Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk"

Transkript

1 Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering. De komponenter, som er angivet i brochuren, kan afvige fra det udstyr, bilerne sælges med i Danmark. Hør nærmere hos din Honda-forhandler. Tekniske specifikationer fremgår af folderen Farver, tekniske specifikationer. For seneste opdateringer se Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf Civic/11/05/TH11057Dk

2 EKSTERIØRDESIGN 2 3 Med sit banebrydende nye design er Civic en revolution inden for bilverdenen. Den har fem døre, men ser alligevel lige så dynamisk og sporty ud som en tredørsmodel. Den er utrolig rummelig og har et fleksibelt interiør, som ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort. Men det, der gør den nye Civic væsentligt anderledes, er den kraftige fokus på køreoplevelsen. Det er en bil, der er EN NY CIVIC. EN NY ÆRA. konstrueret til at give dig masser af køreglæde. Vores mål er klart: Du skal ikke bare synes, at det er en fantastisk bil, du skal også mærke det!!

3 EKSTERIØRDESIGN 4 5 Da vores designere skulle udvikle den nye Civic, lod de sig inspirere af hele Europa. De ville skabe en bil, som passer lige godt til INSPIRERET AF DIG. de tyske autobahns og hårnålesvingene i Sydfrankrig. De ville skabe en bil, som kan klare det hårde klima i Nordeuropa, men stadig får folk til at dreje hovedet, når den kører rundt i Middelhavslandene. Og de fandt deres inspiration i Europa. Ikke kun stilmæssigt, men også når det gælder livsstil og det flerkulturelle præg. Resultatet er en helt unik bil, som har noget for enhver smag.

4 EKSTERIØRDESIGN 6 7 Honda Jet. Eksperimentalflyet Honda Jet udfordrer den traditionelle flykonstruktion på en radikal og nytænkende måde, fordi motorerne sidder på vingerne i stedet for under dem, hvilket giver en 40 % forbedring af brændstoføkonomien og 30 % mere plads i kabinen. NYSKABELSE FRA ENHVER VINKEL. Og her taler vi ikke kun om design. du kigger nærmere, ser du, at bagdørenes Du vil få øje på Hondas verdenskendte nyska- håndtag sidder godt gemt af vejen og flugter belser overalt. Læg for eksempel mærke til det forkromede trekantede udstødningsrør. Hækspoileren understreger det sporty og kileformede udseende, den giver bedre aerodynamik, og bilens dæk ligger som klæbet til vejen med vinduesstolperne. Til trods for at den nye Civic er en femdørsmodel, har den de samme sporty linjer som en tredørs. Nytænkningen kommer til udtryk overalt. Ikke kun under motorhjelmen og i chassiset. ved alle hastigheder og under alle forhold. Hvis

5 INTERIØRDESIGN 8 9 NYTÆNKNING OG KONTROL FRA MOTORSPORTENS VERDEN. Hos Honda mener vi, at føreren skal føle sig som ét med sin bil. Med inspiration fra motorsportens verden har vi derfor udviklet det enestående Dual Zone-instrumentpanel. Her har du alle de vigtige oplysninger inden for synsfeltet, så du ikke behøver at tage øjnene fra vejen. De vigtigste kontakter og knapper sidder i tæt afstand fra rattet. I den flotte kabine bliver du ét med bilen, og med den unikke i-shift (automatgearkasse med mulighed for manuelt gearskift) kan du selv vælge, hvordan du vil skifte gear. Vælg M (manuel), hvis du ønsker en sporty kørsel, hvor du selv bestemmer hvornår gearskiftet skal ske. Eller vælg A (automatisk), hvis du ønsker en mere afslappet, men stadig stimulerende køreoplevelse. Med i-shift kan du vælge mellem automatisk og manuelt gearskift. Du skifter manuelt ved hjælp af kontakterne på rattet ligesom på en Formel 1 racer. Fås til Civic 1,8 Sport.

6 INTERIØRDESIGN OMGIVET AF INTELLIGENS. Den nye Civic er et intelligent valg. Det nyskabende satellitnavigationssystem med talegenkendelse (ikke dansk) har et dvd-baseret kortprogram, der dækker hele Europa, og anvender GPS (Global Positioning System) til at fastlægge bilens position præcist. Du kan også Dette er ikke nyskabelse for nyskabelsens skyld, men noget, der har et praktisk formål for dig. Indbegrebet af Honda. Satellitnavigationssystemet fås kun til Civic 1,8 Executive ændre indstillingerne for klimaanlægget eller lydanlægget på en anden del af skærmen. Du får den nyeste, meget brugervenlige teknologi. Du kan endda bruge talegenkendelsesteknologien til at ringe hjem. Du skal blot bede om det. Ved hjælp af talegenkendelse kan du styre klimaanlægget i kabinen uden at tage hænderne fra rattet. Satellitnavigationsskærmen er let at bruge med Jog Dial-knappen. Multi-jog dial MERE PLADS I SAMME STØRRELSE. Hvordan kan man give passagererne mere plads uden at gå på kompromis med bilens flotte design? Vores designere fandt frem til et nyskabende svar: Konceptet "frem med kabinen". Et meget kompakt motorrum og en fremskudt brændstoftank har givet mulighed for at øge kabinepladsen i alle retninger, så der bliver mere plads til både ben, hoved og albuer. Den nye Civic er overraskende rummelig. (Læderindtræk fås endnu ikke på det danske marked)

7 INTERIØRDESIGN Klap bagsædet sammen, så der bliver et stort plant bagagerumsgulv, eller klap det op, så der bliver plads til høje, uhåndterlige genstande SKJULT FLEKSIBILITET Den nye Civic udfordrer dine forventninger på alle måder. Ville du tro, at det var muligt at læsse en cykel ind direkte fra fortovskanten? Det er det. Bagdørene kan åbnes næsten 90 grader, for at det skal være let at stige ind og ud. Den bageste del af kabinen er forsynet med Magiske-sæder. De kan klappes sammen, så du får et helt plant bagagerumsgulv, men kan også klappes op ligesom et biografsæde. Høje og uhåndterlige genstande opbevares dermed let. Denne skjulte fleksibilitet placerer den nye Civic i en klasse for sig. (Lyst sædebetræk fås endnu ikke på det danske marked)

8 TEKNOLOGI/YDEEVNE SKABT I EUROPA. TESTET I ARKTIS. Inspirationen til denne enestående bil har vi hentet i den slående arkitektur, stil og kultur, man finder i Milano. Hondas designer var så imponeret, at han besluttede sig for at fange dynamikken, styrken og den nyskabende ånd i designet til den nye Civic 5d. Men da det blev tid til at teste produktet, skulle der større udfordringer til. Derfor måtte den nye Civic stå sin prøve i ørkenens brændende sol og på de frosne vidder i Arktis. Vi har testet den både på store motorveje og mindre veje. Vi har fyldt den med førere og passagerer, som er højere end gennemsnittet, for at teste dens komfort og rummelighed. Vi har desuden testet vejgrebet i hårnålesvingene i Alperne. Civic reagerede med sin optimale vægtfordeling og motorsportsinspirerede affjedring meget nøjagtigt. Det er lykkedes at kombinere manøvredygtighed og komfort. Designeren fik sin drømmebil. En kraftfuld, højteknologisk, utraditionel og gennemført pålidelig Civic. Nu kan du få din. Motorsportsbanen Twin Ring Motegi. Findes der noget bedre sted at teste vores biler end her? Vi betragter Grand Prix-banerne som de ultimative teststeder. Faktisk er vi så glade for dem, at vi har bygget vores egen.

9 TEKNOLOGI/YDEEVNE ASIMO. Civic udfordrede os og krævede mange nyskabelser og nye teknologier. Men det ligger i vores virksomhedskultur at trives med udfordringer. Vi skabte ASIMO, den verdensberømte robot med de banebrydende egenskaber. Balance, manøvredygtighed, ansigts- og talegenkendelse er områder, hvor udfordringer er blevet vendt til muligheder. Det er en del af vores hverdag. Civic Diesel - Imponerende ydeevne Hondas kreativitet og nyskabelse inden for motordesign har gjort denne dieselmotor til en af de reneste og mest støjsvage i sin klasse. Den er samtidig hurtig og økonomisk. Den når 100 km/t på kun 8,6 sekunder, men bruger mindre brændstof pr. 100 km end de fleste sammenlignelige dieselmotorer. Det kraftfulde drejningsmoment giver en hurtig og blød acceleration, mens emissionsniveauet nemt lever op til de strenge europæiske krav og mere til. Motoren er lettere end andre sammenlignelige dieselbilers, hvilket giver den et enestående forhold mellem ydelse og vægt. EN NY GENERATION AF MOTORER MED STØRRE KRAFT OG BEDRE ØKONOMI. Og resultatet er overlegen håndtering, kraft og ydeevne. En typisk nyskabelse fra Honda. Leveret uden at gå på kompromis. Nu tror du måske, at en bil med et så opsigtsvækkende udseende sluger masser af brændstof men så tager du fejl. I den nye Civic udnytter vi verdens førende motorteknologi til det yderste og tilbyder en ny motor; 1,8 i-vtec-motoren med enkelt overliggende knastaksel. Med elektronisk og intelligent styring af ventiltider og -løft er det som at have to motorer i en. Ved høje hastigheder svarer den til en kraftig 2-liters motor. Og ved bykørsel ved lave hastigheder er den lige så økonomisk som en 1,6-liters motor. Seriøs styrke kombineret med god brændstoføkonomi. Det er nyskabende motordesign, som konkurrenterne kun drømmer om. Formel 1 Den nye Honda Civic har motorsport i blodet. I Formel 1 har Honda vundet ikke mindre end 6 konstruktørmesterskaber og 5 individuelle mesterskaber i træk. Faktisk er mange af nyskabelserne i Civic taget direkte fra motorsportsbanen.

10 SIKKERHED FLERE NYSKABELSER. MERE SIKKERHED. Bag den smukke kileform finder du flere nye sikkerhedsfunktioner. Da instrumentbrættet har runde former, er der ingen firkantede indbygninger til bilens airbags. I tilfælde af kollision udløses de uden problemer, hvilket gør dem meget effektive. Hvis du bliver påkørt bagfra, skubbes nakkestøtten fremad for at absorbere stødet og minimere risikoen for piskesmældsskader. En højteknologisk multiplex-skærm holder dig orienteret om bilens sikkerhedsfunktioner. Airbag i fører- og passagersiden, gardinairbags, sideairbags, ABS-bremser med EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), EBA (emergency brake assist) og VSA (elektronisk stabiliseringssystem) indgår i standardudstyret. Det samme gør ISOFixmonteringspunkter til barnestol. Som ekstraudstyr (kun til Executive) kan du få et lille kamera monteret på bageste kofanger. Kameraet filmer området bag ved bilen, og billederne, som vises på satellitnavigationsskærmen, gør det både lettere og mere sikkert at parkere og bakke. Sikkerhed har altid høj prioritet hos Honda. Absorberende karosseri Du kan kun nyde bilens kraft og fart fuldt ud, hvis du samtidig føler dig helt tryg. Civic har et forstærket karosseri, som absorberer stødenergien og leder den bort fra passagererne.

11 SIKKERHED VI SKABTE VORES DRØMMEBIL. DEREFTER ØDELAGDE VI DEN. Den nye Civic har ikke bare bevist sin styrke på motorveje og bjergveje. analyseret dataene. Resultatet er en utrolig stærk bil med deformationszoner, som leder energien dummy, som opfører sig på præcis samme måde som den menneskelige krop i tilfælde af kollision. Honda har udviklet POLAR II, verdens mest avancerede crashtestdummy. Ved at efterligne den menneskelige krops reaktion ved kollisioner har vi kunnet skabe fodgængervenlige deformationszoner i Civic. Den har også gennemgået intensive kollisionstest på vores eget forsknings- og udviklingscenter i Tochigi det største og mest avancerede testcenter i verden. Her har vi gennemført kollisionstest med bil efter bil fra alle tænkelige vinkler og derefter væk fra kabinen i tilfælde af kollision. Men det er ikke kun føreren og passagererne, der skal beskyttes; det skal fodgængerne også. Derfor har vi udviklet POLAR II, verdens første crashtest- Ved hjælp af POLAR II har vi kunnet identificere specielt udsatte steder og finde måder at afbøde stødet på.

12 SANS FOR DETALJEN Det nye ved Civic drejer sig ikke kun om de store ting som det flotte design og aerodynamikken. Det handler også om de Kabinen i Civic har fået lige så meget opmærksomhed som eksteriøret. Alt er af nyeste design og fungerer 100 % effektivt. små detaljer. Hver eneste lille detalje er udviklet, så den både er æstetisk tiltalende og har et praktisk formål. 17" letmetalfælge 17" letmetalfælge med syv eger forbedrer både udseendet og vejgrebet. (Ikke på Comfort) Forreste dørhåndtag Indbyggede, trekantede og mere sikre end fremspringende håndtag. Sammenklappelige sidespejle En anden meget stilren designdetalje. De sammenklappelige sidespejle (elektrisk på Sport og Executive) har indbyggede blinklys med en unik trekantet form. Denne placering af blinklyset gør, at de tydeligere ses af andre trafikanter. Aluminiumspedaler Pedalerne og fodpladen har et futuristisk snit, som er helt i tråd med det overordnede koncept for Civic. (Ikke på Comfort) Læderbeklædt rat Det flotte rat med tre eger giver frit udsyn til alle de vigtige oplysninger på instrumentbrættet. (Ikke på Comfort) Forlygter Lange og skråtstillede lygter. De afspejler design-idéen og ligger tæt på motorhjelmens kant for at give bedre aerodynamik. Baglygter De lange og smalle baglygter passer perfekt til karosseriets form og spreder lyset bedre. Fjernbetjening af radioen Fjernbetjeningen af radioen er monteret på venstre rateger for at opnå forøget komfort og sikkerhed. VSA Stabiliseringssystemet VSA hjælper med at holde kursen i sving, ved acceleration og ved undvigemanøvrer. Fartpilot På højre rateger sidder fartpiloten, som nemt kan indstilles, uden at du behøver at slippe rattet. (Ikke på Comfort) Bageste dørhåndtag De diskrete dørhåndtag er indbyggede og flugter med bagstolpen, hvilket giver et dynamisk tredørs-look på en bil med fem døre. Udstødningsrør Det forkromede udstødningsrør, som afspejler trekantstemaet i Civic, er spændende, både hvad angår koncept og funktion. Tågelygter, for Tågelygterne, som er placeret i forreste kofanger, er trekantede og meget kraftige. (Ikke på Comfort) Klimaanlæg Varmt eller koldt på et øjeblik med bilens klimaanlæg. Executive modellen har Dual-Zone klimaanlæg, hvor førerens og passagerernes miljø kan indstilles uafhængigt af hinanden. Regnsensor Så snart de første dråber falder på forruden, starter vinduesviskerne automatisk. (Ikke på Comfort)

13 MODELPROGRAM Comfort Sport Udpluk af standardudstyr på Comfort: VSA (Vehicle Stability Assist) Front-, side- og gardinairbags Aktiv piskesmældsbeskyttelse, for ISOFIX-beslag til barnesædemontering Selepåmindelse, for og bag 16 stålhjul Dobbelt udstødning CD-anlæg, som kan afspille MP3/WMA cd er Antenne indbygget i rude Klimaanlæg Ratbetjent radioanlæg 4 Højttalere Tempereret handskerum Farttilpasset volumenkontrol Ratbetjent multiinformationsdisplay Magiske bagsæder Fjernbetjent centrallås Elruder, for og bag Elopvarmelige forsæder (ikke diesel) Sammenklappelig midterarmlæn i bag med kopholder Udover udstyret til Comfort har Sport følgende standardudstyr: 17 letmetalfælge Tågelygter, for Regnsensor Alarm Elektrisk sammenklappelige sidespejle Ratbetjent fartpilot 2 Tweeters Læderrat Aluminiumspedaler

14 TILBEHØR Udvalget af ekstraudstyr til den nye Civic er stort. Du finder mere ekstraudstyr i brochuren "Tilbehør til Honda Civic 5d" eller ved at gå ind på Executive 17" letmetalfælge med 16 eger 18" letmetalfælge i moderne design med ni eger. 18 " letmetalfælge med seks eger i mørkegrå udførelse. ISOFix-barnestol fra 0 til 13 kg (0-15 måneder) med ISOFix-monteringspunkter Bundmåtter i kabinen giver både ekstra beskyttelse og et mere elegant udseende Udover udstyret til Sport har Executive følgende standardudstyr: Navigationsanlæg Håndfri telefonsystem (Bluetooth) Panoramatag Xenonlygter Dual-zone klimaanlæg Metalfarve Gearknop i sporty perforeret læder og aluminium til både manuel og i-shift gearkasse Cd-afspiller med plads til otte af dine yndlings-cd'er Bluetooth -systemet den mest nyskabende håndfri løsning til din telefon i-ves underholdningssystem med skærm og professionel lyd i bilen, cd- og MP3-kompatibelt med medfølgende høretelefoner Det bagudvendte kamera viser billeder på navigationsskærmen, så du altid ved, hvad du har bag ved dig (fungerer kun på modeller med fabriksmonteret navigationsskærm)

15 TILBEHØR Alle Civic-modeller har et flot udseende og en god ydeevne, men hvorfor lade dig nøje med det? Hvorfor ikke tilpasse din Civic til dine personlige behov? Måske med en Grand Prix- eller City-pakke? Bluetooth-teknologi eller 18" alufælge? Der er masser af fristelser. Bass Works-system og opgradering af højttalere Enhver lydfanatikers drøm til bilen. To bashøjttalere i bag giver ekstra tryk. De kan afbalanceres af to dual cone- eller koaksialhøjttalere foran. Giver en klar og tydelig lyd i hele frekvensintervallet. Eksteriør: Grand Prix-pakke Ekstra vejgreb med front-, bag- og sideskørter samt hækspoiler Hondas erfaringer fra motorsporten sætter sine tydelige spor på denne fantastiske ekstraudstyrspakke. Interiør: Blue Ambient-lys Blue Ambient-lyset giver en Exclusive City-pakke I pakken indgår beskyttelseslister til kofangere og døre, parkeringssensor samt Elegance-bundmåtter. ekstra cool atmosfære i kabinen på din Civic.

16

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Vi introducerer den nye Småt er det nye stort Designet til at passe ind Holder hjulene i gang Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Folk stoler på dig Hvem kan du stole på? Hvem er afhængige

Læs mere

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING IBIZA ENJOYNEERING En ungdommelig sjæl har altid været SEAT Ibizas kendetegn. En bil der bobler af glæde og lægger op til sjov med sprælske køreegenskaber og høj ydelse. Og da vi skulle bygge den nye

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation.

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

renault tilbehørskatalog 2011

renault tilbehørskatalog 2011 renault TILBEHØRSKATALOG 2011 01 OVERSIGT 01 03 > 07 02 renault sport 08 > 09 03 styling 10 > 11 04 INTERIØR 12 > 13 05 SIKKERHED 14 06 BØRNESIKKERHED 15 07 MULTIMEDIER 16 > 18 08 transport 19 > 21 09

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country VELKOMMEN DIN NYE BIL DIT EVENTYR SENSUS SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 INTELLISAFE DRIVE-E UDTRYK DIG SELV VOLVO OCEAN RACE SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 GØR DIT K ABINEINTERIØR

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere