Bestyrelsen i hovedafdelingen (hovedbestyrelsen) består på nuværende tidspunkt, af flg. personer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen i hovedafdelingen (hovedbestyrelsen) består på nuværende tidspunkt, af flg. personer:"

Transkript

1 Lidt om EGIF EGIF, Erritsø Gymnastik & Idrætsforening, består af en hovedafdeling med 7 underafdelinger, bestående af badminton, fodbold, håndbold, tennis, rugby, svømning og gymnastik. Bestyrelsen i hovedafdelingen (hovedbestyrelsen) består på nuværende tidspunkt, af flg. personer: Formand Lars Bøgebjerg Næstformand Torben Krogh Kasserer Kurt Hansen Samt formændene fra de 7 underafdelinger. Hver enkelt afdeling har sin egen bestyrelse og regnskab, og passer stort set sig selv. Hovedbestyrelsen samles til møde ca. en gang om måneden, hvor der fortælles lidt om, hvad der er sket i afdelingerne. Derudover tager hovedbestyrelsen sig af kontakten til de kommunale myndigheder og timefordelingen i hallen. EGIFs Venner er en støtteforening, som med hjælp fra afdelingerne, samler penge ind til ungdomsarbejdet i EGIF. De afholder bl.a. diskoteker og byfest. Til disse arrangementer skal afdelingerne finde hjælpere, ligesom man skal stille med hjælpere til Sjov Lørdag, så du vil muligvis blive kontaktet på et tidspunkt. Gymnastikafdelingen er via DGI Sydøstjylland, medlem af DGI (Danske Gymnastik & Idrætsforeninger). Landsdelsforeningen står bl.a. for kursusvirksomhed, Drenge- og Pigetræf, landsdelsholdene og opvisningerne i Vingsted. Se og Kalender huskeseddel En opdateret kalender er altid tilgængelig på Instruktør info Ledermøder I løbet af året afholdes 4 ledermøder, hvor der orienteres om gymnastikafdelingens aktiviteter. Der er mødepligt, og du vil altid få tilsendt en invitation, hvor du skal huske at tilmelde/afmelde. Ved juleledermødet og ved mødet efter forårsopvisning i hallen, er der spisning, som foreningen betaler. Tilbud til instruktør Du får omkostningsgodtgørelse udbetalt til jul og når sæsonen slutter. Gratis kontingent. Gratis bus ved arrangementer. Tilbud om kurser, som foreningen betaler.

2 Tilskud til klubdragt. Bestyrelsens forventninger til dig at du møder 10 min. før træningen. at du selv finder en afløser, hvis du er syg eller på anden måde forhindret. at du til hver træning kigger efter i mappen om der er meddelelser, og melder tilbage, hvis du får besked på det. at du holder dig informeret om diverse arrangementer der tilbydes i løbet af sæsonen, og at du deltager aktivt i arrangementerne. at du informerer dine hjælpeinstruktører om de forskellige arrangementer, og at du opfordrer dem til at deltage. at du som instruktør foretager navneopråb ved hver træning, så du på den måde har styr på dine gymnaster og hele tiden ved hvor mange og hvem du har på holdet. at du mindst hvert 2. år deltager i kurser for at udvikle dig Husk det er et arbejde som alle andre steder! Tilbud om kurser Kursus 1 og kursus 2, derefter temakurser eller Basiskursus efterfulgt af temakurser DGI s kurser findes på deres hjemmeside. I bladet Udspil omtales også kurser. Du er altid velkommen til at henvende dig til bestyrelsen, hvis der er noget du er i tvivl om, eller noget du gerne vil vide. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Vi håber at du vil få glæde af at arbejde med gymnastik i vores forening EGIF. Hjælpeinstruktør info Ledermøder Vi afholder ca. 4 ledermøder i løbet af året, hvor der orienteres om gymnastikafdelingens aktiviteter. Der er mødepligt, og du vil altid få tilsendt en invitation. Hvis du, mod forventning, er forhindret skal du huske at melde afbud. Ved juleledermødet og ved mødet efter forårsopvisning i hallen, er der spisning, som foreningen betaler.

3 Tilbud til hjælpeinstruktør Du får omkostningsgodtgørelse udbetalt til jul og når sæsonen slutter. Gratis kontingent. Gratis bus ved arrangementer. Tilskud til klubdragt. Tilbud om kurser, som foreningen betaler. Efter kursus 1 er der mulighed for at blive instruktør, hvis du er interesseret. Instruktørens og bestyrelsens forventninger til dig at du møder 10 min. før træningen og hjælper med oprydningen bagefter. at du er et godt eksempel for gymnasterne og viser interesse og engagement i træningen at du selv finder en afløser, hvis du er syg eller på anden måde forhindret, og giver instruktøren besked. at du holder dig informeret om diverse arrangementer der tilbydes i løbet af sæsonen, og at du deltager aktivt i arrangementerne. at du efter første år som hjælpeinstruktør, tager hjælperinstruktørkursus Husk det er et arbejde som alle andre steder, gymnaster og instruktører er afhængige af din hjælp Tilbud om kurser Hjælpeinstruktørkursus 1 og 2 for de 13 til 15 årige Kursus 1 og kursus 2 er fra 16 år. Basiskursus er for de voksne, som har lyst til at uddanne sig til gymnastikinstruktør, eller ønsker at genopfriske tidligere gymnastikuddannelse. Efterfølgende er der mulighed for at deltage på temakurser. Inspirationskurser er korte kurser for specielle områder. DGI s kurser findes på deres hjemmeside. I bladet Udspil omtales også kurser. Du er altid velkommen til at henvende dig til bestyrelsen, hvis der er noget du er i tvivl om, eller noget du gerne vil vide. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Hjælpeinstruktørerne er vigtige og nødvendige for vore hold, og vi håber at du vil få glæde af at arbejde med gymnastik i vores forening EGIF. Forventninger til dig som instruktør eller hjælpeinstruktør i EGIF Det er ikke altid så let, at starte som instruktør/hjælpeinstruktør i en forening. Man skal ofte være tilknyttet foreningen i flere år, før man kan gennemskue de ikke nedskrevne regler og normer, derfor har vi her gjort et forsøg på at give et forspring.

4 De normer foreningen forventer af dig som instruktør, er nedskrevet i en ikke prioriteret rækkefølge. Hvorfor har foreningen egentlig sådan nogle regler? Jo, vi ser sådan på det, at man i de timer hvor man er instruktør/hjælpeinstruktør, er et stort forbillede for gymnasterne. I ved - eller vil opdage, at det I gør, vil blive efterlignet af de børn og unge, som I underviser. Tal pænt Det er ikke nødvendigt at bande, når I taler til gymnasterne. De respekterer jer ikke mere af den grund tvært imod. Mobiltelefon Mobiltelefonen skal være slukket, når I træner. Der skal jo alligevel ikke tales i telefon eller sendes sms under træningen. Forestil dig at gymnasterne under træningen skiftes til at gå hen for at tjekke telefonen. Påklædning Du er naturligvis i idrætstøj, når du møder til træning. Omklædningen foregår i omklædningsrummet sammen med gymnasterne, her er der mange gode snakke med børnene, både før og efter træningen. Passende påklædning vil være gymnastikbukser, træningsbukser, shorts eller lignende og dertil en T-shirt eller top. Desuden bare fødder eller gymnastiksko. Ikke badesandaler. Bukser og bluse skal kunne nå sammen Det er ikke acceptabelt at møde op i bukser med lav talje og dertil en kort top! Med bar mave er du som underviser og evt. modtager hele tiden kold omkring ryggen, og kan efter nogle år risikere at få rygproblemer, vi ønsker jo heller ikke at give dette videre til vores gymnaster. Desuden vil alle konstant gå og hive op i tøjet, fordi det er svært at springe og bevæge sig, uden at tøjet glider yderligere fra hinanden. Husk at tøjets funktion og praktiske brug kommer før moden. Har du nogle praktiske eller gode vaner/normer, vi har glemt, eller ikke har været opmærksom på, vil vi gerne høre fra dig. Timesedler For at få omkostningsgodtgørelse, skal du udfylde timeseddel. Der ligger timesedlerne i mapperne, og der skal de blive. Du skal huske at udfylde din rubrik på timesedlen, hver gang du er instruktør eller hjælpeinstruktør. Husk også at skrive på, hvis du har timer for en anden instruktør/hjælpeinstruktør.

5 Du skal skrive dit navn og antal timer på den timeseddel, der følger holdet. altså det hold du afløser på. (der er tomme rubrikker, hvor du kan påføre dit navn) Er du på et hold hvor der også er hjælpeinstruktører, skal du skrive: i for instruktør h for hjælpeinstruktør. Så ved kassereren hvilken takst du skal have. Inden jul og igen når sæsonen stopper samler kassereren timesedlerne sammen, og du får udbetalt omkostningsgodtgørelse. Men det er dig der skal sørge for at udfylde timesedlen, og huske at aflevere dit kontonummer til kassereren. Forsikringer Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) har i forsikringsselskabet Tryg tegnet 5 fælles (kollektive) forsikringer, som din forening, via medlemskabet af DIF og/eller DGI, automatisk er dækket af. De 5 forsikringer er: 1. En ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed. 2. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen. 3. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse f.eks. et ulykkestilfælde. 4. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet. 5. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag. Flere oplysninger kan findes via følgende link: Gymnastikuddannelse i DGI EGIF-gymnastik kan ikke fungere uden dygtige instruktører og hjælpeinstruktører. DGI har opbygget en gymnastikuddannelse, der er tilpasset netop dine ønsker og behov.

6 Er du mellem 13 og 15 år, skal du begynde med Hjælpeinstruktørkursus 1 og 2. Er du 16 år eller mere, kan du komme på Kursus 1 og derefter Kursus 2. Er du voksen, kan du vælge en mere koncentreret uddannelse - Basiskursus. Efter den grundlæggende uddannelse Kursus 1, Kursus 2 og Basiskursus er der mulighed for temakurserne og forskellige inspirationskurser. Hvis du overvejer at tage på efterskole eller højskole, er der også mulighed for gymnastikuddannelse. På nuværende tidspunkt giver Amtsforeningen tilskud til højskoleophold. (kontakt bestyrelsen) Du kan læse meget mere om gymnastikuddannelse i den grønne folder fra DGI (er udleveret til mappen) Der gives tilskud til kurserne og den resterende del betaler EGIF. Når du bliver optaget på et kursus, får du tilsendt en bekræftelse, hvor på der er angivet DIN PRIS, dette betales af EGIF. Husk altid at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. Evt. afbud til kurser skal ske skriftligt til DGIs kontor i Vingsted senest 30 dage før kursusstart. Hvis du udebliver uden afbud, eller du melder afbud for sent, kommer foreningen til at betale, og du optager pladsen for en anden kursist. Du kan læse mere i din kursusbog. Det er gratis for dig at blive en bedre instruktør eller hjælpeinstruktør. EGIF betaler! Vejledning Vejledning betyder at få råd og inspiration. Vejledning er muligt, når du ønsker det. Vejledning er en af de aktiviteter, der kan være med til at opmuntre og videreudvikle den enkelte instruktør. Vejlederne er erfarne instruktører, der kommer ud og overværer en almindelig træning og derefter giver gode råd og idéer samt et positivt skub med på vejen. Hvis du ønsker vejledning, skal du kontakte din kontaktperson, helst i starten af sæsonen. Gerne til opstartsmødet i august. Vejdlederen vil overvære træningen, og bagefter snakker I om, hvad der foregik under træningen og du vil få at vide, hvad der var godt og måske mindre godt. Inden du skal have vejledning, er det en god idé at tænke over nogle eventuelle problemstillinger og ting, som du gerne vil snakke med vejlederen om. Det kan f.eks. være opvarmning, musik, øvelser, manglende kontakt til foreningen, idéer til kurser, bøller på holdet eller hvad du mener, der skal snakkes om.

7 Kopiering Erritsø Hallens kopimaskine er kodet. Det betyder at det kun er bestyrelsesmedlemmer, der har mulighed for at kopiere. Du kan få kopieret, alt hvad du skal bruge til dit hold, men først skal du kontakte din kontaktperson. Han eller hun vil så kopiere det, som du skal bruge. HUSK at sige til i god tid, for det er ikke sikkert din kontaktperson, har mulighed for at komme lige når du ringer. GOD TID vil sige 2-4 dage før du skal bruge kopierne. Hvis du ikke kan få fat på din kontaktperson, må du lave en aftale med et andet bestyrelsesmedlem. Gymnastikafdelingen betaler for de kopier, som er taget på vores kode. Buskørsel Når gymnastikafdelingen deltager i arrangementer, uden for Erritsø, bestilles der buskørsel. Bussen er gratis for gymnaster, instruktører og hjælpeinstruktører. Det er muligt for forældre og søskende at komme med bussen, men for dem koster det 20,- pr. person. Dette gælder dog kun for forældre og søskende til børn under 7 år (til og med børnehaveklasse). Til eftertanke Et barn som får megen kritik, lærer at fordømme Et barn som oplever fjendtlighed, lærer at slås Et barn som gøres latterligt, udvikler generthed Et barn som stadig må opleve skam, lærer at føle sig skyldig Et barn som behandles med tolerance, lærer tålmodighed Et barn som får opmuntring, lærer tillid Et barn som får ros, lærer at påskønne Et barn som oplever sikkerhed, lærer at føle tiltro Et barn som bliver værdsat, lærer at blive tilfreds med sig selv Et barn som godkendes og mødes med venskab, lærer at føle kærlighed til verden Citat fra Adoption og samfund

8 5 klare værdier for vores forening 1. Engagement Vi arbejder for EGIFs gymnastikafdeling, fordi vi har lyst 2. Gensidig respekt Vi behandler andre, som vi selv ønsker at blive behandlet 3. Forbedringer Vores fremtid formes af vores evne til løbende forbedringer 4. Lokale initiativer Lokale initiativer er afgørende for at nå vores fælles mål 5. Grundighed Vi har behov for den rette indsats på rette tid og sted

9 DGIs landsdelsforeninger

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 HÅNDBOG for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 Side 1 af 15 Tusind tak fordi du har meldt dig til som frivillig hjælper eller instruktør i vores skønne forening. Denne guide kan forhåbentlig

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. En ansvarsforsikring. En idrætsrejseforsikring. En retshjælpsforsikring. Psykologisk krisehjælp

En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. En ansvarsforsikring. En idrætsrejseforsikring. En retshjælpsforsikring. Psykologisk krisehjælp Fælles forsikringer En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring En ansvarsforsikring En idrætsrejseforsikring En retshjælpsforsikring Psykologisk krisehjælp Arbejdsskadeforsikring i foreninger

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Instruktørhåndbog NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Dette er en praktisk guide til dig, som er instruktør eller ønsker at være instruktør i foreningen. Den fortæller om opgaverne som instruktør, forhold og

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Håndbog 1. januar 2015

Håndbog 1. januar 2015 Håndbog Forord Dans er bevægelse til musik og har alle dage været en måde for folk at udtrykke deres sjæl og energi. Verden er i forandring med den nye skolestruktur og de udfordringer vores kommune stiller

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening Trænerhæfte Velkommen i Hundslund Idrætsforening August 2015 Forord Uden trænere og hjælpetrænere har vi ingen idrætsforening. Vi sætter derfor i Hundslund Idrætsforening stor pris på de trænere og hjælpetrænere,

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

Instruktørmappe.

Instruktørmappe. Instruktørmappe Velkommen i forening som instruktør, hjælpeinstruktører, føl og bestyrelsesmedlem. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores forening. Her finder du praktiske oplysninger om stort

Læs mere

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening www.kif-1900.dk/gymnastik Velkommen i Kibæk Idrætsforeningens gymnastikafdeling. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores afdeling. Her finder du praktiske

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011 Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 3 Kontaktoplysninger for bestyrelsen... 3 Nyttige adresser... 3 Aktiviteter 2011/2012... 4 Aktivitetskalender 2011 / 2012... 4 Opvisninger... 4 T-shirts til opvisning...

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Syd

Sæson JuniorYnglinge Syd Sæson 2015-2016 JuniorYnglinge Syd Tilmelding på: www.dgi.dk/201613558030 Senest d. 27. september 2015 2 Vi er i DGI Sønderjylland Aabenraa og Sønderborg egnen glade for, at du har valgt at gå på JuniorYnglinge

Læs mere

Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?)

Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?) Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?) Der findes flere slags ansvar: 1. Økonomiske dispositioner (kan en forening betale sine regninger?) 2. Skadegørende handlinger (på personer eller ting)

Læs mere

Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe. Revideret 08.05.2009. Prøveudgave

Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe. Revideret 08.05.2009. Prøveudgave Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe Revideret 08.05.2009 Prøveudgave Brug af spejdernet: Brugernavn og password: Alle medlemmer har automatisk et brugernavn på spejdernet. Du kan få oplyst dit login

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Nord

Sæson JuniorYnglinge Nord Sæson 2015-2016 JuniorYnglinge Nord Tilmelding på: www.dgi.dk/201613558040 Senest d. 30. september 2015 2 Er du klar til en fed sæson? JuniorYnglinge Nord er et ekstra tilbud for dig, som gerne vil lave

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

PGI Opstartsmøde

PGI Opstartsmøde PGI Opstartsmøde 21.08.19 Dagsorden Siden sidst 3 idrætsgrene. Gymnastik fitness, badminton og løb 750-800 medlemmer Pedersborg, Bjernede sorøhallen Omsætning 450.000 29 instruktører, 20 hjælpere og 5

Læs mere

Forsikring. DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg. Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet?

Forsikring. DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg. Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet? Forsikring DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet? Hvad indeholder aftalen? Fælles (kollektive) forsikringer Ansvarsforsikring Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Velkommen til Gadstrup Gymnastik Forening

Velkommen til Gadstrup Gymnastik Forening Velkommen til Gadstrup Gymnastik Forening 1 Velkommen til Gadstrup Gymnastik Forening. Vi glæder os til en ny sæson. Gadstrup Gymnastik Forening hører under Gadstrup Idrætsforening, som har til huse i

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

DGI Storstrømmen - Gymnastik. Gymnastinformation. Landsdelshold Fakta, forventninger og fede oplevelser.

DGI Storstrømmen - Gymnastik. Gymnastinformation. Landsdelshold Fakta, forventninger og fede oplevelser. DGI Storstrømmen - Gymnastik Gymnastinformation Landsdelshold 2018-2019 Fakta, forventninger og fede oplevelser www.dgi.dk 2 Velkommen til en spændende sæson som en værdig repræsentant for DGI Storstrømmen.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017 Tilmelding gymnastik 2016/2017 Barn Afleveres senest d. 12/9 eller 13/9, sammen med kontant betaling ved indgangen til hallen. Hold: Gymnastik i Hornum Navn: Fødselsdag og år: Klasse: Tlf. ved akut behov:

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

INSTRUKTØRMAPPE. www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro

INSTRUKTØRMAPPE. www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro 2015 INSTRUKTØRMAPPE www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro INDHOLD Velkommen til foreningen... 2 Aktivitetskalender... 2 Instruktørliste samt telefon- og adresseliste...

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Håndbog / Forretningsorden Rev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5

Håndbog / Forretningsorden Rev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5 Håndbog / Forretningsorden ev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5 Generelt om LUI LUI organiserer den største del af idrætten i Lynge-Uggeløse. Det er foreningens formål at tilbyde et bredt udvalg

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde.

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Aflysning af ledsagelse: Hvis en bruger aflyser en ledsagelse mindre end 4 timer før ledsagelsen skulle have fundet sted, er ledsagelsen afmeldt for sent, og man får løn for de

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans 0 Indholdsfortegnelse Forord s. 2 Formålet med Gymnastik- og folkedans afdelingen s. 2 Udvalgsmedlemmer opgaver og ansvar s. 2 Instruktør ansvar og forventninger

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK Sæsonen 2018-2019 VELKOMMEN TIL KHIF GYMNASTIK I KHIF Gymnastik arbejder vi for en målsætning om: At skabe glæde og motivation i et fællesskab om gymnastik og bevægelse,

Læs mere

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3 Vore værdier Indholdsfortegnelse Brug indholdsfortegnelsen til at komme hurtigt frem til et bestemt afsnit ved at klikke på den ønskede linie. Fra de enkelte sider kommer du hurtigt tilbage til indholdsfortegnelsen

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 3 / 2 o 14 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

C: Jeg hedder Camilla, og jeg er 17 år gammel, og jeg har været frivillig i gymnastikforeningen i fem-seks år, tror jeg.

C: Jeg hedder Camilla, og jeg er 17 år gammel, og jeg har været frivillig i gymnastikforeningen i fem-seks år, tror jeg. Fokusgruppe med instruktører i alderen -0 år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige i gymnastikforeningen?

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

GRUNDSKOLER. Ved mobning sker sådan noget gentagne gange, og det er vanskeligt for den, der bliver udsat for det, at forsvare sig.

GRUNDSKOLER. Ved mobning sker sådan noget gentagne gange, og det er vanskeligt for den, der bliver udsat for det, at forsvare sig. GRUNDSKOLER Antimobbestrategi for: Møllevangskolen Udarbejdet (dato): januar 2007 Hvad forstår vi ved trivsel? Vi ønsker, at Møllevangskolen er et rigtig rart og lærerigt sted at være. Vi ønsker at alle

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Samarbejde Værdier for personalet i Dybbølsten Børnehave: Det er værdifuldt at vi samarbejder

Samarbejde Værdier for personalet i Dybbølsten Børnehave: Det er værdifuldt at vi samarbejder amarbejde Værdier for personalet i ybbølsten ørnehave: et er værdifuldt at vi samarbejder viser gensidig respekt accepterer forskelligheder barnet får kendskab til forskellige væremåder og mennesker argumenterer

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Velkommen som omdeler

Velkommen som omdeler Velkommen som omdeler Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Vejledning - Centralt ForeningsRegister

Vejledning - Centralt ForeningsRegister Vejledning - Centralt ForeningsRegister A) FORENINGER For at være en del af CFR skal foreningerne opfylde alle nedenstående kriterier: Have formuleret et (idrætsligt) formål med foreningsdannelsen, som

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening Strategi for frivillighed i Compana Gymnastikforening 2014 1 Indledning Vi har valgt at lave en strategi for rekruttering: Inden for en kort årrække skal der ske et generationsskifte i bestyrelsen Vi vil

Læs mere

Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt

Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt Prøveeksemplar 18. november 2013 Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt Alle felter med * skal udfyldes. Foreningsoplysninger Bestyrelsen skal være valgt af foreningens medlemmer.

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Nord

Sæson JuniorYnglinge Nord Sæson 2016-2017 JuniorYnglinge Nord Tilmelding på: www.dgi.dk/201713558040 Senest den 15. september 2016 Er du klar til en fed sæson? 2 JuniorYnglinge Nord er et ekstra tilbud for dig, som gerne vil lave

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle

Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle 2012 Forening i projekt Sport2Go 2 Indhold Forord:... 3 Sport 2 Go medlemskab... 3 Hvad er det?... 3 Hvem kan være med?... 4 Hvordan

Læs mere

foreningshåndbog VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT BOGENSE GYMNASTIKFORENING

foreningshåndbog VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT BOGENSE GYMNASTIKFORENING VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT I BOGENSE GYMNASTIKFORENING Afsnit 1 Baggrund Med denne nye udgave af Foreningshåndbogen vil vi gerne

Læs mere

Instruktørmappe.

Instruktørmappe. Instruktørmappe Velkommen i forening som instruktør, hjælpeinstruktører, føl og bestyrelsesmedlem. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores forening. Her finder du praktiske oplysninger om stort

Læs mere