BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/32. Erhvervsområde ved Omfartsvejen i Padborg Delvis erstattet af lokalplan 1/32-1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/32. Erhvervsområde ved Omfartsvejen i Padborg Delvis erstattet af lokalplan 1/32-1"

Transkript

1 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/32 Erhvervsområde ved Omfartsvejen i Padborg 1979 Delvis erstattet af lokalplan 1/32-1

2 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1/32 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE I DEN VESTLIGE DEL AF PADBORG BY

3 BOV KOMMUNE LOKALPLAN N R. 1/32 Lokalplan for et erhvervsområde i den vestlige del af Padborg by. 5. udkast udarbejdet i maj 1979«Møller & Wichmann Omslagskort trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 400/76) INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. Lokalplanens formål... l 2. Område og zonestatus... l 3. Områdets anvendelse Udstykninger V e j - og stiforhold Spor- og ledningsanlæg B ebyggelsens omfang og placering B ebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Grundejerforening Tilladelser fra andre myndigheder... 8 Kort nr. l. Lokalplanens afgrænsning... 9 Kort nr. 2. Vej- og stiforhold Beplantningsplan Kort nr. 3. Beplantningsplan BILAG TIL LOKALPLAN 1. Lokalplanens forhold til anden planlægning for området Kort beskrivelse af lokalplanens indhold Kort beskrivelse af lokalplanens retsvirkninger Kort nr. 4. Illustrationsplan... 21

4 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1/32 Lokalplan for et erhvervsområde i den vestlige del af Padborg by. l henhold til kommuneplanloven (lov nr. 28? af 26. juni 1975) fastsættes hermed følgende bestemmelser for det i afsnit 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL Formålet med nærværende lokalplan er: at give mulighed for transport- og speditionsvirksomheder samt produktionsvirksomheder, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området, at etablere sig i nærheden af motorvej og grænseovergang, at åbne mulighed for etablering af et serviceområde for transportområdet, indeholdende bl.a. overnatningsmuligheder, cafeteria, kontorer og lignende, at fastlægge retningslinier for en hensigtsmæssig udstykning af erhverv s g runde, at udlægge areal til stier, således at der sikres gode forbindelser for gående og cyklende, at fastlægge retningslinier for bebyggelsen, sådan at denne bl.a. placeres harmonisk i forhold til vejene og at sikre areal til skærmende beplantning. 2. OMRÅDE- OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kort nr. l og omfatter følgende matr.nr. : 16, 2?, 101, 141, 701, del af 58, del af 165, del af 180 og del af 735, Bov by og sogn, og 40, del af 12, del af 17, del af 24, del af 39, del af 42, del af 47, del af 298, del af 571 og del af 618 Frøslev by, Bov sogn, samt alle parceller, der efter den 1. november 1977 udstykkes fra de nævnte ejendomme.

5 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres det under stk. l nævnte område, der er vist på vedhæftede kort nr. l, til byzone. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Arealet opdeles i området mærket I og II, der reserveres til følgende formål: Område I Området må med de i 3 stk. 2 nævnte undtagelser kun anvendes til erhvervsformål. Der må kun opføres eller indrettes anlæg og bebyggelse for transport- og speditionsvirksomheder samt produktionsvirksomheder, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området. Område II Området udlægges som offentlig parkeringsplads med de efter kommunalbestyrelsens skøn nødvendige servicefaciliteter for det samlede transportområde i form af service for lastbiler, overnatningsmuligheder, cafeteria, restaurant samt enkelte kontor- og ekspeditions lokale r. Fællesbestemmelser for område I og II 3-2 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på hver ejendom opføres en enkelt bolig for de til virksomheden knyttede personer som indehaver, bestyrer, portner eller lignende. 3-3 Den til den enkelte virksomhed nødvendige plads til manøvrering og henstilling af lastvogne, påhængsvogne, containere etc. skal etableres på egen grund. Efter kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse kan sådanne pladser anlægges fælles for flere virksomheder. 3-4 Inden for området kan opføres transformerstationer til kvarterets daglig e forsyning, når de ikke har mere end 30 m 2 bebygget areal og ikke gives en større højde end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 3.5 Der må indenfor området kun udøves virksomhed som kun i ubetydelig grad medfører gener i form af luftforurening eller lugt.

6 3. 4. UDSTYKNINGER 4.1 I alle grunde skal kunne indskrives et kvadrat med sidelængden 70 m, f.eks. som vist på vedhæftede illustrationsplan, kort nr Grundenes øst-vestgående skel skal være vinkelret på motorvejens tangentlinie, hvor stamspor ikke danner naturligt skel. 5. VEJ- OG STIFORHOLD 5.1 Der udlægges areal til følgende veje og stier med en beliggenhed som vist på vedhæftede kort nr. 2: Vejene A-B, C-D, E-F og J-K i en bredde af 16 m. Vejen G-H i en bredde af 22 m. Vejen A-L i en bredde af 5 m. Stien a-b i en bredde af 4 m. Vejene A-B, C-D, E-F og J-K afsluttes med vendepladser med en diameter på 40 m. 5.2 Nye veje udover de i 5.1 nævnte skal udlægges i en bredde af 16 m. og afsluttes med vendepladser med en diameter på 40 m. 5.3 Stien a-b skal krydse jernbanen ude af niveau. 5.4 Til hver ejendom i område I tillades højst 2 udkørsler, hver med en bredde på højst 10 m. Kommunalbestyrelsen kan kræve, at udkørsler anlægges efter en fælles plan for flere ejendomme. 5.5 For område II skal træffes særlig aftale med vedkommende vejbestyrelse om adgang til Lejrvej og/eller Omfartsvej.

7 Byggelinier " x " 5.6 Langs samtlige veje indenfor lokalplanens område pålægges byggelinier i en afstand af 5 m fra vej skel. Langs sti a-b pålægges byggelinie i en afstand af 10 m fra stiskel. Øvrige stiskel betragtes som naboskel. 5.7 Der skal på hver ejendom udlægges areal til parkering i det efter kommunalbestyrelsens skøn nødvendige omfang, dog mindst svarende til en bilplads for hver 50 m erhvervsetageareal. 6. SPOR- OG LEDNINGSANLÆG 6.1 Eventuelle stamspor skal anlægges som vist på vedhæftede kort nr. 2, 6.2 Det på vedhæftede kort nr. 2 med skravering viste areal udgør deklarationsar eal under højspændingsledningerne. Fodnote omhandlende byggelinier Opmærksomheden henledes på, at der langs motorvejen er pålagt en byggelinie på 50 m, som vist på vedhæftede kort nr. 2. Ifølge lov om offentlige veje, 34- stk. 4 må bebyggelse, der ikke opføres med sin jordlinie i fremtidig vejhøjde, ikke uden vejbestyrelsens samtykke opføres i ovennævnte byggelinie, men skal rykkes så meget længere tilbage, som svarer til 2 gange højdeforskellen foruden den fornødne bredde til passage, mindst l m. Langs Plantagevej, Lejrvej og Omfartsvej er pålagt byggelinier i en afstand som vist på vedhæftede kort nr. 2. Opmærksomheden henledes endvidere på, at der ved vejtilslutninger til de veje, der afgrænser lokalplanområdet gælder de til enhver tid af vejbestyrelsen fastsatte oversigtslinier. Ved vejtilslutninger iøvrigt skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres med en linie, der forbinder punkter i begge vejes kørebanekanter i en afstand af 15 m fra kørebanekanternes skæringspunkt. Fredningsstyrelsen har ophævet naturfredningslovens byggelinie langs motorvejen, fra Toldbodvej til hovedvej A8. Se vedhæftede skrivelse, bagest i lokalplanen.

8 5. For arealets tilladelige anvendelse henvises til bestemmelserne i stærkstrømsreglementet af 12. november 1962, specielt BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 7.1 Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 3 nf pr. m 2 grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundarealet. Rumfanget beregnes af hele den del af bygningen, som er over færdigt terræn, herunder evt. kviste, fremspring, skorstene m.v. 7-2 Intet punkt af en bygnings ydervægge eller tag må være hævet mere end 8,5 m over terræn (niveauplan), målt efter reglerne i byggelovgivningen. Kommunalbestyrelsen kan tillade, at en bygning eller dele af en bygning opføres i en højde op til 12 m, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det. 7-3 Bygninger skal opføres med retningen vinkelret på eller parallelt med grundenes øst-vestgående skel. 7.4 Indenfor område 11 skal bebyggelse opføres efter en samlet, af kommunalbestyrelsen godkendt plan for hele området. Hvis arealet opdeles i flere parceller udarbejder kommunen en samlet plan. 7-5 Det med priksignatur viste areal må ikke bebygges. (Regnvandsledning). 8. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 8.1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Ingen form for skiltning mod motorvejen, Lejrvej og Omfartsvej må finde sted. 8.2 Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 9. UBEBYGGEDE AREALER 9-1 Al beplantning skal finde sted i overensstemmelse med den i lokalplanen indeholdte beplantningsplan. 9.2 De på vedhæftede kort nr. 2 med beplantning s signatur viste arealer udlægges til beplantningsbælter.

9 6. Arealerne beplantes af udstykkeren i overensstemmelse med beplant - ningsplanen. 9-3 Langs med jernbanen og Lejrvej skal, hvor vejadgang og stamspor ikke forhindrer dette, på parcelejerens egen foranstaltning plantes et 15 m bredt beplantningsbælte. Langs Plantagevej skal, hvor vejadgang og stamspor ikke forhindrer dette, på parcelejerens egen foranstaltning udføres beplantningsbælte på hele arealet mellem ve j skel og byggelinie. Beplantningen skal være etableret forinden bebyggelse finder sted Forinden bebyggelse finder sted skal der på parcelejerens egen foranstaltning være etableret beplantning i naboskel, undtaget hvor stamspor danner skel. 9.5 Deni 9 stk. 4 nævnte beplantning skal udlægges som et 5 meter bredt beplantningsbælte bestående af løvfældende træer og buske. 9.6 Al vedligeholdelse af de i 9 stk. 2, stk. 3 og stk. 4 nævnte beplantninger samt efterplantning udføres af grundejerne efter beplantnings - planens forskrifter, dog vedligeholder og efterplanter kommunen beplantning sbæltet mellem sti a-b og Omfartsvej. 9-7 Hvis plantning og vedligeholdelse ikke sker i overensstemmelse med det foran anførte, er kommunalbestyrelsen berettiget til at lade arbejdet foretage af andre for ejernes regning. 9.8 Terrænreguleringer forud for indsendelse af byggeandragende og efter bebyggelsens udførelse må kun finde sted efter skriftlig godkendelse af kommunalbestyrelsen. 9-9 Terrænreguleringer 4-0,5 m i forhold til eksisterende terræn kan dog finde sted uden tilladelse, under forudsætning af, at reguleringen foregår bag byggelinier og ikke nærmere naboskel end l,0 m Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom passende orden ved oplagring af affald og lignende skal overholdes Grundejere er pligtig at opsætte hegn, når kommunalbestyrelsen finder det ønskeligt.

10 FORUDSÆTNINGER FOR IB RUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE 10.1 Før en ny bebyggelse indenfor området tages i brug, skal der være etableret parkeringsarealer i overensstemmelse med bestemmelserne herom i 5 stk Arealet,der omfattes af nærværende lokalplan, må ikke tages i brug, før der er etableret et beplantningsbælte i overensstemmelse med bestemmelserne herom i 9 stk GRUNDEJERFORENING 11.1 Der skal oprettes to grundejerforeninger, én for lokalplanområdet nord for jernbanen og én for lokalplan området syd for jernbanen Grundejerforeningen skal være berettiget til med 2/3 majoritet af de på en generalforsamling mødende medlemmer at træffe bestemmelse om, at også ejere af parceller udenfor deklarationens område kan være medlemmer af grundejerforeningen, eller at grundejerforeningen kan sluttes sammen med en anden grundejerforening. Kommunalbestyrelsen kan beslutte, at grundejerforeningen skal sluttes sammen med en anden grundejerforening Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art i forbindelse med de under foreningens område hørende ejendomme Grundejerforeningen skal fastsætte et ordensreglement, som skal godkendes af kommunalbestyrelsen. Ligeledes skal grundejerforeningens vedtægter godkendes af kommunalbestyrelsen Grundejerforeningen er berettiget til at fastsætte nærmere regler for fremskaffelse og fordelingen af de midler, der skal anvendes til realisering af foreningens formål. Disse regler skal godkendes af kommunalbestyrels en Grundejerforeningen er pligtig efter påkrav at tage skøde på eventuelle vej-, sti- og fællesarealer m.v Grundejerforeningen fastsætter selv, med hvilken majoritet en beslutning skal vedtages, men beslutninger om ændringer af vedtægter, eller beslutninger, der kræver økonomisk indbetaling udover administrations kontingent, skal dog træffes med mindst 2/3 majoritet af de på en generalforsamling mødende medlemmer.

11 8, 12. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER 12>1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået dispensation hertil fra Vejdirektoratet om adgang til Omfartsvej. Således vedtaget af Bov kommunalbestyrelse Bov kommunalbestyrelse, den Sign.: Holger H. Moos, borgmester J.B. Jørgensen, kommuneingeniør l henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående lokalplan endeligt. Bov kommunalbestyrelse, den Sign.: Johan Rebsdorf, borgmester J.B. Jørgensen, kommuneingeniør Ovenstående lokalplan begæres tinglyst på følgende matr. : nr. 16, 27, i, 101, 141, 165, 160, 701, og 755 alle af Bov ejerlav, Bov, samt matr. : nr. 12, 17, 24, 59, 40, 42, 47, 29C, 571 og 611 alle af F røslev, Bov. Bov, den 28,08,80 sign.: Johan Rebsdorf, borgmester J-B. Jørgensen, kommuneingeniør Indført i Tinglysningsdagbogen for retten i Gråsten den 12.sep.80 Dagbog nr, Tinglyst. Lokalplanforslaget er offentligt bekendtgjort første gang den &- Den endelig vedtagne lokalplan er offentlig bekendtgjort den &0

12 ... OMRÅDEGRÆNSE 12 MATRIKELNUMMER BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR.1/3

13 OMRADE 11 DELOM -- - BYGGELmti oooo EVENTUELT STAMSPOR DEKLARATIONSAREAL UNDER HØJSPÆNDINGSLEDNING UBEBYGGELIGT AREAL (REGNVANDSLEDNING) BEPLANTNING MAL O BOV KOMMUNE LOKALPLAN

14 EVENTUELT STAMSPOR DEKLARATIONSAREAL UNDER HØJSPÆNDINGSLEDNING / BEPLANTNINGSPLA UBEBYGGELIGT AREAL (REGNVANDSLEDNING) BEPLANTNING JVF BEPLANTNINGSBESKRIVELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. KORT NR.3

15 11 BEPLANTNINGSPLAN 1. Beplantningsplanens område Denne beplantningsplan, jævnfør kort nr. 3, omfatter den i lokalplanen afsnit omtalte beplantning. 2. Plantemateriale Planterne skal overholde normer i henhold til Dansk Planteskoleejerforenings sorterings- og bundtningsbestemmelser. l det følgende betyder H hækplanter og S skovplanter. Der anvendes følgende planter: 1. Acer campestre, Dansk - Navr S cm. 2. Betula verrucosa, Vissingsø, Danmark - Vortebirk S cm. 3- Cornus mas - Kirsebærkornel H cm. 4. Cornus sanguinea - Rød kornel H cm. 5. Corylus avellana, Dansk - Hassel H cm. 6. Crataegus oxyancantha - Alm. hvidtjørn H cm. 7. Lonicera xylosteum, Dansk - Dunet gedeblad H cm. 8. Malus sargentii, Dansk - Sargents æble H cm. 9. Malus sylvestris, Dansk - Skovæble H cm. 10. Pinus sylvestris, Sæverås, Norge - Skovfyr S 2/0 11. Prunus mahaleb, Dansk - Weichsel H cm. 12. Prunus spinosa, Dansk - Slåen H cm. 13. Quercus petraea, Øst Agder, Norge - Vintereg S cm. 14. Rosa multiflora, Dansk med torne - Mangeblomstret rose " cm 15- Sambucus nigra, Dansk - Alm. hyld H cm. 16. Syringa vulgaris, Dansk - Alm. syren H cm. 3. Plantemodeller 3.1 Ege/fyrreskovbælte Bevoksningens karakter skal være en egeskov med spredt indblanding af skovfyr og med undervækst af småtræer og buske. Dele af det omhandlede areal er i dag bevokset, primært med nåletræ. Sådanne sunde og stabile bevoksninger tillige med andre sunde og stabile træ- eller buskgrupper, samt fritstående træer og buske skal efter eventuel nødvendig beskæring eller udtynding bevares i forbindelse med beplantningens gennemførelse. Efterhånden som disse småbevoksninger bliver fjernet på grund af alder, sygdom eller lignende,skal arealerne tilplantes med den beskrevne nye bevoksning.

16 12 Der anvendes følgende af de i foranstående planteliste nærmere definerede planter: l. Navr 4. Rød kornel (Kun i 3.1 b) 6. Alm. hvidtjørn 7. Dunet gedeblad (Kun i 3.1 a) 9. Skovæble 10. Skovfyr 12. Slåen 13- Vintereg 15. Alm. hyld Rækkeafstand = planteafstand = 1,25 m. Planterne fordeles således i rækkerne: Plantemodel 3.1 a: 1. række C ) forfra 2. række forfra forfra Næstsidste række: Som 2. række. Sidste række: Som 1. række. Hvor der er højdeservitut på grund af højspændingsledninger plantes alene det med ( ) indrammede modul i alle rækker. Plantemodel 3.1 b: Som 3.1 a, men nr. 7 Dunet gedeblad erstattes med nr. 4 Rød kornel. Langs skel mod jernbanen skal der ifølge bestemmelserne om foranstaltninger mod brand langs jernbanerne holdes et l m bredt bælte fri for bevoksning. DSB skal adviseres om bevoksningens etablering og vil da vedligeholde brandbæltet. 3.2 Ege/birkeskovbælte Bevoksningens karakter skal være en egeskov med spredt indblanding af birk og med undervækst af småtræer og buske. Om eksisterende bevoksninger se afsnit 3.1. Der anvendes følgende af de i foranstående planteliste nærmere definerede planter:

17 13 1. N avr 2. Vortebirk 4. Rød kornel (Kun i 3.2 b) 6. Alm. hvidtjørn 7. Dunet gedeblad (Kun i 3.2 a) 9. Skovæble 12. Slåen 13. Vintereg 15. Alm. hyld Rækkeafstand = planteafstand = 1,25 m. Planterne fordeles således i rækkerne: Plantemodel 3*2 a: 1. række C ) forfra 2. række forfra forfra Næstsidste række: som 2. række Sidste række: som 1. række Hvor der er højdeservitut på grund af højspændingsledninger plantes alene det med ( ) indrammede modul i alle rækker. Plantemodel 3.2 b; Som 3.2 a, men nr. 7 Dunet gedeblad erstattes med nr. 4 Rød kornel, Om strækningen langs jernbanen se afsnit Busket langs omfartsvej Buskettet plantes således at de yderste rækker står henholdsvis 3 m fra kørebanekanten og l,5 m fra stikanten. Om eksisterende bevoksning se afsnit 3.2. Der anvendes følgende af de i foranstående planteliste nærmere definerede planter: 4. Rød kornel 6. Alm. hvidtjørn 8. Sargents æble 12. Slåen 14. Rosa multiflora Planteaf stand = rækkeafstand = 1,25 m.

18 Plantemodel 3*3: Yderste række: forfra Øvrige rækker: forfra 3*4 Levende hegn i naboskel De levende hegn skal have karakter af 3-rækkede bælter af buske og småtræer med spredte overstandere af vintereg eller skovfyr. Eksisterende sunde og stabile træer og buske som står frit eller i smågrupper hvor det levende hegn skal plantes må ikke fjernes, men skal indgå i de levende hegn efter at en eventuelt nødvendig udtynding eller beskæring er foretaget. Der anvendes følgende af de i foranstående planteliste nærmere definerede planter: 1. Navr 2) 3. Kirse'bærkornel 4. Rød kornel 5- Hassel 6. Alm. Hvidtjørn 8. Sargents æble 9. Skovæble 10. Skovfyr 1) 11. Weichsel 12. Slåen 13. Vintereg 14- Mangeblomstret rose 15. Alm. hyld 16- Alm. syren Rækkeafstand = planteaf stand =1,25 Planterne fordeles således i rækkerne: Fodnote: 1) erstattes med nr. 4-Rød kornel under højspændingsledninger 2) erstattes med nr. 6Alm. hvidtjørn under højspændingsledninger.

19 15 Plantemodel 3*4 a. Hegn med hovedretning nordvest - sydøst. Sydvestlige række sammensættes af Sargents æble (8), slåen (12), mangeblomst ret rose (14) og alm. syren.(16): forfra Midterrækken sammensættes af navr (1), kirsebærkornel (3), hassel (5), weichsel (11), og vintereg (13): forfra Nordøstlige række sammensættes af rød kornel (4), alm. hvidtjørn (6), skovæble (9) og alm. hyld (15): forfra Plantemodel 3*4 b. Hegn med hovedretning sydvest - nordøst. Sydøstlige række sammensættes af Sargents æble (8), slåen (12), mangeblomstret rose (14) og alm. syren (16): forfra Midte r rækken sammensættes af navr (1), kirsebærkornel (3), hassel (5), weichsel (11) og skovfyr (10): forfra Nordvestlige række sammensættes af rød kornel(4), alm. hvidtjørn (6), skovæble (9) og alm. hyld: forfra 3*5 Jordforbedring Jordforbedring. På grundlag af beplantningsplanen og jordprøver fra karakteristiske steder i terrænet, skal der af et anerkendt laboratorium udarbejdes plan for kalkning og gødskning, som eventuelt skal foretages dels inden kulturstart og dels løbende. Jordforbedringen skal foretages i henhold hertil. 3*6 Vedligeholdelse Det første år efter plantningen holdes beplantningsbæltet fuldstændig rent for uønsket vegetation. Det andet og credje år fjernes uønsket vegetation 4 gange pr. år: Primo maj, medio juni, primo august og ultimo september. Afhængigt

20 16 af klimaet m.m. fortsættes denne renholdelse også det fjerde og femte år - ellers efter behov. Træer og buske udtyndes efterhånden, således at den beskrevne bevoksningskarakter fremkommer. Til bevoksningerne 3.1 a, 3.1 b, 3.2 a og 3.2b er forstlig sagkyndig bistand nødvendig. Opstamning af hurtigtvoksende træer, primært birk, foretages når der er behov herfor, formentlig det 3. år. Beskæring af træer foretages herudover kun i specielle tilfælde, f.eks. efter hærværk. Beskæring af buske foretages kun i form af foryngende tilbageskæring med års mellemrum.

21 ILLUSTRATIONSPLAN BOV KOMMUNE LOKALPLAN KORT NR.<

22 18 BILAG TIL LOKALPLAN N R. 1/32 1. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING FOR OM- RÅDET 15-rammer for Bov kommune I disse overføres hele området til byzone. Lokalplanen overfører kun hovedparten af området til byzone. I rammerne reserveres området til produktionserhverv samt lager-, speditions- og transporterhverv og servicevirksomheder herfor. Lokalplanen udlægger området til transport- og speditionsvirksomheder og servicevirksomheder herfor, samt til produktionsvirksomheder, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området. Det samlede rumfang af bygninger må ifølge rammerne ikke overstige 3 nfpr. m 2 grundareal, og højst 50% af grundarealet må bebygges. Disse bestemmelser er direkte overført til lokalplanen. Rammerne åbner mulighed for bebyggelse i højst 2 etager og med en bygningshøjde, der ikke overstiger 12 m. Lokalplanens tekst siger, at bygningshøjden ikke må overstige 8,5 m. Kommunalbestyrelsen kan dispensere op til 12 m, såfremt særlige hensyn til virksomhedens drift nødvendiggør det. 2. KORT BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Det af lokalplanen omfattede område overføres fra landzone til byzone. De af lokalplanen omfattede matrikelnumre 16, 47 og 701 ejes af Bov kommune. Lokalplanen udlægger et område i den vestlige del af Padborg by til erhvervsområde, nærmere bestemt transport- og speditionsvirksomheder samt produktionsvirksomheder, der efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området. En mindre del af lokalplanens areal udlægges som offentlig parkeringsplads med servicefaciliteter for det samlede transportområde, såsom service for lastbiler, overnatningsmuligheder, cafeteria, restaurant og lignende. Der må, på hver ejendom, indrettes én bolig til indehaver eller anden person med tilknytning til virksomheden.

23 19 Grundene skal have en størrelse på mindst 70 x 70 m. Lokalplanen fastlægger retningslinier for udstykning samt for vejog stiføring. Der skal på hver grund udlægges areal til parkering, svarende til mindst én bilplads for hver 50 m erhvervsetageareal. Lokalplanen anviser beliggenhed af eventuelle s tamspor. Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 3 m 3 pr. m 2 grundareal og det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundarealet. Bygningernes højde må ikke overstige 8,5 m. Lokalplanen udlægger areal til beplantningsbælte, bl.a. ud til motorvejen. De kommende grundejere forpligtes til at plante hegn i naboskel. Der skal oprettes grundejerforeninger for de af lokalplanen omfattede områder, og lokalplanen indeholder nærmere bestemmelser herfor. 3. KORT BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER A. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, samt amtets godkendelse af tillæg nr. 8 til 15-rammer, må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. B. Lokalplanforslaget indeholder i 2 stk. 2 bestemmelser om, at lokalplanområdet overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår blandt andet af lov om frigørelsesafgift. (Finansministeriets bekendt-

24 20 gørelse nr. 301 af 12. juni 1970 om frigørelsesafgift) samt lov nr. 328 af 18. juni 1969 om tilbudspligt. C. Private bygge servitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen.

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE Byplanvedtægt 15 Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.15 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 15 I

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/48. Offentlige formål ved Haraldsdalvej i Padborg Padborg Fjernvarme

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/48. Offentlige formål ved Haraldsdalvej i Padborg Padborg Fjernvarme BOV KOMMUNE Lokalplan 1/48 Offentlige formål ved Haraldsdalvej i Padborg Padborg Fjernvarme 1980 TIL TJENSTLIG BRUG VED BOV KOMMUNE *"" SÆRTRYK MED GEODÆTISK INSTITUTS TILLADELSE A. 400/76 BOV KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.11 κ κ κ κ κ κ κ Erhvervsområde i Skimmede September 1988 Lokalplan nr. 1.11 Tølløse Kommune FREMLÆGGELSESPERIODE: Dette lokalplanforslag er fremlagt til offentlig gennemsyn

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 3. Tobøl by

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 3. Tobøl by HOLSTED KOMMUNE Lokalplan nr. 3 Tobøl by HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3 FOR TOB0L BY DEC. 1979,;/. c HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3 LOKALPLAN FOR TOBØL BY. Udarbejdet af arkitekterne m.a.a. Møller &

Læs mere

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område.

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 12 omfattende et område til havnevirksomheder i Hvide Sande. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse Lokalplan nr. 11 Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse 27.08.1986 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 11 for område E3 i Gørløse Skævinge kommune LOKALPLAN NR. 11 for et område i kommuneplanen benævnt E3, beliggende

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/14-1. Erhvervsområde ved Østre Viaduktvej i Padborg 1987

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/14-1. Erhvervsområde ved Østre Viaduktvej i Padborg 1987 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/14-1 Erhvervsområde ved Østre Viaduktvej i Padborg 1987 BOV KOMMUNE TILLADELSE A BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1/14-1 BOV KOMMUNE LOKALPLAN 1/14-1 LOKALPLAN FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 2o omfattende offentlig område 2D.ol i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes herved

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV LOKALPLAN NR. 90 for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90 - Erhvervsområde E 11, HC Handelscenter Syd INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE... 3 INDLEDNING... 3 BYRÅDETS HENSIGT MED

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf.

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*3 Landinspektøifirmaet »«* : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf. P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A. 6000 Kolding lokalplan K^^H Tlf. 75520577-23 CIVILRET n - KUN GYUXGT MEO AFSTEMPLING AF OOMMEftKONTOftCTS KASSeKONTROLAfPAfUT

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I LANGESKOV KOMMUNE \ I / I I I LANGESKOV LOKALPLAN NR. 28 1987 Lokalpian nr. 28 for del af område 2.E.1 og område 2.E.1O et erhvervsområde i Langeskov Dato: 18. august 1987 Rev.: 29. januar 1988 J.nr. 01.02.05

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-14 ERHVERVSOMRÅDE - SVANSBJERG Indhold : Redegørelse side 1 -' 6 -del side7-14 Kortbilag I, il og III bagest i hæftet KØGE KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7 SYDTHY KOMMUNE Kommuneplantillæg nr. 7 LOKALPLAN NR. 55A Erhvervsområde - Brydbjerg Lokalplan nr. 55A er udarbejdet i Sydthy kommunes tekniske forvaltning i april 1988. STEMPELMÆRKE Lokalplanen er fremlagt

Læs mere

REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf

REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w 3.11. pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf 3ZDEGORELSE til lokalplan nr. 3.1.1. for et bolig- og erhvervsom- råde i 0. Hurup by, Hadsund kommune. EKSISTERENDE FORHOLD Området, som

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse

LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-14 UDVIDELSE AF ØLBY SKOLE REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Nærværende lokalplan nr. 1-14 omfatter

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/35-2. Centerformål ved Nørregade i Padborg 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/35-2. Centerformål ved Nørregade i Padborg 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/35-2 Centerformål ved Nørregade i Padborg 1984

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.9 for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej April 1985 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.9 FOR VARMEVÆRK VED RENSEANLÆGGET VED HAVNEVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III Byplanvedtægt 12 Industriarealet III PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 FOR VOJENS KOMMUNE 1973 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Industriarealet etape 3. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

Læs mere

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 Reproduceret med tilladelse af Geodætisk Institut nr. A 382/74- PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 PJERRITSLEV KOMMUNE N O R D J Y L L A N D S AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 8 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE VED "LYNGHØJGÅRD",

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej.

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FbRVALTNING Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsområde syd for

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN Holmebækcentret

LOKALPLAN Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2 Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2 FOR ET OMRÅDE SYD FOR HERFØLGE, HOMLEBÆKCENTRET I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fatsættes

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning.

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. Herning kommune Lokalplan nr.: 8 Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. HØRNING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 ERHVERVSOMRÅDE MELLEM HERREDSVEJEN OG SKANDERBORGVEJ.. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Byrådets intentioner med lokalplanen...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...6 1 - Områdets afgrænsning...7

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere