3F Seniorer i Værløse Børge Larsen Engstedet 7, II, Lejl Værløse

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3F Seniorer i Værløse Børge Larsen Engstedet 7, II, Lejl Værløse"

Transkript

1 Afsender 3F Seniorer i Værløse Børge Larsen Engstedet 7, II, Lejl. 27 Aino Villumsen og familie Vildrosevej 15 Thomas Due Pedersen Langhuset Ane Marie Schmidt Brøndkarsevej Bagsværd Bemærkninger Linje Det er godt at man kan komme direkte fra Ryetvej til Kirke Værløse, hvor mange har deres kære liggende på kirkegården. - Godt at skolebørnene fra Jonstrup kan komme direkte i skole på Ryetvej. - Den østlige del af Hareskovby tilgodeses ikke. Spørgsmål - Kommer der et busstoppested ved Syvstjeneskolen? - bruges som skolebus mellem Hareskovby og Søndersøskolen for at komme i specialklasse. Mange elever bruger bussen og rejsen bliver meget besværliggjort, hvis linje 165 nedlægges. - Samværet i bussen er meget vigtigt. - Det er vigtigt at folk kan komme til fysioterapi på Grantoftevej, hvis linje 165 nedlægges kommer ingen kollektiv trafik forbi. - Ældre skal selv kunne handle ind på Bymidten. + Linje Kombinationen linje 165 fra Hareskovby til Værløse og så 154E til arbejde i Ballerup bliver brugt. - Hvis bussen er for dyr i drift så indsæt nogle mindre busser eller servicebusser. - Bosiddende i Gladsaxe Kommune er afhængig af at have en bus nær deres bopæl. Nedlægges linje 165 afskære mulighed for at komme til Værløse, Bagsværd og Lyngby fra Værebrovej. - Hvis linje 165 nedlægges foreslås det at føre linje 167 ad Værebrovej i stedet for af Ring 4.

2 Angelika Engelin Grantoftevej 11E Anne Marie Clemmensen Annexgårdsparken 47 Annett Parelius Tornekrogen 61 Annette og Erik Abrahamsen Lærkehaven 9 Bent Ersted Sørensen Formand for den fælles grundejerforening i Ryget Skovby - Har Furesø Kommune glemt Syvstjernekvarteret? Først nedlægges stationen, så omlægges bussen, derefter bliver bustiderne indskrænket og nu vil kommunen lukke den helt. Det kan ikke være rigtigt. - bruges til indkøb på Værløse Bymidte, læge- og familiebesøg i Hareskov og forbindelse til linje 400S mod Lyngby. - I disse miljøtider burde den kollektive trafik ikke indskrænkes men udvides. - En nedlæggelse imellem Værløse og Bagsværd/Lyngby, vil være et tilbageskidt for linjen, da den ikke længere er direkte og fordi den bruges til arbejde i Lyngby fra Kirke Værløse. Man burde hellere udvide driften. - er fyldt om morgenen og okay belagt om eftermiddagen. - bruges af mange unge mennesker fra Farum og Værløse til de mange store virksomheder i Lautrupparken og Borupgaard Gymnasium. - Ikke alle i Furesø Kommune har bil, så det er vigtigt at have gode busforbindelser og ikke kun S-tog. - Hvor er dokumentationen for, at der ikke er så mange, der bruger bussen? - Hvor mange passagerer skal der til, før kommunen er tilfreds? - Frygt for at biltrafikken ad Skovvej og Egebjerg bliver endnu mere ufremkommelig i myldretiden. - Der skal være bus fra Værløse til Lautrupparken. - Det er vigtigt, at Værløse Vests borgere kan komme til Værløse Bymidte for at købe ind og komme videre med anden kollektiv trafik. - Det er vigtigt at handicappede kan komme til behandling hos fysioterapien på Grantoftevej. - skaber sammenhæng mellem bydelene i Værløse, derfor bør den ikke nedlægges. - Værløse Vests borgere er afhængig af bussen. Dette gælder specielt de ældre borgere. - Kommunen bør presse på for at få åbnet en bussluse over flyvestationen, så Jonstrup kan blive koblet på linje 165.

3 Bente Svenné Mosevej 18 Birgit Sørensen Skovløbervangen 43 Bodil og Ole Kirkebæk Lærketoften 8 Borupgaard Gymnasium Rektor Thomas Jørgensen Bestyrelsesformand Peter Speldt - Da bussen er en myldretidsbus, og kun kører i ca. 6½ time i hverdagen, kan det ikke være en meget stor besparelse, kommunen får ved at nedlægge den. - er den eneste bus mellem Værløse og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen af folk, der skal på arbejde og i skole. - Ufatteligt at man ønsker at forringe den i forvejen dårlige offentlige transport et sted, hvor der er proppet med biler, og når politikkerne vil har flere i den kollektive transport. - bruges af mange mennesker om eftermiddagen, hvor den er fyldt fra Lyngby. Den bruges også som skolebus. til linje Bussen skal køre fra morgen til aften ikke morgen og aften. - En nedlæggelse vil forringe livskvaliteten for mange, da de ikke selv ved egen hjælp kan komme ud. Man vil ikke kunne komme til Værløse med gode spisesteder, kulturhuset og biografen. Indkøb vil med besvær kunne klares i Bagsværd og Ballerup med linje 400S. - er en af de vigtigste linjer for Borupgaard Gymnasium, særligt for de elever der kommer fra Værløse. - Det vil tage eleverne hen ved 1 time at benytte alternativ kollektiv transport, hvis nedlæggelsen gennemføres og det vil medføre, at mange søger andre gymnasier, selvom det er det nærmeste gymnasium for elever fra Værløse. - Hvorfor skære ned i den kollektive transport i det samme år, som der er miljøtopmøde i Danmark, og lære de unge, at den kollektive trafik ikke er et alternativ til bilen. - Det er vigtigt at de unge får en ungdomsuddannelse og en lang og uoverskuelig vej til skole kan føre til svigtende fremmøde og efterfølgende frafald. - er meget brugt, og der er ingen alternativer. - Borupgaard Gymnasium og dets bestyrelse beder Furesø Kommune genoverveje en nedlæggelse af linje 154E.

4 Britt Wæde Hansen Lærkehaven 53 Børge Ravn Syvstjernehusene 29 På vegne af mange ældre borgere i Syvstjernekvarteret. Børnehuset Kirke Værløse daglig leder Pia Loran Bygaden 27 Camilla Haslov - Det vil blive besværliggjort at komme fra Værløse vest til området omkring Lyngby. Mange bor i Værløse vest, fordi det er nemt at tage den direkte bus på arbejde. - Konsekvensen vil blive en af følgende: 1) Købe en ekstra bil 2) Udholde forringelsen 3) Gå hurtigere på pension 4) Sælge huset 5) mulige tilflyttere bliver væk : - Udvide driften med én linje 165 i timen og lade én af busserne kører til Jonstrup. - Vil kraftigt fraråde byrådet at nedlægge linje 165, som er et vigtigt bindeled mellem Syvstjernekvarteret og Værløse, samt Syvstjernekvarteret og Hareskov for mange ældre borgere. - Linje 152 s linjeføring gavner ikke Syvstjernekvarteret, da der er alt for langt at gå for ældre borgere. - Fastholdes ønsket om nedlæggelse af linje 165, bør der etableres en servicebus i dagtimerne, så de ældre selv kan komme til Værløse, hvor alle servicefunktioner (fx. læge, tandlæge optiker, ældreaktiviteter, forretninger, posthus og bibliotek) ligger. - er vigtig for Børnehuset til rigtig mange formål fx udflugter og bringning og afhentning af børn. - er den bus der komme tættest på Borupgaard Gymnasium og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen. - Der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium da det er et oplagt gymnasium for borgere i Værløse Kirke Værløse og muligvis Farum. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E.

5 Centerforeningen Værløse Bymidte ved formand Lillian Agerklint Værløse Bymidte Postbox 73 Charlotte Søllner Hernø Bygaden 24 Kirke Værløse - Bymidtes forretninger har været mærket af dårlige parkeringsforhold i over ét år men det er i bedring. - En nedlæggelse vil være endnu et livline cut, da den bringer mange ældre til og fra Bymidten. - En nedlæggelse vil være at fjerne et socialt grundlag for mange ældre. - En nedlæggelse vil skade butikkernes indtjening. - bliver brugt af +50 årige, og de er også vigtige kunder. - En nedlæggelse er ikke i tråd med landspolitikken om at få folk ud af bilerne og ind i den kollektive trafik. - En nedlæggelse vil isolere de små byer og ramme trofaste vælgere. - Ram så få så muligt med en nedlæggelse. - Mener, at MTF-udvalget mener, at den foreslåede besparelse på busdriften gældende fra 2010, er af teknisk karakter, og at besparelsen giver øget service. - Der er ikke påfaldende behov for den ny linje Det bliver mindre attraktivt at bosætte sig i kommunen, da de kollektive trafikmuligheder bliver for ringe. - Foreslaget vil gøre, at Hareskovby mister en en god busrute samt at Værløse by igen prioriteres på bekostning af bydelene i omegnen. - er forringet nok, som den er med 30 minuttersdrift og dårlig forbindelse til toget. - er af væsentlig betydning for folk der arbejder i København, så de kan komme hurtigt fra Lyngby (hvor der kører hurtigtog) til Kirke Værløse. - Der lades hånt om: Folk der skal på arbejde i Lyngby. Folk der skal videre fra Lyngby og omegn samt langs kysten eller nordpå. Folk der skal med S-toget andet end Farumbanen. Børn og Unge der bruger bussen som skolebus til og fra skole og uddannelse. Folk der går til speciallæge, kulturelle tilbud eller supplerer deres indkøb i Lyngby. Folk der skal til kulturelle arrangementer i Kirke Værløse fra Hareskov og omvendt. - Hareskovs borgere kan ikke komme til Værløse. - Færre bosætter sig på Laanshøj og i Værløse Vest, da der mangler transportmuligheder for folk uden bil. - Flere vil bruge bilen, som giver mere CO2-udslip. Den offenlige transportmulighed skal være der.

6 Christiane Larsen Lærketoften 11, Hareskov Curt Mikkelsen Åkandevej 43 Curt Mikkelsen Åkandevej 43 - bruges til Værløse for at komme til læge, komme ud at handle og komme på kurser, samt til Hareskov Kirkegård. - Dårligt gående bliver afskåret fra at komme til Bagsværd og Lyngby, hvis de bor i Hareskovby. - Der skal være mulighed for at komme til Værløse fra Hareskovby, så Hareskovby ikke bliver isoleret. - Det er grundlæggende forkert, at skære ned på den kollektive trafik, når man gerne vil have folk til at bruge den kollektive transport. - fungerer som skolebus for Herlev og Borupgaard Gymnasium. Hvis bussen nedlægges vil det kræve skift at komme frem. - bruges som arbejdstransport for folk der arbejder i Høje-Taastrup. Kombinationen 500S + 400S tager længere tid, og er ikke nær så stabil. - Man kan trimme køreplanen så kun de brugte afgange køres i stedet for at nedlægge linje 154E: Det kunne fx de afgange der passer med ringetiderne på Herlev og Borupgaard Gymnasium, samt Ballerup HTX. - er skolebus fra fx Kirke Værløse, så det er ikke muligt at nedlægge ruten uden, at det får store konsekvenser for dem, der ikke har andre valgmuligheder. - Kirke Værløse bliver et 2 bil sted. - Indsæt mindre busser i de perioder, hvor der er få passagerer eller konstant. - Lad den nye linje 116 i Høje-Taastrup være til inspiration.

7 DH-Furesø v/formand Karin Beyer Farum Hovedgade Farum Dorte Zilstoff Ea Nielsen Lærketoften 21 - De foreslåede ændringer i busruterne synes ikke at tage hensyn til gangbesværede og synshandicappede beboere i Hareskovby. Der er for langt og tilgængeligheden til S-toget på Hareskov St.er for dårlig. - Det ville være godt, hvis der kunne findes et alternativ til store tomme busser. - Busserne bør opfylde kravene til tilgængelighed for personer med nedsat funktionsevne og bør indarbejdes i aftalegrundlaget for busdriften. Ex: Busserne skal kunne sænkes og have rampe. Chaufførerne skal instrueres i sænkefunktionen. Stoppesteder og køreplan skal tage højde for sænkefunktionen. Det skal være rutine at chaufføren hjælper brugere af rollator og manuelle kørestole ind og ud af bussen. Busserne skal have automatisk stoppestedannoncering. Chaufførenes uddanelse bør indeholde gennemgang af særlige rejseordninger for personer med handicap fx. regler om servicehunde, førerhunde og handicaphjælpere. - er den bus, der kommer tættest på Borupgaard Gymnasium og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen. - Der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium, da det er det nærmeste offentlige gymnasium for borgere i Kirke Værløse, Værløse og muligvis Farum. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E. - Man kan ikke nedlægge en bus med den begrundelse, at der er få med den midt på dagen, hvis den er fyldt i myldretiderne. - Det bliver vanskeligt og tidskrævende at komme fra Ryget Skovby til Lyngby. - Forkert signal at sende nu hvor landspolitikerne ønsker at få folk fra private biler over i den kollektive trafik. - En nedlæggelse vil betyde at flere vil bruge bil, og der vil derfor komme flere biler på Kirke Værløsevej og Kollekollevej, som i forvejen er stærkt belastet. - Hvad mener Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk om løsningen? Er de blevet inddraget i forslaget? Der må jo også være folk der skal fra Lyngby til Værløse. - er forslaget diskuteret med politikerne på Christiansborg? En nedlæggelse af busser er ikke i tråd med klimapolitikken.

8 Edith og Henning Hansen Grantoftevej 9D Else Eiberg Madsen Grønnehaven 11 Også på vegne af: Annie Andersen Alice Rasmussen Kirsten Sørensen Ulla Jørgensen Laila Brock Kirsten og Poul Hansen Else Henningsen Birketoften 4 - Kommunen har glemt den sydøstlige del af kommunen i forslaget om den fremtidige busdrift. - Dem der bor i nærheden af Skovløbervangen, og som ingen bil har, er afskåret fra at tage offentlige transportmidler og komme på indkøb. - Kan man udvide linje 152, så den betjener området omkring Skovløbervangen og være forbindelseslinje til Hareskov? - Det er ikke kun, for at handle i Lyngby folk tager til Lyngby, men også for at besøge familie og venner der bor langt fra stationen, men som linje 165 kommer forbi. - Man føler sig mere tryg i bussen end i toget. - Hvis bussen nedlægges vil mange aktiviteter blive umulige, og det er jo vigtigt at holde ældre i gang. - Kan man indsætte telebusser på stille tidspunkter, hvor der er få passagerer? - bliver brugt fra Hareskovby til Skovgården, læge, speciallæge, gymnastik og indkøb i Værløse. - Der er langt at gå til stationen. - Linje 400S og Bagsværd vil blive brugt fremover og dermed mistes det sociale netværk i Værløse. - Vil kommunen støtte aktiviteter i Bagsværd og Ballerup? - Opret en servicebus.

9 Erik Nørring Christiansen Grantoften 13 d Erik Schmidt Skelhøjvej 10, st. tv Lyngby Erna Flems Tibbevangen 83B og Gudrun og Vagn Westergaard Skovsøen Bagsværd Eveline Sakslund Tibberup Allé 54, Hareskov - Handicappede er afhængige af den offentlige transport. - bruges til indkøb, læge, speciallæge, apotek, bank, kirke, biograf og frisør i Værløse, Lyngby, Hareskov og Bagsværd, samt kirkegård (Hareskov). - Det er urimeligt at ramme én bestemt befolkningsgruppe med besparelser. - Handicappede borgere har brug for at kunne komme til fysioterapi på Grantoften 6, da det er den eneste niveaufri fysioterapi i Værløse. Fysioterapien har genoptræningsbassin. - At man ændre linje 152's ruteføring, så den dækker hele den sydlige del af kommunen. - forbinder områderne vest for Værebroparken og Hareskovby. En nedlæggelse vil ramme de ældre beboere der bor i de områder, og ikke har bil. - bruges fra yderområderne til S-toget. 3 - Skær yderligere ned i afgange men bibehold ruten. - Omdiriger en anden buslinje til områderne i fremtiden. - Indsæt en telebus, som passer til passagerantallet. - har stor betydning for ældre mennesker i yderdelen af Furesø Kommune, da det er en nem og bekvem måde at komme til Værløse Bymidte på. - Kommunen spare ældretransport, fordi ældre selv kan benytte bussen. - har stor betydning for handicappede og ældre, forældre og bedsteforældre med barnevogne, og folk med tunge indkøbstasker som har varer med hjem fra Værløse. - Indsætter minibusser. - Har man udforsket muligheden med at binde Kirke Værløse, Jonstrup, Værløse og Hareskov bedre sammen til alles fordel. Det tager rigtig lang tid at komme mellem Hareskov og Jonstrup især om aftenen og i weekenden.

10 Faina Dolinger Åsletten 9 Furesø Handicapråd Marianne Rosenvold Fysioterapeuterne Værløse-Hareskov Fysioterapi Grantoftevej 8 Stinne Hvidemose Merete Elsgaard Linda Køppen Dorte Kjelsbak underskrifter - Hvis linjen nedlægges afskæres alle borgere i Hareskovby nærmest fra at komme til Værløse, så de ikke kan komme på indkøb, komme til lægen og på apoteket, da stationen ligger for langt væk til at gå. - er fuld i myldretiden. - bliver brugt af mange ældre uden bil, skolebørn og folk der skal til sportshallerne. - Busselskabet Movia må tilpasse antallet af afgange, så de passer til efterspørgslen, og dermed bliver billigere. - Opret en servicebuslinje som kører ad sammen rute som 165 fra Værløse til Bagsværd. - Har ingen direkte bemærkninger til de foreslåede ændringer i busruterne. - Busserne bør opfylde kravene til tilgængelighed for personer med nedsat funktionsevne. Tilgængelighedstiltagene bør indarbejdes i aftalegrundlaget for busdriften. Ex: Busserne skal kunne sænkes og have rampe. Chaufførerne skal instrueres i sænkefunktionen. Stoppesteder og køreplan skal tage højde for sænkefunktionen. Det skal være rutine at chaufføren hjælper brugere af rollator og manuelle kørestole ind og ud af bussen. Busserne skal have automatisk stoppestedannoncering. Chaufførenes uddannelse bør indeholde gennemgang af særlige rejseordninger for personer med handicap fx. regler om servicehunde, førerhunde og handicaphjælpere. - Mange funktionshandicappede bruger linjen for at komme til fysioterapeut, da de ikke har bil og gå dårligt. (De kan ikke gå de min. fra Værløse eller Hareskov St.) - Fysioterapien har patienter fra Værløse, Farum, Jonstrup, Kirke Værløse, Ballerup, Måløv og Bagsværd. - Mange af brugerne har brug for varmtvandsbassin, som der ikke er ret mange steder pga. manglende kapacitet. Disse patienter er vederlagsfri patienter, som kommunen har overtaget fra regionen 1/ Taxaerne afstår ofte fra at køre korte ture, derfor bliver disse patienter afskåret fra at komme til fysioterapi hvis 165 nedlægges. Taxakørsel er en dyr og urealistisk løsning. - Servicebus som i Ballerup.

11 Grundejerforeningen for Kirke Værløse og Omegn Formand Thomas Hansen Lejrvej 2 Grundejerforeningen i Rønnebærhaven Formand Knud H. Thorup Rønnebærhaven 24 Grundejerforeningen Poppelhaven Ved formand Egon Bjerregaard Poppelhaven 24 - er den eneste offentlige transport til og fra Kirke Værløse og bruges af mange helt til Lyngby for at komme på arbejde, i skole. Den bruges endvidere af mange ældre. - Mange ansatte på hospitalet og børnehaven i Kirke Værløse anvender bussen. - En indskrænkning af bussens rute vil medføre mere privatbilisme på Bundsvej og Kirke Værløsevej. Endvidere vil det affolke Kirke Værløse for børnefamilier og ældre uden bil. - Det vides at man kan komme til Værløse St. og videre, men der er en risiko for personulykker hver gang vejen krydses. Det er for mange en større sikkerhed, ikke at skulle skifte. - kunne vende i Knardrup rundkørslen og dermed mindske privatbilismen igennem Kirke Værløse og Værløse. - Movia kunne anskaffe sig mindre busser i de tidsrum, hvor der er få passagerer. Det ville også mindske skader på de bevaringsværdige huse i Kirke Værløse. - Kommunen må ikke indskrænke busdriften på linje 165, da den bruges som bindeled mellem dele af kommunen, som ellers kun kan betjenes af meget ringere alternativer. - Der er risiko for at handlen flyttes fra Værløse Bymidte til andre handelscentre udenfor kommunen, hvilket vil skade beskatningsgrundlaget for kommunen. - Det vil tage længere tid og blive mere besværligt at komme til uddanelsescentre og Lyngby for at handle. Idag tager det ca. ½ time at komme fra Ryget Skovby til Lyngby. - Der skal være ordentlig kollektiv trafikbetjening af Kirke Værløse og Ryget Skovby. - En forringelse af linje 165 vil fører til færre passagerer, så næste gang der skæres bliver den helt nedlagt. (Hvordan stemmer det overens med udbygningen af Værløse Vest?). - Indsæt mindre busser, som må være billigere at holde i drift. - Grundejerforeningen protesterer imod nedlæggelse af linje 165, fordi mange beboere har valgt at bo i Ryget Skovby, fordi der er offentlig transport.

12 Gry Jensen Brunsøvej 16 Gudrun Westergaard Bestyrelsen for Bagsværd Grundejerforening Skovsøen Bagsværd Hanna Skjønning Ellegårdspark Farum Hanne Eibner Birkegården 3 - har stor betydning for børn på den sydlige side af Ring 4 i Furesø Kommune, da de nemt og sikkert kan komme over Ring 4, når de skal i skole på Hareskov Skole, til andre skoler, daginstitutioner, tandlæge og læge. En nedlæggelse vil give flere biler i Hareskovby. - har meget få passagerer så forståelig overvejelse. - Der er generationsskifte på vej i Hareskovby og dermed flere børn. - Hvis linje 165 nedlægges ønskes en gangbro over Ring 4 så ældre, cyklister og børn kan passerer sikkert over Ring 4. - Hvis linje 165 nedlægges ville en lukning af Brunsøvej ved Værebrovej være rart, for at undgå den hurtigtkørende trafik fra Værebroområdet. - Et forslag til at spare penge et andet sted kunne være at lukke svømmehallen på Hareskov Skole. - betjener mange kunder fra Værløse og Lyngby ikke mindst ved Værebroparken og Aldershvilevej, som vil få langt til alternative ruter, derfor bør rutereduktionen overvejes nøje. - En nedlæggelse vil forringe mobiliteten for dårligt gående og folk fra Gladsaxe, der ønsker at komme til Værløse Bymidte. - En nedlæggelse vil skabe en væsentlig forringelse af transportmulighederne i Bagsværd. - er eneste reelle busrute for mange der arbejder i Lautrupparken og bor i Furesø Kommune. - Det bliver besværligt og dyrt at komme på arbejde, så derfor vil flere tage bilen og dermed udledes mere CO 2. - Man kan tage 500S, men så får man ca. 30 min. gang til Lautrupparken. - Kommunen har en dårlig hjemmeside, hvor man ikke kan finde høringsmateriale. - Der mangler borgerinddragelse. - et er skrivebordsarbejde uden indsigt i borgernes behov. - Det hænger dårligt sammen at kommunen er en klimakommune og vil nedlægge busser. Hvis man nedlægger bussen vil flere bruge bil i stedet for den kollektive transport. - På grund af den stigende mængde trafik på Kirke Værløsevej, foreslås at kommunen går i samarbejde med Egedal Kommune og Movia, om at køre bussen fra Ganløse til Værløse st.

13 Hanne og Per Wahlberg Grantoftevej 9B Helene Honoré Tubberupvænge Herlev Henrik og Gyda Lippert Åhusene 16 Iben Larsen Bygaden 11 - et lægger op til privatbilisme. - Der bliver langt til kollektiv transport for folk som bor i Hareskov og Syvstjernekvarteret. - Borgere omkring Ring 4 skal over Ballerup for at komme til læge. : - bibeholdes mellem Værløse St. og Lyngby. - Linje 152 betjener Kirke Værløse. - bruges af gymnasieelever og af passagerer til Lautrupparken. Det vil tage ca. 20 min. længere, at køre over Ballerup for at komme til området, og tid er penge. - bliver brugt af folk. der skal ind i kommunen for at arbejde. En nedlæggelse af linje 165 igennem hele Hareskoven vil gøre det vanskeligere at komme på arbejde og tage væsentligt længere tid. - En nedlæggelse af bussen vil fremme privatbilismen. - er den eneste reelle mulighed for at komme til læge, tandlæge, pensionistgymnastik, indkøb og kommunekontor i Værløse på rimelig vis. (kan dog komme til Ballerup og Bagsværd at handle). - der er for langt til Hareskov St. (ca min. gang). - Kan ikke klare sig uden bus. - Man kan ikke være klimakommune og samtidig lave besparelser i busdriften, da de vil medfører øget privatbilisme og dermed øget forurening og CO 2 -udslip. - giver mulighed for at komme hurtigt og nemt til Lyngby, hvor der er gode indkøbsmuligher, kulturelle tilbud og uddannelsesinstitutioner. Endvidere er Lyngby et trafikalt knudepunkt. - Unge som bruger bussen som skolebus, tvinges til at bruge en uholdbar løsning med flere skift for at komme i skole. Er det et godt signal at sende, at privatbilismen er det eneste svar? - det vil blive dårligere at bo i Kirke Værløse og Hareskovby, hvis bussen nedlægges imellem Værløse og Lyngby. Derfor vil folk i fremtiden ikke bosætte sig i disse områder. - Underskud på busdriften kan ikke bruges som argument for at nedlægge en bus, da det er en service, der er finansieret over skattebetalingen.

14 Inge Larsen Vandkarsevej Bagsværd Inge Pedersen Tranehaven Brøndby Janne Hauskov Tibbevangen 95 Jan Niepoort Ryetbo Plejehjem - Beder beboerne i kvarteret omkring Værebrovej om at bede Furesø Kommune om at genoverveje nedlæggelsen af linje 165. Først skære Gladsaxe Kommune de 2 servicebusser væk, og nu er der forslag, om at skære 165, hvordan hænger det sammen med at skære ned i CO 2? - Man kan ikke bruge busdriften på Ring IV, fordi vejen er for trafikeret til, at man kan komme over på den anden side. Endvidere er der for langt mellem overgangene, og rabatterne er en stor mudderpøl. - er livslinie mellem Værløse, Bagsværd og Lyngby. - bliver brugt af mange børn som skolebus mellem Hareskovby og Søndersøskolen. Deres rejse vil blive besværliggjort, og de vil tilmed komme for sent i skole hver morgen. - bliver brugt mellem Lyngby og Hareskovby. - bliver brugt til Ring 4 og 400S og til indkøb i Værløse. - kan umuligt være så dyr i drift, som kommunen siger, med den lave frekvens den har. - Linje 151 kører nok heller ikke, så den passer med toget fra Hareskov St. - Hareskovbys borgere der ikke bor i umiddelbar nærhed af Hareskov St. eller linje 151, er afhængige af kollektiv transport. Disse børn, unge og ældre uden bil får en kraftig forringelse af den offentlige transport, hvis linje 165 nedlægges. - Det vil ikke være rimeligt, at Hareskovbys borgere skal bruge både bus og tog for at komme til Værløse. - Faciliteterne og butiksliv i Værløse er også betalt af skatteborgere i Hareskovby. - er den eneste mulighed for dem, der bor på den sydlige side af Ring 4 at komme til Værløse, hvor mange har venner, fritidsarbejde, fritidsaktiviteter osv.. Hvis den nedlægges vil det være utrygt, først at sende børn på cykel til Hareskov St. og så lade børnene stå på en mørk isoleret station. - Skrivebordsargument at Hareskovbys borgere har linje 151 og S-toget. - En nedlæggelse vil betyde, at Hareskov bliver isoleret fra Værløse, og at Hareskovbys borgere vil vende sig mod Ballerup, Bagsværd og Lyngby, hvilket i længden kan skade by- og handelslivet i Værløse. - Busdriften er allerede kraftigt beskåret. Argumentet er, at der ikke er høj nok belægningsgrad, men der bor ikke så mange i yderliggende områder som i byerne. - Der skal være ordentlig forbindelsesmulighed mellem Ryetbo Plejehjem/Værløse og Hareskovby. Da linje 151 kører sjældent dur toget ikke.

15 Jens Kjelsbak - Der vil være mange, som vil bruge privatbil, hvis bussen nedlægges og det vil have indflydelse på miljøet. - Infrastrukturkommisionen anbefaler, at man giver incitamenter til trafikanterne, så de benytter sig af det kollektive transportsystem. - Infrastrukturkommisionen siger, transportmulighederne skal sikre en høj mobilitet i samfundet og mindske spildtid. - I dag er der kø følgende steder om morgenen: Bundsvej/Kirke Værløsevej/Kollekollevej Hillerød motorvejen Forbindelsen mellem Værløse og Lyngby Forbindelsen mellem Værløse og Ballerup/Herlev - Fordi der ikke er nogle uddannelsestilbud efter grundskolen i Furesø Kommune, skal der være gode forbindelser til de nabokommuner, der har tilbudene. - Det bør være muligt at finde ud af, hvilke konsekvenser (miljø, trafikbelasning, spildtid, etc.) en nedlæggelse vil have. - De unge brugere skal fastholdes ifølge COWI rapport fra september transporterer ca passagerer dagligt i Furesø Kommune, som med forslaget skal transporteres på andre måder. - bliver brugt som skolebus også til private skoler, erhvervsskoler og gymnasiale uddannelser. - En skolebusløsning eller taxa kan nemt blive dyrt og upraktisk, så folk selv kører deres børn i skole. Det virker mærkeligt at Børn og Ungeforvaltningen skal løse trafikplanlægningsopgaver. - Der bliver langt til toget, for folk der bor i Hareskovby og Syvstjernekvarteret, hvis linje 165 nedlægges. Dette vil være et problem for ældre og fysisk handicappede. - Det bør være muligt at beregne hvor mange der ikke kan komme til og fra læge, offentlig forvaltning og Værløse Bymidte for at handle. Derefter kan man beregne, hvilke konsekvenser det vil have på miljøet, trafikbelastning osv.. - Opret en servicebus som specielt ældre borgere kan benytte helt gratis, og som forbinder fx rådhus, læge og indkøb med boligområder. - Den kollektive trafik skal ikke reduceres men udbygges for at undgå store trængselsproblemer. - Furesø Kommune må ikke tvinge folk over i private biler, men må også tage ansvar. - Lav en ny løsning da den nuværende bygger på et meget tyndt analysearbejde, og virker som en hurtig løsning hvor udgifterne skubbes rundt. - Lyngby er nok ikke interesserede i at få ca. 500 flere privatbiler til byen, som de skal løse miljø- og trafikale udfordringer for.

16 Johanne Magdalena Gormsen Jytte Nellemann Evavej 1 Jørgen Finnemann, Værløse Kasper og Tine Astrup Eriksen Nøddehaven 4 - er den bus der kommer tættest på Borupgaard Gymnasium. - er fyldt om morgenen. - Der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium, da det er den eneste mulighed for at tage det offentlige til skole fra Kirke Værløse og Værløse. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E. - At passagergrundlaget ikke er højt nok, er sikkert rigtigt, men man bør se på hvorfor. 1) sjofles af Movia. 2) Materiellet er elendigt. 3) Køreplanen overholdes ikke. 4) Busser udgår. Derfor bruges alternativ transport. - Dårlig betjening af Hareskov specielt den sydvestlige del der skal gå til toget. - Langt for ældre borgere at gå fra Skovløbervangen til Bymidten. - Nedlæg linje 151, hvorfor skal der være forbindelse mellem Hareskovby og Herlev? - kører på "tværs" af S-togsnettet, og reducerer transporttiden væsentligt for dem, der skal til Lautrupparken og erhvervsområderne i Ballerup. - er fuld af passagerer. - bliver brugt som skolebus fra Ryget Skovby til Hareskov lilleskole (ved Tibberup Allé). - Den kommunale skole kan ikke sikre et mobningsfrit miljø, det kan lilleskolen.

17 Kenn A. Thisted Bregnevej 25 Kirsten Andreasen Marie Alle 3 Kirsten og Torben Hansen Nøddehaven 18 - Nedlæggelse af buslinjer er i direkte modstrid med byrådets vision for byudvikling, som ifølge Plan- og Agenda 21-strategien skal understøtte den kollektive trafik. - En nedlæggelse af begge ruter vil betyde en isolation af Værløse og Farum til de omkringliggende byer. - En nedlæggelse vil forringe nabokommunernes borgeres adgang til kommunen. - Hvis busserne nedlægges vil det betyde, at man vægter økonomiske besparelser højere end miljø. - Nedlæggelser vil ikke animere bilister til at bruge bussen. - En nedlæggelse på begge ruter vil medfører længere rejsetid og flere skift. - En overordnet vurdering af om en kommune har god kollektiv trafik, er vigtig, når virksomheder og privatpersoner vælger placering, da det er vigtigt, at man kan komme til og fra arbejde og hjem. - En nedlæggelse vil betyde, en betydelig forringelse for pendlerne der skal fra Værløse og Farum til deres arbejde i industriområderne og uddannelserne i Ballerup, Dette vil betyde øget privatbilisme, og hvad dertil følger (CO 2 og trængsel). - Rejsen vil blive besværliggjort og tidskrævende. - Det bliver svært at komme til Høje-Taastrup og IC-toget og til andre stop på tværs af S-banens fingre. Dette er i strid med intentionen om at have en sammenhængende kollektiv trafik på tværs af kommunegrænserne. - Reducer servicen i sommerhalvåret men lad vinterhalvåret være uændret. - Reducer 500S i de tider, hvor 154E kører. - Overvej om serviceniveauet er ens i Farum og Værløse. - Anlæg en helhedsbetragtning i forhold til miljømæssige og økonomiske overvejelser i forbindelse med forslaget. - bliver brugt fra Hareskovby til læge, speciallæge og indkøb i Værløse. - Der er langt at gå til stationen. - Folk der er dårligt seende, er afhængige af, at bussen kører fra det samme busstoppested, så de ved, hvor det er. Dårligt seende kan ikke gå fra Ring 4 til Hareskov St. - Nedlæggelse af linje 165 er i direkte modstrid med Hovedstadens plan om buslinjer på tværs mellem fingrene i Hovedstaden. - Strækningen Ryget Skovby - Lyngby er meget benyttet. Der er intet alternativ end egen bil.

18 Klaus Koed Kroparken 7 KMD Sten T. Davidsen Direktionen Lautrupparken Ballerup Kurt Bork Christensen Tibberup Allé 80 - Busrejsende fra Kirke Værløse skal måske videre mod Farum, Lyngby eller Ballerup men i hvert fald ikke til Jonstrup/Måløv. Jonstupborgerne skal heller ikke noget i Kirke Værløse (måske i svømmehallen). - Den nye rute er en mærkelig rute, hvis den både skal til Kirke Værløse og Ryetvej. Dette er skrivebordsteori. - Regeringen har besluttet, at den kollektive trafik skal styrkes, og den private bilisme skal begrænses. - er den eneste forbindelse mellem Bymidten og Hareskovby, idet for bakken op til Hareskov St. er alt for stejl, og linje 151 kører kun i den nordvestlige del af Hareskovby. - Der er mange, der benytter bussen. - Linjen er den med det højeste antal passagerer så, hvorfor nedlægge den? Har politikerne passagertallene? - Furesø Kommune, Movia og de andre kommuner på linje 154E planlægger at nedlægge linjen fra Værløse St. til Hundige St.. - er meget vigtig for Erhvervsområdet i Ballerup som forbindelsesled mellem Malmparken St., Høje-Taastrup St. og Hundige St.. En nedlæggelse kan betyde, at medarbejdere søger arbejde andetsteds. - En nedlæggelse af linje 154E vil betyde at der kun vil være 20 minuttersdrift på Lautrupbjerg. - Hvis linjen nedlægges afskæres alle borgere i Hareskovby nærmest fra at komme til Værløse. - Bus linje 165 skal bevares som lokalbus, og køre følgende rute: Tibberup Allé - Åvej - Gl. Hareskovvej - Fægyden - Kollekollevej - Stiager - Skovgårds Allé - Ryetvej vende ved Espebo - Skovgårds Allé - Stiager - Kollekollevej - Kirke Værløsevej - Ryget Skovby - Kirke Værløsevej - Kirke Værløse - Flyvestation Nord og retur dog af Skovmosevej i stedet for Åvej. Denne rute binder de 3 bydele Hareskov, Værløse og Kirke Værløse sammen og dermed svømme- og sportshaller, skoler og plejehjem. Den foreslåede drift er: gange i timen søn og helligdage 1 gang i timen. Dette forslag ville styrke salget på Bymidten i stedet for at sende kunderne andre steder hen.

19 Leila Nielsen Kirke Værløse Lillian Schnack Hyldevej 2 Liss Krüger Mads Wilkens Skovmose Allé 45 Maibrit Georg Irisvej 2a Linje165 - Der er altid mennesker med bussen ligegyldigt hvornår. - Mange bruger bussen fra Kirke Værløse til Hareskoven ikke stationen. - Turen vil forlænges væsentligt og blive mere ubekvem, hvis linje 165 nedlægges. - Øg betjeningen af Værløse Vest og Kirke Værløse. - Man må ikke køre med S-toget fra 7-9 og 15-17, hvis men har pensionistperiodekort. Med Movias busser, må man ikke køre med bussen fra 7-9. Ovenstående kan give problemer for nogen, der går på V.U.C. i Lyngby kl fremmer privatbilismen. - Mens Furesø Kommune ønsker at nedlægge busser, har Egedal Kommune høring om bedre busservice. - Der kører ingen bus mellem Værløse og Ganløse, selvom trafikken på Bundsvej og Kirke Værløsevej er enorm i myldretiden, bl. a. fordi folk skal til Værløse St. i egen bil. - Kunne kommunerne forbinde sig med kollektiv trafik på en anden og bedre måde, så man fik mindre trafik og bedre miljø samtidig med at tilgodese yderområderne. - Besværligt at komme til arbejde og speciallægebesøg i Lyngby-området, hvis bussen nedlægges. - Besværligt for Hareskovborgere at komme på indkøb i Værløse. Dette vil medføre, at folk køber ind andre steder fx i Herlev. - Hvordan kommer man fra Værløse til Borupgaard Gymnasium, hvis linje 154E nedlægges?

20 Maja Jensen Maja Rich Molberg Maria og HP Jørgensen Marianne Hupfeld Gedebakken Farum Marie Schak Haasum Bøgehaven 50 - Det vil være en forringelse at afkorte linje 165 mod Lyngby St., fordi man skal skifte, og det vil medføre længere rejsetid. - Busdriften forringes fra Kirke Værløse og Dalsø Park til Værløse st., samt 500S busstoppesteder. - (linje 152) vil blive forsinket af en øget mængde personbiler på Kirke Værløsevej. - Forbindelsen mellem Kirke Værløse og Ryget Skovby og linje 500S bør styrkes. - får flere afgange i myldretiderne. - Hvis linjen nedlægges kommer det til at tage 45 min. at komme til Herlev Gymnasium fra Værløse, hvor det nu tager 22 min.. (Alternativt skal der cykles 10 km). - En nedlæggelse linjen i Hareskovby vil være katastrofalt for ældre og svage, der handler i Værløse, da der kun er et lille udvalg af dagligvare i Hareskovbys kiosk. - Transporten bliver besværliggjort for dem, der arbejder, eller har pårørende på Ryetbo og som bor i Hareskovby. - at det bliver besværliggjort at komme til edb-byen i Ballerup og arbejdspladser i Lautrupparken nord fra, hvis 154E nedlægges i Furesø Kommune. - Nedlæggelse vil medføre at transporttiden øges med ½ time hver vej = 1 time længere arbejdsdag dagligt. - bruges af mange mellem Ryget Skovby og Lyngby St. og folk er afhængige af den. - Der er mange der bruger bussen, og der er rift om pladserne i myldretiden. Der er dog få passagerer fra Hareskov skole til Værebroparken. - Incitamentet for at bruge den kollektive trafik bliver mindre og mindre, og det bliver stadigt svære at få kollektiv trafik, familieliv og arbejdsliv til at hænge sammen. - Med en nedlæggelse af linje 165 tvinger man folk til at have to biler. Der kommer endnu flere biler på Kirke Værløsevej og Kollekollevej i myldretiderne, og CO 2 -udslippet vil stige. - en nedlæggelse vil give længere rejsetid og være mere besværligt. - Der må være råd til at servicere borgerne bare i et minimum.

21 Martin Robert Herluf Rønnebærhaven 1 Marianne Lundsgaard Wegens Vangmosen 6 Mathias Bernfried Biron Mette Daugaard Petersen Bygaden 8 - Der er ingen mulighed for at komme på tværs fra Værløse til Ballerups industriområder hvis 154E nedlægges. - Den offentlige transport skal være fintmasket, hvor der er mange arbejdspladser. Se hellere på frekvens og tidspunkter end nedlæggelse. - Det bliver umuligt for gymnasieelever fra Værløse at komme til Borupgaard Gymnasium. - er fyldt med mennesker. - er den eneste offentlige linie, der forbinder Værløse st. Borupgaard Gymnasium, Lautrupparken og Malmparken St S standser ikke ved Jonstrupvangvej, og derfor er linje 154E den eneste forbindelse til Værløse og Malmparken St. - Rejsen mellem Værløse og Vanløse bliver besværliggjort. - Katastrofe for Borupgaard Gymnasium, hvis linje 154E nedlægges helt. - Konsekvenserne for nedlæggelserne er ikke fuldstændigt belyst. - er den bus der komme tættest på Borupgaard Gymnasium og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen. - der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium, da det er det nærmeste offentlige gymnasium for borgere i Kirke Værløse, Værløse og muligvis Farum. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E. - Først sker der en forringelse af busdriften fra 3 til 2 gange i timen. Det vil være en kraftig forringelse, hvis bussen bliver nedlagt fra Værløse til Hareskov, Bagsværd og Lyngby. - Mange er meget afhængige af bussen når de skal til Lyngby for at købe ind eller komme på arbejde. - Forlæng ruteføringen til rundkørslen i Ganløse så Furesø Kommune forbindes med busdriften i det område.

22 Mia Rosenkrands Minna Sønder og mange ældre borgere i Hareskovby Mogens Hafstrøm Lærketoften 12 Neel Larsen Brunsøvej 18 - er den bus der komme tættest på Borupgaard Gymnasium og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen. - Der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium, da det er det nærmeste offentlige gymnasium for borgere i Kirke Værløse, Værløse og muligvis Farum. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E. - Genovervej nedlæggelse da mange ældre fra Hareskovby går til læge og speciallæge i Værløse. - Hareskovborgerne skal kunne komme til borgerservice, på indkøb og til kurser på Syvstjerneskolen. - Det er ikke tilladt at bruge pensionistkortet i S-toget mellem 15 og Brug mindre busser og lad dem køre mellem Værløse og Bagsværd 2 gange i timen. - Lad 151 få følgende ruteføring: Skovbovænget - Skovmose Allé - Tibberup Allé - Åvej - Gl. Hareskovvej - Fægyden - Værløse St. - er en af lokalsamfundets livslinjer, og mange vil blive berørt eller meget generet af en nedlæggelse. - med 100 mio. i kommunekassen må det være muligt at opretholde 165 som hidtil. - er den eneste offentlige transport mellem del sydlige del af Hareskovby (syd for Ring 4) og resten af Hareskovby og dermed offentlige institutioner i kommunen. - Det er svært og farligt at krydse Ring 4 til fod eller på cykel. - Der er ret langt ca. 2 km til skole og andre institutioner. - S-toget er ca. 2 km væk og på den anden side af ringvejen. Man kan tage 400S til Bagsværd og så toget til Hareskov, men det er en farlig og besværliggørelse af turen. - Hvis linie 165 nedlægges skal det gøres lettere at kommen over Ring 4, også selvom man er på hjul fx. barnevogn.

23 Nina Schmidt Parcelforeningen Kjeldgaarden Ved formand Gert Lissner Vildrosevej 28 Paul Johansen Åvej 38 - Befolkningen i Hareskovby er en isoleret enklave med en blanding af børnefamilier og ældre, der er stærkt afhængige af adgang til fornuftig kollektiv trafik. - en nedlæggelse af linje 165 vil gøre, at mange ældre ikke selv kan klare indkøb osv., hvilket vil betyde en forøget udgift til kommunen. - For børnefamilierne vil det blive svært at få organiseret transport til fritidstilbud og kammeratbesøg. - Man kunne klare transportproblemerne for skolebørn og ældre med skolebus og telebusordning men så vil besparelsen nok hurtigt være til at overse. - negativ signalværdi at den offentlige transport nedlægges til fordel for privatbilismen. - En nedlæggelse af linje 165 vil betyde, at børn og voksne bliver afskåret fra at komme til og fra Hareskovby til og fra Bagsværd og Værløse. - Man kan ikke komme til Hareskov St., hvis man er ældre eller dårligt gående, hvilke gør 10 minuttersdrift på togene ligegyldigt. - Dem der bor i den syd- og sydvestlige del af Hareskov kan ikke benytte 151 til stationen. - Urimeligt at spare på bekostning af dem, som hidtil har haft gavn af linje kunne køre til højre af Skovmose Allé - Tibberup Allé - Åvej - Gl. Hareskovvej - Hareskov St. og retur af samme rute. Dette ville betyde at flere af borgerne i Hareskovby, kan komme til toget. - Kommunen skal revidere sit budget. - må ikke nedlægges, da det er eneste busforbindelse til Værløse for borgerne i Hareskovby. - Kan man ikke optimere linje 165 (som linje 333).

24 Pernille P. Preisler Fm.Cand.Jur Kildebakken 57 Pia Fanø - En nedlæggelse af de foreslåede buslinjer vil medføre mere privatbilisme og dermed højere CO 2 -udslip. - Man bør ikke nedlægge buslinjer, der er velfungerende, og har en god belægningsgrad. - Flere vil pga. den økonomiske krise være nød til sælge bilen og tage den kollektive trafik i stedet. - Da Værløse ikke har noget gymnasium er Borupgaard Gymnasium, meget brugt af unge fra Værløse. Linje 154E er vigtig som bindeled mellem Værløse og Borupgaard Gymnasium. - Mange bruger bussen på arbejde mellem Værløse og erhvervsområderne i Ballerup. - bruges af passagerer pr. retning pr. døgn i Furesø Kommune og disse passagerer vil få længere transporttid, hvis bussen nedlægges i Furesø Kommune. - bliver brugt som skolebus mellem bydelene. Det er sikkert dyrere, at få en reel skolebus til at køre, end at lade linje 165 klare jobbet. - skaber sammenhæng mellem bydelene. Det er vigtigt at der opretholdes en forbindelse med bus mellem Hareskovby og Værløse, da togforbindelsen ikke er stabil, og fordi det er vigtigt, at kunne handle og komme til fritidsinteresser i Værløse. - bliver brugt af mange mellem Kirke Værløse og Lyngby St.. Det bliver kompliceret og langvarigt at komme til Lyngby fra Furesø Kommune hvis 165 nedlægges. - er ofte proppet men ikke på ydertidspunkterne. - En nedlæggelse vil medføre forlænget rejsetid på ca. 20 min. Dette gælder også for elever på Borupgaard Gymnasium. - En nedlæggelse vil betyde, at ældre i Syvstjerneområdet ikke kan komme med kollektiv transport. - Borgere ved Åvej skal over Ballerup for at komme til Værløse. : - Kommunen skulle oprette en bybus, så man ikke skal gå så langt og skifte så mange gange. Dette ville også hjælpe børnefamilier, når børnene skal i skole eller til sport i den anden ende af kommunen.

25 Simon Bønløkke Elsevej 2 Simon Bønløkke Elsevej 2 Sofie Riber Rasmussen - at forslaget er i strid med landspolitikken om at reducere CO 2 -udslippet med 30% fra 1990-niveauet. - er vigtig for Borupgaard og Herlev Gymnasium, samt områderne omkring Egebjerg, Lautrupparken og Malmparken, så der ikke opstår trafikproblemer fra privatbilismen. - er eneste direkte forbindelse til Ishøj og Høje Taastrup. til 154E: - Gøres gratis mellem Værløse og Malmparken stationer, så flere tager bussen. - Bør fortsætte til Ryget Skovby, hvor den kan holde pause på Ryethøjvej, uden at genere trafikken. - Nedlægges 165 mellem Værløse og Lyngby vil det afskære Hareskovbys borgere fra Værløse, hvilket vil øge privatbilismen. - bruges som skolebus også af læseklassens børn. - Farlig skolevej mellem Hareskov st. og Hareskov skole vil medføre længere transporttider. - forbinder beboere på Skovmose Allé og Tibberup Allé med Bagsværd. til 165: - Gøres gratis mellem Kirke Værløse og Bagsværd. - Erstattes af mindre busser. - der er en facebookgruppe for bevarelse af linje 165 og linje 154E, som 1. februar 2009 kl havde 413 brugere. Den 25. februar 2009 kl var der 579 brugere tilmeldt. - er den bus, der kommer tættest på Borupgaard Gymnasium og industriområderne i Ballerup. - er fyldt om morgenen. - Der bør være bus direkte til Borupgaard Gymnasium, da det er det nærmeste offentlige gymnasium for borgere i Kirke Værløse, Værløse og muligvis Farum. - Gymnasiet bliver valgt, fordi det er nemt at komme til med linje 154E. - Bruges til at komme ud af kommunen og ikke kun fra Kirke Værløse til Værløse St. Det menes ikke der er nogen alternativer til bussens rutestop. - En ændring i buslinje menes ikke at give en bedre intern sammenhæng mellem institution og bycentre i kommunen.

26 Susanne Riber Grantoften 5 Suzanne Foverskov Egebjerg Bygade 231, 1A 2750 Ballerup Søren Pahl HR-direktør Topdanmark Forsikring Tage Kiilsholm Hansen Evavej 35 - Dårligt for dem der bor i Syvstjernekvarteret og i Hareskovby. - Lad bussen køre oftere og brug mindre busser, hvis det er billigere. - Genopret trinbrættet i Syvstjernekvarteret på S-toget eller oprethold busdriften. - bruges til og fra arbejde for dem der arbejder i Lautrupparken og ved Malmparken St., og bor i Egebjerg. - Vil helst benytte kollektiv trafik for at skåne miljøet, og det kan ikke lade sig gøre hvis bussen nedlægges. - Det er bekymrende at nedlægge linje 154E, da der i samfundet er et ønske om at styrke den kollektive trafik. - Da mange medarbejdere bor i Værløse, Ballerup, Høje-Taastrup og Hundige, er mange på virksomheden potentielle brugere. - Myndighederne bør genoverveje nedlæggelsen. - Det er en fejlslagen politik, at skære ned i den offentlige transport. Dette vil tvinge flere til privatbilisme. - Hvad er lav belægningsgrad? - Har man tal på, hvor mange Furesø-borgere der arbejder i nærheden af ruten? - Har man set på, hvilke koncekvenser det vil have for rutens brugere? - Har man overvejet, hvilke miljømæssige konsekvenser det vil give at nedlægge ruten? - Det vil give en tredobling af rejsetiden samt 2 skift og lang gang at anvende anden kollektiv transport på samme strækning hvis linje 154E nedlægges. - Man afskære folk fra direkte transport til Lautrupparken fra Furesø Kommune. til besparelse: - Ruten mangler afgange senere på dagen, så man ikke er tvunget til at tage tidligt hjem fra arbejde. - Færre busser i sommemånederne. - Udvildelse af ruten så den bliver mere attraktiv for flere af Furesø Kommunes borgere. - Lave en anderledes udgiftsfordeling på ruten da den betjener mange virksomheder i Ballerup. - Indskrænk åbningstiden på genbrugspladserne så de hver har en lukkedag om ugen. Kommunen kan så bruge besparelsen på at bibeholde busdriften som i dag.

27 Tina Wørts Birkegården 102 Tonni Djurhuus Anemonevej 26 Torben Schmidt og Hanne Jensen Helenestien 11 Torlief O. Poulsen Skovmose Sidealle 3 - Det vil blive besværliggjort at komme til Lyngby fra Kirke Værløse hvis ruten nedlægges. Forringelse for Kirke Værløses borgere. - Hvorfor nedlægge en bus der har kørt en strækning i 30 år? - Utrygt at sende børn og unge ud på en rejse der kræver to skift frem for én bus. - Kommer bustiderne til at passe med ringetiderne på skolerne? - er meget vigtig for dem der bor i Hareskovby, og ikke har bil. Kommunen afskære folk fra, at klare sig selv. - bussen bliver brugt til uddannelse, indkøb, arbejde osv.. - er en betydelig del af sammenhængskraften i Værløse og omegn. En nedlæggelse vil betyde, der kun er kollektiv trafik i Værløse by. - Beboere mellem Værløse st. og Bagsværd vil få betydeligt længere til kollektiv trafik, og vil være nødsaget til at gå eller tage taxa til stationerne. Dette vil forringe mobiliteten for svagere grupper, børnehaver og ældre borgere. - Folk være nødt til at bruge toget. - Hareskov st. bliver svær at komme til, og Hareskovborgerne bliver stillet dårligere i forhold til indkøb, kultur og skole. Borgerne i Hareskov vil derfor presses mod Gladsaxe og Herlev. - Der er ikke tænkt på, at borgere udenfor kommunen har brug for at komme til Værløse. - Der bliver langt til stationen for borgere, der bor på Værebrovej. - bruges af skoleklasser, børnehaver og er overfyldt i myldretiden. - løser en trafikal opgave ligesom toget, men det bliver ikke nedlagt. - Det hænger ikke sammen at skære ned i den kollektive trafik og samtidig være en CO 2 kommune. - En nedlæggelse af linje 165 vil gøre, at Hareskovbys borgere vil blive isoleret, og føler sig betragtet som andenrangsborgere. - Linje 151 dækker kun området vest for Skovmose Allé. Resten af borgerne i Hareskovby skal gå op til 2 km for at komme til Hareskov St. for at komme med toget til Værløse eller bruge alternativ transport til Bagsværd eller Ballerup for at komme til Værløse. - Det kan ikke være meningen, at dem der betaler skat til kommunen, ikke kan komme med kollektiv trafik til kommunens funktioner såvel administrativt som af servicemæssig karakter, hvis de ikke har bil.

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Anette Bille Åvej 20 Er glade for den nye ruteføring så det er nemt at komme fra Hareskov til Søndersø Kvarteret og Værløse Vest. Email: ab@okholm-aps.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift Furesø Kommune / Movia Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune Opsamlingsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Workshop

Læs mere

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. december 2015 Arbejdsprogram for trafikbestilling

Læs mere

Lone Nielsen - Teknisk sek.

Lone Nielsen - Teknisk sek. Lone Nielsen - Teknisk sek. Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. februar 2009 14:24 Til: Johanne Høgsholm Emne: VS: Movias trafikkort og forslag til busdrift i Furesø, Gladsaxe, Herlev, Ballerup og Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Forslag til busdriften fra 2015 i høring

Forslag til busdriften fra 2015 i høring Forslag til busdriften fra 2015 i høring Miljø-, Plan- og Teknikudvalget besluttede på deres møde den 16. januar 2014 at sende nedenstående forslag i høring, inden Udvalget træffer endelig beslutning på

Læs mere

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Til: Ballerup Kommune Kopi til: Egedal Kommune; TOR; SRM; MKL Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 13. marts 2016 Trafikbestilling

Læs mere

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften.

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Interessent Høringssvar Administrationens kommentarer til høringssvaret Niels Lindhardt Niels Lindhardt foreslår en ændring Forslaget

Læs mere

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget Værløse

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget Værløse Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget 99 Ønsker at linje 165 føres til Hareskov St. Kommunen undersøger sagen Email: agstorm@mail.dk Alice Larsen Hesselbækpark

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Vi fra Ejby Borgerforening, medlemmer af Kollektiv Trafik borgergruppen for Ejby og bestyrelsesmedlem i SF kommer med følgende indstilling

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Ballerup

Læs mere

Rådgivning Nordsjælland

Rådgivning Nordsjælland Kommune/region Allerød Egedal Fredensborg Resultatet af Trafikbestilling 2015- maj 2014 Rådgivning Nordsjælland Der oprettes en ny linje 338E Allerød st. Vassingerød. Linjen kører med halvtimedrift i myldretiderne

Læs mere

En letbane på tværs af København?

En letbane på tværs af København? En letbane på tværs af København? Besøg Københavns Amts vandreudstilling om letbanen langs Ring 3. Udstillingen åbner 11. april på Amtssygehuset i Herlev. Herefter går turen videre til Glostrup, Gladsaxe,

Læs mere

Overraskende hurtig 1

Overraskende hurtig 1 Overraskende hurtig 1 Overblik Sammenhæng mellem Movias buskoncepter Geografi Buskoncepter Byområder A-BUS Linjer i og mellem byområder og arbejdspladser i hovedstadsområdet ALMINDELIG BUS S-BUS +WAY Linjer

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager Horsens Kommune Dato Sagsbehandler e-mail Telefon 19. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Ændringer på bybusnettet i Horsens grundet ændringer i forløb og trafikale forhold Siden omlægningen

Læs mere

Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej Søborg

Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej Søborg Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej 6 2860 Søborg Oversigtsske Email: brianthrige@arriva.dk Ballerup Kommune Hold-an Vej 7 DK-2750 Ballerup Att.: Tina Wexøe Ertbjerg Email:

Læs mere

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet Notatark Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet 30. november 2017 - Sagsnr. 17/21335 - Løbenr. 240989/17 Brev fra borger bosiddende på Strandbakken i Rebæk By-

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

Eksisterende busruter

Eksisterende busruter BILAG TIL DAGSORDEN TIL ØKONOMI, TEKNIK OG MILJØUDVALGET 19. APRIL 2010 SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Ændringer af buskørslen fra 2011 Eksisterende busruter Buslinjer i 2010: 97N 121 126 210 212

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Gladsaxe Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Gladsaxe Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Gladsaxe

Læs mere

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Dette er en høring vedrørende indførelsen af en ny kollektiv buslinje fra Veksø Station til Måløv Station over Søagerskolen samt en justering af

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Region Hovedstaden

Bynet forslag til strategisk busnet Region Hovedstaden Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Region

Læs mere

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED 17. marts 2015 SAMSPIL MELLEM MIDTTRAFIK, AARHUS KOMMUNE OG REGION MIDTJYLLAND Aarhus kommune bestemmer serviceniveau og finansierer bybuskørsel og har indtil

Læs mere

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 LOGO1TH_LS_POSrød Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 1 2 Busserne starter tidligere om morgenen og slutter senere om aftenen Derfor nye bybusruter Se de vigtigste forbedringer og nye tiltag Det nuværende

Læs mere

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse Rute 2: Ringe-Boltinge-Espe-Snarup-Krarup-Lyndinge Oprettet: 1. Marts, 2010 09:20 af Heidi Christensen Hej Fynbus Vi vil gerne høre om det er muligt at lave en ændring til busrute/lokalrute 2 i Ringe.

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar April 2009

Høje-Taastrup Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar April 2009 Høje-Taastrup Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 29- April 29 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Tabeller Passagertal, produktion og produktivitet i kommunen på en typisk hverdag.

Læs mere

Busomlægninger under anlæg af Letbane på Ring 3 i Glostrup Kommune

Busomlægninger under anlæg af Letbane på Ring 3 i Glostrup Kommune Notat Til: Glostrup Kommune Kopi til: Albertslund Kommune, Brøndby Kommune, Herlev Kommune, Region H. Sagsnummer Sagsbehandler PBM Direkte +45 36 13 17 28 Fax - pbm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere

Nyt Bynet i Rødovre Kommune

Nyt Bynet i Rødovre Kommune Nyt Bynet i Rødovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Rødovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Nyt Bynet i Gladsaxe Kommune

Nyt Bynet i Gladsaxe Kommune Nyt Bynet i - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens åbning 11 Adgang

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN

FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN 1 2 Dette hæfte er udarbejdet af: Den Fælleskommunale Projektgruppe vedr. Fremtidens Cykeltrafik i Frederikssundfingeren FOTO OG LAYOUT: NIRAS Konsulenterne

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Rødovre Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Rødovre Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Rødovre

Læs mere

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm.

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. NOTAT 12-08-2011

Læs mere

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene.

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Servicemål for kollektiv trafik 1. Nuværende servicemål regional kørsel Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Ved optælling af antal ture lægges følgende

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

Page 1 of 1. Liz T. Johannesen

Page 1 of 1. Liz T. Johannesen Page 1 of 1 Liz T. Johannesen Fra: Jette og Peter Walentin Gamst [familien@walentin-gamst.dk] Sendt: 24. november 2010 06:40 Til: Jane Isdal; Berit Torm; Per K. Larsen; Heidi Storck; Egil F. Hulgaard;

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger Furesø Kommune / Movia Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune Løsningsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Hvordan får vi flere passagerer til jernbanen?

Hvordan får vi flere passagerer til jernbanen? Transportudvalget 2012-13 TRU Alm.del Bilag 256 Offentligt Folketingets Transportudvalg 11. april Høring om jernbanens fremtid Hvordan får vi flere passagerer til jernbanen? Susanne Krawack CONCITO Medlem

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde Referat fra ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget onsdag den 13. april 2011 kl. 12.00 i F2, Frederikssund Mødet sluttede kl. 15.07 Mødedeltagere: John Schmidt Andersen (V) Guri Bjerregaard

Læs mere

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010 Greve Kommune Rådhusholmen 10 2670 Greve Att: Michael Løgstrup Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte 36 13 16 62 Fax SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 12. februar 2009 Oplæg til

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Hvidovre Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Hvidovre Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Hvidovre

Læs mere

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 På Teknisk Udvalgs møde den 12. september var der foretræder fra Beder- Malling, Hasle og Gellerup

Læs mere

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Kapaciteten er utilstrækkelig til at sikre den garanterede befordring for vores elever og Distriktsskole

Læs mere

FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Resumé 3 2.1 Fordele og ulemper 4. 3 Princip for ændret drift 7

FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Resumé 3 2.1 Fordele og ulemper 4. 3 Princip for ændret drift 7 HILLERØD KOMMUNE, MOVIA FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk UDKAST INDHOLD 1 Baggrund 3 2 Resumé

Læs mere

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO UDKAST Vordingborg Kommune Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1 Buslinjer... 4 2.2 Trafikafvikling

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Brøndby

Læs mere

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6.

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6. FURESØ KOMMUNE / MOVIA ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE LØSNINGSNOTAT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Dragør Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010

Dragør Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010 Dragør Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag. I

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI.

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI. Faaborg-Midtfyn Kommune Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune Notat fra FynBus/COWI COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet Bilag til Regionsrådets møde den 20. februar 2008 Punkt nr. 32 TEKNIK OG MILJØ Region Midtjylland Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar April 2009

Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar April 2009 Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 29- April 29 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Tabeller Passagertal, produktion og produktivitet i kommunen på en typisk hverdag.

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler JBN Direkte +45 36 13 16 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk CVR nr:

Læs mere

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger KØBENHAVNS KOMMUNE forvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger Dette bilag beskriver forslagene til busomlægninger, stoppestedsoprettelser

Læs mere

Stevns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010

Stevns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010 Stevns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag. I

Læs mere

FURES0 KOMMUNE. Lille Vcerl0se Skole Ryetvej Vaerl0se. H0ring om forslag til busdriften fra 2013

FURES0 KOMMUNE. Lille Vcerl0se Skole Ryetvej Vaerl0se. H0ring om forslag til busdriften fra 2013 Lille Vcerl0se Skole Ryetvej 1 3500 Vaerl0se Dato: 21. december 2011 Sags id: 190-2011-29777 Dok.nr.: 190-2011-205775 H0ring om forslag til busdriften fra 2013 Milj0-, Teknik- og Erhvervsudvalget bar besluttet

Læs mere

Movia vil på tværs af geografi, produkter og infrastruktur deltage i samarbejder om nye løsninger på de trafikale udfordringer

Movia vil på tværs af geografi, produkter og infrastruktur deltage i samarbejder om nye løsninger på de trafikale udfordringer Mobilitetsplanlægning et nyt forretningsområde Forretningsplanen Hvorfor mobilitetsplanlægning? Mobilitetsplaner 1 Visionen Movia leverer sammenhængende transportløsninger, der bidrager til mobilitet og

Læs mere

Notat. Til: Rudersdal og Allerød Kommuner. Kopi til: 26. januar Forslag til løsninger vedr. køretidsproblemer på linje 385

Notat. Til: Rudersdal og Allerød Kommuner. Kopi til: 26. januar Forslag til løsninger vedr. køretidsproblemer på linje 385 Notat Til: og r Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 26. januar 2017 Forslag til løsninger vedr. køretidsproblemer

Læs mere

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler SJ Direkte 36 13 17 10 Fax SJ@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. februar 2010 Notat vedrørende omlægning af bustrafikken i Hornsherred

Læs mere

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Fra Landsby til Tog Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Transportgruppen har i samarbejde med lokaludvalget i Fjelsted/Harndrup og Brenderup udarbejdet et oplæg til

Læs mere

HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE

HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE Skolebestyrelsen på Ølsted skole ønsker ikke Byrådets oplæg om en kombinationsmodel i distrikt Syd. Visionen fra politikernes side var oprindeligt en føde-/overbygningsmodel,

Læs mere

Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012

Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012 Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012 Notat/ Busnettet i Frederikssund Kommune Følgende notat er en gennemgang af de enkelte buslinjers funktion i kommunens samlede busnet. For hver buslinje er beskrevet:

Læs mere

Notat. Til: Roskilde Kommune. Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen. Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010

Notat. Til: Roskilde Kommune. Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen. Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010 Notat Til: Roskilde Kommune Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010 Sagsnummer Sagsbehandler KBN Direkte 36 13 17 83 Fax KBN@moviatrafik.dk CVR

Læs mere

Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center Solrød. Att: Helga Henriksen. 10. marts 2010

Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center Solrød. Att: Helga Henriksen. 10. marts 2010 Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center 1 2680 Solrød Att: Helga Henriksen Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte 36 13 16 62 Fax SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 10. marts 2010 Endeligt

Læs mere

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Vejdirektoratet Vejplan- og miljøafdelingen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Placering af motorvejen Motorvejen går tværs igennem vores lokalområde

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Gentofte Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Gentofte Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Gentofte

Læs mere

Natbetjening i Dragør Kommune. Indhold. Til: Dragør Kommune. Kopi til: 9. juli Baggrund Anbefaling Proces og tidsperspektiv...

Natbetjening i Dragør Kommune. Indhold. Til: Dragør Kommune. Kopi til: 9. juli Baggrund Anbefaling Proces og tidsperspektiv... Til: Dragør Kommune Kopi til: TOR Sagsnummer Sagsbehandler TTH Direkte 36 13 16 67 Fax - TTH@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 9. juli 2012 Natbetjening i Dragør Kommune Indhold

Læs mere

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag Teknik- og Miljøudvalget 10-01-2017 Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og 284 - Åben sag Sagnr.: 16/9242 Sagsansvarlig: VAGN PEDERSEN J.nr.: 13.05.22 G00 Sagen afgøres

Læs mere

Hermed fremsendes Skoleudvalgets høringssvar vedr. busplan for Furesø Kommune

Hermed fremsendes Skoleudvalgets høringssvar vedr. busplan for Furesø Kommune Ulla Merete Riel Fra: Jonna Lybech Bay Sendt: 11. oktober 2007 17:08 Til: Johanne Høgsholm; Teknisk Sekretariat Cc: Lisbeth Mogensen; Birgit Skovbo Emne: høringssvar fra Skoleudvalget Vedhæftede filer:

Læs mere

Trafikbestillingsgrundlag 2015

Trafikbestillingsgrundlag 2015 Trafikbestillingsgrundlag 2015 Følgende notat er en gennemgang af buslinjernes driftsøkonomi og funktion i kommunens busnet. Tallene i notatet er baseret på Movias Trafikbestillingsgrundlag for 2015, der

Læs mere

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Baggrund Sydtrafik udarbejdede i 2009 sin første trafikplan (8-siders resumé vedlagt som bilag). Trafikplanen bygger i væsentlig grad

Læs mere

Den nye S-bane. Trafikministeriet. Bedre. Tryggere. Hurtigere. Mere miljøvenlig

Den nye S-bane. Trafikministeriet. Bedre. Tryggere. Hurtigere. Mere miljøvenlig Den nye S-bane Bedre Tryggere Hurtigere Mere miljøvenlig Trafikministeriet 1 1 2 Det skal være hurtigere og mere komfortabelt at benytte den kollektive trafik, så flere skifter bilen ud med tog og bus.

Læs mere

Indhold Resumé Trafikale analyser Busdrift af direkte berørte linjer Linje 141 og Linje Linje Linje

Indhold Resumé Trafikale analyser Busdrift af direkte berørte linjer Linje 141 og Linje Linje Linje Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 28. april 2017. Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen -

Læs mere

Mobilitet i København TØF 7.10.2014. Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk

Mobilitet i København TØF 7.10.2014. Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk Mobilitet i København TØF 7.10.2014 Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk Metro til Sydhavnen og udbygning i Nordhavn Aftale mellem Staten og Københavns Kommune af 27. juni 2014

Læs mere

Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København

Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København Intro Alle vil udvikling ingen vil forandring. Ordene er Søren Kierkegaards, men jeg

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 25. marts 2015. Mulighedskatalog 2016

Indholdsfortegnelse. Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 25. marts 2015. Mulighedskatalog 2016 Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 25. marts 2015 Mulighedskatalog 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Rødovre Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010

Rødovre Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar marts 2010 Rødovre Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag.

Læs mere

Ansøger Projekttitel Tilskud kr. Budget kr.

Ansøger Projekttitel Tilskud kr. Budget kr. NOTAT Dato J. nr. 22. maj 2015 Udmøntning af Pulje til busfremkommelighed Nedenfor præsenteres de projekter som får støtte af Pulje til busfremkommelighed. Der udmøntes midler til 18 projekter til i alt

Læs mere

Vejledning For kommuner. 1. udgave, november 2012 TOPPE STEDER. midttrafik.dk

Vejledning For kommuner. 1. udgave, november 2012 TOPPE STEDER. midttrafik.dk Vejledning For kommuner 1. udgave, november 2012 TOPPE STEDER 1 midttrafik.dk STOPPESTEDER I MIDTTRAFIK Stoppesteder i Midttrafik Vejledning for kommuner 1. udgave, november 2012 2 indhold Indledning 4

Læs mere

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød Notat Til: Region Hovedstaden Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte +45 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. august 2013 Direkte busforbindelse mellem

Læs mere

Kollektiv trafikplan - Mål og strategi for busserne i Randers Kommune

Kollektiv trafikplan - Mål og strategi for busserne i Randers Kommune Kollektiv trafikplan - Mål og strategi for busserne i Randers Kommune 2009 1 Forord I Randers Kommune bruger mere end 8.000 personer hver dag den kollektive transport, heraf bruger de fleste bus. Mange

Læs mere

Byfortætning og bæredygtig mobilitet Mobilitetsplanlægning i Roskilde Bymidte Jakob Høj, Tetraplan A/S, jah@tetraplan.dk

Byfortætning og bæredygtig mobilitet Mobilitetsplanlægning i Roskilde Bymidte Jakob Høj, Tetraplan A/S, jah@tetraplan.dk Denne artikel er publiceret i det elektroniske tidsskrift Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University) ISSN 1603 9696 www.trafikdage.dk/artikelarkiv

Læs mere

S-letbane på Ring 3. Sådan kunne et bud på linjeføring. af S-letbanen på Ring 3 se ud.

S-letbane på Ring 3. Sådan kunne et bud på linjeføring. af S-letbanen på Ring 3 se ud. S-letbane på Ring 3 Sådan kunne et bud på linjeføring af S-letbanen på Ring 3 se ud. Stort potentiale for øget kollektiv trafik i Ring 3 korridor I Hovedstadsområdet er markedsandelen for den kollektive

Læs mere

Konklusioner Side 2

Konklusioner Side 2 Københavns Kommune Resumé Ældre og gangbesværede borgeres behov og tilfredshed i forhold til busser Marts 2014 v. Anne Kathrine Zahle, Anders Albrechtsen og Janne Norup 2014 Side 1 Konklusioner De ældre

Læs mere

argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015

argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015 5 argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015 1. Regeringen bryder en klar aftale om Aalborg Letbane noget lignende er aldrig før set i Danmark 2. Aalborg Letbane

Læs mere

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune...

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune... Notat Til: Rudersdal Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 27. maj 2015 Mulighedskatalog - besparelser

Læs mere

Glostrup kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2007 April 2007

Glostrup kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2007 April 2007 Glostrup kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 27 April 27 Indholdsfortegnelse Indledning Bus- og togtrafik Trafikkort Passagertal Hverdag Lørdag Søn- og helligdage Inde- og udenfor kommunen Begrebsafklaring

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 500S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé:

Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé: Placering: Dialogforum for Kollektiv trafik» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat

Læs mere

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Der har været en række klager over dårlig sammenhæng i køreplanerne mellem linje 315 og 230R på Hornsherred. For linje 318 har der endvidere været klager over for

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

Mobility Management - påvirkning af transportadfærd i en grøn retning

Mobility Management - påvirkning af transportadfærd i en grøn retning Mobility Management - påvirkning af transportadfærd i en grøn retning Centerchef Per Gellert Lyngby 21. april 2015 1 Movia Trafikselskab for Sjælland og øerne Ejet af kommuner og regioner Ansvar for: Planlægning

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Tårnby Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Tårnby Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Tårnby

Læs mere

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig.

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Røde og fra interessentmøde den 2. juni 2008 Essensen fra 1. møde i interessentgruppen: Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Ellers kan følgende

Læs mere

Input til Aarhus letbane, etape Aarhus Ø Brabrand

Input til Aarhus letbane, etape Aarhus Ø Brabrand Letbaner.DK Østergade 16 8660 Skanderborg Tlf.: 30 34 20 36 e-mail: hb@letbaner.dk Input til Aarhus letbane, etape Aarhus Ø Brabrand 1. høringsrunde Marts 2016 Figur 1: Oversigt over høringsbidragets hovedindhold

Læs mere

Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning

Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning Der var ved indsigelsesfristens udløb indkommet følgende bemærkninger/indsigelser: 1. Familien Vetter Poulsen, Solgårdsvej 26,

Læs mere

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Indledning Nedenstående er oplistet de konsekvenser, som administrationen vurderer kan forekomme i forbindelse med broprojekterne ved opgraderingen

Læs mere