2016 - SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 MBO takker for Jeres deltagelse, kørsel i terrænet og humør på løbsaftenen. Hermed resultatliste som underskrevet på løbsaftenen: På

Læs mere

Nr Spillere i Centerturneringen / Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup

Nr Spillere i Centerturneringen / Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup Nr Spillere i Centerturneringen - 2016/2017 17-05-2016 Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup Aktivitetscenter 28,06 8 2. Aage Larsen Glostrup Aktivitetscenter

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame C. Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame D

Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame C. Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame D Dame C 1 Thisted Firmasport Oticon A/S Maybritt Andersen DC 192 194 173 0 0 559 186,33 2 Sofi E-Smokers Betina Mejdal DC 156 147 195 0 0 498 166,00 3 Viborg Firmaidræt COLAS-1 / Kosme2Logen Erna Jensen

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015

Resultatliste - DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015 Side 1 af 8 01-03-2015 21:46:51 - DDS SP v.3.14.3.1 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015 Holdkonkurrence: Senior Ung Hold 1 Stege Ndr. Skytteforening 53091 Line N. With Klasse: 1 191/04

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2013-14 Individuelle resultater Standardpistol BK Runde 1 Runde 2 Runde 3 Runde 4 SUM 1 103691 Mikkel H. Wendell 251 0 0 0 251 Standardpistol Junior Runde 1 Runde

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008

Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008 Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008 Centurion kampvogne på vej til øvelsespladsen Indholdsfortegnelse. Forord. 3 Indledning. 4 Humber Scout Car. Panseret spejdervogn. 6 Humber

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Nr: Ejer: Ring Nr: 1 Lars Karlsson DK 12 16 224M 2 Jenny Damgaard DK 075 16 8598M 3 Helmut Lorentzen DK 140 16 364M 4 Erling Lyn Pedersen DK 170 16 2633M 5 Pauli & Gert DK 224 16 131M 6 Evald Nielsen DK

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Allan Jensen DK 126 16 153M 2 Allan Jensen DK 126 16 159M 3 Anny Frantzen DK 075 16 8601M 4 Arne Poulsen DK 084 16 501M 5 Arne Poulsen DK 084 16 502M 6 Bent Jørgensen DK 093 16 382M

Læs mere

Rangliste 2010 - Olympisk trap Rangliste Total 2010 Pr. 31.07.2010 2010 Gns

Rangliste 2010 - Olympisk trap Rangliste Total 2010 Pr. 31.07.2010 2010 Gns Rangliste 2010 - Olympisk trap Rangliste Total 2010 2010 Gns Senior Klub 1 Ole Kristensen Viborg 582 116,4 116 117 120 115 114 2 Jacob Jensen Viborg 565 113,0 112 113 114 119 107 3 Peter Hertz Viborg 564

Læs mere

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011 01 09:30 BANE HOLD KREDS 1 ISG 1 Jan T. Bertelsen HC 33 Ole Guldager Jensen HC 42 Henriette Mortensen DC 84 Peter Bæk HE 111 2 3 N Lakering A/S 1 Jimmy Lykke HE 96 Jens K. Poulsen HE 90 3 BE INSTALLATION

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Hold Nr. Deltagerliste Navn Klub 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Dalby 2 Jannik - Max - Alex Holmebæk petanque 3 Bo Nielsen - Steffen Petersen - Klaus Noergaard Nordfalster 4 Salem Boukaidi-Laghzaoui

Læs mere

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL jyjs@novonordisk.com, Fodboldudvalg/formand Johnny Jensen 4400 40684574 ditteogjohnny@hotmail.com Fodboldudvalg/kontingent/Næstformand/ Drengeudvalg Peter Thornsen 4400 25144649 thornsen@ka-net.dk Fodboldudvalg/herresenior

Læs mere

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt)

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Point Point Point Point Point Placering 1. afd. 2. afd. 3. afd. 4. afd. I alt Gruppe 1: Kæden Nyborg Kertem. Ørbæk Rygnr.: Fornavn: Efternavn: Klub:

Læs mere

Voksne Hanner Klasse A - DM 2009

Voksne Hanner Klasse A - DM 2009 Voksne Hanner Klasse A - DM 2009 Grønne 58 131 2 Grp 1 Ring nr Opdrætter DORIS BSK Blå 49 21 2 Grp 2 Ring nr Opdrætter Grågrønne 31 164 122 113 4 Grp 3 Ring nr Opdrætter R1500 KARL KARL Grå 74 103 163

Læs mere

FYNSMESTERSKABER

FYNSMESTERSKABER FYNSMESTERSKABER 0 1 Torsdag d. 7. Marts - Middelfart Keglecenter Kl. 17.0 1 Usp Emma Jørgensen Vest 91 Usp Laura Sørensen Vest 91 Usp Anne S. Petersen Vest 91 Usp Mia Mortensen Vest 91 Kl. 18.15 1 D Iben

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 39 Sevel Damer 2 105 125 183 Solveig Madsen 2204 Sevel Jagtforening 38 41 185 Kristine Madsen 2204 Sevel Jagtforening

Læs mere

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 24. februar 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.:

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 24. februar 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: Program for Ældrestævnet tirsdag d. 24. februar 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: 59 27 32 55. HUSK at printe programmet ud og tag det med. Til orientering

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

RESULTATLISTE Mårup Pistolterræn 2014 Mårup DDS SP v.3.14.4.1 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 Oval 4 Sort 51 Høj knælende Mål 2 Tønde 1 Gul 22 Høj knælende Mål 3 1/7 Grøn 22 Høj knælende Station

Læs mere

Elfagets Faglæreruddannelse

Elfagets Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Aksel Lykke Dennis Langvad Kurt Kristensen Mathies Sørensen Steffen Sørensen Kim Fusager Flemming Kastbjerg

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Kommunemesterskaber Trehøje Flugtskydningsbane 2012

Kommunemesterskaber Trehøje Flugtskydningsbane 2012 Klasse Navn Klub duer Skud M Karsten Buur-Mouritsen Sdr. Felding jagtforening 36 43 A Niels Olsen Sdr. Felding Jagtforening 35 43 A Gustav Nielsen Sdr. Felding Jagtforening 38 42 A Jens P. Sørensen Sdr.

Læs mere

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Spillested Karolinelund Karolinelundsvej 9000 Aalborg Stævneledelse Hjørring Firmaidræt Afbud Per Møller Jensen på telefon: 23 30 25 37 Turneringsreglement

Læs mere

Tilmelding på mail: DM2015@tgf.dk Skriv hvilken vagt, dato og tidspunkt Dine oplysninger: Navn, e-mail og mobilnummer. Sted Opgave Navn E-mail Mobil

Tilmelding på mail: DM2015@tgf.dk Skriv hvilken vagt, dato og tidspunkt Dine oplysninger: Navn, e-mail og mobilnummer. Sted Opgave Navn E-mail Mobil Tidsrum Antal Fredag 1:00-21:00 10-20 Hallen Opstilling af redskaber, borde stole til dommere etc. NOTE! Redskaber må ikkeslæbes over gulvet Udsmykke hallen Opstilling af spisefaciliteter. Koordineres

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 StævneProgram 19-08-2007 23:05 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.3.4 Juni 2007 RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 Pistolterræn - Klasse JUN 1 05N-17450 Henrik Hjelm Hansen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE RESULTATLISTE ELEY-CUP 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 105094 Katrine Christensen 17-033 Svinninge SKF 200/16 200/19 400/35 G POKAL 2 106625 Alexander Petersen 17-373 Ballerup Skf. 200/12 200/14 400/26

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

HOLE IN ONE. Hul. Navn

HOLE IN ONE. Hul. Navn HOLE IN ONE Hul 1 1 1 1 1 1 År 174 176 177 177 178 17 17 17 17 181 181 181 181 181 183 186 186 186 186 186 186 186 187 187 187 188 188 188 188 18 18 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 1 1 1 1 13

Læs mere

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Side 1 af 8 01-12-2011 07:44:33 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Holdkonkurrence: 15 meter call 22 1 Aulum Skytteforening 31309 Keld Jeppesen Klasse:

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Skydning Total Old Boy Hold

Skydning Total Old Boy Hold Placering Nr. Navn Foreningsnr. Foreningsby Skydning Total Old Boy Hold Træf Skud Træf Skud G 7 Krogager 1 115 120 48 Peter Terkelsen 4106 Krogager Jagtforening 40 40 45 Hans J. Nissen 4106 Krogager Jagtforening

Læs mere

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour Erik Bach Sørensen Kim Bach Sørensen afd. af DASU Classic -. afd. af DHMC Classic Tour 9 9 lørdag d.. maj VW Scirocco GTI Start nr. til indtast 9 ccm Expert km/t, HTK HTK HTK HTK HTK HTK HTK : -: : -:

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton Hold A - Michael Jensen 1 Carina Brenøe 0 61225785 cbrenoe29@gmail.com 2 Dorte Jacobsen 43907959 24247127 dorte.jak@gmail.com 3 Lisbeth Seierø 43900809 26830809 lisbeth.seiero@gmail.com 4 Helle Wiil 0

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Morsø-Cup Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km.

Morsø-Cup Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km. 1 Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km. Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Lise Nielsen DK 075 14 5472M 20.08.14 10:04:48:45 2 Team HB DK 172 14 4063M 20.08.14 10:04:54:62 3 Team Strandby

Læs mere

Viborg Amtskreds-/By-stævne Bowling 2011. Individuelle rækker

Viborg Amtskreds-/By-stævne Bowling 2011. Individuelle rækker Damer B Anna Laura Johansen 206 170 187 COLAS 563 1 DB Katja Madsen 156 178 182 Slangetaemmer.dk 516 2 DB Christina Worre Rasmussen 169 157 174 APPLIANCE 500 3 DB Agathe Andersen 151 156 164 A A KONFEKTION

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

POINT EFTER DM Øvrige udstiller der ikke har udstillet eller fået point i sidste 4 udstillinger er ikke medtaget

POINT EFTER DM Øvrige udstiller der ikke har udstillet eller fået point i sidste 4 udstillinger er ikke medtaget Klasse A op/ned 2006 Varietets 2006 2007 Varietets 2007 2008 2009 Totalt Bent Andreasen & Lars Voss 70 108 1 123 106 408 Karl Juhl 10 2 5 4 19 18 58 Betty & Svend - Aage Knudsen 2007 24 17 41 Benny Nielsen

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Arrangement Overnatning den 24. juni 2013 Starttidspunkt tirsdag 25-06-2013 00:00 Sluttidspunkt onsdag 26-06-2013 00:00 Mathies Sørensen Henrik Bertelsen Pernille M. Christensen Niels Tim Brøndel Bent-Ole

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Niels Tonnisen DK 066 16 1407M 2 Team Åge Nielsen DK 097 16 692M 3 Per N.Laursen DK 066 16 1090M 4 Jannik Drozdowski DK 093 16 346M 5 Peter Mikkelsen DK 075 16 8368M 6 Team Villy Læsø

Læs mere

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne Steen Nielsen Fra: Gemt af Windows Internet Explorer 8 Sendt: 30. november 2011 18:30 Emne: Resultatliste - Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne 29-11-2011 11:00:14 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE Kongsted

Læs mere

Au2Partsløbet afdeling af SM Søndag den 17. april 2016 R E S U L T A T P R. P R Ø V E Prøve 01 Tinghøjvej 1 Plac. Plac. Diff. Diff. Nr.

Au2Partsløbet afdeling af SM Søndag den 17. april 2016 R E S U L T A T P R. P R Ø V E Prøve 01 Tinghøjvej 1 Plac. Plac. Diff. Diff. Nr. Au2Partsløbet 2016 2. afdeling af SM Søndag den 17. april 2016 R E S U L T A T P R. P R Ø V E Prøve 01 Tinghøjvej 1 16 Allan Hansen Peter Petersen KR3 1 1 03:49 39,3 31 Steen Petersen Allan Petersen KR6

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2013-2014 10. omgang Startet i 1980 10. omgang total 1. Division A Trehøje 1 1848,7 2 17895 18 a Bredstrup-Pjedsted 1 1237,4 0 16106,3 16 c Viborg 1 1812

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg MFM Allan Bak, Allan SMT

Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg MFM Allan Bak, Allan SMT Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg 14233 MFM Allan Bak, Allan SMT Silkeborg 9233 MFM Alma Heinesen, Alma SMT Silkeborg

Læs mere

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL 2007-2008 MANDAG 9.00-9.30 9.30-10.00 10.00-10.30 10.30 1100 11.00 1130 11.30 1200 14.30-15.00 15.30-16.00 16.30-17.00 Frederikssund Frederikssund 17.30-18.00 18.30-19.00 19.00-19.30

Læs mere

Navn Mødetid Mødested Kontaktperson

Navn Mødetid Mødested Kontaktperson MBL 2011 - Telefonliste Stævneleder Jan Kim Engemand 26754900 Stævneleder Blaine Dyrlund 20213916 Stævnespeaker Jørn Kim Hansen 22334530 Parkering, nøgler m.v. Per Sandberg 20197989 Stævnelæge Per Møller

Læs mere

Spillere tilmeldt turneringen

Spillere tilmeldt turneringen A A KONFEKTION 0001 A A KONFEKTION-1 0001-0001 Peter Bragh 45 165 A A KONFEKTION-1 0001-0002 Agathe Andersen 45 158 COLAS 0003 COLAS-2 0003-0008 Anna Laura Johansen 45 157 COLAS-2 0003-0023 Henry Johansen

Læs mere

HG Fodbold Kontaktpersoner

HG Fodbold Kontaktpersoner HG Fodbold Kontaktpersoner 03-03-2015 Herlufsholm GF Fodbold Admin Indhold Bestyrelsen... 4 Årgangsansvarlige... 5 Sportsligtansvarlige... 6 Praktiskansvarlig... 7 Veteran... 7 Oldboys... 8 Herre... 8

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller Kursusnummer 927 Kursusnavn Chaufførkonferencen 2011 Afholdelsessted Middelfart Resort og konferencecenter Startdato 30/05-11 Slutdato 31/05-11 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Preben Mandrup,

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere