Sengeløse Nyt. Lidt frost er ingen hindring. Læs inde i avisen om. Sogneindsamling. Ny salon i byen. Nytårskur på Plejehjemmet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sengeløse Nyt. Lidt frost er ingen hindring. Læs inde i avisen om. Sogneindsamling. Ny salon i byen. Nytårskur på Plejehjemmet"

Transkript

1 Sengeløse Nyt 17. Årgang Nummer 1 Februar 2013 Lidt frost er ingen hindring Kloakreparationer omkring gadekæret mv. Læs inde i avisen om Sogneindsamling Ny salon i byen På kommunens foranledning har der i december og januar været gang i diverse grave- og kloakarbejder. Forbipasserende gennem byen har kunnet se opgravningerne ved gadekæret og opgravningerne bl.a. ved Brugsen og ved kirken. Det er firmaet Arkil A/S, der står for arbejdet, og vi har haft lejlighed til at spørge projektleder Førsteklaserne på Christian Langballe om forløbet. - I første omgang skal vi have udført nogle punktudbedringer af den eksisterende kloakledning. Der skal skiftes et stykke ved gadekæret, et stykke henne foran Brugsen og et stykke henne ved kirken, fortæller han. - Endelig skal vi have gravet en pumpebrønd, SGIF s der skal lede regnvand over i gadekæret. Derved vil gadekærets funktion som buffer for overskydende regnvand efter skybrud o.lign. blive forbedret, tilføjer han. Det er planen, at arbejdet skal være afsluttet ca. 1. februar, så det er egentlig billigt sluppet i denne omgang. Fang tyvene Nytårskur på Plejehjemmet Sognerejse til Rom Går borgmesteren sognepræsten i bedene?? Og meget mere Næste nummer udkommer marts skolen møder politiet Revy/fredagsaften i hallen er ændret til en forårsfest Erhvervsforeningen udlover 5000 kr. i dusør Deadline: 26. februar 2013

2 Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening Hovedformand: Jens Bertelsen, Stendiget / Hovedkasserer: Jørn Brendstrup, Håndværkerbakken Næstformand: Ulla Bang Hyldegård, Ingersvej 4, 2640 Hedehusene Amatørscene: Kristine Trangbæk. Enghavegårdsvej Fodbold: Jeppe Hansen, Stendiget Fællesidræt: Ulla Bang Hyldegård, Ingersvej 4, 2640 Hedehusene Gymnastik: Bjarke Rasmussen Ole Rømersvej / Senioridræt Jan Løwert, Bondehøjvej Volleyball: Per Wiedekamm, Banestokken 5: Festudvalg: John Jørgensen, Kirkestien Cafeteria: Uffe Wolstrup, Ole Rømersvej / Sengeløse Hallens Cafeteria : SGIF Klublokale Spangåvej 10, Hjemmeside : Sengeløse Pensionistforening afholder bankospil Tirsdag den 12 februar kl. 19 præcis Tirsdag den 12.marts kl. 19 præcis Arbejde søges Voksen og ansvarlig kvinde søger ekstra arbejde. Jeg har fuldtidsarbejde, men har tid til ekstra arbejde i løbet af dagen og aftenen. Det kunne f.eks. være pakkeri, kuvertering, skrivninger, lettere regnskab, oversættelser, renskrivning, samling af ting osv. Alt har interesse. Kan jeg hjælpe med noget så skriv til mig på: Afspændingsmassage og Zoneterapi Helle Kolstrup afspændingsmassør og zoneterapeut laserbehandling tilbydes Landsbygaden 64 Sengeløse, 2630 Taastrup tlf Sengeløse Nyt Vintoften 34, Sengeløse, 2630 Taastrup Tlf.: Redaktion og bladudvalg: Ole Holm (ansv.), tlf.: Lars Petersen, tlf.: Kurt Søborg, tlf.: Gert Lauridsen tlf.: Merry Lisbeth Rasmussen Tlf.: Sengeløse Fritids- & Ungdomsklub Kirkestien 2 B, 2530 Taastrup. Tlf Tilbyder udlejning af: Service til ca. 100 pers. Alt incl. Kanoer incl. udstyr Hoppeborg <<<<<<<<< Ring for priser Oplag: Husstandsomdeles i Sengeløse sogn, den gamle Sengeløse kommune Der er deadline 26. februar 2013 Avisen udkommer marts 2013 Læs Sengeløse Nyt på

3 Klinik for fodterapi v/stats.aut fodterapeut Jane Dani Bygsø Kirkestien 5 Sengeløse 2630 Taastrup Tidsbestilling tlf Forny havemiljøet med belægningssten og fliser fra Frandsens Cementstøberi ApS Håndværkerbakken 1-3, Sengeløse hjemmeside: mail: * tlf.: Vi giver 10% i Sengeløse-rabat

4 Ny frisørsalon på Landsbygaden Vi ønsker Salon Sarah velkommen til byen GLau- Den nye lejer af Landsbygade 38A, Sarah Schultz, er i fuld gang med at indrette butikken med henblik på en snarlig åbning. Der mangler kun et par småting. Sarah har 8 års erfaring som især damefrisør, men hun klipper også mænd og børn. Som så mange andre frisører fik hun en erhvervsskade og måtte holde op. Den er hun nu blevet kvit via intensiv selvtræning. Ved en tilfældighed opdagede hun, at butikken i Sengeløse var ledig. Hun havde længe overvejet at blive selvstændig, og nu har hun vovet sig ud i det, som hun siger. Om sig selv fortæller hun: Læs Sengeløse Nyt på - Mit navn Sarah er af arabisk oprindelse, og det betyder prinsesse, siger hun og ler. Min far er fra Afghanistan, men min mor er dansk, så jeg har haft en dansk opvækst. Efternavnet Schultz er fra min mand, som har tyske aner. - Heldigvis har jeg mange tidligere kunder, som har tilkendegivet, at de vil bruge mig. Og efterhånden kommer der forhåbentlig også en del kunder her fra Sengeløse. Det er jo dejlig tæt på for dem. - Mine priser kommer til at ligge i mellemlejet. Huslejen er jo ikke så høj. En pensionistklipning vil fx koste 100,00 kr., svarer hun på min forespørgsel. - Her er desuden to rum, fortsætter hun, så der er fx mulighed for på et tidspunkt at samarbejde med en interesseret kollega, som også kan lave negle og den slags. Vi håber, at Sarah får en god og også gerne travl tid her i Sengeløse. I hvert fald får hun Deres udsendte som kunde. Borgmestervielse i Sengeløse Borgmesteren foretager vielse ved vandtårnet i Taastrup De sidste par år har det været muligt at blive viet af borgmester Michael Ziegler på specielle datoer og på særlige steder i kommunen. Første gang var den 8/8-2008, hvor borgmesteren foretog vielserne i Hedeland. Siden er vielserne foregået i Taastrup Vandtårn, Taastrup Teater, Lokalhistorisk arkiv på Blåkildegård og endelig d. 12/ på Restaurant Bolinis i Hedehusene. Da der som bekendt ikke findes trettende måned, var der lagt op til, at de særlige dato-vielser dermed skulle være slut. Men vor lokale byrådsmedlem John Bilenberg har spurgt borgmesteren, om han vil komme til Sengeløse den 7. september 2013, idet mange som bekendt har tallene som lykketal. Det har han sagt ja til. Vielserne skal foregå ved mindestenen, der står ved gadekæret. Dagen er heldigvis en lørdag. Så der er begrænset trafik gennem byen. Så det er bare at gå i gang med at finde en partner og være klar til september.

5 Snyd tyvene sammen med naboerne I Sengeløse er vi ramt af bølger af indbrud. Hver uge nye indbrud. Mønsteret er, at tyvene kører eller går rundt og undersøger området, ser ind ad vinduer og finder ud af, hvornår folk ikke er hjemme. Derfor kan man risikere at få indbrud på alle tider af døgnet. Vi skal passe på ikke at blive paranoide, men vide, hvornår vi skal være på vagt og kunne give besked til Politi og naboerne, når vi ser noget mistænkeligt. Vi ved jo, hvem der plejer at færdes i kvarteret. Det er også godt at vide, hvornår vores naboer er på ferie, så vi kan reagere, hvis der pludselig står en kassevogn uden for deres hus, og der er nogen, der er ved at bære inventar ud i den. Hvis vi har haft indbrud, er det vigtigt, at naboerne hurtigt får besked, så de kan være opmærksomme og tage forholdsregler, så de ikke blive de næste ofre. Sengeløse Kommunalforening havde et indslag om emnet i Sengeløse Radio d. 12, januar. Lokalpolitiet kom tirsdag den 15. januar med den rullende Politistation og holdt ved Brugsen. Her kunne lederen af afdelingen, Bent Nicolaisen fortælle, at Politiet har OBS på Sengeløse og de usædvanligt mange indbrud og meget gerne modtager tip, foto og observationer på tlf Kun Politiet har det overordnede blik og kan samle informationerne og dermed fælde indbrudstyvene. Og TV2 programmet Station 2 kører for øjeblikket en kampagne om emnet. Så der er al mulig grund til at støtte op, så vi fremover kan færdes trygt i vore hjem. Hvad kan man gøre? Her kommer Systemet nabohjælp os til hjælp. Det virker bl.a. således: Midtsjælland rykkede til Sengeløse i julen 2011 med DR s julekalender Det er Tryg Fonden og Det Kriminalpræventive Råd der har moderniseret initiativet, der hidtil har bestået i de kendte skilte og klistermærker, man kunne sætte på huset. Baggrunden er, at Danmark har andenpladsen i Europa, når det gælder indbrud i private hjem. Erfaringen viser, at hvert 4. indbrud kan undgås med nabohjælp. Det er også muligt at installere en nabohjælp app på sin mobiltelefon, så man kan bruge Nabohjælp med sin mobiltelefon. Sengeløse Kommunalforening arbejder for at udbrede nabohjælp i Sengeløse, og opfordrer alle borgere, grundejerforeninger og vejlaug til at tilmelde sig kampagnen på: OBS. Sengeløse Erhvervsforening synes, at initiativet er så godt, at de har udlovet en dusør på kr ,- til den, der kan give afgørende oplysninger, der fører til anholdelse og opklaring af de mange indbrud. Sengeløse Kommunalforening, Midtsjælland er rykkede til Sengeløse her i julen med DRs julekalender Julestjerner med gården Frederiksholm, der er kulisse for udendørs optagelserne af det gamle stråtækte hus til Blomsterland. I virkelighedens Brorfelde findes der ikke tilsvarende idyl som gode gamle Frederiksholm. Frederiksholm gemmer sig nord for Sengeløse og mosen oppe i Cathrineberg Hovmark. Da hoveriet ophørte i slutningen af 1700 tallet, besluttede ejeren af Cathrineberg Gods hr. justitsråd Laurits Lassen i 1793 at udstykke en betydelig del af godsets 1200 tønder land. På en af de mange nye parceller blev der i 1795 opført afbyggergården Frederiksholm med tilhørende 330 tønder land. Gården fik dermed et hovedhus, der stod mål med de mange tønder land, og huset har nu fået den anseelige alder af 217 år. Frederiksholm er dermed et af Høje- Taastrup Kommunes ældste huse, der samtidig også er et af de mindst forandrede. Græsted Film har været på jagt efter gode lokaliteter til udendørs optagelser til årets julekalender. Vi har på Blaakildegaard og lokalarkivet hjulpet til med oplysninger om Frederiksholm. Men hovedårsagen til valget af gården har nok primært været en kombination af ren idyl og så et forfald, som er ret synligt i julekalenderen. Grusgrevinden Vera vil meget gerne have revet Blomsterland og dermed Frederiksholm ned, for der er jo guld i bakken!, som hun råber i tide og utide. I virkelighedens verden var Virkelighedens Blomsterland fra årets julekalender 2011 er Frederiksholm det næsten også ved at ske for nylig med det rigtige Frederiksholm. Gården er blevet erklæret bevaringsværdigt, og så er der visse bindinger i forhold til bevaringen af det oprindelige, så vores gamle bygninger med kulturhistorisk betydning ikke bare forsvinder. Bokseren Mikkel Kessler har købt ejendommen og i forbindelse med en nødvendig renovering man kan jo trods alt ikke bo i en næsten ruin så var entreprenøren så uforsigtig, at han ved et uheld begyndte at rive gården ned. Kommunen fik resolut stoppet entreprenøren, så nu skal den nedrevne del genopføres i oprindelig stil, men ellers vil Frederiksholm blive renoveret indendørs, så der er plads til en moderne familie. Lars Spatzek Kroppedal Museum

6 Revy/fredagsaftenen fra Loppemarkedet flyttes SGIF har besluttet at flytte Revy/fredagsaftenen fra Loppemarkedet og ændre den til en forårsfest. Revyholdet stoppede sidste år, så der skulle ske noget nyt, og med flytning af festen bliver arrangementerne i Sengeløse bedre fordelt over hele året. Arrangementet er som altid, foruden sponsorater fra det lokale erhvervsliv, baseret på frivillig arbejdskraft. En stor del af de frivillige hjælpere denne aften kommer bl.a. fra fodboldafdelingen. Overskuddet fra festen går til udvikling af børne- og ungdomsidrætten i Sengeløse. Har du selv lyst til at være frivillig medarbejder, kan vi altid bruge flere hjælpende hænder. Kontakt via SMS: Vi har i år været heldige at få nogle forrygende aftaler i hus med bl.a. Blues Brothers Experience og The Beat. Festen styres med hård hånd af aftenens konferencier Bjarne Opera Hansen, kendt fra Brøndby Hallens julefrokoster og grisefester i Spanien. Vi håber, I alle vil tage godt imod vores nye initiativ. På gensyn! Festudvalget Ingen mor skal se sit barn dø af sult Sengeløse Hallens CAFETERIA - altid klar med Fast Food og forfriskninger - før kampen - - under kampen - - efter kampen - og når du bare kommer forbi Fadøls-Bar udlejes til arrangementer i Fritidshuset Hallens Cafeteria drives af frivillige Brug Hallens Cafeteria - så støtter du Sporten i Sengeløse Hallens Cafeteria har åbent på hverdage fra kl til kl. ca Søndag d. 10. marts 2013 sender Sengeløse Sogn frivillige indsamlere på gaden for at bekæmpe sult ved Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling, men vi mangler nogle flere indsamlere på dagen! Sult er det mest ekstreme udtryk for fattigdom og et overgreb mod menneskers grundlæggende ret til mad og liv. Nogle mennesker sulter, fordi de rammes af naturkatastrofer eller lever på steder, der er følsomme for den mindste variation i vejret. Nogle sulter, fordi andre krænker deres rettigheder og bevidst fratager dem deres ejendom eller muligheder for at klare sig selv. Folkekirkens Nødhjælp bekæmper årsagerne til sult med akut nødhjælp, langsigtet udviklingshjælp og ved at arbejde for menneskers ret til at leve i værdighed og uden sult på både lokalt og internationalt plan. Det arbejde vil Sengeløse Sogn og flere end 1300 andre sogne sammen med omkring frivillige indsamlere støtte, når de søndag d. 10. marts går på gaden for at samle ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at bekæmpe sult. Det sker i tidsrummet kl med mødested i Sengeløse Sognegård. Meld dig derfor allerede nu som indsamler til søndag d. 10. marts hos indsamlingsleder Gert Lauridsen, tlf ,

7

8

9

10 Sengeløse Vennerne Interviews ved nytårskuren 18. januar med nogle af Sengeløse Vennerne - af Gert Lauridsen Under Nytårskuren på Plejecenteret havde vi lejlighed til at tale med flere af Sengeløse Vennerne. Kurt Søborg, som har været medlem af Sengeløse Vennerne i mere end 25 år, fortæller følgende om foreningens aktiviteter: - Vi er en støtteforening for plejehjemmet og beboerne. Hen over året har vi nogle faste arrangementer med noget underholdning o.lign.. Det er foruden nytårskuren en forårsfest i april, en sommerfest i juni, en høstfest i september og en julebasar i december. Desuden driver vi en rullende kiosk, som kommer rundt til beboerne hver fredag. Vi køber selv ind, for efterhånden ved vi jo, hvad beboerne ønsker af læsestof mv. Kiosken hviler i sig selv, og skulle der blive et overskud, går det til arrangementer for beboerne. Ove Wetterstein, som har været medlem i 7 år, fortæller: - Jeg er med i bestyrelsen og er med til at køre kioskvognen. Det er svært er finde nye medlemmer til Sengeløse Vennerne. Nogen, der vil betale kontingentet og være med til at hjælpe lidt til. Måske tror folk, at der er for meget arbejde med det, men det er man selv herre over. Man kan sagtens nøjes med at være støttemedlem og deltage i arrangementerne i den udstrækning, man har tid. Hvis man har lyst, kan man sagtens komme over og blive medlem. Herefter henvendte vi os til kasserer Aase Stær Nielsen som siger: - Jeg har været med i efterhånden 9 år. Hvis man vil være medlem af Sengeløse Vennerne, så siger man det bare til mig. Jeg bor Spjeldager 3 og har tlf , eller til formand Birthe Eliassen tlf Glæden ved arbejdet er mødet med beboerne på Plejecenteret, at gøre noget og give dem en oplevelse. Det er kun andet år, vi har nytårskur, men som du kan se, er det en stor succes. Inge-Lise Wetterstein er sekretær i bestyrelsen. Hun fortæller: - Jeg synes, at vores arrangementer er noget, der samler beboerne og deres pårørende. Der er altid lidt at spise og noget musik og underholdning. Det opleves af beboerne som noget at glæde sig til i hverdagen. Jeg har sammen med min mand været med i 7 år. Det er dejligt at kunne gøre noget for andre, og især når man som her får sin indsats tilbage i form af beboernes glæde. Bliv medlem af Sengeløse Vennerne, ring til Aase på tlf eller Birthe på tlf

11 Nytårskur på Sengeløse Plejecenter Arrangeret af Sengeløse Vennerne - af Gert Lauridsen Tro mod det royale forbillede blev der også i år afholdt nytårskur på Plejecenteret, hvor beboerne sammen med Vennerne og besøgende fejrede indgangen til det nye år på festlig vis. Kuren blev indledt med en velkomsttale af selveste dronningen, i skikkelse af formanden Birthe Eliassen. I sin tale kom hun bl.a. ind på den sparsomme busforbindelse og det heldige i, at kronebilen var ledig på dagen, for prinsgemalen havde tilfældigvis ikke noget for på dagen. Desværre var der kommet rod i talen, da børnebørnene havde tegnet på nogle af siderne. Dronningens nytårsønske var, at der kom mange glade arrangementer i det kommende år til glæde for beboerne. Herefter erklærede hun baren for åben og lovede, at der resten af aftenen var fri bar sponseret af prinsgemalen og hendes majestæt selv. Dronningen sluttede af med at takke alt hoffolket for en storartet indsats og et ønske til alle om et strålende nytår. Så var kuren i gang. Herefter tog aktivitetsleder Martin Jacobsen fat med et par festlige indslag. Blandt andet demonstrerede han en ny dans fra Sydkorea nemlig psy gangnam style, og snart var hele gulvet fyldt af glade gangnam style dansere fra det kolde nord. Snakken gik ved bordene, og der blev taget godt fra af lækkerierne på bordene. Inden vi fik set os om, var aftenen gået, og Sengeløse Vennerne kan se tilbage på endnu et godt og vellykket arrangement.

12 Politi og lastbilchauffør hjælper 1. klasse ud i trafikken I november havde klasserådet arrangeret trafikdag for 1. klasserne på Sengeløse den drejer til venstre, så man skal passe på lastbilerne. Det gav børnene en god for- falde til jorden. Alle holdt vejret, ægget var ikke gået i stykker. Men var det nu hårdkogt? Jan Stabel lader ægget falde uden hjelmen, og ægget er tydeligvis ikke hårdkogt og ej heller beskyttet, da det smatter ud ved landingen. En kvik kommentar fra en 1. klasses elev Ligner vores hjerne det smattede æg, hvis vi falder på cykel uden cykelhjelm?. Nej måske ikke helt så gult, men jeres hoved kan blive ødelagt, hvis I kører uden cykelhjelm svarede Jan Stabel. Christina Trebbien skole. Her var besøg af en politibetjent og en lastbilchauffør med lastbil, så børnene kunne prøvesidde lastbilen for at se de store blinde vinkler, der er. Mads Ellermann ved rattet i lastbilen prøver, om han kan få øje på pædagogen ved siden af bilen. Børnene var overraskede over, at pædagogen var svær at se trods de store spejle. Lastbilens daglige fører Niels står i baggrunden og assisterer 1. klasserne foran Sengeløse skole. Den var godt nok stor den lastbil, var Marcus Jensen 8 års mening om lastbilen og fortsatte lidt overrasket En lastbil drejer lidt til højre, før nemmelse for, at man skal have respekt for en lastbil i trafikken. Men der er også en række andre ting, man skal være opmærksom på i trafikken. Det fortalte politibetjent fra Vestegnens politi, Jan Stabel om (og som i øvrigt deltog i dagen på frivillig basis). Æg i frit fald som symbol på et ubeskyttet hoved Jan Stabel demonstrerede, hvor vigtigt det er at have cykelhjelm på. Meget illustrativt havde han en miniudgave af en rød cykelhjelm med. I cykelhjelmen lagde han et æg, og Mads Ellermann fra 1. klasse lod det Et gruppebillede af 1.klasserne sammen med lastbilchauffør Niels Christoffersen og Politi betjent Jan Stabel i/s arkitekt-tegnestuen v/ Jesper Holm Landsbygaden Taastrup Renovering, byfornyelse, nybyggeri, tilbygning, tilstandsrapport, energimærke, vedligeholdelsesplan Stig Hansen VVS Aut. VVS installatør Naturgas--Fjernvarme--Solenergi Aut. Vand--Gas--Sanitet Forsikringsskader Tlf bil Haveanlæg, indkørsler og terrasser udføres efter individuelle ønsker. Mulighed for selvhjælp. Ring eller mail for uforpligtende tilbud. Art Brolægning v. Erik Wildenradt, Hultoften 23, Sengeløse Tlf /

13 Lavlund Brolægning Aps Brolæggermester Michael Lavlund Tåstrup Vænge Tåstrup cvr. nr Mob. tlf De sidste mandagsaftener i år 11. feb.: Cand.mag., sognemedhjælper Trine May Knutzen Sven Havsteen-Mikkelsen 100 år 2012 er 100-året for Sven Havsteen-Mikkelsens fødsel. Han blev født den 16. september 1912 og døde 14. februar Det bliver markeret med forskellige udstillinger rundt omkring i landet. Mandagsaftnerne har sat Trine May Knutzen på sporet af kunstneren. Trine blev meget fascineret af Sven Havsteen-Mikkelsens billeder på en udstilling ved en nedlagt jernbanestation på Bornholm i år Det var især motivet Jesus stiller stormen på søen, der fængede. I 1991 fik Sct. Nicolai Kirke i Rønne et nyt alterbillede med dette motiv malet af Sven Havsteen-Mikkelsen. Kristen kunst er et gennemgående tema i hele Sven Havsteen-Mikkelsens virke. 18. feb: Clive Ellegård, pens. professor ved Niels Bohr Instituttet Kernefysik, Kaos og Kunst. I foredraget fortælles om, hvordan et arbejde med kaos inden for fysik har ført til et samarbejde med to kunstnere. Dette samarbejde har været på både fysikerens og kunstnernes præmisser. Samarbejdet har på det seneste ført til en ny, mere intuitiv, udtryksform i præsentationen af forskningsresultater fra den store kernefysiske accelerator, LHC (Large Hadron Collider), ved CERN i Geneve. Undervejs fortælles lidt om fysikken bag fænomenerne. Efter foredraget afholdes Mandagsaftenernes årlige generalforsamling 25. feb. Afslutning. Cand. mag. Jeannett Ulrikkeholm, Taastrup Madame Bovary Romanen af Gustave Flaubert En klassiker, der er mere aktuel end nogensinde. Om drømme, begær og rodløshed. Om en kvinde, der har alt, men som føler, at hun intet ejer. En roman om, hvor galt det kan gå, når man ikke i tide finder sin plads i virkeligheden. Hvad sker der med det menneske, der zapper sig gennem tilværelsen, og som ikke forstår at være til stede i nuet? Forfatteren Gustave Flaubert, der ville skrive den perfekte roman om menneskets dumhed. En roman, der var et selvportræt, men også et portræt af tiden. Han ville lave en roman om ingenting, en roman, hvor sproget var det vigtigste. Det mærkelige var, at han med værket Madame Bovary alligevel kom til at levere en dybdepsykologisk fortælling, som vi kan spejle os i selv i dag. Romanen vakte stor forargelse, da den udkom i 1857 samtidig med Syndens Blomster af Baudelaire. Hvorfor egentlig? Det kan tilføjes, at "Madame Bovary spilles (fra 5/ /3.13) i Skuespilhuset (Det røde rum), og at Dvd en Madame Bovary med Isabella Hubbert hende fra Pianisten kan købes på nettet (Nichefilm.dk). Mobil

14 Sognerejse til Rom Gudstjenester i Sengeløse Kirke Fastelavn 10. februar kl Matt 3,13-17 (Merry Lisbeth Rasmussen) 1.s. i fasten 17. februar kl Matt 4, 1-11 (Merry Lisbeth Rasmussen) 2.s. i fasten 24. februar kl Matt 15, (Merry Lisbeth Rasmussen) 3.s. i fasten 3. marts kl Luk 11, (Merry Lisbeth Rasmussen) Kaffe. Kirkebil og koret deltager Rundvisning i præstegården Midfaste 10. marts kl Joh 6, 1-15 (Merry Lisbeth Rasmussen) Kirkebilen bestilles senest dagen før på tlf Gudstjeneste på Plejehjemmet Onsdag d. 13. februar kl Onsdag d. 20. marts kl Andagt på Bostedet Holme Torsdag d. 21. februar kl Torsdag d. 7. marts kl Vil du med til Rom? Så slå allerede nu et kryds i kalenderen i uge 37. Det er tredje gang, at Sengeløse Kirke arrangerer en sognerejse. Første gang gik turen i Luthers fodspor, anden gang var vi i Oberammergau, og nu går turen til Rom. Rejsen arrangeres af kirkesanger og skolelærer Sus la Cour og sognepræst Merry Lisbeth Rasmussen. I skrivende stund er vi i gang med at forhandle pris med tre forskellige rejseselskaber. De nærmere omstændigheder ved rejsen vil blive oplyst i næste udgave af Sengeløse Nyt. Men allerede nu er det muligt at kontakte sognepræsten og forhåndstilmelde sig på eller på e- mail: Der er plads til højest 25 mennesker. Det er nødvendigt at være mobil for at kunne deltage. Transporten ved denne sognerejse vil foregå med fly fra Kastrup til Rom. Vi kommer til at bo i den centrale del af Rom, hvor man kan indånde historiens vingesus. Vi skal bl.a. se Peterskirken, Kapitolhøjen og Colosseum. Vi skal også opleve Trastevera, som er en bydel lige på den anden side af Tiberen. Det er det kvarter i Rom, alle kender på grund af de mange karakteristiske spisesteder, pittoreske hjørner, smukke middelalderlige huse, kringlede gyder og smukke kirker. I næste udgave af Sengeløse Nyt kan du læse om, hvornår der er orienteringsaften, foredragsaftener, afrejsedato og hjemkomst samt hvilket hotel vi skal bo på. Merry Lisbeth Rasmussen Rundvisning i præstegården Efter højmessen d. 3. marts kl er der mulighed for at få en rundvisning i den ny istandsatte præstebolig. Alle er velkomne. TROLLE-URE-GULD Taastrup Hovedgade Kirkelig vejviser Sognepræst Merry Lisbeth Rasmussen Sengeløse Præstegård Landsbygaden 70 Tlf Træffetid: Tirsdag, onsdag og fredag Torsdag Eller efter aftale (ikke mandag) Graver og kirketjener Mie Andersen Kontortid kl Sekretær for sognepræsten Sus la Cour Alle henvendelser skal ske i præstens kontortid. Sognemedhjælper Trine May Knutzen Tlf.: Træffes i sognegården onsdag. Formand for menighedsrådet Henny Sørensen Tlf Sengeløse Kirkes Sognegård (Præstegårdens hovedbygning) Brug af lokalerne aftales med Merry Lisbeth Rasmussen på tlf Hjemmeside

15 Vandrehistorier søges Påskegudstjeneste for de mindste Onsdag d. 20. marts kl inviteres alle de mindste hjemmegående børn, vuggestuebørn og børnehavebørn i Sengeløse til påskegudstjeneste i Sengeløse Kirke. Efter gudstjenesten går vi over i sognegården og drikker saft og spiser en lille kage. Vi skal synge I Østen stiger solen op og de 4 første vers af Påskeblomst hvad vil du her. I sidste udgave af Sengeløse Nyt skrev jeg en lille julehistorie om Bankemanden på Tostholm. Historien er frit digtet over en vandrehistorie, jeg hørte fra en beboer på Tostholm. Hun fortalte, at flere beboere har oplevet Bankemanden. Pludselig banker det på døren, og når man går ud for at åbne, er der ikke nogen. Jeg har nu været sognepræst i Sengeløse i 7 år, og i den tid har jeg hørt en del vandrehistorier fra sengeløserne. Der er den hvide dame i sognegården. Der er spøgelsesvognen på Tostholm etc. etc. En vandrehistorie er en historie, der overleveres fra mund til mund. Måske tager den udgangspunkt i noget, nogle har oplevet. Eller måske er det bare en historie, der fortælles, uden nogen ved, hvorfra den stammer. Dens oprindelse fortaber sig i den kollektive hukommelses store, sorte hul. Men uanset hvordan vandrehistorierne vandrer omkring, kunne jeg tænke mig at samle dem og digte dem ind i fortællinger til oplæsning for små og store i Sengeløse og omegn. Har du set eller hørt noget usædvanligt i Sengeløse, Vridsløsemagle eller Vadsby? Noget uhyggeligt, hyggeligt eller finurligt? Så kom forbi, ring til mig eller skriv til min Merry Lisbeth Rasmussen Man kan finde salmerne på line.dk Her kan man både se teksten og høre melodien. Jeg glæder mig til at se jer! Merry Lisbeth Rasmussen Sogneeftermiddage Onsdag d. 27. februar kl kommer lærer Annette Nielsen og forestår en hyggelig sogneeftermiddag. Temaet for denne eftermiddag er: Glemmer du, så husker jeg. Vi vil mindes, hvordan vi gik klædt i fordums tid i mamelukker, chemise, livsstykke osv. Hvordan var det nu, vores bedsteforældre gik klædt, og hvad gik vi selv med i 1940érne og 1950érne. Der vil blive vist tøj og tilbehør fra perioden 1890érne og fremefter med hovedvægten lagt på 40érne og 50érne. Medbring gerne en ældre beklædningsgenstand til fremvisning. Alle er Onsdag d. 20. marts kl får vi besøg af Lærer Niels Larsen, som vil fortælle os om, hvordan det var at være lærer i Kina. I efteråret 2011 blev Niels af sin arbejdsgiver, Stenhus i Holbæk, sendt til Kina for at undervise i historie, samfundsfag og engelsk fra 7. klasse 3. G. på en eliteskole med de ca bedste elever i delstaten Hebei, der har ca. 71 mill. indbyggere. For egen regning fik han lov til at tage sin kone med. Det blev den største og mest facetterede oplevelse i hans efterhånden lange og begivenhedsrige arbejdsliv. På det personlige BRENDSTRUP REVISION ApS HÅNDVÆRKERBAKKEN 17 SENGELØSE 2630 TAASTRUP JØRN BRENDSTRUP Reg. revisor Tyl-aftenkjole fra 1940 som altid velkomne, og kirkebilen kører. plan, skriver Niels Larsen, mødte de megen hjælpsomhed og en dyb hjertevarme. Alle er velkomne, og kirkebilen kører. TELEFON TELEFAX v/ Andreas Bolvig Legarth, Stærkendevej 242, 2640 Hedehusene tlf mail: hjemmeside: RING ELLER MAIL OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

16

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej.

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej. Opgaver til En drøm om mord af Jens-Ole Hare. Opgaverne kan løses, når de angivne kapitler er læst, eller når hele bogen er læst. Opgaverne kan hentes på www.vingholm.dk. Kapitel 1-3 Opgave 1 Instruktion:

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Siden sidst. Onsdag d. 13. januar. Foredrag ved forfatter Vibeke Nørgård Nielsen om Johannes Larsen o g Island. Foredraget blev ledsaget af dejlige lysbilleder fra

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS 23. Årgang nr. 3 1. marts - 1. april 2013 IS 0906-6519 SKULDERBLADET for Nørre Søby og omegn I lyst og nød Når man i denne tid passerer det gamle plejehjem Humlehaven, bliver man let lidt trist til mode

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2016 81. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Hvor er det skønt, når man kører på arbejde om morgenen, at man kan se, det så småt bliver lyst i øst. Når jeg når frem til Rolstruplund

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2015

Nyhedsbrev Juli 2015 Nyhedsbrev Juli 2015 Indhold Siden sidst fra jan juli 2015.... 3 Nyt fra bestyrelsen... 4 Kreativ linjetur til København... 5 Smid tøjet... 6 Sculpture by the River... 7 Renovering af den gamle biblioteksgang...

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 36. årgang nr. 3 December 2012 Vinterudgave Referat fra generalforsamlingen er at finde på foreningens hjemmeside www.beringsminde.dk. Det bli r måske hurtigt en kold

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum Jul hos Lynggaard Teglværksvej 1 Aadum Stort udvalg i Vinterkranse og dekorationer Pyntegrønt Juletræer Dekorationsmaterialer Lys m.m. Kaffe på kanden! Åbent: Fredag/Lørdag/søndag kl. 10-17 fra 8. november

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften.

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften. Vilja, mor og morfar bor på en gård, der ligger øverst oppe på en bakke. Herfra løber Vilja ned ad stien, når hun skal i skole. Når skolen er slut, maser hun igen op ad bakken, træt og sulten. Om vinteren

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere