Initiativpræmier. 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Initiativpræmier. 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS"

Transkript

1 Initiativpræmier 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS Skakforeningen Odysseus tildeles initiativpræmien for at have startet juniorskak op for børn mellem 8-16 år og siden lykkes med at fastholde en solid juniorafdeling med både nybegyndere og erfarne spillere. Skakforeningen Odysseus tilbyder instruktion i skak med trinvis forbedring efter en kendt udenlandsk metode. Udover instruktion er der en varierede vifte af skak-aktiviteter fra spil for sjov, interne turneringer, venskabskampe, simultan matcher og mere. 2. Hovedkreds TØLLØSE SKAKKLUB Initiativpræmien for 2012 tildeles Tølløse Skakklub. Klubben hører absolut ikke til de største i 2. Hovedkreds. Efter en lang periode, hvor der ikke skete så forfærdelig meget, er der i de sidste år vokset nogle aktiviteter frem, som 2. Hovedkreds ønsker at belønne med Dansk Skak Unions initiativpræmie. Trods sin størrelse har klubben en trofast medlemsskare og et godt socialt liv med mange forskellige aktiviteter. Der er klubaftener, hvor der gennemgås partier, der spilles hurtigskakturnering og selvfølgelig er der den traditionelle klubturnering, hvor alle klubbens medlemmer deltager. Tølløse har som noget nyt sat en vellykket EMT i gang, der i forhold til klubbens størrelse og erfaring med opgaven må siges at have været en succes. Et flot program med mange annoncer fra byens erhvervsliv har yderligere givet denne nye turnering et godt løft. Glædeligt er det, at klubben fortsætter med turneringen. Skal udviklingen i Dansk Skak Union vendes, skal der på alle planer udvises nytænkning, initiativ og engagement. Det har Tølløse Skakklub gjort.

2 3. Hovedkreds SDR. NÆRÅ SKEKKLUB Sdr. Nærå Skekklub er dannet i Klubben er baseret på daværende juniorskakleder Jan Kaas Pedersens ungdomsspillere fra Sdr. Nærå Skole. Næsten alle var i 2011 forhenværende skakspillere, men én i flokken fødte idéen om at etablere en klub hvor man skulle mødes til holdskak og i sociale sammenhænge i øvrigt. Idéen viste sig, trods bopæle over et stort spredt geografisk, bæredygtig og klubben har i dag 11 medlemmer, alle reaktiverede skoleskakspillere, som efter deres første sæson er rykket suverænt op i Fynsserien. For realiseringen af dette initiativ gives prisen med glæde, det bliver spændende at se hvor langt det genvundne fællesskab bærer. 4. Hovedkreds VOJENS SKAKBLAD Trods de vanskeligheder, der for tiden er for at få pressen til at bringe skakstof, lykkes det Vojens at få mange begivenheder omtalt. Den sønderjyske enkeltmandsturnering blev fyldigt omtalt med billeder og tekst - fra 1. runde til om med omkamp - i Jydske Tidende og diverse ugeaviser, Vojens Skakklubs årlige PR-arrangementer lynskak ved Vojens Høtte og simultanskak i Rådhuscenteret om efteråret ligeledes. Skakklubberne i Vojens og Haderslev lavede fælles sommerferieskak for juniores. Også her var der billeder og omtale. Karl Posselt har knækket nødden og sender korte omtaler sammen med billeder. Det virker! Ved den nylig afholdte hovedkredsgeneralforsamling, som i år fandt sted i Vojens, havde han sat årets udklip på en opslagstavle. De fyldte ca. 2 kvadratmeter! En imponerende og efterligningsværdig indsats: 5. Hovedkreds JERNE SKAKKLUB Jerne Skakklub er en klub, der holder ud og fortsætter et pænt aktivitetsniveau. Desuden er det lykkedes at fastholde et pænt medlemstal. Dette er en præmie, der skulle være givet for længst til Jerne Skakklub for deres indsats og støtte til bl.a. Vesterhavsturneringen, hvor klubben både bidrog på det arbejdsmæssig og økonomiske område.

3 6. Hovedkreds SKAKKLUBBEN AF 1968 Skakklubben af 1968 tildeles Dansk Skak Unions initiativpræmie for Skakklubben af 1968 har starten en juniorafdeling op, hvilken man ville have forsvoret for blot nogle få år siden. Skakklubben af 1968 har som den eneste klub i hovedkredsen formået at skabe et tilbud i Dansk Skak Union til de meget nye og unge skakspillere, som er blevet et produkt af Dansk Skoleskaks projekt bring minoriterne i spil. 7. Hovedkreds JETSMARK SKAKKLUB - Godt og solidt juniorarbejde både med eliten og bredden. - Danske Mestre i holdskak og individuelt ved Allan Stig Rasmussen. - En klub der integrerer mange piger i skoleskakken - En klub der tænker innovativt 8. Hovedkreds ALLERØD SKAKKLUB Allerød Skakklub har gennem årene præsteret en markant medlemstilgang, - i en periode hvor mange andre klubber desværre har måttet notere tilbagegang. Klubben har gennem de seneste år fået etableret en velfungerende juniorafdeling med ugentlig undervisning på flere niveauer - tillige med tæt kontakt til juniorernes forældre/hjem. Klubben har i 2011 med stor succes - arrangeret DM for Ungdom. Igen i 2012 har Allerød Skakklub tegnet sig for arrangementet. Udover den velfungerende juniorafdeling af de deraf kommende arrangementer, er Allerød Skakklub også en klub man kan henvende sig til hvis man har større arrangementer i hovedkredsen, det kan være noget som divisionsafslutning, afslutning i hovedkredsens holdturnering. En af grundene til at klubben er så stor og så populær er at man lægger meget vægt på de sociale liv i klubben, og selv på klubaftener hvor der egentlig ikke er planlagt noget møder medlemmerne op, så arrangerer man måske en spontan lynturnering, hvor spillere deltager.

4 Hæderstegn 1. Hovedkreds HELGE NEESGÅRD-MADSEN Helge startede med at være skoleskakleder i Gladsaxe Helge har arrangeret Gladsaxe-mesterskab i skoleskak siden Helge var en af initiativtagerne til Multitabs-turneringen i 1979, hvor Jens Kristiansen blev IM. Senere har han startet en årlig pigeturnering og stået for Gladsaxe kommunes skak-sommerferieaktiviteter siden starten i Særlig sidstnævnte har ført til at mange vordende talenter er begyndt at spille organiseret skak. Helge har været med til at starte Caïssa i 2012 som har fået en fin juniorafdeling op og stå. I Caïssa har de taget det gode initiativ med Junior Grand Prix turneringer til efterretning og selv organiseret to. Caïssa har også deltaget i den såkaldte Gladsaxe-dag, hvor forskellige foreninger kan gøre PR for det meste af kommunens indbyggere, bl.a. har Mads Andersen givet simultan. Helge er som skakinstruktør af den overbevisning, at faste rammer giver det bedste læringsmiljø, og at glade børn lærer mest (det gælder om at få de to ting til at gå op i en højere enhed). Sidstnævnte er ikke blot i en undervisningstime, men også positive oplevelser ved at deltage i turneringer som Gøteborg Cup, U-VM og EM. Så det at være skakinstruktør er ikke blot at sidde i et undervisningslokale 2 timer om ugen. 2. Hovedkreds MORTEN F. JENSEN Det er altid en god oplevelse at komme til Præstø Skakklub. Det er ikke mindst Mortens fortjeneste. I en årrække har han været klubbens utrættelige formand. I denne periode har klubben etableret sig som en både stabil og fremgangsrig klub med en trofast og engageret medlemsskare. Morten har med sine mange gode og inspirerende idéer gjort sit til, at Præstø Skakklub har sat sit tydelige præg på det skaklige landkort i 2. Hovedkreds. Det ses tydeligt i klubbens aktive satsning på ungdomssiden og nye og anderledes initiativer med hensyn til afvikling af EMT`er. Morten har endvidere været medlem af hovedkredsbestyrelsen, hvor han har været kasserer og sekretær.

5 3. Hovedkreds KELD BOYSEN Keld Boysen kom til Odense Skakklub først i 1990 erne, da KFUM s skakafdeling lukkede. Ret hurtig blev Keld valgt ind i bestyrelsen, hvor han siden har bestredet flere poster. Han var primus motor i oprettelsen af en særskilt seniorafdeling, som straks blev en succes med fast spilletid onsdag eftermiddag. Igennem mange år har Keld været klubbens faste omdrejningspunkt ved at sørge for at åbne og lukke hver mandag og onsdag. Keld Boysen har, siden turneringen blev søsat i 1997, været dommer ved OM i veteranskak, hvor fynske spillere over 60 år hvert efterår dyster om mesterskabet. Han har gennem alle årene udfyldt samme funktion i interne turneringer, ligesom FSU aldrig er gået forgæves til Keld, når der var dommeropgaver, som skulle løses. Således udfyldte han denne funktion ved DM i Nyborg Med sit retskafne væsen og sans for tal, var det logisk at Keld blev valgt til revisor i 3. HK i 1994, en post han bestred indtil Hele Keld Boysens organisatoriske virke har været kendetegnet af stor hjælpsomhed og stabilitet, og hans indsats til skakkens fremme belønnes hermed fortjent med hæderstegnet.

6 4. Hovedkreds BRIAN LUNDGAARD Det er sagt om skakspillet, at det er for meget kunst til at være et spil, for meget videnskab til at være kunst og for meget spil til at være videnskab. Sådan er der blevet sagt meget klogt om skak, men for 43-årige Brian Lundgaard, der er psykolog, var skak - eller rettere programmeringssproget PHP -en overspringshandling, da han i 2001 læste på universitetet og skulle skrive speciale. Han spillede skak med en bekendt, Baldur Kristinsson, der er filosof og bosiddende på Island. Brian Lundgaard havde fundet ud af at programmere et skakbræt, der kunne vise skakbrikkernes stilling, som de to spillere så kunne udveksle over internettet. Det greb om sig, og flere ville være med - blandt andre en bekendt i Århus, som spillede skak med en spiller i Grækenland. Året efter satte han sig ned og programmerede et rigtigt skakspil til brug på internettet, og oprettede samtidig en skakklub, Eskakklubben, der kan findes på internetadressen: Måske klubmester I dag 10 år efter tæller klubben næsten 500 medlemmer blandt andre steder fra Danmark, Norge og Sverige. Klubben har også udlandsdanskere fra USA. I E-skakklubben kan man spille korrespondanceskak, skakmatcher, klubturneringer, hurtigskak og lynskak og chatte med hinanden. Ja, man kan også spiller mange partier på én gang. Brian Lundgaard lærte at spille skak af sin far, og da han var gammel nok til at gå i ungdomsskole, gik han til skak hos Kai Bjørnskov, der er kendt fra skoleskakken i Sønderjylland. To år senere blev han medlem af Haderslev Skakklub og i dag er han medlem af Vejen Skakforening og godt på vej til at vinde foreningens klubmesterskab. Det bliver i givet fald hans første klubmesterskab.

7 5. Hovedkreds JENS OTTO GRABAU Jens Otto Grabau har i mange år været ildsjælen i Stouby Skakklub, hvor han dækker næsten alle funktioner, formand, kasserer, holdleder, materialeforvalter m.m. Herudover afholder Stouby årlige koordinerede turneringer med Jens Otto Grabau både som deltager og arrangør. Jens Otto Grabau har haft stor indflydelse på Stouby Skakklubs fortsatte eksistens. Bl.a. da Rårup-Juelsminde Skakklub lukkede, var det bl.a. Jens Otto Grabau s fortjeneste, at nogle af deres medlemmer valgte Stouby Skakklub. 6. Hovedkreds JESPER SKJOLDBORG Jesper Skjoldborg fra Viby Skakklub indstilles til Dansk Skak Unions hæderstegn for Jesper har i rigtig mange år ydet en kæmpe indsats for juniorarbejdet i hovedkredsen. Tidligere som juniorleder og nu som holdleder for vores succesfulde hold juniorhovedkredsturneringerne på Tjele. Jesper har også i mange år været en markant skikkelse på skoleskakfronten i Århus og i hans lokale klub Viby. 7. Hovedkreds ARNE HOVE Arne har i mange år været medlem af bestyrelsen i 7.HK. I øjeblikket er han turneringsleder for hovedkredsens holdturnering, der kører til alles fulde tilfredshed. Arne har i mange år været medlem af bestyrelsen i Nørresundby Skakklub hvor han bl.a. har bestridt hvervene som formand og kasserer. Arne er endvidere en stor drivkraft til alverdens skakarrangementer, hvor han altid er klar til at give en hånd med.

8 8. Hovedkreds FLEMMING KARLSEN Han har ikke siddet i bestyrelser gennem årtier, men dog været formand i Roskilde Skakklub fra Han har heller ikke spillet en masse turneringer eller opnået store resultater, men var dog i sine yngre dage en habil spiller, der bl.a. spillede divisionsskak på Roskildes andethold. Alligevel har han igennem næsten to menneskealdre fået sat sit præg på dansk skakliv, hvor hans interesse for en stor del har været rettet mod det, der lå lidt ud over det almindelige dagligdags, såsom jubilæer, påskestævner og andre store eller specielle skakbegivenheder. Det trofaste udgangspunkt har været Roskilde Skakklub, hvor han nu er den, der har længst anciennitet. I sin toårige formandsperiode var han hovedmand i arrangementet af både det første åbne junior-dm i 1967 og året efter klubbens 60 års jubilæumsturnering. Begge vellykkede turneringer med stor udenlandsk deltagelse. Det samme gjaldt 8.HK s 25 års jubilæumsturnering i 1968 med spillested i Roskilde-hallen ligesom junior-dm året før. Senere har han fortsat vist stor interesse for klubbens forskellige jubilæumsarrangementer og bidraget med mange idéer og forslag. I forbindelse med klubbens 75 års jubilæum i 1983 blev der således udgivet et jubilæumsskrift, hvor Flemming Karlsen var en af forfatterne. Skriftet blev trykt i et pænt stort oplag, og efter uddeling til klubbens medlemmer og en første salgsbølge var der stadig en hel kasse tilbage fyldt med skrifter. Det lykkedes imidlertid for Flemming Karlsen af få afsat dem alle. Det tog godt 20 år, men imponerende alligevel, og næppe andre kunne have gjort det! I en lang årrække var han også meget involveret i Roskildes klubblad, ikke mindst distributionen af det. Først og fremmest selvfølgelig til klubbens medlemmer, men han sørgede tillige for udveksling af det med andre klubblade. Mange har oplevet, hvordan han kom rundt i klubberne og til forskellige skakarrangementer med sin karakteristiske og uundværlige taske, som så var fuld af klubblade og andre spændende ting. Sikkert også et par jubilæumsskrifter, såfremt der skulle være en mulig køber til stede! Derudover har han jo altid haft et arsenal af historier og finurligheder at fortælle om personer og begivenheder, både inden for skak og i det hele taget.

9 Dette underholder han gerne med, og en del har nok lært Flemming Karlsen at kende på netop den vis. I de seneste år har han ikke været så omkringfarende som tidligere, idet helbredet har drillet lidt. Heldigvis ser det ud til, at han er kommet ovenpå igen, så mon ikke, at vi på ny kommer til at møde ham ofte ved diverse skakbegivenheder. Lad os håbe det, for Flemming Karlsen har på sin helt egen facon været med til at sætte kulør på dansk skakliv! 9. Hovedkreds EGON SØRENSEN Egon Sørensen har været medlem af Lemvig skakklub i over 30 år. I gennem alle disse år har Egon gjort et enestående arbejde for at tingene kunne fungere i klubben. Han har i utallige sammenhænge hjulpet til i det daglige og ved arrangementer - typisk, som den først fremmødte, og den sidste til at forlade stedet. Derudover har Egon Sørensen fungeret som holdleder i holdturneringen og som den selvskrevne kampleder, når 1-holdet havde hjemmebane. Igennem mange år har Egon desuden beklædt posten som kasserer til alles tilfredshed, og han har i øvrigt som bestyrelsesmedlem udført et stort arbejde til fremme for skakken i Vestjylland. Bl.a. som medinitiativtager til Vestjysk Bank Grand Prix, en årlig tilbagevendende begivenhed, der omfatter Holstebro, Ringkøbing og Lemvig skakklubber.

Alle disse turneringsaktiviteter har da også medført, at Jan i 2009 blev udnævnt til IA

Alle disse turneringsaktiviteter har da også medført, at Jan i 2009 blev udnævnt til IA Hæderstegn 2011 1. Hovedkreds - Jan Petersen, Lyngby-Virum Skakklub Jan Petersen meldte sig i 1981 ind i Søllerød Skakklub, men fandt snart ud af, at han næppe havde nogen stor fremtid som spiller, og

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Initiativpræmier 2010:

Initiativpræmier 2010: Initiativpræmier 2010: 1. Hovedkreds indstiller BMS SKAK KSU indstiller BMS Skak til DSU's Initiativpræmie 2010. BMS Skak er det succesrige resultat af fusionen i 2006 imellem Ballerup/Tårnet Skakforening

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler.

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Fremmødte: BMS: 2 Brønshøj: 2 Frederiksberg: 2 K41: 2 Posten: 1 Seksløberen: 1 Vestegnen: 1 ØBRO: 2 Caissa:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat af HB-Møde. 27. november 2011

Referat af HB-Møde. 27. november 2011 Referat af HB-Møde 27. november 2011 Referat af HB-Møde Søndag d. 27. november 2011 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Godkendelse af referat af HB-mødet 28-08-2011... 2 3. s beretning... 2

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 30. april 2013 kl 19.00 1. Valg af dirigent Kai Munk valgt med applaus. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig.

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2005 Budget for 2006 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2005: Formand 1.1.2005-31.12.2005 Jan T. Mortensen, Allerød Kasserer 1.1.2005-31.12.2005 Verner Christensen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Skakforeningen GSF-Caïssa

Skakforeningen GSF-Caïssa Skakforeningen GSF-Caïssa Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd Generalforsamling RrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrR Referat af Generalforsamling 24. maj 2015 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen til årets

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Regnskab for 2001 Budget for 2002 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Formand 1.1.2001-31.12.2001 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2001-31.12.2001 Verner Christensen, Sydkysten Sekretær 1.1.2001-31.12.2001

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning ved Morten F. Jensen Aflæggelse af regnskab ved Knud Åge Fønss Turneringslederens

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2004 Budget for 2005 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2004: Formand 1.1.2004-10.9.2004 Torben Teimer Olsen, Enkeltmedlem 11.9.2004-31.12.2004 Jan T. Mortensen,

Læs mere

Nordisk Mesterskab 2005

Nordisk Mesterskab 2005 Nordisk Mesterskab 2005 Velkommen Det er mig en stor gælde på vegne af Dansk Skole Skak at kunne byde alle spillere, ledere og forældre velkommen til de Nordiske Mesterskaber for hold i skoleskak 2005.

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-12 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Taastrup Skakforenings vedtægter.

Taastrup Skakforenings vedtægter. Taastrup Skakforenings vedtægter. 1 Foreningens navn er Taastrup Skakforening, og dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Foreningen er medlem af Københavns Skak Union og Dansk Skak Union. 2 Foreningens

Læs mere

Sidste Nyt nr. 4 [28.september 2002] Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet

Sidste Nyt nr. 4 [28.september 2002] Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet Side 5: Skakbladet i nyt design Nyt fra Dansk Skak Union Side 7: Henning Jakobsen sikker vinder af EMT-konkurrencen [artikel ej her]

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 9/4-2018 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 14 fremmødte medlemmer. 1. Valg af dirigent

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK). Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Referat af FU-møde i Bro. Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Kim Skaanning Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Dansk Skole Skak FAQ : frequently asked questions

Dansk Skole Skak FAQ : frequently asked questions LÆSEVEJLEDNING I denne FAQ finder du de oftest stillede spørgsmål med tilhørende svar. På bagsiden af brochurerne; Opstart af Skoleskak hvorfor, hvordan og hvorledes? og Børn spiller skak! finder du telefonnumre

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (), Formand Per Rasmussen (), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (), Kasserer. Niels Kløve (), Kartoteksfører.

Læs mere

DELEGERETMØDET Referat af delegeretmødet på Konventum Helsingør Søndag d. 8. april 2012 kl. 15,00. Dagsorden. 1. Valg af dirigent...

DELEGERETMØDET Referat af delegeretmødet på Konventum Helsingør Søndag d. 8. april 2012 kl. 15,00. Dagsorden. 1. Valg af dirigent... DELEGERETMØDET 2012 Referat af delegeretmødet på Konventum Helsingør Søndag d. 8. april 2012 kl. 15,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent... 1 2. Formandens beretning... 1 Kommentarer til beretningen:... 12

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Regnskab for 2003 Budget for 2004 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Formand 1.1.2003-31.12.2003 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2003-31.12.2003 Verner Christensen, Enkeltmedlem Sekretær

Læs mere

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Før aflæggelse af beretningen vil jeg bede forsamlingen et øjebliks stilhed til minde om de medlemmer/skakkammerater, der er døde i årets

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Visionsseminar lørdag d. 26. november 2011

Visionsseminar lørdag d. 26. november 2011 28. januar 2012 Visionsseminar lørdag d. 26. november 2011 Sammenfatning Lørdag d. 26. november hold HB og FU et visionsseminar for dansk skak og Dansk Skak Union. Med udgangspunkt i at identificere visionselementer

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

fået den titel? Man kan næsten ikke blive fri for at spekulere på, hvilke tanker Villads Junker senere har gjort sig om sit ordvalg.

fået den titel? Man kan næsten ikke blive fri for at spekulere på, hvilke tanker Villads Junker senere har gjort sig om sit ordvalg. Kære skakkolleger. I kraft af at jeg har kendt Bent Larsen i drengeårene, har Erling Høiberg forespurgt, om jeg med henblik på klubbens hjemmeside ville skrive en personlig erindringsskrivelse om Bents

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 29. april 2008 klokken 19,30 i vort klublokale i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 HG Badmintons generalforsamling blev afholdt i mødelokale M1+M2 og der var fremmøde af: Søren Lorentzen, Bent Lund, Lasse Lowater, Brian Vahlkvist, Hans Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 6. april 2016

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 6. april 2016 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 6. april 2016 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 4/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 14 fremmødte medlemmer. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat af HB-Møde. 28. august 2011

Referat af HB-Møde. 28. august 2011 Referat af HB-Møde 28. august 2011 Referat af HB-Møde Søndag d. 28. august 2011 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat af HB-mødet i påsken... 1 3. Godkendelse af referat

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Referat af HB-Møde. 29. august 2010

Referat af HB-Møde. 29. august 2010 Referat af HB-Møde 29. august 2010 Referat af HB-Møde Søndag d. 29. august 2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat fra HB 02-04-2010.... 1 3. Godkendelse af referat fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK) Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Fyns Skak Unions beretning for perioden 2009/2010

Fyns Skak Unions beretning for perioden 2009/2010 Fyns Skak Unions beretning for perioden 2009/2010 Perioden siden sidste hovedkredsmøde kan næppe betegnes som den mest fremgangsrige eller stilfærdige i FSU s historie. Efter sidste hovedkredsmødes intense

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006 Vedtagne ændringsforslag er indarbejdet og står i kursiv. 4.2 Bestemmelser for EMT (særlige regler for DM i Påsken) 31 Turneringsarrangører

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

FU foreslår, at der af HB nedsættes et udvalg, som kan skrue et forslag sammen til behandling på HB-mødet i januar 2006.

FU foreslår, at der af HB nedsættes et udvalg, som kan skrue et forslag sammen til behandling på HB-mødet i januar 2006. Bilag til punkt 7 på HB-mødets dagsorden 28. august 2005 Som debatten på det seneste HB-møde afslørede er der stærkt delte meninger om det ønskværdige i at reducere væksten i Unionens udgifter til FIDE

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere