Om Siemens Enterprise Communications

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om Siemens Enterprise Communications"

Transkript

1 Om Siemens Enterprise Communications Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG er en af verdens førende leverandører af Unified Communications-løsninger. Siemens unikke Open Communicationstilgang til brugervenlige kommunikationssoftware, -løsninger og -services for virksomheder i alle størrelser, gør det muligt at skabe mere effektive og sikre forretningsprocesser på tværs af alle typer netværk, enheder og IT-infrastrukturer. Virksomheden er et 100 % selvejet datterselskab af Siemens AG og har hovedkontor i München. Læs mere om Siemens Enterprise Communications på Siemens Enterprise Communications A/S Dybendalsvænget Tåstrup Bredskifte Allé Århus V Telefon: Fax:

2 Klar kommunikation HiPath OpenOffice er den første unified communications-løsning med stærke, indbyggede funktioner, der er klar til vækst i virksomheden. Luk op for nye veje til resultater. Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications:

3 I orden Informationsteknologi har revolutioneret den måde, virksomheder deler viden og idéer på. Problemet er bare, at alle de mails, beskeder, voic s og opringninger, du bliver bombarderet med, har en effekt på din produktivitet. Og selv om du bruger meget tid på at tjekke sedler med beskeder, går du stadig glip af vigtige opkald. Men nu er der en ny måde at kontrollere alle de vitale kommunikationsservices, der driver din forretning fremad mod succes: HiPath OpenOffice fra Siemens Enterprise Communications. en klar konkurrencefordel og har betydning for de store forretningskritiske spørgsmål, du skal tage stilling til. * Unified Communications Application: Uses and Benefits, januar 2006, Sage Research Spilder vi virkelig så meget tid? Kort fortalt: Ja. Den gennemsnitlige lille eller mellemstore virksomhed bruger 6,4 kommunikationsmidler og 4,8 kommunikationsprogrammer*. Det er næsten umuligt at holde det hele i luften. For medarbejderne kan være overalt i bygningen, på landevejen eller et andet sted på jorden. Resultatet er ineffektiv kommunikation med uforudsigelige udgifter, der let kan komme ud af kontrol. Og tallene bliver værre. 52 % af medarbejderne bruger dagligt flere metoder til at kontakte nogen et eller andet sted*. Men på trods af denne ihærdighed får de ikke fat i dem i 36 % af tilfældene*. Det betyder, at 22 % af alle deadlines bliver overskredet* det samme gør værdifuld omsætning. Det giver dine konkurrenter

4 Kommunikation er vigtig gør den simpel HiPath OpenOffice samler det hele i ét integreret kommunikationssystem med alle de programmer og applikationer, dine medarbejdere bruger hver dag. Det giver mulighed for at kombinere telefonopkald, voic , konferencer, telefax og beskeder i én enkelt løsning, der arbejder fokuseret for dig. Det samme kan dine medarbejdere komme til at gøre. Nu taler vi business! HiPath OpenOffice giver mærkbare forbedringer af workflow og produktivitet fra dag ét. Du giver medarbejderne mulighed for at prioritere, hvem de skal være tilgængelige for, hvornår og på hvilken terminal. Man kan med det samme se den bedste måde at komme i kontakt med en medarbejder på første gang og hver gang. For medarbejderne bliver det lettere at få de rette svar hurtigt, så de kan tage de rigtige beslutninger. Den enkle kommunikationsløsning for SMV'er HiPath OpenOffice er den integrerede kommunikationsløsning, der samler det nyeste inden for internettelefoni. Det er udviklet og prissat specielt til små og mellemstore virksomheder, og eftersom den bruger ægte, åbne standarder, kan den problemfrit kombineres med dit eksisterende IT-miljø. Du skal ikke skifte alting ud og starte forfra, for HiPath OpenOffice er nem at installere, bruge, administrere og vedligeholde. Og så kan det skaleres problemfrit fra 20 op til 150 brugere. Du rykker med andre ord en klasse op og er klar til den vækst, der bliver resultatet af den øgede produktivitet og indtjening.

5 Overblik HiPath OpenOffice er en del af den prisvindende vifte af Open Communicationsløsninger fra Siemens. Takket være ubesværet integration elimineres de fysiske og teknologiske frustrationer, der tidligere spændte ben for effektiv kommunikation. Lad din forretning definere arbejdsprocesserne, ikke omvendt. Lad os se nærmere på, hvad du kan forvente som HiPath OpenOffice-kunde: Mere effektive og produktive medarbejdere HiPath OpenOffice samler alle former for kommunikation, så de kan styres via en enkelt mailboks. Alle får derudover adgang til produktivitetsfremmende features som konferencer, favoritlister og mødestatus, der gør kommunikation og samarbejde enkelt. Grib nye muligheder med forbedret workflow Dine medarbejdere kan besvare kritiske opkald med det samme, stille videre til den rette kollega og optage igangværende samtaler. Ikke flere opkaldslister og flaskehalse, kun effektive og produktive arbejdsrutiner. Glade medarbejdere og kunder Hver medarbejder kan indstille systemet efter den måde, han eller hun arbejder på. Det giver enklere opkaldsstyring og gør det lettere at prioritere og behandle forespørgsler optimalt. Ikke flere tabte opkald eller faxmeddelelser, ikke flere sedler og gætterier. Det giver mindre stress på jobbet og gør det nemmere at overholde deadlines. Her er nogle eksempler på, hvad HiPath OpenOffice kan gøre for dig på en typisk arbejdsdag: Kl : Den person, du skal tale med her og nu, er optaget i telefonen. Med HiPath OpenOffice kan du tjekke hans mødestatus og sende en personlig besked. Kl : Et møde ude i byen trækker ud, og du vil være senere tilbage på kontoret. Opdatér din mødestatus fra din mobiltelefon i stedet for at bede en kollega om at sende en besked videre. Din voic hilsen ændres dynamisk alt efter din aktuelle mødestatus.

6 Kl : En vigtig kunde ringer og ønsker en telefonkonference med det samme. Med HiPath OpenOffice kan du se, hvem der er tilgængelig. Træk navnene til applikationen, og de bliver ringet op med det samme. Taler en af dem i telefon, kan du sende en besked og bede vedkommende deltage i konferencen så hurtigt som muligt. Kl : Til frokost ser du et dokument igennem på din bærbare og har brug for at ringe til en nummer, der står i dokumentet. Med HiPath OpenOffice kan du klikke på nummeret og ringe op direkte fra din bærbare. Hvad er konklusionen? HiPath OpenOffice fra Siemens sætter en stopper for ineffektiv og utilstrækkelig kommunikation. Den sætter helt nye standarder for produktivitet ved at eliminere flaskehalse, reducere spildtid og sætte fart på beslutningsprocessen. Du kan øge både kundernes og medarbejdernes tilfredshed og styrke indtjeningsmulighederne det hele for færre driftsudgifter. Wow! Kl : Du har en vigtig samtale og deler din opmærksomhed mellem at lytte, tale og tage notater, Bruger du HiPath OpenOffice optager du bare samtalen og skriver et detaljeret referat eller en møderapport senere. Enkelt. Kl : Du har siddet i møder hele dagen og har indimellem besvaret telefonopkald. Nu kan du bare ikke huske, hvem du har ringet til, og hvem der har ringet til dig. HiPath OpenOffice gør det muligt at prioritere og se beskeder i din opkaldsliste, uden at du skal lytte dem alle igennem. Kl : Du skifter mellem mail, voic -systemer og faxmaskine. Heldigvis kan du samle dem i én applikation med din plug-in til Microsoft Outlook. Bare rolig, alt er indbygget. Installation og support er enkelt I sin kerne er HiPath OpenOffice en OpenScape Office applikationssuite. Her er nogle af de mange features, der er inkluderet i løsningen: administration af fremmøde, håndtering af konferencer, mobil kommunikation, personlige voic - og faxbokse, personlig assistent og notifikationer.

7 Detaljerne Din overskuelige guide til features og funktionalitet i HiPath OpenOffice. Fremmøde Alle kan indstille deres tilgængelighed, så du ved, om de sidder i møde, taler i telefon, hvornår de er tilgængelige igen og den bedste måde at kontakte dem på. Er du ude af kontoret, kan du opdatere din status via telefonen. Håndtering af konferencer HiPath OpenOffice gør det let for dig at arrangere en telefonkonference, takket være den indbyggede konferencehåndtering. Arrangér en konference med opringning, eller træk ganske enkelt navnene på deltagerne fra din adressebog til applikationen. Husk, der er ingen specielle mødetakster. HiPath OpenOffice håndterer det hele, det reducerer udgifterne og forbedrer produktiviteten, fordi alle får talt sammen og tager de rette beslutninger med det samme. Plug-in til Microsoft Outlook HiPath OpenOffice tilbyder enkel integration med Microsoft Outlook, så alle har adgang til deres kommunikationsveje via ét skærmbillede. Mail, voic , fax og instant messages kan ses, styres og besvares fra det program, alle er mest fortrolige med: Microsoft Outlook -grænsefladen. Derudover bliver fremmødestatus og voic -hilsen skiftet dynamisk i forhold til hændelser i Outlook-kalenderen. Man kan derfor altid få den aktuelle information om, hvem der er tilgængelige. Glem alt om at skifte mellem systemer eller skærmbilleder det forbedrer selvsagt produktiviteten og gør hele stemningen på kontoret mere afslappet. Et omfattende system, der gør arbejdet til en fornøjelse HiPath OpenOffice er en totalløsning med en imponerende vifte af intelligente features. Prøv at overveje, hvor nyttige de kan være for din forretning: Kontaktlister Glem alt om forskellige adressebøger og personlige telefonlister. Med HiPath OpenOffice har du ét register, der samler alle dine kontakter. Favoritlister Gruppér alle dine vigtigste kontakter ét sted. Træk nye favoritter ind på listen, når dine opgaver og projekter ændrer sig. Voic -boks Send alle dine mobil- og fastnetbeskeder videre til din HiPath OpenOfficevoic -boks, så du har opdateret, anvendelig information ét sted. Prioritér dine beskeder fra din computer, uden at du behøver at lytte til dem.

8 Klare svar HiPath OpenOffice. Luk op for en ny måde at arbejde på Kom med Telefonkonferencer med et enkelt museklik Alt på ét sted Al din kommunikation på samme skærmbillede Find mig Opdateret fremmøde og tilgængelighed

9 Fax-beskedboks HiPath OpenOffice omfatter en personlig faxboks, så du kan sende og modtage faxbeskeder lige så let som mails. Du kan læse, printe, sende videre og gemme. Glem alt om at lede efter papirkopier af den vigtige faxbesked med informationer fra din kunde. Personlig opkaldsliste Viser din opkaldshistorik. Sporer og prioriterer, hvilke kunder, leverandører og andre kontakter du har brug for at kontakte. Klik og ring tilbage til dem. Statusbestemt nummerservice Giv dine kontakter ét nummer, og stil samtalerne videre, afhængigt af din aktuelle status. Den intelligente opkaldshåndtering stiller dine opkald videre, afhængigt af dine præferencer, når du ikke selv kan tage dem. Ring mig op! til hjemmearbejdspladsen Selv medarbejdere med fast plads på kontoret kan have brug for at arbejde hjemmefra engang imellem. Med 'Ring mig op!' kan enhver gøre hvilken som helst telefon til deres arbejdstelefon, lige så lang tid det skal være. Til de samme telefontakster som på kontortelefonen. Personlig notificering Det kan virkelig koste tid at gå glip af tidsbestemte beskeder. Skal du være opdateret, kan du med personlig notificering få fuld synlighed, så du bliver advaret om indgående beskeder i god tid. Du får mail, opkald eller sms, afhængigt af dine præferencer, så du kan prioritere hver meddelelse på et øjeblik og reagere hensigtsmæssigt. Live-optagelser Optag vigtige opkald, så du kan give din samtalepartner din fulde opmærksomhed. Infostatus-popup Få overblik over, hvilke opkald der kræver din opmærksomhed, og hvilke der kan vente. Med infostatus-popups i nederste hjørne af skærmen får du besked, når et opkald går igennem. Du kan se navnet og håndtere hvert opkald hensigtsmæssigt. Send det videre, besvar det, eller optag med et enkelt klik. Personlig assistent Giver mange muligheder for den, der ringer op, hvis du er optaget. Man kan for eksempel indtale en besked eller blive stillet om til en, der kan hjælpe. Omstillingskonsol Perfekt til driftsansvarlige, administratorer eller teamledere på en enkelt skærm vises alle indgående opkald, ventende opkald og fremmødestatus på alle i organisationen. Tjek en kollegas voic , eller skift deres status med tilladelse fra brugeren, naturligvis. Ring op fra enhver computer Klik og ring op til et nummer direkte fra kundedatabasen, mailsignaturen eller CRM-systemet. HiPath OpenOffice kan gøre det fra alle applikationer med listede numre. Instant message Send en besked til en kontaktperson, der er optaget, og fortæl, at der venter et andet opkald, eller at de skal bruges i andre sammenhænge. Mobilitet Mulighederne for øget mobilitet er ideelle, hvis medarbejderne bevæger sig meget rundt i huset, rejser meget eller arbejder meget hjemmefra. Får du forhandlet takster og aftalepakker på plads, kan der også være store besparelser at hente. Vil du vide mere om de utallige features, skal du kontakte Siemens Enterprise Communications. Jo før du kommer i gang, desto bedre kan du udnytte alle dine fordele.

10 Telefoner, terminaler og infrastrukturkomponenter IP-telefoner Systemtelefoner (HFA): OpenStage 20, 40, 60 og 80, optipoint 410 entry, optipoint 410 economy, optipoint 410 economy plus, optipoint 410 standard, optipoint 410 advanced og optipoint 420 economy, optipoint 420 economy plus, optipoint 420 standard, optipoint 420 advanced. Ekstra tilbehør: optipoint-sidemodul, optipoint BLF, selvmærkende optipoint-sidemodul, optipoint-applikationsmodul. WLAN-telefon optipoint WL2 professional kan kun forbindes via Access Point AP 2630 (trådløs med intern antenne) eller AP 2640 (trådløs med ekstern antenne). Via Access Point (AP) kan der forbindes op til seks WL2 professional. I alt kan 10 Access Points kombineres. SIP-telefon optipoint 150 S Pc-klient (opticlient 130) En pc med headset eller telefonrør kan blive kommunikationscenter for telefon, data, mail og internet. Med en klient installeret på en stationær eller bærbar computer er alle telefonfunktioner til rådighed via netværket. Det giver samme grænseflade på både kontoret og i marken. Følgende supporteres også: Analoge telefoner og faxmaskiner, ISDN-telefoner og faxmaskiner samt andet tilbehør som døråbnere via TFE-S adapter.

11 Tekniske data Telefoner Op til 150 telefoner Installation Desktop og 19 models, space required in 19 rack = 1,5 height unit Stand-alone solution with max. 3 system boxes Up to 50 telephones per system box incl. motherboard per box with powerful AMD Sempron CPU and 1 GB RAM 3 slots per system box for gateway modules Standard interfaces (motherboard): 4x LAN 1x DMZ 1x WAN 1x USB control 1x USB server Optional gateway modules: GMS (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines GMSA (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines and four a/b interfaces for analog subscriber lines GMT (not for USA, Canada) = gateway module with one T1 interface for ISDN primary multiplexer GMAA = gateway module with four a/b interfaces for analog trunk and two a/b interfaces for analog subscriber lines GMAL = gateway module with eight a/b interfaces for analog subscriber lines Dimensioner Bredde = 440 mm Højde = 66,5 mm Dybde = 350 mm Strømforsyning Systems, by default, are designed for mains operation. Rated input voltage (AC): 99 to 384 V Rated frequency: 50/60 Hz Driftsbetingelser Ambient temperature: + 5 to + 40 C (41 to 104 F) Relative humidity: 5 to 85 % Farve Steel blue / front silver GME (not for USA, Canada) = gateway module with one S 2M interface for ISDN primary multiplexer

12 Standarder Ethernet RFC 894 Ethernet II Encapsulation IEEE 802.1Q Virtual LANs IEEE Logical Link Control IEEE 802.3u 100BASE-T IEEE 802.3X Full Duplex Operation IP/Routing RFC 768 UDP RFC 791 IP RFC 792 ICMP RFC 793 TCP RFC 2822 Internet Message Format RFC 826 ARP RFC 2131 DHCP RFC 1918 IP Addressing RFC 1332 The PPP Internet Protocol Control Protocol (IPCP) RFC 1334 PPP Authentication Protocols RFC 1618 PPP over ISDN RFC 1661 The Point-to-Point Protocol (PPP) RFC 1877 PPP Internet Protocol Control Protocol RFC 1990 The PPP Multilink Protocol (MP) RFC 1994 PPP Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP) RFC 2516 A Method for Transmitting PPP Over Ethernet (PPPoE) RFC 3544 IP Header Compression over PPP NAT RFC 2663 NAT IPSec RFC 2401 Security Architecture for IP RFC 2402 AH - IP Authentication Header RFC 2403 IPsec Authentication - MD5 RFC 2404 IPsec Authentication - SHA-1 RFC 2405 IPsec Encryption - DES RFC 2406 ESP - IPsec encryption RFC 2407 IPsec DOI RFC 2408 ISAKMP RFC 2409 IKE RFC 2410 IPsec encryption - NULL RFC 2411 IP Security Document Roadmap RFC 2412 OAKLEY SNMP RFC 1213 MIB-II QOS IEEE 802.1p Priority Tagging RFC 1349 Type of Service in the IP Suite RFC 2475 An Architecture for Differentiated Services RFC 2597 Assured Forwarding PHB Group RFC 3246 An Expedited Forwarding PHB (Per-Hop Behavior) Codecs G.711; G.729 VoIP med SIP RFC 2198 RTP Payload for Redundant Audio Data RFC 2327 SDP Session Description Protocol RFC 2617 HTTP Authentication: Basic and Digest Access Authentication RFC 2782 DNS RR for specifying the location of services (DNS SRV) RFC 2833 RTP Payload for DTMF Digits, Telephony Tones and Telephony Signals RFC 3261 SIP Session Initiation Protocol RFC 3262 Provisional Response Acknowledgement (PRACK) Early Media RFC 3263 SIP Locating Servers RFC 3264 An Offer/Answer Model with the Session Description Protocol RFC 3310 HTTP Digest Authentication RFC 3311 Session Initiation Protocol (SIP)UPDATE Method RFC 3323 A Privacy Mechanism for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3325 Private Extensions to the Session Initiation Protocol (SIP) for Asserted Identity within Trusted Networks RFC 3326 The Reason Header Field for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3489 STUN - Simple Traversal of User Datagram Protocol (UDP) Through Network Address Translators (NATs) RFC 3515 The Session Initiation Protocol (SIP) Refer Method RFC 3550 RTP: Transport Protocol for Real-Time Applications RFC 3551 RTP Profile for Audio and Video Conferences with Minimal Control RFC 3581 An Extension to the Session Initiation Protocol (SIP) for Symmetric Response Routing RFC 3891 The Session Initiation Protocol (SIP) Replaces Header Andre RFC 959 FTP RFC 1305 NTPv3 RFC 1951 DEFLAT

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications www.nec-philips.com Indhold 3 Hvorfor vælge SV8100? Hvorfor NEC? 4 Kraftfuld og alsidig 5 Kommunikationsservere 6 Digitale- og IP-terminaler

Læs mere

Mød Siminn Uno familien

Mød Siminn Uno familien Mød Siminn Uno familien Én samlet løsning til mobiltelefoni, fastnettelefoni og omstilling Vi giver dig frihed til at skabe succes Siminn Danmark Stationsparken 25 2600 Glostrup Telefon 7026 2300 Telefax

Læs mere

Kommunikation Nr. 3 - august 2006

Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Stort marked inden for virksomheder og institutioner: Fremtiden er trådløs Optimal føringsvej til fiber: Lightrax sikrer de fiberoptiske kabler Nye telefoncentraler fra

Læs mere

Introduktion til Avaya IP Office

Introduktion til Avaya IP Office IP Telephony Contact Centers Mobility Services Introduktion til Avaya IP Office Den komplette kommunikationsløsning til din virksomhed Your logo here avaya.com 2 IP Office avanceret kommunikation til alle

Læs mere

Netværksprojekt. Projektdeltagere: Henrik Hansen. Kristjan Nielsen. Martin Gertsen. Ognjen Grgic. Rasmus Dal

Netværksprojekt. Projektdeltagere: Henrik Hansen. Kristjan Nielsen. Martin Gertsen. Ognjen Grgic. Rasmus Dal Netværksprojekt Projektdeltagere: Henrik Hansen Kristjan Nielsen Martin Gertsen Ognjen Grgic Rasmus Dal Indholdsfortegnelse Indledning og resume...4 Kravspecifikation...6 Tidsplan...7 Firma analyse...9

Læs mere

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra forbinder dig med verden Aastra er en global leverandør af telekommunikationssystemer til små, mellemstore og store

Læs mere

Integreret PC Switchboard

Integreret PC Switchboard Integreret PC Switchboard Bedre kundeservice Bedre arbejdsmiljø Fuldt overblik over organisationen Medarbejderne kan altid finde hinanden Single view af alle kalendere Fuldt overblik over kunden Management

Læs mere

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED Har din virksomhed en sund infrastruktur? UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer TDC Scale specialister Dansupport hjælper

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Endelig en tablet med sans for forretning.

Endelig en tablet med sans for forretning. Hvidbog Endelig en tablet med sans for forretning. Muligheder med Windows 8 til forretningsbrug "Mens pc-salget står stille, så fortsætter tablet-salget himmelflugten med en vækst på 75 procent" Version2,

Læs mere

Level One. Bruger Manual V1.0.1-0601

Level One. Bruger Manual V1.0.1-0601 Level One WPC-0500 MIMO Trådløse PCMCIA Adapter Bruger Manual V1.0.1-0601 Indhold 1 INTRODUKTION...1 1.1 Features... 2 1.2 Specifications... 2 1.3 Pakke Indhold... 3 2 INSTALLATIONS PROCEDURE...4 3 KONFIGURATIONS

Læs mere

http://www.jed.dk/3cx-gds10/index.htm

http://www.jed.dk/3cx-gds10/index.htm Side 1 af 19 JED it-service Nordmarksvej 8 5270 Odense N CVR.: 28 93 48 58 tlf.: 66 18 11 68 e-mail: info@jed.dk web: www.jed.dk webshop: shop.jed.dk

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Din virksomhed Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Lars Forsendelse og modtagelse Lars holder styr på forsendelser og modtagelser af varer. Han er også team leder for for

Læs mere

3-12-2012 MODERNISERING AF BUDSTIKKENS IT-INFRASTRUKTUR H3 SVENDEPRØVE. Dennis Røn Gaba John Clemans Thomas Thomsen Jonas Mejlby

3-12-2012 MODERNISERING AF BUDSTIKKENS IT-INFRASTRUKTUR H3 SVENDEPRØVE. Dennis Røn Gaba John Clemans Thomas Thomsen Jonas Mejlby 3-12-2012 MODERNISERING AF BUDSTIKKENS IT-INFRASTRUKTUR H3 SVENDEPRØVE John Clemans Thomas Thomsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Virksomhedsbeskrivelse... 5 SWOT-Analyse... 6 Problemformulering...

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Titelblad. Denne rapport har til formål at analysere og besvare visse dele af det initierende problem:

Titelblad. Denne rapport har til formål at analysere og besvare visse dele af det initierende problem: Titelblad Titel: IP- telefoni Projektperiode: 06/10 2003 19/12 2003 Projektgruppe: 318D Storgruppe: 0335 Afleveringsdato: 15/12 2003 Vejleder: Henning Karlby Opponent gruppe: 307D/E Udarbejdet af: Uffe

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z På vej mod IP-telefoni nyttige overvejelser fra A til Z Hvorfor vælge IP-telefoni? Der er mange gode grunde til at indføre IP-telefoni. To af dem er, at dagligdagen bliver lettere og mere effektiv. De

Læs mere

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ FREMTID ARTIKLER CASES NYHEDER INSPIRATION IT S SAFE ÅRGANG TO STORE & PROTECT 2015 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG Med BIC (Business Innovation Centre) har Konica Minolta sat turbo på udviklingen

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11

Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11 Juni 2011 Nye designmæssige genistreger fra HP Læs mere på side 10-11 Opgrader til Wireless N med NETGEAR! NETGEAR er en af verdens førende leverandører af netværksprodukter til små og mellemstore virksomheder.

Læs mere

Svendeprøveprojekt: GREEN CLASS

Svendeprøveprojekt: GREEN CLASS Svendeprøveprojekt: GREEN CLASS Mads B., Palle, Christian Nyhuus og Simon Svendeprøvehold - IT supporter Lærer: Bo Larsen Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Netværk... 6 Netværkstegning... 8 Switch ne...

Læs mere

momentum 09:07 Tal med mennesker ikke maskiner Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications:

momentum 09:07 Tal med mennesker ikke maskiner Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications: M I C R O S O F T DA N MARK SEPTEMBER/07 09:07 momentum Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications: Tal med mennesker ikke maskiner Nyt Columbus IT Magasin Columbus

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Black Mail 1304 www.blackbox.dk Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Infoskærme din aktive ressource...side 2 Brug skærmen som ledelsesværktøj...side 3 MediaFlyer en cloud baseret infoskærmsløsning...side

Læs mere

Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault i mindre virksomheder.

Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault i mindre virksomheder. Karl Lausten Tlf.:+45 98 62 28 37 Email: klausten@bright-ideas.dk www.bright-ideas.dk Bright Ideas Mejsevej 8 DK-9600 Aars CVR 26 85 59 69 12.02.2014 Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault

Læs mere