Wellnessophold i Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Wellnessophold i Danmark"

Transkript

1 Wellnessophold i Danmark Hvis man går og har en stresset hverdag, savner sommeren, eller bare har lyst til at forkæle sig selv, ville det være oplagt at tage på wellness-ophold. Hvis man er en af de personer der elsker wellness, skal man overveje at besøge Danmarks største aqua, spa og wellness center. Der er nemlig garanti for 100% forkælelse og velvære for krop og sjæl hvis man besøger Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort har 2700 kvadratmeter til overdådig luksus og forkælelse. I Aqua Spa afdelingen kan man svømme i det store opvarmede inden- og udendørs wellnessbasin, nyde spabadenes blide massage og styrke blodcirkulationen i koldtvandsbassinet efter et afslappende varmt dampbad. Man kan også nyde udsigten ud over Kattegat fra et 36 graders varmt udendørs saltvandsbassin og 15 personers spabad eller vælge at blive forkælet med en luksusbehandling. Luksusbehandlingen bliver udført af wellnessafdelingens professionelle massører og hudplejeeksperter. Derudover kan man fra fitnesscentret og wellness caféen nyde udsigten ud over Aqua Spa afdelingen og i de mange hvileområder kan man evt. slappe af og genfinde den indre balance og energi. Hotellet har førsteklasses gastronomi, hyggelige atmosfærer og en skøn beliggenhed ved Kattegat med strandpromenade, skov og marina lige i nærheden. Dette er yderligere med til at gøre ens ophold til en unik oplevelse for både krop og sjæl. Opholdet indeholder både: 2x Overnatning i Business Værelse 2x Behandlinger i Viwell (vælg imellem nr. 1-6) 2x 2 retters valgfri menu 2x Morgenbuffet 1x Frokost Fri minibar (alkoholfri) Frisk frugt og chokolade på ankomstdagen Entré til Aqua/ Spa og Fitnesscentret Behandlinger på wellnessopholdet Der er mange forskellige behandlinger at vælge imellem på hotel viking. Man kan blandt andet vælge romantisk spa, camille scrub, lerindpakning, aroma relaxing oilmassage, mini facial, collagen heat pedicure og behandling med garra rufa fisk (også kaldet "Doktorfisk")

2 Thailand Thailand er med rette ved at blive et af danskernes foretrukne rejsemål. Dette er der mange gode grunde til. Det er et rejsemål som tilgodeser alles behov. Der er smukke lange strande med smukt blåt hav. Der er smuk bjergrig natur, der er en gammel kultur som er værd at stifte bekendtskab med, der er den kulinariske oplevelse og listen fortsætter. Thailand har en historie som går flere tusind år tilbage men selve landet blev grundlagt tilbage i midten af det 14. århundrede. Det er et af de få lande i sydøst Asien som aldrig har været underlagt en europæisk stormagt. Landet har siden dets grundlæggelse været et monarki som efter en ublodig revolution blev til et konstitueret monarki som vi kender det fra Danmark i Der har været en del politisk uro i landet de seneste fem år, men det har aldrig ramt turisterne, da landet er afhængigt af turist industrien. Så uanset hvordan den politiske situation er i Thailand, vil du som turist aldrig komme til at føle dig utilpas. Thailands indbyggertal har rundet de 65 millioner som består hovedsageligt af Thai indfødte men med et ikke ubetydeligt kinesisk mindretal. De taler thai men grundet den store turist industri bliver engelsk betragtet som et andetsprog. De er overvejende buddhister i Thailand. Thailand er et land som lever af turismen og det mærker man som turist i landet. De er flinke, åbne og imødekommende. Når du planlægger en rejse til Thailand er det en god ide at bruge 2-3 uger på at besøge landet så man kan få det hele med. Så har du muligheden for at tage en uge oppe nordpå. Her kan du se den smukke thailandske natur, med de høje frodige bjerge, opleve det imponerende dyreliv. Bagefter er Bangkok og Chiang Mai et besøg værd. Her kan du opleve Thailands to største byer og se den thailandske bykultur. Du kommer til at nyde den kulinariske oplevelse der er ved det thailandske køkken, du kan se og opleve de mange museer der er, et imponerende natteliv, og måske er du heldig at opleve en af de mange årlige festivals der bliver afholdt. Ingen ferie i Thailand er dog fuldendt før du har oplevet de thailandske strande. De er som taget ud af en film. Fin sandstrand med blåt hav så langt øjet rækker og solskin hele dagen. En tur til Thailand kan varmt anbefales, bare husk at afse nok tid til at se alt hvad Thailand har at byde på. Og forbered dig på at det ikke kun er den ene gang du besøger landet. Folk har en tendens til at forelske sig i dette smukke land.

3 SEO Alle som har brugt tid på internettet er stødt på ordet SEO og specielt hvis du har et firma som handler på firmaet kan du ikke have undgået dette agronom. Men hvad står SEO for? Det står for search engine optimization. Og hvad går det så ud på? Har du en hjemmeside enten privat eller kommercielt må formålet altid være at skaffe besøgende. I dag er kun 3 % af den trafik hjemmesider får det man kalder direkte, dvs. hvor brugeren indtaster URL en direkte. De resterende 97 % kommer enten fra søgemaskiner eller fra links. Det er her SEO kommer ind. Når de 97 % søger efter information via en søgemaskine, vælger over 90 % søgeresultater fra side 1 på for eksempel Google. Dvs. at ud af alt den trafik der er på nettet bliver samlet set 87 % fra side 1 på søgemaskinerne. Derfor er SEO blevet en multimilliard industri. Alle de store firmaer slås om en topplacering på søgemaskinerne. Dette kan gøres på mange måder idet at alle de store søgemaskiner har en algoritme for at rangere hjemmesiderne. De eksakte kriterier er selvfølgelig en velbevaret hemmelighed men nogle af de elementer som indgår, er, trafik, indhold, indgående links, aktivitet. SEO dækker over forbedringer som går ind og forbedrer ens rangering på søgemaskinen. Google er blevet meget striks omkring hvad de tillader af SEO med deres nye Panda reglement. Her er alle de såkaldte blackhat metoder blevet blacklistet. Så forsøger man sig med metoder som ikke er helt fine i kanten risikere man at blive straffet ved en lavere rangering eller ved helt at blive fjernet fra søgemaskinerne. Såkaldte blackhat SEO dækker over at søgemaskinen giver en point for indhold som hjemmesiden ikke har. For eksempel var det meget populært i internettets barndom at gemme tekst på en hjemmeside således at alle de søgeord man ønskede søgemaskinen opfangede fandtes på siden. Dette fungerer ikke mere. Whitehat SEO derimod dækker over forbedringer som er legitime i forhold til hjemmesidens indhold. For eksempel har du en hjemmeside omkring biler og indsætter 100 nye artikler om biler, vil du blive rangeret højere da der vil være et større indhold på din side og aktivitet. Anden whitehat SEO er for eksempel link building hvor der bliver linket til din side fra en ekstern kilde. Dette forbedrer din rangering væsentligt såfremt linket er placeret på en side der også bliver rangeret højt på Google. SEO kommer man ikke udenom i dag når man er på nettet. Ubevidst eller bevidst benytter alle sig af det i kampen om besøgene. Det kan klart betale sig at gøre noget ud af SEO for at forbedre ens placering på for eksempel Google. For mange hjemmesiders vedkommende er der tale om en lille investering der kan gøre en kæmpe forskel.

4 Scor.dk Scor.dk er en af de datingssites der ikke lægger skjul på hvem den henvender sig til. Denne site henvender sig til dig som ønsker en fræk, uforpligtende date eller oplevelse. Det er selvfølgeligt muligt at søge en kæreste på scor.dk, men det er ikke det der er målgruppen. Scor.dk har eksisteret i rigtig mange år og har siden den blev lanceret haft stor succes. En af årsagerne er at de ikke pakker ind hvem de henvender sig til. Måske derfor har de fået over medlemmer. I skrivende stund er der over online profiler, så hvis du er på udkig efter en fræk oplevelse er det her helt sikkert stedet. Dette vel og mærket på en kedelig mandag eftermiddag. Priserne hos scor.dk ligger noget over gennemsnittet for danske dating sites. En måned koster 149 kroner. Du skal dog ikke lade dig skræmme af prisen. Du får noget for pengene her. Selvom det er brugerne der giver dig oplevelsen, sørger scor.dk for gode rammer. Som en af de eneste dating sites tilbyder scor.dk telefonisk support, hvis du oplever nogle problemer eller har spørgsmål til siden. Uden medlemskab får du desværre ikke lov at se alle de billeder brugerne har liggende, eller får mulighed for at skrive breve. Så det er en meget begrænset oplevelse man får uden medlemskab. De lægger heller ikke skjul på at man blot kigger sig omkring når man ikke har betalt. Du skal dog ikke tilhører den mere sarte type hvis du opretter dig som medlem hos scor.dk. Der bliver ikke skjult noget i fotoalbumsene. Du får ALT at se. Det kan for nogen virke frastødende, men tilhører du den mere pikante type vil du helt sikkert syntes om det. Med over albums liggende, er der ingen tvivl om der findes et der kan tænde dig. Grænsen på scor.dk lægger du selv. En god ide er at skrive hvor den går i din profil. Min oplevelse er hvis man selv tilkendegiver hvor meget man har lyst til i sin profil så respekterer folk dette. Så ønsker du ikke frække tilbud, så vær ærlig og skriv det i din profil. Er du på jagt efter en hed oplevelse eller har du en fantasi du ønsker at få udlevet er scor.dk helt sikkert stedet for dig. Der er masser af friske, frække mennesker, som vigtigst af alt, respekterer hinandens grænser og er med til at skabe et frækt forum for alle dem som ønsker at være en del af det. Scor.dk kan varmt anbefales.

5 Fossil Det amerikanske accessory mærke Fossil er ved at komme mere og mere frem på det danske marked. Fossil blev stiftet i Indenfor få år er de blevet en stor brik i modebranchen selvom det for de flestes tilfælde er gået ubemærket hen. De har licensaftaler med firmaer som Relic, Mw, Mobilwear Zodiac Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Armani og Marc. Så selvom du måske ikke har hørt om mærket har du helt sikkert set nogle af deres produkter uden at vide det. Deres koncept er et moderne vintage design hvor der er kræsset om detaljerne og et produkt af høj kvalitet. Det de er mest kendte for er deres ure, som bliver solgt flere steder i Danmark. De har 4 forskellige kollektioner af ure til mænd med et fællestræk. De har et klassisk men kraftigfuldt udtryk. De har ure til hverdagsbrug, dressbrug, sportsbrug, ja de har et ur til ethvert formål. Urerne til damerne har samme karakteristika som dem til mændene. De har et klassisk, kraftigt og stadigt feminint udtryk. Fossil er startet med at producere en tøjserie. Denne bærer selvfølgelig deres navn. Til mændene minder tøjdesignet mest af alt om en trendy cowboy. Det har et meget maskulint udtryk, og den gammelkendte skovmandsskjorte er blandt produkterne. Tøjserien er begrænset til skjorter, T- shirts og shorts. Hvis tøjserien bliver en succes som det ser ud til, har Fossil tænkt sig at ekspandere og udvide tøjkollektionen yderligere. Til kvinderne har de sommerkjoler, toppe, nederdele og T-shirts. De er designet som modstykket til deres mandlige serie. Her prøver de, med stor succes, at beklæde the girl next door. Mange af produkterne er farverige og stadig stilfulde. Fossil har udover ure og tøj næsten alt hvad du kan forestille dig indenfor accessories. De har punge, håndtasker, smykker, bælter i kollektionen. Så såfremt du ønsker det, kan du beklæde dig i Fossil fra top til tå. Deres smykke serie til herre er blevet kritikker rost i flere lande for dens måde at legitimere brugen af smykker for den meget maskuline mand uden at han gik hen og blev metroseksuel. Er du mand skal du vælge Fossil hvis du hviler i din mandlighed og ikke er bange for at udtrykke du er mand med stort M, og på trods af det, sætter du stadig pris på at dit look er i orden. Kvinder I skal vælge Fossil hvis I ønsker at udtrykke I er kvinder og I sætter pris på at tøj der fremhæver jeres kvindelige former uden at det bliver vulgært. Så hold øje med mærket Fossil det kommer helt sikkert til at blive stort i Danmark indenfor de næste par år.

6 Hvorfor vælge at sælge sit guld igennem brevguld.dk Der er mange måder at sælge sit guld på. Den traditionelle, hvor du går ned hos guldsmeden og prutter om prisen. Der er den risikable hvor du sætter en annonce i avisen eller nettet og håber guldet bliver købt og ikke stjålet. Så kan man tage på messer og afsætte en dag til måske at få solgt sit guld. Så er den nemme løsning: brevguld.dk. Fremgangsmåden er meget simpel. Du kontakter brevguld.dk per brev eller mail og beder om en værdi konvolut. Du modtager konvolutten dagen efter, herefter finder du det guld, du gerne vil have solgt og sender retur. Selve forsendelsen skal du ikke være bange for. Den er forsikret på et beløb op til 4800 kroner. Portoen er betalt for dig. Nemmere kan det vidst ikke blive. Når brevguld.dk modtager dine smykker bliver disse analyseret af deres dygtige eksperter i deres høj teknologiske laboratorie. De udarbejder en rapport om ægteheden af guldet, vægt og kvalitet. På baggrund af denne rapport bliver der udarbejdet et tilbud til dig. Dette sker typisk indenfor 24 timer af modtagelsen af guldet. Dette tilbud kan du så vælge at forkaste eller acceptere. Accepterer du får du pengene indenfor 2-3 dage. Vælger du at afslå bliver dit guld sendt retur til dig uden beregning. Brevguld.dk leverer også den ekstra sikkerhed at du kan fortryde indenfor 10 dage efter du har accepteret deres tilbud. Du skal blot henvende dig og returnere pengene retur til dem, så får du dine smykker retur. Så hvorfor lader dine gamle smykker samle støv derhjemme. Der kan være mange penge at hente i at sælge dem, så kan du bruge pengene på nye smykker, som du så får gavn af. Eller noget helt andet. Brevguld.dk stiller ingen spørgsmål. Husk vælger du at prøve brevguld.dk er det risikofrit og du kan altid nå at fortryde såfremt du gerne vil beholde dine smykker.

7 Blackberry Blackberry er navnet på den række af mobiler som firmaet Research In Motion har stået for siden Blackberry er blevet valgt af deres brugere i høj grad på grund af den høje prioritet af sikkerheden, som findes hos Blackberry. Alle data og mails der sendes til og fra en Blackberry bliver krypteret, hvilket gør at den for eksempel hos store erhvervsfirmaer har været meget eftertragtet i lang tid. Firmaet har gennemgået en kæmpe vækst i løbet af de seneste par år og har i dag omkring 10 % af markedet i verden. I Danmark har Blackberry mobilerne endnu ikke fået ordenligt fat endnu, det har hovedsagligt været større virksomheder som har gået efter løsningen. Tidligere kunne Blackberry brugere ikke engang bruge det danske alfabet, men det er nu ændret så selvom tastaturet er produceret som et amerikansk tastatur, så kan brugeren ved at holde for eksempel o eller a nede skrive ø eller å. Mange af de danske selskaber tilbyder nu løsninger med Blackberry, TDC og Telenor tilbyder begge to løsninger for erhvervskunder. Telefonen har også en række smarte funktioner som for eksempel kan den slukke og tænde sig selv, det vil sige at når du går i seng om aftenen og ikke vil ringes op midt om natten af en kunde i USA for eksempel, så kan du slukke telefonen og sætte telefonen til at tænde klokken når du vil vækkes klokken Derudover er deres push funktion i forbindelse med mails blevet rost som en af de bedste på markedet og det er også i den forbindelse at de er gået hen og blevet så populære i erhvervsverdenen. Batteriet er også et af de bedre på markedet og en opladning hver nat er ikke nødvendigt med en Blackberry, den kan uden problem holde et par dage. Hvis du sidder med behov for at have en af de bedste mail funktioner på markedet og samtidigt har brug for at din sikkerhed er helt i top, så er der ingen tvivl om at en Blackberry kunne være en smart løsning for dig, i øjeblikket findes Blackberry dog kun med erhvervs abonnementer herhjemme. Det betyder at du vil være nødt til at få etableret en aftale med dit arbejde eller stifte dit eget firma for at få glæde af Blackberry telefonen. Der er dog ingen tvivl om det er den perfekte telefon for de personer der har de store behov for mail integration.

Gyrstinge Skovkro B. Denne buffet indeholder bl.a.: Flere slags sild 2 slags laks Æg og rejer Fiskefilet m. remoulade

Gyrstinge Skovkro B. Denne buffet indeholder bl.a.: Flere slags sild 2 slags laks Æg og rejer Fiskefilet m. remoulade Gyrstinge Skovkro A Skovkroen ligger i udkanten af lille Bøgeskov, som er placeret midt imellem Ringsted og Sorø. Kroen blev i år 2008 renoveret og fremstår som moderne, med en atmosfære af gamle dage.

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne.

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. Jeg har valgt at vise de 10 mindst betydende parametre, nemlig parametrene 48 til 58, så du kan få

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information.

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE. En e-bog af Celia Schow

Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE. En e-bog af Celia Schow Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE En e-bog af Celia Schow Kapitel 1 ------------------------- Sådan blev jeg blogger I dette kapitel fortæller jeg, hvordan

Læs mere

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG ee12: Bilag Indholdsfortegnelse BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG BILAG 6: INTERVIEWGUIDE

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Hvorfor bruge ressourcer på PR? s. 1 Kapitel 2. En god historie s. 4 Kapitel 3. Hvordan finder man de interessante

Læs mere

Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping Hasmark Strand Camping Indledning... 4 Problemformulering og afgrænsning... 4 Metode... Idé og overordnet koncept... 5 5 Markedsanalyse Historien bag Hasmark strand Camping... De 7 p er... Positioneringskort...

Læs mere

Hvis du sætter mindst 10 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på.

Hvis du sætter mindst 10 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på. Frisør Alle vil gerne se godt ud, og mange interesserer sig for mode. Næsten uanset alder. Markedet for skønhed er i vækst. Mange synes, at de har råd til at forkæle sig selv. At det styrker deres selvtillid.

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

Formlen for en succesfuld Kick-Ass Start-Up

Formlen for en succesfuld Kick-Ass Start-Up Mogens Bertelsen, Succesportalen.dk Formlen for en succesfuld Kick-Ass Start-Up Få de rigtige mindsets og strategier. Opdag din niche. Skab dit produkt. Markedsfør det. Og få dine potentielle kunder til

Læs mere

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE Kære læser I vores arbejde med at tiltrække mere erhvervsturisme til Aarhus og Herning, drøfter vi tit, hvordan vi skal arbejde mere strategisk med digitale

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

PENGENYT BRUG NETTET X FACTOR: 45 Storebæltsbroer 1001 TEHUSE. og få mere ferie for pengene! Når knægten har. Vi har talt med MARTINs far

PENGENYT BRUG NETTET X FACTOR: 45 Storebæltsbroer 1001 TEHUSE. og få mere ferie for pengene! Når knægten har. Vi har talt med MARTINs far 2 PENGENYT 2008 Når knægten har X FACTOR: Vi har talt med MARTINs far 1001 TEHUSE Bliv hjemme, det er det sikreste. Ellers: HUSK REJSE- FORSIKRINGEN 45 Storebæltsbroer styrtet i havet INDLÅN så godt som

Læs mere

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 2 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Indholdsfortegnelse 1. FÅ STYR PÅ DIG SELV 3 1.1. OM DET AT HAVE SUCCES MED KVINDER 3 1.2. SYNES KVINDER

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Casé 3 Garden Style. Henrik Dehlendorff Jensen 250188-2073 Århus Købmandsskole HGS Hold 5 Salg og Service v. Lars Henrik Jedig Pedersen

Casé 3 Garden Style. Henrik Dehlendorff Jensen 250188-2073 Århus Købmandsskole HGS Hold 5 Salg og Service v. Lars Henrik Jedig Pedersen Casé 3 Garden Style Henrik Dehlendorff Jensen 250188-2073 Århus Købmandsskole HGS Hold 5 Salg og Service v. Lars Henrik Jedig Pedersen Indholdsfortegnelse 1. Idé og Idégrundlag... 4 2. Segmentering og

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Titel: Online Roulettespil. Tema: Internetspil Projektperiode: P0. Projektgruppe: A303 Deltagere: Synopsis: Vejledere:

Titel: Online Roulettespil. Tema: Internetspil Projektperiode: P0. Projektgruppe: A303 Deltagere: Synopsis: Vejledere: Titel: Online Roulettespil Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår Naturvidenskab Strandvejen 12-14 9000 Aalborg Tlf. 96 35 97 33 Fax 98 13 63 93 http://tnb.aau.dk Tema: Internetspil Projektperiode: P0

Læs mere

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed DUBLI BUSINESS SYSTEM Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Introduktion Velkommen til DubLi Networks verden! Her får du chancen

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder KonfliktHåndtering Rollespil Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille

Læs mere