Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget."

Transkript

1 Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget. 1. Anlæggets karakteristika Anlæggets karakteristika skal især anskues i forhold til: Anlæggets dimensioner Holbæk Affald A/S har medio 2014, i forbindelse med ombygning og modernisering, søgt miljøgodkendelse til udvidelser/ændringer til eksisterende genbrugsplads Holbæk Genbrugsplads, beliggende på adressen Holbækvej 167, 4440 Mørkøv, matr. nr. 43, Bennebo By, Skamstrup, samt matr. nr. 37, Tornvej By, Jyderup. Der opføres ny pavillon på m 3, og i en maksimal højde på 4,5 m. Der vil ikke blive etableret yderligere bygninger på grunden i forbindelse med ændringerne/udvidelsen. Grundarealet er på ca m 2, og der er ikke andre ejere end bygherre. Genbrugspladsen modtager affald fra private og lignende affald fra erhvervsvirksomheder, herunder både farligt og ikke-farligt affald og håndterer lettere forurenet jord. Åbningstiden er angivet til mandag til fredag kl samt lørdag og søndag kl Ud over åbningstiden forventes aktiviteter på pladsen alle ugens dage kl Det anslås, at den årlige tilførte mængde affald til pladsen er på maksimalt tons, heraf 43 tons farligt affald. Besøgstallet forventes at ligge på ca biler pr. år, heraf ca lastvogne (renovatørens afhentninger). Kumulation med andre projekter Alle arealer, både inden- og udendørs er med fast belægning (asfalt og/eller tæt betonstensbelægning). Tornved Genbrugsplads er en eksisterende virksomhed, beliggende i landzone i et lokalplanlagt område, udlagt til genbrugsplads, karteringsplads for overskudsjord fra kommunale gravearbejder m.v. Der findes andre tilsvarende projekter i lokalplanområdet, herunder materielgård. De væsentligste påvirkninger fra virksomhedens aktiviteter, og fra andre tilsvarende projekter, vurderes værende støv, støj og transport til og fra ejendommen, samt risiko for jord- og grundvandsforurening. Alle forhold vurderes ikke væsentligt generende i forhold til områdets anvendelse. Anvendelsen af naturressourcer Holbæk Kommune vurderer derfor, at der ikke er kumulation i væsentlig grad med andre lignende aktiviteter. Der skal anvendes mindre mængder grus og betonmaterialer, samt vand, i forbindelse med renoveringen/byggefasen.

2 Vandforsyningen vil ske fra alment, privat vandforsyning Jyderup Østre Vandværk. Der skal ikke anvendes større mængder af naturressourcer i forbindelse med anlæg og drift af genbrugspladsen. Affaldsproduktion Holbæk Kommune vurderer derfor, at der er tale om et forhold, der ikke er væsentligt i denne forbindelse. Spildevand Genbrugspladsen er etableret i et separatkloakeret område med delvis afledning af spildevand til spildevandsforsyningens spildevandsanlæg. Spildevand og regnvand fra genbrugspladsen kan inddeles i følgende typer: Overfladevand fra det øvrige befæstede areal og tagvand fra pavillon, afledes via sandfang til recipient via eksisterende afløbsledning. Sanitært spildevand fra toiletter, brusere og håndvaske m.v. afledes uforsinket og ubehandlet til spildevandsforsyningens spildevandssystem. Overfladevand, hvor bl.a. containere til jern og metalaffald placeres, afledes via linjeafvanding (afvandingsrender) og sandfang. Overfladevand fra haveaffaldsområdet afledes via afløbsriste og sandfang til spildevandsforsyningens spildevandssystem. Grundlaget for projekteringen af, og muligheder for ombygning/genbrug af eksisterende afløbssystem, er under afklaring med Holbæk Kommune og Holbæk Spildevand A/S. Farligt affald Der vil på pladsen kunne aflevereres mange typer af farligt affald, som i forbindelse med håndteringen og evt. spild og uheld vil kunne give risiko for udledning til det omgivende miljø, især til grundvand. Der stilles i miljøgodkendelse vilkår til sikring mod udslip, herunder bl.a. krav til overdækning, tæt belægning, opsamling af spild, egenkontrol m.v. Affald i øvrigt Der vil på pladsen kunne afleveres forskellige typer ikke-farligt affald, der for f.eks. lette materialer vil kunne skabe risiko for f.eks. papirflugt til omgivelserne. Der stilles i miljøgodkendelse vilkår til forebyggelse af udslip til omgivelserne. Holbæk Kommune vurderer, at affald kan bortskaffes indenfor rammerne af allerede godkendte eller lovligt eksisterende affaldsordninger, bortskaffelsesog/eller genanvendelsesmetoder. Forurening og gener Samlet vurderer Holbæk Kommune, at virksomhedens affaldsproduktion, oplagring, håndtering eller bortskaffelse ikke er væsentlige i denne sammenhæng. Luftemissioner

3 Der vil ikke forekomme væsentlig luftforurening fra genbrugspladsen, ud over diffus forurening f.eks. fra køretøjer. Støv For at minimere støvgenerne kan der i miljøgodkendelsen blive stillet vilkår om reduktion af støvgener i forbindelse med transport og opbevaring, f.eks. ved vanding/befugtning og/eller overdækning, evt. etablering af afskærmning. Holbæk Kommune vurderer, at der ikke vil være væsentlige støvgener fra virksomheden. Lugt Der er ikke tale om en virksomhedstype, der generelt har mange lugtproblemer, ud over fra f.eks. have- og parkaffald, hvortil der i miljøgodkendelsen vil blive stillet vilkår om hyppig bortskaffelse. Holbæk Kommune vurderer derfor, at der ikke bliver gener i den forbindelse. Spildevand Virksomheden vil aflede processpildevand fra områder med potentielle forureningskilder, samt sanitært spildevand til spildevandsforsyningsselskabets spildevandsanlæg. Overskydende og uforurenet tag- og overfladevand, forventes afledt til recipient. Der vil dels blive stillet vilkår om spildevandsafledning i miljøgodkendelsen, dels vil der særskilt blive meddelt tilslutnings- og udledningstilladelse med vilkår vedr. afledningerne. Med overholdelse af de stillede vilkår for håndtering og bortskaffelse af spildevand, vurderer Holbæk Kommune, at der ikke er væsentlig miljøgener forbundet hermed. Støj Der vil kunne forekomme støj fra/i forbindelse med: Kørsel på genbrugspladsens område (køretøjer kg) Håndtering og ombytning af containere med lastvogne Kombinationer af aflevering af hårde fraktioner i tomme containere Læsning af haveaffald med maskine Håndtering og presning af affald med maskiner og komprimatorer Til- og frakørsel Renholdelse af pladsen med kørende materiel, snerydder, fejemaskine o. lign. Varmepumpe Nærmeste beboelse (enkeltliggende bolig i landzone) er i en afstand af ca. 125 meter fra virksomhedens sydlige skel. Der foreligger ingen støjdokumentationer.

4 Der vil miljøgodkendelsen blive stillet vilkår til at imødegå støjforholdene, herunder fastsættelse af støjgrænser og indsendelse af dokumentation for, at miljøstyrelsen vejledende støjgrænser kan overholdes. På dette grundlag vurderer Holbæk Kommune, at der ikke vil være væsentlige støjgener fra virksomheden. Der forventes ikke væsentlige emissioner til luft, spildevand, eller som støj i forbindelse med driften af det ansøgte. Godkendelsesbekendtgørelsens branchevilkår for virksomhedstypen vil blive anvendt i forbindelse med udarbejdelse af miljøgodkendelse, og eventuelle grænseværdier vil blive fastsat i virksomhedens miljøgodkendelse. Risikoen for uheld, navnlig under hensyn til de anvendte stoffer og teknologier Holbæk Kommune vurderer samlet, at det ansøgte ikke vil give anledning til begrænsninger for anvendelsen af naboarealer ud over, hvad der fremgår af kommuneplanen. Virksomheden Tornved Genbrugsplads er ikke omfattet af bekendtgørelsen om kontrol af risikoen for større uheld med farlige stoffer. Virksomheder håndterer flydende olier og kemikalier og andet farligt affald. Standardvilkårene for virksomhedstypen har taget hånd om risikoen for evt. spild m.m. til omgivelserne. Standardvilkårene stiller krav til farligt affalds opbevaring, til olieforurenede oplag samt til f.eks. tankanlæg- og rørføringers indretning. Med baggrund i de af virksomheden oplyste forhold samt de vilkår, der fastsættes i miljøgodkendelsen i overensstemmelse med gældende krav i standardvilkårene, vurderer Holbæk Kommune, at der ikke er risiko for væsentlige uheld. 2. Anlæggets placering Den miljømæssige sårbarhed i de geografiske områder, der kan blive berørt af anlægget, skal tages i betragtning, navnlig Nuværende arealanvendelse Ejendommen er beliggende i landzone, indenfor Kommuneplan , rammeområde 11.O07. Lokalplan nr Genbrugsplads og materielgård Tillæg nr. 29 til kommuneplanen af 2005 fastlægger områdets anvendelse til genbrugsplads, materielgård, karteringsplads for overskudsjord og andre aktiviteter, der har samme karakter. Der er på Holbækvej 167, 4440 Mørkøv registreret et matrikulært areal på m 2, fordelt på 2 matrikler. Der ses ingen planmæssige hindringer for det ansøgte. Tornved Genbrugsplads er beliggende i et område med særlige drikkevandsinteresser (OSD).

5 Der stilles i miljøgodkendelse skærpede vilkår i forhold til f.eks. belægninger samt afløb til beskyttelse af grundvandsressourcer. Virksomheden er ikke beliggende i et råstofområde, et skovområde eller lign. Holbæk Kommune vurderer med baggrund heri, at det ansøgte i sig selv ikke kommer til at udgøre en hindring for fremtidig anvendelse af områdets råstoffer og grundvand. Det naturlige miljøs bæreevne med særlig opmærksomhed på følgende områder: a) Vådområder Ejendommen er beliggende i en afstand af ca meter fra åbeskyttelseslinie (mod nord). Desuden findes nærmeste søbeskyttelseslinie i afstand af meter mod sydvest og meter mod øst. Der befinder sig en mindre beskyttet sø i den sydlige del af ejendommen, samt beskyttet overdrev i afstand af ca. 55 meter fra skel mod vest. Nærmeste beskyttede eng befinder sig ca. 400 meter nordøst for ejendommen. Virksomheden udleder ikke væsentlige næringsstoffer, hverken vand- eller luftbåren. Grundet afstandene vil heller ikke være direkte fysiske påvirkninger (f.eks. dræning) af vådområderne, hverken i anlægsfasen eller permanent som følge af anlægget. Holbæk Kommune vurderer, at pladsen ikke vil indebære en væsentlig påvirkning af vådområderne. b) Kystområder Kystnærhedszone i afstand af ca. 12 km, hvorfor forholdet anses irrelevant. c) Bjerg- og skovområder Nærmeste fredskov i afstand af 800 meter mod sydvest. d) Reservater og naturparker Skovbyggelinie i afstand af ca. 400 meter mod nord. Der er ingen væsentlige skov- eller bjergområder, hvorfor Holbæk Kommune vurderer, at punktet er irrelevant. Nærmeste reservat i afstand af ca. 11 km. Det ansøgte er ikke beliggende i nærheden af eksisterende eller til hinder for planlagte reservater eller naturparker. e) Vadehavsområdet Da det ansøgte ikke planlægges i Vadehavsområdet, vurderes det, at punktet er irrelevant. f) Områder, der er registreret, beskyttet eller fredet ved national lovgivning, EFfuglebeskyttelsesområder Ejendommen ligger i en afstand af ca. 3,9 km øst for nærmeste habitatnatur (Skarre Sø) samt naturbeskyttelse og Natura2000 område, dog findes beskyttet vandløb i afstand af ca. 300 meter mod nord. Nærmeste EF-fuglebeskyttelsesområder er ca meter vest for ejendom-

6 og habitatområder. men. g) Områder, hvor de fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet Nærmeste Ramsarområde befinder sig i en afstand af 13 km mod nordvest for ejendommen. Holbæk Kommune vurderer, at aktiviteterne ikke kan give anledning til negative påvirkninger af udpegningsgrundlaget. Vurderingen bygger på, at virksomhedens emissioner samt bortledning af tagog overfladevand, er reguleret jf. ovenstående beskrivelser, samt at virksomhedens arealer ikke rummer leve-, opholds- eller fourageringsmuligheder for arter på udpegningsgrundlaget. Virksomhedens arealer vurderes konkret heller ikke at rumme forekomster eller potentielle levesteder for beskyttelseskrævende arter efter naturbeskyttelseslovens 29a (og habitatdirektivets bilag IV). Nærmeste fredede område (Tornved Bjerg arealfredning) ligger indenfor matrikelskellet langs ejendommens vestlige skel. Dette areal skal ifølge tinglyst dom af 1973 bevares uændret. Det er Holbæk Kommunes samlede vurdering, at virksomhedens aktiviteter ikke medfører væsentlig påvirkning af områder, der er registreret, beskyttet eller fredet ved national lovgivning, EF-fuglebeskyttelsesområder og habitatområder. Holbæk Kommune er ikke bekendt med, at der i nærheden af virksomheden findes områder, hvor miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet. Projektet vurderes derfor ikke at ville medføre væsentlig påvirkning af sådanne områder. h) Tætbefolkede områder Anlægget etableres i landzone, men i et område udlagt til bl.a. genbrugsplads, og ikke i et tæt befolket område. i) Vigtige landskaber set ud fra et historisk, kulturelt, arkæologisk, æstetisk eller geologisk synspunkt Nærmeste bolig (enkeltstående bolig i landzone) ligger i afstand af ca. 125 meter mod syd. Virksomheden forventes ikke at påvirke nærområdet, ud over det, der allerede sker i dag fra det eksisterende anlæg. Holbæk Kommune vurderer, at der ikke vil være en væsentlig påvirkning af de vigtige landskaber i området ved etableringen, ligesom det vurderes, at anlægget ikke vil påvirke landskabet betydeligt visuelt. 3. Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning De potentielle væsentlige virkninger af anlægget skal ses i relation til de kriterier, der er anført under 1 og 2 ovenfor og navnlig under hensyn til: Påvirkningernes omfang (geografisk område og omfanget af personer, der berøres) Samlet set vurderer Holbæk Kommune, at der ikke vil være en væsentlig påvirkning af de vigtige landskaber i området, eller anlægget vil kunne berøre et stort antal personer, f.eks. i forbindelse med uheld eller lignende.

7 Påvirkningens grænseoverskridende karakter Holbæk Påvirkningens sandsynlighed Påvirkningens varighed, hyppighed og reversibilitet Påvirkningerne har ingen sporbar effekt udenfor hverken landets eller kommunes - grænser. Holbæk Kommune vurderer derfor, at punktet er irrelevant. Der er tale om blivende anlæg og aktiviteter, hvis påvirkninger i omgivelserne vil være sandsynlige indenfor virksomhedens driftstid. Holbæk Kommune vurderer dog, at disse påvirkninger ikke er mere komplekse end, at de vil kunne reguleres efter vilkår svarende til standardvilkårene og/eller BAT-konklusioner og BREF-dokumenter i miljøgodkendelsen. Det ansøgte vil være permanent, og virksomheden forventes i drift året rundt og med en arbejdstid på alle ugens dage kl Miljøpåvirkningen er derfor vedholdende, men Holbæk Kommune vurderer, at spildevands-, støj- og luftforureningen fra anlægget er reversible påvirkninger, hvis det ansøgte opgives.

Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget.

Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget. Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen Punkterne herunder refererer til bilaget. 1. Anlæggets karakteristika Anlæggets karakteristika skal især anskues i forhold til: Anlæggets dimensioner Holbæk

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Støvring Autoophug ApS, Banesvinget 7a, 9530 Støvring

Notat om VVM Screening af. Støvring Autoophug ApS, Banesvinget 7a, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Støvring Autoophug ApS Banesvinget 10 9530 Støvring Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg

Læs mere

1 - Anmelderskema vandindving. Hører til journalnummer: P Udskrevet den

1 - Anmelderskema vandindving. Hører til journalnummer: P Udskrevet den 1 - Anmelderskema vandindving 1 2 3 4 5 6 7 2 - Screeningsafgørelse Vurdering af pligt til udarbejdelse af miljøkonsekvensrapport i henhold til 15 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af

Læs mere

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016.

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016. Afgørelse om ikke VVM-pligt for [anlæg] er indsat i godkendelsen af recyclingsafdelingen og findes sammen med revurderingen af miljøgodkendelsen for hele Grundfos A/S Bilag A Skema til brug for screening

Læs mere

Notat om VVM-screening af. Truck og Parts Center ApS

Notat om VVM-screening af. Truck og Parts Center ApS Center Natur og Miljø TRUCK OG PARTS CENTER ApS Hjedsbækvej 24 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.02.16-K08-788-07 Ref.: Lene Lauridsen

Læs mere

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Notat VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Thorbjørn Kjær har den 11. august 2008 indgivet ansøgning om miljøgodkendelse til

Læs mere

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Affaldsplads Grynderupvejen 1, 9610 Nørager. Hobrovej 110 9530 Støvring 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.

Notat om VVM Screening af. Affaldsplads Grynderupvejen 1, 9610 Nørager. Hobrovej 110 9530 Støvring 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild. CENTER NATUR OG MILJØ Notat om VVM Screening af Affaldsplads Grynderupvejen 1, 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk DATO: 20. juni 2014 SAGSNR.: 09.02.16-P19-11569-11

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Sønderborg Kommune

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Sønderborg Kommune Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Sønderborg Kommune Virksomheden har ansøgt om ændringer i forhold til driftstider. Genbrugspladsen skal være døgnåbent,

Læs mere

VVM vurdering af etablering af fortov ved Bælumvej, 9575 Terndrup.

VVM vurdering af etablering af fortov ved Bælumvej, 9575 Terndrup. VVM vurdering af etablering af fortov ved Bælumvej, 9575 Terndrup. Indholdsfortegnelse 1 VVM vurdering... 3 2 Anlæggets Karakteristika... 3 2.1 Anlæggets dimensioner... 3 2.2 Kumulation med andre projekter...

Læs mere

Etablering af ca. 14 x 16 m permeabelt køreareal. Etablering af ca. 14 x 16 m ikke-permeabelt areal til modtagelse af haveaffald.

Etablering af ca. 14 x 16 m permeabelt køreareal. Etablering af ca. 14 x 16 m ikke-permeabelt areal til modtagelse af haveaffald. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Befæstelse af udendørs areal til Orø Genbrugsplads med henblik på at modtage haveaffald udendørs og uden for arbejdstid.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Råstofindvinding i udlagt råstofområde, Sælvig. Udvidelse

Læs mere

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg VVM Screeningsskema Lovhenvisninger /6/ VVM bekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 764 af 23. juli 2014, med senere ændringer, om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst OAB s miljøgård i Lærkeparken er ikke tidligere godkendt.

Læs mere

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til

Læs mere

Projektets karakteristika

Projektets karakteristika Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 425 af 18. maj 2016 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 100.000m3

Læs mere

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23091 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Tilladelse til råstofindvinding

Læs mere

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-22-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeledninger

Læs mere

Notat om VVM-screening af. transmissions- og fordelingsledning til Odderen og Grævlingen II, Støvring Kraftvarmeværk

Notat om VVM-screening af. transmissions- og fordelingsledning til Odderen og Grævlingen II, Støvring Kraftvarmeværk Center Natur og Miljø Støvring Kraftvarmeværk A.m.b.a. Hjedsbækvej 2 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.16.04-P19-3-14 Ref.: Lene

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord.

Læs mere

Hvis der svares ja til nogle af nedenstående forhold, skal de vurderes yderligere i skema 2.

Hvis der svares ja til nogle af nedenstående forhold, skal de vurderes yderligere i skema 2. VVM-screening af: Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg Danfoss A/S har søgt om byggetilladelse til at opføre en containergård ved E3 i Elsmark. Der skal etableres en 272 m 2 befæstet og overdækket

Læs mere

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed Basis oplysninger Brønderslev Kommune Hollenstedvej 8, Hjallerup - Miljøgodkendelse af autoophug Projekt beskrivelse

Læs mere

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes et kommuneplantillæg, se bilag 1.

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes et kommuneplantillæg, se bilag 1. Center Natur og Miljø Søren Otte Sørupgårdsvej 4, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-8-13 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Hvis der svares ja til nogle af nedenstående forhold, skal de vurderes yderligere i skema 2.

Hvis der svares ja til nogle af nedenstående forhold, skal de vurderes yderligere i skema 2. VVM-screening af: Universe Science Park Mads Patent Vej 1 6430 Nordborg Universe Science Park har ansøgt om at udvide forlystelsesparken med en ny aktivitet - Pieline Land - som er et bymiljø med inspiration

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse 1. Projektbeskrivelse Ansøger KFUM spejderne, 1. Lyngby gruppe, v. Niels Jensen Anlæg Boring/brønd DGU

Læs mere

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skovrejsning ved Brylle Navn og adresse på bygherre Det Danske Hedeselskab, Klostermarken

Læs mere

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kalundborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Notat Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-36060 Ref.: BKHA Den 24. november 2015 VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Indledning Skamol A/S har

Læs mere

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Bilag 1 VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Billund Lufthavn har ved brev af 13. september 2012 ansøgt om ændring af gældende vilkår for tankning af fly,

Læs mere

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM Myndighed Basis oplysninger Viborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Virksomheden

Læs mere

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM).

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM). VVM-screening af sø efter Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1335 af 6. december 2006. 1. Projektbeskrivelse Den 30. september 2016 Sagsnummer 16/14340 Ansøger Anlæg Placering Ejer Peter Bang Vind, Nordre

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Tårnby Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt vedr. Gunnerupmosevej 22, 8960 Randers SØ

Afgørelse om ikke VVM-pligt vedr. Gunnerupmosevej 22, 8960 Randers SØ Assentoft Grusgrav ApS Gunnerupmosevej 22 8960 Randers SØ Miljø og teknik Natur og miljø Laksetorvet DK-8900 Randers C Telefon +45 24 20 36 93 Telefax +45 89 15 16 60 dorthe.dahl@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

VVM-Myndighed. Halsnæs Kommune. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse

VVM-Myndighed. Halsnæs Kommune. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse VVM-Myndighed Halsnæs Kommune Basisoplysninger Projektbeskrivelse Virksomheden bliver drevet af A. Henriksens Shipping A/S. Virksomheden ligger på en grund lejet af Hundested Havn I/S. Virksomheden ønsker

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Hillerød Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

eksisterende forhold den 7. september 2017 søgt miljøgodkendelse til udendørs udformning

eksisterende forhold den 7. september 2017 søgt miljøgodkendelse til udendørs udformning Bilag 1 Screening efter bilag 6 i miljøvurderingsloven 1 Punkterne herunder refererer til bilaget. 1. Projekters karakteristika Projekters karakteristika skal især anskues i forhold til: a) hele projektets

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Guldborgsund Kommune, Natur og Miljø VVM screening er foretaget på baggrund af kriterierne i bilag 3 i Bekendtgørelse om vurdering

Læs mere

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23044 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Projektets karakteristika

Projektets karakteristika Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 425 af 18. maj 2016 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 500.000m

Læs mere

VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af varmeværket Maglevad 3.

VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af varmeværket Maglevad 3. VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af varmeværket Maglevad 3. 1. Projektbeskrivelse Ansøger Egedal Fjernvarme A/S Anlæg Varmeværk Maglevad 3 Placering Dam Holme 4B, 3660 Stenløse Ejer Egedal

Læs mere

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM VVM Screening VVM Myndighed Basis oplysninger Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Revidering af miljøgodkendelser for De Nova Jern og Metal

Revidering af miljøgodkendelser for De Nova Jern og Metal VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Revidering af miljøgodkendelser for De Nova Jern og Metal Sags nr. 2010/11001 Navn og adresse på bygherre De Nova Jern og Metal, Havnevej

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i et udlagt graveområde

Læs mere

VVM-screening. Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt.

VVM-screening. Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri Navn

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med screening af oplag af beton nedbrudt beton samt anvendelse heraf, Horsensvej 7, Blenstrup

Afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med screening af oplag af beton nedbrudt beton samt anvendelse heraf, Horsensvej 7, Blenstrup Center Natur og Miljø BLENSTRUP MASKINSTATION A/S Horsensvej 7 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.35.00-K08-3944-10 Ref.: Lene Lauridsen

Læs mere

Screening for VVM-pligt af fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Screening for VVM-pligt af fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Center Natur og Miljø Finn Søgaard Bustedvej 16, Albæk 9541 Suldrup mail: solvang@rebild.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-2514-09

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Navn og adresse på bygherre Tekst Etablering af afvandingsprojekt Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde Bygherres kontaktperson og

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2016-1045 Ref.: BKHA Den 18. januar 2016 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Indledning Energinet DK har søgt om

Læs mere

Bilag 3 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Natur og Miljø, Gentofte Kommune, GEO

Bilag 3 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Natur og Miljø, Gentofte Kommune, GEO Bilag 3 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Natur og Miljø, Gentofte Kommune, GEO-2016-00162. Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Fornyelse af eksisterende indvindingstilladelse

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet

Læs mere

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk>

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk> Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skive Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nyt solcelleanlæg på taget af Søby-Højslev Hallen. Navn og adresse

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst Skovrejsning på 2.91 ha af ejendommen Venslevleddet

Læs mere

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at jordvoldene kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM).

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at jordvoldene kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM). 1. VVM-screening af jordvolde ved Frederikssundsmotorvejen efter Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1335 af 6. december 2006. 1. Projektbeskrivelse Ansøger Anlæg Placering Ejer Boris Kjeldsen, Råbrovej

Læs mere

Telefon: , Bjarke Korsager Kokbjerg 5, 6000 Kolding Telefon:

Telefon: , Bjarke Korsager Kokbjerg 5, 6000 Kolding Telefon: Bilag A - Skema til brug for screening (Miljøkonsekvensvurdering, tidligere VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017] VVM-Myndighed Rødovre Kommune Basis oplysninger

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer.

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/22635 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A Skema til brug for screening (VVMpligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Halsnæs Kommune (journalnummer: 2015/0017880 ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

VVM-screening af skovrejsning

VVM-screening af skovrejsning VVMscreening af skovrejsning Vurdering af VVMpligt, jf. bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) nr. 448 af 10. maj 2017 og Bekendtgørelse om samordning

Læs mere

VVM-screening af råstofindvinding ved Gøttrup

VVM-screening af råstofindvinding ved Gøttrup VVM-screening af råstofindvinding ved Gøttrup Notat om VVM-screening af råstofindvinding på Gøttrupvej, Gøttrup matr. nr. 25z Gøttrup by, Gøttrup og Gøttrupengevej, Gøttrup matr.nr. 27ai Gøttrup by, Gøttrup.

Læs mere

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål.

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål. TEKNIK OG MILJØ Aqua System A/S Avnvej 14 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8085 mikht@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.16.04-P00-2-15 VVM-screening

Læs mere

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted NOTAT Skema til VVM screening af husstandsmølle, Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted Dato: 30. november 2015 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Husstandsmølle på ejendommen

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Natur og Miljø, Gentofte Kommune, GEO Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Natur og Miljø, Gentofte Kommune, GEO Basis oplysninger Bilag 3 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Skema

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Region Midtjylland Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Indvinding af sand, grus og sten på

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omhandler rejsning af 5,43 ha skov ud fra et ønske om mere og sammenhængende

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- 130-00483 ) Basis oplysninger

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse Etablering af tre gydestryg i Grindsted Å. Projektet har til formål at forbedre betingelserne for laksefisk, herunder gyde- og

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt strækning i Slebsager Bæk Navn og adresse på bygherre Agerbæk Maskinstation A/S, Kærbjergvej 26, 6753 Agerbæk

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke 1. Projektbeskrivelse Ansøger Thomas Nestler Høyer Anlæg DGU nr. 199.438 Placering

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Teknik & Miljø dato 2016 Sags-ID: Sagsbehandler: NN Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 3 i

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt vandløb ved navn Kærbækken over en 140 m lang strækning samt flytning af samme vand løb til et nyt gravet løb,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Hans Martin Risgaard Højmark, Skovbrynet 1 C, 8960 Randers SØ Bygherres

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning (journalnummer: SVANA-130-00062)

Læs mere

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt)

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA-335-05142 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og

Læs mere

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: In-situ afværgeanlæg overfor benzinforurening i det sekundære grundvand, jf.

Læs mere

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2.

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Parkeringssløjfe til 18 biler samt afsætningsareal

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Fortsat råstofindvinding i et

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i udlagt graveområde,

Læs mere

VVM-screening af jordvarmeanlæg med dyb boring på Garderhøjvej 3, 2820 Gentofte

VVM-screening af jordvarmeanlæg med dyb boring på Garderhøjvej 3, 2820 Gentofte VVM-screening af jordvarmeanlæg med dyb boring på Garderhøjvej 3, 2820 Gentofte VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Gentofte Kommune Tekst Ansøgning om udførelse af vertikal

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Realisering af vandplanprojekt 2010-2015. Høgholt møllebæk. Fjernelse af spærringer,

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: Privat skovrejsning Navn og adresse på bygherre Niels Tryde, Stationsvej

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets

Læs mere

Etablering af varmepumpeanlæg. Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J

Etablering af varmepumpeanlæg. Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Miljøstyrelsen Århus Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup Dansk Genbrugsisolering Knastvej 4 Oddense 7860 Spøttrup 2. marts 2016 Knastvej 4 - VVM-afgørelse Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-41906 Ref.: BKHA Den 2. marts 2016 VVM-screening af etablering

Læs mere

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup Randers Spildevand A/S e-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og teknik Virksomhedskontoret Laksetorvet DK-8900 Randers Telefon +45 8915 1681 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk Den 17. marts 2017 VVM-screening

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Mariagerfjord Kommune (journalnummer: 06.02.16-P19-5-16) Basis oplysninger

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B. Danish Crown A/S Langbro 7b, Blans 6400 Sønderborg Virksomheder J.nr. MST-1270-01892 Ref. metho/hemhe Den 24. februar 2016 Afgørelse om VVM-pligt for etablering af ny betontank til spildevand Miljøstyrelsen

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Rødovre Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil )

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil ) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af solfangeranlæg i tilknytning til Skuldelev Kraftvarmeværk Navn og

Læs mere

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag.

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nordvand,

Læs mere

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning)

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) Sjørring Produkt Ramsgårdvej 6, 7700 Thisted 2. oktober 2013 Screening for VVM pligt for miljøbehandling af biler på Ramsgårdvej

Læs mere

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Dong Energy Thermal Power A/S Asnæsværket Asnæsvej 16 4400 Kalundborg Virksomheder J.nr. MST-1270-00858 Ref. zuyuk/vba Den 13. december 2012 Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Bygherres kontaktperson og telefonnr. Poul Søndersø, telefon

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Bygherres kontaktperson og telefonnr. Poul Søndersø, telefon Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Opstilling af en 25 meter høj husstandsvindmølle SØNDERSØ ENERGI A/S, Engvej

Læs mere

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk.

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. VVM-screening Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. Projektet har til formål at skabe passage til de opstrøms dele af

Læs mere