DM i Skolefodbold den maj 2014 i Kalundborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DM i Skolefodbold 2014. den 20.-22. maj 2014 i Kalundborg"

Transkript

1 DM i Skolefodbold 2014 den maj 2014 i Kalundborg

2 VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolefodbold i Kalundborg. Vi håber, at I får nogle både sjove og oplevelsesrige dage. Der er ingen tvivl om, at der vil blive spillet mange spændende kampe, men husk at spille fair. Fair Play er en vigtig ting for Dansk Skoleidræt, og derfor uddeler vi bl.a. en Fair Play pokal til et pigehold og et drengehold. Jeg håber, at I alle spiller så fair, at vi får svært ved at udnævne en vinder. Velkommen til DM i Skolefodbold 2014 og god fornøjelse! Finn Kristensen Formand for Dansk Skoleidræt VELKOMMEN TIL KALUNDBORG KOMMUNE Det er med stor glæde, at Kalundborg Kommune i 2014 kan være vært for DM i skolefodbold for 7. klasserne. Skolen I skal bo på er forholdsvis ny, men har allerede stolte traditioner i skolefodbold. Her i 2014 spillede pigerne sig helt i finalen i Ekstrabladet skolefodboldturnering! Selvom I alle først og fremmest kommer til Kalundborg på grund af jeres fælles sportslige interesse fodbold, håber jeg, at I vil tage jer tid til at se, opleve og gøre brug af de mange tilbud, Kalundborg har til vores gæster. Uanset om I interesserer jer for shopping, historie, kultur eller natur, så har Kalundborg noget at byde på. Fra fodboldbanerne kan I spadsere til byens gågade og sidegader med mange detailbutikker, supermarkeder og butikscenter. Eller hvorfor ikke hvile benene og få ny energi på en af vores cafeer eller restauranter? I kan også på turen til bymidten gøre holdt ved vores nye aktivitetsplads, hvor både store og små kan udfolde sig fysisk under åben himmel. Fodboldstadion ligger op ad den gamle bydel Kalundborg blev grundlagt af Esbern Snare, som omkring år 1170 byggede borgen Kalundborg. Omkring denne opvoksede byen af samme navn. Desuden lagde han grunden til den femtårnede kirke "Vor Frue Kirke", der blev bygget af hans børn. Benyt noget af jeres tid imellem kampene til at spadsere en tur i denne smukke gamle bydel. I kan blandt andet komme op i bydelen ad "Dronningebroen" hen over voldene, der fører jer direkte til vores museum og den femtårnede Vor Frue Kirke. Uanset om I kommer til Kalundborg over vand eller land, så læg mærke til vores smukke og varierede natur med både skove, marker og lange kyststrækninger. I Kalundborg har vi en ambition om, at motion og idræt skal være en naturlig del af alle børn og unges dagligdag. Vores rige foreningsliv afspejler i høj grad dette, blandt andet ved afholdelse af store arrangementer som Kalundborg Svømmeklubs Novo Cup, hvor deltagere fra mere end 40 svømmeklubber deltager, og Lions Cup (fodbold) med over deltagende årligt.

3 Dejligt er det nemlig, når byen er fyldt af glade idrætsudøvere og deres familier. Jeg håber, I kommer i stort antal både som aktive spillere og tilskuere, og at I vil kombinere besøget med andre turistoplevelser. Bliver det kun til fodboldspillet denne gang, er I velkomne tilbage. Martin Damm, borgmester VELKOMMEN FRA SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN Det er en glæde, at vi på Skolen på Herredsåsen har fået opgaven at være værter ved årets danmarksmesterskab i skolefodbold. Skolen på Herredsåsen er en stor byskole med ca. 900 elever fordelt fra 0. til 10. klasse. Skolen er knapt 13 år gammel, og ligger med en dejlig udsigt over de nordvestsjællandske landskaber. På skolen vægter vi idræt og motion højt. Vi sætter en ære i, at deltage i mange forskellige idrætsstævner og gøre en god indsats, ligesom vi tilstræber, at det skal foregå i en fairplay-ånd, hvor den gode tone og samværet med elever fra andre skoler vægtes højt. Jeg ønsker jer rigtig hjertelig velkommen og håber, at vi får nogle gode dage sammen, hvor fysisk aktivitet og konkurrenceelementet kan gå hånd i hånd med nogle gode sociale oplevelser. Per Kensø Skoleleder, Skolen på Herredsåsen

4 Program Tirsdag den 20. maj kl kl kl Ankomst til Skolen på Herredsåsen, hus 2. For hold som ankommer med tog, vil der være modtagelse på stationen og bagagetransport (kræver tilmelding med melding om ankomsttid til Aftensmad for de skoler der har bestilt holdet spiser samlet MED lærer. Fodboldevent på Herredsåsen (udendørs). Kl Boden er åben i hus 3 Kl kl kl Onsdag den 21. maj kl kl kl Kl Kl Mulighed for bordtennis, filmfremvisning m.m. Lærermøde på lærerværelset på Skolen på Herredsåsen, hus 2. Godnat og ro i lokalerne. Vækning. Klasseværelser rømmes og fejes. Borde og stole sættes på plads. Bagagen sættes i de fleste klasselokaler op på hemsen. I enkelte lokaler er der ikke hems, og I vil derfor få et rum til opbevaring af bagagen HUSK DE TING I SKAL BRUGE I LØBET AF DAGEN. Morgenmad på skolen. Der smøres madpakke. holdet spiser samlet MED lærer. Først spillende hold spiser først. Kampe i Munkesøen (holdene går derned). Kalundborg Svømmehal er åben (LÆRER SKAL VÆRE TILSTEDE) Aftensmad på Skolen holdet spiser samlet MED lærer. Kl Mulighed for bordtennis, filmfremvisning m.v. i hus 3 og 4. Boden er åben. Kl Mulighed for banko i kantinen, hus 2 Kl Lærermøde på lærerværelset, hus 2 Kl Godnat og ro i lokalerne

5 Torsdag den 22. maj Kl Kl Kl Kl Kl Vækning. Klasseværelser rømmes og fejes. Borde og stole sættes på plads. Bagagen medbringes til Munkesøen, hvor der vil være bagageopbevaring. Der er bagage transport fra skolen til Munkesøen. Morgenmad på skolen. Der smøres madpakke. holdet spiser samlet MED lærer. Først spillende hold spiser først. Kampe i Munkesøen FINALE både piger og drenge. Præmieoverrækkelse derefter afsked.

6 Øvrige praktiske oplysninger Indkvartering Skolen på Herredsåsen, Klosterparkvej 175, 4400 Kalundborg, Tlf Spillested Omklædning Stævneledelse: Stævnejury: Munkesøen, Stadion Alle 13, 4400 Kalundborg Al omklædning og badning foregår ved Munkesø Stadion. Dog mulighed for lærerbad på skolen. Lars Engel, Ann-Karina Overlade. Lars Engel, Mette Elmelund. NØDTELEFON: Ann-Karina Overlade ( ) Stævneform: Øl/spiritus: Rygning: Medbring: VIGTIGT Andet: Betaling: Se under turneringsplanen. Al køb/indtagelse af øl og spiritus er forbudt for eleverne. Evt. overtrædelse medfører, at hele holdet bliver bortvist fra stævnet. Stævnet er røgfrit Alle deltagerne skal medbringe sovepose og liggeunderlag, spilletøj m.m. Medbring ikke dyre smykker o. lign.! Lav en aftale på holdet, hvordan I garderer jer imod tyveri! Skolen på Herredsåsen er en skole for indendørs sko der må ikke bruges udendørs sko på skolen derfor medbring sutsko, badesandaler, uldstrømper eller andet indendørs fodtøj. Alle tilmeldte hold SKAL sove på skolen. Mindst én lærer SKAL sove sammen med sit eget hold. Læreren er ansvarlig for holdets opførsel under opholdet. Der vil være nattevagter. Faktura på deltagergebyr tilsendes efter stævnet, hvor der også bliver afregnet for evt. bestilte madpakker og aftensmad.

7 Deltagere Amt Drenge Piger Københavns omegn Rosenlundskolen Hareskovskolen Nordsjælland Espergærde skole Espergærde skole Gl. Roskilde Amt Krogårdskolen Mosedeskolen Mosedeskolen Tjørnegårdskolen Jyllinge skole Storstrømmen Sjølundskolen Sjølundskolen Vestsjælland Nyrupskolen Bobjergskolen Nyrupskolen Fyn Sct. Hans skole Sct. Hans skole Midt og Vestjylland Nr. Nissum skole Sønderlandsskolen Sydvestjylland Østerbyskolen Højmarksskolen, Holsted Bornholm Kongeskærskolen Paradisbakkeskolen Værter Skolen på Herredsåsen Skolen på Herredsåsen

8 TURNERINGSREGLEMENT For alle puljekampe gælder følgende: En kamp kan ende uafgjort. Er der pointlighed i en pulje, når vinderen skal findes, er holdet med den største positive målforskel vinder. Er dette også lige, er holdet med flest scorede mål vinder. Er dette også lige, sparkes straffespark efter reglerne for cupkampe. For cupkampe gælder: Såfremt den ordinære kamp ender uafgjort, forlænges spilletiden med 2 x 5 minutter. Er kampen herefter uafgjort, sparkes straffespark - 5 spillere fra hvert hold. Er kampen fortsat uafgjort, fortsættes med en spiller fra hvert hold, indtil en vinder er fundet. Et drengehold består af 11 spillere og indtil 3 udskiftningsspillere og et pigehold består af 7 spillere og indtil 4 udskiftningsspillere. Udskiftningsspillere kan indsættes når som helst i en kamp. En udskiftet spiller kan genindtræde, der spilles altså med flydende udskiftning. Udskiftning kan dog kun finde sted under stop i kampen. En advaret spiller bliver udvist i 5 minutter! Bliver en spiller udvist pga. 2 advarsler, må denne ikke deltage i holdets næste kamp. En forseelse, der direkte er til udvisning giver normalt 2 kampes karantæne. En udvist spiller kan ikke erstattes af en udskiftningsspiller. Alle spillere skal benytte benskinner! I tilfælde af ens spilledragter skal sidstnævnte hold skifte trøjer. Holdene bedes foretage udskiftninger fra hver sin sidelinie, og en lærer fra hvert hold skal fungere som linievogter (dog ikke markere for off-side). Der vil ikke blive stillet bolde til rådighed ved opvarmning. Der spilles efter DBU s regler for drengespillere med de ændringer, som ovenstående turneringsregler foreskriver. Specielle regler for piger: Der spilles på en halv fodboldbane med et målfelt, der er 10 m fra målstolperne og går 8 m ind på banen. Alle frispark er direkte. Afstandsregel er 5 meter. Ved frispark begået i målfeltet dømmes straffespark. Dette tages 8 meter fra mållinien. Der spilles ikke med off-side.

9 DINE FORÆLDRE OG SKOLEKAMMERATER KAN FØLGE JERES RESULTATER PÅ: Vi opdaterer på hjemmesiden, lige så hurtigt det kan lade sig gøre.