Aktuelt. Rengøring den kommende periode udføres af: Lørdag den 17.maj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøring den kommende periode udføres af: Lørdag den 17.maj"

Transkript

1 Uge 20 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Endnu engang må vi sande, ugerne flyver af sted. Her kommer de seneste bulletiner fra denne uge. Jeg har været på kursus fra onsdag til fredag og mandag er jeg ligeledes fraværende, da jeg først kommer hjem fra London. Vi har fået et par nye vikarer på banen. Velkommen til Johnny Eldrup som bor i Thorsø og Erik Blok Andersen der kommer fra Løvenholm. De har været vikarer i denne uge, dels for Jan som er i København med 9. klasse og mig (Bjarne) som har været på kursus Der er kun et par korte meddelelser fra kontoret i denne uge. Overtante Dorthe Svenningsen vil gerne invitere alle onkler og tanter til tantekaffe onsdag den 21. maj kl På tantelisten har jeg noteret: Ida Grauert, Henrik Bjørn, Lene Borg, Helle Basse Friis, Bettina Wendelboe, Lisbeth Møller, Hanne egeskov, Lea Brinkmann, Steven Barret og Dorthe Svenningsen..Håber jeg har fået alle med, eller kommer I bare alligevel. Der er også plads til flere, hvis der er nogen der har lyst. Fra det sidste bestyrelsesmøde har vi følgende vigtige dato at melde ud. Der er indkaldt til arbejdsdag, lørdag den 14. juni, så husk at sætte kryds i kalenderen allerede nu. Nærmer information om arbejdsdagen følger senere. Rengøring den kommende periode udføres af: Lørdag den 17.maj Kasper 1 (Bettina og Kim) Asbjørn 8 (Marianne og Leif) Jesper 2 (Lone og Jørgen) Daniel 4 (Helle og Karsten) Silja 5 (Hanne og Jan) Kathrine bh kl (Betina og Steen) Lørdag den 24. maj. Simone 5 (Lonnie og Svenne) Amalie 1 (Mette) Magnus 6 ()

2 Johan 2 (Janne og Sigvard) Naja 4 (Lisette og Lars) Rasmus 7 (Vibbe og Frank) Sigurd 4 (Susanne og Henrik) Rigtig god weekend Bjarne Kristensen Hej Indianere og forældre. I denne her uge har vi været i skoven og kigge på "vores" træer som er sprunget ud. Det ene er et bøgetræ og det andet et egetræ, de er kæmpestore og har forskellige blade! I morgen skal vi (Mathilde, Tatiana, Clara og jeg på besøg i Fjellerup børnehave, mandag tager Malene med til Glesborg og torsdag tager vi bussen allesammen til Bønnerup, hvor (Bønnerup børnene) besøger børnehaven og resten tager på tur på stranden / havnen. Fredag i næste uge vil vi holde en lille fest. Alle skal medbringe 20 kr. til mad som vi køber ind i Focus, så ingen madpakke fredag. Det går godt i gruppen, mange er begyndt at få gode kontakter i de ældre klasser, de kan nu også komme på "besøg" hos hinanden klasserne imellem. Det er jo dejligt og viser at de snart er ved at være skoleparate. Vi snakker meget om hvordan man er ved hinanden, hvordan man får det når nogen siger noget godt til en og omvendt. Vi laver smilies om hvordan det er at gå i skole, og de fleste er med smil på, nogle få af drengene savner deres gamle kammerater fra børnehaven og har kun en ligeud mund. det kan vi jo ikke gøre noget ved i skolen, men måske i kunne hjælpe til derhjemme med at holde nogle gode gamle venskaber vedlige! Vi vil gerne holde et forældremøde med børn i uge 24. Dato og tid kommer med i næste ugebrev. Mange glade sommerhilsner fra Malene og Sus SFO.. Efter endnu en uge med dejligt vejr, er vi ved at være vant til at være udenfor. Heidi er i gang med at lave flotte mosaikker sammen med en masse børn, vi har lavet bål og der er blevet snittet til den store guldmedalje. Det betyder også at vi bruger en del plaster, nogen mere end andre. Jeg nævner i flæng: Isabella (2.kl) fem stykker plaster på en fod Jeppe (1.kl) også flere skrammer og sår fordelt over hele ugen Gustav (bhk.) snitsår i finger onsdag og et andet snit fra en sten torsdag, o.s.v. Det skal dog siges, at det ikke er ret mange skader vi har med snitteknive, med derimod flest der skærer sig på skarpe sten, når de glemmer deres fodtøj. Vi prøver derfor at holde legepladsen stenfri så godt vi kan. Husk at tage jer tid til en kop kaffe fredag når I henter jeres børn om fredagen. Vi håber at det bliver en hyggelig tradition i vores fritter, at vi kan slutte ugen af på en god måde. Til alle Indianer-forældre: Som før nævnt er der ikke mulighed for at komme med skolebussen i uge 23. Jeg vil meget gerne være med til at koordinere noget fælleskørsel, hvis der er interesse for det. I skal bare gi besked om hvorvidt I har behov for det. Hellere før end siden..

3 I næste uge fortsætter vi med de aktiviteter vi er i gang med. Vi er også ved at lave nogle træstammer om til brænde. Henning har savet dem op, og nu hugger vi brænde og stabler det ved bålpladsen. Hvis der er nogen der vil hjælpe med at lave en ny svævebane, er I stadig velkomne til at give lyd fra jer. Der har været lidt stille indtil nu.. Flemming Børnehaveklassen Uge 21 I næste uge skal jeg ikke være sammen med indskolingen, da jeg skal op og have temauge med 7.-9 kl. Derfor er der intet skema fra mig. I denne uge har vi sagt god dag og velkommen til Cecilie, der er startet i vores klasse i stedet for Rebekka. Tirsdag kom vi ikke i skoven, da der var sygdom blandt lærerene og i stedet valgte vi at lave bål, snitte, male og lave pilefløjter på skolen. Der blev også lavet "et" lille sort snobrød rundt om bålet - det var meget hyggeligt. Vi har snakket om eventyret Frøkongen og arbejdet lidt med bogstavet F, arbejdet i vores matematikbøger, skrevet i vores dagbøger og eller hygget os med det gode vejr. I gymnastik var vi ovre på sportspladsen og løbe samt spille med bolde og lavede løb med puslespil. Der vil være mere om næste uges program andet steds i ugebrevet. Heidi S GRILL-AFTEN med fagligt indhold for 0-kl. og familie. Sommerferien sig nærmer og for at afslutte 0-klasse med manér inviteres elever og deres familie til Grill-aften torsdag den 12. juni Grillen er klar ca. kl , hvor I kan grille jeres medbragte kød. Alt tilbehør til grill-aftenen sørger vi for, samt der kan købes drikkevarer. Mens børnene leger, kan forældrene høre Lene Refsgaard fortælle om "Hvordan du hjælper dit barn godt i gang med at lære at læse". Efter kaffe og kage regner vi med at slutte arrangementet senest kl Det hele koster 20.- pr. næse og tilmelding afleveres til Heidi Svendsen eller en af os senest 6. juni i lukket kuvert. Venligst meddel om du kan komme og hjælpe med at lave tilbehøret eller evt. bage en kage. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til eller ringe til en af os. Mvh. Forældrerådet - Kenneth (Lucas), Helle (Simon & Philip), Birgit (Kristian). Ps. Grill-aftenen holder vi på Skolen :-) 1. klasse matematik Vi har lavet hinkeruder og leget matematik i skolegården. Ungerne hoppede plus- og minusstykker, og samtidigt nød vi det gode vejr.

4 Derudover arbejder vi for tiden med at tælle og systematisere (så og så mange af den slags, så og så mange af en anden slags). Det er samtidigt, som med så meget andet vi laver for tiden, en træning i 10-talssystemmet. Vh Kim 2. klasse Tak for sidst til jer alle :-) I løbet af samtalerne blev vi enige om at indføre lektiebog i klassen, selv om det kan tage tid at få skrevet i dem i timerne. Vi prøver om børnene selv kan skrive. I temaugen får børnene to små bøger med hjem til læsning. fra Trine og Kim Dansk 3. klasse Ud over det sædvanlige arbejde med læsekontrakter, ugebog og diverse arbejdsbøger har vi i denne uge brugt lidt tid på at få begreberne for ordklasserne på plads. Det vil sige hovedklasserne navneord, udsagnsord og tillægsord. Vi gjorde det på den måde, at børnene skulle kravle ned under bordet, hvis der blev nævnt navneord - stå på bordet ved udsagnsord og hoppe ved tillægsord. Ulla og jeg sagde så på skift forskellige ord. Det var svært i begyndelsen, men efterhånden blev det lettere at finde ud af. Det vil vi nok gøre nogle gange, for det kan være svært at huske forskel på de forskellige slags ord. Hvis jeg ikke når ud og hilse på fredag aften, må I børn have en rigtig god klassefest. til jer alle Hilsen Anne Birthe 3. kl. matematik: Det går stille og roligt derudaf. Dog ikke med 9-tabellen. Den kan de ikke rigtig få på plads i øjeblikket, så vi holder en lille pause. Allan 3. klasse engelsk I sidste uge havde vi en engelsk temadag sammen med 4. klasse og det blev opstarten til temaet Shopping. Vi har lavet butikker, lært hvad man siger både som kunde og ekspedient, og så er der kommet mange ord på forskellige varer til. Vi fortsætter lidt endnu med at bygge videre på emnet, vi skal bl.a. også have lidt styr på pengene. I næste uge er der temauge, så husk at snakke lidt engelsk hjemme og der må også meget gerne laves nogle sider i deres Let s do it. til jer alle.

5 3. og 4. klasse, næste uges temauge handler om skov og eng I næste uge skal begge klasser arbejde med temaet skov og eng. Vi regner med at være udendørs både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag- to af dagene i skoven og to af dagene på engen. Derfor skal alle børn, på disse dage, medbringe madpakke og drikkelse i en taske, helst rygsæk, som de selv kan bære. Herudover beder vi jer forældre være opmærksomme på vejrudsigten og klæde børnene derefter, vær også opmærksomme på at børnene har praktisk fodtøj på (selv har vi tænkt os at have gummistøvler på, mens vi er ude i felten). Hvis vejret bliver solrigt vil vi også bede jer huske at smøre jeres børn med solcreme. Ja, så har vi vist husket alt det vi skulle bede jer om at have i tankerne. På fredag er det planen at vi skal være på skolen og arbejde kreativt med de ting som vi har taget med hjem fra engen og skoven. Vi glæder os og regner med at have en supergod uge. Eng- og skovhilsener fra Heidi C. og Elisabeth Matematik i 4. klasse Vi nåede ikke at lave kasser til rumfang. I stedet havde jeg fundet forskellige vaser og kopper, som vi fyldte vand i og gættede, hvor der kunne være mest. Jeg havde en tom saftevandsbeholder (1 liter) - og en kasse på 10 * 10 * 10 cm. Der blev gættet på, at der kunne være mest i kassen. Men efterhånden kom budene dog, at der kunne være lige meget, hvilket også holdt stik. Vi har derefter bygget med centicubes og tegnet på isometrisk papir. Det kunne være svært at se, hvilken vej stregerne skulle gå, men alle arbejdede godt, og flere kom med spontane udbrud om, at de syntes det var sjovt at arbejde med. Lektier til efter temaugen er 1 side i det hvide arbejdshæfte og 7, 8 og 9 tabellen. Mange hilsner Anne Birthe 4. klasse engelsk I sidste uge havde vi en engelsk temadag sammen med 3. klasse og det blev opstarten til temaet Shopping. Vi har lavet butikker, lært hvad man siger både som kunde og ekspedient, og så er der kommet mange ord på forskellige varer til. I øjeblikket laver vi ordkort med varer til de forskellige butikker. Vi fortsætter lidt endnu med at bygge videre på emnet, vi skal bl.a. også have lidt styr på pengene. I næste uge er der temauge, så husk at snakke lidt engelsk hjemme og der må også meget gerne laves nogle sider i deres Let s do it. til jer alle. 5. klasse: Vi havde i sidste uge en rigtig dejlig tur i halmen. Jeg går ud fra, at ungerne selv har fortalt om turen derhjemme, så her vil jeg bare henvise til fotos, som bliver lagt på hjemmesiden (www.gbfriskole.dk) i løbet af weekenden. Og så over til det mere alvorlige: Nicolai havde sidste skoledag i vores klasse og på vores skole i dag. Han vil gerne prøve andre udfordringer og være tættere på mange af sine fodboldkammerater. Det sker fremover på Glesborg skole. Jeg har haft en god snak med Nicolais mor, og hun forsikrede mig om, at der ikke var noget i vejen omkring Nicolai på vores skole. Hans ønske om et skoleskift er nok også blevet aktualiseret af, at broderen Anders til sommerferien

6 skifter til Djurslandsskolen i Ørum, som vil kunne give ham et meget bedre tilbud, end vi er gearet til. Lige nu vil jeg kun sige farvel til dig Nicolai og ønske dig alt muligt godt fremover. Vi vil savne dig, og vi håber at se dig på besøg ind imellem. Og husk: Du er altid velkommer på G-B- Friskole. Og så over til det til det lidt mere muntre hjørne: På mandag får vi en ny dreng på prøve i fjorten dag. Han hedder Mark og bor i Grenaa, hvortil han flyttede for et år siden fra Århus. Han er ikke faldet til på sin skole der, og ønsker nu at gå hos os. Det er dejligt, ag det glæder vi os selvfølgelig til. Vi bliver i det muntre hjørne: Vedr. elev- og forældresamtalerne bedes I kikke på nedenstående skemaer og skrive elevnavn på alle de muligheder, der kunne passe for jer. De af jer, der bliver booked på torsdag, ringer jeg til og aftaler den endelig tid, og resten (tirsdag den 27. ds.) vil blive orienteret gennem næste ugebrev klip Elev- og forældresamtaler i 5. klasse: Kl. Torsdag Tirsdag Ingen Ingen Ingen Ingen Ingen Ingen riv Allan Temauge i 5. og 6. klasse uge 21 I næste uge hedder temauge "Kalmarunionen". Det er en spændende del af middelalderen. 6. klasse havde om middelalderen sidste år, hvor det mere drejede sig om dagliglivet omkring en middelalderborg. I denne del vil vi mere gå ind på Dronning Margrethe d. 1., hendes far Valdemar Atterdag og hendes nevø Erik af Pommeren. Desuden vil vi se på udbredelsen af det nordiske rige og Danmarks "udbredelse" på forskellige tider af middelalderen. (På et tidspunkt var Danmark pantsat til en tysk greve). Der vil være noget om de forskellige kongers forhold til kirke og adel. Vi vil tage på udflugt til Gl. Estrup herregårdsmuseum. Det gør vi onsdag, hvor alle derfor skal medbringe madpakke og drikkedunk, da vi ikke når hjem til bod-tid. Mange hilsner Kirsten Löser, Ulla og Anne Birthe

7 6.klasse i dansk Vi har haft sådan en kombiuge med svensk og kortfilm. Som de skriver i Okej og kul, så er det svenske sprog lidt sværere end det norske sprog, som minder lidt mere om det danske. Men Eleverne er startet friske og motiveret til denne omgang af nordisk sprog. Som skrevet i sidste uge er vi startet med materialet, der hedder Med bankende hjerte. Vi har startet med filmen Dykkerdrengen. Den handler om en dreng, som bor sammen med sin far. Hans far er alkoholiker, og i filmen beskrives Dykkerdrengens ansvar for bl.a. de daglige pligter. Når han har brug for at forsvinde, tager han en dykker tur i badekaret eller svømmehallen. Da han og hans far er på ferie, går det helt galt for dem. Hvis i vil vide mere kan er jeg sikker på at eleverne er villige til at fortælle. Eller i kan låne filmen på biblioteket. Eleverne har generelt arbejdet meget koncentreret i denne uge..stor ros til dem! I dag, torsdag, har vi brugt to timer på trivsels møde. Vi hjemsender en seddel om grunden til dette. Næste uge er det temauge og ugen efter fortsætter vi med svensk og kortfilm. Heidi 7.klasse, dansk: I denne uge har vi arbejdet lidt videre med læringsstile og så havde vi en hel tirsdag hvor vi spillede Genre-bingo og lavede forskellige spil med ordklasserne. Vi har også arbejdet videre med avisen og det skal vi igen i morgen, fredag. Jeg har nemlig fået Jans fysiktimer da han er i Kbh. med 9.klasse. Torsdag skulle klassen medbringe aviser, 2 havde husket det!! Så forhåbentlig har vi nogle flere at gøre godt med i morgen. På tirsdag får klassen besøg af en 7.klasse fra As friskole. De er på lejrtur heropppe og vil gerne se vores skole og snakke med klassen om hvad de laver i deres fritid mm. Ellers står der jo p-fag på programmet i næste uge., Lene 7. klasse engelsk Vi tog hul på nogle nye afsnit af Ghost Stories i sidste uge, men de er nok vokset lidt fra dem, så vi har droppet det igen. I onsdags lavede vi grammatiske krydsord og andre skriftlige opgaver, og torsdag kører vi som hidtil grammatik. Generelt er der alt for mange, der har problemer med koncentrationen og ikke mange får lavet deres hjemmearbejde. Vi må se igennem fingre med en fase som denne i forbindelse med konfirmationerne, men nu er de vel overstået, og det er tid til at komme tilbage i en ordentlig arbejdsrytme igen. Jeg håber, at I vil snakke om dette hjemme, så vi får en bedre indsats efter temaugen, der er jo stadig en del ugers arbejde inden sommerferien. God weekend til jer alle.

8 8. klasse Dansk (og lidt om næste års udlandstur) Vi har efterhånden arbejdet os frem til Guldalderen og arbejder med tekster og billeder fra den tid. I onsdags så de en dokumentarfilm fra perioden og fik nogle indtryk af, hvordan folkene levede og så ud. Det var også tid til aflevering i denne uge, jeg håber at få dem rettet, så de kan få dem retur efter temaugen. I forhold til udlandsrejsen kan jeg forstå, at der bliver arbejdet hårdt for at samle penge ind. Selv om det er sejt lige nu, er jeg sikker på, at de bliver glade for det, når de er kommet til London og har mulighed for at se nogle af de ting, de gerne vil se. Flybilletterne er jo købt og betalt for nogen tid siden, og i denne uge har jeg også bestilt hotel. Vær i den forbindelse opmærksom på, at I selv skal sørge for at have en afbestillingsforsikring, de fleste af jer har den nok gennem jeres familieforsikring, men check lige for en sikkerheds skyld. Vi tegner en fælles rejseforsikring, den koster kr. 36,- pr. elev. Jeg har brug for at alle elever, der skal med på turen, på mandag medbringer deres pas, så jeg kan tage en kopi, navnene skal nemlig stemme 100% overens med rejsepapirerne. til jer alle. 9. klasse Dansk Så er de skriftlige dansk prøver overstået, vi arbejder hårdt på at nå alle de tekster vi skal opgive til den mundtlige prøve. I næste uge er der temauge, men jeg vil bede jer alle 3 tage dansk mapper og papirer med på onsdag, der bliver vi nødt til at tage fat på det i stedet for P-fag. til jer alle. Ik`så RINGE festival Vi har i festival-komiteen desværre været nødsaget til at flytte datoen. SÅ flyt dit kryds i kalenderen til d. 13/ Nærmere oplysninger og program for dagen følger.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet.

Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det atter ugebrevstid.

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny.

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Julen nærmer sig med raske

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie.

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie. Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den sidste tid har været præget

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side.

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Denne temauge afsluttes uden fællestime.

Læs mere

Vi har igen konfirmander der skal konfirmeres. Tillykke til jer og jeres familier.

Vi har igen konfirmander der skal konfirmeres. Tillykke til jer og jeres familier. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Torsdag aften var der generalforsamling

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 12. september 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 792 Næste uge: 15.september 16. september 17. september 19. september 20. september 4.kl. Børnetandpleje kl.9.00 Sex + samfund besøger 8.-

Læs mere

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge er ugebrevet et

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Skolestart Vi havde en rigtig god dag den første skoledag i det nye skoleår. Dejligt vejr, glade børn og voksne og hele tre indvielser udover skolens

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre! UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Velkommen tilbage til det andet år i skolens historie. Vi havde en fin opstartsdag mandag, som endte med hyggelig fødselsdagsfest på terrassen

Læs mere

Fredagsbrevet uge 22. Rengøring i kommende weekender: Uge 24 Grøn og Guld 1. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 22. Rengøring i kommende weekender: Uge 24 Grøn og Guld 1. Nyt fra ledelsen. Fredagsbrevet uge 22 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Vi nærmere og afslutningen af skoleåret med hastige skridt...men først er det tid til vores årlige sommerfest hvor vi håber at se jer alle sammen. Sommerfesten

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

FredagsBREV. Køb gran i Børnenes Spor fra 1 d. 21. november. Pris kr. 30. Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011

FredagsBREV. Køb gran i Børnenes Spor fra 1 d. 21. november. Pris kr. 30. Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011 Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011 FredagsBREV I praksis er der indskrivningsdag hver dag. Vi har 15 som det maksimale antal elever, vi ønsker i klasserne. Jeg ved at flere og flere taler om Bakkelandet,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

ÅDALNYT Juni 2011. Kalender 2011-2012. Praktiske oplysninger. 25. juni - 14. august 2011: Store dragedag for alle skolens elever

ÅDALNYT Juni 2011. Kalender 2011-2012. Praktiske oplysninger. 25. juni - 14. august 2011: Store dragedag for alle skolens elever Kalender 2011-2012 25. juni - 14. august 2011: Sommerferie 15. august 2011: 10. oktober 2011: 11. - 13. oktober 2011: 14. oktober 2011 kl. 8.00-11.40: 17. - 21. oktober 2011: 1. december kl. 8.00-11.40:

Læs mere