Årsberetning for SLAA Danmark Service fra Landsmødet 2013 til Landsmødet 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning for SLAA Danmark Service fra Landsmødet 2013 til Landsmødet 2014"

Transkript

1 Side 1 af 8 Årsberetningen indeholder: Årsberetning for SLAA Danmark Service fra Landsmødet 2013 til Landsmødet 2014 Side 1 1) Kort beretning om essensen af, hvad der er sket i årets løb siden Landsmødet 2013 til Landsmødet 2014 Side 2 3 2) En præsentation af hvad SGM & SGR betyder samt kommunikationsmuligheder. Side 4 6 3) Status fra udvalgsarbejde samt bilag, der beskriver de enkelte udvalg: Bilag 1: Litteratursalg, bilag 2: Kommissorium for Korrekturudvalget, bilag 3: Telefontjenesten, bilag 4: Mødelisten. Side 7 4) Mødelisten Beretning På landsmødet 2013 skiftedes navnet til Landsmøde fra tidligere i mange år at have heddet Unitydag. Landsservice På Landsmødet 2013 var der fra planlæggernes side et håb om at få landsservice til at komme op at stå igen, som det havde gjort tidligere for nogle år tilbage. Erfaringen fra den gang var, at det havde betydet stor følelses af enhed og sammenhold hos alle grupperne i Danmark. Der havde været god udveksling af erfaringer fra de enkelte grupper, der styrkede Danmark som helhed. Gennem servicemøderne havde der også været stor tilslutning fra personer ude i de enkelte grupper, til gerne at ville deltage i service på landsplan ved at træde ind i udvalg. På Landsmødet 2013 meldte sig heldigvis Service Gruppe Repræsentanter (SGR) fra de deltagende grupper til at være med i kvartalsvise Service Gruppe Møder (SGM) på landsplan. Desværre har det vist sig, at ud af de 17 nuværende eksisterende grupper i Danmark har kun 3 4 grupper deltaget via deres SGR. Det er derfor op til Landsmøde 2014 deltagerne, om der fortsat skal lægges kræfter i SGM. Årets SGR deltagere har den hypotese, at de enkelte gruppemedlemmer endnu ikke har overskud til at deltage i landsservice men dette vides ikke, da der ingen respons har været fra de grupper, der ikke har deltaget. Fra sidste landsmødet til det nuværende er der startet 4 grupper op; Skype SLAA bogs møde, Skype Anoreksi, Kbh. onsdag Kvindegruppe, Kbh. fredag. Kriterier Der er på SGM vedtaget kriterier for deltagelse i serviceudvalg; 1) Min. 30 dages afholdenhed fra Bundlinje, 2) min. ½ år i Fællesskabet, 3) Laver trinarbejde. Hjemmesiden Den mest synlige del af Service arbejdet er, at der er kommet en ny hjemmeside. Det har været et stort ønske fra SLAA Landsservice at få en ny hjemmeside, hvilket også er sket. Stor tak til vores webmaster for det. Litteratur salg, tryk og korrektur * Salg: Al litteratur på nær Anoreksi folderen er udsolgt. Genoptrykt er Værktøjskassen, kapitel 4, 5 og 8. Yderligere genoptryk af pjecer sker i den prioriterede rækkefølge, som er besluttet på SGM. * Trykkeri: Trykning af pjecer er siden landsmødet 2013 foregået på professionelt trykkeri. * Korrektur: Der har været opstartvanskeligheder i udvalget men nu er der udarbejdet et kommissorium.

2 Side 2 af 8 Service Gruppe Møder (SGM) På landsmødet 2013 blev valgt Service Gruppe Repræsentanter, SGR, fra langt de fleste face toface og Skype grupper i hele Danmark. I dag har vi i alt 17 grupper. I løbet af året er startet 4 nye møder; Skype Anoreksi, Skype SLAA bogs møde, Kbh. kvindemøde onsdag, Kbh. fredag. Det var hensigten med dette valg af SGRere på landsmødet 2013, at de deltog i de kvartalsvise Service Gruppe Møder, SGM, i løbet af året på Skype indtil det næste landsmøde Mailadresserne på SGRerne blev oplyst og har været anvendt i løbet af året til at udsende dagsordener, referater, udvalgs beretninger mv. Servicegruppemødet (SGM) er et forum for grupperne i Danmark til at deltage og udveksle erfaring, styrke og håb til hinandens grupper og idéer fx om mødeformater og øvrige forslag til, hvordan SLAA Danmark kan vokse og forstærke vores Fællesskab og følelsen af at være én samlet enhed. SGM er åbent for alle medlemmer at være med at lytte men taleretten tilfalder gruppens Service Gruppe Repræsentant (SGR), der taler for gruppen og i tilfælde af afstemninger, er den der stemmer på gruppens vegne. Der er Servicemøde kvartalsvist. Det var intentionen med disse SGM, at grupperne kunne benytte dette forum til at udveksle erfaringer om, hvordan det gik i deres grupper og fx give hinanden ideer til mødelederguides, hvordan de lavede trinarbejde mv. samt deltage i beslutningerne omkring, hvad der skulle ske i SLAA Danmark som f.eks. oprettelse af Korrekturudvalg. Endvidere anvendes dette forum også til at grupperne kan modtage informationer fra Det internationale kontor, Fellowship Wide Service, FWS, som bl.a.. at der er ændret nogle ord og sætninger i den engelske formålsparagraf, hvor vi kunne tage stilling til, om det også betød ændring i ordlyden af den danske Formålsparagraf og hvert fald var orienteret om det, om vi tog til møder i udlandet. Blandt de ting, der er blevet besluttet på SGM, er kriterier for, hvilke kvalifikationer der skal til for at man kan deltage i service; Minimum 30 dages afholdenhed fra Bundlinje, min. ½ i Fællesskabet og deltager regelmæssigt i møder samt at man laver trinarbejde. Det har i realiteten vist sig, det kun har været et fåtal af grupperne, der har deltaget på Servicemøderne, faktisk kun fire ud af de 17 grupper, der er i Danmark. Vi har drøftet, at de muligvis skyldes det, de enkelte grupper endnu ikke har overskud til denne form for service men koncentrerer sig om helbredelse i selve gruppen. Vi, der har deltaget i møderne, ved ikke, om det er sådan, det forholder sig, men gætter kun på, det er det, der er årsagen. Da der ikke har været kommunikeret tilbage respons og feedback fra SGRerne på de mails, der er blevet udsendt i forbindelse med dagsordener for møderne, er dette som sagt kun noget, vi gisner om.

3 Side 3 af 8 Service Gruppe Repræsentanter (SGR) SGR er en vigtig serviceopgave, da den er bindeleddet mellem den enkelte gruppe og SLAA som helhed. SGR'er mødes på landsmøder og ind imellem på Skype møder hvert 3. måned. Her tager SGR mødet sig af alle anliggender, der imellem landsmøderne skal ordnes og evt. afstemmes, f.eks. tage sig af nye forslag og hjælp til udvalgenes arbejde, f.eks. landsmødeplanlægning. SGR mødet danner også gruppesamvittigheden for SLAA Danmark og hvis nødvendigt også for de enkelte udvalg i SLAA. Arbejdsopgaver er at deltage i SGR møder på Skype, diskutere og bringe sager videre til ens egen gruppe og tilbage til SGR mødet, og indimellem tjekke og evt. skrive mails til egen forberedelse. Kommunikationsmuligheder Repræsentanterne i Servicegruppen har flere muligheder for kommunikation med hinanden af flere kanaler. G mail adresse Der er oprettet en G mail adresse til brug for SGRerne til udsendelse af referater, dagsordner, bilag m.v. til de enkelte grupper. Adressen er: slaadanmarksgr@gmail.com Denne G mail er meget ideelt til, at vi servicegrupperepræsentanter kan kommunikere med hinanden. Og det er enkelt: Vi går på mail.google.com og der skriver vi i e mail feltet: slaadanmarksgr@gmail.com og adgangskode er: de12trin. Så er vi inde i G mailen og kan læse alle informationer, invitationer m.m. og vi kan skrive derfra med denne SLAA adresse anonymt til alle andre SGR er. Alle dokumenter, der måtte oprettes på G mailen lægges løbende efter hvert SGM over i Yahoo Service mailen: Her er der allerede tidligere i SLAA Danmarks tid lagt ind mødelederguides og filerne til vores brochurer og pjecer. Yahoo Service mail Denne mail anvendes til at lægge mødelederguides, SGR møde referater, trykkeri kontakter, filerne til vores brochurer og pjecer mv. Når materialerne lægges ind i denne mail, kan fremtidige service og udvalgs repræsentanter følge med i SLAA Danmarks historik. Denne mail inviteres SGRerne til af de medlemmer, der er administrator af gruppen. SGR møder over Skype Servicemøderne holdes på Skype. Det er enkelt at være med og det kræver en ganske kort aktiv indsats: Skype installeres meget hurtigt. Man går på Skype hjemmesiden Tryk på knappen get started. Husk inden mødet at søge venskab med Skype navnet slaadanmarkservicegr. Til SGR møder skal repræsentanten den pågældende dag være online ca , hvor vedkommende vil blive ringet op af Skype navnet til en gruppesamtale. Ring ikke selv.

4 Side 4 af 8 3. Status fra SLAAs udvalg Info Besvarer mails. Bl.a. indløber mails fra journalister, studerende og personer, der muligvis ser sig som SLAAer og vil høre mere. Desuden bruges mailen til fx at eftersøge nye medlemmer til udvalg. 2. SLAA Landsservice Se Årsberetningen. Den tilsendes også Det internationale konto,fws, på engelsk. 3. Kassereren Den, der har de 3 konti; Service, Litteratur og Landsmøde. Betaler fx hjemmeside domæne udgifter, følger op på betaling af litteratur fra grupperne. 4. Webmaster Webmasteren vedligeholder og opdaterer SLAA Danmarks hjemmeside, og arbejder på at synliggøre SLAA's aktiviteter vha. hjemmesiden. Der er på sigt meningen og vores vision, at vi skal have ændret på udseendet af vores hjemmeside med inspiration fra ACAs hjemmeside, lavet i systemet WordPress. Det betyder bl.a. at Service møder vil kunne følges med i under fanen, Servicemøder. På SLAA s hjemmeside åbent kunne ligge alle SGR mødereferater, samt informationer og mødelederguides, nemt at gå til for nykommere og interesserede igennem en drop down menu. Således bliver Service ikke sårbart for at være person afhængigt men at vi kan følge vores 12. tradition om, at principper går ud for personer. 5. Litteratursalg Positivt set, har der været stor efterspørgsel på pamfletterne. Faktisk i så stor grad, at der nu er blevet udsolgt af samtlige pamfletter på nær Anoreksi pamfletten. Et genoptryk af kapitel 4, 5, og 8 på 100 stk. af hver er foretaget i årets løb og de er på nuværende tidspunkt på lager igen til salg. Derudover er tryk 300 stk. af mini værktøjskassen, der indeholder essensen af mange af de andre pjecer og er god at give til Nykommeren. 6. Trykker Der har ikke været nogen, der har meldt sig til at være trykker, hvorfor der på nuværende tidspunkt er en, der har meldt sig til at tage kontakt med en professionel trykker. Arbejdet med at printe og hæfte pamfletterne kan godt være tidskrævende. Ved at lægge det ud til en professionel trykker bliver vi uafhængige af om nogen i Fællesskabet melder sig til denne service og dermed sikrer, der kan bestilles og leveres litteratur forholdsvist hurtigt. På forsøgsbasis for at vurdere kvaliteten af trykkeren arbejde er trykt 300 eksemplarer af mini værktøjskassen. Det er den mest populære pjece af dem alle. Den er også vældig god, da den indeholder essensen af mange af de andre pjecer, hvorfor det er den, der er blevet valgt som 1. prioritet at genoptrykke. 7. Korrekturudvalget Udvalget har udarbejdet sit kommissorium se bilag 2 for, hvad formålet med udvalget er, nemlig at læse korrektur på oversættelsen af SLAA bogen, så den kan blive udgivet samt en mødelederguide for udvalget til, hvordan møderne afholdes. Erfaringen i udvalgt er, at det kræver en hvis tid i Fællesskabet og trinarbejde, for at kunne forstå de faglige termer, vi anvender i SLAA.

5 Side 5 af 8 8. Oversættelsesudvalg pjecer Der er for tiden kun én person i dette udvalg, hvor hæftet Measuring Progress er ved at blive oversat. Til information kan oplyses, at der på den internationale hjemmeside kan bestilles det sidste nye hæfte, der er udkommet, som er et 1., 2., 3. trin hæfte for anorektikere. 9. Genoversættelsesudvalg SLAA bogen Det er først til Landsmødet 2014, det besluttes, om et sådan udvalg skal op at stå. Indkommet forslag. 10. Telefontjenesten Til SGM har vi ikke husket at tage kontakt til dette udvalg, så vi ved ikke, hvordan det er gået i årets løb. 11. Landsmøde planlægning Det handler om at planlægge SLAA landsmødet, dvs. at finde og booke egnede lokaler. Planlægningen af dagen består af at planlægge såvel oplæg som Service mødet. Til Service mødet deltager de enkelte gruppers Service Gruppe Repræsentanter samt alle øvrige interesserede. Dette SGR møde er øverste beslutningsorgan i SLAA Danmark. Et landsmøde kan samle, inspirere og helbrede SLAA medlemmerne. Praktiske forberedelser er at lave et program, finde speaker, ordstyrer og hjælpere, f.eks. til kaffebrygning og opsætning af stole og oprydning. Desuden skal grupperne inviteres med en folder, der skal sendes ud, f.eks. elektronisk på hjemmesiden og per mail fra vores G mail. Der skal udarbejdes evt. mødeguides til de enkelte møder. På selve dagen er opgaven at være koordinerende mellem de forskellige SLAA'er, der har overtaget opgaver. Der findes en fin landsmødemappe med erfaringer og materiale fra senere år. 12. Øvrige udvalg 12a) Landssekretær: Ledig definér funktionen blev ikke oprettet i 2013, måske i 2014? 12b) Kontakt med FWS, bla. Trykkerlicenser og oversættelsesgodkendelser er delvist besat af Jørgen fra Info/Kasserer og Susi, Kbh. søndag, tidligere Litteratursalgsansvarlig. 12c) Kontakt med medierne & professionelle: Ledig Kræver folk med mange års ædruelighed 12d) Sponsorliste: Ledig udgik til Landsmødet e) Nyhedsbrev: Ledig udgået, da personen, der meldte sig ikke fulgte op på det. Der findes et international nyhedsbrev The Journal man kan abonnere på via Udvalgserfaringer: Erfaringen viser, at et udvalg på 4 er godt, helst med et par suppleanter. Dette er bl.a. erfaringen med at få godt gang i oversættelsesprocessen. Desuden opfylder to ting; dels, at 2 eller flere kan kalde sig en SLAA gruppe uden andet tilhørsforhold dels sikrer det 2. Tradition om gruppesamvittighed. Til hvert udvalg kan være en tovholder/koordinator, og det virker fint. Bilag Bilag 1: 5. Litteratursalg Bilag 2: 7. Kommissorium for Korrektur udvalget Bilag 3: 10. Telefontjenestemedlemmer

6 Side 6 af 8 Bilag 4: Mødeliste pr. 1. september 2014

7 Side 7 af 8 Bilag 1: 5. Litteratursalg Vejledning til SLAA Litteratursalg posten a) Løbende tjekke bestillinger fx 1 2 gange hver 14. dag på Yahoo mailen: slaalitteratur@yahoo.dk b) Find du af fx på posthuset, hvad forsendelsen af bestillingen koster c) Vedhæfte fakturaen fra Excel ark til svar mail, hvad prisen bliver inkl. porto (Skabelonen til Faktura fås ved overdragelse fra tidligere Litteratursalg ansvarlig sammen med adgangskoden til Yahoo mailen) Husk: Skriv også at betaling skal ske før forsendelse foretages! Konto nummeret fremgår af Excel fakturaen. d) Når indbetalingen er sket, hvilket du kan tjekke på Litteraturkontoen, så send bestillingerne pr. post med frimærker. Du kan overføre penge fra Litteratur kontoen til egen konto for udlæg eller hvis du gerne vil have en sum penge stående i forvejen eller hæve til kontanter, du har liggende til porto og kuverter m.v. til forsendelserne. Fuldmagt til Litteratursalg kontoen fås ved henvendelse til Jørgen på Info mailen, der har adgangen til de tre konti: Litteratur, Service og Landsmøde. Resumé: Løbende tjekke bestillinger på Litteratur mailen og gå på posthus at sende bestillingerne vedlagt faktura skrevet i skabelonen på Excel ark, når indbetaling er sket på Litteratur kontoen, man får fuldmagt til. Bilag 2: 7. Kommissorium for Korrektur udvalget Kommissorium SLAA Korrekturudvalg Formål; Læse korrektur på den oversatte SLAA grundbog med støtte i den engelske originaltekst. Dvs. ikke at omskrive, genoversætte, forskønne oversættelsen til trods for at teksten evt. kunne forbedres til et mere spændende eller levende sprog. Vi afviger ikke fra originalteksten. Dette er til trods for flere tilbagemeldinger om en ønsket genoversættelse. Hele bogen er godkendt i S.L.A.A. Danmark og kap. 4 er godkendt i USA og der har ikke har været en eneste henvendelse om sproglig forbedring eller fejl trods opfordringer hertil på godkendte, trykte og solgte materialer. Søge godkendelse på resterende kapitler i SLAA F.W.S. efter sidste korrekturlæsning. Mål; Korrekturlæsning på SLAA grundbogen med henblik på at få den udgivet hurtigst muligt Bilag 3: 10. Telefontjeneste medlemmer Tovholder:? Mandag & tirsdag: Tlf Joshua (J. gruppe?) Onsdag: Tlf Eske (E. gruppe?) Torsdag: Tlf Liselotte (LL. gruppe?) Fredag: Tlf Lise (L. gruppe? Samme prs. som søndag) Lørdag: Tlf Sidse Marie (SM. gruppe?)

8 Side 8 af 8 Søndag: Tlf Lise (L. gruppe? Samme prs. som onsdag) Bilag 4: SLAA mødeliste pr. 1. september 2014 Århus Mandag 17:00 18:00 Ryesgade 28, 5. sal 8000 Århus C Ring på, hvor der står selvhjælpsgruppe Skanderborg Onsdag Medborgerhuset Vestergade 14A 8660 Skanderborg Odense Torsdag Frivilligcenter Odense Toldbodgade Odense C Indgang er den sorte glasdør til højre i den bagerste bygning. Svendborg Fredag Vor Frue Kirkestræde Svendborg Konfirmandlokalet ved parkeringspladsen bag kirken Nykøbing F Mandag HUSET Dronningensgade Nykøbing Falster Online møder Søndag kl Onsdag fra (Tilføj slaadanmark.anoreksi som Skype kontakt i god tid inden mødet.) Onsdag kl SLAA bogs møde Møde per e mail, netgruppe København Mandag kl Værestedet Valby Langgade 122 Lige ved siden af Langgade Station Sidste mandag i måneden er der forretningsmøde det første kvarter Tirsdag Kvindemøde Anoreksi for kvinder Familierådgivningen Holmbladsgade 10, 1. th 2300 København S Ring på dørtlf til kvinderådgivningen for at komme ind. Der er 10 min. meditation under mødet. Onsdag Valdemarsgade Vesterbro Bemærk at mødet er flyttet til Valdemarsgade Onsdag Kvindemøde Værestedet Valby Langgade 122 Lige ved siden af Langgade Station Forretningsmøde den sidste onsdag i måneden i forlængelse af mødet. Torsdag Værestedet Valby Langgade 122 Lige ved siden af Langgade Station Fokus: seksuel og social anoreksi Fredag kl. 18:00 19:30 Værestedet Valby Langgade 122 Lige ved siden af Langgade Station. Blå bog 3. trins møde med fokus på helbredelse. ødet indledes med 10 min. meditation. Lørdag Jesuskirkens Menighedslokaler Skovbogårds Alle 11 Fokus: seksuel og social anoreksi Søndag Apostelkirkens Menighedslokaler Saxogade 13, over gården 1662 København V

9 Side 9 af 8 Hele ugen Plads til parkering f 4 5 biler i indkørslen

SLAA Unitydag 7/ Referat af servicemøde/årsmøde

SLAA Unitydag 7/ Referat af servicemøde/årsmøde Side 1 af 6 SLAA Unitydag 7/10-2017 Referat af servicemøde/årsmøde 1. Valg af ordstyrer, referent, tidtager (max. 2 min. kort & præcist), spiritual reminder. Ordstyrer er L, Referent er C 2. Åbning a.

Læs mere

Referat af SLAA Servicegruppemøde den 9. marts 2015 kl. 20.30 22.00 på skype

Referat af SLAA Servicegruppemøde den 9. marts 2015 kl. 20.30 22.00 på skype Referat af SLAA Servicegruppemøde den 9. marts 2015 kl. 20.30 22.00 på skype Registrering af deltagende og fraværende service gruppe repræsentanter, så valg af ordstyrer, referent, tidtager (max. 2 min),

Læs mere

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/ Side 1 af 5 Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/10 2016 Registrering af deltagere: Kbh. søndag P., L., C., J., K., K., Kbh. mandag P., Kbh. torsdag L., Kbh. lørdag S. Valg af ordstyrer:

Læs mere

Opstart af ACA gruppe

Opstart af ACA gruppe Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Opstart af ACA gruppe ACA Danmark 30.04.2017 www.aca-danmark.dk Kære ACA ere! Dette hæfte er lavet for at gøre det enkelt og overskueligt at

Læs mere

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 25. Maj 2014 kl. 13 16. Frivilligcenteret i Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C offentlig transport bus 92 og 191 Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at

Læs mere

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 24. november 2013 kl. 13 16. Sted: Café VæXt, Poul Paghs Gade 6A, 1. sal, 9000 Ålborg. Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

SGM Servicegruppemøde - REFERAT

SGM Servicegruppemøde - REFERAT SGM Servicegruppemøde - REFERAT Tid: søndag den 30. november kl. 13-16 Sted: Kolding Frivilligcenter. Slotsgade 22 6000 Kolding Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark.

Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark. Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark. Endnu ikke godkendt Den endelige beslutning og vedtagelse af disse retningslinjer bliver på Servicegruppemødet d. 7/10. Ønsker

Læs mere

SGM Servicegruppemøde - REFERAT

SGM Servicegruppemøde - REFERAT SGM Servicegruppemøde - REFERAT Tid: Søndag d. 31. maj, 2015, kl. 13-16 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 29 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af ACA Servicegruppemøde

Referat af ACA Servicegruppemøde Referat af ACA Servicegruppemøde Tidspunkt: søndag d. 29. november 2015 kl. 13-16 Sted: Parasollen, Vestergade 16, 7100 Vejle Hvis du vil vide mere om servicegruppen, anbefaler vi, at du læser Servicegruppens

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Servicegruppens arbejde

Servicegruppens arbejde ACA Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Procedurevejledning for arbejdet i ACA Danmarks servicegruppe (ACA SG DK) Dette dokument er senest blevet opdateret den 31. juli 2015 og

Læs mere

Servicegruppens arbejde

Servicegruppens arbejde ACA Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Servicegruppens arbejde Procedurevejledning for arbejdet i ACA Danmarks servicegruppe (ACA SG Danmark) Dette dokument er senest blevet

Læs mere

Servicegruppens arbejde

Servicegruppens arbejde ACA Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Servicegruppens arbejde Procedurevejledning for arbejdet i ACA Danmarks servicegruppe (ACA SG DK) Dette dokument er senest blevet opdateret

Læs mere

Servicegruppemøde. Søndag den 31. August 2014. Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted.

Servicegruppemøde. Søndag den 31. August 2014. Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted. SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted. Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens arbejde : www.aca- danmark.dk/servicegruppen/servicegruppens-

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 05.11.2018 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær / Mødeleder OSR Peter

Læs mere

Vedr. afstemning om implementering af AA` s nyoversættelse af de 12 trin

Vedr. afstemning om implementering af AA` s nyoversættelse af de 12 trin Side 1 af 6 Til Al-Anon Familiegrupperne v. grupperepræsentanterne Al-Anons litteraturudvalg Den 6. januar 2013 Vedr. afstemning om implementering af AA` s nyoversættelse af de 12 trin I litteraturudvalget

Læs mere

Servicegruppens arbejde

Servicegruppens arbejde ACA Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Servicegruppens arbejde Procedurevejledning for arbejdet i ACA Danmarks servicegruppe (ACA SG Danmark) Dette dokument er senest blevet

Læs mere

SGM servicegruppemøde

SGM servicegruppemøde Referat af SGM Søndag den 26. august 2012 ACA Danmark Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier SGM servicegruppemøde Tid: søndag den 26. august 2012 kl. 13 16. Sted: Christianskirken

Læs mere

Dagsorden til ACA SGM Servicegruppemøde

Dagsorden til ACA SGM Servicegruppemøde Dagsorden til ACA SGM Servicegruppemøde Tid: Søndag d. 25. februar 2018 kl. 13-16.30 SG besluttede ved SGM i nov. 2017, at ved SGM i februar og maj 2018 udvider vi mødetiden med 30 min. Herefter kan vi

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 Deltagere: Trine, Mona, Uffe, Niels V., Kurt, John, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af `s

Læs mere

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003.

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003. Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003. Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentation. 3. Beslutningsdygtighed/Stemmeret/Afbud. 4. Oplæsning af N.A.`s 12 koncepter. 5. Oplæsning og

Læs mere

Referat af SGM Servicegruppemøde

Referat af SGM Servicegruppemøde Referat af SGM Servicegruppemøde Tid: søndag d. 22. februar 2015 kl. 13-16 Sted: Frivillighedshuset, Sundholmsvej 8, 2300 Kbh S. Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

Al-Anon-vejledninger

Al-Anon-vejledninger At foretage en gruppeselvransagelse (G-8a) Al-Anon-vejledninger En gruppeselvransagelse fra tid til anden styrker gruppen og medvirker til at holde den sund. Medlemmer kan bruge selvransagelsen som et

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.8.2019 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Frederik formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær OSR Mia GSR Lars VI

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.03/04 2011.

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Side 1. Hermed tilsender vi Jer lidt oplysninger om, hvad vi AA ere i Nuuk går og laver af AA arbejde.

Side 1. Hermed tilsender vi Jer lidt oplysninger om, hvad vi AA ere i Nuuk går og laver af AA arbejde. Side 1 Kære AA-venner i Grønland Hermed tilsender vi Jer lidt oplysninger om, hvad vi AA ere i Nuuk går og laver af AA arbejde. Da disse oplysninger helst skal nå ud til så mange AA ere som muligt vil

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer : Mogens Christian tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl. 10.00 Skive Sognegård Reberbanen 19 7800 Skive Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/5 2014 til: Preben: Helst på mail.: prebenmark@yahoo.com

Læs mere

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30 Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den 11.-5.- 2013 kl. 14:30-16:30 Deltagere: Trine, Ellen-Margrethe, John, Uffe og Niels Der var en del afbud til mødet, hvilket bevirkede at mødet

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Service. i og udenfor AA-gruppen

Service. i og udenfor AA-gruppen Service i og udenfor AA-gruppen Hvordan det var Hvad der skete Hvordan det er nu Min erfaring Selv om jeg har det elendigt efter mange års ædruelighed behøver jeg ikke at drikke. Jeg skal (blot) begynde

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver.

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver. Referat af OSK møde den 4-1-04 Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentation 3. Beslutningsdygtighed / stemmeret / afbud. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter. 5. Godkendelse af sidste referat. 6. Valg af betroede

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks Mikrobiologiske Selskab d. 20. oktober 13-162014 hos CAP Partners

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks Mikrobiologiske Selskab d. 20. oktober 13-162014 hos CAP Partners Referat af bestyrelsesmøde i d. 20. oktober 13-162014 hos CAP Partners Tilstede: Lars Bogø Jensen (formand), Carsten Suhr Jacobsen (næstformand), Thomas Bjarnsholt (kasserer), Stephen Wessels, Mette Burmølle

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 30.09-2007 kl. 12:00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl.13.15 16.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

SGM Servicegruppemøde - DAGSORDEN

SGM Servicegruppemøde - DAGSORDEN SGM Servicegruppemøde - DAGSORDEN Tid: søndag d. 29. november 2015 kl. 13-16 Sted: Parasollen, Vestergade 16, 7100 Vejle Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 21 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE:

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE: Referat OSK København 30. sep. 2018 kl. 14.00 til 17.00 1.Velkomst Velkommen. Pernille tilbyder sig til at være sekretær, Susan er ordstyrer Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Referat OSK møde søndag den 31. januar 2016 1. Velkomst Martin er ordstyrer og der er ingen ændringer i dagsordenen. Præsentationsrunde Sekretær - Helene, GSR Carls Stue - Martin, Kasserer - Jeannie, GSR

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 04: Præsentationsrunde Christian Sekretær,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Dagsorden for OSK møde d. 31. marts 2019 1.Velkomst Velkommen. Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere nænsomt og respektfuldt. Næstformand er ordstyrer. 2. Meddelelser fra Administrationsgruppen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

SGM Servicegruppemøde DAGSORDEN (revideret d. 2 august 2016)

SGM Servicegruppemøde DAGSORDEN (revideret d. 2 august 2016) SGM Servicegruppemøde DAGSORDEN (revideret d. 2 august 2016) Tid: søndag d. 28. august 2016 kl. 13-16 Sted: Prinsensvej 10, 4100 Ringsted Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Referat RSK møde den august 2018 Handleplansmøde! Randers

Referat RSK møde den august 2018 Handleplansmøde! Randers Referat RSK møde den 17-19 august 2018 Handleplansmøde! Randers Fredag kl 20.00 22.00 Adm møde + OSR forum Lørdag kl 9.00 - søndag kl. 14.00 1. Sindsro bøn 2. Præsentationsrunde og afbud Brian: RSK Formand

Læs mere

Referat af RSK-mødet August 2016

Referat af RSK-mødet August 2016 Formandsposten på t varetages af andre medlemmer af administrationskomiteen. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Referat af t 12. - 14. August 2016 1 Indhold 1. Sindsro bøn... 3 2. Præsentationsrunde

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl. 10.00 Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning 01 Velkomst formanden har ordet. (oplæsning af 12. koncept.) Henrik bød velkommen

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udarbejdet af Internetudvalget d 21. august 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn og adresse 2 2. FORMÅL: 2 3. Betroede tjenere & valg 3 4. SERVICEPOSTERNE: 4 5. ØKONOMI:

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Referat for SGM Feb 2014. SGM Servicegruppemøde

Referat for SGM Feb 2014. SGM Servicegruppemøde Referat for SGM Feb 2014 SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 23. Februar. 2014 kl. 13 16. Sted: Sankt Paul Kirken Gernergade 33 1319 København K Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 12.06.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse [Revideret januar 2019] Indholdsfortegnelse 1. Økonomisk støtte til lokalbestyrelsen... 2 Kassereropgaver i SLS-lokalbestyrelsen...

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE Retningslinjer FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA København Godkendt den 31-07-2011 1. Navn: Komitéens navn er: Område Service Komité Narcotics Anonymous København i det følgende kaldet OSK. 2. Formål: A) Komitéens

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2. Præsentationsrunde og afbud. Afbud: Jens Langkniv,

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udarbejdet af Internetudvalget d 25. Oktober 2014 1. Navn og adresse: RSK Internetudvalg - Hjemmeside: www.nadanmark.dk Postadresse: Regions Service Komiteen Narcotics

Læs mere

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003.

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003. Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003. Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentation. 3. Beslutningsdygtighed/Stemmeret/Afbud. 4. Oplæsning af N.A.`s 12 koncepter. 5. Oplæsning og godkendelse

Læs mere

APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014

APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014 APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014 APV-nyhedsbrev nr. 4 oktober 2014 Indhold APV og trivselsundersøgelse de sidste forberedelser o Husk at kommuniker tydeligt hvem der er nærmeste

Læs mere

Referat af ACA Danmarks Servicegruppemøde (SGM)

Referat af ACA Danmarks Servicegruppemøde (SGM) Referat af ACA Danmarks Servicegruppemøde (SGM) Tid: Søndag d. 26. august 2018 kl. 13-16.30 Sted: Prinsensvej 10, 1. Sal, 4100 Ringsted (dagbehandling) Almindelige forkortelser: SG: SGM: SGR: SU: WSO:

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017 Referat Konvent møde den 10. juli 2017 Konvent & camp 2017 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere