Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl mødelokalet Florsgade 5.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl mødelokalet Florsgade 5."

Transkript

1 Gårdanlægsgruppen i Sorgenfrigade-karréen 5. juni 2009 Sagsnr.: UMB Fax: Byggeri Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl mødelokalet Florsgade 5. Mødedeltagere: Martin Oscarsson, Sorgenfrigade 2/Nørrebrogade 183 Rikke Sanderhoff, Sorgenfrigade 8h st. Pia Skov, Sorgenfrigade 4-8C Thomas Fog, Nørrebrogade 189/Stefansgade 1 Gunvor Nielsen, Stefansgade 3-7 Ulrik Kuggas, Opland landskabsarkitekter (UK) Ulla Munk Beilin, Arkitekt, sbs (referent) (UMB) På mødet fremlagde Landskabsarkitekt Ulrik Kuggas Opland ApS skitseforslaget for gårdindretningen, og der var efterfølgende en god og lang snak om projektet: Grønne arealer med skovbund og græspassager - slyngplanter Gårdanlægget foreslås indrettet med befæstede arealer opdelt af skovbundlignende beplantede områder flere steder i karréen og særlig omkring bagvandten på baghuset Sorgenfrigade 8. Arealerne vil have lidt terrænforskydninger og være rumdannende elementer omkring passager i græs. I tilknytning hertil etableres flere mindre opholdspladser evt. med granitbelægninger. Tilsvarende er der medtaget et hævet opholdsareal mod gavlen Sorgenfrigade 4-8. I skovbundsområdet plantes mindre træer. Det kan være forskellige træer med enkelte frugttræer. UK frarådede kun at plante frugttræer, idet de kræver mere vedligehold. Størrelsen på græsarealerne blev diskuteret, en beboer ønskede større græsarealer. UK bemærkede, at han finder det vigtigt med et vist volumen i de grønne beplantede arealer, samtidigt er der vinduer i baghusets bagvandt, og med bedet kan der skabes lidt afstand for at hindre indbliksgener. En beboer fra baghuset oplyste, at de søger om tilladelse til etablering af yderligere vinduer i bagvandt og gavl dette koordineres i nødvendigt omfang med UK i detailprojekteringen.

2 2 Pergolaer opsættes til ophold og renovation, og udføres som lette konstruktioner med asketrægrene som overliggere og beplantet med forskellige typer klatreplanter. På Stefansgade 9 foreslås etableret lodret beplantning med forskellige slyngplanter. Befæstede arealer Der er store befæstede arealer, hvorfor der skal vælges en billig belægningssten, typisk i beton der kan komme i forskellige indfarvninger. Alt efter økonomien kan der suppleres med granitbelægninger eller klinker. I forbindelse med detailprojekteringen vil gårdgruppen få mulighed for at være med til at vælge materialer. Først skal der opnås enighed om hovedtrækkene i skitseprojektet, når projektet har været i høring på hele karréen, vil en mere detaljeret projektering blive igangsat. Ved gårdkælderen ejendommen Nørrebrogade 183/Sorgenfrigade 2 overvejes nødvendigheden af at udskifte membran i forbindelse med etablering af ny befæstning. Legearealer Der er planlagt 3 legearealer, en gynge med faldunderlag i grus mod syd, et småbørnslegeareal mellem Stefansgade 7 og 9 og en sandkasse i den nordlige del af karréen. Der blev spurgt til alternative faldunderlag så som gummifliser, hertil kunne UK oplyse, at børn ofte får brandsår ved fald på dette materiale, og at det hurtigt bliver grimt. Renovation Renovationen er fordelt i 3 pergolakonstrukitioner. Det blev diskuteret hvorvidt renovationen i nærheden af Stefansgade kunne flyttes ned ud for Stefansgade 9. Placeringen tilgodeser imidlertid en hensigtsmæssig affaldshåndtering og fornuftige gå-afstande for beboerne i karréen. Det aftaltes, at der etableres grønne arealer omkring pergolaen mod Stefansgade således, at der skærmes mod renovationen. Der etableres aflåselige affaldsbeholdere for farligt affald i den nordlige ende. Håndtering af erhvervsaffald er typisk aftalt i lejekontrakterne. Der er som udgangspunkt ikke foretaget særskilte indretninger for erhverv. Brandvej Der skal sikres friholdt brandvej fra Sorgenfrigade 10 til ejendommen Stefansgade 9. Justeringer af projektet Det nordlige anlæg har allerede været i høring, men der er dog foretaget nødvendige justeringer som følge af nedrivninger i karréen, etablering af altaner på flere ejendomme og debatten på gårdgruppemødet. Det samlede tilrettede projekt går nu ud i en fornyet høring, hvor der er mulighed for at komme med bemærkninger til projektet.

3 3 Cykler m.v. I skitseforslaget er medtaget ca. 1 cykel pr. lejlighed, idet 1½ cykel pr. lejlighed vil optage uforholdsmæssigt meget plads. Samtidigt er der cykelkælder i et par af ejendommene. Det blev imidlertid oplyst på mødet, at der kun er begrænset cykelparkering i ejendommenes kældre, og at AB Tagahus ønsker at leje deres kælderlokaler ud.. Det aftaltes, at placere yderligere cykelstativer langs Stefansgade 3-7, gavlen på sidehuset Nørrebrogade 187 og sidehuset i nr Muligheden for at placere cykler på gaden og ved tilkøb til projektet i form af lodrette cykelophæng i portene blev nævnt. Muligheden for at placere flere cykler ved ejendommen Stefansgade 9 blev nævnt, men her skal foretages afklaring med TDC om placering af ventilator efter nedrivning af mur i skel, samt lyskasse. Der er kun ganske få overdækkede cykelpladser og som udgangspunkt er der ikke økonomi til overdækkede cykelskure. Muligheden for flere overdækkede cykelpladser evt. som et tilkøb fra ejendommene blev nævnt. Ved ejendommen Nørrebrogade 185 er der planlagt et grønt tag (sedumtag) der blev spurgt til muligheden for etablering af yderligere grønne tage. Her blev tilsvarende talt om muligheden for at ejendommene tilkøber projektdele. En beboer foreslog hævede plantebede ved cykelparkeringerne UK medtager dette, og gjorde opmærksom på, at det kræver opmærksomhed omkring vandingen af bedene. I garagerne i Sorgenfrigade 8 etableres plads for barnevogne, ladcykler og gårdmandsrum. Det undersøges, i hvilket omfang der er teknikrum og DONG-transformer i garagerne, samt pulterrum for beboerne. DONG besigtiger teknik i bygningen i kommende uge beboerne orienterer sbs om resultatet heraf. Beboeren fra lejemålet i stuen bad om, at gårdmandsrummet blev etableret nærmest lejemålet for at minimere støjen. Det overvejes, hvorvidt det vil være relevant, og om der er økonomi til at støjisolere væggen mellem gårdmandsrum og lejlighed. Der skabes lidt mere afskærmning/privathed til boligen Sorgenfrigade 8 stuen ved beplantningen, tilsvarende markeres arealet ikke som opholdsareal på tegningen. Nedrivninger i karréen Beboeren fra Stefansgade 3-7 bemærkede, at foreningen glæder sig til det nye gårdanlæg men, at man er ked af at miste det miljø, der er omkring baghuset. UMB oplyste, at Københavns Kommunen ønsker et gårdanlæg med tilstrækkeligt lys og luft, og at nedrivningen sker som en følge heraf. Der er beboere, der ikke bifalder nedrivningen men også beboere, særligt i de små gårde mod nord, der er glade for at få mere sollys. Porte Der etableres port i Stefansgade 3-7, hvor der i dag er åbent, således at der bliver aflåst til hele anlægget.

4 4 I det omfang der er penge til det, vil porten i Sorgenfrigade 10 og 8 blive udskiftet til smukkere løsninger. Automatik på port i nr. 10 beholdes. Der blev spurgt til muligheden for at sløjfe porten, men det er ikke muligt, da der er tale om en tinglyst adgang for brandredning. Porten i Sorgenfrigade nr. 8 er ikke niveaufri, og det gør det svært at komme ind og ud med barnevogne. Der påtænkes etableret en gitterport, for at muliggøre luft til anlægget og for at hindre det vindtryk, beboerne i dag oplever, når de åbner og lukker porten. Belægninger i porte vil blive udskiftet i rimeligt omfang og afhængigt af tilstanden og om der er kælder under portene. Belysning Der etableres lamper ved indgangsdøre, renovation og hvor det i øvrigt er nødvendigt. Grill og møbler Der etableres ikke faste grill, og grill kan i øvrigt ikke forventes indkøbt over anlægsbudgettet. Eksisterende møbler i karréen genanvendes, og suppleres i det omfang, der er penge til det. En beboer ønskede eksisterende blomsterkasser genanvendt, og der opstod lidt uklarhed om kassernes tilstand. Kloaker og andre arbejder på ejendommene Det vil være hensigtsmæssigt for ejendomme med gamle omfangsdræn og kloaker at få foretaget TV-inspektion. Måtte der være udskiftningstjenlige installationer, bør disse udføres senest i forbindelse med gårdanlægsarbejderne. Sorgenfrigade 4-8 har fugt i en del af kælderen. Ejendommen bør overveje at få afhjulpet problemet forud for gårdanlægsarbejderne. Andet En beboer fra Sorgenfrigade 8, baghuset ønsker mur i skel mod Sorgenfrigade 10 bibeholdt for den del, der skærmer endestykket på deres svalegang. Tilsvarende var der et ønske fra samme ejendom i stuen om at bevare en murstump ved stuelejligheden. Der blev spurgt til, hvordan facaden på hovedhuset i Sorgenfrigade 4 vil blive retableret efter nedrivning af mellembygningen. UMB oplyste, at man vil retablere i overensstemmelse med vinduesplaceringer m.v. i den øvrige bygning men, at det også vil være afhængigt af, om der skal etableres udgang fra erhvervet til gårdsiden. Ejendommen vil blive orienteret, så snart er er skabt klarhed over løsningen. Ønske om boldbur i karréen er ikke opfyldt, da det er vurderingen, at karréen er for lille, og bl.a. som følge heraf vil medføre for meget larm i gården.

5 5 DONG reducerer transformer ved Sorgenfrigade 10 til en ny bygning på ca. 2,5x2,5 m. Gelændere ved kældernedgange vil i rimeligt omfang blive istandsat/udskiftet henset til gårdanlæggets samlede økonomi. Særlige løsninger for at hindre små børns adgang til trapperne låger eller lign kan medtages eller tilkøbes i det omfang, der er økonomi hertil. Ejendommene har modtaget en skrivelse fra Metro-selskabet og flere beboere udtrykte bekymringer over evt. skader på ejendommene i den forbindelse. Problemstillingen forventes ikke at berøre gårdprojektet. Projektet sendes i høring Det aftaltes, at projektet tilrettes efter de bemærkninger der har været fremme på mødet og vedhæftes referatet efter mødet. Umiddelbart herefter udsendes projektet i høring i 6 uger hos alle ejere og lejere i karréen. Høringsmaterialet forvendes udsendt før sommerferien med høringsperiode frem til medio september. Juli måned medregnes ikke i høringsperioden. I høringsperioden afholdes et karrémøde, hvor projektet gennemgås og der kan stilles spørgsmål til projektet. Alle bemærkninger til projektet skal fremsendes skriftlig i høringsperioden, der vil således ikke være bemærkninger fremført på gårdgruppemøder eller på karrémødet, der vil kunne indgå i sagsbehandlingen, med mindre de tillige fremsendes som skriftlig bemærkning. Man har mulighed for at komme med ændringsforslag, der i det omfang det er hensigtsmæssigt for den samlede løsning, vil blive indarbejdet i projektet. Der er tilsvarende mulighed for at skrive frem med bemærkninger om, hvad man bifalder ved projektet, og som man gerne ser fastholdt. Hvordan man skriver frem om forslaget vil fremgå af høringsmaterialet, der vil blive husstandsomdelt. Bemærkninger eller tilføjelser til dette referat bedes være mig i hænde senest 8 dage efter modtagelsen. Med venlig hilsen Ulla Munk Beilin Arkitekt maa, Projektleder umb@sbsby.dk Tlf.:

Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011, i Osramhuset.

Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011, i Osramhuset. Karré- og detailprojekteringsmøde Gårdanlægget i Sorgenfrigade-karréen 4. maj 2011 Fax: 8232 2501 Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011,

Læs mere

Referat. Mødedeltagere:

Referat. Mødedeltagere: Referat Gårdgruppemøde gårdanlæg i Hothers Plads-karreen Dato: 27. oktober 2010 kl. 1700 fælleshuset AB Lersøgaard Vedr.: Fælles gårdanlæg AB Lersøgaard, AB Slangerupgård og AB Heimdalsborg Mødedeltagere:

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Rosendalsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Rosendalsgadekarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Rosendalsgadekarréen Adresse: Rosendalsgade 11-15, Østerbrogade 56C-D, 58-60 og Slagelsesgade 2-14. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag i høring.

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Østbanegadekarréen. Bilag 2 Østbanegade. Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47.

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Østbanegadekarréen. Bilag 2 Østbanegade. Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47. Bilag 2 Østbanegade FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Østbanegadekarréen Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.xx.2015 at sende dette forslag om

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen i høring.

Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen i høring. FORSLAG FÆLLES GÅRDhave Masnedøgadekarréen Masnedøgade 1-9, Jagtvej 207-209, Drejøgade 2-10 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen

Læs mere

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks 339 1504 København V MERE INFORMATION Tlf. 20 29 11 80 E-mail: gaardhaver@tmf.kk.dk www.kk.dk/gaardhaver gaardrum.dk BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvejkarréen

Læs mere

Cykler Forskellige forslag og muligheder blev diskuteret, f.eks. det runde cykelstativ med en beplantet søjle/overdækning med plads til fugleliv.

Cykler Forskellige forslag og muligheder blev diskuteret, f.eks. det runde cykelstativ med en beplantet søjle/overdækning med plads til fugleliv. Referat Gårdgruppemøde gårdanlæg i Hothers Plads-karreen Dato: 24. august 2010 kl. 1700 fælleshuset AB Lersøgaard Vedr.: Fælles gårdanlæg AB Lersøgaard, AB Slangerupgård og AB Heimdalsborg Mødedeltagere:

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Bredahlsvejkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Bredahlsvejkarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Bredahlsvejkarréen Adresse: Vigerslev Allé 76-78, Peder Hjorts Vej 2-10, Lyshøj Allé 15-17 og Bredahlsvej 1-9 BILAG 3 Borgerrepræsentationen har XX. XX 2018 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9

FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9 BILAG 4 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Svenskelejrenkarréen FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Cityringkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Cityringkarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Cityringkarréen Ørnevej 2, Nordre Fasanvej 234-252 og Frederikssundsvej 3 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag i høring. Frem til den xx.yy 201x

Læs mere

FÆLLES FORSLAG BILAG 3

FÆLLES FORSLAG BILAG 3 FORSLAG FÆLLES BILAG 3 GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen Nørrebrogade 18-24, Fælledvej 4-22, Fælledvejens Passage 2-12, Skt. Hans Torv 24-26, Skt. Hans Gade 15-27, Skt. Hans Gade Passage 2-4 og 1-11 samt

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22

FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 6. juni 2011 at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING BILAG 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvejkarréen Offenbachsvej 19-39, Mozartsvej 26-30, Sjælør Boulevard 20-42 og Borgmester Christiansensgade 2-4 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxxx 2016 truffet

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 5 BESLUTNING. Odins Tværgadekarréen. Adresse: Jagtvej , Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 5 BESLUTNING. Odins Tværgadekarréen. Adresse: Jagtvej , Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P. BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgadekarréen Adresse: Jagtvej 119-125, Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.D Løvs Allé 1-5 BILAG 5 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen Nøddebogade 1-5, Sjællandsgade 33-55, Refnæsgade 28-34 og Fensmarksgade 23-27. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen VEST Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade 20-24 samt Fælledvej 2, 4 og 10 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 2. juni 2014 at sende dette forslag i høring. Frem

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen Marstalsgade 29-55, Strandboulevarden 72-74, Gl. Kalkbrænderi Vej 40-68 og Østbanegade 113-115. Borgerrepræsentationen har d. xx.xx.2012 truffet

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 4 BESLUTNING. Stokrosevejkarréen Stokrosevej 2-8, Sundbyvester Plads 6, Gyldenlakvej 7-13 og Kentiavej 3

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 4 BESLUTNING. Stokrosevejkarréen Stokrosevej 2-8, Sundbyvester Plads 6, Gyldenlakvej 7-13 og Kentiavej 3 BILAG 4 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Stokrosevejkarréen Stokrosevej 2-8, Sundbyvester Plads 6, Gyldenlakvej 7-13 og Kentiavej 3 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning om

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG BILAG 3 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Vejlegadekarréen HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag

Læs mere

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BILAG 5 Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75

HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 BILAG 3 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Vejlegadekarréen HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen Afholdt i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh. K, mandag d 12.5.2014. Deltagere: 13 beboere 17 var med på gårdvandringen. Dorte

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE ØST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE ØST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen ØST Ravnsborggade 13-21C, Skt. Hans Gade 15-23, Skt. Hans Gade Passage 2-4 og 1-11, Fælledvej 14-18 samt Fælledvejens Passage 2-12 Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen BILAG 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen Adresse: Jagtvej 119-125, Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.D Løvs Allé 1-5 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2016 at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen Offenbachsvej 19-39, Mozartsvej 26-30, Sjælør Boulevard 20-42 og Borgmester Christiansensgade 2-4 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 18.01. 2016 at sende

Læs mere

Schubertsvej 1-13, Wagnersvej 10-12, Straussvej 2-18 og Mosartsvej Mozartsvej 11-13

Schubertsvej 1-13, Wagnersvej 10-12, Straussvej 2-18 og Mosartsvej Mozartsvej 11-13 BESLUTNING FÆLLES Bilag 1 GÅRDHAVE Straussvej karréen Schubertsvej 1-13, Wagnersvej 10-12, Straussvej 2-18 og Mosartsvej Mozartsvej 11-13 Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Herman Triers Plads. Bilag 2

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Herman Triers Plads. Bilag 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Herman Triers Plads Rosenørns Allé 10A-B og 12-18, Julius Thomsens Gade 12-14, Herman Triers Plads 1-7 og Kleinsgade 6 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den8. oktober 2012 at sende

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG BILAG 4 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Svenskelejrenkarréen FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9-11 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag i høring. Frem

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING OM TILLÆG. Baldersgade-karréen Baldersgade 2-22, Dagmarsgade 41-45, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING OM TILLÆG. Baldersgade-karréen Baldersgade 2-22, Dagmarsgade 41-45, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade Bilag 1 BESLUTNING OM TILLÆG FÆLLES GÅRDHAVE Baldersgade-karréen Baldersgade 2-22, Dagmarsgade 41-45, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade 190-194 Teknik- og Miljøudvalget har XX. YYY 2012 truffet beslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42.

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. Borgerrepræsentationen har d xx. xx. 2014 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. Den

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 BILAG 2 Borgerrepræsentationen har xx. xx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG BILAG 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Alsgadekarréen ALSGADE 2-4, DANNEVIRKEGADE 1-13, NY CARLSBERGVEJ 27-29 OG ENGHAVEVEJ 56-64 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag i høring.

Læs mere

Thyrasgade-karréen. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg

Thyrasgade-karréen. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg Thyrasgade-karréen NØRREBROGADE 180A-186 ÆGIRSGADE 2-10 THYRASGADE 1-11 GORMSGADE 1-7 Maj 2009 Spørgsmål til beslutningen kan rettes

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen Gl. Jernbanevej 1-11, Valby Langgade 21A-B, Kirkevænget 2-6. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Kirkevænget

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden Bilag 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade 148-156 og Strandboulevarden 149-151 Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 2012 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

ØRESTAD SYD BYGGEFELT

ØRESTAD SYD BYGGEFELT ØRESTAD SYD BYGGEFELT 1.2 09.09.2016 ILLUSTRATIONSPLAN MASTERPLAN BYGGEFELT 1.2 Grundareal: Byggeret: Anvendelse: Parkering: 5.040 m2 9.100 m2 Bolig I konstruktion MASTERPLAN 2 BYGNINGSVOLUMEN 17 M 20

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej og Bisiddervej 2-10.

FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej og Bisiddervej 2-10. Bilag 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej 46-52 og Bisiddervej 2-10. Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Heilsgade-karreen

FÆLLES GÅRDHAVE Heilsgade-karreen BILAG 1 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Heilsgade-karreen Heilsgade 1-5, Haderslevgade 34-38, Sønder Boulevard 92-96 og Røddinggade 7-9. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den XX.X.2012 at sende dette forslag om

Læs mere

Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave.

Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. BILAG 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Alsgadekarréen ALSGADE 2-4, DANNEVIRKEGADE 1-13, NY CARLSBERGVEJ 27-29 OG ENGHAVEVEJ 56-64 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen Øresundsvej 27 37, Rødegård 2 18, Lyongade 24 38, Spaniensgade 21 27 Borgerrepræsentationen har XX.YY.2012 godkendt Teknik- og Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen Ørnevej 46-52, Musvågevej 1-11, Frederikssundsvej 43 og 47 og Lærkevej 2-16 Borgerrepræsentationen har 26. maj 2016 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen BILAG 4 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Musvågevejkarréen Ørnevej 46-52, Musvågevej 1-11, Frederikssundsvej 43 og 47 og Lærkevej 2-16 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2015 at sende dette forslag i høring.

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE VEST BESLUTNING. Skt. Hans Gade-karréen. Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade samt Fælledvej 2, 4 og 10, 2200 København N

FÆLLES GÅRDHAVE VEST BESLUTNING. Skt. Hans Gade-karréen. Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade samt Fælledvej 2, 4 og 10, 2200 København N BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen VEST Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade 20-24 samt Fælledvej 2, 4 og 10, 2200 København N Borgerrepræsentationen har XX. YYY 2014 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2, 2A-S, 4-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7, 7C-D, 9-9D, 11-11D og 13-13B og Kleinsgade 2 Teknik- og Miljøudvalget vedtog

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Livjægergadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Livjægergadekarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Livjægergadekarréen Adresse: Classensgade 51-53, Livjægergade 24-26, Willemoesgade 60-62 og Aggersborggade 1-3a BILAG 3 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen Anker heegaards Gade 1-7, Niels Brocks Gade 3-5, Puggardsgade 2-12 og Rysensteensgade 14-16 BILAG 4 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx. xx.xxxx at sende

Læs mere

BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10

BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 BILAG 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Brønshøjvejkarréen BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen Adresse: Øster Søgade 10, Bartholinsgade 1-17, Nansensgade 79 og Gothersgade 150-158 BILAG 5 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2018 at sende dette

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen BILAG 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen Gl. Jernbanevej 1-11, Valby Langgade 21A-B, Kirkevænget 2-6. Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af

Læs mere

GÅRDHAVE. Skt. Hans Gade-karréen BILAG 2

GÅRDHAVE. Skt. Hans Gade-karréen BILAG 2 BILAG 2 Beslutning FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen ØST Ravnsborggade 13, 15-15B og 19, Skt. Hans Gade 15-21, Skt. Hans Gade Passage 1-11, Fælledvej 18 og Fælledvejens Passage 2-12 På baggrund af

Læs mere

2. skitsemøde: sidst i august/i starten af september 2015 indkaldelse følger Svarfrist for kommentarer til skitseforslaget: 3.

2. skitsemøde: sidst i august/i starten af september 2015 indkaldelse følger Svarfrist for kommentarer til skitseforslaget: 3. Notat fra 1. skitsemøde 24. juni 2015, BK 322 Korsikavej Til stede: Beboere Susanne Møller Ditte Dibber Henriette Jagd Iben Stadi Lissie Jensen Susannah K Clara Waage Eirikur Einarsson Michael Hansen Janne

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Masnedøgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Masnedøgadekarréen BESLUTNING Bilag 2 FÆLLES GÅRDHAVE Masnedøgadekarréen Masnedøgade 1-9, Jagtvej 207-209, Drejøgade 2-10 byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. Den fælles gårdhave etableres af Teknik-

Læs mere

Beslutning om fælles gårdanlæg for karré 4 på Frederiksberg

Beslutning om fælles gårdanlæg for karré 4 på Frederiksberg Beslutning om fælles gårdanlæg for karré 4 på Frederiksberg Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 8. september 2014 27-02-2008 24-10-2014 Beslutningen om fælles gårdanlæg for karré 4 Frederiksberg Kommune

Læs mere

FÆLLES GÅRDANLÆG. Notat fra orienteringsmøde. gaardrum.dk. Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr.

FÆLLES GÅRDANLÆG. Notat fra orienteringsmøde. gaardrum.dk. Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr. FÆLLES GÅRDANLÆG Notat fra orienteringsmøde Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr. 5, mødelokale 1 Til stede: A/B Thyrasgade 2 mfl. v/ best.medlem Stine Hastrup Thyrasgade

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8

FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2018 at sende dette forslag i høring. BILAG

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Skt. Kjelds Plads

FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Skt. Kjelds Plads FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Skt. Kjelds Plads Skt. Kjelds Plads 1-5, Skt. Kjelds Gade 23-33, Ourøgade 19-33, Bryggervangen 12-24 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 26. maj 2015 at

Læs mere

gaardrum.dk Ændringsforslag, indsigelser eller bemærkninger til projekforslaget skal senest fredag den 5.oktober 2018 til byfornyelsen:

gaardrum.dk Ændringsforslag, indsigelser eller bemærkninger til projekforslaget skal senest fredag den 5.oktober 2018 til byfornyelsen: Ændringsforslag, indsigelser eller bemærkninger til projekforslaget skal senest fredag den 5.oktober 2018 til byfornyelsen: byforny@frederiksberg.dk Emnefelt: Høring Karré 41. Yderligere oplysninger vedrørende

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24. februar 2014 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Frederiksgård Karréen

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen Vendersgade 8-12, Nørre Farimagsgade 64-72, Frederiksborggade 23-27 og Rømersgade 15-19. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Dagmarsgade Karréen. Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade og Gormsgade 9-11

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Dagmarsgade Karréen. Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade og Gormsgade 9-11 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade 15-39 og Gormsgade 9-11 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2012 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 3 BESLUTNING. Korsikavejkarréen Adresse: Palermovej 21-27, Milanovej 3A-9, Korsikavej 2-8 og Strandlodsvej 86-90

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 3 BESLUTNING. Korsikavejkarréen Adresse: Palermovej 21-27, Milanovej 3A-9, Korsikavej 2-8 og Strandlodsvej 86-90 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Korsikavejkarréen Adresse: Palermovej 21-27, Milanovej 3A-9, BILAG 3 Korsikavej 2-8 og Strandlodsvej 86-90 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

A-X-E-2-01 A Rev. A Nabobygning angivet Dato: Sign.: MFP J.M.Thieles Vej 8 Bygherre: Emne: Vestfacade mod J.M. Thieles vej - eks forhold Sa

A-X-E-2-01 A Rev. A Nabobygning angivet Dato: Sign.: MFP J.M.Thieles Vej 8 Bygherre: Emne: Vestfacade mod J.M. Thieles vej - eks forhold Sa A-X-E-2-01 A Rev. A Nabobygning angivet Dato: 01.08.2018 Sign.: MFP J.M.Thieles Vej 8 Bygherre: Emne: Vestfacade mod J.M. Thieles vej - eks forhold Sag. nr: 117.6671 Fase: Projektfase Mål: 1 : 100 Sign:

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen Anker Heegaards Gade 1-5, Niels Brocks 3-5, Puggaardsgade 2-12 og Rysensteensgade 14-16 BILAG 4 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgadekarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgadekarréen Nøddebogade 1-5, Sjællandsgade 33-55, Refnæsgade 28-34 og Fensmarksgade 23-27. Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning om indretning

Læs mere

I høringsperioden vil der blive fortaget en afstemning via e-boks, der skal afdække opbakningen til fælles gårdhave i karréen.

I høringsperioden vil der blive fortaget en afstemning via e-boks, der skal afdække opbakningen til fælles gårdhave i karréen. FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Bechgaardsgadekarréen Adresse: Nygårdsvej 50-52, Bechgaardsgade 2-14, Otto Mallingsgade 1-3, Vennemindevej 39-47 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen BILAG 1 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade 15-39 og Gormsgade 9-11. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den XX.XX 2012 at sende dette forslag i høring.

Læs mere

Nyhedsbrev for beboerne i AAB afdeling 35. August 2017.

Nyhedsbrev for beboerne i AAB afdeling 35. August 2017. Nyhedsbrev for beboerne i AAB afdeling 35. August 2017. På afdelingsmødet i 2015 foreslog jeg, at vi fik en beboeravis i afdelingen. Den 17-1- 2017 fik jeg en mail fra afdelingsformand Merete Lintner,

Læs mere

REFERAT AF FÆLLESMØDE

REFERAT AF FÆLLESMØDE REFERAT AF FÆLLESMØDE Mødetidspunkt: Torsdag den 28. juni 2012 kl. 17.00 19.00 Mødetema: Afsluttende orienteringsmøde med præsentation af 5. skitseoplæg Mødested: VerdensKulturCenteret, Nørre Allé, 2200

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 3.10. 2016 at sende dette forslag

Læs mere

Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42

Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42 BILAG 3 Borgerrepræsentationen har xx. xx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE BILAG 7

KØBENHAVNS KOMMUNE BILAG 7 KØBENHAVNS KOMMUNE BILAG 7 Forvaltningens bemærkninger til høringssvar Nedenfor kommenteres høringssvarene for hver karré. Høringssvarerne er inddelt i de tematikker, der er berørt i den konkrete karré.

Læs mere

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks 339 1504 København V MERE INFORMATION Tlf. 2498 4899 E-mail: gaardhaver@tmf.kk.dk www.kk.dk/gaardhaver gaardrum.dk BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Korsikavejkarréen

Læs mere

REFERAT 3. Gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen

REFERAT 3. Gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen REFERAT 3. Gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen Afholdt i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh. K, mandag d 12.5.2014. Deltagere: 4 beboere. 1 repræsentant fra Freja ejendomme,

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen Adresse: Dannevirkegade 19-27, Alsgade 1, Enghavevej 66-74 og Sønder Boulevard 112-114 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 9.11. 2015 at sende dette forslag

Læs mere

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Maj 2008 Byfornyelsesforslaget viser de overordnede retningslinier for, hvordan gården

Læs mere

BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE. Brønshøjvejkarréen. BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10

BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE. Brønshøjvejkarréen. BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Brønshøjvejkarréen BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 Borgerrepræsentationen har 20.08.2015 godkendt Teknik- og Miljøforvaltningens

Læs mere

Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave.

Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. BILAG 4 BELUTNING FÆLLE GÅRDAVE Chr. vendsensgadekarréen Adresse: Chr. vendsensgade 1-9, algreensgade 1-13 og 2-4 og olmbladsgade 25-27 og 31 Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Petersborgvejkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Petersborgvejkarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Petersborgvejkarréen Adresse: Petersborgvejskarréen: Petersborgvej 2-6, Rosenvængets Sideallé 9, Odensegade 23-25, Faksegade 22 og Nordre Frihavnsgade 20-28 Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Beslutning beslutning FÆLLES FÆLLES GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gade 2-12, Lange Müllers Gade 20- Otto 22, Landskronagade Mallings Gade 2-12, 57-67 Lange

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Korsikavej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Korsikavej-karréen BILAG 5 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Korsikavej-karréen Adresse: Palermovej 21-27, Milanovej 3A-9, Korsikavej 2-8 og Strandlodsvej 86-90 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2016 at sende dette forslag

Læs mere

KØBENHAVNS KLIMAKARRÉ. Thomas Laubsgade 1-17, Kildevældsgade 69-75, Helsingborggade 2-12, Landskronagade 54-60

KØBENHAVNS KLIMAKARRÉ. Thomas Laubsgade 1-17, Kildevældsgade 69-75, Helsingborggade 2-12, Landskronagade 54-60 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 1 KØBENHAVNS KLIMAKARRÉ Thomas Laubsgade 1-17, Kildevældsgade 69-75, Helsingborggade 2-12, Landskronagade 54-60 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42

Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Nyrnberggadekarréen Adresse: Bremensgade 47-73, Trægården 2-28 og Nyrnberggade 16-42 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 3.10. 2016 at sende dette forslag i høring. Frem til den

Læs mere

Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen

Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen VELKOMMEN TIL 3. GÅRDGRUPPEMØDE 31. Marts 2011 Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen Dagsorden Faskiner og skraldesug status på tilbagemeldinger Oplæg omkring materialer v/ Lone og Rikke Spørgsmål

Læs mere

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter.

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter. AArhus naboorientering november 2014 @cj-arkitekter.dk 2 Den nye bebyggelse 2 er tegnet på den grund, hvor der idag er opt baraklignende 1-etages byggeri. Disse eksisterende bygninger er idag indrettet

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen BILAG BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen Adresse: Dannevirkegade 19-27, Alsgade 1, Enghavevej 66-7 og Sønder Boulevard 112-11 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen Thyregodsvej 13-21, Lyshøj Allé 24-28, Scharlingsvej 12-24, Lyshøjgårdsvej 73-77 Bilag 4 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDANLÆG. I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg.

FÆLLES GÅRDANLÆG. I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg. FÆLLES GÅRDANLÆG I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg. Formålet er at forbedre trivsel og livskvalitet for beboerne i de tæt bebyggede områder

Læs mere

Center for Bygninger har modtaget en ansøgning om tilladelse til at opføre en ny beboelsesbygning på adressen Rådmandsgade 32.

Center for Bygninger har modtaget en ansøgning om tilladelse til at opføre en ny beboelsesbygning på adressen Rådmandsgade 32. Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse 29. oktober 2015 edoc: 2015-0086554 Høring i henhold til forvaltningsloven Center for Bygninger har modtaget en ansøgning om tilladelse til at opføre en ny

Læs mere

1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården

1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården Frederiksgården, 31. oktober 2012 1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården Referat Dato: Mandag d. 29. oktober 2012, kl. 19:00 ca. 20:45. Sted: Osram huset, Valhalsgade 4, 2200 København

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen Nordre Fasanvej 212-216 og Glentevej 2-4 Borgerreræsentationen har 25. maj 2016 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. Den

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Dannevirkegadekarréen Adresse: Dannevirkegade 9-27, Alsgade, Enghavevej 66-7 og Sønder Boulevard 2- Borgerrepræsentationen har 26. maj 206 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning

Læs mere

FORSLAG FÆLLES GÅRDANLÆG

FORSLAG FÆLLES GÅRDANLÆG FORLAG FÆLLE GÅRDANLÆG Karré 16 Bentzonsvej 2-22, Langelands Plads 1-5, Langelandsvej 1-19 og Nyelandsvej 42-44. 6-ugers høring Forslaget er husstandsomdelt og sendt til ejerne d. 18. marts 2013. Frem

Læs mere

gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk

gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk Indledning/velkomst/baggrund Præsentation af rådgivere Borgerindragelse - processen Eksisterende forhold

Læs mere

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 4. Forvaltningens bemærkninger til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af 21 boliger på Rådmandsgade 53A, 2200 København N,

Læs mere

Forvaltningens bemærkninger til høringssvar. Sagsnr

Forvaltningens bemærkninger til høringssvar. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik BILAG 5 Forvaltningens bemærkninger til høringssvar Nedenfor kommenteres høringssvarene for hver karré. Høringssvarerne er inddelt i de tematikker,

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgadekarréen BILAG 4 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgadekarréen Vendersgade 8-12, Nørre Farimagsgade 64-72, Frederiksborggade 23-27 og Rømersgade 15-19 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen BILAG 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Ndr. Fasanvej-karréen Nordre Fasanvej 212-216 og Glentevej 2-4 Borgerreræsentationen har xx. xxxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave.

Læs mere

3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011. Charlotte Skibsted landskabsarkitekt mdl.maa

3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011. Charlotte Skibsted landskabsarkitekt mdl.maa 3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011 DIAGRAMMER SKITSEFORSLAG SK02 1 1. Ny samlende belægning langs niveaukant og vandrende 3 2 Gårdens 3 niveauer 2. Skure fortrinsvist til cykler indpasses.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 Side 1 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Dato: Mandag den 5. december 2005 klokken 19:30 Sted:

Læs mere