Eksisterende afløbsforhold Kloakken i Aabybro består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksisterende afløbsforhold Kloakken i Aabybro består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg."

Transkript

1 Bilag 8 oplandsbeskrivelse I dette bilag beskrives de enkelte oplande ud fra eksisterende og planlagte afløbsforhold, belastningen samt belastningen på recipienten. Aabybro Kloakken i Aabybro består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Aabybro planlægges udvidet med 71 ha og bliver henholdsvis separat og spildevandskloakeret. Der er i alt 11 regnbetingede udløb til 7 forskellige recipienter i Aabybro. De har følgende fordeling: Clements grøft 1 1 Hovens vandløb Sø ved Søparken 2 2 Horsbækken Grusgrav v. 1 1 Banestien/Toftevej Halagergrøften 1 1 I alt Biersted Kloakken i Biersted består hovedsageligt af separatkloak og enkelte små spildevandskloakerede oplande. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Biersted planlægges udvidet med ca. 14 ha som bliver udelukkende separatkloakeret. Der er i alt 4 regnbetingede udløb til recipienten i Biersted. De har følgende fordeling:

2 Elbækken I alt Nørhalne Kloakken i Nørhalne består hovedsageligt af separatkloak og enkelte små spildevandskloakerede oplande. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Nørhalne planlægges udvidet med ca. 17 ha som bliver separatkloakeret. Der er i alt 3 regnbetingede udløb til 3 forskellige recipienter i Nørhalne. De har følgende fordeling: Blødgrøften 1 1 Nørhalne nordlige kloakgrøft 1 1 Byrbækken 1 1 I alt Gjøl Kloakken i Gjøl består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Gjøl Renseanlæg Kloakoplandet i Gjøl planlægges udvidet med ca. 22 ha som bliver henholdsvis separat og spildevandskloakeret. Der er i alt 10 regnbetingede udløb til 8 forskellige recipienter i Gjøl. De har følgende fordeling:

3 Torpevandløbet 1 1 Limfjorden 3 3 Troldegrøft 1 1 Vestre Jydegrøft 1 1 Smediegrøften 1 1 Øster Jydegrøft 1 1 Limfjordsgrøften 1 1 Birkumsgårds 1 1 Vandløbet I alt Birkelse Kloakken i Birkelse består af fælles- og separatkloak samt spildevandskloak. Spildevandet ledes via trykledning til kloakken i Ryå og videre til Aabybro, og derefter til Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Birkelse planlægges udvidet med ca. 15 ha. Udvidelsen omfatter separatkloak. Omlægningen fra til separatkloak forventes afsluttes i Der er i alt 4 regnbetingede udløb til 3 forskellige recipienter i Birkelse. De har følgende fordeling: Ryå Brovstbæk 1 1 I alt Overløb fra ken til Ryå fjernes når man separerer det erede opland. Der planlægges etableret et regnvandsbassin inden udløbet til Ryå i år 2016 på adressen Thisted Landevej 137, 9440 Aabybro. Bassinet er vist på de digitale kort. Ryå Kloakken i Ryå består af separatkloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg.

4 Kloakoplandet i Ryå planlægges udvidet med knap 1 ha og bliver separatkloakeret. Der er et regnbetinget udløb til recipienten i Ryå. Afledningen sker til Rævhedegrøften via et rørbassin. Pandrup Kloakken i Pandrup består af fælles- og separatkloak samt spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Pandrup planlægges udvidet med ca. 35 ha. Heraf er ca. 27 ha planlagt spildevandskloakeret. Der er i alt 8 regnbetingede udløb til 4 forskellige recipienter i Pandrup. De har følgende fordeling: Mejerigrøften Nord 1 1 Voldkær Vandløb 1 1 Kalsensgårdsgrøft Sigsgårdsgrøft I alt Kås Kloakken i Kås består af fælles- og separatkloak samt spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg

5 Kloakoplandet i Kås planlægges udvidet med godt 23 ha og bliver henholdsvis separat og spildevandskloakeret. Der er i alt 3 regnbetingede udløb til 2 forskellige recipienter i Kås. De har følgende fordeling: Sigsgårdsgrøft 1 1 Mejerigrøft Syd I alt Moseby Kloakken i Moseby består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet ledes til Kås og renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Moseby planlægges udvidet med ca. 3 ha og bliver separatkloakeret. Der er i alt 4 regnbetingede udløb til recipienten i Moseby. De har følgende fordeling: Mosebyvandløbet 4 4 I alt 4 4 Saltum Kloakken i Saltum består af, separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet fra Saltum ledes til afløbssystemet ved afskærende transportledning mod syd til Pandrup og renses på Pandrup Renseanlæg. 53 0,2 5, Kloakoplandet i Saltum planlægges udvidet med ca. 17 ha og bliver separatkloakeret.

6 Der er i alt 3 regnbetingede udløb til 2 forskellige recipienter i Saltum. De har følgende fordeling: Nols Sø Ryltebæk 1 1 I alt Sdr. Saltum Kloakken i Sdr. Saltum består af, separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Sdr. Saltum planlægges udvidet med 3,6 ha og bliver separatkloakeret. Der er i alt 2 regnbetingede udløb til recipienten i Sdr. Saltum. De har følgende fordeling: Ilbækken I alt Vester Hjermitslev Kloakken i Vester Hjermitslev består primært af og enkelte mindre oplande med hhv. separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet ledes via Ingstrup og Saltum til afløbssystemet ved Pandrup og renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Vester Hjermitslev planlægges udvidet med godt 5 ha og bliver separatkloakeret. Der er i alt 2 regnbetingede udløb til recipienten i Vester Hjermitslev. De har følgende fordeling:

7 Tiende Bæk I alt Ingstrup Kloakken i Ingstrup er hovedsageligt eret. Enkelte oplande er spildevandskloakerede. Spildevandet ledes via Saltum til afløbssystemet ved Pandrup og renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Ingstrup planlægges udvidet med ca. 48 ha og bliver spildevands- og separatkloakeret. Fra 2016 og frem planlægges ken omlagt til separatkloak. Der er 2 regnbetingede udløb til recipienten i Ingstrup. De har følgende fordeling: I alt Kringelbæk I alt Overløb fra ken i Ingstrup fjernes, når man separerer det erede opland. Der planlægges etableret et regnvandsbassin inden udledning til Kringelbæk. Grønhøj Kloakken i Grønhøj består primært af spildevandskloak. 2 små oplande er hhv. fælles og separatkloakeret. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Grønhøj planlægges udvidet med ca. 48 ha og bliver spildevandskloakeret. Opland G2 (Ingstrup Efterskole) planlægges separatkloakeret i planperioden. Der er i alt 2 regnbetingede udløb til 2 recipienter i Grønhøj. De har følgende fordeling:

8 Kringelbæk 1 1 Kettrup Kanal 1 1 I alt Overløb fra ken i Grønhøj til Kringelbæk fjernes, når man separerer det erede opland. Fårup/Dommerborg Kloakken i Fårup/Dommerborg består hovedsageligt af spildevandskloak. Et enkelt opland nedsiver både regn og spildevand. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Der er ikke planlagte ændringer i afløbsforholdene for Fårup/Dommerborg. Der er kun udledninger til jorden. Hune Kloakken i Hune består af fælles- og spildevandskloak. Desuden er der et mindre separatkloakeret opland og en enkelt ejendom, som nedsiver spildevand. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Kloakoplandet i Hune planlægges udvidet med 10 ha og bliver spildevandskloakeret. Der er 2 regnbetingede udløb til recipienten i Hune. De har følgende fordeling: Ilsig Bæk I alt 1 1 2

9 Blokhus Kloakken i Blokhus består primært af spildevandskloak. Et enkelt mindre opland er separatkloakeret og enkelte befæstede arealer er regnvandskloakeret. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Der er ikke planlagte ændringer af afløbsforholdene i Blokhus. Der er i alt 6 regnbetingede udløb til recipienten i Blokhus. De har følgende fordeling: Blokhus Bæk 6 6 I alt 6 6 Rødhus Kloakken i Rødhus består udelukkende af spildevandskloak. Spildevandet renses på Pandrup Renseanlæg Der er ikke planlagte ændringer i afløbsforholdene for Rødhus. Regnvand nedsives, så der er ingen udløb til recipienter. Drænområde Nord Spildevandet afledes ved nedsivning til jorden. I området er der etableret drænsystemer, der har til formål at sænke grundvandsspejlet af hensyn til nedsivningsanlæggenes funktion. Forsyningen ejer og driver disse drænanlæg, som sænker grundvandsspejlet.

10 Der er ingen spildevandsudløb til recipienter, men der er ca. 22 udløb fra drænsystemerne til lokale recipienter. Drænområde Syd Spildevandet afledes ved nedsivning til jorden. I området er der etableret drænsystemer, der har til formål at sænke grundvandsspejlet af hensyn til nedsivningsanlæggenes funktion. Forsyningen ejer og driver disse drænanlæg, som sænker grundvandsspejlet. Der er ingen spildevandsudløb til recipienter, men der er ca. 10 udløb fra drænsystemerne til lokale recipienter. I drænopland nord og syd er der i alt ca. 44 km drænledninger som Forsyningen ejer og driver. Det samlede areal for disse drænoplande udgør ca. 820 ha og omfatter ca ejendomme. Brovst Kloakken i Brovst består af, separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet fra Brovst renses på Attrup Renseanlæg Kloakoplandet i Brovst planlægges udvidet med 14 ha separatkloak. Fælleskloakken planlægges omlagt til separatkloak. Tidspunktet for kloakarbejdet er ikke fastsat endnu. Der er i alt 11 regnbetingede udløb til 4 forskellige recipienter i Brovst. De har følgende fordeling: Sdr. Afløbskanal Søbækken 1 1 Vestre Kanal 2 2 Vilsbækminde Kanal I alt Halvrimmen/Sønder Økse/Jægerum

11 Kloakken i Halvrimmen er eret og separatkloakeret. I Sønder Økse er der separatkloakeret og en enkelt ejendom er spildevandskloakeret. Spildevandet fra oplandet ledes via afskærende transportledninger til Brovst og renses på Attrup Renseanlæg. Halvrimmen Sønder Økse 8,6 0, Kloakoplandet i Halvrimmen planlægges udvidet med ca. 1,3 ha separatkloak. I Sønder Økse er der ikke planlagte udvidelser af kloakoplandet. Fra 2020 og frem planlægges ken i Halvrimmen omlagt til separatkloak. Der er i alt 6 regnbetingede udløb til 2 forskellige recipienter i Halvrimmen. De har følgende fordeling: Søndergårdsgrøften 4 4 Grønnegrøften Østre 2 2 I alt Overløb fra ken i Halvrimmen fjernes når man separerer det erede opland. Der planlægges etableret et regnvandsbassin inden udledning til recipient. Der er i Sønder Økse et enkelt udløb til recipienten. Østre Pumpekanal 1 1 I alt 1 1 Arentsminde Kloakken i Arentsminde består af fælles- og separatkloak. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg.

12 Kloakoplandet i Arentsminde planlægges udvidet med ca. 8 ha separatkloak. Der er i alt 3 regnbetingede udløb til 2 forskellige recipienter i Arentsminde. De har følgende fordeling: Nr. Økse Kanal Langeslund Kanal 1 1 I alt Østerby/Hammershøj/Vesterby Kloakken i Østerby, Hammershøj og Vesterby er spildevandskloakeret. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg. Østerby/Hammershøj Vesterby Der er ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene i Østerby, Hammershøj og Vesterby. Da alt regnvand nedsives er der pt. ingen udløb til recipienter. Torslev/Kokkedal Kloakken i Torslev består af og separatkloak. Kokkedal er spildevandskloakeret. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg. Torslev

13 Kokkedal Der er ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene i Torslev og Kokkedal. Der er i Torslev 3 regnbetingede udløb til 2 recipienter. De har følgende fordeling: Mejerigrøften 1 1 Enggrøften 2 2 I alt I Kokkedal er der ingen udløb til recipienter. Øster Svenstrup/Skovsgård Kloakken i Øster Svenstrup består af, separatkloak og spildevandskloak. Det samme gør sig gældende i Skovsgård dog er der kun en enkelt ejendom, som er spildevandskloakeret. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg. Øster Svenstrup Skovsgård Kloakoplandet i Skovsgård planlægges udvidet med ca. 1 ha og hele oplandet planlægges separatkloakeret. Der er 3 regnbetingede udløb til recipienten i Øster Svenstrup. De har følgende fordeling: Recipient Hovedgrøften, Øster Svenstrup Grøft m/bassin u/bassin m/bassin u/bassin [stk] 1 2 3

14 I alt Der er 8 regnbetingede udløb til 2 recipienter i Skovsgård. De har følgende fordeling: Skelgrøften Mejerigrøften 2 2 I alt Tranum/Bratbjerg Kloakken i Tranum består af spildevands- og separatkloak. Kloakken i Bratbjerg er separatkloakeret. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg. Tranum Bratbjerg Kloakoplandet i Tranum planlægges udvidet med ca. 2 ha. Der er ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene i Bratbjerg. Der er 2 regnbetingede udløb til recipienten i Tranum. De har følgende fordeling: Guldgrøften I alt Der er et enkelt regnbetinget udløb til recipienten i Bratbjerg. Vesterkær Rende 1 1 I alt 1 1

15 Krogen Kloakken i Krogen består udelukkende af spildevandskloak. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg Kloakoplandet i Krogen planlægges udvidet med ca. 8 ha spildevandskloak. Der er i Krogen kun spildevandskloak og derfor ingen udløb til recipienter. Attrup Kloakken i Attrup består udelukkende af. Spildevandet renses på Attrup Renseanlæg Der er ikke planlagt ændringer af afløbsforholdene i Attrup. Der er 1 regnbetinget udløb i Attrup. I alt Vestre Kloakgrøft 1 1 I alt 1 1 Fjerritslev Kloakken i Fjerritslev består af fælles- og separatkloak samt et enkelt spildevandskloakeret opland. Spildevandet renses på Fjerritslev Renseanlæg ,5 0,

16 Kloakoplandet i Fjerritslev planlægges udvidet med ca. 25 ha og dette område bliver separatkloakeret på nær 0,8 ha som spildevandskloakeres. Fra 2016 og frem planlægges ken omlagt til separatkloak. Der er i alt 8 regnbetingede udløb til 3 forskellige recipienter i Fjerritslev. De har følgende fordeling: Fjerritslev Kloakgrøft Gravenskærgrøften 4 4 Industrigrøften I alt Overløb fra ken i Fjerritslev fjernes når man separerer det erede opland. Der planlægges etableret regnvandsbassiner inden udledning til recipient. Kollerup og Brøndum Kloakken i Kollerup er hhv. eret og spildevandskloakeret. Kloakken i Brøndum er hovedsageligt spildevandskloakeret enkelte oplande er separatkloakeret. Spildevandet fra Kollerup og Brøndum ledes til afløbssystemet syd for Fjerritslev, hvor fra det ledes mod syd og renses på Fjerritslev Renseanlæg. Kollerup Brøndum Kloakoplandet i Brøndum planlægges udvidet med ca. 27 ha og bliver spildevandskloakeret. I Kollerup er der ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene. Der er et enkelt regnbetinget udløb til recipienten i Brøndum. Recipient separatkloak I alt m/bassin u/bassin [stk] Sløjkanalen 1 1 I alt 1 1

17 For Kollerup gælder, at der er et udløb til recipient i form af overløb fra ken. I alt Kollerup Grøft 1 1 I alt 1 1 Hjortdal, Slettestrand og Vester Svenstrup Kloakken i Hjortdal er separatkloakeret og spildevandskloakeret. I Slettestrand er der spildevandskloak og lokal nedsivning af spildevand. Vester Svenstrup er spildevandskloakeret. Spildevandet som afledes fra de 3 områder renses på Fjerritslev Renseanlæg. Hjortdal 13,4 0, Slettestrand Vester Svenstrup Kloakoplandet i Hjortdal planlægges udvidet med ca. 1,8 ha som bliver spildevandskloakeret. Slettestrand planlægges udvidet med ca. 8 ha som bliver spildevandskloakeret. Der er ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene i Vester Svenstrup. Der er 4 regnbetingede udløb til 3 forskellige recipienter i Hjortdal. De har følgende fordeling: Separatkloak I alt Slette Å 1 1 Tilløb til Slette Å 2 2 Vejgrøft til Slette Å 1 1 I alt 4 4 I Slettestrand og Vester Svenstrup er der ingen udløb til recipienter.

18 Skræm Kloakken i Skræm består af spildevandskloak. Spildevandet renses på Fjerritslev Renseanlæg Der er ikke planlagte ændringer af afløbsforholdene i Skræm. Der er i Skræm ikke udløb til recipienter. Bonderup Kloakken i Bonderup består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet renses på Fjerritslev Renseanlæg Kloakoplandet i Bonderup planlægges udvidet med ca. 1,8 ha og bliver henholdsvis separat og spildevandskloakeret. Der er i alt 2 regnbetingede udløb til recipienten i Bonderup. De har følgende fordeling: Bonderup Kloakgrøft 2 2 I alt 2 2 Trekroner, Kirkedal og Haverslev Kloakken i Trekroner er separatkloakeret dog er en enkelt matrikel spildevandskloakeret. Kirkedal og Haverslev er spildevandskloakeret. Spildevandet renses på Fjerritslev Renseanlæg. Trekroner 6,3 0,1 6,

19 Kirkedal Haverslev Kloakoplandet i Trekroner planlægges udvidet med ca. 9 ha og bliver separatkloakeret. I Haverslev planlægges kloakoplandet udvidet med ca. 3 ha spildevandskloak. I Kirkedal er der ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene. Der er 1 regnbetinget udløb til recipienten i Trekroner. Haverslev Mølle Å 1 1 I alt 1 1 I Haverslev og Kirkedal er der ikke udløb til recipienter. Bejstrup og Manstrup Kloakken i Bejstrup og Manstrup er spildevandskloakeret. Spildevandet renses på Fjerritslev Renseanlæg. Bejstrup Manstrup Kloakoplandet i Bejstrup planlægges udvidet med ca. 4 ha og bliver spildevandskloakeret. I Manstrup planlægges en udvidelse af kloakoplandet med ca. 1,3 ha spildevandskloak.

20 Der er ingen udløb fra Bejstrup og Manstrup til recipienter. Husby, Skerping, Korsholm og Ørebro Kloakken i Husby er spildevandskloakeret. I Skerping er kloakken eret. Kloakken i Korsholm og Ørebro er separatkloak. Spildevandet fra Husby og Skerping ledes til Korsholm, hvor det møder ledningen fra Ørebro, herfra ledes det mod syd og renses på Fjerritslev Renseanlæg. Husby Skerping Korsholm Ørebro Ingen af de 4 byområder har planlagte ændringer i afløbsforholdene. I Husby er der ingen udløb til recipienter. Der er i Skerping 1 regnbetinget udløb til recipienten. I alt Overløb til grøft 1 1 I alt 1 1 I Korsholm er der 1 regnbetinget udløb til recipienten. Recipient m/bassin u/bassin [stk]

21 Tilløb til Ørebro 1 1 Kanal I alt 1 1 Ørebro har 2 regnbetingede udløb til samme recipient. Ørebro Kanal 2 2 I alt 2 2 Gøttrup Kloakken i Gøttrup består af separatkloak og enkelte spildevandskloakerede områder. Spildevandet ledes via afskærende transportledning via Ørebro og videre mod Korsholm, hvor det møder ledningen fra Fjerritslev og Korsholm. Herfra ledes det mod syd og renses på Fjerritslev Renseanlæg Kloakoplandet i Gøttrup planlægges udvidet med ca. 1,4 ha og bliver henholdsvis separat og spildevandskloakeret. Der er 4 regnbetingede udløb til recipienter i Gøttrup. De har følgende fordeling: Gøttrup Kloakgrøft 1 1 Rørlagt grøft til tilløb 2 2 til Stjerslev Kanal Tilløb til Stjerslev 1 1 Kanal I alt 4 4 Klim Kloakken i Klim består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet fra Klim ledes til afløbssystemet syd for Fjerritslev. Herfra ledes det mod syd forbi Korsholm og videre til rensning på Fjerritslev Renseanlæg.

22 Kloakoplandet i Klim planlægges udvidet med ca. 4 ha og bliver separatkloakeret. Der er i alt 4 regnbetingede udløb til 2 forskellige recipienter i Klim. De har følgende fordeling: Grøft fra Klim 2 2 Tilløb til Klim Kanal 2 2 I alt 4 4 Vester Thorup Kloakken i Vester Thorup består af separatkloak og spildevandskloak. Spildevandet fra Vester Thorup ledes til Klim og herfra til afløbssystemet syd for Fjerritslev. Herfra ledes det mod syd forbi Korsholm og videre til rensning på Fjerritslev Renseanlæg Kloakoplandet i Vester Thorup planlægges udvidet med ca. 2,2 ha separatkloak. Der er i alt 4 regnbetingede udløb til 3 forskellige recipienter i Vester Thorup. De har følgende fordeling: Thorup Kloak ved 1 1 Breddam Tilløb fra Vester 2 2 Thorup Thorup Kloak ved 1 1 Nørhave Kær I alt 4 4

23 Thorup Strand og Klim Strand Camping Kloakken i Thorup Strand og Klim Strand Camping består af spildevandskloak. Spildevandet ledes til Vester Thorup og Klim til afløbssystemet syd for Fjerritslev, hvorfra det ledes mod syd til rensning på Fjerritslev Renseanlæg. Thorup Strand Klim Strand Camping Kloakoplandet i Thorup Strand planlægges udvidet med ca. 15 ha spildevandskloak. Ved Klim Strand Camping er der ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene. Kloakoplandene i Thorup Strand og Klim Strand Camping har ingen udløb til recipienter. Nedsivningsoplande status og plan Sommerhusområde på Gjøl Spildevand og regnvand fra sommerhusområdet på Gjøl nedsives på de enkelte matrikler. Der er dog enkelte samletanke. Såfremt der er problemer med nedsivning må ejendommen etablere samletank. Kloakoplandet til sommerhusområdet på Gjøl planlægges ikke udvidet i planperioden. Der er ingen regnbetingede udløb fra området. Bjerregårdsområdet Der sker ingen afledning af spildevand fra Bjerregårdsområdet. Spildevandet nedsives. Der er i Bjerregårdsområdet ingen planlagte ændringer af afløbsforholdene. Der er ikke udløb til recipienter.

24 Grønnestrand Der sker ingen afledning af spildevand fra Grønnestrand. Spildevandet nedsives. Oplandet i Grønnestrand planlægges udvidet med ca. 18 ha og bliver med nedsivning af spildevand. Der er ikke udløb til recipienter.

Gjøl ,7 0,8 2,

Gjøl ,7 0,8 2, 2016 Renseanlægsskema Udskrevet den 01-04-2016 Side 1 Status Gjøl 1.113 1,7 0,8 2,5 79.232 47.539 3.433 1.056 2 Gjøl Renseanlæg JA MBK K 1.200 7 0 1.113 2 1 3 79.232 47.539 3.433 1.056 0 0 0 0 2016 Renseanlægsskema

Læs mere

Planlægning. 374,79 147, ,6 7,2 24,7 Sum total 445,95 168, ,9 8,0 28,0

Planlægning. 374,79 147, ,6 7,2 24,7 Sum total 445,95 168, ,9 8,0 28,0 2016 Oplandsskema for Aabybro Udskrevet den 01-04-2016 Side 1 A1.1.2 K Bagerivej S 2,18 0,40 0,87 60 60 0,1 0,0 0,1 4 (RA1.1.1) Ryå A1.2.1 K Birkelsevej S 53,01 0,40 21,20 1.180 1.180 1,8 0,9 2,7 4 RB

Læs mere

SPILDEVANDSPLAN 2010-2015

SPILDEVANDSPLAN 2010-2015 SPILDEVANDSPLAN 2010-2015 Indholdsfortegnelse Resumé 6 1 Indledning 7 1.1 Mål 8 1.1.1 Overordnet målsætning 8 1.1.2 Konkrete delmål og handlinger 8 1.2 Indhold 10 2 Planlægningsgrundlaget 12 2.1 Lovgrundlag

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Tillæg til Spildevandsplan 2010-2015 Nedlæggelse af Aabybro Renseanlæg DECEMBER 2013 1 Indledning Dette tillæg til Jammerbugt Kommunes Spildevandsplan 2010-2015 omfatter en centralisering af spildevandsrensningen

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 22 Offentligt. Sammen gør vi en forskel TAL OG FAKTA

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 22 Offentligt. Sammen gør vi en forskel TAL OG FAKTA Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del Bilag 22 Offentligt Sammen gør vi en forskel TAL OG FAKTA Udviklingstræk Jammerbugt Kommune har ca. 38.300 indbyggere. Jammerbugt Kommune dækker et

Læs mere

Brønderslev Kommune: Spildevandsplan 2011 2014 Bilag 8: Kloakerede oplande - status og plan

Brønderslev Kommune: Spildevandsplan 2011 2014 Bilag 8: Kloakerede oplande - status og plan Kloakerede oplande status og plan I de efterfølgende afsnit gennemgås de kloakerede byer med tidligere Dronninglund Kommune først og dernæst byer i tidligere Brønderslev Kommune ved at beskrive: Generelt

Læs mere

Lillebælt, Avnsbæk, Sønderskov Bæk, Søkærgrøften, grøft ved Barrit. Plan Der etableres 2 nye kloakoplande i Barrit for 2 uudnyttede erhvervsområder.

Lillebælt, Avnsbæk, Sønderskov Bæk, Søkærgrøften, grøft ved Barrit. Plan Der etableres 2 nye kloakoplande i Barrit for 2 uudnyttede erhvervsområder. Kloakoplande AS VIG OG PØT SOMMERHUSOMRÅDE Kloaktype Hovedsageligt spildevandssystem (97 %), en mindre del separatsystem Oplandsareal 140 ha Recipient Kællingegrøften As Vig er generelt set uden regnvandssystem.

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE. Spildevandsplan Bilag 6 Regnbetingede udløb

HALSNÆS KOMMUNE. Spildevandsplan Bilag 6 Regnbetingede udløb HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan 2011-2021 Bilag 6 Regnbetingede udløb Vedtaget 15. maj 2012 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt 4 2 Regnvandsudløb fra separatkloakerede oplande 4 2.1 Regnvandsudledning

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan Bilag 4 Kloakoplande

HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan Bilag 4 Kloakoplande HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan 2011-2021 Bilag 4 Kloakoplande Vedtaget 15. maj 2012 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 KLOAKOPLANDE 4 2 SAMLEDE BEBYGGELSER UDENFOR KLOAKOPLANDE 5 3 ÆNDRINGER I KLOAKOPLANDE 5

Læs mere

Jammerbugt Kommune: Forslag til Spildevandsplan 2015 2020. Forslag til spildevandsplan 2015-2020

Jammerbugt Kommune: Forslag til Spildevandsplan 2015 2020. Forslag til spildevandsplan 2015-2020 Jammerbugt Kommune: Forslag til Spildevandsplan 2015 2020 Forslag til spildevandsplan 2015-2020 1 2 Indholdsfortegnelse Resumé 6 1 Indledning 7 1.1 Mål 7 1.2 Indhold 9 2 Planlægningsgrundlaget 11 2.1 Lovgrundlag

Læs mere

I forbindelse med Jammerbugt kommunes kondemneringsprojekt, udbydes nedenstående grunde til salg.

I forbindelse med Jammerbugt kommunes kondemneringsprojekt, udbydes nedenstående grunde til salg. UDBUD AF GRUNDE I forbindelse med Jammerbugt kommunes kondemneringsprojekt, udbydes nedenstående grunde til salg. Bratbjerg 10, Bratbjerg, 9460 Brovst: 3.200 m² randbeplantet grund, beliggende helt for

Læs mere

Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013

Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013 Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013 Mødet med formændene for alle sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune er et led i det samarbejde, der er aftalt mellem kommunen og bestyrelsen for Repræsentantskabet

Læs mere

BILAG 5 OPLANDSBESKRIVELSER

BILAG 5 OPLANDSBESKRIVELSER BILAG 5 OPLANDSBESKRIVELSER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BILAG 5 OPLANDSBESKRIVELSER... 3 1.1 Gl. Mariager Kommune...3 1.2 Gl. Nørehald Kommune...3 1.3 Gl sønderhald kommune...7 1.4 GL PURHUS KOMMUNE...8 2 1

Læs mere

TILLÆG NR. 196 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 196 TIL SPILDEVANDSPLAN Februar 015 Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 19 TIL SPILDEVANDSPLAN Nyt boligområde

Læs mere

Bilag De følgende bilag viser, hvilke tilbud forældrene i de forskellige distrikter har valgt pr. 31. december 2015.

Bilag De følgende bilag viser, hvilke tilbud forældrene i de forskellige distrikter har valgt pr. 31. december 2015. Bilag De følgende bilag viser, hvilke tilbud forældrene i de forskellige distrikter har valgt pr. 31. december 2015. Bilagene har til formål at vise den store diversitet dels i de forskellige områder og

Læs mere

NOTAT: BBR afløbskoder inklusiv vejledende tekst

NOTAT: BBR afløbskoder inklusiv vejledende tekst 1 Fælleskloakeret: Spildevand + tag- og 2 Fælleskloakeret: Spildevand + delvis tagog Anvendes til grunde, hvor alt spildevand og alt tag- og ledes fra grundens fælleskloakerede spildevandssystem. Anvendes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Version 1-4-2014 til behandling i økonomiudvalget april 2014. Side 2 Befolkningsprognose 2014-2026

Indholdsfortegnelse. Version 1-4-2014 til behandling i økonomiudvalget april 2014. Side 2 Befolkningsprognose 2014-2026 Befolkningsprognose for Jammerbugt Kommune 214 Indholdsfortegnelse Befolkningsprognose for Jammerbugt Kommune 214... 1 Resume... 3 Forudsætninger... 6 Overordnede prognoseforudsætninger... 6 Boligbyggeri...

Læs mere

Bilag 3.A. Signatur ændres til. Det er ikke i planperioden planlagt at kloakere området.

Bilag 3.A. Signatur ændres til. Det er ikke i planperioden planlagt at kloakere området. Bilag 3.A Udenfor kravopland Området ligger uden for rensekravopland. Det betyder at der ved etablering af nyanlæg skal vælges en tidsvarende løsning, hvilket som minimum er en godkendt bundfældningstank.

Læs mere

Liste over almene vandværker

Liste over almene vandværker Liste over almene vandværker Attrup Vandværk Bejstrup Vandværk Biersted Vandværk Birkelse Vandværk Blokhus Vandværk Ellidsbøl Vandværk Feriebyens Vandværk Fjerritslev Vandværk Forsyningsselskabet Bonderup

Læs mere

TILLÆG NR. 153 TIL SPILDEVANDSPLAN For et område ved Ulvehavevej, Vinding, Vejle omfattet af Lokalplan 1114

TILLÆG NR. 153 TIL SPILDEVANDSPLAN For et område ved Ulvehavevej, Vinding, Vejle omfattet af Lokalplan 1114 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 153 TIL SPILDEVANDSPLAN For et område

Læs mere

TILLÆG NR. 165 TIL SPILDEVANDSPLAN For et område ved Idrættens Hus, Vejle. Delvist omfattet af lokalplan 77 & 1132

TILLÆG NR. 165 TIL SPILDEVANDSPLAN For et område ved Idrættens Hus, Vejle. Delvist omfattet af lokalplan 77 & 1132 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 165 TIL SILDEVANDSLAN For et område

Læs mere

TILLÆG NR. 169 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 169 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 169 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

TILLÆG NR. 132 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 132 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 132 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Østervang - Gørslev

Forslag til Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Østervang - Gørslev Forslag til Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2012-2016 Østervang - Gørslev November 2016 Resumé 1 Ændret belastning af recipienter og renseanlæg 1 Indledning 2 Plangrundlag 3 Lovgivning 3 Lokalplan 3 Miljøvurdering

Læs mere

TILLÆG NR. 147 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde på Rønshovedvej delvist omfattet af Lokalplan 1103

TILLÆG NR. 147 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde på Rønshovedvej delvist omfattet af Lokalplan 1103 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 147 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Liste over almene vandværker

Liste over almene vandværker Liste over almene vandværker Attrup Bejstrup Biersted Birkelse Blokhus Ellidsbøl Feriebyens Fjerritslev Forsyningsselskabet Bonderup Fredensdal Gjøl Nørredige Gjøl Private Gjøl Østerkær Grønhøj Gøttrup

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Fra otte til ét renseanlæg

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Fra otte til ét renseanlæg Norddjurs Kommune Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2008-2012 Fra otte til ét renseanlæg 19. august 2010 (revision 0) Udarbejdet til: Norddjurs Kommune Teknisk Forvaltning Kirkestien 1 8961 Allingåbro Udarbejdet

Læs mere

TILLÆG NR. 155 TIL SPILDEVANDSPLAN For et erhvervsområde ved Give Øst, omfattet af Lokalplan 1032

TILLÆG NR. 155 TIL SPILDEVANDSPLAN For et erhvervsområde ved Give Øst, omfattet af Lokalplan 1032 JUNI 2010 Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 155 TIL SPILDEVANDSPLAN For et erhvervsområde

Læs mere

TILLÆG NR. 151 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Steen Blichers Vej, Balle, omfattet af Lokalplan 1116

TILLÆG NR. 151 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Steen Blichers Vej, Balle, omfattet af Lokalplan 1116 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 151 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

GARANTIER, EVENTUALRETTIGHEDER OG -FORPLIGTELSER

GARANTIER, EVENTUALRETTIGHEDER OG -FORPLIGTELSER GARANTIER, EVENTUALRETTIGHEDER OG -FORPLIGTELSER 199 Kautions- og garantiforpligtelser pr. pr. KommuneKredit 210.380.835 146.579.886 146.576.886 Aabybro Fjernvarmeværk 8.000.000 5.200.000 5.200.000 6.000.000

Læs mere

TILLÆG NR. 152 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Plantagevej, Jelling, omfattet af Lokalplan 1109

TILLÆG NR. 152 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Plantagevej, Jelling, omfattet af Lokalplan 1109 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 152 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 22. august 2017 Sagsid 17/13852 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Boligområde nord for Eilif Krogagers Vej,, matrikel 3b og 3n, del af matrikel 26bk,

Læs mere

Bevillingsoversigt. 20 Børne- og familieudvalg... 834.527.000 154.520.000-680.007.000 01 Dagtilbud... 166.811.000 39.853.000-126.958.

Bevillingsoversigt. 20 Børne- og familieudvalg... 834.527.000 154.520.000-680.007.000 01 Dagtilbud... 166.811.000 39.853.000-126.958. 5 20 Børne- og familieudvalg 01 Dagtilbud Hele kroner 20 Børne- og familieudvalg............................ 834.527.000 154.520.000-680.007.000 01 Dagtilbud.............................................

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplaner for tidligere Hjørring Kommune, tidligere Hirtshals Kommune, tidligere Sindal Kommune samt tidligere Løkken-Vrå Kommune

Tillæg til Spildevandsplaner for tidligere Hjørring Kommune, tidligere Hirtshals Kommune, tidligere Sindal Kommune samt tidligere Løkken-Vrå Kommune Hjørring Kommune Tillæg til Spildevandsplaner for tidligere Hjørring Kommune, tidligere Hirtshals Kommune, tidligere ndal Kommune samt tidligere Løkken-Vrå Kommune Tillæg 2 af 2016 Optagelse af vandløb

Læs mere

TILLÆG NR. 175 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 175 TIL SPILDEVANDSPLAN December 2014 Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 175 TIL SPILDEVANDSPLAN ffentlige

Læs mere

TILLÆG NR. 171 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 171 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 171 TIL SILDEVANDSLAN For et erhvervsområde

Læs mere

Fokus på koblingen mellem. SKOLEUDVIKLING og LANDDISTRIKTSUDVIKLING. Jens Jungersen fm., Børne- og familieudvalget, Jammerbugt Kommune

Fokus på koblingen mellem. SKOLEUDVIKLING og LANDDISTRIKTSUDVIKLING. Jens Jungersen fm., Børne- og familieudvalget, Jammerbugt Kommune Fokus på koblingen mellem SKOLEUDVIKLING og LANDDISTRIKTSUDVIKLING Jens Jungersen fm., Børne- og familieudvalget, Jammerbugt Kommune Hvorfor igangsætte ny proces? Baggrund Landdistriktskommune decentral

Læs mere

TILLÆG NR. 133 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 133 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 133 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Referat. Landdistriktsrådet 2. februar kl. 19:00. Rådhuset Aabybro. Afbud; Carl Stefan Bauditz, Christian Hem & Anne Ringgren.

Referat. Landdistriktsrådet 2. februar kl. 19:00. Rådhuset Aabybro. Afbud; Carl Stefan Bauditz, Christian Hem & Anne Ringgren. Referat Landdistriktsrådet 2. februar kl. 19:00 Rådhuset Aabybro Afbud; Carl Stefan Bauditz, Christian Hem & Anne Ringgren. Indhold 1 ORIENTERING FRA FORMAND... 2 2 FORSLAG OM KURSUS FOR ILDSJÆLE OG KVARTALSMØDER...

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan LAR i Lidemark

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan LAR i Lidemark Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2012-2016 LAR i Lidemark Februar 2018 Indholdsfortegnelse Resumé...1 Ændret belastning af recipienter og renseanlæg...1 Indledning...2 Plangrundlag...3 Lovgivning...3

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2008-2015 Separering af kloaksystem i Korning Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Spildevandsforhold i Korning... 3 5. Arealer

Læs mere

Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering

Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering Punkt 12. Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering 2016-010617 Miljø- og Energiforvaltningen fremsender til Miljø- og Energiudvalgets orientering udledte mængder fra

Læs mere

TILLÆG NR. 183 TIL SPILDEVANDSPLANEN

TILLÆG NR. 183 TIL SPILDEVANDSPLANEN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Skærup Brejning Hvidbjerg Børkop Gårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 183 TIL SPILDEVANDSPLANEN For et Boligområde

Læs mere

TILLÆG 231 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG 231 TIL SPILDEVANDSPLAN 1 - Forside_tillæg 231_høring Juni 2018 Thyregod Vonge Give Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Brejning Ødsted Skærup Hvidbjerg BørkopGårslev Smidstrup Egtved Gravens TILLÆG 231 TIL

Læs mere

TILLÆG NR. 144 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Vinkelgaardsvej, Egtved, omfattet af Lokalplan 1072

TILLÆG NR. 144 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Vinkelgaardsvej, Egtved, omfattet af Lokalplan 1072 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 144 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Miljøvurdering af Rapport om planlægning for testpladser til serie 0- møller frem mod 2020

Miljøvurdering af Rapport om planlægning for testpladser til serie 0- møller frem mod 2020 Miljøvurdering af Rapport om planlægning for testpladser til serie 0- møller frem mod 2020 Juni 2011 Hjørring Kommune Område 90 Vest for Vrensted, Hjørring/Jammerbugt Kommune Landskab Området er karakteriseret

Læs mere

TILLÆG NR. 162 TIL SPILDEVANDSPLAN For et bolig og erhversområde ved Dæmningen,Vejle. Delvist omfattet af Lokalplan 1091

TILLÆG NR. 162 TIL SPILDEVANDSPLAN For et bolig og erhversområde ved Dæmningen,Vejle. Delvist omfattet af Lokalplan 1091 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 162 TIL SPILDEVANDSPLAN For et bolig

Læs mere

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre.

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre. Indholdsfortegnelse Tillæg nr. 4 3 Lovgrundlag 5 Plangrundlag 6 Fordebat 8 Spildevandsanlæg 9 Miljømæssige konsekvenser 11 Økonomi 13 Tidsplan 14 Berørte ejendomme 15 Miljøvurdering 17 Bilag 18 Kort -

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan 2010-2020 Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg Udarbejdet den 3. november 2017 Vedtaget i Byrådet den 13.

Læs mere

TILLÆG NR. 159 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt område ved Teknisk Skole, Boulevarden, Vejle, omfattet af Lokalplan 1102

TILLÆG NR. 159 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt område ved Teknisk Skole, Boulevarden, Vejle, omfattet af Lokalplan 1102 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 159 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt

Læs mere

TILLÆG NR. 136 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 136 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 136 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

TILLÆG NR. 156 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Grejsbjergvej og Nr. Bygade, Grejs, omfattet af Lokalplan 1121

TILLÆG NR. 156 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Grejsbjergvej og Nr. Bygade, Grejs, omfattet af Lokalplan 1121 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 156 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Vandløbskapacitet og udledningstilladelser - Set med forsyningens øjne. V/ Michael D. Nielsen, Assens Forsyning. Miljø & Natur 2016

Vandløbskapacitet og udledningstilladelser - Set med forsyningens øjne. V/ Michael D. Nielsen, Assens Forsyning. Miljø & Natur 2016 Vandløbskapacitet og udledningstilladelser - Set med forsyningens øjne V/ Michael D. Nielsen, Assens Forsyning Miljø & Natur 2016 Indhold i oplægget: Baggrunden for at forsyningen interesserer sig for

Læs mere

Scenarier befordring.

Scenarier befordring. 06-02-2014 Mette Frost Andersen Direkte: 7257 7076 Mail: mfa@jammerbugt.dk Sagsnr.: 17.01.04-P20-1-14 Scenarier befordring. Nedenstående punkter er forudsætninger i forhold til beregningerne af befordringsudgiften.

Læs mere

TILLÆG 235 TIL SPILDEVANDSPLAN Boligområde ved Fælleshåbvej Brejning syd

TILLÆG 235 TIL SPILDEVANDSPLAN Boligområde ved Fælleshåbvej Brejning syd 1 - Forside_Tillæg_235_høring Februar 2019 Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG 235 TIL

Læs mere

Referat Landdistriktsrådet 2. juni kl. 18:00 - Rådhuset Aabybro Afbud: Ole Nørgaard, Carl Stefan Bauditz, Jens Villadsen & Christian Hem.

Referat Landdistriktsrådet 2. juni kl. 18:00 - Rådhuset Aabybro Afbud: Ole Nørgaard, Carl Stefan Bauditz, Jens Villadsen & Christian Hem. Referat Landdistriktsrådet 2. juni kl. 18:00 - Rådhuset Aabybro Afbud: Ole Nørgaard, Carl Stefan Bauditz, Jens Villadsen & Christian Hem. Indhold 1 VELKOMST VED HELLE BAK ANDREASEN FORMAND FOR LANDDISTRIKTSRÅDET...

Læs mere

Bevillingsoversigt. 20 Børne- og familieudvalg... 827.048.000 139.301.000-687.747.000 01 Dagtilbud... 163.657.000 36.477.000-127.180.

Bevillingsoversigt. 20 Børne- og familieudvalg... 827.048.000 139.301.000-687.747.000 01 Dagtilbud... 163.657.000 36.477.000-127.180. 5 20 Børne- og familieudvalg 01 Dagtilbud Hele kroner 20 Børne- og familieudvalg............................ 827.048.000 139.301.000-687.747.000 01 Dagtilbud.............................................

Læs mere

Gennemgang af kloakoplande

Gennemgang af kloakoplande 1. maj 2014 Gennemgang af kloakoplande Indhold 1. Almind...5 2. Birgittelyst...5 3. Bjerregrav...5 4. Bjerring...6 5. Bjerringbro...6 6. Borup...7 7. Brandstrup...8 8. Bruunshåb...8 9. Bækkelund og Hald...9

Læs mere

Bilag 2 Oplandsskema

Bilag 2 Oplandsskema Bilag 2 Oplandsskema Oplandsskema Oplandsskemaet er en opgørelse over de eksisterende og fremtidige forhold i kloakoplandene med angivelse af areal, kloakeringsforhold, p.e. belastning fra bolig og erhverv

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - endelig Tillæg nr. 25 til spildevandsplan 2012-2015 Plan for indsats overfor overløbsbygværk udpeget i Statens Vandområdeplan TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg

Læs mere

Teknik og Miljøudvalget Februar 2018

Teknik og Miljøudvalget Februar 2018 Aktuelle lokalplaner pr. Januar 2018 Listen er prioriteret af Vækst og Udvikling Udgave 7 15. februar 2018 Forklaring på arbejdsfordeling Gruppe 1. Ansøgeren skal komme med et forslag til en færdig lokalplan.

Læs mere

Hvidbog Høringssvar. Afsender Resume af høringssvar Bemærkninger

Hvidbog Høringssvar. Afsender Resume af høringssvar Bemærkninger Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2011 2021: Transportledning Hundested Melby Samt Ombygning af Hundested Renseanlæg og etablering af afskærende ledning til Melby Renseanlæg Hvidbog Høringssvar

Læs mere

Bilag 1. Ordliste. Separatkloakeret Opland Spildevandskloakeret Opland. Fælleskloakeret Opland

Bilag 1. Ordliste. Separatkloakeret Opland Spildevandskloakeret Opland. Fælleskloakeret Opland Side 1 af 5 Bilag 1. Ordliste Spildevand PE Spildevandsanlæg Recipienter Recipientkvalitetsplan Dræn Kloakopland Separatkloakeret Spildevandskloakeret Fælleskloakeret Nedsivningsopland Areal Reduceret

Læs mere

Befolkningsprognose for Jammerbugt Kommune 2012

Befolkningsprognose for Jammerbugt Kommune 2012 Befolkningsprognose for Jammerbugt Kommune 2012 Udarbejdet maj 2012 Indholdsfortegnelse 1 Resume... 3 Forudsætninger... 5 Overordnede prognoseforudsætninger... 5 Bolig- & befolkningsudvikling... 7 Historisk

Læs mere

TILLÆG NR. 168 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt område ved Tørskindvej, Ny Nørup. Delvist omfattet af Lokalplan 1126.

TILLÆG NR. 168 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt område ved Tørskindvej, Ny Nørup. Delvist omfattet af Lokalplan 1126. VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 168 TIL SPILDEVANDSPLAN For et offentligt

Læs mere

TILLÆG NR. 143 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde øst for Mejslingvej, Vejle. Omfattet af lokalplan 1080.

TILLÆG NR. 143 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde øst for Mejslingvej, Vejle. Omfattet af lokalplan 1080. VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 143 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

TILLÆG NR. 145 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 145 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG N. 145 TIL SPILDEVANDSPLAN For en transport

Læs mere

TILLÆG NR. 204 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 204 TIL SPILDEVANDSPLAN Februar 0 Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 0 TIL SPILDEVANDSPLAN Separatkloakering

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 12. december 2017 Sagsid 17/21126 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Boligområde i, matrikel 19r m.fl. Guldager By, Guldager og matrikel 1d, 1aq og

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Spildevandsplan 2005 Tillæg nr. 13 Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Oktober 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold...

Læs mere

TILLÆG NR. 203 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 203 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Ødsted Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Smidstrup Gravens TILLÆG NR. 203 TIL SPILDEVANDSPLAN Boligområde

Læs mere

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Spildevandskloakering af nyt boligområde omfattet af Lokalplan 1111. 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1 3. Plangrundlag...1

Læs mere

TILLÆG NR. 111 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 111 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 111 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Baggrund for tillægget

Baggrund for tillægget TEKNIK OG MILJØ Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8048 miktj@herning.dk www.herning.dk Tillæg 19 til Herning Kommunes spildevandsplan 2015 2025 for Vildbjerg (FORSLAG)

Læs mere

Tillæg nr. 3 til SPILDEVANDSPLAN Separatkloakering og spildevandskloakering i Fuglse Bøsserup

Tillæg nr. 3 til SPILDEVANDSPLAN Separatkloakering og spildevandskloakering i Fuglse Bøsserup Tillæg nr. 3 til SPILDEVANDSPLAN 2011-2021 Separatkloakering og spildevandskloakering i Fuglse Bøsserup Marts 2016 1 Lolland Kommune Tillæg nr. 3 til spildevandsplan 2011-2021 Dette tillæg til spildevandsplanen

Læs mere

TILLÆG NR. 134 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 134 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Vonge Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 134 TIL SPILDEVANDSPLAN For et

Læs mere

Ophævelse af skovbyggelinjer for en række vedtagne lokalplaner og byplanvedtægter i Jammerbugt Kommune

Ophævelse af skovbyggelinjer for en række vedtagne lokalplaner og byplanvedtægter i Jammerbugt Kommune Jammerbugt Kommune Plan Toftevej 43 9440 Aabybro Sendt til: raadhus@jammerbugt.dk Tværgående planlægning J.nr. 4131-849-00002 Ref. Frans Hejgaard Den 23. februar 2015 Direkte tlf. 72 54 25 85 Mail: frhej@nst.dk

Læs mere

TILLÆG NR. 225 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 225 TIL SPILDEVANDSPLAN 1-1 VEDTAGET Thyregod Vonge Give Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Jerlev Brejning Ødsted Skærup Hvidbjerg BørkopGårslev Smidstrup Egtved Gravens TILLÆG N. 225 TIL SILDEVANDSLAN Boligudstykning

Læs mere

Strategi for separatkloakering af eksisterende fælleskloakerede kloaksystemer regn og spildevand i hver sin ledning.

Strategi for separatkloakering af eksisterende fælleskloakerede kloaksystemer regn og spildevand i hver sin ledning. Strategi for separatkloakering af eksisterende fælleskloakerede kloaksystemer regn og spildevand i hver sin ledning. Regn og husspildevand løber i hver sin ledning i de kloaksystemer, som anlægges i dag,

Læs mere

TILLÆG NR. 104 TIL SPILDEVANDSPLAN

TILLÆG NR. 104 TIL SPILDEVANDSPLAN VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 104 TIL SPILDEVANDSPLAN For en erhvervsgrund

Læs mere

Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res :00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1

Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res :00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1 Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res 01-06-2013 10:00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1 01-06-2013 10:00 U7 Piger (06) 3M - weekend/forår Nibe B (1) Brovst IF

Læs mere

70N | Aalborg - Fjerritslev | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB

70N | Aalborg - Fjerritslev | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB 70N NATBUS Aalborg - Aabybro - Fjerritslev Zone 1 Aalborg Busterminal af 1 Nytorv 1 Vesterbrogade 18 Vadum (Vadum Kirkevej) 87 Nørhalne Skole 87 Biersted (Teglværksvej) 88 Aabybro Busterminal 86 Birkelse

Læs mere

Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes. Spildevandsplan. Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande

Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes. Spildevandsplan. Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes Spildevandsplan Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande April 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 2 2. BESKRIVELSE... 2 2.1 Forlængelse

Læs mere

KORTLÆGNING AF 0 6 ÅRS OMRÅDET I JAMMERBUGT KOMMUNE

KORTLÆGNING AF 0 6 ÅRS OMRÅDET I JAMMERBUGT KOMMUNE 1 KORTLÆGNING AF 0 6 ÅRS OMRÅDET I JAMMERBUGT KOMMUNE 2 Indhold Indledning... 3 Om kortlægningen... 3 Vigtige begreber i kortlægningen... 4 Kapitel 1: Kortlægning... 5 Kortlægning del I Fælles for Jammerbugt

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for K-område , Lindholm.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for K-område , Lindholm. Mødet den 06.03.20 Punkt 9. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for K-område 0.0.18,. 2012-50065. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at Forsyningsudvalget godkender, at forslag om ændring

Læs mere

Tillæg 9 til Spildevandsplan

Tillæg 9 til Spildevandsplan Tillæg 9 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Separering af kloaksystem og ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Blæsbjergvej i Hedensted

Læs mere

TILLÆG NR. 149 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Tornager, Jelling, omfattet af Lokalplan 1106

TILLÆG NR. 149 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde ved Tornager, Jelling, omfattet af Lokalplan 1106 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 149 TIL SPILDEVANDSPLAN For et boligområde

Læs mere

Recipient: Udløbsnr: Type: Dim: Grøft til Brande Å 1J1001O OV Ø800BE

Recipient: Udløbsnr: Type: Dim: Grøft til Brande Å 1J1001O OV Ø800BE Herunder beskrives tiltag på 24 undersøgte udløb. Grøft til Brande Å 1J1001O OV Ø800BE Udledninger belaster vandløbet hydraulisk og hygiejnisk. Vandløbet er okker-belastet. Derudover er vandløbet kraftigt

Læs mere

BILAG A: Ændringer til politisk behandling i Spildevandsplan

BILAG A: Ændringer til politisk behandling i Spildevandsplan BILAG A: Ændringer til politisk behandling i Spildevandsplan 2018-2029 Nr. Lokalitet Ændring 1 Kloakopland 641 Årstal for separatkloakering ændres fra 2018 til 2020. Oplandet planlægges separatkloakeret

Læs mere

TILLÆG NR. 158 TIL SPILDEVANDSPLAN For Vejle Lystbådehavn omfattet af Lokalplan 1083

TILLÆG NR. 158 TIL SPILDEVANDSPLAN For Vejle Lystbådehavn omfattet af Lokalplan 1083 VEDTAGET Thyregod Give Vonge Givskud Gadbjerg Jelling Vandel Bredsten Vejle Ødsted Jerlev Brejning Hvidbjerg Skærup BørkopGårslev Egtved Gravens Smidstrup TILLÆG NR. 158 TIL SILDEVANDSLAN For Vejle Lystbådehavn

Læs mere

Med dette tillæg vil spildevandsplanen komme til at dække hele den aktuelle kommuneplanramme (incl. De 2 nye tillæg hertil) for Gødstrup.

Med dette tillæg vil spildevandsplanen komme til at dække hele den aktuelle kommuneplanramme (incl. De 2 nye tillæg hertil) for Gødstrup. TEKNIK OG MILJØ Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8048 miktj@herning.dk www.herning.dk Tillæg 23 til Herning Kommunes spildevandsplan 2015 2025 for Gødstrup (FORSLAG)

Læs mere

Kloakforhold i sommerhusområderne

Kloakforhold i sommerhusområderne Kloakforhold i sommerhusområderne Behov og mulighed for kloakering i sommerhusområderne undersøgt i 2015-2016 Det var en del af de gamle/nuværende spildevandsplan I undersøgelsen har vi kigget på: Badevand

Læs mere

NORDJYSKES UGEAVISER UDGIVELSESOMRÅDER

NORDJYSKES UGEAVISER UDGIVELSESOMRÅDER Skagen Onsdag Vendsyssel Hirtshals & Bindslev Avis Vendelbo Posten Sindal Avis Lokalavisen Frederikshavn Thy Hanstholm Posten Thisted Posten Løkken Folkeblad/Vraa & Omegns Avis Aabybro Posten Hanbo-Bladet

Læs mere

TILLÆG NR. 1 til Spildevandsplan 2010-2012

TILLÆG NR. 1 til Spildevandsplan 2010-2012 TILLÆG NR. 1 til Spildevandsplan 2010-2012 Den 25. juni 2012 Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2010-2012. Mulighed for at ophæve tilslutningsretten og -pligten for afledning af overfladevand fra kloakopland

Læs mere

LAR i vej Klima, miljø og bæredygtighed. Søren Gabriel

LAR i vej Klima, miljø og bæredygtighed. Søren Gabriel LAR i vej Klima, miljø og bæredygtighed Søren Gabriel sgab@orbicon.dk LAR i vej hvorfor nu det? Mere vand hurtigere Hverdagsregn Målet er Ingen gener Hvad er hverdagsregn? Hvem har ansvaret? Servicemål

Læs mere

NOTAT SVAR PÅ MILJØSTYRELSENS HENVENDELSE VEDR. GENNEMFØRELSE AF SPILDEVANDSINDSATS I VANDPLANERNE

NOTAT SVAR PÅ MILJØSTYRELSENS HENVENDELSE VEDR. GENNEMFØRELSE AF SPILDEVANDSINDSATS I VANDPLANERNE NOTAT 4. SEPTEMBER 2017 JOURNALNUMMER 06.00.05-G01-1-16 SKREVET AF HEIDI KJÆR SVAR PÅ MILJØSTYRELSENS HENVENDELSE VEDR. GENNEMFØRELSE AF SPILDEVANDSINDSATS I VANDPLANERNE 2009-2015 Stevns Kommune sender

Læs mere

Tillæg nr. 2013/4 til spildevandsplanen. Inddragelse af nye oplande i spildevandsplanen

Tillæg nr. 2013/4 til spildevandsplanen. Inddragelse af nye oplande i spildevandsplanen Tillæg nr. 2013/4 til spildevandsplanen Inddragelse af nye oplande i spildevandsplanen Februar 2016 Indholdsfortegnelse 1. FORORD... 2 2.SAGSFREMSTILLING... 2 2.1 INDDRAGELSE AF BOLIGOMRÅDET SAUGSTEDVANG

Læs mere

Herning Kommune BILAG 5 Årlige udledte mængder fra renseanlæg og regnbetingede udløb

Herning Kommune BILAG 5 Årlige udledte mængder fra renseanlæg og regnbetingede udløb BILAG 5 Årlige udledte mængder fra renseanlæg og regnbetingede udløb 1 Årlige udledte mængder Belastningerne fra renseanlæg og regnbetingede udløb er opstillet i efterfølgende fire figurer fordelt på oplandene

Læs mere

Ansøgning om udledningstilladelse til Gyvsbækken. Separering af Andi, afskæring af spildevand til Marbæk renseanlæg og udledning af overfladevand

Ansøgning om udledningstilladelse til Gyvsbækken. Separering af Andi, afskæring af spildevand til Marbæk renseanlæg og udledning af overfladevand Ansøgning om udledningstilladelse til Gyvsbækken Separering af Andi, afskæring af spildevand til Marbæk renseanlæg og udledning af overfladevand Titel: Ansøgning om udledningstilladelse til Gyvsbækken

Læs mere

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet

Læs mere