Referat af bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 5 delopgaver; 1) Fratage nøgler fra dem, der ikke skal bruge dem, 2) månedlig optælling af varelageret, 3) Justere priserne for at kunne håndtere svindet, 4) indskærpe, at alarmen SKAL slås til hver gang nogen forlader cafeen og 5) Vi skal sikre, at alle folk får talt op - og får talt tiere op - opfølgning. Der er ikke sket noget endnu. Parbæk skal huskes på at lave budget til 2 år. Det skete ikke i år. Rykkes til afventende opgaver. Parbæk orienterer cafeudvalget om at lave et budget for renovering af cafeen. Indenfor 14 dage. Parbæk skal få lagt Kraters grejliste på forummet, så vi alle kan læse den. Undervejs. Daniel skal få flyttet på termostaterne, så de er plane med væggen. Det er muligvis en ekstern håndværker der skal gøre det. Er undervejs, afventer at Daniel snakker med en VVS'er.

2 Daniel har til opgave at finde en god plads til vores nye hotwire. Kåre har budget på maksimalt DKK til plugins mm. Undervejs. Kåre - med hjælp fra Stirland - får lavet det sidste på vores teltflager - delene er købt, vi mangler bare en arbejdsdag. Pindene er lavet, teltflagerne mangler et par snøreringe. Kåre skriver på hjemmesiden om den stjålne boremaskine. Er gjort. Steffen sørger for, at de skader der er på det sidste telt bliver repareret. Afventer stadig. Steffen skriver på facebook om den stjålne boremaskine. Er gjort. Kappers og Steffen laver et oplæg på hvordan en aktionsgruppe til at håndtere AAK arrangementer kan organiseres og har fremadrettet ansvaret for at organisere den, og forhandler betingelser med AAK. Det afventer pt. nye ansvarlig fra kommunen. Kappers skal skrive en guide til det nye kasseapparat. Der mangler pt. til optælling mm.

3 Bo får lavet en vejledning i hvordan man installerer printeren. Kathrine laver udkast til procedure omkring varebestilling til cafeen generelt og til varebestilling til eksterne arrangementer. Kathrine har ansvaret for at lave et oplæg til 25 års jubilæum. Er fremsendt per mail. Hvilende opgaver Næste gang containerne tages i brug skal de efterses for behov for reparationer og mulighed for forbedringer og ompakninger. Indtil da gør vi intet. Vi skal have rykket for vores stempler hos møntmanden. Vi skal have aflåst den øverste container. Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres sider, men status er lidt langt ude i fremtiden. Jvf. referat fra d skal vi se nærmere på hvilke ting der mangler for at reparere vores borde og bænke - og om det er rentabelt. Opgaven er ledig til den der vil kaste sig over den. Værdidebatten kan tages op af dem, der har overskud til det. Bo har ansvaret for at lave et udkast til en dialog omkring sekretærens arbejdsopgaver. 2. Indkommen post DUF IS COMING Det er vores normale DUF-indberetning. Parbæk er på den. Tilbud til TRoAs medlemmer aalborg teater Kåre svarer. Er din forening potentiel eventarrangør

4 Det vil vi ikke gøre noget ved. Foreningernes dag Vi tager ikke afsted. 3. Sekretæren / Kasseren Opgaver for at bringe regnskab mm. i orden bliver fremadrettet i prioriteret rækkefølge: Hold medlems listen opdateret (1 time) Lav guide til det nye kasseapparat og sætte kasseapparatet igang (8 timer) Få folk oplært i kasseapparatet (14 dage varighed af enkelte aftener) Lav regnskabs til dags dato jan-marts (30 timer) Sæt online delen op til at virke, smat andre vigtige ting så som sms m.m.(20 timer + Kåre) Indscan alle vigtige papir (60 timer) Sekretæren holder os løbende orienteret om status på opgaverne. 4. Yxengaard Projektet v/kåre Status tilgår hvis dette punkt stadig er relevant. Der er ikke mere at sige om dette punkt. Det behandles i fremtiden under "Projektoverblik". 5. Projektoverblik Vinterlejr Yvonne Hagbard Det gik fremragende og gav overskud. Udvalgstur Morten Baagøe Kostede Morten skal sende regning til Kåre og Kappers på deres forbrug fra turen. Sommerlejr Bo Karlsen Intet nyt er godt nyt.

5 TRoA 25 års jubilæum - Kathrine Refsgaard Behandles som separat punkt. Sommerscenarie Ole Bo Ole Bo kom ikke til mødet, så status er ikke kendt års jubilæum Oplæg v/kathrine Vi (Yvonne, Morten, Uffe og jeg) har talt lidt om hvad vi kunne tænke os at lave på dagen. Åbent hus Tanken er et åbenhus i klubben omkring middag og frem til en 16-tiden (ikke fastsat tidspunkt). Idéen er at invitere alle der kunne være interesseret, medlemmer, forældre, andre rollespillere fra landet og folk der ikke spiller, men gerne vil se hvad TRoA går ud på. Til åbenhus vil vi arrangere spil af forskellig art, både så folk kan se og prøve lidt af klubbens forskellige aktiviteter. Vi vil sætte et telt op i gården hvor folk kan sidde og snakke hen over en øl eller sodavand og lidt at spise. Dertil er jeg ved at undersøge om vi kan leje Tom s pølsevogn og evt. et fadølsanlæg til hele dagen og aftenen. Ædegilde Om aftenen er der jo belejligt nok en fantastisk sommerfest, der i forvejen har for vane at trække en masse folk til klubben. Men ud over det vil vi gerne arrangere et lille ædegilde før festen. I teltet vi håber at kunne få op vil vi sætte musik op og måske underholdning i form af en komiker eller lign. For en kurvertpris kan man deltage og få mad i form af helstegt pattegris med tilbehør, en gratis drikkevare og entré til festen senere på aftenen. Det er kort de tanker vi har gjort os og har tænkt os at tage vores udgangspunkt i hvis bestyrelsen synes det er godt. Allerede nu har vi nogle mellemmer der gerne vil være til åbenhus og vise hvad vi laver i klubben til dagligt og en håndfuld der gerne vil hjælpe til undervejs. Budget undervejs. Ellers godkendt. 7. Krater grej Hvad ønsker vi at gøre med Kraters grej? Afventer at listen er der, udskydes til næste møde.

6 8. Leje af Einherjerer huse/grej Hvad /hvis noget skal vi gøre mht. det principielle ifm. betaling af leje af Einherjernes huse/grej? Vi afventer og ser om Rosenlund samler tilstrækkeligt med deltagere og hvis det gør, så tager vi en dialog med Einherjerne. 9. Wufoo som erstatning for formstack? Bo og Kåre har kigget på wufoo som en erstatning for formstack. Det virker billigere og ser ud til at opfylde vores behov. Skal vi undersøge denne mulighed nærmere? Er der nogle tanker om emnet? Vi skifter formstack ud med wufoo når formstack udløber. 10. Fastaval bazaaren Vi har modtaget følgende brev: Kære TRoA Bazaaren på Fastaval er et sted hvor folk og foreninger mødes på tværs i rollespilsmiljøet. Det er også et sted hvor nyheder udveksles og projekter kan showcases. Vi synes derfor det ville være rigtig fedt hvis I ville komme og fortælle om jer selv og jeres aktiviteter og måske knytte nye bånd til andre i miljøet. Det løber af stablen lørdag d. 19 april i påsken på Fastaval og eventen vil varer et par timer. Vi hjælper gerne med at stille en borde op og vi giver selvfølgelig indgangen hvis I ikke allerede er på Fastaval. Kåre skriver, at vi ikke kommer. 11. Principdiskussion Hvad gør vi når udvalg har så mange medlemmer til deres aktiviteter der deltager gratis, at arrangementet som helhed giver underskud eller har svært ved at få arrangementet til at løbe rundt? Vi kan ikke sætte en pris på hvad et deltagende medlem er værd. Når udvalget præsenterer et budget må man sammenholde det med aktivitetsniveauet og forholde os til om det er rimeligt, uanfægtet hvor mange medlemmer der er og hvor mange ikke-medlemmer som deltagere. Derfor er det op til de enkelte udvalgs, at føre lister over deltagere. Tillige bør udvalgene til enhver tid have overblik over deres økonomi i forhold til budget. Kåre offentliggører det et sted på hjemmesiden. 12. Mobilepay v/baagøe Vi har snakket om det før da det var privat udgaven, men nu er business løsningen kommet.

7 Det er som jeg forstår det muligt at have flere mobil enheder til samme konto, dvs. SS og airsoft kan have hver deres men det er samme konto de går ind på, og det vil være nemt at se hvilke der tilhøre hvem. Frem til 1. oktober er det gratis, derefter koster det 1000kr i oprettelse, 100kr om året og 1% i transaktions gebyr, og vi skal havde en konto i danske bank. Bo skriver en guide til hvordan dankortautomaten kan kobles på et trådløst netværk lavet på f.eks. en mobiltelefon og så ser vi, om det ikke er nok. 13. Der mangler borde i lokalerne I rollespilslokalere mangler der borde - eller der er for få borde til rådighed i forhold til lokalet/spillerantal. Det medfører p.t. at der er lånt et bord i lokale 1 i stuen. Jeg foreslår at vi køber et møde/konferencebord til lokale 1 og flytter de nuværende 2 alm + det halvrune op i lokalerne ovenpå. En kort research på nettet har umiddelbart givet mig priser på ca 6000,- for et bord til 10 personer, hvilket vi har været til bl.a. bestyrelsesmøderne, men jeg tror at det kan komme ned hvis der bliver brugt mere tid til at finde det rigtige. Bo tæller borde og stole for at undersøge, hvad vi mangler. Bo har ansvaret for at lave et oplæg.

ORGANISATION, ROLLER, ANSVAR OG MØDESTRUKTUR I TROA

ORGANISATION, ROLLER, ANSVAR OG MØDESTRUKTUR I TROA TRoA The Realms of Adventurers ORGANISATION, ROLLER, OG MØDESTRUKTUR I TROA Kaldet ORAM Kåre Kjær 1/20/2015 INDHOLD Indhold... 2 Formål... 4 Hvordan bruger jeg ORAM?... 4 Organisation... 4 Roller og Ansvar...

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side 1

Indholdsfortegnelse. side 1 GUIDEN Indholdsfortegnelse Du mangler et sted 2 Vær opsøgende 2 Du har fundet et sted 3 Projektets omfang 3 Kontakt med ejeren 3 Første møde 3 Rammerne omkring selve mødet 3 Projektbeskrivelse 3 Økonomien

Læs mere

Skilsmisse -hvad så med økonomien?

Skilsmisse -hvad så med økonomien? Skilsmisse -hvad så med overblik bodeling budget økonomi ægtefællebidrag børnetilskud børnebidrag ansvar -økonomisk e-guide til dig der skal skilles Forfatter: Heidi Hamann, økonomisk rådgiver Skilsmisse

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Referat af LØS Bestyrelsesmøde 11/5 2015

Referat af LØS Bestyrelsesmøde 11/5 2015 Referat af LØS Bestyrelsesmøde 11/5 2015 Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til bestyrelsesmødet... 2 2. Siden sidst... 2 3. Valg af mødeleder og referent... 2 4. Godkendelse af dagsorden og referat af sidste

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 Bilag 2 Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 R (respondent) = Jens Kofoed I (interviewer) = Mikkel Andersen I2 (interviewer 2) = Simon Schonenberg.

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Velkomst af formanden Indkaldelsen udsendt rettidigt konstaterede dirigenten Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent (sidstnævnte

Læs mere

SKAB IDÉER. Et spil om lokalt iværksætteri

SKAB IDÉER. Et spil om lokalt iværksætteri SKAB IDÉER Et spil om lokalt iværksætteri SPILMANUAL FOR DIG, DER SÆTTER SPILLET I GANG GENERELT Spillet består af en spilmanual, en spilleplade og 13 øvelseskort. Derudover har du denne spilmanual, som

Læs mere

Håndbog i FORENINGSARBEJDE

Håndbog i FORENINGSARBEJDE 1 Håndbog i FORENINGSARBEJDE Kulturelle Samråd i Danmark 2 Håndbog i foreningsarbejde er udgivet af Kulturelle Samråd i Danmark Farvergade 27D, 3., 1463 København K Tlf.: +45 33 93 13 26 www.kulturellesamraad.dk

Læs mere

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp Dansk Flygtningehjælp igangsatte i 2006 et toårigt Pigeklubprojekt, der skulle etablere 21 pigeklubber for teenagepiger med etnisk

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder...

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Din egen hjemmeside Netværksfamilien Din kalender på nettet Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Markedspladsen Dagbog og billeder Forum og debat OdderWeb - en gave til alle, som bor i Odder

Læs mere

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Mathias valgt som ordstyrer, Peter var storsindet nok til

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

LIVE TEST AF BIOGRAF APP

LIVE TEST AF BIOGRAF APP innovationlab SIDE 1 LIVE TEST AF BIOGRAF APP Opsummering af findings fra live test Den opportunistiske biografgænger At gå i biografen er som regel en impulsiv handling. De fleste nævner, at de ikke synes,

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

SE... UDFORDRINGEN SE

SE... UDFORDRINGEN SE SE... UDFORDRINGEN SE SE-fasen er den undersøgende fase, hvor eleverne tilegner sig viden, er ude i virkeligheden og taler med forskellige aktører. Eleverne finder frem til problemstillinger eller udfordringer,

Læs mere

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Tekst og foto: Bo Bernes Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Medarbejdere på landets maskinstationer og større landbrug skal kunne andet end at køre traktor. Derfor

Læs mere

Medicinpædagogik - så meget mere end medicin

Medicinpædagogik - så meget mere end medicin P A R K V Æ N G E T Der sker noget særligt, når mennesker sætter sig sammen og begynder at tale med hinanden. Dét der før var andres påstande, bliver til nye måder at forstå og erkende hverdagen på. I

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere