Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse."

Transkript

1 Referat for Forretningsudvalgsmøde 3 marts kl Tilstede: Peter Fischer-Møller, Lone Møller-Hansen, Erling Tiedemann, Rita Jørgensen, Preben Brohus, Hanna Smidt, Peter Götz, Anders Gadegaard og Mads Christoffersen Afbud: Aase Rønkilde 1. Velkommen ved Anders I forlængelse af angrebet i København i februar har det arbejde, vi har bygget på tværs af religiøse forskelle, virkelig båret frugt. Fra kristen, jødisk og muslimsk side har der været stor synliggørelse af, hvor vigtigt det er at arbejde sammen. Anders Gadegaard har været i TV i forbindelse med angrebet og begravelsen af den jødiske sikkerhedsvagt Dan Uzan og fortalt om det interreligiøse samarbejde Peter Fischer-Møller fortalte om deres arbejde i Roskilde Stift under titlen Din tro, min tro. Grundet det faktum, at der ikke er ret mange jøder i Roskilde har gjort, at jødisk deltagelse ved enkelte forløb ikke har været muligt. Det har medført, at der blandt nogle fejlagtigt er opstået en opfattelse af, at man ikke vil samarbejde med jøder. Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse. 2. Nyt fra a. Sekretariatet Årsberetning. Vi er nu i gang med at samle artikler ind. Årsberetningen redigeres i næste uge og bliver færdig inden for de kommende par uger. Migrantkonference maj. Vi forventer 50 migrantpræster. Program og finansiering er ved at komme på plads. I programmet er der bl.a. sat tid af til at drøfte folkekirkens kommende asylarbejde. Folkemøde juni: kirker/organisationer. Samarbejde med de andre kirkelige telte. Mads Christoffersen står for debatter om - Religion og medierne, - Trossamfundenes vilkår i Danmark, - Grøn Kirke og står desuden for en økumenisk gudstjeneste i Allinge kirke søndag formiddag. Grøn Kirke. Kirkens jorde er et nyt fokusområde for Grøn Kirke. Folkekirkens Udviklingsfond har besluttet at støtte projektet med kr En konference for menighedsråd er undervejs. Grøn Kirke er ved at afslutte projektet med Miljøstyrelsen. En revideret tjekliste er ved at blive færdigudviklet på baggrund af rapporten efter vores besøg i de grønne kirker.

2 Det blev foreslået, at vi finder nogle ambassadører i de grønne kirkers menighedsråd til at give de gode ideer videre. Mange af de frivillige konsulenter (2013) vil gerne fortsætte deres engagement. Der afholdes COP21 i Paris til sommer. I den forbindelse er kirkeråd fra Norge og Finland til Paris ved at arrangere en pilgrimsvandring. I Danmark sker pilgrimsvandringen fra slutningen af august til midten af september. Grøn Kirke er ved at forberede Reformationsjubilæet ved træplantningsprojekter i Europa og rundt om i verden. Grundtvigsprojektet er ved at slutte, men samarbejdet i Europa vil man gerne fortsætte nu inden for rammerne af ERASMUS. I den forbindelse er der planer om at involvere menigheder fra Den Katolske Kirke i Polen. Kontaktgruppen. Mads er ved at forberede et møde i slutningen af april med Arab Group herunder planlægning af de kommende måneder. b. Stående Udvalg Der er valg til Årsmødet. c. Kontaktgruppen for Muslimer og Kristne Vi kom godt igennem med vores udtalelse i medierne. Initiativet kom egentlig fra Henrik Lund fra Aarhus Domkirke. Vi skal gøre noget for at komme i kontakt med moskeen fra Dortheavej, hvor gerningsmanden for angrebet i København kom fra. d. Danske Kirkedage Der afholdes et arrangement den 21 marts, hvor Marianne Jelved, Carsten Harboe (Sharing Copenhagen), Carl Christian Ebbesen og Mads Christoffersen skal holde oplæg. Ønske om ideudveksling og information om den videre proces frem mod Der blev holdt et møde med sekretariatet for frikirkerepræsentanter i sidste uge. Det bar noget præg af manglende vide om, hvad frikirker er. Så der er behov for samarbejde og samtale. Deltagerne havde et ønske om, at Hillsong skulle med. Dog skulle Hans Grishauge lige være sikker på, hvad Hillsong var for en størrelse. Betegnelsen evangelikal vil vi gerne af med. Det giver associationer til den amerikanske højrefløj. Evangelisk er meget bedre og et godt dansk ord. Der afholdes tovholdermøde hver anden måned, hvor Mads Christoffersen deltager. Mia Rahr Jakobsen, Trinitatis Kirke, overtager sekretærstillingen på Kirkedage, når Birgitte Jeppesen går på barselsorlov 1 maj. e. Økumenisk Efterårskursus oktober.

3 Det er ikke lykkedes at få alle de deltagende organisationer til at forpligte sig på et bestemt antal deltagere. Det er foreslået, at vi har fokus på diakoni. Men gruppen ønskede et mere bredt fokus på sekularisering. FU foreslår Uomgængelige kristne værdier i en sekulær verden, hvis man overhovedet skal fortsætte og at der skal være et krav om, at de deltagende organisationer forpligter sig på deltagere. Der afholdes Kirkedage i 2016 og Folkemøde hvert år. Man vil stort set det samme. - Mads Christoffersen skriver til planlægningsgruppen, at forretningsudvalget ønsker, at vi bruger kræfterne på Danske Kirkedage i stedet for Økumenisk Efterårskursus. - Vi kan afholde et møde i ny og næ, når/hvis der er behov for det. Måske det kunne blive en opfølgning på Danske Kirkedage. - Det har ikke vist sig frugtbart at flytte det til hverdage. Der er ikke opbakning til at sende medarbejdere. De frivillige er vigtigere end de ansatte. - Det skal være annonceret et år i forvejen MEN det kræver, at der kommer et nødvendigt program. - Ordet kursus er ikke godt. - Man kunne invitere Kristeligt Dagblad til at være medarrangører, hvis det skal fortsætte. f. Folkemødet juni: Mads Christoffersen står for 3 debatter og en gudstjeneste: Religion i medierne arrangeres sammen med Kristeligt Dagblad, Trossamfundsvilkår i Danmark arrangeres sammen med Grundtvigsk Forum, Kirken og klimaet arrangeres sammen med Folkekirkens Nødhjælp, Økumenisk Gudstjeneste arrangeres sammen med alle de kirkelige telte på Folkemødet. - Mads Christoffersen inviterer Anders Gadegaard til debatten om Religion i medierne. 3. DKRs arbejdsgrupper og sekretariatet Der er kommet flere arbejdsgrupper til med den nye arbejdsplan. Hvordan går det i arbejdsgrupperne og hvordan får de bistand fra sekretariatet? Er der noget der skal laves om? Fortsætter vi som nu? Samtale om DKRs arbejde, balancen mellem arbejdsområderne. Sekretariatets arbejde. Se arbejdsplanen her: erse/140503_endelig_arbejdsplan_ pdf Mads Christoffersen gennemgik Danske Kirkers Råds arbejde ud fra omdelt oversigt. Der er stor forskel på, hvor meget arbejde, der ligger i sekretariatets bistand til grupperne. Frikirkeforum mødes en gang om året, uden sekretariatets bistand. - De skal fremover sende deres referater til sekretariatet. - Frihed og lige vilkår: Formanden og gruppen er meget aktiv. Mads Christoffersen skriver referat. - Teologiske samtaler: En ad hoc gruppe, som mødes sjældent.

4 - Kontaktgruppen: Stine Høxbroe er ansat, Mads Christoffersen sparrer med hende. Næste konference i København er den maj Kristne i Mellemøsten: Et udvalg har haft et møde og drøftet en delegation til Israel/Palæstina. Mads Christoffersen er sekretær - Migrantmenigheder: Mads Christoffersen er medarrangør, Tværkulturelt Center er drivkraft. - Anti-trafficking: Et løst netværk, der beskæftiger sig med anti-trafficking arbejde. Ingen sekretærbistand. - Krop og Kirke: en stor gruppe. Mads Christoffersen er medarrangør. - Trosoplæring: En ambitiøs gruppe, som søger midler til ansættelse af projektmedarbejder. - Reformationsjubilæet: gruppen har ikke holdt møde endnu. MC indkalder de interesserede til et møde. Fra konflikt til fællesskab en udgivelse som er på trapperne. Se i øvrigt Bilag til Arbejdsområder oversigt af 3. marts 2015 De økonomiske vilkår er, som de er og vi får det maksimale ud af, det vi har. Det ville være en stor fordel at have flere på sekretariatet, men det er ikke rigtig en mulighed. Det er et spørgsmål om vi skal begrænse os og hvad skulle så skæres væk? Det ville være det, der tager mindst tid men der ville jo heller ikke være så meget at hente. Et spørgsmål er også om, der kunne opnås mere finansiering ved at lave en udviklingsplan for Danske Kirkers Råd, som i en projektfase kunne finansieres udefra. FU synes grundlæggende, at det er de rigtige områder der dækkes og at sekretariatet løfter opgaven fint. Det er op til sekretariatet at oplyse FU, hvis der er behov for input eller intervention, skulle der være behov for det. 4. Årsmøde 2015: 24. april kl Vi skal være i Baptistkirken i Roskilde Program kl : Ytringsfrihed og ansvarlighed Talere: Jacob Mchangama og Erling Tiedemann (evt en tredje). Forslag om en tredje oplægsholder: - Birthe Rønn Hornbech. MC sender et oplæg til AG, som kontakter hende og informerer Erling, som så også skriver til hende. - Roskildes borgmester - Hans Jørgen Bonnichsen Ordstyrer: Peter Fischer-Møller Dagsorden for Årsmøde: Forslag om omformulering af vedtægternes 2 stk 1: - at arbejde for at sikre kristne kirkers og trossamfunds frihed og lige vilkår. 2 suppleres med et stk 3: "Varetagelsen af rådets opgaver udfolder sig inden for de rammer, som afstikkes af Grundlovens bestemmelser om Folkekirken og andre trossamfund i Danmark" Eller: 2 stk 1,3 suppleres:

5 - at arbejde for at sikre kristne kirkers og trossamfunds frihed og lige vilkår inden for grundlovens bestemmelser om Folkekirkens og øvrige trossamfund i Danmark - FU ønsker følgende formulering: at arbejde for at sikre kristne kirkers og trossamfunds frihed og lige vilkår inden for grundlovens bestemmelser om Folkekirken og andre trossamfund i Danmark. Valg til FU: Peter Götz og Lone Møller-Hansen er på valg. Tonny Jacobsen opstiller i stedet for Peter. Den serbisk-ortodokse kirke søger om medlemskab. De er nogle hundrede mennesker samlet til gudstjeneste. Mads er i kontakt med deres menighedsleder Aleksander Hajden. - Menigheden skal inviteres med til Årsmødet. Det praktiske: Mads Christoffersen og Maria Pedersen mødes med Baptistkirken i Roskilde den 12 marts. 5. Regnskab 2014 (vedhæftet) a. Gennemgang og godkendelse af regnskabet Regnskabet skal underskrives digitalt den 4 marts af hvert enkelt medlem af FU. Preben Brohus gennemgik regnskabet. Hensættelser til løn og projekter: som budgetteret for Resultat: Forretningsudvalget godkendte regnskabet og indstiller til godkendelse ved Årsmødet og underskrev. - Mads skriver til revisor om at få sendt mail FU for underskrivning. b. Kontingent Ønske om nedsættelse Der er kommet ønsker om kontingentnedsættelse fra disse tre organisationer (efter fællesmødet i november): De Grønne Pigespejdere fra 5715 (baseret på 5000 medl) til? (4000 medlemmer). Studentermenigheden i Aarhus fra 2000 til Danske Baptisters Kvindenetværk fra 5100 (750 medlemmer) til? (531 medlemmer), - Mads drøfter med de tre om deres kontingenter. Hvad kan de betale? Det kan nedjusteres efter aftale. - Mads appellerer til De Grønne Pigespejdere, om de kan fortsætte som nu, da vi er nervøse for en domino-effekt. - Der er tale om en pragmatisk løsning.

6 Kontingent nedsættelse blev drøftet og Overgangsordning: De kirker/organisationer, der betaler for meget i 2009 fortsætter i princippet med det. 6. Kommende møder Årsmøde: 25 april i Roskilde Baptistkirke. Invitation sendes ud i denne uge eller den kommende. Rådsmøde: 26 august 2015 kl Fællesmøde: 31 oktober i København med frokost efterfølgende. Hvis Økumenisk Efterårskursus bliver bibeholdt, er det kl 9-12 på samme sted som Økumenisk Efterårskursus. FU-møde: 3 juni 2015 kl Peter Gøtz inviteres med til middagen. 7. Eventuelt

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 3. maj 2014 16.15-18.00 Konventhuset, Domkirkestræde 10. 4000 Roskilde Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov.

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov. Referat for møde i Forretningsudvalget den 4. juni 2013 kl. 16.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme.

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme. Endeligt referat Til FU Frederiksberg d. 11. september 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. september 2008 i Trinitatis Stuen, Peter Bangs Vej 1 D 16.00-18.00. Peter Bangs Vej

Læs mere

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9.

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9. Endeligt referat Til FU Endeligt referat for møde i Forretningsudvalget den 2. juni kl. 16-18 i Trinitatisstuen på Diakonissestiftelsen. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69 Referat af Rådsmøde i Danske Kirkers Råd Den 21. august 2013 kl. 15.00-18.00 Sankt Andreas Kirke Gothersgade 148, 1123 København K Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder.

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder. Til FU Frederiksberg d. 11. december 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. december 2008. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493

Læs mere

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn.

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn. Referat for møde i Økumenisk Forum Den 25 april 2015 kl. 10.00 Roskilde Baptistkirke Vindingevej 32A, 4000 Roskilde. Rettelser til referatet sendes til mc@danskekirkersraad.dk senest 4. maj 2015. Herefter

Læs mere

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt.

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt. UDKAST Referat af Fællesmøde Den 21. november 2013 kl 15.00-18.00 Sankt Annæ Kirke Dronning Elisabeths Alle 3 2300 København S. Rettelser sendes til hs@danskekirkersraad.dk senest den 4. december 2013.

Læs mere

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014 Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl. 15-18 i Vangede Kirke Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro

Læs mere

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017 Referat for Rådsmøde 30. august 2017 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011.

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011. Referat for Fællesmøde den 6. november 2010 kl. 14.00-17.00. Til Repræsentanter og sekretariater i Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011 Referat for Årsmøde den 24. april 2010 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/ Referat af Rådsmøde 30. august 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 13. september 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00.

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Endeligt referat for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg

Læs mere

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand.

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45

Læs mere

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG) Til alle i Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum Endelig referat for Fællesmøde for Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum den 1. november 2008 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg

Læs mere

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD Arbejdsplan 2017-2019 DANSKE KIRKERS RÅD INDHOLD 1. Indledning 3 1.1 Vores formål 3 2. Arbejdsplan 2017-19 3 2.1 Behovet for Danske Kirkers Råd 3 2.2 Prioritering 4 2.3 Fokusområder 2017-19 4 2.3.1 Frihed

Læs mere

Frederiksberg d. 17. februar 2015

Frederiksberg d. 17. februar 2015 Referat for Rådsmøde 29. januar 2015 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl. 16.00-18.00 i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj 2016 14:00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde 67. 1112 København K Årsmødet var for både medlemmer af Rådet og Økumenisk Forum. Inden selve

Læs mere

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Til FU Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Hermed udsendes endeligt referat fra forretningsudvalgsmøde i Danske Kirkers Råd d. 17. januar i Trinitatisstuen på Peter Bangs Vej 1D kl. 15-18 med efterfølgende

Læs mere

Referat for Fællesmøde 4. november 2017

Referat for Fællesmøde 4. november 2017 Til repræsentanter og sekretariater for Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD Arbejdsplan 2014-2016 DANSKE KIRKERS RÅD 2 Indhold 1. Indledning 4 1.1 Vores formål 4 1.2 Vores vision for 2014-16 4 1.3 Arbejdsplan 2014-16 5 2. Råd og fora 7 2.1 Rådet 7 2.1.1 Forretningsudvalget 7 2.2

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Snoghøj, d. 4. februar 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage).

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage). Rådsmøde 26 august 2015 Tilstede: Jacob Viftrup (Apostolsk Kirke), Preben Brohus (Apostolsk Kirke), Jacob B. Møller (Baptistkirken), Bent Hylleberg (Baptistkirken), Lone Møller-Hansen (Baptistkirken),

Læs mere

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20.

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20. Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Danske Kirkers Råd. Årsregnskab CVR-nr

Danske Kirkers Råd. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2016 CVR-nr. 18724413 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG) Hermed udsendes endeligt referat for Fællesmøde på Nyborg Strand den 7. november 2009 kl. 14.00-16.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde.

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. december 2014 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, fredag den 5. februar 2016 kl. 15-17

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 4. september 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd onsdag d. 4. september

Læs mere

Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 7. december 2016 J.nr. 013 MK Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 22. september 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 4/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Middelfart, d. 5. februar 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 1/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Vejle, den 31. januar 2014 J.nr. 013 JSS/dlv Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 4. december 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 13. maj 2015 kl

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 13. maj 2015 kl Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 13. maj 2015 kl. 13.00 15.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael Krarup, Erik

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 23. februar 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. april 2014 J.nr. 013 JSS/--- Protokol fra konstituerende møde i Folkekirkens

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD

Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD 2 Indhold 1. Indledning 4 1.1 Vores formål 4 1.2 Vores vision for 2011-13 4 1.3 Arbejdsplan 2011-13 5 2. Råd og fora 7 2.1 Rådet 7 2.1.1 Forretningsudvalget 7 2.2

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Søren Dalsgaard, Christian Arffmann (referent) Protokol MKR 1/18

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Søren Dalsgaard, Christian Arffmann (referent) Protokol MKR 1/18 Frederiksberg, den 1. februar 2018 J.nr. 013 Protokol fra MKR 1/18 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd torsdag, den 1. februar 2018, kl. 14.00 til 17.00 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia TEMA: Lutter diakoni Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia 28.-29. april 2017 Velkommen! 1517-2017 i år er det næsten umuligt at komme udenom reformationsjubilæet. Og det vil vi da heller ikke.

Læs mere

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Ingen afbud. Referat fra møde torsdag den 20. november 2014 kl. 15.30 18.00 i Landemodesalen, Viborg Bispegård. Indledning ved Hans Vestergaard Jensen

Læs mere

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013.

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Menighedsrådet Bellahøj - Utterslev Sogn Frederikssundsvej 125A 2700 Brønshøj 27.05.2013 Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråds lovbestemte

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 23.april, 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 3/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Blad nr. 3035 Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Dagsorden Beslutning Afbud fra Jens Arendt, Paul Kofoed Christiansen og Rune Viberg 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser

Læs mere

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Indledning ved Christian Bach Iversen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Bornholmske Frikirker. Et åbent fællesskab!

Bornholmske Frikirker. Et åbent fællesskab! Bornholmske Frikirker Et åbent fællesskab! 2 INDHOLD Rønne: 3 Baptistkirken Bornholmske Frikirker i samarbejde 4 Frelsens Hær 5 Metodistkirken 6 Missionskirken 7 Pinsekirken Et åbent fællesskab! Hasle:

Læs mere

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke Vedtægter for Søhøjlandets Kirke en Evangelisk Luthersk Frimenighed 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er Søhøjlandets Kirke, og er oprettet i 2008 som valgmenighed med navnet Søhøjlandets Valgmenighed.

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd lørdag den 31. januar 2015 klokken

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 2. december 2015 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Ester Larsen, Tine Lindhardt, Paul Verner Skærved, Grethe Jakobsen, Erik Vind, Rasmus Kr. Rasmussen,

Læs mere

Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage.

Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 2. juni 2018 13:00-16:00 Sted: Svenska Gustafskyrkan. Folke Bernadottes

Læs mere

Debatter og arrangementer i teltet Mellem himmel og jord.

Debatter og arrangementer i teltet Mellem himmel og jord. mellem himmel og jord OFFICIEL SPONSOR FOR FOLKEMØDET 2015 Debatter og arrangementer i teltet Mellem himmel og jord. Torsdag kl. 15,00-16,00: Plads: Kæmpestranden J30 Åbning af teltet. Præsentation af

Læs mere

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 28. april 2017 J.nr. 013 Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERS RÅD 2012

SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERS RÅD 2012 SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERSRÅD 2012 17 folkemødet VELkoMMEn TiL årsberetningen 2012 26 DiALogkonfEREncE Samtale & samarbejde er titlen på årsberetningen for 2012. Her kan du læse om Danske Kirkers

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

NORDIC MARINE THINK-TANK

NORDIC MARINE THINK-TANK Vedtægter 1 1. Navn, sammensætning og hjemsted 1. Tænketankens navn er Nordic Marine Think-Tank. 2. Tænketanken er et netværk af personer i de nordiske lande med erfaring i hav- og fiskerispørgsmål og

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Referat af biskoppernes møde den oktober 2016

Referat af biskoppernes møde den oktober 2016 Side1 af biskoppernes møde den 25. - 27. oktober 2016 Deltagere var Elof Westergaard, Henning Toft Bro, Henrik Stubkjær, Henrik Wigh-Poulsen, Lise-Lotte Rebel, Marianne Christiansen, Peter Fischer-Møller,

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Haderslev Stiftsudvalg for mødet med det nyspirituelle

Haderslev Stiftsudvalg for mødet med det nyspirituelle Haderslev Stiftsudvalg for mødet med det nyspirituelle Referat fra møde den 20/11-15 kl 9-13 hos Birgit Urd Andersen, Bramdrupdam Tilstede: Birgit Urd Andersen Søren Due Peter Glistrup Margaret Hammer

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 9. december 2009 J.nr. 013 JSS/jn MKR 4/09 Protokol Protokol fra møde

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Skriftlig årsberetning og revideret regnskab 2008 Danske Kirkers Råd

Skriftlig årsberetning og revideret regnskab 2008 Danske Kirkers Råd Skriftlig årsberetning og revideret regnskab 2008 Danske Kirkers Råd Skriftlig årsberetning 2008 Indhold Formandens beretning Anders Gadegaard, formand Årets gang i Danske Kirkers Råd Mads Christoffersen,

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger Vejledende vedtægter for distriktsforeninger En distriktsforening er en selvstændig forening, som selv fastsætter sine vedtægter. Vedtægterne må ikke være i strid med Landsforeningens til enhver tid gældende

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014 Forretningsorden Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering September 2014 1 2 Indhold 1: Baggrund... 4 2: Partnerskabets sammensætning... 4 3: Koordineringsgruppe... 5 4: Sekretariat...

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra konference den 4. september 2018 kl i Landemodesalen i Bispegården

Referat fra konference den 4. september 2018 kl i Landemodesalen i Bispegården Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Referat fra konference den 4. september 2018 kl. 15.30-18.30 i Landemodesalen i Bispegården Fraværende: Vilhelm Værge, Else Højvang. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Arbejdsdokument. Baggrund Vision Værdier Teologisk identitet Netværk og struktur Mulige samarbejdsområder Personkreds og proces

Arbejdsdokument. Baggrund Vision Værdier Teologisk identitet Netværk og struktur Mulige samarbejdsområder Personkreds og proces Arbejdsdokument Baggrund Vision Værdier Teologisk identitet Netværk og struktur Mulige samarbejdsområder Personkreds og proces Baggrund Der blæser mange vinde ind over Den kristne kirke i vor tid, og ofte

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere