11. årgang, nr. 3 April 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "11. årgang, nr. 3 April 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering"

Transkript

1 POST årgang, nr. 3 April 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Siden sidst Af Birgitte Halle 4 DM medaljer på 1 uge! Sikken en statistik. Men det er rigtigt. Til DM Nat orientering i Fåborg fik Anne Edsen i D 12 og Nanna Dybdal bronze i D 16. Godt gået piger. Lone Dybdal fik sølv i D 50. Rigtig godt gået/løbet Lone. Så var de 3 medaljer i hus, men det var ikke nok. Weekenden efter, Palmesøndag d. 1.4, stod er DM i sprint i Kolding og her fløj Lone Dybdal helt til tops med en 1. plads i D 50. Et meget stort tillykke skal lyde herfra. Divisionsmatch Men vi andre kan jo ikke hvile på de andres laurbær. Nu må alle ud af busken. Divisionsmatchen venter! Vi er i 2. division, og det skal vi gerne blive ved med. Det er der, vi hører til, men der skal kæmpes. Alle mand kan bidrage til, at vi bliver i 2. division. Unge, gamle nybegyndere, øvede, gamle øvede osv. I år er reglerne lavet om, så vi skal løbe 3 gange. 1. gang d kæmper vi mod Herning, Mariager og Viborg. 2. gang d kæmper vi også mod Herning, Mariager og Viborg. Efter disse to dyster vil der blive en placering på 1, 2, 3, og 4. pladsen. Nr. 1 og 2 i vores division kæmper mod nr. 3 og 4 i første division. Nr. 3 og 4 kæmper mod nr. 1 og 2 i 3. division og vinderen + nr. 2 heraf forbliver i 2. division. Divisionsmatchen går på at blive nr. 1 eller 2 i matchen, så vi undgår at skulle kæmpe mod nedrykning. Derfor: Meld dig til divisionsmatchen d. 29. april i Vrads. Lone Dybdal stiller hold, efter bedste evne.

2 Vi bestiller bus, så vi samlet kan blive transporteret til Vrads, og vi vil finde en fra klubben som kan holde Peptalk for os. Og komme med gode råd til løbet. Meld dig til på O-service nu. Du vil via O-service høre mere om bussen og afgangstider. Husk de 2 næste matcher er d. 30. september og endelig op- eller nedrykningsmatchen d. 7. oktober. Forårstræning Hvis du gerne vil blive bedre til at orientere, så har du chancen her: Nanna og Ingrid træner os Mandag d. 23.4: Mandag d. 21.5: Mandag d. 18.6: kurveløb Sussie og Leo løb korthusk Kl til på Grumstolen Mandag d. 23.4, altså lige før divisionsmatchen, kan vi blive bedre til at læse kurver, og hvem vil ikke blive det?? Grib chancen. Kom til træning. Det er for alle. Park tour d Vi skal arrangere Park tour og forberedelserne er allerede godt i gang. I stedet for omkring Mindeparken laver vi løbet i Mollerupskov og nærliggende bebyggelse. På hjemmesiden vil du kunne følge planlægningen af den. Thomas Kokholm nyt medlem i Århus 1900s hovedforeningen Der har netop været afholdt repræsentantskabsmøde i hovedforeningen i Århus Gennem flere år har Bent Christensen og Hans van Bensbergen siddet i bestyrelsen. Hans var på valg i år og havde valgt ikke at stille op. Thomas Kokholm blev valgt ind i stedet. Tillykke Thomas. Det er godt forsat at have orientering repræsenteret i hovedbestyrelsen. Klubdragter er kommet Hvis du endnu ikke har fået din dragt, så kontakt Birgitte pr telefon eller mail så vi kan aftale levering.

3 Ingrid og Nanna fortsætter mandagstræningen Af Birgit Rasmussen Hvor: Grumstolen Hvornår: 23. april kl Hvad: Kurver. - Træning i at løbe på kurver - almindeligt løb på kurvekort, hvor alle veje og sorte signaturer er fjernet - en virkelig god chance for at lære noget mere om at læse sig ind på kurver, løbe på dem og se dem i terrænet. Hvem: Alle, som gerne vil være bedre til at løbe på kurver - øvede såvel som uøvede. Som altid vil der være øvede, som kan hjælpe mindre øvede til rette i denne specielle form for o- teknik. Så - ud af vagten mandag, den 23. april - Nanna og Ingrid står og venter på jer. Som nævnt andet steds har vi jo et løb, den 29. april, som vi skal forberede os til også. Tiden nærmer sig for Marselisløbsfortræningen Af Allan Hougaard Officials til Marselisfortræning. Siden sidste udgave af POST1900 er der kommet lidt mere afklaring af vores rolle i forbindelse med fortræningen til Marselisløbet. I princippet skal vil i orienteringsafdelingen "stå for" samtlige 13 fortræninger, men da vi stadig kan rekruttere blandt Atletik/Motions medlemmer, så er det sandsynligvis kun i teorien, at vi skal være vejvisere de 13 onsdage. Umiddelbart efter påske vil jeg sende rekrutteringsbrev ud til A/Ms medlemmer, og primo maj måned vil jeg være på banen med tidspunkter for, hvornår vi i orienteringsafdelingen skal være fortræningsofficials. Midtjysk Forårscup 5. maj Af Henrik Andersen Lørdag den 5. maj, mens en del fra klubben er på Bornholm, har vi et lille løb i Skanderborg Dyrehave, vi skal arrangere. Løbet ligger på niveau mellem træningsløb og et normalt løb, så det er en mindre opgave at lave løbet. Der bliver fri start, og mulighed for tilmelding på dagen, næsten som et træningsløb, blot med den forskel, at der skal være 1 min. mellem hver løber på samme bane. Der vil blive aflæst brikker og lavet resultatliste som ved et normalt løb. Jeg er selv stævneleder og banelægger, men jeg kan godt bruge nogle hjælpere til start og mål, børnebaner samt evt. en der vil lave en lille kiosk. Kiosken er ikke strengt nødvendig, da der er en kiosk/pølsevogn lige i nærheden. Ring eller send en mail hvis du har lyst til at hjælpe! eller

4 Midgårdsorm Af Henrik Andersen Midgårdsormen er et stafetløb, der afvikles 12. august i Sjørup plantage vest for Viborg. Vi vil prøve at få stablet nogle hold til Odin-klassen på benene. Det er 10 mands hold med 6 svære baner og 4 mellemsvære af forskellige længder, så der er noget, der passer de fleste. Første tur starter omkring kl. 4 om natten, så de første 3-4 ture er natløb. Der plejer at være en rigtig god stemning, og det er en spændende stafet, hvor der også er mange andre "middelmådige hold", så vi falder ikke helt uden for. Reserver hele weekenden allerede nu, for lørdag er der DM-mellem i Hørbylunde vest for Silkeborg. Mere info om tilmelding kommer senere. Et års jubilæum Af Hanne Kortegaard Nielsen Det begyndte til begyndertræningen sidste forår. Det var stadig halvmørkt om aftenen og isen var heller ikke helt forsvundet endnu, så jeg tænkte jo mit mens jeg løb rundt på introduktionsbanerne omkring Grumstolen. Alle de venlige mennesker i gule-lilla dragter syntes dog at have en fast overbevisning om, at dette her var rigtig sjovt. De fik os til at føle os velkomne og hjalp os af med de værste begynderfejl. Det var et stort og veltilrettelagt program for begyndertræningen, men begyndertræningen varer jo ikke evigt, og skovene omkring Grumstolen blev efterhånden lettere og lettere at finde rundt i. Mit første rigtige løb var ungdomsløbernes Kr. Himmelfartsløb og det er altså noget andet end træningsløbene. Årets største O-løbsoplevelse var for mit vedkommende WOC, hvor jeg var med alle dage. Det var hårdt men utrolig spændende. Det var også fascinerende at se, hvor fantastisk hurtigt de professionelle løber. Jeg startede for resten samtidig med Anne Konring Olesen på Påskeløbets 2. etape, men hun må have løbet en meget anderledes bane end mig, for jeg så hende aldrig igen. Som tiden gik, fik de gule-lilla dragter navne og jeg fandt ud af, hvem der var gift med hvem, hvor hvilke børn hørte til, og hvem der tog sig af de forskellige funktioner i klubben. Jeg fik ikke løbet så mange løb efterår og vinter. Jeg havde lidt en fornemmelse af, at der ikke var så mange løb, eller også var det bare, at jeg ikke fik fulgt ordentlig med på O-service. Jeg var dog med til klubbens Juleløb, som var rigtig hyggeligt. Nu er det forår, og det er rart at være i gang igen. Jeg glæder mig specielt til de kommende flerdages løb, for det er dem, jeg bedst kan lide. Jeg har testet min nye klubdragt til Påskeløbene, og selvom jeg ikke rigtig har besluttet mig for, om der er held ved den eller ej, så tror jeg, at jeg hænger på den. Vi ses.

5 Reportage fra påskeløbet Af Birgit Rasmussen Påskeløbet er altid en udfordring og en opfordring til at komme i gang med sæsonens mange orienteringsløb. Dette år var ingen undtagelse. 44 ihærdige løbere, fodgængere og andet godtfolk fra Århus 1900 blandede sig muntert med de øvrige 1838 løbere fra nær og fjern. 1.etape: Skildpadder øger ikke tempoet. Torsdagens første etape var en lille smagsprøve på de trængsler som siden skulle følge i etape 2 og 3, men det får jo ingen til at falde af pinden. Her tales ikke om pinlige bom på ca. 1 time, eller måske bare på et par minutter, det fik vi rystet af os i teltets tørtræning imens blæsten blafrede i teltdugen, før turen for de fleste af os gik mod Himmerlandscentrets Idrætsefterskole, hvor indkvarteringen foregik. Her var de unge mennesker taget på weekend, meget belejliget for de tre klubber (Pan, Nordvest og Århus 1900) som i fællesskab var indkvarteret. Vi blev bespist i rigelige mængder og desserten blev indtaget i enten MacDonalds eller den nærliggende kiosk ved tanken for nogles vedkommende. Men, ak. Den indkøbte skildpadde kom i lommen, mætheden fra aftenens rigelige mængder af pasta, ris og kylling fyldte stadig for meget og vittige hoveder ville vide, at man måske ikke blev hurtigere af skildpadder, og med dagens placering må det nok sandes, at en og anden kan have ret. Rødkindede og sandblæste er det vel ingen uhyrlig påstand, at vi gik trætte, men tilfredse til køjs for at samle kræfter til næste dags etape. 2. etape: Bjergløbet... Birte Sivebæk inspirerede til dagens overskrift, for i sandhed fik vi alle som én afprøvet vores evne til at orientere i kurver, løbe på højdekurver og alligevel lande i en og anden slugt for så igen at skulle ud at klatre. Ja, jeg hævder klatre med 5m. ækvidistance - pust, støn, pause, nå videre! Man kunne godt få lyst til at sætte ekstra flag på toppen af en og anden "bjergtinde" Dagens baner var nu alligevel intet mindre end en dejlig udfordring for krop og sjæl, arrangørerne skal have ros for deres banelægning, det er da vist kun ganske få (dem med topplacering) som tør hævde, at det var let. Langfredag blev til en lang dag på stævnepladsen, blæsevejret havde lagt sig en kende og stævnepladsen lå bekvemt midt i skoven på en åben plads omkranset af træer hele vejen rundt. Solen skinnede igen og de fleste var vist tilfredse selv om vinden var umiskendelig kold og gennemtrængende. Men så kan det måske være, at jeg får lært at tage lidt mere tøj på. Under alle omstændigheder blev konditionen bedret væsentligt den dag, ingen tvivl om det. Nu er det så bare at følge op på den effekt og øge den. 3. etape gav en klar påmindelse om, at det er nødvendigt at løbe videre også efter påsken.

6 Ikke et ord om den skildpadde, som stadig lå i min lomme, da jeg gik i seng. 3.etape: Påskesprint... Ingen kære mor her - Lone kom springende ind i teltet og beroligede alle os andre med, at her var det simpelt hen så let, så let. Efter 28 min., og en samlet 4. plads på D50 må sagen da også føles bøf. Efter at have set lidt på Jørgens skildpadder måtte jeg endnu engang lade min blive i lommen og begive mig ud til startfeltet udenfor jagtstart og efter en spurt på ca. 58 min. nåede jeg da efter 3 dages sej kamp mod skildpadder frem til en samlet 26. plads. Det jeg ville sige var egentlig bare, at der er plads til alle eliteløbere såvel som sådan nogen som mig. Dejligt at se så mange af vores nye medlemmer er med i disse løb også, og jeg tror faktisk det snart er ved at være på tide, at holde op med at kalde jer nye medlemmer. For mig at se er der sket en god indlemning i klubben og det er dejligt at se så mange medlemmer valfarte til påskeløbet og på den måde komme helligdagene i hu. Vi ses til næste år på Fanø. Så til de, som har tilmeldt sig Bornholm: Bornholm here we come... Flot Natugle Af Lone Dybdal Tak for indsatsen til alle hjælperne. Natugleløbet i Fløjstrup fik mange positive ord med på vejen fra deltagerne, der oplevede Fløjstrupskoven i det smukkeste måneskin den 21. marts. De 96 løbere blev fra den hyggelige start ved stakladen øst for Moesgård Museum ledt ud på gode udfordrende baner og efterfølgende budt på varm kaffe, hjemmebag og sandwich. Tidtagningteamet under halvtaget fik trods vårkulden varme i kinderne af de mange sidste øjebliksændringer, der måtte foretages - men alt klappede - og tak for det. Tak til postudsætter og indsamlere og tak til det rutinerede og utrættelige materialeteam, der både før og efter stævnet måtte helt til Silkeborg for at hente og aflevere det lånte emitudstyr. Det lave startgebyr på 35 kr. der er fælles for natugleløbene, den obligatoriske afgift på 10 kr. pr. løber til DOF samt lejeudgiften for toiletvognen gør tilsammen, at det økonomiske udbytte af stævnet var særdeles begrænset - men jeg håber, alle havde en god aften. Vi fik i hvert fald en god portion rutine, der lover godt for de kommende store stævner, vi skal arrangere. Som stævneleder var det især positivt at opleve den indstilling, der er så karakteristisk for 1900 Orientering, nemlig viljen til at give et nap med, hvor der er brug for en hånd - også helt til allersidst.

7 Fire medaljer på femten timer Af Lone Dybdal Flot DM-weekend i mørke og høj sol. Det var ikke en aprilsnar, men man kneb sig nok alligevel lidt i armen, da det metalliske udbytte af en spændende og travl DM-weekend i Sydkredsen søndag den 1. april blev talt op: 1 guld, 1 sølv og 2 bronzemedaljer hjemført inden for kun 15 timer. Strabadserne blev indledt lørdag aften kl. 21 i Holstenshuus ved Fåborg, hvor DM-nat blev afholdt med ti 1900-løbere på startlisten. Med tændte pandelamper og sommerfugle i maven blev vi efter tur sendt ud i den detaljerige og kuperede skov, hvor det straffes hårdt at slække på koncentrationen. Anne Edsen hjemførte en bronzemedalje i D12, Nanna Dybdal Abrahamsen en bronze i D15-16 og Lone Dybdal fik sølv i D50. De øvrige placerede sig således: Ingrid Søgaard nr. 8 i D15-16, Marie Dybdal nr. 8 i D18. Jakob Edsen nr. 8 og Jakob Dybdal Abrahamsen nr. 10 i H13-14, Anders Edsen nr. 9 i H40, Erik Søgaard nr. 12 i H45 og Keld Abrahamsen nr. 12 i H 55. Søndag gjaldt det DM-sprint. Stævnet foregik i det flotteste forårsvejr med udgangspunkt fra Kolding Motorsportscenter. Her kunne vi først følge eliteløbernes kamp på grusbanen og lure nogen af posterne af - troede vi, Men så snart elitens konkurrence var slut, blev alle ungdommer og veteraner beordret ud af stævnecentret og sendt i karantæne ved startcentret i en bilsynshal, mens posterne blev flyttet, og vi fik varmet op. Det var jo sprint med distancer på 2-3 km, og i den disciplin er der jo ikke tid til at bruge den første kilometer til at løbe sig varm og ind på kortet. Ruterne var lagt med starten i et fabriksområde med græs og moser og spredt beplantning, herefter i en klat skov med drilske lysninger og med finale på motorcrosbanen, der var spækket med poster, og som gjorde det underholdende for tilskuerne at følge løberne stillede med 11 løbere, som præsterede flotte placeringer i mange klasser, hvor det var sekunder, der afgjorde, om det blev til medalje eller anden topplacering. Men det var synd, at ikke flere af klubbens løbere undte sig selv den oplevelse. Sprint er O-løb med høj intensitet. Her er ofte ligeså mange poster, som på en bane med den dobbelte længde. Man får så rigeligt trænet sin O-teknik. Der skal træffes hurtige beslutninger i høj fart. Så man skal også nok nå at blive træt, hvis man i øvrigt synes, at det er for langt at køre for så kort en tur. For +40 løberne har sprinten en ekstra fordel: Der løbes på kort i målestoksforholdet 1:5000, så det er nemt at læse kortet også uden lup! Der bliver flere chancer for at prøve sprintløb i løbet af de kommende uger, hvor der afholdes tre såkaldte Park Tourløb, henholdsvis i Universitetsparken/Botanisk Have fredag den 25. maj, I Varde fredag den 1. juni og i Mollerup ved Vejlby onsdag den 6. juni med 1900 som arrangør. Der er klasser for alle. I disse løb er der to afdelinger hver gang, så man når op på 4-7 km. 1900's resultater ved DM sprint:

8 Nanna Dybdal Abrahamsen, nr. 4, Ingrid Søgaard nr. 16 og Anne Edsen nr. 17 alle i D16 Marie Dybdal nr. 8 i D17-20, Vibeke Edsen nr. 5 i D45, Lone Dybdal nr. 1 i D50, Jakob Edsen nr. 20 og Jakob Dybdal Abrahamsen nr. 28 i H 16, Anders Edsen nr. 5 i H40, Erik Søgaard nr. 13 i H45 og Keld Abrahamsen nr. 7 i H 55. Foto: Frank Dabelstein Træningsløb Af Lone Christensen Nu begynder træningsløb at være om onsdagen. Det er dejligt lyst, skoven bliver lysegrøn, så kom nu ud og løb. Der er rigtig dejligt derude. Vi ses onsdag kl Løb om søndagen Af Lone Christensen Med påskeløbene overstået er forårssæsonen kommet i gang, og de næste mange søndage er der løb. Prøv at komme med, du vil ikke fortryde det. Er du i tvivl om hvordan, du melder dig til, så ring til mig på Skriv eller ring, hvis du har brug for at køre med. O-løb skal opleves i skoven. O Camp Et rigtigt godt tilbud Af Birgitte Halle Til Påskeløbet blev der uddelt en lille pjece om tilbud på O-Camp d. 8-10/ i Vejle. Det er

9 Jesper Lysgaard, DOFs breddekonsulent, som står bag. I pjecen står: O-Campen er en weekend fyldt med socialt samvær, o-løb, uddannelse og erfaringsudveksling. Fredag er der bl.a. boldspil krydret med natsprint i byområdet. Lørdag er der mulighed for flere O- løb og man kan vælge mellem forskellige worksshops formiddag og eftermiddag. Søndag er der Vejlestafet. Af woksshops kan nævnes: - O-træning for voksne begyndere og let øvede - korttegning og rekognosering - baner i begynderhøjde - klubben på sponsorjagt - rekruttering og fastholdelse - skal du være dommer. - o træning for voksne øvede Pris: 50kr. pr. overnatning (incl. svømmesal) i eget telt eller campingvogn + 25 kr pr workshop. Tilmelding via O-service senest fredag d Vil du vide mere har jeg en pjece eller Jesper Lysgaard kan mailes: eller ringes til Sommer med orienteringsløb Af Birthe Worm Hvis du har planer om at tilbringe juli måned i Danmark er der mulighed for at løbe orienteringsløb 3 weekender i træk i forskellige dele af Jylland: Vestjysk 2-Dages 30/6 1/7 i Nr. Vosborg og Ulfborg Plantage Vikingedyst 7 8/7 i Stensbæk Syd og Revsø Skaw Dysten 14 15/7 i Råbjerg og Bunken Plantager Vestjysk 2-Dages er allerede nu åben for tilmelding på O-Service. Det med småt POST1900 udgives af Århus 1900 Orientering. Ansvarshavende redaktør Birgit Rasmussen, Vedbæksalle 64, 8700 Horsens, tlf POST1900 er et forum for medlemmerne af Århus 1900 Orientering. Meningstilkendegivelser i POST1900 er ikke nødvendigvis klubbens officielle standpunkt. POST1900 skrives i OpenOffice. Indlæg modtages helst som . POST1900 layoutprincipper. Adresseændringer ( og snail mail) skal man selv rette i O-Service. Ved problemer med distributionen rettes henvendelse til Frank Dabelstein, tlf

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 1 Januar 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Indbydelse til generalforsamling, den 17. februar 2009. Opdateringer på hjemmesiden Kommende

Læs mere

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs??

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs?? POST1900 8. årgang, nr. 6. November 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grumstolen og hovedrengøring I år havde vi for første gang et fast hold sat

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts.

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts. Årgang 17 nr. 6 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kampen om den Gyldne Sko side 5 BLOM-Stafetten side 6 Påsken 2014 side 7 21/11 Night Champ 3 i

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 19 nr. 1 2015 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Løbskalender side 5 Nordjysk 2-dages side 6 O-Ringen 2015 side 7 Kontingent 2015 side 7 Sponsorer

Læs mere

11. årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

11. årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 11. årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Siden sidst Af Birgitte Halle Divisionsmatchen Det var en rigtig dejlig solskinsdag i Vrads d.29.4. Vi skulle løbe mod stærke

Læs mere

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Begyndertræning side 3 Løb i nordkredsen side 4 Klubtøj side 6 Påskeløb side 7 Nordjysk

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 14 nr. 6 november 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab 2010 side 4 Vinterens natløb og træningsløb side 5 Julegaver med

Læs mere

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Lidt om træning side 4 Løbekalender side 6 Startpengeordning side 8 Find Vej pælene er i jorden side

Læs mere

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløb side 6 Praktiske oplysninger side 6 Klubmesterskab 2011 side 7 Efterårets løb

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 17 nr. 2 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Sommerfest side 5 Find Vej side 6 Sommerens løb side 7 Klubtur til Møn side 8 Løbskalender side

Læs mere

11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Siden sidst Af Birgitte Halle Divisionsmatch søndag d. 30. september og d. 7. oktober Søndag d. 30. september og søndagen

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 16 nr. 2 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Sponsorer side 5 Billedpræsentation af den ny bestyrelse side 6 Forårets løb side 7 Natuglen

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 JFM Stafet et tilbageblik side 3 Efterårets løb side 4 Juleløb 8. december side 5 Klubmesterskab

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 6 november 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab side 3 Juleløb side 4 Kommende løb side 5 Gallerfest side 6 Temaaften

Læs mere

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering ' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering Papirudgave af POST 1900, der normalt udkommer i elektronisk form, men da der med dette nummer udsendes girokort til

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 3 Generalforsamling indkaldelse side 5 Kontingent 1. halvår 2013 side 6 Rengøringsliste side 7 Træningsweekend

Læs mere

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Midgårdsormen 2010 Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Arrangør OK Pan Århus Klassifikation C-stafet, **** Kort Giber Å nyrevideret med COWI-kurver 2010. 1:10.000, ækvidistance 2,5

Læs mere

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubtøj side 3 Officials til Marselisløbet side 3 DM stafet 2009 side 4 Efterårets løb side

Læs mere

Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse Generalforsamling d. 19 marts...2 Træningsweekenden i Blokhus...2 Vi har brug for DIG søndag d 6. april...2

Læs mere

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event.

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Indbydelse til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Dato Lørdag

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløbet var en hitter side 3 Resultater point 2011 side 5 Natugle 3 side 5 Indkaldelse

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Det gamle års sidste løb - juleløbet "Kampen om den gyldne sko" Der var rigtig

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 JFM Stafet et tilbageblik side 4 Efterårets løb side 5 Juleløb 8. december side 7 Klubmesterskab

Læs mere

Formands ord efteråret 2006.

Formands ord efteråret 2006. Formands ord efteråret 2006. Hvis man er HTFer er det næsten ikke til, at få armene ned for tiden! I disse formands ord kan jeg berette om det ene flotte resultat efter det andet, som ikke nogen HTFere,

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Løbskalenderen 2010 Sponsoraftaler Årets juleløb Biatlon Buff s

POST1900. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Løbskalenderen 2010 Sponsoraftaler Årets juleløb Biatlon Buff s POST1900 Årgang 14 nr. 5 september 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Løbskalenderen 2010 Sponsoraftaler Årets juleløb Biatlon Buff s 1 Formandens klumme:

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen POST. årgang, nr.. April Informationsblad for Århus Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Uregelmæssigheder vedrørende POST nr. Redaktør Frank har desværre meddelt, at han på grund af for

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Retro Juleløb - 4. Invitation til informationsmøde 8.-10.

Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Retro Juleløb - 4. Invitation til informationsmøde 8.-10. POST1900 Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme: Nakkepusteri, generalforsamling, træningsweekend, trail-o og natugle. Side 1 Reminder

Læs mere

POST1900. Kontingent 2010. Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme

POST1900. Kontingent 2010. Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme POST1900 Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Udfordringen i langdistance Indkaldelse til generalforsamling Påskeløb Kontingent 2010 Kom ud

Læs mere

Referat fra B&UU-møde 1/2007.

Referat fra B&UU-møde 1/2007. Dansk Orienterings-Forbund Til Udvalgets medlemmer Kredsenes Børne- og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i talentudviklingscentre Ledere i Juniorelitegruppen

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen POST1900 9. årgang, nr. 4. Juni 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Mindeord ved tidligere formand Carl Emil Jacobsens død den 9. april 2005 Orienteringsafdelingens

Læs mere

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum Aarhus 1900 Orientering har hermed den store glæde at kunne byde velkommen til DM Lang 2015 i Ålum. Klassifikation Arrangør Løbsområde Stævneplads Kort Løbet

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

Ved campingpladsen Velling Kollervej 4 8654 Bryrup. Busser anvises plads af officials. Venligst oplys om bustransport ved klubtilmeldingen.

Ved campingpladsen Velling Kollervej 4 8654 Bryrup. Busser anvises plads af officials. Venligst oplys om bustransport ved klubtilmeldingen. Instruktion Mødested og Kørevejledning Ved campingpladsen på Velling Kollervej 4, 8654 Bryrup. Afmærkning fra krydset, hvor vej 453 krydser vej 52. Endvidere på vejstrækningen Them Bryrup. Parkering Ved

Læs mere

10. årgang, nr. 4. Juni 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

10. årgang, nr. 4. Juni 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 10. årgang, nr. 4. Juni 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Birgitte Halle Gudenådysten Gudenådysten er vel overstået. Der ligger mange timers arbejde før

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grill-stafet på Grumstolen den 12. august En lang række af skønne sensommeraftener

Læs mere

Midgårdsormen august Indbydelse

Midgårdsormen august Indbydelse Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Indbydelse Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Parkering Stævneplads Afstande Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg. Rev. med COWI-kurver

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet  betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank Arrangør: Klassifikation: Tilmelding og betaling: INDBYDELSE Nordjysk 2-dages 2013 8. 10. marts 2013 Vester Thorup (Link til: Startliste Instruktion Resultater Stræktider Oversigtskort ) Generel information

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Årgang 14 nr. 3 MAJ 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 14 nr. 3 MAJ 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 14 nr. 3 MAJ 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme, læs bl.a. om nye løbere, præstationer og grillaften i august. Fortræning til Marselisløbet

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Årgang 12 nr. 1 januar 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 1 januar 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 År 12 nr. 1 januar 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Formandens klumme: Birgitte Halle Siden sidst Et nyt år er begyndt med mange orienteringsmæssige udfordringer. Inden året sluttede,

Læs mere

Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Marselisfortræning side 3 Sommerens løb side 3 DM Stafet 12. september side 5 Wild

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Årgang 15 nr. 1 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 15 nr. 1 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 15 nr. 1 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Link til udgivelsesplan side 3 Invitation til generalforsamling side 4 Påskeløb side 5

Læs mere

Årgang 15 nr. 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 15 nr. 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 15 nr. 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Påskeløb, overnatning side 4 Juleløb side 5 Klubmestre 2011 side 6 Løbekalender side 8 Norgessamling

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015 Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Op/ned 2-3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4-5 division Op/ned 5-6 division 27. september 2015 Stævneklassifikation DM for klubhold 2015 og finale i COWI-ligaen(Danmarks

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 17 nr. 4 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kontingent side 4 Officials til Marselisløbet side 4 Træningsløb side 5 Klubtur til Møn september

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Årgang 13 nr. 2 april 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 2 april 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 2 april 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Side Formandens klumme 2 Det var hårdt, det var 3 Klubdragter 5 Rengøringsliste 6 DM stafet 7 Løb foråret

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Godt nytår 2005 Alle medlemmer af 1900 orientering ønskes med dette årets første

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2014

Instruktion til Vejle-stafet 2014 Instruktion til Vejle-stafet 2014 Søndag den 15. juni 2014 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I nordvestlige ende af Frederikshåb Plantage 55 41'35.9"N 9 09'39.1"E

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering 05"98 () Informationsblad for Århus 1900 Orientering Tilmeld dig straks til Henning: mai,a; Formanden har ordet!!! CUP-matchen den 22. september Datoen er forhåbentligt for længst noteret, men ellers gør

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Instruktion for SPRINT STAFET SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Arrangør Klassifikation Stævnecenter /plads Orienteringsklubben Roskilde Sprint stafet, 4 stjernet C stævne Børnehuset Reden, Eriksvej, 4000 Roskilde

Læs mere

Formandsord efterår 2010!

Formandsord efterår 2010! Formandsord efterår 2010! Maja Alm gjorde det rigtig flot ved VM i Trondheim: Imens vi afholdte "Dammen rundt" løb Maja en forrygende stafet ved VM, hvor holdet med Ida Bobach, Signe Søes og Maja fik en

Læs mere