Bofællesskabet Stenlille

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bofællesskabet Stenlille"

Transkript

1 Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det har været svært at komme ud og hvor der har været for glat til gåture i byen og andre af de små aktiviteter, som vi nyder så meget. Men hver årstid har sine glæder. Vinteren har budt på mange festlige og hyggelige stunder indendørs. Sommeren byder på festivaller vinteren er sæson for hal-fester og slagerparade. Vi har også haft en dejlig jul og vi kom godt ind i det nye år. Vi håber, at det samme gælder for alle vores samarbejdspartnere. Foråret vil byde på lidt udskiftninger i medarbejder staben her i bofællesskabet, i det 2 af vores dygtige unge pædagoger skal på barselsorlov. Heldigvis har vi fået et par kompetente afløsere ind til at vikariere for dem, mens de er væk. Vi ønsker Simone og Lonnie en god orlov og glæder os til at samarbejde med Christina og Bodil H.

2 Kort nyt! Ny hjemmeside Sorø Kommunes hjemmeside er ved at blive lavet om. Målet er, at den nye hjemmeside bliver mere overskuelig og det bliver lettere for borgerne og brugerne af hjemmesiden, at finde de informationer, som de leder efter. Det betyder også, at de enkelte tilbuds hjemmesider bliver anderledes og vi har allerede introduceret Bo- og Støttecenter Sorøs nye blog: I menuen til højre, kan du vælge Bofællesskabet Stenlille, så vil alle de indlæg, der handler om bofællesskabet her komme frem på en side med et kort resume, så du kan vælge hvilke indlæg du vil læse grundigere. Hvis du har en smart-phone og har downloadede en QR kode scanner, kan du hoppe direkte til vores nye blog, ved at scanne her: Farvel og goddag De unge mennesker i Team C sagde med udgangen af februar farvel til Signe, der skulle flytte op i nærheden af sin familie. Til gengælde glæder vi os til at sige goddag til Ann-Sofie, der flytter ind i begyndelsen af april.

3 Efterårsfest Torsdag d. 7. november var Mogens, Hanne, Kim, Claus, Mark, Signe, Helle og Karen til efterårsfest på kolonien. Her hyggede de sig gevaldigt med en masse god buffét mad. Efter maden blev der fyret op for dansktoppen, hvor der blev danset lystigt på dansegulvet. Alle var glade og i rigtig god feststemning.

4 Luciaoptog D. 13. december var Luciadag og traditionen tro, kom den lokale børnehave på besøg om formiddagen og gik Luciaoptog og sang julesange sammen med de borgere, der var hjemme. Det var en herlig formiddag sammen med en gruppe glade børn - julestemningen spredte sig virkelig i huset.

5 Juletur Så kom tiden til juleræset. Hanne, Britta og Charlotte skulle købe julegaver og tøj. I år gik turen til Slagelse og den bød på hygge med lidt godt mad og begejstring over juleudsmykningen. Det var en god dag, men alle var meget trætte, da vi kom hjem.

6 Julehygge i bofællesskabet D. 12 december blev der julehygget i stue-etagen i Bofællesskabet Stenlille. Familie og venner var inviteret til gløgg og æbleskiver. Begge stuer var fyldt op med gæster, der blev snakket lystig og alle hyggede sig. En dejlig aften med gaver og søde sager. Tusind tak for besøget.

7 Julefrokost i Unge Teamet Den 27. december, samledes alle de unge mennesker i unge teamets køkken. Der dufter af flæskesteg frikadeller og rødkål. Stemningen var hyggelig med julepynt og skøn julemusik. Menuen bestod af flere forskellige julelækkerier f.eks. flæskesteg, frikadeller, leverpostej, æg, rejer, medister og selvfølgelig lun fiskefilet m remulade. Alle var glade og stemningen var god. Der blev grinet og fjollet mens der blev skålet i sodavand og vin.

8 Nytårsaften i Stuen Sidste dag i 2013 og det blev fejret med en nytårs fest. Menuen stod på dampet laks og en god dansk dessert - rødgrød med fløde. Der var indkøbt hatte og pynt. Senere på aften blev der hygget med godter, kransekage og champagne. Vi kom godt ind i det nye år efter en festlig aften.

9 Nytårsaften hos de unge Det var en herlige nytårsaften der blev holdt oppe hos de unge mennesker i Team C. Der blev hygget med lækker mad, vin, øl og champagne, bordbomber, festlige hatte og højt humør.

10 Kogebog De unge mennesker i Bofællesskabet Stenlille har i uge været optaget af et kostprojekt sammen med Susanne og Susanne to studerende fra Ankerhus. Projektet har handlet om sund mad og hvordan favorit-retterne kan laves på en sundere måde. Det har resulteret i en kogebog, som de unge mennesker selv kan bruge evt. sammen med en hjælper. Det har også sat tanker i gang i forhold til om vi skal snakke mere om vores kostpolitik og måske lave nogle nye aftaler Det er dejligt, når nogen kan komme og ruske op i os og få os til at tænke over de ting vi gør.. Eksempel på et par sider i vores kogebog: Hvis I vil se mere af kogebogen, så ligger den online her:

11 Slagerparade Efterårets Slager Parade blev afholdt i Gørlev den 9. oktober. Der blev serveret god mad og der var lagt op til dans. Kandis gav den gas, til stor glæde for tilskuerne, som dansede lystig eller bare sad og lytte til musikken.

12 Slagerparade igen i februar Onsdag d. 5. februar var de fleste fra både unge og ældre til slagerparade i Gørlevhallen. Her blev der rigtig hygget og festet med festlig musik, smørrebrød og kaffe og kage. Det var bl.a. Kjeld og Hilda og Claus and the Servants der satte dansestemningen i gang.

13 Huset i Søndergade Bo- og Støttecenter Sorø, som Bofællesskabet Stenlille er en del af, har nu fået et nyt aktivitetstilbud, som borgerne kan benytte sig af. Det er Huset i Søndergade, hvor der bla. er en fritidsklub, hvor borgerne kan komme, møde nye mennesker, etablere venskaber og få sjove oplevelser. Efter åbningsfesten i Huset, skrev Sorø Avis om tilbuddet:

14 Hygge Vi er rigtig gode til at hygge os og der skal ikke så meget til. Her er lidt fotos fra en hyggeaften med videofilm og guf i unge-teamet.

15 Praktiske informationer: Husets telefonnumre Hovednummeret Stuens mobil (ældre teamet) sals mobil (unge teamet) Personale kontor (det er ikke altid, der er nogen her) Afdelingsleder Emmy Simonsen (hverdage 10-14) Hjemmeside

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder Juletræet er ikke en særlig gammel tradition i Danmark D E C E M B E R 2 0 1 1 NYT HERSKINDSKOLEN Traditionen med at hente et juletræ ind i stuen og pynte det med lys stammer fra Tyskland - og den tradition

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

Sognebladet for Nørholm

Sognebladet for Nørholm Sognebladet for Nørholm Tegning: 2. klasse fra Nørholm skole INDHOLD: - Velkommen til vores nye organist - Lokale kunstnere udstiller i bladet og på hjemmesiden - Julegave fra kirken: GRATIS klippekort

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nyhedsbrev 2011 Kai Kirkeby

Nyhedsbrev 2011 Kai Kirkeby Indhold Kai Kirkeby... 2 Forældre- og venneforeningen ved Skovbjergparken.... 4 Pilegården... 5 Birkebo... 17 Fyrretoppen... 25 Egely... 30 Aktivitetscentret Afdeling 1... 43 Afdeling 2... 53 1 Nyhedsbrev

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

December 2013. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

December 2013. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 December 2013 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Den 2. december 2013 bliver Virksomhedsprisen 2013 uddelt af borgmesteren

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Årsskrift 2014. Bofællesskabet Bakkehuset

Årsskrift 2014. Bofællesskabet Bakkehuset Årsskrift 2014 Bofællesskabet Bakkehuset 1 Bofællesskabet Bakkehuset Bakkegårdsparken 124 O 6630 Rødding Tlf.: 79 96 67 60 www.vejen.dk/bakkehuset Scan QR-koden og kom ind på bakkehusets hjemmeside Redaktion:

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

Jonstrupvang Tidende. Nr. 8. Jonstrupvang-Bebyggelsen

Jonstrupvang Tidende. Nr. 8. Jonstrupvang-Bebyggelsen Jonstrupvang Tidende Der har været oktoberfest fredag d. 28., læg mærke til Carsten ved øl anlægget, det er vist 10. gang!!! Jonstrupvang-Bebyggelsen 2011 Nr. 8 At huske i december: 02. Julefrokost 06.

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere