SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Mandag den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Mandag den 16-03-2015 kl. 19.00 21.30"

Transkript

1 SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole Mandag den kl Deltagere: Ida Rytter Jensen (IRJ), Connie Alsing Andersen (CAA), Anette Gade (AG), Karl Jørn Flick (KJF), Betine Højmark Rom (BHR), Christina Reimer (CR), Jesper Studstrup (JS), Lars Bang (LB) Birthe Jørgensen (BJ), Jørgen Pedersen (JP), Dorthe Winde (DW), Jesper Holm Mikkelsen (JHM) og Signe Gade (SG) og Amanda Palsgaard Munk (APM). Hele elevrådet. Fraværende: BHR, DAGSORDEN: 1 Hele elevrådet inviteres/ KJF: Oplæg: Anvendelse af private mobilenheder (1 times varighed). Debatpunkt. Clara, Anna og Peter deltog også i punktet. Holdninger bordet rundt: - Det bliver hurtigt for meget, ser gerne nogle regler. Ønske om mere klare regler. - Kun i frikvarteret, men det er også vigtigt at få leget i pauser. Behov for regler i frikvarteret. I pauser er frisk luft vigtigt. Vigtigt at røre sig, heller ikke i spisepauser. Ikke bruge ipads og mobiler i frikvarterer. - Anvendes i undervisningssammenhæng lærerstyret. OK at bruge dem i undervisning. - Udvikling ændret sig i de senere år, der er behov for regler, og nogle har svært ved at slippe dem. Lærere bruge tid på at bede elever om at slippe enheder. Fokus på det faglige, her kan de være gode til mange ting. - Aflevere dem et sikkert sted, fx om morgenen. - Profilering som skole, er læring noget hvor mobilenheder er med? - Det første man gør er det at tænde en mobil enhed frem for social samvær. - Er brug af mobile enheder ikke også socialt samvær? Mange omkring én enhed, hvordan det bruges. - Mobile enheder kan meget godt, elever skal lære at bruge dem. - Naturligt, at man lægger dem væk. Mobil-enheds-kultur. - Mobil telefon til og fra skole og i undervisning. Brug for den i frikvarteret? I løbet af dagen, er der telefoner. Forbliver i tasken hele dagen, også i forhold til mere bevægelse i løbet af skoledagen. - Mobile enheder kan anvendes ved opdagelse på legeplads, i naturen, på tur.

2 - Passiv iagttager når andre anvender mobil/ipads ikke optimalt i fht. Bevægelse. - Elever selv finde ud af, at man ikke bliver gladere af at bruge dem i pauserne. Lære det på egen krop, gode oplevelser af at lægge den fra sig. Især i de små klasser skal de selv gøre sig nogle erfaringer. - Nogle har enheder med, andre ikke. Alle behandles ens, ikke gøres forskel. Lærere skal afgøre og styre det. Eksempelvis også vedtage fælles regler. Naturlig måde at bruge dem på, oparbejde det på én eller anden måde. Bruge dem på en fornuftig måde. - Mange har allerede fået oparbejdet vaner, hvor de bruges meget. At lægge dem helt væk, vil være meget svært for dem. - Moral, etik ifht. et vedtaget regelsæt? - Egenproduktion, producere en film, løse matematikopgaver, producere noget med mobilen. Mobiler praktiske til nogle opgaver. - Svært at definere hvad et naturligt forhold til mobil er. - Forsøgsperiode én måned uden brug af mobil? Mobiltelefon i tasken. Vurdere efterfølgende evaluere dette. Tidligere forsøg i gl. 6. klasse mens det blev forsøgt, gik det ok. - Ikke forbud nogle har brug for at ringe hjem, eksempelvis. - Lettere at ringe hjem i morgenpasning, når er er en episode opstår ringes hjem, så personale har mulighed for at hjælpe på stedet. - Voksnes brug personalets brug af mobiler, forældres brug på skolens/fritterens matrikel. - Hvis der skal laves regler, skal elever være med til at definere dem. Det vil være bedst, hvis der var klare regler. - Efter frikvarter med mobil, ophører brugen af mobilen først, når læreren påpeger det. - Godt med et forbud, da mange har svært ved konflikter, at tale sammen og løse en given episode. Det kan være en hjælp for nogle at lære at være mere til stede i en dialog og ikke løse det ved et skrevet ord, en sms. Regler kan hjælpe børn med at kommunikere anderledes. SMS og beskeder tolkes anderledes. - Brugen af mobil udvikler sig. Kommet snigende. Det bliver mere og mere. Det fylder for meget. - Forældre efterspørger regler på området en fælles holdning - Lærere skal kunne skrive ud og bede om, at elever medbringer enheder på visse dage. Skolen skal tage styringen, og teknik/mobiler må ikke forstyrre undervisning og socialt samvær. Regelsæt skal formidles til forældre og være kendt blandt elever. Det anbefales, at der laves en forsøgsperiode på en måned, hvor mobiler og ipads afleveres i en kasse. Kan anvendes i undervisningsøjemed.

3 Personalet skal gå foran, og der kan sendes signal. Behandling i pædagogisk råd. 2. Regnskab 2014 og budget 2015: Orientering fra JP og JHM. Orienteringspunkt. Regnskab 2014: Stort overskud oparbejdet pga. forsigtighedsprincip og refusion ved sygdom. Desuden har ønsket været at have en buffer ved impl. af ny skolereform. Overskuddet er større end de 10%, men der skal også anvendes midler til skolelederstillingsopslag. Svært at forstå, at der ikke er midler til udflugter, transport mv. Konfliktløsning og særlig støtte. Midler hertil hjælp udefra til trivselsproblemer. Trivselsperson som kan hjælpe både i skole- og bhdel. Gjøl Fritidscenter er børnetals-afhængigt. Det ændres i løbet af året. Budget 2015: IT-udgifter usikre pga. ny ordning i fht. IT afdelingen. Bygningsdrift ændres jf. oplæg til ny struktur. Ressourcemodel er også på vej til at blive ændret. Den socio-økonomiske profil er bl.a. ændret. Formodentligt pr. 1.4 udmeldes dette. Musikskolens personale deltager ikke i det øvrige arbejde. Det overvejes at ansætte en ny lærer, og der kan tage flere timer i fag, hvor der i dag er stort pres på. Mulighed for at fordele arbejdsopgaverne mere ligeligt blandt personalet. Dog også vigtigt at have højt kvalificeret musikundervisning på skolen. Flere timer i samlæsning og understøttende undervisning/lektiehjælp/faglig fordybelse kan opnås på denne måde. Mulighed for at anvende afsatte midler til ekskursioner. Gjøl Fritidscenter har fortsat mange børn i SFO, og der budgetlægges herefter. Ønsker om at bålsted overdækkes, træværksted forbedres og der inviteres kunstner ind til opgaver. Regnskab taget til efterretning. Tanker om budgetlægning anbefales indarbejdet. 3. Valg til skolebestyrelsen / JP: Beslutningspunkt. Der er valg onsdag den Det næste år bliver spændende, og der er flere interesserede kandidater. Bl.a. Anette Gade.

4 Jørgen præsenterer indledende og Karl Jørn forestår valghandlingen. 4. Praktisk samarbejde mellem skole og BH: Hvordan åbner vi lokaler for BH-børn skolebibliotek? / JHM + JP. Debatpunkt. Mulighed for at børnehavebørn oftere får deres gang på skolen, udvide samarbejdet på en eller anden måde. Evt. anvende faglokaler (fx natur, sløjd) på skolen, anvende hjemmeskabslokalet, når der skal bages småkager til jul. Der vil ikke være problemer hermed, bl.a. udveksles lokaleskemaer. Der er ikke behov for faste dage/timer. Det vil være ad hoc primært. Biblioteket kunne også anvendes med fordel. Helle Jørgensen kunne også hjælpe. Det kan erstatte besøg på Aabybro Bibliotek eller udskiftning af bøger. Ved emner fx i tre uger, orienteres på tværs af skole/bh. Store og små læser sammen. De store læser for de små kunne være noget at videreudvikle. De store synes, at det er en dejlig udfordring. Der er indgået aftaler herom. 5. Skolens profil / JP: Debatpunkt. Der er afholdt ét møde. Der holdes møde igen den Vigtigt at skolen finder nogle emner, som vi vil kendes på. Det vil tage tid at komme igennem dette en vigtig proces. Tale sammen og få helhed i indsatsen fremadrettet. Det vil udvikle sig sammen med de andre tiltag der er på vej. Sammenhængskraft og slå på nogle fælles. Læring foregår både i børnehave- og skolealderen. Forslag: Hvilke tre ord kendetegner Gjøl Skole? Fælles ånd, kendetegn, - noget som man kan mærke fra lærere, pædagoger, til forældremøder. Bede alle, også forældre, komme med det. Besøgende siger: Der er en god stemning på skolen. Der er godt at være. Alle opfordres til at maile ordene ind til Jørgen. Hvad kendetegner Gjøl Skole? tre ord eller udsagn 6. Skole og forældre: Medlemskab pris???. Debat- og Beslutningspunkt.

5 Det koster ca om året. Vi venter, og ser tiden an. Der efterspørges ikke mere informationer, heller ikke modtage bladet. 7. Spørgsmål fra bestyrelsen: 8. Meddelelser: a. formanden e. Gjøl Fritidscenter b. skoleinsp. f. nyt fra udvalgene c. viceinsp. g. andre d. pæd. råd h. forældrehenvendelser i. elevråd Ad b: Ny elev i 1. klasse. Ansat læreruddannet i en kortere periode (et par måneder), da stillingsopslag oftest ikke giver ansøgere. Der er ansat én, der er anvendt som vikar. Ny skoleport på vej, den gamle lukker ned til april, også med ny url. Ad e: Udsendt information pr. mail. 9. Eventuelt: 10. Næste møder - HUSK Målstyret undervisning (april møde) Ejendomsdrift (april møde) Trivselspolitik (herunder Projekt Den gode Klasse og psykisk sundhed (maj møde) Fælles pædagogisk arrangement med bestyrelsen. Årshjul / KS. Mødeledelse, udarbejdelse af dagsorden. Åben skole Forældrebank Profil for skolen Evaluering af skoleskema. Evaluering af forældresamtaler. Brød Christina april mødet

6 BRØD: Skolen Husk evt. afbud meddeles OPRYDNING: Jesper + Anette. Brød næste møde:

SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Torsdag den kl

SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Torsdag den kl SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole Torsdag den 02-10-2014 kl. 19.00 21.30 Deltagere: Ida Rytter Jensen (IRJ), Anette Gade (AG), Jeanette Nørlev (JN), Karl Jørn Flick (KJF), Betine Højmark Rom (BHR), Christina

Læs mere

Flertal i udvalget for at bevare de små skoler (bortset fra Klim)

Flertal i udvalget for at bevare de små skoler (bortset fra Klim) SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole Tirsdag den 12-08-2014 kl. 19.00 21.30 Deltagere: Ida Rytter Jensen (IRJ), Ann Plaetner (AP), Jane Palsgaard Christensen (JPC), Jeanette Nørlev (JN), Karl Jørn Flick (KJF),

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 19. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Mødeindkaldelse Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Principper for Gjøl Skole

Principper for Gjøl Skole Principper for Gjøl Skole 1 Principperne skal sætte retning for skolens virksomhed. Principperne afspejler hvilken retning vi ønsker skolen udviklet. Principperne offentliggøres på skolens hjemmeside og

Læs mere

Skoleleder Gjøl Skole Børne- og Familieforvaltningen, Jammerbugt Kommune

Skoleleder Gjøl Skole Børne- og Familieforvaltningen, Jammerbugt Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Jesper Madsen Aarhus, 3. februar 2015 Skoleleder Gjøl Skole Børne- og Familieforvaltningen, Jammerbugt Kommune AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd Dagsorden Møde SKB møde Dato 31. august 2015 - kl. 19.00-21:00 Alle indkaldte personer Afbud Fraværende Henrik Hoffmann, Lone Krøger Wodskou Jørgensen, Nikolai Bøgelund Pedersen, Signe Bækgaard Hansen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl Fraværende: Dagsorden Referat 1. Siden sidst/efterretninger a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Godt i gang både i børnehaven, vuggestuen og på skolen. b. Medarbejderne b. Skole

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Årre Skole. Tlf.: 75 19 22 18 E-post: aarreskole@varde.dk Hjemmeside: www.aarreskole.dk. Skolegade 25 6818 Årre

Årre Skole. Tlf.: 75 19 22 18 E-post: aarreskole@varde.dk Hjemmeside: www.aarreskole.dk. Skolegade 25 6818 Årre Fraværende: Jan, Delvis Henriette og Stine Skolebestyrelsesmøde ÅRRE SKOLE. Tirsdag d. 18. november kl. 15.30 17.00 (kaffe fra kl. 15.00). DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. REFERAT Godkendt. 2. Elevråd.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole.

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Dato og tidspunkt: Deltagere: Mødeleder: Referent: Afbud: Mandag den 11.november 2013, Kl. 19.00-21.00 i personalerummet Lars Krull, Michael Osnes Gottlieb,

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer

Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer Skolebestyrelsen Stige Skole 26. september 17 11jd Lone meldt afbud Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september 2017 Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer Velkommen til

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017.

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Kære forældre. Kære ansatte på Tved Skole. Velkommen til årsmødet 2017 med beretning fra

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 18.9. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning.

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Referat skolebestyrelsesmøde d. 31.01.18 kl. 17.15 20.15 Sted: Personalerummet Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Deltagere:

Læs mere

Pædagogisk læreplan Bestyrelsesformand: Ole Tranberg

Pædagogisk læreplan Bestyrelsesformand: Ole Tranberg Pædagogisk læreplan 2015-2017 Børnehaven Sølyst 1 Børnehaven Sølyst April 2015 Leder: Anny Hansen Underskrift: Bestyrelsesformand: Ole Tranberg Underskrift: Børnehaven Sølyst 2 Evaluering Læreplanen Børnehaven

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Sjølund-Hejls Skole Dato 1 august 2013 Udsendt af Jan Hjorth Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde 08-13 Mødedato Mødested Møde start/slut Afbud til Jan Hjorth Direkte telefon 79 79 78

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Tid Emne Sat på af. Pkt. A: Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt, men med et ønske om at drøfte skolens internet- forbindelse.

Tid Emne Sat på af. Pkt. A: Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt, men med et ønske om at drøfte skolens internet- forbindelse. Til: Bestyrelsen Humble Skole, Børnehuset Rævehøj & Søbanke Naturbørnehave Hovedgaden 64 5932 Humble Tlf: 6351 6518 www.humbleskole.dk REFERAT Dato: Onsdag d. 24. september 2014 Tid: Kl 17:00 19:30 Deltagere:

Læs mere

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik Overordnede politikker Sundhedspolitik. Kommunikation Lejrskoler Fælles pædagogisk tilgang Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper hvorfor? Skolehjemsamtaler Regler

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse

REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse Mødedato 26. oktober 20016 Deltagere Mødested/lokale Sognelokalet Mødet påbegyndt kl. 17.00 Skolebestyrelsen, Elevrådsformand og næstformand Fraværende Stine, Jacob,

Læs mere

Godkendelse af dagsorden (B)

Godkendelse af dagsorden (B) til skolebestyrelsesmøde - Skals/Ulbjerg Skolefællesskab Dato: 12/4 2018 spunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Ulbjerg skole Mødeleder: Bestyrelsesformanden Kirsten Frederiksen, medarbejderrepræsentant - lærer

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Tina Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 21/8 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M, Peter,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011

Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011 Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011 De overordnede regler for skolebestyrelsens sammensætning og valg samt mødevirksomhed er fastlagt i Styrelsesvedtægten for Nyborg kommunale

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 20. marts 2018 klokken 19.00-21.30 Ekstraordinært møde, indkaldt af formanden Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer:

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Mødetidspunkt kl

Mødetidspunkt kl BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Tirsdag 11. september 2018 Mødested/lokale Urds Brønd Mødetidspunkt

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Samværsregler på Amager Fælled skole

Samværsregler på Amager Fælled skole Samværsregler på Amager Fælled skole Skolens samværsregler er udarbejdet af elever og personaler og fremlagt for Skolebestyrelsen. De vil årligt bliver gennemgået og revideret, hvis det viser sig nødvendigt.

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødeleder : Jan Rulle Dato: kl Fraværende: Mette Åsa og fra eleverne Amalie

Mødeleder : Jan Rulle Dato: kl Fraværende: Mette Åsa og fra eleverne Amalie Dagsorden: Punkt 1. Godkendelse af referat. Punkt 2. Nyt fra elevrådet. Referat fra 15/1godkendt. Ny mødestart kl. 19.00 for ikke at overskride sluttidspunktet. Filip fortæller om arrangement for de yngre

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Den gode overgang I Børkop

Den gode overgang I Børkop Samarbejdsaftale 2017-2018 Den gode overgang I Børkop Fra Lilholtgård, Borggården og Børnehuset til Englystskolen Den næste bid af verden er skolen - Hvordan møder jeg verden? Samarbejdsaftalen har til

Læs mere

Farsø Skole 2014 AKT+ 690 elever 64 lærere 20 pædagoger

Farsø Skole 2014 AKT+ 690 elever 64 lærere 20 pædagoger Farsø Skole 2014 0.a 0.b 1.a 1.b 1.c 2.a 2.b 3.a 3.b 3.c 4.a 4.b 5.a 5.b 6.a 6.b 7.a 7.b 7.c 8.a 8.b 8.c 9.a 9.b 9.c A-klasser M-klasser A 3 M 1 A 4 M 2 A 5 M - 3 AKT+ 9 elever 690 elever 64 lærere 20

Læs mere

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl Referat - NPS bestyrelsesmøde 17.11.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Blerina Avdija 8a Emil

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2014 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Svend Aage Søholt - afbud

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Pædagogiske principper SFO

Pædagogiske principper SFO Pædagogiske principper SFO Spørgsmål mellem barn og pædagog: Lærer man noget i SFO?... Lang pause:. Hele tiden, men man opdager det ikke. Den frie leg I Nordbyskolens SFO skal barnet gennem den "frie leg"først

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 SØHUSSKOLEN, Bispeengen 3, 5270 Odense N, Tlf. 63 75 76 00, Fax. 63 75 76 27 1. Mødeleder Susanne Referat Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse

Læs mere

ØRKILDSKOLEN, EN SKOLE FOR ALLE HVOR FORSKELLIGHEDEN ER EN STYRKE I ET STÆRKT FÆLLESSKAB. Velkommen til vores skolestart-raket.

ØRKILDSKOLEN, EN SKOLE FOR ALLE HVOR FORSKELLIGHEDEN ER EN STYRKE I ET STÆRKT FÆLLESSKAB. Velkommen til vores skolestart-raket. ØRKILDSKOLEN, EN SKOLE FOR ALLE HVOR FORSKELLIGHEDEN ER EN STYRKE I ET STÆRKT FÆLLESSKAB Velkommen til vores skolestart-raket. Læs om: Det pædagogiske grundlag Den gode undervisning Det gode læringsmiljø

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 11.04 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk Referat Skolebestyrelsesmøde 15. september 2014 kl. 17.30-19.30 (Formøde kl. 17.00). 15/9-2013 Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Mødedato Mandag 27. november 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 13. december 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut. 22.08.11 Personalerummet 18:00/20:45.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut. 22.08.11 Personalerummet 18:00/20:45. Vester Nebel Skole Dato 16. august 2011 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere