Wellnessophold i Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Wellnessophold i Danmark"

Transkript

1 Wellnessophold i Danmark Hvis man går og har en stresset hverdag, savner sommeren, eller bare har lyst til at forkæle sig selv, ville det være oplagt at tage på wellness-ophold. Hvis man er en af de personer der elsker wellness, skal man overveje at besøge Danmarks største aqua, spa og wellness center. Der er nemlig garanti for 100% forkælelse og velvære for krop og sjæl hvis man besøger Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort har 2700 kvadratmeter til overdådig luksus og forkælelse. I Aqua Spa afdelingen kan man svømme i det store opvarmede inden- og udendørs wellnessbasin, nyde spabadenes blide massage og styrke blodcirkulationen i koldtvandsbassinet efter et afslappende varmt dampbad. Man kan også nyde udsigten ud over Kattegat fra et 36 graders varmt udendørs saltvandsbassin og 15 personers spabad eller vælge at blive forkælet med en luksusbehandling. Luksusbehandlingen bliver udført af wellnessafdelingens professionelle massører og hudplejeeksperter. Derudover kan man fra fitnesscentret og wellness caféen nyde udsigten ud over Aqua Spa afdelingen og i de mange hvileområder kan man evt. slappe af og genfinde den indre balance og energi. Hotellet har førsteklasses gastronomi, hyggelige atmosfærer og en skøn beliggenhed ved Kattegat med strandpromenade, skov og marina lige i nærheden. Dette er yderligere med til at gøre ens ophold til en unik oplevelse for både krop og sjæl. Opholdet indeholder både: 2x Overnatning i Business Værelse 2x Behandlinger i Viwell (vælg imellem nr. 1-6) 2x 2 retters valgfri menu 2x Morgenbuffet 1x Frokost Fri minibar (alkoholfri) Frisk frugt og chokolade på ankomstdagen Entré til Aqua/ Spa og Fitnesscentret Behandlinger på wellnessopholdet Der er mange forskellige behandlinger at vælge imellem på hotel viking. Man kan blandt andet vælge romantisk spa, camille scrub, lerindpakning, aroma relaxing oilmassage, mini facial, collagen heat pedicure og behandling med garra rufa fisk (også kaldet "Doktorfisk")

2 Thailand Thailand er med rette ved at blive et af danskernes foretrukne rejsemål. Dette er der mange gode grunde til. Det er et rejsemål som tilgodeser alles behov. Der er smukke lange strande med smukt blåt hav. Der er smuk bjergrig natur, der er en gammel kultur som er værd at stifte bekendtskab med, der er den kulinariske oplevelse og listen fortsætter. Thailand har en historie som går flere tusind år tilbage men selve landet blev grundlagt tilbage i midten af det 14. århundrede. Det er et af de få lande i sydøst Asien som aldrig har været underlagt en europæisk stormagt. Landet har siden dets grundlæggelse været et monarki som efter en ublodig revolution blev til et konstitueret monarki som vi kender det fra Danmark i Der har været en del politisk uro i landet de seneste fem år, men det har aldrig ramt turisterne, da landet er afhængigt af turist industrien. Så uanset hvordan den politiske situation er i Thailand, vil du som turist aldrig komme til at føle dig utilpas. Thailands indbyggertal har rundet de 65 millioner som består hovedsageligt af Thai indfødte men med et ikke ubetydeligt kinesisk mindretal. De taler thai men grundet den store turist industri bliver engelsk betragtet som et andetsprog. De er overvejende buddhister i Thailand. Thailand er et land som lever af turismen og det mærker man som turist i landet. De er flinke, åbne og imødekommende. Når du planlægger en rejse til Thailand er det en god ide at bruge 2-3 uger på at besøge landet så man kan få det hele med. Så har du muligheden for at tage en uge oppe nordpå. Her kan du se den smukke thailandske natur, med de høje frodige bjerge, opleve det imponerende dyreliv. Bagefter er Bangkok og Chiang Mai et besøg værd. Her kan du opleve Thailands to største byer og se den thailandske bykultur. Du kommer til at nyde den kulinariske oplevelse der er ved det thailandske køkken, du kan se og opleve de mange museer der er, et imponerende natteliv, og måske er du heldig at opleve en af de mange årlige festivals der bliver afholdt. Ingen ferie i Thailand er dog fuldendt før du har oplevet de thailandske strande. De er som taget ud af en film. Fin sandstrand med blåt hav så langt øjet rækker og solskin hele dagen. En tur til Thailand kan varmt anbefales, bare husk at afse nok tid til at se alt hvad Thailand har at byde på. Og forbered dig på at det ikke kun er den ene gang du besøger landet. Folk har en tendens til at forelske sig i dette smukke land.

3 SEO Alle som har brugt tid på internettet er stødt på ordet SEO og specielt hvis du har et firma som handler på firmaet kan du ikke have undgået dette agronom. Men hvad står SEO for? Det står for search engine optimization. Og hvad går det så ud på? Har du en hjemmeside enten privat eller kommercielt må formålet altid være at skaffe besøgende. I dag er kun 3 % af den trafik hjemmesider får det man kalder direkte, dvs. hvor brugeren indtaster URL en direkte. De resterende 97 % kommer enten fra søgemaskiner eller fra links. Det er her SEO kommer ind. Når de 97 % søger efter information via en søgemaskine, vælger over 90 % søgeresultater fra side 1 på for eksempel Google. Dvs. at ud af alt den trafik der er på nettet bliver samlet set 87 % fra side 1 på søgemaskinerne. Derfor er SEO blevet en multimilliard industri. Alle de store firmaer slås om en topplacering på søgemaskinerne. Dette kan gøres på mange måder idet at alle de store søgemaskiner har en algoritme for at rangere hjemmesiderne. De eksakte kriterier er selvfølgelig en velbevaret hemmelighed men nogle af de elementer som indgår, er, trafik, indhold, indgående links, aktivitet. SEO dækker over forbedringer som går ind og forbedrer ens rangering på søgemaskinen. Google er blevet meget striks omkring hvad de tillader af SEO med deres nye Panda reglement. Her er alle de såkaldte blackhat metoder blevet blacklistet. Så forsøger man sig med metoder som ikke er helt fine i kanten risikere man at blive straffet ved en lavere rangering eller ved helt at blive fjernet fra søgemaskinerne. Såkaldte blackhat SEO dækker over at søgemaskinen giver en point for indhold som hjemmesiden ikke har. For eksempel var det meget populært i internettets barndom at gemme tekst på en hjemmeside således at alle de søgeord man ønskede søgemaskinen opfangede fandtes på siden. Dette fungerer ikke mere. Whitehat SEO derimod dækker over forbedringer som er legitime i forhold til hjemmesidens indhold. For eksempel har du en hjemmeside omkring biler og indsætter 100 nye artikler om biler, vil du blive rangeret højere da der vil være et større indhold på din side og aktivitet. Anden whitehat SEO er for eksempel link building hvor der bliver linket til din side fra en ekstern kilde. Dette forbedrer din rangering væsentligt såfremt linket er placeret på en side der også bliver rangeret højt på Google. SEO kommer man ikke udenom i dag når man er på nettet. Ubevidst eller bevidst benytter alle sig af det i kampen om besøgene. Det kan klart betale sig at gøre noget ud af SEO for at forbedre ens placering på for eksempel Google. For mange hjemmesiders vedkommende er der tale om en lille investering der kan gøre en kæmpe forskel.

4 Scor.dk Scor.dk er en af de datingssites der ikke lægger skjul på hvem den henvender sig til. Denne site henvender sig til dig som ønsker en fræk, uforpligtende date eller oplevelse. Det er selvfølgeligt muligt at søge en kæreste på scor.dk, men det er ikke det der er målgruppen. Scor.dk har eksisteret i rigtig mange år og har siden den blev lanceret haft stor succes. En af årsagerne er at de ikke pakker ind hvem de henvender sig til. Måske derfor har de fået over medlemmer. I skrivende stund er der over online profiler, så hvis du er på udkig efter en fræk oplevelse er det her helt sikkert stedet. Dette vel og mærket på en kedelig mandag eftermiddag. Priserne hos scor.dk ligger noget over gennemsnittet for danske dating sites. En måned koster 149 kroner. Du skal dog ikke lade dig skræmme af prisen. Du får noget for pengene her. Selvom det er brugerne der giver dig oplevelsen, sørger scor.dk for gode rammer. Som en af de eneste dating sites tilbyder scor.dk telefonisk support, hvis du oplever nogle problemer eller har spørgsmål til siden. Uden medlemskab får du desværre ikke lov at se alle de billeder brugerne har liggende, eller får mulighed for at skrive breve. Så det er en meget begrænset oplevelse man får uden medlemskab. De lægger heller ikke skjul på at man blot kigger sig omkring når man ikke har betalt. Du skal dog ikke tilhører den mere sarte type hvis du opretter dig som medlem hos scor.dk. Der bliver ikke skjult noget i fotoalbumsene. Du får ALT at se. Det kan for nogen virke frastødende, men tilhører du den mere pikante type vil du helt sikkert syntes om det. Med over albums liggende, er der ingen tvivl om der findes et der kan tænde dig. Grænsen på scor.dk lægger du selv. En god ide er at skrive hvor den går i din profil. Min oplevelse er hvis man selv tilkendegiver hvor meget man har lyst til i sin profil så respekterer folk dette. Så ønsker du ikke frække tilbud, så vær ærlig og skriv det i din profil. Er du på jagt efter en hed oplevelse eller har du en fantasi du ønsker at få udlevet er scor.dk helt sikkert stedet for dig. Der er masser af friske, frække mennesker, som vigtigst af alt, respekterer hinandens grænser og er med til at skabe et frækt forum for alle dem som ønsker at være en del af det. Scor.dk kan varmt anbefales.

5 Fossil Det amerikanske accessory mærke Fossil er ved at komme mere og mere frem på det danske marked. Fossil blev stiftet i Indenfor få år er de blevet en stor brik i modebranchen selvom det for de flestes tilfælde er gået ubemærket hen. De har licensaftaler med firmaer som Relic, Mw, Mobilwear Zodiac Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Armani og Marc. Så selvom du måske ikke har hørt om mærket har du helt sikkert set nogle af deres produkter uden at vide det. Deres koncept er et moderne vintage design hvor der er kræsset om detaljerne og et produkt af høj kvalitet. Det de er mest kendte for er deres ure, som bliver solgt flere steder i Danmark. De har 4 forskellige kollektioner af ure til mænd med et fællestræk. De har et klassisk men kraftigfuldt udtryk. De har ure til hverdagsbrug, dressbrug, sportsbrug, ja de har et ur til ethvert formål. Urerne til damerne har samme karakteristika som dem til mændene. De har et klassisk, kraftigt og stadigt feminint udtryk. Fossil er startet med at producere en tøjserie. Denne bærer selvfølgelig deres navn. Til mændene minder tøjdesignet mest af alt om en trendy cowboy. Det har et meget maskulint udtryk, og den gammelkendte skovmandsskjorte er blandt produkterne. Tøjserien er begrænset til skjorter, T- shirts og shorts. Hvis tøjserien bliver en succes som det ser ud til, har Fossil tænkt sig at ekspandere og udvide tøjkollektionen yderligere. Til kvinderne har de sommerkjoler, toppe, nederdele og T-shirts. De er designet som modstykket til deres mandlige serie. Her prøver de, med stor succes, at beklæde the girl next door. Mange af produkterne er farverige og stadig stilfulde. Fossil har udover ure og tøj næsten alt hvad du kan forestille dig indenfor accessories. De har punge, håndtasker, smykker, bælter i kollektionen. Så såfremt du ønsker det, kan du beklæde dig i Fossil fra top til tå. Deres smykke serie til herre er blevet kritikker rost i flere lande for dens måde at legitimere brugen af smykker for den meget maskuline mand uden at han gik hen og blev metroseksuel. Er du mand skal du vælge Fossil hvis du hviler i din mandlighed og ikke er bange for at udtrykke du er mand med stort M, og på trods af det, sætter du stadig pris på at dit look er i orden. Kvinder I skal vælge Fossil hvis I ønsker at udtrykke I er kvinder og I sætter pris på at tøj der fremhæver jeres kvindelige former uden at det bliver vulgært. Så hold øje med mærket Fossil det kommer helt sikkert til at blive stort i Danmark indenfor de næste par år.

6 Hvorfor vælge at sælge sit guld igennem brevguld.dk Der er mange måder at sælge sit guld på. Den traditionelle, hvor du går ned hos guldsmeden og prutter om prisen. Der er den risikable hvor du sætter en annonce i avisen eller nettet og håber guldet bliver købt og ikke stjålet. Så kan man tage på messer og afsætte en dag til måske at få solgt sit guld. Så er den nemme løsning: brevguld.dk. Fremgangsmåden er meget simpel. Du kontakter brevguld.dk per brev eller mail og beder om en værdi konvolut. Du modtager konvolutten dagen efter, herefter finder du det guld, du gerne vil have solgt og sender retur. Selve forsendelsen skal du ikke være bange for. Den er forsikret på et beløb op til 4800 kroner. Portoen er betalt for dig. Nemmere kan det vidst ikke blive. Når brevguld.dk modtager dine smykker bliver disse analyseret af deres dygtige eksperter i deres høj teknologiske laboratorie. De udarbejder en rapport om ægteheden af guldet, vægt og kvalitet. På baggrund af denne rapport bliver der udarbejdet et tilbud til dig. Dette sker typisk indenfor 24 timer af modtagelsen af guldet. Dette tilbud kan du så vælge at forkaste eller acceptere. Accepterer du får du pengene indenfor 2-3 dage. Vælger du at afslå bliver dit guld sendt retur til dig uden beregning. Brevguld.dk leverer også den ekstra sikkerhed at du kan fortryde indenfor 10 dage efter du har accepteret deres tilbud. Du skal blot henvende dig og returnere pengene retur til dem, så får du dine smykker retur. Så hvorfor lader dine gamle smykker samle støv derhjemme. Der kan være mange penge at hente i at sælge dem, så kan du bruge pengene på nye smykker, som du så får gavn af. Eller noget helt andet. Brevguld.dk stiller ingen spørgsmål. Husk vælger du at prøve brevguld.dk er det risikofrit og du kan altid nå at fortryde såfremt du gerne vil beholde dine smykker.

7 Blackberry Blackberry er navnet på den række af mobiler som firmaet Research In Motion har stået for siden Blackberry er blevet valgt af deres brugere i høj grad på grund af den høje prioritet af sikkerheden, som findes hos Blackberry. Alle data og mails der sendes til og fra en Blackberry bliver krypteret, hvilket gør at den for eksempel hos store erhvervsfirmaer har været meget eftertragtet i lang tid. Firmaet har gennemgået en kæmpe vækst i løbet af de seneste par år og har i dag omkring 10 % af markedet i verden. I Danmark har Blackberry mobilerne endnu ikke fået ordenligt fat endnu, det har hovedsagligt været større virksomheder som har gået efter løsningen. Tidligere kunne Blackberry brugere ikke engang bruge det danske alfabet, men det er nu ændret så selvom tastaturet er produceret som et amerikansk tastatur, så kan brugeren ved at holde for eksempel o eller a nede skrive ø eller å. Mange af de danske selskaber tilbyder nu løsninger med Blackberry, TDC og Telenor tilbyder begge to løsninger for erhvervskunder. Telefonen har også en række smarte funktioner som for eksempel kan den slukke og tænde sig selv, det vil sige at når du går i seng om aftenen og ikke vil ringes op midt om natten af en kunde i USA for eksempel, så kan du slukke telefonen og sætte telefonen til at tænde klokken når du vil vækkes klokken Derudover er deres push funktion i forbindelse med mails blevet rost som en af de bedste på markedet og det er også i den forbindelse at de er gået hen og blevet så populære i erhvervsverdenen. Batteriet er også et af de bedre på markedet og en opladning hver nat er ikke nødvendigt med en Blackberry, den kan uden problem holde et par dage. Hvis du sidder med behov for at have en af de bedste mail funktioner på markedet og samtidigt har brug for at din sikkerhed er helt i top, så er der ingen tvivl om at en Blackberry kunne være en smart løsning for dig, i øjeblikket findes Blackberry dog kun med erhvervs abonnementer herhjemme. Det betyder at du vil være nødt til at få etableret en aftale med dit arbejde eller stifte dit eget firma for at få glæde af Blackberry telefonen. Der er dog ingen tvivl om det er den perfekte telefon for de personer der har de store behov for mail integration.

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Maj 2012. Forleasebyowner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Forbedrede Side trafik, Rankering og Kundeemner For Forleasebyowner.

Maj 2012. Forleasebyowner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Forbedrede Side trafik, Rankering og Kundeemner For Forleasebyowner. Hvordan E-Intelligence Forbedrede Side trafik, Rankering og Kundeemner For Forleasebyowner.com Maj 2012 Forleasebyowner.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI S T E D E T H V O R D U KAN VENTE TEKST OG BILLEDER P Å E N AF MAI VANILLI D R Ø M Den første, der møder mig på campingpladsen, er en kælen gris med store hjørnetænder. Jeg klør den på ryggen og den grynter

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

Danskerne ser mere ulovligt TV på nettet

Danskerne ser mere ulovligt TV på nettet TokeWith DanmarksMedie2ogJournalisthøjskole 20142PUJ Forsidehistorie.+ 5 Danskerne ser mere ulovligt TV på nettet Forbrugerne ser mere og mere TV på 25 Det er et oprør mod priserne. Og nu sætter de dem

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE 2 0 1 6 F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto INDHOLDSFORTEGNELSE Googles historie... Forord KAPITEL ET... 9 Introduktion til Google AdWords Hvad er en søgemaskine?... 10 Hvad er Google AdWords?...11 Eksempel på en AdWords-annonce... 12 Googles partnernetværk...

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

International markedsanalyse. Scenarier. Udvikling af lejemål. Hedens Colosseum

International markedsanalyse. Scenarier. Udvikling af lejemål. Hedens Colosseum International markedsanalyse Scenarier Udvikling af lejemål Hedens Colosseum Udgangspunkt i forretningsmuligheder identificeret under analysen af fremtidens forbrugerbehov Fremtidige forbrugerbehov Grupperinger

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen

Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen Vi her i Danmark er begyndt at kigge efter nye steder at rejse hen. Men efter som vi snart har været alle steder i vesten, kigger

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune Center for Kultur- og Fritid Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn evao@frederikshavn.dk Ansøger: SF FILMPRODUCTION, Halfdansgade 10, 2300 København S. Kontaktperson: Mie Andreasen CVR-nr.

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

Bilag 13: Transskription af interview med Marc

Bilag 13: Transskription af interview med Marc 13: Transskription af interview med Marc I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Marc. Spørgsmål vil være i fed og svar vil være i

Læs mere

3 TIPS TIL STØRRE PERSONLIGT OVERSKUD. Vibe Bendix

3 TIPS TIL STØRRE PERSONLIGT OVERSKUD. Vibe Bendix 3 TIPS TIL STØRRE PERSONLIGT OVERSKUD Vibe Bendix Indledning Tak for din interesse i mine 3 tips til større, personligt overskud. Inden vi går rigtigt i gang, vil jeg bede dig om at tage en dyb indånding,

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard

Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard 1 Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard 2 Dan Sagnet fortæller, at en konge ved navn Dan, jog sine fjender mod syd. Han var en stærk konge, og folk gav hans land navn efter ham. På den måde fik Danmark

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

PHOTOS BY ANDERSN. Avisen vil udkomme efter behov det vil sige, at den kun udkommer når der er noget relevant indhold.

PHOTOS BY ANDERSN. Avisen vil udkomme efter behov det vil sige, at den kun udkommer når der er noget relevant indhold. BØRN PHOTOS BY ANDERSN Hej igen, hvorfor nu ny hjemmeside, nyt navn og nyt logo? Jeg har efter længere tids overvejelse, valgt og opdele mine personlige collager og min portræt fotografering, af praktiske

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru.

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Hver uge plejede han at køre ud i sit rige for at se til, at alt gik,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0184 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER UKF (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility 1st project 2nd sem. February 2016 Mads Bruun Simonsen Daniel Engelhardt Alexander Klug Rasmussen Philip Nielsen LINK Cphbusiness Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse.3

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING PROGRAM: Taxaquizzen er en dansk tv-serie på Tv2, produceret efter det internationale koncept Cash Cab, som første gang blev vist på britisk tv i 2005. I programmet

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

ipads hitter hos danskerne

ipads hitter hos danskerne Telenor Frederikskaj 1780 København V Tlf. 72 12 12 12 Pressemeddelelse 29. oktober 2013 ipads hitter hos danskerne 31 procent af alle danskere har en ipad - og af dem, der ikke har, overvejer hver fjerde

Læs mere

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen 15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen Forord Vi har tilmeldt os konkurrencen fra Tandlægeforeningen, om at lave en kampagne for at få flere unge til at tage til tandlæge.

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud.

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud. Af Henrik Krog Nielsen Forlaget X www.forlagetx.dk Aftendigt Aften efter aften ligner aften. Dag efter dag ligner dag. Genkendelighedens kraft ligger bag. Aften efter aften skærer fra. Dag efter dag lægger

Læs mere

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg.

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg. Hotel Reinstorf Hotel Reinstorf ligger lige ved og den gamle hansestad Lüneburg. Introduktion har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 116 TL (232 kr) LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 119 TL (238 kr) LUKKET FOR SALG C 125 TL (250 kr) LUKKET FOR SALG D 129 TL (258 kr) LUKKET FOR SALG E 139

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Ingen af os har lyst til, at vores partner er os utro. Det får os til at føle os fravalgt, nedprioriteret og svigtet og gør rigtig ondt. Alligevel er utroskab udbredt

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

Det gode liv. Karakteristik. Beskrivelse* Rejseadfærd* og motiver

Det gode liv. Karakteristik. Beskrivelse* Rejseadfærd* og motiver NORGE:DET GODE LIV Det gode liv Alder: 45+ år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 240.000 Hjemland: Norge Ferietype: Sæson: Norge generelt Opholdslængde: Samlet forbrug: Døgnforbrug: Strandhoteller og feriecentre

Læs mere