RW - SW. Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RW - SW. Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING!"

Transkript

1 RW - SW Indpakkere til rund- og firkantballer 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEINDPAKNING!

2 RW / SW KUHN INDPAKKERE Evnen til at indpakke baller perfekt under alle forhold giver KUHN indpakkere et forspring over alle. Hvert trin i indpakningsprocessen skal koordineres og optimeres i forhold til afgrødens beskaffenhed, markforholdene, vejret og ikke mindst håndtering og opbevaring af afgrøden. Perfekt indpakkede baller kombineret med høj kapacitet og enestående driftsikkerhed - en KUHN indpakker er en investering i fremtiden. Effektivt og præcist indpakningsarbejde er grundlaget for et rentabelt indpakningsarbejde og hvert minut tæller, når vejrforholdene er omskiftelige. KUHNs indpakkere har teknikken som sikrer en god opbevaring af foder af høj kvalitet. KUHN kan tilbyde markedets mest komplette og alsidige serie inden for indpakkere, der er hurtige, effektive og ikke mindst driftssikre. KUHN tilbyder løsninger inden for indpakning af rund- og firkantballer med fokus på: Reducering af omkostninger Godt landmandskab

3 Brugervenlighed & arbejdsglæde Partnerskab & rådgivning Effektiv service

4 GENERELLE EGENSKABER Hurtig og sikker indpakning v KUHN indpakkernes unikke egenskaber sikrer dem en fremtrædende plads på markedet. Filmstrækker, filmskærer, rullebord og det lave chassis er designet til at gøre KUHN indpakkerne så enkle, brugervenlige, hurtige og effektive som muligt. Filmstrækkere Standard filmstrækkerne er til 750 mm filmruller og fremstillet i aluminium for at undgå ansamling af filmrester. Begge ender af filmstrækkerne er koniske, så den optimale bredde på filmen opretholdes og risikoen for at den rives i stykker reduceres. Den specielle ribbeprofil på aluminiumsrullerne holder luft og vand væk fra filmen. Placeringen af filmstrækkerne sikrer nem udskiftning af filmrullerne. Standard forstrækningen på 70% sker via en støjsvag udveksling med lavt vedligeholdelsesniveau. 3 Filmskærere Når det ønskede antal filmlag er viklet om ballen, skal filmen holdes fast og skæres af. På modellerne med rullebord holder og skærer en fjederbelastet eller hydraulisk filmskærer automatisk filmen, uden at det kræver ekstra betjening af føreren. På KUHNs satellit indpakkere er det den velkendte saksetype filmskærer, der holder og skærer filmen. Den er designet således, at filmen fastholdes i fuld bredde via en klemme, strækkes til en lang fast streng og derefter skæres over før ballen vippes af rullebordet. Den fjederbelastede klemme fastholder filmen, indtil den næste balle er klar til indpakning. KG KG KG Chassis designet for maksimal stabilitet Chassiset på KUHNs bugserede indpakkere med rullebord har en unik lav profil, der sikrer den bedst mulige stabilitet under læsning, indpakning og aflæsning af ballen. Bagakslens position betyder en lav højde for rullebordet, så der ikke er behov for en aktiv falddæmper. Desuden sker der en konstant vægtoverførsel til traktoren, som eliminerer op-og-ned bevægelser af trækbommen og forbedrer traktorhjulenes greb, når der køres op ad bakke med en balle på rullebordet eller læssearmen.

5 Rullebord til rundballer KUHNs indpakkere til rundballer er udstyret med to drivvalser og bånd med stor afstand. Dette design sikrer en dyb, stabil placering af ballen på rullebordet. Desuden forbedres ballens stabilitet og styring af to store støtteruller. Båndene er monteret med god afstand for at opnå optimalt greb og jævn rotation af ballen. Det er meget vigtigt at ballen har en jævn rotation, hvor filmen overlapper korrekt, så den høje foderkvalitet bevares under hele opbevaringsperioden. Rullebord til firkantballer KUHNs indpakkere til mellemstore firkantballer er udstyret med to sæt stålvalser med ribbeprofil. Denne profil sikrer maksimalt ballegreb, jævn rotation og korrekt overlapning af filmen. På SW 1104 & 1604 modellerne sørger to store støtteruller for ekstra stabilitet og føring af ballen. Rundballer kan også indpakkes på dette rullebord. Styresystemer Afhængig af model og førerens præferencer kan der leveres tre typer styresystemer. - Den manuelle version betjenes via håndtag med kabler, men kan opdateres med balle- og omdrejningstæller samt autostop. Balle- og omdrejningstælleren tæller antallet af filmlag på ballen og det totale antal indpakkede baller. Autostop funktionen stopper automatisk rullebord/ satellitter, når det totale antal filmlag er påført. Dette opgraderer en manuelt betjent indpakker til en halv-automatisk indpakker. - Det elektro-hydrauliske joystick styrer balleaflæsningen samt andre direkte funktioner. - Den computer-styrede version har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen. 4 Rullebord til firkantballer De justerbare valser sikrer en jævn ballerotation, så ballen bliver korrekt forseglet uanset dimension.

6 RW punktsophængt indpakker til rundballer 5 BALE TRACK RW 1100 er ideel til pak-og-stak arbejde i marken eller på opbevaringsstedet. Indpakning på opbevaringsstedet giver minimal risiko for skader på filmen. Denne arbejdsopgave kan udføres af én person. To modeller: manuel betjening eller computerstyret med standard betjening RW 1100 i manuel version betjenes via håndtag med kabler, men kan opdateres med balle- og omdrejningstæller samt autostop. Disse håndtag kan også monteres på indpakkeren nær forstrækkeren. Balle- og omdrejningstælleren hjælper føreren ved at tælle antallet af filmlag og det totale antal indpakkede baller. Autostop funktionen stopper automatisk rullebordet, når det korrekte antal filmlag er påført. Dette opgraderer en manuelt betjent indpakker til en halv-automatisk indpakker. Den computer-styrede version har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen. Med en fjernbetjening kan indpakkeren styres fra læssemaskinen, når der er monteret power pack (hydromotor) eller ved anvendelse af en ekstra traktor, der stationært trækker indpakkeren.

7 RW punktsmonteret, selvlæssende indpakker til rundballer BALE AND WRAP IN ONE GO 6 RW 1200 selvlæssende rundballe indpakker kan læsse, transportere og indpakke ballen under kørsel. Det 3-punktsophængte design sørger for at tyngdepunktet kommer tæt på traktoren, så stabilitet og vægtfordeling er optimal under indpakning/transport. To modeller: manuel eller computerstyret betjening Den manuelle udgave af RW 1200 er standard med balle- og omdrejningstæller samt autostop af satellitterne og styres via to håndtag. Indpakkeren er således i praksis en halv-automatisk betjent maskine. RW 1200 kan også leveres i en fuldt computerstyret model med slow funktion ved start på indpakningen. Hydraulisk filmskærer af saksetypen Den hydrauliske filmskærer af saksetypen holder og skærer filmen, så den holdes sikkert på plads til den næste balle. Det er nemt at skifte filmrullen, mens man står sikkert på jorden ved siden af maskinen. RW 1200 kan som ekstraudstyr monteres med kontravægt for satellit, støttevalse og ekstra ballestøtte.

8 RW 1400 Bugseret, selvlæssende indpakker til rundballer 7 RW 1400 er en effektiv og meget alsidig selvlæssende indpakker til rundballer. Den manuelle version betjenes via håndtag med kabler, men kan opgraderes med balleog omdrejningstæller samt autostop. Med dette ekstraudstyr bliver den manuelle indpakker halvautomatisk. Den computerstyrede version har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen. RW 1400 kan uden problemer løfte baller med en diameter op til 150 cm og en vægt på 1000 kg, da den har et unikt design med lav profil og bred sporvidde. BALE TRACK Bagakslens position sikrer en lav højde på rullebordet og en konstant vægtoverførsel til traktoren, så op- og nedadgående bevægelser af trækstangen reduceres. Den lave højde betyder, at der ikke er behov for en (aktiv) falddæmper. Det konstante tryk på trækstangen giver traktoren mindre hjulslip, når der køres op ad bakke med en balle på rullebord eller læssearm. Der kan monteres ballevender som ekstraudstyr, så ballen tippes af på den flade side. Under vejtransport kan højre hjul drejes indad

9 RW Heavy-duty, bugseret selvlæssende indpakker til rundballer 8 v RW 1600 er det rigtige valg, når der er behov for ekstra høj kapacitet og effektivitet. Maskinen kan leveres i tre modeller: - Den manuelle model er kabelbetjent via håndtag og standard udstyret med balle- og indpakningstæller samt autostop. - Det elektro-hydrauliske joystick styrer automatisk balleaflæsning og andre direkte funktioner. - Den computerstyrede model har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen. RW 1600 kan løfte baller, der vejer op til 1200 kg. Det unikke RW 1600 design omfatter kontravægte i venstre side, så der kan læsses og transporteres en ekstra balle i læssearmen under kørsel for øget effektivitet. Bagakslens placering sikrer en lav højde på rullebordet og konstant vægtoverførsel til traktoren. Den lave højde betyder, at der ikke er behov for en (aktiv) falddæmper, og det konstante tryk på trækstangen giver traktoren mindre hjulslip, når der køres op ad bakke med en balle på rullebord eller læssearm. Læsning under indpakningen øger effektiviteten. En faldplade i stål (ekstraudstyr) kan monteres på RW 6000 til specielle forhold.

10 RW 1800 Selvlæssende indpakker med dobbelt satellit for høj kapacitet 9 v BALE TRACK RW 1800 indpakkeren er kendetegnet ved høj kapacitet og nyeste teknologi. Det patenterede læssesystem, hvor læssearmen er integreret i bordet, vipper skånsomt ballen over på bordet, som derefter vipper til en vandret position for at starte indpakningen. Designet gør det muligt at arbejde med indpakkeren enten efter en traktor eller direkte efter en presser. RW 1800 af- og pålæsser på linje med presserens køreretning. Det store program i standard- og ekstraudstyr gør RW 1800 til en af de mest avancerede og fleksible indpakkere med dobbelt satellit på markedet. RW 1800 kan udstyres helt efter behov med betjening via kabler, joystick eller computer, enkelt eller dobbelt satellit, konventionel eller 3-D indpakning, store hjul, ballevender og fjernbetjening! Indpakningssystemet med dobbelt satellit på RW 1800 (c modeller) er det samme som på KUHNs BalePack modeller. På de computerstyrede modeller sikrer en proportionalventil at filmen håndteres skånsomt ved langsom opstart og afslutning af indpakningen. Dette hjælper til at forhindre, at filmen beskadiges under visse vejrforhold. Som ekstraudstyr kan monteres en sensor for filmstop/-brud, der advarer føreren, når filmrullen er tom eller ved brud på filmen. Rullebordet halverer farten for at gøre indpakningen af ballen færdig med kun en forstrækker.

11 BALE AND WRAP IN ONE GO 10 RW 1800 kan med det unikke design løfte baller med en diameter på op til 150 cm og en vægt på 1400 kg. Der er ikke behov for en stor traktor, ekstra kontravægte eller falddæmper. Rammen har to opstandere, der sikrer, at satellitternes stabilitet og bane omkring ballen er perfekt under alle forhold. 3-D indpakning RW 1800 kan også udstyres med det velkendte 3-D indpakningssystem, der er en intelligent og innovativ måde at indpakke rundballer på. Nøglen til 3-D indpakningsprocessen er evnen til at fordele den totale mængde film mere jævnt og effektivt over hele ballens overflade. Ved først at indpakke ballens cylindriske overflade, minimeres luftmængden. Desuden bevares ballens form og hjørner selv efter længere tids opbevaring. Med forstrækkerne i vandret position er det kun ballen, der roterer på indpakkerbordet. Efter ballens cylindriske side er lukket, vender forstrækkerne tilbage til deres lodrette position for at påføre ballen de sidste filmlag.

12 SW 1104 Liftophængt indpakker til mini-big baller 11 BALE TRACK v SW 1104 er en 3-punktsophængt indpakker til firkantballer i størrelse 80 cm x cm og op til 180 cm i længden, samt rundballer op til 150 cm i diameter. De to par stålruller fastholder ballen effektivt, så rotationen bliver jævn og filmen overlapper korrekt. Den hydrauliske filmskærer har en stor slaglængde, så den passer til forskellige ballestørrelser. Den sikrer også et godt greb om filmen og et rent snit under alle vejrforhold. 1 SW 1104 kan leveres i to versioner: En manuelt betjent og en computerstyret model med fjernbetjening. Den manuelle version betjenes fra traktorkabinen via kabler. Kabelbetjeningen kan også monteres på indpakkeren i nærheden af forstrækkeren. Den manuelle version har balle- og omdrejningstæller samt autostop som standard, og er således halvautomatisk. Den computer-styrede version har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen Rullebordets lave højde sikrer en rolig aflæsning uden beskadigelse af den færdige wrap-balle. 2. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan indpakkeren betjenes fra læssemaskinen, når indpakkeren trækkes af en power pack (hydraulisk motor) eller en ekstra traktor.

13 SW Selvlæssende indpakker til mini-big baller BALE AND WRAP IN ONE GO 12 v SW 1604 kan leveres i to versioner: En manuelt betjent og en computerstyret model med fjernbetjening. Den manuelle version betjenes fra traktorkabinen via kabler. Kabelbetjeningen kan også monteres på indpakkeren i nærheden af forstrækkeren. Den manuelle version har balle- og omdrejningstæller samt autostop som standard, og er således halvautomatisk. Den computer-styrede version har en styreboks, der viser alle informationer og giver mulighed for fuld-automatisk betjening af hele indpakningsprocessen. SW 1604 er en bugseret, selvlæssende indpakker til firkantballer på 80 cm x cm op til 180 cm i længden og rundballer op til 150 cm i diameter. De to par stålruller fastholder ballen effektivt, så rotationen bliver jævn og filmen overlapper korrekt. Den hydrauliske filmskærer har en stor slaglængde, så den passer til forskellige ballestørrelser. Den sikrer også et godt greb om filmen og et rent snit under alle vejrforhold. Den automatiske parallelle læssearm kan tilpasses Under vejtransport kan hjulene klappes ind for ballernes længde og sikrer dermed en nem og skånsom at reducere transportbredden. Hydraulisk læsning af ballerne, mens der køres. Det unikke chassisdesign med lav profil og stor hjulafstand øger sammenfold af hjul fås som ekstraudstyr. effektiviteten, da en ekstra balle kan transporteres under indpakningen. Rullebordets lave højde sikrer en rolig aflæsning uden beskadigelse af den færdige wrap-balle.

14 SW 7664 Selvlæssende indpakker til store firkantballer 13 Indpakning med høj kapacitet Med en KUHN SW 7664 er der fuld kraft på indpakningen. De dobbelte satellitter pakker ballen ind dobbelt så hurtigt som modeller med en satellit. Det enkle, patenterede læssesystem samler forsigtigt ballen op, pakker den ind og læsser af. Den computerstyrede indpakker er med sit unikke koncept den helt rigtige løsning, når kravet er kapacitet og driftssikkerhed i topklasse. Denne model har en enestående fleksibilitet ved indpakning af både rund- og firkantballer i forskellige størrelser. BALE TRACK Denne professionelle maskine kan læsse baller både når der køres fremad og bagud. Det er en stor fordel, hvis en balle ved et uheld er landet i et hjørne eller meget tæt på et hegn. Maksimal foderkvalitet De dobbelte satellitarme og rullebordsvalserne styres præcist via elektro-hydrauliske ventiler. Forstrækkerne er placeret tæt på ballen, så der trækkes så lidt luft ind i ballen som muligt, selv ved stor rotationshastighed. Filmrullen udskiftes sikkert og hurtigt, mens man står på jorden ved siden af maskinen. Efter indpakningen skæres filmen over med to filmskærere af saksetypen. Filmen fastholdes sikkert under af- og pålæsning af ballerne.

15 BALE AND WRAP IN ONE GO KUHN SW 7664 er kendetegnet ved stor fleksibilitet mht. ballestørrelser fra 80 til 120 cm, en max. højde på 100 cm og en max. længde på 180 cm. Dette kan gøres uden større ændringer. Rundballer med en diameter på 125 cm kan også indpakkes uden montering af ekstraudstyr. For ekstra fleksibilitet kan fire forskellige indpakningsprogrammer forprogrammeres i computeren. 14 De to par rullebordsvalser løfter ballen lodret op, så den ikke forurenes af jord. Ballen placeres automatisk i den bedste position for indpakning. En computerstyret ventil regulerer rullebordsvalsernes omdrejningstal ved indpakning af firkantballer, så der opnås en ensartet og perfekt overlapning af filmen omkring hele ballen. Efter indpakning af ballen læsses ballen forsigtigt af, på samme måde som den blev samlet op.

16 SPECIFIKATIONER RW 1100 RW 1200* RW 1400 RW 1600 RW 1800* SW 1104 SW 1604 SW 7664 Vægt og dimensioner Totallængde (m) 2,51 2,27 2,51 4,20 4,47 2,47 4,86 5,60 Transportbredde (m) 1,78 1,32 2,45*** 2,69 2,55 2,29 2,49*** 2,97 Vægt (kg) Transporthøjde (m) 2,03 2,43 2,28 2,58 3,06 2,03 2,29 2,75 Hjulstr. standard , ,5 Hjulstr. ekstraudstyr , ,0 Balledimensioner Max. str. rundballer (bredde x diameter) (m) Max. str. firkantballer (bredde x højde x længde)(m) 1,25 x (1,00 x 1.50) - (1,20-1,50) x (1,00-1,50) 0,80 x (0,60-90) x 1,80 (1,20-1,50) x (1,00-1,50) 0,80 x (0,60-90) x 1,80 (1,20-1,50) x 1,25 (0,80-1,20) x (0,60-1,00) x 1,80 Max. ballevægt (kg) ** ** 1200 Krav til hydraulik (l/min) Betjening 26 ved 150 bar 24 ved 150 bar 26 ved 150 bar 26 ved 150 bar 35 ved 150 bar 26 ved 150 bar 26 ved 150 bar Kabelstyret ventilblok (m) n n n n n n n - Elektro-hydraulisk joystick (s) m m Programmerbar computer (c) m m m m m m m n Fjernbetjening (c) n - m m m n m - Forstrækker En forstrækker 750 mm n n n n n n n - To forstrækkere 750 mm m - - n Adapter til 500 mm film m - m m Ekstraudstyr Filmskærer n n n n n n n n 50 till 60 ved 180 bar Holder til filmruller m / 3 - m / 3 m / 2x3 m / 3x2 - m / 2x3 m / 4 Balle- og omdrejningstæller (m model) m n m n n n n n Auto. stop ved sidste omgang (m model) m n m n n n n n Auto. stop ved filmbrud/slut (c model) m - m m m m m m Faldmåtte i gummi - - m m m - m - Ballevender m - m m m Lys - - m n n - - m 1/2 hastighed ved filmbrud/slut (c) m - - n n = standardudstyr m = ekstraudstyr - = ikke muligt ** Monteret med ekstra kontravægte *** Hjul klappet ind for transport For landene i EU gælder, at vores maskiner opfylder de opstillede EU-maskinretningslinier; i andre lande vil vore maskiner blive udstyret med de påkrævede beskyttelsesanordninger i henhold til gældende retningslinier. Af hensyn til klar afbildning af maskinerne er beskyttelsesanordningerne i nogle tilfælde fjernet. Beskyttelsesanordningerne skal ellers altid være påmonterede og anbragt i korrekt position som angivet i brugervejledningens sikkerhedsforskrifter. Maskinerne leveres med det sikkerhedsudstyr, der er påkrævet i de respektive lande. Illustrationer, fotos, angivelse af tekniske data og vægt er omtrentlige og uforbindende. Forbehold for ændringer. Registrerede varemærker. FORHANDLER: KUHN - GELDROP B.V. - The Netherlands For at beskytte miljøet er denne brochure trykt på klorfrit papir / Trykt i Holland - ZPAJO1DK A Copyright KUHN 2009

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Bale Wrapper Specialists. Wrappere til firkantede og runde baller

Bale Wrapper Specialists. Wrappere til firkantede og runde baller Bale Wrapper Specialists Wrappere til firkantede og runde baller Tanco wrappere til firkantede og runde baller Tanco har altid været i frontlinjen, når det kommer til udvikling af wrappere. I begyndelsen

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport. manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.dk www.ribersmaskinimport.dk Ballespyd type L40 Meget enkel, robust

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed

TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed TRIUMF Rullebordssav model A og B Klassikeren fra Randløv Stadigvæk en populær sav i den kendte kvalitet. Med rullebord,

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Rainstar indtræksmaskiner

Rainstar indtræksmaskiner Rainstar indtræksmaskiner Vejledende prisliste excl. moms 1. maj 2014. Med forbehold for trykfejl og ændringer uden varsel. - gode grunde til at vælge Rainstar: En Bauer Rainstar fra Agrometer er det rette

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER

PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER KREMATORIE OG KAPEL Indholdsfortegnelse KREMATORIE PRODUKTER...3 KAPEL PRODUKTER...8 SELVKØRENDE KISTEVOGN...4 AUTOMATISK KATAFALK...9

Læs mere

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 Professionel jordhandling til gartnerier, frugtavl og landbrug ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola EL 43 53 62 82

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER STOR ELLER LILLE, KORT ELLER LANG, HØJ ELLER LAV Hovmands løsninger til løft og håndtering af ruller.

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner.

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner. har de optimale løsninger for den professionelle bruger Knækstyret handytransporter - runder alle hjørner Varenumre: 880008+885502+885605 Vare nr: 880008+885502+885605 Vare nr: 885608 (stålskiftelad) Hydrostatisk

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt

Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt (PAX SYSTEM) (PAX SYSTEM) (PAX SYSTEM) R Halv-automatisk, 10 til 22 indvendigt eller udvendigt mål, maksimum hjuldiameter 1000 mm. Montering / Afmontering

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Svejsetraktor WELDYCAR

Svejsetraktor WELDYCAR Svejsetraktor WELDYCAR 1/10 1 -Beskrivelse Weldycar er en 4-hjulstrukken transportabel svejsetraktor, som er specielt designet for mekaniseret svejsning i forskellige positioner (vandret, skrå eller lodret).

Læs mere

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Skræddersy din TP Flishugger til opgaven Linddana gør alt for at sikre dig et optimalt udbytte af din TP Flishugger.

Læs mere

LANDBRUG. www.nolako.dk. Tlf. 5570 0201. NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk

LANDBRUG. www.nolako.dk. Tlf. 5570 0201. NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk www.nolako.dk Tlf. 5570 0201 NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk Hydraulisk Rundballetang Komplet med cylinder slanger, lynkoblinger og eurobeslag. Pulverlakeret

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie

Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie Transportsikring af varer og gods på paller Maskiner til omvikling med strækfolie Drejeskivemaskine Svingarmsmaskine Ringmaskine Strapex fordelen Maskine, folie og service som totalløsning Den rigtige

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK DK: Samlevejledning og sikkerhedsbestemmelser NO: Monteringsinstruksjoner og sikkerhetsbestemmelser SE: Monteringsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter FI: Asennusohjeet ja turvamääräykset Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien Frontmonterede skivehøstere GMD 102 F serien GMD 1020 F serien www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola GMD 102 F 1020 F COMPACT LØSNINGER TIL DEN BEDSTE FODERKVALITET HVORDAN FÅR DU

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere