Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Branding Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Branding Danmark"

Transkript

1 Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer Branding Danmark

2 Fordele for alle Konkurrencen om kundernes gunst er hård - ikke mindst når det gælder city breaks. City breakeren har mange alternativer til Danmark og dermed til Århus, Odense og Aalborg. Afgørende er derfor, at vi formår at skabe et entydigt, moderne og attraktivt billede af de 3 byer som city break destinationer. Med andre ord et billede der tager afsæt i gæsternes behov og rejsemotiver og fremhæver byernes positive og unikke egenskaber. Og et billede som skiller byerne ud fra konkurrerende destinationer. Målet er at øge antallet af city breakere i Århus, Odense og Aalborg! På basis af et omfattende strategiarbejde og analyser af byernes styrkepositioner har Tourist Århus, Odense Turist Bureau, Aalborg Turist & Kongres Bureau og Danmarks Turistråd i samarbejde udviklet en budskabsmæssig platform for den fremtidige city break markedsføring af de 3 byer. Budskabsplatformen udgør byernes ståsted i forhold til Danmarksværdierne og tager udgangspunkt i 3 fælles og individuelle værdisæt, der til sammen giver et troværdigt og attraktivt indtryk af, hvad Århus, Odense og Aalborg står for. Værdierne er de positive, særlige og tværgående kendetegn, som vil blive afspejlet i den markedsføring, der fremover skal sælge Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Ved at relatere dit produkt til en eller flere af værdierne og underbygge dette i din kommunikation kommer dit tilbud til at fremtræde med større gennemslagskraft. Jo flere der trækker billedet af byerne i samme retning, jo klarere profil tegnes af byerne på markederne. Udbyttet skulle gerne være en større interesse for city breaks i Århus, Odense og Aalborg!

3 Aalborg lbo Århus Danmarksværdier Odense Fælles Århus, Odense og Aalborg værdier Sammenhængen mellem Danmarksværdierne og Århus, Odense og Aalborgs city break værdier kan illustreres på denne måde: Fællesnævnerne Viden Fordybelse En moderne samfundsindretning og mange let tilgængelige oplevelsesprodukter giver gæsten mulighed for at lære, lade sig inspirere og dyrke individuelle interesser (escape). Historiske museer, kunstudstillinger, oplevelsescentre og begivenheder af høj kvalitet giver stof til eftertanke for den videbegærlige gæst. Århus/Odense/Aalborg er det ægte Danmark altså Danmark uden for hovedstaden. Livsglæde Harmonisk Beskriver Århus/Odense/Aalborg som velfungerende bysamfund med en imødekommende og åben befolkning. Gæsten mødes af en afslappet og uhøjtidelig stemning samt en befolkning, der er bevidst om, hvordan det gode liv leves. Byerne er beliggende ved vandet og i pagt med naturen. Lidt forenklet sagt er Århus hav/bugt-byen, Odense er kanal/å-byen mens Aalborg er fjord/flod-byen. Nærhed Intim Århus/Odense/Aalborg er fristeder, der giver gæsten mulighed for samvær og afkobling i rolige omgivelser overskuelige og intime, men nok til en weekend. Byerne rummer alle en kompakt og hyggelig bykerne, hvorfra de fleste attraktioner og tilbud er beliggende i gåafstand. Byernes indretning er i høj grad baseret på komfort og enkelthed, og en moderne infrastruktur gør det nemt og trygt at færdes der.

4 Værdierne der skiller Århus ud: Århus Her leves det moderne liv Kontraster Overraskende Kontraster og overraskende dækker over en by, der er overskuelig og overraskende på én gang godt bundet sammen af mærkbare stemningsskift mellem de forskellige kvarterer. Byen er tolerant, og giver plads til originalitet. Mange kreative kræfter på kulturområdet flytter grænser og virker selvforstærkende. Også mange eksempler på modsætninger mellem det moderne og det historiske inden for arkitektur, main stream og nichetilbud inden for shopping samt traditionelle danske retter og etniske fænomener inden for gastronomi.

5 Viden Fordybelse Viden og fordybelse dækker over det faktum, at 10% af Århus befolkning er studerende, og at byen har et bredt udbud af kvalitetsbaserede edutainmenttilbud. Her er der tid og rum til at dyrke personlige interesser. Den videbegærlige kan med museer som ARoS, Den Gamle By, Moesgård og Botanisk Have samt en række årligt tilbagevendende begivenheder fordybe sig og hente viden inden for bl.a. kunst, arkæologi, historie og botanik. Puls Atmosfære Århus er storbyatmosfære på en afslappet og uhøjtidelig måde. Byen er selvbevidst og pulserende, men ikke stressende. Byens puls kommer til udtryk gennem et mangfoldigt og dynamisk kulturudbud herunder et levende musikmiljø. Det moderne liv er fremherskende, hvilket afspejles af de mange caféer og specialbutikker inden for mode og design samt de mange studerende, der sætter deres præg på det livsstilsagtige udeliv.

6 Værdierne der skiller Odense ud: Odense Her er autenciteten i højsædet Moderne eventyr Autencitet H.C. Andersens føde- og barndomsby, Odense, er indbegrebet af den ægte vare. Eventyrdigterens liv og værker bliver levendegjort på en begavet og moderne måde dels i H.C. Andersens Hus og barndomshjem, Fyrtøjet og ikke mindst i Den Fynske Landsby. Autenciteten er til stede over alt i H.C. Andersens Kvarter, der er fuld af hygge og intimitet. Brandts Klædefabrik er stedet for udstillinger med international, moderne kunst, mens Fyns Kunstmuseum er stedet for autentisk fynsk kunst. Det romantiske fynske land med de mange slotte og herregårde er en oplagt afstikker.

7 Oase Fri Odense er idyllisk og hyggelig - en oase med plads til at føle sig fri. Den grønne bymidte og Odense Å gør byen til en naturlig del af den intime, fynske grønne oase, også kaldet Danmarks have. Her er harmoni mellem by og land. Fynboerne lever det gode liv og sætter pris på det rolige tempo, der giver rum til bevægelse og nærvær. Odense er et ukompliceret fristed for den stressede gæst, der kan få vejret i et byens mange åndehuller eller ved kysten, der på Fyn aldrig er mere end en halv time væk. Oplevelse Indlevelse Odense er både indlevelse og oplevelse. Her findes et bredt udbud af aktiviteter der appellerer til såvel sanserne som intellektet. Lige fra den begavede formidling af H.C. Andersens liv og eventyr til gourmetrestauranterne, der fremtryller delikatesser fra lokale økologiske råvarer fra den fynske muld (fra jord til bord). Odenses internationalt orienterede kulturevents f.eks. Odense Internationale Film Festival, Blomsterfestival og Bluesfestival er ligeledes tilbud, der stimulerer både hjerte og hjerne.

8 Værdierne der skiller Aalborg ud: Aalborg Her er det gode liv Hygge Uhøjtidelig Den afslappede og livsglade stemning er fremherskende i Aalborg. Nordjydernes lune og glimt i øjet frembringer en uformel og folkelig stemning, der stimulerer den tilrejsende til at leve det gode liv. Den hyggelige og uhøjtidelige atmosfære understøttes af et dynamisk handelsliv og et bredt udbud af restauranter, værtshuse og råvaremarkeder. Det er naturligvis også her, at Aalborg-snapsen fra De Danske Spritfabrikker bedst nydes. Byens overkommelige størrelse og intime miljø giver plads og ikke mindst tid til hinanden.

9 Fantasi Spontan Aalborg er impulsiv og fællesskabsorienteret. Byens mangfoldige kulturliv og levende gå-ibyen miljø indbyder til spontane indfald og fornøjeligt samvær. I Aalborg har man tid til at leve og den livsglæde, der er fremherskende i byen, kommer til udtryk gennem begivenheder som Aalborg Karneval, Jazz- og Blues Festival og Aalborg Opera Festival. Naturen med Vestkysten, Limfjordslandet og Rold Skov er tæt på byen og lægger op til at blive udforsket af gæsten. Kontraster Overraskende Aalborg er overskuelig, men overrasker gæsten med mange kulturelle modsætningsforhold. Byen spænder vidt mellem det historiske og det moderne; moderne kunst på Nordjyllands Kunstmuseum contra lokale kunsthåndværkere i Hjelmerstald, futuristisk arkitektur i det kommende Musikkens Hus contra vikingegravpladsen Lindholm Høje og de to modpoler Klostermuseum contra Snapsemuseum. Aalborg er meget mangfoldig, når det gælder det gastronomiske område.

10 Brug værdierne i din produktudvikling Det er oplagt at arbejde med værdierne i både markedsføring og produktudvikling. Udviklingsdelen kan gøres på flere måder. Der kan være tale om udformning af et helt nyt pakketilbud, der udtrykker en eller flere af værdierne. Justering af et eksisterende produkt, så indholdet i højere grad afspejler værdierne er en anden mulighed. Endelig kan det selvfølgelig være, at du i dag råder over et salgbart city break produkt, der matcher værdierne. I dette tilfælde giver det naturligvis ikke den store mening at foretage ændringer. På de følgende sider har vi vist 4 eksempler på, hvordan indholdet af et city break produkt i Århus, Odense og Aalborg kan se ud. Produkterne er mere eller mindre fiktive men fremhæver hver især den pågældende bys værdier. I eksemplerne indgår alle 3 værdisæt, hvilket dog ikke er afgørende. Det vigtigste er, at produktet har sammenhæng med min. 1 værdisæt og dermed fremhæver byens positive og unikke egenskaber. For at vise spændvidden i mulighederne har vi valgt at tage afsæt i forskellige temaer og målgrupper. Samtidig har vi valgt at illustrere de 4 produkter med fiktive markedsføringseksempler, der i både tekst og billedvalg, er udarbejdet i overensstemmelse med budskabsplatformen og Branding Danmarks grafiske guidelines. De skal også blot ses som inspiration. Produkteksempel: Dansk jul i Århus/Odense/Aalborg De danske juletraditioner er et tema, der går på tværs af Århus, den gode mads tegn med juleudstillingen i Den gamle By, hvor julehistorien gøres levende. I Odense venter H.C. Andersens julemarked Odense og Aalborg og på mange måder fremhæver de fælles værdier. Dansk jul er med andre ord relevant som tema i både lokale produktudviklings- og markedsføringsaktiviteter samt i fælles kampag- af eventyrdigteren selv. I Aalborg sluttes opholdet af med snapse- og på museet kan man opleve verdens første julehjerte, der er flettet nefremstød. Fælles for de 3 byer er, at de danske juletraditioner her smagning og en rundvisning på Aalborg Akvavit (viden fordybelse). opleves på en helt unik måde. Julen er som bekendt hjerternes tid og udsmykningen og de mange julemarkeder får byerne til at emme af Markedsføringsillustration: Microsite på visitdenmark.com atmosfære og dansk hygge (livsglæde harmonisk). Man indkvarteres på et hyggeligt cityhotel og starter opholdet med en traditionel Marked: Storbritannien Målgruppe: både det unge og det ældre par dansk julebuffet med specialiteter som sild og snaps. Med det store Eksempler på relevante Århus/Odense/Aalborg-temaer: udbud af såvel konceptforretninger (der bytter gaverne i andre byer) Dansk jul og eksklusive designbutikker er der gode muligheder for at foretage Gastronomi/gourmet (fra jord til bord) sine juleindkøb. Dagen sluttes af med gløgg på en af de hyggelige Golf caféer efterfulgt af en julekoncert i en kirke det hele i gåafstand Kulturelle begivenheder (nærhed intim). I Århus kombineres et ophold med shopping og i

11 Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux Produkteksempel: Det gode liv i Århus Hotel Dolce Vita Snekkergade Århus C T: bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. One chrysanthemum gossips. Two progressive subways tastes bourgeois televisions. Mercur five poisons drunkenly bought one obese Macintosh. The bureau tastes mats. Five mostly angst-ridden bureaux partly cleverly sacrifi- Århus har som destination alt hvad der skal til for at forkæle sig selv byens mange hyggelige barer for at nyde et Århus sæt (puls F: ced two almost irascible trailers, because quite angst-ridden fountains tickled one Jabberwocky. Quixotic televisions auctioned off Santa Claus, but five schizophrenic aardvarks ran away. The foun- og sin partner i et par gode dage. Rammen om opholdet er La Dolce Vita, et af byens små stemningsfyldte hoteller. Hotellet er kendetegnet ved en uhøjtidelig og personlig stemning, der stimulerer gæsten atmosfære). I løbet af opholdet er der også mulighed for at forkæle sig selv med en ansigtsbehandling eller en luksusbarbering i den gode gamle stil. Om aftenen venter et foredrag om saunaens histo- Lorem Ipsum Dolor Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. tains kisses umpteen. Umpteen slightly speedy botulisms tastes five trailers, yet subways drunkenly abused one Klingon, however umpteen very quixotic botulisms bought five cats. One poison abused Phil. Quark grew up. Five sheep quite comfortably towed extremely progressive wart hogs. Umpteen quite putrid bureaux cleverly tastes two almost obese fountains. Umpteen irascible televisions tickled. til at afprøve byens mange livsnydertilbud. Under opholdet udfor- rie, som afsluttes med en skøn kurbadsmenu (viden fordybelse) Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux skes det trendige shoppingmiljø, der findes i byens små og gamle eller på en af byens bring-your-own restauranter, hvor man selv med- bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. One chrysanthemum gossips. Two progressive subways tastes bourgeois stræder (kontraster overraskende). Frokosten indtages ved åen, bringer vinen, der er købt i Netto. televisions. Mercur five poisons drunkenly bought one obese Macintosh. The bureau tastes mats. Five mostly angst-ridden bureaux partly cleverly sacrifi- hvor det pulserende liv betragtes, inden man fortsætter til en af ced two almost irascible trailers, because quite angst-ridden fountains tickled one Jabberwocky. Quixotic televisions auctioned off Santa Claus, but five schizophrenic aardvarks ran away. The fountains kisses umpteen Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden. La Dolce Vita AROS - Århus Kunstmuseum. The botulisms cleverly perused Tokyo. One silly aardvark grew up. Darin mostly lamely bought two botutwo speedy Macintoshes comfortably marries one orifice, but umpteen fountains lamely abused Markedsføringsillustration: Brochureomslag og opslag Marked: Sverige Målgruppe: det unge karrierepar Eksempler på relevante Århus-temaer: Det gode liv Kunst og kultur Puls og musik Upplev Aros med Stena Line och La Dolce Vita Nu för bara 269 kr. per person The botulisms cleverly perused Tokyo. One silly aardvark grew up. Darin mostly lamely bought two botutwo speedy Macintoshes comfortably marries one orifice, but umpteen fountains lamely bused. Dogs gossips. Umpteen purple elephants tickled Paul. Two putrid botulisms tastes the bourgeois mat. Umpteen fountains fights two obese lampstands. Hotellet i centrum af Århus - smilets by La Dolce Vita

12 Produkteksempel: Med H.C. Andersen fra jord til bord i Odense Med afsæt i H.C. Andersens fortællinger venter et par dejlige dage i eventyret og i godt selskab med den fynske gastronomi. Eventyrdigterens liv og værker bliver levendegjort på en begavet og nutidig måde i H.C. Andersens Hus og ikke mindst på vandreturen I HCA s fodspor gennem de gader og stræder, der udgjorde grundstenene i forfatterens barndomsunivers (moderne eventyr autencitet). Der overnattes på Hotel Nattergalen i midtbyen og under opholdet bliver der tid til at indtage en klassisk dansk gourmetfrokost på den hyggelige Sortebro Kro i Den fynske Landsby. Om aftenen besøges nogle af byens originale spillesteder med musik for enhver smag og mulighed for samvær i rolige omgivelser (oase fri). Opholdet sluttes af med en opdagelsesrejse på H.C. Andersens Fyn. Undervejs forkæles ganen med et besøg i en økologisk gårdbutik, hvor alt bliver forarbejdet fra bunden, og efterfølgende ølsmagning på det lille Ørbæk Bryggeri (oplevelse indlevelse). Frisch auf den Tisch Folgen Sie den Spuren H. C. Andersens und genießen Sie die originale Gastronomie Fünens The putrid bureaux fights five bourgeois subways, however one Klingon ran away, even though Pluto gossips. The partly angst-ridden dwarves abused very speedy lampstands. The poisons grew up. Five silly mats auctioned off one slightly bourgeois trailer, and five lampstands comfortably tickled umpteen Macintoshes, even though Mark. Lampstands perused the Jabberwockies, yet umpteen mostly bourgeois sheep laughed. Hotel Nattergalen Auto Union Deutschland Markedsføringsillustration: annonce Marked: Tyskland Målgruppe: empty nesters, 50+ Eksempler på relevante Odense-temaer: H.C. Andersen Kunst og kultur Fynsk natur og romantik

13 Produkteksempel: Den gode historie i Aalborg På denne opdagelsestur rundt i Limfjordslandet får man modsætningerne mellem den hyggelige storby og den uspolerede natur som Nordjylland er så rig på helt ind under huden (kontraster overraskende). Basen er Aalborg City Hostel, hvor opholdet indledes med den store danske morgenbuffet. Med energidepoterne fyldt op er man klar til at tage imod de mange indtryk, der venter. F.eks. besøg på vikingemonumentet Lindholm Høje, hvor man tydeligt fornemmer historiens vingesus. Det samme er tilfældet, når man går i klosteret både over og under jorden i den intime og folkelige bykerne. Opholdet i Aalborg krydres desuden med en syndig frokost under hvælvingerne på Jens Bangs Stenhus, der er indbegrebet af den afslappede og fornøjelige stemning, som byen er garant for (hygge uhøjtidelig). Programmet er på ingen måder stramt og indbyder til spontane indfald undervejs f.eks. overværelse eller deltagelse i en af byens mange kulturelle begivenheder (fantasi spontan). Markedsføringsillustration: messeplakat Marked: Danmark Målgruppe: familier med børn Eksempler på relevante Aalborg-temaer: Kunst, koncerter og events Historiske oplevelser Den nordjyske natur VIKINGERNE KOMMER Oplev den danske historie i og omkring Aalborg Se vikingemonumentet Lindholm Høje Besøg klosteret i Aalborgs intime bykerne Spis din frokost under hvælvingerne på Jens Bangs Stenhus Aalborg City Hostel

14 Her er dine værktøjer Med værdierne er der skabt en fælles platform for den fremtidige markedsføring af Århus, Odense og Aalborg på alle markeder. Uanset om kommunikationen sker i tekst og billeder via annoncer, brochurer, Internet, salgspræsentationer eller pressen. Sideløbende med disse nationale og regionale kampagneaktiviteter ønsker vi at inspirere vore samarbejdspartnere til at anvende værdierne i forbindelse med egen markedsføring og produktudvikling. Hvis vi alle bruger værdierne er vi godt på vej til at skabe en klar og moderne profil for Århus, Odense og Aalborg til fordel for byerne og din virksomhed! Hent inspiration på Internettet For at understøtte brugen af værdierne i dit markedsføringsarbejde stiller vi en række værktøjer frit til rådighed. På kan du hente information og vejledning omkring brugen af branding i praksis. Her finder du også inspiration og guidelines til værdiernes grafiske udtryk, praktiske eksempler på annoncer og adgang til Danmarks Turistråds fotodatabase.

15 Branding Danmark DE POSITIVE OG SÆRLIGE KENDETEGN VED DANMARK SOM BESØGSMÅL Bestil vores brandingpublikationer Du kan læse mere om brugen af Danmarksværdierne i de trykte publikationer Branding Danmark de positive og særlige kendetegn ved Danmark som besøgsmål og Branding Danmark udtryk og retningslinjer. Her finder du bl.a. information om de grafiske retningslinier og eksempler på anvendelse af Danmarksudtrykket i forskellige medier. Brochurerne kan rekvireres ved henvendelse til Danmarks Turistråd. Denmark. Enjoy! Dine kontakter er: Tourist Århus Rådhuset, Park Alle 1, DK-8000 Århus C, tel.: , Kontaktpersoner: direktør Steen Berg / marketingkoordinator Marianne Bundsbæk Bab Brug os vi vil gerne hjælpe dig! De nævnte værktøjer kan gratis benyttes af alle, der markedsfører de 3 byer og Danmark som turistmål. Har du spørgsmål eller brug for yderligere rådgivning omkring din egen brandingindsats er du altid velkommen til at kontakte dit lokale turistbureau eller Danmarks Turistråd. Dette gælder uanset om du er i gang med at definere dit ståsted i forhold til budskabsplatformen, har brug for sparring i forbindelse med produktudviklingstiltag eller måske mangler konkret billedmateriale. Odense Turist Bureau Rådhuset, Flakhaven 2, DK-5000 Odense C, tel.: , Kontaktpersoner: turistchef Barbara Whitmarsh / marketingkoordinator Marianne With Aalborg Turist og Kongres Bureau Østerågade 8, DK-9100 Aalborg, tel.: , Kontaktpersoner: direktør Helge Søgaard / udviklingskoordinator Peter Hermansen Danmarks Turistråd Islands Brygge 43, DK-2300 København S, tel.: , Kontaktpersoner: brand manager Lars Schaldemose / projektleder Thomas Kastrup

16 Udarbejdet af Tourist Århus, Odense Turist Bureau, Aalborg Turist & Kongres Bureau og Danmarks Turistråd indenfor samarbejdet City Break Alliancen Århus/Odense/Aalborg. Fotos: Danmarks Turistråds fotodatabase på samt billedarkiver tilhørende Tourist Århus, Odense Turist Bureau og Aalborg Turist & Kongres Bureau. Grafisk design af WHERE2GO. Publiceret marts 2004.

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Hvorfor flytte til Fyn?

Hvorfor flytte til Fyn? Hvorfor flytte til Fyn? Hvorfor flytte til Fyn i stedet for til f.eks. Sjælland eller Jylland? Folk siger altid, at de vil bo i nærheden af NATUREN Folk siger altid, at de vil bo i nærheden af NATUREN

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE 2014 10.-19. OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde

Læs mere

Hvad er det vi vil..?

Hvad er det vi vil..? Hvad er det vi vil..? Målsætningen for det nye samarbejde er, at - skabe et attraktivt brand, der kan rumme alle aktører - gennemføre stærke markedsføringsaktiviteter... - der giver området stor synlighed

Læs mere

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE DET ER HELT NATURLIGT at bidrage til Fjordens Dag Siden 1991 har Fjordens Dag sat fokus på miljøet i de fynske fjordområder. I dag er Fjordens Dag et af Danmarks største

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense er et af de største og mest

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

TURISME I REGION MIDTJYLLAND - UDDRAG FRA ANALYSEGRUNDLAGET FOR DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN

TURISME I REGION MIDTJYLLAND - UDDRAG FRA ANALYSEGRUNDLAGET FOR DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN TURISME I REGION MIDTJYLLAND - UDDRAG FRA ANALYSEGRUNDLAGET FOR DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN Analysegrundlaget er udarbejdet af Region Midtjylland April 2007 Turisme i Region Midtjylland I Region Midtjylland

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed 2013 Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed Gæstfrihed, unikke oplevelser og attraktiv beliggenhed er væsentlige parametre, når man skal vælge, hvor man skal bo på ferien eller holde konferencen.

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

HVEM ER VI. Nordisk Film. Zentropa. Zentropa China Kombinerer det bedste nordiske talent med kinesisk filmkultur

HVEM ER VI. Nordisk Film. Zentropa. Zentropa China Kombinerer det bedste nordiske talent med kinesisk filmkultur Zentropa China HVEM ER VI Nordisk Film Verdens ældste produktionsselskab Største distributør af film i Skandinavien Zentropa Et af Europas største produktionsselskaber med produktionsfaciliteter i Tyskland,

Læs mere

www.aalborgcity.dk Oplevelser og service - aldrig har det været vigtigere! Kære samarbejdspartner 20 12 I Aalborg City arbejder vi hver eneste dag året rundt hårdt på at arrangere events,

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING FOKUS Markedet, målgrupper,

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Kommunikationsplatform Sydjylland

Kommunikationsplatform Sydjylland Kommunikationsplatform Sydjylland Destinationsudvikling - macro destination Sydvestjylland Skærbæk Fritidscenter, 4. februar 2009 Opgaven Vi skal formulere et unikt, relevant og troværdigt omdrejningspunkt

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012. Epinion og Pluss Leadership

Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012. Epinion og Pluss Leadership Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012 Epinion og Pluss Leadership DANSKERNES KULTUR,- FRITIDS- OG MEDIEVANER 2012 1964 1975 1987 1993 1998 2004-2012 Spørgeskemaundersøgelse. Spurgt mere end 12.000 Besvarelser

Læs mere

fakta om dansk kystturisme Dansk kystturisme og dens betydning for dansk økonomi, vækst og beskæftigelse

fakta om dansk kystturisme Dansk kystturisme og dens betydning for dansk økonomi, vækst og beskæftigelse fakta om dansk kystturisme Dansk kystturisme og dens betydning for dansk økonomi, vækst og beskæftigelse 2 2 Kystturisme findes i hele Danmark Forord 3 Kære Læser De fleste danskere har holdt ferie ved

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Cykelturismens økonomiske betydning

Cykelturismens økonomiske betydning Cykelturismens økonomiske betydning - for Danmark 2008 - Af Ditte Møller Munch/Temaprojektleder Aktiv Danmark Indhold Definition af en cykelturist Turistomsætning og døgnforbrug for cykelturister Overnatningsform

Læs mere

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 Afrapportering 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 1 Målet med workshop 2 Tirsdag den 22. oktober var 28 fynske turismeaktører samlet til 2. workshop på First Grand Hotel i Odense

Læs mere

Smagsoplevelser. vejen til vækst

Smagsoplevelser. vejen til vækst Smagsoplevelser vejen til vækst INGREDIENSLISTE: Helle Bjerg Hellesøe Uddannet Cand. Mag i historie og kommunikation Baggrund blandt andet hos: Dansk Fødevare Forum Kokkelandsholdet RelationMedia Midtjysk

Læs mere

ET ERHVERVSLIV I VÆKST

ET ERHVERVSLIV I VÆKST 2013 ET ERHVERVSLIV I VÆKST MED ATTRAKTIVE JOBMULIGHEDER Find dit næste job i Frederikshavn Kommune Et attraktivt sted at bo I Frederikshavn Kommune ser vi fremad. Her er man ikke er bange for at tænke

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

FOMARS og Legoland Billund Resort

FOMARS og Legoland Billund Resort FOMARS og Legoland Billund Resort Møde med Esbjerg Kommune og Varde Kommune Hotel Svanen, Grindsted, Onsdag den 4. juni 2014 Indhold Baggrund Foreningen Legoland Billund Resort FOMARS Vision og strategi

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse

Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse Mange af vore sommerhuse trænger til en kærlig hånd. Det ses straks, når man på en vilkårlig hjemmeside for sommerhusudlejning

Læs mere

Agroturismens betydning for dansk turisme. v. Eva Thybo, VisitDenmark

Agroturismens betydning for dansk turisme. v. Eva Thybo, VisitDenmark Agroturismens betydning for dansk turisme v. Eva Thybo, VisitDenmark Agenda Roller og ansvar i dansk turisme Turismens betydning i DK Sådan markedsfører vi KystDanmark i dag Hvor er agroturismen i DK i

Læs mere

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Oplæg ved ARKITEKTURPOLITISK KONFERENCE Dansk Arkitektur Center 5. december 2008 v/ Helle Juul Kristensen Planlægger, cand. mag. Cittaslow-koordinator

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Landskabsarkitektur. Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber

Landskabsarkitektur. Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber det natur- og biovidenskabelige fakultet københavns universitet Landskabsarkitektur Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber Landskabsarkitektur 1 2

Læs mere

Odense fra stor dansk by - til dansk storby

Odense fra stor dansk by - til dansk storby Odense fra stor dansk by - til dansk storby Odense hovedby og vækstdriver Odense er Danmarks 3. største by og der bor ca. 194.000 indbyggere i kommunen Odense dækker et areal på 306 km2 Odense har ca.

Læs mere

Turismestrategi 2015-2017

Turismestrategi 2015-2017 Turismestrategi 2015-2017 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker med denne strategi at styrke turismen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har en smuk og alsidig kommune med en masse

Læs mere

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2 Kystturisme Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark Indhold: 1. Hvad betyder Turismeerhvervet for Danmark 2. Hvem er vores gæster 3. Motiver for ferien

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020 3.2 KULTUR Randers Kommune - Visionsproces 2020 Kulturpolitikken i Randers Kommune Der er tre temaer i kulturpolitikken: 1. Børn og kultur Sikring af børns møde med den professionelle kunst og kultur 2.

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Få inspiration til de udfordringer, du står overfor lige nu: Læs om de 16 inspirerende projekter i vores publikationer Kom

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012

FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012 FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012 AGENDA 1 2 BAGGRUND OG FORMÅL HVEM ER FREMTIDENS BYGDETURISTER? 3 HVAD ØNSKER FREMTIDENS BYGDETURISTER? 4

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Kystturisterne i Danmark

Kystturisterne i Danmark Kystturisterne i Danmark En ABC med regionalt fokus VisitDenmark, 2012 Viden & Analyse Forord Med en samlet omsætning på 34 mia. kr. og 68.500 direkte og afledte job i Danmark er kystturismen et betydningsfuldt

Læs mere

Aftenåbninger - nye oplevelser og nye målgrupper

Aftenåbninger - nye oplevelser og nye målgrupper Aftenåbninger - nye oplevelser og nye målgrupper Brugerundersøgelse på BRANDTS - september-december 2009 Lidt om undersøgelsen Formål > Hvem er det, der kommer torsdag aften? > Hvad motiverer gæsterne

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Ansøgning om støtte fra Forening til Foreningen til markedsføring af ferieturismen i Region Syddanmark FOMARS

Ansøgning om støtte fra Forening til Foreningen til markedsføring af ferieturismen i Region Syddanmark FOMARS Ansøgning om støtte fra Forening til Foreningen til markedsføring af ferieturismen i Region Syddanmark FOMARS Information om ansøger Projektnavn Segment Børnefamilier eller Det gode liv. Kina Alliancen

Læs mere

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad skal du lave i sommerferien? H.C. Andersen paraden Møntergården Fyns Kunstmuseum Hvad skal du lave i sommerferien? Få rabat på flere oplevelser Besøg flere af Odense Bys Museer og spar på entréen. Vis din billet købt til fuld pris

Læs mere

Epinion og Pluss Leadership

Epinion og Pluss Leadership Epinion og Pluss Leadership DANSKERNES KULTUR,- FRITIDS- OG MEDIEVANER 2012 1964 1975 1987 1993 1998 2004-2012 Kvantitativ: Spørgeskema til mere end 12.000 borgere 3.600 voksne (15 +) 1.500 børn (7-14

Læs mere

VÆRDIGRUNDLAG FOR. Multimediehuset

VÆRDIGRUNDLAG FOR. Multimediehuset VÆRDIGRUNDLAG FOR Multimediehuset Århus Kommune Borgerservice og Biblioteker Værdigrundlag for Multimediehuset Århus Kommune Borgerservice og Biblioteker Udarbejdet i samarbejde med NIRAS Konsulenterne

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Tak for sidst til den kreative workshop 1374 idéer godt gået! Udvikling af stedbundne turismekoncepter

Læs mere

Small Danish Hotels Moments of Happiness

Small Danish Hotels Moments of Happiness 2014 Small Danish Hotels Moments of Happiness Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, repræsenterer omkring 100 hoteller, kroer, slotte og herregårde i Danmark. Hotelkæden er landsdækkende

Læs mere

SO-forløb, Branding af London

SO-forløb, Branding af London 2012 SO-forløb, Branding af London Christian Størvold Larsen Jacob Kostecki Daniel Guldberg Klasse 3.5 23-10-2012 Branding af storby Det er essentielt for de storbyer, som ønsker omtale og en masse omsætning

Læs mere

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi 9. april 2014 NOTAT Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi Notatet indeholder Rømø-Tønder Turistforenings bestyrelses overvejelser omkring den fremtidige organisations- og samarbejdsstrategi for

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Introduktion. Resultaterne af undersøgelsen er her fremlagt som powerpoint-rapport, og er udarbejdet af VisitDenmark, april 2006.

Introduktion. Resultaterne af undersøgelsen er her fremlagt som powerpoint-rapport, og er udarbejdet af VisitDenmark, april 2006. 1 Introduktion Nærværende rapport opdeler ferieturisterne i Danmark i syv grupper med udgangspunkt i de grunde, de har haft for at holde ferie i Danmark. Resultatet er et forslag til supplerende segmentering

Læs mere

Turistundersøgelsen 2011

Turistundersøgelsen 2011 Turistundersøgelsen 2011 Indhold Baggrund og metode Profil på turisterne På besøg i København 5 6 11 Mobilapplikationen, sociale medier og video Benchmark med udvalgte europæiske byer 21 26 Turistinformationen

Læs mere

- oplevelser med indhold...

- oplevelser med indhold... Design & opsætning: DUETdesign.dk Udgiver: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 info@vesthimmerland.dk Turistpolitik i Vesthimmerland 2010 2013 - oplevelser med indhold...

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

ANBEFALINGER TIL MINISTEREN FRA SYNLIGHEDSARBEJDSGRUPPEN

ANBEFALINGER TIL MINISTEREN FRA SYNLIGHEDSARBEJDSGRUPPEN ER TIL MINISTEREN FRA SYNLIGHEDSARBEJDSGRUPPEN HVORFOR BESKÆFTIGE SIG MED SYNLIGGØRELSE AF KULTUR? Kulturen har brug for større synlighed og udbredelse. Turismeerhvervet har brug for indhold og oplevelser

Læs mere

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 1. Hvad er formålet med dit ophold [på/i destination]? Er du på 1. Ferie Besøg

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Kvalita5v brugerundersøgelse Den Gamle By December 2012 Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Personaer, udviklet idm. Brugerundersøgelse. Januar 2013 analyse > proces > udvikling

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus

Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus ARoS Aarhus Kunstmuseum får Århus på det internationale landkort. Målet er flere besøgende og samarbejdet udgør det seneste mønstereksempel på gensidig

Læs mere

NYHEDSBREV Nr. 4 - august 2004

NYHEDSBREV Nr. 4 - august 2004 NYHEDSBREV Nr. 4 - august 2004 Nyt elektronisk nyhedsbrev Velkommen tilbage fra sommerferien og til første udgave af Liveable Citys elektroniske nyhedsbrev. Heri kan du læse om, hvad der sker i Liveable

Læs mere

Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende)

Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende) Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende) Konklusioner Om undersøgelsen og respondenterne Antal besvarelser i alt: 39 Besvarelserne er blevet indsamlet ved at gå

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 24. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 21.- 23. januar 2011 TEMA: Tid til stilhed tid til Gud... VELKOMMEN KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det

Læs mere

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Helheden er underordnet Hvis du har fokus på detaljerne kommer helheden af sig selv Egon Klitgaard Radisson BLU Hotel Papirfabrikken er et hotel med holdning og vi

Læs mere

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Dansk Turismefremmes turistkonference 19. april 2012 Christian Have Oplevelsesøkonomiens tre ringe Ring 3: Oplevelser i det øvrige erhvervsliv Ring 2:

Læs mere