Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve."

Transkript

1 Ballerup Inner Wheel: Fadderbørn: Pooja, pige 13 år fra Nepal (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Anne Heibroch og Birgit Bejder var i 2011 en tur til Rumænien, hvor de afleverede en meget stor portion indsamlede effekter til det børnehjem, som klubben løbende støtter, formidlet af kunstneren Adi Holzer. Anne og Birgit gør et stort arbejde for børnehjemmet. Anna samler stadig alt brugbart og det er så godt som alt. Sammen har de også solgt godt af Adi Holzers kunst og pengene går ubeskåret til børnehjemmet. Turen til børnehjemmet var uforglemmelig. Andre donationer: SOS fadderbarn kr Inner Wheel årsindsamlingen kr. 650, Inner Wheel stilekonkurrence kr. 200, Inner Wheel fødselsdag - Adi Holzer kr. 780 og derudover Adi Holzer kr Rotary: Har intet samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Klubben mødes på restaurant Kongemosen, hvor de har deres eget lokale. Har i årets løb haft mange udemøder. De har besøgt en chokolademager, været til teaterforestillingen Mordets melodi med mænd og hyggeligt måltid inden. Derudover har klubben haft fællesmøde med Herlev Inner Wheel på Herlev Kro og i august skovtur, som altid går til et meget hemmeligt sted. Det hører sig til, at pigerne har hatte på, når de mødes ved bilerne. Ved hjemmemøderne har klubben altid 3. min. Månedsbrevgennemgang og dagens digt og som regel en foredragsholder. Det er utroligt, at der stadig kan findes givende fortællere, der går glade hjem med en flaske eller to. Charlottenlund Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Lund Laurentius Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Der er også sendt jul til venskabsklubben, men desværre ikke modtaget nogen julehilsen. Velgørenhed: Bridge arrangement til fordel for Mac Donalds Hus på Rigshospitalet. Overskud kr Sendt frimærker til Hanne Dahl. Rotary: Intet fast samarbejde Dragør Inner Wheel: Fadderbørn: Aron Khawas, dreng 13 år fra West Bengal, Indien og N. Poosaimani, pige 10 år fra Indien. (Verdens Børn.)

2 Venskabsklubber: Svendborg Sct. Jørgens Inner Wheel, Danmark. Nannestad Inner Wheel, Norge og Ystad Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Ved hvert møde afholdes vin lotteri samt fødselsdags lotteri. Pengene er uddelt til Natteravnene i Kastrup, Bevar DK og Dragør Karateklub med kr til hver. Endvidere har International børnehjælp modtaget kr Pengene er indkommet fra Bring and Buy aften, som blev afholdt på januar mødet 2012 samt ved loppemarked i februar måned Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Historiker Dines Bogø. Sognepræst Gitte Turin. Besøg på Amalienborg med rundvisning i repræsentationslokaler. Skuespiller m.m. Hanne Stensgaard og Rose Marie Spooner om hendes liv i Mexico. Fredensborg Inner Wheel: Fadderbørn: Nelli-Annett Klippberg, pige 14 år fra Estland og Hind Mahmoud Sweiriki, pige 12 år fra Palæstina. (begge SOS Børnebyerne.) Venskabsklubber: Ingen i øjeblikket. Velgørenhed: Fadderbørn kr. 4450, årsindsamlingen kr , Mælkebøtten i Nuuk kr , sponsorbarn i Mælkebøtten i Nuuk kr. 350 og Bao Bab Fonden kr Rotary: Har som regel mindst et fælles møde med Rotary. I år inviterede klubben Rotary til mødet i april og rigtig mange rotarianere deltog. Foredrag/Besøg: Tur til Roskilde, besøg hos Inger Møller, tidligere Inner Wheel medlem. Hjemmemøde på Asminderød Kro, hvor hver især holder ego foredrag, således at man kan lære hinanden bedre at kende. Fællesmøde med Helsingør Inner Wheel i Helsingør med besøg af distriktspræsident Lise Winther. Møde hvor Natteravnene i Helsingør fortalte om deres arbejde. Julemøde, privat. Foredrag af Jens Hendeliowitz: De kongelige haver. Teatertur til Helsinge: Baronessen. Foredrag af Rikke Thygesen fra Dragør Inner Wheel. Foredrag af Rune Øblom: Autister på arbejdspladsen. Sommerudflugt: Sejltur på Esrum sø med møde og spisning i Fændrikhus. Frederiksberg Inner Wheel: Fadderbørn: Michaelyn Bueh-You, pige født 2010, fra Liberia (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Sköyen Inner Wheel, Oslo, Norge. Besøg. Karlshamn Inner Wheel, Sverige, brevveksling. Malmø Inner Wheel, Sverige, brevveksling og besøg. Velgørenhed: Tilskud til FB Boldklub, Kulturnatten og sponsorbarn.

3 Rotary: Samarbejde med Frederiksberg Rotary klubber, Frederiksberg Mariendal og Frederiksberg Faconer. På kulturnatten. Støtte til Frederiksberg Boldklub vedrørende integration arrangement for børn. Er i samarbejdsudvalg vedrørende evt. forberedelse af Kunst i påsken Foredrag/besøg: Foredrag af orlogspræst Annette Molin Brautch, Holmens Kirke og sognepræst i Flintholm Kirke. Besøg af distriktspræsident Lise Winther. Besøg af jurist Ulla Kjærgaard fra ældresagen, der talte om diverse juridiske aspekter. Besøg af brandinspektør Brian Eriksson, Frederiksberg brandvæsen, der fortalte om hjertestarter og livet på en brandstation. Julemøde. Fejring af klubbens 54 års fødselsdag med ægtefæller og deltagelse af inviterede gæster og et godt jazzorkester, der underholdt. Besøg af Inner Wheels IT konsulent Bente Andersen. Kaminmøde hvor der bl.a. blev diskuteret Inner Wheel Nyt s fremtid. Foredragsholder Klaus Winkel, der fortalte om hvorfor det er så svært for Afrika. Skovtur, besøg på Sølyst og foredrag om skivemuseet af Mads Hansgaard og besøg af Sköyen Inner Wheel, hvor der var udflugt til Christiania. Har 2 litteraturklubber, 1 bridgeklub og en strikkeklub, hvor der bliver lavet tæpper (sidstnævnte nedlægges i det nye Inner Wheel år). Månedlig aktivitet, planlagt af en aktivitetsformand. Frederiksværk Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Söderåsen Inner Wheel, Sverige. Söderåsen var på besøg den Desværre er klubben nu ophørt. Velgørenhed: Klubben har sendt 5 børn af sted til sommerlejr Slaraffenland i alt kr Rotary: Julemøde. Foredrag/besøg: Årets tema har været Sundhed, velvære og glæde. Klubben har været på besøg i den økologiske landsby i Torup med rundvisning. Har haft internt møde uden det store på programmet. Foredrag ved tandlæge Lars Martiny Sundhed på en anden måde. Præsentation og øvelser med Powerhoop. Foredrag af eneforhandler af Powerhoop i Danmark Vivi Visby, om hendes store spring ud i det ukendte. Så har klubben holdt julemøde med Rotary og har haft et fællesmøde med Gribskov. Hjemmemøde med fælles madlavning hjemme hos Ulla Dyndegård Sund mad. Kokken havde lavet forskellige små opskrifter på spanske tapas. Møde glæde for medlemmerne En af kamingrupperne valgte at glæde alle Frederiksværks Inner Wheel piger ved en veltilberedt middag hjemme hos Lone Danesøe. Dette var en del af Kaminmøde-projekt som hed skab glæde. Så har klubben haft en make-up aften med Elisabeth Arden og Matas. Kædeoverrækkelse og sommerhygge hos Aase Kraft. Kamingrupperne havde til opgave at skabe glæde. En gruppe lavede en stor julekurv til de ansatte på Plejehjemmet i Solhjem, for at sætte pris på deres til tider hårde arbejdsvilkår. En anden gruppe valgte at pynte op til jul på Hospice Arresødal. Den tredje gruppe inviterede Krisecentret på restaurant. Det har været et rigtig godt år, hvor medlemmerne også har kunnet give noget af sig selv.

4 Gentofte Inner Wheel: Fadderbørn: Maria, pige 6 år (SOS Childrens Villages, Litauen) Venskabsklubber: Kirseberg Inner Wheel, Malmø, Sverige. I marts måned var klubben inviteret til Malmø til modeopvisning, hvor flere medlemmer deltog. Velgørenhed: Klubbens overskud er gået til Bostedet Øresundshøj, Charlottenlund. Rotary: Samarbejde og enkelte fælles arrangementer. Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Besøg af 2 repræsentanter fra Bostedet Øresundshøj, som fortalte om bostedets funktion og virke. De to damer gav et fyldigt og godt indblik i deres arbejde. Foredrag Det danske rigsvåben fra Margrethe d. I til Margrethe den II ved arkivar og heraldiker i Rigsarkivet Nils Bartholdy. Han er den, der varetager ordener og våbenskjold i Danmark, så en større ekspert på området findes ikke. Besøg af fhv. overlæge Else Andersen, som fortalte om det sundhedsprogram, som hun i mange år har været engageret i: Vietnam-projektet. Julemøde. Møde på Inner Wheels fødselsdag med besøg af distriktspræsident Lise Winther, som talte om Inner Wheels vigtige rolle som netværks- og venskabsformidler. Mette Johansen holdt et miniforedrag og Inner Wheel fødselsdagen blev fejret med mægtig og overdådig lagkage til kaffen. Summemøde vedrørende klubbens kommende 40 års jubilæum. Foredrag ved homøopat Kathrine Dehn. Hjemmemøde, hvor der blev spist kager og drukket kaffe og afholdt auktion. Overskuddet gik ubeskåret til præsidentens årsindsamling. Foredrag ved Ingelise Hallengren Sundhed er andet end fravær af sygdom. Skovtur med havnerundfart og frokost i Restaurant Zeleste. Der har også været en guidet tur på Assistents Kirkegård, med efterfølgende frokost på Cafe Apoteket. Besøg på Designmuseet og et besøg på nationalmuseets Klunkehjem med frokost i Kanalcafeen. Bowlingaften. Gribskov Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Trafficking kr Projekt Kvindebussen kr Natteravnene kr Julemærkehjemmet Kildemose kr Hospitalsklovnene kr (Overskud for salg af Inner Wheel bagrudemærkater). Overskuddet fra den fælles forårsfest for Rotary, Soroptimister og Inner Wheel gav kr , som doneres til Julemærkehjemmet Kildemose. Rotary: Julemøde.

5 Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Foredragsholder Kirsten Gronemann fra Livslinien om sit frivillige arbejde som rådgiver for at forebygge selvmord og selvmordsforsøg. Foredragsholder Pia Dahl Har du hørt en film for nylig? om lydens indflydelse på det vi ser. Foredragsholder Hanne Fabricius, etnolog og frivillig i Dansk Røde Kors Kvinder på flugt, erfaringer fra Sandholm Centeret. Deltagelse i Julemærkemarchen i Ølsted. Traditionel Julemøde. Fælles julemøde med Helsinge Rotary, Græsted Rotary med Græsted Rotary som vært. Fællesmøde med og hos Frederiksværk Inner Wheel med besøg af distriktspræsidenten. Virksomhedsbesøg på Helsinge Apotek med rundvisning af apoteker Ane Børsting. Møde med brainstorming og nedsættelse af arbejdsgrupper til henholdsvis klubbens 40 års jubilæum og værtskabet på Nyborg Strand Besøg i andre klubber - i år Frederiksværk og Hillerød. Fælles forårsfest for Rotary, Soroptimisterne og Inner Wheel. Besøg af Natteravnene i Helsinge. Generalforsamling. Helsingør Inner Wheel: Fadderbørn: Raogo Ouedrago, dreng 9 år og Moussa Ouadba, dreng 8 år, begge fra Burkina Faso (begge via organisation Baobabfonden). Venskabsklubber: Lillestrøm Inner Wheel, Norge. Månedsbreve og julehilsen. Helsingborg Inner Wheel, Sverige og Helsingborg-Karnan Inner Wheel, Sverige. Månedsbreve og julehilsen. Velgørenhed: Krisecenteret Røntofte, Julemærkehjemmet, Baobabfonden, Tandsundhed uden grænser, Stubben i Helsingør og Børnecancerfonden. Rotary: Helsingør Rotary inviterer via ugebrev. Foredrag/besøg: Undervisning i dansk til danske børn i udlandet / Danes World Wides undervisningstilbud. Foredrag: Et liv i Nuuk i 25 år. Foredrag: At leve i Helsingør. Team Rynkebys cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Virksomhedsbesøg på Coloplast. Skovtur/kultur udflugt til særudstilling om Pia Schutzmann på Nivågaard museum. Herlev Inner Wheel: Fadderbørn: Matea Kokorovic, pige 13 år fra Bosnien-Herzegovina (SOS Børnebyerne) Paolo A. C. Magawas, dreng 17 år fra Filippinerne (SOS Børnebyer) og Hasini Kavindya, pige 10 år fra Sri Lanka (Verdens Børn). Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Kr fra julemøde er givet til Kontaktstedet i Herlev til afholdelse af en juletur i Tivoli for børnene i Sorggruppen. Kr til Julemærkehjemmet, kr til årsindsamlingen / Børns vilkår og kr til Depressionsforeningen. Rotary: Intet fast samarbejde. Foredrag/besøg: Audiowalk fra Herlev Bibliotek til Herlev Hospital og retur og herefter egoforedrag ved præsidenten. Fællesmøde med Ballerup Inner Wheel og besøg af distriktspræsidenten Lise Winther.

6 Foredrag ved Brian Mouritzen fra juvelerfirmaet Hartmann i Bredgade om diamanter og ædelstene. Udflugt til Karen Blixen Museet, Rungsted. Julemøde på Herlev Kro. Foredrag om kakaodyrkning og chokolade v/ Mikkel Friis Holm. Tur til Vest Forbrændingen. Besøg af J. Roberto Schmidt/Lindehøj Kirkens Gospel Singers samt solister. Fællesmøde med Herlev Rotary Foredragsholder Mark Anthony Den ultimative driver. Foredrag ved hospitalsimam Naveed Baig som fortalte om sit arbejde i Etnisk Ressource Team. Generalforsamling. Distriktskædeoverrækkelse. Hillerød Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Ingen. Velgørenhed: Kræftens bekæmpelse kr Børns vilkår kr Røde Kors feriebørn kr Grisen går til Servicehundene kr Årsindsamling kr Kirsten Kann: Grønlandske Børn foreløbig kr Rotary: Intet. Foredrag/besøg: Medlemmernes aften 3 x rejseoplevelser. Foredrag ved guldsmed Christel Kaaber Min vej til guldsmed. Foredrag ved Finn Reindal Rasmussen Kvindeskæbner fra Hillerød år Fællesmøde med Hillerød Chr. IV besøg af distriktspræsident Lise Winther og foredrag om børns vilkår ved Dorte Lysgaard. Julemøde hyggemøde med fletning af julehjerter, pyntning af juletræ, dans om juletræ og bankospil. Foredrag ved Birgit og Frede Søndergaard Hansen Camp Bastion frivilligt arbejde på soldaterhjem. Fastelavnsmøde besøg i medlem Gurli Drist-Jensens kostumeudlejningsforretning. Ingen foredragsholder p.g.a. sygdom. Foredrag ved politiadvokat Helle Just Christensen, som fortalte om sit arbejde. Dronningebilleder - Lysbilledforedrag af kunsthistoriker Lise Svanholm og besøg af Dronningen og Prinsgemalen alias Janne og Heidi. Besøg på Grundtvigs Højskole med foredrag og omvisning ved forstander Jakob Nielsen. Generalforsamling overdragelser. Hillerød Christian den IV Inner Wheel: Fadderbørn: A. Jeya priya, pige 19 år fra Indien og Pandi Selvi, pige 20 år fra Indien (Verdens børn) Venskabsklubber: Kärnan Inner Wheel i Sverige. Månedsbreve. Slagelse-Antvorskov Inner Wheel, Danmark, 1 besøg i oktober og invitation til besøg i Frederiksborg Barokhave. Desværre blev dette aflyst p.g.a. for få tilmeldinger.

7 Velgørenhed: Klubben har igen i år været på Kræmmermarked i Hillerød, hvilket gav en indtægt på kr Klubben har talt om hvor vidt den skulle fortsætte med Kræmmermarked eller finde nye ting til at erstatte dette arrangement. Der har været en del udfordringer med at mandsopdække en weekend på kræmmermarkedet. Klubben fortsætter med fødselsdagsdags-gavelotteri (Medlemmerne kommer med en gave hver til det månedsmøde, hvor de har fødselsdag i) Det har indbragt ca og de skal gives til børnepsykiatrisk afd. På Hillerød Hospital. De føler, at de børn glemmes lidt i forhold til andre børn med sygdomme. Julehjælp i Hillerød provsti har fået kr og Frelsens Hær har også modtaget kr Herudover har klubben brugt kr på klubbens Fadderskab hvilket er mindre end sidste år. Der er sagt farvel til pigerne i Indien, da de nu begge er omkring de 20 år. Klubben føler, at det er på tide at kikke lidt inden for grænserne og finde et godt formål, der kan hjælpe danske børn, der har brug for hjælp. Det er endnu ikke besluttet, hvad det skal være. Det arbejdes der på i den nye bestyrelse. Års indsamlingen gav kr Rotary: Klubben havde besøg af Steen René Sørensen den 11. januar Steen René Sørensen er politikommissær i National IT Efterforskningscenter (NITEC) En afdeling under Rigspolitiet. Steen har været i Københavns Politi, PET og seneste 8 år i NITEC. Alle påhæng var inviterede. Meget interessant foredrag om overgreb på børn. En barsk virkelighed, som er blevet større og mere alvorlig med internettet. Men fantastisk at høre om hvor dygtige de er og hvad de kan gøre for at fange disse forfærdelige forbrydere. Kastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Solayman Saad, dreng 23 år fra Bangladesh (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Lund Inner Wheel, Sverige, Simrishamn Inner Wheel, Sverige og Nordstrand Inner Wheel, Norge. Udveksling af månedsbreve samt besøg. Er på julehilsen med Maidstone Inner Wheel, England. Velgørenhed: SOS Børnebyerne fadderbarn kr , Års indsamlingen Natteravnene kr Derudover Danner kr (Mærket til børnene i Dannerhuset). Pengene er indsamlet i Rasmus Klump, hvor hvert medlem betaler kr. 10 pr. medlems fødselsdag. Lotteri ved hjemmemøder. Salg af håndlavede kort med japanske motiver / origami. Kortene sælges ved diverse Inner Wheel møder. Derudover har præsidenten solgt brugte børne- og voksenbøger ved hjemmemøderne. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Præsidentens ego foredrag. Fællesmøde med Dragør Inner Wheel Dragør som krigshavn. Foredrag om kommunikation ved L. Borgstrøm. Carl Bloch og mormonerne(utah). Julemøde. Modeopvisning af AOF sy hold og samme aften var der medlemsoptagelse. Møde med Dragør Inner Wheel, besøg af distriktspræsident Lise Winther. Foredrag ved journalist fra Christiansborg. Foredrag ved medlem Else-Marie Sundsig Hansen om Safari i Sydafrika. Skovtur i maj blev desværre aflyst p.g.a. manglende tilslutning. Generalforsamling og kædeoverrækkelse.

8 København Inner Wheel: Fadderbarn: Siden 1996 har klubben haft Sunayana Samantaray i SOS-børnebyen Bhubaneswar. 17 år gammel er hun nu udmeldt af det internationale fadderskabsprogram. Sunayana har haft en god barndom og udviklet sig til en ambitiøs ung kvinde, som nu har taget det næste vigtige skrift i sit liv. Hun har fået et stipendium til uddannelsesinstitutionen United World College i Norge, hvor hun bor på kollegium. Sunayana s fremtidsplan er at læse medicin. København Inner Wheel har efterfølgende tilmeldt sig som fadder til Ramyata fra SOS-børnebyen Greenfields i Indien. Velgørenhed: I 2 år har København Inner Wheel støttet Foreningen Cancerramte børn. Stifter og formand Jan Johnsen har holdt foredrag om foreningens fantastiske arbejde både på Rågelejetræf i 2010 og i klubben. I alt har klubben kunne overdrage i alt kr. til foreningen. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Klubben har bl.a. haft besøg af Charlotte Brath som fortalte om oprettelse af et kvindecenter i Afghanistan, Hanne Thuesen fortalte om Det Harboeske Enkefruekloster i København, politikbetjent Dorte Bo Jensen fortalte om undervisning af unge politikfolk i Afghanistan, medlem af Amager Rotary Hans Siegfredsen besøgte klubben for at fortælle om the produktion i Afrika og klubbens skovtur gik i år til Kjøge Mini-by. Et besøg der varmt kan anbefales. Det er et rigtig spændende projekt. Rønne Inner Wheel: Fadderbørn: Valentina Krivoshieva, pige 11 år fra Bulgarien og Ana-Maria Turcu pige 19 år fra Rumænien. (begge SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Skurup Inner Wheel, Sverige, St. Heddinge Inner Wheel, Danmark, Rügen Inner Wheel, Tyskland, brevveksling og besøg med alle 3 klubber. Derudover har Rønne Inner Wheel også Tromsø Inner Wheel, Norge, Mariehamn Inner Wheel på Ålandsøerne og Dustable Inner Wheel I England. Med disse 3 klubber er der brevveksling, men ikke besøg. Velgørenhed: Klubben indsamler penge til velgørenhed ved deres julemøde og når der holdes hjemmemøder opkræves det samme beløb, som når der holdes møder på Fredensborg. På den måde er der indsamlet kr SOS børnene koster hver og de har hver fået en gave på kr Klubben har herudover betalt kr til års indsamlingen og givet kr til Bornholms Blindesamfund, kr til International kontakt/mali og kr til Ungdommens Røde Kors. Foredrag /besøg: Den 8. marts havde klubben et arrangement sammen med Soroptimisterne, hvor de solgte lilla sløjfer. Klubben havde besøg af Redens Dorrit Otzen og en tidligere prostitueret samt Kirsten Dahl-Sørensen og havde lånt den store sal på Bornholms Hospital, hvor de var ca. 80. Dagens overskud blev ca Der var stor mediedækning i lokal TVB, DR og Bornholms Tidende. Samtidig har klubben været til 40 års jubilæum i St. Heddinge og til 10 års fødselsdag på Rügen.

9 Søllerød Inner Wheel: Fadderbørn: Massa Doukoura, pige 17 år fra Guinea (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Höganäs Inner Wheel i Sverige. Udveksling af månedsbreve og klubbesøg. Klubben har besøgt Höganäs Inner Wheel i juni med udflugt til Kullen, lunch i Arild samt besøg i Outlets butikker. Velgørenhed: Har doneret kr til Kvindebussen i Sandholmlejren. Udover bidrag på kr til fadderskabsbarnet Massa giver klubben hende kr. 250 både til fødselsdag og jul. Klubbens sparegris går rundt på hvert klubmøde og der indsamles ca. kr. 400 hver gang, beløbet er gået til bl.a. Massa og Kvindebussen. Rotary: Har p.t. intet fast samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Besøg på høreapparat virksomheden Widex, Allerød. Foredrag af etnograf Hanne Fabricius, der fortalte om projekt Kvindebussen i.f.m. Sandholmlejren. Foredrag af overlæge, speciallæge i gynækologi og obstetrik Majken Søderberg om fosterdiagnostik. Foredrag af indehaveren af Albatros Rejser Søren Rasmussen fra biolog til Albatros. Foredrag af Michael Meyerheim Min egen historie. Foredrag af kulturforsker Anne Leonore Blåkilde, Center for sund aldring, Københavns Universitet Bedstemor samfundets ulønnede barnepige. Foredrag af Museumsinspektør ved Nationalmuseets Forsknings- og Formidlingsafdeling, Lykke. L. Pedersen Riget på den anden ende Nationalmuseet samler ind om danskerne og Kongehuset. Sommerudflugt til Pantomimeteatret i Tivoli med efterfølgende middag på Påfuglen og indlagt tur i rutsjebanen. Taastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Donika Andreeva, pige 14 år fra SOS Childrens Villages Bulgaria og Adnan Sadikovic, dreng 11 år fra SOS Childrens Villages Bosnia Herzegovina. ( SOS Børnebyerne ) Venskabsklubber: Ängelholm-Luntertun Inner Wheel, Sverige. Udveksler månedsbreve samt klubberne skiftes til at besøge hinanden 1 gang om året. Sammenkomsten i år blev udsat og finder først sted i september Velgørenhed: Til hvert møde er der lotteri, som går til godgørende formål og såvel julemøde samt møde ved præsidentskifte, hvor de er rigtig mange, kommer der mange penge i kassen. Klubben har bl.a. fejret I.W. fødselsdag ved at give radioprogrammet giro 413 kr De havde foredrag v/ Margeret Lindhardt samt musik v/ Kurt Larsen - det var en fantastisk hyggelig aften, hvor alle sang nogle af de gode gamle viser. Ligeledes har klubben besøgt Værestedet Paraplyen i Taastrup og støttet dem med kr det var også et meget interessant og hyggeligt møde. Klubben har haft besøg af Cand. Psych. Anna Bjerre, som er stifter af GirlTalk og de blev støttet med kr Derudover har klubben haft et udemøde, hvor de besøgte Aller Media A/S og det var meget spændende og interessant.

10 Rotary: Da klubben består af piger fra 2 Rotary klubber, nemlig Taastrup Rotary Klub og Høje-Taastrup Rotary Klub ses de tit og kender hinanden godt. De kan have fællesmøder og bowlingturneringer sammen og det er rigtig hyggeligt. Virum Inner Wheel: Fadderbørn: Chamila Prasadi Shivaganeshan, pige født fra Sri Lanka (SOS børnebyerne Nuwaea Eliya) Venskabsklubber: Ringsted Inner Wheel, Danmark. Hørby Inner Wheel, Sverige, og Kolsås Inner Wheel, Norge. Mailkontakt med månedsbreve. Velgørenhed: SOS barn med kr Kvinder i Afghanistan har fået kr Kvindehuset i Lyngby får kr Nødhjælp til Japan kr og Kvindebussen i Sandholmlejren kr Rotary: Har intet samarbejde. Foredrag og besøg: Klubben holder møder med foredrag, 3 minutter, månedsbreve samt dagens digt. Klubben har også virksomhedsbesøg samt skovtur. Juli Anna Birthe Kofod DISO-distrikt 47.

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Alice Waldner Frederiksgade 9, 2.sal th 1265 København Telefon +45 33161607 Rørvig +45 59919031 mail@alicewaldner.dk Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Ballerup: Fadderbørn - Pooja Thapa, pige14

Læs mere

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubnavn Ballerup IW klub Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubbens navn Land Brevveksling/besøg Lidingø Sverige Breve og besøg Staffanstorp Sverige Breve Beskriv klubbens møder samt hvad I har

Læs mere

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Charlottenlund IW Ingen fadderbørn Ingen venskabsklubber Årets gang August mødet var et hyggeligt møde, hvor medlemmerne fortalte om sommerferieoplevelser.

Læs mere

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Mødested: Færgekroen, Færgevej 1, 9560 Hadsund 2. onsdag i hver måned - Afbud senest tirsdag kl. 16.00 på www.hadsundinnerwheel.dk Side 1 Onsdag,

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013.

Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013. Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013. Klub: Dianalund- Stenlille Faxe Gørlev Haslev Holbæk Holbæk Østre Kalundborg Karlslunde Korsør Fødselsdagen

Læs mere

Inspiration til klubberne

Inspiration til klubberne Disse inspirationssider er tænkt som gode ideer til at udvikle Inner Wheel i Danmark. Siderne skal være dynamiske, så gode ideer til ændringer sendes via distriktsbestyrelsen til Inner Wheel Danmarks webmaster.

Læs mere

DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang

DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang Distriktspræsident Lis Spurré: IW året går på hæld så dette Nyhedsbrev, bliver det sidste i dette IW år. Vi skal snart igen have hjulet til at dreje. For mit vedkommende

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Brønderslev Inner Wheel

Brønderslev Inner Wheel Brønderslev Inner Wheel Vejledning til bestyrelse og medlemmer Brønderslev Inner Wheel klub blev chartret den 30. oktober 1965. 1. Bestyrelse Bestyrelsen består af 7 personer: Præsident, pastpræsident,

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989

Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989 Hillerød Zonta klub: Stiftet d. 12 januar 1989 Charterfest d. 20. maj 1989 Periode Formand 1989 1991 Gete Wivel 1991 1993 Inger Nilsson 1993 1995 Margit Jensen 1995-1997 Jytte Jørgensen 1997 1999 Annelise

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby Allle tiders bedste mænd 100m 1 12.10 Jakob Kjeldgaard 12/Aug/86 Rundforbi 2 12.60 Erik Klitgaard 66 01/Jul/92 Ballerup (-1.3) 3 13.06 Jens Buch Jensen 43 17/Sep/87 Wien 4 13.50 Erik Andersen 47 27/Aug/89

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening 22-02-2012 19:00 Hos i Fredensborg Mødetype: Bestyrelsesmøde /opfølgning Referent: Helle Ordstyrer: Deltagere: (kasserer og bedstemor til ra, Victor og Emma)

Læs mere

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 19. december 2015

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 19. december 2015 Senior Damer - Åben klasse 50m Fri Pernille Juel (1994) Gladsaxe 14-11-2013 00:25.78 Maria Madsen (1995) Odense 01-07-2014 00:27.16 100m Fri Pernille Juel (1994) Ringsted 05-04-2014 00:56.31 Anette Poulsen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Består af Verdenspræsident, Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten

Består af Verdenspræsident, Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten Kirsten Kann og Solveig Bisgaard side 1 af 6 august 2015 Ledes af Verdenspræsidenten Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten Sidder 2 år Ledes af Distriktspræsidenten Sidder 1 år Executive Committee

Læs mere

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015.

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 32. ÅRGANG NUMMER 9 SEPTEMBER 2015 Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med Fellowship

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Distrikt 47 Indberetninger i anledning af Inner Wheel dagen, den 10. januar 2016

Distrikt 47 Indberetninger i anledning af Inner Wheel dagen, den 10. januar 2016 Distrikt 47 Indberetninger i anledning af Inner Wheel dagen, den 10. januar 2016 Charlottenlund Vi har ikke markeret Inner Wheel dagen i Charlottenlund Inner Wheel i år. Med venlig hilsen Eva Wall, ISO

Læs mere

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk Indholdsfortegnelse Side 3 // Kort om os Side 4 // Sådan virker det Side 5 // Indsamlings

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Julemødet MEDDELELSER FRA GRÆNSEFORENINGEN FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG

Julemødet MEDDELELSER FRA GRÆNSEFORENINGEN FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG MEDDELELSER FRA GRÆNSEFORENINGEN FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG November 2014 Julemødet finder sted mandag den 1. december 2014 kl. 18.30 i Cirkel Ordenens lokaler Falkoner Allé 96, over gården 1. sal,

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

DISTRIKT 44 KLUBBERNES HUSKELISTER OG ÅRETS GANG I KLUBBESTYRELSEN

DISTRIKT 44 KLUBBERNES HUSKELISTER OG ÅRETS GANG I KLUBBESTYRELSEN DISTRIT 44 LUBBERNES HUSELISTER OG ÅRETS GANG I LUBBESTYRELSEN 2012 2013 GENERELT: Huskelisten er en supplerende vejledning til de enkelte bestyrelsesmedlemmer, idet alle relevante oplysninger fremgår

Læs mere

Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt

Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt Schandtorp 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG SOMMER 2013 NUMMER 6-7 Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt mandag d. 17. juni 2013 Vi mødes kl. 18.45 ved Byparken 10 i Skanderborg (nedenfor

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com I? HEDENSTED INDGÅET 26 OKT, 2015 Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Onsdagscafeen, en cafe for personer med demenssygdom, deres pårørende

Læs mere

HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DREJEBOG. for klubbens bestyrelse

HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DREJEBOG. for klubbens bestyrelse HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DISTRIKT 45 DANSK KLUB NR. 105 DREJEBOG for klubbens bestyrelse Nedenstående retningslinjer skal vedtages på en generalforsamling og kan derefter kun ændres på en efterfølgende

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Seniorafdelingen. af 01.01.2003. Medlemsliste 2014.

Seniorafdelingen. af 01.01.2003. Medlemsliste 2014. Seniorafdelingen af 01.01.2003 Medlemsliste 2014. Seniorudvalget 2014. Knud & Lilli Madsen 48263381 Bryggerengen 34 bil 24275958 3210 Helsinge knud@mgv.dk (Formand) ansvarlig for julefrokost Erling Andersen

Læs mere

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 27. december 2014

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 27. december 2014 Senior Damer - Åben klasse 50m Fri Pernille Juel (1994) Gladsaxe 14-11-2013 00:25.78 Maria Madsen (1995) Odense 01-07-2014 00:27.16 100m Fri Pernille Juel (1994) Gladsaxe 05-04-2014 00:56.31 Anette Poulsen

Læs mere

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 Årsberetning 2014 Generalforsamling 15 marts 2015 Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 DANSK KOLONI- OG SØMANDSKIRKE THORILD WULFFSGATAN 8 413 19 GÖTEBORG ÅRSBERETNING FOR DEN DANSKE KIRKE I GØTEBORG

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn)

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn) Side 1 af 10 1st Generationer 1. blev født i 1705 og døde i 1760. Han giftede sig med Johannes Nielsen [Christiansdatter]. Johannes blev født i 1710 og døde i 1778. Børn af og Johannes Nielsen [Christiansdatter]

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr.

Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr. Kontaktadresser i kommunerne i Center for HR E-mail, adresser tlf. nr. til kommunerne i Region Hovedstaden samt kontaktpersoner i Center for HR: Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr.

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation 23 maj 2006 Side 1 1. Jørgen 1 Olsen #30. Han blev gift med Karen Marie Rasmussen #31. Første Generation + 2 i. Agnes Hansine 2 Jørgensen #15 født 01-04-1886. Anden Generation 2. Agnes Hansine 2 Jørgensen

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg.

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2013 Fellowship Day 2013 Kære Gildebrødre og giner i gilderne: Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 32 maj / juni 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Generalforsamling i Red Barnets lokalforeninger 2014 29.11.13

Generalforsamling i Red Barnets lokalforeninger 2014 29.11.13 Generalforsamling i Red Barnets lokalforeninger 2014 29.11.13 Lokalforening Formand Dato Sted Allerød Kirsten M. Due Henvendelse til formanden Engen 32, 3250 Gilleleje, 20575760 Amager Christina Iversen

Læs mere

Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr.

Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr. Kontaktadresser i kommunerne i Center for HR E-mail, adresser tlf. nr. til kommunerne i Region Hovedstaden samt kontaktpersoner i Center for HR: Kommune mailadresse uddannelseskonsulenter postadresse telefonnr.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Et nyt år er blevet til

Et nyt år er blevet til Overskrift 9,4 fortsætter 18,1 Tekst indrykket venstre/højre 1 cm. lederen 12 pkt. Bundrude 19,5 cm 52. årgang Januar Nr. 1 2014 Et nyt år er blevet til Så er der gået endnu et år, og vi skal nu skrive

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 Kære alle, Så blev det marts måned, og det er meget lysere nu. Herligt at dagene allerede er blevet næsten 2 timer længere. På Hospice har der været

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Grønholtvej 12 Skovfogeden hus

Grønholtvej 12 Skovfogeden hus Grønholtvej 12 Skovfogeden hus Matrikelnummer Matr.nr. 10 a, tidligere hus no 1, nr. 21, se Stendalhus, arvefæste. Ejendommen er på 11910m2. Fotos af ejendommen Ejere af ejendommen 1. Skøde lyst den 30.8.1983

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov.

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov. Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30 ordstyrer: Elsemarie referent: Alice Fraværende: Dorte DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden Blev godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Efterslægt Karen Pedersdatter

Efterslægt Karen Pedersdatter Efterslægt Karen Pedersdatter 1. generation 1. Karen Pedersdatter blev født på en ukendt dato, døde før 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Holbæk, og blev begravet den 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Karen giftede

Læs mere

Disciplin Tid Årg. Svømmer Klub Dato Sted

Disciplin Tid Årg. Svømmer Klub Dato Sted Bornholmske rekorder piger 10 år kortbane 50 m fri 0.47.64 2007 Karla Bergmann Rønne 01-06-2016 Rønne 100 m fri 200 m fri 400 m fri 50 m bryst 100 m bryst 200 m bryst 50 m fly 100 m fly 200 m fly 50 m

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Foredrag om Fruentimmere og Folkehold

PRESSEMEDDELELSE. Foredrag om Fruentimmere og Folkehold PRESSEMEDDELELSE Foredrag om Fruentimmere og Folkehold Med efterårets foredragsrække stiller Gammel Estrup Herregårdsmuseet skarpt på fortidens Fruentimmere og Folkehold. Foredragsrækken indledes med en

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

HOLE IN ONE. Hul. Navn

HOLE IN ONE. Hul. Navn HOLE IN ONE Hul 1 1 1 1 1 1 År 174 176 177 177 178 17 17 17 17 181 181 181 181 181 183 186 186 186 186 186 186 186 187 187 187 188 188 188 188 18 18 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 1 1 1 1 13

Læs mere

Adresseliste for Viby IF - Fodboldafdelingen

Adresseliste for Viby IF - Fodboldafdelingen Bestyrelsen Formand Thomas Kastrup SørensenVibevej 13 Viby Sj. 46194588 40981865 fodbold@vibyif.dk Bestyrelsen Kasserer Michael Lynggaard Kløverengen 7 Viby Sj. 46195555 20885555 oberon@post8.tele.dk Bestyrelsen

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening Bestyrelsen SIDE 12 Bende Andersen Formand Tlf. 28 97 32 05 Tlf. 59 43 44 35 Erling Knudsen Næstformand Tlf. 25 76 27 94 Lillian Bagge Nielsen Kasserer/web. Tlf. 59 43 69 02 Rita Nielsen Sekretær Tlf.

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for Samlede mødeprogrammer for Fællesklubberne i Kongernes Nordsjælland Gældende for Foråret 2016 1 Allerød og Omegns Frimærkeklub Mødested: Aktivitetshuset, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød Mødetid:

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Karen Pedersen. Børn af og Karen Pedersen 2. Ane Marie Christensen [Lauridsen] blev født den Maj 22 1879 i S.Lyngvig og døde

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

No. 13 Mette Kirstine Pedersen

No. 13 Mette Kirstine Pedersen Mette Kirstine Pedersen Forældre: nr. 26 Søren Dahl Knudsen og nr. 27 Else Dahl Knudsen Børn: Else Pedersen, Niels Dahl Pedersen, nr. 6 Ove Pedersen, Aksel Pedersen og Ejnar Pedersen Navn Født Døbt Faddere

Læs mere

Bestyrelsesmødet. Røde Kors på måtten. Unge mødre i gang igen. Det Blå Værksted. Sct. Michaels Nat. Røde Kors indsamling den 2.

Bestyrelsesmødet. Røde Kors på måtten. Unge mødre i gang igen. Det Blå Værksted. Sct. Michaels Nat. Røde Kors indsamling den 2. Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Følgende agenda var udsendt på forhånd: 1. Præsentationsrunde 2. Spisning 3. Formandens opgaver 4. Sekretærens opgaver 5. Medlemsstatus

Læs mere

Jane Stella Winther og Nick Andrés Winther Kristensen Fjordparken 220 8700 Horsens. ret: 23 10-2014. Godsbanegade 1, 1. tv.

Jane Stella Winther og Nick Andrés Winther Kristensen Fjordparken 220 8700 Horsens. ret: 23 10-2014. Godsbanegade 1, 1. tv. ret: 23 10-2014 Navn og adresse Pårørende Godsbanegade 1, 1. tv. Jens Nielsen - Tlf.: 29768036 Mail : jens-nielsen01@jubii.dk Tove Nielsen - Tlf.: 75621368 / 24251224 Godsbanegade 1, 1 th. Flemming Hjortlund

Læs mere

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1 Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN Kære alle Endnu en gang Medl. Navn Bet. 2015 var Vorherre med os, og 1780 Ib Olsen 1 leverede vejr af første

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs

Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs Minicaféer Fredagscaféer & Tirsdagsudflugt G R Ø N D A L S K I R K E N s Minicaféer Fredagscaféer og Tirsdagsudflugt Januar Juni 2016 Minicafé fredag d. 8. januar kl.

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Ane Kirstine Hansdatter Møller. Ane Kirstine blev født i "Landlingmark" og døde på en ukendt dato. Børn af og Ane Kirstine Hansdatter

Læs mere

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer.

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer. NYHEDSBREV Side 1 Ny rekord satte deltagerantallet ved Danske Venners Klubs forårsfest. 156 personer nåede at tilmelde sig, inden fristen for tilmelding udløb. Desværre var det ikke alle, der nåede det.

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 sep-14 aug-14 jul-14 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 Jette Vestergaard 1364 Hanne Doeleman 1244 Hanne Doeleman 1063 Hanne Doeleman

Læs mere

3 min. v/svend Holm Knudsen. "Saga Furs of Scandinavia" en international marketingorganisation styret fra Holte. v/direktør L.Boe Hansen.

3 min. v/svend Holm Knudsen. Saga Furs of Scandinavia en international marketingorganisation styret fra Holte. v/direktør L.Boe Hansen. Præsident /991/92: Arne Gamel Kongsvænget 39 2830 Virum Telefon: 42 85 09 12 Sekretær /991/92: Sven O. Pedersen Lundtofievej 149 B 2800 Lyngby Telefon: 45 87 56 95 VIRUM. ROTARY KLUB Virumhallen Gecls

Læs mere