Referat fra møde med DH-klubberne søndag d under Yonex Denmark Open i Trefor Park, Odense, lokale Øens hold.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde med DH-klubberne søndag d under Yonex Denmark Open i Trefor Park, Odense, lokale Øens hold."

Transkript

1 d. 24. oktober 2011 Referat fra møde med DH-klubberne søndag d under Yonex Denmark Open i Trefor Park, Odense, lokale Øens hold. 1. Velkomst, samt registrering af deltagere: RT bød velkommen og noterede sig, at 30 personer var fremmødt: Nævnte som overordnet tema, at DH-turneringen er Badminton Danmarks livsnerve - igennem tiden ofte benævnt som flagskibet - og rygraden i dansk badminton. Mødedeltagere: Søren Espersen, medlem af forbundets holdturneringsudvalget (HU) Ditte Iversen, medlem af forbundets holdturneringsudvalget Arne Jensen, Københavnskredsen formand Peter Lund Christophersen, Humlebæk Badminton Klub og forbundets bogholder Chr. Johansen, Næsby Badminton Johnny Klint, Team Fyn Badminton Andreas Basset, Odense Badminton Klub Carsten Jakobsen, Kolding Badminton Klub Niklas Jakobsen, Kolding Badminton Klub Thomas Irving Pedersen, Sankt Annæ Camilla Hulst, Sankt Annæ Leon Ringbo, Slagelse Badminton Klub og HU medlem Jørgen Trans, Slagelse Badminton Klub Lars Kaack, Højbjerg Badminton Klub Mette Suder, Højbjerg Badminton Klub Michael Locht, Team Aarhus Karen Sax Holm, Bolbro IF Badminton Anette Jensen, Vejle Badminton Klub Martin Bærentzen, Vejle Badminton Klub Jens Dall-Hansen, næstformand i forbundet Per Bergstein, Hvidovre Badminton Club Søren Bang Knudsen, Solrød Strand Badmintonklub Preben Nørgaard, Solrød Strand Badmintonklub Hans Sørensen, Københavns Badminton Klub Anders Nielsen, Værløse Badminton Michael Kjeldsen, Skælskør Badminton Klub Peter Jensen, formand i forbundet Michael Jørgensen, forbundets økonomiansvarlige Peter Locht, formand for holdturneringsudvalget René Toft, forbundets elite- og arrangementsansvarlig

2 2. Normal procedure for ændringer af DH reglementet (herunder Badmintonligareglementet): René Toft beskrev kort proceduren for ændring af regler i DH -reglementet fra fremsættelse, via HU og herefter Lovudvalg, for til sidst at blive forelagt Hovedbestyrelsen, i hvilken der skal være 2/3 flertal for at blive vedtaget. Sæsonen igennem samler administrationen bemærkninger og forslag til ændringer indkommet fra klubber. Alle disse emner forelægges holdturneringsudvalget, som ved hvert enkelt forslag vurderer på, om der er baggrund for at udarbejde et forslag. Nævnte i samme åndedrag, at dagens møde var et møde, hvor holdninger kunne fremsættes og referatet er således ikke et beslutningsreferat. Anders Nielsen, Værløse, kommenterede, at visse lovforslag først kan ændres med næsten to års forsinkelse, f.eks. sæsonplan og turneringsstruktur. René Toft bekræftede dette. 3. Benyttelse af udenlandske spillere i DH turneringen. HU lægger op til, at have lempeligere regler for benyttelse af udenlandske spillere i 2. division og nedefter. Bemærkninger fra mødedeltagere: Per Bergstein, Hvidovre, kommenterede at spillerne i tilfælde af en lempelse, skal optages noget hurtigere på ranglisten, f.eks. allerede ved 2 tællende resultater. Karen Sax Holm, Bolbro spurgte til muligheden for dispensation i år. Peter Locht, HU svarede, at det ikke er muligt i indeværende år. Martin Bærentzen, Vejle spurgte, om reglerne for kredsene er lig med DH -reglerne. Peter Locht, HU svarede nej. Hans Sørensen, KBK, gav udtryk for, at kan vi give spillere mulighed for at deltage, er det det bedste, men man må p.t. leve med forskelle i reglerne mellem kredse og forbundet. Anders Nielsen, Værløse påpegede, at der arbejdes på at få reglerne til at stemme overens. Michael Kjeldsen, Skælskør mente, at vi skal tage imod alt, hvad vi kan fra udlandet og mente at begrænsningen i antallet af udlændinge på holdet bør helt fjernes. René Toft spurgte til, hvor en eventuel lempelse skal ligge, eksempelvis fra 2. division og ned. Anders Nielsen, Værløse mente en udlænding skal være benyttet senest i tredje runde. Martin Bærentzen, Vejle mente en straf, i form af tre spilledages karantæne. Jens Dall Hansen, næstformand nævnte, at der burde være en mulighed for at dispensere. Michael Locht, Team Århus, støttede Anders Nielsen s indstilling og frarådede dispensationsmuligheden, da dette vil kunne medføre nye problemer. Konklusion: Der vil blive udarbejdet regler, der vil lempe reglerne fra 2. division og nedefter. Klubberne vil blive taget med i høringsfasen. 4. Regler for deltagelse i slutspillet for spillere i Badmintonligaen og 1. division. Skal sådanne regler eventuelt også være gældende i de andre divisioner og danmarksserien?

3 Anders Nielsen, Værløse fremhævede, at det kun bør gælde for Badmintonligaen og 1. division. Lars Kaack, Højbjerg, mente, at der bør indføres en stramning i form af, at den samme regel, der gælder for udlændinge skal gælde for danske spillere i de to øverste rækker. Per Bergstein, Hvidovre mente det vil være synd at forhindre spillere i at træde ind på et sent tidspunkt. René Toft gav udtryk for, at forbundets holdning er, at de bedste spillere skal spille i Ligaen og talte dermed for en indførelse af en regel svarende til udlændingereglen. Michael Kjeldsen, Skælskør mente, at er man på et af træningscentrene, er man forpligtet til at stille op i DH - turneringen. René Toft spurgte til, om vi skal give lov til flere end tre udlændinge på holdene, men pointerede samtidig, at det snarere har været Hovedbestyrelsens hensigt at sænke antallet af udlændinge til 2. Michael Locht, Team Aarhus udtalte sig til fordel for uddannelse af spillere herhjemme og ikke til at der tillades flere udlændinge. Dette emne skød René Toft til hjørnespark, da reglen ikke var på dagens dagsorden. Konklusion: Der skal gælde den samme regel for danske spillere, som for udlændinge vedr. at kunne deltage i slutspillet for badmintonligaen og 1. division. 5. Serviceeftersyn af DH turneringen. Er vores holdturnering skruet sammen på den rigtige måde vedr. antal hold i hver pulje, grundspillet og slutspillet eller er der andre måder/bedre forslag? Martin Bærentzen, Vejle talte for at der skal være ét regelsæt i hele holdturneringen. Ditte Iversen, HU udtalte, at kredsene for år tilbage ikke ville have fælles regler, men at DBF havde arbejdet for dette. René Toft konkluderede, at der ønskes forenkling. Per Bergstein, HBC mente, at to resultater bør føre til optagelse på ranglisten. Anders Nielsen, Værløse gjorde opmærksom på risikoen for tilfældigheder ved at basere ranglisteplacering på to resultater. Per Bergstein, HBC mente, at man skulle kunne opnå ekstra points ved at slå en spiller med flere points end en selv. Lars Kaack, Højbjerg mente, at den nuværende regel med fire tællende resultater er rigtig god og bør fastholdes, da den ikke er så tilfældig som med kun to resultater. Konklusion: René Toft konkluderede, at spilleformen vedrørende antal hold i hver pulje og grund- og slutspilsform må konstateres at være den, vi ønsker, da der ikke var kommentarer hertil. Vedr. tildeling af ekstra points for at vinde over en spiller, der er placeret højere på ranglisten, vil dette blive undersøgt nærmere.

4 6. Er den langsigtede sæsonplan (placering af runderne) rigtig med baggrund i (2011/2012) og i 2012/2013 sæsonplanen eller er der noget, som kan/skal ændres? Anders Nielsen, Værløse kommenterede, at bottom line (for sæson 2012/2013) er tre runder inden efterårsferien. Herefter tre runder med tre uger imellem og kun én december runde. DM og første slutspilsrunde byttes rundt for så vidt muligt at undgå, at der bliver spillet i vinterferieugerne. Martin Bærentzen, Vejle spurgte følger kredsene med i DH-terminerne?, René Toft replicerede ja. Andreas Basset, Odense opfordrede til at vi kommer helt væk fra vinterferieugerne. Konklusion: René Toft sagde det bliver noteret, at DH turneringen (for 2. division og nedefter), ønskes afviklet uden for vinterferieugerne, men det kan blive meget vanskeligt, da vinterferien set for hele landet - spænder fra uge 6 til uge Skal der ændres på antal op og nedrykkere mellem de forskellige rækker/divisioner for at skabe et større flow og større spænding i specielt slutspillene?? (se bilag): René Toft redegjorde kort for baggrunden for, at punktet var på dagsordenen. Preben Nørgaard, Solrød, nævnte, at en vis ensretning, pointmæssigt imellem rækkerne, d.v.s. større difference i Liga og 1. division ville være ønskelig. Per Bergstein, Hvidovre, bakkede op om større difference. Thomas Irving Pedersen, Sankt Annæ mente, vi har det rigtige antal points i 6, 4, 2 og 0 points. Det skal bevares. Da der er 18 points at spille om bør 0, 0, 1, 2 øges i Ligakvalifikationen. Anders Nielsen, Værløse pointerede, at det kun er her man mixer hold fra to forskellige rækker, hvorfor pointtildelingen holdes på et lavt niveau. Michael Kjeldsen, Skælskør understregede, at det har været særdeles spændende i de to år vi har spillet med systemet. Ditte Iversen, HU mente, at det kunne være fire gange 0 points man tager med. Støtter fordelingen, som den er i dag. Lars Kaack, Højbjerg mente, at med det nuværende system er der meget at spille for i grundspillet. Anders Nielsen, Værløse, mente at René Toft s opstillinger demonstrerer, at slutspillet ofte allerede efter to runder kan være uden spænding. Thomas Irving Pedersen, Sankt Annæ, spurgte til kvalifikationskampe som tidligere har været afviklet i Odense, hvilket Anders Nielsen bakkede op om. Der er dog planlægningsmæssige problemer heri. Thomas Irving Pedersen, Sankt Annæ, efterlyste flere hjemmekampe, hvis man placerer sig højt, altså f.eks. fire frem for tre.

5 Konklusion: Der vil blive arbejdet med forskellige forslag til at bevare spændingen i slutspillene ekstra op - og nedrykning direkte eller kvalifikationsmatcher, ekstra hjemmematcher ved bedre placering. Der skal vurderes på placeringspoint i ligaslutspillet. 8. HU ønsker muligheden for at kunne fratrække klubber matchpoint (før sæsonen starter vil der kunne blive tale om, at dømte klubber skal starte med minuspoint). Hvad er klubbernes holdning til dette, og hvilke tilfælde (hvilke regler) skal være omfattet af denne mulighed? Anders Nielsen, Værløse vil klandre DBF (BD) for at opkræve indskuddet for tidligt. Han bakkede op om, at der bør være en sanktion, men mente, at indskuddet dog først skal falde på et senere tidspunkt, eventuelt lige før turneringen starter. Hans Sørensen, KBK efterlyste en salomonisk løsning, således at betalingsfristen rykkes. Jens Dall, næstformand, ridsede op, hvorfor betalingsfristen er sat, som den er. Karen Sax Holm, Bolbro, gjorde opmærksom på, at fakturaen dukker op i ferieperioden. Michel Kjeldsen, Skælskør foreslog d. 1. september, mente, at skal der bruges pointstraf skal det ikke være en vurderingssag, men et must. Michael Locht, Team Aarhus, mente, at man må lægge sine budgetter, således at pengene er der til at betale indskud til tiden. Konklusion: Der skal idømmes pointstraf såfremt indskuddet ikke er betalt inden et hold har startet turneringen. Hvad antallet af matchpoint skal være kommer med ud i høringsfasen. Indbetalingsfristen bør flyttes fra d. 1. august til d.15. august. 9. Udvidelse af DH turneringen. Forbundet arbejder i øjeblikket med en anden måde at inddrive kontingent på. En af modellerne kunne medføre en kraftig udvidelse af DH turneringen fra 130 til 210 hold. HU ønsker en debat med klubberne om denne udvidelse specielt med henblik på det sportslige aspekt ved at rykke mange hold op ad i systemet (se bilag). René Toft indledte med en kort betragtning over, hvor længe det er siden DH - turneringen antalsmæssigt er blevet forøget. Dette skete sidst omkring 1980 erne. Kan turneringen sportsligt holde til en udvidelse? René Toft henviste i denne forbindelse til det fremsendte materiale. Den af forbundet foreslåede udvidelse hænger sammen med en omlægning af kontingentstruktur. Jens Dall, næstformand, anførte, at det er en del af organisationsprojektet, der har til formål at forøge aktivitetsniveauet på landsplan og at få ensartede regler. I denne forbindelse havde en række personer fra kredsene været samlet for at se på mulighederne. Jens Dall sagde desuden Lad os holde økonomien ude af denne diskussion.

6 Martin Bærentzen, Vejle, påpegede, at der i Jyllandsserien har været fire rettelser til holdene allerede på nuværende tidspunkt. Anders Nielsen, Værløse, gjorde opmærksom på, at han i egenskab af kredsmand har været med i aktivitetsgruppen, og at det fremsendte forslag for ham var helt nyt i denne sammenhæng, at det ikke på noget tidspunkt har været fremlagt i aktivitetsgruppen. Han understregede, at der under ingen omstændigheder er behov for en udvidelse af DH turneringen, og at der er meget stor forskel i spillestyrke fra region til region. En udvidelse bør derfor ikke finde sted. Preben Nørgaard, Solrød: man må ikke udvande kredsenes holdturneringer, hvilket vil ske ved gennemførelse af det fremlagte forslag. Lars Kaack, Højbjerg: Man må ikke skræve længere end bukserne kan holde. Enig med Anders Nielsen i den meget store forskel der er i styrken på lokalt og regionalt plan. Tror ikke på modellen, der hedder udvidelse af DH - turneringen. Michael Kjeldsen, TSS, gjorde opmærksom på, at klubberne har færre spillere til rådighed, og at turneringen snarere bør indskrænkes, hvad antal hold angår. Ditte Iversen, HU, spurgte Jens Dall, om forslaget er en bagvendt måde at introducere den nye struktur. Jens Dall svarede, at man forsøger at finde et fornuftigt system. Ditte Iversen, HU gentog sit spørgsmål, da hun ikke mente at have fået svar på sit spørgsmål. Jens Dall: I en ny struktur skal holdturneringen i en større udstrækning styres af professionelle folk. Anders Nielsen, Værløse: kredsene skal kunne arbejde sammen, f.eks. skal Sønderjyllands hold kunne deltage i Midtjyllands holdturnering og således opbløde kredsgrænserne. Vi skal ikke udvide, men arbejde sammen imellem kredsene. Michael Locht, Team Aarhus: Man får indtryk af, at der er en direkte økonomisk baggrund for udarbejdelse af forslaget. Det er beskæmmende, at DBF har udarbejdet et forslag, som end ikke deltagerne i udvalgsarbejdet kender til noget. Vi kan ikke tilslutte os en udvidelse. Hans Sørensen, KBK, mente, at problemerne for badminton ligger i udkantsdanmark. En udvidelse af turneringen vil ikke få dette område med, da der ikke er nogle hold her. Leon Ringbo, Slagelse + HU, var enig med Anders omkring udvidelse, men andre aktiviteter kunne lægges ind på tværs af kredsene. Anders Nielsen tilbød at fremsende et dokument omhandlende struktur til mødets deltagere (dette vil ske i forbindelse med udsendelse af referatet fra dette møde, hvor Anders Nielsen fremsender det til samme mailadresser). René Toft konkluderede, at der ikke er belæg for en udvidelse af turneringen, bl.a. begrundet i for få spillere, stort udsving i spillestyrke regionalt set og klubbernes økonomi. Per Bergstein, Hvidovre, påpegede, at der vil være en omkostningsstigning forbundet med udvidelsen. Anders Nielsen, Værløse, gav Per Bergstein, Hvidovre fuldstændig ret.

7 Peter Lund, BD bogholder, påpegede at Danmarksserieindskuddet vil blive sat til 2.500,- og ikke de 6.000,- som det koster i dag. Ditte Iversen, HU, mente at de store klubber vil slippe billigere, medens små klubber vil komme af med flere penge. Lars Kaack, Højbjerg, mente, at de store klubber betaler rigeligt til DBF og han efterlyste en diskussion om, hvor meget det skal koste at spille badminton. En eventuel 4. og 5. division skal være lokalt forankret. Martin Bærentzen, Vejle, vores 2. hold kører flere kilometer end vores 1. hold. Konklusion: Med baggrund i de mange tilkendegivelser finder mødets deltagere ikke, at en udvidelse af antal hold skal/kan finde sted. 10. Klubbernes forslag til dagsordenspunkter. Triton forslag: Drop bøder for ikke indtastet resultat. Hvis det ikke er nok med en rykker, bliver vi nødt til at kikke på reglen igen næste sæson. Men vi tror, at alle klubber vil få indtastet resultaterne uden at man behøver at true med bøder. René Toft: Tritons forslag afviser vi blankt fra DBF. Det er i alles interesse, at resultaterne kommer ind til tiden. Bøder er i den forbindelse adfærdsregulerende. Holtes indsendte bemærkninger er diskuteret under punkt 9. Vejles indsendte bemærkninger er behandlet under punkt 6. Michael Locht, Team Aarhus kritiserede, at klubberne skulle drages ind i finansieringen af Bmanager. Anders Nielsen, Værløse, gjorde opmærksom på, at DBF afholder denne udgift. Thomas Irving Pedersen, Sankt Annæ, efterlyste, hvor man finder protestafgørelser på hjemmesiden (dette tages op med administrationen). 11. Eventuelt: PL orienterede om de nye regler for advarsler uddelt i individuelle turneringer. Hans Sørensen, KBK, efterlyste en efteruddannelse for dommere og kritiserede kraftigt referee-ordningen. René Toft orienterede om referees kompetencer i forbindelse med DH - kampene. Lars Kaack, Højbjerg, bakkede op om Hans Sørensen s synspunkter. René Toft, lovede at ordningen vil blive udsat for et serviceeftersyn. René Toft sluttede af med at takke de fremmødte for deres aktive deltagelse og gode inputs under mødet. På vegne af Danmarks Badminton Forbund Peter Locht / René Toft Formand for holdturneringsudvalget Forbundets elite- og arrangementsansvarlige

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat - HB 04. Fredag 11. maj Scandic Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Referat - HB 04. Fredag 11. maj Scandic Bygholm Park Schüttesvej Horsens Referat - HB 04 Fredag 11. maj 2012 Scandic Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns

Læs mere

Referat fra møde om holdturneringen

Referat fra møde om holdturneringen Referat fra møde om holdturneringen Dato: Lørdag den 17. oktober 2015 kl. 9.30. Sted: TreFor, Højstrupvej 7B, 5200 Odense. Deltagere: Ralf Brandt Larsen og Sune Nielsen (Bramdrupdam), Jakob D. Carstens

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april Brøndby den 19. april 2010 Kendelse Protest i matchen mellem Nordsjælland og Odense indgivet af Odense Badminton Klub. Ved skrivelse af 21. september 2009 har Odense Badminton Klub indgivet protest mod

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB05 2017/2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT i Badminton Danmarks mødelokale Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Kl. 09:30-16:30

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Lars: Alle kampe tæller lige meget. Krav om at spille to kategorier. Måske

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016

Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016 Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016 Challenge Cup Søren: Hvor mange kampe sendes på TV? Bo: Der er TV på alle kampe. Søren; Hvordan er forholdet mellem danske og udenlandske spillere?

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Kendelse. HU har påset, at protesten er indgivet i overensstemmelse med vedtægternes 55.

Kendelse. HU har påset, at protesten er indgivet i overensstemmelse med vedtægternes 55. Kendelse Brøndby, d. 28. april 2009 I protesten: Team Roskilde mod Odense BK. Ved anbefalet skrivelse af 31.03.09 har Team Roskilde indgivet protest mod Odense BK i forbindelse med afvikling af Matchen

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Referat HB september Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion Brøndby

Referat HB september Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion Brøndby Referat HB 02 29. september 2012 Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Rejserefusion 2017/2018 (grundspil )

Rejserefusion 2017/2018 (grundspil ) 282429 1 09-09-17 2. div. P2 Odense OBK 2 abc Aalborg 256 2.964 282438 3 07-10-17 2. div. P2 Kolding BK abc Aalborg 208 2.409 282445 5 18-11-17 2. div. P2 Aabenraa abc Aalborg 275 3.185 282454 7 13-01-18

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Referat HB 04 Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Karsten Westergård Hansen, Badminton Midtjylland (forlod

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Beretningen omhandler perioden 1. september 2012 til 31. august 2013. Det vil imidlertid være nærliggende at omtale begivenheder, der

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004. Til stede: Afbud: Referent: Klavs Andreassen, Martin Kaalund, Bjarne Thor Jensen, Finn Schmidt Jensen, Lone Klamer, Anker Blauenfeldt, Mette

Læs mere

HB 05. Fredag 7. juni Comwell Roskilde Vestre Kirkevej Roskilde

HB 05. Fredag 7. juni Comwell Roskilde Vestre Kirkevej Roskilde HB 05 Fredag 7. juni 2013 Comwell Roskilde Vestre Kirkevej 12 4000 Roskilde Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Gyldig pr. 01/01-2018 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2015 - den 30. maj 2015 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 30. maj 2015. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat HB Ekstra. Lørdag 28. december 2013 kl Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg

Referat HB Ekstra. Lørdag 28. december 2013 kl Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg Referat HB Ekstra Lørdag 28. december 2013 kl.10.00 15.10 Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp.

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp. Badminton København København den 2. maj 2017 Kendelse Dragør vs. CBK 2 kampnummer: 238790 Brug af ulovlig spiller i forhold til styrke Protest fra Dragør Badminton (DB) mod Charlottenlund Badminton Klub

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København Referat HB Ekstra 27. december 2012 Hotel Radisson Falkoner Alle 9 2000 København Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Lars Kofoed-Jensen, Badminton Nordjylland Morten Bilberg

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v.

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Takster 2016/2017 Gyldig pr. 30/05-2016 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2018

Oversigt over gebyrer mv. 2018 Oversigt over gebyrer mv. 2018 Gyldig pr. 01/01-2018 (opdateret 31/05-2018) Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2016-17 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage i

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Referat HB 02 Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Klage fra Vendsyssel Elite Badminton (VEB) over Holdturneringsudvalgets kendelse om protest fra Højbjerg i holdmatch nr

Klage fra Vendsyssel Elite Badminton (VEB) over Holdturneringsudvalgets kendelse om protest fra Højbjerg i holdmatch nr 21. december 2013 Vendsyssel Elite Badminton Formand Jan R. Jensen info@skagensportscenter.dk Klage fra Vendsyssel Elite Badminton (VEB) over Holdturneringsudvalgets kendelse om protest fra Højbjerg i

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv.

Oversigt over gebyrer mv. Oversigt over gebyrer mv. Gyldig pr. 1/1-2017 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk.

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 14.50 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Til DVBF s medlemsklubber og kredse. DVBF s bestyrelse har besluttet, at der skal ses på turneringsstrukturen i Danmarksturneringen med henblik på

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Først og fremmest tak for de mange besvarelser og ikke mindst kommentarer og gode forslag. Bestyrelsen har haft en indledende drøftelse

Læs mere

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde

Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde Brøndby, den 24. maj 2017 BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2017 Hermed fremsendes DAGSORDEN med MATERIALE til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2017, der afholdes lørdag den 10. juni 2017

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2009-2010 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

HB Ekstra. Lørdag den 22. oktober 2011 Kl TREFOR PARK Odense Idrætspark Højstrupvej

HB Ekstra. Lørdag den 22. oktober 2011 Kl TREFOR PARK Odense Idrætspark Højstrupvej HB Ekstra Lørdag den 22. oktober 2011 Kl. 9.30-12.30 TREFOR PARK Odense Idrætspark Højstrupvej Der serveres kaffe og brød fra kl. 9.00 DAGSORDEN 00.00 Godkendelse af dagsorden 00.01 Generel orientering

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

KENDELSE. Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub

KENDELSE. Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub Brøndby den 8. januar 2016 KENDELSE Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub Ved skrivelse af 22.12.2015 har Københavns Badminton Klub

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003. Til stede: Referent: Klavs Andreassen, Edith Finderup, Bjarne Thor Jensen, Lone Klamer, Anker Blauenfeldt, Jørn Weirsøe, Birgit Eriksen, Mette

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Reglement for Holdmesterskabet for Danmark i badminton

Reglement for Holdmesterskabet for Danmark i badminton Reglement for Holdmesterskabet for Danmark i badminton (DH-turneringen) 1 Formål 1 Holdmesterskabet har til formål, at finde frem til det stærkeste klubhold inden for Danmarks Badminton Forbund (se dog

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 11/01 2012 Egypten den 20. januar 2012 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS) Seniorleder:

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2008-2009 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

PROGRAM. Åbne Senior Mesterrække. KMB-Hallerne Gl. Kirkevej Kastrup december Kastrup-Magleby Badmintonklub 2010s

PROGRAM. Åbne Senior Mesterrække. KMB-Hallerne Gl. Kirkevej Kastrup december Kastrup-Magleby Badmintonklub 2010s PROGRAM s Åbne Senior Mesterrække 17. - 18. december 2016 KMB-Hallerne Gl. Kirkevej 92-94 2770 Kastrup Velkommen til s Åbne Senior Mesterrækketurnering 2016 Dato: Turneringen afvikles i dagene 17. & 18.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere