TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002"

Transkript

1 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002

2 2 Hæder til Werner Foreninger i kommunen kunne også i år indstille en person til at modtage en særlig anerkendelse for deres arbejde. Der var trængsel på Nordborg Rådhus lørdag den 16. november, da folkeoplysningsudvalget i Nordborg Kommune var vært for fritidsdagen Nord-Als Boldklub havde indstillet Michael Werner med følgende begrundelse: Michael Werner har flere års stort engagement bag sig i Nord-Als Boldklub. Han har siden 1992 været træner i NB's ungdomsafdeling. Der er således tale om 8 års trænergerning i klubben. Her har vores meget unge spillere haft fornøjelsen af at være under Michaels vinger. Nu hvor Michael træner microputterne fra årgang '94 belønnes han med masser af børn til træning og sandelig også sportslig succes. Det er flot. Uanset om han var i sandkasseafdelingen eller hos de lidt ældre microputter, har det været tydeligt, at både børn og træner nød sammentværet og fællesskabet. Derudover har han de sidste 4 år været primus motor i Nord-Als Boldklubs Skolecup-udvalg. Skolecuppen har i denne periode både fået et deltagermæssigt og et organisatorisk løft. Dette er resultatet af godt og samvittighedsfuldt foreningsarbejde. Noget der er typisk og karakteristisk for Michael Werner. Werner fik på Fritidsdagen 2002 overrakt en gave og diplom af folkeoplysningsudvalget i Nordborg kommune. Til Polen sidst i maj 2003 Oldboysafdelingen er for tiden i gang med at forberede en tur for superveteranerne til Grodzisk Mazowieck, en by i Polen som ligger ca. 40 km syd for Warszawa. Turen afvikles i dagene maj og den skal foregå med bus. Selvfølgelig skal der spilles fodbold dernede, men der vil også blive budt på et par turistiske oplevelser. Derfor har man også inviteret spillernes damer med på turen, og alt efter tilslutning, vil der måske også være ledige pladser til et par "turister" med tilknytning til Nord-Als Boldklub.

3 4 Oldboys og hovedforeningen under "en hat"! Den opmærksomme læser har måske lagt mærke til, at spørgsmålstegnet efter overskriftet i forhold til tidligere indlæg om samme emne her i bladet, nu er blevet til et udråbstegn. Efter en del møder i bestyrelserne og et møde med oldboyspillere onsdag den , er der god grund til at tro på at sammenslutningen om kort tid bliver en realitet. På mødet med spillerne deltog der ca. 15 personer. De fik en fyldig orientering om forarbejdet i bestyrelserne af formanden Peer Christiansen. Den efterfølgende diskussion var livlig og saglig og gav de to bestyrelser en del input til en gnidningsløs afslutning af sagen på generalforsamlingerne sidst i januar. Generelt var alle positivt stemt for planen og ifølge Peer havde andre medlemmer, som ikke deltog i mødet og som fik kendskab til planen på anden vis, tilkendegivet samme holdning. Som sidste mulighed for at høre detaljer om planen og tilkendegive egne meninger før generalforsamlingerne, afholder hovedforeningen et infomøde Onsdag den kl i klubhuset hvor alle på generalforsamlingen stemmeberettigede medlemmer samt forældre til ungdomsspillere er velkomne. Julebal Traditionen tro afholder NB "julebal" 2. juledag i Nord-Als Idrætscenter. Som sidste år sørger "Charlies Disco Show" for musikken og underholdningen og dørene åbnes kl NB kan glæde sig over, at mange af de faste hjælpere også har meldt sig denne gang så det er "en rutineret flok" på ca. 30 hjælpere der sørger for den praktiske afvikling af juleballet. Bliv passivt medlem i en aktiv forening Kender du nogen som måske er interesseret i at blive passivt medlem. Nord-Als Boldklub? Hvis ja, så vil vi bede dig om at fortælle vedkommende om denne mulighed for at støtte klubarbejdet i NB. Som passivt medlem få man gratis tilsendt klubbladet SPORTEN. Interesserede kan kontakte foreningens kasserer Bjarne Knudsen på Tlf

4 Focus på ungdomsarbejdet i NB 28 trænere, ledere og forældre fra Nord-Als Boldklub deltog fredag 8. november i et arrangement i Idrætscentret for at tage pulsen på vores ungdomsafdeling. Aftenen var opdelt i både socialt og foreningsrelevante emner. Emnerne blev fremlagt i plenum og det er nu op til ledelsen at gennemarbejde materialet og komme med ideer til afhjælpning af de ønsker der er fremsat. Sidste punkt var en tur i klubhuset hvor Joan havde dækket op med franskbrød og pålæg. En god aften med interesserede deltagere var slut. Der skal herfra lyde en tak til alle der var med, uden jer er NB jo ikke noget. C.B Hjælperbanken i aktion Ungdomsformanden Anders Ebsen gennemgik de tiltag der var resultatet af sidste års møde samme sted. Anders gennemgik "den røde tråd i Nord-Als Boldklub". En del af punkterne i planen blev revurderet. NB's formand Jens Hansen Havde derefter en gennemgang af klubbens pædofili-politik, som er vedtaget i bestyrelsen og igangsættes snarest. Men der skulle ikke kun Iyttes, konsulent Kaj Olsen fra JBU havde et oplæg til aftenens gruppearbejde. Der skulle sættes fokus på trænernes hverdag i klubben. Det vi spurgte grupperne om var, hvilken hjælp skal trænerne have, hvilke ønsker har forældre og trænerne til omgivelserne, hvordan får vi et bedre klubliv "brokkassen", og ideer. ' Lørdag den var en stor flok NB'ere "på Danfoss" for at hjælpe ved SAUER DANFOSS' store veteransammenkomst. Først var ungdomsspillere med deres ledere på pletten med indretning af festsalen, efterfulgt af et hold med 26 "voksne", som stod for servering, oprydning og andet forefaldende arbejde. Indsatsen var et led i en sponsoraftale med firmaet som klubbens hjælperbank på glimrende vis fik gennemført. Tak til alle for en god indsats!

5 8 Fodbold og squaredance Et år er gået for lilleputpigerne i NB, og med svingende resultater, nogle rigtige gode stævneresultater, og knapt så godt i turneringen, men et har altid været i top. Lysten til at fortsætte med fodbolden har aldrig manglet. Holdet har gæstet Vanløse Boldklub, hvor de deltog i deres Pingvin Cup, og det gjorde de med stor succes, de vandt nemlig stævnet. Først slog de Vanløse, derefter var turen kommet til at møde Tårnby. Dem vandt de selvfølgelig også over, og til sidst var turen kommet til at møde Brøndby, en kamp de havde set frem til, og lad os sige det sådan, havde Brøndby's målpige ikke stået sin livs kamp, var kampen ikke endt uafgjort. Til Gråsten's eget stævne deltog pigerne også, her vandt de deres indledende pulje. Holdets sejrsmarch blev dog stoppet i kvartfinalen, hvor man måtte tage hjem med et nederlag. Til NB's egen pigecup spillede pigerne igen op til deres allerbedste. De slog Broager for første gang, de vandt over Hatting Torsted, og havde derfor kvalificeret sig til slutspillet i A rækken. Her mødte de Notmark, som de spillede lige op med, og efter forlænget spilletid måtte de ud i straffesparkskonkurrence som de ufortjent "tabte". I turneringen var der langt mellem sejrende, det blev ikke til så mange. Desværre var der også en del af pigerne der stoppede, men så var vi så heldige at der dukkede nye op, klar til at optage kampen. Miniputpigerne i NB startede deres første sæson op efter sommerferien. Holdet blev nummer fire i deres pulje, et flot resultat. Pigerne har desuden deltaget i følgende stævner: Svenstrup hvor de blev nummer 1, Broager hvor de blev nr. 2, samt NB's eget pigestævne, hvor det blev til en 4 plads i A -rækken, samt en 1 plads i B- rækken. I november havde vi besøg af Per, han overtog en træningstime, hvor pigerne i stedet for fodbold fik en omgang squaredance, og alle tog det med højt humør. Mødrene var også inviteret med, så da Per spillede op til "dans", var der 48 ben der begyndte at spjætte. Da jeg ved at Per også holder dette blad, vil jeg godt sige tak til Per, det var sjovt. Preben Tak for støtten INTERSPORT i Sønderborg har sponsoreret et helt sæt træningsdragter til NB's dameafdeling. Pigerne og NB takker for støtten.

6 10 NB's Julekalender 2002 Som det efterhånden er kendt fungerer julekalenderen også som lodseddel. Dermed støtter man gennem købet af kalenderen ikke blot et godt formål, man får samtidigt også chancen for at vinde gavekort. Bag hver af de 24 låger gemmer sig et nummer, der evt. kunne vise sig at være et gevinstnummer. Derfor tillader vi os at sælge lodsedlen også her i december. Man kan som noget nyt se hele gevinstoversigten på kalenderens bagside. Her finder man også annoncerne på de forretninger og virksomheder, der har bidraget til udgivelsen af årets julekalender. Derfor er det helt naturligt, at Nord-Als Boldklub køber gavekortene hos disse forretning.er. På gevinstoversigten kan man saledes ud for hver låge se, hvor gavekortet er købt. Ved at have hele gevinstoversigten trykt på julekalenderens bagside kan køberne øjeblikkeligt se, om der er gevinst, og annoncørerne får meget større opmærksomhed. De første 22 dage af december er gevinsten hver dag et gavekort på 300 kr. Den 23. december og 24. december er præmierne noget større. For at gøre det hele ekstra interessant for annoncørerne, har vi trukket lod blandt disse for at finde de heldige forretninger, hvor det store gave: kort på 3000 kr. og de 5 gavekort pa 500 kr. skulle købes. Denne lodtrækning foretog Michael fra Radio Als, hvor udfaldet af lodtrækningen også blev bekendtgjort. Det kan her nævnes, at det blev Voigfs Gardiner, som var heldigst. Der er stadigvæk mulighed et erhverve denne populære og flotte julekalender! Har du endnu ikke fået tilbudt en, så kan du kontakte Jens Hansen på tlf , Anders Ebsen , eller Jan Wind Som mange læsere sikkert ved, spillede ynglinge holdet semifinale om det jyske mesterskab søndag d. 27. oktober hvor modstanderen var Lund/ Egebjerg fra Horsens. Efter en kamp hvor der ikke var ret meget der lykkedes for os, forlod Lund/Egebjerg banen som vindere med cifrene 4-2. Måske det skyldes en lidt fugtig fodboldafslutning aftenen før. Vi er nu i gang med indendørs sæsonen, og indtil videre er det da gået meget godt. NB1 fører pulje foran NB 2. Lørdag d. 30 nov. havde vi 2 hold tilmeldt til turneringer i "indendørs på store mål". Det ene hold, bestående af de ældste spillere (årg. 84), spillede i Nord-Als Idrætscenter en lokal turnering med hold fra Als og Sundeved.

7 11 t&sau UDAN FOSS Det var nu ikke den store succes. Og det skyldes efter udseendet at døme, helt sikkert julefrokosten vi havde oldt dagen før. Der var en del der åbenbart havde tørstet hele dagen. Det andet hold, bestående af spillere fra årg. 85,86 og 88, deltog i kvalifikationen til Inde-DM med hold fra hele Region 4. Så det var ikke med de allerstørste forventninger vi tog af sted til Sommersted. Da vi kom derop, viste det sig at der var nogle hold der ikke mødte op, så vi skulle kun spille 4 kampe. Første modstander var Tistrup B2. Efter en noget nervøs start der tydeligt bar præg af, at vi ikke havde prøvet at spille den slags fodbold før kunne vi forlade banen som vindere 3-2. Næste kamp blev vundet 3-1 mod den arrangerende klub Oksend. Så allerede nu kunne vi se at len næste kamp mod Midtals ville blive afgørende for, hvem der ville vinde puljen, da alle point i de første kampe var gået til et af holdene fra Als. Så efter det sædvanlige forsøg fra Midtals's træner på at distrahere spillerne ved at komme med noget "dumt" snak, var vi klar til kampen. Heldigvis viste det sig at spillerne kunne abstrahere fra "Popp's" snak. Så efter en meget disciplineret og koncentreret indsats vandt vi kampen 3-2. Sidste kamp havde derfor ingen betydning, hvilket spillet da også bar tydeligt præg af, kampen endte 3-3. Vi har dermed kvalificeret os til Inde- DM, der skal spilles på Bornholm d. 26. jan. Det bliver helt sikkert en oplevelse, men nok også en meget svær opgave. Klaus Godt nok havde NB's hjælpere meget travlt ved SAUER DANFOSS's veteransammenkomst, men Keld & Hilda Heick fik dem til at standse for en kort øjeblik.

8 1-12~ ~ r Udgiveradresseret blad ( 8245 ARC ) Bladnummer NB fik "landsdækkende" reklame da Ken Wonsyld og Ken Christiansen var i TV 3's ONSIDE søndag den Efter signede måtte Nord-Als Boldklub's halstørklæder "smugles" ind - supergodt klaret af Ken & Ken! (Foto fra TV skærm) s TEN Redaktør Peter Glock, Midthaven 25, 6430 Nordborg, g , peterglock@mail.tele.dk Distribution Ib Anthony, Mågevej 25, 6430 Nordborg, 'l!ii

9 12~, r Udgiveradresseret blad ( 8245 ARG) Bladnummer NB fik "landsdækkende" reklame da Ken Wonsyld og Ken Christiansen var i TV 3's ONSIDE søndag den Efter signede måtte Nord-Als Boldklub's halstørklæder "smugles" ind - supergodt klaret af Ken & Ken! (Foto fra TV skærm) sredaktør TEN Peter Glock, Midthaven 25, 6430 Nordborg, , peterglock@mail.tele.dk Distribution Ib Anthony, Mågevej 25, 6430 Nordborg, ~

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe.

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. ne. For præmier til de bedste hold, så er der også en præmie på højkant til det mest fairspillende

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 1 - feb. 2004 JBU sølvnål til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende ved klubbens generalforsamling den 30. januar, da Bjarne

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

[Nord-Als Boldklub 20021

[Nord-Als Boldklub 20021 1 [Nord-Als Boldklub 20021 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31. januar 2003 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 Pølsegilde Hvert år i august holder NB det såkaldte pølsegilde ved klubhuset med forskellige aktiviteter, hyggeligt samvær - og

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000 TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000 NB ønsker en rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, alle venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988.

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. EKIF'S historie - de første 50 år - indtil 1988. Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. Det hele startede med brydning - men for at komme i gang - skulle man have anskaffet en madras. Man

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Indledning. Årets gang

Indledning. Årets gang l Formandens beretning ved generalforsamlingen den 27. januar 2006 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min beretning

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 Tillykke! Miniputholdet blev suveræn vinder af deres række og i denne anledning har træneren Alfred sendt et indlæg til klubbladet

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset!

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset! S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006 Godt år for drengene Vi kan i drengeafdelingen se tilbage på en helt i igennem succesrig sæson. I foråret var målet at vinde drenge

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen til årets skolefodboldstævne,

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2016 Velkommen til BNS CUP 2016 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 20 august 2016 Sted: Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 5 - sept. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 5 - sept. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 5 - sept. 2003 NB s 1. hold rykker op! Allerede 4 kampe før den sidste turneringskamp skal spilles, lykkedes det NB s bedste seniorhold at sikre

Læs mere

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC.

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 1 - feb. 2003 Skolestævne NB s traditionelle indendørsstævne for kommunens skoleelever afvikles i år i dagene 28.-30. marts. Indbydelser er sendt

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2019 Velkommen til BNS CUP 2019 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 17. august 2019 Sted: rne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS CUP

Læs mere

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR SUPERVETERANERNE NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR Kvartalets side 2 mand G O D Man tror det er løgn, når nogen siger at manden T bliver 52 til januar, men det er rigtigt. Jeg vil vove at påstå at

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2018 Velkommen til BNS CUP 2018 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 18. august 2018 Sted: rne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS CUP

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 20.00. BANE FORDELING RESULTATER OG STILLINGER KAN SES PÅ www.cupoffice.dk/20170811_superbrugscup PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2017.

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Året 2015 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben og NB har sagt goddag

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2016 Velkommen til BNS CUP 2016 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 20 august 2016 Sted: Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 6 okt. 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 6 okt. 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 6 okt. 2002 NB s microhold (årgang 94) efter sejren i regionsfinalen i Vejen den 29.09.02 Bagerst fra venstre: Mads Jensen, Kevin Werner, Fatjon

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter.

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 2 - april 2003 NB s miniputter med trænerne Michael Werner (t.v.) og Gunnar Carl inden holdenes første udendørs træningskampe på græs. Igen DBU-fodboldskole

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2010

Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2010 Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2010 Dato: Sted: Lørdag den 12. juni 2010 i Sundsmarkscentret Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg Tak for Jeres tilslutning til MINI VM 2010. Vi håber på et flot

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN D A M E RID A M (fra 18 år 115 E R - J U N IO R - 17 årige) UNGDOMSAFDELINGEN SVEND WRANG Træner. Jeg har været træner i NB i ca. 14 år, og det kun i ungdomsafd. Det begyndte på følgende milde; jeg var

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018 Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset.

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 6 - dec. 2004 NB s mange hold holder, indtil den nye sæson begynder om et par måneder, formen ved lige med en gang om uge indendørsfodbold i Nord-Als

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 3. sep. 2017

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 3. sep. 2017 Nord-Als Boldklub s klubblad - 48. årgang - Nr. 3. sep. 2017 NB dagen 2017 Nord-Als Boldklub afholdt fredag d. 30. juni NB dagen 2017, hvor den danske sommer desværre viste sig fra sin regnvåde side. Regnvejret

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober

Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober Arrangører: Svendborg SportsCollege, Svendborg Erhvervsskole & Svendborg Forenede Boldklubber Velkommen

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Håndbold. Kampprogram

Håndbold. Kampprogram Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2004 20 års Jubilæum Vi er glade og stolte

Læs mere