Lokaleudlejning KU.BE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokaleudlejning KU.BE"

Transkript

1 Lokaleudlejning KU.BE Præmisser Med denne redegørelse ønsker vi at kunne fastsætte prisniveauer og betingelser for udlejning af lokaler i KU.BE. Vi ønsker en udlejningsmodel, som er gennemskuelig og enkel for brugerne/lejerne, som tager højde for de mange scenarier og typer af lejere, vi skal forvente at samarbejde med samt at priser og betingelser så vidt muligt er ens for alle. Det skal være tydeligt for enhver, hvad man får for pengene og hvilke forpligtelser der følger med. Der er ikke en standard procedure for prisfastsættelse på kommunale kulturinstitutioners. Denne redegørelse kan derfor ses som en markedsanalyse mhp. at fastsætte prisniveauet for loakleleje i KU.BE. Fremgangsmåden er vendt med den juridiske enhed i By- og Miljøområdet, der konstaterer, at der er indhentet flere dokumenterbare priseksempler fra sammenlignelige udlejningskonkurrenter og at KU.BE s prisniveauer flugter med disse. Priserne skal være konkurrencedygtige sammenlignet kulturhuse og lignende udlejningslokaler i området. KU.BE s attraktive beliggenhed, markante arkitektur og profil vurderer vi er attraktiv for arrangører og aktører, som med deres aktiviteter og events, kan medvirke til at føje flere dimensioner den samlede programflade og som er attraktive for både brugere og publikum. Samtidigt er de kommercielle aktører også en vigtig del af ønsket om egen indtjening og den synergi og samspil, som vi ønsker, der skal være mellem de forskellige typer af brugere og publikum i KU.BE. Vi vil lægge vægt på at lejerne og deres aktiviteter så vidt muligt er i tråd med KU.BE s centrale værdier. Aktiviteter som inddrager og involverer husets øvrige brugere og aktiviteter, tager udgangspunkt i kultur, bevægelse og sundhed vil blive foretrukket. Metode For at sikre at de priser vi udbyder lokalerne til er på markedsvilkår, har vi undersøgt udlejningspriser, grundpakker og mulige tilkøb der tilbydes hos lignende aktører med lokaler, som er nogenlunde sammenlignelige KU.BE s status som kulturinstitution. Det private udlejningsmarked domineres af restauranter/spillesteder/teatre, hvortil der er tilknyttet en restauratør, som skal tjene på de udlejninger gennem salg af forplejning. Derfor kan lokalerne sjældent lejes på timebasis, med mindre man vil betale et meget højt beløb eller forpligter sig til at en minimums forplejning per gæst. Det gør det vanskeligt at foretage en direkte sammenligning med de vilkår vi kan udleje KU.BE på. Dog er der visse kulturhuse, som lejer ud per timebasis, men med en minimumsbinding på fx 4 timer. Om man ønsker forplejning er frivilligt selvom der er en tilknyttet restauratør.

2 Om de indhentede priser Priserne er indhentet fra de enkelte steders hjemmesider og må anses for at være vejledende. Det kan derfor ikke udelukkes at disse priser kan være til forhandling og at der kan opnås rabatter ved indgåelse af fx. længerevarende lejeaftaler, co-produktioner, samt særlige aftaler og vilkår. Hertil kommer forskellige tilkøbsmuligheder, rabatter ved leje i flere timer eller dage, minimumslejeperioder, differentierede priser afhængigt af hvilke tidsrum man lejer i, faciliteter inkluderet i lejeprisen, weekend/hverdage etc. De indhentede oplysninger er fundet på hjemmesider hos 10 forskellige udlejere. Vi har dog fortrinsvist koncentreret os om nærområderne Rengøring Udlejning vil i nogle tilfælde kræve ekstra rengøring og ekstra oprydning mellem de forskellige udlejninger. Vi arbejder i øjeblikket på at beregne hvilke satser der evt. skal lægges oveni lejen. *Frederiksberg Kommune Kedelhallen Bibliotekssalen *København Kulturhuset Islands Brygge Biblioteket på Rentemestervej Vanløse Kulturstation Karensminde Kulturhus *Nordsjælland Kulturværftet Trommen *Århus Godsbanen Dokk1 Profil lejere/brugere Vi har identificeret tre forskellige typer af lejere med hver deres karakteristika, som også er det tre typer af priser og betingelser der udlejes efter. Folkeoplysende foreninger og kommunale institutioner på Frederiksberg Godkendte foreninger som driver folkeoplysende virksomhed forankret på Frederiksberg, skal ikke betale for at bruge KU.BEs lokaler, selvejende institutioner, samt institutioner (skoler, daginstitutioner, osv.)

3 I forbindelse med lån af særligt udstyr, som er udover grundpakken, særlige opstillinger af stole og borde, opkræves ekstra betaling. Uden for normal åbningstider er foreninger o.a. at betragte som kommercielle aktører. Private og kommercielle aktører Aktører defineret som organisationer, foreninger, private virksomheder, projektledere eller privatpersoner, kan leje lokaler i KU.BE. Der vil være mulighed for tilkøb af forskellige særlige ydelser, så som borde og stole-opsætninger, garderobevagt, teknisk personale, dørvagter. Der arbejdes på muligheden for tilkøb af en særlig presse og kommunikationspakke. Aktør/KU.BE co-produktioner, herunder rabatordninger er fortsat under juridisk vurdering Når KU.BE indgår i samarbejdsprojekter med udefrakommende aktører kan der indgås rabatordninger om lokaleleje. Alle rabatordninger indgår synligt i de kontrakter, som indgås med den enkelte aktør. Der vil være forskellige typer af rabatordninger Rabat på lokaleleje: Denne aftale indgås i de tilfælde hvor indtægter og udgifter deles. Aktører kan være fx selvejende institutioner, foreninger, private organisationer, kommercielle aktører. Et eksempel kunne være en co-produktion om en eksklusiv koncertserie, et foredrag, hvor KU.BE og en producent aftaler at dele billetindtægter og udgifter og herunder altså også salsleje. Rabat på lokaleleje: Denne aftale indgås i de tilfælde hvor der ikke er tale om indtægtsgivende aktiviteter, men deciderede samarbejdsprojekter, og som er med til at udbygge og styrke KU.BE s programprofil. En samarbejdsaftale med et dansekompagni, som udover at spille i tre uger, også laver workshops, formidler særlige forestillinger til børn, har åbne prøver etc. En aktør, som skaber synergi og er med til at understøtte KU.BE s profil og tilfører noget ekstra til huset. Rabat ift. forplejning: I aftaler med aktører kan KU.BE forhandle særlige aftaler på forplejning gennem forpagter. Rabat ift. KU.BE- ressourcer, hvis aktør selv har professionelle medarbejder medbringer ressourcer som fx teknik, PR osv.) Eksempelvis hvis ift. samskabelsesprocesser hvor en aktør bidrager til KU.BE s synlighed i medier, sikrer adgang til netværk osv. Rabatprocenter Der skal regnes i øjeblikket på hvilke rabatprocenter,der skal gælde de enkelte rabatordninger. Andre rabatordninger Der arbejdes desuden også på muligheden for tilvalg af en særlig presse og kommunikationspakke, som en del af ovennævnte rabatordninger.

4 LOKALER Generelt Priser Alle priser er inkl. moms. Personale Alle arrangementer skal efter officiel lukketid skal have tilknyttet en afvikler. Personale stillet til rådighed af KU.BE, betales ifølge særskilt aftale med timesats på 400,- DKK på hverdage efter kl. 22:00 og i weekender efter kl. 15:00. Hvis der er samtidige indlejninger deles udgiften ud på de forskellige lejere. Afgifter for særskilt, dørmænd, garderobevagt, brandvagt og ekstraordinært brandmateriale betales efter timer og forbrug. Rengøring Priser på rengøring ift. de enkelte udlejninger er pt uafklaret, men der arbejdes på at finde frem til nogle gældende satser. Åbningstider Åbningstider KU.BE e: 09:00-22:00 Lørdag/søndag: 10:00-15:00

5 KØKKEN Anvendelse: Muligheder for workshops og undervisning og efterfølgende bespisning i café Kapacitet: Max. 12 personer Faciliteter: Komfurer, ovne, potter og pander, bestik, service etc. Lejetider: På timebasis; dog minimum 3 timer Pris: 600,- DKK / herefter 200,- DKK pr time Særlige forhold: Aftales med forpagter CAFÉ Overvejelser: Hele underetagen, indtænkes i samråd med forpagter til udlejning til fx børnefødselsdage, fester etc. Anvendelse: Private fester, bespisning, koncerter og arrangementer Kapacitet: Faciliteter inkl. leje: Lejetider: Caféen er offentlig og skal være tilgængelig for alle husets brugere i KU.BEs officielle åbningstider Pris: 300,- DKK pr time Særlige forhold: Forplejning, bord og stoleopstilling - scene/p.a opstilling, aftales direkte med forpagter i samråd med KU.BE Ved særlige opstillinger betales ekstra. Der kan ikke medbringes egen forplejning. PERFORMANCESAL / 1.SAL Prisudregning: Prisniveau er fastsat ift. følgende andre, vi kan sammenligne os med: KIB, 233 pers, ,- DKK for 24 timer. Rentemestervej: 230 personer, 8.000,- DKK, 08:00-22:00 Dokk1: 260 personer, 750,- DKK pr time minimum 3 timer Anvendelse: Koncert, teater, foredrag, dans, performance, seminar, fest, spisning Kapacitet: Max. 300 personer Faciliteter: Professionelt lydudstyr, udfoldelig tribune, scenepodier, stole, borde, backstage faciliteter, PAanlæg, Se i øvrigt for tekniske specifikationer Lejetider: Minimumsleje 3 timer Pris: 2.100,- DKK, herefter per time 700,- DKK pr time Rabatter: Udlejes på timebasis dog minimum 3 timer; rabat ved gentagne bookinger. Booking i mere end 6 timer giver 15% rabat 1/2 dag ( ) (15% rabat): 3.868,- DKK 1/2 dag (16: ) (15% rabat): 3.868,- DKK Timepris efter kl. 22:00: 995,- DKK

6 Weekend: 1/2 dag ( ) (15% rabat): 3.570,- DKK Timepris efter kl. 15:00: 995,- DKK Lørdag fra kl. 16:00 01:00: 8.995,- DKK Særlige forhold: Mulighed for at inddrage yderligere en sal, som støder op til Performancesal. Kan anvendes fx som reception lokale, intimkoncerter, etc PULS 1 OG 2 (FOYER-OMRÅDE) /1.SAL Prisudregning: Prisniveau er fastsat ift. følgende andre, vi kan sammenligne os med: Bibliotekssalen: 140 personer, 504,- DKK pr time Vanløse Kulturstation: 150 personer, 600,- DKK pr time Kedelhallen: Lille Hal; EST 120 personer: 350, - DKK pr time Anvendelse: Træning, parkour, gymnastik, dans, koncert, foredrag, dans, performance, seminar, foredrag, møder Kapacitet: Max. 150 personer Faciliteter: Madrasser, ribber, tov, spejler, rails, projektor, musikanlæg Lejetider: e: 9:00-22:00 / Lørdage/Søndage: 9:00-15:00. Betingelser: Udlejes på timebasis; rabat ved gentagne bookinger. Booking i mere end 6 timer giver 15% rabat. Pris: Timepris 400,- DKK 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): 2.040,- DKK 1/2 dag (16:00-22:00) (15% rabat): 2.040,- DKK Timepris efter kl. 22:00: 740,- DKK Weekend: 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): Timepris efter kl. 15:00: 740,- DKK Lørdag fra kl. 16:00 01:00: 6.660,- DKK

7 MØDERUM/KONTORFÆLLESSKAB 1.SAL Prisudregning: Prisniveau er fastsat ift. følgende andre, vi kan sammenligne os med: La Oficina: Et skrivebord, 1.475,- DKK per måned Republikken: Et skrivebord, flex: 1.875,- DKK / Fixed: 3.029,- DKK per måned Rabbithole: et skrivebord flex: 800,- DKK/ nyopstart: 1200,- DKK/etablerede: 1500,- per måned Anvendelse: Udlejning af kontorpladser, mødefaciliteter Kapacitet: 7-12 kontorpladser Faciliteter: Skriveborde, projektor, whiteboard, mødebord Lejetider: Mandag til onsdag: Kl. 9:00 17:00, alle andre dage , weekend: Pris: Er i proces - er under juridisk behandling - afventer svar ZEN 1/3. SAL Prisudregning: Prisniveau er fastsat ift. følgende andre, vi kan sammenligne os med: KIB; Lysthuset: 80 personer: 3.500,- DKK for en ½ dag Vanløse Kulturstation: 60 personer: 4.000,- DKK for 22 timer Anvendelse: Meditation, foredrag, rytmisk, gymnastik, mindfullness, etc Kapacitet: 60 Faciliteter: TBC Lejetider: Udlejes på timebasis; rabat ved gentagne bookinger. Booking i mere end 6 timer giver 15% rabat Pris: 350,- pr time Særlige forhold: 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): 1.785,- DKK 1/2 dag (16:00-22:00) (15% rabat): 1.785,- DKK Timepris efter kl. 22:00: 698,- DKK Weekend: 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): 1.785,- DKK Timepris efter kl. 15:00: 698,- DKK Lørdag fra kl. 16:00 01:00: 6.228,- DKK

8 ZEN 2/3. SAL Prisudregning: Rummet kan ikke aflåses og er derfor ikke sammenligneligt med andre udlejningslokaler. Anvendelse: Meditation, foredrag, rytmisk, gymnastik, mindfullness, etc Kapacitet: 60 Faciliteter: TBA Lejetider: Udlejes på timebasis; rabat ved gentagne bookinger. Booking i mere end 6 timer giver 15% rabat Pris: 250,- pr time Særlige forhold: Rummet kan ikke aflåses, men afskærmes med stof og gardiner 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): 1.275,- DKK 1/2 dag (16:00-22:00) (15% rabat): 1.275,- DKK Timepris efter kl. 22:00: 525,- DKK Weekend: 1/2 dag (9:00-15:00) (15% rabat): 1.275,- DKK Timepris efter kl. 15:00: 525,- DKK Lørdag fra kl. 16:00 01:00: 4.725,- DKK TANKERUM/2. SAL Overvejelser: Vi overvejer pt i hvilket omfang udlejning overhovedet aktuelt? Vi kender ikke bibliotekets flow, men arbejder med forskellige muligheder og ideer om hvordan og hvornår lokalet kan bringes i spil. Anvendelse: Møde, foredrag, workshops Kapacitet: 50 Faciliteter: Borde, stole, AV, projektor, Lejetider: Er i proces Pris: Er i proces (i samråd med biblioteket) Særlige forhold: 1/2 dag (9:00-15:00): Ikke fastsat 1/2 dag (16:00-22:00): Ikke fastsat Timepris efter kl. 22:00: Ikke fastsat Weekend: 1/2 dag (9:00-15:00): Ikke fastsat Timepris efter kl. 15:00: Ikke fastsat Lørdag fra kl. 16:00 01:00: Ikke fastsat

BILAG 1: OM KU.BE VISION, FUNKTIONER OG ARKITEKTUR

BILAG 1: OM KU.BE VISION, FUNKTIONER OG ARKITEKTUR KU.BEs vision og profil for hver af delene for KU.BE Visionen (citeret fra KU.BE s konkurrenceprogram) er, at KU.BE bliver Et eksperimenterende kultur- og bevægelseshus, der giver plads til et varieret

Læs mere

I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for Taksterne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen.

I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for Taksterne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen. BILAG er I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for. erne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen By- og Kulturudvalget: BBR-meddelelser samt vurderings- og ejendomsattester

Læs mere

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Overordnet set gælder folkeoplysningslovens regler om lokaleanvisning i forhold til foreninger m.fl., der ønsker at benytte Kulturcenter Mariehøjs

Læs mere

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne

Læs mere

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret 1. Generelt Ydelser Der udlejes følgende lokaler på Toldkammeret: Lille Sal på 1. sal (med adgang til et lille anretterkøkken, Toldkammergården og et lille

Læs mere

EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET

EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET BEVÆGELSE - DANSEHOLD - YOGA - SUNDHED - ØKOLOGI - LEG - KLATREVÆG - UDE/INDE-AKTIVITET - ÅBEN SCENE - KONCERTER - DIGT OPLÆSNING Flere af de kultur- og medborgerhuse

Læs mere

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne og priserne.

Læs mere

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Kulturcenter Mariehøj SERVICE OG STANDARDER FOR FACILITETERNE PÅ KULTURCENTER MARIEHØJ Olie på lærred, uld på silke, Beethoven på tværfløjte, Sheakespeare på dansk, mudder på skoene

Læs mere

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden.

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden. LOKAL UNDERSØGELSE EN LOKAL UNDERSØGELSE En række udvalgte lokale arrangører har bidraget til denne undersøgelse med deres erfaringer samt forventninger og behov i forhold til den kommende sal i kulturhuset.

Læs mere

Budget 2020 BILAG. Takster

Budget 2020 BILAG. Takster Budget BILAG er I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for. erne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen. (Kolonnen med årsagsforklaring tages ikke med videre i budgetforslaget)

Læs mere

Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion

Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion Kontrakt nr. 63 Mellem Byens Scener, Rådhustorvet 5, 6400 Sønderborg (udlejer) Og Sønderjysk Amatør Symfoni Orkester (lejer) Byens Scener udlejer til: indgås følgende

Læs mere

Vi håber, I har lyst til at være med.

Vi håber, I har lyst til at være med. ENIGMA MØDER ENIGMA MØDER JER? ENIGMA møder er et live-koncept på ENIGMA Museum for post, tele og kommunikation. Kort fortalt går det ud på, at vi på ENIGMA åbner vores arrangementsprogram og lader andre

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab.

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab. Lejeaftale: Eventhusets Selskabslokale 2-2. Sal Lejeaftale mellem: Udlejer: Eventhusets selskabslokale Industrikrogen 8 2635 Ishøj Og lejer: Navn: Adresse: Telefon: E-mail: Inkluderet i lejeaftalen: Selskabslokalet

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Overordnet set gælder folkeoplysningslovens regler om lokaleanvisning i forhold til foreninger m.fl., der ønsker at benytte Kulturcenter Mariehøjs

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

Takster og gebyrer. Høsterkøb Forsamlingshus: Pr. time efter kl ,00 270,00

Takster og gebyrer. Høsterkøb Forsamlingshus: Pr. time efter kl ,00 270,00 218 Voksne, kort á 20 klip 550,00 550,00 Voksne, månedskort 350,00 350,00 Voksne, årskort 2.900,00 2.900,00 Børn 0-18 år og pensionister, pr. billet 25,00 25,00 Børn 0-18 år og pensionister, kort á 10

Læs mere

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret 1. Generelt Ydelser Der udlejes følgende lokaler på Toldkammeret: Lille Sal på 1. sal (med adgang til et lille anretterkøkken, Toldkammergården og et lille

Læs mere

BILAG 2 BETALINGSTAKSTER FOR 2018

BILAG 2 BETALINGSTAKSTER FOR 2018 Kultur BILAG 2 BETALINGSTAKSTER FOR 2018 LOKALER TAKST BEMÆRKNINGER FORENINGSBRUG (Godkendte foreninger) Lokaler på skoler: Almindelige klasselokaler, alle skoler 270 kr. Timebetaling efter kl. 22:00.

Læs mere

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale Prisliste

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale Prisliste Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT Leje af haller og sale Prisliste Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Leje af haller og sale. Prisliste

Leje af haller og sale. Prisliste Leje af haller og sale Prisliste 2 Leje af haller og sale, prisliste Stenlille Hallen Holberg Hallen Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne og priserne.

Læs mere

Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg

Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg Indholdsfortegnelse: 1. Generelle bestemmelser 2. Hvem kan låne lokaler? Folkeoplysende foreninger Lokalelånsberettigede foreninger Foreninger

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Huset omfatter følgende arealer i stueplan. Hertil kommer administration på 1. sal.

Huset omfatter følgende arealer i stueplan. Hertil kommer administration på 1. sal. Hjørring Kommune Bilag 2 Driftsaftale for Vendsyssel Teater og Oplevelseshus 30.11-2015 Side 1. Sag nr. 20.01.02-P00-1-14 Ver. 02 Bilag 2: Retningslinjer for VT s lokaleanvendelse og udlejning af lokaler

Læs mere

KU.BE, 24. - 30. oktober 2016 / MANDAG

KU.BE, 24. - 30. oktober 2016 / MANDAG KU.BE, 24. - 30. oktober 2016 / MANDA MANDA PERFORMANCE PULS 2/LOBBY PULS ZEN 1 ZEN 2 CAFE/KØKKEN TANKEOMRÅDE 8:00 Parkourundervisning FOF; hatha yoga KOL- Kan udlejes/udlånes Forbipasserende, Studerende/

Læs mere

Oversigt over takster og gebyrer

Oversigt over takster og gebyrer Oversigt over takster og gebyrer 2018 2017 kr. (kr.) Kultur- og Fritidsudvalget Leje af indendørs og udendørs anlæg samt øvrige lokaler m.m. Foreningsbrug: Almindelige klasselokaler, alle skoler, pr. time

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Kasserer i bestyrelsen: Esben Andersen Hougårdsvej 52, 1. tv Brabrand Tlf.:

Kasserer i bestyrelsen: Esben Andersen Hougårdsvej 52, 1. tv Brabrand Tlf.: Medlemmer af Aarhus Byråd Rådhuset 8000 Aarhus C Brabrand 26. marts 2018 Det Gamle Gasværk i Brabrand Bestyrelsen for Kultur- og Forsamlingshuset Det Gamle Gasværket i Brabrand har de seneste to år diskuteret

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET. Takster. Takst budget 2015 kr.

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET. Takster. Takst budget 2015 kr. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET er Lejrskole Sejerø lejrskole: Pr. overnatning... 1.905 1.930 Efterfølgende rengøring pr. udlejning (obl.)... 1.000 1.000 Røsnæs Naturskole: Mandag til fredag i perioden 02.01.

Læs mere

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE BEVÆGELSE - DANSEHOLD - YOGA - GYMNASTIK - LEG - KLATREVÆG - UDE/ INDE-AKTIVITET - ÅBEN SCENE - MUSIKUNDERVISNING - KONCERT Blandt de kulturhuse vi har undersøgt er flere

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Gældende fra Indhold 1. Formål 2. Generelle bestemmelser 3. Drift og vedligehold 4. Adgang til idrætsfaciliteterne 5. Budget

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2012 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P BELLA SKY HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. BELLA SKY RECEPTION 2. BELLA SKY KONFERENCEINDGANG

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Retningslinjer for lån af skolelokaler

Retningslinjer for lån af skolelokaler Retningslinjer for lån af skolelokaler Indhold Overordnede rammer for retningslinjerne... 2 Lovgrundlag og afgrænsning... 2 Generelle regler... 2 Skolernes lokale regler... 3 Principper for udlån... 3

Læs mere

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave HÅNDBOG 16. marts 2014 2. udgave Indholdsfortegnelse. 1. INDLEDNING 2. FORMÅL 3. ANVENDELSE 4. LEDELSE OG STYRING. 4.1. Brugermøder. 5. MULTIHUSETS DRIFT 5.1. Frivillig i Multihuset. 5.2. Åbningstider

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Puls. Performancesalen. 255 kvm Max 258 pers. De første forældre og børn til AOFs babyrytmik er mødt op og nyder faciliteterne

Puls. Performancesalen. 255 kvm Max 258 pers. De første forældre og børn til AOFs babyrytmik er mødt op og nyder faciliteterne EN MULIG UGE I KU.BE Nedenstående tabel viser, hvordan en uge i KU.BE forventes at se ud efter åbningen. Oversigten favner både konkrete aktører, som har lagt billet ind på KU.BE på nuværende tidspunkt

Læs mere

Servicekatalog for LOKALEUDLÅN. LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf.

Servicekatalog for LOKALEUDLÅN. LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf. Servicekatalog for LOKALEUDLÅN LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf. 46 46 48 14 BOOKING FOR EN SÆSON Skolelokaler: Skolens kontor. Ønsker for kommende

Læs mere

Kultur Kultursekretariatet

Kultur Kultursekretariatet Kultur Kultursekretariatet LOKALETYPE Lokaler på skoler (foreningsbrug): BILAG 2 BETALINGSER Almindelige klasselokaler, alle skoler 255 kr. efter kl. 22:30. Faglokaler, alle skoler 255 kr. efter kl. 22:30.

Læs mere

1. Forslagets samlede økonomiske konsekvenser 1000 kr p/l Styringsområde

1. Forslagets samlede økonomiske konsekvenser 1000 kr p/l Styringsområde Bilag 7 BUSINESS CASE Smarte investeringer i kernevelfærden Forslagets titel: Kort resumé: Fremstillende forvaltning: Forbedring af kapacitet og indtægter Investering i forbedringer af byens idrætsfaciliteter

Læs mere

Krav om at en medkontrahent, fx en forpagter skal være dækket af kollektiv overenskomst

Krav om at en medkontrahent, fx en forpagter skal være dækket af kollektiv overenskomst Kultur- og Fritidsforvaltningen Servicecentret NOTAT Til KFU Krav om at en medkontrahent, fx en forpagter skal være dækket af kollektiv overenskomst Udvalgsmedlem Simon Strange har rejst spørgsmål om krav

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe-Hallerne Bilag 2 - Svømmehallen FH-bilag2 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 2 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Indhold Side 1 Forside Side 2 Prisliste Side 3 Indledning, budget grundlag Side 4 Driftbudget Side 5 Hal leje Side 6 Halfordeling 1. & 2. kvartal Side 7 Halfordeling

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET. Takster

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET. Takster KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET er Lejrskole Sejerø lejrskole: Pr. overnatning... 1.865 1.905 Efterfølgende rengøring pr. udlejning (obl.)... 1.000 1.000 Juviklubben Leje af sal (Kun til JUVI-klubbens arrangementer

Læs mere

Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne

Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne Notat Den 22. januar 2018 Rev. Maj 2018 Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne 1. Baggrund 2. Sagsfremstilling idrætshallerne i Svendborg 3. Definition af idrætslige og ikke-idrætslige aktiviteter

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation Nyt Foreningshus: Kravs specifikation 2019-03-19 Rev. 2019-03-28 Repræsentant for følgende musiske foreninger: Glostrup Byorkester, Glostrup Musikor, Visens Venner, Vestegnens Harmonika klub, Glostrup

Læs mere

Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne

Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne Notat Den 22. januar 2018 Salg af overskudskapacitet i idrætshallerne 1. Baggrund 2. Sagsfremstilling idrætshallerne i Svendborg 3. Definition af idrætslige og ikke-idrætslige aktiviteter 4. Beregningsmodel

Læs mere

Kulturudvalget. Kulturudvalget. Leje af lokaler (ikke Folkeoplysende Foreninger) Folkeskoler og fritidsejendomme

Kulturudvalget. Kulturudvalget. Leje af lokaler (ikke Folkeoplysende Foreninger) Folkeskoler og fritidsejendomme Stadion og idrætsanlæg Leje af fodboldbane pr. time 188,00 191,00 Leje af håndboldbane eller tennisbane pr. time 100,00 105,00 Leje af atletikbane pr. time 152,00 152,00 Leje af fodbold-, håndbold- og

Læs mere

Generelt om priserne Ovenstående priser gælder for otte timer i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00-18.00 for alle konferencer.

Generelt om priserne Ovenstående priser gælder for otte timer i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00-18.00 for alle konferencer. LOKALEOVERSIGT OG LEJE Konferencesalen Fra 100 til 199 personer: Fra 200 til 299 personer: Fra 300 til 399 personer: Fra 400 til 499 personer: Fra 500 til 600 personer: 120,00 kr./pers. 90,00 kr./pers.

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt.

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. MØDE & KONFERENCE VELKOMMEN PÅ GRAND VI SATSER PÅ SYNERGI Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. Vores mission

Læs mere

Bibliotekssalen. Juni 2014. www.fkb.dk. Biblioteket Domus Vista Nordens Plads 4 2000 Frederiksberg

Bibliotekssalen. Juni 2014. www.fkb.dk. Biblioteket Domus Vista Nordens Plads 4 2000 Frederiksberg Juni 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Biblioteket Domus Vista

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

ARRANGEMENTER ERHVERV

ARRANGEMENTER ERHVERV ARRANGEMENTER ERHVERV KONFERENCER / MØDER / PRODUKTDEMONSTRATIONER / FOREDRAG / WORKSHOPS / KONCERTER / FESTER / RECEPTIONER / SHOWS / VINSMAGNINGER / SELSKABER / OG MEGET ANDET Lad dig bevæge Musikkens

Læs mere

ISHØJ KOMMUNE 5.november 2013

ISHØJ KOMMUNE 5.november 2013 ISHØJ KOMMUNE 5.november 2013 Byråd & Kultur Kulturafdelingen Kultur og Fritidscentret Den 23. november 2005 I:\\tilskudsregler FORSLAG TIL REVISION af LOKALEREGULATIVET Regulativ for benyttelse af kommunale

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg Lokaler og udendørs anlæg skal være tilgængelige for borgere og foreninger

Læs mere

PLANLÆGNING AF MØDER, KONFERENCER OG EVENTS PÅ AAU CPH

PLANLÆGNING AF MØDER, KONFERENCER OG EVENTS PÅ AAU CPH PLANLÆGNING AF MØDER, KONFERENCER OG EVENTS PÅ AAU CPH 1 INDHOLD Lokalebooking 3 Priser 5 Bestilling af forplejning 6 Adgang på campus 6 IT, teknik og service 7 Tilkøb af servicepakker 7 Kørselsvejledning

Læs mere

Bilag 2: Kultur- og Fritidsforvaltningens handleplan på baggrund af kulturanalysen

Bilag 2: Kultur- og Fritidsforvaltningens handleplan på baggrund af kulturanalysen Bilag 2: Kultur- og Fritidsforvaltningens handleplan på baggrund af kulturanalysen På baggrund af en analyse af kulturforeningernes vilkår i København har Fritid KBH vurderet, hvad det kræver, at realisere

Læs mere

Indhold. Rammer og retningslinjer for udlån mv. af lokaler på Københavns Rådhus

Indhold. Rammer og retningslinjer for udlån mv. af lokaler på Københavns Rådhus NOTAT Rammer og retningslinjer for udlån mv. af lokaler på Københavns Rådhus Indhold Ramme og retningslinjer... 1 Brug af lokaler/lokaleudlån og lokaleleje: KBH Rådhus... 1 Retningslinjer for afholdelse

Læs mere

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR INDHOLD Om Naturmødet... 3 Tilmelding af aktiviteter... 5 Tilmelding af stadeplads samt tilhørende begivenheder... 6 Priser for leje af stadepladser og

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Lej lokaler Medborgerhuset på Danasvej fkb.dk 2016 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Workshop om Korsør Kulturhus Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Forventninger til aftenen 1) struktur på huset og organisering 2) Hvad tager vi med os herfra - helt konkret?! 3) Tilbage til rødderne

Læs mere

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse VEST 26.-27. oktober 20.-21. marts 9.-10. november 7.-8. marts 2019 2020 Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse BOOK STAND NU! Velkommen til CykelSportMessen Skandinaviens bedste cykel- & triatlonmessen

Læs mere

Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale

Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale Kulturcentret Mantziusgården Mantziusgården er et kulturhus og et kulturelt omdrejningspunkt i Birkerød. 22. december

Læs mere

Politik for repræsentation mv.

Politik for repræsentation mv. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat Politik for repræsentation mv. I det følgende redegøres for Københavns Kommunes politik for repræsentation m.v. Politikken fastsætter

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

02 Bilag: Institutioner til kulturhuset

02 Bilag: Institutioner til kulturhuset 02 Bilag: Institutioner til kulturhuset 02.1. Musikskolen Musikskolen tilbyder musikundervisning til børn og unge i aldersgruppen 0 25 år. Samlet underviser musikskolen næsten 3000 elever. Musikskolen

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne HH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale 1. Udbud af driften af caféen i Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg Silkeborg Kommune, Kultur- og Borgerservice, Biblioteket (herefter benævnt

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

BUSINESS PROGRAM 2017 THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN

BUSINESS PROGRAM 2017 THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 Vi ved hvor vigtigt det er for en virksomhed at sende det rigtige signal til kunder og klienter. Et partnerskab

Læs mere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere 1 Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere Møde med foreninger og brugere af Risbjerggård/Kulturgården den 25. marts 2019 Hvidovre Pensionistforening: Foreningen er i

Læs mere

Vadgård Skole. Hjemkundskab

Vadgård Skole. Hjemkundskab Vadgård Skole Adresse Kong Hans Allé 32, 2860 Søborg Generel beskrivelse af bygningerne Skole fra 1950erne bygget i et plan. Fine lokaler, flere er dog ikke blevet renoveret siden opførelsen. Nyt køkken

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

UCL Campus Odense. Priser 2018 ekskl. rengøring/energiforbrug. Niels Bohrs Allé 1/Cortex Park 26. Lokale Niels Bohrs Alle Auditorium 110 pers. (D.

UCL Campus Odense. Priser 2018 ekskl. rengøring/energiforbrug. Niels Bohrs Allé 1/Cortex Park 26. Lokale Niels Bohrs Alle Auditorium 110 pers. (D. UCL Campus Odense Niels Bohrs Allé 1/Cortex Park 26 Priser 2018 ekskl. rengøring/energiforbrug Lokale Niels Bohrs Alle Auditorium 110 pers. (D.201) Pris kr. pr. time Heldags arrangement kl. 8-17 Auditorium

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN

BELLA CENTER COPENHAGEN BELLA CENTER COPENHAGEN KAPACITETSOVERSIGT 2013/KONGRES & EVENTS Skandinaviens største kongres- og udstillingscenter > Bella Center Copenhagen / Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA

Læs mere

følg os på TIL BRUGERNE AF GULDBORGSUND HALLERNE GULDBORGSUND HALLERNE - Hvem er vi Version

følg os på TIL BRUGERNE AF GULDBORGSUND HALLERNE GULDBORGSUND HALLERNE - Hvem er vi  Version følg os på www.guldborgsundhallerne.dk TIL BRUGERNE AF GULDBORGSUND HALLERNE Version 1. 2016 GULDBORGSUND HALLERNE - Hvem er vi Guldborgsund Hallerne er kommunens største center med et væld af faciliteter

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne. Bilag 1

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne. Bilag 1 Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne Bilag 1 HH-bilag 1 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 1: 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed 3 Skolernes

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler 1. Hvem kan låne kommunens lokaler? Foreninger i Sønderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune APRILFESTIVAL Teater for små og store Assens kommune Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger, 15 teatre Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger,

Læs mere