Oceaner af klasse og stil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oceaner af klasse og stil"

Transkript

1 Oceaner af klasse og stil

2 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor du helst vil nyde synet af fisk og farver. Men hvis du vil undgå for mange alger, bør du undgå at stille det, så det kan få direkte sol. Dernæst skal du beslutte dig for den størrelse akvarium, som passer til din indretning. Størrelsen er også afgørende for, hvor mange fisk du kan have. Hvis ikke fiskene har den nødvendige plads, kan de nemt få stress og vil mistrives. Til sidst skal du vælge det udstyr - varmelegeme, filter og lysstofrør - som passer bedst til akvariet. Det hjælper din dyrehandler dig selvfølgelig med!

3 130 cm MOVE Vores hjem er vores fristed. Vi omgiver os med pynt og møbler, som vi holder af, og som skaber den rette stemning for os og for vores familie. Et sted, hvor vi kan slappe af og nyde stille stunder. Vores rum, vores hjem. Tag naturen med ind i din stue, og skab en helt speciel stemning. Få samtidig dit helt unikke kunstværk og dermed en udsmykning i særklasse. Et akvarium har en utrolig beroligende virkning, og du vil hurtigt opleve, at du ønsker at bruge endnu mere tid i din stue.

4 80 cm MARK II Designermøbler og designermusik. Med sans for kvalitet og indretning, skabes det moderne hjem i sin enkelthed. Nydelse og fornøjelse går hånd i hånd, både med moderne og klassisk indretningsstil. Ved at forene boligdesign med et designer-akvarium, kan du skabe harmoni mellem det unge og det tidløse. Med sikker stil og form, tages du med på en oplevelse i verdensligaen ved at designe dine helt egne farver og sammensætninger blandt fisk, planter og sten.

5 130 cm MOVE Vælg fisk med omhu Når dit nye akvarium står klar til brug, er det vigtigt med mindst en uges tålmodighed. Frisk vand der endnu ikke er modnet, er ikke godt for fiskene. Brug ventetiden til at finde ud af, hvilke fisk du godt kan lide, og tal med din forhandler om, hvilke fisk der bedst kan trives i dit akvarium og hvilke fisk, der bedst kan trives sammen. Køb hellere for få end for mange - de vokser, og du kan altid købe flere senere. Det gælder for fisk, som for mennesker. De vil gerne have god plads, gode venner og god nattesøvn. De har også forskellige behov og forskellige temperamenter. Nogle gør rent for dig mens andre er mere dovne og derfor blot til nydelse. Med god rådgivning, kan du sammensætte din bestand af fisk efter din personlige smag, og dermed få mest mulig fornøjelse af dit akvarium.

6 130 cm MARK II MARINE Saltvand for feinschmeckere Hvis du er en af dem, som har en drøm om et saltvandsakvarium, skal du ikke holde dig tilbage. Det kan sagtens lade sig gøre at holde koraller og fisk, og måske endda at formere nogle af dem. Det vigtigste ved at passe et saltvandsakvarium er vandkvaliteten. Hvis du kan nøjes med fisk i dit akvarium, skal vandet blot have den rette kvalitet, men hvis du har højere ambitioner, og ønsker at holde levende koraller, skal vandkvaliteten være helt i top. Saltvandsakvarier er for de tålmodige. Det kræver lidt mere arbejde og lidt mere avanceret udstyr, jævnlige målinger af vandet og en stabil temperatur, men på sigt får du din belønning.

7 130 cm MARK II MARINE Arbejde er mange ting, og mange arbejder fra hjemmet. Vi ønsker fred til at finde inspiration og kreativitet, fred til at skabe en anderledes virksom stemning, hvor refleksion finder balancen mellem produktivitet og fordybelse. Ofte arbejder vi selvom vi ikke laver noget. Du vil hurtigt opdage, at akvariet både giver dig ro for dit øje og ro for dit øre. Akvariet kan også hjælpe dig med at slappe af, så du kan drømme dig til tropiske klimaer mellem koraller og eksotiske fisk.

8 100 cm MOVE Multirummet er der, hvor vi alle er aktive - samtidigt. Der tilberedes og spises, der hygges og leges, der tales og planlægges. Et naturligt samlingspunkt for den ofte travle familie. Et hjerterum for alle. Funktionaliteten kan du sagtens forene med liv, fællesskab og samvær, når du skaber plads til alle - også husdyrene. Med et akvarium bruger du mere tid på sjove oplevelser end på pasning. Pleje og fodring tager minimalt af tid, mens fornøjelsen og samværet medens I kigger på fiskene, tager meget tid.

9 100 cm MOVE Pleje, pasning og omsorg Fiskene i dit akvarium skal passes, plejes og fordres. Normalt fodres der dagligt, nogle gør det én gang om dagen og andre gør det flere gange, afhængig af, hvilke fisk du har og hvad du fodrer dem med. Fisk har ingen mæthedsfølelse, det er derfor dig, som skal vurdere den rette dosering. Planter, dekorationsrødder og sten bør placeres, så dine fisk har nogle gemmesteder. Det giver dem tryghed, og tryghed betyder, at de får smukkere farver og at de oftere tør vise sig for dig. Et moderne filter skal renses minimalt, og cirka hver anden uge skal du skifte en mindre del af vandet og erstatte det med nyt. På den måde trives fiskene og planterne, og du undgår sygdomme og algevækst.

10 130 cm MOVE 100 cm MARK II 80 cm MOVE Oceaner af muligheder Akvarierne fra AkvaStabil er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Vores produkter bygger ikke alene på årtiers erfaring inden for akvarieproduktion, men også på århundredes udvikling og tradition indenfor dansk design og møbelhåndværk. Underskabene fås i hvid, i sort eller i ægte valnøddetræ med elegante aluminiumsprofiler på lågerne. Der er 5 størrelser at vælge mellem, og mange muligheder for at tilpasse og sammenbygge både akvarier og kabinetter til netop dit rum og dit behov. Alle ledninger og teknik kan skjules i skabet, og det samlede akvarium står derfor som et smukt og stilrent møbel.

11 100 cm MARK II Spisestuen eller den private festsal er omdrejningspunktet for gæster og hygge. Levende lys, smukke opdækninger, herlige dufte og drikke, samt gastronomiske oplevelser. Kort fortalt gæstfrihed. Skab en helt ny oplevelse for dine gæster med dit eget akvarium - men vær opmærksom på, at gæsterne ofte bliver hængende lidt længere af netop den grund! Alle rum i huset egner sig til et smukt akvarium - badeværelset er også en mulighed. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

12 MOVE - et skarpt dansk design Liter længde akvarie højde lampe højde kabinet højde bredde Lys, T5 glastykkelse akvarie vægt kabinet vægt antal låger cm 50 cm 4 cm 72 cm 40 cm 2 x 24 W 8 mm 34 kg 38 kg cm 55 cm 4 cm 78 cm 50 cm 2 x 39W 10 mm 60 kg 55 kg cm 55 cm 4 cm 78 cm 50 cm 2 x 54W 10 mm 74 kg 62 kg cm 60 cm 4 cm 78 cm 60 cm 2 x 80W 12 mm 120 kg 83 kg cm 60 cm 4 cm 78 cm 60 cm 4 x 39W 12 mm 142 kg 102 kg 3

13

14 MARK II - den klassiske Liter længde akvarie højde lampe højde kabinet højde bredde Lys, T5 Lys, T8 glastykkelse akvarie vægt kabinet vægt antal låger cm 50 cm 6 cm 72 cm 40 cm 2 x24 W 2 x 18W 8 mm 32 kg 38 kg cm 55 cm 6 cm 78 cm 50 cm 2 x 39W 2 x 30W 10 mm 56 kg 55 kg cm 55 cm 6 cm 78 cm 50 cm 2 x 54W 2 x 36W 10 mm 70 kg 62 kg cm 60 cm 6 cm 78 cm 55 cm 2 x 80W 2 x 58W 12 mm 108 kg 83 kg cm 60 cm 6 cm 78 cm 60 cm 4 x 39W 4 x 30W 12 mm 135 kg 102 kg 3

15

16 Kvalitet med sans for detaljen Z13 Ole Rømersvej 12 DK-6100 Haderslev T: F: AkvaStabil er en del af Eldorado gruppen Akvariedekorationer af: Oliver Knott & Ole Pedersen. Tak til B&O og indbo, Haderslev for lån af udstilling til fotooptagelser.

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

DEN FØRSTE TID MED HUNDEN

DEN FØRSTE TID MED HUNDEN DEN FØRSTE TID MED HUNDEN Tillykke med din nye hund. I denne pjece kan du læse om, hvordan du bedst muligt byder din nye hund velkommen i dit hjem. Det er en stor omvæltning for din hund at komme til et

Læs mere

Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil!

Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil! Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil! Vision for Holbæk Kommune Holbæk Kommunes byråd, maj 2010 Holbæk Kommunes vision: Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil Vi skal: - sikre en sund

Læs mere

Hund og børn. Lær hunden børnesprog

Hund og børn. Lær hunden børnesprog Hund og børn Hund og børn Ifølge Danmarks Statistik har ca. 450.000 danske familier hund, og i en stor del af disse familier er der børn. Der findes ikke nogen specielt børneegnede racer, men nogle racer

Læs mere

Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille

Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille Sponsoreret af: Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille 1 INDHOLD 3 3 4 5 7 7 8 10 11 Når et barn får kræft

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

DEN GRØNLANDSKE SLÆDEHUND FRA HVALP TIL ARBEJDSHUND

DEN GRØNLANDSKE SLÆDEHUND FRA HVALP TIL ARBEJDSHUND DEN GRØNLANDSKE SLÆDEHUND FRA HVALP TIL ARBEJDSHUND VEJLEDNING I HUNDEHOLD 1 FORORD Her finder du information om hunde og hundehold fra hunden er født til den går på pension. Det er ikke forsøgt at give

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Kirsten Steno www.steno.nu

Kirsten Steno www.steno.nu Kirsten Steno www.steno.nu Referencer : 1.500 private boliger : (på 20 år i DK) Ferieboliger: (for danskere i Toscana og Provence) Butikskoncepter: (Invita, Modulia og Tvis) Kataloger: (hands-on og digitalt)

Læs mere

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ENNERNE FAMILIEN OG VENNERNE Alderens muligheder ELFÆRD VELFÆRD VELFÆRD Ældre Sagens Fremtidsstudie KVALITET HELBRED OG LIVSKVALITET Alderens muligheder Ældre Sagens Fremtidsstudie

Læs mere

TÆNK FOR 2 FØR DU SENDER DIN TEENAGER PÅ FESTIVAL

TÆNK FOR 2 FØR DU SENDER DIN TEENAGER PÅ FESTIVAL TÆNK FOR 2 FØR DU SENDER DIN TEENAGER PÅ FESTIVAL MINDRE DRUK. MERE FEST En stor oplevelse venter forude Det er en stor oplevelse for din teenager at tage på festival. Det er musik og fest i flere dage

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet Kom godt i gang Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet 3 Tillykke! Tillykke med valget af dine nye høreapparater! En helt ny verden ligger for dine

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere