Humlehøj lige nu Nyt om personalet Nyt fra ledelsen/skolebestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Humlehøj lige nu Nyt om personalet Nyt fra ledelsen/skolebestyrelsen"

Transkript

1 november 2011

2 Humlehøj lige nu Fremtidens skole optager personalet og forældrekredsen på Humlehøj-Skolen meget, men heldigvis er hverdagen på skolen oftest upåvirket af den megen debat og usikkerhed om den kommende skolestruktur i Sønderborg. På Humlehøj har der siden skolestarten ud over den normale undervisning været mange spændende og også nye aktiviteter, og flere af aktiviteterne er direkte et resultat af skolens arbejde med profilen Sundhed og Bevægelse fx trivselsprojektet på 7. årgang, Humliaden, Krudt af dagene i indskolingen, m.v. Alt dette og meget andet kan du læse nærmere om i denne udgave af Humleposten og husk, at du også altid kan besøge skolens hjemmeside og læse nærmere om og se billeder fra forskellige elevaktiviteter og arrangementer. Nyt om personalet Gitte Jensen lærer i overbygningen går på barselsorlov fra mandag den og resten af skoleåret. Som vikar for hende er Louise Skov ansat Louise er nyuddannet lærer fra i sommers og netop flyttet til Sønderborg fra Odense. Vi byder velkommen til Louise og ønsker Gitte en god barsel og orlov. Nye ansigter på skolen er også Henrik Smidemann og Ann Philipsen, der begge er ansat som vikar for langtidssygemeldte lærere. Vi byder også dem velkommen på Humlehøj. Nyt fra ledelsen/skolebestyrelsen Skolebestyrelsens udvalg vedr. kontakt til forældre/forældreråd består af Arne Egholm og Tina Pedersen. De kan kontaktes, hvis der er behov for hjælp i de enkelte forældreråd, eller hvis forældrene ønsker sager drøftet i skolebestyrelsen. Omvendt vil udvalget også bruge forældrerådene, hvis der skal ske hurtig kontakt til alle forældre. Fremtidens Skole. Vi har i tidligere numre af Humleposten informeret om Fremtidens Skole. Anden høringsrunde er ved at være afsluttet. I høringsfasen har blandt andet de enkelte skolebestyrelser mulighed for at komme med kommentarer til indhold og tankerne bag de forslag der ligger. Skolebestyrelsen på Humlehøj-Skolen har holdt to møder med henblik på høringssvar. Bestyrelsen ønsker en løsning der giver ro i skolevæsenet over en længere årrække, en løsning der giver mulighed for at undervise efter det vejledende timetal og at der er kompetent ledelse på de enkelte skoler og at de kan tage de nødvendige beslutninger. Høringssvaret er nu sendt videre og det samlede svar kan ses på skolens hjemmeside. Efter planen skal byrådet tage den endelige beslutning om ny skolestruktur 21. december.

3 Legeplads for indskolingen og SFO-en. Som det er fremgået af lokalpressen i starten af oktober måned har kommunen og dermed Humlehøj-Skolen ikke fået medhold i den klagesag, som grundejerforeningen Solbakken/Revlingbjerg har rejst ved Natur- og Miljøklagenævnet omkring opførelsen af den nye daginstitution Børnegården Ringbakken samt etablering af nyt legeareal i det grønne område vest for skolen. Med udsigt til en ny længere og uvis sagsgang i forbindelse med udarbejdelse af en ny lokalplan, der skal lovliggøre placeringen af daginstitutionen og evt. den af skolen og SFO-en ønskede nye legeplads, har vi fra skolens side efter nøje overvejelse for og imod valgt at droppe de oprindelige planer om etablering af nyt legeareal i det grønne område vest for skolen. I stedet har vi indledt et samarbejde med daginstitutionen Børnegården Ringbakken om etablering af et fælles legeareal for deres og vores børn. Til etablering af et sådant legeareal er skolen blevet lovet et beløb på kr som kompensation for skolens gamle legeplads. Vi glæder os over muligheden for et samarbejde med daginstitutionen og over udsigten til snart igen at kunne tilbyde vores børn i indskoling og SFO gode legefaciliteter. Når de nærmere planer for den nye fælles legeplads kendes helt, vil det naturligvis blive nærmere præsenteret for skolens brugere. Profilen Sundhed og bevægelse. Skolens profil Sundhed og bevægelse er i dette skoleår indtil videre kommet til udtryk på mange forskellige måder. Bl.a. er der som beskrevet i sidste nummer af Humleposten blevet etableret bevægelsesmiljøer/læringsmiljøer på gulvene i aktivitetsrum 1 og 2 på skolen disse bliver brugt af elever i både undervisningen og pauserne. Derudover har forsøget med en madordning for overbygningens elever kørt med stor succes her i efteråret, og lige nu evalueres ordningen med henblik på en mulig fortsættelse og evt. udvidelse. Idrætsklassen og idrætslinjerne er også kommet rigtig godt fra start der bliver spillet masser af både håndbold og fodbold, og eleverne på basislinjen i idræt har indtil videre stiftet bekendtskab med flere forskellige former for idræt. Inden længe starter processen med tilmeldinger til næste års idrætsklasser/idrætslinjer op, og vi håber på næste skoleår både at have en idrætsklasse på årgang. Profilen er også kommet til udtryk i flere aktiviteter og arrangementer på skolen bl.a. en meget vellykket Humliade, masser af fysisk aktivitet i forbindelse med deltagelsen i Aktiv rundt i Danmark, Krudt-af -projekt i indskolingen og trivselsprojekt på 7. årgang. Skolen arbejder løbende på at inddrage sundhed og bevægelse i hverdagen i både undervisning og pauser, og der er masser af idéer til nye indsatsområder i forbindelse med profilen bl.a. arbejder skolebestyrelsen på en idé om etablering af en gå- /cykelbus -ordning for eleverne til og fra skole, og skolens uddannede bevægelsesog sundhedsambassadører har ligeledes en række forslag og idéer, som nu står for at skulle iværksættes.

4 Krudt-af -projekt i indskolingen I uge 41 var 0. og 1. klasserne sammen i første modul til Krudt af uge. Vi startede hver dag med morgensang, og derefter gik vi ud på hold med forskellige aktiviteter hver dag, men med det samme hold kammerater. Alle aktiviteterne gik ud på at få sig rørt og prøve nye lege. Vi havde det rigtig sjovt sammen og fik både grinet og motioneret sammen med børn fra de andre klasser. Hele ugen havde vi de fine Krudt af bluser på, som 1. klasserne må beholde. 0. klasserne gemmer deres bluse til Krudt af ugen til næste år. TAK for en god uge hilsen SFO og klasselærerne fra 0. og 1. klasse. Humliaden Fredag d. 16. september 2011 blev der afholdt olympiade på Humlehøj-skolen. Alle skolens elever deltog og var inddelt i 20 lande på tværs af årgange. Humliaden blev indledt med en fælles indmarch, åbningstale og nationalsangen. Den olympiske ild blev naturligvis også tændt. Der blev dystet i 10 forskellige discipliner, hvor store som små samarbejde og dystede med stort engagement. Humliaden blev afsluttet med præmieoverrækkelse til de 3 bedste lande. Dog måtte der tovtrækning til, før 1., 2. og 3. pladsen kunne udråbes: 1. pladsen Sverige 2. pladsen Norge 3. pladsen Frankrig Tak til alle 20 lande for godt et engagement og god kampånd!!

5 Udsmykningsprojekt boldbane Projekt Multibanen - et samarbejde mellem billedkunstner Rick Towle, SAB og Humlehøj-skolen (4.x, 4.y, 6.x og deres billedkunstlærere). Siden sidst i august er der i samtlige billedkunstmoduler arbejdet med at udsmykke store plader, som skal pryde Multibane ved Søgræsvej. Arbejdet er ved at være afsluttet for elevernes vedkommende, nu er der snart kun den kommende afsløring at se frem til en gang senere på året. Kort fortalt har arbejdsprocessen været at lave skitser i papir ud fra et oplæg fra Rick samt at overføre disse til store plader, som man selv skulle grunde først. Og derefter male motiverne op med vejrbestandig maling, da kunstværkerne jo skal hænge udendørs. Da man har skullet deles om en plade har det også været en udfordring at skulle samarbejde for at nå til enighed, dels om motiverne, dels om malearbejdet. Nogle gange har Rick været med i billedkunstmodulerne - andre gange ikke. Her har det været en fordel, at eleverne kendte Rick og hans arbejdsmetode i forvejen fra Matisseprojektet og skolefestugen sidste år. Det har bidraget til et meget produktivt og engagerende forløb. Mød op og se selv de flotte malerier, når der holdes fernisering ved Multibanen.

6 Færdsel Humlehøj - Skolen fik tirsdag den 6. september overrakt 60 cykelhjelme af Trygfondens lokale repræsentant Jens Iwer Petersen. Overrækkelsen foregik i skolens gymnastiksal med deltagelse af elever fra skolens mellemtrin. Der blev sunget Jeg er så glad for min cykel, spist kage, der smagte trafikgodt, spist frugt og grønt fra det sunde trafiklys og drukket saft fra trafiklyset. Efter overrækkelsen cyklede skolens 6. klasser ruten til årets cyklistprøver iklædt gule veste og cykelhjelme. 6. klasserne har været til cyklistprøve og fra 6. y blev Cecilie Skipper Klein kåret som skolens bedste cyklist. Cecilie blev nummer 4 i politikredsfinalen for kommunens skoler onsdag i uge 41. Tillykke med det flotte resultat. Den mørke tid nærmer sig, så det er tiden at få cyklerne tjekket efter, så de har det lovpligtige udstyr. Cyklerne skal være udstyret med lygter i lygtetændingstiden, som er fra solnedgang til solopgang. Husk at tjekke om batterierne skal skiftes i lygterne.

7 SSP Torsdag den 24. november får 8.x og 8.y besøg af Børns Vilkår, som holder et oplæg om Det at være ung og midt i mellem. Musik i tide Onsdag d. 2. november spillede gruppen Breakbeat Bastards hip-hop for mellemtrinseleverne. Der blev hevet ned i bukserne, kastet håndtegn, sunget, danset, grinet og lyttet. En god oplevelse! Ferieplan for næste skoleår skoledag efter sommerferien - tirsdag den 14. august 2012 Efterårsferie. Lørdag den 13. oktober - søndag den 21. oktober 2012 Juleferie Lørdag den 22. december - onsdag den 2. januar 2013 Vinterferie. Lørdag den 9. februar - søndag den 17. februar 2013 Påskeferie Lørdag den 23. marts - mandag den 1. april 2013 St. Bededag. Fredag den 26. april - søndag den 28. april 2013 Kristi Himmelfartsferie Torsdag den 9. maj - søndag den 12. maj 2013 Pinseferie.. Lørdag den 18. maj - mandag den 20. maj 2013 Grundlovsdag.. Onsdag den 5. juni Sommerferie. Lørdag den 29. juni De nævnte dage inklusive. Hertil kommer de lørdage og søndage, der ikke er omfattet af ovenstående. Antal skoledage: 200.

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan Skolerne høringssvar er

Læs mere

Skolebussernes holdeplads

Skolebussernes holdeplads www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 7. november 2012 Nyhedsbrev nr. 44 Fra skolebestyrelsen: Skolebestyrelsesmøde I sidste nyhedsbrev bragte vi en oversigt over skolebestyrelsesmedlemmerne. Der

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning 2014

Velkommen i skole Indskrivning 2014 Velkommen i skole Indskrivning 2014 UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Sidste frist for at indskrive Den 20. januar 2014 Velkommen i skole! Dit barn har nu nået en alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO August 2011 Velkommen til et nyt skoleår Velkommen til alle elever og forældre til det nye skoleår. Skoleåret 2011/2012 er startet og for 42 nye elever var d. 15. august

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 9. oktober 2014 Nyhedsbrev nr. 55 Skolefrugt Efter en pause på et par år, giver vi igen mulighed for, at eleverne på Nørreskov-Skolen kan købe frugt. Vi har

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. LUS Vi døjer rigtig meget med lus, og det er generelt et problem hos både de små og store

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Toftegårdsskolens indskoling Hus A, Hus B og Hus C. En sommerhilsen fra os i indskolingen

Toftegårdsskolens indskoling Hus A, Hus B og Hus C. En sommerhilsen fra os i indskolingen SKEMAFOLDER - 14/15 Toftegårdsskolens indskoling Hus A, Hus B og Hus C. En sommerhilsen fra os i indskolingen Skoleåret er nu slut, og vi har haft et travlt år med forberedelser til det kommende skoleår,

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange Indskolingen www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Hermed følger det første forældrebrev i 2014. Selv om vores ambition er, at forældre-brevet udsendes en gang månedligt, kan indholdet være så begrænset, at en enkelt måned udgår Dette var

Læs mere

Nyhedsbrev. SFO bordfodboldturnering

Nyhedsbrev. SFO bordfodboldturnering Nyhedsbrev SFO bordfodboldturnering Bordfodboldturneringen var en stor succes i SFO en. 34 børn deltog og de blev delt op i 17 hold. Nim Skole og Børnehus I uge 3 til 5 brugte vi hver mandag og torsdag

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 50. Ny afdelingsleder. Samarbejde med Linak. Nørreskov-Skolen, den 22. november 2013

Nyhedsbrev nr. 50. Ny afdelingsleder. Samarbejde med Linak.  Nørreskov-Skolen, den 22. november 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 22. november 2013 Nyhedsbrev nr. 50 Ny afdelingsleder Vi har fået ny afdelingsleder på Nørreskov-Skolen. Han hedder Claus Schürmann, og kommer fra en stilling

Læs mere

http://www.vestermarie.skoleintra.dk VESTNYT

http://www.vestermarie.skoleintra.dk VESTNYT VESTNYT http://www.vestermarie.skoleintra.dk Hans Rømer Skolen Afdeling Vestermarie Oktober 2014 Indhold:... Kalender... 3 Nyt fra ledelsen... 4 5 Skolernes motionsdag... 6 Billeder fra Ironkid... 7 9

Læs mere

Årsplan for Indskolingen og Børnehaveklassen 2014-2015

Årsplan for Indskolingen og Børnehaveklassen 2014-2015 Årsplan for Indskolingen og Børnehaveklassen 2014-2015 2014 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. Alle møder kl. 9.00. 33 Ma. 11. aug. Indskoling får fri kl. 11.30 34 Fr. 22. aug. Skolefotografering Fr.

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns skolegang

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Hilmar Finsens Gade 18 DK-6400 Sønderborg www.eucsyd.dk Tlf. +45 7412 4242

Hilmar Finsens Gade 18 DK-6400 Sønderborg www.eucsyd.dk Tlf. +45 7412 4242 I Introforløb EUC Syd Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen her på skolen til et spændende og lærerigt forløb hos os. Du skal efter sommerferien i gang med et forløb her på EUC Syd. Vi

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Ændringsforslag til høring Bilag til Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes Skoler, september

Ændringsforslag til høring Bilag til Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes Skoler, september Nuværende Bilag til Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes Skoler 2017 Ændringsforslag til høring Bilag til Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes Skoler, september 2019 2017 Antal skoler

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018 Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Mandag d. 28 2. lek Skolestart Skolens fødselsdag Eleverne

Læs mere

Salmonellaerne angriber

Salmonellaerne angriber Den 16. maj 2007 Kære Alle Det må være sluppet ud til offentligheden, at Ølsted Skole er en rigtig god skole hvis det kan måles på antallet af henvendelser og positive kommentarer. Vi fik 105 ansøgere

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018!

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018! Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Skolestart Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Skolens fødselsdag Eleverne får seddel med hjem

Læs mere

Årsplan for skoleåret 2018/19

Årsplan for skoleåret 2018/19 Årsplan for skoleåret 2018/19 Idræt i 2.-3. klasse Lærer: Christina Hintze Denne årsplan er sidst revideret d. 17. juni 2018 Generelt Der er 2 sammenhængende 45 minutters lektion i idræt om ugen i 2.-3.

Læs mere

Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler

Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler Bilag 3 Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 45 10 Fax. 6325 1319 bu@svendborg.dk www.svendborg.dk Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler I nedenstående er

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 7. marts 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, John, Michael H., Katrine, Iben, Erik,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Orienteringsmøde. Skolereformen på. Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal

Orienteringsmøde. Skolereformen på. Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal Orienteringsmøde Skolereformen på Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal Retning og mål Mødetider Kørsel Undervisningen Skoledagen Lektiehjælp Skole-hjemsamarbejde Kommunikation SFO Samarbejde Den åbne skole

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med. Så er det fredag. En stille uge på skolen er gået. Stille fordi 8. og 9. årg. er sendt i praktik. Det forlyder, at de unge mennesker har klaret sig godt, og at de har fået et godt indblik i arbejdsmarkedet.

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

2016/2017 Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Torsdag Torsdag Lørdag Søndag Uge DAG Dato Step Bootcamp Mix Pilates Pump

2016/2017 Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Torsdag Torsdag Lørdag Søndag Uge DAG Dato Step Bootcamp Mix Pilates Pump 2016/2017 Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Torsdag Torsdag Lørdag Søndag Uge DAG Dato Step Bootcamp Mix Pilates Pump Ryghold Zumba Yoga Hopshop Bootcamp Pilates Mix 33 MANDAG

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 827 Næste uge: 22. juni 23. juni 25. juni 26. juni 5.kl. på besøg hos Clark Kl. 8.00 13.00 Lærermøde Dimissionsfest kl.18.00 Sidste skoledag (alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. (0. møder kl. 9-12.) (1.-3. møder kl. 8-12.) (4.-9. møder kl. 8-32 To. 10. aug. 15) 33 34 Uge 34 On.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 06.februar 2015 Fredagsbrev nr. 810 Næste uge: UGE 7 16.februar UGE 8 17.februar 17.februar 21.febraur Vinterferie Skole og SFO 9.kl. tur til København 4.-5.kl. projekt uge 5.kl.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9 Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge er gået. Oktoberdagens skiften af skyer, sol og

Læs mere

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE.

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE. Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 24-2012 Side 1 Indledning Side 5 Kalender Side 2 Side 6 Filuren Side 4 Ferieplan 2012-13 Side 7 Diverse, kontakt mm. Tak for sidst! Det

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Velkommen. til SFO ved Saksild-Nølev skole. Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860

Velkommen. til SFO ved Saksild-Nølev skole. Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860 Velkommen til SFO ved Saksild-Nølev skole Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860 VELKOMMEN TIL. Vi byder dig og dine forældre velkommen til skolefritidsordningen på Saksild Skole, hvor vi håber,

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSTALENT? DYRKER DU IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU? Ønsker du at dyrke dit idrætstalent endnu mere? Dyrker du; basketball, fodbold,

Læs mere

V I G T I G T! Æ N D R I N G A F F E R I E P L A N E N

V I G T I G T! Æ N D R I N G A F F E R I E P L A N E N Nyt om personalet. Bent Tougaard Skoleområdet: Ved skoleårets afslutning i juni tog vi afsked med en af skolens faste lærere, Lars Laurbjerg Nielsen, der har fået stilling på en skole i Ballerup. Desuden

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf 2017/2018 FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP KVISTEN A, tlf. 99 669338 KVISTEN B, tlf. 99 669339 BIKUBEN, tlf. 99 669340 LEDER MONA ELMGREEN PETERSEN, tlf. 51588083 **************************************

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere