Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen 22.-23. august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper,"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper, Katri (bestyrelsen). Fra kl 15: Hans (Logos) og Margit, Jonas og Thomas (Kildehæfter) Referent: Katri 1) Velkommen til Lasse der er suppleant i bestyrelsen Bestyrelsen ønsker at kunne udvide til at rumme 8 medlemmer fordi den har haft svært ved at nå alle opgaver. Katri undersøger hvordan det rent praktisk skal foregå på generalforsamlingen. Jesper har snakket med Finn Høeghøj som en slags ekstern ekspert/konsulent, og det er han positiv over for. 2) Euroclassica konferencen sidste opsamling Konferencens enkelte dele gennemgås og planlægges endeligt. 3) Kurser Haldkursus: Programmet er sendt ud. George s oplæg og den efterfølgende diskussion skal tilgodese et behov for en afklaring om syntaktisk analyse og hvordan det fortolkes. Der er også lavet nogle ændringer i forhold til tidligere år, så opgavekommissionen ikke gennemgår opgaven som indledning. Nye bøger og materialer: Sophie og Katri aftaler nærmere med Peter og Karen om den antikke litteratur og historie der er relevant for Holberg (og omvendt), for at deres oplæg kan følges af en workshop hvor der undersøges hvordan Holberg kan inddrages i undervisningsforløb. Innovation: Kurset er i gang med at blive udviklet. Der er innovationskonferencer i september hvor der er workshops med oplæg fra de klassiske fag, men da der formentlig kun vil være få klassikerlærere med på konferencen, kan oplægsholdere fra konferencen godt gå igen. Desuden skal der være en form for introduktion til innovation. Lokalmøderne: Christel vil tage kontakt til lokalformændene og også minde dem om at bestyrelsen meget gerne vil holde møde med dem i forbindelse med januarmødet januar i Aarhus foreslås for Logosredaktionen, så lokalformændene derefter kan inviteres til samme tid. Det er planen at de får mere frie hænder end de har haft det seneste par år til at lave programmet, evt kan det være som et ren aftenprogram eller eftermiddagsprogram med et interessant oplæg efterfulgt af et punkt om sidste nyt fra foreningen.

2 4) Konkurrencer Gruppen der arbejder med udvikling af materiale om talent i oldtidskundskab har udarbejdet årets konkurrence i oldtidskundskab. Modellen minder om tidligere års model. Det er vigtigt at der i formidlingen af den også bliver gjort opmærksom på at elever med græsk kan deltage. Latinkonkurrencen kører videre som tidligere. Desuden er der forslag om en ny form for latinkonkurrence med latinske indskrifter i Danmark. 5) Logos 1. Redaktionen 7 medlemmer mødes en gang om året hvor temanumre planlægges et år frem. Historikere er tema i november. Der er underredaktioner i temaer. 2. Forsøget med no. 3 som elektronisk blad: a) Det sættes op som det plejer forhåbentlig kan man bladre første nummer er frit tilgængeligt. b) Besked til medlemmerne om hvordan det skal foregå annonceres via FB, googlegruppe, nyhedsbrev, den gamle mailadresse-liste. c) Tidsplan: Der er ikke så mange reaktioner fra læserne på nyheden om det elektroniske blad. Et meningsmålingsmodul vil komme med i det elektroniske blad, så folk kan svare på et spørgeskema der skal samles op på den i slutningen af september. Hans har sendt det videre til Allan, men den kan ændres indtil kort før bladet udkommer. Thomas fortæller at der i Pernille og Allans software er muligheder for et elektronisk blad med f.eks. video. d) Hans beder bestyrelsen overveje at sætte kontingentet op, især hvis generalforsamlingen viser sig at ønske det trykte medlemsblad. 3) Hans gennemgår mulige scenarier for hvordan medlemsbladet fortsætter papir, skiftevis, delt stof så noget kommer på hjemmesiden og noget kommer trykt. Hans gennemgår fordele og ulemper. Elementer af diskussion på baggrund af Hans gennemgang af fordele og ulemper. - Det er i alles interesse at der kommer flere læsere. Vil der komme flere medlemmer hvis medlemsskabet er billigere? Og vil det være billigere at producere bladet hvis man gør det elektronisk. - Et enkelt trykt nummer mindre per år/eller et enkelt elektronisk nummer per år vil være den besparelse som ved samme frekvens af numre ville koste alle medlemmer 100 kr. mere i kontingent.

3 - Et scenarium kan være at lave flere kontingentsatser, f.eks. sådan at dem der modtager bladet elektronisk, vil få et lavere kontingent det er dog besværligt at administrere og kan volde en del problemer hvis gamle numre af Meddelelser og Logos ligger på foreningens hjemmeside. - Hvis Logos skal være elektronisk, bør man i højere grad tænke Logos som et elektronisk medlemsblad med et andet format og derfor mulighed for at kunne noget andet end det trykte, altså sådan at man ikke bare overfører det fysiske blad til en elektronisk version. - Man kan få tidsskriftstøtte hvis man har fire numre per år men det kræver bl.a. at det er offentligt tilgængeligt. - Det kan være svært at sætte kontingentet op når medlemsskabet i forvejen ikke er billigt i forhold til andre foreningen især ikke for dem der kun har et af de klassiske fag. Vi kan heller ikke vide om medlemmerne vil betale mere for medlemskab for at få en fysisk version af bladet. - Udgifterne alene til Logos overstiger i øjeblikket foreningens medlemsindtægter. - Bestyrelsen er meget glade for redaktionens store arbejde med at gøre Logos til et flot og betydningsfuldt medlemsblad. Databasen med gamle numre af Logos og Meddelelser: Bestyrelsen ønsker at gamle numre af Logos og Meddelelser skal kunne hentes af foreningens medlemmer på hjemmesiden. De gamle numre skal skannes og Rene er ved at udvikle en læser til dem. De gamle numre skal skannes ind. Annemarie Torresin har formentlig de gamle numre af Meddelelser. Mette skriver til Sys der forsøger at skaffe dem. Jesper skriver til Werk for at høre om de har kopi af de gamle numre af Meddelelser og Logos elektronisk. Logos inviterer bestyrelsen til deres møde i januar. Forslag til Logos fra det faglige forum: Rapporter fra positive klassiker-historier kan bringes i bladet. 6. Kildehæfter Redaktionen: Arkivet er flyttet til Lemvig hvor gymnasiet er meget hjælpsomt, og Thomas er nu ansvarlig for økonomi, lager og forsendelse. Jonas sætter hæfterne op senest den elektroniske udgave Oraklet i Delfi. Hjemmeside for Kildehæfter fungerer. Økonomi: ser god ud ( ), men der er heller ikke sendt hæfter ud endnu det koster ca per bog. Den elektroniske udgave er til gengæld gratis. Redaktionen undersøger muligheder for at Oraklet i Delfi kan laves som print-on-demand for dem der gerne vil have en rigtig bog.

4 Fremtidige udgivelser: 1) Lasses oversættelse af Senecas Medea + Heroinebrevene (Medea til Jason + Hypsipyle til Jason) (Simon Lauersen og Søren Sørensen) og nogle af Metamorfoserne + noget perspektivmateriale. 2) Fagdidaktik (Jens opfordring): der er fundet nogle gode tekster fra Meddelelser. Ny e-bog: Møgeltoft vil gerne genudgive Henrik Haarløvs Karakteres. Der er mange bøger i lageret som er svære at komme af med Latinordbogen: der er en del problemer med den elektroniske version Gyldendal har lavet den billigste løsning, og derfor er der nogle fejl i den. Der skal laves en redigering af den for at den kan bruges. Rasmus foreslår at fonde kan søges Redaktøren er interesseret i at udvikle noget materiale til Folkeskolen efter forbillede fra Iris Project undervisningsmateriale der bygger på Ovid. Lørdag den 23. august Til stede: Rasmus, Christel, George, Mette, Sophie, Jesper (bestyrelsen) og Jens 7. Fagkonsulenten Jens giver en generel orientering der er konferencer i AP, og Innovation. Latin C konferencen er den 23. oktober på Odense Katedralskole. 8. Det faglige forum Forslag om systematisering af aktiviteter der forbinder universiteter, kulturinstitutioner og gymnasier via Klassikerforeningen. Det er en gammel idé i Klassikerforeningen der er taget op. Det foreslås at bestyrelsen laver et menupunkt på hjemmesiden hvor flest muligt skal optræde som mulige kandidater til at stå for indslag i gymnasieundervisningen. Lærerne kan kontakte dem. Christel vil tage kontakt til repræsentanter for universiteterne Katri kontakter kulturinstitutioner. Rasmus og Katri prøver at organisere et kulturforum sammen med Jens hvor klassikerkulturinstitutioner/kulturinstitutioner inviteres. 9. Udviklingsprojekter Igangværende, afsluttede, fremtidige Undervisningsformer i oldtidskundskab blev bevilget. Christian Halvgaard fra Himmelev, Katja Holm fra Borupgaard Gymnasium, Mette Marie Dons Christensen fra Roskilde Gymnasium, Søren Timroth fra Virum Gymnasium, Sanne Thrane fra Hvidovre Gymnasium deltager i gruppen. Rasmus er tovholder.

5 Talent i oldtidskundskab er i gang. Produktet bliver et kursus. Afsluttede: samarbejde i blandede studieretninger. Jesper undersøger om der er en fra projektgruppen der vil skrive om projektet til Logos. Fremtidige: bestyrelsen vil tage spørgsmålet om evt. nye projekter hvis der bliver en ny pulje at søge. 10. Generalforsamling 2014 Vedtægtsændringer: fra 7 til 8 medlemmer (i tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende) + at vedtægtsændringer kan foregå hvor mindst 2/3 af generalforsamlingen stemmer for. Desuden udpeges lokalformænd af bestyrelsen. Grunden til at ændringerne ønskes er at det er meget dyrt og besværligt at ændre små elementer der ikke forpligter medlemmerne. Bestyrelsesmedlemmer sender inputs til Rasmus til formandsberetningen inden 1. oktober. Mailen gives titlen til formandsberetningen. 11. Diskussionen om grundforløbet, mv. Rektorforeningen og GL ønsker grundforløbet nedlagt. Bestyrelsen mener fortsat at grundforløbet er vigtigt for at kvalificere elevernes valg af studieretning. 12. Evt. Hjemmesiden, Antikken.nu: Lasse, der allerede har bidraget med meget til antikken.nu, vil gerne arbejde videre med den. Bestyrelsen vil gerne bruge siden mere til materiale for både folkeskoleelever og gymnasieelever. Bla. kunne det være spændende med en blog-funktion hvor f.eks. klassikerelever skriver. Formandens mission er at foreningen skal nå op på 800 medlemmer inden Der skal skrives rundt til alle sammen med det elektroniske Logos med 10 gode grunde til at være medlem. De studerende skal rekrutteres. Bestyrelsen inviterer dem fra Odense til nye bøger kurset.

REFERAT, JANUAR 2012

REFERAT, JANUAR 2012 REFERAT, JANUAR 2012 Til stede: Katri Bügel Jørgensen, George Hinge, Mette Lindemann Pedersen, Brian Andreasen, Jesper Thomsen Lemke, Jens Refslund og Sanne Høegh. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

REFERAT, KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE, JANUAR 2013

REFERAT, KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE, JANUAR 2013 REFERAT, KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE, JANUAR 2013 FREDAG D. 11. JANUAR 2013 Til stede: George Hinge, Jesper Thomsen Lemke, Christel Tvedegaard Lund, Rasmus Gottschalck, Katri Bügel Jørgensen, Susan

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde lørdag d. 13. januar 2018 Dagsorden

Konstituerende bestyrelsesmøde lørdag d. 13. januar 2018 Dagsorden Konstituerende bestyrelsesmøde lørdag d. 13. januar 2018 Dagsorden 1. Den politiske situation 2. Den nye reform: Nye strategier fra Klassikerforeningen fx ift. AP og klassiske studieretninger? 3. Økonomi,

Læs mere

Konstituering 2020 Klassikerforeningens bestyrelse

Konstituering 2020 Klassikerforeningens bestyrelse Konstituering 2020 Klassikerforeningens bestyrelse Erik Kristensen (formand) Stefansgade 54, 2. tv., 2200 København N 31 50 93 42, ek@oegnet.dk (næstformand) Oehlenschlägersgade 10, 4.tv, 1663 København

Læs mere

Konstituering 2019 Klassikerforeningens bestyrelse

Konstituering 2019 Klassikerforeningens bestyrelse Konstituering 2019 Klassikerforeningens bestyrelse Erik Kristensen (formand) Stefansgade 54, 2. tv., 2200 København N 31 50 93 42, ek@oegnet.dk Christel Tvedegaard Lund (næstformand) Oehlenschlägersgade

Læs mere

Konstituering 2018 Klassikerforeningens bestyrelse

Konstituering 2018 Klassikerforeningens bestyrelse Konstituering 2018 Klassikerforeningens bestyrelse Erik Kristensen (formand) Stefansgade 54, 2. tv., 2200 København N 31 50 93 42, ek@oegnet.dk Christel Tvedegaard Lund (næstformand) Oehlenschlägersgade

Læs mere

Formandsberetningen 2019

Formandsberetningen 2019 Formandsberetningen 2019 Den politiske situation I lighed med sidste år er det bestyrelsens opfattelse, at der er politisk velvilje i forhold til vores fag. På grund af folketingsvalget og optakten til

Læs mere

Konstituering 2016 Klassikerforeningens bestyrelse

Konstituering 2016 Klassikerforeningens bestyrelse Konstituering 2016 Klassikerforeningens bestyrelse Rasmus Gottschalck (formand) Katri Bügel Jørgensen (næstformand) Lillegrund 8, 4. th., 2300 København S, 51 23 73 70, kj@cg-gym.dk Sophie Ege Lauridsen

Læs mere

Formandsberetningen 2016

Formandsberetningen 2016 Formandsberetningen 2016 Den politiske situation Der er i forhold til sidste år intet videre nyt i forbindelse med den politiske situation for de klassiske fag i gymnasiet. Det er bestyrelsens opfattelse,

Læs mere

Konstituering 2017 Klassikerforeningens bestyrelse

Konstituering 2017 Klassikerforeningens bestyrelse Konstituering 2017 Klassikerforeningens bestyrelse Rasmus Gottschalck (formand) Mette Lindemann Pedersen (næstformand) Mejlgade 69, 4.th., 8000 Aarhus C, 21 64 50 77, mettelindemann@gmail.com Sophie Ege

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Fredag d. 17. Januar 2014 0. Til stede: Signe Elise Bro, Gunnar Lundsgaard, Peter Jensen, Kirsten Falkesgaard Slot og Sine Camilla Jensen. Afbud:

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Formandsberetning 2013

Formandsberetning 2013 Formandsberetning 2013 I et relativt perspektiv må de klassiske fag i gymnasiet siges at være inde i en god udvikling i disse år. Antallet af elever med både latin og græsk A ligger nogenlunde fast år

Læs mere

Formandsberetningen 2015

Formandsberetningen 2015 Formandsberetningen 2015 Den politiske situation Den politiske situation er sådan, at vi igen i år venter på et gymnasieudspil fra regeringen, eftersom det sidste udspil blev bremset af valget. Vi ved

Læs mere

Formandsberetningen 2014

Formandsberetningen 2014 Formandsberetningen 2014 Klassikerforeningens formandsberetning 2014 Den politiske situation Vi står i øjeblikket over for et gymnasieudspil fra regeringen, som vi i skrivende stund ikke kender det præcise

Læs mere

Formandsberetningen 2018

Formandsberetningen 2018 Formandsberetningen 2018 Den politiske situation Det er bestyrelsens opfattelse, at der for tiden er politisk velvilje i forhold til vores fag. Bestyrelsen følger nøje den politiske udvikling og har løbende

Læs mere

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse.

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse. Referat fra bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Sted: Århus hos Thomas (Helga Pedersens Gade 3, 2.4, 8000 Århus C) Tid og dato: 24. april 2018, kl. 11 Til stede: Thomas Thomsen (TT), Jesper Østergaard

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. 1 Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos Overgade 41 1.th 5000 Odense C 2 23.02.201 9 11.00-15.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Pernille, Kristine, Bente, Dennis, Bente W, Christian, Mette Afbud: Bente Wain

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

De kreative fag: samarbejde de kreative fag imellem. Udveksling.

De kreative fag: samarbejde de kreative fag imellem. Udveksling. Generalforsamling Dramatiklærerforeningen d. 4/11 2011 Referent: Torben Ibsgaard Ordstyrer: Lene Bredsten Til stede: Lene Bredsten: Nørre Gymnasium, Sven Engelbrecht: Gl. Hellerup Gymnasium, René A. Christoffersen:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Opgaver og ansvarsområder i bestyrelsen for Billedkunst-og designlærerforeningen,

Opgaver og ansvarsområder i bestyrelsen for Billedkunst-og designlærerforeningen, Opgaver og ansvarsområder i bestyrelsen for Billedkunst-og designlærerforeningen, 2017-2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Formål 2 Specifikke poster i Billedkunst-og designlærerforeningen 2 Formand 2 Næstformand

Læs mere

Oplæg om tidsperspektivet ved planlægningen i oktober og videregivelse til skemalægger

Oplæg om tidsperspektivet ved planlægningen i oktober og videregivelse til skemalægger Program Torsdag den 1. februar 9.30-10.00 Ankomst og morgenmad 10.00-11.00 Velkomst samt oplæg om grundforløbet 11.00-12.30 Workshop 1-5 12.30-13.30 Frokost 13.30-14.00 Oplæg om tidsperspektivet ved planlægningen

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

ʺIKT i de klassiske fagʺ

ʺIKT i de klassiske fagʺ Lille afsluttende rapport om udviklingsprojektet ʺIKT i de klassiske fagʺ 1. januar 2008 31. marts 1009 Arbejdsgruppe: Anne Bisgaard Vase, Odder Gymnasium Rikke Forsberg, Marselisborg Gymnasium Chresteria

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / DECEMBER 2018

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / DECEMBER 2018 NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / DECEMBER 2018 17.12.2018 Kære kolleger Hermed årets sidste nyhedsbrev. Læs bl.a. om lokale studieretninger med it-fag på B-niveau, om FIP (husk nu tilmelding) og informatik

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

Formanden byder velkommen til generalforsamlingen. Dirigent fastslår om generalforsamlingen er lovlig

Formanden byder velkommen til generalforsamlingen. Dirigent fastslår om generalforsamlingen er lovlig Referat af foreningen Volunteers to Kenya s generalforsamling Lørdag d. 19. November 2016, Kl. 13.00-17.00 Janus La Cours Gade 4, 4. tv. 8000 Aarhus C Tilstede: Jonas Laursen, Oliver Lagoni, Signe H. Eshøj,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent.

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Referat fra FORSA generalforsamling 2016 Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Per Westersø åbner med en bestyrelsesberetning for det forgangne år,

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Tilstede: Mads Brix Baulund, Tim Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen (referent) Under punkt 4-5 desuden: Kim Steimle

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 9/ Mødetidspunkt: Bestyrelsesmøde julehygge

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 9/ Mødetidspunkt: Bestyrelsesmøde julehygge REBILD KOMMUNE REFERAT Landsbyrådet Mødedato: 9/12 2010 Mødetidspunkt: 17 19.00 Bestyrelsesmøde 19.00 julehygge Sted: Hos Susanne Gl. Landevej 2, Kgs. Tisted, 9610 Nørager Fraværende: Lisbeth og Mona Dagsorden

Læs mere

generalforsamlingen skal bestyrelsen konstituere sig for det kommende år. Længst siddende bestyrelsesmedlem leder slagets gang.

generalforsamlingen skal bestyrelsen konstituere sig for det kommende år. Længst siddende bestyrelsesmedlem leder slagets gang. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos - Lørdag d.24/11-18 - 11.00-14.00 - Egernleddet 23 3660 Stenløse Indkaldte: Dennis, Kristine, Rasmus, Bente, DItte, Chistian og Pernille. Afbud: Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra  Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde - Foreningshøjskole nyt tilbud til foreningerne i 2008 - Dokumentation og effektmåling af

Læs mere

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13.

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13. PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling Dato: 10. januar 2016 - kl. 13. Sted: Århus Firma Sport, Paludan Müllers vej 110, 8200 Århus N. (JYRAK udstilling) Tilmelding hos Ilse Pedersen på: ij@hafnet.dk

Læs mere

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Laven Børnehave 29/10-2014 Dirigent: Jakob Referent: Bodil Larsen Formandens beretning Af Bente Jensen Bestyrelsen den bedste måde et møde mennesker

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Det udfordrer retfærdighedssansen hos elever og lærere Kristine Hecksher. Søg

Det udfordrer retfærdighedssansen hos elever og lærere Kristine Hecksher. Søg Side 1 af 8 Gå til hovedindhold Det udfordrer retfærdighedssansen hos elever og lærere Kristine Hecksher Søg Søg Job Markedsplads Annonceinfo Om Drenge og piger er stort set ens I hvert fald når det handler

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Ved bestyrelsesforperson Ulla Højmark Jensen Forum 100% generalforsamling 2019, Odin Havnepark, lumbyvej 17F, 5000 Odense C lokale 11 25. September

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Et strejftog gennem 20 år

Et strejftog gennem 20 år 1993-2013 www.taarnbybladet.dk OKTOBER 2013 Et strejftog gennem 20 år Redigeret af: Allan Meyer Indholdsfortegnelse Forord... 1 Indledning... 2 Stiftende generalforsamling 2 Første nummer udkom 15. september

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Brobygningsaktiviteter starten på en erhvervsuddannelse. Nyborg Gymnasium, 7. Juni 2018

Brobygningsaktiviteter starten på en erhvervsuddannelse. Nyborg Gymnasium, 7. Juni 2018 Brobygningsaktiviteter starten på en erhvervsuddannelse Nyborg Gymnasium, 7. Juni 2018 Intro og bro Formål Temadagen vil stille skarpt på, hvordan den enkelte skole kan arbejde systematisk og kvalitetsudvikle

Læs mere

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 Gennemført af Gymnasieskolernes Lærerforening i samarbejde med de faglige foreninger. Undersøgelsen af de faglige foreningers kommunikation

Læs mere

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / MAJ 2019

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / MAJ 2019 NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / MAJ 2019 Kære kolleger 15.5.2019 Hermed skoleårets sidste nyhedsbrev. Læs bl.a. om nye vejledninger, efteruddannelse, erhvervsinformatik. Jeg ønsker jer en god eksamen.

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Efteruddannelsestilbud

Efteruddannelsestilbud Efteruddannelsestilbud GLOBALE GYMNASIERS 2015/2016 Interkulturel kommunikation sprog og medier Ved deltagelse af 10 hold à to lærere og to elever er prisen pr. hold 40.000 kr. Over tre adskilte kursusdage

Læs mere

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2015/2016 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Formål 2 Stk. 1. FAPIA er en

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

FYAM UDVALGSMØDE. Onsdag d. 7. september kl , J.B Winsløwsvej, Odense

FYAM UDVALGSMØDE. Onsdag d. 7. september kl , J.B Winsløwsvej, Odense FYAM UDVALGSMØDE Onsdag d. 7. september kl. 17.30-21.00, J.B Winsløwsvej, Odense REFERAT 1. Valg af ordstyrer og referent Annemette Pihl Lundberg er valgt til referent og Christina Svanholm er valgt til

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Kommunikation og medier

INTERN UDDANNELSE. Kommunikation og medier INTERN UDDANNELSE Kommunikation og medier Kommunikation Kommunikation er en situation, hvor en afsender bringer et budskab videre til en modtager, som så i større eller mindre grad forventes at reagere

Læs mere

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos - Overgade 41 1.th, 5000 Odense C 15/1-2017 11.00-16.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Kristine, Dennis, Pernille, Bente Fravær: Mødeleder: Dennis Dagsordenspunkter: Mål:

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / SEPTEMBER 2018

NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / SEPTEMBER 2018 NYT FRA FAGKONSULENTEN I IT-FAGENE / SEPTEMBER 2018 Kære kolleger, 18.09.2018 Velkommen til det nye skoleår! Jeg vil godt starte med at sige tak til den tidligere fagkonsulent. Henning Agesen har gjort

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Pernille Fogtmann Fraværende: Grethe Rasmussen DAGSORDEN

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra FU-møde 15. september 2014

Referat fra FU-møde 15. september 2014 Referat fra FU-møde 15. september 2014 Referat FU-møde 15.09.14, Bispebjerg Hospital, København, kl. 11.00-16.00 Tilstede: Anne, Henrik, Birgit, Mogens og Tina (referent). Afbud fra Lene. 1. Økonomi (herunder

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere