NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2010 SKOLEBØRN I K S HAVE K har igennem mange år haft et tæt samarbejde med lokalsamfundet. Det har bl.a. udmøntet sig i, at den lokale Holy Trinity Church of England School som ikke har nogen grønne områder, flere gange ugentligt bruger K s have til natur undervisning, leg og gymnastik. FOREDRAG MED STUDERENDE Mangler du inspiration til dine fremtidige studier? Søndag den 21. februar får vi besøg af 6 studerende som i K s dagligstue vil fortælle om deres videregående studier ved forskellige universiteter i London. Læs mere på side 6. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og praktikant hos SAVE UK under Women Without Borders har skrevet en artikel om kampen mod terrorisme. Du kan læse artiklen på side HOVED GEVINST TIL TIDLIGERE K ANSAT K s julelodseddel blev udtrukket i forbindelse med basaren og 1. præmien blev vundet af Vibeke Henriksen som var køkkenleder på K i 1991/1992 tillykke! Liste over alle vindere kan ses på side 9. TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere som hjalp med at gøre K s julebasar til en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det være umuligt at afvikle basaren og vi er meget taknemmelige. På side 2 og side 3 i dette nyhedsbrev kan du se fotos fra basaren samt læse mere om resultatet.

2 J U L E B A S A R T I L B A G E B L I K Pengene er sat i banken og vi kan på K se tilbage på en julebasar, som på trods af recession, blev en stor succes. I løbet af week enden blev der på totalt 9 timer omsat for knap og 1861 betalende gæster fik klaret alle deres juleindkøb. Regnskabet er i skrivende stund ikke færdigt, men vi forventer et overskud på ca et fantastisk resultat som vi er utroligt glade for og som vil gøre det muligt for os fortsat at udvikle K i London. Julebasaren bliver også støttet af mange danske firmaer, som enten donerer eller sælger produkter til os billigt. Basaren kan kun afvikles fordi ca. 100 frivillige hvert år hiver 2 dage ud af kalenderen og hjælper med afviklingen, og nogle hjælpere kommer endda rejsende fra Danmark for at være med. Rart at der stadig er mange som er villige til at give en hånd med, tak! I løbet af week enden blev der bl.a. solgt: 120 juledekorationer, 200 adventskranse, 400 grangrene, 170 kilo ler, 997 hot dogs, 6500 æbleskiver, 650 stk smørrebrød, 2300 julebryg, 420 poser brunkager, 500 glas gløgg, 310 kalenderlys, 80 ark kravlenisser, 100 poser stjernestrimler, 2100 frikadeller osv osv! Vi har allerede startet planlægningen af julebasaren 2010 og datoerne vil være lørdag den 27. november fra kl. 12 til kl. 17 og søndag den 28. november fra kl.12 til kl. 16.

3 Omsætningen i de forskellige boder: J U L E B A S A R T I L B A G E B L I K Gran & adventskranse 2358 Hot dogs 3291 Indgang 1861 Papirklip 2633 Lodsedler 686 Gave artikler 1981 Juledekorationer 2369 Dansk Design 841 Julepynt I 878 Julepynt II 636 Julepynt klassisk 1991 Dansk slik 3621 Tombola 861 Stearinlys 3461 Kolonial Restaurant 2822 Bric a brac 322 Gløgg & æbleskiver 5452 Diverse 375 Hvis du ligger inde med broderier (såsom klokkestrenge og puder) af top kvalitet (syet med små sting på fint stof) og har lyst til at donere dem til et godt formål, så er vi meget interesseret. Kontakt: Du kan finde flere fotos fra basaren på K s website: D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Så kan du ikke selv finde vej, er du meget velkommen til at følges med os på K. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1

4 A R R A N G E M E N T E R NYTÅRSMIDDAG: 1. NYTÅRSDAG FREDAG D. 1. JANUAR KL Vi mødes i spisestuen hvor der vil blive serveret dansk hamburgryg med stuvet spinat og brune kartofler og til dessert er der hjemmelavet isbombe. Pris 5 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 10. JANUAR KL Vi byder gamle og nye au pairs velkommen til au pair træf på K. Vi starter med at gå en tur på Hampstead Heath for at komme julesulet til livs og sætte gang i januarkuren. Hjemvendt efter traveturen vil der være mulighed for at slappe af over en kop varm the og et stykke hjemmebagt kage. Det er i øvrigt også en god anledning for nyankomme au pairs til at møde andre unge samt til at få gode råd og tips fra gamle og erfarne au pairs. SPILLE SPIL AFTEN TORSDAG D. 21. JANUAR KL Vi mødes i dagligstuen på K og hygger, vi hiver spillene ned fra hylderne og udfordrer hinanden til en venskabelig dyst på paratviden eller finder ud af hvem der er mest heldig med terningerne. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. WEMBLEY STADION SØNDAG D. 24. JANUAR KL Vi tager til Wembley og får en rundvisning på det berømte Wembley Stadium, der har dannet rammen om mange store koncerter og sports begivenheder. Kunstere som Madonna og The Rollings Stones har optrådt der, for at nævne et par navne. På turen kommer vi til at se omklædningsrummene for det engelske landshold, spillernes warm up zone, VIP område og meget meget mere. Der er fælles afgang fra K kl og du skal tilmelde dig på K s kontor. Pris 15. PUB CRAWL TORSDAG D. 28. JANUAR KL Denne aften er der mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som ikke kender turen og lige er kommet til London, går turen forbi tre til fire små, hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

5 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 2. FEBRUAR FRA KL TIL KL For føste gang i det nye år holder K s berømte pølsevogn åben. Vi serverer originale danske hot dogs med ristede løg, remoulade og alt hvad dertil hører, og selvfølgelig med pølser fra Tulip! Kig forbi og køb en hotdog eller to, ingen tilmelding og alle er meget velkomne. MUSICAL: WE WILL ROCK YOU TORSDAG D. 4. FEBRUAR KL Vi har skaffet billetter til den succesfulde musical om rockmusikkens overlevelse. Det er Queen, der har lavet musikken til musicalen og alle deres hits såsom Radio Gaga, We Will Rock You og Bohemian Rhapsody vil blive spillet for fuld udblæsning! Billetterne koster 25 (normalpris 45) og kan købes på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl DANSK MELODI GRAND PRIX LØRDAG D. 6. FEBRUAR KL Det er igen tid til Dansk Melodi Grand Prix og selvfølgelig viser vi det direkte på storskærmen i K s tv stue. Det er tvværten Felix Smith og sangerinden Julie Berthelsen som leder missionen, når Danmark skal finde sin vindersang i Gigantium i Aalborg. Vindersangen skal repræsentere de danske farver ved det Europæiske Melodi Grand Prix i Oslo, senere på foråret. Gratis og tilmelding er unødvendig. CEREMONY OF KEYS TORSDAG D. 18 FEBRUAR KL Vi tager ind til Tower of London og skal overvære en af de ældste ceremonier i England, The ceremony of the Keys, som er den ceremoni hvor vagterne formelt låser Tower af for natten og den er blevet holdt hver evig eneste aften, siden Det er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor, da vi kun har begrænset antal billetter.

6 A R R A N G E M E N T E R AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 21. FEBRUAR KL Det er igen blevet tid til det månedlige au pair træf på K, hvor du kan komme og møde andre au pairs, udveksle idéer til hvordan man holder ungerne igang, hvor man shopper godt og billigt osv. Alle au pairs er velkomne! Det er ikke nødvendigt med tilmelding og der vil som altid blive serveret the og kage. VIDEREGÅENDE STUDIER I UK SØNDAG D. 21. FEBRUAR KL Vi får besøg af 5 6 danskere (beboere i K s kollegieboliger) som alle er i gang med universitetsstudier i London og de vil holde foredrag om deres studie og deres erfaring med at læse et eller flere semestre ved et engelsk universitet. Talerne dækker et bredt spektrum af uddannelses institutioner: Kings College, Mountview Academy of Theatre Arts, Goldsmiths College, University College og flere. Det foregår i K s dagligstue og det er alle tiders mulighed for spændende udveksling af studie erfaringer, og inspiration til fremtidige studieplaner. Alle er velkomne og det er gratis. FILM: FLAMMEN OG CITRONEN SØNDAG D. 28. FEBRUAR KL Vi viser filmen Flammen og Citronen i K s tv stue. Filmen er baseret på virkelige hændelser og handler om to danske frihedshelte, også kendt som Flammen og Citronen. De blev kendt for deres frygtløshed og deltog i både sabotager og drab på tyskernes danske hjælpere under besættelsen af Danmark. Det er ikke nødvendigt med tilmelding og det er gratis. HELDAGSTUR: OXFORD OG BICESTER SØNDAG D. 7. MARTS KL Vi lejer en bus og sætter kursen mod Oxford. På vejen derop stopper vi ved Bicester Shopping Village, en lille by der er kendt for sine ca. 100 butikker med fabriksudsalg, hvor det er muligt at købe mærker som Burberry, Calvin Klein, DKNY, Monsoon, Ralph Lauren m.m til spotpris. Efter Bicester forsætter vi turen til den hyggelige universitetsby Oxford, der kan være stolt af at have haft mange berømtheder, som har studeret i byen, bl.a. Oscar Wilde, J.R.R. Tolkien samt adskillige premierministre såsom Margaret Thatcher og Tony Blair. Og husk, at Oxford er et af de steder som du bør opleve imens du er i UK. Vi forventer at være tilbage på K omkring kl Pris 15. Tilmelding på K s kontor hurtigst muligt.

7 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 9. MARTS FRA KL TIL Pølsevognen i K s have holder åben og vi glæder os til at se dig! Ingen tilmelding. AU PAIR TRÆF SØNDAG D. 14. MARTS KL. 15 Vi mødes først på K og går derefter en tur på café i det lokale område. Alle au pairs er meget velkomne, der vil være god mulighed for at snakke og hygge. Bagefter vil der som altid være mulighed for at spise aftensmad på K kl til 5 og kl er der koncert i stuen. KONCERT PÅ K SØNDAG D. 14. MARTS KL Vi byder velkommen til koncert i K s dagligstue! Tidligere K beboer, Aske Duedahl Bendtsen, giver koncert sammen med sit band bestående af Jesper Madsen og Jens Kristian Andersen. Alle sangene er skrevet af den 25 årige Jesper Madsen og stilen er umiddelbar og ustyret. Trioen har spillet sammen i et års tid og har allerede spillet mange jobs i Danmark. Alle er meget velkomne til denne spændende koncert. Det er gratis og man skal ikke tilmelde sig. MUSICAL: THRILLER TORSDAG D. 18. MARTS KL Det er lykkkes os at skaffe billetter til Thriller Live på The Lyric Theatre. På de cirka to timer som forestillingen varer, bliver vi ført igennem fortællingen om Michael Jacksons spektakulære liv, fra han bliver født ind i en fatttig familie i en forstad til Chicago til hans første spæde dansetrin i Jackson 5 og op til gennembruddet med albummet Thriller. Showet udvikler sig i takt med, at hans liv bliver mere og mere farverigt og de store hits og skandaler rammer hans omdømme. Det er ren og skær underholdning hele vejen igennem, med sange såsom Thriller, Beat It, ABC, Man in the Mirror, Billie Jean osv. Billetter á 25 (normalt 45) kan købes på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl

8 A R R A N G E M E N T E R PUB CRAWL I HAMPSTEAD TORSDAG D 25. MARTS KL Vi gør igen Hampstead og omegn usikker og lægger vejen forbi 3 4 hyggelige pubber i området. Der er fælles afgang fra K kl Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Drikkevarer købes for egen regning. GÅTUR VED THEMSEN SØNDAG D. 28. MARTS KL Vi går en tur i kvarteret syd for Themsen, som er et område, hvor der er mange spændende bygninger at se på. Vi går langs Themsen fra The Royal Festival Hall, forbi National Theatre, kigger på Tate Modern og nyder udsigten mod St. Pauls Cathedal før vi går over Tower Bridge og kigger lidt nærmere på det historiske Tower of London. Der er fælles afgang fra K kl , det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. T I L K A L E N D E R E N HELDAGSTUR: BATH OG STONEHENGE SØNDAG D. 25. APRIL KL Vi lejer en bus som kører os til Bath og Stonehenge. Vi starter med at sætte kurs mod Stonehenge. Myterne har frit spil på Salisbury Plain, her midt på den vindblæste slette findes Stonehenge, et storslået minde om, at England må have forekommet ældgammel allerede for vikingerne. Derefter fortsætter turen til Bath, som især er kendt for sine varme kilder, der har en konstant temperatur på 45,5 grader Celsius. Byen rangerer som Englands mest elegante og er smukt beliggende ved floden Avon. The Roman Baths er byens største seværdighed og med god grund. Der vil også blive tid til at se The Royal Crescent og Bath Abbey. Prisen for transport er 15. Derudover må der forventes entré til The Roman Baths ca. 10,50 og til Stonehenge ca. 6,50, man kan dog se Stonehenge gratis på meters afstand. Tilmelding på K s kontor. På K s kontor sælger vi gave artikler fra det danske firma Erik Bagger. Vi har bl.a. Brødkurve i rustfrit stål og i 3 størrelser samt fyrfadsstager også i rustfrit stål. Pakket i lækre gaveæsker og priserne er ca. 20% lavere end de normale danske butikspriser. Kig ind hvis du mangler en gave! G A V E I D É E R

9 V I N D E R E K S J U L E L O D S E D D E L Julelodsedlen blev udtrukket i forbindelse med basaren og her følger en liste over alle de heldige vindere. Alle vindere har modtaget direkte besked fra K. Vi siger tusind tak til alle som har støttet K ved at købe lodsedler! Præmie 20 Præmie 21 Præmie 22 Præmie 23 Præmie 24 Præmie 25 Hans Mørck, F Torben Thomsen, UK Anne Boustred, UK Suki Dhanistha, UK Chris Eleazar, UK Lilje Munk, UK Præmie 1 Præmie 2 Præmie 3 Præmie 4 Præmie 5 Præmie 6 Præmie 7 Præmie 8 Præmie 9 Præmie 10 Præmie 11 Præmie 12 Præmie 13 Præmie 14 Præmie 15 Præmie 16 Præmie 17 Præmie 18 Præmie 19 Vibeke Henriksen, DK Seeberg, DK Michael Karstensen, UK Carsten Hansen, UK Søren Eden, UK K Hirtzel, UK K Worsøe Jensen, UK Jesper Thomsen, DK Niclas Gabran, UK Hans J Pedersen, DK Fritse Jacobsen, DK Larsen, UK Mary Collins, UK Margit Christensen, UK Marianne Knudsen, UK A Isaacs, UK Annette Sørensen, DK Gjesing, DK Thimmer, UK Der skal også her lyde en stor tak til alle sponsorer af lodsedlen firmaer og privat personer som støtter K ved at donere præmier og trykning! Tusind tak til: NORDEA PRIVATE BANKING ARGENTA LTD. ETCETARA BODUM SCANDIKITCHEN MADSEN RESTAURANT THE ARTS CLUB GAUCHO GRILL THE DANISH CLUB QUALITY MAITRISE HOTEL ARRAN HOUSE HOTEL FENG SUSHI Vi har stadig danske produkter tilbage efter basaren og fra butikken på K's kontor er der mulighed for at gøre indkøb. Vi sælger bl.a. sild, ost, asier, snaps, agurkesalat, rødkål, remoulade, rødbeder, marcipan, blød nougat, grønne Tuborg, slik, makrelguf, fyrfadslys, stearinlys og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se B U T I K K E N P Å K

10 I N T H E S H A D O W O F 9 / 1 1 KAMPEN MOD TERRORISME FORMÅLSLØS ELLER NØDVENDIG? Af Karina Andersen : Praktikant hos SAVE UK initiativet under Women Without Borders og beboer i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London. 9/11 resulterede i Præsident Bush berygtede war on terror og dermed også et fokusskifte i international politik. Tidligere var international politik i forhold til Mellemøsten fokuseret på at søge at skabe et partnerskab for at fremme demokrati, handels landene imellem osv. Efter 9/11 var fokus udelukkende koncentreret omkring sikkerhedspolitik, frygt for terrornetværk og celler, og såkaldt manglende demokrati i Mellemøsten blev set som en af årsagerne til den islamistiske terrorisme. ISLAMISME, JIHAD OG TERRORISME Der er dog mange faldgruber og dimensioner, man bør være opmærksom på, når man diskuterer islamisme, jihad og terrorisme. Islamisme er et komplekst begreb, og er ikke per definition linket til terrorisme. I Mellemøsten eksisterer der forskellige former for islamisme : politisk islamisme, missionerende islamisme, jihadi islamisme. Terrorisme falder naturligvis under kategorien jihadiislamisme, der dog kan opdeles i to: Såkaldt irredentist jihadi islamisme og doktrinær jihadi islamisme. Irredentist jihadi islamisme er kendetegnet ved oprør mod besættelse af muslimsk land (eksempelvis Hamas i Palæstina), hvorimod doktrinær jihadi islamisme er karakteriseret ved et ønske om at bekæmpe Vesten. Jihad er endnu et komplekst begreb, der på arabisk ikke betyder hellig krig, som normalt antaget, men derimod betyder stræben. Jihad for en troende muslim kan betyde to ting: 1) The smaller jihad : at beskytte muslimsk territorium under besættelse og 2) The greater jihad : en stræben efter at leve det sandfærdige liv i overensstemmelse med Allah. Jihadbegrebet blev dog radikaliseret i 1960erne af den egyptiske Sayyid Qutb, der har været en stor inspiration for senere ekstremistiske islamister³. RADIKALISERING HVORDAN OG HVORFOR? Frygten for terror er ofte sat i forbindelse med al Qaeda, Islam som værende uforenelig med demokrati og Mellemøsten som et opfostringssted for terrorister. Dog er det et faktum, at en del af terroristerne fra 9/11, og senere terrorsager i den vestlige verden, har været selvradikaliserede, vestlige borgere. Disse terrorister har ofte tilbragt størstedelen af deres liv i et vestligt land, og har som regel ikke boet i deres hjemland i mange år. Endda i den berygtede terrorsag fra Vollsmose i Danmark, var en af personerne en dansk konvertit. Det interessante er at analysere hvordan denne selvradikalisering opstår, og hvordan man får stoppet den. SAVE UK (Sisters Against Violent Extremism) er et projekt under den østrigske organisation Women Without

11 I N T H E S H A D O W O F 9 / 1 1 Borders, der søger at ende ekstremisme og terrorisme via samarbejde mellem forskellige organisationer og trosretninger. Women Without Borders har, som navnet angiver, fokus på kvindenetværk og organisationer. SAVE UK projektet har især fokus på den islamistiske ekstremisme i UK. De to kvinder, der står i front for projektet har haft denne ekstremisme tæt inde på livet. Den ene er overlevende fra Tubebomberne i 2005 og den anden er tidligere medlem af den radikale gruppe Hizb ut Tahrir⁴. Når man taler om at være medlem af en radikal, islamistisk gruppe, er det vigtigt at søge at forstå medlemmernes motivation for at være medlem samt gruppens rekrutteringsmetoder. Der er i høj grad fokus på den unge generation, da ekstremister især går efter de unge målgrupper. SAVE UK har ligeledes fokus på samarbejde på tværs af trosretninger, da dette samarbejde kan medvirke til at undgå skabelsen af stereotyper, der ofte leder til vrede og vold blandt unge, som de radikale grupper netop kan udnytte. Hvorfor Women Without Borders udelukkende arbejder med kvindelige netværk forklares således: Women play an increasingly important role in these groups and the male leadership is recruiting female members in growing numbers because they start to realize their potential of their access to the young generation is invaluable. Dr. Edit Schlaffer, direktør Women Without Borders. Hos SAVE UK er der en stærk forhåbning om, at samarbejde er vejen frem til en verden uden ekstremisme. Det kan synes uoverskueligt at bekæmpe terrorisme, dog bør kampen ikke kun foregå på det internationale, politiske plan. Det er i den grad vigtigt, at kampen ligeledes foregår på det samfundsmæssige niveau, hvor man tager afstand fra stereotyper om religion, kultur mv. og indser, at accept af et multikulturelt samfund er nøglen til bedre integration, mindre (selv)radikalisering og en større grad af åbenhed religionerne imellem. without borders.org/ ¹Det er værd at bemærke, at de selvsamme politikere der kritiserer fraværet af demokrati i Mellemøsten, er med til at stoppe demokratiseringsprocesserne ved at støtte de siddende regimer, der alt andet lige ikke støtter frie valg da de i så fald formentlig ville miste magten. ²Islamisme gennemgået i denne artikel er udelukkende sunni islamisme. Der er et overordnet skel mellem sunni og shiaislamisme. ³Sayyid Qutbs tanker er dog ikke accepteret af den traditionelle sunnitiske lovskole, og Qutb repræsenterer på ingen måde mainstream islamisme. ⁴Hizb ut Tahrir er en radikal verdensomspændende organisation opstået i Palæstina i Formålet er at oprette et verdensomspændende kalifat, og organisationen er generelt meget anti vestlig. Den danske afdelingsleder opfordrede på et tidspunkt til angreb på jøder, hvilket han blev straffet for.

12 T U R T I L C A M B R I D G E Søndag den 4. oktober havde K arrangeret heldagstur til Lavenham og den verdensberømte universitetsby Cambridge. Med 47 deltagere blev det en stor succes og alle nød det skønne efterårsvejr. Vi håber på lige så mange deltagere til forårets heldagsture. F A R V E L & G O D D A G Det er desværre endnu en gang tid til, at vi skal sige farvel til et hold søde og rare køkkenpiger. Denne gang er det til Sanne Vestergaard, Judy Sahlholdt og Sarah Sander Dalgas Laugesen, der i januar skal videre ud i livet på nye eventyr. Vi siger tak for en god indsats over de sidste 6 måneder og ønsker al mulig held og lykke fremover. Samtidig skal vi byde velkommen til Mette Vandborg Lauridsen, Camilla Willadsen og Louise Schøtt Steinmüller, som ankommer i januar. Vi håber, at de får en god tid her på K.

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb!

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Studietur 2.a 2013 London Musik (PE) og Engelsk (LE) UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Fredag den 15 3 13 AT (opgave på rejsen). 12:00 Mødetid vi mødes under uret på Århus H 12:27 Afgang fra Århus H.

Læs mere

STUDIETURSPROGRAM I LONDON 2m. 21.-28. marts 2014

STUDIETURSPROGRAM I LONDON 2m. 21.-28. marts 2014 STUDIETURSPROGRAM I LONDON 2m 21.-28. marts 2014 STUDIETURSPROGRAM LONDON 2m 21.-27. marts 2014 Dato Fredag 21/3 Aktivitet 5.15 Mødetid i ventesalen på Århus Hovedbanegård. 5.40: Afgang med tog mod København.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

Lørdag d. 31. marts lørdag d. 7. april 2012 Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole

Lørdag d. 31. marts lørdag d. 7. april 2012 Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole Lørdag d. 31. marts lørdag d. 7. april 2012 Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole LONDON CALLING Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole tilbyder dig hermed en forrygende storbyoplevelse i påskeferien, hvor vi afvikler

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Mellemrummets Palæstina studietur

Mellemrummets Palæstina studietur Mellemrummets Palæstina studietur Marts 2015 Café Mellemrummet har i løbet af 2014 givet deres overskud fra cafeen i støtte til AcionAid s globale platform i, hvor unge palæstinensere deltager i kurser,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2009

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2009 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2009 STOR DONATION TIL K Det var en stor glæde for KFUK for nylig at modtage besked fra Knud Højgaards Fond om, at fonden har bevilget 1.4 millioner kroner

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

UKLASSIFICERET. Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark

UKLASSIFICERET. Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark 28. maj 2014 Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark Sammenfatning Der findes islamistiske miljøer i Danmark, hvorfra der udbredes en militant islamistisk ideologi. Miljøerne

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012

Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012 Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012 Kære medlem Hvem er vi egentlig? Er det kun det grå guld, der tror på en nordisk identitet? Ser ungdommen et fællesskab? Hvad med vores nye

Læs mere

Nyhedsmail. Lokalforeningen i Albertslund. Træningsholdet fortsætter i hele maj måned - sidste gang før sommerferien er d. 26. maj.

Nyhedsmail. Lokalforeningen i Albertslund. Træningsholdet fortsætter i hele maj måned - sidste gang før sommerferien er d. 26. maj. Nyhedsmail gggggggg fra Lokalforeningen i Albertslund Udgivet maj 2015 E-mail: albertslund@diabetes.dk Hjemmeside: albertslund.diabetes.dk Træningsholdet fortsætter i hele maj måned - sidste gang før sommerferien

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Å R S M Ø D E 2 0 0 7

Å R S M Ø D E 2 0 0 7 NORDISK FORUM FÖR BYGGNADSKALK RAKENNUSKALKIN POHJOISMAINEN FORUMI Å R S M Ø D E 2 0 0 7 Greenwich, England 14. 16. september 2007 The annual meeting for the Nordic Building Limes Forum 2007 is held in

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685 er en sprogrejse for dig fra 16 år, som gerne vil have nogle ugentlige aktiviteter og udflugter Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for

Læs mere

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget 2008-09 KIU alm. del Bilag 75 Offentligt Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 7. 9. september 2009. Folketingets Kirkeudvalgs

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Du kan altid henvende dig på Elevservice, uanset om det drejer sig om køb af papir, beskeder fra dig til skolen eller meget andet.

Du kan altid henvende dig på Elevservice, uanset om det drejer sig om køb af papir, beskeder fra dig til skolen eller meget andet. 1 Velkommen til HHX Praktisk info Vejen Business College Jyllandsgade 11 6600 Vejen Tlf. nr. 75 36 13 11 Fax nr. 75 36 36 33 www.vejenbc.dk Kontorets åbningstider Mandag-onsdag: kl. 07.30-15.00 Torsdag-fredag:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

Kom maj du søde milde

Kom maj du søde milde Nyhedsbrev No. 9 Maj 2014 33. Årg Kom maj du søde milde I dette nummer af Nyhedsbrevet: Alt om linjerejserne: Film, animation & IT i Berlin Kunst i Berlin Teater i London Musik i Prag Planer for skr. prøver.

Læs mere

Sognerejsen til Sverige 2015.

Sognerejsen til Sverige 2015. Sognerejsen til Sverige 2015. søudsigt fra mange værelser. Hotell Örensbaden, Örserum, 563 91 Gränna. Vores dejlige hotel med flot Tekst og foto: Jesper Lindved Lorentzen. Tune/Snoldelev Kirker. Tune og

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 8 ~ Nr. 4 Juni 2009 Åbningstider, ferie og tlf. nr. Mandag: Jette Sloth kl. 8.00-10.00 Viggo Jonasen kl. 10.00-12.00 Ferie uge 28, 29, 30, 31 Tirsdag:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder.

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Seværdigheder. Tower Bridge & Tower of London Tate museum of Modern Art British Museum Big Ben

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2013 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Samtidshistorie B Rikke Wagner Jensen HH3a

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget fredag 13. apr 2012. Uge 16, mandag 16. apr 2012 17/04/2012 10:24. 21:25 Horisont: De virtuelle massemordere Ny tekst

Side 1. Rettelser foretaget fredag 13. apr 2012. Uge 16, mandag 16. apr 2012 17/04/2012 10:24. 21:25 Horisont: De virtuelle massemordere Ny tekst Side 1 Uge 16, mandag 16. apr 2012 21:25 Horisont: De virtuelle massemordere Ny tekst Når sagen mod norske Anders Breivik begynder mandag, vil der være fokus på hans syn på indvandrere og højreekstremisme.

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året.

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Året der gik Så gik der atter et år og det er blevet tid til et nyt nyhedsbrev. Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Vi bestræber os på at fortælle om nogle

Læs mere

Engelsk 2015. Datoer:

Engelsk 2015. Datoer: Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for London. Cambridge universitet består af flere colleges, der alle samlet kaldes Cambridge University.

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Introduktion: Hej og velkommen til mit fokusgruppeinterview. Fokusgruppeinterviewet handler om, hvilket kendskab respondenterne, altså jer har til tøjkæden Primark.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016.

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. EFTERÅRS- OG FORÅRSPROGRAM 2015-2016 Kære medlemmer Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. Arrangementer I det forgangne

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Arrangement / Event Dato / Date Tilmeld / Sign up Pris / Price Vinsmagning kl. 17.00-18.30

Arrangement / Event Dato / Date Tilmeld / Sign up Pris / Price Vinsmagning kl. 17.00-18.30 Vi vil gerne være sammen med dig! Se nedenfor hvilke stamgæstearrangementer vi pt. har planlagt, og hvor du kan tilmelde dig. Du kan kontakte hotellet, hvis du ønsker at vide mere om det enkelte arrangement.

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget (2. samling) KIU alm. del - Bilag 65 Offentligt Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 15. - 17. september 2008. Folketingets Kirkeudvalgets

Læs mere

Samlingspunkt Indre By

Samlingspunkt Indre By Samlingspunkt Indre By Hvad går det ud på? Et samlingspunkt i hyggelige rammer i to handicapvenlige cafeer, hvor ældre borgere kan opholde sig, møde nye bekendtskaber, blive motiveret til meningsfuld beskæftigelse

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2015-2016 Tirsdag den 19. maj 2015 Besøg i kirken ved Renbæk Statsfængsel Vi mødes kl. 14.30 ved indgangen til den nye kirke, der er bygget i forbindelse

Læs mere