Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli /12 SVØMMEPOSTEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli 2004 1/12 SVØMMEPOSTEN"

Transkript

1 Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juli /12 Nummer 5, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 8. september 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt Generalforsamling og områdemøder 2005 Generalforsamlingen med efterfølgende workshops samt områdemøder 2005 kommer til at ligge henholdsvis den 16. og den 17. april på Vejle Idrætshøjskole, Ørnebjergvej 28, 7100 Vejle. Generalforsamlingen, den 16. april, begynder klokken og områdemøderne, den 17. april, begynder klokken Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så også du og din klub er repræsenteret. Morten Kjær, klubchef Telefon: På sigt er det Elisabeths ønske at få glæde af sin uddannelse som sygeplejerske, hvilket dog kræver, at dansk-kundskaberne styrkes. Elisabeth forstår og taler dansk, men færdighederne skal udvikles, hvilket vi vil hjælpe hende med i Dansk Svømmeunion. Således er det eksempelvis strengt forbudt at tale engelsk på kontoret. Julies opgaver overgår nu i store træk til Elisabeth. Således vil Elisabeth beskæftige sig med opgaver såsom klargøring af kursusmaterialer, forsendelse af bøger samt indtastning af erhvervslivredderprøver. Du kan kontakte Elisabeth Regan dagligt mellem på telefon: Ny kollega i Dansk Svømmeunion Julie Klug Sørensen, vores glade alt-muligmedhjælper, har valgt at stoppe i Dansk Svømmeunion, da hun efter sommerferien påbegynder en længerevarende uddannelse. Dansk Svømmeunion har nu fundet Julies afløser. Det er således en stor glæde at kunne byde Elisabeth Regan velkommen i teamet på kontoret i Farum. 46-årige Elisabeth er gift med Dansk Svømmeunions landstræner Mark Regan og kom til Danmark, da Mark påbegyndte sit job i Dansk Svømmeunion i foråret Sammen har de tre børn. Elisabeth stortrives i Danmark, hvor der, udover familien, også bruges tid på den lille kolonihave og på det netværk af venner, som Elisabeth på kort tid har formået at opbygge. Elisabeth Regan - ny medarbejder i Dansk Svømmeunion Elisabeth er frisk på opgaven, men det vil være en stor hjælp, om du vil huske at tale langsomt, klart og tydeligt her i den svære begyndelse, hvor alle udfordringer er nye. Vi ønsker Elisabeth velkommen og glæder os til samarbejdet. Dansk Svømmeunion

2 12. juli /12 Aqua Camp for friske sild og barske vandhunde I de første uger af skolernes sommerferie har der været premiere på Dansk Svømmeunions nye ferielejrkoncept Aqua Camp. Rigtig mange børn i alderen 7 12 år er i de forgangne uger blevet præsenteret for en masse lærerige og sjove aktiviteter i vand og på land. Se nedenfor et udsnit af de forskellige aktiviteter, som Dansk Svømmeunions Aqua Camps har budt på i forbindelse med de første lejre: - Vandaerobic til tonerne af B-Boys, Razz og Creamy - Bjærgning af dukker og dykning efter ringe - Gæt et baderåd - fjollespring, blyantspring, dråbespring og spring fra vipper - Mini-Ol med gummistøvlekast, mini-bowling og mikadospil - Stafetter, limbodans og Beachflag - Skattejagt med den vandvittige sørøverkonge Helge Hesteknuser - Boldspil på land og i vand - Svømmesangen - Årets tema - samarbejde - Hvordan udfører man en Rose, Torpedo og en Harmonika i vandet? - Mærkesvømning fra 25 m til 10 km! Goodie-bags fyldt med overraskelser Alle børn har modtaget en såkaldt goddiebag fyldt med herlige overraskelser. I år indeholder tasken flotte farvestrålende svømmebriller, seje nøglebånd, kasketter, shampoo og shower gel samt en flot Aqua Camp T-shirt. Endvidere er der saft og rosiner til børnene, så der er energi til hver dags mange aktiviteter. Aqua Camp konceptet er sat i værk takket være et samarbejde med Bikubenfonden, som støtter projektet økonomisk. De enkelte camps afholdes af de enkelte medlemsklubber i tæt sparring og dialog med Dansk Svømmeunion. Aqua Camp både sommer, vinter og efterår Aqua Camp konceptet er sammensat med henblik på at kunne afholdes i alle af skolernes ferier således både i sommer-, vinter- og efterårsferier. En flok friske sild og barske vandhunde i Haderslev (fortsætter næste side)

3 12. juli /12 (fortsat fra forrige side) Tak til klubber og sponsorer Dansk Svømmeunion vil gerne her benytte lejligheden til at takke de medlemsklubber, som har haft lyst til at være med her fra konceptets start. Tak til de dygtige og friske instruktører og hjælpetrænere. Endelig skal også lyde en stor tak til sponsorerne/samarbejdspartnerne Bikubenfonden, Sanex (shampoo og showergel), Arena (briller og taske), Jydsk Emblem Fabrik (nøglebånd), Hammel Serigrafi (t-shirts) og Kavli (FUN-læskedrik og SunMaid Rosiner). Aqua Campen byder eksempelvis på ballonleg i bassinet En vaskeægte sørøver er med i campens sørøverjagt Stjerneformationer og andre figurer øves i hold Hvis din klub er interesseret i at vide mere om konceptet, kan der rettes henvendelse til nedenstående. Sanne Høck, konsulent (ferie i uge 29, 30) Telefon:

4 12. juli /12 Trygge strande - også på regnvåde dage Trods silende regn er sommeren faktisk over os nu. Det betyder, at de danske strande nu og i de kommende uger besøges af rigtig mange badegæster. Og når solen ind imellem viser sit ansigt, så er intet sted skønnere at tilbringe de lune feriestunder end ved stranden og havet. Imidlertid er havet et stærkt element, som også rummer nogle farefulde og lumske ansigter. Det betyder, at havet skal nydes med omtanke. Dansk Svømmeunion samarbejder med TrygFonden og Rover Danmark om at gøre et besøg på stranden til en tryg oplevelse. Dansk Svømmeunions dygtige kystlivreddere er på plads ved en række strande, hvor de i perioden fra den 21. juni til den 15. august holder udsyn i tidsrummet Kystlivredderne har gennemgået alle fornødne kurser og er således rustet til den vigtige opgave, det er, at passe på os, når vi vælger at dase på stranden. TrygFonden står bag de karakteristiske rød-hvide livreddertårne, som der nu findes 12 eksemplarer af langs den danske kyst. Med til inventaret ved disse tårne hører defibrillatorer, speedbåde og andet vigtigt førstehjælps- og livrednings-udstyr. Til at transportere speedbåde til og fra stranden benyttes ved livreddertårnene de solide Land Rovere, som er stærke køretøjer i det drilske sand. Land Roverne sikrer ydermere kystlivreddernes mobilitet på strandene, således de hurtigt kan komme rundt over større strækninger. Dansk Svømmeunions kystlivreddere opholder sig ved TrygFondens rød-hvide livreddertårne, hvor du også altid finder en af de solide Land Rovere klar til kørsel. I år kan du møde os på strandene ved følgende byer: Antoinette Strand (Bornholm - ny i 2004), Gudmindrup Strand (ny i 2004), Enø Strand (ny i 2004), Blokhus Strand, Løkken Strand, Tornby Strand, Moesgaard Strand, Fyns Badestrand (Nyborg), Høve Strand, ved Kabelhuset i Rørvig, Marielyst Strand og Balka Strand. For yderligere information kan nedenstående kontaktes: Erik Bech, kystlivredningschef Mobil:

5 12. juli /12 Eliteafdelingen Kvindernes 4 x 100 m holdkap med til OL Mandag, den 5. juli modtog Dansk Svømmeunion den glædelige besked fra FINA, at holdkappen i 4 x 100 m medley for kvinder kommer med til OL. Det betyder, at Louise Jansen (Allerød/SIGMA) og Jeanette Ottesen (Lyngby), som ikke har kvalificeret sig individuelt til OL, er med, når truppen drager mod Athen til august. En dejlig, længeventet besked fra FINA. Dansk Svømmeunions seks OL-deltagere 2004 er fra venstre: Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg), Mette Jacobsen (West Swim Esbjerg/Elitecenter), Louise Ørnstedt (Frem/STO95), Louise Jansen (Allerød/Sigma), Jeanette Ottesen (Lyngby) og Majken Thorup (Aalborg). Svømmerne er tilmeldt følgende løb: Jacob Carstensen: 200, 400 m fri svømning, 200 m individuel medley Mette Jacobsen: 100, 200 m butterfly, 4 x 100 m holdmedley Majken Thorup: 100, 200 m brystsvømning, 4 x 100 m holdmedley Louise Ørnstedt: 100, 200 m rygsvømning, 4 x 100 m holdmedley Jeanette Ottesen: 50, 100 m fri svømning, 4 x 100 m holdmedley Louise Jansen: 200 m fri svømning, 200 m individuel medley, 4 x 100 m holdmedley Ovenstående tilmeldinger er ikke bindende, det er således ikke sikkert, at svømmerne stiller op i alle tilmeldte løb. Den endelige holdkap- konstellation er ikke fastlagt endnu. Lars Sørensen, elitechef (ferie uge 29) Telefon:

6 12. juli /12 Nye regler fra FINA vedrørende Medical Certificate Nedenstående retningslinier skal følges af alle danske svømmere, der konkurrerer internationalt (uanset om det er for klub eller for Dansk Svømmeunion). FINA har i 2004 ændret reglerne for Medical Certificate i henhold til WADAs retningslinier. De gamle certifikater skal, hvis du konkurrerer internationalt erstattes af mere uddybende papirer. Ved konkurrencer i Danmark er de nuværende retningslinier for indhentning af Medical Certificate stadig gældende. Formålet med de nye regler er at sikre, at medicin kun gives, når det er nødvendigt, og at det er de mindst farlige præparater, der vælges først. FINA kan derfor altid kræve yderligere dokumentation for, hvorfor, man tager medicin, der er på dopinglisten. Vi vil derfor bede dig følge vejledningen nedenfor: 1. Hvis du slet ikke tager medicin (= ingen piller, dråber, creme osv. overhovedet) - stop læsning her. 2. Hvis du udelukkende tager medicin, der ikke er på dopinglisten (= vitaminer, mineraler, p-piller, øredråber osv.) - nedskriv en liste over den medicin, du tager, med navn på medicinen og den mængde, du tager dagligt. Læg listen i din stævnetaske, så du altid kan have den med til eventuel dopingkontrol. (Husk at opdatere listen, når du skifter medicin). 3. Hvis du tager medicin, der er på dopinglisten, og du ikke kan undvære medicinen (du vil i dag have et certifikat) - se nedenfor. 4. Hvis du tager insulin, har fået glukokortikostroid (bruges eksempelvis til injektion i skadede led) eller tager ASTHMA-SPRAY/DISKOS indeholdende salbutamol (eksempelvis ventoline eller salbuvent), terbutalin (eksempelvis bricanyl), formetorol (eksempelvis oxis) samt salmeterol (eksempelvis serevent) - se nedenfor. Hvis du hører til gruppe tre eller fire, skal vi bruge følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer hjemme, mobilnummer, mail-adresse Navn, adresse, telefonnummer samt eventuelt faxnummer på den læge, der har udskrevet medicinen Diagnosen på den sygdom, der kræver medicin Medicinens navn, administrationsmåde, dosis pr. gang og antal gange pr. dag Forventet behandlingsperiode (antal dage, uger med mere) Da både du selv, den læge, der har udskrevet medicinen samt, hvis du er under 18 år, én af dine forældre, skal underskrive papirerne, kan du downloade skemaerne nedenfor: Standardskemaet ( TUEstandardapplicationtemplate ) skal udfyldes, hvis du tilhører gruppe tre. Klik HER. Det andet skema ( abbreviatedtueapplicationtemplate ) skal udfyldes, hvis du tilhører gruppe fire. Klik HER. Husk, at det er svømmerens eget ansvar altid at leve op til de gældende regler. Du er meget velkommen til at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner, hvis du har spørgsmål. Lise Møller (unionslæge, mobil: ) og Lars Sørensen (elitechef, mobil: ).

7 12. juli /12 TUP - TalentUdviklingsProgram Hvem - Hvad - Hvor TUP er for talentfulde årgangssvømmere Hvad er TUP? TUP er et tilbud, som gives til talentfulde årgangssvømmere landet over. Piger årgang: 91 og yngre / Drenge årgang: 89 og yngre Målet med TUP er at udvikle danske svømmetalenter gennem: - at bidrage med faglig viden - at bidrage med opbygning af et socialt netværk (lokalt og nationalt) - at bidrage med forståelse, til det, at være kommende elitesvømmer - at bidrage med inspiration til udvikling af klubberne Dette gøres via afvikling af temabaserede træningssamlinger og/eller udvalgte stævner. Hvordan kommer svømmeren med i TUP? Svømmerne udtages på baggrund af en indstilling fra de enkelte klubber, som stiles til TUP-træneren for den lokale TUP. Skema til indstilling kan downloades på Dansk Svømmeunions hjemmeside Svømmeren kan indstilles, når opsatte kravtider er opnået (eller tider tæt ved). Er svømmeren under kravtiden (se kravtider i skema på næste side), kan denne forvente at blive optaget i TUP en. Svømmere, som er tæt ved kravtiderne, udtages af TUP-træneren på baggrund af subjektive kriterier, som: - svømmerens niveau - tider - svømmerens generelle tekniske formåen - svømmerens indstilling - svømmerens svømmemæssige udvikling - svømmerens træningsbaggrund - svømmerens alder - svømmerens fysiske størrelse Endelig kan enkelte svømmere blive tilbudt et wild-card, som et tilbud om at deltage i et aftalt antal aktiviteter. (Information om TUP fortsætter næste side) Der findes ti regionale TUP er: - Nordjylland - Midt/vestjylland - Østjylland - Sønderjylland - Fyn - Vestsjælland - Nordsjælland - Sydsjælland - København vest - København øst Se kontaktpersoner for hver enkelt TUP på TUP-aktiviteter 2004/ august Lokal samling oktober Øst/vest samling November / december Lokal samling januar National samling april Lokal samling maj National samling

8 12. juli /12 (fortsat fra forrige side) Forventninger Det forventes, at svømmeren træner timer om ugen. Det forventes, at svømmeren viser initiativ til at ville prioritere elitesvømning og således er villig til at vælge eksempelvis svømmetræning frem for fester. Således forventes det også, at der er mødepligt til alle TUP-aktiviteter. Det forventes, at svømmerens træner/klub bakker op om svømmerens udtagelse og deltager aktivt i forbindelse med TUP-aktiviteterne. Det forventes, at forældrene bakker op om svømmerens udtagelse og viser imødekommenhed overfor TUPaktiviteterne. KRAVTIDER - gældende fra og med DÅM 2004 til SRV/SRØ-årgang er drenge Fri 0.55, , , , ,96 Ryg 1.01, ,21 Br 1.09, ,65 Fly 0.59, ,99 IM 1.02, , ,52 90 er drenge Fri 0.56, , , , ,00 Ryg 1.03, ,99 Br 1.11, ,54 Fly 1.03, ,02 IM 1.05, , ,00 91 er piger Fri 1.01, , , , ,00 Ryg 1.09, ,48 Br 1.18, ,88 Fly 1.09, ,99 IM 1.10, , ,79 92 er piger Fri 1.04, , , , ,52 Ryg 1.12, ,88 Br 1.19, ,75 Fly 1.12, ,99 IM 1.13, , ,73 Du kan læse flere uddybende informationer om TUP ved at klikke HER. Lars Kirkegaard, TUP-ansvarlig (ferie uge 29, 30). Telefon:

9 12. juli /12 Knap kroner i resultatbonus oven på EM 2004 Den nye resultathonorering af elitesvømmere i regi af Dansk Svømmeunion, gældende fra 2004, har betydet, at knap kroner netop er blevet udbetalt til svømmere i forbindelse med EM på langbane i Madrid i maj måned. Den nye ordning udløser en bonus på følgende beløb: EKM finale kroner EM & VKM finale kroner VM & OL finale kroner De to programmer er: Young Athletes Against Doping In Sports (YAADIS og The Anti-Doping Education (ADE Begge programmer bliver præsenteret for trænere og svømmere, som deltager ved EJM i Lissabon, Portugal, i perioden den juli. For flere informationer kontakt the International Doping Tests and Management (IDTM), Åse Swedin, på telefon: VKM & EKM medalje EM medalje VM & OL medalje kroner kroner kroner Kurser/clinics Europa-rekord (25m) Verdensrekord (25m) Europa-rekord (50m) Olympisk rekord (50m) Verdens-rekord (50m) Såfremt rekord eller placering opnås af en holdkap, udbetales beløbet til deling mellem holdkappens svømmere. Såfremt en præstation resulterer i udfyldelse af flere af ovenstående kriterier, udbetales penge for den af præstationerne, der giver det højeste beløb. Internationalt kroner kroner kroner kroner kroner LEN aktivt med i kampen mod doping nu også på internettet Som led i den aktive kamp mod doping, kan man på LENs hjemmeside blive grundigt informeret omkring emnet og dets mange risikofyldte skyggesider. På LENs særlige antidoping web-adresse: er der, udover mange væsentlige informationer, også mulighed for at gennemgå to forskellige e-learning moduler målrettet såvel trænere som svømmere. Målet med disse moduler er, via indsigt, at få de aktive til at træffe velovervejede beslutninger og dermed reducere brugen af doping. Clinic Svømningens dag september 2004 Scandic Hotel Eremitage, Lyngby Storcenter 62, 2800 Lyngby Programmet til årets træner-clinic er endnu ikke parat, hvorfor invitationen lader vente på sig. På leder-clinic vil overskriften i år være med fokus på ledelse. Følgende indlæg vil udgøre programmet: Den gode kontrakt ved Willy Rasmussen Økonomistyring for talblinde ved Niels Thor Mikkelsen Ledelse i Superligaen ved Per Bjerregaard En stærk organisation ved Jens Klarskov Bedre hjemmesider med decentral vedligeholdelse ved Lars Pedersen og Kim Schilling Dynamisk markedsføring af klubben ved Allan Merrild Kommunalreformens betydning for idrætten ved Preben Staun. Hold øje med postkasse, og hjemmeside, så du ikke går glip af dette års clinic. Tilmelding kan ske elektronisk via fra 1. august. Morten Kjær, klubchef Telefon:

10 12. juli /12 Konference i elementær svømning Den 17. til den 19. september 2004 afholder Dansk Svømmeunion og Nordisk Svømme Forbund den syvende konference i elementær svømning på Scandic Hotel Eremitage, Lyngby Storcenter 62, 2800 Lyngby. Der er på nuværende tidspunkt mange tilmeldte fra de andre nordiske lande, mens der kun er forholdsvis få danskere tilmeldt. Oplagt mulighed for efteruddannelse Konferencen er oplagt som efteruddannelse af svømmeinstruktører, ledende instruktører, svømmelærere og svømmeskoleledere, hvorfor vi opfordrer svømmeklubbernes bestyrelser til at overveje, om ikke klubben kunne få udbytte af at lade en eller flere personer deltage. Konferencen afholdes hvert andet år og går på skift mellem de nordiske lande. Konferencen er således kun i Danmark hvert tiende år. Du har derfor i år en enestående chance for at deltage uden de store rejseomkostninger. Download konference-folderen Årets hovedtaler er australieren Ross Sanders, som er hovedmanden bag Learn to Swim i England, men der vil også være andre spændende indlæg, som du kan se i folderen om konferencen. Folderen er udsendt til samtlige medlemsklubber og kan downloades i pdf format fra (fremgår af hjemmesidens hovedmenu, hvor forsiden af folderen optræder som et billede, du kan aktivere). Yderligere eksemplarer af folderen kan rekvireres på unionskontoret uden beregning. Morten Kjær, klubchef Telefon: Dansk Svømmeunion udbyder Juniortrænerkursus Kurset, som finder sted i Københavnsområdet, forløber over tre weekender i efteråret 2004: Fredag, den 24. september søndag, den 26. september. Fredag, den 29. oktober søndag, den 31. oktober. Fredag, den 12. november - søndag, den 14. november. Tilmelding skal ske til Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær på senest søndag, den 15. august For flere informationer - se Dansk Svømmeunions hjemmeside - - under menupunktet Kurser. Morten Kjær, klubchef Telefon: Dansk Svømmeunion udbyder Elitetrænerkursus Kurset, som finder sted på Sjælland, forløber over fire weekender i 2005: Fredag, den 28. januar søndag, den 30. januar. Fredag, den 4. marts søndag, den 6. marts. Torsdag, den 21. april søndag, den 24. april. Fredag, den 16. september søndag, den 18. september. Tilmelding skal ske til Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær på senest mandag, den 15. november For flere informationer - se Dansk Svømmeunions hjemmeside - - under menupunktet Kurser. Morten Kjær, klubchef Telefon:

11 12. juli /12 Ungdommens Leder Akademi Bliv fremtidens selvstændige idrætsleder! Et personligt uddannelsesforløb for årige foreningsledere. Kompetencegivende uddannelse (10 ECTS-point) på handelsskolens akademiuddannelse. En lederuddannelse, der også kan anvendes i privatog arbejdslivet. Uddannelsen forløber fra august 2004 til maj Læs den uddybende beskrivelse ved at klikke HER. Du skal være opmærksom på, at der i den uddybende beskrivelse står skrevet, at deadline for tilmelding er den 18. juni. Denne deadline er ændret til søndag, den 8. august. Så du kan stadig nå det. Ansøgningsskema kan downloades HER. For yderligere information kontakt: Danmarks Idræts-Forbund Udvikling & Rådgivning Telefon: / Svømning Anmeldelse af stævner Svømmestævner bedes for fremtiden anmeldt på mailadressen: Resultater bedes fortsat indsendt på Morten Kjær, klubchef Telefon: Livredning Dommerkursus for livreddere på plads Det er nu endelig lykkedes at få dommerkurset den september på plads. Kurset afholdes i Nyborg. Flere detaljer følger, når du tilmelder dig kurset. Temaet på kurset vil være hjertestopbehandling. Se en komplet oversigt over dommerkurser og seminarer på Dansk Svømmeunions hjemmeside Tilmelding til kurser/seminarer kan ske til nedenstående. Tina Sørensen, sekretær Telefon:

12 12. juli /12 Masters-svømning Kontaktperson på nedenstående notitser vedrørende masters-svømning er Ken Andersen, mastersudvalget, som kan kontaktes på telefon: Alt om EM 2005 i Stockholm online Nu er alt om EM 2005 i Eriksdalsbadet i Stockholm lagt ud på internettet på adressen Her finder du tilmeldingsformularer, stævnets organisation, anbefalede hoteller med mere. For danske EM-svømmere har vi kig på et godt vandrerhjem i nærheden af svømmestadion. Dansk Svømmeunions VM-rejseleder Alex Nielsen og Elisabeth Ketelsen er med ved Riksmesterskaberne i Stockholm i juli 2004 og vil her undersøge, om der skulle findes endnu bedre muligheder for indkvartering i Stockholm ved EM i august Dansk Svømmeunion spiller ud med en indkvarteringsløsning for de danske EM-deltagere inden udgangen af august Transport vil denne gang være op til den enkelte, idet det afhængig af bopæl i Danmark kan være attraktivt at tage henholdsvis fly, tog, bus og egen bil til EM. Se EM-kravtiderne på hjemmesiden: 21 VM-medaljer til Danmark De danske masterssvømmere gjorde det forrygende i den italienske adriaterhavsby Riccione, da VM blev afholdt i perioden den juni. Det blev ialt til fem guld-, otte sølv- og otte bronzemedaljer til Danmark. Bedst var Grethe Bendtsen (gruppe J), Lyngby, med ikke færre end tre guldmedaljer i henholdsvis 200, 50 og 100 m rygsvømning, foruden sølvmedaljer i henholdsvis 200 m individuel medley og 50 m fri svømning. Gitte Raagaard (gruppe B), Vest Brøndby, svømmede guld hjem i 200 og 50 m rygsvømning, mens det blev til sølv i 100 m rygsvømning. Lis Knutzen (gruppe L), Lyngby, svømmede VM-sølvet hjem i 800 m fri svømning, i 50, 100 og 200 m brystsvømning, mens hun hentede bronze hjem i 50 m fri svømning. Lisa Friis (gruppe L) fra Frederiksberg-klubben GI40 tog sølv hjem i 100 m rygsvømning, mens det blev til bronze på den halve distance. Birthe Møller Jensen (gruppe J), Lyngby, hentede bronze hjem i 100 og 200 m butterfly samt i 400 m IM. Michael Eriksen (gruppe A), AGF, svømmede sig til bronze i 100 og 200 m brystsvømning. Endelig præsterede Elisabeth Ketelsen (gruppe H), Lyngby, at svømme bronze hjem i 100 m rygsvømning. Ved VM blev der sat mere end 25 nye masters-verdensrekorder, hvilket sætter de mange danske medaljer yderligere i perspektiv. Holdfoto, taget af de danske deltagere i forbindelse med VM 2004 i italienske Riccione.

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse.

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 4. juni 2004 1/8 Nummer 4, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 30. juni 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie.

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. juli 2007 1/7 Nummer 5, 15. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 12. september 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL SØNDAG D. 15. NOVEMBER 2015 LYSENG ÅRGANGS-SPRINTCUP 2015: IF Lyseng Svømning I.F. Lyseng Svømning har hermed fornøjelsen at invitere alle svømmeklubber, til svømmestævne

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 29. januar 2004 1/7 Nummer 1, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 26. februar 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013 I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013 LYSENG ÅRGANGS-SPRINTCUP 2013: I.F. Lyseng Svømning har hermed fornøjelsen at invitere klubber, der er medlem af Dansk Svømme Union, til svømmestævne

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv Aalborg Tlf CVR:

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv Aalborg Tlf CVR: DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2017 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 7. januar 2017 og Søndag d. 8. januar 2017 DGI-Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2003, 2004 og 2005, samt for drenge årgang 2002, 2003 og 2004. I år vil der komme en del ændringer ved stævnet, men alt sammen i tråd

Læs mere

ØSTDANSKE KORT. Vandtårnsvej 8 Holbæk Transport efter separat

ØSTDANSKE KORT. Vandtårnsvej 8 Holbæk Transport efter separat ØSTDANSKE KORT Swimming is a sport, everything else is just a game! 2015-10-20 ØSTDANSKE KORTBANEMESTERSKABER Den 23. 25. oktober 2015 Holbæk Svømmehal STED TRANSPORT Vandtårnsvej 8 Holbæk Transport efter

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 26. - 29. NOVEMBER 2015 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårsvej 55, 2860 Søborg DELTAGELSE: DM-K: Åben for alle årgange

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN 6. 9. JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) Deltagelse: DMJ-L: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 DEN 24. 27. JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DELTAGELSE: DM-K: DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 14. 17. NOVEMBER 2013 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg I indledende heat

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

2007 kalender. Livredder. 1453 aktioner i sæson 2006. heraf 32 livstruende situationer

2007 kalender. Livredder. 1453 aktioner i sæson 2006. heraf 32 livstruende situationer 1453 aktioner i sæson 2006 heraf 32 livstruende situationer Livredder 2007 kalender Kalenderen 2007 Hver sommer sætter TrygFonden og Dansk Svømmeunion fokus på badesikkerheden i Danmark ved hjælp af alt

Læs mere

Generelt. Dansk Svømmeunion er i bevægelse

Generelt. Dansk Svømmeunion er i bevægelse Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 23. december 2003 1/8 Nummer 11, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. januar 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Udsprings talentsamling i Farum august 2010 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Dagsorden for udspringssektionens områdemøde 2011 1. 2010 budget 2011 - se bilag

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

Tak til alle for en vellykket udspringssæson

Tak til alle for en vellykket udspringssæson Tak til alle for en vellykket udspringssæson Ikke alt til udspring handler om at springe, nogle gange kan man bare lægge sig ned og få lov at rutsche i vandet, som denne forøvelse til baglæns hovedspring.

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2009 Mediaguide Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning 2009 VM i Rom Det er anden gang i VM svømningens historie, at Italiens

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DM JUNIOR KORTBANE DEN 10. 13. NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 Alle medlemmer af

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 17. 20. NOVEMBER 2016 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DM-K: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe Herrer:

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Vest Junior/Senior Langbane

Vest Junior/Senior Langbane Vest Junior/Senior Langbane Den 18. 20. marts 2016 Aarhus Svømmestadion F. Vestergårdsgade. Aarhus C DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2001 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted Vest Årgang Den 8. - 10. april 2016 Thyhallen Lerpyttervej 50, 7700 Thisted DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 Yngste

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 9. 12. NOVEMBER 2017 GREVE SVØMMEHAL JØRGEN BACHS PLADS 1, 2670 GREVE Deltagelse: DM-K: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1999 og 2000 Ungdomsgruppe Herrer:

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 29. NOVEMBER 2. DECEMBER 2012 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: I indledende

Læs mere

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling.

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling. Miniturneringen er i sæson 2016/17 for drenge årgang 2005 og yngre og piger årgang 2006 og yngre. Sidste sæson (2015/16) blev der ændret lidt i opsætningen af de fire stævneafsnit, for at imødekomme de

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden.

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. Dato Sted 28 30 Januar afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2-3: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 4-5: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej 44, Lyngby.

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 18/11 20/11-2016 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 16. oktober 2006 1/13 Nummer 6, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 5. november 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 7743 4400

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 38. gang. Et stævne med intensitet og god svømning, masser af præmier, stemning, musik og fanfarer.

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse.

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 26. august 2005 1/14 Nummer 5, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. september 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014 25-27. april 2014 Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014-3 dags Langbanestævne - 8 baner med EL-Tid - Der svømmes alle Discipliner - Superfinaler i 50 og 100 m løb - 800 og 1500 m løb for både kvinder og mænd

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING "INDSÆT EVT. KLUBLOGO HER" VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN 3. - 5. MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 15. april 2003 1/6 Nummer 3, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 Mediaguide Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 EM i svømning 2010 i Budapest, Ungarn 11 danske svømmere er parate til

Læs mere

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst...

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... Info SRØ 3 2006 Juni 2006 Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... 16. ÅRG. NR. 3 JUNI 2006 Udgivet af Dansk Svømmeunion Region Øst Indhold Leder 3 Opslagstavlen 4 Adresseinformation

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Østdanske Kortbanemesterskaber

Østdanske Kortbanemesterskaber Østdanske Kortbanemesterskaber 2011 1 Velkommen Gladsaxe Svømeklub (GSC) og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Østdanske Kortbanemesterskaber 2011, som finder sted i dagene 28-30 oktober. Vi

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning på langbane 2008 Mediaguide Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning 2008 EM svømning 15 danske svømmere er klar til sæsonens hovedmål og

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere