lulu's drawer campaign url: Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun Klasse: 15mul1a15e Vejledere:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "lulu's drawer campaign url: Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun Klasse: 15mul1a15e Vejledere:"

Transkript

1 Anders Cramer Nielsen Bjarke Handsdal Casper Ragn lulu's drawer campaign Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun Klasse: 15mul1a15e Vejledere: url: Frederik David Tang, Morten Rold, Marc Kluge, Jesper Hinchely Ivan Rosenvinge Frederiksen, Thomas Gregersen D R A W E R

2 Indholdsfortegenelse Projektbeskrivelse og Problemformulering 3 Projektbeskrivelse 3 Problemfornulering 3 Indledning 4 Teori 5 De seks tænkehatte 5 Projekt planlægning 8 Stakeholder Analyse 9 Stakeholders evaluering 10 Risiko Analyse 11 PBS 12 WBS 13 Gantt 14 Lulus drawer 15 Elevator Pitch 15 SWOT Analyse 16 TOWS Analyse 17 Evaluering af SWOT / TOWS 18 Analyse af kampagnen 19 Markedsanalyse 20 Kommunikationsplan 21 Evaluering af virksomhedskommunikation 22 Persona 22 Designbrief 23 Dokumentation af design processen 24 Mockup, moodboard og landingpage 24 Sitemap 26 Design manual 27 Brug af typografi 28 Brug af farver 28 Billedstil 29 Marketings Kampagnen 30 Valg af medier 31 SEO 31 Video 31 Datamåling af Landingpagen 31 Pressemeddelse 31 Video 32 Budget 33 Præsentation og dokumentation 34 Usecase 34 Attribut tabel 35 Validering af nyhedsbrev 35 Sikkerhed 35 SEO 36 DOM Document Object Model 36 Google Analytics Demografiske oplysninger 36 Wikiside 37 Evaluering af SEO 37 Forberedelse af bruger testen 38 Konklusion & Refleksion 39 Konklusion 39 Refleksion 40 Bilag 1 44 Bilag 2 45 Bilag 3 46 Bilag 4 47 Bilag 5 48

3 Projektbeskrivelse og Problemformulering Projektbeskrivelse Vi fik til opgave at skulle lave en marketingskampagne for et nystartet undertøjsfirma ved navn lulu s drawer. Deres mål for opgaven var at få følgere på Facebook og Instagram, blive nævnt i 3 magasiner og at nå et gennemsnitligt salg på 5.000kr om dagen på deres webshop. Vi skulle udarbejdet en landingpage og gøre brug af mindst tre medier. Vores landingpage skulle bl.a. have korrekt validering i HTML5 og indeholde PHP og en mysql database. Problemformulering Hvordan sikrer vi at lulu s drawer bliver et etableret brand efter introduktionsfasen.?

4 Indledning Dette er vores eksamensprojekt som multimediedesigner på CPH business campus Lyngby. Eksamensprojektet er i samarbejde med lulu s drawer om at få gennemført en marketingkampagne for at få introduceret lulu s drawer på det danske marked. lulu s drawer er en nyetableret virksomhed der launcher salget af deres kollektion til juli, og er derfor en oplagt opgave som relaterer til, hvordan det ville være at skulle arbejde med et projekt der ligger sig tæt op ad erhvervslivt samt markedsføringsbranchen. Vi vil i opgaven komme ind på hvordan vi har arbejdet med projektstyring, virksomhedsanalyse, koncept- og designudvikling, og en endegyldig konklusion med en refleksion over vores kampagne og valg af projekt.

5 Teori De seks tænkehatte Af teori har vi valgt at benytte os af Edward debono s, de seks tænkehatte for at finde ud af, hvad vi mener om lulu s drawer og se om det kunne åbne nye døre til en idé, samt få vendt hver en sten og lave så godt et forarbejde som muligt. Hvid Hat. Data, facts, information Grøn Hat. Kreativitet, muligheder, løsninger, nye ideer Data Deres mål er kr budget 5000 likes og følgere Deres udfordringer er konkurrence på markedet, kapital, cash-flow, kendskab Facts Nyopstartet virksomhed, Investorer Gaveindpakning / gaveæsker ved forsendelse + kvalitet Pris differentiering Information kvalitetstjek af produktion distributionskanaler info Vision og mission? / bløde værdier CSR lulus world evt? Feedbacksystemer? Smiley systemet Info om designeren? evt på webshoppen. Evt i form af video interviews (honest marketing) Kreativitet muligheder Fysisk gimmick, i form af et event. Vi havde tænkt om puder tildækket med stoffet fra undertøjet så folk kan mærke hvor blødt det er, evt. med modeller der ligger på det til et 1-2 dages event. Video Interview med designeren og ejeren, hvor hun fortæller om opstartsperioden samt vision og mission. Denne kunne bruges på webshoppen som en introduktion til brandet eller på landingpagen for at få folks opmærksomhed. Community / fora hvor folk kan snakke om tøjet og komme med inputs og få svar fra designeren. Alternativer Pakkeløsninger, leverandør til H&M Anden målgruppe. Hverdagskollektioner Løsninger Ordentlig introduktion til designet og til personen bag ideerne. Information omkring konceptet og hvordan de skiller sig ud på markedet. Hvordan kan det være at luksus er mere prisdygtig end konkurrenternes? Storytelling Nye ideer Pakkeløsning, køb sæt ad gangen Golden Box med hele kollektionen i en pæn pakke og med en flot bøjle evt. noget helt tredje ved køb af the golden box. Evt. sovemaske i blødt silke?

6 De seks tænke hatte fortsat Gul Hat. Værdier, fordele, hvordan kan det fungere. Sort Hat. Vanskeligheder, potrentielle problemer, ulemper Fordele Konkurrencedygtig pris (affordable luxury) Stilfuldt design Behagelig pasform / fleksibilitet Værdier Hvad kunne virke Deres identitet få sat ansigt på designeren Information om designet Historien om opstartsfasen (honest marketing) Forspring Vi vil kunne skabe forspring for virksomheden ved honest marketing Men vi mener ikke lulus drawer har et forspring på nuværende tidspunkt Udfordringer Kendskab, salg og kapital Konkurrence på markedet, der er allerede et hav af tøjmærker Økologi og miljø i forhold til produktion, forsendelse osv. ( % green) Potentielle problemer Missing x faktor Ikke særligt unikt koncept Set før, uoriginalt Lav kendskabsgrad = ingen brand værdi Hvorfor vil det ikke virke? Det vil ikke virke fordi det ikke virker tiltalende til målgruppen Folk kan ikke relatere til det fordi det virker så ansigtsløst Hvis der ikke er noget koncept at sælge, er der heller ikke nogen der vil købe det (hvem er I?)

7 De seks tænke hatte fortsat Rød Hat. Følelser, intuition, fornemmelser Følelser Det virker som en god forretningside der mangler noget personlighed. De vil gerne sælge til de unge kvinder og til midaldrende damer men mangler noget vision og værdi som deres kunder kan forholde sig til. Vi føler at de har glemt at forholde sig til konkurrencesituationen udover at de er prisdygtige. Hvad skulle så afholde folk fra at vælge undertøj i H&M frem for lulus produkter Intuition Som det ser ud nu, vil de får svært ved at slå igennem på det danske marked. Fordi de ikke prøver at skille sig ud fra deres konkurrenters produkter på andet end pris. Tvivl omkring ejeren som frontfigur. Blå Hat. Fokus, handlingsplaner, næste skridt Næste skridt Valgt den rigtige løsning. Får en ordentlig introduktion til produkt og virksomheden på markedet igennem en kampagne. Få udarbejdet kampagnen, testet kampagnen, registrer om kampagnen lever op til det forventede mål. Udfør kampagnen. Handlingsplan Få snakket ideerne igennem, lavet negativ brainstorm på ideerne. Valg af ide. Analyser ideen og markedet. Evaluering: Det står klart at vi gerne vil vise lulu s drawer fra en mere personlig side, da det ikke fortæller så meget andet end at de sælger kvalitets undertøj, men det kan alle komme og sige. Idéen om at bruge Catia som frontfigur og at fortælle om hende og brandet kan skabe et billede af lulu s drawer som viser at der er folk bag som brænder for at føre dette firma ud i livet, vi mener at hun har x-factor og har en interessant personlighed.

8 Projekt planlægning Vi valgte at lave en risiko analyse hvor vi blandt andet testede idéen om Catia som frontfigur og andet som kunne gå galt på landingpagen Vi har udarbejdet en PBS for at få en oversigt over vores kampagne, og et indblik i hvordan vi griber projektet an. Efter det lavede vi en WBS så vi kunne få en idé om arbejdsopgaverne og hvordan vi kunne uddele dem i gruppen samt få en idé om hvor lang tid det ville tage os. Så lavede vi et ganttkort for at få styr på arbejdsopgaverne og sætte deadlines for vores arbejde. Derudover har vi brugt Gantt kort, til at kunne se vores arbejdsproces.

9 Stakeholder Analyse Stakeholder Investorer interesse indflydelse Potentielle konflikter Rolle Primære opgave Strategy Uoverensstemmelse omkring branding og koncept Projekt sponsorer Finansiering af projektet lulus drawer forventningsafstemning er mislykket mellem holdet bag projektet og virksomheden Virksomheden Administrative opgaver, salg / indkøb og markedsføring Holdet bag projektet +1 5 Modstridende ideer, og deadlines ikke bliver overholdt. Mediebureau Står for konceptudvikling Konkurrenter -1 2 Stjæler kampagne ideen, og bruger feje tricks Markedskonkurrenter Lave kampagne der potentielt kan udkonkurrere vores landing page Potentielle konkurrenter -1 0 konflikter kan opstå hvis en mulig konkurrent begynder at kopiere produkter eller visuelle identitet. Konkurrenter udover dem der er på markedet Stjæle markedsandele fra markedet Kunder 0 0 hvis vores bruger ikke kan finde rundt på siden, eller ikke fanger budskabet og hvorfor siden er der. Brugere på landingpage og potentielle købere Besøge siden og komme med feedback

10 Stakeholders evaluering Stakeholder analysen er lavet ud fra folk der har en positiv eller negativ interesse i vores landingpage. Derefter har vi vurderet deres grad af indflydelse på vores kampagne. Stakeholder analysen viser at lulu s drawer holdet skal sørge for at holde deres investorer glade og tilfredse og leve op til de mål og forventninger der bliver sat fra bestyrelsens side. Gør de ikke det, bliver pengekassen lukket i, hvilket vil have katastrofale følger for en nyopstartet virksomhed, og ville sætte en stopper for den kampagne vi gerne vil udfører fordi der ikke ville være midler til at gennemføre den. Den er samtidig med til at vise os at vi skal være opmærksomme på konkurrenternes opførsel men uden at spilde unødvendige resurser på dem. Ligesom de potentielle konkurrenter til vores landingpage stadig skal tages i betragtning, men ikke tage for meget af vores tid. Det er samtidig en model der viser hvor vigtige kommunikationslinjerne er imellem de stærkt involverede interessenter i et projekt som dette. Hvis deadlines ikke bliver overholdt og der ikke bliver forventningsafstemt ordentligt er chancerne for at en kampagne vil få succes, minimale.

11 Risiko Analyse Probability Impact 1. Catia virker ikke troværdig og videoen kommer ikke ud med det rigtige budskab og har modvirkende effekt. - Impact: 5 - Probability: 1 - Detection: 2 - Risk Value = Serveren bliver hacket og alle persondata bliver misbrugt - Impact: 5 - Probability: 2 - Detection: 3 - Risk Value = Man kan ikke tilmelde sig nyhedsbrev på f.eks mac/ windows eller telefonen. - Impact: 3 - Probability: 1 - Detection: 1 - Risk Value = Kampagnen bliver for dyr i forhold til budgettet. - Impact: 4 - Probability: 2 - Detection: 1 - Risk Value = 8. Vi kan konkludere ud fra vores risikoanalyse, at der ikke er store faresignaler ved at køre kampagnen. Vi skal dog være opmærksomme på at siden skal være sikker for brugeren at indtaste sine oplysninger på, og at vi ikke overskrider budgettet. Vi skal teste siden igennem på forskellige platforme for at sikre os at funktionerne og knapperne virker, også når det skal ned på mindre skærme.

12 PBS

13 WBS

14 Gantt

15 Lulus drawer Elevator Pitch Lulus drawer.com er et univers af lingerie, sleepwear samt fashion essentials af udsøgte kvaliteter. Det er ønsket om at forene det smukke med det komfortable og de rene linjer med detaljerne som gør forskellen. Deres passion er at skabe en oplevelse for deres kunder, sådan at de modtager produktet i en fin gaveæske og pænt pakket ind så det giver fornemmelsen af forkælelse hvad enten den er selvforskyldt eller kommer i form for gave.

16 SWOT Analyse Styrker Prisdygtige / affordable luxury Gaveindpakning / gaveæsker styrker oplevelsen af produktet Engageret ejerskab / brænder for det hun laver samt kontrol i værdikæden Gode distributionskanaler (at de er i magasin og butik i hellerup etc.) Goodwill i form af levering til butikker uden butikkerne har indkøbt det Et bagland med investorer og leverandører Svagheder Ikke så mange bløde værdier Bruger ikke sit engagement i selskabet Skiller sig ikke ud på markedet Lav kendskabsgrad (nyetableret) Muligheder Spil på hendes historie Finde ambassadører-kunder til at videre fortælle hendes historie og samtidig få likes mm. De har mulighed for at gå mange veje. Muligheden for at være fast i Magasin Trusler Konkurrencesituationen på markedet De skal ikke passe på de ikke bliver sat i bås med discount Opstartsfase Kopiprodukter ( f.eks H&M der stjæler designet og sælger til en lavere pris)

17 TOWS Analyse

18 Evaluering af SWOT / TOWS Efter at have lavet SWOT analysen over Lulu s Drawer, gav det os et klart indtryk af hvad der ville blive den største udfordring som opstartsfirma. De kommer ind på et marked hvor der allerede er en massiv konkurrence, og mange udbydere på markedet. Der er derfor tale om en red ocean 1 strategi, hvor de skal skille sig ud på markedet og slå deres konkurrenter hvis de vil overleve. Oven i truslen fra de mange konkurrenter på markedet sat sammen med svagheder som at folk ikke kender deres produkt samt de ikke gør store tiltag for at skille sig ud på markedet, kunne vi gå videre med vores TOWS analyse og derefter kigge på hvilke tiltag Lulu s Drawer kunne komme op med et koncept der ville gøre det nemmere for deres målgruppe at relatere til produktet. Når vi kigger på TOWS på hvilket tiltag der skulle til i opstartsfasen, ligger vi inden i den rubrik der hedder Maxi-Maxi, Der tager Lulu s Drawer sine styrker og muligheder og fletter sammen til ét tiltag. Hvilket blev til vores kampagne-side hvor den største fokus var på Catia som frontfigur for at fortælle om Lulu s Drawer. TOWS analysen gav os også samtidig nogle gode tiltag til at kunne bruge ude i fremtiden ca. 4-5 år frem. Hvor de på en lignende kampagne og med et udvidet budget har flere reklame penge og gøre brug af. Vi snakkede om i gruppen at måle effekterne af vores kampagne med google analytics og den reklame-spot der gav flest aktive brugere som besøgte sitet og tilmeldte sig også skulle være den reklame der blev investeret mest i. 1

19 Analyse af kampagnen AIDA Modellen Vi har også brugt AIDA modellen til at undersøge hvordan vi kan rammer vores brugere så godt som muligt. Attention: Ved at afspille et video interview, hvor man ser co-founder Catia fortælle om hende selv og lulu s drawer evt. med en musikalsk intro der går i gang automatisk, når en bruger besøger vores landingpage, fanger vi folks opmærksomhed. Interest: Vi fastholder gæsterne på siden ved at have information om vores konkurrence hvor man kan tilmelde sig. Samtidig vil vi gerne holde folks interesse ved at gøre det til en eksklusiv oplevelse at være tilmeldt nyhedsbrevet, dette ved hjælp af at de automatisk genererede rabatkoder. 2 Desire: Billeder, Billeder af produkterne, samt stemningsbilleder. Man kan se at der er tænkt over detaljerne. ved at tilmelde sig nyhedsbrevet får man en rabatkode som man kan bruge når Lulu s Drawer går i luften. Action: Få folk til at tilmelde sig nyhedsbrevet og like lulu's drawer, så de er med i konkurrencen. 2 "

20 Markedsanalyse Vi har valgt at bruge konkurrencemodellen til at få et overblik over hvor de forskellige konkurrenter ligger og hvem der er de største trusler. De største konkurrenter til lulu s drawer er andre undertøjsfirmaer som levere kvalitetsundertøj til kvinder, og ikke bare sexet undertøj. Men undertøj som er elegant og har en oplevelse af selvforkælelse f.eks. Femilet, Change, Only, Love Storys og Agent Provocatuer. Andre konkurrenter er undertøjsfirmaer som levere praktisk eller sexet undertøj, her i blandt. Lulus.com, Calvin Klein, H&M, COS, Sloggi og hunkemøller. En mindre trussel for lulu s drawer er tøjfirmaer som også levere undertøj, f.eks. ASOS og Zalando som sælger mange brands. Den mindste trussel er forhandlere som har en tøjafdeling men som også sælger andre ting, som f.eks. dagligvare. Her i blandt. Bilka, Føtex og Netto. Vi søgte på Google efter lulus og fandt lulus.com, som er en webshop som bl.a. sælger undertøj som er lidt i stil med lulu s drawer. Vi søgte også på lulus undertøj og fandt ud af at femilet.dk har en undertøjskollektion der hedder lulu, som også er i stil med lulu s drawer. Begge disse virksomheder kan være en stor trussel, fordi det har lidt samme stil men også i forhold til SEO, så de kan måske blive forvekslet.

21 Kommunikationsplan Vi ønsker at lave en hjemmeside for det nyetablerede Lulus Drawer Lulus Drawer er et lingeri og undertøjs brand med dansk design. Formålet med vores hjemmeside er at øge kendskabsgraden hos potentielle kunder Til Hvem hvad hvordan Hvornår Privatpersoner/Forbrugere Potentielle købere af produkter fra Lulu s drawer Kvinder i alderen år, som er modebevidste og gerne vil forkæle sig selv engang imellem. Iværksættere/små virksomheder/ mellemstore virksomheder Folk der er interesserede i iværksætteri i Danmark. Det kan være folk der selv vil opstarte et tøjmærke, journalister der skal bruge Produkterne fra lulu's drawer er i fokus. Informativ data i form af priser, kontaktoplysninger og links til deres webshop. Samt info omkring kvalitet og designer stil. Catia som iværksætter er i fokus. Informativ data i form af kontaktoplysninger, tidligere projekter Catia har været inde over, evt. links til avisartikler Billeder af produkter fra deres shop skal fremvises på siden. Vi har en video der forklarer og viser designet for undertøjet. En moderne designet hjemmeside til at fange de modebevidste kvinder. Videointerview med Catia hvor hun fortælle om sin baggrund inden hun fortæller om opstarten af lulus drawer. Evt. links til avisartikler hvor lulus drawer er nævnt. Deres webshop har launch i juli, og vores landingpage vil derfor også først være en mulighed når deres egen webshop er faldet på plads.

22 Evaluering af virksomhedskommunikation Effektiv kommunikation og planlægning af kommunikationen er vigtig fordi det er vigtigt at kommunikere det rigtige budskab allerede fra opstartsfasen. Ved effektiv kommunikation sikrer Lulus Drawer at få skab den opmærksomhed omkring deres brand de også ønsker. Ved effektiv kommunikation mener vi at de skal udsende en pressemeddelelse rundt til aviser og magasiner for at få gjort opmærksom på sig selv, samtidig med at de kører den almene form for markedsføringskommunikation gennem reklamer på relevante hjemmesider og vores landingpage. Persona Julie er 33 år, uddannet Journalist har fast job og bor på Islands brygge i lejlighed. Hun har en kæreste og to børn, en dreng og en pige på 5 og 7. Hun cykler til og fra arbejde og henter og bringer sine børn i skole og børnehave på vejen. Hun køber dagligvarer hos nemlig.com for at spare tid i hverdagen. Hun går meget op i indretning og køber møbler som er af kvalitet, hun sætter pris på at købe et produkt, som hun får en oplevelse af at pakke ud. Hun dyrker motion og er tilfreds med sin krop. Hun går meget op i sit tøj og udseende, hun sætter pris på at hendes undertøj er pænt, elegant og behageligt, det får hende til at føle sig selvsikker og sexet. Linette er 44 år, hun er iværksætter og har egen virksomhed, hun arbejder meget og har en travl hverdag. Hun er single og har ingen børn. Hun bor i Gentofte kommune i hus. Hun har en bil som hun bruger hver dag. Hun går tit ud og spiser på restaurant med venner og forretnings partnere. Selvom hun har mange penge, går hun meget op i at de produkter hun køber, ikke bare er det dyreste men det bedste for pengene. Når hun køber lækre sko og lækkert tøj, gemmer hun kassen som det kom i, og hun elsker oplevelsen af at pakke et lækkert produkt ud. Hun er meget bevidst om det undertøj hun går i, det skal få hende til at føle sig selvsikker og sexet.

23 Designbrief Designets problemstilling Overordnet problemstilling: Hvordan sikrer vi at lulus drawer bliver et etableret brand efter introduktionsfasen. Design problem: Lulus drawer er nyopstartet, de skal derfor fange folks opmærksomhed, samt skabe noget fokus omkring deres tøjmærke. Vores kampagne går ud på at få skabt noget omtale omkring lulus drawer ved at fortælle iværksætter historien bag konceptet. Vi skal derfor designe en landing page der er informativ uden at være kedelig. Design Brief Vi har fået til opgave at lave en marketing kampagne for at sprede opmærksomhed om lulus drawer. Vi vil derfor udvikle en landingpage, med et kort informativt videointerview, med stifteren og designeren for lulus drawer, som det første brugeren ser. Dette er for at fange de besøgenes opmærksomhed og få skabt en interesse for produktet. Vi sikre os at det er det første brugeren ser ved at placere videoen øverst på sitet og med luft imellem headeren og sektionen efter videoen. Efter videoen vil vi så have vores call-to-action sektion med en, tilmeld dig vores nyhedsbrev, knap. Vi vil gøre knappen tiltalende for brugeren og gøre den så interaktiv som mulig ved brug af "hover" effekter. Vi vil bruge de samme genkendelige farver som på lulus drawers webshop. Det er en enkel farvekombination af sort og hvid, med deres egen genkendelig rosa farve #E8CEC5. (indsæt kasse med farve i indesign)

24 Dokumentation af design processen Mockup, moodboard og landingpage

25

26 Sitemap Interne links Externe links Landing page Video Billeder af produkterne Sociale medier Konkurence Facebook Instagram Portfolie links Rabatkode læs om instagram/ facebook Lulu s Drawer konkurence webshop Instagram Facebook Portfolio

27 Design manual Designbrief Skitsering Design Design manual Design manualen er retningslinjer for hvordan vi har arbejdet med Lulu s Drawer s logo, typografi, farver og billedstil. Det er meningen at den skal overleveres til Lulu s Drawer så de ved hvordan vi har arbejdet på det og hvordan de selv skal arbejde videre med det. Brug af logo Logoet for Lulu s Drawer er et typografisk logo, altså tekstbaseret, med nogle genkendelige strøg i deres navn. Dette gør også at det vil virke som en overskrift og helst skal placeres venstrestillet på et givent format. Da der er ret stor størrelsesforskel på Lulu s og på Drawer skal logoet altid fremgå af en stor størrelse. På vores landing page har billedet en størrelse af 190 pixels i vidden og 90 pixels i højden. I forhold til logoets kontraster, logoet fungerer bedst i sort, da det kan stå godt til de fleste baggrundsfarver. Vi har i headeren øverst på sitet prøvet det af på en lysegrå baggrund #fafafa, Mens vi i footeren har givet det en lidt mere mørk nuance af grå #706d6d. Begge dele kan fungere, men hvis logoet skal skabe blikfang skal det fremgå på en lys baggrund.

28 Brug af typografi Lulu s Drawer har allerede valgt en typografi der hedder Raleway, vi har valgt at holde os til at bruge denne typografi for at holde vores landingpage genkendelig så det ikke virker som 2 forskellige sider. Typografier skal bruges konsekvent for at det ikke forvirrer de besøgende på vores landingpage når vi har links der sender dem til andre sider, som stadig er inde for det samme selskab. Typografien Raleway er en sans-serif typografi uden fødder på bogstaverne og med et meget genkendeligt W. Brug af farver Vi har arbejdet med nedenstående farve-pallette. Som tog udgangspunkt i Lulu s Drawers genkendelige farve. Vi ville finde nogle farver som kunne arbejde godt sammen med denne og som skabte en kontrast og noget dynamik uden at det skulle være på den voldsomme side. De primære farver er Lulus Blush farve og så den Offblack sorte farve. Disse farver bruges hvor der skal skabes en direkte forbindelse til Lulu s Drawer. Den grå og hvidgrønne farve bruges til at understøtte disse farver.

29 Det ses på vores side hvor vi har brugt en lysere nuance af den grå til at fremvise nogle af Lulu s Drawers produkter. Den hvide farve har vi brugt til at gøre det genkendeligt hvilke elementer du kan interagere med. Farve pallette Hex-koder: Lulus Blush: #e8d5c5 Offblack: # Grå: #706D6D Hvidgrøn: #EFF2F0 Billedstil Lulu s Drawer har i forvejen professionelle billeder at arbejde med. Det man skal være opmærksom på at deres billeder nu er meget stemningsprægede og kan variere meget i belysningen. Derfor synes vi at den lysegrå farve passer godt som en neutral baggrund til billeder. En anden god måde at arbejde med billederne på er at gøre brug af deres egen genkendelige blush farve som et overlag på billederne da der er godt sammenspil med den bare hud på billederne og den farve kan den let bruges til at gøre et billede mere diskret uden at det overdækker det fuldstændig.

30 Marketings Kampagnen Når man starter på sådan et projekt som vi skulle i gang med kommer der rigtig mange ideer op. Vi ville lave en kampagne på Facebook & Instagram, som ville få folk til at følge og/eller like lulu s drawer. Hvordan gør vi så lige det? Først var vi inde på at man kunne udlodde produkter fra shoppen, og der igennem blive ambassadør for lulu s drawer, men hvordan ville man få likes på det? Vi kom frem til, at vi stadig ville lave en facebook og instagram kampagne/konkurrence hvor man via et like eller følg så er man automatisk med i lodtrækningen om hovedpræmien som skulle være en weekendshoppetur til New York med 5000 DKK. i lommepenge. Vi var alle med på at det var den ide vi skulle arbejde videre på. Men efter at have tænkt over det i nogle dage, droppede vi ideen. Vi mener som sådan at ideen var god og ville få folk til at like og følge lulu s drawer, men på den måde ville vi sende folk væk fra sitet, og lulu s drawer ville måske gå glip af omsætning. Derfor kom vi på at man via et like eller følg var med i konkurrencen om et gavekort til shoppen på 5000 DKK. Derudover vil der være yderligere 5 gavekort til en værdi på 2000 DKK. Denne måde er god til at få folk ind på shoppen, og blive bekendt med hele strukturen på sitet. Det vil i første omgang ikke generere omsætning, men lulu s drawer udlodder et gavekort til en værdi på 5000 Dkk, som måske kun koster dem det halve i indkøbspris. På den måde er dette en billig markedsføring, da de ikke skal til at betale for eventuelle flybilletter, hotel, og 5000 DKK i lommepenge. For at få folk ind på shoppen og bruge penge, har vi gjort sådan at hvis man tilmelder sig et nyhedsbrev, får man en rabatkode der giver 30% i rabat som man kan bruge i shoppen. Samtidig med disse konkurrencer ville vi lave en video på landing pagen, hvor co-founder Catia fortæller om sig selv som karriere kvinde og mor, samt hvorfor hun startede lulu s drawer. Dette vil skabe tillid til brandet fordi Catia står frem og fortæller om sig selv. Vi har valgt at benytte os af Honest Marketing, da vi mener at lulu s drawer mangler noget personlighed, vi vil derfor bruge Catia som frontfigur i et videointerview hvor hun fortæller om sig selv, hendes hverdag og hvad lulu s drawer er. Vi bruger ikke Honest Marketing til at påpege virksomhedens fejl, men som en måde fortælle kunderne at der er et menneske bag som brander for sit brand.

31 Valg af medier Nyhedsbrev Vi har valgt at lave et nyhedsbrev som man på landingpagen kan tilmelde sig, den adresse man indtaster bliver gemt I en database. Vi har valgt at en man for tilsendt både skal indeholde billeder, tekst og links. (se bilag 1) SEO Vi har valgt at lave en SEO strategi for landingpagen og køre en kampagne på Facebook og Instagram som en reklame for landingpagen. (se bilag 2) Video Vi har valgt at lave en video med Catia som bliver interviewet til landingpagen og til Instagram. Datamåling af Landingpagen Vi har valgt at bruge google analytics til, at måle hvor vores brugere kommer fra f.eks. facebook eller google. Så vil vi også måle hvor længe de bliver på siden og om de tilmelder sig nyhedsbrevet, ud over det vil vi bruge google analytics til at se om målgruppen passer, med den målgruppe som lulu s drawer går efter. (se bilag 3) Pressemeddelse For at gøre opmærksom på lulu's drawer og Catia som frontfigur, har vi sendt en pressemeddelelse til Femina, Euro Woman, Børsen, Berlingske Business og Alt for damerne. Vi har i eksamensperioden ikke fået svar fra nogle af de nævnte blade. (se bilag 4) 3 3

32 Video I forhold til vores kampagne ville vi lave en video af co-founder Catia. Vi ville interviewe Catia, men hun havde ikke tid så vi brugte en stand-in. Vi skrev vores spørgsmål til Catia så alle svar på videoen er hendes svar. Vi gik i gang med at lave en storyline af video forløbet og tegnede hvordan Catia skulle sidde og hvilken vinkel vi ville filme hende i. Evaluering af video forløb. Til videoen brugte vi Camilla som stand-in for Catia. Camilla har samme alder, lyst hår og er mor så hun passede perfekt. Det ses tydeligt at Camilla læser Catias svar op, men Camilla er en stand-in og vi bruger hende til at vide hvordan interviewet ville blive. På videoen har Camilla både håret foran hendes skuldre og bag ved, det er en fejl. Oprindeligt ifølge tegningen skulle hun havde haft håret sat op for at undgå dette, så vi ved nu at det er noget man skal være opmærksom på i fremtiden. Farven på videoen er blevet nedtonet, vi har gjort billedet mere koldt, så den passede til stemningen på vores landingpage

33 Budget Start budget: kr kr. Gavekort. Fem gavekort af 2.000kr pr. stk kr. Hovedgavekort. Et gavekort af 5.000kr kr. Facebook kampagne. 28 dage, 179kr pr. dag kr. Instagram kampagne video kr. Koda/Gramex for sang til video lou lou af Albin Lee Meldau. I alt = kr.

34 Præsentation og dokumentation Usecase Se Siden Se Videoen Tilmeld Nyhedsbrev Få rabatkode Instagram Likes User Facebook Likes besøge portfolioer

35 Attribut tabel Validering af nyhedsbrev Vi har valgt at validere vores tilmelding til nyhedsbrevet med PHP og ikke JQUERY, da brugeren kan slå scripts fra i sin browser og hermed gå uden om valideringen. Da PHP køre på serveren og ikke i browseren har brugeren ikke mulighed for at slå det fra. Formen validere således; Hvis feltet navn er tomt giver den en fejl. Hvis feltet er tomt giver den en fejl. Hvis den man indtaster allerede står i databasen, giver den fejl. Hvis man ikke i en giver den fejl. Sikkerhed Vi bruger en mysqli_real_escape_string så brugeren ikke kan skrive kode i felterne og der med misbruge siden. Det virker ved at den indsætter omkring HTML tags og specielle tegn f.eks. <h1>navn</h1> eller {}. (se bilag 5)

36 SEO Da vi har lavet markup til vores landingpage, har vi haft i tankerne også at skulle optimere den i forhold til SEO. For at kunne give et billede af hvordan strukturen er sat op, har vi sat vores landingpage igennem en HTML5 outliner. Det har givet dette resultat. Det er den helt basale struktur på sitet når den gennemgår de forskellige HTML elementer. Vores side kunne godt have været mere optimeret i forhold til keywords, I elementerne foroven fremgår lulus drawer kun 1 gang i de forskellige overskrifter. Noget vi skal tage til overvejelse næste gang vi skal skrive overskrifter. DOM Document Object Model Hvis man tager flere elementer med end kun overskrifterne og kigger på DOM en som helhed, er lulus drawer nævnt 10 gange på dokumentet. I titlen på websitet, meta beskrivelsen, links og alt tags på de billeder hvor det giver mening at gøre brug af alt tags. Hvis et billede fungere som baggrundsbillede som ved vores tilmeldingsknap, vil det ikke give mening at sætte et alt tag ind, da man skal tage højde for at de brugere der slår billedvisning fra i deres browser vil få vist teksten i stedet. Tekst der vil skabe støj i forhold til den knap vi gerne vil have vores brugere til at trykke på. 4 Google Analytics Demografiske oplysninger Vi har inkluderet analyticstracking.php på vores front.php og tilmeld.php. analyticstracking.php indeholder et script fra google som udtrækker data fra vores side. Vi har gjort dette for at kunne analysere om vi rammer den rigtige målgruppe med vores landingpage. De demografiske oplysninger vil kunne oplyse os om vores brugeres alder og køn, og hvis der er flest kvinder i alderen år så har vi haft succes med at ramme den rigtige målgruppe. 4

37 Google Analytics giver også hurtigt et overblik over hvor mange der interagere med vores landingpage i form af afvisningsprocent. Hvis brugeren ikke enten er blevet ført videre til webshoppen eller vores tilmeld.php side, kan det være et tegn på enten, knapperne på siden ikke virker som de burde, at vi ikke fanger folks interesse og sørge for at fastholde den eller at reklamerne der linker til vores sider er placeret forkert. Google Analytics giver også informationer om hvor vores besøgende brugere er blevet refereret fra. Om det er reklamekampagnen på Facebook, Instagram eller online bannere på diverse relevante sider. Hvis en reklamekampagne indhenter flere besøgende end andre og de besøgende samtidig også har større tendens til at interagere med siden, ville dette give tegn på at den side som reklamekampagnen befinder sig på har det rette publikum til lulus drawer, og det vil derfor være en god ide at investere flere penge i den givende reklamekampagne. Wikiside Vi har lavet en hjemmeside som fungere som en oplysningsside for kampagnen, som ligger på et andet domæne. Denne side har en masse keywords som omlandler lulu s drawer og andre keywords som en bruger kunne finde på at google, f.eks. undertøj. Siden har en god html struktur, billederne har alt tag. Alle SEO keywords har farven grøn, så det er tydeligere at se. På siden er der links til landingpagen, det generere juice til landingpagen. Evaluering af SEO I forhold til SEO er der rigtigt mange tanker man skal huske at gøre sig. Og hvert element du kan optimere inden for diverse søgemaskiner bør optimeres. Som så mange andre ting når man arbejder på et projekt kan det hjælpe meget hvis man finder et nøgleord tidligt i processen og lader det gå igen mange gange på hjemmesiden. Noget vi vil være mere opmærksomme på til næste projekt. Ud over den SEO vi har lavet, vil lulu s drawer få meget Juice fra alle elever på skolen, da det nævner lulu s drawer og linker til deres side. Det er SEO som du næsten ikke kan købe for penge.

38 Forberedelse af bruger testen. Vi laver en brugertest med fem personer. Til det skal vi bruge en person som, tager i mod testpersonen, og læser spørgsmålene op. Så skal vi bruge to som tager notater af hvordan brugeren klare opgaverne. Så skal vi bruge en som filmer testen så den kan dokumenteres. Da det er en meget simpel landingpage vi skal teste, har vi kun fem spørgsmål: 1. Slå lyden fra på videoen. 2. Tilmeld dig nyhedsbrevet. 3. Du har nu tilmeld dig nyhedsbrevet og er kommet hen på en anden side, find tilbage til forsiden. 4. Find facebook kampagnen like og følg på Facebook og Instagram. 5. Find produkter fra shoppen.

39 Konklusion & Refleksion Konklusion Vi tror på at vores markedsførings kampagne vil sikre at lulu s drawer kommer til at stå stærkere på det danske marked efter introduktionsfasen. De havde et koncept før der var meget bredt og vi har indsnævret det for nemmere at kunne målrette kampagnen og på den måde tiltrække den rigtige målgruppe. Vores video er med til at det gøre det nemmere for målgruppen at kunne relatere til produktet og personen bag lulu s drawer. Det skiller sig meget ud i forhold til mange af deres konkurrenter ved at lave en video der forklarer designet, og en af deres store udfordringer er helt klart at de er en lille spiller, på et marked med mange udbydere og udbydere der allerede sidder på store markedsandele. Vi kan konkludere at kampagnen er realistisk at finansiere ud fra et budget på ,00 DKK. Samt at det ikke er urealistisk at nå de ønskede mål på følgere på Facebook og Instagram og generere salg på webshoppen for 5.000,00 DKK dagligt. Lulu s drawer har et stærkt fundament i form af deres bagland, investorer, leverandører og designer. De har et godt produkt der leverer varen til en konkurrencedygtig pris. Men for virkelig at slå igennem skal de være proaktive og afholde lignende kampagner løbende for at gøre opmærksomme på dem selv.

40 Refleksion Da vi først fik opgaven, og så at det var undertøj og lingeri vi skulle arbejde med, var det udfordring i første omgang at skulle arbejde med noget vi som 3 drenge ikke kunne relatere så meget til. En af vores første ideer var at have en modeblogger til at præsentere produkterne på sin blog og skabe noget omtale den vej igennem. Til næste projekt ved vi at hvis man sætter rapporten visuelt op med overskrifter og sider, tidligere i projektet, kan dette give et bedre overblik over rapportens og opgavernes struktur og prioritet. Vi har været gode til at løse opgaverne i fællesskab, så alle har fået fuldt indblik i opgaven. Vi har betragtet det som en fordel at være 3 gruppemedlemmer, fordi det har været nemt at træffe beslutninger hurtigt og effektivt. Vi har lært at gode kommentarer på ens HTML, PHP og SASS kode gør det nemmere når man skal sidde flere personer inde over de samme dokumenter og arbejde. I forhold til projektstyring har vi forsøgt os med at bruge online værktøjer som ASANA og SLACK til at holde styr på de forskellige opgaver, det fungerede godt den første uge og derefter mistede vi lidt overblikket da vi gik i gang med selve koden. De 2 sidste uger lavede vi en løsning hvor vi lavede daglige statusser og morgenmøder om hvilke opgaver der manglede og skrev dem op på et whiteboard, og den løsning fungerede bedre for os. Ovenstående har også gjort at vi næste gang vil arbejde mere struktureret med Gantt kortet, hvilket vi føler os mere opsatte på efter dette projekt. For ikke at miste fokus på hvilke opgaver der er i gang og hvad næste opgave der skal løses består af. Alt i alt har det været en udfordrende og interessant opgave at arbejde med, vi har både lært meget om hvordan det er at arbejde med professionelt indhold og hvordan det er at arbejde med et større projekt som gruppe.

41 Literaturliste Adelsen Jakobsen, Morten. "Konkurrencemodellen". N.p., Website. "AIDA Modellen". Website. de Valk, Joost. "Image SEO: Alt Tag And Title Tag Optimization Yoast". Yoast. N.p., Web. 24 May Website. Gregersen, Thomas. "Honest Marketing" Presentation. Presentation. "Hvad Kendetegner Red Ocean And Blue Ocean Strategy? - Vinderstrategi A/S". Vinderstrategi A/S. N.p., Web. 26 May Website. "Pressemeddelelse". Web. 20 May Website. Tang, Frederik. "Debonos Six Thinking Hats" Presentation. Tang, Frederik. "Elevator Speech" Presentation. Tang, Frederik. "Making TOWS" Presentation. Tang, Frederik. "PBS" Presentation. Tang, Frederik. "Project Management - Project Plan" Presentation. Tang, Frederik. "Project Management - Risk Management" Presentation. Tang, Frederik. "Project Management - SWOT And Stakeholder Analysis" Presentation. Tang, Frederik. "Project Management And WBS" Presentation.

42 Bilag 1

43 Bilag 2

44 Bilag 3

45 Bilag 4

46 Bilag 5

url: D R A W E R

url:  D R A W E R Anders Cramer Nielsen cph-an153@cphbusiness.dk www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal cph-bh115@cphbusiness.dk www.handsdal.com/portfolio Casper Ragn cph-cr163@cphbusiness.dk www.portfolio.casperragn.com

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail. CSR 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen Andrs.lauridsen@gmail.com Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.com Jonatan Nielsen Jonatantwn@hotmail.com

Læs mere

05-08-2013. Gruppe: 7. Shiko Nzorubara MULTIMEDIEDESIGNER CPH BUSINESS

05-08-2013. Gruppe: 7. Shiko Nzorubara MULTIMEDIEDESIGNER CPH BUSINESS 05-08-2013 Gruppe: 7 Shiko Nzorubara MULTIMEDIEDESIGNER CPH BUSINESS INDHOLDSFORTEGNELSE Problemformulering... 2 Metode... 3 Produkter... 3 Planlægning og proces... 4 Interessent... 4 Analyse af toys R

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

lulu s drawer kampange

lulu s drawer kampange campaign lulu s drawer kampange http://melissapietrykoski.dk/lulus_drawer/lulus-drawer.php Gruppe 9b 15mul1b15e 2015/2017 Cph Business Lyngby Ditlev Vestergaard Skanderby Frederik David Tang Jesper Hinchely

Læs mere

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring dagens program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring opsamling visuel identitet * hvad synes I? * pitch * s/h + negativ * farver Logo Logo Logo Web Tryk #0000ff Pantone Blue 072c C 100 M

Læs mere

Helosan og Kræftens Bekæmpelse

Helosan og Kræftens Bekæmpelse 1 Indledning Corporate Social Responsibility - CSR er en form for corporate selvregulering integreret i en forretningsmodel. CSR politik fungerer som et indbygget, selvregulerende mekanisme, hvorved skærme

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

STARTUP.DK PRÆSENTATION AF EKSAMENSPROJEKT FOR 2. SEMESTER. Lisbeth Kobberup Milling Gruppe 12 MULB. HouseSitter.dk

STARTUP.DK PRÆSENTATION AF EKSAMENSPROJEKT FOR 2. SEMESTER. Lisbeth Kobberup Milling Gruppe 12 MULB. HouseSitter.dk STARTUP.DK PRÆSENTATION AF EKSAMENSPROJEKT FOR 2. SEMESTER Lisbeth Kobberup Milling Gruppe 12 MULB HouseSitter.dk housesitter.dk Nyt koncept i Danmark Service virksomhed To servicemodeller Opstart nord

Læs mere

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF Links til portfolio Anna Emely Jensen Oliver Alexander Vedel Trojahn Maja Scheel Kvint Cecilie Sørensen http://www.annaemely.wordpress.com https://www.olivervedel.wordpress.com http://www.cphbusiness.makvi.dk

Læs mere

Links til portfolioer:

Links til portfolioer: Matias Bünger, Meta Emilie, Simone T. Ibsen og Julie Voravong Links til portfolioer: Julie: http://julievoravong.dk/portfolio_semester1/index.html Matias: http://matbunger.dk Simone: http://simonet.dk/min-portefolio/index.html

Læs mere

www.meotine.aschultzdesign.com Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility

www.meotine.aschultzdesign.com Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility Andreas Schultz Ida Bach Sophie Hrefna Sophie Præstmark Thalassa Phillips www.aschultzdesign.com www.idabach.com www.sophiehrefnaboye.dk

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Lulu s drawer campaign. Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun. 2016

Lulu s drawer campaign. Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun. 2016 Lulu s drawer campaign Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun. 2016 1 2. SEMESTER EKSAMENSPROJEKT MULA + MULB ÅRGANG 2016 URL: http://lulusdrawer.mdonnerborg.dk/ Morten Donnerborg cph-md175@cphbusiness.dk

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf.

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. GRAFISK DESIGN BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. KRAV TIL UDTRYKKET Moderne Enkelt Minimalistisk Responsivt Brugervenligt

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Corporate Social Responsibility Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Fact sheet Projekt titel Corporate Social Responsibility Url

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 indholdfortegnelse Brainstorm PBS WBS Gantt-kort Problemformulering Målgruppe Designvalg Konklusion

Læs mere

ANDREA JAKOBSEN SOFIE KEN NANNA ELIASSEN. Multimediedesign Eksamen 2016 Lulu s Drawer Andrea Jakobsen, Nanna Eliassen, Sofie Ken 1

ANDREA JAKOBSEN SOFIE KEN NANNA ELIASSEN. Multimediedesign Eksamen 2016 Lulu s Drawer Andrea Jakobsen, Nanna Eliassen, Sofie Ken 1 ANDREA JAKOBSEN SOFIE KEN NANNA ELIASSEN Multimediedesign Eksamen 2016 Lulu s Drawer Andrea Jakobsen, Nanna Eliassen, Sofie Ken 1 FACT SHEET Exam Project 2nd sem. May 2016 Jun. 2016 Underskrifter URL:http://andreajakobsen.com/eksamen/landingpage1.php

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

LULU S DRAWER CAMPAIGN

LULU S DRAWER CAMPAIGN LULU S DRAWER CAMPAIGN COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY Mul A 15mul1a15e - 2. semester eksamen sommer 2016 Vejledere: Ditlev V. Skanderby Thomas B. Gregersen Marc Kluge Frederik D. Tang Jesper Hinchley Morten

Læs mere

Link til website:

Link til website: Link til website: http://nicolaiholm.dk/csr/index.html camillabreinbjerg.dk 1 mayaburkard.dk miaeriksen.dk nikolajdommergaard.dk nicolaiholm.dk Indholdsfortegnelse Forside..1 Indholdsfortegnelse. 2 Introduktion

Læs mere

Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara

Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara Roskilde Teknisk Gymnasium Dato 02/04/13 08/05/13 Side 1 af 9 Indhold Problem... 3 Overvejelser... 3 Produkt...

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Kernekunderne: Iværksættere og lokale mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring med salg og marketing Har arbejdet

Læs mere

Marc Vinther Mikkel Borg Svendsen Nanna Bak Eliassen Sebastian Frank. Tourist Campaign

Marc Vinther Mikkel Borg Svendsen Nanna Bak Eliassen Sebastian Frank. Tourist Campaign Marc Vinther Mikkel Borg Svendsen Nanna Bak Eliassen Sebastian Frank Tourist Campaign Indledning Vi er et visuelt markedføringsbureau som har fået til opgave, at lave en kampagne for et lokalt turistbureau

Læs mere

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Crowdfunding Modul 3 CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Josephine Lorentzen Camilla Norqvist Hansen Shiya Yang Michella Serritzlew Jacobsen Kamilla Melnyczok

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

TREND. Link til landing page: Link til portfolioer.

TREND. Link til landing page:  Link til portfolioer. Link til portfolioer http://andreajakobsen.com/ http://www.sofieken.dk/ http://annehindkjaer.com/ http://mettegottlieb.dk/ http://nannaeliassen.com/ Link til landing page: http://annehindkjaer.com/trend.html

Læs mere

Gruppe 6. MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU. Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail.

Gruppe 6. MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU. Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail. CSR Arla Foods 1 Gruppe 6 MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail.com Mathilde Helslev Rasmussen www.simonesnedker.dk/mathilde/home.html

Læs mere

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa.

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. EKSAMENS OPGAVE Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. Det første jeg startede ud med var at brainstorme hvad det var jeg skulle bruge i min side da jeg nu ved hvad den skal

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

Sommerens Store Dille 2014

Sommerens Store Dille 2014 Sommerens Store Dille 2014 Site: http://chicdesigns.dk/hulahopring/index.html Af 1 Shiko Nzorubara Klasse: Mula A 2. Semester Vejleder: Merete Lindemann & Ivan Rosenvinge Frederiksen TABLE OF CONTENTS

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

18. Effektiv Medlemskommunikation

18. Effektiv Medlemskommunikation 18. Effektiv Medlemskommunikation Det ser let ud, når det virker kommunikationen. Men når det ikke gør, kan det være svært at spotte, hvor det går galt. Men forskellen på, om man når og engagerer målgruppen,

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Projekt 1 - CSR. CSR JYSK - og World Animal Protection. Link til CSR hjemmeside:

Projekt 1 - CSR. CSR JYSK - og World Animal Protection. Link til CSR hjemmeside: Projekt 1 - CSR CSR JYSK - og World Animal Protection Link til CSR hjemmeside: http://joakimryden.com/jysk-dyrevelfaerd.html Søren Lind - Portfolio: sorenlindgraphic.com Morten Donnerborg - Portfolio:

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Coporate Social Responsibility

Coporate Social Responsibility Coporate Social Responsibility 1 st project 2 nd sem February 2016 http://matweb.dk/briohjaelpen/ Sofie Ken - sofieken.dk Mateen Ahmed - matweb.dk Andrea Jakobsen - andreajakobsen.com Nanna Bak Eliassen

Læs mere

DSU Dansk Stavgang Union

DSU Dansk Stavgang Union DSU Dansk Stavgang Union Projekt 3 af Camilla, Mateen, Mikkel & Sandie Indholdsfortegnelse Design brief Side 3 Projektplanlægning Side 4 Stakeholder analyse Side 6 Informations arkitektur Side 8 Medier

Læs mere

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp Kost ved slidgigt Case 2. Personlig fysisk hjælp Problemobservering Sygdommen slidgigt også kaldes artrose er den mest udbredte led sygdom overhovedet, det kan medføre voldsomme smerter. Sygdommen påvirker

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

E-zine. Online magazine

E-zine. Online magazine E-zine Online magazine Camilla Emilie B Christensen - http://www.camillabreinbjerg.dk Melissa Pietrykoski - http://melissapietrykoski.dk Julie Voravong - http://julievoravong.dk Mia Eriksen - http://miaeriksen.dk

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8 Projekt 2, Banner Project 02 - Banners Gruppenummer: 8 Navne/mail: Kasper Nick Thomasen(k.n.thomasen@gmail.com), Christian Lund (christianlund_667@hotmail.com), Alexander Kofoed (laemse@hotmail.dk) Hold:

Læs mere

BANNERPROJEKT 1.SEMESTER. Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From

BANNERPROJEKT 1.SEMESTER. Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From BANNERPROJEKT 1.SEMESTER Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning... 2 Problemformulering... 2 Formål... 3 Mål... 4 Processen... 4 Planlægning... 5

Læs mere

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB Gruppemedlemmer fra Mul A Auguste Ottesen Ida Bach Mark Harboe Patrick Eilert https://augusteottesen.wordpress.com https://idabachhansen.wordpress.com

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt...

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... 3 Information... 3 Programmering... 3 Design... 4 Brochure... 4 Hjemmeside...

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 Opgaven I er en gruppe multimediedesignerstuderende, der har besluttet at starte jeres egen virksomhed. I kan frit vælge, hvilken

Læs mere

Making the world smile

Making the world smile Making the world smile http://www.somethingsimple.dk/projects/hasbrocsr/index.html Hasbro-gruppen - MulB 2.sem: Ivan Christensen, Jonas Falk & Augusta Naundrup Problemformulering 3 PBS 4 WBS 4 Gantt chart

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

2. Semester - Eksamen

2. Semester - Eksamen 2. Semester - Eksamen 2.Semster eksamen projekt: Lulu s Drawer Campaign Landingpage: http://nicolaihwj.dk/lulus.php Søren Lind Hansen: Portfolio: http://sorenlindgraphic.com/ Portfolio projekt underside:

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 2 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN 01. BRIEFING GRAFISK DESIGN 01. Briefing 02.

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

ADEM & SHIKO MULA 2013 CPHBUSINESS - MULTIMEDIEDESIGNER

ADEM & SHIKO MULA 2013 CPHBUSINESS - MULTIMEDIEDESIGNER ADEM & SHIKO MULA 2013 CPHBUSINESS - MULTIMEDIEDESIGNER 0 Indholdsfortegnelse Problemformulering... Side 1 Påtænkte produkter... Side 1 Ide og koncept... Side 2 Udviklingprocess... Side 2 Interessenter...

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe...6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer

Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe...6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe....6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer Farver Form AIDA.... 10 Attention Interest Desire Action

Læs mere

Multimediedesigner. Vedvarende. energi

Multimediedesigner. Vedvarende. energi Multimediedesigner Vedvarende energi Eksamensprojekt 2. sem. maj. 2014 - jun. 2014 Problemstilling Vedvarende energi er en samlebetegnelse for bioenergi, vindenergi, solenergi og andre teknologier, der

Læs mere

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Multimediedesigner - projekt 2-2. semester - E-zine - Tobias Sonne, Line Mehr og Line la Fontaine FACT SHEET Projekt titel An E-zine URL Landing

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere