Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve."

Transkript

1 Ballerup Inner Wheel: Fadderbørn: Pooja, pige 13 år fra Nepal (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Staffanstorp Inner Wheel og Lidingö Inner Wheel i Sverige: Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Anne Heibroch og Birgit Bejder var i 2011 en tur til Rumænien, hvor de afleverede en meget stor portion indsamlede effekter til det børnehjem, som klubben løbende støtter, formidlet af kunstneren Adi Holzer. Anne og Birgit gør et stort arbejde for børnehjemmet. Anna samler stadig alt brugbart og det er så godt som alt. Sammen har de også solgt godt af Adi Holzers kunst og pengene går ubeskåret til børnehjemmet. Turen til børnehjemmet var uforglemmelig. Andre donationer: SOS fadderbarn kr Inner Wheel årsindsamlingen kr. 650, Inner Wheel stilekonkurrence kr. 200, Inner Wheel fødselsdag - Adi Holzer kr. 780 og derudover Adi Holzer kr Rotary: Har intet samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Klubben mødes på restaurant Kongemosen, hvor de har deres eget lokale. Har i årets løb haft mange udemøder. De har besøgt en chokolademager, været til teaterforestillingen Mordets melodi med mænd og hyggeligt måltid inden. Derudover har klubben haft fællesmøde med Herlev Inner Wheel på Herlev Kro og i august skovtur, som altid går til et meget hemmeligt sted. Det hører sig til, at pigerne har hatte på, når de mødes ved bilerne. Ved hjemmemøderne har klubben altid 3. min. Månedsbrevgennemgang og dagens digt og som regel en foredragsholder. Det er utroligt, at der stadig kan findes givende fortællere, der går glade hjem med en flaske eller to. Charlottenlund Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Lund Laurentius Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Der er også sendt jul til venskabsklubben, men desværre ikke modtaget nogen julehilsen. Velgørenhed: Bridge arrangement til fordel for Mac Donalds Hus på Rigshospitalet. Overskud kr Sendt frimærker til Hanne Dahl. Rotary: Intet fast samarbejde Dragør Inner Wheel: Fadderbørn: Aron Khawas, dreng 13 år fra West Bengal, Indien og N. Poosaimani, pige 10 år fra Indien. (Verdens Børn.)

2 Venskabsklubber: Svendborg Sct. Jørgens Inner Wheel, Danmark. Nannestad Inner Wheel, Norge og Ystad Inner Wheel, Sverige. Udveksling af månedsbreve. Velgørenhed: Ved hvert møde afholdes vin lotteri samt fødselsdags lotteri. Pengene er uddelt til Natteravnene i Kastrup, Bevar DK og Dragør Karateklub med kr til hver. Endvidere har International børnehjælp modtaget kr Pengene er indkommet fra Bring and Buy aften, som blev afholdt på januar mødet 2012 samt ved loppemarked i februar måned Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Historiker Dines Bogø. Sognepræst Gitte Turin. Besøg på Amalienborg med rundvisning i repræsentationslokaler. Skuespiller m.m. Hanne Stensgaard og Rose Marie Spooner om hendes liv i Mexico. Fredensborg Inner Wheel: Fadderbørn: Nelli-Annett Klippberg, pige 14 år fra Estland og Hind Mahmoud Sweiriki, pige 12 år fra Palæstina. (begge SOS Børnebyerne.) Venskabsklubber: Ingen i øjeblikket. Velgørenhed: Fadderbørn kr. 4450, årsindsamlingen kr , Mælkebøtten i Nuuk kr , sponsorbarn i Mælkebøtten i Nuuk kr. 350 og Bao Bab Fonden kr Rotary: Har som regel mindst et fælles møde med Rotary. I år inviterede klubben Rotary til mødet i april og rigtig mange rotarianere deltog. Foredrag/Besøg: Tur til Roskilde, besøg hos Inger Møller, tidligere Inner Wheel medlem. Hjemmemøde på Asminderød Kro, hvor hver især holder ego foredrag, således at man kan lære hinanden bedre at kende. Fællesmøde med Helsingør Inner Wheel i Helsingør med besøg af distriktspræsident Lise Winther. Møde hvor Natteravnene i Helsingør fortalte om deres arbejde. Julemøde, privat. Foredrag af Jens Hendeliowitz: De kongelige haver. Teatertur til Helsinge: Baronessen. Foredrag af Rikke Thygesen fra Dragør Inner Wheel. Foredrag af Rune Øblom: Autister på arbejdspladsen. Sommerudflugt: Sejltur på Esrum sø med møde og spisning i Fændrikhus. Frederiksberg Inner Wheel: Fadderbørn: Michaelyn Bueh-You, pige født 2010, fra Liberia (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Sköyen Inner Wheel, Oslo, Norge. Besøg. Karlshamn Inner Wheel, Sverige, brevveksling. Malmø Inner Wheel, Sverige, brevveksling og besøg. Velgørenhed: Tilskud til FB Boldklub, Kulturnatten og sponsorbarn.

3 Rotary: Samarbejde med Frederiksberg Rotary klubber, Frederiksberg Mariendal og Frederiksberg Faconer. På kulturnatten. Støtte til Frederiksberg Boldklub vedrørende integration arrangement for børn. Er i samarbejdsudvalg vedrørende evt. forberedelse af Kunst i påsken Foredrag/besøg: Foredrag af orlogspræst Annette Molin Brautch, Holmens Kirke og sognepræst i Flintholm Kirke. Besøg af distriktspræsident Lise Winther. Besøg af jurist Ulla Kjærgaard fra ældresagen, der talte om diverse juridiske aspekter. Besøg af brandinspektør Brian Eriksson, Frederiksberg brandvæsen, der fortalte om hjertestarter og livet på en brandstation. Julemøde. Fejring af klubbens 54 års fødselsdag med ægtefæller og deltagelse af inviterede gæster og et godt jazzorkester, der underholdt. Besøg af Inner Wheels IT konsulent Bente Andersen. Kaminmøde hvor der bl.a. blev diskuteret Inner Wheel Nyt s fremtid. Foredragsholder Klaus Winkel, der fortalte om hvorfor det er så svært for Afrika. Skovtur, besøg på Sølyst og foredrag om skivemuseet af Mads Hansgaard og besøg af Sköyen Inner Wheel, hvor der var udflugt til Christiania. Har 2 litteraturklubber, 1 bridgeklub og en strikkeklub, hvor der bliver lavet tæpper (sidstnævnte nedlægges i det nye Inner Wheel år). Månedlig aktivitet, planlagt af en aktivitetsformand. Frederiksværk Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Söderåsen Inner Wheel, Sverige. Söderåsen var på besøg den Desværre er klubben nu ophørt. Velgørenhed: Klubben har sendt 5 børn af sted til sommerlejr Slaraffenland i alt kr Rotary: Julemøde. Foredrag/besøg: Årets tema har været Sundhed, velvære og glæde. Klubben har været på besøg i den økologiske landsby i Torup med rundvisning. Har haft internt møde uden det store på programmet. Foredrag ved tandlæge Lars Martiny Sundhed på en anden måde. Præsentation og øvelser med Powerhoop. Foredrag af eneforhandler af Powerhoop i Danmark Vivi Visby, om hendes store spring ud i det ukendte. Så har klubben holdt julemøde med Rotary og har haft et fællesmøde med Gribskov. Hjemmemøde med fælles madlavning hjemme hos Ulla Dyndegård Sund mad. Kokken havde lavet forskellige små opskrifter på spanske tapas. Møde glæde for medlemmerne En af kamingrupperne valgte at glæde alle Frederiksværks Inner Wheel piger ved en veltilberedt middag hjemme hos Lone Danesøe. Dette var en del af Kaminmøde-projekt som hed skab glæde. Så har klubben haft en make-up aften med Elisabeth Arden og Matas. Kædeoverrækkelse og sommerhygge hos Aase Kraft. Kamingrupperne havde til opgave at skabe glæde. En gruppe lavede en stor julekurv til de ansatte på Plejehjemmet i Solhjem, for at sætte pris på deres til tider hårde arbejdsvilkår. En anden gruppe valgte at pynte op til jul på Hospice Arresødal. Den tredje gruppe inviterede Krisecentret på restaurant. Det har været et rigtig godt år, hvor medlemmerne også har kunnet give noget af sig selv.

4 Gentofte Inner Wheel: Fadderbørn: Maria, pige 6 år (SOS Childrens Villages, Litauen) Venskabsklubber: Kirseberg Inner Wheel, Malmø, Sverige. I marts måned var klubben inviteret til Malmø til modeopvisning, hvor flere medlemmer deltog. Velgørenhed: Klubbens overskud er gået til Bostedet Øresundshøj, Charlottenlund. Rotary: Samarbejde og enkelte fælles arrangementer. Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Besøg af 2 repræsentanter fra Bostedet Øresundshøj, som fortalte om bostedets funktion og virke. De to damer gav et fyldigt og godt indblik i deres arbejde. Foredrag Det danske rigsvåben fra Margrethe d. I til Margrethe den II ved arkivar og heraldiker i Rigsarkivet Nils Bartholdy. Han er den, der varetager ordener og våbenskjold i Danmark, så en større ekspert på området findes ikke. Besøg af fhv. overlæge Else Andersen, som fortalte om det sundhedsprogram, som hun i mange år har været engageret i: Vietnam-projektet. Julemøde. Møde på Inner Wheels fødselsdag med besøg af distriktspræsident Lise Winther, som talte om Inner Wheels vigtige rolle som netværks- og venskabsformidler. Mette Johansen holdt et miniforedrag og Inner Wheel fødselsdagen blev fejret med mægtig og overdådig lagkage til kaffen. Summemøde vedrørende klubbens kommende 40 års jubilæum. Foredrag ved homøopat Kathrine Dehn. Hjemmemøde, hvor der blev spist kager og drukket kaffe og afholdt auktion. Overskuddet gik ubeskåret til præsidentens årsindsamling. Foredrag ved Ingelise Hallengren Sundhed er andet end fravær af sygdom. Skovtur med havnerundfart og frokost i Restaurant Zeleste. Der har også været en guidet tur på Assistents Kirkegård, med efterfølgende frokost på Cafe Apoteket. Besøg på Designmuseet og et besøg på nationalmuseets Klunkehjem med frokost i Kanalcafeen. Bowlingaften. Gribskov Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Trafficking kr Projekt Kvindebussen kr Natteravnene kr Julemærkehjemmet Kildemose kr Hospitalsklovnene kr (Overskud for salg af Inner Wheel bagrudemærkater). Overskuddet fra den fælles forårsfest for Rotary, Soroptimister og Inner Wheel gav kr , som doneres til Julemærkehjemmet Kildemose. Rotary: Julemøde.

5 Foredrag/besøg: Præsidentens egoforedrag. Foredragsholder Kirsten Gronemann fra Livslinien om sit frivillige arbejde som rådgiver for at forebygge selvmord og selvmordsforsøg. Foredragsholder Pia Dahl Har du hørt en film for nylig? om lydens indflydelse på det vi ser. Foredragsholder Hanne Fabricius, etnolog og frivillig i Dansk Røde Kors Kvinder på flugt, erfaringer fra Sandholm Centeret. Deltagelse i Julemærkemarchen i Ølsted. Traditionel Julemøde. Fælles julemøde med Helsinge Rotary, Græsted Rotary med Græsted Rotary som vært. Fællesmøde med og hos Frederiksværk Inner Wheel med besøg af distriktspræsidenten. Virksomhedsbesøg på Helsinge Apotek med rundvisning af apoteker Ane Børsting. Møde med brainstorming og nedsættelse af arbejdsgrupper til henholdsvis klubbens 40 års jubilæum og værtskabet på Nyborg Strand Besøg i andre klubber - i år Frederiksværk og Hillerød. Fælles forårsfest for Rotary, Soroptimisterne og Inner Wheel. Besøg af Natteravnene i Helsinge. Generalforsamling. Helsingør Inner Wheel: Fadderbørn: Raogo Ouedrago, dreng 9 år og Moussa Ouadba, dreng 8 år, begge fra Burkina Faso (begge via organisation Baobabfonden). Venskabsklubber: Lillestrøm Inner Wheel, Norge. Månedsbreve og julehilsen. Helsingborg Inner Wheel, Sverige og Helsingborg-Karnan Inner Wheel, Sverige. Månedsbreve og julehilsen. Velgørenhed: Krisecenteret Røntofte, Julemærkehjemmet, Baobabfonden, Tandsundhed uden grænser, Stubben i Helsingør og Børnecancerfonden. Rotary: Helsingør Rotary inviterer via ugebrev. Foredrag/besøg: Undervisning i dansk til danske børn i udlandet / Danes World Wides undervisningstilbud. Foredrag: Et liv i Nuuk i 25 år. Foredrag: At leve i Helsingør. Team Rynkebys cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Virksomhedsbesøg på Coloplast. Skovtur/kultur udflugt til særudstilling om Pia Schutzmann på Nivågaard museum. Herlev Inner Wheel: Fadderbørn: Matea Kokorovic, pige 13 år fra Bosnien-Herzegovina (SOS Børnebyerne) Paolo A. C. Magawas, dreng 17 år fra Filippinerne (SOS Børnebyer) og Hasini Kavindya, pige 10 år fra Sri Lanka (Verdens Børn). Venskabsklubber: Ingen Velgørenhed: Kr fra julemøde er givet til Kontaktstedet i Herlev til afholdelse af en juletur i Tivoli for børnene i Sorggruppen. Kr til Julemærkehjemmet, kr til årsindsamlingen / Børns vilkår og kr til Depressionsforeningen. Rotary: Intet fast samarbejde. Foredrag/besøg: Audiowalk fra Herlev Bibliotek til Herlev Hospital og retur og herefter egoforedrag ved præsidenten. Fællesmøde med Ballerup Inner Wheel og besøg af distriktspræsidenten Lise Winther.

6 Foredrag ved Brian Mouritzen fra juvelerfirmaet Hartmann i Bredgade om diamanter og ædelstene. Udflugt til Karen Blixen Museet, Rungsted. Julemøde på Herlev Kro. Foredrag om kakaodyrkning og chokolade v/ Mikkel Friis Holm. Tur til Vest Forbrændingen. Besøg af J. Roberto Schmidt/Lindehøj Kirkens Gospel Singers samt solister. Fællesmøde med Herlev Rotary Foredragsholder Mark Anthony Den ultimative driver. Foredrag ved hospitalsimam Naveed Baig som fortalte om sit arbejde i Etnisk Ressource Team. Generalforsamling. Distriktskædeoverrækkelse. Hillerød Inner Wheel: Fadderbørn: Ingen. Venskabsklubber: Ingen. Velgørenhed: Kræftens bekæmpelse kr Børns vilkår kr Røde Kors feriebørn kr Grisen går til Servicehundene kr Årsindsamling kr Kirsten Kann: Grønlandske Børn foreløbig kr Rotary: Intet. Foredrag/besøg: Medlemmernes aften 3 x rejseoplevelser. Foredrag ved guldsmed Christel Kaaber Min vej til guldsmed. Foredrag ved Finn Reindal Rasmussen Kvindeskæbner fra Hillerød år Fællesmøde med Hillerød Chr. IV besøg af distriktspræsident Lise Winther og foredrag om børns vilkår ved Dorte Lysgaard. Julemøde hyggemøde med fletning af julehjerter, pyntning af juletræ, dans om juletræ og bankospil. Foredrag ved Birgit og Frede Søndergaard Hansen Camp Bastion frivilligt arbejde på soldaterhjem. Fastelavnsmøde besøg i medlem Gurli Drist-Jensens kostumeudlejningsforretning. Ingen foredragsholder p.g.a. sygdom. Foredrag ved politiadvokat Helle Just Christensen, som fortalte om sit arbejde. Dronningebilleder - Lysbilledforedrag af kunsthistoriker Lise Svanholm og besøg af Dronningen og Prinsgemalen alias Janne og Heidi. Besøg på Grundtvigs Højskole med foredrag og omvisning ved forstander Jakob Nielsen. Generalforsamling overdragelser. Hillerød Christian den IV Inner Wheel: Fadderbørn: A. Jeya priya, pige 19 år fra Indien og Pandi Selvi, pige 20 år fra Indien (Verdens børn) Venskabsklubber: Kärnan Inner Wheel i Sverige. Månedsbreve. Slagelse-Antvorskov Inner Wheel, Danmark, 1 besøg i oktober og invitation til besøg i Frederiksborg Barokhave. Desværre blev dette aflyst p.g.a. for få tilmeldinger.

7 Velgørenhed: Klubben har igen i år været på Kræmmermarked i Hillerød, hvilket gav en indtægt på kr Klubben har talt om hvor vidt den skulle fortsætte med Kræmmermarked eller finde nye ting til at erstatte dette arrangement. Der har været en del udfordringer med at mandsopdække en weekend på kræmmermarkedet. Klubben fortsætter med fødselsdagsdags-gavelotteri (Medlemmerne kommer med en gave hver til det månedsmøde, hvor de har fødselsdag i) Det har indbragt ca og de skal gives til børnepsykiatrisk afd. På Hillerød Hospital. De føler, at de børn glemmes lidt i forhold til andre børn med sygdomme. Julehjælp i Hillerød provsti har fået kr og Frelsens Hær har også modtaget kr Herudover har klubben brugt kr på klubbens Fadderskab hvilket er mindre end sidste år. Der er sagt farvel til pigerne i Indien, da de nu begge er omkring de 20 år. Klubben føler, at det er på tide at kikke lidt inden for grænserne og finde et godt formål, der kan hjælpe danske børn, der har brug for hjælp. Det er endnu ikke besluttet, hvad det skal være. Det arbejdes der på i den nye bestyrelse. Års indsamlingen gav kr Rotary: Klubben havde besøg af Steen René Sørensen den 11. januar Steen René Sørensen er politikommissær i National IT Efterforskningscenter (NITEC) En afdeling under Rigspolitiet. Steen har været i Københavns Politi, PET og seneste 8 år i NITEC. Alle påhæng var inviterede. Meget interessant foredrag om overgreb på børn. En barsk virkelighed, som er blevet større og mere alvorlig med internettet. Men fantastisk at høre om hvor dygtige de er og hvad de kan gøre for at fange disse forfærdelige forbrydere. Kastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Solayman Saad, dreng 23 år fra Bangladesh (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Lund Inner Wheel, Sverige, Simrishamn Inner Wheel, Sverige og Nordstrand Inner Wheel, Norge. Udveksling af månedsbreve samt besøg. Er på julehilsen med Maidstone Inner Wheel, England. Velgørenhed: SOS Børnebyerne fadderbarn kr , Års indsamlingen Natteravnene kr Derudover Danner kr (Mærket til børnene i Dannerhuset). Pengene er indsamlet i Rasmus Klump, hvor hvert medlem betaler kr. 10 pr. medlems fødselsdag. Lotteri ved hjemmemøder. Salg af håndlavede kort med japanske motiver / origami. Kortene sælges ved diverse Inner Wheel møder. Derudover har præsidenten solgt brugte børne- og voksenbøger ved hjemmemøderne. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Præsidentens ego foredrag. Fællesmøde med Dragør Inner Wheel Dragør som krigshavn. Foredrag om kommunikation ved L. Borgstrøm. Carl Bloch og mormonerne(utah). Julemøde. Modeopvisning af AOF sy hold og samme aften var der medlemsoptagelse. Møde med Dragør Inner Wheel, besøg af distriktspræsident Lise Winther. Foredrag ved journalist fra Christiansborg. Foredrag ved medlem Else-Marie Sundsig Hansen om Safari i Sydafrika. Skovtur i maj blev desværre aflyst p.g.a. manglende tilslutning. Generalforsamling og kædeoverrækkelse.

8 København Inner Wheel: Fadderbarn: Siden 1996 har klubben haft Sunayana Samantaray i SOS-børnebyen Bhubaneswar. 17 år gammel er hun nu udmeldt af det internationale fadderskabsprogram. Sunayana har haft en god barndom og udviklet sig til en ambitiøs ung kvinde, som nu har taget det næste vigtige skrift i sit liv. Hun har fået et stipendium til uddannelsesinstitutionen United World College i Norge, hvor hun bor på kollegium. Sunayana s fremtidsplan er at læse medicin. København Inner Wheel har efterfølgende tilmeldt sig som fadder til Ramyata fra SOS-børnebyen Greenfields i Indien. Velgørenhed: I 2 år har København Inner Wheel støttet Foreningen Cancerramte børn. Stifter og formand Jan Johnsen har holdt foredrag om foreningens fantastiske arbejde både på Rågelejetræf i 2010 og i klubben. I alt har klubben kunne overdrage i alt kr. til foreningen. Rotary: Intet samarbejde. Foredrag/besøg: Klubben har bl.a. haft besøg af Charlotte Brath som fortalte om oprettelse af et kvindecenter i Afghanistan, Hanne Thuesen fortalte om Det Harboeske Enkefruekloster i København, politikbetjent Dorte Bo Jensen fortalte om undervisning af unge politikfolk i Afghanistan, medlem af Amager Rotary Hans Siegfredsen besøgte klubben for at fortælle om the produktion i Afrika og klubbens skovtur gik i år til Kjøge Mini-by. Et besøg der varmt kan anbefales. Det er et rigtig spændende projekt. Rønne Inner Wheel: Fadderbørn: Valentina Krivoshieva, pige 11 år fra Bulgarien og Ana-Maria Turcu pige 19 år fra Rumænien. (begge SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Skurup Inner Wheel, Sverige, St. Heddinge Inner Wheel, Danmark, Rügen Inner Wheel, Tyskland, brevveksling og besøg med alle 3 klubber. Derudover har Rønne Inner Wheel også Tromsø Inner Wheel, Norge, Mariehamn Inner Wheel på Ålandsøerne og Dustable Inner Wheel I England. Med disse 3 klubber er der brevveksling, men ikke besøg. Velgørenhed: Klubben indsamler penge til velgørenhed ved deres julemøde og når der holdes hjemmemøder opkræves det samme beløb, som når der holdes møder på Fredensborg. På den måde er der indsamlet kr SOS børnene koster hver og de har hver fået en gave på kr Klubben har herudover betalt kr til års indsamlingen og givet kr til Bornholms Blindesamfund, kr til International kontakt/mali og kr til Ungdommens Røde Kors. Foredrag /besøg: Den 8. marts havde klubben et arrangement sammen med Soroptimisterne, hvor de solgte lilla sløjfer. Klubben havde besøg af Redens Dorrit Otzen og en tidligere prostitueret samt Kirsten Dahl-Sørensen og havde lånt den store sal på Bornholms Hospital, hvor de var ca. 80. Dagens overskud blev ca Der var stor mediedækning i lokal TVB, DR og Bornholms Tidende. Samtidig har klubben været til 40 års jubilæum i St. Heddinge og til 10 års fødselsdag på Rügen.

9 Søllerød Inner Wheel: Fadderbørn: Massa Doukoura, pige 17 år fra Guinea (SOS Børnebyerne) Venskabsklubber: Höganäs Inner Wheel i Sverige. Udveksling af månedsbreve og klubbesøg. Klubben har besøgt Höganäs Inner Wheel i juni med udflugt til Kullen, lunch i Arild samt besøg i Outlets butikker. Velgørenhed: Har doneret kr til Kvindebussen i Sandholmlejren. Udover bidrag på kr til fadderskabsbarnet Massa giver klubben hende kr. 250 både til fødselsdag og jul. Klubbens sparegris går rundt på hvert klubmøde og der indsamles ca. kr. 400 hver gang, beløbet er gået til bl.a. Massa og Kvindebussen. Rotary: Har p.t. intet fast samarbejde med Rotary. Foredrag/besøg: Besøg på høreapparat virksomheden Widex, Allerød. Foredrag af etnograf Hanne Fabricius, der fortalte om projekt Kvindebussen i.f.m. Sandholmlejren. Foredrag af overlæge, speciallæge i gynækologi og obstetrik Majken Søderberg om fosterdiagnostik. Foredrag af indehaveren af Albatros Rejser Søren Rasmussen fra biolog til Albatros. Foredrag af Michael Meyerheim Min egen historie. Foredrag af kulturforsker Anne Leonore Blåkilde, Center for sund aldring, Københavns Universitet Bedstemor samfundets ulønnede barnepige. Foredrag af Museumsinspektør ved Nationalmuseets Forsknings- og Formidlingsafdeling, Lykke. L. Pedersen Riget på den anden ende Nationalmuseet samler ind om danskerne og Kongehuset. Sommerudflugt til Pantomimeteatret i Tivoli med efterfølgende middag på Påfuglen og indlagt tur i rutsjebanen. Taastrup Inner Wheel: Fadderbørn: Donika Andreeva, pige 14 år fra SOS Childrens Villages Bulgaria og Adnan Sadikovic, dreng 11 år fra SOS Childrens Villages Bosnia Herzegovina. ( SOS Børnebyerne ) Venskabsklubber: Ängelholm-Luntertun Inner Wheel, Sverige. Udveksler månedsbreve samt klubberne skiftes til at besøge hinanden 1 gang om året. Sammenkomsten i år blev udsat og finder først sted i september Velgørenhed: Til hvert møde er der lotteri, som går til godgørende formål og såvel julemøde samt møde ved præsidentskifte, hvor de er rigtig mange, kommer der mange penge i kassen. Klubben har bl.a. fejret I.W. fødselsdag ved at give radioprogrammet giro 413 kr De havde foredrag v/ Margeret Lindhardt samt musik v/ Kurt Larsen - det var en fantastisk hyggelig aften, hvor alle sang nogle af de gode gamle viser. Ligeledes har klubben besøgt Værestedet Paraplyen i Taastrup og støttet dem med kr det var også et meget interessant og hyggeligt møde. Klubben har haft besøg af Cand. Psych. Anna Bjerre, som er stifter af GirlTalk og de blev støttet med kr Derudover har klubben haft et udemøde, hvor de besøgte Aller Media A/S og det var meget spændende og interessant.

10 Rotary: Da klubben består af piger fra 2 Rotary klubber, nemlig Taastrup Rotary Klub og Høje-Taastrup Rotary Klub ses de tit og kender hinanden godt. De kan have fællesmøder og bowlingturneringer sammen og det er rigtig hyggeligt. Virum Inner Wheel: Fadderbørn: Chamila Prasadi Shivaganeshan, pige født fra Sri Lanka (SOS børnebyerne Nuwaea Eliya) Venskabsklubber: Ringsted Inner Wheel, Danmark. Hørby Inner Wheel, Sverige, og Kolsås Inner Wheel, Norge. Mailkontakt med månedsbreve. Velgørenhed: SOS barn med kr Kvinder i Afghanistan har fået kr Kvindehuset i Lyngby får kr Nødhjælp til Japan kr og Kvindebussen i Sandholmlejren kr Rotary: Har intet samarbejde. Foredrag og besøg: Klubben holder møder med foredrag, 3 minutter, månedsbreve samt dagens digt. Klubben har også virksomhedsbesøg samt skovtur. Juli Anna Birthe Kofod DISO-distrikt 47.

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13

Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Alice Waldner Frederiksgade 9, 2.sal th 1265 København Telefon +45 33161607 Rørvig +45 59919031 mail@alicewaldner.dk Indberetning om klubaktiviteter for 2012-13 Ballerup: Fadderbørn - Pooja Thapa, pige14

Læs mere

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer

Klubnavn Ballerup IW klub Fadderbørn Navn Køn og alder Land Organisation Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubnavn Ballerup IW klub Pooja Thapa Pige 15 Nepal SOS Børnebyer Klubbens navn Land Brevveksling/besøg Lidingø Sverige Breve og besøg Staffanstorp Sverige Breve Beskriv klubbens møder samt hvad I har

Læs mere

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015

Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Opsummering af Årsindberetningsskemaer for IW året 2014-2015 Charlottenlund IW Ingen fadderbørn Ingen venskabsklubber Årets gang August mødet var et hyggeligt møde, hvor medlemmerne fortalte om sommerferieoplevelser.

Læs mere

Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013.

Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013. Sammendrag af ISO-skemaer om Donationer og Inner Wheels fødselsdag afleveret senest 20. januar 2013. Klub: Dianalund- Stenlille Faxe Gørlev Haslev Holbæk Holbæk Østre Kalundborg Karlslunde Korsør Fødselsdagen

Læs mere

DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang

DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang DISTRIKT 47 Nr. 4 - maj 2013-4. årgang Distriktspræsident Lis Spurré: IW året går på hæld så dette Nyhedsbrev, bliver det sidste i dette IW år. Vi skal snart igen have hjulet til at dreje. For mit vedkommende

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Består af Verdenspræsident, Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten

Består af Verdenspræsident, Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten Kirsten Kann og Solveig Bisgaard side 1 af 6 august 2015 Ledes af Verdenspræsidenten Sidder 1 år Ledes af National Repræsentanten Sidder 2 år Ledes af Distriktspræsidenten Sidder 1 år Executive Committee

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening 22-02-2012 19:00 Hos i Fredensborg Mødetype: Bestyrelsesmøde /opfølgning Referent: Helle Ordstyrer: Deltagere: (kasserer og bedstemor til ra, Victor og Emma)

Læs mere

www.plus50.nu Foredrag - Fortællinger - Fællessang

www.plus50.nu Foredrag - Fortællinger - Fællessang 1 plus50.nu v/, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu Foredrag - Fortællinger - Fællessang www.plus50.nu Højskoleforedrag. Højskolemusik. Højskolestemning. Faglighed. Fordybelse.

Læs mere

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015.

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 32. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2015 Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med Fellowship

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke!

Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke! Maj 2015 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Loppemarked, pinse, moderne kirkekunst - og forårets konfirmander Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke! Hvem finder jeg hvor? Køkkenholdet Skærtorsdag

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov.

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov. Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30 ordstyrer: Elsemarie referent: Alice Fraværende: Dorte DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden Blev godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06

Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06 Mødeindkaldelse nr. 06 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06 Tirsdag den 4. december hos VisitKerteminde, Hans

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

PROGRAM 2. halvår 2015

PROGRAM 2. halvår 2015 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2015 (Foto: 1. suppleant Ebbe Gyrming, 2015). Er klokken faldet i slag? Eller: Rinder tiden ud for HK SENIORKLUB HELSINGØR som HK Hovedstadens lokale aktivitets-

Læs mere

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter Forfædre til: Side 1 af 8 1st Generationer 1. blev født den Sep. 1 1973 i Gentofte. Andre begivenheder i s liv Beskæftigelse I T Far: 2. Dan Wolter blev født den Jan. 12 1950 i Frederiksberg. Mor 3. Annette

Læs mere

Referat fra distriktsrådsmødet d. 26.2.15.

Referat fra distriktsrådsmødet d. 26.2.15. Referat fra distriktsrådsmødet d. 26.2.15. Ca. 50 deltagere. Kasserer Birthe T. Pedersen fraværende ( syg ) Taler: Morten Skov Mogensen, KFUMs Sociale Arbejde. DG Ellen Kruse bød velkommen. Orientering:

Læs mere

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Koordinationsgruppens og øvrige gruppers beretning 5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab og budget 6. Visioner, aktiviteter

Læs mere

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Borgmesterfrokost og generalforsamling den 23. marts 2015 på Gladsaxe Rådhus, Rådhuskælderen. Sidste års frokost med borgmesteren, og den efterfølgende generalforsamling

Læs mere

Forårsprogrammet For 2015 Fra d.14/1 til d.3/6

Forårsprogrammet For 2015 Fra d.14/1 til d.3/6 Midt & Østsjælland. Forårsprogrammet For 2015 Fra d.14/1 til d.3/6 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal bruges når du/i vil benytte

Læs mere

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Dato: 15. maj 2014 Forfatter DSt: Michael Berg Rasmussen 1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Geografisk afgrænsning af Øresundsregionen Øresundsregionen er i Ørestat

Læs mere

Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129

Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129 1 Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129 Advokater udpeget af MIDTJYLLAND: Advokat Dorte Guldbrøn Advokatfirmaet Guldbrøn Toldboden 3, 1. sal th., D 8800

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening Jyllinge JyllingeGundsømagle Jyllinge RoskildeGundsømagle 13 8. årgang 13 13 8. årga Viby Roskilde Gundsømagle Roskilde Viby Viby Roskilde Lokalforening Aktivitetsprogram Roskilde Lokalforening Roskilde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

DanAid. DanAdopt. Danish Society for International Child Care

DanAid. DanAdopt. Danish Society for International Child Care DanAid DanAdopt Danish Society for International Child Care 29. oktober 2014 Dan-Aid er DanAdopts hjælpeafdeling, hvis opgave bl.a. er at indsamle penge til humanitære formål i de lande, hvor DanAdopt

Læs mere

Annonceopslag - Almen medicin

Annonceopslag - Almen medicin Annonceopslag - Almen medicin 26 hoveduddannelsesforløb i Almen medicin opslås ledige til besættelse 1. halvår 2016 Hovedstaden i Videreuddannelsesregion Øst Almen medicin, som er det største lægelige

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Generalforsamling 2012 Dansk Heraldisk Selskab (Societas Heraldica Danica) 1. ordinære generalforsamling Møstings Hus, Frederiksberg 20.V.

Generalforsamling 2012 Dansk Heraldisk Selskab (Societas Heraldica Danica) 1. ordinære generalforsamling Møstings Hus, Frederiksberg 20.V. Generalforsamling 2012 Dansk Heraldisk Selskab (Societas Heraldica Danica) 1. ordinære generalforsamling Møstings Hus, Frederiksberg 20.V.2012 Dagsorden 1) Valg af dirigent (Bestyrelsen indstiller valg

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23 Alice Ilona Jensen Jobkonsulent E-mail: aij@silkeborg.dk 89 70 47 23 Anders Pedersen Socialrådgiver/Jobkonsulent E-mail: ape@silkeborg.dk 89 70 47 49 Anette Riis Anette Ulrik Psykolog E-mail: arn@silkeborg.dk

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

KOM TILAUKTION I ÅKIRKEBY-HALLERNE DEN 28. MARTS KL. 14 KUNSTSALGET GÅR UBESKÅRET TIL

KOM TILAUKTION I ÅKIRKEBY-HALLERNE DEN 28. MARTS KL. 14 KUNSTSALGET GÅR UBESKÅRET TIL KOM TILAUKTION I ÅKIRKEBY-HALLERNE DEN 28. MARTS KL. 14 KUNSTSALGET GÅR UBESKÅRET TIL Højde 50cm (23cm) Bredde 55 cm (28 cm) ANNE CIRKOLA Højde 54 cm Bredde 44 cm HERLUF SKJETNING LARSEN Højde 27 cm Bredde

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.4/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. april 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Generalforsamling og loppetorv NB.

Læs mere

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Status for perioden 1/10 2009 30/9 2010 Klubben: Vi startede med 50 medlemmer 46 har betalt Vi har bl.a. mistet medlemmer til andre klubber, nogle har meldt

Læs mere

Referat fra Provstiudvalgsmødet 12. marts 2015.

Referat fra Provstiudvalgsmødet 12. marts 2015. HILLERØD PROVSTI PROVSTEN: HILLERØDSHOLMSALLE 5 3400 HILLERØD 48 24 90 60 PROVSTIKONTOR: ØSTERGADE 16,1 3400 HILLERØD 70 23 03 93 e-mail: jfc@km.dk Hjemmeside: www.hilleroedprovsti.dk Hillerød den 17.3.2015

Læs mere

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende:

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende: 1 Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Oversigt over seniorbestyrelser Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af

Læs mere

Centerafdelingens. Nyhedsbrev. Godt og vel 100 dage med reformen Kære forældre på Centerafdelingen. Oversigt

Centerafdelingens. Nyhedsbrev. Godt og vel 100 dage med reformen Kære forældre på Centerafdelingen. Oversigt December 2014 Centerafdelingens Nyhedsbrev Udfordringer gør livet interessant at overkomme dem gør livet meningsfuldt Joshua J Marine Godt og vel 100 dage med reformen Kære forældre på Centerafdelingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Møde nr. 28/2015 Dato : 22. april 2015 Tid : kl. 16.30 Sted : Fælleshuset, Hans Paaskes vej, Snekkersten Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Ordstyrer Laila Rohde Mortensen (LRM) Formand Annemette

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere :

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Møde nr. 16 / 2013 Dato : 5. august 2013, kl. 16.30 Sted : Lindehuset i Fredensborg Jernbanegade 28 B Laila Rohde Mortensen ( LRM) Formand Annemette Samuelsson

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM EFTERÅR 2015 Besøg i Kongernes Jelling Tirsdag den 1. september skal vi besøge Kongernes Jelling. Efter en større udvidelse og gennemgribende modernisering

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

OnsdagsTræf. - Et højskoleophold i hverdagen

OnsdagsTræf. - Et højskoleophold i hverdagen OnsdagsTræf - Et højskoleophold i hverdagen Efterår 2015/Forår 2016 Sommerudflugt til Gjorslev Gods 19. august 8.30-16.00 Som altid begynder årets Træfsæson med en tur ud i sommerlandet. I år går turen

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

Efteruddannelseskurser. Midtjysk Kreds 2015/ 2016

Efteruddannelseskurser. Midtjysk Kreds 2015/ 2016 Efteruddannelseskurser Midtjysk Kreds 2015/ 2016 Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af sit liv på ét ben Kinesisk ordsprog Kurserne afholdes i Danmarks

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Karen Ellen Strube, kirkekontor, kordegn: kest@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015

Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015 Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015 Oplev: Foredrag ved Peter Mygind om mobning og social ansvarlighed. på Hestlund Efterskole. Skyggevej 21. 7440 Bording For nuværende og kommende ledere og

Læs mere

Tilskud fra puljen "Uddannelse, kurser m.v. for frivillige inden for det sociale felt", 2013

Tilskud fra puljen Uddannelse, kurser m.v. for frivillige inden for det sociale felt, 2013 Kvinderådgivningen Brunhilde Kvinderådgivningen Brunhilde - Kurser for frivillige 2013 11.500 8731-0002-05 Kvindecenterfonden Kvindecenterfonden Dannerhuset - kurser for frivillige i 2013 40.000 8731-0003-06

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

INDLEDNING: Aktiviteter i Nepal Shree Laxmi school

INDLEDNING: Aktiviteter i Nepal Shree Laxmi school Årsberetning for Skoleliv i Nepal 2013 INDLEDNING: I 2013 steg aktivitetsniveauet i Skoleliv i Nepal (SIN) drastisk. Den øgede medlemsbase og styrkelse af bestyrelsen, som startede i 2012, satte en kædereaktion

Læs mere

Rikke Berntsen. Nørresundby. Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50

Rikke Berntsen. Nørresundby. Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50 Rikke Berntsen Start nr.: 1079 Nørresundby Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50 Lars R. Kongsbak Start nr.: 1077 Frederikshavn Har gennemført 12,75 km i tiden 1:06:58 Jane Clausen FKI Start nr.: 1028 Frederikshavn

Læs mere

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Dækker perioden fra 1.-12.-2013 til 1.-11.-2014 Home-Start Næstved lokalafdeling dækker Næstved kommune, der har 81.432 indbyggere 2014. Birgitte Askholm

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik.

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Taastrup, 2012-08-29 Kjeld Espersen Espersen.kjeld@gmail.com Tlf. 2728 5235 Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Dette stævne var i år lagt til Island og var fra den 16. 19. august. Det var lagt i samme

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Høstgudstjeneste i Padesø Kirke. 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Høstgudstjeneste i Padesø Kirke. 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4 Høstgudstjeneste i Padesø Kirke Orgelprojektet Efterårets arrangementer For tre år siden blev Padesø Kirkes gamle orgel kasseret af kirkeministeriets

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Kl. 13.15-14.00: Workshop A: BAT Annette Bruun Hansen Guldborgsund Kommune Annie Lillie Esbjerg Kommune Bettina Lerche Billund Kommune Else Libach

Læs mere

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler.

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Foråret i Washington er utrolig smukt. Her er de berømte cherry blossoms

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

TO LANDE, ÉN HISTORIE

TO LANDE, ÉN HISTORIE TO LANDE, ÉN HISTORIE Danmark og Norge fejrer fællesskab og folkestyre Vigtigste fælles begivenheder og events i Begivenheder i Norge Dato Arrangør Begivenheder Kontakoplysninger 13. 15. januar Riksarkivet

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper

Læs mere

PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00

PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00 Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00 Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK revisionsprotokollat 2013 Sag: Regnskab 2013

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet lland: FrivilligCenter Lo r dig! Der er brug fo Bliv Frivillig Make A Wish ønskefonden får drømmene til at gå i opfyldelse! Thomas fra VELO Poul fortæller: Jeg gør det for min egen skyld Sådan hjælper

Læs mere

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv Årsrapport 2011 I.O.G.T. Rådgivning i Svendborg I.O.G.T Rådgivning i Svendborg er en del af den verdensomspændte organisation I.O.G.T.`s sociale arbejde.

Læs mere