Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve."

Transkript

1 Ballerup Inner Wheel: Fadderbørn: Pooja, pige 13 år fra Nepal (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Anne Heibroch og Birgit Bejder var i 2011 en tur til Rumænien, hvor de afleverede en meget stor portion indsamlede effekter til det børnehjem, som klubben løbende støtter, formidlet af kunstneren Adi Holzer. Anne og Birgit gør et stort arbejde for børnehjemmet. Anna samler stadig alt brugbart og det er så godt som alt. Sammen har de også solgt godt af Adi Holzers kunst og pengene går ubeskåret til børnehjemmet. Turen til børnehjemmet var uforglemmelig. Andre donationer: SOS fadderbarn kr Inner Wheel årsindsamlingen kr. 650, Inner Wheel stilekonkurrence kr. 200, Inner Wheel fødselsdag - Adi Holzer kr. 780 og derudover Adi Holzer kr Rotary: Har intet samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Klubben mødes på restaurant Kongemosen, hvor de har deres eget lokale. Har i årets løb haft mange udemøder. De har besøgt en chokolademager, været til teaterforestillingen Mordets melodi med mænd og hyggeligt måltid inden. Derudover har klubben haft fællesmøde med Herlev Inner Wheel på Herlev Kro og i august skovtur, som altid går til et meget hemmeligt sted. Det hører sig til, at pigerne har hatte på, når de mødes ved bilerne. Ved hjemmemøderne har klubben altid 3. min. Månedsbrevgennemgang og dagens digt og som regel en foredragsholder. Det er utroligt, at der stadig kan findes givende fortællere, der går glade hjem med en flaske eller to. Charlottenlund Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Lund Laurentius Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Der er også sendt jul til venskabsklubben, men desværre ikke modtaget nogen julehilsen. Velgørenhed: Bridge arrangement til fordel for Mac Donalds Hus på Rigshospitalet. Overskud kr Sendt frimærker til Hanne Dahl. Rotary: Intet fast samarbejde Dragør Inner Wheel: Fadderbørn: Aron Khawas, dreng 13 år fra West Bengal, Indien og N. Poosaimani, pige 10 år fra Indien. (Verdens Børn.)

2 Venskabsklubber: Svendborg Sct. Jørgens Inner Wheel, Danmark. Nannestad Inner Wheel, Norge og Ystad Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Ved hvert møde afholdes vin lotteri samt fødselsdags lotteri. Pengene er uddelt til Natteravnene i Kastrup, Bevar DK og Dragør Karateklub med kr til hver. Endvidere har International børnehjælp modtaget kr Pengene er indkommet fra Bring and Buy aften, som blev afholdt på januar mødet 2012 samt ved loppemarked i februar måned Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Historiker Dines Bogø. Sognepræst Gitte Turin. Besøg på Amalienborg med rundvisning i repræsentationslokaler. Skuespiller m.m. Hanne Stensgaard og Rose Marie Spooner om hendes liv i Mexico. Fredensborg Inner Wheel: Fadderbørn: Nelli-Annett Klippberg, pige 14 år fra Estland og Hind Mahmoud Sweiriki, pige 12 år fra Palæstina. (begge SOS Børnebyerne.) Venskabsklubber: Ingen i øjeblikket. Velgørenhed: Fadderbørn kr. 4450, årsindsamlingen kr , Mælkebøtten i Nuuk kr , sponsorbarn i Mælkebøtten i Nuuk kr. 350 og Bao Bab Fonden kr Rotary: Har som regel mindst et fælles møde med Rotary. I år inviterede klubben Rotary til mødet i april og rigtig mange rotarianere deltog. Foredrag/Besøg: Tur til Roskilde, besøg hos Inger Møller, tidligere Inner Wheel medlem. Hjemmemøde på Asminderød Kro, hvor hver især holder ego foredrag, således at man kan lære hinanden bedre at kende. Fællesmøde med Helsingør Inner Wheel i Helsingør med besøg af distriktspræsident Lise Winther. Møde hvor Natteravnene i Helsingør fortalte om deres arbejde. Julemøde, privat. Foredrag af Jens Hendeliowitz: De kongelige haver. Teatertur til Helsinge: Baronessen. Foredrag af Rikke Thygesen fra Dragør Inner Wheel. Foredrag af Rune Øblom: Autister på arbejdspladsen. Sommerudflugt: Sejltur på Esrum sø med møde og spisning i Fændrikhus. Frederiksberg Inner Wheel: Fadderbørn: Michaelyn Bueh-You, pige født 2010, fra Liberia (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Sköyen Inner Wheel, Oslo, Norge. Besøg. Karlshamn Inner Wheel, Sverige, brevveksling. Malmø Inner Wheel, Sverige, brevveksling og besøg. Velgørenhed: Tilskud til FB Boldklub, Kulturnatten og sponsorbarn.

3 Rotary: Samarbejde med Frederiksberg Rotary klubber, Frederiksberg Mariendal og Frederiksberg Faconer. På kulturnatten. Støtte til Frederiksberg Boldklub vedrørende integration arrangement for børn. Er i samarbejdsudvalg vedrørende evt. forberedelse af Kunst i påsken Foredrag/besøg: Foredrag af orlogspræst Annette Molin Brautch, Holmens Kirke og sognepræst i Flintholm Kirke. Besøg af distriktspræsident Lise Winther. Besøg af jurist Ulla Kjærgaard fra ældresagen, der talte om diverse juridiske aspekter. Besøg af brandinspektør Brian Eriksson, Frederiksberg brandvæsen, der fortalte om hjertestarter og livet på en brandstation. Julemøde. Fejring af klubbens 54 års fødselsdag med ægtefæller og deltagelse af inviterede gæster og et godt jazzorkester, der underholdt. Besøg af Inner Wheels IT konsulent Bente Andersen. Kaminmøde hvor der bl.a. blev diskuteret Inner Wheel Nyt s fremtid. Foredragsholder Klaus Winkel, der fortalte om hvorfor det er så svært for Afrika. Skovtur, besøg på Sølyst og foredrag om skivemuseet af Mads Hansgaard og besøg af Sköyen Inner Wheel, hvor der var udflugt til Christiania. Har 2 litteraturklubber, 1 bridgeklub og en strikkeklub, hvor der bliver lavet tæpper (sidstnævnte nedlægges i det nye Inner Wheel år). Månedlig aktivitet, planlagt af en aktivitetsformand. Frederiksværk Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Söderåsen Inner Wheel, Sverige. Söderåsen var på besøg den Desværre er klubben nu ophørt. Velgørenhed: Klubben har sendt 5 børn af sted til sommerlejr Slaraffenland i alt kr Rotary: Julemøde. Foredrag/besøg: Årets tema har været Sundhed, velvære og glæde. Klubben har været på besøg i den økologiske landsby i Torup med rundvisning. Har haft internt møde uden det store på programmet. Foredrag ved tandlæge Lars Martiny Sundhed på en anden måde. Præsentation og øvelser med Powerhoop. Foredrag af eneforhandler af Powerhoop i Danmark Vivi Visby, om hendes store spring ud i det ukendte. Så har klubben holdt julemøde med Rotary og har haft et fællesmøde med Gribskov. Hjemmemøde med fælles madlavning hjemme hos Ulla Dyndegård Sund mad. Kokken havde lavet forskellige små opskrifter på spanske tapas. Møde glæde for medlemmerne En af kamingrupperne valgte at glæde alle Frederiksværks Inner Wheel piger ved en veltilberedt middag hjemme hos Lone Danesøe. Dette var en del af Kaminmøde-projekt som hed skab glæde. Så har klubben haft en make-up aften med Elisabeth Arden og Matas. Kædeoverrækkelse og sommerhygge hos Aase Kraft. Kamingrupperne havde til opgave at skabe glæde. En gruppe lavede en stor julekurv til de ansatte på Plejehjemmet i Solhjem, for at sætte pris på deres til tider hårde arbejdsvilkår. En anden gruppe valgte at pynte op til jul på Hospice Arresødal. Den tredje gruppe inviterede Krisecentret på restaurant. Det har været et rigtig godt år, hvor medlemmerne også har kunnet give noget af sig selv.

4 Gentofte Inner Wheel: Fadderbørn: Maria, pige 6 år (SOS Childrens Villages, Litauen) Venskabsklubber: Kirseberg Inner Wheel, Malmø, Sverige. I marts måned var klubben inviteret til Malmø til modeopvisning, hvor flere medlemmer deltog. Velgørenhed: Klubbens overskud er gået til Bostedet Øresundshøj, Charlottenlund. Rotary: Samarbejde og enkelte fælles arrangementer. Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Besøg af 2 repræsentanter fra Bostedet Øresundshøj, som fortalte om bostedets funktion og virke. De to damer gav et fyldigt og godt indblik i deres arbejde. Foredrag Det danske rigsvåben fra Margrethe d. I til Margrethe den II ved arkivar og heraldiker i Rigsarkivet Nils Bartholdy. Han er den, der varetager ordener og våbenskjold i Danmark, så en større ekspert på området findes ikke. Besøg af fhv. overlæge Else Andersen, som fortalte om det sundhedsprogram, som hun i mange år har været engageret i: Vietnam-projektet. Julemøde. Møde på Inner Wheels fødselsdag med besøg af distriktspræsident Lise Winther, som talte om Inner Wheels vigtige rolle som netværks- og venskabsformidler. Mette Johansen holdt et miniforedrag og Inner Wheel fødselsdagen blev fejret med mægtig og overdådig lagkage til kaffen. Summemøde vedrørende klubbens kommende 40 års jubilæum. Foredrag ved homøopat Kathrine Dehn. Hjemmemøde, hvor der blev spist kager og drukket kaffe og afholdt auktion. Overskuddet gik ubeskåret til præsidentens årsindsamling. Foredrag ved Ingelise Hallengren Sundhed er andet end fravær af sygdom. Skovtur med havnerundfart og frokost i Restaurant Zeleste. Der har også været en guidet tur på Assistents Kirkegård, med efterfølgende frokost på Cafe Apoteket. Besøg på Designmuseet og et besøg på nationalmuseets Klunkehjem med frokost i Kanalcafeen. Bowlingaften. Gribskov Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Trafficking kr Projekt Kvindebussen kr Natteravnene kr Julemærkehjemmet Kildemose kr Hospitalsklovnene kr (Overskud for salg af Inner Wheel bagrudemærkater). Overskuddet fra den fælles forårsfest for Rotary, Soroptimister og Inner Wheel gav kr , som doneres til Julemærkehjemmet Kildemose. Rotary: Julemøde.

5 Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Foredragsholder Kirsten Gronemann fra Livslinien om sit frivillige arbejde som rådgiver for at forebygge selvmord og selvmordsforsøg. Foredragsholder Pia Dahl Har du hørt en film for nylig? om lydens indflydelse på det vi ser. Foredragsholder Hanne Fabricius, etnolog og frivillig i Dansk Røde Kors Kvinder på flugt, erfaringer fra Sandholm Centeret. Deltagelse i Julemærkemarchen i Ølsted. Traditionel Julemøde. Fælles julemøde med Helsinge Rotary, Græsted Rotary med Græsted Rotary som vært. Fællesmøde med og hos Frederiksværk Inner Wheel med besøg af distriktspræsidenten. Virksomhedsbesøg på Helsinge Apotek med rundvisning af apoteker Ane Børsting. Møde med brainstorming og nedsættelse af arbejdsgrupper til henholdsvis klubbens 40 års jubilæum og værtskabet på Nyborg Strand Besøg i andre klubber - i år Frederiksværk og Hillerød. Fælles forårsfest for Rotary, Soroptimisterne og Inner Wheel. Besøg af Natteravnene i Helsinge. Generalforsamling. Helsingør Inner Wheel: Fadderbørn: Raogo Ouedrago, dreng 9 år og Moussa Ouadba, dreng 8 år, begge fra Burkina Faso (begge via organisation Baobabfonden). Venskabsklubber: Lillestrøm Inner Wheel, Norge. Månedsbreve og julehilsen. Helsingborg Inner Wheel, Sverige og Helsingborg-Karnan Inner Wheel, Sverige. Månedsbreve og julehilsen. Velgørenhed: Krisecenteret Røntofte, Julemærkehjemmet, Baobabfonden, Tandsundhed uden grænser, Stubben i Helsingør og Børnecancerfonden. Rotary: Helsingør Rotary inviterer via ugebrev. Foredrag/besøg: Undervisning i dansk til danske børn i udlandet / Danes World Wides undervisningstilbud. Foredrag: Et liv i Nuuk i 25 år. Foredrag: At leve i Helsingør. Team Rynkebys cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Virksomhedsbesøg på Coloplast. Skovtur/kultur udflugt til særudstilling om Pia Schutzmann på Nivågaard museum. Herlev Inner Wheel: Fadderbørn: Matea Kokorovic, pige 13 år fra Bosnien-Herzegovina (SOS Børnebyerne) Paolo A. C. Magawas, dreng 17 år fra Filippinerne (SOS Børnebyer) og Hasini Kavindya, pige 10 år fra Sri Lanka (Verdens Børn). Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Kr fra julemøde er givet til Kontaktstedet i Herlev til afholdelse af en juletur i Tivoli for børnene i Sorggruppen. Kr til Julemærkehjemmet, kr til årsindsamlingen / Børns vilkår og kr til Depressionsforeningen. Rotary: Intet fast samarbejde. Foredrag/besøg: Audiowalk fra Herlev Bibliotek til Herlev Hospital og retur og herefter egoforedrag ved præsidenten. Fællesmøde med Ballerup Inner Wheel og besøg af distriktspræsidenten Lise Winther.

6 Foredrag ved Brian Mouritzen fra juvelerfirmaet Hartmann i Bredgade om diamanter og ædelstene. Udflugt til Karen Blixen Museet, Rungsted. Julemøde på Herlev Kro. Foredrag om kakaodyrkning og chokolade v/ Mikkel Friis Holm. Tur til Vest Forbrændingen. Besøg af J. Roberto Schmidt/Lindehøj Kirkens Gospel Singers samt solister. Fællesmøde med Herlev Rotary Foredragsholder Mark Anthony Den ultimative driver. Foredrag ved hospitalsimam Naveed Baig som fortalte om sit arbejde i Etnisk Ressource Team. Generalforsamling. Distriktskædeoverrækkelse. Hillerød Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Ingen. Velgørenhed: Kræftens bekæmpelse kr Børns vilkår kr Røde Kors feriebørn kr Grisen går til Servicehundene kr Årsindsamling kr Kirsten Kann: Grønlandske Børn foreløbig kr Rotary: Intet. Foredrag/besøg: Medlemmernes aften 3 x rejseoplevelser. Foredrag ved guldsmed Christel Kaaber Min vej til guldsmed. Foredrag ved Finn Reindal Rasmussen Kvindeskæbner fra Hillerød år Fællesmøde med Hillerød Chr. IV besøg af distriktspræsident Lise Winther og foredrag om børns vilkår ved Dorte Lysgaard. Julemøde hyggemøde med fletning af julehjerter, pyntning af juletræ, dans om juletræ og bankospil. Foredrag ved Birgit og Frede Søndergaard Hansen Camp Bastion frivilligt arbejde på soldaterhjem. Fastelavnsmøde besøg i medlem Gurli Drist-Jensens kostumeudlejningsforretning. Ingen foredragsholder p.g.a. sygdom. Foredrag ved politiadvokat Helle Just Christensen, som fortalte om sit arbejde. Dronningebilleder - Lysbilledforedrag af kunsthistoriker Lise Svanholm og besøg af Dronningen og Prinsgemalen alias Janne og Heidi. Besøg på Grundtvigs Højskole med foredrag og omvisning ved forstander Jakob Nielsen. Generalforsamling overdragelser. Hillerød Christian den IV Inner Wheel: Fadderbørn: A. Jeya priya, pige 19 år fra Indien og Pandi Selvi, pige 20 år fra Indien (Verdens børn) Venskabsklubber: Kärnan Inner Wheel i Sverige. Månedsbreve. Slagelse-Antvorskov Inner Wheel, Danmark, 1 besøg i oktober og invitation til besøg i Frederiksborg Barokhave. Desværre blev dette aflyst p.g.a. for få tilmeldinger.

7 Velgørenhed: Klubben har igen i år været på Kræmmermarked i Hillerød, hvilket gav en indtægt på kr Klubben har talt om hvor vidt den skulle fortsætte med Kræmmermarked eller finde nye ting til at erstatte dette arrangement. Der har været en del udfordringer med at mandsopdække en weekend på kræmmermarkedet. Klubben fortsætter med fødselsdagsdags-gavelotteri (Medlemmerne kommer med en gave hver til det månedsmøde, hvor de har fødselsdag i) Det har indbragt ca og de skal gives til børnepsykiatrisk afd. På Hillerød Hospital. De føler, at de børn glemmes lidt i forhold til andre børn med sygdomme. Julehjælp i Hillerød provsti har fået kr og Frelsens Hær har også modtaget kr Herudover har klubben brugt kr på klubbens Fadderskab hvilket er mindre end sidste år. Der er sagt farvel til pigerne i Indien, da de nu begge er omkring de 20 år. Klubben føler, at det er på tide at kikke lidt inden for grænserne og finde et godt formål, der kan hjælpe danske børn, der har brug for hjælp. Det er endnu ikke besluttet, hvad det skal være. Det arbejdes der på i den nye bestyrelse. Års indsamlingen gav kr Rotary: Klubben havde besøg af Steen René Sørensen den 11. januar Steen René Sørensen er politikommissær i National IT Efterforskningscenter (NITEC) En afdeling under Rigspolitiet. Steen har været i Københavns Politi, PET og seneste 8 år i NITEC. Alle påhæng var inviterede. Meget interessant foredrag om overgreb på børn. En barsk virkelighed, som er blevet større og mere alvorlig med internettet. Men fantastisk at høre om hvor dygtige de er og hvad de kan gøre for at fange disse forfærdelige forbrydere. Kastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Solayman Saad, dreng 23 år fra Bangladesh (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Lund Inner Wheel, Sverige, Simrishamn Inner Wheel, Sverige og Nordstrand Inner Wheel, Norge. Udveksling af månedsbreve samt besøg. Er på julehilsen med Maidstone Inner Wheel, England. Velgørenhed: SOS Børnebyerne fadderbarn kr , Års indsamlingen Natteravnene kr Derudover Danner kr (Mærket til børnene i Dannerhuset). Pengene er indsamlet i Rasmus Klump, hvor hvert medlem betaler kr. 10 pr. medlems fødselsdag. Lotteri ved hjemmemøder. Salg af håndlavede kort med japanske motiver / origami. Kortene sælges ved diverse Inner Wheel møder. Derudover har præsidenten solgt brugte børne- og voksenbøger ved hjemmemøderne. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Præsidentens ego foredrag. Fællesmøde med Dragør Inner Wheel Dragør som krigshavn. Foredrag om kommunikation ved L. Borgstrøm. Carl Bloch og mormonerne(utah). Julemøde. Modeopvisning af AOF sy hold og samme aften var der medlemsoptagelse. Møde med Dragør Inner Wheel, besøg af distriktspræsident Lise Winther. Foredrag ved journalist fra Christiansborg. Foredrag ved medlem Else-Marie Sundsig Hansen om Safari i Sydafrika. Skovtur i maj blev desværre aflyst p.g.a. manglende tilslutning. Generalforsamling og kædeoverrækkelse.

8 København Inner Wheel: Fadderbarn: Siden 1996 har klubben haft Sunayana Samantaray i SOS-børnebyen Bhubaneswar. 17 år gammel er hun nu udmeldt af det internationale fadderskabsprogram. Sunayana har haft en god barndom og udviklet sig til en ambitiøs ung kvinde, som nu har taget det næste vigtige skrift i sit liv. Hun har fået et stipendium til uddannelsesinstitutionen United World College i Norge, hvor hun bor på kollegium. Sunayana s fremtidsplan er at læse medicin. København Inner Wheel har efterfølgende tilmeldt sig som fadder til Ramyata fra SOS-børnebyen Greenfields i Indien. Velgørenhed: I 2 år har København Inner Wheel støttet Foreningen Cancerramte børn. Stifter og formand Jan Johnsen har holdt foredrag om foreningens fantastiske arbejde både på Rågelejetræf i 2010 og i klubben. I alt har klubben kunne overdrage i alt kr. til foreningen. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Klubben har bl.a. haft besøg af Charlotte Brath som fortalte om oprettelse af et kvindecenter i Afghanistan, Hanne Thuesen fortalte om Det Harboeske Enkefruekloster i København, politikbetjent Dorte Bo Jensen fortalte om undervisning af unge politikfolk i Afghanistan, medlem af Amager Rotary Hans Siegfredsen besøgte klubben for at fortælle om the produktion i Afrika og klubbens skovtur gik i år til Kjøge Mini-by. Et besøg der varmt kan anbefales. Det er et rigtig spændende projekt. Rønne Inner Wheel: Fadderbørn: Valentina Krivoshieva, pige 11 år fra Bulgarien og Ana-Maria Turcu pige 19 år fra Rumænien. (begge SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Skurup Inner Wheel, Sverige, St. Heddinge Inner Wheel, Danmark, Rügen Inner Wheel, Tyskland, brevveksling og besøg med alle 3 klubber. Derudover har Rønne Inner Wheel også Tromsø Inner Wheel, Norge, Mariehamn Inner Wheel på Ålandsøerne og Dustable Inner Wheel I England. Med disse 3 klubber er der brevveksling, men ikke besøg. Velgørenhed: Klubben indsamler penge til velgørenhed ved deres julemøde og når der holdes hjemmemøder opkræves det samme beløb, som når der holdes møder på Fredensborg. På den måde er der indsamlet kr SOS børnene koster hver og de har hver fået en gave på kr Klubben har herudover betalt kr til års indsamlingen og givet kr til Bornholms Blindesamfund, kr til International kontakt/mali og kr til Ungdommens Røde Kors. Foredrag /besøg: Den 8. marts havde klubben et arrangement sammen med Soroptimisterne, hvor de solgte lilla sløjfer. Klubben havde besøg af Redens Dorrit Otzen og en tidligere prostitueret samt Kirsten Dahl-Sørensen og havde lånt den store sal på Bornholms Hospital, hvor de var ca. 80. Dagens overskud blev ca Der var stor mediedækning i lokal TVB, DR og Bornholms Tidende. Samtidig har klubben været til 40 års jubilæum i St. Heddinge og til 10 års fødselsdag på Rügen.

9 Søllerød Inner Wheel: Fadderbørn: Massa Doukoura, pige 17 år fra Guinea (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Höganäs Inner Wheel i Sverige. Udveksling af månedsbreve og klubbesøg. Klubben har besøgt Höganäs Inner Wheel i juni med udflugt til Kullen, lunch i Arild samt besøg i Outlets butikker. Velgørenhed: Har doneret kr til Kvindebussen i Sandholmlejren. Udover bidrag på kr til fadderskabsbarnet Massa giver klubben hende kr. 250 både til fødselsdag og jul. Klubbens sparegris går rundt på hvert klubmøde og der indsamles ca. kr. 400 hver gang, beløbet er gået til bl.a. Massa og Kvindebussen. Rotary: Har p.t. intet fast samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Besøg på høreapparat virksomheden Widex, Allerød. Foredrag af etnograf Hanne Fabricius, der fortalte om projekt Kvindebussen i.f.m. Sandholmlejren. Foredrag af overlæge, speciallæge i gynækologi og obstetrik Majken Søderberg om fosterdiagnostik. Foredrag af indehaveren af Albatros Rejser Søren Rasmussen fra biolog til Albatros. Foredrag af Michael Meyerheim Min egen historie. Foredrag af kulturforsker Anne Leonore Blåkilde, Center for sund aldring, Københavns Universitet Bedstemor samfundets ulønnede barnepige. Foredrag af Museumsinspektør ved Nationalmuseets Forsknings- og Formidlingsafdeling, Lykke. L. Pedersen Riget på den anden ende Nationalmuseet samler ind om danskerne og Kongehuset. Sommerudflugt til Pantomimeteatret i Tivoli med efterfølgende middag på Påfuglen og indlagt tur i rutsjebanen. Taastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Donika Andreeva, pige 14 år fra SOS Childrens Villages Bulgaria og Adnan Sadikovic, dreng 11 år fra SOS Childrens Villages Bosnia Herzegovina. ( SOS Børnebyerne ) Venskabsklubber: Ängelholm-Luntertun Inner Wheel, Sverige. Udveksler månedsbreve samt klubberne skiftes til at besøge hinanden 1 gang om året. Sammenkomsten i år blev udsat og finder først sted i september Velgørenhed: Til hvert møde er der lotteri, som går til godgørende formål og såvel julemøde samt møde ved præsidentskifte, hvor de er rigtig mange, kommer der mange penge i kassen. Klubben har bl.a. fejret I.W. fødselsdag ved at give radioprogrammet giro 413 kr De havde foredrag v/ Margeret Lindhardt samt musik v/ Kurt Larsen - det var en fantastisk hyggelig aften, hvor alle sang nogle af de gode gamle viser. Ligeledes har klubben besøgt Værestedet Paraplyen i Taastrup og støttet dem med kr det var også et meget interessant og hyggeligt møde. Klubben har haft besøg af Cand. Psych. Anna Bjerre, som er stifter af GirlTalk og de blev støttet med kr Derudover har klubben haft et udemøde, hvor de besøgte Aller Media A/S og det var meget spændende og interessant.

10 Rotary: Da klubben består af piger fra 2 Rotary klubber, nemlig Taastrup Rotary Klub og Høje-Taastrup Rotary Klub ses de tit og kender hinanden godt. De kan have fællesmøder og bowlingturneringer sammen og det er rigtig hyggeligt. Virum Inner Wheel: Fadderbørn: Chamila Prasadi Shivaganeshan, pige født fra Sri Lanka (SOS børnebyerne Nuwaea Eliya) Venskabsklubber: Ringsted Inner Wheel, Danmark. Hørby Inner Wheel, Sverige, og Kolsås Inner Wheel, Norge. Mailkontakt med månedsbreve. Velgørenhed: SOS barn med kr Kvinder i Afghanistan har fået kr Kvindehuset i Lyngby får kr Nødhjælp til Japan kr og Kvindebussen i Sandholmlejren kr Rotary: Har intet samarbejde. Foredrag og besøg: Klubben holder møder med foredrag, 3 minutter, månedsbreve samt dagens digt. Klubben har også virksomhedsbesøg samt skovtur. Juli Anna Birthe Kofod DISO-distrikt 47.

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Alice Waldner Frederiksgade 9, 2.sal th 1265 København Telefon +45 33161607 Rørvig +45 59919031 mail@alicewaldner.dk Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Ballerup: Fadderbørn - Pooja Thapa, pige14

Læs mere

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubnavn Ballerup IW klub Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubbens navn Land Brevveksling/besøg Lidingø Sverige Breve og besøg Staffanstorp Sverige Breve Beskriv klubbens møder samt hvad I har

Læs mere

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Charlottenlund IW Ingen fadderbørn Ingen venskabsklubber Årets gang August mødet var et hyggeligt møde, hvor medlemmerne fortalte om sommerferieoplevelser.

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK NR. 115 december 2008 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Tina Frausing, Foreningen Grønslandske børn modtager årsindsamlingen

INNER WHEEL DANMARK NR. 115 december 2008 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Tina Frausing, Foreningen Grønslandske børn modtager årsindsamlingen INNER WHEEL DANMARK NR. 115 december 2008 30. ÅRGANG INNER WHEEL NYT Tina Frausing, Foreningen Grønslandske børn modtager årsindsamlingen Indhold Ja, så er efteråret kommet og jeg skal til at redigere

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 130 September 2012. 34. Årgang

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 130 September 2012. 34. Årgang INNER WHEEL DANMARK Nr. 130 September 2012 INNER WHEEL 34. Årgang Dannebrog Sommerstemning i Legoland juli 2012 2 3 Indhold Nationalrepræsentanten skriver...4 Sommertræf i Odsherred...7 Hvem bestemmer

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 133 Juni 2013. 34. Årgang

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 133 Juni 2013. 34. Årgang INNER WHEEL DANMARK Nr. 133 Juni 2013 INNER WHEEL 34. Årgang HKH Kronprinsesse Mary Protector for 16th Convention in Denmark may 2015 2 3 Indhold Nationalrepræsentanten skriver...4 IW-Nyt s historie...6

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Klar til afgang til Convention i Malaysia. - og derude

INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Klar til afgang til Convention i Malaysia. - og derude INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL NYT Klar til afgang til Convention i Malaysia - og derude Indhold Nationalrepræsentanten skriver.................................4 Sommertræf

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 121 Juni 2010. 31. Årgang

INNER WHEEL DANMARK. Nr. 121 Juni 2010. 31. Årgang INNER WHEEL DANMARK INNER WHEEL Nr. 121 Juni 2010 31. Årgang I midten af april kunne en meget stolt National Repræsentant overrække kommunikationschef Line Grove Hermansen fra SOS-Børnebyerne en check

Læs mere

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 118 Sept. 2009. 31. Årgang

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 118 Sept. 2009. 31. Årgang INNER WHEEL DANMARK INNER WHEEL NYT Nr. 118 Sept. 2009 31. Årgang Fra øverst venstre: Solveig Bisgaard, Annelise Andersen, Benedicte Haubroe, Britt Olsen, Inge-Lise Jørgensen, Else Storgaard, Åse Bønneløkke,

Læs mere

Brandes projekt. Læs i dette nummer. i Kenya. Tilmelding til L&R-mødet. Den 8. marts. Den ukrainske mester sover i Ringkøbing.

Brandes projekt. Læs i dette nummer. i Kenya. Tilmelding til L&R-mødet. Den 8. marts. Den ukrainske mester sover i Ringkøbing. Brandes projekt Læs i dette nummer Tilmelding til L&R-mødet Den 8. marts Den ukrainske mester sover i Ringkøbing 7 8-9 i Kenya side 5-6 10-11 soroptima Medlemsblad for Soroptimister Nr. 5 Februar 2009

Læs mere

INNER WHEEL. Sønderborg garden. Konkurrence side 6 Stafetten side 22 Gaveartikler side 23 Krimi side 30

INNER WHEEL. Sønderborg garden. Konkurrence side 6 Stafetten side 22 Gaveartikler side 23 Krimi side 30 INNER WHEEL DANMARK NR. 111 december 2007 29. ÅRGANG INNER WHEEL NYT Sønderborg garden Konkurrence side 6 Stafetten side 22 Gaveartikler side 23 Krimi side 30 Indhold Den nationale Repræsentant...................................4

Læs mere

Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne. Læste du Bjarne Karlssons leder på Rotary-hjemmesiden i september?

Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne. Læste du Bjarne Karlssons leder på Rotary-hjemmesiden i september? Rotarys værdigrundlag er først og fremmest medlemmerne The most important challenge of Rotary today is Membership Development. Unless we continue to gain new members and keep the ones we have - Rotary

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 7-2014

NYHEDSBREV NR. 7-2014 NYHEDSBREV NR. 7-2014 Kære læsere Nyder du sensommeren? Her udkommer et nyt IWI - og et nyt Inner Wheel år er startet. Et år er gået med det nye IWI, som nyhedsbrev på nettet. Og vi er blevet en del klogere

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2014-15 INNER WHEEL

ÅRSSKRIFT 2014-15 INNER WHEEL ÅRSSKRIFT 2014-15 INNER WHEEL Indholdsfortegnelse 1 VELKOMST 2 FORORD 2 HISTORIEN OM INNER WHEEL ROSEN 3 CV VERDENSPRÆSIDENTEN 3 VERDENSPRÆSIDENTENS TEMA 3 IIW EXECUTIVE KOMITEEN 4 DISTRIKTSBESTYRELSER

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 8-2014

NYHEDSBREV NR. 8-2014 NYHEDSBREV NR. 8-2014 Kære læsere Her udkommer et nyt IWI - og et nyt Inner Wheel år er startet. Et år er gået med det nye IWI, som du kan se, så er der rig g mange ar kler med i de e nummer og det er

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 119 Dec. 2009. 31. Årgang

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 119 Dec. 2009. 31. Årgang INNER WHEEL DANMARK INNER WHEEL NYT Nr. 119 Dec. 2009 31. Årgang Formand Inge Marie Hornshøj og næstformand Bente Frederiksen fra la Vida får overrakt årsindsamlingen af nationalrepræsentant Bendicte Haubroe.

Læs mere

DANMARK Distrikt 47 KLUBBERNES HUSKELISTER 2014/15 PRÆSIDENT - SEKRETÆR - KASSERER ISO - WEBMASTER

DANMARK Distrikt 47 KLUBBERNES HUSKELISTER 2014/15 PRÆSIDENT - SEKRETÆR - KASSERER ISO - WEBMASTER INNER WHEEL DANMARK Distrikt 47 KLUBBERNES HUSKELISTER 2014/15 PRÆSIDENT - SEKRETÆR - KASSERER ISO - WEBMASTER Præsidenten er ansvarlig for, at disse huskelister overholdes og at alt ekspederes i rette

Læs mere

Side 1. Koltnyt nr. 1 / 2014

Side 1. Koltnyt nr. 1 / 2014 Side 1 Redaktionen: Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) e-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Kirsten Nielsen e-mail: kvorkn@gmail.com Inge Pedersen e-mail: ingeblak@mail.dk Svend Erik Poulsen e-mail: g.s.poulsen@it.dk

Læs mere

Indhold. Om Alzheimers og andre demenssygdomme. Nr. 2 17. årgang Juni 2007. - Møde med Dronning Silvia - Bud på Danmarks bedste.

Indhold. Om Alzheimers og andre demenssygdomme. Nr. 2 17. årgang Juni 2007. - Møde med Dronning Silvia - Bud på Danmarks bedste. Indhold - Møde med Dronning Silvia - Bud på Danmarks bedste plejehjem - Foreningens første repræsentantskabsmøde Nr. 2 17. årgang Juni 2007 Om Alzheimers og andre demenssygdomme Udgives af Alzheimerforeningen

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 11-2015

NYHEDSBREV NR. 11-2015 NYHEDSBREV NR. 11-2015 Kære læsere IWI News Maj 2015 udkommer senere end planlagt. Der kom en Conven on i København ind i planlægningen og forsinkede arbejdet. Et tænkt særnummer om Conven on bliver ikke

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014 Tina Raun Nielsen er frivillig i Parkinsonforeningen Læs mini-portræt i nyhedsbladet, hvor Tina bl.a. fortæller om en ny ParkinsonCafé i Aalborg. I nyhedsbladet

Læs mere

Distrikt 1470 - Nyhedsbrev

Distrikt 1470 - Nyhedsbrev Nr. 7 Guvernør Jens van der Watt: Klubbens år 1 Distrikt 1470 - Nyhedsbrev Redaktion Ansvarshavende: Distriktsguvernør Jens van der Watt, dg1470-0809@rotary.dk Redaktør: Lone Lauritzen ll@skrivebureauet.dk

Læs mere

Det er med stor glæde at Kontaktcenter Klippen udsender sin årsberetning

Det er med stor glæde at Kontaktcenter Klippen udsender sin årsberetning Årsberetning 2014 Kontaktcenter Klippen er et socialt arbejde blandt hjemløse, misbrugere og prostituerede i Københavns Kommune Klippen har hver eneste uge kontakt til op mod 200+ forskellige brugere i

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

En god fornemmelse i maven!

En god fornemmelse i maven! Magasinpost IDNR 12757 Afsender: Kræftens Bekæmpelse I Strandboulevarden 49 I 2100 København Ø En god fornemmelse i maven! Repræsentantskabsmøde med 400 engagerede ildsjæle. Tak for et rigtigt godt repræsentantskabsmøde.

Læs mere

Side 1. Koltnyt nr. 4/ 2014

Side 1. Koltnyt nr. 4/ 2014 Side 1 Redaktionen: Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) e-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Kirsten Vork Nielsen e-mail: kvorkn@gmail.com Inge Pedersen e-mail: ingeblak@mail.dk Deadline for indlæg til

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012 Frivilligmarked 2012 i Aalborg Fejring af frivillige, swingende jazzmusik, taler og prisoverrækkelser Lørdag den 25. august blev der for 17. gang afviklet Frivilligmarked

Læs mere

ÅRSBERETNING 2014. Børns Voksenvenner København

ÅRSBERETNING 2014. Børns Voksenvenner København ÅRSBERETNING 2014 Børns Voksenvenner København BØRNS VOKSENVENNER KØBENHAVN NY KONGENSGADE 9B, 4., 1472 KØBENHAVN K SIDE 02 KØBENHAVN ÅRSBERETNING 2014 - Børns Voksenvenner København ÅRSBERETNING 2014

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere