SERVICE DER BARE ER 10-4 UD-SOLDT #2 DECEMBER Komptech Multistar M3. Stenrige Djursland OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERVICE DER BARE ER 10-4 UD-SOLDT #2 DECEMBER 2007. Komptech Multistar M3. Stenrige Djursland OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER"

Transkript

1 #2 DECEMBER 2007 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT MAGASIN OM MENNESKER OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN Stenrige Djursland Komptech Multistar M3 COOL MILJØ-ANLÆG DER SAD LIGE I SKABET SERVICE DER BARE ER 10-4 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT ERIEZ MAGNETICS TILTRÆKKENDE AMERIKANERE

2 INDHOLD ANK STENRIGE DJURSLAND Interview med entreprenør Gert Svith. KOMPTECH MULTISTAR M3 Revolutionerende stjernesigte. COOL MILJØ-ANLÆG side6 side8 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT Lave priser på storindkøb af sold. side12 ERIEZ MAGNETICS Nogle tiltrækkende amerikanere. EN SEJ JYDE TAKKER AF Peter Mikkelsen lægger hammeren. NYE MOBILE ANLÆG side4 SERVICE DER BARE ER 10-4 side10 side13 side14 side15 Redaktion: Claus Benzin Layout: Benzin/Brian Peter Foto: Anders Bergh Tryk: Lassen offset Velkommen til TANKs december udgave. Vi trænger os på i skarp konkurrence i vrimlen af glitrede magasiner i en travl juletid. Og apropos konkurrence, så kan du i dette nummer bl.a. læse om, hvad god og effektiv service som et vigtigt konkurrenceparameter betyder for dig som kunde, i artiklen Service der bare er TANK giver dig også de seneste produktnyheder, læs f.eks. om Komptech Multistar sortereanlæg til bio-brændsel på side 6. God læselyst og rigtig god jul og godt nytår.

3 #2 DECEMBER 2007 KORT NYT KOMPTECH UDVIDER Med en årlig vækstrate på 20%, en omsætning på den rigtige side af 700 mill kr. og 440 ansatte har Komptech taget et nyt stort spring ind i den fagre nye miljøverden. For fortsat at være europæisk markedsleder, har Komptech i efteråret indviet en ny tænke tank Komptech Research Center i Graz, hvor nye avancerede anlæg skal udtænkes og udvikles og en helt ny fabrik i Ljutomer, Slovenien. Den nye topmoderne fabrik ligger tæt på Komptechs hovedkontor og samlefabrik i Graz i Østrig. På Komptechs fabrik i Slovenien vil der blive produceret Terminator og Crambo neddelere samt milevendere. Øverst: Komptech Research Center Nederst: Komptechs fabrik i Slovenien STOR EKSPORT AF ANLÆG Danske entreprenører bygger veje, havne, boliger og erhvervsbyggerier som aldrig før ikke kun i Danmark, men også i store dele af verden. Derfor har vi i år bl.a. leveret Powerscreen sortereanlæg til havnebyggerier på Zanzibar og Maldiverne, Powerscreen sortereanlæg til sortering af råstoffer i Slovakiet, Polen og Norge, og Komptech anlæg til behandling af affald i Sverige. Vidste du, at den første bemandede genbrugsstation under Vestforbrænding åbnede i 1982, og statistikken viste, at der blev indsamlet tons affald det første år. I 2006 var den ene genbrugsstation blevet til 25 i 20 kommuner, og den samlede mængde affald var steget til tons. OMGÅENDE LEVERING Du kan stadig købe anlæg til konkurrencedygtige 2007-priser. Vi har købt stort ind af knuse-, sortereog neddelingsanlæg, og kan til omgående levering fra eget lager tilbyde: 1 stk. Terex-Pegson Metrotrak 900 x 600 HA mobilknuser 3 stk. Terex-Powerscreen Warrior 1400 sortereanlæg 2 stk. Terex-Powerscreen Chieftain 1400 Track sortereanlæg 1 stk. Terex-Powerscreen Chieftain 1700 Track sortereanlæg 1 stk. Komptech Terminator 6000 S, USA-version neddeler UNDGÅ HYDRAULIKOLIE-SPILD Du kender helt sikkert problemet. En hydraulikslange er sprunget og har lænset hydraulikolie-tanken for olie på dit diesel-hydrauliske knuse-, sortere- eller neddelingsanlæg. Rigtig skidt for vandmiljøet og din økonomi. Ved enkel montering af en elektrisk Shut Down-anordning på hydraulikolie-tanken kan dette problem nu løses. Ved et slangebrud stopper dit anlæg øjeblikkeligt, og hydraulikolie-spildet reduceres til et absolut minimum. Pris pr. stk. kr. 675,00 excl. moms og montering. Bestil dine Shut Down-anordninger på telefon eller Du kan også bruge vedlagte svarkort. Vidste du, at råstofindvindingen på land i Danmark steg med 17% fra 2005 til I alt blev der sidste år indvundet 41,6 mio. kubikmeter råstoffer på land, heraf 35 mio. kubikmeter sand, grus og sten. I 1995 blev der indvundet 21,7 mio kubikmeter sand, grus og sten.

4 STENRIGE DJURSLAND FEATURE KAPACITET OG KNUSNING Gert Svith, der er en af de største råstofudvindere på Djursland, driver 6 grusgrave med et årligt volumen på ca m 3. En næsten umættelig efterspørgsel efter råstoffer til boliger, erhvervsejendomme og motorveje i Jylland fik den driftige vognmand til at investere i et Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg i sensommeren Det mobile knuseanlæg, der er en særdeles velvoksen sag på ca. 46 tons, knuser sten i op til ca. 220 mm. Stenene som knuses til stabilgrus-størrelse, er overstørrelsen af stenmaterialer, der er frasorteret på Gert Sviths mange mobile sortereanlæg. God kubicitet max kapacitet Den sidste istid efterlod rigtig mange sten i undergrunden i Danmark. Og særlig mange på Djursland. Som markedssituationen er i disse år, kan vi sælge alle de knuste materialer, vi overhovedet kan producere. Derfor var det helt oplagt at investere i et meget stort knuseanlæg. Her faldt valget på Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlægget. Anlægget, der er monteret med en kegleknuser, producerer materialer der har en rigtig god kubicitet, og sliddelsøkonomien er fremragende. Efter at vi har fået så stort et knuseanlæg i maskinflåden, er det væsentligt, at det producerer så meget som overhovedet muligt. Specialbygget fødekasse Der er en række faktorer der bare skal være i orden for at opnå den optimale kapacitet. Derfor har vi i samarbejde med Aksel Benzin fået specialbygget en overbygning til Maxtrak 1300s eksisterende fødekasse. Nu kan vores store Cat 980 læssemaskine aflevere to hele skovlfulde ad gangen, og det betyder, at der til hver en tid ligger 20 m 3 i Maxtrak 1300 knuseanlæggets fødekasse. Det giver os en bedre kapacitet helt op til 200 m 3 i timen en bedre logistik, lavere dieselolieforbrug på vores læssemaskiner, og den billigst producerede tonspris. Og vores kunder får de bedst tænkelige produkter, da anlægget aldrig kører tomt. Vognmand og råstofentreprenør Gert Svith fra Grenå har erstattet tre af sine eksisterende knuseanlæg med ét nyt effektivt Terex-Pegson Maxtrak 1300 mobilknuseanlæg. Hurtigt produktionsklar Det var naturligvis et krav at det nye knuseanlæg skulle være opbygget på bælteundervogn, og kunne arbejde diesel-hydraulisk. For mobilknuseanlægget skal hurtigt være produktionsklar og nemt kunne komme fra den ene af Gert Sviths grusgrave til en anden. Hydraulisk transportør Selv om vi i disse år oplever en voldsom efterspørgsel efter råstoffer, skal priserne på de materialer vi udvinder selvfølgelig være konkurrencedygtige. Derfor tænker jeg altid i logistik. Vi har f.eks. lige købt en ny 20 m lang mobil stakketransportør af Aksel Benzin. Den skal drives hydraulisk af vores Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg, og give os en kæmpe fleksibilitet i vores travle dagligdag. Der kan så ligge hele 600 m 3 under transportøren, og det betyder, at vores maskinfører nu primært kan koncentrere sig om at fodre vores sultne Terex-Pegson Maxtrak 1300 knuseanlæg, slutter Gert Svith.

5

6 FEATURE SORTERING De tårnhøje priser på fossile brændsler som f.eks. olie, kul og gas, sammenholdt med vores forpligtigelse til at reducere CO2 udledningen, har skabt en stor interesse for sortereanlæg til biobrændsel. Men meget store krav til færdigvarestørrelserne gør, at mange af de konventionelle sortereanlægstyper ikke kan fremstille færdigvarer, der er akkurate nok. Nøjagtige færdigvarestørrelser Østrigske Komptech kommer nu med løsningen på problemet. Nyheden hedder Komptech Multistar M3, og er et mobilt stjernesortereanlæg, der giver dig biobrændselprodukter i en meget høj kvalitet til lave driftsomkostninger. På Multistar M3 er det nu muligt at sortere neddelt affaldstræ, neddelt træ, rødder og kompostmaterialer. Selve hjertet i Multistar M3 anlægget er stjernesigten, hvor stjerner med grov-konfiguration på det øverste dæk, og stjerner med fin-konfiguration på det nederste dæk giver to meget nøjagtige færdigvaresorteringer. Renere færdigvareprodukt De udsorterede færdigvarer fremtræder meget akkurate på grund af det patenterede CLEANSTAR system, der sørger for at stjernerne altid er rene. CLEANSTAR rensesystemet består af en hårdmetal platte, monteret på hver stjerne. Ved hjælp af CLEANSTAR er det absolut minimalt hvad du vil opleve af stikkere de lange, uønskede træstykker under Multistar M3 anlæggets færdigvaretransportører. Enkel PLC-styring For at sikre ensartede færdigvarestørrelser er Komptech Multistar M3 udstyret med en avanceret PLC-styring. Med PLCens grafiske visualisering er anlægget meget enkelt at betjene, og du kan ganske enkelt korrigere færdigvarestørrelserne ved blot at taste de ønskede værdier ind på anlæggets display. Ren vellyd Ud over det nye stjernesigtesystem og PLC-styring, har det nye Komptech Multistar M3 sortereanlæg også en lang række andre spændende fordele. Bl.a. den diesel-elektriske drift der gør Multistar M3 sortereanlægget meget økonomisk og næsten fuldkommen lydløst, når anlægget producerer, samt en fødekasse med et volumenindhold på mere end 5 m 3 og en ilæsningshøjde på kun 2,8 m. Her er en rampe ved fødekassen helt overflødig, og den lave højde giver dig en kontinuerlig drift, god logistik, og lavere dieselolieforbrug på din læssemaskine. Komptech Multist a rm3 STJERNEN BLANDT SORTEREANLÆG TIL BIO-BRÆNDSEL Diesel-elektrisk drift 53 kva / L x B på øvre stjernedæk 2132 x 1138 mm L x B på nedre stjernedæk 3591 x 1138 mm / Fødekasse-volumen > 5 m 3 / Ilæsningshøjde 2800 mm Kapacitet op til 120 m 3 /h Multistar M3 er den ny revolutionerende stjernesigte fra Komptech, der giver dig en god driftsøkonomi, nøjagtige færdigvarer, og en enestående brugervenlighed.

7

8 Allernyeste teknologier Der blev vist et imponerende opbud af de aller- Cool miljøanlæg der sad lige i skabet... LANGTIDSHOLDBARE MILJØLØSNINGER Regn og rusk, støv og støj, gråvejr og gæster så var Miljødage 07 på Odense Nord Miljøcenter i Odense september skudt i gang. Sammen med en lang række branchekollegaer knuste, sorterede og neddelte vi over to dage. Alle anlægstyper var trukket i arbejdstøjet og lagde arm med materialerne i de helt rette omgivelser.

9 nyeste teknologier på de arbejdende anlæg. Her var udløbsdatoen ikke overskredet. Anlæg til håndtering af en lang række af de miljøopgaver der skal løses i vores samfund, og som både kan bidrage til et bedre miljø, og give en endnu bedre bundlinie. brokker, affaldstræ, have-/parkaffald og trærødder. Vil du vide mere om vores effektive anlæg til knusning, neddeling og sortering, så kontakt os på telefon , klik dig ind på eller brug det vedlagte svarkort. Cool miljøanlæg De besøgende kunne se cool miljøanlæg fra Terex- Pegson, Terex-Powersreeen og Komptech knuse-, sortere- og neddele bygge- og anlægsaffald, jord og 9

10 0 FEATURE ONE-STOP-SHOP SERVICE DER BARE ER10-4 Vores mål er at være markedets bedste one-stop-shop for anlæg til knusning, sortering og neddeling. Med de eftermarkedsdele og den service der hører til. Og intet andet. Hos Aksel Benzin kan du ikke købe læssemaskiner, trucks og tilsvarende anlægstyper, der ligger uendelig fjernt fra vores kerneområde. Det lader vi andre om. Vi har valgt udelukkende at have fokus rettet mod de kvalitetsprodukter der har været med til at placere os som en af landets førende specialister på markedet for knusere, sortereanlæg og neddelere i mere end 40 år. No nonsense Kompetent og professionel rådgivning, god service, hurtig levering af eftermarkedsdele, og mulighed for finansiering af maskiner og anlæg. Det er sammen med traditionelle værdier som faglig stolthed, stabilitet, ærlighed, respekt og ikke mindst gennemskuelighed begreber der former vores tilgang til markedet, og den enkelte kunde. Når det gælder service hælder vi f.eks. til det helt enkle no nonsense -koncept. Som kunde betaler du kun for de ydelser som du køber af os. Hverken mere eller mindre. Til aftalt tid og pris. Vi rådgiver dig naturligvis gerne om f.eks. serviceintervaller, og hvilke reserve- og sliddele vi bedømmer, du bør udskifte for at få en problemfri drift. Uden at du bliver fanget i finurlige servicekontrakter eller vedligeholdelsesaftaler. Service der bare er 10-4 Selv de bedste produkter er ikke bedre end den service der står bag. Derfor er hurtig, effektiv og kompe-

11 tent hjælp nødvendig når dit materiel havarerer, eller skal serviceres. Vi ved, at dine driftstop er dyre. Er dit maskineri sat længerevarende ud af spillet, kan det betyde, at du mister kunder, kontrakter og indtjening. Derfor støder du ikke på telefontid fra 8-16 eller dyre vagttelefongebyrer, hvis du ringer til os efter normal arbejdstid og har brug hjælp her og nu. Vores service er altid er 10-4 også når du ringer efter 16 og før 8. Vi får dig hurtigt kørende igen Vores servicemontører dækker hele Danmark, og er fremme hos dig indenfor få timer ved et driftsstop. Behøver vi at sige, at alle vores montagevogne er udstyret med specialværktøj og de reservedele, der hurtigt får dig kørende igen. Nu er det gjort. Arbejder dine anlæg udenfor landets grænser, kan vi også hjælpe dig. Vi har opsat og serviceret anlæg fra Thule i nord til Uganda i syd. Hurtig, effektiv og kompetent hjælp er nødvendig, når dit materiel havarerer eller skal serviceres

12 DER BLI R ALDRIG UD-SOLDT Når man har leveret tæt på 600 nye Powerscreen sortereanlæg på 21 år, forpligter det til også altid at være lagerførende og leveringsdygtig i sold til alle de Powerscreen anlægstyper vores kunder dagligt arbejder med. Vi tilstræber altid at have soldstyper med de klassiske maskeåbninger på lager, for det du r bare ikke at en kunde ligger stille, når der er hul igennem, siger reservedels-ansvarlig hos Aksel Benzin, Claus Larsen. Store mængder lave priser! For at banke priserne helt i bund køber vi altid stort ind i 40 containere. Og som i alle andre situationer betyder storkøb naturligvis lave indkøbspriser, som selvfølgelig skal komme vores kunder til gode hvis de da også køber stort ind, fortæller Claus Larsen. For at holde en lav pris hele vejen frem til slutbrugeren, er det væsentligt for os, at få så mange varer på en palle pr. ekspedition. Det giver besparelser hele vejen igennem systemet lige fra håndteringen på lageret, til pap, spændbånd og tape, og når der skal faktureres, slutter Claus Larsen. UPDATE STORINDKØB Ring eller klik dig en god pris Vil du vide mere om de gode priser på originale Powerscreen sold med lang holdbarhed, så ring på eller Du kan også downloade prislister ved at klikke dig ind på

13 13 Vores leverandør af magneter amerikanske Eriez Magnetics fremstiller alle de magnettyper, som benyttes i miljøsektoren til separering af jern og metaller. Et marked i stor vækst med den voldsomme globale efterspørgsel, der er efter råstoffer. Det startede egentligt med at vi indirekte solgte de stærke Eriez overbåndsmagneter via de Terex-Pegson mobilknuseanlæg, vi leverer til vores kunder. Terex-Pegson benytter Eriez Magnetics som magnet-leverandør, og knuseanlæggene monteres som standard med overbåndsmagneter fra Eriez Magnetics, siger Claus Benzin. Hvirvelstrømsmagneter Eriez Magnetics havde på daværende tidspunkt ikke en distributør i Danmark, så vi fik forhandlingen af det omfattende program af magneter. Og nu er det ikke længere kun overbåndsmagneter til knuseanlæg, vi leverer. Et relativt nyt og spændende genindvindingsmarked der er kommet på banen, er indvinding af letmetaller fra forbrændingsslagger, som foretages med magneter af hvirvelstrømstypen. Aluminium en ren guldgrube Det er en betragtelig mængde letmetaller som f.eks. aluminium, vi smider ud i vores dagrenovation. Tænk blot på alle de dåser uden pant der lander i samme affaldssæk som mælkekartoner, kartoffelskræller og pizzarester. Heldigvis har man indset. at der lige her ligger en guldgrube gemt i vores affald. Vi har leveret Eriez Magnetics hvirvelstrøms-magneter til entreprenører, der som forretningsområde sorterer forbrændingsslagger. Aluminiumsdåserne og andre letmetaller, der bliver brændt til ukendelighed, bliver efterfølgende oparbejdet og omsmeltet til nye metaller. Eriez Magnetics leverer naturligvis også andre magnettyper, der kan separere jern fra slaggerne, men det er en anden historie, slutter Claus Benzin. ERIEZ MAGNETICS NOGLE TILTRÆKKENDE AMERIKANERE

14 EN SEJ JYDE TAKKER AF PROFIL PETER MIKKELSEN en Joan og de 3 børn og 5 børnebørn fremover kan glæde sig til at se mere til Peter, venter der helt sikkert også flere ture ned til ferielejligheden i Tyrkiet. Montage i sol, regn og blæst Det er en af de sidste sande pionerer i vores branche der nu takker af. Peter er en af de hårde drenge i branchen. I sol, regn, blæst, sne og frost er der blevet serviceret, repareret og opsat anlæg til kundernes og vores fulde tilfredshed. Selv danske entreprenørvirksomheder der arbejder i udlandet, har nydt godt af Peters kompetencer. Peter har opsat knuse- og sigteanlæg under så fjerne himmelstrøg som Thule i nord og Uganda i syd. Og der er gået rigtig mange maskiner og anlæg igennem Peters stærke hænder siden starten i Dengang var det de mindre stationære knuse- og sigteanlæg der blev opsat, repareret og serviceret, så kom 80ernes første generation af mobile knuse- og sortereanlæg, for til sidst at ende med 90ernes og nutidens store mobile knuse-, sortere- og neddeleranlæg samt de helt store stationære projektanlæg, ikke at forglemme. 4 Når en medarbejder i forgangne tider fejrede jubilæum eller ønskede at gå på pension efter lang og tro tjeneste, blev dette honoreret med et guldur. I vores rustikke branche vil et guldur virke en anelse upassende specielt når det er en sej jyde indenfor montage og service af knuse-, sortere- og neddeleranlæg, der er tale om. Tillad os derfor at introducere et helt nyt begreb Den Gyldne Forhammer. Peter Mikkelsen, overmontør hos Aksel Benzin gennem mere end 30 år, er om nogen manden i vores branche, der har gjort sig fortjent til dette meget passende trofæ når han med udgangen af januar 2008 går på pension. Lejlighed i Tyrkiet Peter vil efter 47 særdeles travle år på arbejdsmarkedet hellige sig de mere bløde værdier livet også har at byde på. Ud over at hustru- Strandtasken er snart pakket, og de to liggestole i ferielejligheden venter bare på at blive foldet ud. Vi vil gerne takke Peter for hans store indsats her i Aksel Benzin, og ønske rigtig god vind i fremtiden. Afskedsreception Peter vil blive fejret ved en afskedsreception i slutningen af januar 2008.

15 KOMPTECH TERMINATOR 6000 S USA-VERSION MOBIL NEDDELER MADRASSER KABELTROMLER MØBLER PALLER DIESEL-HYDRAU- LISK DRIFT Med en 583 HK stærk Caterpillar C18 EU3 dieselmotor med elektronisk motorbeskyttelse, får du et af markedets stærkeste neddelingsanlæg. FØDEKASSE, ROTORVALSE OG MODBRO Fødekassen har en længde på 4605 mm, og en dybde på 2890 mm. Rotorvalsen har en længde på 3000 mm, og en diameter på 1050 mm. Valsen er udstyret med 30 udskiftelige tænder. Modbroen, der er udstyret med 16 udskiftelige tænder, justeres hydraulisk mod rotoren. BÆLTEUNDERVOGN Med Caterpillar bælteundervognen får du et superfleksibelt anlæg der er enkelt at flytte rundt på arbejdsstedet. FÆRDIGVARETRANSPORTØR OG OVERBÅNDSMAGNET Færdigvaretransportøren har en båndbredde på 1000 mm, og opstakker det neddelte materiale i en højde på 4115 mm. Overbåndsmagneten, der er af den permanente type, fraseparerer bl.a. søm, skruer, beslag og fjedre fra affaldet. Komptechs Terminator 6000 S USAversion har pumpet jern og fået endnu flere muskler. Sveller, møbler, madrasser, kabeltromler, gulvtæpper og dæk er blot nogle af de affaldstyper, der hurtigt og effektivt neddeles med et minimum af støv, støj og slitage. Terminator 6000 S USA-version optimerer automatisk produktionen ved neddeling af forskellige affaldstyper. Og anlæggets Constant Power Control sikrer dig den helt rigtige kapacitet til den bedste tonspris på det neddelte affald. Kapaciteten på Terminator 6000 S USA-version neddelingsanlægget er op til 100 t/h. Aksel Benzin har anlægget klar til levering fra eget lager. TEREX-POWERSCREEN CHIEFTAIN 1700 MOBILT SORTEREANLÆG STEN GRUS KNUST BETON KNUST TEGL STAKKE-TRANS- PORTØR 3 En 1200 mm bred transportør udstakker sandfraktionen. VIBRATIONSSIGTE Den to-dækkede vibrationssigte har et areal på 4,8 x 1,5 m på det øvre dæk, og 4,3 x 1,5 m på det nedre dæk. STAKKE-TRANSPOR- TØR 2 En 650 mm bred transportør udstakker mellemfraktionen. STAKKE-TRANSPORTØR 1 En 650 mm bred transportør opstakker sigterestfraktionen. FØDEKASSE Den 14 lange fødekasse er udstyret med en radiostyret tiprist, og monteret med en 1050 mm bred båndføder. BÆLTEUNDERVOGN Bælteundervognen gør det enkelt at flytte anlægget rundt på arbejdsstedet. POWER-UNIT Anlægget er udstyret med en Deutz dieselmotor type BF 4 M 2012 (110HK) med hydraulik-udtag til drift af en ekstern stakketransportør. Terex-Powerscreens top-sællerter Chieftain sortereanlæggene har med Chieftain 1700 fået et nyt familiemedlem. Chieftain 1700 er et professionelt mobilt sortereanlæg der er ideelt til sortering af f.eks. sten- og grusmaterialer. Kapaciteten på det nye Chieftain 1700 sortereanlæg er op til 500 t/h. Sigter du efter høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, er Chieftain 1700 det helt rigtige anlæg. Aksel Benzin har anlægget klar til levering fra eget lager.

16 AKSEL BENZIN EFFEKTIV DRIFT OG GOD ØKONOMI I DIN PRODUKTION Det er overskriften, når vi skal sammensætte markedets bedste løsninger til knusning, neddeling eller sortering. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov, og kombinerer din opgave med over 40 års erfaring i at rådgive, projektere, levere og servicere. Det giver dig en løsning med fokus på det væsentlige. Og os en tilfreds kunde. Men et er ord, noget andet resultater. Derfor er vores bedste reference de tusindvis af anlæg vi igennem årene har leveret, og som dag efter dag viser deres styrke i grusgrave, på nedbrydningspladser, omlastestationer og på miljø- og forbrændingsanlæg. Når du handler med os, kan du være sikker på at få den velkendte Aksel Benzin-service, som betyder at vi altid vil gå den ekstra mil for dig. Vil du vide mere, så besøg os på eller ring på Søholm Park Hellerup Telefon Hammervej 4 Hvorslev 8860 Ulstrup Telefon

ALTÆDENDE. Danmarks største knuseentreprenør VI SÆTTER TÆNDERNE I ALT HVAD DER BLIVER SERVERET FRA ASFALT OG ARMERET BETON, TIL RØDDER OG AFFALDSTRÆ.

ALTÆDENDE. Danmarks største knuseentreprenør VI SÆTTER TÆNDERNE I ALT HVAD DER BLIVER SERVERET FRA ASFALT OG ARMERET BETON, TIL RØDDER OG AFFALDSTRÆ. ALTÆDENDE Danmarks største knuseentreprenør VI SÆTTER TÆNDERNE I ALT HVAD DER BLIVER SERVERET FRA ASFALT OG ARMERET BETON, TIL RØDDER OG AFFALDSTRÆ. ØKONOMIRIGTIG KNUSNING OG GENANVENDELS SKAL OGSÅ VÆRE

Læs mere

MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT

MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT MASSER AT VÆLGE MELLEM OG ALTID NYE, SIKRE MASKINER. Der er sund fornuft og god økonomi i at leje i stedet for at eje! Med MIS Rental slipper

Læs mere

MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT

MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT MASKINLEJE MED FLEKSIBILITET OG GOD ØKONOMI DET ER SUND FORNUFT MASSER AT VÆLGE MELLEM OG ALTID NYE, SIKRE MASKINER. Der er sund fornuft og god økonomi i at leje i stedet for at eje! Med MIS Rental slipper

Læs mere

Danmarks største knuseentreprenør GENANVENDELSE ER SUND FORNUFT OG GOD ØKONOMI

Danmarks største knuseentreprenør GENANVENDELSE ER SUND FORNUFT OG GOD ØKONOMI Danmarks største knuseentreprenør GENANVENDELSE ER SUND FORNUFT OG GOD ØKONOMI STORE BESPARELSER VED KNUSNING PÅ STEDET Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse og genanvende dine nedrevne materialer

Læs mere

#8 FORÅR 2011 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING

#8 FORÅR 2011 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING #8 FORÅR 2011 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN SLUT MED KRISESNAK 2010 PRISER PÅ 2011 MODELLER DEN FØRSTE AF DE STØRSTE BEDRE ARBEJDSMILJØ OG GLADE NABOER

Læs mere

#1 SEPTEMBER 2007 OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER HILLHEAD 2007 MILJØDAGE 07 ON THE ROAD TANK OP! FULD AF GODE NYHEDER

#1 SEPTEMBER 2007 OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN NYT MAGASIN OM MENNESKER HILLHEAD 2007 MILJØDAGE 07 ON THE ROAD TANK OP! FULD AF GODE NYHEDER #1 SEPTEMBER 2007 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT MAGASIN OM MENNESKER OG MASKINER FRA AKSEL BENZIN HILLHEAD 2007 MILJØDAGE 07 TANK OP! ON THE ROAD INDHOLD ANK HILLHEAD 2007 Nye anlæg fra Terex- Powerscreen

Læs mere

FULD AF GODE NYHEDER FUEL

FULD AF GODE NYHEDER FUEL #5 APRIL 2009 ANK FULD AF GODE NYHEDER NU LYSNER DET MÅSKE VI ER OPPE PÅ MÆRKERNE HURTIG FINANSIERING HURTIGT KØRENDE JEG GRAVER MIN EGEN GRAV FLOWER POWER ENERGI STOR STØRRE STØRST TA METROEN HER MÅ DE

Læs mere

EN LYS IDÉ #3 MAJ 2008 SÅ KA DE LÆRE DET XFACTOR TEREX JORDENS KONGE TAKE IT EASY DET BLI R IKKE STØRRE OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN

EN LYS IDÉ #3 MAJ 2008 SÅ KA DE LÆRE DET XFACTOR TEREX JORDENS KONGE TAKE IT EASY DET BLI R IKKE STØRRE OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN #3 MAJ 2008 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN EN LYS IDÉ SÅ KA DE LÆRE DET XFACTOR TEREX JORDENS KONGE TAKE IT EASY DET BLI R IKKE STØRRE ANK INDHOLD EN

Læs mere

#4 NOVEMBER 2008 KOM I STØDET MED KOMPTECH ALT GODT FRA HAVET SIGTEN DER STARTER, HVOR DE ANDRE GI R OP EN ORDENTLIG SLAMBERT

#4 NOVEMBER 2008 KOM I STØDET MED KOMPTECH ALT GODT FRA HAVET SIGTEN DER STARTER, HVOR DE ANDRE GI R OP EN ORDENTLIG SLAMBERT #4 NOVEMBER 2008 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN KOM I STØDET MED KOMPTECH ALT GODT FRA HAVET SIGTEN DER STARTER, HVOR DE ANDRE GI R OP EN ORDENTLIG SLAMBERT

Læs mere

Kraftfuld feeder. Aggressiv sigte. Udsortering

Kraftfuld feeder. Aggressiv sigte. Udsortering maskin mekano Fremtiden er landet Lille maskine - stort potentiale. Kapacitet, fleksibilitet, pålidelighed. Baseret på disse nøgle ord, præsenterer vi vores mobile sorterings anlæg, som er monteret på

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

Fleksibilitet som flytter grænser

Fleksibilitet som flytter grænser Fleksibilitet som flytter grænser Produktion af knuste produkter handler i høj grad om tons/time. Ligesom i alle andre procesindustrier forudsætter en lønsom produktion omfattende volumen. Det som skelner

Læs mere

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE IF RECYCLING A/S Det er IF Recycling A/S vision at tilbyde totalløsninger inden for genanvendelse af affald og salg af råstoffer. Hos os er udvikling af nye muligheder

Læs mere

TC-80 TRACKED CONVEYORS TC-65 / TC-80

TC-80 TRACKED CONVEYORS TC-65 / TC-80 R TC-65 / TC-80 TRACKED S TC-80 TC-65 TC-80 Conveyor Length:20m (65 7 ) 23.5m (77 ) Belt Width: 1.05m (42 ) 1.05m (42 ) Net Engine (Tier 3)Power:36.4kW (49hp) 36.4kW (49hp) Max Discharge height:10m(32

Læs mere

#9 FORÅR 2012 PÅ E&H 12

#9 FORÅR 2012 PÅ E&H 12 #9 FORÅR 2012 ANK FULD AF GODE NYHEDER PÅ E&H 12 NYT OM KNUSNING, NEDDELING, SORTERING OG OPSTAKNING FREMAD! NYE TIDER NYT UDSEENDE DEN STØRSTE ROD MOD NYE HØJDER TELESTACK BESPARELSER I STAKKEVIS GRUS,

Læs mere

POSITIVLISTE Positivliste for Genknus og Kabell A/S, Teglværksvej 19, 5220 Odense SØ Opdateret 22.juni 2018

POSITIVLISTE Positivliste for Genknus og Kabell A/S, Teglværksvej 19, 5220 Odense SØ Opdateret 22.juni 2018 POSITIVLISTE Positivliste for Genknus og Kabell A/S, Teglværksvej 19, 5220 Odense SØ Opdateret 22.juni 2018 Den samlede mængde af, der maksimalt må opbevares er 34.000 ton. Heraf må fraktioner med farligt

Læs mere

Genanvendelse af tagpap

Genanvendelse af tagpap «From Roof to Road» Innovative recycling of bitumen felt roofing material Genanvendelse af tagpap Karsten Rasmussen 11. maj 2012 1 Workshop genanvendelse af tagpap Indhold Historien Konceptet Udfordringerne

Læs mere

#7 SEPTEMBER 2010 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING

#7 SEPTEMBER 2010 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING #7 SEPTEMBER 2010 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN TAG FORDØREN NÅR DU KØBER BRUGT MATERIEL / ET LANGT LIV / ROSKILDE SYNKER I GRUS / POWERSCREEN XH250

Læs mere

TC-50 / TC-65 / TC-80. TC-65 20m (65 7 ) 1.05m (42 ) 36.4kW (49hp) 10m( o

TC-50 / TC-65 / TC-80. TC-65 20m (65 7 ) 1.05m (42 ) 36.4kW (49hp) 10m( o R TC-50 / TC-65 / TC-80 TRACKED SPECIFICATION: Conveyor Length: Belt Width: Net Engine (Tier 3)Power: Max Discharge height: TC-50 15.7m (51 7 ) 1.05m (42 ) 36.4kW (49hp) 7.6m(24 11 ) @ 27 o TC-65 20m (65

Læs mere

#6 NOVEMBER 2009 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING FULD AF GODE NYHEDER

#6 NOVEMBER 2009 OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYT OM KNUSNING, NEDDELING FULD AF GODE NYHEDER #6 NOVEMBER 2009 ANK FULD AF GODE NYHEDER NYT OM KNUSNING, NEDDELING OG SORTERING FRA AKSEL BENZIN NYE TIDER, NYE OMGIVELSER 24 SIDER OM MENNESKER, MILJØ OG MASKINER GRØNNE ANLÆG GIVER GRØNT MILJØ SIG

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

NYT FRA PILOTFORSØGET

NYT FRA PILOTFORSØGET NYT FRA PILOTFORSØGET DECEMBER 2012 GODT I GANG! Kære pilotdeltager Du har nu været i gang med at sortere affald til genbrug i godt fire måneder, og vi håber, at det er blevet en del af din dagligdag.

Læs mere

Grenaa Havn: Den cirkulære økonomi har givet os ideer til at bruge genbrugsmaterialer til vores havnebyggeri og vedligehold.

Grenaa Havn: Den cirkulære økonomi har givet os ideer til at bruge genbrugsmaterialer til vores havnebyggeri og vedligehold. Grenaa Havn: Den cirkulære økonomi har givet os ideer til at bruge genbrugsmaterialer til vores havnebyggeri og vedligehold. Grenaa havn har deltaget i Region Midtjyllands projekt Rethink Business Fokuseret

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk Byggeaffald styr på sorteringen 9623 6644 affald@avv.dk AVVTlf. www.avv.dk Hvad er byggeaffald? Bygge- og anlægsaffald er alt affald, som fremkommer ved anlægsarbejder, nedrivning, nybyggeri og renovering.

Læs mere

CO 2 -opgørelse 2007/08/09

CO 2 -opgørelse 2007/08/09 CO 2 -opgørelse 2007/08/09 Genanvendelse af bygge- og anlægsaffald til vejmaterialer 1. november 2011 Indhold FORMÅL 4 FAKTA 4 RESULTAT 4 EJERS VURDERING AF OPGØRELSEN 5 BESKRIVELSE AF ANLÆG/TEKNOLOGI/PROCES

Læs mere

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister.

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister. Q TRANSPORT Luftfragt Transport Søfragt Domicil flytning Kontor flytning Intern flytning Transport Flytning Logistic Lagerhotel Pak & Pluk Handling Distribution Fjernlager Arkiv opbevaring Container Oversøiske

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Allerød Genbrugsplads

Allerød Genbrugsplads Allerød Genbrugsplads Miljøberetning 2009 Indledning Denne niende miljøberetning indeholder i ord og tal de væsentlige oplysninger om Allerød Genbrugsplads i 2009. Allerød Genbrugsplads har, sammenholdt

Læs mere

Indsamling og genanvendelse af hård PVC. Nemt for dig godt for miljøet

Indsamling og genanvendelse af hård PVC. Nemt for dig godt for miljøet Indsamling og genanvendelse af hård PVC Nemt for dig godt for miljøet WUPPI gør det nemt for dig at tage miljøansvar Danmark er det eneste land, som gennem lovgivning sikrer, at PVC-affald indsamles til

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

NCC Roads A/S NCC Recycling. Miljørigtig håndtering af affald

NCC Roads A/S NCC Recycling. Miljørigtig håndtering af affald NCC Roads A/S NCC. Miljørigtig håndtering af affald NCC forvandler affald til nye materialer gennem bæredygtige og miljørigtige forædlingsprocesser. Med recycling sparer vi på verdens energi og mindsker

Læs mere

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål.

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål. Vi sparer penge, når vi køber ind sammen Region Midtjylland køber årligt varer og tjenesteydelser for cirka 8 milliarder kroner. Det svarer til næsten 30 % af regionens samlede økonomi, og derfor er der

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Fra affald til ressourcer

Fra affald til ressourcer Fra affald til ressourcer Oplæg til et nyt affaldssystem bedre sortering Mindre CO2 Ren energi bæredygtig Omlægning Affald er en del af løsningen i omstillingen til et bæredygtigt samfund. Kommunerne i

Læs mere

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI Erhvervsudviklingsdøgn 14. maj 2014 Brands4kids A/S, Erik Andreæ 1 AGENDA 4Brands4kids A/S 4Fra drøm til virkelighed.! 4Et strategisk valg 4Innovation i tøjbranchen findes

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Jorden venter. Missionen er planlagt. Er du parat?

Jorden venter. Missionen er planlagt. Er du parat? Du kan gøre en forskel Du har sikkert allerede hørt om klimaforandringer og drivhuseffekt. Om overforbrug og madspild. Du har sikkert også set billeder af isbjerge, der smelter, af oversvømmelser eller

Læs mere

Februar 2014 07.02.G02/2011-004 /bem NÆSTVED KOMPOSTERINGS- ANLÆG ÅRSRAPPORT 2013 Næstved Komposteringsanlæg Årsrapport 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND FOR ÅRSRAPPORTEN 3 AFFALDSMÆNGDER 3 OVERFLADEVAND

Læs mere

Flere og flere vælger Seem

Flere og flere vælger Seem Flere og flere vælger Seem - dit naturlige valg.. Kalve på www.seem.dk Øverst og midtfor: Sektionshytten til 3 kalve er flytbar med pallegaffel til truck eller traktor. Ergonomisk korrekt placerede rustfrie

Læs mere

Birkmosevej 13 6950 Ringkøbing Tlf. 97 32 22 22 Fax 97 32 57 97 E-mail: info@vestjydskbeslag.dk www.vestjydskbeslag.dk

Birkmosevej 13 6950 Ringkøbing Tlf. 97 32 22 22 Fax 97 32 57 97 E-mail: info@vestjydskbeslag.dk www.vestjydskbeslag.dk Birkmosevej 13 6950 Ringkøbing E-mail: info@vestjydskbeslag.dk www.vestjydskbeslag.dk - din leverandør af rendejern KVALITET: Vore moderne maskiner producerer ensartede rendejern, evt. tilpasset til den

Læs mere

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro 12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010 (det talte ord gælder) 7. oktober 2010 Intro Tak! De sidste par uger har været noget hektiske. Som I ved barslede Klimakommissionen

Læs mere

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation Miljø opsamlingsstation Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. station er udviklet og produceret med udgangspunkt i en mangeårig erfaring med at

Læs mere

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen 2 0 1 5 Spændende opgaver.. Filmen 1864 I august måned 2013 var Hagenskov slot, avlsbygninger og omgivelser location for filmoptagelser til Ole Bornedals storfilm og tv-serie om 1864. Foto: Tina Valbjørn

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele R abatportalen a/s Velkommen til Rabatportalen Du kan spare mange penge på de medlemsfordele, som vi præsenterer i denne folder. Rabatterne får du som medlem

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Rudersdal Kommunes genbrugspladser Blokken og Containerhaven

Rudersdal Kommunes genbrugspladser Blokken og Containerhaven Rudersdal Kommunes genbrugspladser Blokken og Containerhaven Miljøberetning 2009 Indledning Denne Miljøberetning omhandler Rudersdal Kommunes genbrugspladser Blokken og Containerhaven. Selvom de to pladser

Læs mere

MIX & MATCH MED ORSY. Endnu mere fleksibilitet med ORSY værkstedsvogne og nye værktøjssortimenter NYHED

MIX & MATCH MED ORSY. Endnu mere fleksibilitet med ORSY værkstedsvogne og nye værktøjssortimenter NYHED MIX & MATCH MED ORSY Endnu mere fleksibilitet med ORSY værkstedsvogne og nye værktøjssortimenter NYHED MIX & MATCH Den nye ORSY værkstedsvogn kan genopfyldes utallige gange, så den passer til dine behov

Læs mere

Velkommen til Sikkerhedskursus del 1

Velkommen til Sikkerhedskursus del 1 Velkommen til Sikkerhedskursus del 1 Det er ikke for sjov og derfor kan det her ikke vente Statistisk set sker der på et halv år 15 tilløb til skader 7 materielle skader 5 mindre arbejdsskader 2 alvorlige

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Deklarering af el i Danmark

Deklarering af el i Danmark Til Deklarering af el i Danmark 4. juni 2015 CFN/CFN Elhandlere er, ifølge Elmærkningsbekendtgørelsen, forpligtet til at udarbejde deklarationer for deres levering af el til forbrugerne i det forgangne

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Siloking Kverneland DUO sætter nye stand Mindre slitage - SILONOX monteret på de mest udsatte steder, giver ekstrem lang levetid Mere komfort

Læs mere

Vores affald. Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen.

Vores affald. Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen. Vores affald Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen. mener, at vi i fremtiden skal minimere mængden af affald. Det skal især ske ved at forebygge, at affaldet opstår, og ved at

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen

Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen Affaldsforsøg skal føre til bedre sortering Kirsebærplantagen er sammen med tre andre boligområder udvalgt til et nyt forsøg med affaldssortering. Forsøget

Læs mere

Afgifts- og tilskudsregler i Danmark, Sverige og Tyskland ved afbrænding af affald

Afgifts- og tilskudsregler i Danmark, Sverige og Tyskland ved afbrænding af affald Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del Bilag 82 Offentligt Notat 10. december 2010 J.nr. 2010-500-0002 Afgifts- og tilskudsregler i Danmark, Sverige og Tyskland ved afbrænding af affald I dette notat beskrives

Læs mere

OPEN DAYS I VANKIVA DET PERFEKTE MATCH #11 VINTER 2014 JOSEF HEISSENBERGER KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT SAMARBEJDE

OPEN DAYS I VANKIVA DET PERFEKTE MATCH #11 VINTER 2014 JOSEF HEISSENBERGER KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT SAMARBEJDE #11 VINTER 2014 ANK DET PERFEKTE MATCH KOMPTECH TERMINATOR 5000 MED UENDELIGE MULIGHEDER HURRIFEX SORTERER PLAST, JERN OG STEN FRA BIOMASSEN I ÉN ARBEJDSGANG KOMPTECH PARTNER DAYS 2014 EN NÅL FOR GODT

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af, at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør at vi

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini igo Mini + Impact XP-mali for opstregning af boldban Linemark igo Mini enkel og effektiv opstregningsmaskine Linemark igo Mini er en opstregningsmaskine,

Læs mere

Hvordan sikrer vi energi til konkurrencedygtige priser og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser?

Hvordan sikrer vi energi til konkurrencedygtige priser og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser? Konkurrencedygtig Hvordan sikrer vi til konkurrencedygtige priser og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser? Uden ville europæerne ikke kende til den velstand, mange nyder i dag. Energi er en forudsætning

Læs mere

SPØRGEKORT ENIG / UENIG

SPØRGEKORT ENIG / UENIG I min familie afleverer vi tomme flasker og dåser i returautomaten i supermarkedet. Hvorfor er det en god idé? Så kan de blive brugt igen og igen, og det er godt for miljøet. Man kalder det closed loop

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Fra stewardessekaffe til genial emballage

Fra stewardessekaffe til genial emballage Fra stewardessekaffe til genial emballage Vi er i starten af 90 erne i en flyver. Jakob Vangby har netop bestilt en kop kaffe, og kigger nervøst på bakken med den skoldhede kaffe. Bakken har slagside,

Læs mere

CO 2 -opgørelse, 2009. Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder

CO 2 -opgørelse, 2009. Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder CO 2 -opgørelse, 2009 Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder 1. november 2011 Indhold FORMÅL 4 FAKTA 4 RESULTAT 4 EJERS VURDERING AF OPGØRELSEN 5 BESKRIVELSE AF ANLÆG/TEKNOLOGI/PROCES

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning hvad betyder det for dig? www.ok.dk 2 3 Solceller

Læs mere

Mobile energianlæg verdo.com/energy

Mobile energianlæg verdo.com/energy Mobile energianlæg +45 7010 0234 verdo.com/energy Den ideelle løsning når pladsen er trang Har du ikke plads til et separat kedelrum, eller ønsker du blot muligheden for mobilitet? Så er en blokvogn eller

Læs mere

Instruktioner til spor

Instruktioner til spor Instruktioner til spor Indhold Introduktion... 2 Generelle sikkerheds regler... 2 Leverede enheder... 3 Ting du selv skal huske... 3 Anbefalet værktøj... 3 Landskabs forberedelser... 4 Samling af sporsektioner...

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen Besti Ute-boxen er udviklet med tanke på både heste og mennesker. I vores bokse skal hestene trives, være sikre og have det godt. Samtidig skal

Læs mere

Ren besked om affald. Pak pappet rigtigt - Se bagsiden

Ren besked om affald. Pak pappet rigtigt - Se bagsiden Ren besked om affald Pak pappet rigtigt - Se bagsiden Kan HÆNGes PÅ KØLESKABET Dagrenovation Ja, tak til ting fra den daglige husholdning uden farligt affald Det siger vi ja tak til: * Emballage fra mad

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald

Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald Affald hvad, hvem og hvorfor Bygge- og anlægsaffald er det affald der opstår efter nybygning, renovering eller nedrivning. Bygherren er ansvarlig for

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juli 2013 Første halvår af 2013 er gået. Bilsalget generelt slår alle salgsrekorder, og økonomerne spår bedre

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

Velkommen til Tom Dåses Returskole

Velkommen til Tom Dåses Returskole Velkommen til Tom Dåses Returskole Hej, jeg hedder Glas-Mads. Velkommen til vores opgavebog. Mit navn er Petra Plast. Vi skal både regne og tegne og gætte. Jeg hedder Tom Dåse. Har du lyst til at blive

Læs mere

Hvad gør vi ved affald?

Hvad gør vi ved affald? Hvad gør vi ved affald? Affald I Danmark og i resten af verden stiger affaldet år for år. Det gør den fordi, at vi vil leve i vores moderne livsstil. Hvis vi bliver ved med det, bliver vi nødt til at bruge

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

Kravspecifikationer. Kravspecifikation. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Kravspecifikationer. Kravspecifikation. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Kravspecifikation Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Leverandørens ydelser... 4 2.1 Generelle krav... 4

Læs mere

CSP-solanlæg til produktion af grøn fjernvarme

CSP-solanlæg til produktion af grøn fjernvarme CSP-solanlæg til produktion af grøn fjernvarme - Concentrated solar power Picture SCHOTT Solar CSP-solanlæg til fjernvarme Efter flere års eksporteventyr med leverancer af dampkedler til store solkraftværker,

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Skån naturen og spar penge. GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer

Skån naturen og spar penge. GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer Skån naturen og spar penge GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer Genbrugsmaterialer er et bedre, mere rentabelt og miljørigtigt alternativ til traditionelle råstoffer LAD OS SPARE

Læs mere

FREDE ANDERSEN & SØN

FREDE ANDERSEN & SØN FREDE ANDERSEN & SØN Kvalitetstransport siden 1903 Frede Andersen & Søn har rødder tilbage til 1903 og er i dag en moderne virksomhed med et bredt udbud af transporter. Vores kerneydelser er inden for

Læs mere