Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog"

Transkript

1 Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog

2 Indhold 3 1. De vigtigste facts 2. Systemoversigt Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmbilleder Indbrudsalarm og enheder Easy Series trådløse enheder Alarmkommunikation Reduktion af falsk alarm Funktioner og fordele Programmering

3 1 De vigtigste facts 3 Easy Series er en revolutionerende indbrudsalarm til private og små virksomheder, som er ekstremt nem at installere og betjene. Den understøtter den helt nye teknologi wlsn (wireless local SecurityNetwork, trådløst lokalt sikkerhedsnetværk). Anvendelser: Indbrud Brand Overfald / nødkald Overvågning af frysere, køleskabe, centralvarmeanlæg mm. Bekvemmelighedsfunktioner (styring af belysning, garagedøre, persienner mm.) De vigtigste facts om Easy Series: Funktioner og kapacitet til private og små virksomheder Indbydende design med enestående funktionalitet Nem betjening via den integrerede proximity-læser Fuld stemmeunderstøttelse på dit eget sprog Ikon-baseret display uden tekst Flere tilkoblingsmuligheder (PIN-kode, proximity-brik, fjernbetjening, fjernbetjent til- og frakobling) Mange funktioner til reducering af falske alarmer Integreret tovejs lyd for alarm-verifikation Intelligent trusselsvurdering To-zoneafhængighed på tværs Graduerede beskeder Yderst enkel dokumentation Intet behov for uddannelse

4 4 1 De vigtigste facts wlsn aktiverer: Tovejs transmission for større pålidelighed og sikkerhed Automatisk konfiguration for nem og hurtig programmering wlsn trådløs teknologi: Frekvensområde 868 MHz (frekvensområde dedikeret til sikkerhed i Europa) Flerkanalsdrift (8 kanaler) Nem test af wlsn radosignal ved: Diagnosticeringsværktøj til trådløse enheder Trådløse enheder Adskillige integrerede muligheder for alarmtransmission: Telefonsender med tale Digital telefonsender (SIA, Contact ID, Fast Format) Personlig tekstbesked: SMS (TAP) Mulighed for fjernbetjening via DTMF og/eller RPS (Remote Programming Software, fjernprogrammeringssoftware) 8 zoner på indbrudsalarmen, som kan udvides til op til 32 kablede eller trådløse zoner, samt 20 fjernbetjeninger Op til 4 betjeningsenheder 4 udgange på indbrudsalarmen, samt op til 4 trådløse udgange Op til 20 brugere: hver bruger får sin egen PIN-kode (RFID-brik og fjernbetjening fås som tilbehør) 500 hændelser, stemplet med tid/dato 5 års batterilevetid for de fleste wlsn-enheder EN , Grad 2

5 2 Overblik over systemet Easy Series betjeningsenhed Betjeningsenheden kombinerer auditiv og visuel information. Tilstedeværelsesdetektor Display med høj opløsning og flerfarvede ikoner Taster til særlige funktioner Indbygget højttaler Indbygget mikrofon Indbygget proximity-betjening Informationstast med enkelt tryk Integreret vaterpas gør det nemt at montere Specielle taster [1+2] til at angive politi- eller brandalarm, eller alarm om nødkald. De andre taster kan bruges til vedligeholdelse af brugeroplysninger [3], til at tænde og slukke for dørklokkefunktionen [4], og til lydstyrkekontrol [5] Denne knap giver adgang til en hjælpemenu. Den kan også bruges til at tilkoble systemet. Betjeningsenheden registrerer brugerens tilstedeværelse. Hvis systemet registrerer nogen form for fejl, mens brugeren er væk, får han besked om det fra betjeningsenheden, så snart han kommer tilbage. En integreret højttaler giver hjælp til betjening på dit eget sprog. Sammen med den indbyggede mikrofon giver det mulighed for tovejs kommunikation. Den interne proximity-læser kan bruges til at til- og frakoble systemet, til at afstille alarmer og til at aktivere brugermenuen.

6 6 2 Oversigt over systemet Easy Series skærmbilleder: Systemet er frakoblet Der er et problem med systemet En eller flere zoner er fejlbehæftede Udgangstid i gang Systemet er delvist tilkoblet Systemet er fuldt tilkoblet Brand- eller indbrudsalarm (systemet er frakoblet) Brand- eller indbrudsalarm (systemet er tilkoblet)

7 2 Oversigt over systemet Alarmcentral og enheder: Stemmemodul Programmeringsnøgle Sabotagekontakt Strømforsyning Indbrudsalarmcentral Betjeningsenhed med proximity-brik

8 8 2 Oversigt over systemet Easy Series alarmcentral og enheder: Alarmcentral Easy Series alarmcentral er designet til brug i små virksomheder og private hjem. Systemet kan anvendes til mange formål, såsom indbrudsalarm, brandalarm og nødkald. Systemet kan betjenes via en brugerspecifik brik. Proximity-brik og kort Betjeningsenhed Du kan finde flere oplysninger om specifikationerne i afsnittet Betjeningsenhed på side 5. Stemmemodul Stemmemodulet indeholder alle de mulige sætninger på det respektive sprog. Stemmemodulet fås på over 30 sprog.

9 2 Oversigt over systemet 9 Programmeringsnøgle Uploader og downloader programmeringsoplysninger. Programmeringsnøglen anvendes til hurtigt at programmere en gruppe ens alarmcentraler, hvis du f.eks. har et større projekt eller skal tage backup af data. Sabotagekontakt Sabotagekontakten registrerer, hvis kabinettet åbnes, eller fjernes fra væggen. Den indeholder en ledningssløjfe, som har plads til ekstra sabotageudgange. Strømforsyning Fast strømforbrug forsynes af en V AC strømforsyning.

10 10 2 Oversigt over systemet 2.3 Easy Series trådløse enheder: wlsn-hub (trådløs trabsceiver) wlsn-hub en understøtter op til 32 wlsn-zoner samt 4 wlsn-udgange og 20 fjernbetjeninger, og har ingen ekstern antenne. Fordi den er så lille, kan den integreres diskret i hjemmet. wlsn-fjernbetjening Den kompakt designede trådløse fjernbetjening med 5 taster bruges til at til- og frakoble systemet, og har en overfaldsalarmfunktion. Den kan også bruges til bekvemmelighedsfunktioner, som f.eks. fjernstyring af garagedøre og belysning. To lysdioder giver feedback om centralens status. Den har også lommelygtefunktion. wlsn-installationsværktøj wlsn-diagnosticeringsværktøjet hjælper til at finde de bedste steder til montering af wlsn-enhederne. Det kan måle signalstyrke, signal-støjforhold og måling af pakkefejlrate. wlsn-glasbrudsdetektor wlsn-glasbrudsdetektoren bruger dobbelt akustisk teknologi. Lydsignalet og trykbølgen tages med i beregningen, når det skal bestemmes, om der er sket et glasbrud. Den har en rækkevidde på op til 7,6 m. Der er ikke behov for at montere den direkte på glasset, så den kan integreres diskret i hjemmet.

11 2 Oversigt over systemet 11 wlsn-pirbevægelsesdetektor wlsn-pir-bevægelsesdetektoren er af høj kvalitet, husdyrsimmun, har en høj detekteringsevne og dækker 12 x 12 meter. Da detektoren ikke skal justeres, er det ikke muligt at forskubbe den. wlsn-dobbelt bevægelsesdetektor MW/PIR wlsn-dobbelt bevægelsesdetektor PIR/MW er husdyrsimmun, af høj kvalitet og anvender to detektionsteknologier til problematiske omgivelser. Den har en høj detekteringsevne, og dækker 11 x 11 meter. Da den ikke skal justeres, er det ikke muligt at forskubbe den. wlsn-lydgiver (indendørs) En indendørs wlsn-lydgiver på 85 db giver lokal advarsel til beboere og afskrækker ubudne gæster. Den er radiostyret af systemet (tovejs), og kan integreres diskret i hjemmet.

12 12 2 Oversigt over systemet 2.3 Easy Series trådløse enheder: wlsn-relæmodul wlsn-relæmodulet (2A/28V, DC/AC) har en zoneindgang til sikkerheds- eller bekvemmelighedsfunktioner. De tilsluttede enheder (f.eks. garagedøre, belysning mm.) kan styres med wlsn-fjernbetjeningen og/eller af hændelser (f.eks. alarmer). wlsn-røgdetektor wlsn-røgdetektoren giver den bedste optiske detektion af røg. Den har en testfunktion, så det er let at udføre test. En integreret lydgiver advarer i tilfælde af brand. wlsn 3405 vibrationsdetektor wlsn-vibrationsdetektoren registrerer åbning af eller voldsomme angreb på døre og vinduer. Den kan indstilles til to følsomheder. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. Detektoren kan integreres diskret i hjemmet.

13 2 Oversigt over systemet 13 wlsn-kontakt (døre/vinduer) wlsn-kontakten (døre/vinduer) har to reed-kontakter til overvågning af døre og vinduer. Den har en yderligere zoneindgang, så en ekstra kontakt kan tilsluttes. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. wlsn-minikontakt (døre/vinduer) wlsn-minikontakten (døre/vinduer) har to reedkontakter til overvågning af døre og vinduer. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. Fordi den er så lille, kan den integreres diskret i hjemmet. Forsænket wlsn-kontakt (døre/vinduer) Den forsænkede wlsn-kontakt (døre/vinduer) overvåger døre og vinduer usynligt. Den monteres på indersiden af døre og vinduer og deres rammer.

14 3 Alarmkommunikation Forskellige måder at give alarmbesked: Digital telefonsender SMS Telefonsender med tale Signalgivere Kontrolcentral Mobiltelefon Telefon Lydgiver/strobe

15 3 Alarmkommunikation 15 Forskellige måder at sende alarmbesked: Digital telefonsender Denne digitale telefonsender sender rapporter til kontrolcentralen. Alt efter hvilken type rapport, der modtages, vil kontrolcentralen reagere på bestemte måder. De understøttede formater er SIA, Contact ID og Fast Format. Hvis der tilføjes en C900V2, kan der rapporteres via Ethernet. Telefonsender med tale Dette format bruges, når hændelsesrapportering kræver, at der leveres en forudindtalt stemmebesked over telefonen. Denne funktion kan bruges både af kontrolcentralen og til personlige beskeder. Personlig tekstbesked (SMS) Hvis det er indstillet, kan personlige beskeder bruges til at informere dig om alarmer, fejl på systemet eller om dit system tileller frakobles. Lydgiver/strobe Disse signalgivere indikerer, om der er indbrud eller brand på den beskyttede ejendom. Valgfri alarmtransmission Alarmtransmission via Ethernet og GSM er valgfrit.

16 4 Reduktion af falske alarmer Forskellige måder at reducere falske alarmer: Graduerede beskeder Hvis en zone aktiveres, kan alarmen gradvist skaleres. Systemet øger lydstyrken på betjeningsenheden, ændrer den viste animation og aktiverer til sidst signalgiveren, før en rapport sendes til kontrolcentralen (rapporten kan stadig annulleres eller fravælges af brugeren). To-zoneafhængighed (eller sekventiel verifikation) Når to eller flere zoner aktiveres inden for en angivet tidsramme, betragtes en indbrudsalarm som verificeret. Hvis for eksempel en dørsensor og en bevægelsesdetektor begge starter alarmer, sender systemet en verificeret alarmrapport (ellers sendes en ikkeverificeret alarmrapport). Intelligent trusselsvurdering Baseret på det aktuelle sikringsniveau, typerne af detektorer, forhold og antal akkumulerede fejl, vurderer alarmcentralen den potentielle trussel. Hvis truslen når et bestemt niveau, sender systemet en verificeret alarmrapport (ellers sendes en ikke-verificeret alarmrapport). Verifikation med tovejs tale Når en alarm opstår, er der mulighed for tovejs stemmekommunikation. Læs mere på side 17.

17 4 Reduktion af falske alarmer 17 Verifikation med tovejs tale Hver betjeningsenhed har en højttaler og en mikrofon. På denne måde kan brugeren og personalet på kontrolcentralen tale sammen. Det giver mulighed både for verifikation af alarmer og personlig kommunikation. Når der er etableret en forbindelse til stemmeverifikation, kan fjernbrugeren lytte til og tale med hver tilsluttet betjeningsenhed. Alarm 2 Lyt 3 Tal Integreret sender Indbygget mikrofon Indbygget højttaler Eksempel: 1 Alarmcentralen sender en alarm til den modtagende kontrolcentral. 2 Personalet på kontrolcentralen lytter med på, hvad der sker på stedet, og afgør, om det er en falsk eller ægte alarm. 3 Personalet kan tale til folk på stedet. Hvis alarmen er blevet udløst ved en fejl, kan kunden oplyse en kode, han på forhånd har modtaget, og på denne måde identificere sig som autoriseret bruger. Kunden kan også lytte med på, hvad der sker på området når som helst over telefonen (så systemet fungerer ligesom en babyalarm).

18 5 Funktioner og fordele wlsn Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Ingen kabling Hurtig og nem installation Lavere installationsomkostninger Ingen huller i vægge eller lofter Diskret installation Frekvensområde 868 MHz (EMEA) Meget pålidelig (ingen interferens fra andre trådløse systemer) Konkurrencemæssig fordel Meget pålidelig Ingen interferens fra andre trådløse systemer (som f.eks. babyalarmer, trådløse telefoner mm.) Flerkanalsdrift (8 kanaler) Mere robust system Færre serviceopkald Større pålidelighed - og mere robust system (ingen interferens fra naboens trådløse alarmsystem) Tovejs transmission Installationer er forudsigelige Højere sikkerhed, mere robust og større pålidelighed Højere sikkerhed, mere robust og større pålidelighed. Lysdioder på fjernbetjeningerne giver feedback, så brugerne er sikre på, at de betjener systemet korrekt Automatisk konfiguration Nem og hurtig programmering/ konfiguration Lavere installationsomkostninger Indikation af signalstyrke Nem og hurtigt verificering af det trådløse signals styrke før montering Installationer er forudsigelige Pålidelighed Trådløse udgangsenheder Ekstra anvendelsesmuligheder til virksomheder Konkurrencemæssig fordel Bekvemmeligheds- og sikkerhedsfunktioner med fjernbetjening (f.eks. styring af garagedøre, belysning mm.) Batterilevetid op til 5 år Langvarig systempålidelighed Færre forstyrrelser fra sikringsfirma og lavere omkostninger

19 19 Betjeningsenhed Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Innovativt design Konkurrencemæssig fordel Passer til interiøret Passer perfekt i hjemmet Ikonbaseret display uden tekst, med høj kontrast og flere farver Konkurrencemæssig fordel Nem betjening Bedre overblik Intuitiv betjening Integreret proximitylæser Prismæssig fordel Nem og hurtig betjening af systemet Ingen ekstra omkostninger til en ekstra enhed Ingen kode, der skal læres udenad Høj sikkerhed Integreret bevægelsesdetektor Konkurrencemæssig fordel Tastaturet giver vigtig information om systemet, så snart brugeren nærmer sig Indbygget mikrofon og højttaler Tovejs stemmeverifikation Omgående assistance fra den modtagende kontrolcentral Nem mulighed for alarmverificering Fuld stemmeunderstøttelse på dit eget sprog Nemt at finde rundt i menuerne Nem betjening Betjeningsenhed i tavs tilstand Ingen irriterende meddelelse om indgangsforsinkelse, f.eks. i soveværelset

20 20 5 Funktioner og fordele Betjening Funktioner Fordele for installatøren Fordele for brugeren Med brik Overordentligt sikker Hvis en mistes, kan den let slettes og erstattes med en anden Nem betjening Tryk på en enkelt tast Hurtig tilkobling Adgang til hjælpemenuen Fuld fjernbetjening over telefonen Hurtig hjælp til slutbrugeren Nem vedligeholdelse Fjernbetjent information og betjening Individuelle tekstbeskeder til zoner og udgange Nem betjening Systemtest med én tast Lavere vedligeholdelsesomkostninger Tvungen tilkobling Mulighed for frakobling af åbnede zoner Brugerdefineret tilkobling Tilpasning til brugerens behov

21 5 Funktioner og fordele 21 Installation Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Integreret vaterpas Tastaturet monteres altid vandret 45 farvede klemrækker Nem installation Optimal adgang til ledninger Overdækket PCB Ingen kortslutninger pga. ledninger Nem installation vha. den detaljerede beskrivelse på dækpladen EMV-beskyttet Programmering Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Programmering via telefon eller bærbar pc, enten fjernbetjent eller på stedet Fjernbetjent programmering og vedligeholdelse Fjernstyret support for teknikere på stedet Nem og hurtig programmering Sparer penge Hurtig support ved fejl Nøgler til programmering og ROM-opdatering Nem programmering ved større projekter med mange centraler Backup af data Lavere programmeringsomkostninger Automatisk konfigurering via landekode Landespecifikke oplysninger er forprogrammerede I mange tilfælde er ingen yderligere programmering nødvendig Lavere programmeringsomkostninger

22 22 5 Funktioner og fordele Reduktion af falske alarmer Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Funktioner til reduktion af falske alarmer (læs mere på side 15) Tilfreds kunde Færre falske alarmer Højere tillid til systemets pålidelighed Alarmtransmission Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Integreret telefonsender med tale Ingen ekstra omkostninger Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Alarmtransmission til individuelle modtagere, som f.eks. venner eller naboer Formater for integrerede digitale telefonsendere: SIA, Fast Format, Contact ID Beskeder kan modtages af alle kontrolcentraler Ingen ekstra omkostninger Ingen ekstra omkostninger til en ekstra enhed Personlig tekstbesked (SMS) Konkurrencemæssig fordel Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Alarmbesked når som helst og hvor som helst GSM (valgfrit) Ingen PSTN-telefonforbindelse nødvendig Ingen PSTN-telefonforbindelse nødvendig Ethernet (valgfrit) Lave omkostninger til transmission af alarmer

23 6 Programmering og betjening 23 Oversigt over Easy Series installation: 1 Indstil tid og dato 1 2 Fuld systemtest Systemvedligeholdelse 3 Systemtest 4 Hændelseslog 5 Nulstil systemet 6 Trådløs konfiguration 2 1 Skift installatøradgangskode Brugermenu 2 Skift master-adgangskode Adgangskode 3 Grundprogrammering Zoner Rapportkonfiguration Udgangsprogrammering 4 Landekode 4 2 Indtast punkt nr. Ekspertprogrammering 5 1 Tale Forbindelse med to-vejs tale 2 Lytte 6 1 Indtal stedbeskrivelse Optage 2 Indtal ring-efter-service-beskeder 7 1 Overfør data fra fjernbetjeningen til centralen Programmeringsnøgle 2 Overfør data fra centralen til fjernbetjeningen

24 Robert Bosch A/S Security Systems Se for yderligere information. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2006 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 08/06 HOL AS-OT-da-55_ _02

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 5 2. Systemoversigt 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmtilstande 7 2.2 Alarmcentral og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet Indhold: 1 Lysdioder og symboler...3 2 Betjening af systemet...5 2.1 Tilkobling...5 2.2 Frakobling...5 2.3 Overfaldsalarm...6 2.4 Alarmstop...6 2.5

Læs mere

Side 2 Brugermanual Premier 48, 88,168 & 640

Side 2 Brugermanual Premier 48, 88,168 & 640 Brugermanual Tyverialarmcentral Udgave 1 Side 2 Brugermanual Premier 48, 88,168 & 640 Indhold 1. Oversigt... 3 Introduktion... 3 Betjeningspaneler... 4 2. Brug af alarmsystemet... 6 Menuer... 6 Adgang

Læs mere

1 Generelt... 3. 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper...

1 Generelt... 3. 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper... Brugermanual Side 2 Atlas 8 PLUS Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper... 5 3 Frakobling...

Læs mere

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Tillæg

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Tillæg Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum da v3 Tillæg Easy Series Easy Series (ICP-EZM2) v3 programmeringstillæg da 3 1 Easy Series (ICP-EZM2) v3 programmeringstillæg Dette document indeholder supplerende

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL RS 4600 Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL side 2 RS 4600 Radiobaseret tyverialarm Indholdsfortegnelse Ordliste... 3 1 Indledning... 4 2 Sender/Detektor muligheder... 4 3 Betjeningspanel & display...

Læs mere

Easy Series. Brugervejledning. Indbrudscentral

Easy Series. Brugervejledning. Indbrudscentral Easy Series DA Brugervejledning Indbrudscentral Easy Series Brugervejledning Brug af betjeningsenheden Brug af betjeningsenheden Skærmtilstande Display Alarmen er frakoblet. Der er ingen alarm- eller fejltilstande.

Læs mere

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 BRUGERVEJLEDNING Side 2 CS 9452 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE: Afsnit Navn Side 1 Ordforklaring (terminologi) 3 2 Introduktion 5 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 4 Fuld tilkobling, Deltilkobling,

Læs mere

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening OASIS BRUGER manual Til daglig betjening Blinker = alarm Konstant lys = fejl Tændt = Område A tilkoblet Tændt = Område B tilkoblet Tændt = Område C tilkoblet Konstant lys = Power OK Blinkende lys = Batteri

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Version 4.2 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 2 TIL- OG FRAKOBLING... side 3 TILKOBLING NIVEAU 1... side 4 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2...

Læs mere

CS 2800. Brugermanual

CS 2800. Brugermanual Indholdsfortegnelse: Side 1 Generelt... 3 1.1 Betjeningspanel CS 2821... 3 1.1.1Displayet... 3 1.1.2Det numeriske tastatur... 3 1.1.3Prox-læseren... 4 1.1.4JA og NEJ tasterne... 4 1.1.5A, B, C og D tasterne...

Læs mere

på Sterling 10 Brugermanual Bemærk! betjeningspanelet er i manualen angivet som FUNC

på Sterling 10 Brugermanual Bemærk! betjeningspanelet er i manualen angivet som FUNC Sterling 10 Brugermanual Bemærk! Tasten FUNC på Sterling 10 betjeningspanelet er i manualen angivet som Side 2 Sterling 10 Indholdsfortegnelse 1 Bruger- og master-faciliteter... 3 1.1 Generelt... 3 1.2

Læs mere

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning PARAGON SUPER II Betjeningsvejledning Side 2 Paragon Super II Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6

Læs mere

CS 351 M1 / M2 AIA CENTRAL

CS 351 M1 / M2 AIA CENTRAL CS 351 M1 / M AIA CENTRAL MANUAL BRUGER SOFTWARE VERSION 3.8 REV. 05.99 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 INDLEDNING...3. BETJENINGSPANELET...4.1 Taster...4. Specialfunktioner...5.3 Display...5.3 Lysdioder...6 3.

Læs mere

Brugermanual. Tyverialarmcentral med indbygget telefonsender / modem. Udgave 2

Brugermanual. Tyverialarmcentral med indbygget telefonsender / modem. Udgave 2 Brugermanual Tyverialarmcentral med indbygget telefonsender / modem Udgave 2 1. Oversigt Introduktion Brugerne af alarmsystemet vil blive tildelt en unik 4, 5 eller 6 cifret brugerkode. Brugerkoder benyttes

Læs mere

GSM port styring 400 brugere

GSM port styring 400 brugere 1 GSM port styring 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere til at modtage alarmbeskeder via SMS Software vejledning SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442

Læs mere

Betjeningsvejledning For SPC-Alarmcentral med SPCK420 betjeningspanel

Betjeningsvejledning For SPC-Alarmcentral med SPCK420 betjeningspanel Betjeningsvejledning For SPC-Alarmcentral med SPCK420 betjeningspanel Denne vejledning er tiltænkt til brugere med Standard brugerprofil i den daglige betjening af alarmsystemet Alarmansvarlig: Kontrolcentral:

Læs mere

PARAGON ε. Brugermanual

PARAGON ε. Brugermanual PARAGON ε Brugermanual Side 2 Pyronix Paragon ε Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6 4 Zoner...7

Læs mere

Din tavse og loyale medarbejder

Din tavse og loyale medarbejder Let installation, enkel programmering! Din tavse og loyale medarbejder GD-04 er en GSM fjernkontrol-enhed. Den sender SMS er, ringer op, tænder og slukker for apparater og overvåger. DAViD kan ikke tale

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

RS-206 ERHVERVS TYVERI ALARM

RS-206 ERHVERVS TYVERI ALARM RS-206 Ver. 1-2 ERHVERVS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING - Rudolph Schmidt A/S Ver. 1-2 Rev. 9.10.1997 Dokument: RS-206b 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse : Denne vejledning beskriver de generelle

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

Brugervejledning til intelligent alarmsystem

Brugervejledning til intelligent alarmsystem Brugervejledning til intelligent alarmsystem Tak for valget af vores produkter. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager dem ibrug. Indholdsfortegnelse 1. OVERSIGT 1.1. Indledning... 1 1.2. Komponenter...

Læs mere

Egne notater : Alarmfirma: Dokument: PSOMN004/P - F.G. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003. - Pro-Sec ApS.

Egne notater : Alarmfirma: Dokument: PSOMN004/P - F.G. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003. - Pro-Sec ApS. - Pro-Sec ApS. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003 Dokument: PSOMN004/P - F.G. Egne notater : Alarmfirma: INDHOLDSFORTEGNELSE Denne vejledning beskriver de generelle betjeningsmuligheder samt de forskellige

Læs mere

RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING. Alarmfirma:

RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING. Alarmfirma: RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM Alarmfirma: Ver. 2-1 Rev. 01.03.2001 Dokument: RS-210b/F.G. BRUGER VEJLEDNING 2 11 INDHOLDSFORTEGNELSE: Egne notater : Denne vejledning beskriver de generelle betjeningsmuligheder

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

CS 2800 CS 2700 CS 2600

CS 2800 CS 2700 CS 2600 CS 2800 CS 2700 CS 2600 %HP UN: Hvor intet andet er angivet, vil fremgangsmåden beskrevet for CS 2800 også være gældende for CS 2600 og CS 2700 ,QGKROGVIRUWHJQHOVH Side 1 Generelt...3 1.1 Betjeningspanel

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart 1 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Den korte opstart SimPal T4 GSM stikkontakt 2 Tak, fordi du har købt SimPal-T4. SimPal T4 GSM stikkontakt er en fjernbetjent stikdåse, der består af et GSM modul. Strømforsyningen

Læs mere

Side 2 CS 1800. 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4

Side 2 CS 1800. 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4 Brugermanual Side 2 CS 1800 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4 2. Daglig betjening... 5 2.1 Betjeningspanel... 5 2.2 Fuld tilkobling... 6 2.3 Udkobling af zoner... 7 2.4 Deltilkobling

Læs mere

Indhold: 2. GSM GSM signal GSM Call back (Benyttes ikke) Reset GSM 7

Indhold: 2. GSM GSM signal GSM Call back (Benyttes ikke) Reset GSM 7 Indhold: 1. Område 2 1. Områder 2 1.1. Gå Test 2 1.2. Kode indstil. 3 1.3. Master kode 4 1.4. Gen. Indstil. 5 1.5. SMS Overskrift. 6 1.6. SMS Kodeord (for SMS styring) 6 2. GSM 7 2.1. GSM signal 7 2.2.

Læs mere

Home Security System Bruger Vejledning

Home Security System Bruger Vejledning Home Security System Bruger Vejledning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 # 7500r Kontrol Enhed Indhold Introduktion... 3 Overblik... 3 Glosarium... 4 System Adgang... 5 Special Ikoner på Displayet... 5 Tilkobling...

Læs mere

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter...

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter... CS 47 Syntax Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion...4 1.1 Funktioner...4 1.2 Forsyning...4 1.3 PSTN support...5 1.4 GSM support...5 1.5 SMS support...5 1.6 Indgange...5 1.7 Udgange...5 1.8 Password...5

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

Side 2 CS 1500. 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4

Side 2 CS 1500. 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4 Brugermanual Side 2 CS 1500 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Generelt... 4 2. Daglig betjening... 5 2.1 Betjeningspanel... 5 2.2 Fuld Tilkobling:... 6 2.3 Udkobling af zoner... 7 2.4 Deltilkobling...

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Din tavse og loyale medarbejder

Din tavse og loyale medarbejder Let on, llati a t s in el enk ing! mer m a gr pro Din tavse og loyale medarbejder GD-04 er en GSM fjernkontrol-enhed. Den sender SMS er, ringer op, tænder og slukker for apparater og overvåger. DAViD kan

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Ver 3.7 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 3 TIL- OG FRAKOBLING... side 4 TILKOBLING NIVEAU 1... side 5 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2... side 6 TIL- OG FRAKOBLING

Læs mere

RS-REGENT. Ver. 1-0 PRIVAT TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING

RS-REGENT. Ver. 1-0 PRIVAT TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING RS-REGENT Ver. 1-0 PRIVAT TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING - Rudolph Schmidt A/S Version 1-0 /1997 Dokument: RS-Regent/b. 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse : Denne vejledning beskriver de generelle

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

Master-manual. Trådløs GSM/GPRS alarm

Master-manual. Trådløs GSM/GPRS alarm Master-manual Trådløs GSM/GPRS alarm 1 Indhold: 1. Område 3 1. Områder 3 1.1. Gang Test 3 1.2. Brugerkoder 4 1.3. Master kode 5 1.4. Indstillinger 5 1.5. SMS hus ID / SMS hovedmelding. 7 1.6. SMS Kodeord

Læs mere

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01 Trådløst Alarm System Med indbygget GSM modem Brugsanvisning 1 Indhold Side 2 - Forord Side 3 - Alarm oversigt Side 4 - Opstart af alarm Side 4 - Programmering af alarmcentral Side 4 - Indtastning af kode

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

Programmering af CS7050 TCP/IP modul

Programmering af CS7050 TCP/IP modul Comfort CSx75 Programmering af CS7050 TCP/IP modul Introduktion CS7050 TCP-IP modulet er en fuldt integreret enhed, som tilbyder nye funktioner til Comfort seriens centraler i form af TCP/IP Ethernet forbindelse

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

Easy Series (ICP-EZM2)

Easy Series (ICP-EZM2) Easy Series (ICP-EZM2) DA Installationsmanual Indbrudscentral Easy Series (ICP-EZM2) Installationsmanual Indhold Indhold. Kvik reference... 3. Systemoversigt...3.2 Oversigt over betjeningsenhed...3.3 Information

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

INTEGRA BRUGER MANUAL

INTEGRA BRUGER MANUAL NOMEX SCANDINAVIA A-S INTEGRA BRUGER MANUAL SATEL Version 1.7 - juni 2010 INDHOLD 1. Beskrivelse af alarmsystemets funktioner...3 2. Tilkobling af ét område...3 3. Tilkobling af flere områder...3 4. Udkobling

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm!

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Velkommen til det opkoblede smarte hjem. Smarte tjenester til familien og hjemmet. Forestil dig et alarmsystem, der kan slukke for kaffemaskinen,

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Introduktion til Guardsman ctc 1132

Introduktion til Guardsman ctc 1132 Introduktion til Guardsman ctc 1132 Tillykke med dit nye Guardsman alarmsystem. I denne manual kan du læse, hvordan systemet placeres, indstilles og anvendes. Følgende trin vil blive gennemgået: 1. Montering

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Programmering af CS1700-Proxlæser

Programmering af CS1700-Proxlæser Comfort CSx75 Programmering af CS1700-Proxlæser Introduktion CS1700 er en proxlæser og der kan tilsluttes op til 15 læser til CSx75-centralen. Du kan programmere CS1700 til passagekontrol i et eller flere

Læs mere

Vare nr. 2000.0600. Svane Electronic ApS. Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk

Vare nr. 2000.0600. Svane Electronic ApS. Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk 1 Vare nr. 2000.0600 Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk 2 September 2014 Tillykke med valget af vores nyeste GSM hybrid tyverialarm

Læs mere

Piccolo overfaldsalarm

Piccolo overfaldsalarm Piccolo overfaldsalarm Giver tryghed for: Rådhuse: personalet i f. eks. borgerservice og socialforvaltning. Retsbygninger: dommere, advokater og vidner i forbindelse med retssager Fængsler: fængselspersonale

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret)

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret) Kære Kunde Vi takker for valget af vores system, og vi kan oplyse, at dette produkt er et teknisk avanceret alarmsystem, der lever op til de ydelsesmæssige standarder, som er fastsat af bilproducenterne,

Læs mere

9488+ Brugeramnual DK DK Brugermanual DK

9488+ Brugeramnual DK DK Brugermanual DK 9488+ Brugermanual Side 2 9488+ Side 11 Indhold Noter 1. Symbol forklaring... 3 2. Tilkoblings muligheder... 4 Tilkobling... 4 Deltilkobling... 4 Frakobling... 4 Udkobling af zoner... 5 Fejl tilkobling...

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E

Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E 1 Denne brugermanual fortæller hvordan Fronti Basis alarm betjenes via tastaturet med og uden nøglebrikker, app og sms fjernstyring. De sidste 3 sider

Læs mere

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime KomGodtIgang-guide for Infinite Prime 19.05.11 KomGodtIgang-guiden, er tænkt som en hjælp til at spare installationstid for montøren ved 1.gangs-opstart, men følg altid de forskellige manualers anvisninger,

Læs mere

ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING ALPHAHOME ALARMCENTRAL

ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING ALPHAHOME ALARMCENTRAL ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING ALPHAHOME ALARMCENTRAL Version 4.2 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING...side 2 TIL- OG FRAKOBLING...side 2 TILKOBLING NIVEAU 1...side 3 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2...side

Læs mere

Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E

Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E 1 Indholdsfortegnelse: side Beskrivelse af LED lamper og lyde 2 Beskrivelse af nøglebrik tastaturet 4 Fjernstyring via sms og app 9 Oprette eller

Læs mere

Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012

Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012 Brugermanual, Duplex 312, Side 1 Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012 Sådan virker Duplex 312 Funktionsoversigt Brugermanual, Duplex 312, Side 2 GSM styring og

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless ID er for trådløse sensorer: Fjernbetjening: Bevægelsessensor: Vandsensor Landstrømsensor: Dørsensor: Temperatursensor: Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD 16.11. 2015 Varenr. 2000.1610 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 3x4 trykknapper med blåt lys Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med

Læs mere

Quick Guide SuperSail Container Alarm app.

Quick Guide SuperSail Container Alarm app. Quick Guide SuperSail Container Alarm app. Applikationen startes via browser på nedenstående adresse: http://server.super-sail.dk:49715/supersailalarm/#/login Adressen kan oprettes som genvej på f.eks.

Læs mere

Uponor SMS modul R-56

Uponor SMS modul R-56 Uponor SMS modul R-56 Produktbeskrivelse Se billede A for at få en systembeskrivelse Uponor SMS modul R-56 kan fjernbetjene et skift mellem komforttilstand og ECO-tilstand. Modulet er forbundet til kontrolenheden

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

Hospitalsenheden Horsens. Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr. 65.2 Patientkaldeanlæg. Revision: 2014.07.01

Hospitalsenheden Horsens. Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr. 65.2 Patientkaldeanlæg. Revision: 2014.07.01 Teknisk afdeling Tekniske Standarder Revision: 2014.07.01 Indholdsfortegnelse 65.21 Patientkaldeanlæg... 3 65.21.1 Indledning... 3 65.21.2 Generelle principper... 3 65.21.3 Installation/udførelse... 3

Læs mere

CS 2000. Brugermanual

CS 2000. Brugermanual CS 2000 Brugermanual Side 2 CS 2000 Indholdsfortegnelse 1. Betjeningspanelets opbygning...3 1.1 Display et...3 1.2 Numerisk tastatur...4 1.3 JA og NEJ tasterne...4 1.4 A, B, C og D tasterne...4 2. Brug

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk Trådløs Dørsensor Optisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 5 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

Kapitel 2: Brugerfladen... 5 2.1: Frontpaneltastaturet... 5 2.2: Fjernbetjeninger... 6 2.3: Trådløst tastatur... 6

Kapitel 2: Brugerfladen... 5 2.1: Frontpaneltastaturet... 5 2.2: Fjernbetjeninger... 6 2.3: Trådløst tastatur... 6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Introduktion og oversigt... 3 1.1: Sikkerhedssystem-komponenter... 3 1.2: Systemovervågning... 4 1.3: Hjemmeautomation... 4 1.4: GSM overvågning og betjening...4 Kapitel

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

HomeSecure HS-ZONE-01 version nr. 01

HomeSecure HS-ZONE-01 version nr. 01 1 Indholdfortegnelse: INTRODUKTION 4 1.1 INTRODUKTION: 4 1.2 FUNKTIONER 4 INSTALLATION AF ALARMSYSTEMET 6 2.1 PLANLÆGNING INDEN INSTALLATION 7 2.2 KLARGØR ALARMPANELET 8 TILSLUT GSM ANTENNEN... 8 TILSLUT

Læs mere

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem 8 Zonegrupper, 51 sensorer, 7 kabelførte sensorer, 1 x 12V udgang Tak for valget af vores produkter. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP/GPRS serie IP ER FREMTIDEN FRA ANALOG TIL DIGITAL Den perfekte løsning i enhver situation Transmission af alarminformation via IP at slutbruger er nødt til at udskifte

Læs mere

Copyright 2014 HomeAlarm ApS

Copyright 2014 HomeAlarm ApS Nogle pakker indeholder et trådløst tastatur. Ellers er det muligt at tilkøbe. Denne manual omhandler kun, hvordan tastaturet kobles til HomeSecure BASIC V2 alarmsystem. Strøm indikator: Lyser rødt, når

Læs mere

JA-63 Profi Brugervejledning

JA-63 Profi Brugervejledning Zoner Zone nr. Placering Type Funktion* 1. 2. 3. 4. 5. 6. Område A B C JA-63 Profi Brugervejledning Trådløse zoner 7. 8. 9. 10. Trådfaste zoner 11. 12. 13. 14. 15. 16. 1. 2. 3. 4. * T Tyveri F Forbikoblet

Læs mere

6000.0500. Installationsvejledning

6000.0500. Installationsvejledning 05.11.2015 6000.0500 Installationsvejledning GSM kommunikator / sender - 8 digitale og 2 analoge indgange, 4 kontrollerede transistor udgange, talebesked for alle indgange, 256 hændelseslog, afsløring

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem 8 Zonegrupper, 51 trådløse sensorer, kabelførte sensorer, 2 x 12V relæ udgange Tak for valget af vores varer. Du bedes læse vejledningen grundigt,

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Landstrømsensor

Installationsmanual Trådløs Landstrømsensor Trådløs Landstrømsensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 TEST AF LANDSTRØMSENSOREN... 3 VEDLIGEHOLDELSE... 4 TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 4 BORTSKAFFELSE... 4 AKTIVERING

Læs mere