BusTrafikken. September/Oktober 2008 Nummer 5. ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BusTrafikken. September/Oktober 2008 Nummer 5. ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk"

Transkript

1 BusTrafikken September/Oktober 2008 Nummer 5 ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk

2 Første afgange på 300S & 400S Første 300S Den første danske Concordia Bus i rute var bus 6022 og den kørte sin første tur på linje 300S fra Lyngby st. kl. 6:23 mod Ishøj st. Ved ankomst til Lyngby st. fra garagen på Malervangen stod en trafikkontrollør fra Movia som skulle se om alt var i orden inde og ude på bussen. Alt var i orden og den første danske Concordia Bus kunne afgå uden forsinkelse. Der var 3 passagerer i den første bus fra Lyngby st., og så redaktøren som den fjerde. Første 400S Første afgang på linje 400S afgik fra Ballerup st. kl. 7:10 mod Lyngby st., men det var en anden afgang som redaktøren fangede, nemlig den første 400S fra Hundige st. kl. 7:23 mod Lyngby st. Bussen afgik med 7 minutters forsinkelse og blev først rettidig på Ballerup st., og først der blev der mulighed for fotografering. I Hillerød blev den første bus forsinket ca. 10 minutter pga. en ulykke på Isterødvejen. Kort nyt fra BusTrafikken: Busbladet udkommer nu også til Arriva Køge, De Blaa Omnibusser og fra oktober 2008, udkommer bladet også til Concordia Bus to garager. Hillerød og Glostrup. NYT! Husk at du nu kan læse Dagens nyhed på BusTrafikken.dk Med venlig hilsen Redaktør Sikandar Haroon Sahil Redaktør: Sikandar Haroon Sahil Tlf.: Abonnér på BusTrafikken? Send en mail til BusTrafikkener et busblad som indeholder nyheder om busser i Movia. Det trykkes i 50 eksemplarer og udkommer 6 gange årligt, hver 2. måned. Bladet udkommer til 13busgarager,enkelte pauselokaler og Movia på Toftegårds Plads Tryk: Netbus A/S Vester Kopi Layout: Sikandar Haroon Sahil Forsidebillede: Sikandar Haroon Sahil Forsidebilledet: Første 300S-bus fra Lyngby st. er her nået til vejs ende, nemlig Ishøj st. D. 19. oktober 2008 kl. 7

3 Ny totalreklame på Movia-bus ang Så er endnu en af Trafikselskabet Movias busser blevet indpakket i totalreklame. Denne gang er det for tyggegummimærket V6. Den grønne reklame trækker meget opmærksomhed til sig når den kører på de Københavnske gader. Efter bussens indpakning har den kun optrådt på linje 66 indtil videre. Her er en oversigt over de specielle reklamer, som har været at se på busserne: 1) Sidereklamer på tagkanten på de fleste gasbusser i København (for Fullrate, internet) 2) Totalreklame på to 66-busser (for Operaen) 3) Semitotalreklame på to 5A-busser (for SAMSUNG, digitalkamera) 4) Totalreklame på en Carrus-bus hos Arriva Ryvang (for V6, tyggegummi) Hvor længe disse totalreklamer skal sidde på busserne vides ikke. Reklamerne på de to 66-busser (Operabusserne), er pillet af så busserne atter er gule. Arriva 1244, som linje 66 på Emdrup Torv, iført totalreklame for tyggegummimærket V6. Foto: Sikandar Sahil (Emdrup Torv, 26. oktober 2008) Se flere billeder på BusTrafikken.dk i Dagens nyhed #5 fra d. 27. oktober 2008.

4 Ændring på linje 26 Linje 26 skal fra 10. november 2008 til at køre via Nordhavn st. Linjen bliver ført fra Oslo Plads > Østerport st. > Østbanegade > Nordhavn st. > Århusgade. Den kommer til at holde ved Østerport st. på Oslo Plads og ved Nordhavn st. på Østbanegadeved hovedindgangen til stationen, hvorimod den nu har et stoppested for Nordhavn st. på Kalkbrænderihavnsgade. Ændringen ligger i at bussen kommer til at holde sammen med alle andre buslinjer på Nordhavn st., i stedet for på Kalkbrænderihavnsgade. Linje 561P bliver til linje 561E Buslinje 561P som kører mellem Roskilde st., Sygehuset Teknisk Skole Handelsskolen Roskilde st., Sygehuset skifter fra 10. november linjenummer så den kommer til at hedde 561E. Linjen skifter fra Pendulbus til Ekspresbus og får lidt flere stoppesteder. Linjen køres af Arriva Roskilde. Ændring på linje 15 i Tingbjerg Efter 19. oktober hvor linjerne 15 og 22 har byttet rute fra Husum Torv, er der også sket nogle ændringer. Det drejer sig om linje 15 som der er sket et par ændringer med. Du kan se dem her: Linje 15 mod Østerbro Ryparken : Fra Tingbjerg Gavlhusvej Hverdage: Fra første afgang kl. 5:09 kører alle busser igennem Tingbjerg. Fra kl. 20:59 kører ingen busser igennem Tingbjerg eller Bystævneparken Lørdage: Fra første afgang kl. 5:58 kører ingen busser igennem Tingbjerg eller Bystævnepark. Fra kl. 9:21 kører alle busser igennem Tingbjerg og via Bystævneparken. Fra kl. 20:59 kører ingen busser igennem Tingbjerg eller Bystævneparken Søndage: Fra første afgang kl. 4:58 kører ingen busser igennem Tingbjerg eller Bystævnepark. Mod Tingbjerg er det lidt anderledes med afgangene. Få et bedre indblik ved selv at gå ind på Moviatrafik.dk og se køreplanen for linje 15.

5 Anden garageplads i Glostrup Concordia Bus Glostrup består i virkeligheden af to separate garagepladser. Da der ikke er plads nok til alle de 48 busser bliver nogle af busserne nemlig nødt til at holde på en anden plads ikke så langt fra Concordia Bus eget område. Den anden garageplads er faktisk en stor parkeringsplads for kunder til Kokken og Jomfruen, men Concordia Bus har lejet sig ind på pladsen. Du kan se billeder af den anden garageplads på BusTrafikken.dk i menuen Andet på BusTrafikken.dk Da Arriva havde linje 2A på Malervangen var der ingen af busserne som holdt på denne anden plads, kaldet Kokken og jomfruen eller plads 2. Ndr. Ringvej ses yderst til højre i billedet & Mellemtoftevej nederst på billedet. Den gulecirkel er Concordia Bus rigtige garageplads. Den blå cirkel er garageplads 2 ved Kokken og Jomfruen. Den rødecirkel er lokaler. Den lillafirkant er vejen som busserne kører på. God start for Concordia Bus Concordia Bus indtræden i Danmark har hidtil været god. Busserne kører på gaden og der har ikke været nogle store ulykker endnu. Kun et tilfælde af en smadret baglygte er set, men ellers ikke det store. Søndag d. 19. oktober var der på Malervangen lidt problemer med udkørslen af busserne om morgenen, da en mindre lastvogn holdt i vejen. Politiet var ude for at se på problemet. Første bus kom i hvert fald sikkert ud af garagen og ankom til tiden på Lyngby st. I Hillerød blev en hest påkørt på Isterødvejen. Den første bus fra Hillerød-garage var netop kørt ud fra anlægget da ulykken skete. Bussen kunne ikke vende på stedet, så den blev nødt til at holde i omkring en time. I stedet blev der hurtigt sendt en anden bus ud. Første bus blev heldigvis kun 10 minutter forsinket. De første to dage, søndag d. 19. oktober og mandag d. 20. oktober 2008 blev der kørt med flag på busserne, da Concordia Bus er helt nye operatører i Danmark.

6

7 Ny Arriva busgarage på Amager Arrivasbusgarage på Vasbygade lukker ved årsskiftet 2008/2009 og linjerne bliver fordelt på forskellige busgarager. Fordelingen kan du se længere nede. Når Vasbygade 18 lukker, så åbnes et nyt busanlæg ude 0mkring Amagerbanenhvor Amager-linjerne skal køre. Amager-linjerne omfatter linje 30, 32, 33 og 36. Til december/januar får disse fire buslinjer helt nye busser af mærket Scania (læs også artikel i sidste udgave). De busser som netop nu kører på linjerne er omtrent 11 år gamle. Linjer Anlæg de bliver flyttet til 10, 85N Arriva Gladsaxe 26, 83N Arriva Gladsaxe 30, 32, 33, 36 Arriva(Amagerbanen) 350S, 81N Arriva Gladsaxe 185 Arriva Ryvang Arriva i Vasbygade under en chaufførstrejke Scania-busser til linje 40 Ifølge Arriva Ryvangs nyhedsbrev Vejen Frem, skal der snart til at køre nye busser på linje 40, som til daglig kører mellem Nordhavn st. og Refshaleøen/Vesterport st. Det bliver busser af mærket Scania, formegentlig de samme som linje 350S får, bare i en 12 meter udgave. Disse nye busser til linje 40 bliver formegentlig også faceliftet, som Vasbygades tre busser, BusTrafikken ved ikke hvornår disse busser leveres eller hvor mange busser der leveres til linjen. Disse nye busser bliver højst sandsynligt også anvendt på andre af Ryvangs linjer.

8 Gislinge Turistfart gået konkurs Busselskabet Gislinge Turistfart, som kører busser for Movia i Vestsjælland er netop gået konkurs, som følge af finanskrisen. Movia har meddelt på deres hjemmeside at Gislinge Turistfart har indgivet en konkursbegæring. Dette betyder at busselskabets linjer ikke kan køres af Gislinge selv. Derfor har der onsdag aften kørt turistbusser på de berørte linjer. De berørte linjer er 651, 652, 653, 654 og 555. I mellemtiden kører busselskabet DitoBus linjerne med turistbusser og andet ledigt materiel. SMS din busbillet kommer til Movia SMS din næste bus var det første i Movia. Det har fungeret rigtig godt, med en stor kampagne for at få flere til at benytte sig af tjenesten. Du sender en SMS til 1250 med nogle koder som S Toftegårds Plads (S for stoppested og derefter navnet på stoppestedet). Sådan kan man hurtigt og nemt få de næste afgangstider fra busstoppestedet. Men nu begynder man på noget nyt. Fra februar 2009 kan man sende en SMS og derved få sin busbillet elektronisk. SMSbilletprisener den samme som i busserne, men der skal også betales alm. SMS-takst, som plejer at være på omkring 0-25 øre. SMS-billetten og den almindelige SMS-takstvil blive trukket fra din mobilregning. I FynBuslancerede man SMS-billetten længe før os. De startede pilotprojektet i januar Nu er det så vores tur, og det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå. SMSbeskeden skal vises til buschaufføren ved indstigning og man skal have SMS-billettenpå mobilen under hele rejsen.

9 Nye vagtplaner efter strejke Arriva i Vasbygade har efter den store chaufførstrejke d. 20. oktober 2008, valgt at lave nye vagtplaner på linjerne 10 og 33. I vagtplanerne gældende fra 19. oktober kunne man sidde i en bus i 4 til 6 timer uden pause. (Se Dagens nyhed #1) Efter BusTrafikkens oplysninger træder disse vagtplaner i kraft d. 2. november Fra 19. oktober 2008 blev linje 10 forlænget fra Flintholm st. til Brønshøj Torv, og linje 33 blev ændret så der nu køres ad Peder Lykkes Vej > Englandsvej > Vejlands Allé > Kongelundsvej. Chaufførstrejke hos Vasbygade Buschaufførerne nedlagt arbejdet tidlig morgen d. 20. oktober pga. for mange timer i en bus uden pause. BusTrafikkens redaktør har også kigget i disse vagtplaner og det er sandt hvad chaufførerne siger. I de nye vagtplaner gældende fra 19. oktober kan man sidde i 4 til 6 timer i en bus uden en eneste pause, her er kun tale om ophold ved endestationerne, som kun er på få minutter. Pga. strejken kørte følgende linjer ikke: 10, 16E, 26, 30, 32, 33, 36, 75E, 76E, 81N, 83N, 85N, 185 og 350S. Hos Arriva på Skøjtevej forstod man ikke chaufførernes strejke. Vagternes længde holder sig inden for overenskomsten og er blevet godkendt af tillidsrepræsentanten og linjerepræsentanterne. Derfor er det overraskende, at chaufførerne nu kommer og siger, at de ikke er gode nok," siger Martin Wexfra Arriva.

10 Overraskende hurtigt med S-bus Målet med en ny kampagne hos Movia er at få flere passagerer til at køre med S-bussen. Kampagnen gælder alle S-busserog der er i denne anledning lavet foldere til alle S-buslinjer. Folderen er formet som en lille bus og i denne folder står hvor mange minutter det tager fra ex. Lyngby st. til Hundige st. og fra Lyngby st. til alle tjekpunkterne. Nogle af busserne har også fået en mindre ændring ved forhjulet på vinduessiden. (Se billeder) I løbet af de første måneder af 2009 skulle der angiveligt komme en ny S-buskampagne, som en opfølger til Bedre Bustur. Indtil videre er S-buskampagnen på linje 150S givet flere passagerer på linjen. Dermed også flere afgange i køreplanen. Concordia Bus 6014 og Arriva Danmark 1435 i hhv. Glostrup og Ryvang-garage. Sådan ser den lille ændring ud. Foto: Sikandar Sahil (Malervangen, d. 1. november 2008) og (Ryvang, d. 26. oktober 2008)

11 BusTrafikken September/Oktober 2008 Tre nye 5A-busser på gaden Ved planskiftet d. 19. oktober 2008 blev der indsat flere afgange på Danmarks største buslinje, nemlig 5A. Da det er ved at blive vinter og lidt koldere end normalt så vælger flere at tage bussen frem for cyklen. Derfor har man indsat de nye afgange. Samtidig har Netbus Stamholmen fået tre nye busser til at dække kørslen. De tre nye busser hedder 8493, 8494 og Forvirring på linje 10 BusTrafikken har hørt fra nogle chauffører på linje 10, at der har været mange kunder som efter d. 19. oktober har været forvirret. Forvirringen skyldes at bussen efter 19. oktober blev lagt til at fortsætte fra Flintholm st. til Brønshøj Torv, men mange passagerer har troet at bussen ikke kørte ad den normale rute. En af chaufførerne har spurgt om man kunne lave skilte teksten om så der i stedet stod 10 Brønshøj Torv via Flintholm st. Hvad mener du? Send en mail til

12 Foto: Sikandar Sahil Fotosted: Københavns Rådhusplads Tekst: Her ses Arrivas bus 1804 køre på selve pladsen foran Københavns Rådhus. På billedet ses bussen på vej til garagen i Ryvang, efter en præsentation for det gratis internet i busserne Eazy internet som kører på linje 150S og 173E. De tilstedeværende var Jonas Permin (driftschef Ryvang) og to folk som stod i en Jeg elsker min bus -jakke der uddelte bolsjer og fortalte andre forbipasserende om den nye feature på 150S og 173E. På hjemmesiden youtube.com kan du se en af BusTrafikkens videoer hvor netop denne bus kører ud fra Rådhuspladsen over et fodgængerfelt og ud på vejen. Du skal gå ind på youtube.com og søge på Arriva 1804 på Rådhuspladsen så kommer den op som den første mulighed.

Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk. Helt ude i sandet

Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk. Helt ude i sandet post sydtrafik Nummer 1 september 2009 PS Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk Slet og ret og gå i fængsel side 10 Ud af gratis-bussen side 8 Dyrere at køre tildækket side 9 Helt ude i sandet

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Årsberetning 2009 Trafikselskabet Movia

Årsberetning 2009 Trafikselskabet Movia Årsberetning 2009 Trafikselskabet movia Bestyrelsen for Trafikselskabet Movia har ni medlemmer. To medlemmer kommer fra regionerne ét fra Region Hovedstaden og ét fra Region Sjælland. Den kommune, der

Læs mere

I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje.

I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje. Windows Fil Struktur I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje. Hvad er et drev Et drev, er en afgrænsning af fil strukturen. Når du går ind på et drev vil du stå i roden

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - maj 2015 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Efterår 3 Forsidebilledet 4 QRP Foredrag 4 Fyrweekend 2004 4 Fieldday 2004

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Buspassagerers forventninger til chaufførers kundeservice

Buspassagerers forventninger til chaufførers kundeservice Buspassagerers forventninger til chaufførers kundeservice - og implementering af resultater i uddannelsesmål December 2013 Alumbra Alumbra Jystrup Leragervej 10 4174 Jystrup Tlf: 61 34 60 69 E-mail: cr@alumbra.dk

Læs mere

Gør noget ved dit arbejdsmiljø

Gør noget ved dit arbejdsmiljø Gør noget ved dit arbejdsmiljø Forord Denne bog giver en række eksempler fra garageanlæg, der deltog i Projekt SundBus, på hvordan man kan iværksætte interventioner, som forbedrer sundhed og arbejdsmiljø

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229 2 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet til og interessen

Læs mere

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?... 3 2. Hvad er rejsekort?... 3 3. Hvad skal du vide inden rejsen?... 3 3.1 Rejsekort typer, priser og køb... 3 3.1.1 Rejsekort personligt... 3 3.1.2 Rejsekort

Læs mere

Indhold: Trafikkonferencen 2012. Nr. 5-2011. Rejsekortet i praksis side 2. Thomas Øster - ny hovedperson i dansk kollektiv trafik side 8

Indhold: Trafikkonferencen 2012. Nr. 5-2011. Rejsekortet i praksis side 2. Thomas Øster - ny hovedperson i dansk kollektiv trafik side 8 K O L L E K T I V T R A F I K 4 2 011 S I D E 1 Nr. 5-2011 15.09.2011 Deadline for indlæg til næste nummer 01.10.2011 Indhold: ISSN 1903-2714 Redaktion Mikael Hansen, IMAGITA Kommunikation Jess Abildskou

Læs mere

ipad for let øvede, modul 5 Facebook

ipad for let øvede, modul 5 Facebook 17112014AS ipad for let øvede modul 5 Indledning Dette kursus er meget omfattende, selv om det kun dækker en mindre del af mulighederne i. Hvis du ikke har kendskab til, kan du med fordel bruge 2 kursusgange

Læs mere

Tanker på dage med 15 timers vagter.

Tanker på dage med 15 timers vagter. Tanker på dage med 15 timers vagter. Hvordan mon den ser ud set gennem et par chauffør briller? Det spørgsmål har stillet mig selv mange gange, og gennem mine oplevelser i branchen gennem nogle år, tegner

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Kampagnen. Hjælp mig hjem

Kampagnen. Hjælp mig hjem Kampagnen Hjælp mig hjem Mathias Pedersen og Jonas Mathiesen Roskilde Tekniske Gymnasium 29-11-2013 Indholdsfortegnelse Kampagnen side 2 Medievalg 1..side 2 Case eksempel..side 2-3 Afsender..side 3-4 Perspektivering

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Fælles lønforsikring Så kan du klare dig, hvis du mister dit job DAGLIGVARE BUTIKKEN SOV TRYGT med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Socialpædagogerne får fælles lønforsikring

Læs mere

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com Outlook 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller med

Læs mere

FYNBUS 2011 ÅRSBERETNING

FYNBUS 2011 ÅRSBERETNING FYNBUS 211 ÅRSBERETNING FynBus 211 FORORD Historien om FynBus i 211 er historien om, hvordan tingene begyndte at lykkes. Ovenpå en række turbulente år med mange forandringer og tilpasninger, blev 211 et

Læs mere

Idekatalog. Savner I inspiration til, hvad I kan lave i jeres ungdomsråd? Eller mangler I viden om, hvordan I kan føre jeres ideer ud i verden?

Idekatalog. Savner I inspiration til, hvad I kan lave i jeres ungdomsråd? Eller mangler I viden om, hvordan I kan føre jeres ideer ud i verden? Idekatalog Savner I inspiration til, hvad I kan lave i jeres ungdomsråd? Eller mangler I viden om, hvordan I kan føre jeres ideer ud i verden? Dette idekatalog vil give jer svar på ovenstånede spørgsmål

Læs mere

Kære Aisha. Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder

Kære Aisha. Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder Kære Aisha Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder Introduktion I den senere tid hører vi af og til I medierne om et ungt, kompetent og elskeligt menneske, som får afvist sin ansøgning

Læs mere