Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag :

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag :"

Transkript

1 Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag : Til stede: Kristian Paulsen, René Jensen, Kjeld Lorenzen og Brian Seitzberg Afbud: Ingen Referent: Lene Marie Seitzberg Dagsorden: - Bestyrelsesrepræsentantens rolle - Arbejdsopgaver i udvalget - Prøver i Januarfest De nye schweissregler - Træningspladser - Hitliste og hitlistefører - Forretningsorden for udvalget og omkostningsinstruksen - Schweissseminar i 2015 på Sjælland, info til magasinet og fremtidige møder - Evt. Ad 1 Bestyrelsesrepræsentantens rolle: Der er generel utilfredshed i kommunikationen mellem bestyrelsen og udvalget, idet man er fuldt enige i udvalget om, at tonen i kommunikationen mellem udvalget og bestyrelsen til tider har været hård. Kommunikationen skal være bedre fremadrettet, for udvalget vil gerne samarbejde. Det forventes, at bestyrelsesrepræsentanten er udvalgets forlængede talerør ind i bestyrelsen. Udvalget har tidligere haft flere forskellige repræsentanter. Udvalget er glade for at få den nuværende bestyrelsesrepræsentant, på baggrund af hendes årelange erfaring med schweiss og udvalget er også positivt indstillet, med henblik på det af bestyrelsesrepræsentanten fremsatte forslag for et brugschampionat på udstillingerne. Bestyrelsesrepræsentanten skal være objektiv og være lyttende og orienteres om udvalgets arbejde, samt at skal der være en god og sund dialog. Dette har der desværre ikke altid været med nogle af de tidligere bestyrelsesrepræsentanter, så det har været meget op ad bakke til tider. Det ser dog ud til, at forhindringerne er blevet løst med den nuværende bestyrelsesrepræsentant. Der er flere ting, der er blevet afklaret så meget som muligt, og det ser ud til at man nået til et niveau, hvor der mulighed for en fornuftig og sund dialog i en god tone. Det er beklageligt, at bestyrelsesrepræsentanten ikke nåede at svare på mødeindkal-

2 delsen til dette møde. Kjeld fik endvidere oplyst fra anden side, at regionsledermødet i oktober 2013 var spild af tid, hvorfor ingen fra udvalget deltog, hvilket er meget beklageligt. Beslutning: Udvalget vil meddele bestyrelsesrepræsentanten, at man gerne vil godkende kravene for brugschampionatet, som bestyrelsesrepræsentanten har stillet forslag til. Det er ikke meningen, at brugsklassen skal være skraldespandsklasse for Championklassen og der er fuld enighed i udvalget om, at kravene skal skærpes for at kunne stå i brugsklassen. René påpeger desuden, at kravene for at stille i brugsklassen i udlandet også er højere. Ad 2 Arbejdsopgaver i udvalget: Både Brian og Kristian er begge kørt sur i opgaverne. Brian har i efteråret 2013 trukket sig fra kassererposten, da bestyrelsen har fjernet arbejdsgrundlaget. Førhen kunne udvalget med omkostningsinstruksen i hånden spørge træningspladserne for en halv eller helårlig status, men det har bestyrelsen ændret på i løbet af året, fordi man gerne vil ensrette arbejdsmetoderne for de 4 faste aktivitetsudvalg i Beagle Klubben. Udvalget behøver ikke nødvendigvis rokere rundt, men skal finde en mere hensigtsmæssig måde at arbejde på. Løsningen bliver dog følgende: Beslutning: Formand: Pr : Brian Seitzberg Kasserer: Pr : Kristian Paulsen Sekretær: Kjeld Lorenzen Medlem: René Jensen Brian mener, at der bør være en person i udvalget, der står for planlægning af prøverne, men det er resten af udvalget ikke interesserede i og man bliver derfor enige om at beholde planlægningen i udvalget som hidtil. Brian og Kristian får lige indbyrdes aftalt en dag til overlevering af opgaver. Ad 3 Prøver i 2014: VSS 2014: Det er gået godt med planlægning af VSS schweissprøverne, og der skal planlægges prøve i Østjylland i Brian har kontakt til Mogens fra Djursland Jagthundeklub angående stifindere og vil lige høre ad. VSS Planlægningsgruppen spørges også til råds. Brian søger om tilladelse til lån af terræn. Er der ingen hjælpere, er der ingen prøve. Hverken Kristian eller Brian vil stå for at være stifindere i en ukendt skov, ligesom de begge gjorde det på Bornholm i Det er alt for ressourcekrævende. Prøver på Sjælland: Skov- og Naturstyrelsen vil på Sjælland prioritere mountainbikeløb frem for schweissprøver og derfor er det svært at få tilladelse til en prøve. Man kan aldrig vide i f.eks. St. Dyrehave eller i Gribskov, om man kan få lov til at afholde prøver. Brian påpeger, at man skal huske de korte sportyper og nu er der også behov for 20 timer/600 meter spor til prøverne.

3 Prøver i 2014: Kristian søger om tilladelse til prøve i september måned i Gribskov og/eller St. Dyrehave. Brian vil afholde prøve i Vår Skov i april og i Dronninglund i efteråret. Ad 4 Januarfesten januar 2014 på Årslev på Fyn: Hjemkaldelse af pokaler: René varetager denne opgave og Kristian sender listen med pokalmodtagere til René. René og Kjeld kommer til januarfesten og hjælper med uddeling af pokaler og diplomer og rosetter. Kristian sørger for det praktiske med at få lavet listen og få årsvinderne informeret. Ad 5: De nye schweissregler: Som udgangspunkt er der ikke terrænmæssigt den store forskel på 20 t/400 m og 20 t/600 meter, da der på 20 t/600 m er 4 knæk frem for 3 knæk på 20 timer / 400 meter. Folk der træner 20 timer / 400 meter synes, at der er langt fra 20 timer / 400 m til 20 t/1000 m og her kommer den nye 20 t/600 meter ind som en god løsning. Desuden er det lettere for udenlandske hunde at komme til Danmark og aflægge prøve på linje med de prøver, som man f.eks. har i både Sverige og Norge. Desuden vil udvalget gerne være på forkant med, at FCI eller DKK i fremtiden kan finde på at hæve kravene til at kunne blive dansk udstillingschampion, og så kan man derfor allerede nu lige så godt hæve kravene internt i Beagle Klubben, så det ikke lige pludselig kommer bag på Beagle Klubben, hvis FCI eller DKK hæver kravene. Andre jagthunderacer i Gruppe 6 har f.eks. krav om en brugsprøve for at kunne blive dansk udstillingschampion. Der er endvidere enighed i udvalget om, at en bestået kaninslæbsprøve ikke længere skal være adgangsgivende for at kunne stille op i brugsklassen. Beslutning: Der er lidt diskussion i udvalget generelt om, hvorvidt man skal bibeholde både 20 t/400 m og 20 t/600 meter prøverne, eller om man som Brian mener blot skal have 20 t/600 meter og skrotte 20 t/400 meter. Det besluttes dog, at man indtil videre beholder begge prøvetyper og ser hvad der sker rent prøvemæssigt hen over prøveåret. Endvidere besluttes det, at det ikke længere skal være muligt at stille op i Brugsklassen med en bestået kaninslæbsprøve, da kaninslæb ikke er FCI godkendt. Dette skal dog først indstilles til bestyrelsen samtidig med, at man ved hvordan det går med 20 t/400 meter og 20 t/600 meter prøverne. Ad 6: Træningspladser: Hillerød: Det er meningen, at Kristian og Niels Lütgens overtager træningspladsen pr fra John Vejby Jensen, der har valgt at stoppe for at få tid til at træne egen hund. Niels Lütgens har tidligere har haft en træningsplads i Nordsjælland. Der er dog lidt problemer med at få kontakt til Niels, men Kristian hører nok noget fra Niels Lütgens når tiden nærmer sig. Kjeld vil også gerne hjælpe til på træningspladsen.

4 Boserup: Kører fortsat videre uden problemer og der er masser af henvisninger til træningspladsen selv fra folk, der bor i Birkerød (hvor det faktisk er nemmere for dem at køre til Hillerød). Kalundborg: Der skulle her i efteråret være igangsat noget træning med en tidligere schweisshundefører. Der har dog ikke været taget kontakt til kassereren i udvalget omkring træningen, så det antages at træningen foregår i privat regi. Fyn: Kristian har flere gange tilbudt sin hjælp til opstart af træning m.v., men der er ingen skov at træne i og Kristian har tidligere på året ansøgt Skov og Naturstyrelsen Fyn om Sollerup Skoven ved Odense, men fik afslag. Der ledes stadig efter en egnet skov på Fyn. Spjald: Linda holder træning en gang imellem, men der har været afholdt intro til schweiss af Jens Thorsen og Carsten Holmslykke i Vestjylland og det har vist været en succes. Østjylland: Ingen træningsplads. Jels: Michael holder træning. Dronninglund: God søgning fra egne medlemmer og fra andre specialklubber. Der afholdes nogen gange træningsdage i Klosterheden Plantage og det er også meningen, at man i september vil leje naturbussen med guide i Klosterheden Plantage, så man komme på tur og høre krondyrenes brunstbrøl. Når der laves træning i Klosterheden Plantage er der en god søgning fra det meste af Jylland. Man har i Dronninglund haft problemer med mountainbikere, der ulovligt afholdte løb, selv om der var jagt. Mountainbikerne blev politianmeldt, men på Sjælland vil det næppe ske. Kaninslæb i Frederikshavn: Der er ca. 3 deltagere pr. gang, så det kører fint. Det undrer dog udvalget, at man både kunne afholde en kaninslæbsprøve og en gåtur i Region Nordjylland samme dag. Der er ikke nogen klare regler for dette decideret i retningslinjerne for Regionerne og Kristian har spurgt bestyrelsen, men har ikke fået noget svar. Ad 7: Hitliste og hitlistefører: Det er fortsat Rikke Roy Hansen, som er udvalgets hitlistefører. Kristian følger lige op på, om hun har modtaget alle indmeldte resultater og om pointlisten står korrekt ajourført. Det er endvidere vigtigt, at prøvedeltagere selv sørger for at få den fornødne dokumentation for prøveresultaterne iht. DKK s schweissprøveregler. I modsat fald vil resultatet ikke blive registreret på hitlisten. Ad 8: Forretningsorden for udvalget og omkostningsinstruksen: Omkostningsinstruksen: Kristian overtager som ny kasserer rollen med at få ajourført omkostningsinstruksen, da den er meget mangelfuld. Der skulle være sendt noget til klubbens hovedkasserer Malou tidligere, men udvalget har ikke hørt noget og Kristian vil rykke Malou for svaret.

5 Forretningsorden: Den nuværende forretningsorden vil være i kraft, indtil Lovudvalget henvender sig og beder om en ny og forbedret forretningsorden for udvalget. Ad 9: Schweissseminar I 2015 på Sjælland, info til magasinet og fremtidige møder: Kjeld vil gerne høre, om der skal afholdes schweissseminar på Sjælland I 2015? Kristian vil undersøge, om det kan afholdes i en stor spejderhytte ved Ganløse og vil prøve at høre Skov- og Naturstyrelsen om dette. Kristian fik ikke skrevet noget til magasinet denne gang, men vil i stedet for udsende en nytårshilsen på hjemmesiden. Fremtidige møder: Udvalget er glade for at bruge Skype, så man vil så vidt muligt gerne afholde et møde hver måned i Ad 10: Evt: Intet at bemærke. For referat: Lene Marie Seitzberg

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter 2. Indgået post ifølge postliste Original post opbevares

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Alle tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ASGR), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN),

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl. 18.20 I Rishøjhallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger beretning, herunder meddelelse om bestyrelsesvalgets resultat.

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Af Lene Marie Seitzberg Som led i samarbejdet med andre udenlandske Beagle Klubber, har Kristian Paulsen, René Jensen og Brian Seitzberg fra

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden:

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 07.01.2019 Kl.: Aftalt 18.30-21.30 afsluttet kl. 22.00 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Bibi Lindschouw (BL), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Dato: 4. august 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2 st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen aaja, Michael Johannesen mijo, Marie Louise Nielsen mani, Nina Dige

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1 2.4 Beagle Klubben s Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 1 1.0 Gebyr-, omkostnings- og regnskabsinstruks generelt 3 2.0 Kontingenter og gebyrer 4 2.1 Medlemskab af Beagle Klubben kontingent 4 2.2

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag den 7. Marts 2009 kl. 09.00 i Odense nr. 1/2009 Tilstede:, AnPe, JeHo,,, MiJo Afbud: Henrik Westeraa, HeWe Punkter Behandling af punkter Ansvarlig 1.

Læs mere

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Hej. Mit navn er Dennis, jeg er 27 år, arbejder som kok og jeg bor i lønstrup med min kæreste. Vi har 3 beagler; Johnson, Smiley

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl. 09.00-15.00 Hos Anna, Smørmosevænget 35, Thurø, 5700 Svendborg Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA),

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær.

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup 1: Forretningsorden for bestyrelsen. 2: Generalforsamling. 3: Godkendelse af referat fra konstituerende bestyrelsesmøde.

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Program. Husk: Senest afbud er den 25/ og ved udeblivelse uden afbud vil regionen blive modregnet deltagerbeløbet i tilskud/regionsandele

Program. Husk: Senest afbud er den 25/ og ved udeblivelse uden afbud vil regionen blive modregnet deltagerbeløbet i tilskud/regionsandele Program 8.30 9.00 Morgenkaffe og frisk frugt 9.00 11.00 Regionerne imellem, regionerne fortæller om året 11.00 12.00 Udvalgene orienterer 12.00 13.00 Frokost 13.00 14.30 HB kassereren og HB sekretæren

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt.

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt. Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 18. juni 2017 kl. 09.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl. 10.00-15.00 Hos Tina Clausen, Linåparken 31, 7451 Sunds Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Årsmøde 2015 blev afholdt søndag den 1Marts 2015 kl. 10.00 i Myremalm Plantage, Karupvej 4 Ilskov 7450 Sunds. Som traditionen byder startede mødet 9.30 med

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

PRØVELEDERMANUAL DANSK TERRIER KLUB

PRØVELEDERMANUAL DANSK TERRIER KLUB PRØVELEDERMANUAL DANSK TERRIER KLUB 1. FORORD Denne manual er udarbejdet til brug for prøveledere, der arrangerer kaninslæb efter DTKs kaninslæbsreglement eller schweissprøver efter Dansk Kennel Klubs

Læs mere

Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017

Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017 Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017 d. 15/01-2017 på Marievej 1, 2740 Skovlunde kl. 15. Fremmødt var: Lydighedsudvalget: Jette Lorenzen (JL), Lene Ravn Toft(LRT) og Ole Sørensen (OS)(bestyrelsesrepræsentant)

Læs mere

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup.

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Punkter: 1. Nyt fra bestyrelsen, herunder henlæggelse af overskud 2013 til dommere i 2015. 2. Orientering om nye indstiftede årspokaler,

Læs mere

BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING. FREDAG DEN 11. MAJ 2018 Kl i DKK s lokaler Parkvej Solrød

BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING. FREDAG DEN 11. MAJ 2018 Kl i DKK s lokaler Parkvej Solrød BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FREDAG DEN 11. MAJ 2018 Kl. 17.00 i DKK s lokaler Parkvej 1 2680 Solrød Indhold Endelig dagsorden:... 3 Formandens beretning:... 4 Resultatopgørelse 2017... 7

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson)

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Webteam møde den 23-10-2010 Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Beaglekartotek Aage gennem går det arbejde han er i gang med ved det nye beagle kartotek, som

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Referat fra Regionsledermøde. 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen

Referat fra Regionsledermøde. 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen Herlev 30. maj 2005 Referat fra Regionsledermøde Lørdag den. 21. maj 2005 fra kl. 10.00 ca. 16.00 I Borgerforeningens Hus, Nørrevoldgade 63, Nyborg Endelig Dagsorden: 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Sted: Skype Tidspunkt: Den 30. Juli 2013, Kl. 19.00 Deltagere: Pia Nissen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: John

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag, den 04. September 2016. Sted: Tyttebærvej 13 9560 Hadsund Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-16.00 Indkaldt er: Kim Lybech (KL), Lars Møller (LM), Bjørn Munch (BM), Johnny Selvig (JS),

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING. LØRDAG DEN 20. MAJ 2017 Kl i Årslev Hallen Bøgehøjvej Årslev

BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING. LØRDAG DEN 20. MAJ 2017 Kl i Årslev Hallen Bøgehøjvej Årslev BEAGLE KLUBBENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 20. MAJ 2017 Kl. 16.00 i Årslev Hallen Bøgehøjvej 2 5792 Årslev Indhold Indhold... 2 Endelig dagsorden:... 3 Formandens beretning... 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Dagsorden VIM Generalforsamling

Dagsorden VIM Generalforsamling Dagsorden VIM Generalforsamling 200318 1. Valg af dirigent. Christian Lanz 2. Præsentationsrunde. 3. Valg af referent. Rune Oland 4. Formandens beretning. 1. Aktiviteter 2017. 1. Arctic Challenge. Det

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl 1. Valg af ordstyrer og referent Peter er ordstyrer, Tanja er referent 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt 3. Opfølgning på tidligere punkter. 1. Personalet være mere oplyst på mandagsmorgenmødet

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl. 09.00-16.00 Hos Anna Sofie Gothen, Smørmosevænget 35, 3500 Svendborg Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO), Toke Larsen (TOLA), Michael Johannesen

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Lokalforeningsmøde nr

Lokalforeningsmøde nr Lokalforeningsmøde nr. 1-2013. Sted: Ok. Vesthavnsvej 31, 7000 Fredericia Havn Dato: 29.09.2013 Start Tid. 12.00 Deltagere: DFF: Pernille og Anders, Frieser Øst: Stig og Lene, Frieser Sjælland Kevin og

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg

DKK s Schweisshundeudvalg DKK s Schweisshundeudvalg Regler for uddannelse tilog autorisation som schweissdommer Gældende fra 1.januar 2017 1. Krav til optagelse som dommerelev Som hundefører Ansøger skal have ført 2 hunde til 1

Læs mere

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17.

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17. Referat Center Kultur og Fritid Journalnr: 18.15.30-A08-7542-12 Ref.: Louise Gammelholm Poulsen Dato: 26-05-2014 Referater fra: Fritidsrådet den 30. april 2014 kl. 17.00 til 19.00 i Terndrup Fritidsrådets

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere