Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Branding Danmark

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Branding Danmark"

Transkript

1 Budskabsplatform for Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer Branding Danmark

2 Fordele for alle Konkurrencen om kundernes gunst er hård - ikke mindst når det gælder city breaks. City breakeren har mange alternativer til Danmark og dermed til Århus, Odense og Aalborg. Afgørende er derfor, at vi formår at skabe et entydigt, moderne og attraktivt billede af de 3 byer som city break destinationer. Med andre ord et billede der tager afsæt i gæsternes behov og rejsemotiver og fremhæver byernes positive og unikke egenskaber. Og et billede som skiller byerne ud fra konkurrerende destinationer. Målet er at øge antallet af city breakere i Århus, Odense og Aalborg! På basis af et omfattende strategiarbejde og analyser af byernes styrkepositioner har Tourist Århus, Odense Turist Bureau, Aalborg Turist & Kongres Bureau og Danmarks Turistråd i samarbejde udviklet en budskabsmæssig platform for den fremtidige city break markedsføring af de 3 byer. Budskabsplatformen udgør byernes ståsted i forhold til Danmarksværdierne og tager udgangspunkt i 3 fælles og individuelle værdisæt, der til sammen giver et troværdigt og attraktivt indtryk af, hvad Århus, Odense og Aalborg står for. Værdierne er de positive, særlige og tværgående kendetegn, som vil blive afspejlet i den markedsføring, der fremover skal sælge Århus, Odense og Aalborg som city break destinationer. Ved at relatere dit produkt til en eller flere af værdierne og underbygge dette i din kommunikation kommer dit tilbud til at fremtræde med større gennemslagskraft. Jo flere der trækker billedet af byerne i samme retning, jo klarere profil tegnes af byerne på markederne. Udbyttet skulle gerne være en større interesse for city breaks i Århus, Odense og Aalborg!

3 Aalborg lbo Århus Danmarksværdier Odense Fælles Århus, Odense og Aalborg værdier Sammenhængen mellem Danmarksværdierne og Århus, Odense og Aalborgs city break værdier kan illustreres på denne måde: Fællesnævnerne Viden Fordybelse En moderne samfundsindretning og mange let tilgængelige oplevelsesprodukter giver gæsten mulighed for at lære, lade sig inspirere og dyrke individuelle interesser (escape). Historiske museer, kunstudstillinger, oplevelsescentre og begivenheder af høj kvalitet giver stof til eftertanke for den videbegærlige gæst. Århus/Odense/Aalborg er det ægte Danmark altså Danmark uden for hovedstaden. Livsglæde Harmonisk Beskriver Århus/Odense/Aalborg som velfungerende bysamfund med en imødekommende og åben befolkning. Gæsten mødes af en afslappet og uhøjtidelig stemning samt en befolkning, der er bevidst om, hvordan det gode liv leves. Byerne er beliggende ved vandet og i pagt med naturen. Lidt forenklet sagt er Århus hav/bugt-byen, Odense er kanal/å-byen mens Aalborg er fjord/flod-byen. Nærhed Intim Århus/Odense/Aalborg er fristeder, der giver gæsten mulighed for samvær og afkobling i rolige omgivelser overskuelige og intime, men nok til en weekend. Byerne rummer alle en kompakt og hyggelig bykerne, hvorfra de fleste attraktioner og tilbud er beliggende i gåafstand. Byernes indretning er i høj grad baseret på komfort og enkelthed, og en moderne infrastruktur gør det nemt og trygt at færdes der.

4 Værdierne der skiller Århus ud: Århus Her leves det moderne liv Kontraster Overraskende Kontraster og overraskende dækker over en by, der er overskuelig og overraskende på én gang godt bundet sammen af mærkbare stemningsskift mellem de forskellige kvarterer. Byen er tolerant, og giver plads til originalitet. Mange kreative kræfter på kulturområdet flytter grænser og virker selvforstærkende. Også mange eksempler på modsætninger mellem det moderne og det historiske inden for arkitektur, main stream og nichetilbud inden for shopping samt traditionelle danske retter og etniske fænomener inden for gastronomi.

5 Viden Fordybelse Viden og fordybelse dækker over det faktum, at 10% af Århus befolkning er studerende, og at byen har et bredt udbud af kvalitetsbaserede edutainmenttilbud. Her er der tid og rum til at dyrke personlige interesser. Den videbegærlige kan med museer som ARoS, Den Gamle By, Moesgård og Botanisk Have samt en række årligt tilbagevendende begivenheder fordybe sig og hente viden inden for bl.a. kunst, arkæologi, historie og botanik. Puls Atmosfære Århus er storbyatmosfære på en afslappet og uhøjtidelig måde. Byen er selvbevidst og pulserende, men ikke stressende. Byens puls kommer til udtryk gennem et mangfoldigt og dynamisk kulturudbud herunder et levende musikmiljø. Det moderne liv er fremherskende, hvilket afspejles af de mange caféer og specialbutikker inden for mode og design samt de mange studerende, der sætter deres præg på det livsstilsagtige udeliv.

6 Værdierne der skiller Odense ud: Odense Her er autenciteten i højsædet Moderne eventyr Autencitet H.C. Andersens føde- og barndomsby, Odense, er indbegrebet af den ægte vare. Eventyrdigterens liv og værker bliver levendegjort på en begavet og moderne måde dels i H.C. Andersens Hus og barndomshjem, Fyrtøjet og ikke mindst i Den Fynske Landsby. Autenciteten er til stede over alt i H.C. Andersens Kvarter, der er fuld af hygge og intimitet. Brandts Klædefabrik er stedet for udstillinger med international, moderne kunst, mens Fyns Kunstmuseum er stedet for autentisk fynsk kunst. Det romantiske fynske land med de mange slotte og herregårde er en oplagt afstikker.

7 Oase Fri Odense er idyllisk og hyggelig - en oase med plads til at føle sig fri. Den grønne bymidte og Odense Å gør byen til en naturlig del af den intime, fynske grønne oase, også kaldet Danmarks have. Her er harmoni mellem by og land. Fynboerne lever det gode liv og sætter pris på det rolige tempo, der giver rum til bevægelse og nærvær. Odense er et ukompliceret fristed for den stressede gæst, der kan få vejret i et byens mange åndehuller eller ved kysten, der på Fyn aldrig er mere end en halv time væk. Oplevelse Indlevelse Odense er både indlevelse og oplevelse. Her findes et bredt udbud af aktiviteter der appellerer til såvel sanserne som intellektet. Lige fra den begavede formidling af H.C. Andersens liv og eventyr til gourmetrestauranterne, der fremtryller delikatesser fra lokale økologiske råvarer fra den fynske muld (fra jord til bord). Odenses internationalt orienterede kulturevents f.eks. Odense Internationale Film Festival, Blomsterfestival og Bluesfestival er ligeledes tilbud, der stimulerer både hjerte og hjerne.

8 Værdierne der skiller Aalborg ud: Aalborg Her er det gode liv Hygge Uhøjtidelig Den afslappede og livsglade stemning er fremherskende i Aalborg. Nordjydernes lune og glimt i øjet frembringer en uformel og folkelig stemning, der stimulerer den tilrejsende til at leve det gode liv. Den hyggelige og uhøjtidelige atmosfære understøttes af et dynamisk handelsliv og et bredt udbud af restauranter, værtshuse og råvaremarkeder. Det er naturligvis også her, at Aalborg-snapsen fra De Danske Spritfabrikker bedst nydes. Byens overkommelige størrelse og intime miljø giver plads og ikke mindst tid til hinanden.

9 Fantasi Spontan Aalborg er impulsiv og fællesskabsorienteret. Byens mangfoldige kulturliv og levende gå-ibyen miljø indbyder til spontane indfald og fornøjeligt samvær. I Aalborg har man tid til at leve og den livsglæde, der er fremherskende i byen, kommer til udtryk gennem begivenheder som Aalborg Karneval, Jazz- og Blues Festival og Aalborg Opera Festival. Naturen med Vestkysten, Limfjordslandet og Rold Skov er tæt på byen og lægger op til at blive udforsket af gæsten. Kontraster Overraskende Aalborg er overskuelig, men overrasker gæsten med mange kulturelle modsætningsforhold. Byen spænder vidt mellem det historiske og det moderne; moderne kunst på Nordjyllands Kunstmuseum contra lokale kunsthåndværkere i Hjelmerstald, futuristisk arkitektur i det kommende Musikkens Hus contra vikingegravpladsen Lindholm Høje og de to modpoler Klostermuseum contra Snapsemuseum. Aalborg er meget mangfoldig, når det gælder det gastronomiske område.

10 Brug værdierne i din produktudvikling Det er oplagt at arbejde med værdierne i både markedsføring og produktudvikling. Udviklingsdelen kan gøres på flere måder. Der kan være tale om udformning af et helt nyt pakketilbud, der udtrykker en eller flere af værdierne. Justering af et eksisterende produkt, så indholdet i højere grad afspejler værdierne er en anden mulighed. Endelig kan det selvfølgelig være, at du i dag råder over et salgbart city break produkt, der matcher værdierne. I dette tilfælde giver det naturligvis ikke den store mening at foretage ændringer. På de følgende sider har vi vist 4 eksempler på, hvordan indholdet af et city break produkt i Århus, Odense og Aalborg kan se ud. Produkterne er mere eller mindre fiktive men fremhæver hver især den pågældende bys værdier. I eksemplerne indgår alle 3 værdisæt, hvilket dog ikke er afgørende. Det vigtigste er, at produktet har sammenhæng med min. 1 værdisæt og dermed fremhæver byens positive og unikke egenskaber. For at vise spændvidden i mulighederne har vi valgt at tage afsæt i forskellige temaer og målgrupper. Samtidig har vi valgt at illustrere de 4 produkter med fiktive markedsføringseksempler, der i både tekst og billedvalg, er udarbejdet i overensstemmelse med budskabsplatformen og Branding Danmarks grafiske guidelines. De skal også blot ses som inspiration. Produkteksempel: Dansk jul i Århus/Odense/Aalborg De danske juletraditioner er et tema, der går på tværs af Århus, den gode mads tegn med juleudstillingen i Den gamle By, hvor julehistorien gøres levende. I Odense venter H.C. Andersens julemarked Odense og Aalborg og på mange måder fremhæver de fælles værdier. Dansk jul er med andre ord relevant som tema i både lokale produktudviklings- og markedsføringsaktiviteter samt i fælles kampag- af eventyrdigteren selv. I Aalborg sluttes opholdet af med snapse- og på museet kan man opleve verdens første julehjerte, der er flettet nefremstød. Fælles for de 3 byer er, at de danske juletraditioner her smagning og en rundvisning på Aalborg Akvavit (viden fordybelse). opleves på en helt unik måde. Julen er som bekendt hjerternes tid og udsmykningen og de mange julemarkeder får byerne til at emme af Markedsføringsillustration: Microsite på visitdenmark.com atmosfære og dansk hygge (livsglæde harmonisk). Man indkvarteres på et hyggeligt cityhotel og starter opholdet med en traditionel Marked: Storbritannien Målgruppe: både det unge og det ældre par dansk julebuffet med specialiteter som sild og snaps. Med det store Eksempler på relevante Århus/Odense/Aalborg-temaer: udbud af såvel konceptforretninger (der bytter gaverne i andre byer) Dansk jul og eksklusive designbutikker er der gode muligheder for at foretage Gastronomi/gourmet (fra jord til bord) sine juleindkøb. Dagen sluttes af med gløgg på en af de hyggelige Golf caféer efterfulgt af en julekoncert i en kirke det hele i gåafstand Kulturelle begivenheder (nærhed intim). I Århus kombineres et ophold med shopping og i

11 Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux Produkteksempel: Det gode liv i Århus Hotel Dolce Vita Snekkergade Århus C T: bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. One chrysanthemum gossips. Two progressive subways tastes bourgeois televisions. Mercur five poisons drunkenly bought one obese Macintosh. The bureau tastes mats. Five mostly angst-ridden bureaux partly cleverly sacrifi- Århus har som destination alt hvad der skal til for at forkæle sig selv byens mange hyggelige barer for at nyde et Århus sæt (puls F: ced two almost irascible trailers, because quite angst-ridden fountains tickled one Jabberwocky. Quixotic televisions auctioned off Santa Claus, but five schizophrenic aardvarks ran away. The foun- og sin partner i et par gode dage. Rammen om opholdet er La Dolce Vita, et af byens små stemningsfyldte hoteller. Hotellet er kendetegnet ved en uhøjtidelig og personlig stemning, der stimulerer gæsten atmosfære). I løbet af opholdet er der også mulighed for at forkæle sig selv med en ansigtsbehandling eller en luksusbarbering i den gode gamle stil. Om aftenen venter et foredrag om saunaens histo- Lorem Ipsum Dolor Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. tains kisses umpteen. Umpteen slightly speedy botulisms tastes five trailers, yet subways drunkenly abused one Klingon, however umpteen very quixotic botulisms bought five cats. One poison abused Phil. Quark grew up. Five sheep quite comfortably towed extremely progressive wart hogs. Umpteen quite putrid bureaux cleverly tastes two almost obese fountains. Umpteen irascible televisions tickled. til at afprøve byens mange livsnydertilbud. Under opholdet udfor- rie, som afsluttes med en skøn kurbadsmenu (viden fordybelse) Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux skes det trendige shoppingmiljø, der findes i byens små og gamle eller på en af byens bring-your-own restauranter, hvor man selv med- bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden botulisms. One chrysanthemum gossips. Two progressive subways tastes bourgeois stræder (kontraster overraskende). Frokosten indtages ved åen, bringer vinen, der er købt i Netto. televisions. Mercur five poisons drunkenly bought one obese Macintosh. The bureau tastes mats. Five mostly angst-ridden bureaux partly cleverly sacrifi- hvor det pulserende liv betragtes, inden man fortsætter til en af ced two almost irascible trailers, because quite angst-ridden fountains tickled one Jabberwocky. Quixotic televisions auctioned off Santa Claus, but five schizophrenic aardvarks ran away. The fountains kisses umpteen Two cats marries five sheep. Very quixotic bureaux bought Minnesota, and the purple fountains tickled two speedy dwarves. One wart hog towed two angst-ridden. La Dolce Vita AROS - Århus Kunstmuseum. The botulisms cleverly perused Tokyo. One silly aardvark grew up. Darin mostly lamely bought two botutwo speedy Macintoshes comfortably marries one orifice, but umpteen fountains lamely abused Markedsføringsillustration: Brochureomslag og opslag Marked: Sverige Målgruppe: det unge karrierepar Eksempler på relevante Århus-temaer: Det gode liv Kunst og kultur Puls og musik Upplev Aros med Stena Line och La Dolce Vita Nu för bara 269 kr. per person The botulisms cleverly perused Tokyo. One silly aardvark grew up. Darin mostly lamely bought two botutwo speedy Macintoshes comfortably marries one orifice, but umpteen fountains lamely bused. Dogs gossips. Umpteen purple elephants tickled Paul. Two putrid botulisms tastes the bourgeois mat. Umpteen fountains fights two obese lampstands. Hotellet i centrum af Århus - smilets by La Dolce Vita

12 Produkteksempel: Med H.C. Andersen fra jord til bord i Odense Med afsæt i H.C. Andersens fortællinger venter et par dejlige dage i eventyret og i godt selskab med den fynske gastronomi. Eventyrdigterens liv og værker bliver levendegjort på en begavet og nutidig måde i H.C. Andersens Hus og ikke mindst på vandreturen I HCA s fodspor gennem de gader og stræder, der udgjorde grundstenene i forfatterens barndomsunivers (moderne eventyr autencitet). Der overnattes på Hotel Nattergalen i midtbyen og under opholdet bliver der tid til at indtage en klassisk dansk gourmetfrokost på den hyggelige Sortebro Kro i Den fynske Landsby. Om aftenen besøges nogle af byens originale spillesteder med musik for enhver smag og mulighed for samvær i rolige omgivelser (oase fri). Opholdet sluttes af med en opdagelsesrejse på H.C. Andersens Fyn. Undervejs forkæles ganen med et besøg i en økologisk gårdbutik, hvor alt bliver forarbejdet fra bunden, og efterfølgende ølsmagning på det lille Ørbæk Bryggeri (oplevelse indlevelse). Frisch auf den Tisch Folgen Sie den Spuren H. C. Andersens und genießen Sie die originale Gastronomie Fünens The putrid bureaux fights five bourgeois subways, however one Klingon ran away, even though Pluto gossips. The partly angst-ridden dwarves abused very speedy lampstands. The poisons grew up. Five silly mats auctioned off one slightly bourgeois trailer, and five lampstands comfortably tickled umpteen Macintoshes, even though Mark. Lampstands perused the Jabberwockies, yet umpteen mostly bourgeois sheep laughed. Hotel Nattergalen Auto Union Deutschland Markedsføringsillustration: annonce Marked: Tyskland Målgruppe: empty nesters, 50+ Eksempler på relevante Odense-temaer: H.C. Andersen Kunst og kultur Fynsk natur og romantik

13 Produkteksempel: Den gode historie i Aalborg På denne opdagelsestur rundt i Limfjordslandet får man modsætningerne mellem den hyggelige storby og den uspolerede natur som Nordjylland er så rig på helt ind under huden (kontraster overraskende). Basen er Aalborg City Hostel, hvor opholdet indledes med den store danske morgenbuffet. Med energidepoterne fyldt op er man klar til at tage imod de mange indtryk, der venter. F.eks. besøg på vikingemonumentet Lindholm Høje, hvor man tydeligt fornemmer historiens vingesus. Det samme er tilfældet, når man går i klosteret både over og under jorden i den intime og folkelige bykerne. Opholdet i Aalborg krydres desuden med en syndig frokost under hvælvingerne på Jens Bangs Stenhus, der er indbegrebet af den afslappede og fornøjelige stemning, som byen er garant for (hygge uhøjtidelig). Programmet er på ingen måder stramt og indbyder til spontane indfald undervejs f.eks. overværelse eller deltagelse i en af byens mange kulturelle begivenheder (fantasi spontan). Markedsføringsillustration: messeplakat Marked: Danmark Målgruppe: familier med børn Eksempler på relevante Aalborg-temaer: Kunst, koncerter og events Historiske oplevelser Den nordjyske natur VIKINGERNE KOMMER Oplev den danske historie i og omkring Aalborg Se vikingemonumentet Lindholm Høje Besøg klosteret i Aalborgs intime bykerne Spis din frokost under hvælvingerne på Jens Bangs Stenhus Aalborg City Hostel

14 Her er dine værktøjer Med værdierne er der skabt en fælles platform for den fremtidige markedsføring af Århus, Odense og Aalborg på alle markeder. Uanset om kommunikationen sker i tekst og billeder via annoncer, brochurer, Internet, salgspræsentationer eller pressen. Sideløbende med disse nationale og regionale kampagneaktiviteter ønsker vi at inspirere vore samarbejdspartnere til at anvende værdierne i forbindelse med egen markedsføring og produktudvikling. Hvis vi alle bruger værdierne er vi godt på vej til at skabe en klar og moderne profil for Århus, Odense og Aalborg til fordel for byerne og din virksomhed! Hent inspiration på Internettet For at understøtte brugen af værdierne i dit markedsføringsarbejde stiller vi en række værktøjer frit til rådighed. På kan du hente information og vejledning omkring brugen af branding i praksis. Her finder du også inspiration og guidelines til værdiernes grafiske udtryk, praktiske eksempler på annoncer og adgang til Danmarks Turistråds fotodatabase.

15 Branding Danmark DE POSITIVE OG SÆRLIGE KENDETEGN VED DANMARK SOM BESØGSMÅL Bestil vores brandingpublikationer Du kan læse mere om brugen af Danmarksværdierne i de trykte publikationer Branding Danmark de positive og særlige kendetegn ved Danmark som besøgsmål og Branding Danmark udtryk og retningslinjer. Her finder du bl.a. information om de grafiske retningslinier og eksempler på anvendelse af Danmarksudtrykket i forskellige medier. Brochurerne kan rekvireres ved henvendelse til Danmarks Turistråd. Denmark. Enjoy! Dine kontakter er: Tourist Århus Rådhuset, Park Alle 1, DK-8000 Århus C, tel.: , Kontaktpersoner: direktør Steen Berg / marketingkoordinator Marianne Bundsbæk Bab Brug os vi vil gerne hjælpe dig! De nævnte værktøjer kan gratis benyttes af alle, der markedsfører de 3 byer og Danmark som turistmål. Har du spørgsmål eller brug for yderligere rådgivning omkring din egen brandingindsats er du altid velkommen til at kontakte dit lokale turistbureau eller Danmarks Turistråd. Dette gælder uanset om du er i gang med at definere dit ståsted i forhold til budskabsplatformen, har brug for sparring i forbindelse med produktudviklingstiltag eller måske mangler konkret billedmateriale. Odense Turist Bureau Rådhuset, Flakhaven 2, DK-5000 Odense C, tel.: , Kontaktpersoner: turistchef Barbara Whitmarsh / marketingkoordinator Marianne With Aalborg Turist og Kongres Bureau Østerågade 8, DK-9100 Aalborg, tel.: , Kontaktpersoner: direktør Helge Søgaard / udviklingskoordinator Peter Hermansen Danmarks Turistråd Islands Brygge 43, DK-2300 København S, tel.: , Kontaktpersoner: brand manager Lars Schaldemose / projektleder Thomas Kastrup

16 Udarbejdet af Tourist Århus, Odense Turist Bureau, Aalborg Turist & Kongres Bureau og Danmarks Turistråd indenfor samarbejdet City Break Alliancen Århus/Odense/Aalborg. Fotos: Danmarks Turistråds fotodatabase på samt billedarkiver tilhørende Tourist Århus, Odense Turist Bureau og Aalborg Turist & Kongres Bureau. Grafisk design af WHERE2GO. Publiceret marts 2004.

PANDA CONNECT BraNdBOOk

PANDA CONNECT BraNdBOOk PANDACONNECT BraNdBOOk PANDACONNECT BraNdBOOk Brandingplatform Professionel og positiv Brandingplatformen er skabt på baggrund af Panda Connects ærlige indre værdier, som er defineret på et brandingseminar.

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Hvorfor flytte til Fyn?

Hvorfor flytte til Fyn? Hvorfor flytte til Fyn? Hvorfor flytte til Fyn i stedet for til f.eks. Sjælland eller Jylland? Folk siger altid, at de vil bo i nærheden af NATUREN Folk siger altid, at de vil bo i nærheden af NATUREN

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur og Fritid Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 15/25492 Sagsbehandler: Lise Lotte Urfe Direkte tlf.: 7376 8234 E-mail: llu@aabenraa.dk Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense er et af de største og mest

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Kulturstrategi for Odense / Visioner

Kulturstrategi for Odense / Visioner Kulturstrategi for Odense / Visioner OKTOBER 2004 Kulturstrategi for Odense / ER Kulturstrategi for Odense er en sammenfatning af de mange idéer og forslag der er opstillet i Udkast til kulturstrategi

Læs mere

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka Oplevelsesmaskinen Fortællerruten Kongens Fadebur Tænd for Familierne At Rejse er at (op)leve Eventyrlig Efterårsferie Fynske Høstfester

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE 2014 10.-19. OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv Turismekonference 23. November 2016 Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv BAGGRUND: Hver Dataindsamlingen Respondenterne destinationer har indsamlet 300 besvarelser pr. feriested,

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY STRATEGI OG HANDLINGSPLAN 2016-2018 Hvordan fortsætter vi den stærke udvikling og griber mulighederne i udviklingen af en attraktiv detailhandel i Aalborg? 1

Læs mere

3. Danmarks styrker de. bløde værdier

3. Danmarks styrker de. bløde værdier 3. Danmarks styrker de Cafégæster diskuterer livets store og små spørgsmål både ude og inde på The Living Room, Larsbjørnsstræde, København bløde værdier Kender du Danmarks styrker? Markedsanalyser blandt

Læs mere

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498 Kulturpuljen juni 214 ansøgninger Status pr. 26 8 214 1 Fyn Historie, Natur, Oplevelser 14/22267 Syddansk Universitet, H.C. Andersen Centret, Campusvej 55, 523 Odense M kontaktperson: I s Hjulspor på Fyn

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Velkommen i nabolaget

Velkommen i nabolaget Velkommen i nabolaget Velkommen til Hillerød Kommune og livet som Hillerødborger Vi har lavet denne folder som et lille bidrag til, at du kommer godt i gang med at bo i Hillerød Kommune. På de næste sider

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO 28. SEPTEMBER - 1. OKTOBER 2017 - En del af kulturby Aarhus 2017 Festivaldirektør Janne Thomsen Holstebro Gågade PAKKEPRIS FOR 2 DKK 4800,- Pris per person. DKK 2400,-Prisen

Læs mere

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15 Børnekultur politik Indhold Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7 Kulturgarantien 7 Kulturfærge Frederikshavn 8 Synlig Børnekultur 8 Målsætninger 9 Kultur- og Fritidsudvalget 9 Børneinstitutioner,

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Begivenhedsstrategier

Begivenhedsstrategier Begivenhedsstrategier Begivenhedsstrategi Region Hovedstaden Begivenhedsstrategi Region Hovedstaden I dag står et af hovedslagene i storbykonkurrencen om metropolernes evne til at tiltrække og fastholde

Læs mere

MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER

MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER Version 4 Januar 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Introduktion... 3 2. Definition af følelser... 4 3. Kobling af TellUs-produkt til én

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

ET KULTURLIV, DER BLÆSER DIG OMKULD

ET KULTURLIV, DER BLÆSER DIG OMKULD flyttilsvendborg.nu ET KULTURLIV, DER BLÆSER DIG OMKULD Er du klar til et af landets absolut største og mest attraktive kulturudbud? Flyt til Svendborg og bliv blæst omkuld af en kulturrigdom uden sidestykke

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

Turismestrategi frem mod 2021

Turismestrategi frem mod 2021 Turismestrategi frem mod 2021 Indholdsfortegnelse Forord... 3 1. Overordnet om turistpolitiske overvejelser... 4 1.1 Regionale samarbejder... 5 1.1.1. Destination Fyn... 5 1.1.2 Naturturisme I/S... 6 2.

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Derfor turisme og oplevelsesøkonomi Turisme er et af verdens hurtigst voksende erhverv og Fyn har gode

Læs mere

Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012. Epinion og Pluss Leadership

Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012. Epinion og Pluss Leadership Danske Museer - Chefnetværket 04.12 2012 Epinion og Pluss Leadership DANSKERNES KULTUR,- FRITIDS- OG MEDIEVANER 2012 1964 1975 1987 1993 1998 2004-2012 Spørgeskemaundersøgelse. Spurgt mere end 12.000 Besvarelser

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Baggrund for idéoplæg. Vi har, i vores forslag, arbejdet ud fra at, holde fast i den historiske tråd om den smukke gamle by med Danernes kongesæde og Vikingernes

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

www.aalborgcity.dk Oplevelser og service - aldrig har det været vigtigere! Kære samarbejdspartner 20 12 I Aalborg City arbejder vi hver eneste dag året rundt hårdt på at arrangere events,

Læs mere

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Oplæg ved ARKITEKTURPOLITISK KONFERENCE Dansk Arkitektur Center 5. december 2008 v/ Helle Juul Kristensen Planlægger, cand. mag. Cittaslow-koordinator

Læs mere

Landskabsarkitektur. Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber

Landskabsarkitektur. Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber det natur- og biovidenskabelige fakultet københavns universitet Landskabsarkitektur Tag en uddannelse i landskabsarkitektur og vær med til at forme fremtidens byer og landskaber Landskabsarkitektur 1 2

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER 1 BUTIK Der bliver en butik i stueetagen på ca. 700 m 2. UDDANNELSE Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole får ca. 6200

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

PANORAMA OVER AALBORG

PANORAMA OVER AALBORG PANORAMA OVER AALBORG fjordtårnet.dk Helt i front Ved Limfjordens bred, højt hævet over Nørresundby midtby, ligger Fjordtårnet. Som et fyrtårn står den flotte nye bygning og knejser og lyser op med den

Læs mere

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 Afrapportering 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 1 Målet med workshop 2 Tirsdag den 22. oktober var 28 fynske turismeaktører samlet til 2. workshop på First Grand Hotel i Odense

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE DET ER HELT NATURLIGT at bidrage til Fjordens Dag Siden 1991 har Fjordens Dag sat fokus på miljøet i de fynske fjordområder. I dag er Fjordens Dag et af Danmarks største

Læs mere

Hvad er det vi vil..?

Hvad er det vi vil..? Hvad er det vi vil..? Målsætningen for det nye samarbejde er, at - skabe et attraktivt brand, der kan rumme alle aktører - gennemføre stærke markedsføringsaktiviteter... - der giver området stor synlighed

Læs mere

Kommunikationsplatform Sydjylland

Kommunikationsplatform Sydjylland Kommunikationsplatform Sydjylland Destinationsudvikling - macro destination Sydvestjylland Skærbæk Fritidscenter, 4. februar 2009 Opgaven Vi skal formulere et unikt, relevant og troværdigt omdrejningspunkt

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

MADKVALITET I DANSK TURISME

MADKVALITET I DANSK TURISME MADKVALITET I DANSK TURISME AGENDA Data Egne observationer og analyse Erfaringer fra udlandet FOODs egne projekter plus et par bonus-events Bud på fremadrettet indsats Data fra Danmark TURISMEERHVERVET

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

VÆRDIGRUNDLAG FOR. Multimediehuset

VÆRDIGRUNDLAG FOR. Multimediehuset VÆRDIGRUNDLAG FOR Multimediehuset Århus Kommune Borgerservice og Biblioteker Værdigrundlag for Multimediehuset Århus Kommune Borgerservice og Biblioteker Udarbejdet i samarbejde med NIRAS Konsulenterne

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Tilgængelighed og formidling Samhørighed og sammenhængskraft Kultur og identitet Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Rum til at spire Frivillighed og ansvar Forord Brønderslev Kommunes vision mod 2020

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

VISION VEJEN. Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES

VISION VEJEN. Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES VISION VEJEN Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES Byerne driver fremtidens vækst. Befolkningstilvæksten foregår fortrinsvis omkring de større byer. Her sker også den største vækst

Læs mere

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen Medlemsfordele Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør Anne Mette Wandsøe, der sammen med 2-3

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Vestegnen i udvikling byer i bevægelse. Fælles udviklingsperspektiv til Vestegnskommunernes kommuneplanstrategier

Vestegnen i udvikling byer i bevægelse. Fælles udviklingsperspektiv til Vestegnskommunernes kommuneplanstrategier Vestegnen i udvikling byer i bevægelse Fælles udviklingsperspektiv til Vestegnskommunernes kommuneplanstrategier 15. oktober 2007 Vestegnen i udvikling byer i bevægelse På Vestegnen er der lang tradition

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Kvalita5v brugerundersøgelse Den Gamle By December 2012 Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Personaer, udviklet idm. Brugerundersøgelse. Januar 2013 analyse > proces > udvikling

Læs mere

Small Danish Hotels Moments of Happiness

Small Danish Hotels Moments of Happiness 2015 Small Danish Hotels Moments of Happiness Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, repræsenterer et bredt udvalg af hoteller, kroer, slotte og herregårde i hele landet. Hotelkæden

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere