Om Siemens Enterprise Communications

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om Siemens Enterprise Communications"

Transkript

1 Om Siemens Enterprise Communications Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG er en af verdens førende leverandører af Unified Communications-løsninger. Siemens unikke Open Communicationstilgang til brugervenlige kommunikationssoftware, -løsninger og -services for virksomheder i alle størrelser, gør det muligt at skabe mere effektive og sikre forretningsprocesser på tværs af alle typer netværk, enheder og IT-infrastrukturer. Virksomheden er et 100 % selvejet datterselskab af Siemens AG og har hovedkontor i München. Læs mere om Siemens Enterprise Communications på Siemens Enterprise Communications A/S Dybendalsvænget Tåstrup Bredskifte Allé Århus V Telefon: Fax:

2 Klar kommunikation HiPath OpenOffice er den første unified communications-løsning med stærke, indbyggede funktioner, der er klar til vækst i virksomheden. Luk op for nye veje til resultater. Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications:

3 I orden Informationsteknologi har revolutioneret den måde, virksomheder deler viden og idéer på. Problemet er bare, at alle de mails, beskeder, voic s og opringninger, du bliver bombarderet med, har en effekt på din produktivitet. Og selv om du bruger meget tid på at tjekke sedler med beskeder, går du stadig glip af vigtige opkald. Men nu er der en ny måde at kontrollere alle de vitale kommunikationsservices, der driver din forretning fremad mod succes: HiPath OpenOffice fra Siemens Enterprise Communications. en klar konkurrencefordel og har betydning for de store forretningskritiske spørgsmål, du skal tage stilling til. * Unified Communications Application: Uses and Benefits, januar 2006, Sage Research Spilder vi virkelig så meget tid? Kort fortalt: Ja. Den gennemsnitlige lille eller mellemstore virksomhed bruger 6,4 kommunikationsmidler og 4,8 kommunikationsprogrammer*. Det er næsten umuligt at holde det hele i luften. For medarbejderne kan være overalt i bygningen, på landevejen eller et andet sted på jorden. Resultatet er ineffektiv kommunikation med uforudsigelige udgifter, der let kan komme ud af kontrol. Og tallene bliver værre. 52 % af medarbejderne bruger dagligt flere metoder til at kontakte nogen et eller andet sted*. Men på trods af denne ihærdighed får de ikke fat i dem i 36 % af tilfældene*. Det betyder, at 22 % af alle deadlines bliver overskredet* det samme gør værdifuld omsætning. Det giver dine konkurrenter

4 Kommunikation er vigtig gør den simpel HiPath OpenOffice samler det hele i ét integreret kommunikationssystem med alle de programmer og applikationer, dine medarbejdere bruger hver dag. Det giver mulighed for at kombinere telefonopkald, voic , konferencer, telefax og beskeder i én enkelt løsning, der arbejder fokuseret for dig. Det samme kan dine medarbejdere komme til at gøre. Nu taler vi business! HiPath OpenOffice giver mærkbare forbedringer af workflow og produktivitet fra dag ét. Du giver medarbejderne mulighed for at prioritere, hvem de skal være tilgængelige for, hvornår og på hvilken terminal. Man kan med det samme se den bedste måde at komme i kontakt med en medarbejder på første gang og hver gang. For medarbejderne bliver det lettere at få de rette svar hurtigt, så de kan tage de rigtige beslutninger. Den enkle kommunikationsløsning for SMV'er HiPath OpenOffice er den integrerede kommunikationsløsning, der samler det nyeste inden for internettelefoni. Det er udviklet og prissat specielt til små og mellemstore virksomheder, og eftersom den bruger ægte, åbne standarder, kan den problemfrit kombineres med dit eksisterende IT-miljø. Du skal ikke skifte alting ud og starte forfra, for HiPath OpenOffice er nem at installere, bruge, administrere og vedligeholde. Og så kan det skaleres problemfrit fra 20 op til 150 brugere. Du rykker med andre ord en klasse op og er klar til den vækst, der bliver resultatet af den øgede produktivitet og indtjening.

5 Overblik HiPath OpenOffice er en del af den prisvindende vifte af Open Communicationsløsninger fra Siemens. Takket være ubesværet integration elimineres de fysiske og teknologiske frustrationer, der tidligere spændte ben for effektiv kommunikation. Lad din forretning definere arbejdsprocesserne, ikke omvendt. Lad os se nærmere på, hvad du kan forvente som HiPath OpenOffice-kunde: Mere effektive og produktive medarbejdere HiPath OpenOffice samler alle former for kommunikation, så de kan styres via en enkelt mailboks. Alle får derudover adgang til produktivitetsfremmende features som konferencer, favoritlister og mødestatus, der gør kommunikation og samarbejde enkelt. Grib nye muligheder med forbedret workflow Dine medarbejdere kan besvare kritiske opkald med det samme, stille videre til den rette kollega og optage igangværende samtaler. Ikke flere opkaldslister og flaskehalse, kun effektive og produktive arbejdsrutiner. Glade medarbejdere og kunder Hver medarbejder kan indstille systemet efter den måde, han eller hun arbejder på. Det giver enklere opkaldsstyring og gør det lettere at prioritere og behandle forespørgsler optimalt. Ikke flere tabte opkald eller faxmeddelelser, ikke flere sedler og gætterier. Det giver mindre stress på jobbet og gør det nemmere at overholde deadlines. Her er nogle eksempler på, hvad HiPath OpenOffice kan gøre for dig på en typisk arbejdsdag: Kl : Den person, du skal tale med her og nu, er optaget i telefonen. Med HiPath OpenOffice kan du tjekke hans mødestatus og sende en personlig besked. Kl : Et møde ude i byen trækker ud, og du vil være senere tilbage på kontoret. Opdatér din mødestatus fra din mobiltelefon i stedet for at bede en kollega om at sende en besked videre. Din voic hilsen ændres dynamisk alt efter din aktuelle mødestatus.

6 Kl : En vigtig kunde ringer og ønsker en telefonkonference med det samme. Med HiPath OpenOffice kan du se, hvem der er tilgængelig. Træk navnene til applikationen, og de bliver ringet op med det samme. Taler en af dem i telefon, kan du sende en besked og bede vedkommende deltage i konferencen så hurtigt som muligt. Kl : Til frokost ser du et dokument igennem på din bærbare og har brug for at ringe til en nummer, der står i dokumentet. Med HiPath OpenOffice kan du klikke på nummeret og ringe op direkte fra din bærbare. Hvad er konklusionen? HiPath OpenOffice fra Siemens sætter en stopper for ineffektiv og utilstrækkelig kommunikation. Den sætter helt nye standarder for produktivitet ved at eliminere flaskehalse, reducere spildtid og sætte fart på beslutningsprocessen. Du kan øge både kundernes og medarbejdernes tilfredshed og styrke indtjeningsmulighederne det hele for færre driftsudgifter. Wow! Kl : Du har en vigtig samtale og deler din opmærksomhed mellem at lytte, tale og tage notater, Bruger du HiPath OpenOffice optager du bare samtalen og skriver et detaljeret referat eller en møderapport senere. Enkelt. Kl : Du har siddet i møder hele dagen og har indimellem besvaret telefonopkald. Nu kan du bare ikke huske, hvem du har ringet til, og hvem der har ringet til dig. HiPath OpenOffice gør det muligt at prioritere og se beskeder i din opkaldsliste, uden at du skal lytte dem alle igennem. Kl : Du skifter mellem mail, voic -systemer og faxmaskine. Heldigvis kan du samle dem i én applikation med din plug-in til Microsoft Outlook. Bare rolig, alt er indbygget. Installation og support er enkelt I sin kerne er HiPath OpenOffice en OpenScape Office applikationssuite. Her er nogle af de mange features, der er inkluderet i løsningen: administration af fremmøde, håndtering af konferencer, mobil kommunikation, personlige voic - og faxbokse, personlig assistent og notifikationer.

7 Detaljerne Din overskuelige guide til features og funktionalitet i HiPath OpenOffice. Fremmøde Alle kan indstille deres tilgængelighed, så du ved, om de sidder i møde, taler i telefon, hvornår de er tilgængelige igen og den bedste måde at kontakte dem på. Er du ude af kontoret, kan du opdatere din status via telefonen. Håndtering af konferencer HiPath OpenOffice gør det let for dig at arrangere en telefonkonference, takket være den indbyggede konferencehåndtering. Arrangér en konference med opringning, eller træk ganske enkelt navnene på deltagerne fra din adressebog til applikationen. Husk, der er ingen specielle mødetakster. HiPath OpenOffice håndterer det hele, det reducerer udgifterne og forbedrer produktiviteten, fordi alle får talt sammen og tager de rette beslutninger med det samme. Plug-in til Microsoft Outlook HiPath OpenOffice tilbyder enkel integration med Microsoft Outlook, så alle har adgang til deres kommunikationsveje via ét skærmbillede. Mail, voic , fax og instant messages kan ses, styres og besvares fra det program, alle er mest fortrolige med: Microsoft Outlook -grænsefladen. Derudover bliver fremmødestatus og voic -hilsen skiftet dynamisk i forhold til hændelser i Outlook-kalenderen. Man kan derfor altid få den aktuelle information om, hvem der er tilgængelige. Glem alt om at skifte mellem systemer eller skærmbilleder det forbedrer selvsagt produktiviteten og gør hele stemningen på kontoret mere afslappet. Et omfattende system, der gør arbejdet til en fornøjelse HiPath OpenOffice er en totalløsning med en imponerende vifte af intelligente features. Prøv at overveje, hvor nyttige de kan være for din forretning: Kontaktlister Glem alt om forskellige adressebøger og personlige telefonlister. Med HiPath OpenOffice har du ét register, der samler alle dine kontakter. Favoritlister Gruppér alle dine vigtigste kontakter ét sted. Træk nye favoritter ind på listen, når dine opgaver og projekter ændrer sig. Voic -boks Send alle dine mobil- og fastnetbeskeder videre til din HiPath OpenOfficevoic -boks, så du har opdateret, anvendelig information ét sted. Prioritér dine beskeder fra din computer, uden at du behøver at lytte til dem.

8 Klare svar HiPath OpenOffice. Luk op for en ny måde at arbejde på Kom med Telefonkonferencer med et enkelt museklik Alt på ét sted Al din kommunikation på samme skærmbillede Find mig Opdateret fremmøde og tilgængelighed

9 Fax-beskedboks HiPath OpenOffice omfatter en personlig faxboks, så du kan sende og modtage faxbeskeder lige så let som mails. Du kan læse, printe, sende videre og gemme. Glem alt om at lede efter papirkopier af den vigtige faxbesked med informationer fra din kunde. Personlig opkaldsliste Viser din opkaldshistorik. Sporer og prioriterer, hvilke kunder, leverandører og andre kontakter du har brug for at kontakte. Klik og ring tilbage til dem. Statusbestemt nummerservice Giv dine kontakter ét nummer, og stil samtalerne videre, afhængigt af din aktuelle status. Den intelligente opkaldshåndtering stiller dine opkald videre, afhængigt af dine præferencer, når du ikke selv kan tage dem. Ring mig op! til hjemmearbejdspladsen Selv medarbejdere med fast plads på kontoret kan have brug for at arbejde hjemmefra engang imellem. Med 'Ring mig op!' kan enhver gøre hvilken som helst telefon til deres arbejdstelefon, lige så lang tid det skal være. Til de samme telefontakster som på kontortelefonen. Personlig notificering Det kan virkelig koste tid at gå glip af tidsbestemte beskeder. Skal du være opdateret, kan du med personlig notificering få fuld synlighed, så du bliver advaret om indgående beskeder i god tid. Du får mail, opkald eller sms, afhængigt af dine præferencer, så du kan prioritere hver meddelelse på et øjeblik og reagere hensigtsmæssigt. Live-optagelser Optag vigtige opkald, så du kan give din samtalepartner din fulde opmærksomhed. Infostatus-popup Få overblik over, hvilke opkald der kræver din opmærksomhed, og hvilke der kan vente. Med infostatus-popups i nederste hjørne af skærmen får du besked, når et opkald går igennem. Du kan se navnet og håndtere hvert opkald hensigtsmæssigt. Send det videre, besvar det, eller optag med et enkelt klik. Personlig assistent Giver mange muligheder for den, der ringer op, hvis du er optaget. Man kan for eksempel indtale en besked eller blive stillet om til en, der kan hjælpe. Omstillingskonsol Perfekt til driftsansvarlige, administratorer eller teamledere på en enkelt skærm vises alle indgående opkald, ventende opkald og fremmødestatus på alle i organisationen. Tjek en kollegas voic , eller skift deres status med tilladelse fra brugeren, naturligvis. Ring op fra enhver computer Klik og ring op til et nummer direkte fra kundedatabasen, mailsignaturen eller CRM-systemet. HiPath OpenOffice kan gøre det fra alle applikationer med listede numre. Instant message Send en besked til en kontaktperson, der er optaget, og fortæl, at der venter et andet opkald, eller at de skal bruges i andre sammenhænge. Mobilitet Mulighederne for øget mobilitet er ideelle, hvis medarbejderne bevæger sig meget rundt i huset, rejser meget eller arbejder meget hjemmefra. Får du forhandlet takster og aftalepakker på plads, kan der også være store besparelser at hente. Vil du vide mere om de utallige features, skal du kontakte Siemens Enterprise Communications. Jo før du kommer i gang, desto bedre kan du udnytte alle dine fordele.

10 Telefoner, terminaler og infrastrukturkomponenter IP-telefoner Systemtelefoner (HFA): OpenStage 20, 40, 60 og 80, optipoint 410 entry, optipoint 410 economy, optipoint 410 economy plus, optipoint 410 standard, optipoint 410 advanced og optipoint 420 economy, optipoint 420 economy plus, optipoint 420 standard, optipoint 420 advanced. Ekstra tilbehør: optipoint-sidemodul, optipoint BLF, selvmærkende optipoint-sidemodul, optipoint-applikationsmodul. WLAN-telefon optipoint WL2 professional kan kun forbindes via Access Point AP 2630 (trådløs med intern antenne) eller AP 2640 (trådløs med ekstern antenne). Via Access Point (AP) kan der forbindes op til seks WL2 professional. I alt kan 10 Access Points kombineres. SIP-telefon optipoint 150 S Pc-klient (opticlient 130) En pc med headset eller telefonrør kan blive kommunikationscenter for telefon, data, mail og internet. Med en klient installeret på en stationær eller bærbar computer er alle telefonfunktioner til rådighed via netværket. Det giver samme grænseflade på både kontoret og i marken. Følgende supporteres også: Analoge telefoner og faxmaskiner, ISDN-telefoner og faxmaskiner samt andet tilbehør som døråbnere via TFE-S adapter.

11 Tekniske data Telefoner Op til 150 telefoner Installation Desktop og 19 models, space required in 19 rack = 1,5 height unit Stand-alone solution with max. 3 system boxes Up to 50 telephones per system box incl. motherboard per box with powerful AMD Sempron CPU and 1 GB RAM 3 slots per system box for gateway modules Standard interfaces (motherboard): 4x LAN 1x DMZ 1x WAN 1x USB control 1x USB server Optional gateway modules: GMS (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines GMSA (not for USA, Canada) = gateway module with four S 0 interfaces for ISDN trunk or ISDN subscriber lines and four a/b interfaces for analog subscriber lines GMT (not for USA, Canada) = gateway module with one T1 interface for ISDN primary multiplexer GMAA = gateway module with four a/b interfaces for analog trunk and two a/b interfaces for analog subscriber lines GMAL = gateway module with eight a/b interfaces for analog subscriber lines Dimensioner Bredde = 440 mm Højde = 66,5 mm Dybde = 350 mm Strømforsyning Systems, by default, are designed for mains operation. Rated input voltage (AC): 99 to 384 V Rated frequency: 50/60 Hz Driftsbetingelser Ambient temperature: + 5 to + 40 C (41 to 104 F) Relative humidity: 5 to 85 % Farve Steel blue / front silver GME (not for USA, Canada) = gateway module with one S 2M interface for ISDN primary multiplexer

12 Standarder Ethernet RFC 894 Ethernet II Encapsulation IEEE 802.1Q Virtual LANs IEEE Logical Link Control IEEE 802.3u 100BASE-T IEEE 802.3X Full Duplex Operation IP/Routing RFC 768 UDP RFC 791 IP RFC 792 ICMP RFC 793 TCP RFC 2822 Internet Message Format RFC 826 ARP RFC 2131 DHCP RFC 1918 IP Addressing RFC 1332 The PPP Internet Protocol Control Protocol (IPCP) RFC 1334 PPP Authentication Protocols RFC 1618 PPP over ISDN RFC 1661 The Point-to-Point Protocol (PPP) RFC 1877 PPP Internet Protocol Control Protocol RFC 1990 The PPP Multilink Protocol (MP) RFC 1994 PPP Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP) RFC 2516 A Method for Transmitting PPP Over Ethernet (PPPoE) RFC 3544 IP Header Compression over PPP NAT RFC 2663 NAT IPSec RFC 2401 Security Architecture for IP RFC 2402 AH - IP Authentication Header RFC 2403 IPsec Authentication - MD5 RFC 2404 IPsec Authentication - SHA-1 RFC 2405 IPsec Encryption - DES RFC 2406 ESP - IPsec encryption RFC 2407 IPsec DOI RFC 2408 ISAKMP RFC 2409 IKE RFC 2410 IPsec encryption - NULL RFC 2411 IP Security Document Roadmap RFC 2412 OAKLEY SNMP RFC 1213 MIB-II QOS IEEE 802.1p Priority Tagging RFC 1349 Type of Service in the IP Suite RFC 2475 An Architecture for Differentiated Services RFC 2597 Assured Forwarding PHB Group RFC 3246 An Expedited Forwarding PHB (Per-Hop Behavior) Codecs G.711; G.729 VoIP med SIP RFC 2198 RTP Payload for Redundant Audio Data RFC 2327 SDP Session Description Protocol RFC 2617 HTTP Authentication: Basic and Digest Access Authentication RFC 2782 DNS RR for specifying the location of services (DNS SRV) RFC 2833 RTP Payload for DTMF Digits, Telephony Tones and Telephony Signals RFC 3261 SIP Session Initiation Protocol RFC 3262 Provisional Response Acknowledgement (PRACK) Early Media RFC 3263 SIP Locating Servers RFC 3264 An Offer/Answer Model with the Session Description Protocol RFC 3310 HTTP Digest Authentication RFC 3311 Session Initiation Protocol (SIP)UPDATE Method RFC 3323 A Privacy Mechanism for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3325 Private Extensions to the Session Initiation Protocol (SIP) for Asserted Identity within Trusted Networks RFC 3326 The Reason Header Field for the Session Initiation Protocol (SIP) RFC 3489 STUN - Simple Traversal of User Datagram Protocol (UDP) Through Network Address Translators (NATs) RFC 3515 The Session Initiation Protocol (SIP) Refer Method RFC 3550 RTP: Transport Protocol for Real-Time Applications RFC 3551 RTP Profile for Audio and Video Conferences with Minimal Control RFC 3581 An Extension to the Session Initiation Protocol (SIP) for Symmetric Response Routing RFC 3891 The Session Initiation Protocol (SIP) Replaces Header Andre RFC 959 FTP RFC 1305 NTPv3 RFC 1951 DEFLAT

H.323. Protocol suite. En ITU standard til VoIP

H.323. Protocol suite. En ITU standard til VoIP Protocol suite En ITU standard til VoIP VoIP Standarder ITU (International Telecommunication Union) udvikler standarder til teleindustrien. (offentliggjort i 1996) beskriver hvordan man opbygger telefoni

Læs mere

VoIP. Voice over IP & IP-Telefoni. Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004

VoIP. Voice over IP & IP-Telefoni. Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004 VoIP Voice over IP & IP-Telefoni Lars Christensen & René Truelsen, Dec. 2004 Oversigt over foredrag VoIP I Dag Hvordan står tingene i dag? Netværksstrukturen for VoIP Benyttede VoIP-standarder/protokoller

Læs mere

SIP. Session Initiation Protocol. TDC IP telefoni Scale

SIP. Session Initiation Protocol. TDC IP telefoni Scale SIP Session Initiation Protocol TDC IP telefoni Scale SIP design mål Give mulighed for at integrere nye faciliteter efterhånden som de opfindes SIP er ikke en erstatning for det offentlige telefonnet -

Læs mere

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac Description Apple AirPort Time Capsule - NAS server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac

Læs mere

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS UNIFIED COMMUNICATIONS Ilja Godau, Atea A/S ilja.godau@atea.dk Hvad er Unified Communications (UC)? Hvorfor er det interessant? Hvordan kan UC gavne min virksomhed? Hvad er UC egentlig? Et forsøg på en

Læs mere

SIP. Session Initiation Protocol TDC IP telefoni Scale. SIP design mål

SIP. Session Initiation Protocol TDC IP telefoni Scale. SIP design mål Session Initiation Protocol TDC IP telefoni Scale design mål Give mulighed for at integrere nye faciliteter efterhånden som de opfindes er ikke en erstatning for det offentlige telefonnet - er helt sin

Læs mere

Hvad er VoIP og fordelene ved det?

Hvad er VoIP og fordelene ved det? Hvad er VoIP og fordelene ved det? VoIP (Voice over IP) er en teknologi der har den egenskab at man på et pakkekoblet datanetværk kan overføre tale vha. Internet Protokollen (IP). Ved at samle tale- og

Læs mere

Bilag 1. Tekniske Specifikationer

Bilag 1. Tekniske Specifikationer Bilag 1. Tekniske Specifikationer Dette bilag udgør bilag 1 til Produkttillæg for SIP Gateway og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag E: Tekniske specifikationer hørende til Aftale om SIP Gateway.

Læs mere

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder FEC ELMEG ISDN. VoIP. XDSL. DECT. ANALOG VPN. integration Integreret telefoni til den professionelle virksomhed Digital kommunikation udvikler

Læs mere

Bilag C. Tekniske specifikationer

Bilag C. Tekniske specifikationer Bilag C. Tekniske specifikationer 1. Anvendelse Dette bilag med dets henvisninger dækker de tekniske krav for sammenkobling mellem TDC og andre telefonioperatørers netværk. Hensigten med de opstillede

Læs mere

optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer

optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer s optipoint 500-systemtelefoner Den nye telefonserie til HiPath-/Hicom-systemer optipoint 500-telefonernes konstruktion giver adgang til de forskellige HiPath TM -/ Hicom -funktioner nemt og hurtigt. Kendetegnende

Læs mere

Sentinel (Dynamisk IP) til ZyWALL (Statisk IP) VPN Tunnel

Sentinel (Dynamisk IP) til ZyWALL (Statisk IP) VPN Tunnel Sentinel (Dynamisk IP) til ZyWALL (Statisk IP) VPN Tunnel 1. Opsætning af ZyWALL VPN 2. Opsætning af SSH Sentinel Denne side giver en gennemgang af opsætning af VPN mellem Sentinel software klient v1.4

Læs mere

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv Skype for Business - og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen Med Skype for Business fra TDC Erhverv får I: Telefoni, video og chat samlet i én brugervenlig app. Skype for

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af Site-to-Site VPN

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af Site-to-Site VPN Cisco ASA 5505 Vejledning Opsætning af Site-to-Site VPN Hvad er et Site-to-Site VPN??? En sikker, krypteret tunnel til IP pakkerne hen over et usikkert netværk mellem to firma netværk! Eksempel fra Cisco:

Læs mere

Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform

Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform Nyheder i den kommende version En lille quiz. En lille quiz. Hvor stor en del af

Læs mere

IP Telefoni En naturlig udvikling?

IP Telefoni En naturlig udvikling? IP Telefoni En naturlig udvikling? Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Lidt om gammeldags telefoni Definitioner Internet Telefoni IP Telefoni VoIP PSTN: Public Switched Telephone Network PSTN: Kredsløbs

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server

SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server Description Synology Disk Station DS418j - NAS server - 4 bays - RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD - RAM 1 GB - Gigabit Ethernet - iscsi Stream indhold til dit TV Gør din Synology

Læs mere

IP Telefoni. IP telefoni introduktion. TDC IP telefoni Scale

IP Telefoni. IP telefoni introduktion. TDC IP telefoni Scale IP Telefoni IP telefoni introduktion TDC IP telefoni Scale Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Lidt om gammeldags telefoni Definitioner Internet Telefoni IP Telefoni VoIP PSTN: Public Switched Telephone

Læs mere

Avancerede Datanet. Udviklingen i Netværksarkitekturer. Ole Brun Madsen Professor Department of Control Engineering University of Aalborg

Avancerede Datanet. Udviklingen i Netværksarkitekturer. Ole Brun Madsen Professor Department of Control Engineering University of Aalborg Department of Control Engineering Distributed Real-time Systems Avancerede Datanet Udviklingen i Netværksarkitekturer Ole Brun Madsen Professor Department of Control Engineering University of Aalborg Avancerede

Læs mere

IP Telefoni. Funktion, teknologier & begreber. En introduktion!

IP Telefoni. Funktion, teknologier & begreber. En introduktion! IP Telefoni Funktion, teknologier & begreber En introduktion! En naturlig udvikling? Indhold Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Først lidt om gammeldags telefoni: PSTN eller POTS Og så en definition

Læs mere

IP telefoni. - ét netværk til data, video og tale! Netteknik 1

IP telefoni. - ét netværk til data, video og tale! Netteknik 1 IP telefoni - ét netværk til data, video og tale! Netteknik 1 IP telefoni system eksempel H.323 Terminal H.323 Terminal H.323 Gatekeeper H.323MCU LAN Router H.323 Gateway H.320 Terminal (ISDN) Internet

Læs mere

ARP og ICMP. - service protokoller, som vi ikke kan undvære! Netteknik 1

ARP og ICMP. - service protokoller, som vi ikke kan undvære! Netteknik 1 ARP og ICMP - service protokoller, som vi ikke kan undvære! Netteknik 1 ARP & ICMP Protokoller, som udfører forskellige servicefunktioner på og imellem OSI lagene 2 og 3 Type Code Checksum Type-specific

Læs mere

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk 3CX Phone System Introduktion til 3CX Phone System Om 3CX Phone System 3CX Phone System er en software-baseret PBX til Windows Baseret på den åbne SIP Standard Virker med alle større udbydere af SIP telefoner,

Læs mere

FONET adapter opsætning for HT286.

FONET adapter opsætning for HT286. FONET adapter opsætning for HT286 Du kan finde adapterens IP-adresse ved at løfte røret på telefonen og taste 3 stjerner Når du høre en engelsk stemme taster du 2 stjerner Hvorefter adressen bliver oplæst

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

Xpressions Webassistant Administrationsprogram for brugeren

Xpressions Webassistant Administrationsprogram for brugeren Xpressions Webassistant Administrationsprogram for brugeren Siemens HiPath Uddannelse 1. Log på Xpressions Webassistant er et web-baseret administrationsprogram. Dette betyder, at alle i princippet kan

Læs mere

IP Telefoni II. IP Telefoni introduktion II. TDC IP telefoni Scale

IP Telefoni II. IP Telefoni introduktion II. TDC IP telefoni Scale IP Telefoni II IP Telefoni introduktion II TDC IP telefoni Scale Digital kodning af lyd til telefoni med PCM. PCM er den mest almindelige kodning af lyd til telefoni. Anvender Nyquists teori: For at opnå

Læs mere

Sikkerhed i trådløst netværk

Sikkerhed i trådløst netværk Sikkerhed i trådløst netværk Når du opsætter et trådløst netværk betyder det at du kan benytte dit netværk uden at være forbundet med kabler, men det betyder også at andre kan gøre det samme, hvis du ikke

Læs mere

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt.

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Vidicode præsentation Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Produkter & løsninger Grey Line Single kanal Call Recordere Silver Line Multi kanal Call Recordere Ruby Line Multi kanal

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Introduktion til Avaya IP Office

Introduktion til Avaya IP Office IP Telephony Contact Centers Mobility Services Introduktion til Avaya IP Office Den komplette kommunikationsløsning til din virksomhed Your logo here avaya.com 2 IP Office avanceret kommunikation til alle

Læs mere

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Skype for Business er en cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration,

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

Infrastruktur i hjemmet og begreber

Infrastruktur i hjemmet og begreber Infrastruktur i hjemmet og begreber Indholdsfortegnelse Ordliste... 2 Accesspoint... 2 DHCP... 2 DSL... 2 Ethernet... 2 Firewall... 2 Flatrate... 2 Hub... 3 IP... 3 IP-adresse... 3 IP-filtrering... 3 IP-forwarding...

Læs mere

Application Note: AN-Z05

Application Note: AN-Z05 Application Note: AN-Z05 Opsætning af zense PC-boks og LAN router for kommunikation via internettet. Indledning Dette dokument beskriver et eksempel på opsætning af PC-boksen, model PLM-2110ULT, til brug

Læs mere

Totalview...it s all about organizing

Totalview...it s all about organizing Totalview...it s all about organizing Teknisk Beskrivelse Totalview, den komplette løsning til organisering og planlægning af din virksomheds daglige drift. Presence Management, CTI og PC Omstillingsværktøj.

Læs mere

IP Telefoni. En introduktion! Funktion, teknologier & begreber. En naturlig udvikling?

IP Telefoni. En introduktion! Funktion, teknologier & begreber. En naturlig udvikling? IP Telefoni Funktion, teknologier & begreber En introduktion! En naturlig udvikling? 1 Indhold Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Først lidt om gammeldags telefoni: PSTN eller POTS Og så en definition

Læs mere

QoS Design overblik. QoS på L3

QoS Design overblik. QoS på L3 QoS Design overblik QoS på L3 Trafiktyper Voice Best-Effort QoS principper Agenda Klassifikation og mærkning Policing Queing. Lidt forkortelser BE Best Effort Efter bedste evne AF Assured Forwarding Sikret

Læs mere

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus Telia Plus Kommuniker på tværs af enheder med Telia Plus Telia Plus er en cloud-baseret kommunikationsløsning, der integrerer med arbejdernes smartphone, tablet og pc. Integrationen skaber overblik, øget

Læs mere

WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000

WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000 WEB Server og Ethernet Data Logger Lonbox PID4000 Åbne Netværk? LonMark XML/SOAP... FTP HTTP TCP IP UDP EIA852 IEC709.1 (LonTalk ) Ethernet WiFi (wireless) TP/FT-10 PL-20 Prolon Data Logger Udvikling Teknologi

Læs mere

Med Unified Communication som motor

Med Unified Communication som motor Oktober 2013 Med Unified Communication som motor Jakob Kvistgaard Dagens program Lync 2013 præsentation Nyheder i Lync 2013 Integration Økonomi Lync Voice scenarierne Miralix Kort intro Jakob Kvistgaard

Læs mere

Agenda. Exchange 2010 Client Access Server arkitektur. Outlook Web App (OWA) Office Outlook Outlook Mobile (EAS) Outlook Voice Access (OVA)

Agenda. Exchange 2010 Client Access Server arkitektur. Outlook Web App (OWA) Office Outlook Outlook Mobile (EAS) Outlook Voice Access (OVA) Agenda Exchange 2010 Client Access Server arkitektur Outlook Web App (OWA) Office Outlook 2010 Outlook Mobile (EAS) Outlook Voice Access (OVA) Client Access Server Arkitektur Internt Netværk Telefonsystem

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DTNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 850 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

Hvis du ønsker at tilgå Internet trådløst, skal du selv anskaffe dette udstyr. Det kaldes ofte et access point eller en trådløs router.!

Hvis du ønsker at tilgå Internet trådløst, skal du selv anskaffe dette udstyr. Det kaldes ofte et access point eller en trådløs router.! Internetopkobling Afd. 45 Som beboer på Afd 45, har du mulighed for at opnå Internetforbindelse gennem et stik i lejemålet. Denne vejledning gennemgår, hvordan du sørger for din PC eller Mac er korrekt

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

QoS Design overblik. Agenda. QoS på L3. Trafiktyper. QoS principper. Voice Best-Effort. Klassifikation og mærkning Policing Queing

QoS Design overblik. Agenda. QoS på L3. Trafiktyper. QoS principper. Voice Best-Effort. Klassifikation og mærkning Policing Queing QoS Design overblik QoS på L3 Trafiktyper Voice Best-Effort Agenda QoS principper Klassifikation og mærkning Policing Queing. 1 Lidt forkortelser BE Best Effort Efter bedste evne AF Assured Forwarding

Læs mere

Teknisk beskrivelse til TDC Managed Firewall

Teknisk beskrivelse til TDC Managed Firewall Teknisk beskrivelse til TDC Managed Firewall Indhold 1. Firewall profiler for TDC Managed Firewall 2. White liste over printere 1. Firewall profiler for Managed Firewall Standard firewall profilerne bygger

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

Telefoni før og nu. Telefoni og Telefoni begreber

Telefoni før og nu. Telefoni og Telefoni begreber Telefoni før og nu Telefoni og Telefoni begreber Den analoge transmission Hver linieforstærker undervejs introducer støj. (Hvid støj) Dette kaldes den akkumulerede støj. Den digitale transmission Hver

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DNF Laser

Epson AcuLaser CX37DNF Laser Epson AcuLaser CX37DNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 350 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

Internet Videophone Quick Guide

Internet Videophone Quick Guide Rev. 07152005 Internet Videophone Quick Guide TelePhoSee WVP-2100 Series Introduction Indledning Indtast data i videotelefonen Du kan indtaste tal eller tekst ved at benytte enten den trykfølsomme skærm

Læs mere

IP Telefoni II. IP Telefoni introduktion II. TDC IP telefoni Scale

IP Telefoni II. IP Telefoni introduktion II. TDC IP telefoni Scale IP Telefoni II IP Telefoni introduktion II TDC IP telefoni Scale Digital kodning af lyd til telefoni med PCM. Digitalisering sker igennem 3 faser: Sampling Kvatisering Comprimering/codning Sampling PCM

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

UNIVERSE. Users guide til Universe

UNIVERSE. Users guide til Universe UNIVERSE Users guide til Universe Indhold Prolog... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Bemærk... 6 Services... 7 Voicemail - der er kun en...

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

RTX Telecom indgår en ODM-leveringsaftale for 12-slot DECT repeater

RTX Telecom indgår en ODM-leveringsaftale for 12-slot DECT repeater Fondsbørsmeddelelse Til Københavns Fondsbørs og pressen Nørresundby, den 3. november 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2005 Antal sider: 5 RTX Telecom indgår en ODM-leveringsaftale for 12-slot DECT repeater

Læs mere

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Lync kan effektivisere mange arbejdsprocesser og øge medarbejdernes produktivitet. Med Polycom s store udvalg af telefoner

Læs mere

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af DMZ-zone

Cisco ASA 5505. Vejledning. Opsætning af DMZ-zone Cisco ASA 5505 Vejledning Opsætning af DMZ-zone Hvad er en DMZ-zone??? En demilitariseret zone eller ingen mands land! http://en.wikipedia.org/wiki/dmz_%28computing%29 3-legged network DMZ Dual firewall

Læs mere

WAN s. - langdistance netværk! Netteknik 1

WAN s. - langdistance netværk! Netteknik 1 WAN s - langdistance netværk! Netteknik 1 Wide Area Network Hjemme arbejdsplads Hjemme arbejdsplads ISDN2 ISDN30 ISDN ISDN2 1 Mbps FRAME RELAY 512 Kbps Frederiskhavn - Filial RAS 512 Kbps Aarhus - Hovedkontor

Læs mere

Netværksdesign I. Rasmus Elmholt Netværksdesign I Side 1 af 6 RaEl@mercantec.dk

Netværksdesign I. Rasmus Elmholt Netværksdesign I Side 1 af 6 RaEl@mercantec.dk Netværksdesign I Rasmus Elmholt Netværksdesign I Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Målpinde...2 Undervisningsform...2 Aflevering...3 Skema...3 Tidsplan...3 Netværksdesign I...4 Indledning...4 Generel beskrivelse...4

Læs mere

Vejledning Brug af Cisco Jabber

Vejledning Brug af Cisco Jabber Vejledning Brug af Cisco Jabber Varde kommune 2015 Indholdsfortegnelse Login i Jabber... 4 Tilgængelighed... 5 Chat... 6 Skærmdeling... 7 Videosamtale... 8 Videomøde IKKE MULIGT ENDNU, MEN BESTILT VED

Læs mere

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! 5 tendenser der ændrer arbejdspladsen i fremtiden med IT. Giv dine medarbejdere Consumerization adgang til de applikationer af medarbejdere de har brug

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg.

Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg. A v a y a I P O f f i c e Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg. IP Office en alt-i-én kommunikationsløsning til mindre og mellemstore virksomheder IP Telephony Contact Centers Unified Communication

Læs mere

Introduktion til FoIP (Fax over IP)

Introduktion til FoIP (Fax over IP) Introduktion til FoIP (Fax over IP) Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 Standarder T.30 Almindelig fax over det offentlige telefonnet Foregår i sand tid. Kvittering for modtagelse Fax Pass-Through To Analoge

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Hovedskærm

Læs mere

Network Services Location Manager. Håndbog for netværksadministratorer

Network Services Location Manager. Håndbog for netværksadministratorer apple Network Services Location Manager Håndbog for netværksadministratorer Dette dokument indeholder oplysninger om Network Services Location (NSL) Manager og om, hvordan et netværk kan opbygges, så

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012

Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012 Optimeret produktivitet og kommunikation i praksis Kompetera SolutionsDay 2012 Jørgen Rahbek Unified Communications Produktchef Microsoft Danmark JorgenR@microsoft.com Hybrid On Premises Online Best experience

Læs mere

JorgenR@microsoft.com

JorgenR@microsoft.com JorgenR@microsoft.com Man kan kommunikere uden at samarbejde! Men man kan ikke samarbejde uden at kommunikere! Tanken bag Unified Communications Hvor langt er vi nået? Vejen til Universal Communications

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne 2 Avaya realiserer visionerne 3 Vi er midt i en IP-baseret udvikling, hvor hele vores måde at arbejde på ændres, og visionerne bliver til realiteter i hverdagen. Globalisering og skrappe kundeforventninger

Læs mere

Netteknik 1. AMU kursus nr. 44947. Netteknik 1 (AMU 44947) - anvendelse af teknologier og begreber. Formålet med kursus

Netteknik 1. AMU kursus nr. 44947. Netteknik 1 (AMU 44947) - anvendelse af teknologier og begreber. Formålet med kursus Netteknik 1 - anvendelse af teknologier og begreber AMU kursus nr. 44947 Formålet med kursus Overblik over Internet teknologier Sammenhængen mellem TCP/IP net og Pc en Ethernet-teknologi Ethernet switches

Læs mere

UNIVERSE. Users guide til Universe

UNIVERSE. Users guide til Universe UNIVERSE Users guide til Universe Indhold Prolog... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Egenskaber... 6 Services... 7 Voicemail - der er kun

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Firewall Erhvervsakademi Midtjylland

Indholdsfortegnelse: Firewall Erhvervsakademi Midtjylland Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:...1 Indledning:...3 Kort om Astaro Security Linux:...3 Hvad er en firewall?...4 Hvorfor skal man bruge en firewall?...4 Installation af Astaro Security Linux....5

Læs mere

TCP/IP stakken. TCP/IP Protokollen består af 5 lag:

TCP/IP stakken. TCP/IP Protokollen består af 5 lag: Trådløse netværk TCP/IP stakken TCP/IP er nok den mest benyttede netværks protokol. Protokollen har fået sit navn efter de to vigtigste protokoller i den : Transmission Control Protocol (TCP) og Internet

Læs mere

ADSL i TDC koncernen

ADSL i TDC koncernen i TDC koncernen Tor Ottens Product Manager TDC Internet www.zillion.dk (erhvervs produkter) www.opasia.dk (privat produkter) tjenester - Asymetric Digital Subscriber Line Teknologien tillader op til 800

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Windows Server SBS/EBS. Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure

Windows Server SBS/EBS. Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure Windows Server SBS/EBS Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure IT-folk skal styrke deres kompetencer og certificeringer på tre hovedområder: Teknologi, proces og forretningskompetencer Teknologier,

Læs mere

NETVÆRKSKURSUS Oktober November 2014. jmt 07-11-2014

NETVÆRKSKURSUS Oktober November 2014. jmt 07-11-2014 1 NETVÆRKSKURSUS Oktober November 2014 jmt 07-11-2014 2 Netværkskursus 14 17 Oktober 2014 ETHERNET 99% af al datatrafik er på ETH standard http://standards.ieee.org/ https://www.ieee.org/ 802.3 er ETH

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Telefoni og Telefoni begreber

Telefoni og Telefoni begreber Telefoni før og nu Telefoni og Telefoni begreber Den analoge transmission Hver linieforstærker undervejs introducer støj. (Hvid støj) Dette kaldes den akkumulerede støj. Den digitale transmission Hver

Læs mere

Apresa Call Recording

Apresa Call Recording Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte KPI er

Læs mere

Kommunale IT løsninger

Kommunale IT løsninger Kommunale IT løsninger Hvad skal forvaltningsledelsen fokusere på IT-mæssigt? Anders Elbak Chefanalytiker - IDC Copyright 2008 IDC. Reproduction is forbidden unless authorized. All rights reserved. Udfordringer

Læs mere

HP LaserJet Pro M102w Laser

HP LaserJet Pro M102w Laser HP LaserJet Pro M102w Laser Description HP LaserJet Pro M102w - Printer - monochrome - laser - A4/Legal - 1200 dpi - up to 22 ppm - capacity: 160 sheets - USB 2.0, Wi-Fi Features Designet til effektivitet

Læs mere

Netværksovervågning og -administration

Netværksovervågning og -administration Netværksovervågning og -administration Network management (eng. ord for netværksovervågning og administration) er den brede betegnelse for styring og overvågning af alle netværksenheder og brugere. Enhederne

Læs mere

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Globeteam A/S Windows Server 2012 Et hurtigt overblik over nyhederne og hvad betyder det for din virksomhed SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Lars Lohmann, Globeteam Principal, Infrastruktur,

Læs mere

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010 Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Jesper Osgaard Microsoft josgaard@microsoft.com Introduktion Hostede IT-løsninger til

Læs mere

TCP & UDP. - de transportansvarlige på lag 4. Netteknik 1

TCP & UDP. - de transportansvarlige på lag 4. Netteknik 1 TCP & UDP - de transportansvarlige på lag 4 Netteknik 1 TCP & UDP TCP og UDP er begge netværksprotokoller til transport, med hver deres header-information i pakken (segmentet): TCP: 0 8 16 31 bit Sequence

Læs mere

SNMP Simple Network Management Protocol. Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007

SNMP Simple Network Management Protocol. Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 SNMP Simple Network Management Protocol Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 Overvågning Network Management At overvåge kritiske netværksenheder System Management At overvåge kritiske servere Application Management

Læs mere

KONCEPTET GÅ EFTER DEN BEDSTE KUNDEOPLEVELSE. Hvordan lytter I til jeres kunder? KUNDETILFREDSHED. En løsning til måling af

KONCEPTET GÅ EFTER DEN BEDSTE KUNDEOPLEVELSE. Hvordan lytter I til jeres kunder? KUNDETILFREDSHED. En løsning til måling af En løsning til måling af KUNDETILFREDSHED GÅ EFTER DEN BEDSTE KUNDEOPLEVELSE Hvordan lytter I til jeres kunder? KONCEPTET Wavetec Opinion Plus, der sælges i Danmark i samarbejde med FOCUS HANNIBAL, er

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Airport Voice Logger

Call Recorder Apresa. Apresa Airport Voice Logger Apresa Airport Voice Logger APRESA Airport Voice Recording APRESA Airport er et Voice Recording system til SIP, VoIP, digitale og analoge linier. Baseret de nyeste tekniske udviklinger, tilbyder APRESA

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere