SmartGuy går på Børsen. Fashion online

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SmartGuy går på Børsen. Fashion online"

Transkript

1 SmartGuy går på Børsen Fashion online

2 SmartGuy kort fortalt SmartGuy A/S blev stiftet i år 2000 og er en europæisk udbyder af modetøj på internettet med en førende position i Norden. Selskabets forretningsidé og tilgang til markedet har siden starten bygget på almindelig fornuftigt købmandskab, hvor SmartGuy ønskede at udvikle sig med kundernes stadigt stigende erfaring med e-handel og deraf følgende forbrugsmønster. Varesortimentet omfatter tøj, sko, sportstøj og udstyr samt diverse accessories. SmartGuy forhandler omkring mærker 1 og har mere end 1,5 mio. registrerede brugere 2 inden for SmartGuys forskellige brands. Udover i Danmark har SmartGuy etableret lokale kontorer, egentlige datterselskaber i, eller hjemmesider rettet mod Sverige, Norge, Tyskland, England, Rusland, Holland, Polen, Finland, Østrig, og Ukraine, og er påbegyndt forberedelserne til opstart i Frankrig og Spanien. Selskabet har siden opstarten i 2000 haft fokus på profitabel vækst og er kåret som vækstgazelle af Dagbladet Børsen seks år i træk. Derudover er SmartGuy bl.a. blevet hædret med E-handelsprisen flere gange for sit stærke købmandskab og unikke position i markedet. SmartGuy sælger sine varer til kunder over det meste af Europa, men hovedparten af SmartGuys omsætning stammer fra salg til kunder i Danmark. Målet for Smart- Guys ekspansionsstrategi er, at en betydelig del af omsætningen skal komme fra internationale markeder. Den iværksatte vækststrategi forventes at øge investeringsbehovet i yderligere personale, markedsføring, varelager og andre driftsaktiver. Det er ledelsens forventning, at tilstedeværelsen på en række internationale markeder kan skabe grundlag for stordriftsfordele, hvad angår indkøbspriser, markedsføring og distribution, hvor SmartGuys eksisterende koncepter og samarbejdsrelationer kan skaleres på tværs af landegrænser. Det er ledelsens opfattelse, at SmartGuy er en erfaren virksomhed inden for e-handel i et, selv i internationalt perspektiv, ungt og umodent marked, hvor de færreste aktører har 12 års erfaring. Ledelsen forventer på denne baggrund, at SmartGuy i den fremtidige ekspansion af SmartGuy konceptet kan positionere sig stærkt på det europæiske landkort. Den 31. oktober 2012 blev SmartGuy A/S et 100 % ejet datterselskab til SmartGuy Group A/S (tidligere SCF Technologies A/S). 1 Opgjort på baggrund af antal mærker, der markedsføres inden for SmartGuys forskellige brands. Et varemærke tæller med flere gange, hvis det udbydes inden for flere brands. 2 Opgjort på baggrund af antal adresser registreret i forbindelse med køb af varer på en af SmartGuys hjemmesider eller tilmelding til et af Smart- Guys nyhedsbreve. En adresse optræder flere gange, såfremt adressen er anvendt ved køb eller tilmelding inden for flere af SmartGuys Smart-brands.

3 E-handel et ungt marked Det europæiske e-handelsmarked er fortsat i en tidlig udviklingsfase og udgør blot ca. 3,6 % af den totale europæiske detailhandel, jf. Euromonitor. Efter ledelsens opfattelse drives udviklingen og væksten på e- handelsmarkedet af en række faktorer: Øget adgang til internettet og forbedrede forbindelseshastigheder Ændret demografi hvor antallet af forbrugere, der handler online, forventes at stige Et større udbud af varer samt øget brugervenlighed Mere sikre og fleksible betalingsmetoder Stigende forbrugerbeskyttelse Det er ledelsens opfattelse, at det europæiske e-handelsmarked for tøj er meget fragmenteret med flere store virksomheder, der opererer på individuelle delmarkeder. Det er ledelsens vurdering, at der på e-handelsmarkedet for tøj er plads til flere ledende udbydere, og at der på mange europæiske markeder endnu ikke er etableret ledende positioner. SmartGuys nuværende prioritering af markederne og geografiske ekspansion er vist nedenfor. Fase 0 og fase 1 har været i gang siden 2000, og fase 2 blev påbegyndt i Fase 3 er påbegyndt i regnskabsåret 2012/2013. SmartGuys markeder Fase 0 (Danmark) Fase 1 (Sverige, Norge, Grønland, Island, Færøerne) Fase 2 (Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Polen, Finland, Rusland, Ukraine) Fase 3 (Frankrig, Spanien, Schweiz, Italien, Tjekkiet, Litauen, Letland, Estland)

4 SmartGuys styrker og vækststrategi SmartGuys varer sælges i omkring 20 lande. Som et led i SmartGuys ekspansionsstrategi er der planlagt lancering af SmartGuy konceptet i flere nye lande i de kommende år. I Danmark markedsfører selskabet sig primært under fem brands: SmartGuy, SmartGirl, SmartKids, SmartMen og SmartSport. Grundet Smart- Guys lokale tilgang til de europæiske markeder markedsføres SmartGuy brandet under varierende navne i udlandet (f.eks. SmartSmall, SmartModa og Stylepit). SmartGuy forhandler omkring mærker inden for sine Smart-brands. Det er ledelsens erfaring, at det gradvist er blevet lettere for SmartGuy at tiltrække nye attraktive mærker i takt med, at antallet af attraktive mærker, der sælges i SmartGuys internetbutikker, er blevet forøget. Det er ledelsens vurdering, at den langvarige proces med at oparbejde et netværk af attraktive leverandører - og vigtigheden af et sådant netværk inden for salg af tøj på nettet - fungerer som en barriere for potentielle nye konkurrenter, der måtte påtænke at opstarte konkurrerende internetbutikker. SmartGuy har opbygget et IT-team bestående af medarbejdere og konsulenter med forskellige specialer. SmartGuys IT-setup er baseret på 12 års erfaring med internethandel og har en platform, der hurtigt kan lancere nye landespecifikke hjemmesider på lokalsprog, lokal valuta og lokale skrifttegn. SmartGuy arbejder løbende på at udvikle sin forsyningskæde med henblik på at optimere interne arbejdsgange, minimere omkostninger til distribution og samtidig give sine kunder den absolut bedste kundeservice. Det er ledelsens vurdering, at SmartGuys væsentligste konkurrencemæssige styrker omfatter følgende: 12 års erfaring med e-handel Ledende markedsposition i Norden Bredt vareudbud med omkring mærker Mere end 1,5 million registrerede brugere Optimeret IT-platform gearet til vækst Optimeret webdesign med høj brugervenlighed Højt kundeserviceniveau Lokalt tilpasset markedstilgang Vækststrategi De væsentligste elementer i SmartGuys vækststrategi er: Organisk vækst: Ledelsen vurderer, at SmartGuy er velpositioneret til at udnytte den forventede underliggende markedsvækst baseret på det fortsatte skift i forbrugsmønster fra traditionel detailhandel over mod e-handel. Geografisk ekspansion: SmartGuy lancerede i 2011 og 2012 hjemmesider rettet mod flere europæiske markeder. Ledelsen vurderer, at der grundet det stadig umodne europæiske marked er åbne ledende markedspositioner, og at SmartGuy med udgangspunkt i dets styrker vil være i stand til at positionere sig stærkt på de europæiske markeder. Platformsinvesteringer: Ledelsen ønsker at supplere den organiske vækst primært med opkøb i form af platformsinvesteringer, som kan tilføre en kundebase, en organisation med lokalt markedskendskab og/eller en attraktiv portefølje af komplementerende varekategorier. OMSÆTNING / EBITDA margin Omsætning (DKKm) Omsætning EBITDA margin EBITDA margin % 14% 17% 16% 11% 16% 13% 13% 12% % / / / / / / / / / /12 0

5 Baggrund for udbuddet Baggrunden for udbuddet af nye aktier er at opnå et nettoprovenu, der kan understøtte ledelsens vækststrategi. Endvidere skal aktieudbuddet sikre en tilstrækkelig spredning af aktiekapitalen med henblik på at kunne opretholde SmartGuy Group A/S børsnotering. Det er ledelsens vurdering, at en etablering af Smart- Guy i børsnoteret regi (som datterselskab til SmartGuy Group A/S) vil øge SmartGuys synlighed og profilering i forhold til kunder, leverandører, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere. Derudover forventer ledelsen, at der fremover vil kunne opnås adgang til at rejse kapital via emissioner på NASDAQ OMX Copenhagen, såfremt der måtte foreligge et forretningsmæssigt rationale herfor i forhold til SmartGuys vækststrategi. Nettoprovenuet fra udbuddet af nye aktier forventes at udgøre mellem ca. DKK 86 mio. og DKK 99 mio. baseret på en udbudskurs på DKK 2,20 pr. aktie (middelkursen i udbudskursintervallet). Nettoprovenuet forventes anvendt til at understøtte SmartGuys vækststrategi. Sammen med SmartGuys eksisterende likvide beholdning, eksisterende kreditfaciliteter og fremtidige indtjening forventes nettoprovenuet anvendt til: Udbygning af lagerfaciliteter samt anden infrastruktur Opkøb af sammenlignelige aktører såkaldte platformsinvesteringer - med henblik på at supplere SmartGuys organiske vækst Investering i øget arbejdskapital og markedsføring Som en del af forberedelsen til udbuddet, erhvervede Bestseller gennem Aktieselskabet af aktier i SmartGuy A/S. Umiddelbart før udbuddet ejer hovedaktionærerne Kusk Investering ApS, Las Atalayas ApS, NK Invest ApS og Bestseller samlet 98,83 % af aktierne i SmartGuy Group A/S.

6 Risiko faktorer Investering i de udbudte aktier indebærer risici. Nedenstående er alene et kort resumé af risici vedrørende SmartGuy koncernen. Såfremt risici indtræffer, kan det få væsentlig negativ indvirkning på SmartGuy koncernens virksomhed, finansielle stilling, driftsresultat og fremtidige vækstmuligheder, og investorerne kan miste hele eller en del af deres investering. Potentielle investorer opfordres til at undersøge alle relevante risici og juridiske forhold, herunder skattemæssige konsekvenser i forbindelse med en investering i SmartGuy Group A/S, og til omhyggeligt at gennemlæse det offentliggjorte prospekt, herunder afsnittet Risikofaktorer. Risici forbundet med de markeder SmartGuy opererer på omfatter faktorer såsom generelle økonomiske konjunkturer og forbrugernes købekraft, markedsudviklingen for e-handel, indkøbsprisen på modetøj, konkurrence fra andre aktører, sæsonudsving og vejrmæssige udsving, fejldisponeringer i indkøb, skift i modetrends og handelsrestriktioner. Risici forbundet med SmartGuys virksomhed omfatter faktorer såsom tidligere drift i SmartGuy Group A/S, opretholdelse af SmartGuys image, afhængighed af leverandører, e-handels certifikater, betalingsmeto- der, logistik og adgang til SmartGuys hjemmesider, ITsystemer og software, immaterielle rettigheder, medarbejdere, produktansvar og forsikringsforhold. Risici forbundet med SmartGuy koncernens strategi omfatter faktorer såsom ledelsens mulighed for og evne til at gennemføre den planlagte vækststrategi, herunder risici i forbindelse med ekspansion i nye markeder og strategiske opkøb. Risici forbundet med SmartGuy koncernens finansielle stilling omfatter faktorer såsom mulighed for udnyttelse af skatteaktiver, valutarisici, renterisici, kreditrisici, likviditetsrisici og fremadrettede resultater. Risici forbundet med lovgivning og tvister omfatter faktorer såsom overtrædelser af eller ændringer i relevant lovgivning og involvering i retssager. Risici forbundet med udbuddet omfatter faktorer såsom risiko for afnotering fra NASDAQ OMX Copenhagen, kontrollerende hovedaktionærer, likviditet i aktien, udbytte, kursudsving og risici for aktionærer uden for Danmark.

7 Udbuds betingelser Deltagelse i udbuddet kan i visse jurisdiktioner være begrænset ved lov. Udbudsbetingelserne er beskrevet i prospektet. Potentielle investorer opfordres til at læse de fuldstændige udbudsbetingelser i prospektet. Nedenstående er kun et uddrag af disse. Udbuddet Udbuddet omfatter op til nye aktier à nom. DKK 1. Hertil kommer en overallokeringsret på op til yderligere stk. nye aktier à nom. DKK 1, såfremt samtlige udbudte aktier er tegnet. Det samlede udbud kan herved udgøre op til stk. aktier. Udbudsperiode Udbudsperioden løber fra og med den 13. november 2012 og slutter senest den 21. november 2012 kl (dansk tid). Udbuddet kan dog lukkes før den 21. november 2012, dog tidligst den 15. november 2012 kl (dansk tid). Udbudskurs og udbudskursinterval Udbudskursen for de udbudte aktier forventes fastlagt inden for udbudskursintervallet på DKK 2,00 til DKK 2,40 pr. udbudt aktie (franko). Udbudskursen for de udbudte aktier fastlægges ved bookbuilding. Udbudskursen fastsættes af Bestyrelsen i SmartGuy Group A/S i samråd med Handelsbanken og forventes offentliggjort senest den 22. november 2012 kl (dansk tid). SmartGuy Group A/S tillægger ingen mæglergebyrer til Udbudskursen. Betaling og afvikling Det forventes, at levering mod kontant betaling i danske kroner af de udbudte aktier i henhold til udbuddet vil finde sted den 27. november Udbudte aktier leveres elektronisk til investorernes konti hos VP Securities A/S samt gennem Euroclear Bank, S.A./N.V., som driver Euroclear-systemet og Clearstream Banking, S.A. i den eksisterende noterede ISIN kode DK Investorerne vil således få leveret eksisterende aktier, der er stillet til rådighed for Handelsbanken med henblik på afvikling af udbuddet. Hvis udbuddet lukkes før den 21. november, fremrykkes betaling, afvikling og den første dag for handel tilsvarende. Tilbagekaldelse af udbuddet Udbuddet kan under visse betingelser tilbagekaldes. Herudover vil udbuddet ikke blive gennemført, hvis NASDAQ OMX Copenhagen A/S ikke senest den 22. november 2012 har godkendt SmartGuy Group A/S fortsatte optagelse til handel og officiel notering. Notering og handel De udbudte aktier kan handles umiddelbart efter levering til investorernes konti gennem VP Securities A/S, Euroclear Banking S.A og Clearstream Banking S.A. De udbudte aktier og eventuelle overallokeringsaktier er søgt optaget til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen. Nettoprovenu Nettoprovenuet for SmartGuy Group A/S (bruttoprovenuet efter fradrag af omkostninger, der skal afholdes af SmartGuy Group A/S) fra udbuddet af de nye aktier før en eventuel udnyttelse af overallokeringsretten forventes at udgøre DKK 86 mio. baseret på en udbudskurs på DKK 2,20 pr. aktie (middelkursen i udbudskursintervallet). Efter en eventuel udnyttelse af overallokeringsretten forventes nettoprovenuet at udgøre DKK 99 mio. baseret på en udbudskurs på DKK 2,20 pr. aktie (middelkursen i udbudskursintervallet). Garanti Udbuddet er ikke garanteret. Dog har Bestseller igennem Aktieselskabet af , med forbehold for opfyldelse af visse betingelser, afgivet bindende forhåndstilsagn om tegning af et antal udbudte aktier i udbuddet, dog således at ejerandelen i SmartGuy Group A/S, af hensyn til NASDAQ OMX Copenhagens krav til en passende spredning af aktierne i offentligheden, ikke overstiger 9,99 % i forbindelse med gennemførelsen af udbuddet. Prospekt Prospektet kan fås ved henvendelse til: Handelsbanken Capital Markets (Division af Svenska Handelsbanken AB (publ.)) Havneholmen København V Telefon prospekt@handelsbanken.dk Prospektet kan, med visse begrænsninger, også downloades fra:

8 Denne brochure udgør ikke et tilbud eller en opfordring til at investere i SmartGuy Group A/S. Investering i aktier i SmartGuy Group A/S skal ske på baggrund af prospektet offentliggjort den 8. november Opmærksomheden henledes på, at der er betydelige risici forbundet med investering i aktier, således også aktier i SmartGuy Group A/S. Denne brochure medtager ikke alle de oplysninger, som kan være af betydning for potentielle investorer. Før der træffes beslutning om investering, opfordres potentielle investorer til at undersøge alle relevante risici og juridiske forhold, herunder skattemæssige konsekvenser i forbindelse med en investering i SmartGuy Group A/S, og til omhyggeligt at gennemlæse det offentliggjorte prospekt, herunder afsnittet Risikofaktorer.

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN Selskabsmeddelelse nr. 1/2011 7. juni 2011

Læs mere

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission 25. januar 2013 Meddelelse nr. 143 SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES,

Læs mere

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Tegningsforhold på 5:1 (en ny aktie for hver fem eksisterende aktier) Udbud på op til 1.155.014 stk. nye aktier af nominelt DKK 100

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Selskabsmeddelelse nr. 21/2012 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA,

Læs mere

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia.

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia. Ikke til offentliggørelse eller distribution i Australien, Canada, Japan eller USA Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Jeudan A/S ( Værdipapirer ) i Australien, Canada,

Læs mere

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission MÅ IKKE DIREKTE ELLER INDIREKTE DISTRIBUERES TIL ELLER PÅ ANDEN MÅDE GØRES TILGÆNGELIG I USA, CANADA, AUSTRALIEN, SCHWEIZ ELLER JAPAN, ELLER ANDRE JURISDIKTIONER UDEN FOR DAN- MARK, MEDMINDRE EN SÅDAN

Læs mere

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio.

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio. Til NASDAQ OMX Copenhagen og Pressen 5. marts 2012 Selskabsmeddelelse nr. 9 MÅ IKKE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER I EN

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier NASDAQ OMX Copenhagen A/S 20.04.2010 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 07/10 Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier Topsil Semiconductor Materials A/S ( Topsil ) udbyder 103.890.151 stk.

Læs mere

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr.

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr. Selskabsmeddelelse nr. 19/2013 Side 1 af 5 Ikke til offentliggørelse eller distribution i USA, Canada, Australien eller Japan Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i TK Development

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission.

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 30. august 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 28/2013 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. Bestyrelsen

Læs mere

SmartGuy Group A/S. (et aktieselskab registreret i Danmark, CVR nr. 27439977)

SmartGuy Group A/S. (et aktieselskab registreret i Danmark, CVR nr. 27439977) SmartGuy Group A/S (et aktieselskab registreret i Danmark, CVR nr. 27439977) Udbud af op til 51.000.000 stk. aktier à nom. DKK 1 og optagelse til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Læs mere

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission ALM. BRAND Direktionssekretariatet Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 Telefax 35 26 62 38 www.almbrand.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Ref SLB/hdg Selskabsmeddelelse

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

BANG & OLUFSEN A/S MEDDELELSE NR. 08.22 16. APRIL 2009

BANG & OLUFSEN A/S MEDDELELSE NR. 08.22 16. APRIL 2009 Bang & Olufsen a/s offentliggør i dag et prospekt i forbindelse med en garanteret fortegningsemission i forholdet 1 : 2 til kurs 19 DKK pr. B-aktie á nominelt 10 DKK med et bruttoprovenu på i alt cirka

Læs mere

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af 4.336.047 nye aktier Selskabsmeddelelse Nr. 5/2010 23. november 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER

Læs mere

til forsknings Kogle Allé Hørsholm

til forsknings Kogle Allé Hørsholm Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 29. oktober 2010 offentliggør prospektt i forbindelse med fortegningsretsemission Kapitalforhøjelse af op til maksimalt 395.974.670 stk. nye aktierr à nom.

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer.

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Meddelelse nr. 25-2010 17. august 2010 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Amagerbanken offentliggør i dag prospekt i forbindelse

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Denmark

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Denmark ZA8 Flash Eurobarometer (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Denmark FL - Companies engaged in online activities DK A Sælger jeres virksomhed via nettet og/eller benytter automatiseret

Læs mere

Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio.

Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio. Københavns Fondsbørs København, den 12. april 2002 Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2002 Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio. I henhold til bemyndigelse i PARKEN Sport & Entertainments

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens Denne meddelelse eller kopi heraf må, hverken direkte eller indirekte, medtages, sendes eller distribueres til eller i USA, Canada, Australien, eller Japan eller i nogen jurisdiktion, hvori en sådan fremsendelse

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud).

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Meddelelse nr. 30-2009 18. november 2009 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Aktiekapital o Bestyrelsen

Læs mere

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 4. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 48 MÅ IKKE UDLEVERES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I

Læs mere

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 143 1 af 6 Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 Delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier a nom. DKK 50 til DKK 85 pr. Aktie. Rettet udbud

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr september 2019

Selskabsmeddelelse nr september 2019 Selskabsmeddelelse nr. 26-19 24. september 2019 MÅ IKKE UDSENDES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN ELLER I NOGEN

Læs mere

Stylepit A/S. (et dansk aktieselskab, CVR nr. 27 43 99 77)

Stylepit A/S. (et dansk aktieselskab, CVR nr. 27 43 99 77) Stylepit A/S (et dansk aktieselskab, CVR nr. 27 43 99 77) Udbud og optagelse til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen A/S af op til 484.447.200 stk. nye aktier a nominelt 0,10 kr. til 0,10

Læs mere

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst 2 BØRSNOTERING Børsnotering for små og mellemstore virksomheder er igen blevet muligt i Danmark. Børsnotering kan være særdeles fordelagtigt for virksomheder, der vokser har et kapitalbehov på mindst DKK

Læs mere

ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval i forbindelse med Selskabets børsnotering

ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval i forbindelse med Selskabets børsnotering Selskabsmeddelelse 1/2011 København, 3. marts 2011 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN ISS offentliggør prospekt

Læs mere

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles.

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles. Konsolidator A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse.

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 18. november 2015 Selskabsmeddelelse nr. 19/2015 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Bestyrelsen

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København. Elektronisk fremsendelse. Selskabsmeddelelse 27/2007. Silkeborg, den 25.

OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København. Elektronisk fremsendelse. Selskabsmeddelelse 27/2007. Silkeborg, den 25. OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København Elektronisk fremsendelse Selskabsmeddelelse 27/2007 Silkeborg, den 25. oktober 2007 ITH Industri Invest A/S har fokuseret sin investeringsstrategi

Læs mere

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed?

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed? Hvad tilbyder vi? Processen Hvilke informationer får du? Eksempel på værdiansættelse Værdiansættelse af mellemstore virksomheder SWOT-analyse Indtjeningsmultipler Kontantværdi Følsomhedsananlyse Fortrolighed

Læs mere

CASEEKSAMEN. Samfundsfag NIVEAU: C. 22. maj 2015

CASEEKSAMEN. Samfundsfag NIVEAU: C. 22. maj 2015 CASEEKSAMEN Samfundsfag NIVEAU: C 22. maj 2015 OPGAVE På adr. http://ekstranet.learnmark.dk/eud-eksamen2015/ finder du Opgaven elektronisk Eksamensplan 2.doc - skal afleveres i 1 eksemplar på case arbejdsdagen

Læs mere

1. Sammendrag A.1. Advarsel. A.2 Finansielle mellemmænd

1. Sammendrag A.1. Advarsel. A.2 Finansielle mellemmænd 1. Sammendrag Sammendraget består af informationskrav, der redegøres for i et antal punkter. Punkterne er nummererede i afsnit A-E (A.1-E.7). Dette sammendrag indeholder alle de punkter, der kræves i et

Læs mere

Udbud af aktier i Danske Bank A/S

Udbud af aktier i Danske Bank A/S Må ikke offentliggøres, publiceres eller distribueres i Australien, Canada, Hong Kong, Japan, Sydafrika eller USA. Dette materiale er ikke et tilbud om salg af værdipapirer i USA. Værdipapirer må ikke

Læs mere

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN Til OMX Københavns Fondsbørs A/S og pressen Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2006 10. november 2006 FirstFarms A/S offentliggør prospekt

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag.

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. 1 af 6 På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. Ændringerne vedrører primært følgende: Det var ved indkaldelsen af generalforsamlingen forventningen, at den foreslåede

Læs mere

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring Til NASDAQ København Meddelelse nr. 20-2017 5. december 2017 MÅ HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA (HERUNDER USA'S TERRITORIER OG BESIDDELSER,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler:

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler: Selskabsmeddelelse 1/2015 Søborg, den 23. februar 2015 MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION,

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 Generalforsamling 27. marts 2012 DAGSORDEN a) Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. b) Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse,

Læs mere

KAPITALUDVIDELSE Nye aktier i SPAR LOLLAND

KAPITALUDVIDELSE Nye aktier i SPAR LOLLAND KAPITALUDVIDELSE Nye aktier i SPAR LOLLAND Vi udbyder nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer. 5.488.848 stk. nye aktier til 40 kr. pr. stk. Nye aktier i SPAR LOLLAND SPAR LOLLAND udvider

Læs mere

Stabiliseringsperiode begynder

Stabiliseringsperiode begynder Selskabsmeddelelse Nr. 7/2016 Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 37427497 23. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE,

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré koncernchef Kapitalmarkedseftermiddag 2. september AGENDA Highlights første halvår 2015 Præsentation af Columbus Columbus15 strategi Værdi til aktionærerne

Læs mere

EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S

EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S Investér i fast ejendom i Tyskland og få del i det økonomiske opsving Tysklands turnaround har dette en meget fokuseret strategi, da der investeres i boligejendomme på attraktive

Læs mere

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3.

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2 Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. september 2010 12. september 2010 Prospekttillægget indeholder ændringer

Læs mere

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S MÅ HVERKEN DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER IND I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION STRIDER MOD LOVGIVNINGEN. Nasdaq Copenhagen

Læs mere

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa 01-09-2010 M&A International Inc. the world's leading M&A alliance M&A markedet i Danmark Markant fremgang i M&A-markedet i Danmark Alle transaktioner (køber,

Læs mere

Analyse af SmartGuy Group A/S 14. oktober 2013

Analyse af SmartGuy Group A/S 14. oktober 2013 Konklusion Visionen er at opbygge en ledende stilling inden for online fashion i Europa med udgangspunkt i Norden og at fordoble omsætningen over de næste 3-5 år. Omsætningen er derfor vigtigere end indtjeningen

Læs mere

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 15. oktober 2012

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 15. oktober 2012 Selskabsmeddelelse nr. 16/2012 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 15. oktober 2012 Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at tilbyde at købe værdipapirer i

Læs mere

H+H vokser. H+H vokser og udbyder nye aktier til finansiering af opkøb

H+H vokser. H+H vokser og udbyder nye aktier til finansiering af opkøb H+H vokser H+H vokser og udbyder nye aktier til finansiering af opkøb H+H producerer og sælger byggematerialer produceret i porebeton eller kalksandsten primært til boligbyggeri. H+H har 28 fabrikker i

Læs mere

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer Private Banking Portefølje et nyt perspektiv på dine investeringer Det er ikke et spørgsmål om enten aktier eller obligationer. Den bedste portefølje er som regel en blanding. 2 2 Private Banking Portefølje

Læs mere

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2012

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2012 Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2012 Oktober 2012 M&A markedet i Danmark Kraftig fremgang i dansk M&A Alle transaktioner (køber, sælger eller target dansk): Aktiviteten steg

Læs mere

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark.

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. SELSKABSMEDDELELSE MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

Agillic offentliggør virksomhedsbeskrivelse for børsintroduktion i København

Agillic offentliggør virksomhedsbeskrivelse for børsintroduktion i København MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse.

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré Koncernchef ABG Small & Midcap seminar 24. september 2015 AGENDA Highlights første halvår 2015 Præsentation af Columbus Columbus15 strategi Værdi til aktionærerne

Læs mere

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGØRELSE ER ULOVLIG

Læs mere

Nets offentliggør Prospekt og det indikative kursinterval for den planlagte Børsnotering

Nets offentliggør Prospekt og det indikative kursinterval for den planlagte Børsnotering Selskabsmeddelelse Nr. 2/2016 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 1/37427497 13. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

Matas A/S fastsætter udbudskursen til DKK 115 pr. Aktie i forbindelse med selskabets børsnotering

Matas A/S fastsætter udbudskursen til DKK 115 pr. Aktie i forbindelse med selskabets børsnotering Selskabsmeddelelse 5/2013 Allerød, den 28. juni 2013 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Matas A/S fastsætter

Læs mere

F Ø R S T E H A L V Å R 2 0 1 2 / 1 3 S M A R T G U Y G R O U P A / S

F Ø R S T E H A L V Å R 2 0 1 2 / 1 3 S M A R T G U Y G R O U P A / S F Ø R S T E H A L V Å R 2 0 1 2 / 1 3 S M A R T G U Y G R O U P A / S 1 2 Velkommen til SmartGuy Group A/S SmartGuy Group A/S er en europæisk udbyder af modetøj på internettet med en førende position i

Læs mere

Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde.

Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde. Børsnotering 2007 02 Deltaq Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde. Det er Deltaqs mission at

Læs mere

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. TILBUDSANNONCE Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer

Læs mere

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark 28. august 2018 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr. 62816414) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission

Brødrene Hartmann A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission Prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission på DKK 273,6 mio., side 1 af 5 Head Office Til OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 10/2008 Kontaktperson: Administrerende direktør Peter

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med garanteret fortegningsretsemission

Danske Andelskassers Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med garanteret fortegningsretsemission Danske Andelskassers Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med garanteret fortegningsretsemission November 19, 2015 Selskabsmeddelelse nr. 17/2015 19. november 2015 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE I USA,

Læs mere

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder Organisation for erhvervslivet oktober 29 Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder AF KONSULENT TOM VILE JENSEN, TJN@DI.DK OG KONSULENT KIRSTEN ALKJÆRSIG, kna@di.dk Virksomhedernes vej ud af

Læs mere

Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af købstilbud af 28. juli 2010 fra EG Holding A/S

Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af købstilbud af 28. juli 2010 fra EG Holding A/S Meddelelse nr. 18/2010 Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af Denne børsmeddelelse udgør vurderingen fra Columbus IT Partner A/S' bestyrelse i henhold til 14 i bekendtgørelse nr. 221 af 10.

Læs mere

Auriga som investering

Auriga som investering Auriga som investering Medlemsarrangement Dansk Aktionærforening Nordjylland 26. maj 2014 V/ Lene Faurskov, Manager, Investor Relations Helping you grow Udsagn om fremtidige forhold Denne præsentation

Læs mere

- den nye skandinaviske finanskoncern

- den nye skandinaviske finanskoncern - den nye skandinaviske finanskoncern Årsrapport for 2006 samt strategi - ordinær generalforsamling 20. april 2007 Koncerndirektør Lasse Lindblad og bestyrelsesformand Claus Ørskov DISPOSITION FOR I DAG

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré koncernchef Investordagen 22. september 2015 2 AGENDA Præsentation af Columbus Columbus turnaround Værdi til aktionærerne Spørgsmål COLUMBUS HVEM VI ER Global

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGULERING I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION.

Læs mere

Kapitel 23 International distribution

Kapitel 23 International distribution Kapitel 23 International distribution Opgave 23.1 1. Hvad kaldes den vækststrategi, som Top-Toy ønsker at gøre brug af? Top-Toy ønsker at udvide salget til flere eksportmarkeder. Der er derfor tale om

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

FUSIONSPLAN. Aktieselskabet Lollands Bank. Vordingborg Bank A/S FOR K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA

FUSIONSPLAN. Aktieselskabet Lollands Bank. Vordingborg Bank A/S FOR K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 FUSIONSPLAN FOR Aktieselskabet Lollands Bank OG

Læs mere

Tillæg til risikorapport i henhold til kapitaldækningsbekendtgørelsen. Offentliggørelse af solvensbehov pr. 31. marts 2014. Udgivet den 5. maj 2014.

Tillæg til risikorapport i henhold til kapitaldækningsbekendtgørelsen. Offentliggørelse af solvensbehov pr. 31. marts 2014. Udgivet den 5. maj 2014. Tillæg til risikorapport i henhold til kapitaldækningsbekendtgørelsen Offentliggørelse af solvensbehov pr. 31. marts 2014. Udgivet den 5. maj 2014. Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 3 2. Solvensbehov

Læs mere

Virksomheder med e-handel og eksport tjener mest

Virksomheder med e-handel og eksport tjener mest Joachim N. Strikert, konsulent og Thomas M. Klintefelt, chefkosulent jons@di.dk, 3377 4844 - thok@di.dk, 3377 3367 JUNI 217 Virksomheder med e- og eksport tjener mest En ny analyse fra DI Handel viser,

Læs mere

Bilag 1 TILMELDINGSFORMULARER. Kategori 1: Sikre produkter solgt på internettet. Kvalifikationsspøgsmål

Bilag 1 TILMELDINGSFORMULARER. Kategori 1: Sikre produkter solgt på internettet. Kvalifikationsspøgsmål Bilag 1 TILMELDINGSFORMULARER Kategori 1: Sikre produkter solgt på internettet Kvalifikationsspøgsmål 1. Jeg bekræfter, at min virksomhed er en forretningsenhed med industriel eller kommerciel karakter

Læs mere

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S:

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Prospekttillæg... 3 2 Ansvar og erklæringer... 6 2.1 Ledelsens erklæring...6 2 1 Prospekttillæg

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 6. september 2017 Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission I forlængelse

Læs mere

Tegn aktier i morgendagens investering

Tegn aktier i morgendagens investering Tegn aktier i morgendagens investering Ny europæisk emission af Cumula-aktier Cumula er et svensk selskab, der udvikler smarte computerbaserede handelsmodeller, såkaldte Black box-algoritmer. Selskabet

Læs mere

Selskabsmeddelelse 29/2007. Silkeborg, den 19. november 2007

Selskabsmeddelelse 29/2007. Silkeborg, den 19. november 2007 Selskabsmeddelelse 29/2007 Silkeborg, den 19. november 2007 Bestyrelsen i ITH Industri Invest A/S har i dag indgået en aftale om erhvervelse af DKA Renewable Energy A/S samt 19,4 % af aktierne i det børsnoterede

Læs mere

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i Q1 2016

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i Q1 2016 Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i Q1 2016 April 2016 M&A-markedet i Danmark Salget af danske virksomheder fortsætter de gode takter efter rekordhøjt 2015 Salg af danske virksomheder: Salget

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin målsætning fra aim2002

ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin målsætning fra aim2002 ISS-International Service System A/S Pressemeddelelse Fondsbørsmeddelelse nr. 23/99 3. juni 1999 ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 17. april 2013 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2012

Læs mere

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER Nr. 1 SELSKABSMEDDELELSE 5. oktober 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER SYDAFRIKA PANDORA FASTSÆTTER

Læs mere

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 2. kvartal 2015

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 2. kvartal 2015 Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 2. kvartal 2015 Juli 2015 M&A-markedet i Danmark Historisk højt 1. halvår for salg af danske virksomheder Salg af danske virksomheder: Salget af danske

Læs mere

Selskabsmeddelelse. ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval for børsnoteringen. København, 3. marts 2014 Nr.

Selskabsmeddelelse. ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval for børsnoteringen. København, 3. marts 2014 Nr. Selskabsmeddelelse København, 3. marts 2014 Nr. 1/2014 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL AUSTRALIEN ELLER JAPAN ISS offentliggør prospekt og

Læs mere

NNIT A/S. Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015. (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06)

NNIT A/S. Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015. (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06) NNIT A/S Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015 (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06) Udbudskursinterval opjusteret fra DKK 100 DKK 120 til DKK 120 DKK 130 pr. Udbudt Aktie Dato for tidlig

Læs mere

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2015

Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2015 Køb og salg af virksomheder i Danmark og Europa i 3. kvartal 2015 Oktober 2015 M&A-markedet i Danmark Opbremsning i salget af danske virksomheder efter rekordhøjt 1. halvår Salg af danske virksomheder:

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Deadline Games A/S - Fondskode DK København, den 11. maj First North Meddelelse nr Prospektmeddelelse

Deadline Games A/S - Fondskode DK København, den 11. maj First North Meddelelse nr Prospektmeddelelse Deadline Games A/S - Fondskode DK0060021962 København, den 11. maj 2007 First North Meddelelse nr. 08-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med den kontant rettede emission af nye aktier på First North

Læs mere

Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar

Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar Europa-Kommissionens høring, GD MARKT Indledende bemærkning: Dette spørgeskema er udarbejdet af Generaldirektorat for Det Indre Marked og Tjenesteydelser for at

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18 Selskabsmeddelelse nr. 17a/2018 ÅRSRAPPORT FOR Omsætningen for koncernens fortsættende aktiviteter faldt med 9,2% i lokal valuta til 1.535 mio. DKK (1.714 mio. DKK). Bruttomarginen var 1,0%-point højere

Læs mere

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TIL TILBUDSDOKUMENT AF 6. AUGUST 2009 Forhøjet tilbudskurs til aktionærerne i Gudme Raaschou Vision A/S fremsat af KlimaInvest A/S KlimaInvest A/S offentliggjorde den 6. august

Læs mere