Internationalt orienteret produktionsvirksomhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Internationalt orienteret produktionsvirksomhed"

Transkript

1 Internationalt orienteret produktionsvirksomhed

2 Excellent Systems - en produktionsvirksomhed med mange visioner Internationale priser 1. pris - Paris 2002 Le Trophée Autonomic 1. pris - London 2002 Independent living Excellent Systems A/S startede sit virke med at producere gulvbelægning til industri og badelande. En lang række internationale virksomheder som Alfa Laval og ABB sælger stadig vor gulvbelægning over hele verden, og hvis du har været i Djurs Sommerland eller Fårup Aquapark, kender du allerede vort gulvsystem. I dag er ramper dog blevet den største del af vor produktion, og som I kan se på de mange priser, vi har modtaget, er vort system særdeles populært. ramper på verdensmarkedet. Dette er vi godt i gang med at få opfyldt, da vi arbejder målrettet efter nøgleordene: - Stærkest - Hurtigst - Bedst - Billigst Vi søger nye medarbejdere til vor salgsafdeling - og det er her, du kommer ind i billedet - se beskrivelsen af praktikjobbet på side pris - Montreal 2003 Innovation award Det er vores vision, at Excellent Systems A/S skal være den førende leverandør af 1. pris - Newcastle 2000 Most innovative new design Vi vil være synlige for forbrugeren på messer og relevante udstillinger i hele verden.

3 Produktion, udvikling og salg samlet under samme tag I mere end 25 år har Excellent Systems produceret ramper og fliser. Al udvikling, produktion, montage, test- og kvalitetskontrol foregår på fabrikken ved Mørke på Djursland. Denne virksomhedsopbygning gør det muligt at sikre en ensartet kvalitet samt en særdeles fleksibel produktionsproces. Produkt porteføljen hos Excellent Systems udvikles løbende. I takt med markedets og brugernes behov, udvikler Ole Frederiksen løsninger og produkter. Alle produkter er patentanmeldt både hvad angår funktionalitet og design. Salg, regnskab, marketing og montørafdeling er ligeledes placeret på fabrikken i Mørke At have alle afdelinger under samme tag giver en gensidig synergieffekt på alle områder. Excellent Systems er en virksomhed i vækst på en lang række interessante markeder i både ind- og udland. Der eksporteres til mere end 30 lande fordelt over hele kloden. Hos Excellent Systems produceres 24 timer i døgnet på alle ugens 7 dage. Der er dog kun personale på kontorerne i dagtimerne mellem kl Chefmontør Sjabbe Jan Van der Weij registrerer og fordeler opgaverne til montørerne. Alle producerede produkter håndteres manuelt for at sikre en høj kvalitet og ensartethed.

4 Excellent Systems og miljøet Vi ønsker alle, at vor klode forbliver et godt og sundt sted at være - ikke kun for os, men også for de næste generationer. Dette har altid været et princip for os både som privatpersoner og i vor fimapolitik, hvorfor vi heller ikke bruger giftige produkter i vor produktion. Den type plast, vi bruger i rampesystemet, bliver i daglig tale kaldt PELD eller PEHD. PELD og PEHD er begge polyethylener, der udelukkende er opbygget af kulstof og brint (hydrogen). Produkterne indeholder ikke blødgørere som f.eks. phtalater eller andre tilsvarende forbindelser. Da vore produkter fremstilles ved sprøjtestøbning (en smelteproces under tryk), indeholder produkterne ikke opløsningsmidler, der kan afgives til omgivelserne som VOC (flygtige organiske forbindelser). Da polyethylener kun er opbygget af kulstof og brint, vil de ved forbrænding blive til kuldioxid og vand. Polyethylen indeholder ikke chlor, og vil derfor ikke ved brand danne/afgive saltsyredampe. De råvarer og farvestoffer, vi bruger i vort rampesystem, er fødevaregodkendte og totalt giftfrie. Udover at være giftfri, kan PELD og PEHD også regenereres 100% og derefter genbruges til nye emner. Der fremkommer således ikke spild fra vor produktion, da fejlproduktioner og afkortede emner, som montørerne har med hjem efter montage, alt sammen sendes til regenerering for genbrug. For at bevare et grønt miljø tilbyder Excellent Systems, at alle kommunerne kan fremsende nedslidte og ødelagte rester af ramper eller fliser til os. Vi påtager os at fremsende disse til regenerering. Denne service er uden beregning for kommunerne. Dog skal den enkelte afsender betale fragten frem til os. Kommunerne kan også vælge ganske gratis at sende disse dele med vore egne montørbiler, når de er ude på opgaver for kommunen. Excellent Systems har en meget miljøbevidst produktion. Ingen af produkterne indeholder PVC eller andre giftstoffer.

5 En bred vifte af produkter Produktprogrammet hos Excellent Systems spænder vidt. Hovedgruppen koncentrerer sig omkring forskellige typer af ramper, specielt udviklet til rehabsektoren. Ramperne kan konstrueres med forskellige hældninger, reposer, integrerede skrabemåtter m.v. Opbygningen foregår som et slags byggeklods system, hvor der bygges op fra bunden, hvilket giver en unik stabilitet og styrke. Der findes i dag 3 typer ramper hos Excellent Systems. Alle udviklet for at imødekomme de lovkrav, der stilles af de danske kommuner samt lignende institutioner i udlandet. Den unikke styrke i Excellent ramperne har ligeledes bevirket, at disse bruges flere steder i den industrielle sektor, da pallevogne, trucks og sågar lastbiler uden problemer kan benytte ramperne. Excellent produkter bruges over hele verden, her på den UNESCO beskyttede ø, San Michele ud for Venedigs kyst, Italien. Rampernes specielle opbygning er medvirkende til, at Excellent ramper sandsynligvis er det stærkeste rampesystem i verden. En 62 tons tung Leopardkampvogn på en Excellent rampe med hvilerepos vidner om systemets styrke. Kampvogn og mandskab er venligst stillet til rådighed af Jydske Dragonregiment. Tak til: Jydske Dragonregiment for udlån af mandskab og materiel til belastningstesten...

6 Vel nok verdens bedste personale politik God mad og god stemning er altid nøgleord til den årlige sommerfest hos Excellent. Billede af friske medarbejdere på toppen af Zell am Ziller fra julefrokosten Når man er en del af teamet hos Excellent Systems, er man en del af en ganske særlig flok. Vi lægger meget vægt på at føre en god personalepolitik, og alles meninger bliver hørt på de ugentlige mandagsmøder i kantinen. Som et led i den gode personalepolitik er vores personalearrangementer også lidt udover det sædvanlige. Af særlige begivenheder kan bl.a. nævnes: Julefrokosttur til København med overnatning og middag i Tivoli. Juleskitur til Zell am Ziller med fly, overnatninger, god mad og drikke, Helstegt pattegris til den årlige sommerfest, etc. En anden helt speciel ting er personale-massage. Hver uge kommer en uddannet zoneterapeut og massør til huset og giver massage til personalet på skift. Skulle lysten melde sig, kan personalet ligeledes kvit og frit benytte vores motionssal, som er udstyret med badmintonbane og motionsudstyr. Hver morgen samles personalet til rundstykker med ost, marmelade m.v. kl og igen kl til kaffe. I kantinen findes desuden microovn, alm. ovn og komfur, toaster m.v. så der er rig mulighed for at tilberede eller lune sin medbragte frokost. På den årlige rehab-messe har vi tradition for at hele personalet deltager. Ikke nødvendigvis på samme tid, men på skift efter behov. På hat med kunderne, ved en af årets store begivenheder; Rehab messen i Bella Center.

7 Et praktikjob med muligheder Som praktikant hos Excellent Systems bliver du en naturlig del af holdet. Dine primære arbejdsopgaver vil ligge i salg, markedsføring og opfølgning af vor nye Excellent KIT-serie på verdensmarkedet, startende med Irland, England og Sverige. Det bliver din opgave at analysere markedsforholdene, foretage markedsundersøgelser, konkurrentanalyser, vurdering af prisniveau, opliste mulige agentemner, m.v. Der skal i den forbindelse påregnes megen rejseaktivitet. For den rette medarbejder kan der, efter overstået praktikperiode, forventes fastansættelse. Excellent KIT systemet er for-monterede ramper, som sælges i forskellige størrelser og hældninger. Excellent KIT er alle pakket i praktiske bæretasker. Disse tasker kan bagefter benyttes til andre formål som opbevaring, sport m.v. Excellent Kit henvender Eksempel på den ekstra skridsikring på udendørs ramper. Excellent SlipStop. sig ikke kun til rehabsektoren, men kan bruges overalt, hvor der er behov for en rampe. Idéen er at gøre kunderne opmærksomme på, at et Excellent KIT er en genial, prisbillig løsning til et dagligdags problem og derved skabe et behov i markedet. Vi skal forklare folk, at de ikke længere behøver at løfte f.eks. græsslåmaskinen ind i skuret, men blot kan benytte et Excellent KIT som rampe. Excellent KIT findes i 2 overordnede varianter. Ramper til indedørs brug og ramper til udendørs brug. De findes i bredderne: 75 cm, med en Excellent KIT rampen kan benyttes til mange forskellige formål. hældning på 14% og 100 cm med en hældning på h.h.v. 7% og 14%. Derudover findes en række add-on s til de enkelte KIT, så man kan reparere eller overbygge et eksisterende KIT, f.eks. ved flytning til anden placering. Den nye Excellent KIT-serie leveres i praktiske bæretasker, lige til at tage ned fra hylden for forbrugeren. KIT-serien henvender sig ikke udelukkende til REHAB-sektoren men til alle, der kunne have behov for en rampe.

8 Vi eksporterer til hele verden Excellent Systems A/S Møllevej 2, Bale. DK-8544 Mørke Tlf.: Fax

Excellent rampe KIT serien

Excellent rampe KIT serien EXCELLENT RAMPE KIT www.excellent-kit.com 1 Excellent rampe KIT serien www.excellent-kit.com 2 Kit 20 Kit 100 S Kit 203 Kit 2 S Kit 104 Kit 204 Kit 4 - ramper til ethvert formål www.excellent-kit.com 3

Læs mere

RAMPER. Type II, konstruktion C. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co.

RAMPER. Type II, konstruktion C. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co. RAMPER excellent tailor made Type II, konstruktion C Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co.uk Derfor excellent tai Som navnet siger, bliver rampen

Læs mere

Dørtrinsløsninger Excellent løsninger er mere end blot ramper!

Dørtrinsløsninger Excellent løsninger er mere end blot ramper! Dørtrinsløsninger Excellent løsninger er mere end blot ramper! Vi udfører alle opgaver inden for 3 arbejdsdage E N M I L J Ø R I G T I G V I R K S O M H E D Pat. Pend and produced by Excellent Systems

Læs mere

excellent indgangsmåtter og ramper

excellent indgangsmåtter og ramper INDGANGSMÅTTER OG RAMPER excellent indgangsmåtter og ramper - lad skidt og snavs blive udenfor Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.indgangsmaatte.dk Indgangsmåtter

Læs mere

Produktkatalog. - Ramper

Produktkatalog. - Ramper 1 Produktkatalog - Ramper 2 INDLEDNING Ramper der øger mobiliteten Verdenen er fuld af niveauforskelle. Overalt er der forhindringer, der besværliggør dagligdagen for mange med nedsat mobilitet som f.eks.

Læs mere

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux. Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

PaveSystems prisliste. Pave-T Pave-X Pave-I Pave-V Pave-K Pave-Drain

PaveSystems prisliste. Pave-T Pave-X Pave-I Pave-V Pave-K Pave-Drain PaveSystems prisliste 2015 Pave-T Pave-X Pave-I Pave-V Pave-K Pave-Drain PaveSystems Emballage/mængde: Pave-T, X, I,V, K og Drain bliver pakket i forskellige størrelser sække. I priserne på disse sider

Læs mere

Excellent industrigulv

Excellent industrigulv Excellent industrigulv 100% 100% non-pvc non-toxic 100% non-rubber GRIP SYSTEM SPEJLGLATTE OMRÅDER GRIP med PIGGE er udviklet for at undgå glide ulykker i arbejdsområder med f.eks. boreslam, skærevæsker,

Læs mere

Introduktion og vejledning i opbygning af Excellent ramper.

Introduktion og vejledning i opbygning af Excellent ramper. Introduktion og vejledning i opbygning af Excellent ramper. Med Excellent rampesystem er der så mange kombinationsmuligheder, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser. Traditionelle lige ramper,

Læs mere

QUICKRAMPER. En hjælp i din hverdag. Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT.

QUICKRAMPER. En hjælp i din hverdag. Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT. QUICKRAMPER En hjælp i din hverdag Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT www.ex-as.com QUICKRAMPER Bedre tilgængelighed i dagligdagen QuickRamper er en rampe i

Læs mere

QUICKRAMPER. En hjælp i din hverdag. Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT.

QUICKRAMPER. En hjælp i din hverdag. Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT. QUICKRAMPER En hjælp i din hverdag Ramper til lave dørtrin, nemmere at installere og rengøre MILJØVENLIGT PRODUKT www.ex-as.com QUICKRAMPER Bedre tilgængelighed i dagligdagen QuickRamper er en rampe i

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

ALURAMPER. Aluramper ALU-rampe system består af tre hovedelementer.

ALURAMPER. Aluramper ALU-rampe system består af tre hovedelementer. Excellent Aluminium ALURAMPER Endeprop ÖSK RKN Gelænder G- platform P- NL Rampesektion R- USK HLE RA underlagsplade Støtteben ex. 250 S Aluramper ALU-rampe system består af tre hovedelementer. Rampesektion,

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Produktkatalog. - ramper

Produktkatalog. - ramper 1 Produktkatalog - ramper 2 I n d l e d n i n g Ramper der øger mobiliteten Verdenen er fuld af niveauforskelle. Overalt er der forhindringer, der besværliggør dagligdagen for mange med nedsat mobilitet

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Bliv eksponeret overfor 90.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016.

Bliv eksponeret overfor 90.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Vers. 4 Bliv eksponeret overfor 0.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Oplev gennemslagskraften og synligheden ved at deltage på den danske fællesstand på ONS 2016 i Stavanger og

Læs mere

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016.

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Vers. 6 Bliv eksponeret overfor 0.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Oplev gennemslagskraften og synligheden ved at deltage på den danske fællesstand på ONS 2016 i Stavanger og

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

NSF. - innovation og koncepter

NSF. - innovation og koncepter NSF - innovation og koncepter NSF s baggrund Hvad kan NSF tilbyde sine kunder NSF (Nordisk Skoletavle Fabrik A/S) har gennem mere end 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter og koncepter

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

PLYFA. KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber<

PLYFA. KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber< PLYFA KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber< PLYFA produktprogrammet er forbundet med stor tradition, og er kendt og foretrukket for sin kvalitet af de fleste håndværkere landet over. Siden

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

PanPac Engineering a/s

PanPac Engineering a/s PanPac Engineering a/s Robotpalletering Sækkefyldning Folievikling Robot palletering Hurtig og pålidelig palletering Få en hurtig, flot og pålidelig palletering PanPac er den bedste på markedet til at

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER

the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER 1 PAVEPAD ER ET KOMPLET SYSTEM AF STABELBARE FLISEFØDDER, DER GØR DET LET OG HURTIGT AT ETABLERE EN FULDT NIVELLERET FLISE- ELLER

Læs mere

the PavePad system Det bedste flisefodssystem til tagterrasser og balkoner

the PavePad system Det bedste flisefodssystem til tagterrasser og balkoner the PavePad system Det bedste flisefodssystem til tagterrasser og balkoner 1 PavePad er et komplet system af stabelbare flisefødder, der gør det let og hurtigt at etablere en fuldt nivelleret flise- eller

Læs mere

Region Hovedstaden Det offentliges muligheder for at accelerere bæredygtig omstilling

Region Hovedstaden Det offentliges muligheder for at accelerere bæredygtig omstilling Region Hovedstaden Det offentliges muligheder for at accelerere bæredygtig omstilling Christian Bruhn Rieper, Vicedirektør Center for Regional Udvikling Region Hovedstaden Den brændende platform Vi danskere

Læs mere

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI Erhvervsudviklingsdøgn 14. maj 2014 Brands4kids A/S, Erik Andreæ 1 AGENDA 4Brands4kids A/S 4Fra drøm til virkelighed.! 4Et strategisk valg 4Innovation i tøjbranchen findes

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

John Harmsen.dk. Få det optimale ud af messer og udstillinger. ArbejdsglædeMinisteriet.dk. SalgsTræner.dk

John Harmsen.dk. Få det optimale ud af messer og udstillinger. ArbejdsglædeMinisteriet.dk. SalgsTræner.dk John Harmsen.dk SalgsTræner.dk -.dk Få det optimale ud af messer og udstillinger 5 sikre til en dårlig, kedelig og laaang messe 1. Du er erfaren. Du kan se på lang afstand at en kunde ikke er interessant

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

S T R A N D M Ø L L E N S F Ø D S A G S D. XL-BATTERI 300 bar VERSION 2017/05

S T R A N D M Ø L L E N S F Ø D S A G S D. XL-BATTERI 300 bar VERSION 2017/05 100 år S T R A N D M Ø L L E N S 1917 2017 F Ø D S E L S D A G XL-BATTERI 300 bar VERSION 2017/05 Innovation og nytænkning Strandmøllen udvikler hele tiden nye produkter, services og arbejdsmetoder altid

Læs mere

Få mere ud af de lyse timer Job i VELUX Gruppen

Få mere ud af de lyse timer Job i VELUX Gruppen Få mere ud af de lyse timer Job i VELUX Gruppen Vil du have mere ud af de lyse timer? Hvad kan få dig til at søge et job i VELUX Gruppen? Udfordringer? Ansvar? Udviklingsmuligheder? Gode kolleger? Her

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

The new approach to software. LittleBeacon

The new approach to software. LittleBeacon The new approach to software LittleBeacon HVEM ER VI? LITTLEBEACON er en dansk, uafhængig og privatejet software virksomhed, der blev etableret i 2008 af Christer Jensen. Siden vi startede, har vi fokuseret

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2 IKAST-BRANDE KOMMUNE INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE SVARBREV NR. 1 SPØRGSMÅL OG SVAR ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Rettelser

Læs mere

Det overordnede mål med udspillet er at minimere miljøbelastningen fra affald samtidig med at udbuddet af vigtige ressourcer øges.

Det overordnede mål med udspillet er at minimere miljøbelastningen fra affald samtidig med at udbuddet af vigtige ressourcer øges. De nye købmænd Aktørerne i affaldssektoren er fremtidens nye ressourcekøbmænd. Blandt varerne på hylderne er fosfor, kulstof og sjældne metaller, som findes i affaldet. Den fagre nye ressourceforretning

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

EN NY GENERATION AF GENBRUGSPLADSER. Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser

EN NY GENERATION AF GENBRUGSPLADSER. Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser Genbrugsplads [ ]: En plads hvor indsamling og genanvendelse af affald bliver håndteret Nem bortskaffelse af affald er vigtigt for et rent og pænt miljø Løsningen

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao.

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao. Invitation til at deltage på dansk fællesstand på Cumbre Industrial, en af Sydeuropas største messer for underleverandører og automatisering i Bilbao d. 27.-30. september 2011 Eksportrådet i Spanien arrangerer

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret.

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret. Om forplejning Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet forplejning samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af forplejningen på din arbejdsplads 1 Forplejning

Læs mere

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division omfatter fire business units og tre salgsregioner. De fire business units Danfoss Refrigeration and Air

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation Miljø opsamlingsstation Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. station er udviklet og produceret med udgangspunkt i en mangeårig erfaring med at

Læs mere

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016.

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Vers. 7/6- Bliv eksponeret overfor 0.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 20. Oplev gennemslagskraften og synligheden ved at deltage på den danske fællesstand på ONS 20 i Stavanger og få

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

Benny Poulsgaard Supply Chain Director Carletti A/S emba. Lean og Agility, metoder til udvikling af SCM

Benny Poulsgaard Supply Chain Director Carletti A/S emba. Lean og Agility, metoder til udvikling af SCM Benny Poulsgaard Supply Chain Director Carletti A/S emba Lean og Agility, metoder til udvikling af SCM Agenda 1. Lean ledelse på Carletti 2. Lean & Agility 3. Innovative Teams og fleksible processer Carletti

Læs mere

Dansk på Canadisk! BM Silo ApS Grundlagt 1965. Dorte Martinsen Adm. Direktør. Claus Martinsen Exportchef/Ejer

Dansk på Canadisk! BM Silo ApS Grundlagt 1965. Dorte Martinsen Adm. Direktør. Claus Martinsen Exportchef/Ejer Dansk på Canadisk! Dorte Martinsen Adm. Direktør Claus Martinsen Exportchef/Ejer BM Silo ApS Grundlagt 1965 Virksomhedens historie Bent & Elsebeth Martinsen Bent grundlagde virksomheden i 1965 Interesse

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Bilag 3, Interview med Göcke

Bilag 3, Interview med Göcke Bilag 3, Interview med Göcke 21 år Bosiddende i Hedehusene Studerende: KEA og salgsassistent i Vila Interviewer: Hvor længe har du arbejdet som salgsassistent? Respondent: Det har jeg i tre år. Jeg arbejder

Læs mere

Kost og sundhedspolitik

Kost og sundhedspolitik Kost og sundhedspolitik Ud fra Slagelse kommunes vejledning har Børnehuset ved Noret, i samarbejde med forældrebestyrelsen sammensat følgende principper for kost og sundhedspolitik. Formål Formålet med

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim

Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim Program Velkomst og præsentation af Soudal Substitution og problemstillinger herved Konservatisme, finanskriser og andre

Læs mere

VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD

VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD VÆKST VIBORG! er navnet på VIBORGegnens Erhvervsråds strategi for 2014-2018. Men det er ikke kun et navn. Det er en klar opfordring til erhvervslivet om at hoppe med på vognen

Læs mere

Inventarløsninger - til trælastbranchen -

Inventarløsninger - til trælastbranchen - Inventarløsninger - til trælastbranchen - Wica systems programomfatter: Pallereoler, Dybdestabling, Maxipacker, Rullebaner, Udtræksenhed, Grenreoler, Trælagringsreoler, Lagerreoler, Påkøringsbeskyttelse,

Læs mere

31. august, 2012. A window of opportunity. Den kinesiske plejehjemssektor

31. august, 2012. A window of opportunity. Den kinesiske plejehjemssektor 31. august, 2012 A window of opportunity Den kinesiske plejehjemssektor Delegationsrejse til Vestkina d. 25.-29. november I forlængelse af informationsmøderne i Danmark arrangerer Eksportrådet en besøgstur

Læs mere

- ren bæredygtig eksport

- ren bæredygtig eksport Environment Denmark - ren bæredygtig eksport Vision & mission Teamet Vores markedsplacering Afgrænsning af arbejdsfelt Forretningskoncept Vigtigste udfordringer Et eksportnetværk for danske energi- og

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

- for naturen og mennesker

- for naturen og mennesker - for naturen og mennesker Det skal være NEMT at dømme indholdet ud fra indpakningen Efterspørgslen på økologiske madvarer, drikkevarer og færdigretter er steget markant de senere år, mellem 30 og flere

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING NAP Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP stolen til Fritz Hansen. NAP er en serie lette stole, armstole og barstole som er designet med henblik på optimal siddekomfort, uanset

Læs mere

AUKTIONSKATALOG. Kom til auktionen på Mærke festival

AUKTIONSKATALOG. Kom til auktionen på Mærke festival Kom til auktionen på Mærke festival Der er en bred vifte af meget spændende ting man kan byde på, både som privat person og som virksomhed. Alle effekterne er doneret af sponsorer til Mærke festivalen.

Læs mere

Alfa Laval: Projektlederen er som edderkoppen i spindets midte

Alfa Laval: Projektlederen er som edderkoppen i spindets midte Jobindex.dk - Januar 2012 Alfa Laval: Projektlederen er som edderkoppen i spindets midte En anden stor opgave som han har styret, var byggeriet af det norske skib Krillkongen. Det illustrerer ganske godt,

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ

MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ Vision 2 Mission 3 Oms 3,9b Forretningsidé 4 Forretningsværdi 5 Brandværdi 6 1 VISION NOBIA DK S VISION ER AT VÆRE DEN FØRENDE OG MEST INDTJENENDE KØKKENSPECIALIST I DANMARK

Læs mere

Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit)

Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit) TEMADAG Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit) Faxe Peter Rosenkrands Slide 1 NØGLETAL Aktivitet: Placering: Etableret: 1959 Ejerskab: Ansatte: 42 Produktion: Kunder: > 300 Ordre produktion

Læs mere

Ekspanderende slanger. Magic Soft 1/2 3,0X. Magic Soft 5/8. SuperLette slanger. Armadillo 1/2. Armadillo 5/8. Armadillo Kink Kong 3/4

Ekspanderende slanger. Magic Soft 1/2 3,0X. Magic Soft 5/8. SuperLette slanger. Armadillo 1/2. Armadillo 5/8. Armadillo Kink Kong 3/4 OR F I FR EX T A L, BPA ALATER T & PH IKKE FLERE KNÆK OG KNUDER PÅ VANDSLANGEN MAGIC SM@RT SOFT E K S P A N D E R E N D E ARMA A ILLO LO S U P E R L E T KINK KONG Ekspanderende slanger 3,0X Magic Soft

Læs mere

- 15 år i branchen. - 15 år i branchen

- 15 år i branchen. - 15 år i branchen Hvem er vi blev startet under navnet Smedegaarden Hejnsvig i 1997, men skiftede navn til i 2008. Grundlæggerne Morten Bay Petersen og Laila Skovsgaard startede med produktion af bl.a. stålkonstruktioner

Læs mere

V e l k o m m e n t i l e n v e r d e n a f e r g o n o m i s k e s t o l e

V e l k o m m e n t i l e n v e r d e n a f e r g o n o m i s k e s t o l e P L A D S T I L l i v s k v a l i t e t V e l k o m m e n t i l e n v e r d e n a f e r g o n o m i s k e s t o l e Mobilitet skaber livskvalitet Mobilitet er noget grundlæggende for os alle, men nogle

Læs mere

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase DinnerdeLuxe En virksomhedscase Indhold Introduktion til casen. 3 Om DinnerdeLuxe. 3 Vigtige partnerskaber. 4 Introduktion til casen DinnerdeLuxe Aps er en dansk virksomhed, og denne eksempelcase handler

Læs mere

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik mågård data Center Logistik Center Logistik holder styr hvilke varer der modtages, hvor og hvornår varerne udleveres til kunderne og hvem der har udleveret dem. Der oprettes og vedligeholdes løbende en

Læs mere

containere løsninger til ethvert behov

containere løsninger til ethvert behov containere løsninger til ethvert behov container c61 Åben container med baglåger Til opbevaring og transport af produktionsskrot som f.eks. lockpropper, udstansninger eller restprodukter fra stansninger.

Læs mere

På tur med Alm. Brand. Lars Lysdal Jensen It-Direktør i Alm. Brand

På tur med Alm. Brand. Lars Lysdal Jensen It-Direktør i Alm. Brand På tur med Alm. Brand Alm. Brand IT Lars Lysdal Jensen It-Direktør i Alm. Brand Alm. Brand koncernen Alm. Brand tilbyder finansielle løsninger (forsikring, pension og bank) til privatpersoner, landbrug

Læs mere