Velkommen. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby"

Transkript

1 Velkommen 2013 A-Z

2 Velkommen Velkommen til cphbusiness Lyngby A-Z er ment som en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle informationer om dit kommende uddannelsessted. Folderen er et redskab, du kan bruge løbende gennem din studietid. Mere specifikke informationer finder du på vores intranet, Fronter, som du får adgang til som studerende hos os. Fronter er vores fælles kommunikationsværktøj for studerende og ansatte. På Fronter og på hjemmesiden kan du også finde informationer om netop din uddannelse. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby

3 A Adgangskort - Adresse - Alkohol mv. Adgangskort Akademiet har åbent 24 timer i døgnet for alle med adgangskort. Dit studiekort fungerer som adgangskort vha. din personlige adgangskode. Dit adgangskort er personligt og må ikke benyttes til at lukke andre ind. Se i øvrigt under studiekort. Adresse CPH Business Lyngby Trongårdsvej Kongens Lyngby Telefon: Hjemmeside: Alkohol mv. Det er bortvisningsgrund, hvis du er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med undervisningen på akademiet. B Bar44 - Bibliotek - Boghandel - Bus Bar44 Bar44 er de studerendes egen kælderbar. Baren bestyres af studerede og det er studerende der arbejder som bartendere i baren. Du er velkommen til at søge job i baren, hvilket du gør ved at henvende dig til Henrik Dyhr Møller - Du finder Bar44 ved trappen v/ svømmehallen samt via trappen lige inden for hovedindgangen. Meld dig ind i vores gruppe på Gruppenavn: Bar44 & Friends. Biblioteket På biblioteket vil du møde Helena Ekelund, som er vores bibliotekar. Biblioteket finder du i lokale 406. Bibliotekets tlf.nr. er: Åbningstider: Mandag - torsdag kl , og kl , fredag til kl Boghandel Polyteknisk Boghandel sælger alle relevante lærebøger samt diverse kontorartikler. Du kan enten købe bøgerne i deres afdeling på DTU eller via deres hjemmeside. Telefon: Med dit studiekort kan du opnå 10 % rabat på dine bøger. Boghandlens webside er: Bus Buslinje 183 og 388 går fra Lyngby Station til cphbusiness. 150 S går fra Københavns Hovedbanegård, Nørreport og Rådhuspladsen til cphbusiness. Fra cphbusiness til Lyngby Station går linje 182.

4 C Cykel/knallert parkering Cykel/knallert parkering Cykler/knallerter parkeres i cykelskuret v/hovedindgangen. D De Studerendes Råd (DSR). De Studerendes Råd (DSR) De studerendes råd er et forum, hvor studerende har indflydelse på mange af cphbusiness beslutninger. DSR består af to repræsentanter for hver uddannelsesretning og samarbejder på en række områder med cphbusiness ledelse om dagligdagen på akademiet. Det er de studerendes ansvar, at DSR fungerer, således at de studerende opnår indflydelse på den dagligdag, som man har på akademiet. Du vil få mere information om DSR fra din uddannelseskoordinator. E Eksamensprojekter - - Evalueringer Eksamensprojekter Alle eksamensprojekter skal afleveres i receptionen samt normalt også elektronisk på Fronter. Det er ikke muligt at aflevere efter en aftalt deadline. Når du starter på skolen, vil du få en adresse og login. Vi forventer, at du dagligt tjekker denne , så vi kan sikre, at du løbende opdateres med informationer mv. Når du får tildelt password til IT systemet, er det vigtigt, at du umiddelbart efter ændrer passwordet til et, som du kan huske. Du vil få mere information om dette i den første tid på skolen. Evalueringer Vi evaluerer løbende uddannelserne. I løbet af efteråret vil du modtage invitation til at deltage i evalueringen af din uddannelse, studiemiljøet mv. Vi opfordrer alle vores studerende til at tage del i dette arbejde, idet vi løbende forbedrer uddannelserne bl.a. med udgangspunkt i disse evalueringer. Desuden vil du, på første semester, blive indkaldt til en personlig samtale for at evaluere din situation på studiet, for at sikre, at du får det optimale ud af dit uddannelsesforløb på cphbusiness.

5 F Ferieplanen - Fester Ferieplanen Ferieplanen varierer fra uddannelse til uddannelse, men du kan finde en overordnet ferieplan på Fester Datoerne for fester studieåret 2012/13 er: 21. september 2012 Introfest i København 5. oktober 2012 Fest på cphbusiness Lyngby 14. december 2012 Julefest på cphbusiness Lyngby 3. maj 2013 Gallafest i København G Glemte sager Glemte sager Alle glemte sager bedes indleveret/afhentet i receptionen. H Hjemmeside Hjemmeside cphbusiness hjemmeside har følgende web-adresse: Her kan du finde generelle informationer om studiet og akademiet.

6 I Idrætsfaciliteter - Info-skærme - Internationalt studiemiljø - Internet - Intranet portal - IT-afdelingen - IT-faciliteter Idrætsfaciliteter Til akademiet er der tilknyttet en svømmehal, som akademiets studerende har adgang til tirsdag mellem kl og fredag kl Svømmehallen er ikke åben i folkeskolernes ferier. Der vil være livredder til stede i åbningstiden. Der er desuden adgang til en sportsplads. Boldhal Trongårdsskolen (Pigesalen). Vi har boldhallen på Trongårdskolen mandag & tirsdag i følgende tidsrum. Mandag Tirsdag Bestilling af boldhallen sker i receptionen. Infoskærme (elektronisk) Der hænger elektroniske infoskærme v/hovedindgangen og v/indgangen fra Hjortekærsvej samt en i kantinen og en i 400-fløjen. Infoskærmene holder dig orienteret om skemaændringer og aflyste timer, samt vigtige informationer. Det er dog Fronter, som er vores primære informationskilde. Internationalt studiemiljø På cphbusiness får du mulighed for at forberede dig til det globale samfund og opbygge dit eget internationale netværk. Der er mange udenlandske studerende på akademiet, og der vil løbende være sociale og faglige aktiviteter mellem danske og udenlandske studerende for, at alle har mulighed for at lære hinanden at kende. Du vil også kunne møde engelsksprogede undervisere og litteratur. Internet Alle studerende har adgang til Internettet på skolen 24 timer i døgnet. Der er trådløst netværk på akademiet. Intranet portal Fronter Fronter er akademiets intranet. Det er det sted hvor vi samler al information til de studerende. Akademiet kommunikerer med de studerende via intranettet og den som er knyttet hertil. Du vil få nærmere instruktion og information de første dage på uddannelsen. Adressen: IT-faciliteter Lokale 300 (Open Learning) er åbent 24 timer i døgnet. Du skal benytte dit studiekort (se under studiekort) og din personlige adgangskode (se under studiekort) for at komme ind i lokalerne.

7 K Kantinen - Kollegium Kantinen Det er Carsten, som er ansvarlig i kantinen. Her kan du bl.a. købe lune måltider, sandwiches, kage, slik, kaffe, te osv. Kantinen er åben alle undervisningsdage: Mandag torsdag kl Fredag dog kun fra kl Tirsdag - torsdag ligeledes: Kollegium På skolens område findes der et Kollegium med 80 værelser. For hver 20 værelser er der et fælleskøkken. For hver 2 kollegianere er der eget bad og toilet. Selve kollegieværelset er ca. 12 m². Den månedlige husleje udgør i øjeblikket kr. pr. måned for et møbleret værelse. Der betales et depositum på 2 måneders husleje. Ved tildeling af værelser gives der første prioritet til udvekslingsstuderende samt internationale studerende, der kommer direkte fra udlandet. L Legater Legater cphbusiness uddeler hvert år et antal legater, som du har mulighed for at søge. Nærmere information fås via intranettet under akademiets generelle informationer. O Opbevaringsboks - Open Learning Opbevaringsboks Du har mulighed for at låne en opbevaringsboks (i kælderen) i hele din studietid for kr. 200,-. Henvendelse til Pedel Jens Borup. Open Learning I lokale 300 er der Open Learning, som du kan benytte 24 timer i døgnet.

8 P Parkering - Pay station - PC - Pedeller - Psykolog Parkering Der er fri parkering på parkeringspladsen bag ved (nord for) akademiet (indkørsel fra Hjortekærsvej). Der er 2-timers parkeringszone på parkeringspladsen foran akademiets hovedindgang. Husk at sætte P-skiven. Du er selv ansvarlig for eventuelle P-bøder. Pay station Der er opstillet to standere (henholdsvis en til kontanter og en til dankort) over for receptionen, og via dem kan du overføre penge til dit studiekort til betaling i Bar44. PC Studerende på cphbusiness skal have egen laptop. På hele akademiet er der trådløst net lige som det er muligt at få tilgang til strøm overalt. Pedeller Pedellerne har det praktiske ansvar for akademiets fysiske faciliteter. Janne W. Madsen er overordnet ansvarlig for pedellernes arbejde Akademiets pedeller har kontor i lokale 508. Alle fejl og mangler i lokalerne skal meddeles til pedellerne på kontoret. Pedellerne kan træffes på tlf. nr Psykolog Der er tilknyttet en psykolog til akademiet. Psykologen hedder Susanne Nørgaard Der er åbent for rådgivning i lokalet bag ved scenen i kantinen mandag i lige uger fra kl Psykologen kan kontaktes på følgende mailadresse:

9 R Reception - Rengøring - Rygning Reception Receptionen er åben dagligt fra kl , fredag dog kun til kl Receptionen sælger diverse indbindingsmapper, DVD er og Cd er. Vi tager dog kun i mod kreditkort, dankort, visa, mm ingen kontanter. Rengøring Der bliver gjort rent en gang i døgnet. Vi forventer af dig, at du tager et medansvar for, at lokalerne bl.a. er ryddet pænt op efter sidste undervisningstime. Til gengæld gør vi, hvad vi kan, for at skabe lækre faciliteter for dig under dit studium hos os. Rygning I henhold til akademiets rygepolitik er det kun tilladt at ryge udendørs. S Skema - Studiekort - Studievejledning - SU - Svømmehal - Sekretærerne Sekretærerne. Uddannelsessekretærerne Charlotte Morell Jørgensen, Charlotte Wittrup Laursen, Annie Blichfeldt & Tanya Thaysen træffes dagligt mellem kl Skema På nogle af vores uddannelser har man skemafri dage. Skemafri dage vil typisk være dage, som er beregnet på projektarbejde og gruppearbejde. Du vil modtage dit skema en af de første dage på uddannelsen. Student Guidance Centre Studievejlederne i vores Student Guidance Centre træffes i lokale 500C mandag torsdag kl og fredag kl Vejlederne kan desuden kontaktes på tlf.nr.: Studiekort Studiekortet får du fra akademiet. Inden det kan laves, skal du fotograferes. Dette gøres digitalt i den fotostander som står i lokale 421. Der vil være afsat tid til fotografering en af de første dage på akademiet. Dit studiekort bruges som legitimation i forbindelse med eksamen, og samtidig giver det dig adgang til akademiet og open learning. Derudover fungerer dit studiekort som kopi- og printerkort og som betalingsmiddel i BAR44. Du aktiverer dit studiekort ved at stikke det i kortlæseren v/hovedindgangen. Herefter taster du en personlig 4-cifret adgangskode (dog ikke ), som du bliver bedt om at bekræfte. Når du har bekræftet er kortet aktivt som adgangskort. SU Alle ansøgninger til SU skal foregå elektronisk på MinSU.dk. For at kan oprette en ansøgning på MinSU skal du logge ind med NemID eller digital signatur. Du har mulighed for personlig vejledning hos København Nords SU-vejledere, Charlotte Morell Jørgensen og Charlotte Wittrup Laursen. Vejlederne kan kontaktes i træffetiden mandag, onsdag og fredag på telefon Svømmehal Se under idrætsfaciliteter.

10 T Telefax - Trådløst netværk Telefax Du kan benytte akademiets telefax i receptionen, i forbindelse med opgaver og projekter. Trådløst netværk Studerende skal selv medbringe egen laptop, som kan tilkobles akademiets trådløse netværk. Yderligere information finder du på Fronter. W Webside Webside Akademiets hjemmeside er

11 Praktisk information Bus Bus 183 Bus 182 Bus 388 Bus 150S Går fra Lyngby station. Går fra Hjortekærsvej. Går fra Lyngby og Helsingør den stopper på Klampenborgvej. Går fra Kokkedal station og Fisketorvet den stopper på motorvejen ved Klampenborgvej.

12 Sekretariatet Sekretariatsleder Sabrina Vogt Drinnan Tlf. nr: Sekretær for Serviceøkonom, Finansøkonom, Sportsmanagement og SU-vejleder Charlotte Wittrup Laursen, Træffetid SU man-, ons- og fredag kl Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for Datamatiker, Multimedie Designer, Webudvikling og SU-vejleder Charlotte Morell Jørgensen, Træffetid SU man-, ons- og fredag kl Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for Markedsføringsøkonom Annie Blichfeldt, Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for International Handel og Markedsføring, Softwareudvikling & Innovation & Entrepreneurship Tanya Thaysen, Træffes: Alle hverdag mellem kl Tlf. nr

13 Bibliotek Bibliotekar Helena Ekelund Tlf. nr:

14 Student Guidance Centre Studievejleder for de merkantile uddannelser Elena Jam Pedersen Tlf. nr: Studievejleder for it/mul uddannelserne Søren Meyer Tlf. nr: International studievejleder Hanne Thuesen Tlf. nr: International assistent Raluca Petras Tlf.nr:

15 Pedeller Janne Wied Madsen Tlf. nr: Togo Sørensen Tlf. nr: Jens Borup Tlf. nr: Tlf. nr: Bjarne Nielsen Tlf.nr: Bent Lyng Madsen Tlf. nr:

16

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness City

Velkommen. Cphbusiness City s Velkommen Cphbusiness City 2015 Velkommen til Cphbusiness City Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer. Huset har velfungerende undervisningslokaler med

Læs mere

Velkommen. til Cphbusiness Søerne 2015-2016

Velkommen. til Cphbusiness Søerne 2015-2016 s Velkommen til Cphbusiness Søerne 2015-2016 Velkommen til Cphbusiness Søerne Cphbusiness Søerne ligger mellem søerne og HC Ørstedsparken i Nansensgade med mange cafeer og små butikker. Afdelingen er Cphbusiness

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness Valby

Velkommen. Cphbusiness Valby Velkommen Cphbusiness Valby 2013 Velkommen til Cphbusiness Valby Afdelingen har til huse i Hotel og Restaurantskolens bygninger på Vigerslev Allè 18, 2500 Valby. Afdelingen er på 1. sal fordelt på en A

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness Nørrebro

Velkommen. Cphbusiness Nørrebro Velkommen Cphbusiness Nørrebro 2014 Velkommen til Cphbusiness Nørrebro Afdelingen har til huse i Blågårdsgade 23B, 2200 København N. Huset har velfungerende undervisningslokaler med IT-adgang, loungeområder

Læs mere

Vinterindtag 2011. Vi glæder os til at møde dig. Hilsen DSR og Pædagoguddannelsen JYDSK

Vinterindtag 2011. Vi glæder os til at møde dig. Hilsen DSR og Pædagoguddannelsen JYDSK Forord Vinterindtag 2011 Denne introbog er udarbejdet i samarbejde mellem DSR (De Studerendes Råd) og Pædagoguddannelsen JYDSK. Bogen skal give dig en række nyttige oplysninger om forhold på uddannelsen.

Læs mere

Elevhåndbog eux 2015/2016

Elevhåndbog eux 2015/2016 Elevhåndbog eux 2015/2016 www.rhs.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Erhvervsuddannelserne...4 Sådan er det at starte...5 Vores forventninger til dig...5 Studiemiljø...6 Elevråd...6 Fredagscafé...6 Fester...6

Læs mere

Erhvervsuddannelser. Elevinformation 2011-2012. www.rhs.dk

Erhvervsuddannelser. Elevinformation 2011-2012. www.rhs.dk Erhvervsuddannelser Elevinformation 2011-2012 www.rhs.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Erhvervsuddannelser...4 Vores forventninger til dig...5 Studiemiljø...6 Studiemiljøaktiviteter...6 Studiemiljøudvalg

Læs mere

Studiehåndbog. for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH. Få verden som arbejdsplads VIA Bygningskonstruktør

Studiehåndbog. for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH. Få verden som arbejdsplads VIA Bygningskonstruktør Studiehåndbog for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH INDHOLD VELKOMMEN... 4 STUDIESERVICE... 5 STUDIEVEJLEDNING... 5 SU-VEJLEDNING... 5 INTERNATIONALT KONTOR... 6 CAREER

Læs mere

Velkommen til Campus Aarhus N

Velkommen til Campus Aarhus N Velkommen til Campus Aarhus N version 1.7 27. august 2012 Bioanalytikeruddannelsen Ergoterapeutuddannelsen Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Fysioterapeutuddannelsen Bachelor s Degree Programme in Global

Læs mere

Velkommen til. Jens Otto Krags Plads 3-8900 Randers C - Tlf. 8755 0015

Velkommen til. Jens Otto Krags Plads 3-8900 Randers C - Tlf. 8755 0015 Velkommen til Psykomotorikuddannelsen i Randers Pædagoguddannelsen i Randers Sygeplejerskeuddannelsen i Randers Højskolen for Videreuddannelse og Kompetenceudvikling (VOK) Jens Otto Krags Plads 3-8900

Læs mere

Elevinformation 2012/2013. www.rhs.dk

Elevinformation 2012/2013. www.rhs.dk Elevinformation 2012/2013 www.rhs.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Erhvervsuddannelserne...4 Vores forventninger til dig...5 Studiemiljø...6 Studiemiljøaktiviteter...6 Studiemiljøudvalg og elevråd...6

Læs mere

Velkommen til Campus Aarhus N

Velkommen til Campus Aarhus N Velkommen til Campus Aarhus N version 2.0 6. marts 2013 Bioanalytikeruddannelsen Ergoterapeutuddannelsen Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Fysioterapeutuddannelsen Bachelor s Degree Programme in Global

Læs mere

Velkommen til Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser

Velkommen til Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser Velkommen til Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser ELEVHÅNDBOG - 2015/2016 Få svar på de mest almindelige spørgsmål, find kontaktoplysninger på skolens personale og se billeder af underviserne. Dette

Læs mere

Ordensregler & Praktiske oplysninger

Ordensregler & Praktiske oplysninger Ordensregler & Praktiske oplysninger Juni 2014 Velkommen til Social- og Sundhedsskolen Syd Vi er en skole med et spændende miljø. Her sker en masse, og vores hverdag er fuld af aktiviteter. Overalt på

Læs mere

1. VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET KØBENHAVN NORD HILLERØD... 6

1. VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET KØBENHAVN NORD HILLERØD... 6 1 1. VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET KØBENHAVN NORD HILLERØD... 6 2. SKOLENS VÆRDIER... 7 3. SKOLENS ADRESSE OG ORGANISATION... 8 4. SKOLEBETJENTE:... 9 5. MØDETIDER... 9 6. SKEMAER... 9 7. HANDELSGYMNASIET

Læs mere

3. udgave. Februar 2014. Studiehåndbog

3. udgave. Februar 2014. Studiehåndbog 3. udgave Februar 2014 Studiehåndbog 20141 Indholdsfortegnelse SIMAC - et godt sted at studere... 4 Adresser... 5 Historie... 6 Mission... 6 Vision... 6 Værdigrundlag... 6 Organisationen Organisationsdiagram...

Læs mere

ELEVHÅNDBOGEN 2013-2014

ELEVHÅNDBOGEN 2013-2014 ELEVHÅNDBOGEN 2013-2014 Tietgen Nyborg Handelsgymnasium og merkantilt grundforløb (HG) 1 A Adfærd Skolen forventer en acceptabel adfærd overfor andre elever, skolens personale og skolens bygninger og inventar,

Læs mere

Kold college/erhvervsakademi Lillebælt

Kold college/erhvervsakademi Lillebælt Kold college/erhvervsakademi Lillebælt Studiehåndbog for Laborantuddannelsen (AK) August 2011 1 Forord Kold college byder dig velkommen med denne studiehåndbog. Studiehåndbogen findes på den virtuelle

Læs mere

Værd at vide indeholder en alfabetisk liste vedrørende praktiske forhold på skolen.

Værd at vide indeholder en alfabetisk liste vedrørende praktiske forhold på skolen. Værd at vide Værd at vide indeholder en alfabetisk liste vedrørende praktiske forhold på skolen. Adgang til skolen Skolen har installeret elektronisk nøgle, der giver dig mulighed for at benytte nogle

Læs mere

STUDIESTART 2012 - 1 - Indholdsfortegnelse

STUDIESTART 2012 - 1 - Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Velkommen til studiet... 2 Studiemiljø... 2 Rusturen 2012... 3 Praktisk omkring rusturen... 3 Vigtige ting at have på plads inden studiestart... 5 Den første tid på universitetet...

Læs mere

Velkommen til Campus Silkeborg

Velkommen til Campus Silkeborg Velkommen til Campus Silkeborg februar 2013 Denne informationsfolder bliver løbende opdateret og findes på Studienet Læreruddannelsen Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej

Læs mere

& pra. Januar 2011 1. Bjerggade 4M 6200 Aabenraa Tlf.: 73 33 43 000. sosu@sosu-syd.dk www.sosu-syd.dk

& pra. Januar 2011 1. Bjerggade 4M 6200 Aabenraa Tlf.: 73 33 43 000. sosu@sosu-syd.dk www.sosu-syd.dk Ordensregler & pra ktiske oplysninger Bjerggade 4M 6200 Aabenraa Tlf.: 73 33 43 000 sosu@sosu-syd.dk www.sosu-syd.dk Januar 2011 1 Velkommen til Social- og Sundhedsskolen Syd Vi er en skole med et spændende

Læs mere

Kære elev. Med venlig hilsen. David Jensen Uddannelsesdirektør

Kære elev. Med venlig hilsen. David Jensen Uddannelsesdirektør Kære elev Vi er glade for, at du har valgt at gennemføre din erhvervsuddannelse på Niels Brock. Med grundforløbet vil du have meget gode forudsætninger for at søge praktikplads inden for handels- og kontorområdet.

Læs mere

HF Højere Forberedelseseksamen. Elevhåndbog 2013-14

HF Højere Forberedelseseksamen. Elevhåndbog 2013-14 HF Højere Forberedelseseksamen Elevhåndbog 2013-14 1 Campus Bornholm har en facebook-side, hvor du kan følge med i, hvad der sker over hele Campus Bornholm. Elevjournalister fra de forskellige uddannelser

Læs mere

HHX og HTX. Elevhåndbog 2015-16

HHX og HTX. Elevhåndbog 2015-16 HHX og HTX Elevhåndbog 2015-16 1 Indhold Campus Bornholm på Facebook Campus Bornholm har en facebookside, hvor du kan følge med i, hvad der sker over hele Campus Bornholm. Elevjournalister fra de forskellige

Læs mere

Elevhåndbog for Landbrugsskolen & Gartnerskolen på Selandia 2007

Elevhåndbog for Landbrugsskolen & Gartnerskolen på Selandia 2007 Elevhåndbog for Landbrugsskolen & Gartnerskolen på Selandia 2007 Velkommen til Selandia - Center for Erhvervsrettet Uddannelse, Landbrugsskolen & Gartnerskolen, Jernbjerggaard. Alle på Landbrugsskolen

Læs mere

HHX og HTX. Elevhåndbog 2013-14

HHX og HTX. Elevhåndbog 2013-14 HHX og HTX Elevhåndbog 2013-14 1 Indhold Uddannelseschef Klaus Kristiansen har ordet 4 Uddannelsesleder Ann Due har ordet 5 Adgang til skolen 6 Bøger 6 Eksamener og prøver 6 Elevråd og elevdemokrati 7

Læs mere

Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus

Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus Frederiksberg HF Kursus Indholdsfortegnelse Velkommen kære kursist!... 3 Plan over introforløbet uge 33... 4 Studienetværk... 6 Introforløbet første halvdel af uge

Læs mere