Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse"

Transkript

1 Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse I henhold til vedtægternes 19 består bestyrelsen af 6-10 medlemmer, valgt af generalforsamlingen. Antallet fastsættes af bestyrelsen forud for hver ordinær generalforsamling, og bestyrelsen har forud for den ordinære generalforsamling i 2015 fastsat antallet til 8. Som følge af, at bestyrelsens tidligere medlem Kenneth Clausen - der i 2014 blev valgt for 2 år - fratrådte ekstraordinært den 24. oktober 2014, jf. selskabsmeddelelse nr. 13/2014, skal der på generalforsamlingen vælges 5 nye medlemmer. Kandidater til bestyrelsen indstilles af bestyrelsen og af enhver stemmeberettiget aktionær og vælges af generalforsamlingen; dog indstiller bestyrelsen den regnskabs- og revisionskyndige kandidat. Danske Andelskassers Banks bestyrelse indstiller til genvalg af Jakob Fastrup, Jens Jørgensen Hald og Poul Weber. Herudover indstiller bestyrelsen til valg af ny kandidater Bent Andersen og Klaus Moltesen Ravn. Kompetenceprofil for bestyrelsen Bestyrelsen tilstræber, at bestyrelsen samlet er i besiddelse af en bred faglig, menneskelig og ledelsesmæssig kompetence, samt at der i den samlede bestyrelse er en god alders- og kønsfordeling. Det af bestyrelsen nedsatte nomineringsudvalg gennemgår mindst en gang årligt bestyrelsens kompetencer og sammensætning. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem skal ikke dække alle områder (i lige høj grad), men i fællesskab skal bestyrelsen have kompetencer og erfaring indenfor/med: Økonomi Jura Virksomhedsledelse Forretningsudvikling Bestyrelsesarbejde Pengeinstitutdrift Kapitalforhold og -fremskaffelse Branchemæssige forhold, særligt i relation til de brancher, hvor Danske Andelskassers Bank har en særlig eksponering, herunder specielt landbrug, samt de kundesegmenter, der er Danske Andelskassers Banks primære markedsområder Samfundsforhold, særligt i relation til de lokalområder, hvor Danske Andelskassers Bank er engageret Hertil kommer, at mindst et af bestyrelsens medlemmer skal have regnskabskompetencer, der opfylder kravene i henhold til Bekendtgørelse nr af 19.

2 december 2011 om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet, ligesom samtlige bestyrelsens medlemmer naturligvis til enhver tid skal levende op til gældende krav i henhold til finansiel lovgivning. Den samlede kompetenceprofil for Danske Andelskassers Banks bestyrelse kan findes på Oplysninger om kandidater i alfabetisk rækkefølge Bent Andersen Bent Andersen er født i 1948 og pt. bosiddende i København men har netop købt hus i Århus. Bent Andersen er bankuddannet og merkonom i finansiering og regnskab og har 50 års erfaring fra finanssektoren. Bent Andersen fungerer indtil den 30. april 2015 som administrerende direktør i DLR Kredit A/S. Bent Andersen har i årene 2007-d.d. fungeret som sagkyndig dommer i Østre Landsret. I Danske Andelskassers Banks bestyrelse kan Bent Andersen bidrage med bl.a. viden om og erfaring med økonomi, ledelse af finansiel virksomhed, forretningsudvikling specifikt indenfor landbrug samt bestyrelsesarbejde. Bent Andersen har desuden særligt kendskab til kapitalfremskaffelse. Bent Andersen opstiller som nyt medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse, og han vil i henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition være at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Bent Andersen fungerer indtil den 30. april 2015 som administrerende direktør i DLR Kredit A/S. Herudover er Bent Andersen medlem af bestyrelsen i VP Securities A/S, Realkreditrådet, e-nettet Holding A/S og e-nettet A/S. Ingen Jakob Fastrup Jakob Fastrup er født i 1957 og bosiddende i Sinding, nær Herning. Jakob Fastrup er uddannet cand. jur. og har mange års erfaring som advokat, siden 2003 med møderet for Højesteret. Jakob Fastrup er partner, direktør og bestyrelsesmedlem hos MidtAdvokaterne i Ikast. Herudover er han formand for foreningen Danmark på Vippen. I Danske Andelskassers Banks bestyrelse bidrager Jakob Fastrup bl.a. med viden om og erfaring med jura, økonomi, virksomhedsledelse, forretningsudvikling, bestyrelsesarbejde og samfundsforholdene i Midtjylland. Jakob Fastrup har været medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse siden 2006 og formand siden Han er formand for bestyrelsens vederlagsudvalg samt medlem af bestyrelsens revisionsudvalg og marketmaker-udvalg.

3 I henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition er Jakob Fastrup at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Partner, direktør og bestyrelsesmedlem i MidtAdvokaterne A/S. Bestyrelsesformand i Danmark på Vippen. Bestyrelsesmedlem i Garanti Invest A/S. Bestyrelsesformand for Sammenslutningen Danske Andelskasser, I.B og Co. A/S, I.B. Holding ApS, I.B Gruppen Holding A/S, I.B Medier A/S og I.B Facilities A/S. Næstformand i Andelskassen MidtVest. Bestyrelsesmedlem i Effect Denmark A/S, Capacity Ejendomme A/S og Advokatforum A/S. Direktør i Advokatforum A/S og B.B.J. Holding ApS. Jens Jørgensen Hald Jens Jørgensen Hald er født i 1946 og bosiddende i Hobro. Jens Jørgensen Hald er uddannet landmand og har mange års erfaring som leder af eget landbrug og som projektleder og konsulent for forskellige danske ministerier og Verdensbanken, særligt i Østeuropa. Han er endvidere engageret i ledelsen og udviklingen af virksomheder i Uganda og Polen tillige med udviklingsarbejde i Uganda. I Danske Andelskassers Banks bestyrelse bidrager Jens Jørgensen bl.a. med viden om og erfaring med økonomi, virksomhedsledelse, forretningsudvikling, bestyrelsesarbejde, landbrug og samfundsforhold i Nord- og Østjylland. Jens Jørgensen Hald har været medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse siden 2003 og næstformand siden Han er medlem af bestyrelsens revisionsudvalg og risikoudvalg. I henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition er Jens Jørgensen Hald at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Direktør i JJHald Consulting, JMN spolka cywilna S.Z.O.O, Polen og HKZ Agro Processing Company Limited Uganda samt HKZ Agro Processing Limited, United Arab Emirates (UAE) Dubai. Formand for Waterteck Ltd., der opererer ud fra Kampala, Uganda. Stifter af Ulfix ApS og K/S Opton Solenergi Antwerpen. Bestyrelsesmedlem i DAB Invest A/S og DAB Invest 2 A/S. Bestyrelsesformand i Andelskassen Østjylland. Næstformand i Sammenslutningen Danske Andelskasser. Klaus Moltesen Ravn Klaus Moltesen Ravn er født i 1976 og bosiddende i Høgsbro, nær Ribe.

4 Klaus Moltesen Ravn er uddannet jordbrugsteknolog med økonomisk speciale og har en bred landbrugsmæssig baggrund som bl.a. økonomikonsulent i LandboSyd og cheføkonom Agrocura Finans og Råvarer. I Danske Andelskassers Banks bestyrelse vil Klaus Moltesen Ravn bl.a. kunne bidrage med viden om og erfaring med landbrug, økonomi, virksomhedsledelse, bestyrelsesarbejde og samfundsforholdene i Syd- og Vestjylland. Klaus Moltesen Ravn har særlig viden om landbrugets konjunktur- og indtjeningsforhold. Klaus Moltesen Ravn opstiller som nyt medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse, og han vil i henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition være at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Leder af eget landbrug. Bestyrelsesmedlem i Andelskassen Sydjyllands Fond, hvorfra han udtræder, såfremt han bliver valgt. Bestyrelsesmedlem i Grøndal Svineproduktion A/S. Medstifter af Systematisk Valuta Invest A/S. Jytte Simonsen Jytte Simonsen er født i 1959 og bosiddende i Karup Jytte Simonsen har oplyst, at hun er uddannet i bank med uddannelsen finansdiplomstudiet samt en del af ejendomsmægleruddannelsen. I dag arbejder hun som revisorassistent, så hun har indsigt i økonomi og regnskabsforståelse. Hun har boet sammen med en landmand i over 10 år på et kvægbrug med ca. 200 ha. agerbrug, så hun ved hvad en foderplan består af og kan også håndtere en traktor. Hun kender derfor til landbrugets udviklingsmuligheder og udfordringer, på nuværende tidspunkt og fremover. Samtidig lever hun i sin hverdag med de krav der stilles til den selvstændige erhvervsdrivende. Hun vil kunne bidrage bestyrelsen i Danske Andelskassers Bank med sin erfaring omkring økonomi fra sit professionelle og private liv. Jytte Simonsen opstiller som nyt medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse, og hun vil i henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition være at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Nuværende og tidligere ledelsesposter Jytte Simonsen har ingen nuværende eller tidligere ledelsesposter. Poul Weber Poul Weber er født i 1949 og bosiddende nær Stenstrup på Sydfyn.

5 Poul Weber er uddannet teknisk assistent og har arbejdet som arbejdsleder inden for bygge- og anlægsbranchen. Han har gennem mange år været aktiv inden for politik som bl.a. borgmester på Sydfyn, amtsborgmester på Fyn og regionsrådsmedlem i Region Syddanmark. I Danske Andelskassers Banks bestyrelse bidrager Poul Weber bl.a. med viden om og erfaring med økonomi, forretningsudvikling, virksomhedsledelse, bestyrelsesarbejde og samfundsforhold såvel generelt som på Fyn. Poul Weber har været medlem af Danske Andelskassers Banks bestyrelse siden 2009, og han er medlem af bestyrelsens nomineringsudvalg, vederlagsudvalg og lokalstrategiudvalg. I henhold til Komitéen for god selskabsledelses definition er Poul Weber at betragte som et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Formand for Vingsted Hotel og Konferencecenter, DGI-Huset Herning A/S, Svendborg Museum og Rådet for socialt udsatte borgere i Svendborg Kommune. Bestyrelsesmedlem i VDK Holding. Bestyrelsesformand for Andelskassen Fyn. Bestyrelsesmedlem i SDA, Film Fyn A/S og Værkstedets Skole i Kværndrup, DGI-Huse og Haller.

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 3/2015 26. marts 2015 Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Læs mere

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 21. marts 2018 Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til bankens vedtægter 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Læs mere

Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse

Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse I henhold til vedtægternes 19 består bestyrelsen af 6-10 generalforsamlingsvalgte medlemmer. Kandidater til bestyrelsen indstilles af

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2015 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2016 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2014 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen for Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske

Læs mere

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS 2017 FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS Finansrådets (nu Finans Danmark) ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bank koncernens (i det

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 31. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11, stk. 2 indkalder bestyrelsen for Danske Andelskassers

Læs mere

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS 2018 FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS for Danske Andelskassers Bank A/S Finans Danmarks ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bankkoncernens (i det

Læs mere

I henhold til bankens vedtægter 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

I henhold til bankens vedtægter 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 2. april 2019 Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til bankens vedtægter 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Læs mere

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 30. marts 2017 Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til bankens vedtægter 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Læs mere

Meddelelse om ledelsesmedlemmers endelige tegning af Danske Andelskassers Bank A/S aktier i forbindelse med fortegningsretsemission

Meddelelse om ledelsesmedlemmers endelige tegning af Danske Andelskassers Bank A/S aktier i forbindelse med fortegningsretsemission Meddelelse om ledelsesmedlemmers endelige tegning af aktier i forbindelse med fortegningsretsemission December 11, 2015 Selskabsmeddelelse nr. 21/2015 11. december 2015 oplyser hermed, at ledelsesmedlemmernes

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget

Kommissorium for Nomineringsudvalget Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12264d Kommissorium for Nomineringsudvalget 1 Konstituering og formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden pkt.

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

Forretningsorden. for. Aktionærrådene i Danske Andelskassers Bank A/S

Forretningsorden. for. Aktionærrådene i Danske Andelskassers Bank A/S J. nr. 14078-CNO Forretningsorden for Aktionærrådene i Danske Andelskassers Bank A/S 1 Grundlag: 1.1 I forbindelse med omdannelsen af Sammenslutningen Danske Andelskasser og de af sammenslutningen omfattede

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 20. april 2017 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz

Læs mere

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision.

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision. Sparekassen skal i forbindelse med indkaldelsen til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision, der knytter sig til dele af Corporate Governance

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S

Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12264f Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S 1 Konstituering og formål 1.1 I henhold til bestyrelsens

Læs mere

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2014 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

Fonden for Kystcenter Thyborøn

Fonden for Kystcenter Thyborøn Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Fonden for Kystcenter Thyborøn Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad

Læs mere

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 2. april 2013 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-13 Indkaldelse

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 1 Indledning: Det fremgår nedenfor, hvorledes Frørup Andelskasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks November 2013 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018 s efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks Vedtaget 31. januar 2018 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til FinansDanmarks ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2.

Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2. Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2. Vælges af generalforsamlingen Jf. vedtægternes 16, stk. 1, litra b, kan der vælges op til 2 bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen, som opfylder

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S, CVR-NR.: 15 10 77 07 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S Bestyrelsen for PARKEN Sport & Entertainment A/S indkalder herved i henhold

Læs mere

Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november Januar 2017

Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november Januar 2017 Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Januar 2017 1 Indledning: På sit møde den 13. december 2016 har bestyrelsen drøftet Finansrådets ledelseskodeks. Anbefaling

Læs mere

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Redegørelse vedrørende Ledelseskodeks 2014 Side 1 Medlemsvirksomhederne skal forholde sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 24.

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 24. Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 24. februar 2015 Nugældende Med de foreslåede ændringer Vedtægter for Jyske Bank A/S

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 14.30 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414

Læs mere

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2017 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2017 til 31. december 2017 Anbefaling Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 28. januar 2016 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder,

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen for god fondsledelse skal offentliggøres i ledelsesberetningen. Bestyrelsen i TystofteFonden offentliggør

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 13. april 2016 kl. 10.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ledelseskodeks for god selskabsledelse

Ledelseskodeks for god selskabsledelse Ledelseskodeks for god selskabsledelse Denne redegørelse er udarbejdet med udgangspunkt i Finansrådets anbefalinger, som anført i direktionsskrivelse af 22. november 2013. Denne redegørelse er en bestanddel

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 31. januar 2019

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 31. januar 2019 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 31. januar 2019 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2018 31. december 2018 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

Kommissorium for Vederlagsudvalget (Aflønningsudvalg) i Danske Andelskassers Bank A/S

Kommissorium for Vederlagsudvalget (Aflønningsudvalg) i Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 12257f Kommissorium for Vederlagsudvalget (Aflønningsudvalg) i Danske Andelskassers Bank A/S 1 Konstituering og formål 1.1 I

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 3. januar 2018

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 3. januar 2018 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 3. januar 2018 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2017 31. december 2017 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12696a Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed 1 Formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden pkt.

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 16. april 2015 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017 s efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 26. januar 2017 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Onsdag den 11. april 2018, kl. 13.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 16.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1.

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 4. januar 2017

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 4. januar 2017 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 4. januar 2017 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2016 31. december 2016 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE

ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk ANBEFALING FONDEN FØLGER

Læs mere

Politik til imødegåelse af interessekonflikter

Politik til imødegåelse af interessekonflikter J.nr. 74-12295 Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 Nærværende politik for Danske Andelskassers Bank A/S (i det følgende benævnt DAB) er udarbejdet med udgangspunkt i

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Onsdag den 11. april 2018, kl. 11.30 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Valg af

Læs mere

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2014 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014 til 31. december 2014 Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger 1.

Læs mere

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Anbefaling 1. Åbenhed og kommunikation 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og skal

Læs mere

Ledelseskodeks i Lollands Bank

Ledelseskodeks i Lollands Bank Ledelseskodeks i Lollands Bank Anbefaling 1. Finansrådet anbefaler, at medlemsvirksomhederne forholder sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen for god Selskabsledelse. 2. Finansrådet anbefaler medlemsvirksomhederne

Læs mere

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2016 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

Rise Sparekasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016

Rise Sparekasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016 Rise Sparekasse Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016 1 Generelle anbefalinger: 1. Finansrådet anbefaler, at medlemsvirksomhederne forholder sig til samtlige anbefalinger fra Komitèen

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN Selskabsmeddelelse nr. 1/2011 7. juni 2011

Læs mere

Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer

Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer 1. Åbenhed og kommunikation 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og skal udtale sig til offentligheden på den erhvervsdrivende fonds

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Onsdag den 13. april 2016 kl. 11.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 11. april 2018, kl. 10.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2017 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 5. april 2013 Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S Bestyrelsen for DONG Energy A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes 6 til ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVR-nr. 36 21 37

Læs mere

God Fondsledelse i Fonden Den danske Diakonissestiftelse

God Fondsledelse i Fonden Den danske Diakonissestiftelse God Fondsledelse i Fonden Den danske Diakonissestiftelse Fonden Den danske Diakonissestiftelse er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondsloven og årsregnskabslovens bestemmelser om God Fondsledelse.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling

Velkommen til generalforsamling Velkommen til generalforsamling i Danske Andelskassers Bank den 26. april 2017 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsberetning

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Mandag den 8. april 2019, kl. 15.00 i Tivoli Congress Center Arni Magnussons Gade 2-4 1577 København V 1. Bestyrelsens

Læs mere

Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014

Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014 Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014 1 Finansrådets anbefaling Sparekassen følger/følger ikke Kommentarer Medlemsvirksomhederne skal forholde sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen for god selskabsledelse.

Læs mere

Redegørelsen dækker perioden fra Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Redegørelsen dækker perioden fra Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for William Demants og Hustru Ida Emilies (Millas) Fond kaldet Oticon Fonden. Redegørelsen dækker perioden fra 01.01.2016-31.12-2016

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 30. marts 2016 Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Mandag

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for William Demants og Hustru Ida Emilies Fond kaldet Oticon Fonden.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for William Demants og Hustru Ida Emilies Fond kaldet Oticon Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for William Demants og Hustru Ida Emilies Fond kaldet Oticon Fonden. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse,

Læs mere

Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015

Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015 Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015 1 Indledning: Fanø Sparekasse skal i forbindelse med indkaldelse til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets ledelseskodeks

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 1 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Fondskode DK0010274414 Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 3 Danske Bank A/S ( Danske Bank )

Læs mere

Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015

Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015 Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015 1 Indledning: Denne redegørelse for Finansrådets ledelseskodeks vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014-31. december 2014.

Læs mere

ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE

ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk ANBEFALING FONDEN FØLGER

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Frøslev-Mollerup Sparekasse. Gældende fra regnskabsåret 2014

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Frøslev-Mollerup Sparekasse. Gældende fra regnskabsåret 2014 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Frøslev-Mollerup Sparekasse Gældende fra regnskabsåret 2014 1 Indledning: Det fremgår nedenfor, hvorledes Frøslev-Mollerup Sparekasse forholder sig til

Læs mere

Finansrådets ledelseskodeks 2014

Finansrådets ledelseskodeks 2014 Finansrådets ledelseskodeks 2014 1 Indledning: Nedenfor følger en oversigt over hvordan Sparekassen Balling forholder sig til Finansrådets Ledelseskodeks 2014. Ledelseskodekset blev udsendt den 22. november

Læs mere

FINANSRÅDETS LEDELSESKODEKS DEN JYSKE SPAREKASSE

FINANSRÅDETS LEDELSESKODEKS DEN JYSKE SPAREKASSE FINANSRÅDETS LEDELSESKODEKS DEN JYSKE SPAREKASSE 2015 www.djs.dk Finansrådets ledelseskodeks i Den Jyske Sparekasse Introduktion Denne redegørelse for Finansrådets ledelseskodeks vedrører regnskabsperioden

Læs mere

Tillæg nr. 1 af 10. maj 2012 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S fra marts 2012

Tillæg nr. 1 af 10. maj 2012 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S fra marts 2012 Tillæg nr. 1 af 10. maj 2012 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S fra marts 2012 I forbindelse med offentliggørelsen af DLR Kredits 1. kvartalsrapport for 2012 samt

Læs mere

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD,

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Emne Officiel politik Afsender LEGO Fonden Version 2017.1 Dato 30. maj, 2017 Godkendt Bestyrelsen Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a 2016 LEGO Fonden CVR:

Læs mere

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Selskabsmeddelelse nr. 3-17 Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S I henhold til vedtægternes 8 og 9 indkaldes herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling den 11. april 2011 er vedlagt.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling den 11. april 2011 er vedlagt. Selskabsmeddelelse 03/2011 København, den 10. marts 2011 Ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling den 11. april 2011 er vedlagt. Med venlig hilsen PARKEN Sport & Entertainment

Læs mere

Dansk Kyst- og Naturturismes besvarelse af Komitéen for god fondsledelses 16 anbefalinger til god fondsledelse

Dansk Kyst- og Naturturismes besvarelse af Komitéen for god fondsledelses 16 anbefalinger til god fondsledelse Dansk Kyst- og Naturturismes besvarelse af Komitéen for god fondsledelses 16 anbefalinger til god fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget. August 2016

Kommissorium for Nomineringsudvalget. August 2016 Kommissorium for Nomineringsudvalget August 2016 Indhold 1. KONSTITUERING, FORMÅL... 3 2. MEDLEMMER... 3 3. MØDER... 3 4. NOMINERINGSUDVALGETS OPGAVER... 4 5. RESSOURCER... 5 6. RAPPORTERING... 5 7. OFFENTLIGGØRELSE...

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Meddelelse nr. 7, 2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling 23. marts 2018 Meddelelse nr. 7/2018 Generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes pkt. 8.3 indkaldes

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for William Demants og Hustru Ida Emilies (Millas) Fond kaldet Oticon Fonden. Redegørelsen dækker perioden 01.01.2017-31.12.2017

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dragsholm Sparekasse Gældende for regnskabsåret 2017 1 Indledning Det fremgår nedenfor, hvorledes Dragsholm Sparekasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

BILAG 1 CV OPLYSNINGER. Klaus Randel Nyengaard (1970) Anses for uafhængig. Nuværende bestyrelsesposter. Selskab Funktion Indtrådt

BILAG 1 CV OPLYSNINGER. Klaus Randel Nyengaard (1970) Anses for uafhængig. Nuværende bestyrelsesposter. Selskab Funktion Indtrådt BILAG 1 CV OPLYSNINGER Klaus Randel Nyengaard (1970) Sekoia ApS Bestyrelsesformand 2013 Kirkeweb ApS Bestyrelsesformand 2013 Languagewire A/S Bestyrelsesmedlem 2013 Langulize A/S Bestyrelsesmedlem 2013

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

Nærværende redegørelse for TryghedsGruppens selskabsledelse er en del af TryghedsGruppens årsrapport for regnskabsåret 2012.

Nærværende redegørelse for TryghedsGruppens selskabsledelse er en del af TryghedsGruppens årsrapport for regnskabsåret 2012. TryghedsGruppens selskabsledelse 2012 Nærværende redegørelse for TryghedsGruppens selskabsledelse er en del af TryghedsGruppens årsrapport for regnskabsåret 2012. TryghedsGruppen er et smba (selskab med

Læs mere

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN God fondsledelse Copenhagen Jazz Festival Fonden er omfattet af Komitéen for god Fondsledelses Anbefalinger for god Fondsledelse. Læs i det vedlagte skema, hvordan fonden forholder sig til anbefalingerne.

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2016 Den lovpligtige redegørelse Corporate Governance om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Corporate Governance i Danske Andelskassers Bank

Læs mere

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Fælleskassens afrapportering af Finansrådets ledelseskodeks sker gennem anvendelse af Skemarapportering, udviklet af Lokale

Læs mere

FinansDanmarks ledelseskodeks i Den Jyske Sparekasse

FinansDanmarks ledelseskodeks i Den Jyske Sparekasse FinansDanmarks ledelseskodeks i Den Jyske Sparekasse Introduktion Denne redegørelse for FinansDanmarks ledelseskodeks vedrører regnskabsperioden 01.01.2017-31.12.2017 og er endvidere en del af ledelsesberetningen

Læs mere

Side 1 af 5. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013

Side 1 af 5. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Side 1 af 5 Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Indledning Nedenfor fremgår, hvorledes PFA Bank forholder sig til og efterlever Finansrådets ledelseskodeks

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling Fonden følger

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2015 Den lovpligtige redegørelse Corporate Governance om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Corporate Governance i Danske Andelskassers Bank

Læs mere