Bestyrelsens beretning for 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2013"

Transkript

1 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 7. marts fra kl på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop kaffe eller te blev de mange fremmødte budt velkommen til generalforsamlingen. Inden starten på generalforsamlingen blev stemmerne klaret med en sang Dagen i dag tilhører dig på melodien Oppe på bjerget. Som dirigent blev Kurt Thinglev valgt. Han kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt varslet og derfor beslutningsdygtig. Som stemmetællere blev Kaj Nielsen og Jørgen Arnull valgt. Bestyrelsens beretning for marts Året 2013 har været et år med mange positive oplevelser, der blev cementeret med levering af vort nye klubhus den 4. september! Det har vi ventet på i flere år siden september 2011, hvor vi røg ud af tennishuset! Året 2013 har også været året, hvor vi satte punktum for striden med tennisafdelingen, da retssagen, rejst af Hanne Mortensen, fik sin afgørelse med et forlig, hvor ingen af parterne vandt men hvor vi fælles besluttede at arbejde for et godt samarbejde for alle! Lad os håbe, at fortidens stridigheder kan lægges bag os og at vi sammen kan etablere et god forståelse for hinandens synspunkter! 2, 2b Vort klubhus har allerede været i brug siden november til stor glæde og tilfredshed for alle, der benytter huset og dets muligheder. Det er spændende at se, hvor meget huset vil blive benyttet af os og andre fra AIF men ingen tvivl om, at mange andre, især fodbold ungdommen, vil få stor glæde af her at kunne samles efter kamp og træning! Mulighederne er mange kun fantasien og interessen for at påtage sig et ansvar, sætter sine grænser. Alt går dog ikke så nemt som man regner med. Vi havde planlagt at starte en Bridge og/eller en Whist afdeling. Vi havde fået bevilget pengene til indkøb af sammenklappelige borde men der var ikke plads til opbevaringen i huset så i samarbejde med Kulturhuset Birkelundgård har de overtaget projektet og ideen med at gamle og nye kortspillende medlemmer kan få mulighed for at samles i dagtimerne til Bridge eller Whist! Men nærmere herom senere også til vore medlemmer!

2 Lidt statistik! Vi er fortsat ca. 650 medlemmer og små aktivitetsmedlemmer. Det betyder, at næsten hver anden deltager i to af vore aktivitetstilbud! Vor gennemsnitsalder er for alle deltagere i alle aktiviteter 73 år! Vi håber med nye aktiviteter som Bootcamp og andre kommende tiltag at kunne tiltrække flere af de yngre pensionister! Kvinder er stadig mere aktive end mænd! Hos os med 72 % medens mændenes andel er 28 %! Aktiviteter Gymnastik af vore medlemmer benytter sig af denne mulighed en eller to gange om ugen, hvilket er en flot og positiv indstilling til ønsket om at ha` et godt otium i den tredje alder! Noget af det, der gør, at så mange holder ved, er vor instruktør Hanne, der forstår at tage hensyn til vor alder og fysiske muligheder Også Inge Vibeke Johansen, der underviser på hold 4 i Toftekærhallen, har gjort det godt med stor tilfredshed fra deltagerne. Sidst på sæsonen har vi også fået en ny instruktør til T3, Charlotte Nyaa, som er blevet godt modtaget af medlemmerne Bootcamp 4 En mere fysisk krævende gymnastikform for de yngre seniorer eller dem af os, der gerne vil ha pulsen op og udfordre sig selv til en forbedret fysisk indenfor kort tid! Det har vist sig at være en god ide, da vi i dag er 24 på dette hold. Succesen skyldes også en dygtig og engageret instruktør Jette Håkansson Let gymnastik 5 Med alderen kommer der nogle skavanker, som gør det vanskeligt at blive ved med at gå på de almindelige gymnastikhold. Vi er i dag 30 deltagere på dette hold. Vi har forsøgt at reducere antallet på holdet ved at oprette et nyt Let gymnastikhold om mandagen fra kl Desværre var der kun 3, der var interesseret, så vi venter indtil flere ønsker at deltage om mandagen. Rygtræning 6 Det er tredje sæson, vi har rygtræning. I 2013 var vi 32 på de to hold, som hver mandag har femkvarters undervisning i opvarmningsrummet på Stadion med vor egen Hanne som en skattet underviser. Yoga 7 Det er fjerde år, vi har Yoga på programmet og nu på Stadion i opvarmningslokalet, hvilket alle er meget glade for. Her er der altid en god temperatur og et godt klima til aktiviteten. Det fungerer godt med en dygtig instruktør Minna Gøransdotter Pirot som den centrale figur i undervisningen. Tai Chi & Qi Gong 8 Denne ældgamle kinesiske bevægelses form har fundet sine tilhængere hos os med 22 aktive deltagere på holdet heraf 5 mænd!

3 Det er andet år vi har haft glæde af Peter Siggaard Andersen som instruktør. Trods det, at al undervisning foregår uden musik, viser det sig at hans undervisning er meget værdsat for de 22 Taichister! Line Dance 9 En danseform, der har fundet sin plads hos os! Den glade musik og udfordringerne i at kunne danse synkront næsten giver en glæde, som lyser ud af deltagerne. Vi har fra sæsonstart i år reduceret de tre hold til to, da nytilgang er vanskelig på hold, hvor de har danset sammen i flere år! Det er også OK med 50 Line dansere på to hold. Vi andre har jo også megen glæde af deres kunnen, som vi ser til bl.a. vor julefest og til Foreningernes Dag i Albertslund Centrum. Vandgymnastik 10 Vandgymnastik har sine svorne tilhængere og godt for det! Det er en anden form for vedligeholdelse af kroppen, da vandets opdrift er med til at gøre øvelserne sjovere og måske nemmere at gennemføre. De to hold starter hver mandag fra kl og 9.30 med en maksimal belægning med 25 deltagere pr. hold. Vi er i dag 40 vandgymnaster på de to hold, hvilket også er fint, når vi tager i betragtning, at vi skal købe os til instruktion og ophold/brug af bassinerne. Vi har derfor ingen indflydelse på prisen for deltagelse! Senior Volley 11 Det synes som om at vi har fundet et leje, der ikke ændres! Vi stadig er volleyball spillere. Hvad der skal til for at tiltrække flere til denne aktivitet, har vi ikke fantasi til at realisere. Gode ideer efterlyses, da denne sport har mange muligheder i sig også for vor aldersgruppe! Stavgang 12 Året rundt samles af vore stavgængere hver tirsdag formiddag til en tur i Vestskoven. Nogle tager den lange tur på ca. 10 km medens andre fortrækker en tur med knapt så mange km. Er vejret lidt gråt og måske fugtigt, er det ikke en hindring for at deltage det er blot et spørgsmål om påklædning. Også i år har stavgængerne haft fornøjelse af turene til Dyrehaven nord for København og flere besøg på Bagatellen efter overstået stavgangstur Krolf 13 Krolf er en mellemting mellem normal kroket og golf. Spillet gennemføres med kroket køller i plastik og med langt skaft og med 80 mm plastik kugler på 240 g. 12 huls banen har banelængder varierende fra 5 til 30 meter pr. hul. Det gælder om at få kuglen i hul på færrest mulige slag. Vi er kommet godt i gang siden starten i maj Det er et spil, der appellerer til de spillere, der sætter en præcision i slagteknik højere end en taktisk forståelse som i Krocketspillet, som har sine egne tilhængere! Krolf er hos blevet en helårssport for de 18 spillere, som Krolf afdelingen har i dag! Den 20. juni og den 15. august blev der afholdt et Krolf stævne hos os med deltagelse af flere SIS foreninger, hvor vi var 30 og 46 spillere med grillafslutning som et naturligt punktum! Krocket 14 Vi har 22 spillere, der er bidt af en gal krocket kugle! Det er dem, der spiller året rundt og ofte 2 gange om ugen. Regner det eller er gråt og koldt, er det ikke nogen hindring for at krockere de andre.

4 Så har vi 3 luksusspillere! Det er dem, der kun spiller i sommersæsonen eller når det er godt vejr! Noget nyt i 2013 er også, at der er nogle få, der kun vil spille i to timer. De møder så først kl. 10, hvor de øvrige starter kl. 9 med fælles afslutning kl. 12 og derefter en bid brød og en enkelt en i klubhuset! Også Krocket afdelingen hos os har afholdt et Kom og vær med stævne og andre stævner med maksimal antal baner på den store rondel! Vi har jo også nogle af Sjællands bedste græsbaner til dette formål! Større landsbaserede mesterskaber bliver sikkert også en dag afviklet på vore baner! Petanque 15 Petanque spillet er hos os en hyggesport, hvor man fastholder aktiviteten som en sommersport! De nye tider betyder dog, at man nu spiller på atletikbanen ikke længere væk fra klubhuset end man hurtigt kan nå derind, når tid til afslapning nærmer sig! De 16 spillere har nogle hyggelige timer sammen Bowling 16 Erfaring og træning giver større sikkerhed og tro på sig selv også i denne sport! Resultaterne viser at vi også kan være med, når naboklubberne inviterer til stævner og konkurrencer med naboklubbernes bowlingspillere. Det ender med, at vi selv inviterer til et AIF stævne! Vore små 70 bowlere er trofaste overfor deres sport og mange af dem har også glæde af hinanden i den tredje halvleg, der følger efter dagens indsats på banerne i Glostrup Bowling Center Cykelture 17 Vejrliget dette år var som bekendt dejligt med masser af sol og varme! Kun en enkelt tur måtte aflyses p.g.a. voldsom regn! Det blev til i alt 12 ture, der sammenlagt blev på 322 km. Fra deltog på cykelturene, så der var nok at holde styr på for den engagerede trio, der på bedste vis klarer denne opgave! Årets største tilgang er Matjes turen til pensionisthaverne i Vridsløselille Klubblad, informationsbrochure og hjemmeside 18 Året 2013 var det første år med kun et klubblad om året. Vi har ellers siden 2006 udgivet to klubblade om året i januar og august men besluttede kun at udsende august nummeret sammen med vor informationsbrochure. En væsentlig årsag til reduceringen af dette trykte medie er vor meget informative hjemmeside, som Leif Sørstrøm er vor dygtige webmaster for, tak for det Leif! Også tak til Svend Knudsen, som er vor layouter for klubblad og informationsbrochure som de mange brochurer, vi sender ud i løbet af året! Flot arbejde Svend! Andre tilbud og aktiviteter Generalforsamlingen den 8. marts eller 25 % af vore medlemmer mødte op til årets generalforsamling et fint fremmøde, som ikke mange idrætsforeninger kan prale af! Det var første gang vi tog Power Point i brug også for at gør det lidt mere spændende og seværdigt! Grilldage 20 Det er blevet en tradition, at vi tre gange i løbet af sommersæsonen mødes til en hyggelig afslutning med grill af egne medbragte fødevarer. I august havde cykelfolkene deres grillafslutning også meget velbesøgt Julefesten den 6. december 21 og 22

5 I år var vi 146, der deltog i årets julefrokost. En dejlig tradition med musik, opvisning, dans og en mængde gaver til de heldige! Vi arbejder på, at gøre næste års julefest lidt anderledes. Vi har dog besluttet, at vi afholder den samlet på Stadion og ikke i klubhuset som tidligere drøftet af praktiske årsager. Derudover deltog vi i følgende SIS og DAI ture og arrangementer: 23, 24,25,26,27 Veteransports Træf i Taastrup den 20. februar, Kanoturen på Furesøen den 20. juni, Hven ture den 16. og 23. maj. Sejlturene på Lyngby søer den 13., 14. og 15. august, Multitræffet i Glostrup den 24. september Organisations forhold DAI, Firmaidrætten og SIS Vort samarbejde med DAI, Dansk Arbejder Idrætsforbund, Firmaidrætten, Dansk Firmaidrætsforbund og SIS, Senior Idræt Storkøbenhavn, fungerer fint og upåklageligt! I 2013 er vi også blevet medlem af Dansk Gymnastik Forbund, hvilket er et must med Bootcamp på programmet. Flere af vore aktivitetstilbud er støttet af disse foreninger, f.eks. Veteransport Træffet i Taastrup, Hven turene i maj måned. Sejlturene på Furesøen, Kanoturen på Lyngby sø, Multitræffet i Glostrup, Bowlingkurser og stævner Albertslund Idrætsforening Vi er en af de 9 afdelinger, som AIF består af. Hver af disse afdelinger har sin egen ledelse og bestyrelse med egen økonomi. Formændene repræsenterer afdelingen i en hovedbestyrelse, der er AIF s øverste organisatoriske organ. AIF har en hovedafdeling, der består af en hovedformand, sekretær og hovedkasserer. De 3 skal klare de generelle og praktiske opgaver, der hører med til så stor en idrætsforenings drift. Vort nye klubhus har også fået en brugergruppe på tre personer, der skal administrere brugen af AIF klubhuset efter de ordensregler og generelle betingelser for brug af huset, som er vedtaget på et hovedbestyrelsesmøde. Disse 3 personer er Jan Dalland fra Fodbold, Eddie Dieckmann fra Svømning og vort eget bestyrelsesmedlem Rene Nielsen fra Senior Idræt. Bestyrelse og økonomi Vi har en god og velfungerende bestyrelse, som har det godt med hinanden. Alle er engageret og aktive, når det gælder om at hjælpe hinanden med de mange opgaver, der opstår, når der er noget der skal gøres! Vor økonomi er også tilfredsstillende med et godt resultat for 2013! Tak! 28 Når vi kan konstatere, at vi har en velfungerende idrætsforening, skyldes det flere forhold! Vi har nogle rammer og økonomiske betingelser, der giver et godt grundlag for driften af foreningen. Vi har også en god ledelse med fokus på den daglige drift men også åben for nye muligheder, hvilket er forudsætningen for en fortsat udvikling af en forening. Vi har nogle dygtige og engagerede udvalgsmedlemmer, der tager opgaverne seriøst og er pligtopfyldende for opgavernes løsning. At vi så også har nogle dejlige medlemmer, der ikke er bange for at sige tak, gør kun arbejdet lettere for os andre! Traditionen tro vil vi her sige alle disse nøglepersoner tak med en flaske Champagne!

6 Det vedrører: Ruth Sejr Hansen, Jørn Jensby, Rene` Nielsen, Troels Jørgensen, Lise Mattisson, Henning Nielsen, Kurt Thinglev, Jørgen Arnull, Flemming og Åse Pedersen, Ib Larsen, Inger Westermann, Helge Eilersen, Bjarne Dam, Inger Mendes, Lise Saltoft, Hanne Gram, Alex Wagner, Jens Hartmann, Poul Lorentsen og Bent Rasmussen samt Leif Sørstrøm, Svend Knudsen og Inge Vibeke Johansen Som her kan afhente den lille påskyndelse for et stort arbejde! Også en særlig tak også til vor dygtige og inspirerende instruktør Hanne Jensen, som er en væsentlig årsag til at så mange deltager så længe på de hold hun underviser i! Du får derfor også en flaske Champagne! Tak til jer alle for en flot indsats også i 2012! Tak til de mange medlemmer, der glade og tilfredse møder op fra gang til gang! Dette var beretningen i forkortet udgave! Der var ingen kommentarer til beretningen, hvorfor denne blev taget til effterretning! Regnskab og budget Henning gennemgik regnskabet, som viste et overskud på kr efter hensættelse af kr til vor udviklingspulje, der bl.a. skal bruges til køb af materiel til planlagte nye aktiviteter til den kommende sæson 2014/15. Regnskabet blev godkendt uden yderligere kommentarer fra forsamlingen. Budgettet for 2014 blev gennemgået og kommenteret. Efter nogle spørgsmål fra medlemmerne kunne vi konstatere, at budgetbilaget ikke var korrekt ( kopiering af et tidligere udkast! ). Fejlen blev beklaget og korrigeret, hvorefter budgettet blev taget til efterretning! Indkomne forslag Da der ikke var modtaget nogle forslag, udgår dette punkt Valg Inden vi gik i gang med dette punkt, bad Sim om ordet! Han begrundede dette med, at, som det fremgår af den udsendte dagsorden, fratræder vort mangeårige bestyrelsesmedlem Ruth Sejr Hansen posten som bestyrelsesmedlem i år! 29 Han roste Ruth for et meget stort og påskønnelsesværdigt lederarbejde og takkede hende for et dejligt samarbejde i de mange år. Følgende kommentarer blev knyttet til talen til Ruth: Ruth har om nogen været med til at Senior Idræt er skabt her hos os Ruth har været med i lederarbejde i mange år mere end 40 år, i svømmeafdelingen, gymnastik og fra 2001 hos os Flere år før vor start påpegede Ruth mulighederne for et aktivt motionsliv efter pensionsalderen

7 Vi startede med at indhente erfaringer fra Ålborg, Taastrup og DAI og fik hjælp fra kommunen til køb af materiel og plads i Kongsholmcentret og Stadion senere VUC og Toftekærhallen Ruth var en vigtig nøgleperson og en mester i at styre tilmeldinger og detaljerne, der skal være i orden, for at det skal fungere optimalt jeg kunne altid være sikker på, at aftalerne blev fulgt op til punkt og prikke! Mange års fremragende samarbejde gør, at vi har glæden af at kunne udnævne Ruth til Senior Idræts første Æresmedlem! Ud over at Ruth hermed får den anerkendelse, hun har fortjent for mange års utrættelig indsats for os alle, vil hun også få en lille erkendtlighed i form af et gavebrev på kr til hjælp til en rejse med Keld, der også har været med i mange praktiske gøremål for foreningen! Tak Ruth efter overrækkelsen af diplom og gavecheck 30 Efter en stående applaus fra hele forsamlingen takkede Ruth for de mange rosende ord og det ærefulde medlemskab samt for de mange års gode arbejde i foreningen og med bestyrelse og udvalgsmedlemmer! Herefter fortsatte dagsordenen med genvalg af formanden for de næste to år. Sim takkede for valget og oplyste, at han i 2016 fratræder som formand efter da 15 år i bestyrelsen så der vil være god tid til at finde den rigtige afløser til den tid! Som nyt bestyrelsesmedlem efter Ruth blev Lissie Koefoed enstemmigt valgt: Lissie har en god baggrund som afløser for Ruth, så vi er ikke i tvivl om, at vi her har fundet den rigtige kollega til bestyrelsesarbejdet i Senior Idræt! Som bestyrelsessuppleanter blev Bjarne Dam genvalgt. Som ny suppleant blev Lars Østenfjeld valgt. Begge suppleanter indtræder fra nu af i bestyrelsesarbejdet m.h.p. de planlagte ændringer i bestyrelsens sammensætning i 2016 Valg af diverse udvalgs for et år Inden disse valg skal ske, bad Sim om ordet for at takke de afgående 6 udvalgsmedlemmer, der efter mange års stort og flot udvalgsarbejde har valgt at trække sig. Det vedrørte Kurt Thinglev, der i 12 år på fortræffelig vis har varetaget udvalgsformandsposten i bowling, Lise Saltoft og Hanne Gram i Stavgang i 7 år, Jens Hartmann i 9 år og Poul Lorentsen i 7 år i Cykling og Inger Mendes i 6 år i Petanque. Tak til alle jer for det store arbejde! Som en lille påskønnelse og minde fik de hver en 4 lys Endless lysestage! Efter dette fortsatte valget til de enkelte udvalgsposter. Følgende blev valgt: a. b. c. d. e. c. d. e. Gymnastik på Stadion: Ruth Sejr Hansen Gymnastik T1 og T2 i Toftekærhallen: Lars Østenfjeld Gymnastik T4 i Toftekærhallen: Rene Nielsen Bootcamp: Bjarne Dam Let gymnastik og T3: Jørn Jensby Rygtræning: Troels Jørgensen Yoga: Lise Mattisson Tai Chi & Qi Gong: Henning Nielsen

8 f. Bowling: Benny Sigvardt g. Vandgymnastik: Jørgen Arnull h. Line-Dance: Flemming og Aase Pedersen i. Krocket: Ib Larsen, Inger Westermann j. Krolf: Helge Eilersen k. Petanque: Kim Mikkelsen l. Stavgang: Kaj Nielsen, Bent Rasmussen m. Senior volley: Alex Wagner n. Cykling: Bent Rasmussen, Lars Østenfjeld. Inger Kristensen har også lovet at hjælpe Bent og Lars med turplaner og gennemførsel af de planlagte cykelture. Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant for et år a. revisorer: Kurt Thinglev, Jørgen Arnull b. revisorsuppleant: Børge J. Pedersen Valg af 5 delegerede og 2 suppleanter til AIF s generalforsamling den 19. maj Bestyrelse samt Bent Rasmussen og Kaj Nielsen blev foreslået og valgt! Eventuelt Efter nogle uddybende spørgsmål og svar om lejeomkostninger til kommunen for benyttelse af svømmehallen til vore vandgymnastik deltagere, aftaler om priser ved køb af eksempelvis smørrebrød til klubhuset, alternative dage for benyttelse af Stadion hallerne til eksempelvis julefest og generalforsamling, færdiggørelse af arealet udenom klubhuset og kritik af vor manglende formåen at benytte højtaler sættet til generalforsamlingen, afsluttedes dagen med en tak til Kurt for han blide måde at lede mødet på! Tak til alle medlemmer for deres positive deltagelse i dagens program! Referent: Sim Krahl Således passeret: Kurt Thinglev, dirigent

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik 5. marts 2011 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 4. marts fra kl. 11.00 12.15 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 163 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange

Læs mere

dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året

dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året 10. marts 2012 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 9. marts fra kl. 11.00 13.10 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 170 Efter en ostemad og blev de mange fremmødte budt velkommen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 7. marts 2015 Referat af Senior Idræts 14. generalforsamling, fredag den 6. marts fra kr. 11.00 12.30, på Albertslund Stadion i hal A Antal deltagere: 176 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop

Læs mere

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013 2012 2013 Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid Senior Idræt Januar 2013 Senior Idræts generalforsamling fredag 8. marts kl. 11.00 på Stadion 2013 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. a. formanden

Læs mere

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads 8. marts 2009 Senior Idræts generalforsamling fredag den 6. marts fra kl. 11.00 12.55 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange fremmødte budt

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2017-18 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden?

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 Januar 2011 Rygtræning & Krolf Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Ikke andet end at det er de to nye tilbud, der er på programmet for forårssæsonen

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 1 AIF s Senior Idræts generalforsamling fredag den 10. marts 2017, kl. 9.30 på Stadion Foreningen byder på

Læs mere

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl. 19 2016 i Klubhuset Alle afdelinger var repræsenteret bortset fra Cricket, der var forhindret. Der var 37 deltagere til generalforsamlingen

Læs mere

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014 10 år med Næstved 10 år med Senior Motion Næstved Senior Motion 2004-2014 2004-2014 Forord At en forening har bestået i 10 år kan vel næppe kaldes for et jubilæum, men derfor har man alligevel lov til

Læs mere

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014 Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 August 2014 Dart& Bowls Du har nu mulighed for at spille Dart og Bowls i Toftekærhallen hver tirsdag fra kl. 15.00! Dart er kendt som en populær sport i de engelske

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION Instruktørmøde torsdag den 10. september 2015, kl. 12.00-16.00 Sted: Næstved Hallens Cafeteria, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved. Mødedeltagere: Aase Schjøtz-Christensen, Inge Nielsen,

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Side 1 af 7 Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Tilstede: 81 personer inkl. bestyrelsen: Svend Tøfting, Kim Johansen, Morten Bech, Jan Ulrik Hansen og John

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S.

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Fremmødt: Lene Persson, Ruth Petersen, Hans Larsen, Åshild Videsen, Leo Sørensen samt 122

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Formand Per Beer byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20 Piktogram for 17. marts 2013 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20 Bestyrelsen: Flemming Mortensen,

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Senior Idræt. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand Sim Krahl Lavager 14, 2620 Albertslund Tlf. 4364 6906. Mobil 4032 4364 sim.krahl@hotmail.com Sekretær & næstformand Ruth Sejr Hansen Vægtens Kvarter 13C, 2620 Albertslund

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13.

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13. Piktogram for 15. november 2014 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13.25 Bestyrelsen:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Torsdag d. 22 januar 2015 kl.19.00 På Græstedgård, Hovedhuset, lokale 10 Udlejervej 13B, 3650 Ølstykke Sanny byder alle

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt fra

Indholdsfortegnelse. Nyt fra AIF s nye klubhus! AIF Senior Idræt er medlem af SIS, Senior Idræt Storkøbenhavn, der er associeret medlem af KFS, Københavns Firmasport, der er organiseret under Dansk Firmaidrætsforbund, Firmaidrætten.

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion. 24 til stede. 1) Valg af dirigent og 2 stemmetællere Michael Løgstrup foreslås son dirigent og vælges. 2 stemmetællere:

Læs mere

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF.

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Vedtægter for Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere