Referat af bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 5 delopgaver; 1) Fratage nøgler fra dem, der ikke skal bruge dem, 2) månedlig optælling af varelageret, 3) Justere priserne for at kunne håndtere svindet, 4) indskærpe, at alarmen SKAL slås til hver gang nogen forlader cafeen og 5) Vi skal sikre, at alle folk får talt op - og får talt tiere op - opfølgning. Der er ikke sket noget endnu. Parbæk skal huskes på at lave budget til 2 år. Det skete ikke i år. Rykkes til afventende opgaver. Parbæk orienterer cafeudvalget om at lave et budget for renovering af cafeen. Indenfor 14 dage. Parbæk skal få lagt Kraters grejliste på forummet, så vi alle kan læse den. Undervejs. Daniel skal få flyttet på termostaterne, så de er plane med væggen. Det er muligvis en ekstern håndværker der skal gøre det. Er undervejs, afventer at Daniel snakker med en VVS'er.

2 Daniel har til opgave at finde en god plads til vores nye hotwire. Kåre har budget på maksimalt DKK til plugins mm. Undervejs. Kåre - med hjælp fra Stirland - får lavet det sidste på vores teltflager - delene er købt, vi mangler bare en arbejdsdag. Pindene er lavet, teltflagerne mangler et par snøreringe. Kåre skriver på hjemmesiden om den stjålne boremaskine. Er gjort. Steffen sørger for, at de skader der er på det sidste telt bliver repareret. Afventer stadig. Steffen skriver på facebook om den stjålne boremaskine. Er gjort. Kappers og Steffen laver et oplæg på hvordan en aktionsgruppe til at håndtere AAK arrangementer kan organiseres og har fremadrettet ansvaret for at organisere den, og forhandler betingelser med AAK. Det afventer pt. nye ansvarlig fra kommunen. Kappers skal skrive en guide til det nye kasseapparat. Der mangler pt. til optælling mm.

3 Bo får lavet en vejledning i hvordan man installerer printeren. Kathrine laver udkast til procedure omkring varebestilling til cafeen generelt og til varebestilling til eksterne arrangementer. Kathrine har ansvaret for at lave et oplæg til 25 års jubilæum. Er fremsendt per mail. Hvilende opgaver Næste gang containerne tages i brug skal de efterses for behov for reparationer og mulighed for forbedringer og ompakninger. Indtil da gør vi intet. Vi skal have rykket for vores stempler hos møntmanden. Vi skal have aflåst den øverste container. Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres sider, men status er lidt langt ude i fremtiden. Jvf. referat fra d skal vi se nærmere på hvilke ting der mangler for at reparere vores borde og bænke - og om det er rentabelt. Opgaven er ledig til den der vil kaste sig over den. Værdidebatten kan tages op af dem, der har overskud til det. Bo har ansvaret for at lave et udkast til en dialog omkring sekretærens arbejdsopgaver. 2. Indkommen post DUF IS COMING Det er vores normale DUF-indberetning. Parbæk er på den. Tilbud til TRoAs medlemmer aalborg teater Kåre svarer. Er din forening potentiel eventarrangør

4 Det vil vi ikke gøre noget ved. Foreningernes dag Vi tager ikke afsted. 3. Sekretæren / Kasseren Opgaver for at bringe regnskab mm. i orden bliver fremadrettet i prioriteret rækkefølge: Hold medlems listen opdateret (1 time) Lav guide til det nye kasseapparat og sætte kasseapparatet igang (8 timer) Få folk oplært i kasseapparatet (14 dage varighed af enkelte aftener) Lav regnskabs til dags dato jan-marts (30 timer) Sæt online delen op til at virke, smat andre vigtige ting så som sms m.m.(20 timer + Kåre) Indscan alle vigtige papir (60 timer) Sekretæren holder os løbende orienteret om status på opgaverne. 4. Yxengaard Projektet v/kåre Status tilgår hvis dette punkt stadig er relevant. Der er ikke mere at sige om dette punkt. Det behandles i fremtiden under "Projektoverblik". 5. Projektoverblik Vinterlejr Yvonne Hagbard Det gik fremragende og gav overskud. Udvalgstur Morten Baagøe Kostede Morten skal sende regning til Kåre og Kappers på deres forbrug fra turen. Sommerlejr Bo Karlsen Intet nyt er godt nyt.

5 TRoA 25 års jubilæum - Kathrine Refsgaard Behandles som separat punkt. Sommerscenarie Ole Bo Ole Bo kom ikke til mødet, så status er ikke kendt års jubilæum Oplæg v/kathrine Vi (Yvonne, Morten, Uffe og jeg) har talt lidt om hvad vi kunne tænke os at lave på dagen. Åbent hus Tanken er et åbenhus i klubben omkring middag og frem til en 16-tiden (ikke fastsat tidspunkt). Idéen er at invitere alle der kunne være interesseret, medlemmer, forældre, andre rollespillere fra landet og folk der ikke spiller, men gerne vil se hvad TRoA går ud på. Til åbenhus vil vi arrangere spil af forskellig art, både så folk kan se og prøve lidt af klubbens forskellige aktiviteter. Vi vil sætte et telt op i gården hvor folk kan sidde og snakke hen over en øl eller sodavand og lidt at spise. Dertil er jeg ved at undersøge om vi kan leje Tom s pølsevogn og evt. et fadølsanlæg til hele dagen og aftenen. Ædegilde Om aftenen er der jo belejligt nok en fantastisk sommerfest, der i forvejen har for vane at trække en masse folk til klubben. Men ud over det vil vi gerne arrangere et lille ædegilde før festen. I teltet vi håber at kunne få op vil vi sætte musik op og måske underholdning i form af en komiker eller lign. For en kurvertpris kan man deltage og få mad i form af helstegt pattegris med tilbehør, en gratis drikkevare og entré til festen senere på aftenen. Det er kort de tanker vi har gjort os og har tænkt os at tage vores udgangspunkt i hvis bestyrelsen synes det er godt. Allerede nu har vi nogle mellemmer der gerne vil være til åbenhus og vise hvad vi laver i klubben til dagligt og en håndfuld der gerne vil hjælpe til undervejs. Budget undervejs. Ellers godkendt. 7. Krater grej Hvad ønsker vi at gøre med Kraters grej? Afventer at listen er der, udskydes til næste møde.

6 8. Leje af Einherjerer huse/grej Hvad /hvis noget skal vi gøre mht. det principielle ifm. betaling af leje af Einherjernes huse/grej? Vi afventer og ser om Rosenlund samler tilstrækkeligt med deltagere og hvis det gør, så tager vi en dialog med Einherjerne. 9. Wufoo som erstatning for formstack? Bo og Kåre har kigget på wufoo som en erstatning for formstack. Det virker billigere og ser ud til at opfylde vores behov. Skal vi undersøge denne mulighed nærmere? Er der nogle tanker om emnet? Vi skifter formstack ud med wufoo når formstack udløber. 10. Fastaval bazaaren Vi har modtaget følgende brev: Kære TRoA Bazaaren på Fastaval er et sted hvor folk og foreninger mødes på tværs i rollespilsmiljøet. Det er også et sted hvor nyheder udveksles og projekter kan showcases. Vi synes derfor det ville være rigtig fedt hvis I ville komme og fortælle om jer selv og jeres aktiviteter og måske knytte nye bånd til andre i miljøet. Det løber af stablen lørdag d. 19 april i påsken på Fastaval og eventen vil varer et par timer. Vi hjælper gerne med at stille en borde op og vi giver selvfølgelig indgangen hvis I ikke allerede er på Fastaval. Kåre skriver, at vi ikke kommer. 11. Principdiskussion Hvad gør vi når udvalg har så mange medlemmer til deres aktiviteter der deltager gratis, at arrangementet som helhed giver underskud eller har svært ved at få arrangementet til at løbe rundt? Vi kan ikke sætte en pris på hvad et deltagende medlem er værd. Når udvalget præsenterer et budget må man sammenholde det med aktivitetsniveauet og forholde os til om det er rimeligt, uanfægtet hvor mange medlemmer der er og hvor mange ikke-medlemmer som deltagere. Derfor er det op til de enkelte udvalgs, at føre lister over deltagere. Tillige bør udvalgene til enhver tid have overblik over deres økonomi i forhold til budget. Kåre offentliggører det et sted på hjemmesiden. 12. Mobilepay v/baagøe Vi har snakket om det før da det var privat udgaven, men nu er business løsningen kommet.

7 Det er som jeg forstår det muligt at have flere mobil enheder til samme konto, dvs. SS og airsoft kan have hver deres men det er samme konto de går ind på, og det vil være nemt at se hvilke der tilhøre hvem. Frem til 1. oktober er det gratis, derefter koster det 1000kr i oprettelse, 100kr om året og 1% i transaktions gebyr, og vi skal havde en konto i danske bank. Bo skriver en guide til hvordan dankortautomaten kan kobles på et trådløst netværk lavet på f.eks. en mobiltelefon og så ser vi, om det ikke er nok. 13. Der mangler borde i lokalerne I rollespilslokalere mangler der borde - eller der er for få borde til rådighed i forhold til lokalet/spillerantal. Det medfører p.t. at der er lånt et bord i lokale 1 i stuen. Jeg foreslår at vi køber et møde/konferencebord til lokale 1 og flytter de nuværende 2 alm + det halvrune op i lokalerne ovenpå. En kort research på nettet har umiddelbart givet mig priser på ca 6000,- for et bord til 10 personer, hvilket vi har været til bl.a. bestyrelsesmøderne, men jeg tror at det kan komme ned hvis der bliver brugt mere tid til at finde det rigtige. Bo tæller borde og stole for at undersøge, hvad vi mangler. Bo har ansvaret for at lave et oplæg.

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Fremmødt: Baagøe, Kåre, Kappers, Steffen, Kathrine, Yvonne, Thorup, Nadia, Holland, Parbæk, Bo Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Nadia, Holland, Baagøe, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Bo, Kathrine Ikke fremmødt: - Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Kahtrine, Steffen, Nadia, Thorup, Kåre, Parbæk Afbud: Holland, Baagøe Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13

Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13 Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13 Fremmødt: Baagøe, Daniel, Bo, Parbæk, Kåre, Yvonne, Steffen, Kathrine Afbud: Thorup Ikke fremmødt: Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14

Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14 Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14 Fremmødt: Parbæk, Thorup, Kathrine, Kappers, Daniel, Steffen, Yvonne, Bo, Kåre, Baagøe Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre

Læs mere

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen:

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen: 17. September 2013 Fremmødt: Kathrine, Steffen, Baagøe, Bo, Yvonne, Kåre Afbud: Parbæk, Daniel, Kappers og Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Afbud: Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 4 delopgaver;

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers 20. August 2013 Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Daniel Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.11.13

Bestyrelsesmøde 19.11.13 Bestyrelsesmøde 19.11.13 Fremmødt: Søren Thorup, Bo Karlsen, Steffen Kanstrup, Kathrine Refsgaard, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Morten Baagøe, Søren Parbæk Afbud: Daniel Kansberg, Daniel Kappers Ikke fremmødt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk, Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt et papir-brev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Holland, Kåre, Nadia, Kathrine, Steffen, Parbæk, Bo Afbud: Thorup, Baagøe Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 8. januar 2013 Fremmødt: Rasmus, Daniel, Parbæk, Thorup, Yvonne, Kåre, Uffe. Afbud: Ingen. Ikke fremmødt: Ingen. Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kathrine, Kåre, Parbæk Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen 13. April 2010 Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor 1 - Formalia Valg af dirigent Uffe V. Jensen Valg af referent Kåre M. Kjær 2 - Opfølgning v/kåre Bo - Kontakt banken ang. konti / renter Kontaktet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Parbæk, Bo, Nadia, Steffen, Holland, Thorup, Kåre, Baagøe Afbud: Kathrine Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Kåre, Bo, Parbæk, Kathrine, Nadia, Rasmus, Baagøe Afbud: Thorup Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus spørger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Rasmus, Kåre, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Steffen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde.

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde. 27. Marts 2012 Fremmødt: Kåre, Søren Thorup, Yvonne, Søren Kristian og Uffe Afbud: Parbæk og Jacob Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne tager ansvaret for

Læs mere

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen 28. juni 2012 Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen Afbud: Søren Parbæk Formalia Ordstyrer: Jacob Hansen Referent: Daniel Kansberg 1.

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 5. Februar 2013 Fremmødt: Thorup, Parbæk, Yvonne, Kåre, Uffe Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Thorup Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Erik, Karsten, Nadia, Astrid, Mikkel, Baagøe, Thorup, Kåre, Parbæk, Mikkel Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje.

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje. 13. September 2011 Fremmødt: Kåre, Majken, SK, Yvonne, Thorup, Parbæk Bo på kontoret Afbud: Charlotte, Jacob Ikke fremmødt: Uffe Formalia Valg af ordstyrer: Yvonne Valg af referent: Parbæk Opfølgning Hjerteblod

Læs mere

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato.

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato. 2. Oktober 2012 Fremmødt: Rasmus, Uffe, Yvonne, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende information om Anima

Læs mere

Onsdag d. 1. februar kl

Onsdag d. 1. februar kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 1. februar kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Nadia, Kåre, Morten, Karsten, Mikkel, Astrid, Erik, Parbæk (ankom senere) Afbud fra bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær 5. Juni 2012 Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær Afbud: Jacob Hansen, Rasmus Jensen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det.

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det. 21. Maj 2013 Fremmødt: Parbæk, Kåre, Yvonne Afbud: Daniel, Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Kåre, Rasmus Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Bo 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg.

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg. 4. September 2012 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Thorup, Uffe, Kåre, Jacob Afbud: Yvonne, Rasmus, Søren Kristian Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Uffe Referent: Kåre 0. Omkonstituering af bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Bo, Thorup, Nadia, Parbæk, Rasmus, Nadia, Kathrine, Kåre, Astrid Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Kanstrup Referent: Kåre

Læs mere

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg 1. Maj 2012 Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg Afbud: Jacob Hansen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Mandag d. 14. januar kl. 18.45 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik Afbud fra bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita.

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita. 6. November 2012 Fremmødt: Daniel, Baagøe, Uffe, Yvonne, Thorup og Parbæk Afbud: Kåre. Ikke fremmødt: Rasmus Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Parbæk 1. Opgavelisten Yvonne skal vende tilbage med dato

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Karsten, Bo, Baagøe, Mikkel, Erik, Astrid, Parbæk, Nadia, Kåre, Thorup Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Tilstedeværende: Kenneth Brimdahl-Bengtson, Paalo Bisgaard, Agathe Møller, Avaruna Mathæussen, Nyoka Steenholdt, Marie-Louise Nuka Karlsen, Jonas Elgaard Kommer

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Mandag d. 23 November kl. 19:00 Afholdt hos Nickie Myrdalstræde 70B, 9220 Aalborg Øst Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH 1. Velkomst 2. Valg af næstformand 3. Events, arrangører og belønninger 4. Praktiske oplysninger a. Nøgle og alarm til huset b. Avalaks

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde Dato kl

Referat fra Brugerrådsmøde Dato kl Referat fra Brugerrådsmøde Dato 05-12 -2012 kl. 13.00-15.30 Ordstyrer: Jakob Referent: Vera 1. Tilstede. Thomas, Tanja, Jakob, Peter, Linda og Vera. 2. Godkendelse af referat fra sidst. Godkendt. 3. Information

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014 Fremmødte Nr. 1 2 fremmødte Nr. 2 2 brevstemmer Nr. 6-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 8 1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN

GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN Mange (store) afdelinger har haft gode erfaringer med at afholde politiske støttekoncerter især i forbindelse med julekampagner mod fattigdom. Mindre afdelinger

Læs mere

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag 19-07-15 - Vendersgade 63, Fredericia - Klokken 12:00 1. Sindsrobøn REFERAT 2. Valg af Ordstyrer og Referent Referent Pippi, Ordstyrer Kenneth 3. Oplæsning af NA-koncept

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 06.10.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 05 Fortæring: Tegnstyrer: Kvaje slik:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Onsdag d. 21. juni kl

Onsdag d. 21. juni kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 21. juni kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Morten Baagøe, Søren Thorup, Astrid Budolfsen, Kåre Kjær, Karsten Rasmussen, Erik Preussler, Nadia

Læs mere

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand Velkommen til På mandag kommer jeg rundt til samtlige udstillere (#diraairlines destinationer) og således også jer. Inden da vil jeg bede dig om at se denne korte video igennem, og sikre at alle der står

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 01. juni, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København

Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 16.februar.2016 Sted: DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16 Generalforsamling i grundejerforening Birkevangen d. 16. September 2015 Referent: Per Folmersen nr 15. Deltager. Nr 16, 23,31,9,46,40,27,25,13,42,15,30 Afbud fra nr 24 og 14 Ikke repræsenteret 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,17,18,19,20,21,22,24,26,28,29,32,33,34,35,36,37,38,39,41,42,

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dato, tid og sted: Referent Mødeleder/ordstyrer Deltagere Til stede ja/nej Vuggestuen Margrethevej, onsdag den 22. februar 2017 Mads Bilø Formand og LDD repræsentant,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Onsdag d. 17 juni kl. 19:00 Afholdt hos Chriss Stormgade 8, 4 sal th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 11. januar 2018 kl. 17.30-21.30 Sted: Vandrehjemmet - Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant Medarbejdersuppleant

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 14. januar 2016 Sted: Avalaks kontor, DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.)

Læs mere