Organisationen i Jyllinge FC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Organisationen i Jyllinge FC"

Transkript

1 Organisatinen i Jyllinge FC Dette dkument har til sigte at give en nærmere uddybning af rganisatinen i Jyllinge FC, med henblik på at hjælpe nye frivillige til at se hvr de kan bidrage til Jyllinge FC. Dkumentet skal ses sm et tillæg til rganisatinsdiagrammet. Jyllinge FC er i dag rganisatrisk pbygget af en bestyrelse (Strategisk niveau). Frskellige krdinerende udvalg (taktisk niveau). Samt frskellige handlende udvalg (peratinelt niveau). Denne pbygning er blevet til efter et generelt ønske m at skabe en mere effektiv rganisatin, der skal sikre at trænere, frivillige, spillere, frældre g andre interessenter i Jyllinge FC, har mulighed fr at blive hørt g bidrage med det sm de er gde til. Samtidig er rganisatinen blevet til på baggrund af et udtrykt ønske m at kunne invlvere flere i det daglige arbejde i Jyllinge FC, fr at kvalitetssikre klubben sm helhed. Nedenfr vil de enkelte udvalg blive beskrevet, med en uddybende frklaring af hvad der frventes af udvalgets deltagere. Disse frklaringer/beskrivelser er ikke færdige, g i takt med at udvalgene kmmer i gang med at fungere i hverdagen vil det være naturligt at pdatere udvalgenes beskrivelser samt arbejdspgaver. Strategisk niveau: Bestyrelsen: Bestyrelsen i Jyllinge FC består af en frmand, næstfrmand, kasser + mindst 3 bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen i Jyllinge har det verrdnede ansvar fr klubben. Det er bestyrelsens pgave at sikre at de gældende plitikker er tidssvarende g at klubben bliver drevet ansvarligt. Det er ligeledes bestyrelsens ansvar at tænke strategisk g fremadrettet. Bestyrelsen har til pgave at sikre at medlemmer af Jyllinge FC, har de bedst mulige rammer til at dyrke deres sprt i. Udstikke rammerne fr udvalg Ligge årligt budget, samt sikre at det bliver fulgt Besvare ad hc henvendelser Sikre samarbejde med interessenter, herunder kmmunen Sikre at Frretningsføreren udfører de af bestyrelsen givne pgaver Møder/frventninger: 10 bestyrelsesmøder + 1 budgetmøde. Bestyrelsesmedlemmerne skal være synlige g tilgængelige fr medlemmerne i klubben. Der skal sidde mindst en repræsentant fra bestyrelsen i de taktiske udvalg. Det frventes at medlemmerne påtager sig pgaver, g sikrer at disse bliver løst, imellem de respektive bestyrelsesmøder.

2 Taktisk niveau. Børneudvalg (U6-U12): Børneudvalget har til pgave at sikre at børneafdelingen i Jyllinge FC er velfungerende. Det er Børneudvalget der sikrer at trænere får svar på deres spørgsmål, samt har fingeren på pulsen, i frhld til Børneafdelingen i Jyllinge FC. Børneudvalget referer tilbage til bestyrelsen, g agerer med en vis autnmi under de udstukne rammer. Der skal altid sidde et bestyrelsesmedlem i børneudvalget samt mindst en persn der både sidder i børne samt ungdmsudvalg. Være tæt på afdelingen, herunder kunne svare på spørgsmål fra trænere g frældre. Sikre at klubbens børneplitik er tidssvarende, samt bliver fulgt i de enkelte årgange. (den brdeaux tråd) Svare på, g løse, ad hc henvendelser, herunder kampflytninger, stævner g lignende. Være praktive i frhld til fasthldelse i afdelingen. Møder/frventninger 4 møder årligt + 2 afdelingsmøder med alle trænere i årgangene U6-U12. Det frventes at medlemmerne af udvalget er aktive gså imellem møderne. Udvalget, g dets medlemmer, skal agere ansvarligt i frhld til de udstukne rammer, herunder være upartiske, g erklære inhabilitet hvis der er interesse knflikter. Udvalgets medlemmer diskutere g beslutter på et sagligt grundlag, g medlemmerne følger selv de af udvalget udstukne rammer. Ungdmsudvalg (U13-U17): Ungdmsudvalget har til pgave at sikre at ungdmsafdelingen i Jyllinge FC er velfungerende. Det er Ungdmsudvalget der sikrer at trænere får svar på deres spørgsmål, samt har fingeren på pulsen, i frhld til ungdmsafdelingen i Jyllinge FC. Ungdmsudvalget referer tilbage til bestyrelsen, g agerer med en vis autnmi under de udstukne rammer. Der skal altid sidde et bestyrelsesmedlem i Ungdmsudvalget samt en persn der sidder i både ungdms g senirudvalg. Være tæt på afdelingen, herunder kunne svare på spørgsmål fra trænere g frældre. Sikre at klubbens ungdmsplitik er tidssvarende, samt bliver fulgt i de enkelte årgange. (den brdeaux tråd) Svare på, g løse, ad hc henvendelser, herunder kampflytninger g lignende. Være praktive med tiltag til fasthldelse i ungdmsafdelingen. Møder/frventninger 4 møder årligt + 2 afdelingsmøder med alle trænere i årgangene U13-U17. Det frventes at medlemmerne af udvalget er aktive gså imellem møderne. Udvalget, g dets medlemmer, skal agere ansvarligt i frhld til de udstukne rammer, herunder være upartiske, g erklære inhabilitet hvis der er interesse knflikter. Udvalgets medlemmer diskutere g beslutter på et sagligt grundlag, g medlemmerne følger selv de af udvalget udstukne rammer.

3 Senirudvalg (U19 Grand ld masters): Senirudvalget har til pgave at sikre at Senirafdelingen i Jyllinge FC er velfungerende. Det er Senirudvalget der sikrer at trænere får svar på deres spørgsmål, samt har fingeren på pulsen, i frhld til Senirafdelingen i Jyllinge FC. Senirudvalget referer tilbage til bestyrelsen, g agerer med en vis autnmi under de udstukne rammer. Der skal altid sidde et bestyrelsesmedlem i Senirudvalget. Være tæt på afdelingen, herunder kunne svare på spørgsmål fra trænere. Sikre at klubbens Senirplitik er tidssvarende, samt bliver fulgt i de enkelte årgange. (Den brdeaux tråd) Svare på, g løse, ad hc henvendelser, herunder kampflytninger g lignende. Være praktive med tiltag til fasthldelse i Senirafdelingen. Møder/frventninger 4 møder årligt + 2 afdelingsmøder med alle trænere i årgangene senir-grand Old Masters. Det frventes at medlemmerne af udvalget er aktive gså imellem møderne. Udvalget, g dets medlemmer, skal agere ansvarligt i frhld til de udstukne rammer, herunder være upartiske, g erklære inhabilitet hvis der er interesse knflikter. Udvalgets medlemmer diskutere g beslutter på et sagligt grundlag, g medlemmerne følger selv de af udvalget udstukne rammer. Sprtsudvalg: Sprtsudvalget i Jyllinge FC, har sm sin frnemmeste pgave at være tvhlder på den sprtslige udvikling i Jyllinge FC. Sprtsudvalget skal sikre at Jyllinge FC til stadighed er fdbldklubben fr alle, g at dette gør sig gældende på banerne, i frm af niveau g aldersmæssig-svarende træning. Sprtsudvalget er ligeledes afgørende fr udfrmningen af Jyllinge FC s sprtslige plitik, den brdeaux tråd, g skal sikre at Jyllinge FC kan rumme både de gde g mindre gde spillere. Det sprtslige udvalg har et tæt samarbejde med bestyrelsen g afdelingsudvalgene, men fkuserer udelukkende på den sprtslige side af Jyllinge FC. I Sprtsudvalget skal der sm min. Sidde sprts-ambassadør, et bestyrelsesmedlem + 3 trænere (der repræsenterer henhldsvis børn, unge g senir). At sikre at den brdeaux tråd er tidssvarende, samt at trænerne er infrmeret m denne. Sprtsudvalget skal være pr-aktivt i frhld til at sikre at hver årgang har en træner. Sprtsudvalget skal støtte p m trænerne i Jyllinge, herunder være pmærksmme på m der er behv/ønsker m uddannelse, sparring eller andre sprtslige ønsker. Sprtsudvalget skal sparre med bestyrelsen mkring den sprtslige retning i Jyllinge FC. Være pr-aktive i frhld til fasthldelse af spillere ved frskellige sprtslige tiltag. Møder/frventninger 4 møder årligt + 2 trænermøder fr alle trænere i Jyllinge FC. Det frventes at medlemmer er aktive imellem møderne, g hlder sig pdateret.

4 Det frventes at medlemmerne selv udlever de af udvalget udstukne regler. Det frventes at medlemmerne tænker i den hele klub, g at medlemmerne søger klubbens langsigtede interesser. Det frventes at medlemmerne har en træner/fdbldfaglig indsigt. Operatinelt niveau Kmmunikatinsudvalg: Kmmunikatinsudvalget i Jyllinge FC står fr at tegne klubben kmmunikativt, samt udstikke kmmunikative retningslinjer g sikre at Jyllinge FC har g følger sin til enhver tid gældende kmmunikatinsmæssige strategi. Det er kmmunikatinsudvalgets frnemmeste pgave at sikre at klubbens interessenter plever klubben psitivt kmmunikativt, g at klubben gså eksternt er synlig samt kmmer ud med sine budskaber. I kmmunikatinsudvalget sidder altid et bestyrelsesmedlem. Presserelatiner + histrier. Rådgivning af frmand. Sikre at hjemmeside + Facebk er levende samt pdateret. Finde g skrive de gde histrier. Rådgive i frhld til tekster til udsendelse generelt Møder/frventninger 2 årlige møder At udvalgets medlemmer hlder sig pdateret i frhld til hvad der sker i klubben At udvalget sparrer med bestyrelsen i frhld til kmmunikative retningslinjer g pgaver. At medlemmer i udvalget søger at prmvere den hele klub, g ikke enkelte afdelinger eller hld fremfr andre. At medlemmerne udstikker g følger de til enhver tid gældende retningslinjer fr gd kmmunikatin i Jyllinge FC. Spnsrudvalg: Jyllinge FC har fr nuværende en Frretningsfører ansat der fungerer sm et spnsrudvalg. Alle er velkmne til at referere spnsrer til Frretningsføreren, men det er frretningsføreren der håndterer spnsrer i Jyllinge FC. Rekvisit g lkale: Jyllinge FC har fr nuværende en Frretningsfører ansat der håndterer den daglige vedligehldelse af lkaler, samt står fr indkøb af rekvisitter, i tæt samarbejde med bestyrelsen. Frretningsføreren fungerer således sm et rekvisit g lkale udvalg. Øknmi: Øknmiudvalgets frnemmeste pgave er at sikre at Jyllinge FC agerer øknmisk ansvarligt, g at medlemmerne i Jyllinge FC s kntingent frvaltes på en ansvarlig måde. I øknmiudvalget sidder der altid en kasser udpeget af bestyrelsen. Opkræve kntingent herunder fri-kntingent. Restancer Opfølgning på budget verfr bestyrelsen.

5 Fakturering samt betaling af regninger. Indmeldelse/udmeldelse herunder spillercertifikater. Søge ffentligt tilskud herunder indberetning af medlemstal. Frventninger/møder 2-4 møder årligt. Derudver deltager repræsentant fr udvalget på Bestyrelsesmøderne. At udvalgets medlemmer arbejder fr den hele klub, g ikke enkelte afdelinger fremfr andre. At udvalget medlemmer agerer ud fra øknmisk sund frnuft, g er pdaterede i frhld til udgifter g indtægter løbende i klubben. At medlemmerne af udvalget vil arbejde fr at sikre at Jyllinge FC til stadighed er en klub der bruger medlemmernes kntingent på medlemmerne. Fdbldaktiviter drift: Fdbldaktiviteter driftsudvalget frnemmeste pgave er at sikre at træning g kampe kan afvikles på Jyllinge FC s baner. Udvalget fungerer sm en krdinerende enhed, der sikrer at alle hld i Jyllinge FC har en banetid samt mulighed fr afvikling af kampe. Der er altid et bestyrelsesmedlem i udvalget. Frdeling af baner Optegning af baner Dmmerpåsætning Træningstider FdbldJura Hldtilmelding (ligger fr nuværende under afdelingsudvalgene) Kampflytning (ligger fr nuværende under afdelingsudvalgene) Kampprgram Frventninger/møder: 2-4 møder årligt Udvalgets medlemmer frventes at tilgdese den hele klub, fremfr enkelte afdelinger. At svare på henvendelser efter bedste evne hurtigst muligt. At sparre med trænere/udvalg mkring hvad der kan gøres bedre i frhld til udvalgets pgaver. At hjælpe/uddanne hldledere til at kunne finde de rigtige plysninger samt kende til reglerne så klubben så vidt muligt undgår bøder. Kiskudvalg: Kiskudvalgets frnemmeste pgave er at sikre at Kisken bidrager til det generelle klubliv i Jyllinge FC. I Kiskudvalget sidder altid et bestyrelsesmedlem. Kisk, herunder vagtpåsætning, indkøb af varer efter aftale med kasser, frplejning til arrangementer. Klubtirsdag Vask af Senir-træningstøj Kampdag på Spraglehøj

6 Vedligehld af materiel Frventninger/møder 2-4 møder årligt, derudver deltagelse på bestyrelsesmøderne. Det frventes at medlemmerne af udvalget arbejder fr at sikre kiskens fremtid, g at kisken agerer øknmisk ansvarligt. Det frventes at medlemmerne af udvalget er aktive i frhld til at sikre at kisken bidrager til Jyllinge FC s klubliv. Det frventes at medlemmerne af udvalget, arbejder pr-aktivt i frhld til tiltag g andet der kan øge msætningen i kisken. Aktivitetsudvalg: Det er Aktivitetsudvalgets frnemmeste pgave at planlægge samt afhlde aktiviteter på Spraglehøj. Aktivitetsudvalget beskæftiger sig primært med events/arrangementer. Udvalget referer tilbage til bestyrelsen, g har et tæt samarbejde med bestyrelsen. Fdbldskle (afhldes g planlægges frsat af Brian Maurer) Pigeraketten Klubture, herunder en børnetur (Rema 1000 CUP), g en ungdmstur (udlandstur). Pkalfest. Trænerfest Arbejdsdag Udvikling, planlægning g afhldelse af diverse events.

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB 1. Erfaringer Hvad har klubben gjrt indenfr kmmunikatin? Hvad har erfaringerne været? List i punktfrm. Emails/pslag; Erfaring: Emails/pslag blev hurtigt glemt. Initiativ(er): Via emails rammer vi en bred

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Rammer for træning i Team Favrskov Håndbold Indhold

Rammer for træning i Team Favrskov Håndbold Indhold Rammer fr træning i Team Favrskv Håndbld Indhld Frmål... 2 Hldsammensætning... 2 Træning... 4 Aktiviteter... 4 Frmål Rammerne beskrevet i dette dkument skal bidrage til, at den enkelte træner bliver bevidst

Læs mere

kommissorier for SSP Styregruppen for SSP samarbejdet i Faxe Kommune Børn, Familie & Uddannelse

kommissorier for SSP Styregruppen for SSP samarbejdet i Faxe Kommune Børn, Familie & Uddannelse ADM0243E3210D esdhscan 20 11 2013 08 15 SEPBARCODE 40UID Nlklay Børn, Familie & Uddannelse Tingvej 7-4690 Haslev kmmissrier fr SSP Børn, Familie g Uddannelse Telefn 56 20 30 00 Telefax 56 20 30 01 www

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold tirsdag den 26. januar 2016

Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold tirsdag den 26. januar 2016 Bestyrelsesmøde i LUI Fdbld tirsdag den 26. januar 2016 Til stede: Lars Jnssn, Nina Plenge Jakbsen, Anne Clugh-Larsen, Michael Clstrup, Søren Carlsen, Lisbeth Kristensen g Margit Friis (referent). Fraværende:

Læs mere

Frivilligcenter Herning et lokalt videns- og kompetencecenter

Frivilligcenter Herning et lokalt videns- og kompetencecenter Frivilligcenter Herning et lkalt videns- g kmpetencecenter Strategi 2018 2020 Gdkendt på bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Ajurført den 21. juni 2018 FRIVILLIGCENTER HERNING side 1 STRATEGI 2018-2020

Læs mere

Specifikation af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunion- og udviklingskraftcenter

Specifikation af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunion- og udviklingskraftcenter Specifikatin af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunin- g udviklingskraftcenter Overrdnet set findes der kraftcenter på 3 niveauer. 1. 2. Dansk Svømmeunin kraftcenter 3. Udviklingskraftcenter Kravene

Læs mere

PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG

PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG Februar 2014 1 HVORDAN ARBEJDER PR UDVALGET OG HVAD ER DERES ROLLE Indledning PR udfrdringer i Danmark PR er en prces der

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 4. april 2019 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Henrik Munkhlm, næstfrmand Liza Winther, sekretær Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem 2 Ulla Øland, kasserer

Læs mere

Sikkerhed ved å bent våndtræning, cykling og løb i KTK86

Sikkerhed ved å bent våndtræning, cykling og løb i KTK86 Sikkerhed ved å bent våndtræning, cykling g løb i KTK86 Indhld Frmål... 3 Sikkerhedsprcedurer fr Åbent vand-træning i KTK86... 4 Inden træning skal den ansvarlige træner gøre følgende:... 4 Inden deltagelse

Læs mere

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-1-18 Kmmissrium fr Eliteidrætsrådet i Ballerup Kmmune Efter kmmunestyrelseslvens 17, stk. 4, kan kmmunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem

Samarbejdsaftale mellem LOGO1TH_LS_POSrød Samarbejdsaftale mellem Klding Kmmune, IBC, Hansenberg, Business Klding g LO Indledning Denne samarbejdsaftale er blevet til i et knstruktivt samspil mellem Business Klding, LO, Internatinal

Læs mere

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde:

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde: R E F E R A T Bestyrelsesmøde: Dat: 30.08.2014 Deltagere: Pul Krg, Lars Berga Rasmussen, Jhnny Gdbersen, Kent Kirkegaard, Mette Diernisse, Henrik Østergaard Fraværende: Jesper Wendelbe, Mads Rasmussen

Læs mere

BAS KETLIGAEN. Status opdatering fra BL og opstart ny sæson

BAS KETLIGAEN. Status opdatering fra BL og opstart ny sæson BAS KETLIGAEN Dags rde n & Referat BL Lennart Jensen HIC, Andreas Larsen, Næstved, Luise Bach hørshlm, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Michael Nedergaard Randers, Per Mikkelsen DBBF, Michael Blch

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

INDLEDNING. Den overordnede vision er: Taekwondo den værdiudviklende sport fælles mål, fælles ansvar

INDLEDNING. Den overordnede vision er: Taekwondo den værdiudviklende sport fælles mål, fælles ansvar INDLEDNING I efteråret 2011 gik hvedbestyrelsen i gang med at arbejde på en visins- g missinsplan, der skulle udstikke retningen fr frbundet ver den kmmende årrække. Frmålet med visinsplanen er, at sørge

Læs mere

Strategi for Inkluderende læringsfællesskaber. På Skolen på Nyelandsvej

Strategi for Inkluderende læringsfællesskaber. På Skolen på Nyelandsvej Strategi fr Inkluderende læringsfællesskaber På Sklen på Nyelandsvej 1 Inkluderende læringsfællesskaber På sklen på Nyelandsvej vil vi gerne lykkes med at skabe en inkluderende skle, frdi vellykket inklusin

Læs mere

Vores klub. - Hammel GF Fodbold - Hammel GF Fodbold undersøger sit DNA. På baggrund af Spørgeskemaundersøgelse i Hammel GF Fodbold.

Vores klub. - Hammel GF Fodbold - Hammel GF Fodbold undersøger sit DNA. På baggrund af Spørgeskemaundersøgelse i Hammel GF Fodbold. Vres klub - Hammel GF Fdbld - På baggrund af Spørgeskemaundersøgelse i Hammel GF Fdbld Hammel GF Fdbld undersøger sit DNA Udarbejdet af: AFSNIT: 1. Overrdnet m undersøgelsen 2. Sammenfatning 3. Diagrammer;

Læs mere

Dansk Petanque Forbunds Frivillighedsstrategi Versionsdato:

Dansk Petanque Forbunds Frivillighedsstrategi Versionsdato: Dansk Petanque Frbunds Frivillighedsstrategi 2014-2016 Versinsdat: 25.11.2014. 1 Indhldsfrtegnelse 1. FRIVILLIGHEDSTRATEGI... 3 1.1. BAGGRUND FOR FRIVILLIGHEDSSTRATEGIEN... 3 1.2. HVORFOR FRIVILLIGHEDSTRATEGI....

Læs mere

Oplæg til en rekrutteringsstrategi på sundheds- og omsorgsområdet

Oplæg til en rekrutteringsstrategi på sundheds- og omsorgsområdet Ntat Vedrørende: Rekrutteringsstrategi fr scial- g sundhedsuddannelser et samarbejde ml. FOA, Randers Scial- g sundhedsskle, Ungdmmens uddannelsesvejledning (UU) g msrgsmrådet Sagsnavn: Rekrutteringsstrategi,

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

SKOLEPOLITISKE MÅLSÆTNINGER FANØ KOMMUNE 2013

SKOLEPOLITISKE MÅLSÆTNINGER FANØ KOMMUNE 2013 SKOLEPOLITISKE MÅLSÆTNINGER FANØ KOMMUNE 2013 KVALITET I LIVET HELE LIVET. FORORD. I 2008 vedtg byrådet et sæt skleplitiske målsætninger. De blev til efter knapt et års grundige drøftelser i en arbejdsgruppe

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 3. maj 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Ulla Øland, kasserer Liza Winther, sekretær Jhn Adra, bestyrelsesmedlem 1 Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Sammen vinder vi i Horsens! SPONSORkoncept. Gensidig værdi. hhelite.dk hhelite.dk

Sammen vinder vi i Horsens! SPONSORkoncept. Gensidig værdi. hhelite.dk hhelite.dk Sammen vinder vi i Hrsens! SPONSORkncept Gensidig værdi Gensidig værdi SPONSORkncept Sammen vinder vi i Hrsens! hhelite.dk hhelite.dk Det mener vi med gensidig værdi Gensidig værdi er fr s at udvikle talenter

Læs mere

Politik for mødet med borgeren

Politik for mødet med borgeren Plitik fr mødet med brgeren Plitik fr mødet med brgeren Visin Rebild Kmmune vægter nærdemkrati g brgertrivsel højt. Brgerinddragelse g en service verfr brgerne, der er kendetegnet ved kvalitet g rettidighed

Læs mere

Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 10. september 2018 kl

Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 10. september 2018 kl Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 10. september 2018 kl. 17.00. Referat ver. 2. Deltagere: Kenneth, René, Steen, Trben H., Jesper, Jens F., Peter S., Søren A., Ninna, Jens M. g Jens H. (ref.). 1. Seneste

Læs mere

VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprogram og fokusområder. Baggrund. 2. Borgerlaugets rolle som samlende kraft i Veksø

VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprogram og fokusområder. Baggrund. 2. Borgerlaugets rolle som samlende kraft i Veksø VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprgram g fkusmråder 2019-2021 Baggrund Frmålet med Arbejdsprgram g fkusmråder fr 2019-2021 er at fungere sm ledetråd fr Brgerlaugets arbejde i periden. Dkumentet er struktureret

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE Referat Bestyrelsesmøde den 6. december 2012 kl. 17.00 19.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Afbud Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Vigg

Læs mere

Floorballstævner. Folderen er for dig, der gerne vil arrangere et stævne eller vide mere om floorballstævner i DGI og Floorball Danmark.

Floorballstævner. Folderen er for dig, der gerne vil arrangere et stævne eller vide mere om floorballstævner i DGI og Floorball Danmark. L L A B R O O L F R E N V STÆ rball på l F s n i l g Mt anmark l a b r l vner i F I g Flrball D æ t s d l h Af ed DG m e n a b hjemme Flrballstævner Flderen er fr dig, der gerne vil arrangere et stævne

Læs mere

Budget og Økonomi. Ledelsen (se bilag)

Budget og Økonomi. Ledelsen (se bilag) Slvang skle g FFO På baggrund af kmmunalbestyrelsens vedtagne principper vedr. FFO, er følgende ramme udgangspunkt fr etableringen af FFO i distrikt Slvang. Budget g Øknmi FFO budgettet udgør en del af

Læs mere

Projekt Fritidssport 2014-2015

Projekt Fritidssport 2014-2015 Prjekt Fritidssprt 2014-2015 Indledning: Prjekt Fritidssprt er et partnerskabsprjekt mellem Aarhus Omegn afd. Præstevangen, Klubben Rsenvang/Ung i Aarhus, sm startede tilbage i 2008, med det frmål at lave

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmøde:

R E F E R A T Bestyrelsesmøde: R E F E R A T Bestyrelsesmøde: Dat: 29.10.2014 Deltagere: Pul Krg, Lars Berga Rasmussen, Jhnny Gdbersen, Kent Kirkegaard, Mette Diernisse, Mads Rasmussen, Henrik Østergaard, Vinnie Hansen Fraværende: Brylle

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5-2015

Bestyrelsesmøde 5-2015 Bestyrelsesmøde 5-2015 REFERAT 24-09-2015 KL 18.40 22.30 PARK HOTEL, MIDDELFART MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Peter Friis, Marc Nyeland, Kåre Fged,

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

[KRITERIER FOR TILPASNING I OMRÅDE SYD]

[KRITERIER FOR TILPASNING I OMRÅDE SYD] 2. Feb. 2014 Fra Områdebestyrelsen fr Område Syd, Daginstitutiner Til Skle- & Børneudvalget Att.: Frmand, Claus Larsen, clausl@rskilde.dk Dagtilbud, Velfærd Att.: Vicedirektør, Jakb Skriver, Jakbs@rskilde.dk,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 5. april 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Henrik Munkhlm, næstfrmand Liza Winther, sekretær Ulla Øland, kasserer Jhn Adra, bestyrelsesmedlem Stefan

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse. Specialpædagogiske pladser ved Symfonien. Børnehuset Regnbuen

Ydelsesbeskrivelse. Specialpædagogiske pladser ved Symfonien. Børnehuset Regnbuen Ydelsesbeskrivelse Specialpædaggiske pladser ved Symfnien Børnehuset Regnbuen Frmål: Ydelsesbeskrivelsen bruges til at synliggøre fr frældre, fagsekretariatet g andre samarbejdspartnere, hvad det er fr

Læs mere

Et nyt paradigme den samarbejdende regionskommune

Et nyt paradigme den samarbejdende regionskommune 14. nvember 2013 Ntat Et nyt paradigme den samarbejdende reginskmmune Den ffentlige sektr er til debat. Gennem de seneste år er fkus i stigende grad blevet rettet md, hvrdan vi indretter det danske velfærdssamfund

Læs mere

Handicappolitik for Gentofte Kommune 2008-2012

Handicappolitik for Gentofte Kommune 2008-2012 Handicapplitik fr Gentfte Kmmune 2008-2012 Høring Handicapplitikken er i høring frem til fredag den 18. januar 2008. Alle er velkmne til at skrive et høringssvar. Skriv dit høringssvar på e-mail adressen:

Læs mere

Funktionsbeskrivelse Ledelsessekretariatet

Funktionsbeskrivelse Ledelsessekretariatet Funktinsbeskrivelse Ledelsessekretariatet Overrdnet beskrivelse af sekretariatets arbejdspgaver Ledelsessekretariatets verrdnede frmål er at servicere g administrativt understøtte UCN s øverste ledelse

Læs mere

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt-

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt- DBSF Eliteudvalgsmøde 26. nvember 2012 Sted: Lavia Odense Til stede var: Klaus Lykkebæk, Jeanette Riis Nielsen, Dan Hansen (alle medlemmer af Eliteudvalg), Allan B. Grønkjær (sprtschef) samt skytterepræsentanterne

Læs mere

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Revideret 2014 Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Indledning Peder Lykke Sklen har en sammenhængende trivselsplan, sm løbende gennemarbejdes g revideres, således at den

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN Emne: Retningslinje fr brug af sciale medier g særligt Facebk Dat: 5. januar 2018 Sagsbeh.: Direktinen Sagsnr.: 85.10.00-G00-2-17 På baggrund af dialg med KL er der udarbejdet

Læs mere

Kommissorium; Styregruppe

Kommissorium; Styregruppe Kmmissrium; Styregruppe Prjekt Opkvalificering af reginen til bæredygtigt byggeri I det efterfølgende præciseres kmmissrier fr prjektets styregruppe. I frbindelse med det udarbejdede kmmissrium skelnes

Læs mere

at administrationen følger udbudsstrategien i arbejdet med udbud og i samarbejdet med operatørerne.

at administrationen følger udbudsstrategien i arbejdet med udbud og i samarbejdet med operatørerne. Plitisk dkument med resume Sagsnummer Bestyrelsen 11. september 2008 SEL 15 Udbudsstrategi Indstilling: Direktinen indstiller, at administratinen følger udbudsstrategien i arbejdet med udbud g i samarbejdet

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR Viborg KOMMUNE

TRAFIKPLAN FOR Viborg KOMMUNE TRAFIKPLAN FOR Vibrg KOMMUNE Vibrg Kmmune Visiner g servicemål fr Vibrg Kmmune Målet på langt sigt må være gøre den kllektive trafik bedre, så det lette valg fr brgerne bliver bussen g tget frem fr privbilen.

Læs mere

Netværkshuset i Gentofte

Netværkshuset i Gentofte Netværkshuset i Gentfte Beskrivelse af ledelse, pgaver, aktiviteter g prjekter. Februar 2016 Krdinatinsgruppen. Krdinatinsgruppens medlemmer vælges på årsmødet, g står fr den daglige ledelse g drift af

Læs mere

Folkeoplysningspolitik - politik for folkeoplysende virksomhed

Folkeoplysningspolitik - politik for folkeoplysende virksomhed Indhld Flkeplysningsplitik - plitik fr flkeplysende virksmhed Intrduktin side 3 Visin side 4 Målsætninger side 4 Knkretisering af målsætninger side 4 Guldbrgsund Kmmune g den Flkeplysende virksmhed side

Læs mere

Kompetenceplan for Glostrup Kommunes skolevæsen 2014-20

Kompetenceplan for Glostrup Kommunes skolevæsen 2014-20 Glstrup Kmmune Center fr Dagtilbud g Skle Versin: maj 2015 Kmpetenceplan fr Glstrup Kmmunes sklevæsen 2014-20 Indhld 1. Indledning... 2 2. Baggrund... 2 3. Frmålet med kmpetenceudvikling... 3 3.2. Principper...

Læs mere

Foreningsgrundlag for Foreningen Favrskov Erhvervsråd Revideret 27. november 2004

Foreningsgrundlag for Foreningen Favrskov Erhvervsråd Revideret 27. november 2004 Freningsgrundlag fr Freningen Favrskv Erhvervsråd Revideret 27. nvember 2004 Baggrund I løbet af 2006 har der været afhldt en række møder med de fem erhvervs-freninger i henhldsvis Hammel, Hadsten, Hvrslev,

Læs mere

Kandidatlisten Vedrørende skolebestyrelsesvalget 2010

Kandidatlisten Vedrørende skolebestyrelsesvalget 2010 Lerbjergsklen 25.03.10 Marts 2010 Kandidatlisten Vedrørende sklebestyrelsesvalget 2010 Hvem er du? Navn: Mette Dræby Alder: 37 år Børn på hvilke klassetrin Jeg har børn i 1. A, 3.A g 5. X Evt. erfaring

Læs mere

Økonomi- og strategichef Teknik og Miljø Horsens Kommune

Økonomi- og strategichef Teknik og Miljø Horsens Kommune Øknmi- g strategichef Teknik g Miljø Hrsens Kmmune Stillings- g persnprfil Februar 2017 1 Øknmi- g strategichef, Teknik g Miljø, Hrsens Kmmune Indhldsfrtegnelse 1. Hrsens Kmmune... 3 2. Teknik g Miljø...

Læs mere

Privatlivspolitik for Odder Cykel Klub. Senest opdateret 8. maj 2019

Privatlivspolitik for Odder Cykel Klub. Senest opdateret 8. maj 2019 Privatlivsplitik fr Odder Cykel Klub Senest pdateret 8. maj 2019 Odder Cykel Klub s dataansvar Vi behandler persnplysninger g har derfr vedtaget denne privatlivsplitik, der krt frtæller dig, hvrdan vi

Læs mere

Skoleleder på Jægerspris Skole Frederikssund Kommune

Skoleleder på Jægerspris Skole Frederikssund Kommune Jbprfil Skleleder på Jægerspris Skle Frederikssund Kmmune 1. Indledning Frederikssund Kmmune ønsker at ansætte en skleleder på Jægerspris Skle. Stillingen er ledig g ønskes besat snarest muligt. Dette

Læs mere

Guide til netværk LÆR AT TACKLE

Guide til netværk LÆR AT TACKLE Guide til netværk LÆR AT TACKLE Guide til netværk Kmiteen fr Sundhedsplysning 2. udgave, 1. plag 2015 Med støtte fra Indhld Guide til netværk... 2 Hvrdan kan netværket rganiseres?... 3 Hvrdan frdeles pgaverne?...

Læs mere

Forslag til øget videndeling mellem almentilbud og specialtilbud på skoleområdet

Forslag til øget videndeling mellem almentilbud og specialtilbud på skoleområdet Frslag til øget videndeling mellem almentilbud g specialtilbud på sklemrådet Specialtilbuddene sm kmpetencecentre Allerede i frbindelse med Fremtidens specialundervisning, sm blev plitisk vedtaget i 2008,

Læs mere

Rettelsesblad til studieordningen Serviceøkonom

Rettelsesblad til studieordningen Serviceøkonom Rettelsesblad til studierdningen Serviceøknm 2018 2020 Rettelsesbladet vedr. afsnit 6.2.2 i den institutinsspecifikke studierdning 2018 2020. I rettelsesbladet ændres del 1 løbende bedømmelse til 2 bedømmelser

Læs mere

Værdiregelsæt er opbygget sammen med vores vision og mission

Værdiregelsæt er opbygget sammen med vores vision og mission Værdiregelsæt er pbygget sammen med vres visin g missin Sklens visin: Flere lærer mere Østbirk skle bygger fremtiden Sklens missin: 1. Flkesklen skal udfrdre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan.

Læs mere

Vores antimobbestrategi. Flere lærer mere Østbirk Skole bygger fremtiden

Vores antimobbestrategi. Flere lærer mere Østbirk Skole bygger fremtiden Vres antimbbestrategi Flere lærer mere Østbirk Skle bygger fremtiden På Østbirk skle arbejder vi med: Frmål at skabe stærke sciale g faglige læringser at understøtte alle elevers generelle trivsel at gøre

Læs mere

Politisk chefkonsulent til Danske Vandværker

Politisk chefkonsulent til Danske Vandværker JOB- OG KRAVPROFIL Jhn Reynlds Hellerup, den 19. nvember 2018 Plitisk chefknsulent til Danske Vandværker AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA ITALY LATVIA

Læs mere

Samarbejdsaftale 2017

Samarbejdsaftale 2017 Ballerup Kmmune Måløvhøj Distrikt Samarbejdsaftale 2017 Dagtilbud g skle Samarbejdsaftale Måløvhøj distrikt 2017 Vi har inddelt vres samarbejdsaftale i følgende tre hvedverskrifter, sm vi mener, danner

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

Fællesskab for alle - Alle i fællesskab Børne- og Ungestrategi Ballerup Kommune

Fællesskab for alle - Alle i fællesskab Børne- og Ungestrategi Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: Oktber 2016 Sagsid: 00.17.00-A00-1-14 Fællesskab fr alle - Alle i fællesskab Børne- g Ungestrategi Ballerup Kmmune INDLEDNING Børne- g Ungestrategien er den verrdnede strategiske

Læs mere

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud.

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud. Udkast til CenterMED 24. marts 2011 Mppeplitik Mppefri-kultur ja-tak! En mbbefri kultur giver mulighed fr, at den enkelte medarbejder/leder tør flde sine ideer g ressurcer ud. En mbbefri kultur fremmer

Læs mere

Stillings- og personprofil Afdelingschef for Søterritoriet

Stillings- og personprofil Afdelingschef for Søterritoriet Stillings- g persnprfil Afdelingschef fr Søterritriet Kystdirektratet Juli 2014 [1] Opdragsgiver Adresse Stilling Refererer til Ansættelsesfrhld Kystdirektratet Kystdirektratet Højbvej 1, 7620 Lemvig Telefn

Læs mere

Studiekredsarbejdet 2011

Studiekredsarbejdet 2011 Studiekredsarbejdet 2011 Sammenskrivning Af Maria Vibe Lynge Callesen Plitifrbundet August 2011 Fagfreningen frem md 2020 Indhldsfrtegnelse Indledning... 3 De vigtigste pinter... 3 Fagfreningens prfil...

Læs mere

Annoncering omfattende rådgiverressourcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Forsyning Ballerup. Beskrivelse af opgaven

Annoncering omfattende rådgiverressourcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Forsyning Ballerup. Beskrivelse af opgaven Annncering mfattende rådgiverressurcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Frsyning Ballerup Frsyning Ballerup d. 9. juni 2015 Frsyning Ballerup ønsker på vegne af Afløb Ballerup A/S tilbud på rådgiverressurcer

Læs mere

Flere registreres i RKI

Flere registreres i RKI 20. ktber 2009 Antallet af dårlige betalere stiger: Flere registreres i RKI Det højeste antal danskere i tre år er registreret i Experians RKI register, g mere end 202.000 står nu pført sm dårlig betalere.

Læs mere

Politisk chefkonsulent til Danske Vandværker

Politisk chefkonsulent til Danske Vandværker JOB- OG KRAVPROFIL Henriette vn Essen-Leise g Jhn Reynlds Hellerup, den 27. ktber 2017 Plitisk chefknsulent til Danske Vandværker AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Skoleleder Langhøjskolen Hvidovre Kommune

Skoleleder Langhøjskolen Hvidovre Kommune Skleleder Langhøjsklen Hvidvre Kmmune Præsentatin Materialet indledes med en intrduktin til kmmunen. Herefter præsenteres frhld vedrørende den ledige stilling såsm ansvarsmråder, pgaver g udfrdringer.

Læs mere

Arbejdsopgaver for Chess House

Arbejdsopgaver for Chess House Arbejdspgaver fr Chess Huse Opdateret d. 18. marts 2011 Indhldsfrtegnelse Frmand... 1 Turneringer... 1 Barvagt samt indkøb... 2 Kmmunikatin... 3 Bestyrelsesmøder... 3 Generalfrsamling... 3 Lkalesituatin...

Læs mere

Principper og rammer for pædagogisk tilsyn i Syddjurs Kommune. Tilsynsrapport Dorthea Børnehaven.

Principper og rammer for pædagogisk tilsyn i Syddjurs Kommune. Tilsynsrapport Dorthea Børnehaven. PÆDAGOGISK TILSYN. Daginstitutinerne i Syddjurs kmmune. 2012. INDHOLD: Principper g rammer fr pædaggisk tilsyn i Syddjurs Kmmune. Tilsynsrapprt Drthea Børnehaven. ML-CONSULT, Østergårdsparken 31 8410 Rønde

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2015-2016

VIRKSOMHEDSPLAN 2015-2016 VIRKSOMHEDSPLAN 2015-2016 Krt Præsentatin g rganisering: Denne virksmhedsplan er udarbejdet sm et arbejdsredskab i Viften med baggrund i Skive Kmmunes Scialplan 2015-2018. Skive Kmmunes verrdnede værdigrundlag,

Læs mere

Jule afslutningen gik over al forventning, da der var meget stor tilslutning - dejligt.

Jule afslutningen gik over al forventning, da der var meget stor tilslutning - dejligt. Årsberetning fra 60+ 2017. Så er der atter gået et år siden sidste generalfrsamling, 60+ kan med tilfredshed udmelde, at vi hlder næsten det sammen medlemstal, g det er j rart. Vi har lavet et nyt tiltag

Læs mere

Beretning DGI Midtjylland 2018

Beretning DGI Midtjylland 2018 Beretning DGI Midtjylland 2018 Denne beretning dækker periden siden sidste årsmøde i april 2017. Den mhandler året der er gået g kigger lidt i krystalkuglen på det der synes på vej. DGI Midtjyllands årsmøde

Læs mere

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Persnaleplitik Værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning Telefn 5578 7800 Frrd Det persnaleplitiske værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning (MSBR) er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Assens Kommune, januar 2008 KOMMISSORIUM FOR UDARBEJDELSE AF KOMMUNEPLAN. Assens Kommune Miljø, Teknik og Plan Indre Ringvej Aarup

Assens Kommune, januar 2008 KOMMISSORIUM FOR UDARBEJDELSE AF KOMMUNEPLAN. Assens Kommune Miljø, Teknik og Plan Indre Ringvej Aarup KOMMISSORIUM FOR UDARBEJDELSE AF KOMMUNEPLAN Assens Kmmune, januar 2008 Assens Kmmune Miljø, Teknik g Plan Indre Ringvej 2 5560 Aarup Kmmissrium fr udarbejdelse af Kmmuneplan 2009 2021 fr Assens Kmmune

Læs mere

Norddjurs Kommune. Implementering. Politik for inklusion og tidlig indsats samt politik for 7.-10. årgang

Norddjurs Kommune. Implementering. Politik for inklusion og tidlig indsats samt politik for 7.-10. årgang Nrddjurs Kmmune Implementering Plitik fr inklusin g tidlig indsats samt plitik fr 7.-10. årgang Skle- g dagtilbudsafdelingen August 2012 Side 2 Indhld FUNDAMENTET Faglig g rganisatrisk visin 2014 Pririterede

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Indledning Peder Lykke Sklen har en sammenhængende trivselsplan, sm løbende gennemarbejdes g revideres, således at den er et brugbart

Læs mere

Bølgeplan - Vejledning

Bølgeplan - Vejledning Bølgeplan - Vejledning Januar 2014 Indhld 1. HVAD ER BØLGEPLAN... 3 2. FORMÅL MED BØLGEPLAN... 3 3. HVEM MODTAGER BØLGEPLAN... 3 4. UDARBEJDELSE AF BØLGEPLAN... 3 5. SKABELON... 3 1. Hvad er bølgeplan

Læs mere

Hillerød Kommune. It-sikkerhedspolitik Overordnet politik

Hillerød Kommune. It-sikkerhedspolitik Overordnet politik Hillerød Kmmune It-sikkerhedsplitik Overrdnet plitik 23-02-2011 Plitik Frrd Dette er Hillerød Kmmunes it-sikkerhedsplitik, sm er udarbejdet af Administratinen, med udgangspunkt i DS484-2005 g ISO27001.

Læs mere

Silkeborg Kommune på Facebook

Silkeborg Kommune på Facebook Silkebrg Kmmune på Facebk 06. december 2012 Julie Wraa Stine Hmann Hans Mgensen 1. Baggrund De sciale medier har ver en længere årrække vundet str udbredelse til private frmål, g gennem de senere år gså

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

Programplan - Vejledning

Programplan - Vejledning Prgramplan - Vejledning Januar 2014 Indhld 1. HVAD ER PROGRAMPLAN... 3 2. FORMÅL MED PROGRAMPLAN... 3 3. HVEM MODTAGER PROGRAMPLAN... 3 4. UDARBEJDELSE AF PROGRAMPLAN... 3 5. SKABELON... 3 1. Hvad er prgramplan

Læs mere

Forældrehåndbog - Solbjerg IF Fodbold

Forældrehåndbog - Solbjerg IF Fodbold Frældrehåndbg - Slbjerg IF Fdbld Peter Piilgaard SOLBJERG IF FODBOLD AFDELING Indhld Frældrehåndbg - Slbjerg IF fdbld... Fejl! Bgmærke er ikke defineret. Mikrfdbld missin... 2 Årgang U3-U5 g U6-U7... 2

Læs mere

Fællesskab i Kerteminde Kommune LEDELSESGRUNDLAG

Fællesskab i Kerteminde Kommune LEDELSESGRUNDLAG Fællesskab i Kerteminde Kmmune LEDELSESGRUNDLAG 2015 Kerteminde Kmmune VIL fællesskaberne! Baggrunden Kerteminde Kmmune har pr. 1. april fået en ny rganisatin sm bl.a. skal bidrage til at: Øge plevelsen

Læs mere

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Til orientering for:

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Til orientering for: Til: DGI's landsledelse DGI's direktin Øvrige deltagere i mødet Til rientering fr: Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Peter Mrtensen, DGI HR g Organisatin Bjarne Nissen, DGI Øknmi Steen F. Andersen,

Læs mere

Internationalisering på Strib Skole

Internationalisering på Strib Skole Internatinalisering på Strib Skle Plitik fr den internatinale dimensin 2017-2020 Internatinalisering på Strib Skle Plitik fr den internatinale dimensin 2017-2020 Frmål med internatinalisering Internatinalt

Læs mere

Evaluering af selvkørende støvsugere på botilbud og plejecentre

Evaluering af selvkørende støvsugere på botilbud og plejecentre Evaluering af selvkørende støvsugere på btilbud g plejecentre 1. Indledning Sm en del af det vedtagne budget fr 2013-2016 indgår en række budgetprjekter, sm samlet set har det verrdnede frmål at skabe

Læs mere

Samarbejde. mellem lærere og pædagoger i undervisningen. Skolefagenheden

Samarbejde. mellem lærere og pædagoger i undervisningen. Skolefagenheden Samarbejde mellem lærere g pædagger i undervisningen Sklefagenheden Indhld Frrd... Side 3 Samarbejde... Side 4 Frmål... Side 5 Perspektiv...... Side 5 Opmærksmhedspunkter... Side 6 Udviklingsperspektiver...

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Fællesskab for alle - Alle i fællesskab Børne- og Ungestrategi Ballerup Kommune

Fællesskab for alle - Alle i fællesskab Børne- og Ungestrategi Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: 3. juni 2016 Sagsid: 00.17.00-A00-1-14 Fællesskab fr alle - Alle i fællesskab Børne- g Ungestrategi Ballerup Kmmune INDLEDNING Børne- g Ungestrategien er den verrdnede strategiske

Læs mere

Udbuds- og udliciteringspolitik 2012 for EUC Nordvest

Udbuds- og udliciteringspolitik 2012 for EUC Nordvest Udbuds- g udliciteringsplitik 2012 fr EUC Nrdvest EUC Nrdvest ønsker gennem udbuds- g udliciteringsplitikken fr 2012 at afspejle, hvilke plitikker g beslutninger der ligger til grund fr sklens udbud af

Læs mere

Udkast Hygiejnepolitik SU sender i høring version

Udkast Hygiejnepolitik SU sender i høring version Udkast Hygiejneplitik SU sender i høring versin Rebild Kmmune 2014 til 2018 Indhldsfrtegnelse Indledning... 3 Overrdnet mål... 3 Frmålet med hygiejneplitikken... 3 Mål... 3 Ansvarsfrdeling... 3 Indsatsmråder...

Læs mere

Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskontoret JHF Kreds 5 Stadionallé 70, 8000 Århus C

Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskontoret JHF Kreds 5 Stadionallé 70, 8000 Århus C Til JHF UU Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskntret JHF Kreds 5 Stadinallé 70, 8000 Århus C Til stede: Afbud: Dennis Byskv Hansen Kreds 6, Erik Møller Kreds 3, Carsten Slberg Kreds

Læs mere

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016 Team Hjørring 2017 Infmøde 18 januar 2016 Prgram Velkmst Histrik 2013 / 2015 Frening - Rtary Team Hjørring 2017 hvad g hvrnår Cykel tøj Jysk Firmatøj Cykler Vendelb cykler Hjørring Berlin 2016 Kaffe pause

Læs mere

Coachuddannelse At se med andres øjne Personlig læring via coaching med test

Coachuddannelse At se med andres øjne Personlig læring via coaching med test Cachuddannelse At se med andres øjne Persnlig læring via caching med test Kmpetencegivende Uddannelse i Caching i rganisatiner under Akademiuddannelse i ledelse - samt certificering i Human Develpers persnanalyse

Læs mere