Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog"

Transkript

1 Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog

2 Indhold 3 1. De vigtigste facts 2. Systemoversigt Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmbilleder Indbrudsalarm og enheder Easy Series trådløse enheder Alarmkommunikation Reduktion af falsk alarm Funktioner og fordele Programmering

3 1 De vigtigste facts 3 Easy Series er en revolutionerende indbrudsalarm til private og små virksomheder, som er ekstremt nem at installere og betjene. Den understøtter den helt nye teknologi wlsn (wireless local SecurityNetwork, trådløst lokalt sikkerhedsnetværk). Anvendelser: Indbrud Brand Overfald / nødkald Overvågning af frysere, køleskabe, centralvarmeanlæg mm. Bekvemmelighedsfunktioner (styring af belysning, garagedøre, persienner mm.) De vigtigste facts om Easy Series: Funktioner og kapacitet til private og små virksomheder Indbydende design med enestående funktionalitet Nem betjening via den integrerede proximity-læser Fuld stemmeunderstøttelse på dit eget sprog Ikon-baseret display uden tekst Flere tilkoblingsmuligheder (PIN-kode, proximity-brik, fjernbetjening, fjernbetjent til- og frakobling) Mange funktioner til reducering af falske alarmer Integreret tovejs lyd for alarm-verifikation Intelligent trusselsvurdering To-zoneafhængighed på tværs Graduerede beskeder Yderst enkel dokumentation Intet behov for uddannelse

4 4 1 De vigtigste facts wlsn aktiverer: Tovejs transmission for større pålidelighed og sikkerhed Automatisk konfiguration for nem og hurtig programmering wlsn trådløs teknologi: Frekvensområde 868 MHz (frekvensområde dedikeret til sikkerhed i Europa) Flerkanalsdrift (8 kanaler) Nem test af wlsn radosignal ved: Diagnosticeringsværktøj til trådløse enheder Trådløse enheder Adskillige integrerede muligheder for alarmtransmission: Telefonsender med tale Digital telefonsender (SIA, Contact ID, Fast Format) Personlig tekstbesked: SMS (TAP) Mulighed for fjernbetjening via DTMF og/eller RPS (Remote Programming Software, fjernprogrammeringssoftware) 8 zoner på indbrudsalarmen, som kan udvides til op til 32 kablede eller trådløse zoner, samt 20 fjernbetjeninger Op til 4 betjeningsenheder 4 udgange på indbrudsalarmen, samt op til 4 trådløse udgange Op til 20 brugere: hver bruger får sin egen PIN-kode (RFID-brik og fjernbetjening fås som tilbehør) 500 hændelser, stemplet med tid/dato 5 års batterilevetid for de fleste wlsn-enheder EN , Grad 2

5 2 Overblik over systemet Easy Series betjeningsenhed Betjeningsenheden kombinerer auditiv og visuel information. Tilstedeværelsesdetektor Display med høj opløsning og flerfarvede ikoner Taster til særlige funktioner Indbygget højttaler Indbygget mikrofon Indbygget proximity-betjening Informationstast med enkelt tryk Integreret vaterpas gør det nemt at montere Specielle taster [1+2] til at angive politi- eller brandalarm, eller alarm om nødkald. De andre taster kan bruges til vedligeholdelse af brugeroplysninger [3], til at tænde og slukke for dørklokkefunktionen [4], og til lydstyrkekontrol [5] Denne knap giver adgang til en hjælpemenu. Den kan også bruges til at tilkoble systemet. Betjeningsenheden registrerer brugerens tilstedeværelse. Hvis systemet registrerer nogen form for fejl, mens brugeren er væk, får han besked om det fra betjeningsenheden, så snart han kommer tilbage. En integreret højttaler giver hjælp til betjening på dit eget sprog. Sammen med den indbyggede mikrofon giver det mulighed for tovejs kommunikation. Den interne proximity-læser kan bruges til at til- og frakoble systemet, til at afstille alarmer og til at aktivere brugermenuen.

6 6 2 Oversigt over systemet Easy Series skærmbilleder: Systemet er frakoblet Der er et problem med systemet En eller flere zoner er fejlbehæftede Udgangstid i gang Systemet er delvist tilkoblet Systemet er fuldt tilkoblet Brand- eller indbrudsalarm (systemet er frakoblet) Brand- eller indbrudsalarm (systemet er tilkoblet)

7 2 Oversigt over systemet Alarmcentral og enheder: Stemmemodul Programmeringsnøgle Sabotagekontakt Strømforsyning Indbrudsalarmcentral Betjeningsenhed med proximity-brik

8 8 2 Oversigt over systemet Easy Series alarmcentral og enheder: Alarmcentral Easy Series alarmcentral er designet til brug i små virksomheder og private hjem. Systemet kan anvendes til mange formål, såsom indbrudsalarm, brandalarm og nødkald. Systemet kan betjenes via en brugerspecifik brik. Proximity-brik og kort Betjeningsenhed Du kan finde flere oplysninger om specifikationerne i afsnittet Betjeningsenhed på side 5. Stemmemodul Stemmemodulet indeholder alle de mulige sætninger på det respektive sprog. Stemmemodulet fås på over 30 sprog.

9 2 Oversigt over systemet 9 Programmeringsnøgle Uploader og downloader programmeringsoplysninger. Programmeringsnøglen anvendes til hurtigt at programmere en gruppe ens alarmcentraler, hvis du f.eks. har et større projekt eller skal tage backup af data. Sabotagekontakt Sabotagekontakten registrerer, hvis kabinettet åbnes, eller fjernes fra væggen. Den indeholder en ledningssløjfe, som har plads til ekstra sabotageudgange. Strømforsyning Fast strømforbrug forsynes af en V AC strømforsyning.

10 10 2 Oversigt over systemet 2.3 Easy Series trådløse enheder: wlsn-hub (trådløs trabsceiver) wlsn-hub en understøtter op til 32 wlsn-zoner samt 4 wlsn-udgange og 20 fjernbetjeninger, og har ingen ekstern antenne. Fordi den er så lille, kan den integreres diskret i hjemmet. wlsn-fjernbetjening Den kompakt designede trådløse fjernbetjening med 5 taster bruges til at til- og frakoble systemet, og har en overfaldsalarmfunktion. Den kan også bruges til bekvemmelighedsfunktioner, som f.eks. fjernstyring af garagedøre og belysning. To lysdioder giver feedback om centralens status. Den har også lommelygtefunktion. wlsn-installationsværktøj wlsn-diagnosticeringsværktøjet hjælper til at finde de bedste steder til montering af wlsn-enhederne. Det kan måle signalstyrke, signal-støjforhold og måling af pakkefejlrate. wlsn-glasbrudsdetektor wlsn-glasbrudsdetektoren bruger dobbelt akustisk teknologi. Lydsignalet og trykbølgen tages med i beregningen, når det skal bestemmes, om der er sket et glasbrud. Den har en rækkevidde på op til 7,6 m. Der er ikke behov for at montere den direkte på glasset, så den kan integreres diskret i hjemmet.

11 2 Oversigt over systemet 11 wlsn-pirbevægelsesdetektor wlsn-pir-bevægelsesdetektoren er af høj kvalitet, husdyrsimmun, har en høj detekteringsevne og dækker 12 x 12 meter. Da detektoren ikke skal justeres, er det ikke muligt at forskubbe den. wlsn-dobbelt bevægelsesdetektor MW/PIR wlsn-dobbelt bevægelsesdetektor PIR/MW er husdyrsimmun, af høj kvalitet og anvender to detektionsteknologier til problematiske omgivelser. Den har en høj detekteringsevne, og dækker 11 x 11 meter. Da den ikke skal justeres, er det ikke muligt at forskubbe den. wlsn-lydgiver (indendørs) En indendørs wlsn-lydgiver på 85 db giver lokal advarsel til beboere og afskrækker ubudne gæster. Den er radiostyret af systemet (tovejs), og kan integreres diskret i hjemmet.

12 12 2 Oversigt over systemet 2.3 Easy Series trådløse enheder: wlsn-relæmodul wlsn-relæmodulet (2A/28V, DC/AC) har en zoneindgang til sikkerheds- eller bekvemmelighedsfunktioner. De tilsluttede enheder (f.eks. garagedøre, belysning mm.) kan styres med wlsn-fjernbetjeningen og/eller af hændelser (f.eks. alarmer). wlsn-røgdetektor wlsn-røgdetektoren giver den bedste optiske detektion af røg. Den har en testfunktion, så det er let at udføre test. En integreret lydgiver advarer i tilfælde af brand. wlsn 3405 vibrationsdetektor wlsn-vibrationsdetektoren registrerer åbning af eller voldsomme angreb på døre og vinduer. Den kan indstilles til to følsomheder. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. Detektoren kan integreres diskret i hjemmet.

13 2 Oversigt over systemet 13 wlsn-kontakt (døre/vinduer) wlsn-kontakten (døre/vinduer) har to reed-kontakter til overvågning af døre og vinduer. Den har en yderligere zoneindgang, så en ekstra kontakt kan tilsluttes. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. wlsn-minikontakt (døre/vinduer) wlsn-minikontakten (døre/vinduer) har to reedkontakter til overvågning af døre og vinduer. Magneten kan monteres på enten højre eller venstre side af detektoren. Fordi den er så lille, kan den integreres diskret i hjemmet. Forsænket wlsn-kontakt (døre/vinduer) Den forsænkede wlsn-kontakt (døre/vinduer) overvåger døre og vinduer usynligt. Den monteres på indersiden af døre og vinduer og deres rammer.

14 3 Alarmkommunikation Forskellige måder at give alarmbesked: Digital telefonsender SMS Telefonsender med tale Signalgivere Kontrolcentral Mobiltelefon Telefon Lydgiver/strobe

15 3 Alarmkommunikation 15 Forskellige måder at sende alarmbesked: Digital telefonsender Denne digitale telefonsender sender rapporter til kontrolcentralen. Alt efter hvilken type rapport, der modtages, vil kontrolcentralen reagere på bestemte måder. De understøttede formater er SIA, Contact ID og Fast Format. Hvis der tilføjes en C900V2, kan der rapporteres via Ethernet. Telefonsender med tale Dette format bruges, når hændelsesrapportering kræver, at der leveres en forudindtalt stemmebesked over telefonen. Denne funktion kan bruges både af kontrolcentralen og til personlige beskeder. Personlig tekstbesked (SMS) Hvis det er indstillet, kan personlige beskeder bruges til at informere dig om alarmer, fejl på systemet eller om dit system tileller frakobles. Lydgiver/strobe Disse signalgivere indikerer, om der er indbrud eller brand på den beskyttede ejendom. Valgfri alarmtransmission Alarmtransmission via Ethernet og GSM er valgfrit.

16 4 Reduktion af falske alarmer Forskellige måder at reducere falske alarmer: Graduerede beskeder Hvis en zone aktiveres, kan alarmen gradvist skaleres. Systemet øger lydstyrken på betjeningsenheden, ændrer den viste animation og aktiverer til sidst signalgiveren, før en rapport sendes til kontrolcentralen (rapporten kan stadig annulleres eller fravælges af brugeren). To-zoneafhængighed (eller sekventiel verifikation) Når to eller flere zoner aktiveres inden for en angivet tidsramme, betragtes en indbrudsalarm som verificeret. Hvis for eksempel en dørsensor og en bevægelsesdetektor begge starter alarmer, sender systemet en verificeret alarmrapport (ellers sendes en ikkeverificeret alarmrapport). Intelligent trusselsvurdering Baseret på det aktuelle sikringsniveau, typerne af detektorer, forhold og antal akkumulerede fejl, vurderer alarmcentralen den potentielle trussel. Hvis truslen når et bestemt niveau, sender systemet en verificeret alarmrapport (ellers sendes en ikke-verificeret alarmrapport). Verifikation med tovejs tale Når en alarm opstår, er der mulighed for tovejs stemmekommunikation. Læs mere på side 17.

17 4 Reduktion af falske alarmer 17 Verifikation med tovejs tale Hver betjeningsenhed har en højttaler og en mikrofon. På denne måde kan brugeren og personalet på kontrolcentralen tale sammen. Det giver mulighed både for verifikation af alarmer og personlig kommunikation. Når der er etableret en forbindelse til stemmeverifikation, kan fjernbrugeren lytte til og tale med hver tilsluttet betjeningsenhed. Alarm 2 Lyt 3 Tal Integreret sender Indbygget mikrofon Indbygget højttaler Eksempel: 1 Alarmcentralen sender en alarm til den modtagende kontrolcentral. 2 Personalet på kontrolcentralen lytter med på, hvad der sker på stedet, og afgør, om det er en falsk eller ægte alarm. 3 Personalet kan tale til folk på stedet. Hvis alarmen er blevet udløst ved en fejl, kan kunden oplyse en kode, han på forhånd har modtaget, og på denne måde identificere sig som autoriseret bruger. Kunden kan også lytte med på, hvad der sker på området når som helst over telefonen (så systemet fungerer ligesom en babyalarm).

18 5 Funktioner og fordele wlsn Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Ingen kabling Hurtig og nem installation Lavere installationsomkostninger Ingen huller i vægge eller lofter Diskret installation Frekvensområde 868 MHz (EMEA) Meget pålidelig (ingen interferens fra andre trådløse systemer) Konkurrencemæssig fordel Meget pålidelig Ingen interferens fra andre trådløse systemer (som f.eks. babyalarmer, trådløse telefoner mm.) Flerkanalsdrift (8 kanaler) Mere robust system Færre serviceopkald Større pålidelighed - og mere robust system (ingen interferens fra naboens trådløse alarmsystem) Tovejs transmission Installationer er forudsigelige Højere sikkerhed, mere robust og større pålidelighed Højere sikkerhed, mere robust og større pålidelighed. Lysdioder på fjernbetjeningerne giver feedback, så brugerne er sikre på, at de betjener systemet korrekt Automatisk konfiguration Nem og hurtig programmering/ konfiguration Lavere installationsomkostninger Indikation af signalstyrke Nem og hurtigt verificering af det trådløse signals styrke før montering Installationer er forudsigelige Pålidelighed Trådløse udgangsenheder Ekstra anvendelsesmuligheder til virksomheder Konkurrencemæssig fordel Bekvemmeligheds- og sikkerhedsfunktioner med fjernbetjening (f.eks. styring af garagedøre, belysning mm.) Batterilevetid op til 5 år Langvarig systempålidelighed Færre forstyrrelser fra sikringsfirma og lavere omkostninger

19 19 Betjeningsenhed Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Innovativt design Konkurrencemæssig fordel Passer til interiøret Passer perfekt i hjemmet Ikonbaseret display uden tekst, med høj kontrast og flere farver Konkurrencemæssig fordel Nem betjening Bedre overblik Intuitiv betjening Integreret proximitylæser Prismæssig fordel Nem og hurtig betjening af systemet Ingen ekstra omkostninger til en ekstra enhed Ingen kode, der skal læres udenad Høj sikkerhed Integreret bevægelsesdetektor Konkurrencemæssig fordel Tastaturet giver vigtig information om systemet, så snart brugeren nærmer sig Indbygget mikrofon og højttaler Tovejs stemmeverifikation Omgående assistance fra den modtagende kontrolcentral Nem mulighed for alarmverificering Fuld stemmeunderstøttelse på dit eget sprog Nemt at finde rundt i menuerne Nem betjening Betjeningsenhed i tavs tilstand Ingen irriterende meddelelse om indgangsforsinkelse, f.eks. i soveværelset

20 20 5 Funktioner og fordele Betjening Funktioner Fordele for installatøren Fordele for brugeren Med brik Overordentligt sikker Hvis en mistes, kan den let slettes og erstattes med en anden Nem betjening Tryk på en enkelt tast Hurtig tilkobling Adgang til hjælpemenuen Fuld fjernbetjening over telefonen Hurtig hjælp til slutbrugeren Nem vedligeholdelse Fjernbetjent information og betjening Individuelle tekstbeskeder til zoner og udgange Nem betjening Systemtest med én tast Lavere vedligeholdelsesomkostninger Tvungen tilkobling Mulighed for frakobling af åbnede zoner Brugerdefineret tilkobling Tilpasning til brugerens behov

21 5 Funktioner og fordele 21 Installation Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Integreret vaterpas Tastaturet monteres altid vandret 45 farvede klemrækker Nem installation Optimal adgang til ledninger Overdækket PCB Ingen kortslutninger pga. ledninger Nem installation vha. den detaljerede beskrivelse på dækpladen EMV-beskyttet Programmering Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Programmering via telefon eller bærbar pc, enten fjernbetjent eller på stedet Fjernbetjent programmering og vedligeholdelse Fjernstyret support for teknikere på stedet Nem og hurtig programmering Sparer penge Hurtig support ved fejl Nøgler til programmering og ROM-opdatering Nem programmering ved større projekter med mange centraler Backup af data Lavere programmeringsomkostninger Automatisk konfigurering via landekode Landespecifikke oplysninger er forprogrammerede I mange tilfælde er ingen yderligere programmering nødvendig Lavere programmeringsomkostninger

22 22 5 Funktioner og fordele Reduktion af falske alarmer Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Funktioner til reduktion af falske alarmer (læs mere på side 15) Tilfreds kunde Færre falske alarmer Højere tillid til systemets pålidelighed Alarmtransmission Egenskaber Fordele for installatøren Fordele for brugeren Integreret telefonsender med tale Ingen ekstra omkostninger Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Alarmtransmission til individuelle modtagere, som f.eks. venner eller naboer Formater for integrerede digitale telefonsendere: SIA, Fast Format, Contact ID Beskeder kan modtages af alle kontrolcentraler Ingen ekstra omkostninger Ingen ekstra omkostninger til en ekstra enhed Personlig tekstbesked (SMS) Konkurrencemæssig fordel Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Ingen ekstra omkostninger til ekstra enheder Alarmbesked når som helst og hvor som helst GSM (valgfrit) Ingen PSTN-telefonforbindelse nødvendig Ingen PSTN-telefonforbindelse nødvendig Ethernet (valgfrit) Lave omkostninger til transmission af alarmer

23 6 Programmering og betjening 23 Oversigt over Easy Series installation: 1 Indstil tid og dato 1 2 Fuld systemtest Systemvedligeholdelse 3 Systemtest 4 Hændelseslog 5 Nulstil systemet 6 Trådløs konfiguration 2 1 Skift installatøradgangskode Brugermenu 2 Skift master-adgangskode Adgangskode 3 Grundprogrammering Zoner Rapportkonfiguration Udgangsprogrammering 4 Landekode 4 2 Indtast punkt nr. Ekspertprogrammering 5 1 Tale Forbindelse med to-vejs tale 2 Lytte 6 1 Indtal stedbeskrivelse Optage 2 Indtal ring-efter-service-beskeder 7 1 Overfør data fra fjernbetjeningen til centralen Programmeringsnøgle 2 Overfør data fra centralen til fjernbetjeningen

24 Robert Bosch A/S Security Systems Se for yderligere information. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2006 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 08/06 HOL AS-OT-da-55_ _02

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 5 2. Systemoversigt 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmtilstande 7 2.2 Alarmcentral og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem 8 Zonegrupper, 51 sensorer, 7 kabelførte sensorer, 1 x 12V udgang Tak for valget af vores produkter. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1 POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION... 4 1.1 Overblik... 4 1.2 Systemets faciliteter... 5 1.3 Fagudtryk... 5 1.4 Symboler anvendt i vejledningen... 5

Læs mere

POWERMAX+ Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DD5467U 1

POWERMAX+ Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DD5467U 1 POWERMAX+ Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION...4 1.1 Oversigt...4 1.2 Systemets Faciliteter...5 1.3 Fagudtryk...5 1.4 Symboler anvendt I vejledningen...5 1.5

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. AlphaVision ML Brugermanual Rev. 2.30 10.02-2014 2

INDHOLDSFORTEGNELSE. AlphaVision ML Brugermanual Rev. 2.30 10.02-2014 2 Bruger manual INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion... 4 Formålet med denne manual...4 Retningslinjer...4 Europæisk norm og sikrings klasse (Grade)...5 Zoner og områder i AlphaVision

Læs mere

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation PowerMax,, For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation Kameraforbindelse giver her og nu indsigt Tilgængelig hvor som helst gennem

Læs mere

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs)

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs) POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION...4 1. 1 Overblik...4 1. 2 Systemets faciliteter...5 1. 3 Fagudtryk...5 1. 4 Symboler anvendt i vejledningen...5 1.

Læs mere

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014 1 23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500 Version januar 2014 Brug vores app's til Android og iphone til betjening af enheden!

Læs mere

Indholdsfortegnelse -3-

Indholdsfortegnelse -3- infinite 250 Installation Manual - Version 1.00 Catalog Number: ZI0372A (9/04) All data is subject to change without prior notice. Hereby, Electronics Line 3000 Ltd. declares that this control panel is

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic

SSIHuset Svane Electronic -03- FC-300PLUS Hybrid tyverialarm 3 trådløse zoner + 8 trådførte zoner Ny model FC-300PLUS SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 7, Gråmose, DK-744 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk Tillykke

Læs mere

Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING

Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING Alarmcentraler Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING 3 Vejledning brugeren INTEGRA ADVARSLER! For at sikre en optimal drift og brug af centralen anbefales det at læse denne vejledning inden ibrugtagning

Læs mere

Hurtig-oversigt guide

Hurtig-oversigt guide infinite prime User Manual - Version 1.00 Catalog Number: ZI0373A (9/05) All data is subject to change without prior notice. Hereby, Electronics Line 3000 Ltd. declares that this control panel is in compliance

Læs mere

GSM port styring for 400 brugere

GSM port styring for 400 brugere 1 29-1-2015 GSM port styring for 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere kan modtage alarm beskeder via SMS Bruger / Installations vejledning for 6000.0170 Program version GSM

Læs mere

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007 Alarmcentraler INTEGRA Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING ADVARSLER! For at sikre en optimal drift og brug af centralen anbefales det at læse denne vejledning inden ibrugtagning af centralen.

Læs mere

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10 Brugermanual INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Introduktion 2 Betjening af JABLOTRON 100 systemet 2 Brug af betjeningspanelet 3 Tilkobling 6 Frakobling 6 Deltilkobling 7 Afstilling af alarm 7 Betjening af systemet

Læs mere

JA-63 Profi Brugervejledning

JA-63 Profi Brugervejledning Zoner Zone nr. Placering Type Funktion* 1. 2. 3. 4. 5. 6. Område A B C JA-63 Profi Brugervejledning Trådløse zoner 7. 8. 9. 10. Trådfaste zoner 11. 12. 13. 14. 15. 16. 1. 2. 3. 4. * T Tyveri F Forbikoblet

Læs mere

PROFI MASTER manual Til systemadministrator

PROFI MASTER manual Til systemadministrator PROFI MASTER manual Til systemadministrator Indhold: 1 Lysdioder og symboler... 3 2 Betjening af systemet... 5 2.1 Tilkobling... 5 2.2 Frakobling... 6 2.3 Overfaldsalarm... 6 2.4 Alarmstop... 6 2.5 Deltilkobling...

Læs mere

Funktion Tast Yderligere information. Brug denne tast til at rulle igennem listen Systemproblemer

Funktion Tast Yderligere information. Brug denne tast til at rulle igennem listen Systemproblemer iconnect Brugermanual for kontrolsystem - Version 2.00 Katalognummer: ZI0762A (3/10) Alle oplysninger kan ændres uden forudgående varsel. Herved erklærer Electronics Line 3000 Ltd., at dette kontrolsystem

Læs mere

Brugervejledning til AlphaEasy

Brugervejledning til AlphaEasy Brugervejledning til AlphaEasy INDHOLDSFORTEGNELSE FORMÅL MED DENNE MANUAL...4 INTRODUKTION... 5 ZONER OG OMRÅDER PÅ ALPHAEASY ALARMANLÆG... 5 VIGTIG INFORMATION TIL BRUGEREN... 5 BETJENING...6 ALPHAVISION

Læs mere

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk Bruger manual Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 Formålet med denne brugervejledning...3 Generel

Læs mere

Galaxy 2-serien. Brugervejledning. Honeywell Security

Galaxy 2-serien. Brugervejledning. Honeywell Security Galaxy 2-serien Brugervejledning Honeywell Security Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... iii Introduktion...1 Kontrol af alarmsystemet...2 Brugere... 2 Grupper... 2 Tastaturer... 3 Prox-brikker/kort...

Læs mere

Brugervejledning til PowerMaxComplete

Brugervejledning til PowerMaxComplete Brugervejledning til PowerMaxComplete Indholdsfortegnelse Oversigt over alarmsystemets vigtigste funktioner...2 Formular med kontaktoplysninger...2 Lysindikatorsignaler...2 Sirenesignaler...3 Praktiske

Læs mere

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual HouseGuard SmartGSM-alarmsystem Dansk manual HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OPSÆTNINGS TRIN... 3 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 1: MONTERING AF GSM-SIM-KORT....

Læs mere

Egne notater : Alarmfirma: Dokument: PSOMN004/P - F.G. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003. - Pro-Sec ApS.

Egne notater : Alarmfirma: Dokument: PSOMN004/P - F.G. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003. - Pro-Sec ApS. - Pro-Sec ApS. Ver. 1-0 Rev. 13. februar 2003 Dokument: PSOMN004/P - F.G. Egne notater : Alarmfirma: INDHOLDSFORTEGNELSE Denne vejledning beskriver de generelle betjeningsmuligheder samt de forskellige

Læs mere

User Manual. Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.

User Manual. Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics. User Manual Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.nl INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION... 6 FORMÅL MED DENNE MANUAL...

Læs mere

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual SmartGSM-alarmsystem dansk manual Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 2: OPSTART AF ALARMSYSTEMET... 8 MENUSYSTEMER... 8 TRIN

Læs mere