INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN"

Transkript

1 INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

2

3 HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til hud og hårbund. VORES IDÉ - at skabe og udvikle et behandlingsprogram, der på en naturlig måde, med dokumenteret effekt, giver et synligt resultat. dermaoxys behandlinger og pleje produkter tilfører hud og hårbund fugt med det aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egne celler og kollagen-produktion. Ved en dermaoxy oxygenbehandling påføres et tyndt lag serum, der presses blidt ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud, eller hovedbund, en række antioxidanter, der styrker og aktiverer. Serum består af en række naturlige ingredienser, der udskyder hudens ældningstegn. En dermaoxy behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling - uden brug af kirurgi eller injektioner!

4 OXYGENBEHANDLING En dermaoxy oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud for forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter. Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstrammelse, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale. Bedste resultat opnås med et kurforløb på 6 behandlinger, samt opfølgende behandlinger. Vi glæder os til, at din hud bliver forkælet med en dermaoxy oxygenbehandling. En del af den fremtidige hudpleje!

5 OXYGEN BEHANDLINGER Hyaluronsyre er en naturlig del af huden derfor anvendes den i alle produkter. SYN SYN - Hud og ansigts oxygenbehandling Syn oxygenbehandling tilfører et højt indhold af Hyaluron syre der aktivt booster din hud med fugt. Behandling med Syn serum minimerer rynker og fine linier meget. Syn serum er særligt velegnet til opfriskning og behandling af dybere linjer og rynker. HYALURON HYALURON - Hud og ansigts oxygenbehandling Hyaluron oxygenbehandling tilfører aktivt en stor mængde fugt til hudens bindevæv, et naturligt boost af hudens celler. Hyaluron minimerer linier og rynker, og har en genopbyggende og nærende effekt som del i et kur forløb med oxygen behandlingen. HAIR HAIR - Hår og hovedbunds oxygenbehandling Hair oxygenbehandling er særlig effektiv mod tør og skællet hovedbund. Hårstrået styrkes og du vil se en øget glans i håret. Behandlingen kan udføres i farvet hår, tilfører en aktiv vitamin kur, der styrker, beskytter og giver en sund hovedbund.

6 dermabrasion dermabrasion - diamantslibning er en af de mest effektive behandlinger indenfor microdermabrasion. Man fjerner blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker diamantslibningen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. For at få den optimale effekt af en oxygenbehandling anbefales det først at få en diamantslibning, så huden renses og da bedre kan tage imod de aktive ingredienser fra oxygenbehandlingen.

7 Soft Plus Hudanalyse Soft Plus er et unikt hud og hårbunds analyse system, der er PC baseret. Soft Plus målinger er lette og hurtige at udføre. En sensor placeres på huden i få sekunder, og resultaterne vises på et display, som desuden kan printes ud. Soft Plus kan måle og analysere på parametre som: - Hudens elasticitet - Hudens temperatur - Sebum mængden - Fugtigheds niveau - Melanin - Ph værdi Soft Plus udfører komplette analyser af følgende: - Ansigt - Hænder - Hår og hovedbund - Bestemmelse af solfaktor

8 dermaoxy HYDRA CREME dermaoxy HYDRA creme tilfører øjeblikkelig fugt til huden. HYDRA har et meget højt indhold af hyaluronsyre, der tilfører og binder fugtighed i huden, øger hudens elasticitet og blødhed. Brug af HYDRA fremmer kollagenproduktionen, virker mod aldringstegn, og beskytter mod tab af fugt i hudcellerne. Påføres alene eller som supplement under DAY og NIGHT creme. Bruges til pleje hjemme og efter oxygenbehandling. dermaoxy EYE CREME dermaoxy EYE creme reducerer fine rynker omkring øjet, tilfører og opbygger fugtighed. EYE har et højt indhold af hyaluronsyre og tetrapeptide 7, der begge aktivt reducerer poser og mørke rande under øjet. I sammenhæng virker EYE reducerende på rynker, og optimerer produktionen af kollagen i hudens celler. EYE anvendes i klinikken og hjemme til pleje af huden morgen og aften. Bør ikke anvendes på øjenlåg.

9 dermaoxy DAY CREME dermaoxy DAY creme er til alle hudtyper. Cremens indhold af hyaluronsyre, binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der yderligere medvirker til binding af fugt i huden, og øger hudens oxygenoptagelse. For en opstrammende effekt, er der tilført grøn the. dermaoxy DAY creme anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. dermaoxy NIGHT CREME dermaoxy NIGHT creme er en nærende og genopbyggende creme. Cremen reducerer rynker og stimulerer kollagen-produktionen. Cremen indeholder en stor koncentration af hyaluronsyre for at fugte huden. For et boost af iltoptagelsen, og den naturlige energi i hudens celler, er cremen tilsat Q10 og vitamin E, samt tillige grøn the for den opstrammende effekt, og kornblomst for den beroligende effekt. Cremen anvendes hver aften og virker i sammenhæng med oxygen-behandlingens genopbygning af huden.

10 dermaoxy SHAMPOO dermaoxy SHAMPOO er en effektiv og nærende shampoo, der styrker håret og hårets elasticitet. Der er tilført hyaluronsyre for fastholdelse af en relativ fugt i håret og hårsækkene. Hårcellernes iltoptagelse boostes med et særligt aktivt kompleks af peptider og aminosyrer. Sammen med et anti-aging hårkompleks sikres en øget styrke i håret, en naturlig glans, samt fastholdelse af hårets farve. SHAMPOO har en særlig god virkning på tør hovedbund, og medvirker til reducering af hår tab/fældning. Benyt 2-3 pump ved hårvask. Produktet er meget drøjt i brug. dermaoxy HAIR TONIC dermaoxy HAIR TONIC er en intensiv hovedbundsbehandling, der stimulerer blodgennemstrømningen, så hårbunden og hårsækkene bliver sundere og stærkere. Hovedbunden næres med et aktivt vitaminkompleks, der tilfører fedtsyrer og vitaminer til håret. Det aktive kompleks har en gavnlig effekt mod infektioner, styrker håret, og er særlig velegnet til sensitiv hovedbund. Anvendes efter hårvask og eventuel balsam. Masseres godt ind i hovedbund og hår. Efterlader håret blank og blødt. Anvend tonic hver anden dag.

11 dermaoxy FACE WASH dermaoxy FACE WASH er en mild ansigtssæbe på skumform. Den giver et lækkert blødt skum og efterlader huden blød og ren. Renser huden blidt for snavs og makeup. Tilsat ekstrakt af lakridsrod samt provitamin B, der virker helende, samt celleopbyggende. Effektiv moisturizer (fugtgiver), der fastholder og bevarer fugtighedsbalancen i huden. Kan bruges til alle hudtyper, er uparfumeret og meget drøj i brug. dermaoxy EXFOLIATING SCRUB- PEELING dermaoxy EXFOLIATING SCRUB-PEELING er en fantastisk mild og blød scrub, der renser og plejer huden effektivt, samt tilfører næring. Den er tilsat æterisk olie af grapefrugt og indeholder et sukkerstof, der virker særlig opbyggende på hudens fugtighedsbalance. Den exfolierende effekt fås fra kiwi, mens den peelende scrub effekt fås fra abrikos-, hyben- og mandelkerner. Kan anvendes som scrub peeling inden en dermaoxy oxygen-behandling, samt hjemme 2 gange om ugen eller efter behov. Velegnet til alle hudtyper og efterlader huden blød og smidig, klar til en oxygen-behandling eller blot pleje med en dermaoxy creme.

12 dermaoxy SKINCARE BOX Er du ude efter den ideelle hudpleje så er dermaoxy SKINCARE BOXES vejen frem, æskerne indeholder forskellige sortimenter af vores produkter. Med æskerne har du også mulighed for at købe et kurforløb med tilhørende creme til anvendelse i hjemmet mellem behandlingerne - find den bedste løsning sammen med din klinik. De forskellige sortimenter forklares på næste side

13 CREME PAKKER: - DAY / NIGHT / EYE Den gode plejende creme box. Alt det gode til vedligeholdelse af oxygen behandlingen. Genopbygger og plejer, forøger elastisitet, tilfører og plejer fugtbalancen. - DAY / NIGHT / EYE / HYDRA Med vores hyaluron fyldte fugt serum sammen med de plejende og nærende cremer. KURFORLØB + CREME PAKKER: - DAY / NIGHT / HYDRA / SERUM - DAY / NIGHT / SERUM Når du vælger et kurforløb, så har din klinik mulighed for at tilbyde dig en kurpakke, med serum i. Du får cremen med hjem, serum bruger din klinik til behandlingen.

14 dermalrollings Specialudviklet, hudforyngende rulle, der gør din hud smidig, friskere og mere velplejet. dermaoxy dermalrollings optimerer din huds optagelse af de nærende ingredienser i vores cremer og fra oxygen-behandlingen. DermalRollings laver små micro-kanaler, giver en aktivitet i huden så kollagen og elastin aktiveres, og der produceres nye hudceller. Dermalrollings har 192 eo sterile, kirurgiske nåle med en længde på 0,2 mm, og er et must have for det bedste og flotteste resultat af dermaoxy oxygen-behandling, og vores plejende creme serie. HUD FUGTMÅLER Hold fokus på din huds fugtighed. Med dermaoxys hudfugt måler måles din huds relative fugtbalance 0,15 mm under dit øverste hudlag - en let måde at tjekke fugtbalancen, og se hvornår det er tid for en ny dermaoxy oxygen behandling. VEJLEDENDE FUGTBALANCE Forår: 35-55% Sommer: 40-60% Efterår: 35-55% Vinter: 30-50%

15 Før behandling 5 min. før første behandling Efter 1. behandling 5 min. efter første behandling Efter 2. behandling 10 min. efter anden behandling - 2 dage efter første behandling

16 VI GLÆDER OS TIL AT UDFØRE EN OXYGENBEHANDLING PÅ DIG! Aftal tid her til dit kurforløb dag, d. Kl. dag, d. Kl. dag, d. Kl. dag, d. Kl. dag, d. Kl. dag, d. Kl. dag, d. Kl. For mere info, tjek vores hjemmeside - eller fang os på Facebook eller Twitter! dermaoxy Jeppe Skovgaards Vej 31 DK Varde Tel facebook.com/dermaoxy twitter.com/dermaoxy

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN LING SKIN CARE LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at

Læs mere

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX UDEFRA OG IND OG INDEFRA OG UD - NU SKIN ER NØGLEN TIL velvære og et smukt ydre! Kast et blik på fremtiden se en mere ungdommelig

Læs mere

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet!

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Velkommen til Colosé Alle Colosés produkter bliver sammensat omhyggeligt for at minimere risikoen for hudirritation, og er netop derfor ideelle for problemhud.

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

æstetiske behandlinger

æstetiske behandlinger annoncetillæg Oktober 2012 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ANTI-AGiNG MESSEN distribueret MED BERLINGSKE, BT OG I BELLA CENTER Inspirationsguide æstetiske behandlinger Besøg Anti-aging

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik PRISLISTE Eyelash Extensions Makeup Tandblegning Piercing Vipper & Bryn Fjernelse af tatovering Fjernelse af karsprængning & Pigmentpletter Permanent hårfjerning Rynkereduktion Acne Laser og IPL Ansigtsbehandling

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

AINHOA WORLD produkter

AINHOA WORLD produkter AINHOA WORLD produkter Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvordan virker ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II instrumentet? 2. Kan jeg bruge ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II sammen med andre Nu Skin produkter?

Læs mere

BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD. Danmark

BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD. Danmark BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD Danmark BEAUTY ANGEL LYSET ER FREMTIDEN Beauty Angel lyset er blevet en kæmpe succes i hele Danmark Beauty Angel Danmark, som er Danmarks største leverandør indenfor

Læs mere

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder.

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder. Fagblad for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-up artister og micropigmentister ESTHETIQUE OKTOBER 2013 NR. 4 Fra klinikkerne Populære trends giver skader tema Negle negle negle inspiration

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER.

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER. RECOLUTION THE NO. 1 SOAK-OFF SYSTEM FOR 100 % TILFREDSE KUNDER. Efterår / vinter udgaven WORK HARD PLAY HARD HOLDER I ENHVER SITUATION. Art.-Nr.: 64908-DK; 06 / 2015 Alle specifikationer uden garanti.

Læs mere

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol appendiks Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

TEKNISK MANUAL TEKNISK MANUAL ICON - TEKNISK SUPPORT. ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00

TEKNISK MANUAL TEKNISK MANUAL ICON - TEKNISK SUPPORT. ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00 TEKNISK MANUAL ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00 INDHOLD Introduktion... 3 Filosofi... 4 Fordele ved botaniske ingredienser... 5 Farve pigmenter / Farve uden Ammoniak PPD og Ren Resorcinol...

Læs mere

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk Produktoversigt Sund hud sat i system Sund hud er en god investering Hos Plum tager vi hændernes parti. Vi ved, at de kræver beskyttelse og helst ikke finder sig i skrappe håndrense midler. De ønsker sig

Læs mere

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger En skøn behandling En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: Personen, som forærede den til dig, ønsker

Læs mere

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER...

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... VELKOMMEN INDHOLD...til en sundere livsstil! Opnå balance, hav det godt, elsk livet... Hos Nikken stræber vi efter at gøre dit hjem til et sundere sted

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Germaine Monteil www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er

Læs mere