e-magazine projekt Wild esport Magasin

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "e-magazine projekt Wild esport Magasin"

Transkript

1 e-magazine projekt Wild esport Magasin Landingpage: Gruppemedlemmer: Auguste Münster Ottesen Emil Hilbert Jensen Armin Mesic Oliver Alexander Vedel Trojahn Anna Emely Jensen

2 Projektformulering Opgaven tager udgangspunkt i, at vi, som studerende, skal kunne vise vores kompetencer indenfor visualization, communication, og interaction. I gennem disse fag skal vi kunne demonstrere, at vi besidder evnerne til at lave et layout til et e-magasin samt at kunne definerer vores ønskede målgruppe. Dette projekt E-zine Online Magazine ønsker, at få os til at lave et online magasin om et emne efter eget valg. Vi er derudover blevet stillet til opgave, at lave et ikon til IOS og Android. Ydermere er en del af projektet, at designe magasinets visuelle identitet, samt skabe et fungerende layout som er passende til det ønskede indhold. Afslutningsvis skal vi også have en landingpage, hvorpå det er muligt at hente vores e-magasin ned. I følgende rapport bliver gennemgået hvorfor vi har valgt vores emne, vores idégrundlag samt målet med idéen. Ydermere bliver der lavet en analyse af vores ønskede målgruppe, som tager udgangspunkt i de forskellige segmenteringskriterier. Afslutningsvist vil vores overvejelser om design og layout til selve e-magasinet blive gennemgået.

3 Vores valg om emne Vi har i denne opgave valgt, at vores e-magasin skal have fokus på esport. esport, også kendt som elektronisk sport, er udøvelse af computerspil på konkurrenceplan. Det første man så til esport var i 1972 da Stanford University holdte en videospilskonkurrence. Herefter har interessen indenfor esport taget fart, og der findes i dag mange turneringer på verdensplan. esport er meget populært verden over, og det er en sport som er i konstant udvikling. Denne popularitet kan eksempelvis ses indenfor de mange forskellige streamningtjenester på internettet, hvor computerspillere samles, deler erfaringer og streamer deres spil. Herudover er der mange der går efter drømmen som professionel esports udøver, hvor gevinsterne indenfor turneringerne kan være enorme. For eksempel ses dette indenfor spillet DOTA 2, hvor den samlede gevinstpulje i turneringen, som bestod af 16 hold og 80 spillere, lå på i alt $18.4m. Vi har valgt esport som emne til vores e-magasin af den grund, at alle i gruppen har en interesse indenfor dette samt vi alle finder det spændende, at det er et felt der uafbrudt udvikler sig. På baggrund af den massive udvikling af sporten finder vi det også aktuelt, at lave et e-magasin, som henvender sig til brugerne af diverse streamingtjenester, såsom Twitch.tv mv. Vores e-magasin skal ikke kun henvende sig til interesserede indenfor esport, men også have fokus på casual gaming, og updates indenfor spilleverdenen. Vi har herudover også valgt esport som emne, da udvalget af danske esport magasiner er småt. Trods det store marked henvender de fleste esport magasiner sig til hele verden og ikke kun til Danmark. Hvilket også er en af grundene til, at magasinet skal skrives på dansk. Dog skal det også siges, at der igennem årene har været megen debat om, hvorvidt esport skal ses som en sport. Sport bliver typisk defineret som en fysisk aktivitet, som udøves under fastsatte regler, og der kan enten konkurreres individuelt eller på hold. SportAccord som er en international sportsorganisation definerer sport som et begreb, hvori der skal indgå et konkurrencemoment. Trods esports manglende fokus på det fysiske, kan det ses som en tankesport som stadig kræver megen planlægning og koordinering.

4 Vores idé og mål Vores idégrundlag bunder i, at interessen indenfor esport i Danmark er stor, og som nævnt tidligere, er esports verdenen i rivende udvikling. Vores idé er derfor, som skrevet, at skabe et magasin der samler computerspillerne. Vi mener også, at folk indenfor gaming og esports verdenen tilbringer væsentlig meget tid online, hvilket er en fordel for vores e-magasin. Vi ønskede derfor at komme på en idé, som kunne skille sig ud fra de andre e-magasiner på det danske marked indenfor dette emne. Dette vil vi gøre ved, at sørge for at holde vores målgruppe tæt og prøve at sigte efter denne så meget som muligt, samt at have artikler og interviews med kendte indenfor esport. At holde vores målgruppe tæt kan være en udfordring, da det handler om at bevarer læsernes opmærksomhed og hele tiden udvikle sig og sørge for, at læsernes lyst for at vende tilbage bliver bevaret. Senere i rapporten bliver vores målgruppe nærmere defineret. Vores mål med e-magasinet Vores mål med dette e-magasin er at skabe et forum der samler computerspillere, eller gamere, i Danmark. Vi ønsker, at kunne bidrage med interviews fra diverse esports udøvere, samt at have info om diverse spil og turneringer. Ydermere ønsker vi, at læserne skal kunne få noget ud af indholdet af bladet, og kunne bruge den givne information - vi har derfor i denne prototype en artikel, som indeholder 10 tips og tricks til at blive professionel indenfor esport. Vi ønsker, at vores læsere skal kunne anvende artiklerne i deres daglige gaming, og at de finder vores interviews og artikler relevante. Vores mål er ydermere, at læserne skal have glæde af de informationer, facts mv. Som bliver givet i e-magasinet. Herudover bygger vores idé om et e-magasin med emnet esport på, at afsenderen skal være et team med professionelle - og amatør computerspillere, samt folk med stor viden indenfor spilleverdenen.

5 Segmentering og målgruppevalg Det er som virksomhed en god idé, at foretage en segmentering af markedet for, at fastslå den målgruppe man ønsker at henvende sig til. Dette gør sig også gældende i dette projekt, idet det er vigtigt for os, at vælge en målgruppe som vores magasin skal henvende sig til. En målgruppe er ofte defineret som Den del af markedet, som virksomheden har valgt at rette sit parametermix mod. I denne opgave tager segmenteringen udgangspunkt i det danske marked, idet vores magasin er på dansk. Herudover sker segmenteringen for, at klarlægge kundernes adfærd og dette kan i sidste ende hjælpe med udvælge den målgruppe man skal henvende sig til, samt at skræddersy en markedsføring direkte til målgruppen. Segmenteringskriterier Når en segmentering skal foretages, og man skal vælge sin målgruppe skal man se på nogle forskellige segmenteringskriterier såsom geografi, demografi, psykologi, adfærd og det teknografiske aspekt. I dette tilfælde har vi især undersøgt det demografiske og det teknografiske aspekt idet disse kriterier giver mest mening indenfor vores emne om Esport. Kunderne/brugerne til vores magasin har primært en aktivt adfærd på nettet, de bevæger sig til dagligt rundt online, og anvender en del tid på denne måde. Ydermere kan vi delvist konkretiserer segmenteringen vha. Den sociale, teknografiske stige. Denne model viser brugernes anvendelse af forskellige networks og sociale medier på nettet. Ud fra denne stige kan det antages, at vores målgruppe omfavner alle trin undtagen De inaktive.

6 Målgruppe Det kan herudover ses ud fra forskellige undersøgelser online, at hovedparten af seerne indenfor Esport er mænd, herudover kan det vurderes, at det er mænd i alderen Ydermere kan det antages, som før nævnt, at brugerne i denne målgruppe er meget teknologisk orienteret og ofte gode samtalere, tilskuere samt meget innovative. På baggrund af den grundlæggende segmentering kan Wild esport Magasins målgruppe defineres således: Mænd i alderen år med daglig færden online, samt en interesse indenfor gaming og forskellige networks på nettet. De er ofte skabere i den forstand, at de uploader videoer, billeder mv. Af dem selv online, herudover er de også tit tilskuere som gerne ser og lytter til podcasts og videoer lavet af andre.

7 Design og layout Mood board Da vi gik i gang med dette projekt lagde vi ud med, at oprette et mood board som skulle virke som en inspirationsopslagstave med vores idéer til typografi, billeder, farver mv. Dette var en god opstart, idet vi fik mulighed for at samle vores idéer og have et overblik over, hvad vi ønskede at have med rent layout - og designmæssigt. Vi har valgt, at lave et samlet mood board over både magasin, ikon til IOS og Android samt vores visuelle identitet. Beskrivelse af vores valg og overvejelser ses i følgende afsnit. Designvalg I denne opgave skulle vi gøre os nogle valg i forhold til, hvordan vi ønskede at designe vores layout med videre til vores e-magasin. Denne proces tog udgangspunkt i research gennem andre magasiner - både trykte og digitale. Mood boardet kan ses på næste side.

8 Logo Tekst Overskrift eksempel Underoverskrift eksempel Dette er et eksempel på, hvilke skrifttyper vi konsekent har gjort brug af gennem hele vores magasin. Farver Ikon Wild Wild Wild

9 Farver Typografi Da vi i starten gjorde os tanker om, hvilke farver vi ville anvende tog vi udgangspunkt i vores ønskede visuelle identitet. Da vi allerede her havde gjort os tanker om, hvad vores visuelle identitet skulle være var det nemt for os, at identificere hvilke farver vi gerne ville anvende i vores magasin. Vores farver tager udgangspunkt i en komposition af blå nuancer samt en grå farve. Disse farver er forholdsvis rolige, og skaber derfor en vis harmoni. Trods blå farver ofte bliver forbundet med kølige farver, har vi prøvet at finde nogle blå nuancer som virker varmere og stærkere. Herudover er blå også forbundet med himmel og hav og bliver derfor også tit associeret til dybde og stabilitet, hvilket vi fandt passende til vores e-magasin. Vi har bevidst truffet nogle valgt i forhold til brugen af vores valgte farver, disse valg kommer til syne i de forskellige overskrifter, underoverskrifter med videre. Alt dette kommer bedre til syne i vores mood board. Vi har i vores magasin valgt, at anvende 3 forskellige fonts. Vi har valgt, at gøre brug af 3 forskellige fonts idet vi synes, at det gav magasinet et godt udseende samt flow. Vi har gennem megen overvejelse valgt skrifttyperne: Impact, Georgia og Helvetica Neue. Vi har valgt, at anvende Impact til alle overskrifterne. Impact er en sans-serif font og anvender pressede og kompakte bogstaver, hvilket vi fandt dette passende til vores magasin. Til alle underoverskrifterne har vi valgt, at anvende fonten Georgia som skiller sig meget ud i forhold til de andre fonts vi har valgt. Trods Georgia er en serif font har vi valgt, at gøre brug af den da vi følte, at den brød med de andre fonts men samtidig ikke have for mange krøller ligesom andre serif fonts. Afslutningsvist har vi til vores brødtekst anvendt Helvetica Neue. Denne font er meget standard og flot, og nem at læse, herudover er den behagelig, at kigge på og derfor faldt vores valg på denne. Impact Georgia Helvetica Neue

10 Layout og opsætning Vores magasin er sat op efter et grid system af 5x5. Dette gitter var en stor hjælp i forhold udformningen af vores opsætning. Da vi startede med vores opsætning lavede vi en plan i håneden, som kan ses ude til højre. Vi ønskede at skabe et overblik over, hvordan vi bedst muligt kunne stille vores magasin op. Vi har prøvet at lave layoutet forholdsvis simpelt, idet vi fandt det bedre til onlinebrug. Vores layout tager primært udgangspunkt i gitteret, samt 2 spalter. Dog har vi en artikel om top 5 af nye spil, hvor vi har valgt at lave et mere rodet layout. Herudover har vi bevidst valgt, at have nogle bokse på nogle af siderne med fakta mv. Dette giver læseren et lille friskt pust. Herudover har brudt teksten med nogle billeder, og valgt at lave forholdsvist meget luft mellem linjerne. Dette har vi gjort, da vi ønskede at skabe et magasin som var nemt at læse.

11 Visuel identitet I denne opgave var det meget naturligt for os, at lave en visuel identitet så det gjorde det lettere for læserne at huske os. Vi har valgt, at lave et logo som matcher vores navn for at gøre det let genkendeligt, nemt at huske samt have en generel sammenhæng. Vi har derfor taget et bevidst valg om, at finde et vildt dyr. Vores logo forestiller et næsehorn, og dette giver god mening idet mange teams indenfor spilleverdenen har dyr som logo. Så trods vores logo ikke skiller sig ud på det punkt, giver det stadig vores logo en styrke da det blender ind og derfor virker som en naturlig del af den branding, som ellers finder sted i disse fora. Et næsehorn er ofte forbundet med dens styrke, hvilket vi i dette tilfælde fandt interessant. Ydermere symboliserer næsehornet også visdom, stabilitet og selvsikkerhed. Ovenstående kombineret med styrke synes vi passede perfekt til den måde vi ønskede, at vores visuelle identitet skulle fremstå på. Herudover fandt vi også disse ord passende til esports verdenen, da man som computerspiller skal kunne besidde lidt af alle disse.

12 Ikon for IOS og Android Vores ikon til IOS og Android tager udgangspunkt i vores magasins navn, og er derfor bare navnet. Dette skaber en sammenhæng, og gør det lettere for brugerne at huske og genkende ikonet, eller appen. Ikonet har derfor samme farver som både logo og e-magasinet. Vi har med vilje valgt, at lave ikonet meget simpelt idet ikonet er småt - og det skal derfor ikke have for mange detaljer. Wild Wild

13 Landingpage Udvikling af landingpage Under udarbejdelsen af landingpagen har der været megen fokus på at vække en motiverende følelse hos brugeren. Billederne giver et indtryk af at det er noget større end det enkelte individ, og at esport er en enormt voksende branche, som bliver taget seriøst blandt os som afsendere. Der er lagt stor vægt på landinpagen skal være så simpel og overskuelig som overhovedet mulig, hvilket også giver plads til reklamer. Da hjemmesiden samt magasinet skal være så informerende som muligt, er det klart det ville være bedst uden nogen form for støj i mediet, dog ville målgruppen være nem at ramme, da udstyr som headset, muse, og keyboards ville være den hovedsagelige reklamering, da målgruppens interesse ligger samme sted. Design af landingpage Vi har valgt at designe ud fra designprincippet om enkelthed, da selve hoved -produktet er et e-magasin. E-magasinet skal som udgangspunkt være enormt informerende, hvilket vil sige at det ikke ville give nogen mening af fylde landingpagen ud med for mange elementer. For mange elementer vil nemlig kun blive opfattet som støj, fra hvad der egentlig er målet ved landingpagen.

14 Konklusion I dette projekt har vi haft stor fokus på segmentering af målgruppe, og hvorledes der skabes et velfungerende visuelt design ved hjælp af In- Design og Illustrator, og vi har derfor tilegnet os ny viden indenfor disse områder. Før et produkt bliver lavet er det vigtigt, at analysere markedet for at få et overblik over, hvilke produkter der allerede er godt sælgende, og hvilke der ikke er indenfor det specifikke marked. Ved at gøre dette kan man tilrettelægge sit produkt efter markedet og derved få større mulighed for at få succes på markedet. Dette betyder at målgruppen også skal analyseres, da det er umuligt at markedsføre et produkt til alle mennesker, eftersom behov, køn, baggrund, indkomst med videre, har stor betydning for om produktet vækker interesse. Ved at indsnævre målgruppen indenfor markedet, øges chancen for at produktet kan få succes da produktet bliver tilrettelagt efter menneskerne i målgruppen. Det visuelle design har stor betydning når det gælder om at appellere til målgruppen. Ved at lave et unikt design kan man udskille sig fra det eksisterende marked, men med risici for at udskillelsen er for stor og produktet derved bliver en fiasko. Ved at holde det visuelle design indenfor det eksisterende marked, er der en større chance for at det passer ind i markedet, noget som vi valgte med dette produkt. Til gengæld har vi inkluderet eksklusiv indhold i form af interviews med professionelle esports spillere. Dette skaber et unikt indhold der ikke allerede er på markedet, og derved øge chancen for at målgruppen netop vil vælge vores produkt, frem for en konkurrents. Til skabelse af det visuelle design, logoer og selve rapporten, har vi gjort brug af InDesign og Illustrator, hvilket betyder vi har fået mere øvelse samt en større viden om hvorledes et produkt skabes vha. disse programmer. Vi har også haft fokus på hvordan indholdet bedst fanger målgruppens interesse, f.eks. ved at skabe et dynamisk design og følge diverse design regler for at få den bedste opsætning. Vi kan derfor afslutningsvist konkludere, at det er klog at lave en segmentering af markedet - og herved finde sin målgruppe inden man starter med at lave sit produkt. Vi har prøvet at indskrænke vores målgruppe så meget som muligt for bedre, at kunne skabe et indhold som rammer plet. Herudover kan vi konkludere, at det er en fornuftig idé at starte med at ligge nogle klare planer for det visuelle, derved er det nemmere at udføre arbejdet.

15 Kilder Bøger: International Markedsføring 4. Udgave Forfatter: Andersen Finn Rolighed, Jensen Bjarne Warming, Jepsen Kurt, Olsen Mette Risgaard, Schmalz Peter Forlaget: Trojka Internettet: d. 3/ d. 1/ d. 5/ Fans_skew_male_spend_more_on_games.php, d. 26/ d. 3/3-16

E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015

E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015 E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015 E-zine 2. projekt 2. semester - marts 2015 E-zine URL epub http://jonaslunding.dk/2sem/2modul/files/el01.epub E-zine URL PDF http://jonaslunding.dk/2sem/2modul/files/el01.pdf

Læs mere

Nicolai Jørgensen: Søren Lind: Joakim Rydén:

Nicolai Jørgensen:  Søren Lind:  Joakim Rydén: 2. Semester projekt 2 - E-magazine Nicolai Jørgensen: http://nicolaihwj.dk/ Søren Lind: http://sorenlindgraphic.com/ Joakim Rydén: http://joakimryden.com/ 1 Indholdsfortegnelse Projekt plan...........................side

Læs mere

Fact sheet. Projekt titel E-Zine. Url: http://www.p7.vanjamilo.dk

Fact sheet. Projekt titel E-Zine. Url: http://www.p7.vanjamilo.dk MOVIEMANIA Fact sheet Projekt titel E-Zine Url: http://www.p7.vanjamilo.dk Gruppemedlemmer: Angelica Olesen Vanja Milosevic Pia Kristensen Emilie Eriksen Christian Knudsen Klasse: MULA 2014 Gruppenummer:

Læs mere

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 indholdfortegnelse Brainstorm PBS WBS Gantt-kort Problemformulering Målgruppe Designvalg Konklusion

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

Grøn energi i hjemmet

Grøn energi i hjemmet Grøn energi i hjemmet E-magazine project Hold 42 - MUL A 2. - semester Indledning I dette projekt har vi fået til opgave at designe et e-magasin. I denne rapport kan læses, hvordan e-magasinet er blevet

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVE BESKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave.opgaven består af layout og ombrydning af et salgshæfte for Tesla Motors. Afsender Tesla Inc. er en amerikansk elbil- og batteriproducent

Læs mere

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN Grafisk design. Brief Design af layout og stil til magasinet TASTE. Et nyt magasin om gastronomi til livsnydere. Designet skal også kunne fungere som E-magasin. Design og layout: Marie Boel

Læs mere

Case study: Pinterest

Case study: Pinterest Case study: Pinterest Hvad? Pinterest er en social medieplatform, der hovedsageligt fungerer som værktøj til at samle, dele og udforske visuelt indhold. Udbredelse, hvor mange, vækstpotentiale? Pinterest

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh

2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh 2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh 1 Faktaark Projekttitel: E-zine Projekt URL-adresse: http://www.rie-larsen.com/udforskkbh Klasse: MulA

Læs mere

E-zine. Online magazine

E-zine. Online magazine E-zine Online magazine Camilla Emilie B Christensen - http://www.camillabreinbjerg.dk Melissa Pietrykoski - http://melissapietrykoski.dk Julie Voravong - http://julievoravong.dk Mia Eriksen - http://miaeriksen.dk

Læs mere

Event. Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning. Navne: Carina, Heise, Peter. Kommunikationsteori: Navne: Carina, Heise, Peter

Event. Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning. Navne: Carina, Heise, Peter. Kommunikationsteori: Navne: Carina, Heise, Peter Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning Event Formål: Navne: Carina, Heise, Peter Vores formål var at bygge et sammenhold i afdelingen samt at lave et markedsføringsprojekt for uddannelse HTX. Grunden til

Læs mere

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding 3. Semester Mul-A PROJEKT 3 Louise Marie Bonke harlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen http://cbruhn.dk/cfunding Projekt 3 Indholsfortegnelse Idéudvikling Indledning Målgruppeanalyse Moodboard Funktionalitet

Læs mere

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Multimediedesigner - projekt 2-2. semester - E-zine - Tobias Sonne, Line Mehr og Line la Fontaine FACT SHEET Projekt titel An E-zine URL Landing

Læs mere

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design Grafisk design 03/12 Typografi & ombrydning 13/24 Grafik & billeder 25/31 Produktion og workflow 32/43 03 12 Grafisk design 2 3 Aarhus Cykelbane Aarhus cykelbane har igennem længere tid haft en uddateret

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

E-Magazine. Link til Landingpage: Links til vores portfolioer: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html

E-Magazine. Link til Landingpage: Links til vores portfolioer: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html E-Magazine Af Matias Bûnger, Simone Toxværd Ibsen og Meta Emilie Link til Landingpage: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html Links til vores portfolioer: Meta: http://metaemilie.dk/ Matias: http://matbunger.dk/

Læs mere

Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15. Avis artikel rapport

Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15. Avis artikel rapport Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15 Avis artikel rapport Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Problemformulering Side 3 Afsender Side 3 Budskab Side 3 Medie Typografi Side 4-6 Medie Farver Side 7-9 Medie

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

AF PETER SCHLÜTER. Workflow

AF PETER SCHLÜTER. Workflow AF PETER SCHLÜTER Workflow Projektløser: Projektvært: Opgave: Peter Schlüter Sømandskirken NY Logo, Kirkeblad & Designmanual Programmer: Photoshop Illustrator Indesign Sømandskirken i New York har udskrevet

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Hjemmeside design til Everyday Health

Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design/Dokumentation Opgave Ejen af Everyday Health klinikken i København, kunne godt tænke sig at hendes nuværende hjemmeside blevet lavet

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv.

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv. GRAFISK WORKFLOW EKSAMENSOPGAVE Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Eksamensopgave mediegrafiker grundforløb. Jeg valgte at lave en folder til en bekendts firma ABK Solar Tech, der leverer og opsætter

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten.

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten. Opgaven Opgaven lød på at fremstille et nyt design til en hjemmeside for udlejning af lokaler, som Mil-tek tidligere har haft online, men som pt er lukket ned. Kunde og ansvar Kunden har været Mil-tek

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK. gwen staefani ROCKBITCHEN. Gopher MUSIC MAGAZINE. DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL

Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK. gwen staefani ROCKBITCHEN. Gopher MUSIC MAGAZINE. DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK NR. 1 2010 Pris 224,95,- gwen staefani ROCKBITCHEN Gopher MUSIC MAGAZINE DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL LÆS OGSÅ OM: OTTO BRANDENBURG KIRA

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Guide til din computer

Guide til din computer Guide til din computer Computerens anatomi forklaret på et nemt niveau Produkt fremstillet af Nicolas Corydon Petersen, & fra Roskilde Tekniske Gymnasium, kommunikation & IT, år 2014 klasse 1.2 12-03-2014.

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe Billedbehandling Roll-up banner til Kvickly i Ribe Opgave i billedbehandling Jeg fik tilbuddet om at lave et Roll-up banner til Kvickly i Ribe. De har hver torsdag og fredag vinsmagning nede i butikken,

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard GRAFISK DESIGN Rune Hjørringgaard Opgave: Skabe en sammenhængende visuel identitet for den aarhusianske elektroniske festival OurHouse. Herunder logo, promoplakater, app, udtryk på sociale medier & merchandise.

Læs mere

Typografi & Ombrydning

Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning OPGAVEN Opgaven gik ud på at fremstille en årsrapport til CfDP, som er et magasin til samarbejdspartnere, mulige kunder og andre med interesse for virksomhedens beskæftigelser gennem

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring dagens program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring opsamling visuel identitet * hvad synes I? * pitch * s/h + negativ * farver Logo Logo Logo Web Tryk #0000ff Pantone Blue 072c C 100 M

Læs mere

HTX BUBBLEFUN EVENT

HTX BUBBLEFUN EVENT HTX BUBBLEFUN EVENT - 2015 PLAKAT RAPPORT VIDEO Lavet af: Andreas Heise, Mathias Larsen Indledning Denne rapport er delt op i 2 dele. Da den er udarbejdet fælles i klassen og internt i grupper. Del 1 er

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

Fact Sheet. Exam project 3.nd semester - November Facebook

Fact Sheet. Exam project 3.nd semester - November Facebook Fact Sheet Exam project 3.nd semester - November 2016 Gruppemedlemmer: Andrea Jakobsen - andreajakobsen@hotmail.dk Christian Bertelsen - kontakt@christianbertelsen.dk Sofie Ken -sofieken@jubii.com Campaign

Læs mere

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum Erhversakademiet Lillebælt OEAMM18FDA 1.semester d. 08.03.2018 Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum prototype: video i ZIP-fil Gruppe 5 medlemmer: Simon Tagge, Sofie Florczak, Mathias Bøgedal, Anne

Læs mere

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Designmanual Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Indholdsfortegnelse Indledning Farver Typografi Billedstil Logo Branding Brandingmateriale 3 4 5 6 7 9 10 Indledning Dette er en designmanual til musiker Bjarne

Læs mere

2 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Frederik Chrisholm Svendeprøve 11

2 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Frederik Chrisholm Svendeprøve 11 4 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Frederik Chrisholm Svendeprøve MTB magasin Som typografiopgave, har jeg valgt at lave et mountainbike magasin. Da jeg ikke arbejder så meget med typografi og ombrydning i hverdagen,

Læs mere

Projekt 2, Bannere. Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012. http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html. Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO

Projekt 2, Bannere. Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012. http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html. Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO Projekt 2, Bannere Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012 http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO CLmul-a12e 1. Semester, 2. projekt Lasse Mathias Bruun

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

Infographic Klasse arbejdsmiljø

Infographic Klasse arbejdsmiljø Infographic Klasse arbejdsmiljø Skitse af vores tidlige design Rapport af : 1/7 Målgruppen Målgruppen for vores infographic er generelt eleverne som der går på ZBC i Vordingborg, dog skal det ikke undlades

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF Links til portfolio Anna Emely Jensen Oliver Alexander Vedel Trojahn Maja Scheel Kvint Cecilie Sørensen http://www.annaemely.wordpress.com https://www.olivervedel.wordpress.com http://www.cphbusiness.makvi.dk

Læs mere

Udarbejdet i uge 23-24, 2014 Michelle Ploug Hansen 02 Grafisk Design

Udarbejdet i uge 23-24, 2014 Michelle Ploug Hansen 02 Grafisk Design Udarbejdet i uge 23-24, 2014 Michelle Ploug Hansen 02 Grafisk Design Det gode logo kommunikerer værdier og taler til målgruppen. Derfor starter man altid med at lære kunden at kende, det kan enten gøres

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning 2 PRODUKT & MÅLGRUPPE I samarbejde med virksomheden Euro Poultry, har jeg udarbejdet et magasin, som skal henvende sig til målgruppen unge og børnefamilier i alderen 18-30 år. Det er et magasin, som skal

Læs mere

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2 Indholdsfortegnelse Farveteori 1 CMYK 2 RGB 2 Gestaltlove 3 White space 3 Simplicity 3 Figure ground 3 Commen fate 4 Continuinity 4 Proximity 4 Rule of thirds 5 Closure 5 Similarity 5 Golden section 6

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Magasin opslag Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Vi fik opgaven at skulle lave et magasin med 4 artikler, som hver skulle fylde nogle bestemte opslag. Her har jeg så valgt

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp Kost ved slidgigt Case 2. Personlig fysisk hjælp Problemobservering Sygdommen slidgigt også kaldes artrose er den mest udbredte led sygdom overhovedet, det kan medføre voldsomme smerter. Sygdommen påvirker

Læs mere

fontvalg Store og små bogstaver og tal fra Baron Neue Store og små bogstaver, tal og ligaturer fra Corbel

fontvalg Store og små bogstaver og tal fra Baron Neue Store og små bogstaver, tal og ligaturer fra Corbel typografi I kernefagligheden typografi har jeg valgt at lave et magasin. Magasinet omhandler Aarhus Festuge og indeholder artikler og billedemateriale jeg har fået fra Aarhus Festuge. Til dette har jeg

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE MEEFRED DESIGN... 4-6 OM MEEFRED DESIGN... 7 LOGO... 8-9 LOGO / GENERELT... 10 LOGO / GENERELT / LOGOTYPE... 11 LOGO / GENERELT / RESPEKTAFSTAND... 12 LOGO / GENERELT /

Læs mere

E-magazine: Stop spild af mad PROJEKT 2, SEMESTER 2, MulA, marts 2015

E-magazine: Stop spild af mad PROJEKT 2, SEMESTER 2, MulA, marts 2015 E-magazine: Stop spild af mad PROJEKT 2, SEMESTER 2, MulA, marts 2015 af Anastasia Keller, Raquel Lorenzana Hesdorf, Benjamin Vinje og David Popescu 1. Den oprindelige ide Oprindeligt havde vi en ide om

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Dugaard Cattle I dette kernefagområde har jeg udarbejdet et layout til en kogebog for Daugaard Cattle. Daugaard Cattle ville gerne have lavet et layout/udkast til en kogebog, som

Læs mere

Indledning. Problemformulering. Undersøgelsesdesign/metodevalg

Indledning. Problemformulering. Undersøgelsesdesign/metodevalg Indledning Vi har prøvet at undersøge, hvad målgruppen, 16-25 årige på en ungdomsuddannelse, vil have i en ungdoms avis for, at de gider læse den. Vi har forklaret vores metodevalg og undersøgelsesdesign,

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Du og mange andre webshopejere har måske ikke adgang til professionelt software til at

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation Natascha Fuchs MUL-08 Pia Svensson Jeffrey Lai Stefan B. Eilers Visuel ID og kommunikation KNORD - Multimediedesigner 1. sem, nov 2008 Indholdsfortegnelse Kapitel 1.0 Indledning 1.1 Læringsmål 1.2 Problemformulering

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen TYPOGRAFI & OMBRYDNING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 UNICAL TEXT WRAP Opgavebeskrivelse Ombrydning og layout af lookbook til Nixwear, som er et nyopstartet tøj- og accessories

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN HÆFTE OPGAVE Design af brandmateriale for Checkpoint i forbindelse med at det bliver et selvstændigt subbrand for Aids-Fondet. Der skal tages udgangspunkt

Læs mere

E- Magazine 2. projekt 2. semester

E- Magazine 2. projekt 2. semester E- Magazine 2. projekt 2. semester Gruppemedlemmer: Mikki Houmand Olsen (www.?) Charlotte Bergstrøm (www.crispydesign.dk/portfolio) Lisbeth Kobberup (www.kobberupdesign.dk/portfolio) Klasse: MULB Landingpage:

Læs mere

Concept development. Fanta-projekt for Another

Concept development. Fanta-projekt for Another Concept development Fanta-projekt for Another Oliver a. Vedel Trojahn, Cecilie Kogi Carlsen, Camilla Honoré boysen, armin mesic, mathias jørgen larsen, anna emely jensen Grundlag for idé Ønske om at opfordre

Læs mere

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 Juli 2018 Lavet af Lasse Mørkehøj Christiansen Introduktion I forbindelse med min uddannelse som mediegrafiker viser jeg hermed min H1 portfolio I denne portfolio vil du bl.a.

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

typografi & ombrydning brochure til bek scooter

typografi & ombrydning brochure til bek scooter typografi & ombrydning brochure til bek scooter Portfolio h1 Side 26 brochure til bek scooter Opgaven BEK scooter kom til os og skulle have et redesign af deres brochure over deres udvalg af el-scootere.

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING Aa TYPOGRAFI & OMBRYDNING Magasin 6 PRAKTISK INFO OM OPGAVEN SPECIFIKATION Kunde: Brønderslev Handel Opgave: At designe et shoppings-magasin, til Brønderslev Open By Night. En slags genoplivning af Brønderslev

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet. Sitet skal informere om en adventure sport

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING Årsskrift til Skyum Idrætsefterskole 1 REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Skyum Idrætsefterskole skal have udarbejdet deres årsskrift, som informere læserne om året der gik. Årsskriften

Læs mere