Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II"

Transkript

1 Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II DAB mrk. PRJ TAN/gre Direkte tlf Dato 26. juni 2014 Referat til informationsstrategimøde nr. 4 Mødet blev afholdt i afdelingsbestyrelsens lokaler Grønnevej 255, onsdag den 18. juni 2014 kl Deltagere: Jens Erik Basballe Birthe Rasmussen Eva Adsersen Tina Kampmann Torben Andersen, Referent: Næstformand afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen Beboer DAB DAB 1.0 Godkendelse af referat Referat: Da der er tale om første møde i gruppe II forligger der ikke referat til godkendelse. Referat: Ingen bemærkninger til referat fra møde den 5. maj Gruppens sammensætning Referat: Gruppen består af: Eva Adsersen Birthe Rasmussen, Afdelingsbestyrelsen Jens Erik Basballe, Afdelingsbestyrelsen Torben Andersen, DAB Tina Kampmann, DAB Lyngby Kontoret Leif Hansen, Selskabsbestyrelsen (ved økonomiske forhold) Allan Olsson Ejendomsleder (Nyt medlem) 3.0 Brainstorming på meldeflader I forlængelse af sidste møde den 1. april 2014 gik mødets drøftelser på hvor informationen til beboerne omkring den forestående renovering bedst mulig blev kanaliseret ud fra og med hvilket medie. Eva Adsersen har gjort et stort stykke arbejde med at opsætte en brugbar webside på ByggeWeb, men kunne samtidig konstatere at programmet som ligger bag, er tungt og mulighederne for individuel tilpasning så godt som umulig. Drøftelserne omkring andre medier medførte følgende bemærkninger DAB Telefax: Beboerservice: Internet: Finsensvej 33 Postgiro: mandag - onsdag dab@dabbolig.dk 2000 Frederiksberg SE. Nr: torsdag Telefon: fredag for informationstategimøde IIII den 18. juni 2014.doc

2 Side 2 Informationstavler i foyer, er et ønske fra Styregruppen, og må respekteres som et godt forslag som må drøftes fremadrettet. Referat: Det aftaltes at eksisterende plancher i indgangene nedtages på et tidspunkt og efterfølges af 3 stk. ophængningsmontre som kan skærmes med et aflukkeligt låg med lås. Disse 3 montre skulle hver især indeholde: 1) Generelle oplysninger med oplysning om nedtagningsdato! 2) Varme Nyheder 3) Billeder fra renoveringen/flytning samt morsomme og fortællende billeder. Tovholder er Jens Erik Basballe der tager kontakt til Allan Olsson om hjælp til at finde egnede forslag til tavler og priser på disse i alt 3x4 stk. til næste møde. Referat: Jens Erik Basballe sørger for dette til næste møde. Infotavler i nye elevatorer (Efter tilbageflytning). Bliver først aktuelt når første højhus tilbageflyttes. Der er i udbuddet til Hovedentreprenøren vedr. elevatorer indeholdt installationer til formålet, men der skal arbejdes videre med selve leverancen af skærm og teknik. Referat: Fortsat interessant men først aktuel når nye elevatorer er installeret og skal tages i brug, dog skal der arbejdes hen på at finde egnede produkter der kan kobles på de nye installationer, da disse ikke er en del af udbuddet. Referat: Uændret i forhold til sidste møde. til hver enkelt beboer En mulighed som stiller krav til afsenderen (SVII) om hele tiden at være ajourført med hver enkelt beboers mailadresse, og rammer kun dem som har . Referat: En stort ønske fra Jens Erik Basballe. Torben Andersen undersøger i DAB hvorledes det nyudviklede program i EG Bolig vil kunne være behjælpelig med ajourførte oplysninger om hver enkelt beboers mailadresse. Referat: Torben Andersen oplyste, at det pr.t. ser ud som om at der kan knyttes et link til dette nye program, således at der ved simple tiltag kan trækkes de nødvendige oplysninger til brug for at viderebringe information til såvel eksterne genhusede beboere som til herboende. Beboermøder Før, under og efter. Er særdeles egnede og gode for dem som møder op, men kan ikke stå alene af hensyn til dem som ikke møder op. Referat: Fortsat et meget vigtigt element som værende gennemgående i hele renoveringsprocessen (Fastholdes)

3 Side 3 Flyttemøder med hver enkelt beboer. En næsten nødvendighed og tages da også i brug, i nødvendigt omfang med samtlige beboere. Der skal i spørgeskemaet til disse møder være et spørgsmål om man fremadrettet ønsker såvel orientering om byggeriets fremdrift over NETTET som i papirform. Referat: Er opstartet og de første samtaler blev afholdt på mødedatoen den 20. maj Referat: Tina Kampmann oplyste, at antallet af ønsker til personlige møder har været overvældende, hvorfor man har været nødsaget til at tage blok A i første omgang for derefter, at tage blok B & C efterfølgende og måske helt ind i Facebook Eva Adsersen er stor fortaler for dette medie, om end der er det misforhold at kommunikationen er tovejs og ingen kan sidde og besvare en lind strøm af mail af meget varierende indhold. Følgende er fremkommet fra Eva Adsersen efter mødet på en mail til gruppens medlemmer. Jeg har tænkt over det og jeg synes virkelig, at det er synd, hvis ikke vi prøver at arbejde videre med Facebook som informationskanal og benytter os af den nye teknologi, som er gratis og som alle andre bruger og hvor designet er lavet på forhånd (hvis man altså kan leve med at designet som det nu er på Facebook). Derfor har jeg læst lidt mere både sider og grupper og spurgt mig omkring lidt mere omkring for at se om vi kunne få svar på de spørgsmål og forbehold der gjorde, at vi blev i tvivl om Facebook-modellen: 1. Lukket Facebook gruppe beskrives af eksperter som en slags intranet. (læs herom i linket nedenfor) 2. Tovejskommunikation kan begrænses så kun administrator opretter indlæg og opslag. Kommentarer kan dog ikke undgås. Men det gør vel ikke noget. Og man kan jo bare skrive i et fast opslag, at man ikke kan forvente svar på kommentarer eller spørgsmål. (læs herom i linket nedenfor) 3. Det ser ud til at man kan lave en Facebook side, som man kan finde frem og læse i google selv om man ikke har en Facebook profil. Prøv selv at logge ud af jeres Facebook profil og søg denne side på Google fra Aalborg Universitet Man kan sagtens læse opslag og nyheder, men skal have en Facebook profil for at kommentere opslag. Skal alligevel ikke give det en chance og undersøge fordele og ulemper og forskelle på sider og grupper lidt nærmere til næste møde? Referat: Eva Adsersen har gjort et stor ressourcearbejde forinden og rundsendt dette til mødedeltagerne. Der var den opfattelse, at man ville bede Eva om på næste møde at gennemgå mediet og dets muligheder således, at selv de mest skeptiske ville kunne forstå hvor strålende en idé der er tale om. Torben Andersen medbringer en projektor og Eva en Computer med netopkobling. Referat: Eva Adsersen gennemgik Facebook siden indeholdende den gruppe som Eva har startet op.

4 Side 4 Gruppen noterede sig oplægget med interesse men konkluderede at mediet Facebook nok ikke rigtig egnede sig til den type information som netop renoveringen af Sorgenfrivang II har behov for blandt andet af den grund at overskueligheden var begrænset. Punktet udgår af referatet fra næste møde ByggeWeb Eva Adsersen har bygget en ganske udmærket hjemmeside op ByggeWeb på en eksisterende platform som vi fik med i købet af ByggeWeb uden merpris. Alle er enig i at arbejdet på ingen måde er spildt, men mediet synes ikke tilstrækkeligt fleksibelt til at vi i den aktuelle situationen kan får det optimale ud af produktet. Referat: Der var bred enighed om, at beboerportalen på ByggeWeb var gammeldags, ikke særlig brugervenlig og ikke anvendelig i dette projekt (godt der ikke er betalt særskilt for denne ydelse), og derfor udgår i relation til beboerinformation Referat: Punktet udgår af referatet fra næste møde Sorgenfrivang II Infokanal En rullende avis fra en svunden tid som ikke ses egnet til det ønskede formål. Referat: Der var bred enighed om at dette medie ikke matchede de ønsker/krav der er nutidens formidlingsbehov. Referat: Punktet udgår af referatet fra næste møde Papirudgave (Sorgenfrivang II Nyt) Det er gruppens helt klare opfattelse, at denne form for information er ganske unødvendig, en omkostninger pr. gang ca. kr kan nedbringes betragteligt ved at bede beboerne om at sætte en mærkat på deres dueslag/postkasse om ikke at have behovet for denne, da man kan trække et elektronisk eksemplar på nettet. Referat: Sorgenfrivang Nyt må fortsat være et medie som er rygraden i nyhedsformidlingen. Udsendelsen skal begrænses til at omhandle de beboere som ikke har adresse/ netopkobling. (Økonomi). Referat: Torben Andersen oplyste, at det er hensigten at udsende et Sorgenfrivang II Nyhedsbrev inden sommerferien med oplysninger om det sidste nyt med hensyn til de afholdte licitationer på såvel flytteudbud som på selve bygningsarbejderne samt sidste nyt om stadiet for informationsstrategien fremadrettet. Samtidig benyttes lejligheden til at ønske beboerne en rigtig god sommerferie. Hjemmeside Eva Adsersen plæderede for, at man på nettet nedtog en master til en hjemmeside som var mulig at gøre brug af i den konkrete situation.

5 Side 5 I en efterfølgende drøftelse over muligvis at inddrage et professionelt WEB firma til at designe en hjemmeside var Eva Adsersen af den opfattelse af være spild af penge. Der arbejdes videre med at finde en gratis hjemmeside og sideløbende undersøger Jens Erik Basballe de økonomiske udfordringer med at gøre brug af en professionel WEB Master. Referat: Eva Adsersen har undersøgt mulighederne for at oprette en brugbar hjemmeside og der er fundet et delvis gratis egnet medie. Der ønskes Eva s oplæg til et design og deraf det mulige behov for tilkøb at supplerende faciliteter og pris herpå. Hvis muligt til næste møde. Jens Basballe taler med kontaktperson i Sorgenfrivang II om mulig support som omtalt i referat fra sidste møde. Referat: Efter mødet: Efter en del efterfølgende udmeldinger er situationen nu den, at der ved såvel Allan Olsson mellemværende som ved en Torben Dhyrstad mellemkost, at det er lykkedes at få opgraderet den gamle Sorgenfrivang II hjemmeside på en måde, der både gør den seværdig og informativ i sit indhold. Komplikationer med programmeringsarbejdet fra starten skulle nu være ryddet af vejen således, at Eva Adsersen fortsat har mod på fremadrette at følge op på hjemmesiden og tilpasse den til projektets behov. På næste møde skal såvel antal af afsnit som indhold af det enkelte afsnit drøftes igennem, således at intet igangsættes officielt overfor beboerne uden forudgående aftale med infogruppen. Pixibog Ved et tidligere møde mellem Torben Andersen DAB og Allan Olsson er der blevet drøftet muligheden af, at udfærdige en PIXI bog der skulle indeholde praktiske oplysninger fra hver af de afdelinger som bliver brugt til genhusning. Den bog skulle så udleveres de enkelte beboere til orientering, om hvad den afdeling som de midlertidig skal genhuses i, kan tilbyde og hvilke begrænsninger der måtte være i forhold til det, som beboerne var vant til i Sorgenfrivang II. Forslaget nød fremme og der arbejdets videre med ideen. Referat: Birgit Rasmussen kommer til næste møde med skitseoplæg til en disponering af en kommende Pixifolder, som skal være afdelingsbestemt dog med et overordnet indhold om: Afdelingsnavn/Foto Stamoplysninger om boligstørrelser antal boliger Beboerlokaler Kontortider Adresser Telefonnumre Mailadresser Ordensreglement Opkoblingsmuligheder til YouSee/andet Vaskemaskine Opvaskemaskine

6 Side 6 Andre nyttige oplysninger evt. klubber, foreninger etc. Referat: Birgit Rasmussen lover til næste møde at have et skitsemæssigt oplæg med til drøftelse i info-gruppen 4.0 Økonomi Referat: Intet nyt 5.0 Eventuelt 6.0 Næste Møde Referat: Næstkommende møde i følgegruppen aftaltes til onsdag den 27. august 2014 kl i bestyrelseslokalet. Der undersøges internt i afdelingsbestyrelsen om datoen er acceptabel. Torben Andersen

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 1. b. Valg af referent 2.a Kort opfølgning på mødet fra d.23 maj 2.b Gennemgang af projektet for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB Klubbens hjemmeside er en af klubbens officielle ansigter udadtil. På hjemmesiden skal gamle såvel som nye medlemmer kunne finde relevant og opdateret information. Afdelingerne er ansvarlige for at deres

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

Referat. Boligselskabet AKB, København /0021 Bellahøj Helhedsplan. Følgegruppemøde nr. 05

Referat. Boligselskabet AKB, København /0021 Bellahøj Helhedsplan. Følgegruppemøde nr. 05 15. september 2016 Dato: 17. maj 2016, kl. 16.30-18.30 Sted: AKB Bellahøjs bestyrelseslokale, Ved Bellahøj Nord 7, kld. 2700 Brønshøj KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Helle Gottlieb Jensen Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 4. februar 2017 Referat

Læs mere

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014.

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014. INDLEDNING Nedenstående materiale er en opsamling (udarbejdet af BL) af en brainstorm i forbindelse med en cafédebat på årets kursusweekend 2014 for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

Til stede var: Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Blad nr. Referat 410 Dag og år:

Til stede var: Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Blad nr. Referat 410 Dag og år: Til stede var: Fra hovedbestyrelsen: Ingen Fra Administrationen: Direktør Mikael Jensen Teknisk chef Jens Chr. Jessen Inspektør Kim Johansen Fra afdelingen: 70 beboere (inkl. bestyrelsens 5 medlemmer JS-JR-LM-

Læs mere

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011 Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 07. juni 2011 kl. 17.00 i Fælleshuset, Rosenfeldt 33, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...2 2 Godkendelse

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 18. september 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken.

Afd. 9 Munkebjergparken. Plan for genhusning ved gennemførsel af Helhedsplanen. Siden sidst: Vi går nu i gang med de individuelle samtaler på Bramstrupvej 13 og 11 i denne rækkefølge. Vi vil kontakte jer og aftale nærmere tidspunkt

Læs mere

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november 2016 kl. 17.00 Deltagere Afbud Ikke mødt

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Sanne byder velkommen. Sanne informerer om lederevalueringen. Det er i uge 15. Den vil være elektronisk. Hun opfordrer ALLE til at besvare den. Resultatet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014 Borgerpanelundersøgelse Kommunikation og information Januar 2014 Strategi og Analyse, januar 2014 1 Indhold Metode og resultater... 3 Hovedresultater... 4 Information fra BRK til borgerne... 5 Nyheder

Læs mere

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Spørgsmål og svar fra Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19.00 Spørgsmål til: Boliger/ blokkene

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING]

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING] Mødested: Svalegården. Tidspunkt: Torsdag, den 12. januar 2012 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE) Jens Erik Laursen

Læs mere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Julekalendere er et hyggeligt indslag i hverdagen. En julekalender skal være nem og hurtig at gå til - citat fra

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere:

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere: Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene Dato: 2. september 2015 Tid: kl. 16:00 17:55 Sted: Bestyrelseslokalet, Stjernens Kvarter 2B Deltagere: Bestyrelse Annette Arvin Dennis Kragh

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 2. november 2018 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet den 30.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d. 30 Oktober 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d. 30 Oktober 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d. 30 Oktober 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 September

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3 Brøndbyøster d. 11.08.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.08.13 kl. 18.30 21.30 August 2013 DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD.

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny Rasmussen, Nils Vinther,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat 4. møde 2014/15

Referat 4. møde 2014/15 Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Intern kommunikation i Faxe Kommune - et oplæg til dialog Indhold: Kommunikation & Kvalitet, august 2009

Intern kommunikation i Faxe Kommune - et oplæg til dialog Indhold: Kommunikation & Kvalitet, august 2009 Intern kommunikation i Faxe Kommune - et oplæg til dialog Indhold: Udgangspunkt og definition Status og udfordringer Løsning og fremtid Åbne spørgsmål Kommunikation & Kvalitet, august 2009 Del 1: Udgangspunkt

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Rødovre almennyttige Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40 Finsensvej

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Teis Melcher Karl Posselt Ditte O Neill Anders Sørensen

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Onsdag den 30. september 2015 kl. 15.00-17.30 Deltagere: Dahl Christensen Evin Eggert Alis Petersen Henning Petersen Rud Christensen Velkommen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 11.04.10. Referat af: Referat nr. 5 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.10 kl. 18.30 22.00.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 11.04.10. Referat af: Referat nr. 5 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.10 kl. 18.30 22.00. DIRIGENT: MARIANNE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Knud Petersen (KP) David Oszlak (DO) Marianne Larsen (ML) Aase B. Stisen (AaS) Afbud fra Forretningsfører

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Side 18/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde kl. 19.00 Den 27. april 2015

Referat bestyrelsesmøde kl. 19.00 Den 27. april 2015 Referat bestyrelsesmøde kl. 19.00 Den 27. april 2015 Deltagere: Niels Jørgen, Jeppe, Henrik B, Tove, Tom, Lise, Tina, Henrik P, Kent og Anne Afbud: Referent: Anne punkt Emne konklusion ansvar 1 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 16.jan 2018 kl

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 16.jan 2018 kl Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde i Glostrup Boligselskab afdeling 9. Tirsdag d. 16.01. 2018 kl. 17.00, Diget 17, kælderen. side 1 Deltagere: Susanne Petersen, Mads Andersen, Poul Schmidt, Bente Schmidt,

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Dagsorden 0. Ændring af dagsorden 1. Forretningsorden for afd. bestyrelsen 2. Godkendelse

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug

Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug Indledning Groupcare er en elektronisk, internetbaseret kommunikationsform som vi bruger i forbindelse med din DOL-uddannelse. Grundlæggende set er Groupcare

Læs mere

SAMMEN ER BEBOERE I AFDELINGSBESTYRELSER I ORGANISATIONSBESTYRELSE I MEDARBEJDERE VI STÆRKE

SAMMEN ER BEBOERE I AFDELINGSBESTYRELSER I ORGANISATIONSBESTYRELSE I MEDARBEJDERE VI STÆRKE PGAVE- RUPPER 3B SAMMEN ER BEBOERE I AFDELINGSBESTYRELSER I ORGANISATIONSBESTYRELSE I MEDARBEJDERE VI STÆRKE I 1 I BAGGRUND 3B s organisationsbestyrelse nedsatte i efteråret 2016 en række opgavegrupper

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 06. juni 2005 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere