Om Siemens Enterprise Communications

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om Siemens Enterprise Communications"

Transkript

1 Om Siemens Enterprise Communications Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG er en af verdens førende leverandører af Unified Communications-løsninger. Siemens unikke Open Communicationstilgang til brugervenlige kommunikationssoftware, -løsninger og -services for virksomheder i alle størrelser, gør det muligt at skabe mere effektive og sikre forretningsprocesser på tværs af alle typer netværk, enheder og IT-infrastrukturer. Virksomheden er et 100 % selvejet datterselskab af Siemens AG og har hovedkontor i München. Læs mere om Siemens Enterprise Communications på Siemens Enterprise Communications A/S Dybendalsvænget Tåstrup Bredskifte Allé Århus V Telefon: Fax:

2 Klar kommunikation HiPath OpenOffice er den første unified communications-løsning med stærke, indbyggede funktioner, der er klar til vækst i virksomheden. Luk op for nye veje til resultater. Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications:

3 I orden Informationsteknologi har revolutioneret den måde, virksomheder deler viden og idéer på. Problemet er bare, at alle de mails, beskeder, voic s og opringninger, du bliver bombarderet med, har en effekt på din produktivitet. Og selv om du bruger meget tid på at tjekke sedler med beskeder, går du stadig glip af vigtige opkald. Men nu er der en ny måde at kontrollere alle de vitale kommunikationsservices, der driver din forretning fremad mod succes: HiPath OpenOffice fra Siemens Enterprise Communications. en klar konkurrencefordel og har betydning for de store forretningskritiske spørgsmål, du skal tage stilling til. * Unified Communications Application: Uses and Benefits, januar 2006, Sage Research Spilder vi virkelig så meget tid? Kort fortalt: Ja. Den gennemsnitlige lille eller mellemstore virksomhed bruger 6,4 kommunikationsmidler og 4,8 kommunikationsprogrammer*. Det er næsten umuligt at holde det hele i luften. For medarbejderne kan være overalt i bygningen, på landevejen eller et andet sted på jorden. Resultatet er ineffektiv kommunikation med uforudsigelige udgifter, der let kan komme ud af kontrol. Og tallene bliver værre. 52 % af medarbejderne bruger dagligt flere metoder til at kontakte nogen et eller andet sted*. Men på trods af denne ihærdighed får de ikke fat i dem i 36 % af tilfældene*. Det betyder, at 22 % af alle deadlines bliver overskredet* det samme gør værdifuld omsætning. Det giver dine konkurrenter

4 Kommunikation er vigtig gør den simpel HiPath OpenOffice samler det hele i ét integreret kommunikationssystem med alle de programmer og applikationer, dine medarbejdere bruger hver dag. Det giver mulighed for at kombinere telefonopkald, voic , konferencer, telefax og beskeder i én enkelt løsning, der arbejder fokuseret for dig. Det samme kan dine medarbejdere komme til at gøre. Nu taler vi business! HiPath OpenOffice giver mærkbare forbedringer af workflow og produktivitet fra dag ét. Du giver medarbejderne mulighed for at prioritere, hvem de skal være tilgængelige for, hvornår og på hvilken terminal. Man kan med det samme se den bedste måde at komme i kontakt med en medarbejder på første gang og hver gang. For medarbejderne bliver det lettere at få de rette svar hurtigt, så de kan tage de rigtige beslutninger. Den enkle kommunikationsløsning for SMV'er HiPath OpenOffice er den integrerede kommunikationsløsning, der samler det nyeste inden for internettelefoni. Det er udviklet og prissat specielt til små og mellemstore virksomheder, og eftersom den bruger ægte, åbne standarder, kan den problemfrit kombineres med dit eksisterende IT-miljø. Du skal ikke skifte alting ud og starte forfra, for HiPath OpenOffice er nem at installere, bruge, administrere og vedligeholde. Og så kan det skaleres problemfrit fra 20 op til 150 brugere. Du rykker med andre ord en klasse op og er klar til den vækst, der bliver resultatet af den øgede produktivitet og indtjening.

5 Overblik HiPath OpenOffice er en del af den prisvindende vifte af Open Communicationsløsninger fra Siemens. Takket være ubesværet integration elimineres de fysiske og teknologiske frustrationer, der tidligere spændte ben for effektiv kommunikation. Lad din forretning definere arbejdsprocesserne, ikke omvendt. Lad os se nærmere på, hvad du kan forvente som HiPath OpenOffice-kunde: Mere effektive og produktive medarbejdere HiPath OpenOffice samler alle former for kommunikation, så de kan styres via en enkelt mailboks. Alle får derudover adgang til produktivitetsfremmende features som konferencer, favoritlister og mødestatus, der gør kommunikation og samarbejde enkelt. Grib nye muligheder med forbedret workflow Dine medarbejdere kan besvare kritiske opkald med det samme, stille videre til den rette kollega og optage igangværende samtaler. Ikke flere opkaldslister og flaskehalse, kun effektive og produktive arbejdsrutiner. Glade medarbejdere og kunder Hver medarbejder kan indstille systemet efter den måde, han eller hun arbejder på. Det giver enklere opkaldsstyring og gør det lettere at prioritere og behandle forespørgsler optimalt. Ikke flere tabte opkald eller faxmeddelelser, ikke flere sedler og gætterier. Det giver mindre stress på jobbet og gør det nemmere at overholde deadlines. Her er nogle eksempler på, hvad HiPath OpenOffice kan gøre for dig på en typisk arbejdsdag: Kl : Den person, du skal tale med her og nu, er optaget i telefonen. Med HiPath OpenOffice kan du tjekke hans mødestatus og sende en personlig besked. Kl : Et møde ude i byen trækker ud, og du vil være senere tilbage på kontoret. Opdatér din mødestatus fra din mobiltelefon i stedet for at bede en kollega om at sende en besked videre. Din voic hilsen ændres dynamisk alt efter din aktuelle mødestatus.

6 Kl : En vigtig kunde ringer og ønsker en telefonkonference med det samme. Med HiPath OpenOffice kan du se, hvem der er tilgængelig. Træk navnene til applikationen, og de bliver ringet op med det samme. Taler en af dem i telefon, kan du sende en besked og bede vedkommende deltage i konferencen så hurtigt som muligt. Kl : Til frokost ser du et dokument igennem på din bærbare og har brug for at ringe til en nummer, der står i dokumentet. Med HiPath OpenOffice kan du klikke på nummeret og ringe op direkte fra din bærbare. Hvad er konklusionen? HiPath OpenOffice fra Siemens sætter en stopper for ineffektiv og utilstrækkelig kommunikation. Den sætter helt nye standarder for produktivitet ved at eliminere flaskehalse, reducere spildtid og sætte fart på beslutningsprocessen. Du kan øge både kundernes og medarbejdernes tilfredshed og styrke indtjeningsmulighederne det hele for færre driftsudgifter. Wow! Kl : Du har en vigtig samtale og deler din opmærksomhed mellem at lytte, tale og tage notater, Bruger du HiPath OpenOffice optager du bare samtalen og skriver et detaljeret referat eller en møderapport senere. Enkelt. Kl : Du har siddet i møder hele dagen og har indimellem besvaret telefonopkald. Nu kan du bare ikke huske, hvem du har ringet til, og hvem der har ringet til dig. HiPath OpenOffice gør det muligt at prioritere og se beskeder i din opkaldsliste, uden at du skal lytte dem alle igennem. Kl : Du skifter mellem mail, voic -systemer og faxmaskine. Heldigvis kan du samle dem i én applikation med din plug-in til Microsoft Outlook. Bare rolig, alt er indbygget. Installation og support er enkelt I sin kerne er HiPath OpenOffice en OpenScape Office applikationssuite. Her er nogle af de mange features, der er inkluderet i løsningen: administration af fremmøde, håndtering af konferencer, mobil kommunikation, personlige voic - og faxbokse, personlig assistent og notifikationer.

7 Detaljerne Din overskuelige guide til features og funktionalitet i HiPath OpenOffice. Fremmøde Alle kan indstille deres tilgængelighed, så du ved, om de sidder i møde, taler i telefon, hvornår de er tilgængelige igen og den bedste måde at kontakte dem på. Er du ude af kontoret, kan du opdatere din status via telefonen. Håndtering af konferencer HiPath OpenOffice gør det let for dig at arrangere en telefonkonference, takket være den indbyggede konferencehåndtering. Arrangér en konference med opringning, eller træk ganske enkelt navnene på deltagerne fra din adressebog til applikationen. Husk, der er ingen specielle mødetakster. HiPath OpenOffice håndterer det hele, det reducerer udgifterne og forbedrer produktiviteten, fordi alle får talt sammen og tager de rette beslutninger med det samme. Plug-in til Microsoft Outlook HiPath OpenOffice tilbyder enkel integration med Microsoft Outlook, så alle har adgang til deres kommunikationsveje via ét skærmbillede. Mail, voic , fax og instant messages kan ses, styres og besvares fra det program, alle er mest fortrolige med: Microsoft Outlook -grænsefladen. Derudover bliver fremmødestatus og voic -hilsen skiftet dynamisk i forhold til hændelser i Outlook-kalenderen. Man kan derfor altid få den aktuelle information om, hvem der er tilgængelige. Glem alt om at skifte mellem systemer eller skærmbilleder det forbedrer selvsagt produktiviteten og gør hele stemningen på kontoret mere afslappet. Et omfattende system, der gør arbejdet til en fornøjelse HiPath OpenOffice er en totalløsning med en imponerende vifte af intelligente features. Prøv at overveje, hvor nyttige de kan være for din forretning: Kontaktlister Glem alt om forskellige adressebøger og personlige telefonlister. Med HiPath OpenOffice har du ét register, der samler alle dine kontakter. Favoritlister Gruppér alle dine vigtigste kontakter ét sted. Træk nye favoritter ind på listen, når dine opgaver og projekter ændrer sig. Voic -boks Send alle dine mobil- og fastnetbeskeder videre til din HiPath OpenOfficevoic -boks, så du har opdateret, anvendelig information ét sted. Prioritér dine beskeder fra din computer, uden at du behøver at lytte til dem.

8 Klare svar HiPath OpenOffice. Luk op for en ny måde at arbejde på Kom med Telefonkonferencer med et enkelt museklik Alt på ét sted Al din kommunikation på samme skærmbillede Find mig Opdateret fremmøde og tilgængelighed

9 Fax-beskedboks HiPath OpenOffice omfatter en personlig faxboks, så du kan sende og modtage faxbeskeder lige så let som mails. Du kan læse, printe, sende videre og gemme. Glem alt om at lede efter papirkopier af den vigtige faxbesked med informationer fra din kunde. Personlig opkaldsliste Viser din opkaldshistorik. Sporer og prioriterer, hvilke kunder, leverandører og andre kontakter du har brug for at kontakte. Klik og ring tilbage til dem. Statusbestemt nummerservice Giv dine kontakter ét nummer, og stil samtalerne videre, afhængigt af din aktuelle status. Den intelligente opkaldshåndtering stiller dine opkald videre, afhængigt af dine præferencer, når du ikke selv kan tage dem. Ring mig op! til hjemmearbejdspladsen Selv medarbejdere med fast plads på kontoret kan have brug for at arbejde hjemmefra engang imellem. Med 'Ring mig op!' kan enhver gøre hvilken som helst telefon til deres arbejdstelefon, lige så lang tid det skal være. Til de samme telefontakster som på kontortelefonen. Personlig notificering Det kan virkelig koste tid at gå glip af tidsbestemte beskeder. Skal du være opdateret, kan du med personlig notificering få fuld synlighed, så du bliver advaret om indgående beskeder i god tid. Du får mail, opkald eller sms, afhængigt af dine præferencer, så du kan prioritere hver meddelelse på et øjeblik og reagere hensigtsmæssigt. Live-optagelser Optag vigtige opkald, så du kan give din samtalepartner din fulde opmærksomhed. Infostatus-popup Få overblik over, hvilke opkald der kræver din opmærksomhed, og hvilke der kan vente. Med infostatus-popups i nederste hjørne af skærmen får du besked, når et opkald går igennem. Du kan se navnet og håndtere hvert opkald hensigtsmæssigt. Send det videre, besvar det, eller optag med et enkelt klik. Personlig assistent Giver mange muligheder for den, der ringer op, hvis du er optaget. Man kan for eksempel indtale en besked eller blive stillet om til en, der kan hjælpe. Omstillingskonsol Perfekt til driftsansvarlige, administratorer eller teamledere på en enkelt skærm vises alle indgående opkald, ventende opkald og fremmødestatus på alle i organisationen. Tjek en kollegas voic , eller skift deres status med tilladelse fra brugeren, naturligvis. Ring op fra enhver computer Klik og ring op til et nummer direkte fra kundedatabasen, mailsignaturen eller CRM-systemet. HiPath OpenOffice kan gøre det fra alle applikationer med listede numre. Instant message Send en besked til en kontaktperson, der er optaget, og fortæl, at der venter et andet opkald, eller at de skal bruges i andre sammenhænge. Mobilitet Mulighederne for øget mobilitet er ideelle, hvis medarbejderne bevæger sig meget rundt i huset, rejser meget eller arbejder meget hjemmefra. Får du forhandlet takster og aftalepakker på plads, kan der også være store besparelser at hente. Vil du vide mere om de utallige features, skal du kontakte Siemens Enterprise Communications. Jo før du kommer i gang, desto bedre kan du udnytte alle dine fordele.

10 Telefoner, terminaler og infrastrukturkomponenter IP-telefoner Systemtelefoner (HFA): OpenStage 20, 40, 60 og 80, optipoint 410 entry, optipoint 410 economy, optipoint 410 economy plus, optipoint 410 standard, optipoint 410 advanced og optipoint 420 economy, optipoint 420 economy plus, optipoint 420 standard, optipoint 420 advanced. Ekstra tilbehør: optipoint-sidemodul, optipoint BLF, selvmærkende optipoint-sidemodul, optipoint-applikationsmodul. WLAN-telefon optipoint WL2 professional kan kun forbindes via Access Point AP 2630 (trådløs med intern antenne) eller AP 2640 (trådløs med ekstern antenne). Via Access Point (AP) kan der forbindes op til seks WL2 professional. I alt kan 10 Access Points kombineres. SIP-telefon optipoint 150 S Pc-klient (opticlient 130) En pc med headset eller telefonrør kan blive kommunikationscenter for telefon, data, mail og internet. Med en klient installeret på en stationær eller bærbar computer er alle telefonfunktioner til rådighed via netværket. Det giver samme grænseflade på både kontoret og i marken. Følgende supporteres også: Analoge telefoner og faxmaskiner, ISDN-telefoner og faxmaskiner samt andet tilbehør som døråbnere via TFE-S adapter.

11 Tekniske data Telefoner Op til 150 telefoner Installation Desktop og 19 models, space required in 19 rack = 1,5 height unit Stand-alone solution with max. 3 system boxes Up to 50 telephones per system box incl. motherboard per box with powerful AMD Sempron CPU and 1 GB RAM 3 slots per system box for gateway modules Standard interfaces (motherboard): 4x LAN 1x DMZ 1x WAN 1x USB control 1x USB server Optional gateway modules: GMS (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines GMSA (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines and four a/b interfaces for analog subscriber lines GMT (not for USA, Canada) = gateway module with one T1 interface for ISDN primary multiplexer GMAA = gateway module with four a/b interfaces for analog trunk and two a/b interfaces for analog subscriber lines GMAL = gateway module with eight a/b interfaces for analog subscriber lines Dimensioner Bredde = 440 mm Højde = 66,5 mm Dybde = 350 mm Strømforsyning Systems, by default, are designed for mains operation. Rated input voltage (AC): 99 to 384 V Rated frequency: 50/60 Hz Driftsbetingelser Ambient temperature: + 5 to + 40 C (41 to 104 F) Relative humidity: 5 to 85 % Farve Steel blue / front silver GME (not for USA, Canada) = gateway module with one S 2M interface for ISDN primary multiplexer

12 Standarder Ethernet RFC 894 Ethernet II Encapsulation IEEE 802.1Q Virtual LANs IEEE Logical Link Control IEEE 802.3u 100BASE-T IEEE 802.3X Full Duplex Operation IP/Routing RFC 768 UDP RFC 791 IP RFC 792 ICMP RFC 793 TCP RFC 2822 Internet Message Format RFC 826 ARP RFC 2131 DHCP RFC 1918 IP Addressing RFC 1332 The PPP Internet Protocol Control Protocol (IPCP) RFC 1334 PPP Authentication Protocols RFC 1618 PPP over ISDN RFC 1661 The Point-to-Point Protocol (PPP) RFC 1877 PPP Internet Protocol Control Protocol RFC 1990 The PPP Multilink Protocol (MP) RFC 1994 PPP Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP) RFC 2516 A Method for Transmitting PPP Over Ethernet (PPPoE) RFC 3544 IP Header Compression over PPP NAT RFC 2663 NAT IPSec RFC 2401 Security Architecture for IP RFC 2402 AH - IP Authentication Header RFC 2403 IPsec Authentication - MD5 RFC 2404 IPsec Authentication - SHA-1 RFC 2405 IPsec Encryption - DES RFC 2406 ESP - IPsec encryption RFC 2407 IPsec DOI RFC 2408 ISAKMP RFC 2409 IKE RFC 2410 IPsec encryption - NULL RFC 2411 IP Security Document Roadmap RFC 2412 OAKLEY SNMP RFC 1213 MIB-II QOS IEEE 802.1p Priority Tagging RFC 1349 Type of Service in the IP Suite RFC 2475 An Architecture for Differentiated Services RFC 2597 Assured Forwarding PHB Group RFC 3246 An Expedited Forwarding PHB (Per-Hop Behavior) Codecs G.711; G.729 VoIP med SIP RFC 2198 RTP Payload for Redundant Audio Data RFC 2327 SDP Session Description Protocol RFC 2617 HTTP Authentication: Basic and Digest Access Authentication RFC 2782 DNS RR for specifying the location of services (DNS SRV) RFC 2833 RTP Payload for DTMF Digits, Telephony Tones and Telephony Signals RFC 3261 SIP Session Initiation Protocol RFC 3262 Provisional Response Acknowledgement (PRACK) Early Media RFC 3263 SIP Locating Servers RFC 3264 An Offer/Answer Model with the Session Description Protocol RFC 3310 HTTP Digest Authentication RFC 3311 Session Initiation Protocol (SIP)UPDATE Method RFC 3323 A Privacy Mechanism for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3325 Private Extensions to the Session Initiation Protocol (SIP) for Asserted Identity within Trusted Networks RFC 3326 The Reason Header Field for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3489 STUN - Simple Traversal of User Datagram Protocol (UDP) Through Network Address Translators (NATs) RFC 3515 The Session Initiation Protocol (SIP) Refer Method RFC 3550 RTP: Transport Protocol for Real-Time Applications RFC 3551 RTP Profile for Audio and Video Conferences with Minimal Control RFC 3581 An Extension to the Session Initiation Protocol (SIP) for Symmetric Response Routing RFC 3891 The Session Initiation Protocol (SIP) Replaces Header Andre RFC 959 FTP RFC 1305 NTPv3 RFC 1951 DEFLAT

VoIP. Voice over IP & IP-Telefoni. Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004

VoIP. Voice over IP & IP-Telefoni. Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004 VoIP Voice over IP & IP-Telefoni Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004 Oversigt over foredrag VoIP I Dag Hvordan står tingene i dag? Netværksstrukturen for VoIP Benyttede VoIP-standarder/protokoller

Læs mere

Hvad er VoIP og fordelene ved det?

Hvad er VoIP og fordelene ved det? Hvad er VoIP og fordelene ved det? VoIP (Voice over IP) er en teknologi der har den egenskab at man på et pakkekoblet datanetværk kan overføre tale vha. Internet Protokollen (IP). Ved at samle tale- og

Læs mere

Bilag 1. Tekniske Specifikationer

Bilag 1. Tekniske Specifikationer Bilag 1. Tekniske Specifikationer Dette bilag udgør bilag 1 til Produkttillæg for SIP Gateway og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag E: Tekniske specifikationer hørende til Aftale om SIP Gateway.

Læs mere

FONET adapter opsætning for HT286.

FONET adapter opsætning for HT286. FONET adapter opsætning for HT286 Du kan finde adapterens IP-adresse ved at løfte røret på telefonen og taste 3 stjerner Når du høre en engelsk stemme taster du 2 stjerner Hvorefter adressen bliver oplæst

Læs mere

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder FEC ELMEG ISDN. VoIP. XDSL. DECT. ANALOG VPN. integration Integreret telefoni til den professionelle virksomhed Digital kommunikation udvikler

Læs mere

optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer

optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer s optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer optipoint 500-telefonernes konstruktion giver adgang til de forskellige HiPath TM -/ Hicom -funktioner nemt og hurtigt. Kendetegnende

Læs mere

IP Telefoni En naturlig udvikling?

IP Telefoni En naturlig udvikling? IP Telefoni En naturlig udvikling? Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Lidt om gammeldags telefoni Definitioner Internet Telefoni IP Telefoni VoIP PSTN: Public Switched Telephone Network PSTN: Kredsløbs

Læs mere

QoS Design overblik. QoS på L3

QoS Design overblik. QoS på L3 QoS Design overblik QoS på L3 Trafiktyper Voice Best-Effort QoS principper Agenda Klassifikation og mærkning Policing Queing. Lidt forkortelser BE Best Effort Efter bedste evne AF Assured Forwarding Sikret

Læs mere

Introduktion til Avaya IP Office

Introduktion til Avaya IP Office IP Telephony Contact Centers Mobility Services Introduktion til Avaya IP Office Den komplette kommunikationsløsning til din virksomhed Your logo here avaya.com 2 IP Office avanceret kommunikation til alle

Læs mere

Apresa Call Recording

Apresa Call Recording Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte KPI er

Læs mere

Med Unified Communication som motor

Med Unified Communication som motor Oktober 2013 Med Unified Communication som motor Jakob Kvistgaard Dagens program Lync 2013 præsentation Nyheder i Lync 2013 Integration Økonomi Lync Voice scenarierne Miralix Kort intro Jakob Kvistgaard

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012

Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012 Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012 Jørgen Rahbek Unified Communications Produktchef Microsoft Danmark JorgenR@microsoft.com Hybrid On Premises Online Best experience

Læs mere

Sikkerhed i trådløst netværk

Sikkerhed i trådløst netværk Sikkerhed i trådløst netværk Når du opsætter et trådløst netværk betyder det at du kan benytte dit netværk uden at være forbundet med kabler, men det betyder også at andre kan gøre det samme, hvis du ikke

Læs mere

ADSL i TDC koncernen

ADSL i TDC koncernen i TDC koncernen Tor Ottens Product Manager TDC Internet www.zillion.dk (erhvervs produkter) www.opasia.dk (privat produkter) tjenester - Asymetric Digital Subscriber Line Teknologien tillader op til 800

Læs mere

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk 3CX Phone System Introduktion til 3CX Phone System Om 3CX Phone System 3CX Phone System er en software-baseret PBX til Windows Baseret på den åbne SIP Standard Virker med alle større udbydere af SIP telefoner,

Læs mere

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! 5 tendenser der ændrer arbejdspladsen i fremtiden med IT. Giv dine medarbejdere Consumerization adgang til de applikationer af medarbejdere de har brug

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt.

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Vidicode præsentation Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Produkter & løsninger Grey Line Single kanal Call Recordere Silver Line Multi kanal Call Recordere Ruby Line Multi kanal

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Application Note: AN-Z05

Application Note: AN-Z05 Application Note: AN-Z05 Opsætning af zense PC-boks og LAN router for kommunikation via internettet. Indledning Dette dokument beskriver et eksempel på opsætning af PC-boksen, model PLM-2110ULT, til brug

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

Introduktion til FoIP (Fax over IP)

Introduktion til FoIP (Fax over IP) Introduktion til FoIP (Fax over IP) Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 Standarder T.30 Almindelig fax over det offentlige telefonnet Foregår i sand tid. Kvittering for modtagelse Fax Pass-Through To Analoge

Læs mere

WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000

WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000 WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000 Åbne Netværk? LonMark XML/SOAP... FTP HTTP TCP IP UDP EIA852 IEC709.1 (LonTalk ) Ethernet WiFi (wireless) TP/FT-10 PL-20 Prolon Data Logger Udvikling Teknologi

Læs mere

SNMP Simple Network Management Protocol. Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007

SNMP Simple Network Management Protocol. Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 SNMP Simple Network Management Protocol Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 Overvågning Network Management At overvåge kritiske netværksenheder System Management At overvåge kritiske servere Application Management

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne 2 Avaya realiserer visionerne 3 Vi er midt i en IP-baseret udvikling, hvor hele vores måde at arbejde på ændres, og visionerne bliver til realiteter i hverdagen. Globalisering og skrappe kundeforventninger

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

Internet Videophone Quick Guide

Internet Videophone Quick Guide Rev. 07152005 Internet Videophone Quick Guide TelePhoSee WVP-2100 Series Introduction Indledning Indtast data i videotelefonen Du kan indtaste tal eller tekst ved at benytte enten den trykfølsomme skærm

Læs mere

JorgenR@microsoft.com

JorgenR@microsoft.com JorgenR@microsoft.com Man kan kommunikere uden at samarbejde! Men man kan ikke samarbejde uden at kommunikere! Tanken bag Unified Communications Hvor langt er vi nået? Vejen til Universal Communications

Læs mere

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications www.nec-philips.com Indhold 3 Hvorfor vælge SV8100? Hvorfor NEC? 4 Kraftfuld og alsidig 5 Kommunikationsservere 6 Digitale- og IP-terminaler

Læs mere

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Globeteam A/S Windows Server 2012 Et hurtigt overblik over nyhederne og hvad betyder det for din virksomhed SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Lars Lohmann, Globeteam Principal, Infrastruktur,

Læs mere

Telefoni og Telefoni begreber

Telefoni og Telefoni begreber Telefoni før og nu Telefoni og Telefoni begreber Den analoge transmission Hver linieforstærker undervejs introducer støj. (Hvid støj) Dette kaldes den akkumulerede støj. Den digitale transmission Hver

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning Vejledning i Installation og konfiguration af MobileCTI Outlook Dialer / MobileCTI TAPI Dialer Version 2.10 December 2005 www.blueposition.com

Læs mere

Introduktion til Quality of Service

Introduktion til Quality of Service Introduktion til Quality of Service Henrik Thomsen/EUC MIDT 2005 IP standard service IP er designet til best-effort services Best-effort: Transport af data efter bedste-evne IP er fra starten designet

Læs mere

Velkommen på kursus hos Microworld

Velkommen på kursus hos Microworld Velkommen på kursus hos Microworld Du ønskes velkommen på kurset Windows 8 Workshop. Dette kursusmateriale er udarbejdet for at kunne fungere som arbejdsmateriale under selve kurset, men det er også meningen,

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af DMZ-zone

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af DMZ-zone Cisco ASA 5505 Vejledning Opsætning af DMZ-zone Hvad er en DMZ-zone??? En demilitariseret zone eller ingen mands land! http://en.wikipedia.org/wiki/dmz_%28computing%29 3-legged network DMZ Dual firewall

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Kommunale IT løsninger

Kommunale IT løsninger Kommunale IT løsninger Hvad skal forvaltningsledelsen fokusere på IT-mæssigt? Anders Elbak Chefanalytiker - IDC Copyright 2008 IDC. Reproduction is forbidden unless authorized. All rights reserved. Udfordringer

Læs mere

Hvordan sikres personfølsomme data - og adgangen til disse så persondataloven overholdes. Klaus Kongsted, CRO, Dubex A/S Dubex A/S, den 5.

Hvordan sikres personfølsomme data - og adgangen til disse så persondataloven overholdes. Klaus Kongsted, CRO, Dubex A/S Dubex A/S, den 5. Hvordan sikres personfølsomme data - og adgangen til disse så persondataloven overholdes Klaus Kongsted, CRO, Dubex A/S Dubex A/S, den 5. maj 2015 Den nuværende persondatalov Fra år 2000, løbende smårevisioner

Læs mere

Indhold Kapitel 1 Computernetværk og internettet

Indhold Kapitel 1 Computernetværk og internettet Kapitel 1 Computernetværk og internettet 19 1.1 Hvad er internettet? 20 1.1.1 Hvad skal der til? 20 1.1.2 Services 22 1.1.3 Hvad er en protokol? 23 1.1.4 Nogle gode hyperlinks 25 1.2 I udkanten af netværket

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Agenda. Muligheder for anvendelse. Komponenter. Features. Restore muligheder. DR og TSM integration. Repository. Demo. Spørgsmål

Agenda. Muligheder for anvendelse. Komponenter. Features. Restore muligheder. DR og TSM integration. Repository. Demo. Spørgsmål Agenda Muligheder for anvendelse Komponenter Features Restore muligheder DR og TSM integration Repository Demo Spørgsmål Muligheder for anvendelse Data Center dmsave/lokal TSM Remote Office Application

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Hovedskærm

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere

IPv6 sameksistens med IPv4. af Laurent Flindt Muller & Jakob Pedersen

IPv6 sameksistens med IPv4. af Laurent Flindt Muller & Jakob Pedersen IPv6 sameksistens med IPv4 af Laurent Flindt Muller & Jakob Pedersen Gennemgangsplan: Network Address Translation Protocol Translation (NAT-PT) - Motivation - IPv4 NAT - NAT-PT - Stateless IP/ICMP Translation

Læs mere

Sikker Drift - Inventio.IT

Sikker Drift - Inventio.IT Sikker Drift Ret fokus på din virksomheds kerneforretning, og anvend ProActive Klienten, der er udviklet af Inventio.IT ProActive Klienten sikrer din virksomheds IT, da systemet automatisk sender oplysninger

Læs mere

Xenapps/Citrix klient opsætningsvejledning til Integra driftløsningen. Xenapps/Citrix basisport. Xenapps/Citrix Service. Xenapps/Citrix XML service

Xenapps/Citrix klient opsætningsvejledning til Integra driftløsningen. Xenapps/Citrix basisport. Xenapps/Citrix Service. Xenapps/Citrix XML service Integra klient opsætningsvejledning til Integra driftløsningen Hedensted Folkebibliotek Funktion Type Indhold Note Gruppe Hedensted Farm BibFarm3 Server Janne basisport Service XML service HTTPS 443 TCP

Læs mere

Offentlige virksomheder i forandring. It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten

Offentlige virksomheder i forandring. It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten Offentlige virksomheder i forandring It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten Skab fremtidens offentlige sektor med it Den offentlige sektor møder benhårde krav. Medarbejdere kræver fleksibilitet,

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Airport Voice Logger

Call Recorder Apresa. Apresa Airport Voice Logger Apresa Airport Voice Logger APRESA Airport Voice Recording APRESA Airport er et Voice Recording system til SIP, VoIP, digitale og analoge linier. Baseret de nyeste tekniske udviklinger, tilbyder APRESA

Læs mere

Vidicode præsentation

Vidicode præsentation Vidicode præsentation Blue line Fax Servere Netværks fax integration nemt og simpelt Blueline Fax Servere Hvad er det? Hvorfor er det nemt? Hvad har du brug for? Hvordan virker det? Hvad ellers? Blueline

Læs mere

Undervisningen, H3. Hovedforløb 3. Total antal Lektioner. Operativsystemer 3. Netværk 3. Projekt. Områdefag: Netværk 3 36 18 54

Undervisningen, H3. Hovedforløb 3. Total antal Lektioner. Operativsystemer 3. Netværk 3. Projekt. Områdefag: Netværk 3 36 18 54 Undervisningen, H3 Hovedforløb 3 5 ugers varighed Netværk 3 Operativsystemer 3 Projekt Total antal Lektioner Områdefag: Netværk 3 36 18 54 Bundne specialefag: Operativsystemer 3 72 18 90 Fejlfinding 36

Læs mere

UNIVERSE. Administrators guide til Universe

UNIVERSE. Administrators guide til Universe UNIVERSE Administrators guide til Universe Indhold Administrator... 4 Mit Firma... 4 Punkt Produkter... 5 Punkt Abonnementer... 5 Punkt 3. Numre... 6 Punkt 4. Enheder... 7 Punkt 5. Nummervisning... 8 Punkt

Læs mere

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Henrik Meyer og Ajâja Hyttel Oprettet: 24/6-13 Sidst revideret 14/5-14 h t t p s : / / c i t r i x. a a b n e t. d k Hvad er nyt i Citrix?... 2 Hvis du ikke

Læs mere

MobileIVR Brugervejledning

MobileIVR Brugervejledning MobileIVR Brugervejledning Vejledning i brugerfunktioner i MobileIVR Version 1.6 august 2008 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Din virksomhed kender Jeres kunder men gør dit kommunikationssystem?

Din virksomhed kender Jeres kunder men gør dit kommunikationssystem? Din virksomhed kender Jeres kunder men gør dit kommunikationssystem? Hvad vil det betyde for Jeres virksomhed at have en løsning der samler hele Jeres hårdt oparbejdede ekspertise for at bruge det hver

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

Forsiden. Større. Wauw -effekt

Forsiden. Større. Wauw -effekt Større Wauw -effekt Med Windows Vista og 2007 Microsoft Offi ce system får du løst dine daglige arbejdsopgaver på en mere effektiv måde, uanset om du er på kontoret eller på farten. Læs hvordan ved at

Læs mere

Individuel specialisering

Individuel specialisering Individuel specialisering Navn: Uddannelse: Emne: Vejleder: Sted: Peter Ditlevsen, pd12054@stud.noea.dk IT- og Elektronikteknolog, 4. semester Serveradministration Ib Helmer Nielsen UCN T&B Dato: 7. maj

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Softwareløsninger til dit netværk

Softwareløsninger til dit netværk www.draware.dk Softwareløsninger til dit netværk Overvågning Side 4 Analyse Side 11 Sikkerhed Side 14 Administration Side 21 Asset management Side 27 Dokumentation Side 30 Kundecitater Side 35 Bedre overblik

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Fordord... 3 Sæt SIM-kortet i telefonen... 3 PIN koden... 3 Telefonsvarer...

Læs mere

TDC IP Scale - beskrivelse Hosted IP-telefoni leveret af DANSUPPORT A/S

TDC IP Scale - beskrivelse Hosted IP-telefoni leveret af DANSUPPORT A/S TDC IP Scale - beskrivelse Hosted IP-telefoni leveret af DANSUPPORT A/S Side 1 af 10 Hvad er TDC IP Telefoni Scale? TDC IP Telefoni Scale er en telefoni løsning, hvor du får leveret samme funktionalitet

Læs mere

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-: En 2-i- computer som tilpasser sig til dig En laptop med alle kendte funktioner og en fleksibel laptop i en enhed på 22.6 cm (8.9 ) til en overkommelig pris

Læs mere

Ethereal Intro && Ethereal HTTP. René Hansen Anders Bjerg Pedersen Michael Nilou Hold 1 September 12, 2007

Ethereal Intro && Ethereal HTTP. René Hansen Anders Bjerg Pedersen Michael Nilou Hold 1 September 12, 2007 Ethereal Intro && Ethereal HTTP René Hansen Anders Bjerg Pedersen Michael Nilou Hold 1 September 12, 2007 1 Indledning Denne opgave går ud på at anvende programmet Wireshark til at analysere trafik over

Læs mere

Exchange 2010 i praksis Kunde case: Novozymes

Exchange 2010 i praksis Kunde case: Novozymes Exchange 2010 i praksis Kunde case: Novozymes Præsenteret af Pelle Kokholm Andersen Pelle.kokholm-andersen@siemens.com Siemens IT Solutions and Services Agenda Siemens IT Solutions and Services Novozymes

Læs mere

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Tak for tilliden af valget af et af vore podcast kompatible produkter. Denne fremragende software og hardware pakke muliggør produktion af podcasts af

Læs mere

Basal TCP/IP fejlfinding

Basal TCP/IP fejlfinding Basal TCP/IP fejlfinding Dette notat beskriver en række enkle metoder til fejlfinding på TCP/IP problemer. Metoderne er baseret på kommandoer, som er en fast bestanddel af Windows. Notatet er opbygget

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

IPv6 Hvor er vi i dag? Erik Løth el@nworks.dk

IPv6 Hvor er vi i dag? Erik Løth el@nworks.dk IPv6 Hvor er vi i dag? Erik Løth el@nworks.dk Om Nworks Historie: Økonomi: Etableret i 1999 af Henrik Blaaberg og Karsten Højer. Selvstændig virksomhed, som er 100% danskejet. Nworks medarbejderstab er

Læs mere

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev NY Input Management-Løsning! Indhold: LaserNet v6.6 LaserNet Webinars NY LaserNet Input Management-løsning Nyt Produkt: LaserNet Client Nye Features & Functions Ny medarbejder

Læs mere

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

Bilag 5: Kundens It-Miljø. Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø.

Bilag 5: Kundens It-Miljø. Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø. Bilag 5: Kundens It-Miljø Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø. Senest opdateret d. 11. Oktober 2013 Indholdfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Kundens IT-miljø - Løsningen...3

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

Agenda: Traffic Shaping

Agenda: Traffic Shaping Value Added Distributør Agenda: Traffic Shaping Hvad er båndbreddestyring/applikationskontrol egentlig? Herunder; Traffic shaping vs. QoS Højere kvalitet samt mulighed for flere services på samme båndbredde

Læs mere

PAXNET. - Den tekniske implementering - Offentlig netværks ydelser - Det fysiske netværk - Drift af netværket

PAXNET. - Den tekniske implementering - Offentlig netværks ydelser - Det fysiske netværk - Drift af netværket PAXNET - Den tekniske implementering - Offentlig netværks ydelser - Det fysiske netværk - Drift af netværket Detaljeret indhold PAXNET og standarder Data transport (X.25 baseret) Tilkoblingsmuligheder

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

LUDUS WEB. Installations- og konfigurations-vejledning. Den 7. april 2009. J.nr.: 4004 V0624 09

LUDUS WEB. Installations- og konfigurations-vejledning. Den 7. april 2009. J.nr.: 4004 V0624 09 LUDUS WEB Installations- og konfigurations-vejledning Den 7. april 2009 J.nr.: 4004 V0624 09 CSC Scandihealth A/S, P.O. Pedersens Vej 2, DK-8200 Århus N Tlf. +45 3614 4000, fax +45 3614 7324, www.scandihealth.dk,

Læs mere

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hurtig start NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Sådan kommer du i gang Tak for dit køb af NETGEAR Trek N300-rejserouter

Læs mere

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Brugervejledning indholdsfortegnelse TAK...3 Produktoversigt...3 OVERSIGT...4 Installation og konfiguration...4 Daglig brug...5 Hvis du får brug for hjælp...6 2 TAK Tak for, at du har købt

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Trådløs-N Mini Router Brugermanual

Trådløs-N Mini Router Brugermanual Trådløs-N Mini Router Brugermanual INTRODUKTION... 9 FUNKTIONER... 10 KOM I GANG... 11 Opsætning af et trådløst infrastrukturnetværk... 11 Repeater:... 11 Access Point:... 14 Router:... 17 Bridge:...

Læs mere

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH CLASS I I M A NUAL NI - 7075 120 C O M M U N I C AT I O N S U P P O R T U S B A D A P T E R B L U E T O O T H C L A S S I I F ø r s t o g f r e m m e s t t a k, f o r d

Læs mere

Entry serien. H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS]

Entry serien. H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] Entry serien H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-1610E 16 kanaler, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS]

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2011 SSL certifikat administration v. 1.0 Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2011 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business

Læs mere

Smartair 6.0. Installations guide

Smartair 6.0. Installations guide Smartair 6.0 Installations guide Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 4 2 System Oversigt... 4 3 Installation... 5 3.1 System Krav... 5 3.2 Klargøring af installationen... 5 3.3 Afinstallere tidligere TS1000

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

LevelOne WBR-3405TX. Bruger Manual

LevelOne WBR-3405TX. Bruger Manual LevelOne WBR-3405TX 11g Wireless AP Router Bruger Manual 1 Indhold 2. Getting Start...3 2.2 Connect to the 11g Wireless Router...3 2.2.1 Access the Setting Menu...3 2.2.2 Quick Setup with Wizard...4 3.

Læs mere