SERVICE DER BARE ER 10-4 UD-SOLDT #2 DECEMBER Komptech Multistar M3. Stenrige Djursland OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERVICE DER BARE ER 10-4 UD-SOLDT #2 DECEMBER 2007. Komptech Multistar M3. Stenrige Djursland OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER"

Transkript

1 #2 DECEMBER 2007 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT MAGASIN OM MENNESKER OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN Stenrige Djursland Komptech Multistar M3 COOL MILJØ-ANLÆG DER SAD LIGE I SKABET SERVICE DER BARE ER 10-4 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT ERIEZ MAGNETICS TILTRÆKKENDE AMERIKANERE

2 INDHOLD ANK STENRIGE DJURSLAND Interview med entreprenør Gert Svith. KOMPTECH MULTISTAR M3 Revolutionerende stjernesigte. COOL MILJØ-ANLÆG side6 side8 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT Lave priser på storindkøb af sold. side12 ERIEZ MAGNETICS Nogle tiltrækkende amerikanere. EN SEJ JYDE TAKKER AF Peter Mikkelsen lægger hammeren. NYE MOBILE ANLÆG side4 SERVICE DER BARE ER 10-4 side10 side13 side14 side15 Redaktion: Claus Benzin Layout: Benzin/Brian Peter Foto: Anders Bergh Tryk: Lassen offset Velkommen til TANKs december udgave. Vi trænger os på i skarp konkurrence i vrimlen af glitrede magasiner i en travl juletid. Og apropos konkurrence, så kan du i dette nummer bl.a. læse om, hvad god og effektiv service som et vigtigt konkurrenceparameter betyder for dig som kunde, i artiklen Service der bare er TANK giver dig også de seneste produktnyheder, læs f.eks. om Komptech Multistar sortereanlæg til bio-brændsel på side 6. God læselyst og rigtig god jul og godt nytår.

3 #2 DECEMBER 2007 KORT NYT KOMPTECH UDVIDER Med en årlig vækstrate på 20%, en omsætning på den rigtige side af 700 mill kr. og 440 ansatte har Komptech taget et nyt stort spring ind i den fagre nye miljøverden. For fortsat at være europæisk markedsleder, har Komptech i efteråret indviet en ny tænke tank Komptech Research Center i Graz, hvor nye avancerede anlæg skal udtænkes og udvikles og en helt ny fabrik i Ljutomer, Slovenien. Den nye topmoderne fabrik ligger tæt på Komptechs hovedkontor og samlefabrik i Graz i Østrig. På Komptechs fabrik i Slovenien vil der blive produceret Terminator og Crambo neddelere samt milevendere. Øverst: Komptech Research Center Nederst: Komptechs fabrik i Slovenien STOR EKSPORT AF ANLÆG Danske entreprenører bygger veje, havne, boliger og erhvervsbyggerier som aldrig før ikke kun i Danmark, men også i store dele af verden. Derfor har vi i år bl.a. leveret Powerscreen sortereanlæg til havnebyggerier på Zanzibar og Maldiverne, Powerscreen sortereanlæg til sortering af råstoffer i Slovakiet, Polen og Norge, og Komptech anlæg til behandling af affald i Sverige. Vidste du, at den første bemandede genbrugsstation under Vestforbrænding åbnede i 1982, og statistikken viste, at der blev indsamlet tons affald det første år. I 2006 var den ene genbrugsstation blevet til 25 i 20 kommuner, og den samlede mængde affald var steget til tons. OMGÅENDE LEVERING Du kan stadig købe anlæg til konkurrencedygtige 2007-priser. Vi har købt stort ind af knuse-, sortereog neddelingsanlæg, og kan til omgående levering fra eget lager tilbyde: 1 stk. Terex-Pegson Metrotrak 900 x 600 HA mobilknuser 3 stk. Terex-Powerscreen Warrior 1400 sortereanlæg 2 stk. Terex-Powerscreen Chieftain 1400 Track sortereanlæg 1 stk. Terex-Powerscreen Chieftain 1700 Track sortereanlæg 1 stk. Komptech Terminator 6000 S, USA-version neddeler UNDGÅ HYDRAULIKOLIE-SPILD Du kender helt sikkert problemet. En hydraulikslange er sprunget og har lænset hydraulikolie-tanken for olie på dit diesel-hydrauliske knuse-, sortere- eller neddelingsanlæg. Rigtig skidt for vandmiljøet og din økonomi. Ved enkel montering af en elektrisk Shut Down-anordning på hydraulikolie-tanken kan dette problem nu løses. Ved et slangebrud stopper dit anlæg øjeblikkeligt, og hydraulikolie-spildet reduceres til et absolut minimum. Pris pr. stk. kr. 675,00 excl. moms og montering. Bestil dine Shut Down-anordninger på telefon eller Du kan også bruge vedlagte svarkort. Vidste du, at råstofindvindingen på land i Danmark steg med 17% fra 2005 til I alt blev der sidste år indvundet 41,6 mio. kubikmeter råstoffer på land, heraf 35 mio. kubikmeter sand, grus og sten. I 1995 blev der indvundet 21,7 mio kubikmeter sand, grus og sten.

4 STENRIGE DJURSLAND FEATURE KAPACITET OG KNUSNING Gert Svith, der er en af de største råstofudvindere på Djursland, driver 6 grusgrave med et årligt volumen på ca m 3. En næsten umættelig efterspørgsel efter råstoffer til boliger, erhvervsejendomme og motorveje i Jylland fik den driftige vognmand til at investere i et Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg i sensommeren Det mobile knuseanlæg, der er en særdeles velvoksen sag på ca. 46 tons, knuser sten i op til ca. 220 mm. Stenene som knuses til stabilgrus-størrelse, er overstørrelsen af stenmaterialer, der er frasorteret på Gert Sviths mange mobile sortereanlæg. God kubicitet max kapacitet Den sidste istid efterlod rigtig mange sten i undergrunden i Danmark. Og særlig mange på Djursland. Som markedssituationen er i disse år, kan vi sælge alle de knuste materialer, vi overhovedet kan producere. Derfor var det helt oplagt at investere i et meget stort knuseanlæg. Her faldt valget på Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlægget. Anlægget, der er monteret med en kegleknuser, producerer materialer der har en rigtig god kubicitet, og sliddelsøkonomien er fremragende. Efter at vi har fået så stort et knuseanlæg i maskinflåden, er det væsentligt, at det producerer så meget som overhovedet muligt. Specialbygget fødekasse Der er en række faktorer der bare skal være i orden for at opnå den optimale kapacitet. Derfor har vi i samarbejde med Aksel Benzin fået specialbygget en overbygning til Maxtrak 1300s eksisterende fødekasse. Nu kan vores store Cat 980 læssemaskine aflevere to hele skovlfulde ad gangen, og det betyder, at der til hver en tid ligger 20 m 3 i Maxtrak 1300 knuseanlæggets fødekasse. Det giver os en bedre kapacitet helt op til 200 m 3 i timen en bedre logistik, lavere dieselolieforbrug på vores læssemaskiner, og den billigst producerede tonspris. Og vores kunder får de bedst tænkelige produkter, da anlægget aldrig kører tomt. Vognmand og råstofentreprenør Gert Svith fra Grenå har erstattet tre af sine eksisterende knuseanlæg med ét nyt effektivt Terex-Pegson Maxtrak 1300 mobilknuseanlæg. Hurtigt produktionsklar Det var naturligvis et krav at det nye knuseanlæg skulle være opbygget på bælteundervogn, og kunne arbejde diesel-hydraulisk. For mobilknuseanlægget skal hurtigt være produktionsklar og nemt kunne komme fra den ene af Gert Sviths grusgrave til en anden. Hydraulisk transportør Selv om vi i disse år oplever en voldsom efterspørgsel efter råstoffer, skal priserne på de materialer vi udvinder selvfølgelig være konkurrencedygtige. Derfor tænker jeg altid i logistik. Vi har f.eks. lige købt en ny 20 m lang mobil stakketransportør af Aksel Benzin. Den skal drives hydraulisk af vores Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg, og give os en kæmpe fleksibilitet i vores travle dagligdag. Der kan så ligge hele 600 m 3 under transportøren, og det betyder, at vores maskinfører nu primært kan koncentrere sig om at fodre vores sultne Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg, slutter Gert Svith.

5

6 FEATURE SORTERING De tårnhøje priser på fossile brændsler som f.eks. olie, kul og gas, sammenholdt med vores forpligtigelse til at reducere CO2 udledningen, har skabt en stor interesse for sortereanlæg til biobrændsel. Men meget store krav til færdigvarestørrelserne gør, at mange af de konventionelle sortereanlægstyper ikke kan fremstille færdigvarer, der er akkurate nok. Nøjagtige færdigvarestørrelser Østrigske Komptech kommer nu med løsningen på problemet. Nyheden hedder Komptech Multistar M3, og er et mobilt stjernesortereanlæg, der giver dig biobrændselprodukter i en meget høj kvalitet til lave driftsomkostninger. På Multistar M3 er det nu muligt at sortere neddelt affaldstræ, neddelt træ, rødder og kompostmaterialer. Selve hjertet i Multistar M3 anlægget er stjernesigten, hvor stjerner med grov-konfiguration på det øverste dæk, og stjerner med fin-konfiguration på det nederste dæk giver to meget nøjagtige færdigvaresorteringer. Renere færdigvareprodukt De udsorterede færdigvarer fremtræder meget akkurate på grund af det patenterede CLEANSTAR system, der sørger for at stjernerne altid er rene. CLEANSTAR rensesystemet består af en hårdmetal platte, monteret på hver stjerne. Ved hjælp af CLEANSTAR er det absolut minimalt hvad du vil opleve af stikkere de lange, uønskede træstykker under Multistar M3 anlæggets færdigvaretransportører. Enkel PLC-styring For at sikre ensartede færdigvarestørrelser er Komptech Multistar M3 udstyret med en avanceret PLC-styring. Med PLCens grafiske visualisering er anlægget meget enkelt at betjene, og du kan ganske enkelt korrigere færdigvarestørrelserne ved blot at taste de ønskede værdier ind på anlæggets display. Ren vellyd Ud over det nye stjernesigtesystem og PLC-styring, har det nye Komptech Multistar M3 sortereanlæg også en lang række andre spændende fordele. Bl.a. den diesel-elektriske drift der gør Multistar M3 sortereanlægget meget økonomisk og næsten fuldkommen lydløst, når anlægget producerer, samt en fødekasse med et volumenindhold på mere end 5 m 3 og en ilæsningshøjde på kun 2,8 m. Her er en rampe ved fødekassen helt overflødig, og den lave højde giver dig en kontinuerlig drift, god logistik, og lavere dieselolieforbrug på din læssemaskine. Komptech Multist a rm3 STJERNEN BLANDT SORTEREANLÆG TIL BIO-BRÆNDSEL Diesel-elektrisk drift 53 kva / L x B på øvre stjernedæk 2132 x 1138 mm L x B på nedre stjernedæk 3591 x 1138 mm / Fødekasse-volumen > 5 m 3 / Ilæsningshøjde 2800 mm Kapacitet op til 120 m 3 /h Multistar M3 er den ny revolutionerende stjernesigte fra Komptech, der giver dig en god driftsøkonomi, nøjagtige færdigvarer, og en enestående brugervenlighed.

7

8 Allernyeste teknologier Der blev vist et imponerende opbud af de aller- Cool miljøanlæg der sad lige i skabet... LANGTIDSHOLDBARE MILJØLØSNINGER Regn og rusk, støv og støj, gråvejr og gæster så var Miljødage 07 på Odense Nord Miljøcenter i Odense september skudt i gang. Sammen med en lang række branchekollegaer knuste, sorterede og neddelte vi over to dage. Alle anlægstyper var trukket i arbejdstøjet og lagde arm med materialerne i de helt rette omgivelser.

9 nyeste teknologier på de arbejdende anlæg. Her var udløbsdatoen ikke overskredet. Anlæg til håndtering af en lang række af de miljøopgaver der skal løses i vores samfund, og som både kan bidrage til et bedre miljø, og give en endnu bedre bundlinie. brokker, affaldstræ, have-/parkaffald og trærødder. Vil du vide mere om vores effektive anlæg til knusning, neddeling og sortering, så kontakt os på telefon , klik dig ind på eller brug det vedlagte svarkort. Cool miljøanlæg De besøgende kunne se cool miljøanlæg fra Terex- Pegson, Terex-Powersreeen og Komptech knuse-, sortere- og neddele bygge- og anlægsaffald, jord og 9

10 0 FEATURE ONE-STOP-SHOP SERVICE DER BARE ER10-4 Vores mål er at være markedets bedste one-stop-shop for anlæg til knusning, sortering og neddeling. Med de eftermarkedsdele og den service der hører til. Og intet andet. Hos Aksel Benzin kan du ikke købe læssemaskiner, trucks og tilsvarende anlægstyper, der ligger uendelig fjernt fra vores kerneområde. Det lader vi andre om. Vi har valgt udelukkende at have fokus rettet mod de kvalitetsprodukter der har været med til at placere os som en af landets førende specialister på markedet for knusere, sortereanlæg og neddelere i mere end 40 år. No nonsense Kompetent og professionel rådgivning, god service, hurtig levering af eftermarkedsdele, og mulighed for finansiering af maskiner og anlæg. Det er sammen med traditionelle værdier som faglig stolthed, stabilitet, ærlighed, respekt og ikke mindst gennemskuelighed begreber der former vores tilgang til markedet, og den enkelte kunde. Når det gælder service hælder vi f.eks. til det helt enkle no nonsense -koncept. Som kunde betaler du kun for de ydelser som du køber af os. Hverken mere eller mindre. Til aftalt tid og pris. Vi rådgiver dig naturligvis gerne om f.eks. serviceintervaller, og hvilke reserve- og sliddele vi bedømmer, du bør udskifte for at få en problemfri drift. Uden at du bliver fanget i finurlige servicekontrakter eller vedligeholdelsesaftaler. Service der bare er 10-4 Selv de bedste produkter er ikke bedre end den service der står bag. Derfor er hurtig, effektiv og kompe-

11 tent hjælp nødvendig når dit materiel havarerer, eller skal serviceres. Vi ved, at dine driftstop er dyre. Er dit maskineri sat længerevarende ud af spillet, kan det betyde, at du mister kunder, kontrakter og indtjening. Derfor støder du ikke på telefontid fra 8-16 eller dyre vagttelefongebyrer, hvis du ringer til os efter normal arbejdstid og har brug hjælp her og nu. Vores service er altid er 10-4 også når du ringer efter 16 og før 8. Vi får dig hurtigt kørende igen Vores servicemontører dækker hele Danmark, og er fremme hos dig indenfor få timer ved et driftsstop. Behøver vi at sige, at alle vores montagevogne er udstyret med specialværktøj og de reservedele, der hurtigt får dig kørende igen. Nu er det gjort. Arbejder dine anlæg udenfor landets grænser, kan vi også hjælpe dig. Vi har opsat og serviceret anlæg fra Thule i nord til Uganda i syd. Hurtig, effektiv og kompetent hjælp er nødvendig, når dit materiel havarerer eller skal serviceres

12 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT Når man har leveret tæt på 600 nye Powerscreen sortereanlæg på 21 år, forpligter det til også altid at være lagerførende og leveringsdygtig i sold til alle de Powerscreen anlægstyper vores kunder dagligt arbejder med. Vi tilstræber altid at have soldstyper med de klassiske maskeåbninger på lager, for det du r bare ikke at en kunde ligger stille, når der er hul igennem, siger reservedels-ansvarlig hos Aksel Benzin, Claus Larsen. Store mængder lave priser! For at banke priserne helt i bund køber vi altid stort ind i 40 containere. Og som i alle andre situationer betyder storkøb naturligvis lave indkøbspriser, som selvfølgelig skal komme vores kunder til gode hvis de da også køber stort ind, fortæller Claus Larsen. For at holde en lav pris hele vejen frem til slutbrugeren, er det væsentligt for os, at få så mange varer på en palle pr. ekspedition. Det giver besparelser hele vejen igennem systemet lige fra håndteringen på lageret, til pap, spændbånd og tape, og når der skal faktureres, slutter Claus Larsen. UPDATE STORINDKØB Ring eller klik dig en god pris Vil du vide mere om de gode priser på originale Powerscreen sold med lang holdbarhed, så ring på eller Du kan også downloade prislister ved at klikke dig ind på

13 13 Vores leverandør af magneter amerikanske Eriez Magnetics fremstiller alle de magnettyper, som benyttes i miljøsektoren til separering af jern og metaller. Et marked i stor vækst med den voldsomme globale efterspørgsel, der er efter råstoffer. Det startede egentligt med at vi indirekte solgte de stærke Eriez overbåndsmagneter via de Terex-Pegson mobilknuseanlæg, vi leverer til vores kunder. Terex-Pegson benytter Eriez Magnetics som magnet-leverandør, og knuseanlæggene monteres som standard med overbåndsmagneter fra Eriez Magnetics, siger Claus Benzin. Hvirvelstrømsmagneter Eriez Magnetics havde på daværende tidspunkt ikke en distributør i Danmark, så vi fik forhandlingen af det omfattende program af magneter. Og nu er det ikke længere kun overbåndsmagneter til knuseanlæg, vi leverer. Et relativt nyt og spændende genindvindingsmarked der er kommet på banen, er indvinding af letmetaller fra forbrændingsslagger, som foretages med magneter af hvirvelstrømstypen. Aluminium en ren guldgrube Det er en betragtelig mængde letmetaller som f.eks. aluminium, vi smider ud i vores dagrenovation. Tænk blot på alle de dåser uden pant der lander i samme affaldssæk som mælkekartoner, kartoffelskræller og pizzarester. Heldigvis har man indset. at der lige her ligger en guldgrube gemt i vores affald. Vi har leveret Eriez Magnetics hvirvelstrøms-magneter til entreprenører, der som forretningsområde sorterer forbrændingsslagger. Aluminiumsdåserne og andre letmetaller, der bliver brændt til ukendelighed, bliver efterfølgende oparbejdet og omsmeltet til nye metaller. Eriez Magnetics leverer naturligvis også andre magnettyper, der kan separere jern fra slaggerne, men det er en anden historie, slutter Claus Benzin. ERIEZ MAGNETICS NOGLE TILTRÆKKENDE AMERIKANERE

14 EN SEJ JYDE TAKKER AF PROFIL PETER MIKKELSEN en Joan og de 3 børn og 5 børnebørn fremover kan glæde sig til at se mere til Peter, venter der helt sikkert også flere ture ned til ferielejligheden i Tyrkiet. Montage i sol, regn og blæst Det er en af de sidste sande pionerer i vores branche der nu takker af. Peter er en af de hårde drenge i branchen. I sol, regn, blæst, sne og frost er der blevet serviceret, repareret og opsat anlæg til kundernes og vores fulde tilfredshed. Selv danske entreprenørvirksomheder der arbejder i udlandet, har nydt godt af Peters kompetencer. Peter har opsat knuse- og sigteanlæg under så fjerne himmelstrøg som Thule i nord og Uganda i syd. Og der er gået rigtig mange maskiner og anlæg igennem Peters stærke hænder siden starten i Dengang var det de mindre stationære knuse- og sigteanlæg der blev opsat, repareret og serviceret, så kom 80ernes første generation af mobile knuse- og sortereanlæg, for til sidst at ende med 90ernes og nutidens store mobile knuse-, sortere- og neddeleranlæg samt de helt store stationære projektanlæg, ikke at forglemme. 4 Når en medarbejder i forgangne tider fejrede jubilæum eller ønskede at gå på pension efter lang og tro tjeneste, blev dette honoreret med et guldur. I vores rustikke branche vil et guldur virke en anelse upassende specielt når det er en sej jyde indenfor montage og service af knuse-, sortere- og neddeleranlæg, der er tale om. Tillad os derfor at introducere et helt nyt begreb Den Gyldne Forhammer. Peter Mikkelsen, overmontør hos Aksel Benzin gennem mere end 30 år, er om nogen manden i vores branche, der har gjort sig fortjent til dette meget passende trofæ når han med udgangen af januar 2008 går på pension. Lejlighed i Tyrkiet Peter vil efter 47 særdeles travle år på arbejdsmarkedet hellige sig de mere bløde værdier livet også har at byde på. Ud over at hustru- Strandtasken er snart pakket, og de to liggestole i ferielejligheden venter bare på at blive foldet ud. Vi vil gerne takke Peter for hans store indsats her i Aksel Benzin, og ønske rigtig god vind i fremtiden. Afskedsreception Peter vil blive fejret ved en afskedsreception i slutningen af januar 2008.

15 KOMPTECH TERMINATOR 6000 S USA-VERSION MOBIL NEDDELER MADRASSER KABELTROMLER MØBLER PALLER DIESEL-HYDRAU- LISK DRIFT Med en 583 HK stærk Caterpillar C18 EU3 dieselmotor med elektronisk motorbeskyttelse, får du et af markedets stærkeste neddelingsanlæg. FØDEKASSE, ROTORVALSE OG MODBRO Fødekassen har en længde på 4605 mm, og en dybde på 2890 mm. Rotorvalsen har en længde på 3000 mm, og en diameter på 1050 mm. Valsen er udstyret med 30 udskiftelige tænder. Modbroen, der er udstyret med 16 udskiftelige tænder, justeres hydraulisk mod rotoren. BÆLTEUNDERVOGN Med Caterpillar bælteundervognen får du et superfleksibelt anlæg der er enkelt at flytte rundt på arbejdsstedet. FÆRDIGVARETRANSPORTØR OG OVERBÅNDSMAGNET Færdigvaretransportøren har en båndbredde på 1000 mm, og opstakker det neddelte materiale i en højde på 4115 mm. Overbåndsmagneten, der er af den permanente type, fraseparerer bl.a. søm, skruer, beslag og fjedre fra affaldet. Komptechs Terminator 6000 S USAversion har pumpet jern og fået endnu flere muskler. Sveller, møbler, madrasser, kabeltromler, gulvtæpper og dæk er blot nogle af de affaldstyper, der hurtigt og effektivt neddeles med et minimum af støv, støj og slitage. Terminator 6000 S USA-version optimerer automatisk produktionen ved neddeling af forskellige affaldstyper. Og anlæggets Constant Power Control sikrer dig den helt rigtige kapacitet til den bedste tonspris på det neddelte affald. Kapaciteten på Terminator 6000 S USA-version neddelingsanlægget er op til 100 t/h. Aksel Benzin har anlægget klar til levering fra eget lager. TEREX-POWERSCREEN CHIEFTAIN 1700 MOBILT SORTEREANLÆG STEN GRUS KNUST BETON KNUST TEGL STAKKE-TRANS- PORTØR 3 En 1200 mm bred transportør udstakker sandfraktionen. VIBRATIONSSIGTE Den to-dækkede vibrationssigte har et areal på 4,8 x 1,5 m på det øvre dæk, og 4,3 x 1,5 m på det nedre dæk. STAKKE-TRANSPOR- TØR 2 En 650 mm bred transportør udstakker mellemfraktionen. STAKKE-TRANSPORTØR 1 En 650 mm bred transportør opstakker sigterestfraktionen. FØDEKASSE Den 14 lange fødekasse er udstyret med en radiostyret tiprist, og monteret med en 1050 mm bred båndføder. BÆLTEUNDERVOGN Bælteundervognen gør det enkelt at flytte anlægget rundt på arbejdsstedet. POWER-UNIT Anlægget er udstyret med en Deutz dieselmotor type BF 4 M 2012 (110HK) med hydraulik-udtag til drift af en ekstern stakketransportør. Terex-Powerscreens top-sællerter Chieftain sortereanlæggene har med Chieftain 1700 fået et nyt familiemedlem. Chieftain 1700 er et professionelt mobilt sortereanlæg der er ideelt til sortering af f.eks. sten- og grusmaterialer. Kapaciteten på det nye Chieftain 1700 sortereanlæg er op til 500 t/h. Sigter du efter høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, er Chieftain 1700 det helt rigtige anlæg. Aksel Benzin har anlægget klar til levering fra eget lager.

16 AKSEL BENZIN EFFEKTIV DRIFT OG GOD ØKONOMI I DIN PRODUKTION Det er overskriften, når vi skal sammensætte markedets bedste løsninger til knusning, neddeling eller sortering. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov, og kombinerer din opgave med over 40 års erfaring i at rådgive, projektere, levere og servicere. Det giver dig en løsning med fokus på det væsentlige. Og os en tilfreds kunde. Men et er ord, noget andet resultater. Derfor er vores bedste reference de tusindvis af anlæg vi igennem årene har leveret, og som dag efter dag viser deres styrke i grusgrave, på nedbrydningspladser, omlastestationer og på miljø- og forbrændingsanlæg. Når du handler med os, kan du være sikker på at få den velkendte Aksel Benzin-service, som betyder at vi altid vil gå den ekstra mil for dig. Vil du vide mere, så besøg os på eller ring på Søholm Park Hellerup Telefon Hammervej 4 Hvorslev 8860 Ulstrup Telefon

FULD AF GODE NYHEDER FUEL

FULD AF GODE NYHEDER FUEL #5 APRIL 2009 ANK FULD AF GODE NYHEDER NU LYSNER DET MÅSKE VI ER OPPE PÅ MÆRKERNE HURTIG FINANSIERING HURTIGT KØRENDE JEG GRAVER MIN EGEN GRAV FLOWER POWER ENERGI STOR STØRRE STØRST TA METROEN HER MÅ DE

Læs mere

#7 SEPTEMBER 2010 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING

#7 SEPTEMBER 2010 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING #7 SEPTEMBER 2010 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN TAG FORDØREN NÅR DU KØBER BRUGT MATERIEL / ET LANGT LIV / ROSKILDE SYNKER I GRUS / POWERSCREEN XH250

Læs mere

OPEN DAYS I VANKIVA DET PERFEKTE MATCH #11 VINTER 2014 JOSEF HEISSENBERGER KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT SAMARBEJDE

OPEN DAYS I VANKIVA DET PERFEKTE MATCH #11 VINTER 2014 JOSEF HEISSENBERGER KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT SAMARBEJDE #11 VINTER 2014 ANK DET PERFEKTE MATCH KOMPTECH TERMINATOR 5000 MED UENDELIGE MULIGHEDER HURRIFEX SORTERER PLAST, JERN OG STEN FRA BIOMASSEN I ÉN ARBEJDSGANG KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT

Læs mere

Linde MAGASINET. KJ Hydraulik. Nyhed: Linde 10 ton el-truck. Stena Line. Fodercentralen. Nyhed: Linde el-stabler. Sanistål.

Linde MAGASINET. KJ Hydraulik. Nyhed: Linde 10 ton el-truck. Stena Line. Fodercentralen. Nyhed: Linde el-stabler. Sanistål. Linde MAGASINET NOVEMBER 2014 / 34. UDGAVE KJ Hydraulik Nyhed: Linde 10 ton el-truck Stena Line Fodercentralen Nyhed: Linde el-stabler Sanistål Terberg Approved N.C. Nielsen Tesla Abena Drivers room Læs

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Linde MAGASINET. Ny salgsafdeling. Kunststof-Kemi Skandinavia. Wavin. Ny Linde reachtruck. Skanlog. DFDS Terminalen København. Hydro Aluminium Tønder

Linde MAGASINET. Ny salgsafdeling. Kunststof-Kemi Skandinavia. Wavin. Ny Linde reachtruck. Skanlog. DFDS Terminalen København. Hydro Aluminium Tønder Linde MAGASINET APRIL 2013 / 31. UDGAVE Ny salgsafdeling Kunststof-Kemi Skandinavia Wavin Ny Linde reachtruck Skanlog DFDS Terminalen København Hydro Aluminium Tønder NCN minitraktor Læs mere inde i bladet...

Læs mere

UPDATE #09, marts 2014

UPDATE #09, marts 2014 UPDATE #09, marts 2014 Kære læser Først vil jeg gerne takke de mange, der tog sig tid til at svare på spørgsmål om vores nyhedsbrev i efteråret. Det viste sig, at de fleste sætter pris på en kvartalsvis

Læs mere

Kundeavis I Nr. 35 I 12. årgang I November 2008. De gamle energislugere

Kundeavis I Nr. 35 I 12. årgang I November 2008. De gamle energislugere C I R K U L A T I O N Kundeavis I Nr. 35 I 12. årgang I November 2008 Energi... få råd og vejledning til energibesparelser! Partnerskab i højsæde Opdræt af fiskeyngel er et dansk speciale, og Aquatec Solutions

Læs mere

energicenter danmarks nye 20. august kl. 10.00 åbner Solen er vores bedste ven Led-pærer stjæler rampelyset Gratis inspirationsmøder

energicenter danmarks nye 20. august kl. 10.00 åbner Solen er vores bedste ven Led-pærer stjæler rampelyset Gratis inspirationsmøder EnergiSpiren Løversysselvej 2 7100 Vejle Tel.: 7580 3012 info@energispiren.dk 20. august kl. 10.00 åbner danmarks nye energicenter Solen er vores bedste ven s. 14-15 Led-pærer stjæler rampelyset s. 8 Gratis

Læs mere

Sleipner - høj ydelse til prisen. Sleipner - en succes for C&K Johansen. Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark

Sleipner - høj ydelse til prisen. Sleipner - en succes for C&K Johansen. Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark Sleipner - en succes for C&K Johansen Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark posten Nr. Vanadis 6 SuperClean TM på hårdt arbejde hos Stansomatic 1 2004 Sleipner - høj ydelse

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013 2 / 2013 FARM FORUMCase IH Magasinet Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 1 Vi sætter standarden for Efficient Power, de andre har

Læs mere

Brdr. Møller. gennem 50 år

Brdr. Møller. gennem 50 år Brdr. Møller gennem 50 år 50 år er ingen alder Det hele startede i en kolonihave. Og det er med stolthed, at vi nu kan se 50 år tilbage i Brdr. Møllers historie. Rigtig mange projekter er blev løst af

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

MØD VORES MANGE EKSPERTER

MØD VORES MANGE EKSPERTER ÅBENT HUS lørdag den 15. oktober kl. 10.00-14.00 2. udgave okt-nov 2011 MØD VORES MANGE EKSPERTER Da varmeregningen blev halveret s. 8 Landets største solcelleanlæg s. 22 Gratis inspirationsmøder s. 28

Læs mere

Nr. 15 september 2011

Nr. 15 september 2011 Nr. 15 september 2011 Holbæk Garden sender de rigtige signaler... Gode grunde til at få en professionel bestyrelse... Plastfabrik har brugt krisen på at overtage konkurrenter... NKT i Stenlille kan genbruge

Læs mere

Valtra Valmet kundemagasin 1/2000. Tomas Eriksson. Verdensmester i hestevæddeløb vælger Valtra Valmet

Valtra Valmet kundemagasin 1/2000. Tomas Eriksson. Verdensmester i hestevæddeløb vælger Valtra Valmet Valtra Valmet kundemagasin 1/2000 Tomas Eriksson Verdensmester i hestevæddeløb vælger Valtra Valmet Lederartikel Valtra Valmet kundemagasin Chefredaktør John Arildsen, Valtra Danmark A/S john.arildsen@valtra.com

Læs mere

Erhvervspolitisk overblik

Erhvervspolitisk overblik Nr. 7 september 2009 Erhvervspolitisk overblik... Grøn IT er god økonomi... Sniffer sig frem til energibesparelser... Vi skal ikke kun have fokus på problemerne... Vi kan skaffe dig din næste kunde...

Læs mere

NÅR DET LANGE SEJE TRÆK LYKKES

NÅR DET LANGE SEJE TRÆK LYKKES DE SELVSTÆNDIGE Håndværksrådets medlemsblad for små og mellemstore virksomheder Nr. 1 - febr. 2007 PAUL MOLLERUP - INTERVIEW MED HÅNDVÆRKSRÅDETS NYE ADM. DIREKTØR... SIDE 4-7 Hvordan ansætter du udenlandsk

Læs mere

70 ton rå kraft Side 4 MORE CARE. BUILT IN. MASKINER TIL ENHVER ARBEJDSOPGAVE Side 2. TØMRER GIK I JORDEN Side 8

70 ton rå kraft Side 4 MORE CARE. BUILT IN. MASKINER TIL ENHVER ARBEJDSOPGAVE Side 2. TØMRER GIK I JORDEN Side 8 NR. 1-2008 MARTS MAGASIN FOR VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE 70 ton rå kraft Side 4 MASKINER TIL ENHVER ARBEJDSOPGAVE Side 2 TØMRER GIK I JORDEN Side 8 MASKINUDLEJER BLIVER VANDENTREPRENØR

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Nyt fra Nykredit. Formuepleje Helga og Keld Lauritzen har valgt at lade Nykredit Privat Portefølje pleje deres nye ratepension.

Nyt fra Nykredit. Formuepleje Helga og Keld Lauritzen har valgt at lade Nykredit Privat Portefølje pleje deres nye ratepension. Magasin for jordbrugere Formuepleje Helga og Keld Lauritzen har valgt at lade Nykredit Privat Portefølje pleje deres nye ratepension. Læs om hvordan du med Nykredit Privat Portefølje kan få forvaltet din

Læs mere

ALPI NEWS www.alpi.dk

ALPI NEWS www.alpi.dk Newsletter nr. 3 nov. 2008 Nu mere end 11.000 m 2 lager: Nyt domicil i Greve og lageret udvidet i Herning Skatteministeren kom forbi Kristian Jensen på besøg hos ALPI Fokus på pigerne i bogholderiet Biltransport

Læs mere

Den stærkeste forbindelse til bedre business. www.nianet.dk

Den stærkeste forbindelse til bedre business. www.nianet.dk Den stærkeste forbindelse til bedre business www.nianet.dk Nianet Nianet produkter Vi tilbyder mange forskellige produkter inden for disse kategorier. It-infrastruktur Sikker og effektiv datakommunikation

Læs mere

Linde MAGASINET. Combilift. Skave Nedbrydning. Fjord Line Danmark. Heavy Duty Division. Metalcentret. Bestseller. Fiat 500E. Læs mere inde i bladet...

Linde MAGASINET. Combilift. Skave Nedbrydning. Fjord Line Danmark. Heavy Duty Division. Metalcentret. Bestseller. Fiat 500E. Læs mere inde i bladet... Linde MAGASINET NOVEMBER 2012 / 30. UDGAVE Combilift Skave Nedbrydning Fjord Line Danmark Heavy Duty Division Metalcentret Bestseller Fiat 500E Læs mere inde i bladet... Velkommen til Linde Magasinet -

Læs mere

Ø stjyllands statsfæ n g s e l

Ø stjyllands statsfæ n g s e l C I R K U L A T I O N Kundeavis I Nr. 30 I 10. årgang I November 2006 Grundfos inden for murene Den 2. oktober 2006 indviede justitsminister Lene Espersen Statsfængslet Østjylland uden for Horsens, som

Læs mere

INDHOLD. Leder: Det gode forhandlingsklima. Overraskende udspil fra YX Energi. Ikke muligt at fortsætte en YX-kæde i Danmark. Energibevidste bilister

INDHOLD. Leder: Det gode forhandlingsklima. Overraskende udspil fra YX Energi. Ikke muligt at fortsætte en YX-kæde i Danmark. Energibevidste bilister Brancheblad for benzin- og kiosksektoren INDHOLD Leder: Det gode forhandlingsklima 2 Overraskende udspil fra YX Energi 4 Ikke muligt at fortsætte en YX-kæde i Danmark 6 Energibevidste bilister 7 Enighed

Læs mere

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job Tillægget er udgivet af Frederikshavn Kommune, Marcod og Erhvervshus Nord Det blå kraftcenter Frederikshavn Skagen 2012 4&6 markante 10 Stærk maritim 18&19 havneudvidelser klynge Frederikshavn og Skagen

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere