DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014"

Transkript

1 RUNDREJSE I ANDALUSIEN marts 2014 DRØMMEN OM PARADISET

2 REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han huskes af mange for sin medvirken i Søren Ryges TV udsendelse om Alhambra og de spanske gårdhaver i Cordoba. Det er den kombination Granada og Cordoba der er rejsens grundidé. Efter tre overnatninger på et godt ****stjernet hotel centralt i Granada har vi to overnatninger på et lige så fremragende hotel centralt i Cordoba, og herfra kan vi blandt meget andet opleve verdens smukkeste patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter. Tidspunktet i slutningen af marts er valgt så vi for en stund kan tage forskud på foråret! GARDENING DK

3 FAKTA Fly Afrejse 24. marts 2014 med DY5571 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. Ankomst Malaga lufthavn kl. 15:00. Hjemrejse 29. marts med DY3673 (direkte fly) fra Malagas lufthavn klokken 20:15. Ankomst Kastrup klokken 23:55 Bus Vi transporteres rundt i Andalusien i en komfortabel bus, som selvfølgelig har aircondition. Hotellerne De to hoteller har fire stjerner og hotellerne ligger centralt i hhv. Granada og Córdoba. Guider og planlægning Vores guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han huskes af mange for sin medvirken i Søren Ryges Tv udsendelse om Alhambra og de spanske gårdhaver i Cordoba. Men rejsen er planlagt sammen med cand.mag. Kasper Christiansen fra firmaet CityToursBarcelona og Kasper er gennemgående guide under hele opholdet i Spanien, hvor han har boet i 13 år. Pris Prisen er kr. pr. person i dobbeltværelse, og ønsker man enkeltværelse, er der et tillæg på 1600 kr. Alle dage er med helpension (morgenmad, frokost og middag inkl. drikkevarer). Ligeledes eradgang til samtlige haver, museer og kirker, der besøges, betalt. NB. Spisetidspunkterne i Spanien er anderledes end i Danmark. De fleste restauranter serverer frokost fra tidligst kl. 13:00 og åbner mellem kl. 20:00 og 21:00 om aftenen. Betaling og tilmelding Tilmelding på på siden HAVEREJSER. Man kan også kontakte Gardening DK på telefon / I forbindelse med tilmelding betales et depositum på kr. per person. Restbetaling 2 måneder før afrejse. Det er en god idé at have en rejseforsikring. De fleste vil i forbindelse med deres almindelige forsikringer også have en rejseforsikring. Har man ikke det, kan rejseforsikring og afbestillingsforsikring tegnes hos Gardening DK i forbindelse med tilmeldingen. Rejsegarantifonden Gardening DK er registreret i Rejsegarantifonden under registreringsnummer Valuta. Euro. Kreditkort vil i de fleste tilfælde kunne anvendes i stedet for kontanter. Information før rejsen Elektroniske flybilletter, deltagerliste og en huskeseddel sendes til rejsedeltagerne i god tid inden afrejsen.

4 DAGSPROGRAM Mandag 24. marts 11:15 Afrejse 24. marts 2014 med DY5571 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. 15:00 Ankomst til Malagas lufthavn 15:00 og transport mod Nerja ca. kl. 15:45 16:30 Stop i Nerja med spektakulær udsigt Efter en lille times kørsel stopper vi i byen Nerja, der ligger ud til havet. Her er der mulighed for at drikke en kop kaffe og nyde den flotte udsigt fra en café, der ligger helt ud til klippekysten. Herefter kører vi det sidste stykke til Granada. 18:00 Ankomst til Granada og indlogering på Hotellet Vi ankommer nu til Granada, en af de mest fascinerende byer i Spanien. Byens symbol, granatæblet (granada på spansk) indgår i det spanske flag, fordi indtagelsen af Granada i 1492 starter det mest storslåede kapitel i spansk historie. Vi bliver indlogeret på et godt hotel, NH Victoria ****, der ligger centralt i Granada. Hotellet vil være vores base under de næste dages ophold. Udsigt ud over Granada by. 19:30 Kort gåtur i området omkring hotellet før middagen Efter indlogering på hotellet, går vi en tur i kvarteret omkring hotellet: Her ser vi bl.a. gaden Los Reyes Católicos, og ankommer til en af byens mest populære restauranter.

5 20:00 Middag på Restaurant Chikito Middag på Restaurant Chikito, en af Granadas gode restauranter. Den stemningsfyldte restaurant serverer gode, traditionelle retter fra egnen. Tirsdag 25. marts 9:00 13:00 Alhambra paladset Vi starter dagen med et besøg på Alhambra paladset uden tvivl et af verdens mest fascinerende monumenter. Patio de los Arrayanes med spejlreflekserne, søjler og stuk et af de mest imponerende elementer på Alhambra. Alhambra blev oprindelig opført som et fæstningsværk i 800 tallet på La Sabika højen. Navnet Alhambra kommer fra al qala at al hamra, der betyder Det Røde Fort. Efterhånden blev fæstningen udbygget og forfinet, og efterhånden udviklede det sig til et luksuriøst område, hvor emiren af Granada kunne leve med sit harem. I midten af 1300 tallet blev Palacio Nazaries bygget til, det mest imponerende maurirske bygningsværk i Europa. Kombinationen af stuk, farvede kakler, snedkerarbejde og rindende vand skaber et imponerende sceneri, der afspejler tanken om Paradisets Have. Efter at Córdoba (i 1236) og siden Sevilla (i 1248) falder til de kristne, var Granada den sidste bastion, der forblev på maurernes hænder. Det er i 1300 og 1400 tallet, at de mest kendte elementer bliver bygget til Alhambra. Alahmbra blev indtaget af Det Katolske Kongepar tidligt i 1492, og paladset kom dermed i de kristne kongers besiddelse. Deres barnebarn, Karl V., der blev gift med Isabella af Portugal i 1526, boede efter brylluppet flere måneder på Alhambra. Karl V s palads, der i dag kan opleves på Alhambra, blev opført i denne periode.

6 Den berømte Løvegård illustrerer med en fontæne i centrum omgivet af rindende vand forestillingen om de fire floder, der løber sammen i Paradis. Besøget slutter med emirernes sommerpalads, Generalife. Den svenske guide, Nicolas Børjesson, vil vise os rundt på området. Han er om nogen i stand til at fortælle om haverne og paladsernes historie. Arabiske mønstre og sætninger fra Koranen på Alhambra. Flere mønstre i stuk og ornamenterede søjler på Alhambra.

7 Karl V s palads på Alhambra. Denne bygning har bl.a. været inspiration for politigården i København. 13:00 Frokosttid Vi har fået hotellet til at smøre en god madpakke, som bliver bragt frem til os i taxi! Vi får således mulighed for at nyde madpakken tæt ved Sommerhaverne (Generalife), med udsigt til byen. 14:00 Afslutning på Alhambra og tid på egen hånd Efter den mættede tur på Alhambra er der tid på egen hånd, og man kan bestemme enten at opleve mere af Alhambra, slentre en tur eller nyde fortovscafferne i Granada. 19:30 Kort gåtur i Kvarteret nord for hotellet Her ser vi Plaza Bib Rambla, de stemningsfyldte gader omkring domkirken, og går mod restauranten, hvor vi skal spise middag. 20:00 Middag på Elvira gaden Vi spiser middag på en typisk restaurant i den hyggelige Elvira gade, ikke langt fra hotellet. Gaden ligger på kanten til det gamle arabiske kvarter, Albaicín. Onsdag 26. marts 9:30 Byrundtur i Granada

8 På denne byrundtur ser vi de vigtigste monumenter i Granadas centrum. Vi besøge bl.a. Det Kongelige Kapel, hvor Det Katolske Kongepar, Ferdinand og Isabella, ligger begravet. Det var Det Katolske Kongepar, der indtog Alhambra og sendte Christoffer Columbus til Amerika I Det Kongelige Kapel ligger Det Katolske Kongepars datter, Johanne Den Vanvittige, og hendes mand, Filip Den Smukke, begravet. Ægteskabet mellem Filip og Johanne i 1496 lagde grunden til det imperium, der skulle dominere verden i mere end 200 år. Gennem ægteskabet blev de spanske besiddelser forenet med de habsburgske, hvilket gjorde kongeriget til det mest magtfulde i Europa, og i starten af 1500 tallet blev imperiet udvidet på den anden side af Atlanterhavet, da Mexico, og store dele af det nuværende Sydamerika, USA og Caribien, blev indtaget. Herefter besøger vi desuden katedralen og ser universitetet i Granada på gåturen. 12:00 Albaicín kvarteret med San Nicolás kirken Vi tager nu til Albaicín kvarteret, Granadas gamle arabiske kvarter. Her er der et utal af små gyder, der snor sig i et labyrintisk netværk. Øverst på en bakketop ligger den hvidkalkede kirke, Sant Nicolás, og fra pladsen foran kirken er der en fabelagtig udsigt over Granada, Alhambra paladset og Generalife med Sierra Nevada i baggrunden. Albaicín kvarteret er tæt bebygget! Gadernes labyrintiske struktur stammer fra den mauriske periode. Øverst på bakketoppen ligger San Nicolás kirken, hvorfra der er fantastisk udsigt over Granada.

9 13:00 Frokost i Albaizín kvarteret. Udsigt til Alhambra fra Sant Nicolás kirken i Albaizín. Vi spiser frokost på en af Albaicín kvarterets bedste restauranter. Fra restauranten er der udsigt over Albaicín og i restaurantens indre gård står der appelsintræer. Albaicín kvarteret i Granada. Billede fra San Nicolás restauranten.

10 20:00 Middag på Restaurant Asador Real Castillana Middag på en af Granadas klassiske restauranter, Asador Real Castilla, der ligger ved siden af Rådhuset, ikke langt fra hotellet. Der er tale om en af byens gode restauranter, kendt for sit kvalitetskød stegt på grillen. Torsdag 27. marts 9:30 Afgang fra Granada 11:00 Ankomst til byen Baena og besøg på olivenolieproduktion I området mellem byerne Jaén, Córdoba og Baena findes verdens største koncentration af oliventræer. På lange strækninger står der oliventræer så langt øjet rækker, når man kører gennem dette område. Ikke overraskende producerer Spanien mere end 40 % af verdens olivenolie. Vi stopper undervejs for at besøge en af områdets bedste olivengårde. Her skal vi høre om, hvordan olien laves, vi skal se produktionen og selvfølgelig smage på olivengårdens fremragende olie. Vi kommer også til at se de klassiske møllesten fra det 18. århundrede, der stadig er i brug. Produktionen har været ejet af den samme familie gennem 7 generationer. Produktionen er 100 % økologisk. Familien sælger i dag deres olivenolie til det meste af verden, og deres flasker findes i butikker i New York, Paris, London og Madrid. 13:00 Frokost på olivengården Efter besøget på olivengården, serveres der en god frokost i de haller, der i gamle dage blev brugt til opbevaring af olien.

11 Et af de mange flotte, ældgamle oliventræer, der står i området omkring Córdoba og Baena. Her findes verdens største koncentration af oliventræer. Olivenproduktion i Baena, som vi besøger.

12 14:30 Afgang fra Baena mod Córdoba 16:00 Ankomst til Córdoba Ankomst til en af Andalusiens mest interessante byer: Córdoba. Romerne grundlagde byen, som de navngav Corduba. Byen var en vigtigt romersk provins, og her blev bl.a. forfatterne Seneca og Lucan født. Men det var i middelalderen, at Córdoba oplevede sin storhedstid: i 900 tallet var Córdoba én af Europas største byer med op mod indbyggere og inden for videnskab, filosofi og litteratur var byen et vigtigt lærdomscenter. Samtidig var byen kendt for en usædvanlig religiøs tolerance: ved hoffet mødtes muslimer, kristne og jøder i fredelig sameksistens. Córdoba har ca indbyggere og ligger ved Guadalquivir floden, en af de største floder i Spanien, der bl.a. løber igennem byen Sevilla længere mod vest. 18:30 Byrundtur i Córdoba Kort byrundtur i kvarteret omkring hotellet. Vi skal besøge bl.a. Det Jødiske Kvarter, der ligger ved hotellet og se statuen af Seneca, der blev født i byen, og Alcazaba, resterne af det mauriske fort. 19:30 Tapasmiddag på restaurant Bodegas Mezquitatæt ved Mezquitaen En god tapas middag på en hyggelig restaurant tæt ved Córdobas berømte Mezquita. Fredag 28. marts 9:30 Gåtur i Córdoba Vi går en kort tur i Cordoba, hvor der er mulighed for at se resterne af den romerske bro, der krydser Guadalquivir floden. Herefter ankommer vi til Mezquitaen. 10:00 Besøg i Mezquitaen Mezquitaen i Córdoba er et af de mest imponerende monumenter i Spanien. Abd al Rahman I opførte den første moské i 785, oven på en tidligere visigotisk kirke. Moskéen fungerede som Córdobas fredagsmoské, dvs. den vigtigste bygning i det muslimske samfund. Her skulle alle troende mænd mødes hver fredag til middag. Efterhånden som byen voksede blev moskéen udbygget og efterhånden nåede moskéen en størrelse på m2, med i alt 1293 søjler. Moskeen var verdens næststørste kun overgået af Den Store Moské i Mekka. Nogle af søjlerne var genbrug fra tidligere romerske og visigotiske templer og kirker, og enkelte var fragtet til Córdoba helt fra Kartago. Til porten, der ledte ind til moskéens bedeniche (mihrab) brugte man 1600 kg guld. Denne kæmpemæssige moské skabte en illusion af uendelighed. Modellen var oasernes palmelunde, som maurerne kendte fra ørkenen en paradisets have på denne jord. Efter de kristnes indtagelse af Córdoba i 1236 blev moskéen brugt som kristen katedral, uden at der blev ændret væsentligt ved det arkitektoniske udtryk. Det var først i 1500 tallet, at man ødelagde en stor del af den oprindelige moské og opførte en katedral, man i dag kan se i centrum af bygningen. Mere end 400 søjler blev fjernet fra moskéen. Karl V. udtalte herefter: I har ødelagt noget unikt i verden.

13 Bedenichen (mihrab) i Córdobas Mezquita. De bedende kiggede i retning af dette rum i den oprindelige moske. En skov af søjler i Córdobas Mezquita. I alt er der 856 søjler tilbage af de oprindelige :00 Viana paladset (Palacio de viana)

14 Vi besøger Viana paladset (Palacio de Viana), et palads omgivet af charmerende 12 gårdhaver opført i det 14. århundrede. Paladset var beboet af adelige familier indtil slutningen af det 20. århundrede før det blev åbnet som museum. En af haverne i Vilana paladset Vilana haven i Córdoba består af i alt 21 haver, med stenbelagte gårdhaver

15 13:30 Frokost på tapas restaurant i kvarteret ved Viana Frokost i en hyggelig patio, Rincón de las Beatillas. Restauranten er en af de ældste i Córdoba og ligger i San Agustín kvarteret ned sine snævre gader. 15:30 Besøg i Córdobas patioer. De private gårdhaver (patios) i Córdoba er på UNESCOs verdensarvsliste og er et helt særligt fænomen. Private ejere åbner dørene for turister, og byen har endda konkurrencer, hvor den bedste have kåres. Allerede romerne byggede huse med patioer, der gav ro og skygge, og denne tradition blev videreført af maurerne. 20:00 Middag på Restaurante Churrasco Én af de private gårdhaver i Córdoba Middag på en af byens absolut bedste restauranter. En af byens kendte restauranter, der åbnede sine døre i 1970 og er kendt for kød stegt på grillen med lokale sovse til. Restauranten ligger i det historiske jødiske kvarter. Lørdag 29. marts 10:30 Fri formiddag Den frie formiddag kan f.eks. bruges til at opleve mere i Córdoba, de romerske ruiner og Kongepaladset (Real Alcázar), til at prøve Córdobas arabiske bad (hammam) eller til at få klaret de sidste indkøb.

16 10:30 Afgang fra Córdoba mod Málaga. 12:30 Ankomst til Malaga og kort gåtur De færreste af de mange turister, der rejser til Solkysten, oplever desværre kun byen lige ved lufthavnen. Men Málaga er faktisk en charmerende by og helt sikkert et besøg værd! Vi bliver sat af i bussen tæt på havnen, hvor vi ser en statue af H.C. Andersen, der blev opført i H.C. Andersen bliver her citeret: I ingen anden spansk by har jeg følt mig så lykkelig og veltilpas som i Málaga. Pablo Picasso er født i Málaga og restauranten, hvor vi skal spise frokost, ligger ikke langt fra et museum med geniets værker, der blev åbnet i :30 Frokost på lokal restaurant i Malagas bykerne 15:00 Byrundtur med bus i Málaga Her ser vi bl.a. havneområdet, tyrefægterarenaen og Alcazaba, det arabiske fort, hvorfra der er flot udsigt ud over Málaga by og havnen. 18:00 Ankomst til Malagas lufthavn 20:15 Afgang til Kastrup med DY3673, hvor vi landet 23:55

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET ANDALUSIEN 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det

Læs mere

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 REJSEKONCEPT KULTUR- & GOURMETREJSE I NORDSPANIEN Kultur og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser: i vinområderne

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Haverejse i Wales og Midtengland

Haverejse i Wales og Midtengland Haverejse i Wales og Midtengland 29. juni til 4. juli 2015 Helt nede ved sydspidsen af halvøen Lleyn i det vestligste Wales fandt vi Nanhoron, som er en perle! Rejsekoncept Jeg har tidligere arrangeret

Læs mere

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE AD 10 2 GR ER NEXT STOP SEVILLA Om dit rejsebureau og dette hæfte Vi har arrangeret gruppe-

Læs mere

Haverejse i Sydengland og Cotswold

Haverejse i Sydengland og Cotswold Haverejse i Sydengland og Cotswold 11. til. 16. juni 2015 Chipping Campden er kendt for sine mange usædvanligt klippede hække. Rejsekoncept Haverejsen til Cotswold i 2014 var et af årets højdepunkter.

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

Magiske haver i Skotland og Nordengland

Magiske haver i Skotland og Nordengland Magiske haver i Skotland og Nordengland Dagsprogram for haverejse til Skotland og det nordøstlige England 1. til 6. juli 2012 Culzean Castle indfrier alle forventninger om, hvordan en skotsk borg skal

Læs mere

Haverejse til Sydengland II

Haverejse til Sydengland II Haverejse til Sydengland II 16. til 21. juni 2013 Sissinghursts hvide have er allersmukkest i 2. halvdel af juni Rejsekoncept På denne rejse besøges, ud over de fleste berømte haver i Sydengland, også

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

GAMLE KONGEBYER I MAROKKO

GAMLE KONGEBYER I MAROKKO GAMLE KONGEBYER I MAROKKO Rejseleder: Professor Jørgen Bæk Simonsen 11.-20. oktober 2013 ( 10 dage ) Spændende rundrejse til tre marokkanske kongebyer: Rabat, Fes og Marrakech. Den islamiske verden tæller

Læs mere

Inspirationskatalog 2011-2012

Inspirationskatalog 2011-2012 Inspirationskatalog 2011-2012 JULEMARKED - JUL & NYTÅR PÅSKE & FORÅR FLY- & RUNDREJSER FLODKRYDSTOGTER VELKOMMEN 2011-2012 JULEMARKEDER 6-7 JUL & NYTÅR 8-11 PÅSKE & FORÅR 12-13 INSPIRATION TIL DIN REJSE

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015

EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015 EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015 Flyrejser Busrejser Sports- og musikrejser Rundrejser Foreningsrejser Storbyferier Udflugter og busrejser Egon s Rejsebureau Industrivej 25 4200 Slagelse

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Marokko Rundrejser med dansk rejseleder

Marokko Rundrejser med dansk rejseleder Marokko Rundrejser med dansk rejseleder Velkommen til Marokko Marokko er fortryllende - så enkelt kan det siges Vi lover et uforglemmeligt eventyr gennem Marokkos spændende historiske byer og spektakulære

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland 18. til 23. juni 2014 Altamont Gardens Rejsekoncept Konceptet for mine rejser til Irland er at de ud over at være haverejser også giver plads til at opleve

Læs mere

Historisk haverejse til Sydengland

Historisk haverejse til Sydengland Historisk haverejse til Sydengland 27. august til 1. september 2012 Staudebedene på West Dean i fint afstemte farver fotograferet i slutningen af august Rejsekoncept Konceptet for haverejsen i slutningen

Læs mere

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Savona Barcelona Malaga Casablanca Madeira Tenerife Recife Maceio Salvador Bahia Ilheus Rio de Janeiro Santos (Sao Paulo) Uhørt

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder Nr 2. 23. april 2015 På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 9 dage Uzbekistans perler Det er en stor fornøjelse for os

Læs mere

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr Andes, vin, pampa, tango & vandfald Rundrejse program: Fredag 24 oktober 2014 København til Santiago de Chile via Madrid Afrejse fra København via Madrid til Santiago (D) Lørdag 25 oktober 2014 Valparaiso

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Tigre & Templer Rundrejse til Indien 9 eller 14 dage En spændende rundrejse til Nordindiens vilde tigre, Taj Mahal og øvrige store kulturelle højdepunkter slut ferie ved Goa s strande

Læs mere