Japan Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Japan Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate"

Transkript

1 Japan Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate Og Toyota, Mazda, Honda, Fujitsi - tsunami. Vi omgiver os egentligt med mange japanske ord, og det er ikke sært, for den japanske kultur er fascinerende. Både den del, der rækker bagud til hundredårgamle traditioner, og den nyere del, der har givet verden stereoanlæg, fotoapparater og bilmærker. Denne rejse giver et billede af begge sider. Starten er selvfølgeligt i fascinerende Tokyo. Med neonlys og skyskrabere er Tokyo blevet en af verdens mest pulserende storbyer. Vi ser nogle af byens mange attraktioner, men får også en særlig indføring i landets traditioner, når vi møder en tidligere professionel sumo-bryder, der sætter os ind i denne kampsports mysterier. Mødet slutter selvfølgeligt med et typisk sumo-måltid til frokost. 14 dage Pris Rejseleder Status Information 30. okt 17 til 12. nov kr Jane Oksbjerg Der er dagsudflugt til den gamle kejserby Nikko. Vi sejler på Ashi søen og har sightseeing omkring det ikoniske bjerg Fuji. Vi prøver at bo på ryokan, det helt særlige japanske herberg, ofte i forbindelse med varme kilder. Og vi har en nat hos private familier. En af de 3 flotteste udsigter i hele landet får vi på øen Miyajima. Hiroshima har Memorial Park til minde om 6. august Her besøger vi også Mazda-fabrikkerne. Der er god tid i den kulturelle hovedstad Kyoto. Transporten sker i japanske hurtigtog, hvilket er en oplevelse i sig selv, og i bus. Vi flyver hjem fra Osaka. Bemærk, at der er halvpension inkluderet på vores rejser til Japan. Læs praktiske oplysninger om rejser til Japan her Max 20 deltagere!

2 1. dag Afrejse Vi flyver fra København midt på eftermiddagen. 2. dag Tokyo Vi lander i lufthavnen i Tokyo først på eftermiddagen og kører til vort hotel. Tokyo er en af verdens mest moderne hovedstæder. Når man står i dens centrum, er det svært at forestille sig, at byen nærmest var udslettet i Tokyo er samtidigt en by fuld af kontraster. Vi har forestillingen om neon-lysene, højhusene og superhurtig metro, men Tokyo rummer også fredfyldte templer og velfriserede haver og parker. Om aftenen spiser vi velkomstmiddag på en lokal restaurant nær ved hotellet. 3. dag Sumo og Shinto Et billede, der er uløseligt forbundet med Japan, er sumo! Store, tykke, næsten nøgne mænd i livtag med hinanden. Det er nationalsporten i Japan. Og vi skal besøge en sumo-stald. Først overværer vi lidt af den daglige træning (på november-rejsen er der dig ingen træning). Under alle omstændigheder møder vi en pensioneret sumo-bryder. Han fortæller om den livsstil, der hører sumo-bryderne til, om deres dagligdag, om op- og nedture som bryder og om tilværelsen, når man har trukket sig tilbage fra ringen. Der er megen mystik omkring sumo-brydning, også hos japanere, så denne oplevelse er en genvej til at forstå ikke bare kampsporten, men Japan i det hele taget. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, og menuen er selvfølgelig et typisk sumo-måltid. Over frokost går vi på mere traditionel sightseeing i Japans hovedstad. Vi ser Senso-ji templet, som er Tokyos ældste tempel. Det ligger i bydelen Asakusa, og blev ødelagt under 2. verdenskrig. At det blev genopbygget er for japanerne et symbol på genfødsel og fred. Vi ser Meiji templet, som er Tokyos mest populære sted til for eksempel bryllupper, og guiden forklarer om de traditioner, der knytter sig til et besøg i templet. Vi fortsætter langs Omotesando, Tokyos svar på Champs-Elysees, og slutter rundturen i den pulserende hovedstad ved en af dens højeste skyskrabere. Metropolitan Government Building er 243 meter høj, og der er et observatorie i 202 meters højde, hvorfra vi har panorama-kig ud over Tokyo. Middag på egen hånd. 4. dag Heldagsudflugt til shogun-mausoleerne Med bus tager vi til Nikko, der ligger i bjergene nord for Tokyo. Fra året 1616 blev det en tradition, at Japans shoguns byggede mausoleer i Nikko. Byen er derfor på UNESCOs liste over verdens kulturarv i dag. Shogun er mere end en TV-serie med Richard Chamberlain! Shogun var den reelle hersker i Japan i mange hundrede år. Kejseren var en kransekagefigur, shogun var generalen der ledede landet. Det forstår man, når man ser de smukke mausoleer i Nikko. Frokosten er inkluderet på en lokal restaurant, og om eftermiddagen tager vi til den idylliske sø Chuzenji. I nærheden ser vi landets højeste vandfald, Kegon (97 meter). Vi er tilbage i Tokyo sidst på eftermiddagen. Middag på egen hånd.

3 5. dag Fuji-bjerget Med tog skal vi fra Tokyo til nationalparken Hakone, der har geotermisk aktivitet foruden meget skønne landskaber. Og så er der en ting til: Udsigten til det ikoniske Fuji-bjerg. Den får vi fra Ashisøen, hvor vi sejler. Og skibet er såmænd også specielt: Det er en gengivelse af et pirat-skib! På en tur i en svævebane ser vi farverige, boblende gejsere under os. Og vi slutter dagen af med at indkvartere os på ryokan (hotel). Ryokan var luksuriøse herberg, der dukkede op langs Japans veje i 1600-tallet. I dag ligger de oftest i forbindelse med landets varme kilder, og indretningen er unik. Tatami-måtter, fremstillet af ris-strå, er en fast bestanddel, ligesom futon-madrasser. Maden er altid i top. 6. dag Takayama og tatami I dag kører vi med Shinkansen hurtigtoget, der forbinder de store byer i Japan. Først kører vi dog i ordinært tog gennem meget smukke landskaber. Så skifter vi til shinkansen, og et morsomt syn på banegården er de meget kunstneriske bento-bokse. Det er madpakker der sælges på alle stationer, men de er ikke ens. Hver station har sin egen, udsmykkede udgave af bento-boksen. Vi stiger af toget i Takayama, en charmerende by med en historisk bykerne, der vidner om tidligere tiders samuraier. Takayama leverede dygtige snedkere og tømrere til kejserne, og derfor er der en lang tradition for træskærer-arbejde i byen. Der er tid til en tur rundt byens gader, og et besøg på et bryggeri, hvor vi smager den japanske brændevin sake. Indkvartering på et ryokan, hvor der serveres Kaiseki-middag for os om aftenen. Kaiseki er et måltid af små retter, ofte anrettet med artistisk akkuratesse, man kunne også kalde det for Japans haute cuisine. 7. dag Et marked og et familiebesøg Efter en tidlig morgenmad tager vi på marked. Morgenmarkedet Miyagawa blev oprindeligt etableret for at de lokale bønder kunne afsætte deres varer, og den dag i dag er det mest landbrugsprodukter, der er til salg. Her kan vi se og smage frugter og grøntsager, der er typiske for Japan og det japanske køkken. Vi ser også Takayama Jinya, som er det eneste tilbageværende hus fra Edo-perioden ( ), og vi tager en kort bustur for at se et lille museum, der udstiller de kunstfærdige flåder, der bygges og anvendes i forbindelse med Takayama festivalen. Festivalen finder sted hvert forår og er en af Japans største. Om eftermiddagen kører vi til byen Gokayama, der ligger ved Shogewa floden i et pittoresk landskab. Gokayama er kendt for sine landbohuse, gassho-zukuri. De er flere hundrede år gamle, og konstrueret, så de ligner foldede hænder. De kan dermed modstå selv kraftigt snefald om vinteren, og de store loftsrum blev tidligere brugt til at kultivere silke-orme. I Gokayama besøger vi en papirfabrik. Vi skal bo hos private familier i gassho-zukuri huse, og mere end det: Familierne serverer egnstypiske retter for os. Vi sover på tatami-madrasser på gulvet. Det er simpelt, men komfortabelt, og en god måde at opleve japansk gæstfrihed på.

4 8. dag Samurai og bladguld Om morgenen er der tid til at gå rundt på egen hånd i Gokayama. Så kører vi til Kanazawa, en by, der primært blev kendt, fordi en samurai-klan holdt til her. I det 17.århundrede var Kanazawa en by med betydning som Kyoto og Tokyo. I dag findes en af Japans flotteste haver i Kanazawa: Kenroku. Vi besøger selvfølgelig haven, og slutter dagen af på byens slot, hvorfra samurai-eliten regerede by og egn. På vej til hotellet stopper vi i Higashi distriktet. Her kan man møde geishaer den dag i dag, på vej til at underholde en gæst med musik, sang og dans. Vi vil sikkert også se mange eksempler på guldornamentering. Det er byen kendt for. Der er bladguld på alt tøj, køkkenmaskiner, madvarer, og meget mere. Indkvartering på hotel og middag på hotellet. 9. dag Kyoto Vi tager hurtigtoget til Kyoto. Japans tidligere hovedstad - og kejserens by fra år 794 frem til er et must på enhver rejse til landet. Kyoto rummer mere end 2000 religiøse bygninger foruden paladser, parker og prægtige bygninger. Ikke så sært, at byen er på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Frokosten på en restaurant er inkluderet, og der er tid på egen hånd om eftermiddagen. Middag denne dag er på egen hånd. 10. dag Kyoto Vi tilbringer dagen i selskab med en lokal guide, der tager os med rundt ved hjælp af byens velfungerende bussystem. Først ser vi Kiyomizu templet. Den store sal munder ud i en veranda, hvorfra der er fantastisk udsigt over Kyoto. Der er 13 meter ned fra verandaen, og tidligere kunne man tage springet på de 13 meter. Det hed sig, at hvis man overlevede, så ville ens ønsker gå i opfyldelse. Vi er tilbage i Edutiden i det 17. og 18. århundrede. 234 spring blev ført til protokols. 85,4 % overlevede! I dag er den slags selvsagt forbudt. Vi går gennem Higashiyama kvarteret, som er det gamle område i Kyoto. I de hyggelige gader holder mange kunsthåndværkere til, men der er også gader med private hjem og beundringsværdige haver. Måske et te-hus, hvor vi kan tage en lille forfriskning. Efter frokost (inkluderet) tager vi bybussen en kort strækning til byens mest kendte område: Gion. I gågaden Hanamikoji-dori ligger mange smukke træhuse. De er smalle. Det skyldes, at ejendomsskatten engang blev opkrævet pr facademeter. Derfor byggede man smalt, men med forlængelse bagud. Vi går ad filosof-stien. Det er en 2 km lang sti med kirsebærtræer som tag, Stien ender ved templet Ginkaju-ji, hvor vi endnu engang stifter bekendtskab med en minutiøst anlagt japansk have.

5 11. dag På egen hånd Vi har sat dagen af til at opleve Japan på egen hånd. Rejselederen har forslag til forskellige aktiviteter: Man kan tilbringe dagen med at udforske Kyoto på egen hånd, f.eks. se Den Gyldne Pavillon, engang privatvilla for en shogun og senere et smukt beliggende zen-tempel dækket af et tykt lag bladguld. Eller man kan besøge paladset Nijojo, hvorfra skiftende shoguns styrede Japan fra slutningen af 1100-tallet og indtil flytningen af regeringssædet til Edo (Tokyo) i Har man lyst til en udflugt, kan man tage med rejselederen til Nara, hvor sika-hjortene går frit omkring mellem byens gæster, og hvor vi aflægger besøg ved Todai-templet, verdens største træbygning, som rummer verdens ældste forgyldte buddha-statue. 12. dag Hiroshima Halvanden time i hurtigtog bringer os fra Kyoto til Hiroshima. Verdens første atombombe faldt over Hiroshima i august Bomben ødelagde stort set alt i en radius af 2 kilometer. Men fra ruinerne er genopstået en by, der i dag står som synonym med fred. Ødelagte monumenter som Hiroshima slot er blevet genopbygget, og midt i byen afspejler Peace Memorial Park byens intentioner om aldrig at glemme historien. Vi indkvarteres på vores hotel i Hiroshima, og efter frokost tager vi på en halvdags sightseeing. I Peace Memorial Park ser vi blandt andet statuen af pigen Sadoko, der fik at vide, at hvids hun foldede 1000 papir-traner ville hun blive helbredt for sin strålesyge. Hun nåede det ikke, men den dag i dag kan man folde en papir-trane ved Children s Peace Monument. Museet i parken fortæller historien om 6. august 1945, og der er tid til at gå gennem museet i sit eget tempo. Fra Hiroshima er der en kort sejltur til den lille ø Miyajima, som har været et helligt sted i Shinto Buddhismen fra langt tilbage i tid. Japanerne selv mener, Miyajima er blandt de 3 smukkeste steder i deres land, og i hvert fald finder man det nok mest fotograferede motiv i Japan på øen: Torii porten, der ved højvande ser ud, som om den flyder på havet. Middag på hotellet. 13. dag Besøg hos Mazda Inden vi siger farvel til Hiroshima, skal vi på virksomhedsbesøg. Vi skal besøge Mazda! Bilfabrikken har en udmærket guidet tur, der giver et glimrende indblik i japansk produktion. Endnu engang stiger vi på hurtigtog, som bringer os til Japans næststørste by Osaka. Her er der tid til en tur til fods i byen, inden vi slutter af med afskedsmiddag. 14. dag Hjemrejse Om morgenen kører vi til lufthavnen for at begynde hjemrejsen.

6 Prisen dækker Flyrejse København/Tokyo og Osaka/København Hoteller med delt dobbeltværelse Halvpension Kørsel i bus Alle entréudgifter Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Drikkepenge til guide og chauffør Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her Dækker ikke Rejse- og afbestillingsforsikring Eneværelsestillæg (4.200 kr.) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her.

Den store Japanrejse Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate

Den store Japanrejse Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate Den store Japanrejse Sushi, sumo, samurai, kalligrafi, kimono, karate Og Toyota, Mazda, Honda, Fujitsi - tsunami. Vi omgiver os egentligt med mange japanske ord, og det er ikke sært, for den japanske kultur

Læs mere

Japans højdepunkter Tokyo og Kyoto

Japans højdepunkter Tokyo og Kyoto Japans højdepunkter Tokyo og Kyoto Den ene by er blandt verdens største, og det siges, at den aldrig sover. Den er hovedstad i Japan, og var lagt i ruiner efter 2. verdenskrig, men har rejst sig som fugl

Læs mere

KEJSERRIGET JAPAN. Program for afgange i Risskovrejser.dk tlf

KEJSERRIGET JAPAN. Program for afgange i Risskovrejser.dk tlf KEJSERRIGET JAPAN Program for afgange i 2019 Risskovrejser.dk tlf. 70 22 66 00 Nikko Shirakawa Takayama hiroshima miyajima kyoto osaka Nara hakone Tokyo Kom med på en spændende rundrejse i Japan, der kommer

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Japan et kejserrige fuld af oplevelser!

Japan et kejserrige fuld af oplevelser! 7. dag: Torii-port Rejsens højdepunkter + Japans hellige bjerg, Mount Fuji + City-tour i Tokyo + Hiroshimas Peace Memorial Park + Japans hellige bjerg, Mount Fuji + City-tour i Tokyo + Hiroshimas Peace

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Japan et kejserrige fuld af oplevelser!

Japan et kejserrige fuld af oplevelser! 7. : Torii-port RUNDREJSE I JAPAN Japan et kejserrige fuld af oplevelser! Altid DANSK- TALENDE rejseledere 5. : Mount Fuji Rejsens højdepunkter + Fantastiske oplevelser i kejserriget + Dansktalende rejseleder

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Sydkorea & Japan to lande - to historier

Sydkorea & Japan to lande - to historier Sydkorea & Japan to lande - to historier 13-dages rejse 28. sep. -10. okt. 2017 Tag med på en rundrejse til to lande, som begge hører til blandt verdens ældste kulturer. Det er samtidig to lande, hvor

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Kulturskatte og geishaer i Kyoto, historie i Hiroshima og storbystemning i Tokyo.

Kulturskatte og geishaer i Kyoto, historie i Hiroshima og storbystemning i Tokyo. Rundrejse i Japan Kulturskatte og geishaer i Kyoto, historie i Hiroshima og storbystemning i Tokyo. Kom med til Japan, når foråret begynder at blomstre! Her tripper geishaer med små nette trin gennem Gion-kvarterets

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Kejserriget Japan. 13-dages rundrejse

Kejserriget Japan. 13-dages rundrejse Kejserriget Japan 13-dages rundrejse 01. juli 2019 Kom med på en spændende rundrejse i Japan, der kommer vidt omkring fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, der er rig på japansk

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Tak til sponsorer Vi i 2.t fik en helt enestående mulighed for at opleve et land, hvis historie og kultur ligger så langt fra vores egen og det samfun

Tak til sponsorer Vi i 2.t fik en helt enestående mulighed for at opleve et land, hvis historie og kultur ligger så langt fra vores egen og det samfun 2.T i Japan Tak til sponsorer Vi i 2.t fik en helt enestående mulighed for at opleve et land, hvis historie og kultur ligger så langt fra vores egen og det samfund som vi lever i til daglig. Japan bød

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Kejserriget Japan. 13-dages rundrejse

Kejserriget Japan. 13-dages rundrejse Kejserriget Japan 13-dages rundrejse 22. august 2017 Kom med på en spændende rundrejse i Japan, der kommer vidt omkring fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, der er rig på den

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Den tyske Eventyrvej Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Smukt, romantisk og historisk En hyggelig og afslappende tysklandsrejse Fyldt med spændende eventyr

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

UDFLUGTSPAKKE 1 TOKYO & TAKAYAMA

UDFLUGTSPAKKE 1 TOKYO & TAKAYAMA 11 dages enestående rundrejse til Kejserriget Japan Shinto-helligdomme og buddhistiske klostre bevares og benyttes, som det er sket gennem mange århundreder. Det gør Japan til en unik og fascinerende destination.

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tokyo Marathon 2018 (6 / 11 dage) (Rejseperiode 21 feb 26 feb / 03 mar 2018)

Tokyo Marathon 2018 (6 / 11 dage) (Rejseperiode 21 feb 26 feb / 03 mar 2018) Tokyo Marathon 2018 (6 / 11 dage) (Rejseperiode 21 feb 26 feb / 03 mar 2018) 21 feb: Afrejse fra Danmark 22 feb: Ankomst til Tokyo. Lokal sightseeing. 23 feb: Sightseeing i Tokyo (Meiji helligdommen, Imperial

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Kejserriget Japan 13-dages rundrejse

Kejserriget Japan 13-dages rundrejse Kejserriget Japan 13-dages rundrejse Kom med på en spændende rundrejse i Japan, der kommer vidt omkring fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, der er rig på den japanske kulturarv

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Made in Japan rejse i det japanske løvfald. Dagsprogram

Made in Japan rejse i det japanske løvfald. Dagsprogram Made in Japan rejse i det japanske løvfald Dagsprogram Dag 1 Fly fra København Dag 2 Ankomst til Osaka. Besøg ved shogun ens Osakaborg og Dotonbori-gaden. Velkomstmiddag Dag 3 Med Shinkansen til Hiroshima.

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

9 dage. Japan i farver

9 dage. Japan i farver 9 dage Japan i farver Japan i farver Japan er et af Asiens mest eksotiske og anderledes rejsemål med mageløs skønhed og egenart. Det gamle kejserrige er fuldt af historie og kulturelle oplevelser i særklasse.

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.10.2019 20.11.2019 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere