Revision af Fredericia Kommunes vej- og stifortegnelse Detailbeskrivelse af administrativt udførte rettelser Oversigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Revision af Fredericia Kommunes vej- og stifortegnelse Detailbeskrivelse af administrativt udførte rettelser Oversigt"

Transkript

1 Oversigt I forbindelse med arbejdet med revisionen af vej- og stifortegnelsen har der været en række lokaliteter, hvor den eksisterende fortegnelse efter vejforvaltningens vurdering har været åbenlyst ukorrekt, og hvor det er vurderet, at en rettelse kunne ske administrativt. Rettelser er beskrevet for hver enkelt lokalitet i det følgende. Det drejer sig om rettelser på følgende lokaliteter: A. Rahbæksvej B. Skærbæk Møllevej / Fjordvejen C. Jægervej (P-plads) D. Navervej (sidevej) E. Stenhøjvej F. Prinsessegade (P-plads) G. Jyllandsgade (Axeltorv) H. Snaremosevej (sidevej) I. Vejlevej (sidevej) J. Private fællesveje ved Kongens Kvarter K. Vejle Landevej (sidevej) L. Strandgårdsvej (sti) M. Kobbelvænget (stier) N. Elboparken (sti) O. Holme Engsti P. Dannevirkevej/Vejlevej

2 A: Rahbæksvej Rahbæksvej er en offentlig vej, markeret med blå streg på kortet. Rettelsen vedrører en lille sidevej til den offentlige vej, vejdel 1, der har været registreret som privat fællesvej. Vejen er nu optaget som offentlig vej Vej og Park har vurderet, at der er tale om en fejlagtig registrering, når vejen ikke hele tiden har været optaget som offentlig vej. Vejen er beliggende på samme udskilte vejsareal, som den øvrige del af Rahbæksvej, og den er hvad angår belægning på både kørebane og fortov svarende til den øvrige del af vejen.

3 B: Skærbæk Møllevej - Fjordvejen Skærbæk Møllevej vejdel 1 forløb mellem Skærbæk Møllevej og Fjordvejen. Den var registreret som offentlig sti. Der er sket en omdøbning til Fjordvejen vejdel 1, og de sydligste 63 m (rød markering på kort) har fået ændret status til offentlig vej. Samtidig har den private fællesvej Skærbæk Møllevej vejdel 1 (lilla markering på kort) fået ændret forløb, så den nu forløber til Skærbæk Møllevej nr. 37 i stedet for til den offentlige sti. Derved er den offentlige sti Fjordvejen vejdel 1 (rød markering på kort) blevet forlænget mod nord. Omdøbningen af Skærbæk Møllevej vejdel 1 og omklassificeringen af den sydlige del af vejdelen skyldes, at den sydlige del fremtræder som vej med adgang til ejendomme, der er adresseret til Fjordvejen. Ændringen i den nordlige del af vejdelen er en tilpasning til den reelle situation i marken.

4 C: Jægervej (P-plads) Jægervej vejdel 20 er en parkeringsplads, der tidligere var registreret som offentlig vej. Vejstatus er ændret til privat vej (1 ejer). Arealet er afhændet og matrikulært overført til den tilgrænsende boligforening.

5 D: Navervej (sidevej) Navervej vejdel 1 var en vej, der tidligere var registreret som offentlig vej. Vejen er slettet af vejfortegnelsen. Arealet er afhændet og matrikulært overført til den ejendom, der omkransede vejen. Vejen eksisterer ikke mere.

6 E: Stenhøjvej Stenhøjvej er registreret som offentlig vej. De yderste ca. 100 m af vejen har fået ændret vejstatus til privat vej (1 ejer). Arealet er afhændet og matrikulært overført til den tilgrænsende ejendom, som vejen betjente. Vejen er nu afspærret med en port.

7 F: Prinsessegade (P-plads) Prinsessegade vejdel 21 er en parkeringsplads, der var registreret som offentlig vej. Vejstatus er ændret til privat fællesvej. Vej og Park vurderer, at parkeringspladsen fejlagtigt har været optaget som offentlig vej. Efter det oplyste er der tale om, at Fradericia Kommune har haft lejet enkelte parkeringsbåse på parkeringspladsen til tjenestebiler.

8 G: Jyllandsgade (Axeltorv) Jyllandsgade vejdel 20 var en parkeringsplads på Axeltorv. Den var registreret som offentlig vej. Parkeringspladsen er slettet i vejfortegnelsen. Torvearealet bibeholdes som udskilt vejareal. Parkeringspladsen er nedlagt i forbindelse med ombygningen af Axeltorv.

9 H: Snaremosevej (sidevej) Snaremose vejdel 4 er en offentlig vej Den forløb tidligere fra Snaremosevej mod nord og vest til Tonne Kjærsvej. Vejen er nedlagt på den nordligste del, således at den nu stopper ved sidevejstilslutningen for Snaremosevej vejdel 4A Det nedlagte areal er afhændet og matrikulært overført til den omsluttende ejendom. Arealet er nu afspærret.

10 I: Vejlevej (sidevej) Vejlevej vejdel 2 var tidligere en privat fællesvej. Vejen er slettet af vejfortegnelsen. Vejen er ophørt med at eksistere som andet end indkørsel og intern oplagsplads på en erhvervsejendom. Der er ikke noget matrikulært vejudlæg. Vej og Park vurderer, at funktionen som privat fællesvej for længst er ophørt - formentlig i forbindelse med anlægsarbejder på Vejlevej/Skærbækvej - men at vejen fejlagtigt ikke er blevet slettet i den forbindelse.

11 J: Private fællesveje ved Kongens Kvarter De tidligere registrerede private fællesveje Skærbækvej vejdel 10 og Fougårdsvej vejdel 0 er slettet af vejfortegnelsen. De private fællesveje Skærbækvej vejdel 10A, Lykkegårdsvej og Fougårdsvej vejdel 1 har fået ændret deres forløb. Fougårdsvej vejdel 1 er omdøbt til Kongens Kvarter vejdel 1, og der er blevet nyregistreret en Kongens Kvarter vejdel 2. Ændringerne er en tilpasning til ændringer i de matrikulære vejudlæg i forbindelse med etableringen af erhvervsområdet Kongens Kvarter.

12 K: Vejle Landevej (sidevej) Vejle Landevej vejdel vejdel 1 var tidligere en sidevej til Vejle Landevej. Vejen var registreret som privat fællesvej. Vejen er slettet i vejfortegnelsen. Vejen har ikke med sikkerhed kunnet identificeres i marken, men på basis af oplysningerne i vejfortegnelsen er der med meget stor sikkerhed tale om en dublet af vejen Vestergårdsvej, der er markeret med blå streg på kortet. Vejnummeret er genanvendt til en anden vej.

13 L: Strandgårdsvej (sti) Strandgårdsvej vejdel 2 var en sti, der var registreret som privat sti. Stien er slettet i vejfortegnelsen. Ejeren af ejendommen, hvor stien forløb, har sløjfet stien. Private stier, der ikke tjener som private fællesstier, kan umiddelbart sløjfes og slettes i stifortegnelsen.

14 M: Kobbelvænget (stier) Kobbelvænget vejdel 7B, 7D, 7F og 7G var registreret som private stier. Stierne er slettet i vejfortegnelsen. Stierne var tænkt som forbindelser mellem vængerne i kolonihaveområdet og Egumvej, men de er tilsyneladende aldrig blevet etableret i marken. Private stier, der ikke tjener som private fællesstier, kan umiddelbart slettes i stifortegnelsen.

15 N: Elboparken (sti) Elboparken vejdel 4B var en sti (rød markering på kort), der var registreret som privat sti. Stien er slettet i vejfortegnelsen. Ejeren af ejendommen, hvor stien forløb, har sløjfet stien. Private stier, der ikke tjener som private fællesstier, kan umiddelbart sløjfes og slettes i stifortegnelsen.

16 O: Holme Engsti Holme Engsti delstræk 1 st (markeret med rød streg på kortet) har fået ændret status fra offentlig vej til offentlig sti. Stien forløber på et udskilt offentligt vejareal sammen med en privat fællesvej, der fungerer som adgang til ejendommen Holmemarksvej 28. På den efterfølgende del af stien (mod sydvest) forløber stien som tinglyst offentlig sti på samme private fællesvej. Der er i praksis ingen driftsmæssig forskel på de to dele af stien, da den offentlige drift kun vedrører den private fællesvejs funktion som offentlig sti. For ikke at skabe forvirring omkring denne driftsmæssige situation er status ændret til offentlig sti, men vejklassen er fastholdt som lokalvej.

17 P: Dannevirkevej/Vejlevej Et stykke af Dannevirkevej (rød streg på kortet) har fået ændret vejnavn til Vejlevej Ændringen er en tilpasning til den faktiske situation i marken, da ejendomme på vejstrækket er adresseret til Vejlevej.

Cykelstikatalog 2019

Cykelstikatalog 2019 Cykelstikatalog 2019 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Målet har været at understøtte borgernes ønske om at kunne transportere

Læs mere

Læsevejledning. Bagerst i dokumentet findes kortudsnit, som viser vejstatus på vejene. Vejfortegnelsen indeholder oplysninger om

Læsevejledning. Bagerst i dokumentet findes kortudsnit, som viser vejstatus på vejene. Vejfortegnelsen indeholder oplysninger om Læsevejledning Bagerst i dokumentet findes kortudsnit, som viser vejstatus på vejene. Vejfortegnelsen indeholder oplysninger om Statsveje Kommuneveje Offentlige stier Private fællesveje Private fællesstier

Læs mere

Private fællesveje i området bliver administreret efter reglerne i privatvejslovens afsnit III (byreglerne), jf. privatvejslovens 3, stk. 1.

Private fællesveje i området bliver administreret efter reglerne i privatvejslovens afsnit III (byreglerne), jf. privatvejslovens 3, stk. 1. Dato 8. april 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 15/16754-18 Side 1/6 Spærring af vejadgang til Vestre Strandvej 6 I brev af 20. november 2015 har Landinspektører

Læs mere

Vi har den 2. april 2014 sendt et udkast til afgørelse i sagen, som kommunen har sendt bemærkninger til ved mail af 22. april 2014.

Vi har den 2. april 2014 sendt et udkast til afgørelse i sagen, som kommunen har sendt bemærkninger til ved mail af 22. april 2014. Dato 8. maj 2014 Dokument 13/21599 Påbud om reetablering af oppløjet sti Vejdirektoratet har behandlet en klage af 30. oktober 2013 fra L på vegne af H, Ø vej 71, over Kommunens påbud af 9. oktober 2013

Læs mere

Cykelstikatalog 2018

Cykelstikatalog 2018 Cykelstikatalog 2018 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Målet har været at understøtte borgernes ønske om at kunne transportere

Læs mere

Jellebakkeskolen, revision 2013:

Jellebakkeskolen, revision 2013: Jellebakkeskolen, revision 2013: Jellebakkeskolen er beliggende i Risskov nord for Aarhus. Skolen har 0.-9. klassetrin og modtager pr. august 2013 samtlige elever fra Vejlby Skole. SFO er beliggende nær

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. juli 2011 11/01539 STATUS FOR OFFENTLIG VEJ - INGEN AFGØRELSE En kommunes oplysning om en vejs status som offentlig var ikke en forvaltningsretlig afgørelse,

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. november 2012 12/04096 AFSPÆRRING AF OFFENTLIG STI I brev af 24. april 2012 har du på vegne af klagerne klaget over Kommunens påbud af 30. marts 2012 om at

Læs mere

Grundejeres forpligtigelser vedr. snerydning, glatførebekæmpelse og renholdelse

Grundejeres forpligtigelser vedr. snerydning, glatførebekæmpelse og renholdelse Grundejeres forpligtigelser vedr. snerydning, glatførebekæmpelse og renholdelse En grundejer kan kun pålægges at snerydde, glatførebekæmpe og renholde fortov eller sti, som ligger i ubrudt forlængelse

Læs mere

Administrativ nummerering af offentlige veje og stier

Administrativ nummerering af offentlige veje og stier Administrativ nummerering af offentlige veje og stier Vejledning Version 1.5 Vejdirektoratet Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Tlf. 3341 3333 Fax 3315 6335 vd@vd.dk www.vd.dk Notat Administrativ

Læs mere

Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb

Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Bilag 1 til foranalyse: Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Hovedforløbet/sagsgangen for omklassificering af kommunens veje er omfattende. Dels fordi

Læs mere

Du oplyser, at ejendommen Nørre Snedevej 94 på grund af en fejl ikke fik vejret til Nørre Snedevej, dengang vejen i 1970 blev ombygget.

Du oplyser, at ejendommen Nørre Snedevej 94 på grund af en fejl ikke fik vejret til Nørre Snedevej, dengang vejen i 1970 blev ombygget. Dato 28. april 2016 Sagsbehandler Ivan Skaaning Hansen Mail ih5@vd.dk Telefon +45 7244 3112 Dokument 16/00733-15 Side 1/10 Vejdirektoratets endelige afgørelse vedrørende din klage over Hedensted Kommunes

Læs mere

STRATEGI - renhold. Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter:

STRATEGI - renhold. Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter: STRATEGI - renhold Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter: Vejkategori (Motorvej, motortrafikvej og Hovedlandevej) Årsdøgntrafik ( A, B, C og D) Lokalitet (By/Land/Ramper) er (, R02 osv...)

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. december 2012 11/15362 NEDLÆGGELSE AF STIAREAL I brev af 27. september 2011 har advokaten på vegne af klagerne klaget over Kommunes afslag af 31. august 2011

Læs mere

Cykelstikatalog. Side 1

Cykelstikatalog. Side 1 Cykelstikatalog Side 1 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Fredericia har som Cykelby understøttet borgernes ønske om at kunne

Læs mere

OG RENHOLDELSE AF VEJE, STIER OG PLADSER REGULATIV. for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser

OG RENHOLDELSE AF VEJE, STIER OG PLADSER REGULATIV. for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser OG RENHOLDELSE AF VEJE, STIER OG PLADSER REGULATIV for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser REGULATIV FOR VINTERVEDLIGEHOLDELSE Indholdsfortegnelse: Indledning... side 1. Generelle

Læs mere

Fra-st. Til-st. Længde Areal Bemærkninger

Fra-st. Til-st. Længde Areal Bemærkninger Side 1 af 132 6538-2 Langkjær / - /962 962 Blind vej 6538-21 Holmedal 22-26, Voerladegård / - /92 92 6538-22 Holmedal 85-91, Voerladegård / - /128 128 6538-23 Holmedal / - /313 313 Blind 6543-21 Horsensvej

Læs mere

VINTER OG RENHOLDELSESREGULATIV

VINTER OG RENHOLDELSESREGULATIV VINTER OG RENHOLDELSESREGULATIV GLOSTRUP KOMMUNE Gældende fra den 1. november 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 ALMENT 2 KOMMUNENS PLIGTER KOMMUNEVEJE OG OFFENTLIGE STIER MV. 2.1 Snerydning 2.2 Glatførebekæmpelse

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1

Arealfortegnelse nr. 1 nr. 1 Vedrørende ekspropriation til forlængelse af Jøncksvej i Rødby Udarbejdet den 19. september 2018. Fortegnelse over ejere og brugere af ejendomme mv., der vil blive berørt af en ekspropriation, som

Læs mere

Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje

Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje Regler for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, for de af Tårnby Kommunalbestyrelse bestyrede veje, stier og pladser, samt de i Tårnby

Læs mere

Udskillelse af vejareal på ejendommen, matr. nr. 6 nz Skovlunde by, Skovlunde beliggende Lindeengen 1.

Udskillelse af vejareal på ejendommen, matr. nr. 6 nz Skovlunde by, Skovlunde beliggende Lindeengen 1. Christian Vitring og Jane Petersen Lindeengen 1 2740 Skovlunde JURIDISK KONTOR Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Udskillelse af vejareal på ejendommen, matr. nr. 6 nz

Læs mere

Cykelstikatalog. Side 1

Cykelstikatalog. Side 1 Cykelstikatalog Side 1 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Fredericia har som Cykelby understøttet borgernes ønske om at kunne

Læs mere

Bilag 4: Eksempelsamling, FOT ajour - datavask. Forkert vejklasse, vejkode. Trafikart, samt forskellige koder på samme strækning

Bilag 4: Eksempelsamling, FOT ajour - datavask. Forkert vejklasse, vejkode. Trafikart, samt forskellige koder på samme strækning Bilag 4: Eksempelsamling, FOT ajour - datavask Før: Forkert vejklasse, vejkode. Trafikart, samt forskellige koder på samme strækning Efter: Fra GST; Pia: Ang. rundkørsler, det ser umiddelbart ud til at

Læs mere

Belægningsoptimering. Nyheder i juli release 2015, version nr

Belægningsoptimering. Nyheder i juli release 2015, version nr Dato 9.juli 2015 Sagsbehandler Susanne Degn Mail slh@vd.dk Telefon 7244 7147 Dokument Side 1/5 Belægningsoptimering Nyheder i juli release 2015, version nr. 7.2.4.0 Ekstra kolonne som viser talværdi af

Læs mere

Ved parkeringspladsen på Lunavej er der for få pladser og derudover er der manglende respekt for skiltning.

Ved parkeringspladsen på Lunavej er der for få pladser og derudover er der manglende respekt for skiltning. Lavet registreringer 4 steder ved den gennemførte besigtigelse. Se mere i Trafiksikkerhedsplan 2013 17 Elevtal: ca. 650. Klassetrin: 0. til 9 + centerbørn. Aflevering af skoleelever med bus og taxa er

Læs mere

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF)

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 6. november 2013 Henrik Friis Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Version 1.3 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Regulativ for snerydning, bekæmpelse af glatføre og renhold - sommer og vinter - i Ærø Kommune

Regulativ for snerydning, bekæmpelse af glatføre og renhold - sommer og vinter - i Ærø Kommune Regulativ for snerydning, bekæmpelse af glatføre og renhold - sommer og vinter - i Ærø Kommune 1 Indhold 1. Indledning og lovgivning...3 2. Opdeling af det kommunale vejnet...4 3. Servicemål for vintertjeneste

Læs mere

Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Retningslinjer for udførelse af vintertjeneste

Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Retningslinjer for udførelse af vintertjeneste Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Retningslinjer for udførelse af vintertjeneste Udgave 1.2 15. september 2015 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Vintertjeneste på kørebaner og cykelstier

Læs mere

Det fremsendte materiale Bløde trafikanter, Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling blev gennemgået side for side.

Det fremsendte materiale Bløde trafikanter, Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling blev gennemgået side for side. Referat fra møde mellem Vej & Park/Vejle Kommune og arbejdsgruppen/jelling Lokalråd den 18. juni 2014 Bløde trafikanter Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling Til stede: Camilla Mølgaard, Anlæg & Infrastruktur/Vejle

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Til Allerød Kommune Dokumenttype Notat Dato August, 2012 SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Revision Dato 2012-08-16 Udarbejdet af Jan Villumsen Kontrolleret af cw Godkendt af Beskrivelse

Læs mere

Adgangsforholdene for ejendommen matr.nr. 723b Herning Bygrunde, Bryggergade 9A, 7400 Herning. Herning Kommunes sags.nr

Adgangsforholdene for ejendommen matr.nr. 723b Herning Bygrunde, Bryggergade 9A, 7400 Herning. Herning Kommunes sags.nr Dato 27. oktober 2017 Sagsbehandler Ivan Skaaning Hansen Mail ih5@vd.dk Telefon +45 7244 3112 Dokument 17/05967-27 Side 1/9 Adgangsforholdene for ejendommen matr.nr. 723b Herning Bygrunde, Bryggergade

Læs mere

VINTER, SNE OG GLATFØRE

VINTER, SNE OG GLATFØRE VINTER, SNE OG GLATFØRE VINTER, SNE OG GLATFØRE NÅR SNE OG FROST SÆTTER IND, GÅR VARDE KOMMUNE I GANG MED AT SIKRE, AT TRAFIKKEN STADIG KAN FLYDE. Kommunen har mange veje, stier og p-pladser, og når vinteren

Læs mere

Vejforum Ekspropriation til Vejanlæg. Landinspektør Thomas N. Asmussen

Vejforum Ekspropriation til Vejanlæg. Landinspektør Thomas N. Asmussen Vejforum 2015 Ekspropriation til Vejanlæg Landinspektør Thomas N. Asmussen Vejens kvaliteter - under forandring. Vasevej før projektstart 2010 Vejprojektets udfordringer(1) Vejprojektets udformning Udretningen

Læs mere

Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti

Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti Dato 26. juni 2018 Sagsbehandler Julie Flagsø Mail juf@vd.dk Telefon +45 7244 3013 Dokument 18/03783-15 Side 1/5 Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti Vejdirektoratet

Læs mere

Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje

Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje I henhold til lov om offentlige vejes 62 og lov om private fællesveje 8, 23, 79 m.fl., fastsættes regler for vintervedligeholdelse og renholdelse

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

I brev af 19. december 2014 har vi fremsendt vores udkast til afgørelse til bemærkninger, men kommunen har ikke indsendt bemærkninger.

I brev af 19. december 2014 har vi fremsendt vores udkast til afgørelse til bemærkninger, men kommunen har ikke indsendt bemærkninger. Dato 6. februar 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 13/19143-30 Side 1/11 Påbud om etablering af sti mellem Langkildeparken og Kirkeleddet Kommunens sagsnr.:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vurdering af arealbehov for Modulvogntog type 3. Motorvej E45, frakørsel 35 - Arla Hobro. Teknisk notat.

Indholdsfortegnelse. Vurdering af arealbehov for Modulvogntog type 3. Motorvej E45, frakørsel 35 - Arla Hobro. Teknisk notat. Motorvej E45, frakørsel 35 - Arla Hobro Vurdering af arealbehov for Modulvogntog type 3 Teknisk notat COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 wwwcowidk

Læs mere

Vallensbæk Kommune. Regulativ for vintervedligeholdelse. og renholdelse af veje

Vallensbæk Kommune. Regulativ for vintervedligeholdelse. og renholdelse af veje Vallensbæk Kommune Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier i Vallensbæk Kommune i henhold til lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF)

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. april 2013 Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Version 1.2 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks

Læs mere

De skriver, at kommunen ikke har den fornødne lovhjemmel til påbuddet, da arealet ikke har status af privat fællesvej.

De skriver, at kommunen ikke har den fornødne lovhjemmel til påbuddet, da arealet ikke har status af privat fællesvej. Dato 1. juli 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 15/08449-47 Side 1/8 Påbud om fjernelse af hegn Kommunens sagsnr.: 14/26794 I e-mail af 28. maj 2015 har

Læs mere

SNERYDNING FOR GRUNDEJERE

SNERYDNING FOR GRUNDEJERE SNERYDNING FOR GRUNDEJERE I december 2014 blev en ny vejlov vedtaget, og herefter gælder nye regler om, hvad man som grundejer har pligt til at rydde, salte og gruse. Af Marianne Fromm Pedersen, KLA Personskade

Læs mere

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF)

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Version 1.4.2 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk SE 60729018

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. december 2012 10/15832 PÅBUD OM AT FJERNE TRÆER OG BUSKE Kommunens sagsnr.: 09/55860 I brev af 1. december 2010 har advokaten på vegne af ejeren af T vej 19

Læs mere

Indstilling. Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse

Indstilling. Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten d og Omsorg Den 5. marts 2014 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse Nedlæggelse af del af privat fællesvej ved

Læs mere

Vi skal derfor bede Kommunen tage stilling til disse udlæg efter privatvejslovens 11, stk. 2 og 4.

Vi skal derfor bede Kommunen tage stilling til disse udlæg efter privatvejslovens 11, stk. 2 og 4. Dato 6. august 2014 Dokument 14/01667 Side Klage over sagsbehandling ved arealoverførsel - Den private fællesvej F vej Folketingets Ombudsmand har i brev af 28. maj 2014 til Vejdirektoratet bedt direktoratet

Læs mere

VINTER, SNE OG GLATFØRE NÅR SNE OG FROST SÆTTER IND, GÅR SØNDERBORG KOMMUNE I GANG MED AT SIKRE, AT TRAFIKKEN STADIG KAN FLYDE.

VINTER, SNE OG GLATFØRE NÅR SNE OG FROST SÆTTER IND, GÅR SØNDERBORG KOMMUNE I GANG MED AT SIKRE, AT TRAFIKKEN STADIG KAN FLYDE. VINTER, SNE OG GLATFØRE NÅR SNE OG FROST SÆTTER IND, GÅR SØNDERBORG KOMMUNE I GANG MED AT SIKRE, AT TRAFIKKEN STADIG KAN FLYDE. Sønderborg Kommune har mange veje, stier og p- pladser. Når vinteren kommer,

Læs mere

Cykelstier på Søndervangen og Frydenlundsvej

Cykelstier på Søndervangen og Frydenlundsvej Cykelstier på Søndervangen og Frydenlundsvej Teknik og Miljø Vej Det er maj 2016 besluttet at udarbejde skitseprojekt for cykelstier på Søndervangen og delte stier på Frydenlundsvej. De to delstrækninger

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

Dispensation fra lokalplan 13-006

Dispensation fra lokalplan 13-006 Rasmus Wermuth Jensen Team anlæg rwj@silkeborg.dk 14. juli 2015 Dispensation fra lokalplan 13-006 Silkeborg Kommune meddeler hermed dispensation fra lokalplan 13-006 til følgende: 1. Dispensation fra 5.4

Læs mere

Checkliste 12. cykelstier og fodgængerarealer. Projekt. Dato. Revisor. Nr. Beskrivelse Ok Kommentarer. Stier generelt:

Checkliste 12. cykelstier og fodgængerarealer. Projekt. Dato. Revisor. Nr. Beskrivelse Ok Kommentarer. Stier generelt: Revisor Dato Stier generelt: 1. Er der foretaget en ordentlig planlægning for de lette trafikanter? foreligger tællinger af eksisterende cykel- og fodgængertrafik? er der redegjort for betydende turmål?

Læs mere

Dagsorden. Velkomst v. Kalundborg Kommune

Dagsorden. Velkomst v. Kalundborg Kommune Dagsorden Velkomst v. Kalundborg Kommune 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af dagsorden 3. Opfølgning fra sidste møde 4. Kalundborg Forsyningsprojekter 5. Drøftelse af udkast til nyt kommissorium

Læs mere

Indretningen af stien mellem P vej 19 og 21

Indretningen af stien mellem P vej 19 og 21 Dato 15. oktober 2014 Dokument 14/06100 Side Indretningen af stien mellem P vej 19 og 21 Vejdirektoratet har behandlet jeres klage af 25. april 2014 over, at Kommunen har ændret på stien mellem P vej 19

Læs mere

Supercykelstiers passage af indkørsler og sideveje

Supercykelstiers passage af indkørsler og sideveje Supercykelstiers passage af indkørsler og sideveje Supercykelstiers passage af indkørsler og sideveje Indledning Supercykelstierne er et højklasset netværk af cykelruter, der især er målrettet pendlercyklister.

Læs mere

Notat. Udskillelse af offentligt vejareal, Lindeengen 1

Notat. Udskillelse af offentligt vejareal, Lindeengen 1 Til: Teknik- og Miljøudvalget Mødet den 2. februar 2016 JURIDISK KONTOR Dato: 27. januar 2016 Tlf. dir.: 4477 2881 Fax. dir.: 4477 2730 E-mail: ikj@balk.dk Kontakt: Inger Krogh-Jensen Sagsid: 01.04.05-G01-1-15

Læs mere

Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej

Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej I en matrikulær sag om slettelse af en privat fællesvej havde landinspektør L afgivet

Læs mere

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler Bilag a - Besigtigelser af private skoler Godkendt på Teknisk Udvalgs møde den 5. maj 20 Bjerregrav Friskole Sted: Viborg Kommune Dato: Man 2/9-09 Tidsrum 7.0 -.00 Besigtiget af: Dorte Vejr: Overskyet

Læs mere

Liste over områder med dårlig eller manglende belysning i Brønshøj-Husum.

Liste over områder med dårlig eller manglende belysning i Brønshøj-Husum. Liste over områder med dårlig eller manglende belysning i Brønshøj-Husum. Ønsker til ny belysning: Lb.nr. Lokalitet Kommentarer LU - bemærkninger Grundbelysning 1 Karlslundevej, mellem Smørumvej & Merløsevej

Læs mere

Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej Allerød

Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej Allerød Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej 2 3450 Allerød www.alleroed.dk SCT Transport Att. Christian Bødker-Petersen Stæremosen 21-23 3250 Gilleleje Dansk Hal Att. Thomas Frost Vejlevej 59 8700 Horsens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

Notat. 1 Notatets formål. Projekt: Parkeringsanalyse i Sønderlundskvarteret. Emne: Parkeringsanalyse. Notat nr.: 01. Rev.: 02

Notat. 1 Notatets formål. Projekt: Parkeringsanalyse i Sønderlundskvarteret. Emne: Parkeringsanalyse. Notat nr.: 01. Rev.: 02 Notat Dato: 2.1.18 Projekt nr.: 18-1 T: +4 2429 4912 E: mdh@moe.dk Projekt: Parkeringsanalyse i Sønderlundskvarteret Emne: Parkeringsanalyse Notat nr.: 1 Rev.: 2 Fordeling: Jonas Jørgensen Herlev Kommune

Læs mere

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger 15. april 2016 Teknik og Miljø Vej Tlf. 46 11 23 04 KITK@rudersdal.dk Sagsnr.: 2016-686 På Miljø-

Læs mere

HØRINGSSVAR Høring om påtænkt nedklassificering af Jægervej til privat fællesvej

HØRINGSSVAR Høring om påtænkt nedklassificering af Jægervej til privat fællesvej Favrskov Kommune Trafik og Veje Skovvej 20 8382 Hinnerup E-mail: omk@favrskov.dk 17. december 2016 HØRINGSSVAR Høring om påtænkt nedklassificering af Jægervej til privat fællesvej Vi har med interesse

Læs mere

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget.

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget. Til grundejeren. Teknik og Miljø Trafik og vej Rådhustorvet 4 8781 Horsens Telefon: 76292929 teknikogmiljo@horsens.dk www.horsenskommune.dk Partshøring om nedlæggelse af privat fællesvej Vejmyndigheden

Læs mere

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således:

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således: Afsnit I Regulativet omfatter vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier, der i henhold til Trafikministeriets lovbekendtgørelse nr. 432 af 31. maj 1991 administreres af Ballerup Kommune, samt

Læs mere

Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget

Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget TORNVED KOMMUNE 2004 5 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978.

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SØIBERGSVEJ. Undertegnede Ringkøbing kommune

Læs mere

Ministerielle skrivelser m.m.

Ministerielle skrivelser m.m. Ministerielle skrivelser m.m. Om klage over overtagelse af sti som offentlig har Vejdirektoratet i afgørelse af 10. juni 2008 afgjort: Vejdirektoratet har behandlet klage af 14. januar 2008 fra advokat

Læs mere

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier Regulativ Beskæring af træer og buske langs veje og stier INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle bestemmelser for beskæring... 3 Uddrag af bekendtgørelse af Lov om offentlige veje... 3 2.1. Genstande m.v. på vejarealet...

Læs mere

Grundejerforeningen Danas Park Husum. Tilstandsrapport for veje og fortove

Grundejerforeningen Danas Park Husum. Tilstandsrapport for veje og fortove Ingholt Consult Rådgivende Ingeniørfirma ApS Christian X Alle 168 2800 Kongens Lyngby Tlf. 45880633 Fax 45880684 Grundejerforeningen Danas Park Husum Tilstandsrapport for veje og fortove Dato: 27.04.2012

Læs mere

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier Regulativ Beskæring af træer og buske langs veje og stier Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle bestemmelser for beskæring... 3 Uddrag af bekendtgørelse af Lov om offentlige veje... 3 2.1. Genstande

Læs mere

VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE. Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Regulativ august 2015

VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE. Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Regulativ august 2015 VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune Regulativ august 2015 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 1. Vintervedligeholdelse og renholdelse af offentlige veje og stier

Læs mere

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF)

Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Brugervejledning til den centrale Vej- og StiFortegnelse (CVF) Version 1.4.1 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk SE 60729018

Læs mere

Klage over afgørelse om fjernelse af parkeringsplads fra vejarealet

Klage over afgørelse om fjernelse af parkeringsplads fra vejarealet Dato 15. august 2018 Sagsbehandler Bjarne Jess Vennike Mail bjv@vd.dk Telefon Dokument 18/09277-16 Side 1/5 Klage over afgørelse om fjernelse af parkeringsplads fra vejarealet Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV. Lyngby-Taarbæk Kommune November 2018

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV. Lyngby-Taarbæk Kommune November 2018 VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV Lyngby-Taarbæk Kommune November 2018 Indhold Indledning... 3 1. Vintervedligeholdelse og renholdelse af offentlige veje og stier m.m.... 4 2. Vintervejklasser... 4 3. Prioritering

Læs mere

Manglende cykelstier på Kirkevej og Bygade. Biler parkeret langs Bygade og der er kun ét fortov langs Bygade.

Manglende cykelstier på Kirkevej og Bygade. Biler parkeret langs Bygade og der er kun ét fortov langs Bygade. Tørring Elevtal: ca. 450. Klassetrin: 0. til 10. Lavet registreringer 12 steder ved den gennemførte besigtigelse. Se mere i Trafiksikkerhedsplan 2013 17 Manglende cykelstier på Kirkevej og Bygade. Biler

Læs mere

Dragør Kommune. 1 Indledning. Skolen ved Engvej Skolevejsvurdering. NOTAT 19. februar 2008 CAM/sb/psa

Dragør Kommune. 1 Indledning. Skolen ved Engvej Skolevejsvurdering. NOTAT 19. februar 2008 CAM/sb/psa Skolen ved Engvej Skolevejsvurdering NOTAT 19. februar 2008 CAM/sb/psa 1 Indledning Dragør Kommune har overvejelser om at opføre en ny 3 sporet skole ved Engvej og i stedet lukke Dragør Skole og Skolen

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE

FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE Bilag 6. FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE Projektnavn Ny vej, Roholmsparken Projektnr. 1100036714 Modtager Albertslund Kommune Dokumenttype Beskrivelse

Læs mere

REGULATIV. om renholdelse af veje, stier, fortove og pladser

REGULATIV. om renholdelse af veje, stier, fortove og pladser REGULATIV om renholdelse af veje, stier, fortove og pladser AUGUST 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Renholdelse 4. Mandskab 5. Grundejere 6. Private veje og stier 7. Forskrifter

Læs mere

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV FOR KOLDING KOMMUNE

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV FOR KOLDING KOMMUNE VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV FOR KOLDING KOMMUNE Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier, fortove og pladser i Kolding Kommune Juni 2016 Indholdsfortegnelse Forord... 3 1 Indledning...

Læs mere

Degnevænget ikke er blevet udmatrikuleret fra skolens areal, hvorfor der ikke er en klar afgrænsning

Degnevænget ikke er blevet udmatrikuleret fra skolens areal, hvorfor der ikke er en klar afgrænsning Dato 29. juni 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/06657-6 Side 1/7 Medd. klager, at VD ikke kan tage still. til klagen pga. ingen fv-afgør. I e-mail

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

I Landinspektørnævnets sag nr. 253: A mod landinspektør L afsagde nævnet den 3. marts 2004 følgende KENDELSE:

I Landinspektørnævnets sag nr. 253: A mod landinspektør L afsagde nævnet den 3. marts 2004 følgende KENDELSE: Landinspektørnævnet fandt ikke grundlag for at kritisere, at landinspektør L i forbindelse med udstykningen af en kommunal ejendom ikke havde afmærket skellet mod klagerens ejendom og et tilgrænsende vejareal,

Læs mere

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum Lokalplan 231 for Hartmanns Plads i Nærum Rundforbivej Nærum Hovedgade Hvad er en lokalplan? Ifølge Lov om planlægning kan Kommunalbestyrelsen beslutte at udarbejde en lokalplan, når en bestemt udvikling

Læs mere

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V.

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V. VISSENBJERG KOMMUNE LOKALPLAN FOR C 3-1 ET OMRÅDE TIL HOTEL M.V. I VISSENBJERG Anmelder: Hübbe & Thorlacius Landinspektørfirma Hunderupvej 71, 5230 Odense M STEMPt~MÆRKE J nr 512/87 KBN/mt ~ ~?~ ~t F~~t~

Læs mere

[Dokumenttitel] Regulativ for vintervedligeholdese og renholdelse af veje, stier, fortove og pladser. Søren Toft Mahler [Dato]

[Dokumenttitel] Regulativ for vintervedligeholdese og renholdelse af veje, stier, fortove og pladser. Søren Toft Mahler [Dato] Gældende for 2015 og 2016 Regulativ for vintervedligeholdese og renholdelse af veje, stier, fortove og pladser Køge Kommune [Dokumenttitel] [Dokumentets undertitel] Søren Toft Mahler [Dato] Køge Kommune

Læs mere

Forventet Kunde Aftalekonto Kundenavn 1 Kunde postnr. Kunde by Kunde vej Husnr

Forventet Kunde Aftalekonto Kundenavn 1 Kunde postnr. Kunde by Kunde vej Husnr Fjernaflæst Skabelon I alt 6.907.613 687.286 7.594.899 Aftagenr status Leverandør jul-11 aug-11 sep-11 okt-11 nov-11 dec-11 jan-12 feb-12 mar-12 apr-12 maj-11 jun-12 Forbrug_JUL201 1_JUN2012 Forventet

Læs mere

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV

VINTER- OG RENHOLDELSESREGULATIV REBILD KOMMUNE DECEMBER 2016 2 December 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 ALMENT 2 VINTERTJENESTE OG RENHOLDELSE - FOR OFFENTLIGE VEJE OG STIER 2.1 Snerydning 2.2 Glatførebekæmpelse 2.3 Renholdelse 3 GRUNDEJERENS

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Hedegårdsvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyøster

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Hedegårdsvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyøster KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 31 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Hedegårdsvej Sundbyøster Fastlægger anvendelsen m.v. Serviceerhverv m.v. KONGSBAK INFORMATIK April 1982

Læs mere

Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser

Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser Randers Kommune Indholdsfortegnelse: 1 ALMENT 4 2 KOMMUNENS PLIGTER KOMMUNEVEJE OG -STIER MV. 5 2.1 Snerydning 5 2.2 Glatførebekæmpelse

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011

FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011 FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011 NU SKER DET! TRAFIKSIKKERHED OG FORSKØNNET BYMILJØ ER I FOKUS, NÅR VEJDIREKTORATET TRAFIKSANERER SVENDBORGVEJ GENNEM VESTER AABY Borgermøde

Læs mere

Notat. Projekt: Trafikanalyse af Hyllegården. Emne: Placering af adgangsveje. Notat nr.: 1. Rev.: 4. Fordeling: Mette Straarup Lejre Kommune

Notat. Projekt: Trafikanalyse af Hyllegården. Emne: Placering af adgangsveje. Notat nr.: 1. Rev.: 4. Fordeling: Mette Straarup Lejre Kommune Notat Dato: 26.06.2014 Projekt nr.: 5170-006 T: +45 2540 0382 E: tfj@moe.dk Projekt: Trafikanalyse af Hyllegården Emne: Placering af adgangsveje Notat nr.: 1 Rev.: 4 Fordeling: Mette Straarup Lejre Kommune

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE. Tandsbjerg. Nybyggeri. Tandsbjerg Plejehjem. Nybyggeri

SØNDERBORG KOMMUNE. Tandsbjerg. Nybyggeri. Tandsbjerg Plejehjem. Nybyggeri LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE Tandsbjerg Ørstedsgade Nybyggeri Ny adgangsvej Tandsbjerg Plejehjem Sti Ny parkerings plads Nybyggeri Sti Grønt område LOKALPLAN NR. 3-0402 TANDSBJERG PLEJEHJEM PLAN OG TEKNIK

Læs mere