Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk"

Transkript

1 Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering. De komponenter, som er angivet i brochuren, kan afvige fra det udstyr, bilerne sælges med i Danmark. Hør nærmere hos din Honda-forhandler. Tekniske specifikationer fremgår af folderen Farver, tekniske specifikationer. For seneste opdateringer se Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf Civic/11/05/TH11057Dk

2 EKSTERIØRDESIGN 2 3 Med sit banebrydende nye design er Civic en revolution inden for bilverdenen. Den har fem døre, men ser alligevel lige så dynamisk og sporty ud som en tredørsmodel. Den er utrolig rummelig og har et fleksibelt interiør, som ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort. Men det, der gør den nye Civic væsentligt anderledes, er den kraftige fokus på køreoplevelsen. Det er en bil, der er EN NY CIVIC. EN NY ÆRA. konstrueret til at give dig masser af køreglæde. Vores mål er klart: Du skal ikke bare synes, at det er en fantastisk bil, du skal også mærke det!!

3 EKSTERIØRDESIGN 4 5 Da vores designere skulle udvikle den nye Civic, lod de sig inspirere af hele Europa. De ville skabe en bil, som passer lige godt til INSPIRERET AF DIG. de tyske autobahns og hårnålesvingene i Sydfrankrig. De ville skabe en bil, som kan klare det hårde klima i Nordeuropa, men stadig får folk til at dreje hovedet, når den kører rundt i Middelhavslandene. Og de fandt deres inspiration i Europa. Ikke kun stilmæssigt, men også når det gælder livsstil og det flerkulturelle præg. Resultatet er en helt unik bil, som har noget for enhver smag.

4 EKSTERIØRDESIGN 6 7 Honda Jet. Eksperimentalflyet Honda Jet udfordrer den traditionelle flykonstruktion på en radikal og nytænkende måde, fordi motorerne sidder på vingerne i stedet for under dem, hvilket giver en 40 % forbedring af brændstoføkonomien og 30 % mere plads i kabinen. NYSKABELSE FRA ENHVER VINKEL. Og her taler vi ikke kun om design. du kigger nærmere, ser du, at bagdørenes Du vil få øje på Hondas verdenskendte nyska- håndtag sidder godt gemt af vejen og flugter belser overalt. Læg for eksempel mærke til det forkromede trekantede udstødningsrør. Hækspoileren understreger det sporty og kileformede udseende, den giver bedre aerodynamik, og bilens dæk ligger som klæbet til vejen med vinduesstolperne. Til trods for at den nye Civic er en femdørsmodel, har den de samme sporty linjer som en tredørs. Nytænkningen kommer til udtryk overalt. Ikke kun under motorhjelmen og i chassiset. ved alle hastigheder og under alle forhold. Hvis

5 INTERIØRDESIGN 8 9 NYTÆNKNING OG KONTROL FRA MOTORSPORTENS VERDEN. Hos Honda mener vi, at føreren skal føle sig som ét med sin bil. Med inspiration fra motorsportens verden har vi derfor udviklet det enestående Dual Zone-instrumentpanel. Her har du alle de vigtige oplysninger inden for synsfeltet, så du ikke behøver at tage øjnene fra vejen. De vigtigste kontakter og knapper sidder i tæt afstand fra rattet. I den flotte kabine bliver du ét med bilen, og med den unikke i-shift (automatgearkasse med mulighed for manuelt gearskift) kan du selv vælge, hvordan du vil skifte gear. Vælg M (manuel), hvis du ønsker en sporty kørsel, hvor du selv bestemmer hvornår gearskiftet skal ske. Eller vælg A (automatisk), hvis du ønsker en mere afslappet, men stadig stimulerende køreoplevelse. Med i-shift kan du vælge mellem automatisk og manuelt gearskift. Du skifter manuelt ved hjælp af kontakterne på rattet ligesom på en Formel 1 racer. Fås til Civic 1,8 Sport.

6 INTERIØRDESIGN OMGIVET AF INTELLIGENS. Den nye Civic er et intelligent valg. Det nyskabende satellitnavigationssystem med talegenkendelse (ikke dansk) har et dvd-baseret kortprogram, der dækker hele Europa, og anvender GPS (Global Positioning System) til at fastlægge bilens position præcist. Du kan også Dette er ikke nyskabelse for nyskabelsens skyld, men noget, der har et praktisk formål for dig. Indbegrebet af Honda. Satellitnavigationssystemet fås kun til Civic 1,8 Executive ændre indstillingerne for klimaanlægget eller lydanlægget på en anden del af skærmen. Du får den nyeste, meget brugervenlige teknologi. Du kan endda bruge talegenkendelsesteknologien til at ringe hjem. Du skal blot bede om det. Ved hjælp af talegenkendelse kan du styre klimaanlægget i kabinen uden at tage hænderne fra rattet. Satellitnavigationsskærmen er let at bruge med Jog Dial-knappen. Multi-jog dial MERE PLADS I SAMME STØRRELSE. Hvordan kan man give passagererne mere plads uden at gå på kompromis med bilens flotte design? Vores designere fandt frem til et nyskabende svar: Konceptet "frem med kabinen". Et meget kompakt motorrum og en fremskudt brændstoftank har givet mulighed for at øge kabinepladsen i alle retninger, så der bliver mere plads til både ben, hoved og albuer. Den nye Civic er overraskende rummelig. (Læderindtræk fås endnu ikke på det danske marked)

7 INTERIØRDESIGN Klap bagsædet sammen, så der bliver et stort plant bagagerumsgulv, eller klap det op, så der bliver plads til høje, uhåndterlige genstande SKJULT FLEKSIBILITET Den nye Civic udfordrer dine forventninger på alle måder. Ville du tro, at det var muligt at læsse en cykel ind direkte fra fortovskanten? Det er det. Bagdørene kan åbnes næsten 90 grader, for at det skal være let at stige ind og ud. Den bageste del af kabinen er forsynet med Magiske-sæder. De kan klappes sammen, så du får et helt plant bagagerumsgulv, men kan også klappes op ligesom et biografsæde. Høje og uhåndterlige genstande opbevares dermed let. Denne skjulte fleksibilitet placerer den nye Civic i en klasse for sig. (Lyst sædebetræk fås endnu ikke på det danske marked)

8 TEKNOLOGI/YDEEVNE SKABT I EUROPA. TESTET I ARKTIS. Inspirationen til denne enestående bil har vi hentet i den slående arkitektur, stil og kultur, man finder i Milano. Hondas designer var så imponeret, at han besluttede sig for at fange dynamikken, styrken og den nyskabende ånd i designet til den nye Civic 5d. Men da det blev tid til at teste produktet, skulle der større udfordringer til. Derfor måtte den nye Civic stå sin prøve i ørkenens brændende sol og på de frosne vidder i Arktis. Vi har testet den både på store motorveje og mindre veje. Vi har fyldt den med førere og passagerer, som er højere end gennemsnittet, for at teste dens komfort og rummelighed. Vi har desuden testet vejgrebet i hårnålesvingene i Alperne. Civic reagerede med sin optimale vægtfordeling og motorsportsinspirerede affjedring meget nøjagtigt. Det er lykkedes at kombinere manøvredygtighed og komfort. Designeren fik sin drømmebil. En kraftfuld, højteknologisk, utraditionel og gennemført pålidelig Civic. Nu kan du få din. Motorsportsbanen Twin Ring Motegi. Findes der noget bedre sted at teste vores biler end her? Vi betragter Grand Prix-banerne som de ultimative teststeder. Faktisk er vi så glade for dem, at vi har bygget vores egen.

9 TEKNOLOGI/YDEEVNE ASIMO. Civic udfordrede os og krævede mange nyskabelser og nye teknologier. Men det ligger i vores virksomhedskultur at trives med udfordringer. Vi skabte ASIMO, den verdensberømte robot med de banebrydende egenskaber. Balance, manøvredygtighed, ansigts- og talegenkendelse er områder, hvor udfordringer er blevet vendt til muligheder. Det er en del af vores hverdag. Civic Diesel - Imponerende ydeevne Hondas kreativitet og nyskabelse inden for motordesign har gjort denne dieselmotor til en af de reneste og mest støjsvage i sin klasse. Den er samtidig hurtig og økonomisk. Den når 100 km/t på kun 8,6 sekunder, men bruger mindre brændstof pr. 100 km end de fleste sammenlignelige dieselmotorer. Det kraftfulde drejningsmoment giver en hurtig og blød acceleration, mens emissionsniveauet nemt lever op til de strenge europæiske krav og mere til. Motoren er lettere end andre sammenlignelige dieselbilers, hvilket giver den et enestående forhold mellem ydelse og vægt. EN NY GENERATION AF MOTORER MED STØRRE KRAFT OG BEDRE ØKONOMI. Og resultatet er overlegen håndtering, kraft og ydeevne. En typisk nyskabelse fra Honda. Leveret uden at gå på kompromis. Nu tror du måske, at en bil med et så opsigtsvækkende udseende sluger masser af brændstof men så tager du fejl. I den nye Civic udnytter vi verdens førende motorteknologi til det yderste og tilbyder en ny motor; 1,8 i-vtec-motoren med enkelt overliggende knastaksel. Med elektronisk og intelligent styring af ventiltider og -løft er det som at have to motorer i en. Ved høje hastigheder svarer den til en kraftig 2-liters motor. Og ved bykørsel ved lave hastigheder er den lige så økonomisk som en 1,6-liters motor. Seriøs styrke kombineret med god brændstoføkonomi. Det er nyskabende motordesign, som konkurrenterne kun drømmer om. Formel 1 Den nye Honda Civic har motorsport i blodet. I Formel 1 har Honda vundet ikke mindre end 6 konstruktørmesterskaber og 5 individuelle mesterskaber i træk. Faktisk er mange af nyskabelserne i Civic taget direkte fra motorsportsbanen.

10 SIKKERHED FLERE NYSKABELSER. MERE SIKKERHED. Bag den smukke kileform finder du flere nye sikkerhedsfunktioner. Da instrumentbrættet har runde former, er der ingen firkantede indbygninger til bilens airbags. I tilfælde af kollision udløses de uden problemer, hvilket gør dem meget effektive. Hvis du bliver påkørt bagfra, skubbes nakkestøtten fremad for at absorbere stødet og minimere risikoen for piskesmældsskader. En højteknologisk multiplex-skærm holder dig orienteret om bilens sikkerhedsfunktioner. Airbag i fører- og passagersiden, gardinairbags, sideairbags, ABS-bremser med EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), EBA (emergency brake assist) og VSA (elektronisk stabiliseringssystem) indgår i standardudstyret. Det samme gør ISOFixmonteringspunkter til barnestol. Som ekstraudstyr (kun til Executive) kan du få et lille kamera monteret på bageste kofanger. Kameraet filmer området bag ved bilen, og billederne, som vises på satellitnavigationsskærmen, gør det både lettere og mere sikkert at parkere og bakke. Sikkerhed har altid høj prioritet hos Honda. Absorberende karosseri Du kan kun nyde bilens kraft og fart fuldt ud, hvis du samtidig føler dig helt tryg. Civic har et forstærket karosseri, som absorberer stødenergien og leder den bort fra passagererne.

11 SIKKERHED VI SKABTE VORES DRØMMEBIL. DEREFTER ØDELAGDE VI DEN. Den nye Civic har ikke bare bevist sin styrke på motorveje og bjergveje. analyseret dataene. Resultatet er en utrolig stærk bil med deformationszoner, som leder energien dummy, som opfører sig på præcis samme måde som den menneskelige krop i tilfælde af kollision. Honda har udviklet POLAR II, verdens mest avancerede crashtestdummy. Ved at efterligne den menneskelige krops reaktion ved kollisioner har vi kunnet skabe fodgængervenlige deformationszoner i Civic. Den har også gennemgået intensive kollisionstest på vores eget forsknings- og udviklingscenter i Tochigi det største og mest avancerede testcenter i verden. Her har vi gennemført kollisionstest med bil efter bil fra alle tænkelige vinkler og derefter væk fra kabinen i tilfælde af kollision. Men det er ikke kun føreren og passagererne, der skal beskyttes; det skal fodgængerne også. Derfor har vi udviklet POLAR II, verdens første crashtest- Ved hjælp af POLAR II har vi kunnet identificere specielt udsatte steder og finde måder at afbøde stødet på.

12 SANS FOR DETALJEN Det nye ved Civic drejer sig ikke kun om de store ting som det flotte design og aerodynamikken. Det handler også om de Kabinen i Civic har fået lige så meget opmærksomhed som eksteriøret. Alt er af nyeste design og fungerer 100 % effektivt. små detaljer. Hver eneste lille detalje er udviklet, så den både er æstetisk tiltalende og har et praktisk formål. 17" letmetalfælge 17" letmetalfælge med syv eger forbedrer både udseendet og vejgrebet. (Ikke på Comfort) Forreste dørhåndtag Indbyggede, trekantede og mere sikre end fremspringende håndtag. Sammenklappelige sidespejle En anden meget stilren designdetalje. De sammenklappelige sidespejle (elektrisk på Sport og Executive) har indbyggede blinklys med en unik trekantet form. Denne placering af blinklyset gør, at de tydeligere ses af andre trafikanter. Aluminiumspedaler Pedalerne og fodpladen har et futuristisk snit, som er helt i tråd med det overordnede koncept for Civic. (Ikke på Comfort) Læderbeklædt rat Det flotte rat med tre eger giver frit udsyn til alle de vigtige oplysninger på instrumentbrættet. (Ikke på Comfort) Forlygter Lange og skråtstillede lygter. De afspejler design-idéen og ligger tæt på motorhjelmens kant for at give bedre aerodynamik. Baglygter De lange og smalle baglygter passer perfekt til karosseriets form og spreder lyset bedre. Fjernbetjening af radioen Fjernbetjeningen af radioen er monteret på venstre rateger for at opnå forøget komfort og sikkerhed. VSA Stabiliseringssystemet VSA hjælper med at holde kursen i sving, ved acceleration og ved undvigemanøvrer. Fartpilot På højre rateger sidder fartpiloten, som nemt kan indstilles, uden at du behøver at slippe rattet. (Ikke på Comfort) Bageste dørhåndtag De diskrete dørhåndtag er indbyggede og flugter med bagstolpen, hvilket giver et dynamisk tredørs-look på en bil med fem døre. Udstødningsrør Det forkromede udstødningsrør, som afspejler trekantstemaet i Civic, er spændende, både hvad angår koncept og funktion. Tågelygter, for Tågelygterne, som er placeret i forreste kofanger, er trekantede og meget kraftige. (Ikke på Comfort) Klimaanlæg Varmt eller koldt på et øjeblik med bilens klimaanlæg. Executive modellen har Dual-Zone klimaanlæg, hvor førerens og passagerernes miljø kan indstilles uafhængigt af hinanden. Regnsensor Så snart de første dråber falder på forruden, starter vinduesviskerne automatisk. (Ikke på Comfort)

13 MODELPROGRAM Comfort Sport Udpluk af standardudstyr på Comfort: VSA (Vehicle Stability Assist) Front-, side- og gardinairbags Aktiv piskesmældsbeskyttelse, for ISOFIX-beslag til barnesædemontering Selepåmindelse, for og bag 16 stålhjul Dobbelt udstødning CD-anlæg, som kan afspille MP3/WMA cd er Antenne indbygget i rude Klimaanlæg Ratbetjent radioanlæg 4 Højttalere Tempereret handskerum Farttilpasset volumenkontrol Ratbetjent multiinformationsdisplay Magiske bagsæder Fjernbetjent centrallås Elruder, for og bag Elopvarmelige forsæder (ikke diesel) Sammenklappelig midterarmlæn i bag med kopholder Udover udstyret til Comfort har Sport følgende standardudstyr: 17 letmetalfælge Tågelygter, for Regnsensor Alarm Elektrisk sammenklappelige sidespejle Ratbetjent fartpilot 2 Tweeters Læderrat Aluminiumspedaler

14 TILBEHØR Udvalget af ekstraudstyr til den nye Civic er stort. Du finder mere ekstraudstyr i brochuren "Tilbehør til Honda Civic 5d" eller ved at gå ind på Executive 17" letmetalfælge med 16 eger 18" letmetalfælge i moderne design med ni eger. 18 " letmetalfælge med seks eger i mørkegrå udførelse. ISOFix-barnestol fra 0 til 13 kg (0-15 måneder) med ISOFix-monteringspunkter Bundmåtter i kabinen giver både ekstra beskyttelse og et mere elegant udseende Udover udstyret til Sport har Executive følgende standardudstyr: Navigationsanlæg Håndfri telefonsystem (Bluetooth) Panoramatag Xenonlygter Dual-zone klimaanlæg Metalfarve Gearknop i sporty perforeret læder og aluminium til både manuel og i-shift gearkasse Cd-afspiller med plads til otte af dine yndlings-cd'er Bluetooth -systemet den mest nyskabende håndfri løsning til din telefon i-ves underholdningssystem med skærm og professionel lyd i bilen, cd- og MP3-kompatibelt med medfølgende høretelefoner Det bagudvendte kamera viser billeder på navigationsskærmen, så du altid ved, hvad du har bag ved dig (fungerer kun på modeller med fabriksmonteret navigationsskærm)

15 TILBEHØR Alle Civic-modeller har et flot udseende og en god ydeevne, men hvorfor lade dig nøje med det? Hvorfor ikke tilpasse din Civic til dine personlige behov? Måske med en Grand Prix- eller City-pakke? Bluetooth-teknologi eller 18" alufælge? Der er masser af fristelser. Bass Works-system og opgradering af højttalere Enhver lydfanatikers drøm til bilen. To bashøjttalere i bag giver ekstra tryk. De kan afbalanceres af to dual cone- eller koaksialhøjttalere foran. Giver en klar og tydelig lyd i hele frekvensintervallet. Eksteriør: Grand Prix-pakke Ekstra vejgreb med front-, bag- og sideskørter samt hækspoiler Hondas erfaringer fra motorsporten sætter sine tydelige spor på denne fantastiske ekstraudstyrspakke. Interiør: Blue Ambient-lys Blue Ambient-lyset giver en Exclusive City-pakke I pakken indgår beskyttelseslister til kofangere og døre, parkeringssensor samt Elegance-bundmåtter. ekstra cool atmosfære i kabinen på din Civic.

16

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-Dørs A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. Type R

Originalt tilbehør. Civic. Type R Originalt tilbehør Civic Type R Skræddersy dine drømme Med Honda Civic Type R har vi skabt et smukt og robust stykke teknik. Oplev et eksempel på Hondas stolte motorsportstraditioner kombineret med lidenskab

Læs mere

Honda Accord. Sedan og Tourer

Honda Accord. Sedan og Tourer Honda Accord Sedan og Tourer INDHOLD 2 3 Eksteriørdesign 5 Interiørdesign 13 Teknologi 23 Sikkerhedsteknologi 29 Ydeevne 33 Produktdetaljer 43 Modelprogram 49 Ekstraudstyr 55 Ordliste 65 EKSTERIØRDESIGN

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Originalt tilbehør. Insight

Originalt tilbehør. Insight Originalt tilbehør Insight 02 0 UDSTYRET TIL FREMTIDEN Tænk på fremtiden. Ikke kun på din egen fremtid men også på planetens fremtid. For det er det, det handler om, når du kører en hybrid: et stilfuldt,

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

FR-V. Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda

FR-V. Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver,

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Den nye. Civic Tourer

Den nye. Civic Tourer Den nye Civic Tourer Honda sætter sig nye høje miljømål og lancerer et nyt slogan Honda har altid været med helt fremme, når det handler om at opstille skrappe miljømål både for modellerne og for selve

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU XV VAN Benzin Gear HK/KW CO2/km Totalvægt m3 rumindhold Energiklasse Pris inkl. moms Pris ekskl. moms 1.6i 1.6i Sport Sport Manuel/5MT Manuel/5MT

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid Priserne er pr. 1. august 2013. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.680,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer, modelprogram og

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

For more information please visit www.rollermouse.com

For more information please visit www.rollermouse.com For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

NISSAN e-nv200 VAREBIL

NISSAN e-nv200 VAREBIL NISSAN e-nv200 VAREBIL Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR 60/40 splitbagdøre uden ruder Skydedør, højre side, uden ruder Skydedør, venstre side, uden ruder Fuld adskillelsesvæg

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

Originalt tilbehør. Sedan & Tourer

Originalt tilbehør. Sedan & Tourer Originalt tilbehør Sedan & Tourer Det er det første indtryk, der tæller 02 03 Det er ikke kun det imponerende ydre og det luksuriøse indre, der gør den nye Accord Sedan så attraktiv. Den udstråler imponerende

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere