REJSEKONCEPT GARDENING DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REJSEKONCEPT GARDENING DK"

Transkript

1

2 REJSEKONCEPT Under flere besøg I Barcelona har jeg overvejet om der, ud over de mange selvfølgelige attraktioner, også findes seværdige haver. Det gør der! I 2012 tages der hul på et helt nyt rejsekoncept: en have og kulturrejse til Barcelona og Catalonien. Rejsen finder sted fra den 2. til den 6. oktober, og vi opholder os 2 dage i Barcelona, hvorefter vi tager nordpå for at tilbringe 3 dage ved Spaniens smukkeste kyststrækning. Her ligger haven Cap Roig, hvorfra der er en storslået udsigt til havet. Hotellerne på rejsen er et kapitel for sig. De første to nætter overnatter vi centralt i Barcelona på det firestjernede Hotel Calderón, hvor vi fra swimmingpoolen på 17. etage har udsigt over byen og omegnen. Efter opholdet i Barcelona har vi to overnatninger i Aiguablava på Parador Aiguablava, som, placeret på et klippefremspring højt over Middelhavet, er et af de allerbedste hoteller i det nordlige Spanien. Rejsen indeholder følgende oplevelser: Barcelonas botaniske have, den gotiske bydel (Barri Gòtic), hvor vi bl.a. besøger Havets Katedral og Picasso Museet, Antoni Gaudis Casa Milà, Sagrada Familia kirken og haveanlægget Park Güell. Nord for Barcelona besøger vi to af Nordspaniens bedste haver: Marimutra og Cap Roig, der begge har udsigt til Middelhavet, og desuden besøger vi Dali museet i Figueres og de maleriske middelalderbyer Girona og Pals. Rejsetidspunktet for rejsen er valgt med omhu. Efter den varme sommer falder temperaturen i begyndelsen af oktober, og klimaet er behageligt. Turen er planlagt sammen med cand. mag Kasper Christiansen fra firmaet CityToursBarcelona. Kasper er vores guide under hele opholdet i Spanien, han har boet 10 år i Barcelona, og har autorisation til at guide i Barcelonas kirker og museer. Dermed springer vi alle køer over! GARDENING DK

3 FAKTA Fly Afrejse 2. oktober med SK1585 (direkte fly) fra Kastrup klokken 8:40. Ankomst Barcelonas lufthavn 11:35. Hjemrejse 6. oktober med SK1586 (direkte fly) fra Barcelonas lufthavn klokken 20:10. Ankomst Kastrup klokken 23:00 Bus Vi transporteres rundt i Barcelona og Catalonien i en komfortabel bus, som selvfølgelig har aircondition. Hotellerne De to hoteller har fire stjerner. Begge hoteller har badefaciliteter. Har man lyst til at benytte sig af det, skal man huske badetøj, når kufferten pakkes. Desuden er der ved Hotel Parador Aiguablava mulighed for at svømme i Middelhavet. Vandets temperatur ligger i starten af okotber normalt på amkring 20 grader. Pris Prisen er kr. pr. person i dobbeltværelse, og ønsker man enkeltværelse er prisen Alle dage er med helpension (morgenmad, frokost og middag) inkl. drikkevarer. Ligeledes er adgang til samtlige ud haver, museer og kirker, der besøges, betalt. NB. Spisetidspunkterne i Spanien er anderledes end i Danmark. De fleste restauranter serverer frokost fra tidligst kl. 13:00 og åbner mellem kl. 20:00 og 21:00 om aftenen. Betaling og tilmelding Tilmelding på på siden HAVEREJSER. Man kan også kontakte Gardening DK på telefon / I forbindelse med tilmelding betales et depositum på kr. per person. Restbetaling 2 måneder før afrejse. Det er en god idé at have en rejseforsikring. De fleste vil i forbindelse med deres almindelige forsikringer også have en rejseforsikring. Har man ikke det, kan rejseforsikring og afbestillingsforsikring tegnes hos Gardening DK i forbindelse med tilmeldingen. Rejsegarantifonden Gardening DK er registreret i Rejsegarantifonden under registreringsnummer Valuta. Euro. Kreditkort vil i de fleste tilfælde kunne anvendes i stedet for kontanter. Information før rejsen Elektroniske flybilletter, deltagerliste og en huskeseddel sendes til rejsedeltagerne i god tid inden afrejsen.

4 DAGSPROGRAM Tirsdag 2. oktober 8:40 Afrejse fra Kastrup med SAS SK1585. Ankomst til Barcelonas lufthavn kl. 11:35. 12:30 Afgang fra Barcelonas lufthavn og transport direkte til Barcelonas Eixamplekvarter, hvor der er frokost. 13:00 Frokost på lokal restaurant i Eixample kvarteret. 15:00 16:30 Besøg på Antoni Gaudís mesterværk Casa Milà (La Pedrera) tæt ved hotellet. Som introduktion til Barcelona ser vi Antoni Gaudís mesterværk, Casa Mila (La Pedrera). Fra tagterassen er der flot udsigt over Barcelona, og den imponerende tagterasse er fyldt med interessante skulpturer, der fungerer som skorstene og udluftningskanaler. Huset er et af de væsentligste af Antoni Gaudís bygningsværker, bygget til rigmanden Pere Milà, der var den første i Barcelona, som købte en bil. Bygningen er Antoni Gaudís sidste bygning, inden han udelukkende helliger sig byggeriet på Sagrada Familia kirken de sidste år. Antoni Gaudís La Pedrera. Ikke to balkoner er ens på bygningen! De organisk formede balkoner blev lavet i modelform i 1:1 før de blev hugget i sten. 17:00 Indlogering på Hotel Calderón **** Herefter kører vi til Barcelonas centrum og bliver indlogeret på Hotel Calderón ****, som vil være vores base under de næste dages ophold i Barcelona.

5 19:00 Vandretur i Eixample kvarteret i Barcelona før middagen Efter indlogering og afslapning på hotellet går vi en tur i det charmerende Eixample kvarter hvor hotellet ligger, et område der byder på flotte husfacader, specialitetsforretninger og store boulevarder. 20:00: Vi spier middag på en hyggelig tapas restaurant tæt ved hotellet. Detalje fra det charmerende Eixample kvarter ikke langt fra Hotel Calderón. Onsdag 3. oktober 9:00 10:45 Afgang fra hotellet og besøg i Antoni Gaudís Park Güell. Dagen begynder med et besøg i Antoni Gaudís spændende Park Güell. Kort om Park Güell ( ): Haven er inspireret af engelsk havekunst, men Gaudís stil præger i høj grad parken. Haveanlægget blev oprindeligt bygget til byens allerrigeste indbyggere, men blev senere en offentlig park. Haven indeholder to huse, som Gaudí selv designede, og Gaudís private bolig, hvor han boede til sin død i Gaudís største inspirationskilde var naturens organiske former for Gaudí var naturen en åben bog, som enhver arkitekt burde konsultere, fordi arkitekten i naturen ville kunne finde alle de former, han havde brug for i sin arkitektur. Derfor er det ikke mærkeligt, at Gaudí opførte denne park, hvor arkitektur og natur forenes.

6 Antoni Gaudís berømte Park Güell, der blander natur og arkitektur. Her en af de flotte buegange, der er inspireret af naturens organiske former. Antoni Gaudís Sagrada Familia. Kirken har på nuværende tidspunkt 8 færdige tårne, men nu skyder de nye tårne hastigt til vejrs.

7 11:00 12:45 Besøg i Barcelonas mest berømte bygning, Antoni Gaudís hovedværk, la Sagrada Familia. Vi besøger nu Antoni Gaudís hovedværk, Sagrada Familia, hvor Kasper vil give os en guidet rundvisning. Kirken har været under opførelse i 130 år, men nu nærmer projektet sig med hastige skridt sin afslutning. Ifølge den nuværende chefarkitekt, Jordi Bonet, vil kirken stå færdig senest i 2026, som er hundredeåret for Gaudís død. La Sagrada Familia vil da være verdens højeste kirke og have 18 kirketårne: 4 der repræsenterer evangelisterne, 12 for apostlene, et for Jomfru Maria og allerøverst Jesus tårnet, der når op i 170 meters højde. Kirken tager pusten fra de fleste: Gaudí kombinerer et væld af plante og dyreelementer med religiøse motiver, og rent byggeteknisk byder kirken på en række ukonventionelle strukturer. Kirkeskibet udgør en skov af søjler, der former omvendte kædeliniebuer, som Gaudí designede efter en model af sandsække og tråde, som vi kan se i kirkens museum.. 13:30 Frokost på charmerende tapas restaurant i det historiske kvarter. 15:30 16:30 Let guidet tur gennem Barcelonas historiske kvarter, bl.a. med besøg i Santa María del Mar og Ramblaen. Barcelona har en imponenrede samling af middelalderarkitektur, som vi skal se på denne guidede vandretur i det historiske kvarter. Vi besøger Plaça del Rei og Santa María del Mar. Sidstnævnte er en imponerende kirke, hvis opførelse i 1300 tallet indgår som hovedtema i Ildefonso Falcones roman Havets Katedral, der har solgt mere end 20 mio. eksemplarer på verdensplan. Santa María del Mar ( ), skildret i Ildefonso Falcones roman Havets Katedral.

8 17:00 18:15 Besøg på et af Barcelonas allerbedste museer: Museo Picasso. Picasso museet viser på flot vis Picassos udvikling som ung kunstner. Allerede som årig var Picasso rent teknisk blændende. Picasso boede i Barcelona mellem 1895 og 1901, og denne periode kom til at præge hans senere kunst afgørende. Perioden i Barcelona samt den blå og rosa periode fra årene i Paris er i centrum på museet, der også indeholder en samling af Picassos keramik og hans kubistiske leg med Velázquez berømte maleri Las Meninas. Museet har til huse i fem smukke middelalderpaladser i Barcelonas historiske kvarter. 20:00 Middagen indtages på en hyggelig restaurant i nordspansk stil tæt ved hotellet Picassos tidlige hovedværk Videnskab og Barmhjertighed malet i 1896, da Picasso var blot 15 år gammel. Picasso fik præmier i både Madrid og Málaga for maleriet!

9 Den botaniske have i Barcelona med Middelhavsplanter Pyracantha bonsai fra den botaniske have i Barcelona

10 Torsdag 4. oktober 9:30 Vi kører til Montjuïc bjerget, hvor vi skal besøge Barcelonas botaniske have, Jardí Botànic. Barcelonas botaniske have, Jardí Botànic, er den mest interessante botaniske have jeg har oplevet. Her drejer det sig udelukkende om planter der trives i middelhavsklima, og Jardí Botànic er opdelt i store områder, som hver især repræsenterer Australien, Chile, Sydafrika og Californien + Middelhavet, naturligvis. Også landskabsarkitektonisk har haven, der er plantet i flere niveauer, meget at byde på. Og så har haven en interesant bonsai samling, som vi også lige skal se nærmere på. 11:30 Vi kører til den smukke kyststrækning nord for Barcelona. 13:00 Ankomst til kystbyen Blanes og frokost. Vi ankommer nu til Blanes, der er kendt for den botaniske have Marimutra. Inden besøget i Marimutra spiser vi frokost på en lokal restaurant med lokale retter fra egnen. 15:00 Besøg i den botanske have Marimutra. Kort om haven Matrimutra: En charmerende have, der ligger direkte ud til Middelhavet og blev grundlagt af den tyske handelsmand Carl Faust. Haven har ca plante og blomsterarter. Den fire hektar store have bliver betragtet som en perle blandt europæiske Middelhavshaver. Der er fokus på planter både fra subtropisk og fra tempereret Middelhavsklima. Haven Marimutra på kysten nord for Barcelona.

11 18:30 Ankomst til hotellet Parador Aiguablava****. Hotellet er vores base de næste to dage og er placeret på et klippefremspring helt ud til Middelhavet. Alle værelser har havudsigt. 20:00 Midag på Hotel Parador Aiguablava Udsigt fra hotellet Parador Aiguablava

12 Fredag 5. oktober 9:00 Transport til Dalí museet i Figueres. 10:15 12:00 Besøg på Dalí museet og kaffepause og evt. tid til at gå en tur i Figueres efter museumsbesøget. Morgenen starter på kunstmuseet Museu Teatre Dalí. Ifølge den anerkendte kunstkritiker Robert Hughe kan Salvador Dalí betragtes som en af de fem vigtigste spanske kunstnere gennem tiden, (sammen med Picasso, Greco, Goya og Velazquez). Dalís kunst er ofte polemisk (og humoristisk), men hans tekniske kunnen kan der ikke stilles spørsgmålstegn ved. Dalí er blandt andet kendt for hyperrealismen, der med næsten fotografisk præcision skilderer virkeligheden. Dalí har selv indrettet museet i Figueres, der er et gammelt teater. Portrættet af hustruen Gala er et eksempel på Salvador Dalís tekniske kunnen det er et af af de værker, man kan opleve på Dalí museeti Figueres. 13:00 Herefter går turen til den maleriske by Girona. Fælles frokost i Girona på en restaurant, der ligger på en hyggelig plads. 14:30 16:30 Guidet rundttur i Girona, til katedralen, det jødiske kvarter og bymuren fra middelalderen.. Girona er en charmerende by. Byen ligger langs Onyar floden og er bl.a. kendt for det flot bevarede jødiske kvarter, der ligger langs floden, de romanske kirker, de velbevarede bymure og sin imponerende katedral, der har det bredeste kirkeskib i en gotisk kirke i verden. 20:00 Middag på Hotel Parador Aiguablava.

13 Lørdag 6. oktober Om morgenen er der god tid til at nyde den overdådige morgenmadsbuffet og evt. gå en tur langs kysten med de mange fyrretræer og klippefremspring. 11:00 13:00 Besøg i haven Cap Roig Cap Roig er en have med en fantastisk beliggenhed. Haven blev grundlagt i 1927 af et russiskengelsk ægtepar, der fandt dette idylliske stykke jord, placeret dramatisk med en imponerende udsigt til klippefremspringene på den catalanske kyst. Haven har mere end 1200 forskellige plantearter og er inddelt i en tropisk og en subtropisk afdeling samt et middelhavsafsnit. Den smukt anlagte have Jardí Cap Roig er spektakulært placeret på kysten nord for Barcelona. Her slutter vi rejsen af med manér! 13:30 Frokosten indtages på en lokal restaurant ved Middelhavet i den charmerende by Llefranc Herefter tid til at slappe af ved Middelhavet før turen går sydpå i retning af lufthavnen i Barcelona. 18:10: Ankomst til Barcelonas lufthavn 20:10: Afgang fra Barcelonas lufthavn med SAS SK :00: Ankomst til Kastrup Lufthavn.

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 REJSEKONCEPT KULTUR- & GOURMETREJSE I NORDSPANIEN Kultur og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser: i vinområderne

Læs mere

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET ANDALUSIEN 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det

Læs mere

Magiske haver i Skotland og Nordengland

Magiske haver i Skotland og Nordengland Magiske haver i Skotland og Nordengland Dagsprogram for haverejse til Skotland og det nordøstlige England 1. til 6. juli 2012 Culzean Castle indfrier alle forventninger om, hvordan en skotsk borg skal

Læs mere

Haverejse i Wales og Midtengland

Haverejse i Wales og Midtengland Haverejse i Wales og Midtengland 29. juni til 4. juli 2015 Helt nede ved sydspidsen af halvøen Lleyn i det vestligste Wales fandt vi Nanhoron, som er en perle! Rejsekoncept Jeg har tidligere arrangeret

Læs mere

Haverejse til Sydengland II

Haverejse til Sydengland II Haverejse til Sydengland II 16. til 21. juni 2013 Sissinghursts hvide have er allersmukkest i 2. halvdel af juni Rejsekoncept På denne rejse besøges, ud over de fleste berømte haver i Sydengland, også

Læs mere

Barcelona & Katalonien

Barcelona & Katalonien 8 gyldne sensommerdage ved Middelhavet på den bedste årstid Rejse til BARCELONA med t Barcelona & Katalonien Barcelona og Katalonien 8 gyldne sensommerdage ved Middelhavet på den bedste årstid Blot små

Læs mere

Haverejse i Sydengland og Cotswold

Haverejse i Sydengland og Cotswold Haverejse i Sydengland og Cotswold 11. til. 16. juni 2015 Chipping Campden er kendt for sine mange usædvanligt klippede hække. Rejsekoncept Haverejsen til Cotswold i 2014 var et af årets højdepunkter.

Læs mere

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland 18. til 23. juni 2014 Altamont Gardens Rejsekoncept Konceptet for mine rejser til Irland er at de ud over at være haverejser også giver plads til at opleve

Læs mere

Historisk haverejse til Sydengland

Historisk haverejse til Sydengland Historisk haverejse til Sydengland 27. august til 1. september 2012 Staudebedene på West Dean i fint afstemte farver fotograferet i slutningen af august Rejsekoncept Konceptet for haverejsen i slutningen

Læs mere

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Savona Barcelona Malaga Casablanca Madeira Tenerife Recife Maceio Salvador Bahia Ilheus Rio de Janeiro Santos (Sao Paulo) Uhørt

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS Nyd et krydstogt rundt i det Vestlige Middelhav ombord på Allure of the Seas fra Royal Caribbean Krydstogt fra Barcelona Tag med verdens største krydstogtskib

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Kør selv-ferie i Cuba

Kør selv-ferie i Cuba Kør selv-ferie i Cuba Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat en spændende kør selv-ferie i Cuba, hvor både bil og overnatningssteder er på plads, inden du tager hjemmefra indholdet og oplevelserne

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom 6 dages livsnyderrejse til Rom Afrejse 16. august & 10. oktober Oplevelsesrejse til Italien med 2 Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom Rom- Katakomberne - Vatikanet - Peterskirken - Forum Romanum

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder Vi har sammensat en unik og spændende rundrejse med henblik ikke blot på inkaernes storslåede rige,

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere