NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2010 SKOLEBØRN I K S HAVE K har igennem mange år haft et tæt samarbejde med lokalsamfundet. Det har bl.a. udmøntet sig i, at den lokale Holy Trinity Church of England School som ikke har nogen grønne områder, flere gange ugentligt bruger K s have til natur undervisning, leg og gymnastik. FOREDRAG MED STUDERENDE Mangler du inspiration til dine fremtidige studier? Søndag den 21. februar får vi besøg af 6 studerende som i K s dagligstue vil fortælle om deres videregående studier ved forskellige universiteter i London. Læs mere på side 6. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og praktikant hos SAVE UK under Women Without Borders har skrevet en artikel om kampen mod terrorisme. Du kan læse artiklen på side HOVED GEVINST TIL TIDLIGERE K ANSAT K s julelodseddel blev udtrukket i forbindelse med basaren og 1. præmien blev vundet af Vibeke Henriksen som var køkkenleder på K i 1991/1992 tillykke! Liste over alle vindere kan ses på side 9. TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere som hjalp med at gøre K s julebasar til en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det være umuligt at afvikle basaren og vi er meget taknemmelige. På side 2 og side 3 i dette nyhedsbrev kan du se fotos fra basaren samt læse mere om resultatet.

2 J U L E B A S A R T I L B A G E B L I K Pengene er sat i banken og vi kan på K se tilbage på en julebasar, som på trods af recession, blev en stor succes. I løbet af week enden blev der på totalt 9 timer omsat for knap og 1861 betalende gæster fik klaret alle deres juleindkøb. Regnskabet er i skrivende stund ikke færdigt, men vi forventer et overskud på ca et fantastisk resultat som vi er utroligt glade for og som vil gøre det muligt for os fortsat at udvikle K i London. Julebasaren bliver også støttet af mange danske firmaer, som enten donerer eller sælger produkter til os billigt. Basaren kan kun afvikles fordi ca. 100 frivillige hvert år hiver 2 dage ud af kalenderen og hjælper med afviklingen, og nogle hjælpere kommer endda rejsende fra Danmark for at være med. Rart at der stadig er mange som er villige til at give en hånd med, tak! I løbet af week enden blev der bl.a. solgt: 120 juledekorationer, 200 adventskranse, 400 grangrene, 170 kilo ler, 997 hot dogs, 6500 æbleskiver, 650 stk smørrebrød, 2300 julebryg, 420 poser brunkager, 500 glas gløgg, 310 kalenderlys, 80 ark kravlenisser, 100 poser stjernestrimler, 2100 frikadeller osv osv! Vi har allerede startet planlægningen af julebasaren 2010 og datoerne vil være lørdag den 27. november fra kl. 12 til kl. 17 og søndag den 28. november fra kl.12 til kl. 16.

3 Omsætningen i de forskellige boder: J U L E B A S A R T I L B A G E B L I K Gran & adventskranse 2358 Hot dogs 3291 Indgang 1861 Papirklip 2633 Lodsedler 686 Gave artikler 1981 Juledekorationer 2369 Dansk Design 841 Julepynt I 878 Julepynt II 636 Julepynt klassisk 1991 Dansk slik 3621 Tombola 861 Stearinlys 3461 Kolonial Restaurant 2822 Bric a brac 322 Gløgg & æbleskiver 5452 Diverse 375 Hvis du ligger inde med broderier (såsom klokkestrenge og puder) af top kvalitet (syet med små sting på fint stof) og har lyst til at donere dem til et godt formål, så er vi meget interesseret. Kontakt: Du kan finde flere fotos fra basaren på K s website: D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Så kan du ikke selv finde vej, er du meget velkommen til at følges med os på K. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1

4 A R R A N G E M E N T E R NYTÅRSMIDDAG: 1. NYTÅRSDAG FREDAG D. 1. JANUAR KL Vi mødes i spisestuen hvor der vil blive serveret dansk hamburgryg med stuvet spinat og brune kartofler og til dessert er der hjemmelavet isbombe. Pris 5 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 10. JANUAR KL Vi byder gamle og nye au pairs velkommen til au pair træf på K. Vi starter med at gå en tur på Hampstead Heath for at komme julesulet til livs og sætte gang i januarkuren. Hjemvendt efter traveturen vil der være mulighed for at slappe af over en kop varm the og et stykke hjemmebagt kage. Det er i øvrigt også en god anledning for nyankomme au pairs til at møde andre unge samt til at få gode råd og tips fra gamle og erfarne au pairs. SPILLE SPIL AFTEN TORSDAG D. 21. JANUAR KL Vi mødes i dagligstuen på K og hygger, vi hiver spillene ned fra hylderne og udfordrer hinanden til en venskabelig dyst på paratviden eller finder ud af hvem der er mest heldig med terningerne. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. WEMBLEY STADION SØNDAG D. 24. JANUAR KL Vi tager til Wembley og får en rundvisning på det berømte Wembley Stadium, der har dannet rammen om mange store koncerter og sports begivenheder. Kunstere som Madonna og The Rollings Stones har optrådt der, for at nævne et par navne. På turen kommer vi til at se omklædningsrummene for det engelske landshold, spillernes warm up zone, VIP område og meget meget mere. Der er fælles afgang fra K kl og du skal tilmelde dig på K s kontor. Pris 15. PUB CRAWL TORSDAG D. 28. JANUAR KL Denne aften er der mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som ikke kender turen og lige er kommet til London, går turen forbi tre til fire små, hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

5 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 2. FEBRUAR FRA KL TIL KL For føste gang i det nye år holder K s berømte pølsevogn åben. Vi serverer originale danske hot dogs med ristede løg, remoulade og alt hvad dertil hører, og selvfølgelig med pølser fra Tulip! Kig forbi og køb en hotdog eller to, ingen tilmelding og alle er meget velkomne. MUSICAL: WE WILL ROCK YOU TORSDAG D. 4. FEBRUAR KL Vi har skaffet billetter til den succesfulde musical om rockmusikkens overlevelse. Det er Queen, der har lavet musikken til musicalen og alle deres hits såsom Radio Gaga, We Will Rock You og Bohemian Rhapsody vil blive spillet for fuld udblæsning! Billetterne koster 25 (normalpris 45) og kan købes på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl DANSK MELODI GRAND PRIX LØRDAG D. 6. FEBRUAR KL Det er igen tid til Dansk Melodi Grand Prix og selvfølgelig viser vi det direkte på storskærmen i K s tv stue. Det er tvværten Felix Smith og sangerinden Julie Berthelsen som leder missionen, når Danmark skal finde sin vindersang i Gigantium i Aalborg. Vindersangen skal repræsentere de danske farver ved det Europæiske Melodi Grand Prix i Oslo, senere på foråret. Gratis og tilmelding er unødvendig. CEREMONY OF KEYS TORSDAG D. 18 FEBRUAR KL Vi tager ind til Tower of London og skal overvære en af de ældste ceremonier i England, The ceremony of the Keys, som er den ceremoni hvor vagterne formelt låser Tower af for natten og den er blevet holdt hver evig eneste aften, siden Det er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor, da vi kun har begrænset antal billetter.

6 A R R A N G E M E N T E R AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 21. FEBRUAR KL Det er igen blevet tid til det månedlige au pair træf på K, hvor du kan komme og møde andre au pairs, udveksle idéer til hvordan man holder ungerne igang, hvor man shopper godt og billigt osv. Alle au pairs er velkomne! Det er ikke nødvendigt med tilmelding og der vil som altid blive serveret the og kage. VIDEREGÅENDE STUDIER I UK SØNDAG D. 21. FEBRUAR KL Vi får besøg af 5 6 danskere (beboere i K s kollegieboliger) som alle er i gang med universitetsstudier i London og de vil holde foredrag om deres studie og deres erfaring med at læse et eller flere semestre ved et engelsk universitet. Talerne dækker et bredt spektrum af uddannelses institutioner: Kings College, Mountview Academy of Theatre Arts, Goldsmiths College, University College og flere. Det foregår i K s dagligstue og det er alle tiders mulighed for spændende udveksling af studie erfaringer, og inspiration til fremtidige studieplaner. Alle er velkomne og det er gratis. FILM: FLAMMEN OG CITRONEN SØNDAG D. 28. FEBRUAR KL Vi viser filmen Flammen og Citronen i K s tv stue. Filmen er baseret på virkelige hændelser og handler om to danske frihedshelte, også kendt som Flammen og Citronen. De blev kendt for deres frygtløshed og deltog i både sabotager og drab på tyskernes danske hjælpere under besættelsen af Danmark. Det er ikke nødvendigt med tilmelding og det er gratis. HELDAGSTUR: OXFORD OG BICESTER SØNDAG D. 7. MARTS KL Vi lejer en bus og sætter kursen mod Oxford. På vejen derop stopper vi ved Bicester Shopping Village, en lille by der er kendt for sine ca. 100 butikker med fabriksudsalg, hvor det er muligt at købe mærker som Burberry, Calvin Klein, DKNY, Monsoon, Ralph Lauren m.m til spotpris. Efter Bicester forsætter vi turen til den hyggelige universitetsby Oxford, der kan være stolt af at have haft mange berømtheder, som har studeret i byen, bl.a. Oscar Wilde, J.R.R. Tolkien samt adskillige premierministre såsom Margaret Thatcher og Tony Blair. Og husk, at Oxford er et af de steder som du bør opleve imens du er i UK. Vi forventer at være tilbage på K omkring kl Pris 15. Tilmelding på K s kontor hurtigst muligt.

7 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 9. MARTS FRA KL TIL Pølsevognen i K s have holder åben og vi glæder os til at se dig! Ingen tilmelding. AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 14. MARTS KL. 15 Vi mødes først på K og går derefter en tur på café i det lokale område. Alle au pairs er meget velkomne, der vil være god mulighed for at snakke og hygge. Bagefter vil der som altid være mulighed for at spise aftensmad på K kl til 5 og kl er der koncert i stuen. KONCERT PÅ K SØNDAG D. 14. MARTS KL Vi byder velkommen til koncert i K s dagligstue! Tidligere K beboer, Aske Duedahl Bendtsen, giver koncert sammen med sit band bestående af Jesper Madsen og Jens Kristian Andersen. Alle sangene er skrevet af den 25 årige Jesper Madsen og stilen er umiddelbar og ustyret. Trioen har spillet sammen i et års tid og har allerede spillet mange jobs i Danmark. Alle er meget velkomne til denne spændende koncert. Det er gratis og man skal ikke tilmelde sig. MUSICAL: THRILLER TORSDAG D. 18. MARTS KL Det er lykkkes os at skaffe billetter til Thriller Live på The Lyric Theatre. På de cirka to timer som forestillingen varer, bliver vi ført igennem fortællingen om Michael Jacksons spektakulære liv, fra han bliver født ind i en fatttig familie i en forstad til Chicago til hans første spæde dansetrin i Jackson 5 og op til gennembruddet med albummet Thriller. Showet udvikler sig i takt med, at hans liv bliver mere og mere farverigt og de store hits og skandaler rammer hans omdømme. Det er ren og skær underholdning hele vejen igennem, med sange såsom Thriller, Beat It, ABC, Man in the Mirror, Billie Jean osv. Billetter á 25 (normalt 45) kan købes på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl

8 A R R A N G E M E N T E R PUB CRAWL I HAMPSTEAD TORSDAG D 25. MARTS KL Vi gør igen Hampstead og omegn usikker og lægger vejen forbi 3 4 hyggelige pubber i området. Der er fælles afgang fra K kl Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Drikkevarer købes for egen regning. GÅTUR VED THEMSEN SØNDAG D. 28. MARTS KL Vi går en tur i kvarteret syd for Themsen, som er et område, hvor der er mange spændende bygninger at se på. Vi går langs Themsen fra The Royal Festival Hall, forbi National Theatre, kigger på Tate Modern og nyder udsigten mod St. Pauls Cathedal før vi går over Tower Bridge og kigger lidt nærmere på det historiske Tower of London. Der er fælles afgang fra K kl , det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. T I L K A L E N D E R E N HELDAGSTUR: BATH OG STONEHENGE SØNDAG D. 25. APRIL KL Vi lejer en bus som kører os til Bath og Stonehenge. Vi starter med at sætte kurs mod Stonehenge. Myterne har frit spil på Salisbury Plain, her midt på den vindblæste slette findes Stonehenge, et storslået minde om, at England må have forekommet ældgammel allerede for vikingerne. Derefter fortsætter turen til Bath, som især er kendt for sine varme kilder, der har en konstant temperatur på 45,5 grader Celsius. Byen rangerer som Englands mest elegante og er smukt beliggende ved floden Avon. The Roman Baths er byens største seværdighed og med god grund. Der vil også blive tid til at se The Royal Crescent og Bath Abbey. Prisen for transport er 15. Derudover må der forventes entré til The Roman Baths ca. 10,50 og til Stonehenge ca. 6,50, man kan dog se Stonehenge gratis på meters afstand. Tilmelding på K s kontor. På K s kontor sælger vi gave artikler fra det danske firma Erik Bagger. Vi har bl.a. Brødkurve i rustfrit stål og i 3 størrelser samt fyrfadsstager også i rustfrit stål. Pakket i lækre gaveæsker og priserne er ca. 20% lavere end de normale danske butikspriser. Kig ind hvis du mangler en gave! G A V E I D É E R

9 V I N D E R E K S J U L E L O D S E D D E L Julelodsedlen blev udtrukket i forbindelse med basaren og her følger en liste over alle de heldige vindere. Alle vindere har modtaget direkte besked fra K. Vi siger tusind tak til alle som har støttet K ved at købe lodsedler! Præmie 20 Præmie 21 Præmie 22 Præmie 23 Præmie 24 Præmie 25 Hans Mørck, F Torben Thomsen, UK Anne Boustred, UK Suki Dhanistha, UK Chris Eleazar, UK Lilje Munk, UK Præmie 1 Præmie 2 Præmie 3 Præmie 4 Præmie 5 Præmie 6 Præmie 7 Præmie 8 Præmie 9 Præmie 10 Præmie 11 Præmie 12 Præmie 13 Præmie 14 Præmie 15 Præmie 16 Præmie 17 Præmie 18 Præmie 19 Vibeke Henriksen, DK Seeberg, DK Michael Karstensen, UK Carsten Hansen, UK Søren Eden, UK K Hirtzel, UK K Worsøe Jensen, UK Jesper Thomsen, DK Niclas Gabran, UK Hans J Pedersen, DK Fritse Jacobsen, DK Larsen, UK Mary Collins, UK Margit Christensen, UK Marianne Knudsen, UK A Isaacs, UK Annette Sørensen, DK Gjesing, DK Thimmer, UK Der skal også her lyde en stor tak til alle sponsorer af lodsedlen firmaer og privat personer som støtter K ved at donere præmier og trykning! Tusind tak til: NORDEA PRIVATE BANKING ARGENTA LTD. ETCETARA BODUM SCANDIKITCHEN MADSEN RESTAURANT THE ARTS CLUB GAUCHO GRILL THE DANISH CLUB QUALITY MAITRISE HOTEL ARRAN HOUSE HOTEL FENG SUSHI Vi har stadig danske produkter tilbage efter basaren og fra butikken på K's kontor er der mulighed for at gøre indkøb. Vi sælger bl.a. sild, ost, asier, snaps, agurkesalat, rødkål, remoulade, rødbeder, marcipan, blød nougat, grønne Tuborg, slik, makrelguf, fyrfadslys, stearinlys og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se B U T I K K E N P Å K

10 I N T H E S H A D O W O F 9 / 1 1 KAMPEN MOD TERRORISME FORMÅLSLØS ELLER NØDVENDIG? Af Karina Andersen : Praktikant hos SAVE UK initiativet under Women Without Borders og beboer i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London. 9/11 resulterede i Præsident Bush berygtede war on terror og dermed også et fokusskifte i international politik. Tidligere var international politik i forhold til Mellemøsten fokuseret på at søge at skabe et partnerskab for at fremme demokrati, handels landene imellem osv. Efter 9/11 var fokus udelukkende koncentreret omkring sikkerhedspolitik, frygt for terrornetværk og celler, og såkaldt manglende demokrati i Mellemøsten blev set som en af årsagerne til den islamistiske terrorisme. ISLAMISME, JIHAD OG TERRORISME Der er dog mange faldgruber og dimensioner, man bør være opmærksom på, når man diskuterer islamisme, jihad og terrorisme. Islamisme er et komplekst begreb, og er ikke per definition linket til terrorisme. I Mellemøsten eksisterer der forskellige former for islamisme : politisk islamisme, missionerende islamisme, jihadi islamisme. Terrorisme falder naturligvis under kategorien jihadiislamisme, der dog kan opdeles i to: Såkaldt irredentist jihadi islamisme og doktrinær jihadi islamisme. Irredentist jihadi islamisme er kendetegnet ved oprør mod besættelse af muslimsk land (eksempelvis Hamas i Palæstina), hvorimod doktrinær jihadi islamisme er karakteriseret ved et ønske om at bekæmpe Vesten. Jihad er endnu et komplekst begreb, der på arabisk ikke betyder hellig krig, som normalt antaget, men derimod betyder stræben. Jihad for en troende muslim kan betyde to ting: 1) The smaller jihad : at beskytte muslimsk territorium under besættelse og 2) The greater jihad : en stræben efter at leve det sandfærdige liv i overensstemmelse med Allah. Jihadbegrebet blev dog radikaliseret i 1960erne af den egyptiske Sayyid Qutb, der har været en stor inspiration for senere ekstremistiske islamister³. RADIKALISERING HVORDAN OG HVORFOR? Frygten for terror er ofte sat i forbindelse med al Qaeda, Islam som værende uforenelig med demokrati og Mellemøsten som et opfostringssted for terrorister. Dog er det et faktum, at en del af terroristerne fra 9/11, og senere terrorsager i den vestlige verden, har været selvradikaliserede, vestlige borgere. Disse terrorister har ofte tilbragt størstedelen af deres liv i et vestligt land, og har som regel ikke boet i deres hjemland i mange år. Endda i den berygtede terrorsag fra Vollsmose i Danmark, var en af personerne en dansk konvertit. Det interessante er at analysere hvordan denne selvradikalisering opstår, og hvordan man får stoppet den. SAVE UK (Sisters Against Violent Extremism) er et projekt under den østrigske organisation Women Without

11 I N T H E S H A D O W O F 9 / 1 1 Borders, der søger at ende ekstremisme og terrorisme via samarbejde mellem forskellige organisationer og trosretninger. Women Without Borders har, som navnet angiver, fokus på kvindenetværk og organisationer. SAVE UK projektet har især fokus på den islamistiske ekstremisme i UK. De to kvinder, der står i front for projektet har haft denne ekstremisme tæt inde på livet. Den ene er overlevende fra Tubebomberne i 2005 og den anden er tidligere medlem af den radikale gruppe Hizb ut Tahrir⁴. Når man taler om at være medlem af en radikal, islamistisk gruppe, er det vigtigt at søge at forstå medlemmernes motivation for at være medlem samt gruppens rekrutteringsmetoder. Der er i høj grad fokus på den unge generation, da ekstremister især går efter de unge målgrupper. SAVE UK har ligeledes fokus på samarbejde på tværs af trosretninger, da dette samarbejde kan medvirke til at undgå skabelsen af stereotyper, der ofte leder til vrede og vold blandt unge, som de radikale grupper netop kan udnytte. Hvorfor Women Without Borders udelukkende arbejder med kvindelige netværk forklares således: Women play an increasingly important role in these groups and the male leadership is recruiting female members in growing numbers because they start to realize their potential of their access to the young generation is invaluable. Dr. Edit Schlaffer, direktør Women Without Borders. Hos SAVE UK er der en stærk forhåbning om, at samarbejde er vejen frem til en verden uden ekstremisme. Det kan synes uoverskueligt at bekæmpe terrorisme, dog bør kampen ikke kun foregå på det internationale, politiske plan. Det er i den grad vigtigt, at kampen ligeledes foregår på det samfundsmæssige niveau, hvor man tager afstand fra stereotyper om religion, kultur mv. og indser, at accept af et multikulturelt samfund er nøglen til bedre integration, mindre (selv)radikalisering og en større grad af åbenhed religionerne imellem. without borders.org/ ¹Det er værd at bemærke, at de selvsamme politikere der kritiserer fraværet af demokrati i Mellemøsten, er med til at stoppe demokratiseringsprocesserne ved at støtte de siddende regimer, der alt andet lige ikke støtter frie valg da de i så fald formentlig ville miste magten. ²Islamisme gennemgået i denne artikel er udelukkende sunni islamisme. Der er et overordnet skel mellem sunni og shiaislamisme. ³Sayyid Qutbs tanker er dog ikke accepteret af den traditionelle sunnitiske lovskole, og Qutb repræsenterer på ingen måde mainstream islamisme. ⁴Hizb ut Tahrir er en radikal verdensomspændende organisation opstået i Palæstina i Formålet er at oprette et verdensomspændende kalifat, og organisationen er generelt meget anti vestlig. Den danske afdelingsleder opfordrede på et tidspunkt til angreb på jøder, hvilket han blev straffet for.

12 T U R T I L C A M B R I D G E Søndag den 4. oktober havde K arrangeret heldagstur til Lavenham og den verdensberømte universitetsby Cambridge. Med 47 deltagere blev det en stor succes og alle nød det skønne efterårsvejr. Vi håber på lige så mange deltagere til forårets heldagsture. F A R V E L & G O D D A G Det er desværre endnu en gang tid til, at vi skal sige farvel til et hold søde og rare køkkenpiger. Denne gang er det til Sanne Vestergaard, Judy Sahlholdt og Sarah Sander Dalgas Laugesen, der i januar skal videre ud i livet på nye eventyr. Vi siger tak for en god indsats over de sidste 6 måneder og ønsker al mulig held og lykke fremover. Samtidig skal vi byde velkommen til Mette Vandborg Lauridsen, Camilla Willadsen og Louise Schøtt Steinmüller, som ankommer i januar. Vi håber, at de får en god tid her på K.

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb!

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE.

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. SPECIAL GUEST STARS: TINA DICKOW, KIRA SKOV, CAMILLE

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 SKT. HANS TALER 2011 Årets Skt. Hans taler på K er Karin Riis-Jørgensen, tidligere medlem af EU-parlamentet og nu campaigner med mærkesager såsom organdonation

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 HJÆLP TIL JULEBASAR Den 28. og 29. november holder vi traditionen tro Julebasar på K. Vi har i den forbindelse brug for frivillige hjælpere til at

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2016 - MARTS 2017 KÆMPE BYGGEPROJEKT I K S HAVE Den mere end 100 år gamle havemur på nordsiden af K s have har i mange år været i meget dårlig forfatning. I denne sommer er

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Wednesday, October 12, 2011 1:39 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten oktober 2011 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Studietur 2.a 2013 London Musik (PE) og Engelsk (LE) UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Fredag den 15 3 13 AT (opgave på rejsen). 12:00 Mødetid vi mødes under uret på Århus H 12:27 Afgang fra Århus H.

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere