VI GIVER DIG NYE MULIGHEDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI GIVER DIG NYE MULIGHEDER"

Transkript

1 VI GIVER DIG NYE MULIGHEDER MAERSK LINE DANMARK Your promise. Delivered.

2 GLOBAL EKSPERTISE. LOKAL FORANKRING. Siden virksomhedens etablering i 1928 har Maersk Line opbygget en bred kompetence inden for transportløsninger, så vores kunder kan spare både tid og penge. Vi ved, at du som eksportør eller importør stiller høje krav til dine transporter, og derfor gør Maersk Line Danmark altid sit yderste for at tilpasse tjenesterne til dine behov. Kontakt vores kontor i Aarhus, og få en snak med vores dygtige og erfarne medarbejdere, som kan hjælpe dig med at forbedre din logistikkæde. Nå ud til verden direkte eller med hurtige omlastninger Vi er verdens største containerrederi, og vores største styrke er dermed vores omfattende netværk. Fra Aarhus kan du tage den direkte vej til Fjernøsten. Fra København og Aarhus kan du nå ud til de vigtigste havne i Stillehavsområdet, Afrika, Nordamerika, Latinamerika og Mellemøsten via en hurtig og enkel omlastning på kontinentet. Når du afskiber med os, sørger vi for miljøvenlig, hurtig og pålidelig transport til verdens mest spændende markeder. Men Maersk Line tilbyder ikke kun søtransport. For at du som kunde får den bedst mulige service fra dør til dør, har vi et omfattende og velfungerende netværk i Danmark. Vi tilbyder blandt andet to ugentlige afgange fra Taulov og Aarhus. Takket være Maersk Line s pålidelighed kan du spare både tid og penge ved at vælge en leverandør, der tager sig af hele transporten. Du kan fokusere på din virksomhed, mens vi sørger for, at dit gods kommer frem til tiden! Det kalder vi Your Promise Delivered! Vi passer godt på din projekt last Undgå unødvendige omkostninger, lange leveringstider og beskadiget gods ved at vælge et rederi, som har nødvendige kompetencer og udstyr, der kræves til sikker håndtering af din speciallast. Vi har gennem flere år opbygget omfattende lokal ekspertise. Vi tilbyder pålidelig levering af out of gauge/in gauge- samt break bulk-last til hele verden. Vores kunder sætter stor pris på, at vi har direkte adgang til specialudstyr som flat racks og open tops, og at vi kan tilbyde dig assistance fra specialistteams i hele verden. Alt dette kombineret med flere ugentlige afgange, stor pålidelighed og konkurrencedygtige transittider giver dig helt nye muligheder for at optimere logistikkæden.

3 Århus Taulov København Optimer din supply chain med Maersk Line som tilbyder effektive løsninger till worldwide destinationer. Vi har i tillæg omfattende distributions netværk i Danmark. Kim Lindblad, Sales Manager Danmark Vi har alle typer af containere i Danmark og mulighed for at tilbyde vores kunder faste pladser om bord på vores skibe. Alt sammen for at vores kunder skal kunne holde, hvad de lover deres kunder. Lene Kjaer Sorensen, Sales, Danmark

4 SERVICE I VERDENSKLAS GLOBALT. Canada Pålidelig service til Montreal og Halifax via omlastning i Bremerhafen. Skandinavien Vi tilbyder direkte transport til og fra Gøteborg og Aarhus hver uge. Derudover har vi hyppige feederløsninger fra Norges vestkyst, Oslofjorden, Sydsverige og København. Nordamerika Via en hurtig og enkel omlastning på kontinentet får du adgang til Nordamerikas vigtigste havne. Vi tilbyder markedets korteste transittid til Newark takket være vores nye TA4-service! Desudensejler vi også til Baltimore og New Orleans. Centralamerika Hurtigt og effektivt til og fra Panama, Mexico, Peru, Chile og Ecuador. Hurtig forbindelse mellem kontinentet med henblik på omlastning til/fra Caribien. Sydamerikas vestkyst Spar penge ved at transportere din last i Non operating reefers til Cartagena og Manzanillo. Sydamerikas østkyst Fleksibel service til og fra Parangua Santos Itajai Rio Grande Montevideo Buenos Aires Vestafrika Skræddersyet feedernetværk til og fra Skandinavien, som giver hurtig og sikker transport til blandt andet Dakar, Douala, Tema og Apapa. Du kan læse mere om vores globale netværk samt ankomst-, afgangs- og transittider på maerskline.com.

5 SE. Kort om Maersk Line Verdens førende containerrederi med over 100 års brancheerfaring. En del af Maersk Group en global koncern med hovedkontor i København og medarbejdere på verdensplan. Servicenetværk over hele verden og 374 kontorer i 116 lande. 610 skibe, som anløber en havn hvert 15. minut. 11 millioner leverede containere om året kunder og medarbejdere på verdensplan. Mellemøsten Pålidelig transport til Jeddah, Salalah og Jebel Ali. Østafrika Markedet korteste transittid til Port Sudan. Det indiske subkontinent Vi tilbyder det mest omfattende indenrigsnetværk i Indien. Fjernøsten Unik direkte service mellem Aarhus og Korea. Vores nye East-West Network tilbyder kortere transittider og større dækning. Oceanien Takket være vores pålidelige feeder-service får du adgang til de vigtigste markeder i Stillehavsområdet, herunder, Melbourne Brisbane, Freemantle, Sidney og Auckland i Australien. Sydafrika Hurtig og enkel service til Kapstaden, Durban og Port Elisabeth.

6 LOVE AT FIRST SITE Jeres ekspertviden om shipping og dokumentation har hjulpet os gang på gang. Vi ved, at I holder, hvad I lover. Monica Lindell, Export Coordinater, Volvo Cars Corporation DIN BOOKING. HELT ENKELT. Vi ved, at det kan være besværligt og tidskrævende at booke. Derfor er vi glade for at kunne sige, at det aldrig har været nemmere at foretage bookinger hos os. Vi har brugt mange ressourcer på at skabe en ny og innovativ bookingportal, My Maersk Line, som gør det hele nemmere og hurtigere. Dine tidligere shippingordrer og information om havne, varer og partnere bliver liggende i systemet, så du nemt kan booke en ny transport via fem lette trin. Og hvis du vil kopiere en tidligere transport, klarer du det på et øjeblik. Du får det fulde overblik over, hvad din forsendelse koster, herunder hvilke tillæg og andre tariffer, der er inkluderet i den samlede pris. Du behøver kun at fokusere på det, der er relevant for dig. Og frem for alt kan du booke når som helst og hvor som helst.

7 Opdag MyMaerskLine.com Få det fulde overblik over såvel gamle som aktuelle bookinger Mulighed for at filtrere efter, hvad der er relevant for dig Få information og rådgivning om forskellige varesegmenter Track & trace din last Få et tydeligt overblik over fakturaer, krediteringer osv. Skær ned på administrationsomkostningerne ved at sende shippinginstruktionerne online. Alt i én arbejdsgang Information om afgange, ankomster, transittider og skibe to måneder frem i tiden Oversigt over dine aftaler Mulighed for online tilbud via Rate-Look-up

8 VORES LØFTE. KLIMASMART. Maersk ligger helt fremme, hvad angår bæredygtighed, miljøfokus og innovative og klimasmarte løsninger. Vi beholder førertrøjen, samtidig med at vi hele tiden leder efter nye løsninger, der kan mindske vores egne og vores kunders klimaaftryk i en tid, hvor den globale efterspørgsel efter transporter er stigende. Vores miljøindsats fokuserer på at skabe langsigtet værdi for vores kunder og det globale samfund på tre nøgleområder: Innovativ udvikling I kraft af vores brancheførende miljøfokus vil vi kunne øge effektiviteten i vores flåde uden at øge CO2-udledningen og forbruget af fossile brændstoffer. Vi vil bidrage til, at de globale klimamål bliver nået, og vores målsætning er, at vi inden 2020 skal have mindsket vores CO2-udledning med 60 % i forhold til niveauet i Det er et ambitiøst mål, men i 2015 har vi allerede rundet 30 %, og derfor har vi hævet vores klimamål fra 40 % til 60 %. Det mål når vi ved øget energieffektivitet, udvikling af nye skibsmotorer og et nyt skibs- og containerdesign. Ansvarsfuld forretningspartner Maersk Line efterlever sine værdier og værner om mennesker, dyr og miljø. Vi prioriterer blandt andet en ansvarsfuld indkøbspolitik, respekt for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og beskyttelse af havmiljøet. Vi har leverandører på verdensplan, og det er derfor vigtigt, at vi ensretter vores adfærdskodeks og stiller værdikrav i leverandørkæden. Vi har blandt andet et internationalt program for ansvarlige indkøb, som vi anbefaler vores leverandører at underskrive, så vi kan fortsætte vores samarbejde fremover. Kundernes foretrukne valg Vores kunder spørger i stadig stigende grad ind til vores bæredygtighedsprincipper, fordi de ønsker transporter, der er klimasmarte og respekterer menneskerettighederne. Det handler om, at de selv har bæredygtighedsprincipper, som de skal kunne redegøre for over for deres kunder. Derfor vil vi skabe en fælles og konkurrencedygtig strategi sammen med vores kunder om at begrænse vores fælles aftryk på det lokale og det globale miljø. Vi vil være dit foretrukne valg. Det globale svovldirektiv Den 1. januar 2015 blev der indført nye regler for, hvor meget svovl, skibsbrændstof må indeholde. Det tilladte svovlindhold sænkes til 0,1 procent. I Europa er det områderne omkring Østersøen, Nordsøen og Den Engelske Kanal, der bliver berørt. De nye regler vil medføre, at udledningen mindskes med hele 90 procent i de berørte regioner. Maersk ser positivt på forandringen, da den på sigt vil føre til bedre sundhed og et renere miljø..

9 Maersk Lines arbejde med bæredygtige transporter er best in class Kristina Wittlock, Global Supply Manager, Tetra Pak

10 CONTAINERE. TIL ETHVERT BEHOV. Maersk Line har cirka containere af forskellige typer. Det er ikke kun 20 eller 40 fods standardcontainere men også specialcontainere (der er tilpasset forskellige typer gods). Når du kontakter os, kan vores medarbejdere fortælle dig, hvilken type container, der er bedst egnet til dit gods. Standardcontainere Maersk Lines mest anvendte containere er 40 fods. Vi har også 45 fods containere og nogle, der er højere end normalt. De 20 fods lange containere passer bedst til mindre eller meget tung last. Nogle containerne kan for eksempel have tværgående bjælker, der gør det muligt at transportere tøj og tekstil på bøjler og uden emballage. Et andet eksempel er specialbeslag til tanke, som gør det muligt at transportere væske i Flexitanks. Kølecontainere Vores kølecontainere kaldes for reefers. Maersk Line er verdensførende inden for reefers. For altid at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service og viden har vi et team af medarbejdere, som udelukkende arbejder med reefers. I disse containere kan vi fryse varer ned til minus 60 grader, og de overvåges døgnet rundt på vores skibe. Frugt og grønt fra Sydeuropa til Skandinavien, kød fra Brasilien og fisk fra Norge til hele verden er blot nogle få eksempler på nedkølede og frosne produkter, der transporteres i vores reefers. Takket være et omfattende udviklingsarbejde har vi mindsket energiforbruget markant på netop denne type containere, hvilket er en fordel både for vores kunder og for miljøet. Specialcontainere Til last, der er meget tung eller omfangsrig og ikke lige passer til standarden, tilbyder vi forskellige specialcontainere. I branchen kaldes denne type last for Out of Gauge (OOG). Maersk Line har flere forskellige containere med og uden sider og tag, som er tilpasset alle former for gods. De mest almindelige er Flat racks (platform) og Open tops (uden ståltag).

11 DIN SPECIALLAST I GODE HÆNDER Standard Dry Container mange muligheder for last i fast eller løs form Reefer til temperaturfølsomt gods, som kræver køling eller frost Flat Rack til last, der er større eller vejer mere end normalt Open top hvis lasten holder sig inden for standardlængde og -bredde, men kræver ekstra plads i højden eller særlig lastning oppefra Farligt gods Vi har omfattende erfaring med transport af farligt gods, og et dedikeret specialistteam sørger for, at transporten altid gennemføres så sikkert som muligt. Containertyper Indv. mål (mm) Volumen (m 2 ) Nyttelast (kg) 20 standard x x standard x x høj x x høj x x reefer x x flat rack x x open top x x

12 YOUR RACE. DELIVERED. Maersk Line Officiel shippingpartner ved Volvo Ocean Race og sponsor for Dongfeng Race Team. Concept: JS Media Tools A/S Maersk Danmark Hedeager Aarhus N Tlf.: Igor.Sapina@maersk.com

Geodis Wilson Jeres Freight Management Partner

Geodis Wilson Jeres Freight Management Partner Geodis Wilson Jeres Freight Management Partner Integrerede logistikløsninger der imødekommer jeres behov www.geodiswilson.dk Hvad kan vi gøre for jer? Vi tilbyder vores kunder sø- og luftfragt med integrerede

Læs mere

ProcurePASS. Procurement - Partner Assured Sourcing Solution

ProcurePASS. Procurement - Partner Assured Sourcing Solution ProcurePASS Procurement - Partner Assured Sourcing Solution 1 Der er en efterspørgsel fra vores kunders side om at indgå i samarbejde med stabile og solide partnere i forsyningskæden. ProcurePASS understøtter

Læs mere

International System Transport a-s

International System Transport a-s International System Transport a-s VORES HISTORIE 1900 Selskabet grundlægges i København af Paul Lehmann 1971 LEMAN USA stiftes 1973 Navneskifte til LEMAN, for som man siger: - det er nemmere med LEMAN

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Tilbud 03. maj : maj 2018

Tilbud 03. maj : maj 2018 Tilbud Spaceinvader ApS 03. maj 2018 Q-00833951 1 Til Spaceinvader ApS Navn: Mads Klie-Holde E-mail: mkh@spaceinvader.com Tlf: +45 26809580 Fra DSV Road A/S Navn: Martin Ibenholt E-mail: martin.k.ibenholt@dk.dsv.com

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

DHL OCEAN CONNECT - LCL FRA DANMARK

DHL OCEAN CONNECT - LCL FRA DANMARK ASIEN: HONG KONG FREDAG MANDAG TORSDAG TORSDAG 31 DAGE SHANGHAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG SØNDAG 32 DAGE SUZHOU MANDAG TIRSDAG ONSDAG SØNDAG 36 DAGE NINGBO MANDAG TIRSDAG ONSDAG SØNDAG 36 DAGE HANGZHOU MANDAG

Læs mere

DHL OCEAN CONNECT - LCL FRA DANMARK

DHL OCEAN CONNECT - LCL FRA DANMARK ASIEN: HONG KONG FREDAG MANDAG TIRSDAG TIRSDAG 35 DAGE SHANGHAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG ONSDAG 35 DAGE SUZHOU MANDAG TIRSDAG ONSDAG ONSDAG 39 DAGE NINGBO MANDAG TIRSDAG ONSDAG ONSDAG 39 DAGE HANGZHOU MANDAG

Læs mere

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab NTG Continent A/S - Et værdifuldt bekendtskab Mission Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os! Vores målsætning er, at vi tilpasser os vores kunders behov og ønske for derved at skabe en win-win

Læs mere

International System Transport a-s

International System Transport a-s International System Transport a-s LEMAN ROAD: BASIC Produktet der har været kendt i generationer, og tilpasset kunderne i Europa. Det er stabilt, regulært og pålideligt Ugentlige faste afgange D irekte

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister.

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister. Q TRANSPORT Luftfragt Transport Søfragt Domicil flytning Kontor flytning Intern flytning Transport Flytning Logistic Lagerhotel Pak & Pluk Handling Distribution Fjernlager Arkiv opbevaring Container Oversøiske

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation / Vores historie Vores historie 1900 Selskabet grundlægges i København af Paul Lehmann 1925 25 års jubilæum, kontor i København 1950 50 års jubilæum, kontorer

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Mangfoldighed sikrer solid eksportvækst i fødevaresektoren

Mangfoldighed sikrer solid eksportvækst i fødevaresektoren DI Fødevarer November 2013 Mangfoldighed sikrer solid eksportvækst i fødevaresektoren af konsulent Peter Bernt Jensen Fødevaresektoren er en dansk styrkeposition En fjerdedel af den danske vareeksport

Læs mere

Sådan skærer du toppen af

Sådan skærer du toppen af Sådan skærer du toppen af dine software udviklingsomkostninger BOOK ET MØDE OG VIND EN LÆKKER NÜVI GPS FRA GARMIN Tieto kan krydre dine softwareprojekter på nye måder Udover traditionel konsulentbistand

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation ECCO en dansk familievirksomhed 2 En multinational organisation 3 Hvem vil have os? 5 En mand og hans drøm 6 ECCO ejer hele værdikæden 7 ECCOs læderproduktion 8 damkjær & vesterager

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Taking responsibility is the first step towards a positive change

Corporate Social Responsibility. Taking responsibility is the first step towards a positive change Corporate Social Responsibility Taking responsibility is the first step towards a positive change Energy Cool, 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Virksomhedens ledelse...3 Forhold til samarbejdspartnere...

Læs mere

DB Schenker AEO fra vort perspektiv

DB Schenker AEO fra vort perspektiv DB Schenker AEO fra vort perspektiv Schenker A/S, Danmark Lene Honoré Version 20130522 Dansk AEO hos DB Schenker - Introduktion Hvad er AEO-certificering? AEO-certificering kan sammenlignes med fx en ISO-certificering.

Læs mere

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen MONOPOLET.com Unikke løsninger tilpasset dit produkt Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen Store besparelser på transport Partnerskab at vokse sammen 99,8% leveringssikkerhed Granby Pack A/S Holmen

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

sikre dataforbindelser når det skal fungere

sikre dataforbindelser når det skal fungere sikre dataforbindelser når det skal fungere Robust, sikkert og redundant Nu og i fremtiden Hos Net1 ønsker vi, at alle virksomheder, uanset branche eller geografisk placering, skal have adgang til sikker

Læs mere

Transportens Innovationsnetværk og CENSEI/CBS Tirsdag 11.05.2010

Transportens Innovationsnetværk og CENSEI/CBS Tirsdag 11.05.2010 Transportens Innovationsnetværk og CENSEI/CBS Tirsdag 11.05.2010 Muligheder og udfordringer i Intra-europæiske Dør til Dør container transporter med fokus på Danmark baseret på et Dansk speditionsfirmas

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Ren luft til danskerne

Ren luft til danskerne Ren luft til danskerne Hvert år dør 3.400 danskere for tidligt på grund af luftforurening. Selvom luftforureningen er faldende, har luftforurening fortsat alvorlige konsekvenser for danskernes sundhed,

Læs mere

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016.

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Bæredygtighedspolitik Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Omfang... 2 3. Formål... 2 4. Definition af bæredygtighed...

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Bæredygtighedsrapport 2018

Bæredygtighedsrapport 2018 Bæredygtighedsrapport 2018 Toyota Material Handling Europe SAMMEN gør vi en forskel 1 Bæredygtighedsrapport 2018 OM TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE Et stærkt globalt netværk Ansatte Omsætning Struktur

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa Danish Farmers Abroad Aller Aqua har på få år skabt en global virksomhed med eksport til 70 lande kloden rundt samt produktion i bl.a. DK, Ægypten og Kina Hvordan gør man det? 9. Januar 2017 Niels Lundgaard

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

BIG DOUBLE NYT PREMIUM ANNONCEPRODUKT

BIG DOUBLE NYT PREMIUM ANNONCEPRODUKT MTG DANMARK DISCOVERY NETWORKS BIG DOUBLE NYT PREMIUM ANNONCEPRODUKT 2 NETVÆRK 6 KANALER 1 INDKØB MTG OG DISCOVERY LANCERER BIG DOUBLE Øget dækning i den kommercielt mest attraktive målgruppe, P21-50 Faste

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

MERMAID MARINE SERVICE A/S MERMAID MARINE SERVICE A/S MERMAID MARINE SERVICE EQUIPMENT J.H. TEKNIK

MERMAID MARINE SERVICE A/S MERMAID MARINE SERVICE A/S MERMAID MARINE SERVICE EQUIPMENT J.H. TEKNIK Stærk kompetencepartner Udviklingsstrategi Vi forventer, at det overordnet fokus på miljø, grønne regnskaber og generelle økonomiske besparelser i samfundet medfører et øget fokus på skrogrensning, propelpolering

Læs mere

En sag bliver til. At arbejde med FlexTeam Partner

En sag bliver til. At arbejde med FlexTeam Partner En sag bliver til At arbejde med FlexTeam Partner Der er ikke to projekter der er identiske, men gennem årene har vor partner udviklet robuste processer, der sikrer, at hvert projekt planlægges, struktureres

Læs mere

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO.

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO. Velkommen til Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO Kenneth Hoe KontrolCentralleder Lars Rasmussen Projektledere / PFSO Jens Andersen Sikkerheds konsulent / PFSO Lars Hansson AXIS Thomas

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER

IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER For os handler det om at få jeres it-outsourcing til at lykkes til jeres absolutte tilfredshed, og det er drivkraften bag alt, hvad vi gør. FOUAD SHELBAYA,

Læs mere

Nordens førende kommunikations- og logistikvirksomhed

Nordens førende kommunikations- og logistikvirksomhed Nordens førende kommunikations- og logistikvirksomhed PostNord kort fortalt 37,1 mia. SEK Omsætning 388 mio. SEK Justeret driftsresultat 6.250 udleveringssteder i Norden 154 mio. pakker 31.000 Medarbejdere

Læs mere

PostNord Strategien for fremtiden

PostNord Strategien for fremtiden Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 153 Offentligt PostNord Strategien for fremtiden Adm. Dir / Peter Kjær Jensen København 31/01/2018 Kort om PostNord Danmark Det danske postvæsen

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv PRINT MANAGEMENT effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontrol over din trykte kommunikation Ønsker du at fokusere på din kerneaktivitet

Læs mere

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016 www.pwc.dk Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016 Revision. Skat. Rådgivning. Lande, der er med i undersøgelsen i 2016 Belgium UK Denmark Poland Canada Germany Russia France

Læs mere

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale 1 2011-04-15 Posten Norden generalforsamling 2011 Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale Kære generalforsamling, mine damer og herrer. Det er en stor glæde for mig at tale her i dag

Læs mere

Perspektiver på Rejser og Økonomi

Perspektiver på Rejser og Økonomi 2019 Hvad kommer der til at ske med priserne på forretningsrejser? Det er sandsynligt at robust økonomisk vækst vil føre til prisstigninger på flybilletter og hotelværelser næste år, men eksperter er dog

Læs mere

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Specialister i softwareudvikling Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Projekter med Centic 1) Udgangspunktet er jeres virksomhed Den it-løsning vi leverer til jeres

Læs mere

10. gode råd til forandringer i virksomheder

10. gode råd til forandringer i virksomheder Sådan får du SUCCESFULDE FORANDRINGSPROJEKTER 10. gode råd til forandringer i virksomheder 10 gode råd til forandringsledelse Medarbejdere og ledere kan næsten få sved på panden, når ordet forandring bliver

Læs mere

Skolefoto med glæde i fokus

Skolefoto med glæde i fokus Skolefoto med glæde i fokus Gladere billeder Med Skolefoto Glad er det aldrig bare sort og hvidt. Vores mission er at skabe gladere billeder, elever og forældre. Vi kombinerer mange års erfaring i skolefotografering

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

Dry Port på Sjælland? TØF København, 21. august 2012 Leif Gjesing Hansen, Region Sjælland

Dry Port på Sjælland? TØF København, 21. august 2012 Leif Gjesing Hansen, Region Sjælland Dry Port på Sjælland? TØF København, 21. august 2012 Leif Gjesing Hansen, Region Sjælland Studiets baggrund Mulighederne for en dry port terminal i Høje Tåstrup for containertransport til europæiske containerhavne

Læs mere

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.2 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.3 Transportmarked Traditionelt

Læs mere

Serviceguide. Alt hvad du behøver for at gøre international forsendelse nemmere og mere pålidelig

Serviceguide. Alt hvad du behøver for at gøre international forsendelse nemmere og mere pålidelig Serviceguide Alt hvad du behøver for at gøre international forsendelse nemmere og mere pålidelig Notér eventuelt dit FedEx-kundenummer her: Velkommen til FedEx Forsendelse med FedEx Hos FedEx sætter vi

Læs mere

bendix transport Bendix Transport Danmark A/S

bendix transport Bendix Transport Danmark A/S velkommen til bendix transport kunden i centrum Adresser Containerland Danmark Hovedkontor: Hovedkontor: Jernholmen 39 Jernholmen 39 2650 Hvidovre 2650 Hvidovre Tlf.: 36 77 22 44 Tlf.: 36 77 20 00 Fax:

Læs mere

NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark. Novo Nordisk Virksomhedspræsentation

NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark. Novo Nordisk Virksomhedspræsentation NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark Novo Nordisk Virksomhedspræsentation 2 Novo Nordisk i korte træk Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed med 90 års erfaring med innovation og lederskab

Læs mere

Zeuxion s vej til det svenske marked

Zeuxion s vej til det svenske marked Zeuxion s vej til det svenske marked Event: Find vej til de nordiske markeder Anders Fisker 26 Jan 2015 Page 1 Zeuxion Design House for Chip Design og Software inden for teleog datakommunikation Grundlagt

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

FN s Global Compact. Verdens største initiativ for ansvarlige virksomheder

FN s Global Compact. Verdens største initiativ for ansvarlige virksomheder FN s Global Compact Verdens største initiativ for ansvarlige virksomheder De danske Global Compact-medlemmer går forrest for at skabe et nyt paradigme for samfundsansvar og bæredygtig forretningsudvikling,

Læs mere

Grøn strøm fra havn til skib Sluk for forureningen fra skibe i havn med landestrøm - fremtidens energieffektive og miljøvenlige forsyning

Grøn strøm fra havn til skib Sluk for forureningen fra skibe i havn med landestrøm - fremtidens energieffektive og miljøvenlige forsyning Grøn strøm fra havn til skib Sluk for forureningen fra skibe i havn med landestrøm - fremtidens energieffektive og miljøvenlige forsyning Vær klar til at leve op til de kommende miljøkrav med landestrøm

Læs mere

Hvem ta r chancen? Presentation to: TØF 05.10.15 Presentation by: Ebbe Bisgaard 06/10 1

Hvem ta r chancen? Presentation to: TØF 05.10.15 Presentation by: Ebbe Bisgaard 06/10 1 Hvem ta r chancen? Presentation to: TØF 05.10.15 Presentation by: Ebbe Bisgaard 06/10 1 Unifeeder Group Established in 1977 in Aarhus, Denmark Europe's largest and best connected feedering and shortsea

Læs mere

Sammen om bæredygtig transport i Danmark. På vej til renere luft og mindre forurening

Sammen om bæredygtig transport i Danmark. På vej til renere luft og mindre forurening Sammen om bæredygtig transport i Danmark På vej til renere luft og mindre forurening Sammen skaber vi en bæredygtig fremtid Vi kan gøre meget, men vi kan ikke gøre det alene. Staten og kommunerne har en

Læs mere

Globale muligheder for fynske virksomheder

Globale muligheder for fynske virksomheder Globale muligheder for DI Fyn Erhvervstræf den 4. maj 2010 Direktør Thomas Bustrup Dagens præsentation 1. Danmarks internationale konkurrenceevne - er der en international fremtid for de? 2. Hvor er de

Læs mere

Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server. 1 Danfoss Group IT

Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server. 1 Danfoss Group IT Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server 1 Danfoss Group IT Carsten Davidsen Global MFG Solution Manager Nordborgvej 81 DK-6430 Nordborg Direct: +45 7488 6261 Mobile: +45 2949 5051 E-mail:

Læs mere

Velkommen til OneHouse

Velkommen til OneHouse Now what? Velkommen til OneHouse Højt kvalificeret it-konsulenthjælp til lave priser Har I brug for en totalløsning? OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed med fokus på stabilitet,

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

Miljø- og fødevareministerens besvarelse af spørgsmål nr. 738 (MOF alm. del) stillet 15. Maj 2017 efter ønske fra Ida Auken (RV).

Miljø- og fødevareministerens besvarelse af spørgsmål nr. 738 (MOF alm. del) stillet 15. Maj 2017 efter ønske fra Ida Auken (RV). Miljø- og fødevareministerens besvarelse af spørgsmål nr. 738 (MOF alm. del) stillet 15. Maj 2017 efter ønske fra Ida Spørgsmål nr. 738 Hvordan vil ministeren fremover sikre overholdelse af udledningskravene

Læs mere

NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE

NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE CITY M LUFTRENSER FRA CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 I løbet af få timer (afhængig af størrelsen på rummet) vil en CITY luftrenser

Læs mere

Kom i kontakt med hunde verdenen. Medie & Annoncering

Kom i kontakt med hunde verdenen. Medie & Annoncering Kom i kontakt med hunde verdenen Medie & Annoncering 1 Begyndelsen Ideen Det hele startede i 2005 med at working-dog forbandt hundejere i hele verdenen ved at tilbyde dem online stamtavler, hvilket muliggjorde

Læs mere

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl!

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Stay Local, Go Global Sælg dine produkter overalt Eksempel: Sverige 8,5 millioner svenskere er

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

By- og Boligudvalget 2014-15 BYB Alm.del Bilag 25 Offentligt. Introduktion til Danfoss

By- og Boligudvalget 2014-15 BYB Alm.del Bilag 25 Offentligt. Introduktion til Danfoss By- og Boligudvalget 2014-15 BYB Alm.del Bilag 25 Offentligt Introduktion til Danfoss Kort om Danfoss Medarbejdere 22.500 Globalt salg Salgsselskaber Fabrikker Tre største markeder Ejerskab Hovedkvarter

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

LEAN i Distributionen Sanistål A/S

LEAN i Distributionen Sanistål A/S LEAN i Distributionen Sanistål A/S Kickstart af en forretningstransformation tilpasset vores Mere end du tror kultur INNOVATIV DISTRIBUTION Scandic, 10 september 2013 Agenda Udfordringen Ambitionen Løsningen

Læs mere

Information om. Vi passer godt på dig...

Information om. Vi passer godt på dig... Information om Vi passer godt på dig... Det første år 1979 De første medarbejdere havde et mantra, som virksomheden er grundlagt på og som er gentaget uendeligt siden: ansvar og god service. Da medarbejderne

Læs mere

Maersk Line s Triple-E skibe bæredygtighed i et 30 årigt perspektiv. Jacob Sterling, Klima- og miljøchef, Maersk Line

Maersk Line s Triple-E skibe bæredygtighed i et 30 årigt perspektiv. Jacob Sterling, Klima- og miljøchef, Maersk Line Maersk Line s Triple-E skibe bæredygtighed i et 30 årigt perspektiv Jacob Sterling, Klima- og miljøchef, Maersk Line Dagsorden: 1. Maersk Line s miljøprioriteter 2. Vores nybygningsprogram og Triple-E

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere